Gratis studiegids

Banner spaans leren app

 

Spaans leren app

Leuk en gemakkelijk Spaans leren!

Ben jij op zoek naar een goede Spaans leren app? Zoek niet verder, want wij hebben de perfecte app voor je gevonden! En het mooie is, wanneer je kiest voor deze Spaans leren app, dan ontvang je óók een volledige cursus Spaans als thuisstudie! Een top combinatie!

  

 Meer dan 50 uur aan oefenmateriaal! Tientallen verschillende onderwerpen Ontzettende leuke én leerzame spellen!

 

Cursus Spaans + gratis app »

 

vrouw op bank in park leert Spaans met de app

 

Functionaliteiten van de app

 

Leer van moedertaalsprekers: Alle audio in de Spaans leren app is opgenomen door native speakers, waardoor je een natuurlijke uitspraak en intonatie leert.

 

Leuk en interactief leren: De app maakt gebruik van spelelementen en verschillende leermethoden (luisteren, spreken, lezen, schrijven) om het leren leuk en boeiend te houden.

 

Offline modus: Download de app en leer waar je maar wilt, met of zonder internetverbinding.

 

Voortgangsregistratie: Volg je voortgang en blijf gemotiveerd. 

 

 

"Ik ben echt verbaasd over hoe snel ik Spaans leer met de app. De app is zo gebruiksvriendelijk en effectief."

  

 

Ondersteuning van verschillende niveaus

Of je nu een complete beginner bent of al wat basiskennis hebt van het Spaans, de Spaans leren app biedt leermaterialen die perfect aansluiten bij jouw niveau. Begin met de basisprincipes zoals begroetingen en eenvoudige zinnen, of ga direct aan de slag met meer complexe dialogen en geavanceerde grammaticale structuren. De Spaans leren app past zich moeiteloos aan jouw leertempo en behoeften aan, waardoor je altijd op een uitdagend en motiverend niveau kunt leren.

Dankzij de gestructureerde cursussen en diverse oefeningen voor elk niveau, kun je je Spaanse taalvaardigheden stapsgewijs ontwikkelen. Moeiteloos iets bestellen in een restaurant, een vlot gesprek voeren met een local of je zakelijk Spaans perfectioneren, de Spaans leren app helpt je om je doelen te bereiken.

 

 Interface spaans leren app. Leer Spaans door verschillende soorten oefeningen

Met de Spaans leren app leer je Spaans met veel leuke oefeningen.

 

Leren wordt leuk met de Spaans leren app!

Vergeet saaie grammaticaboeken en eindeloze lijsten met woordjes! Met de app wordt Spaans leren een leuke en interactieve beleving. Spelelementen, zoals spelletjes, uitdagingen en beloningssystemen, houden je gemotiveerd en maken leren leuker dan ooit tevoren.

Oefen je uitspraak met leuke spreek- en luister oefeningen, leer nieuwe woorden en zinnen in context met behulp van dialogen en realistische scenario's, en daag jezelf uit met spannende quizzen en challenges. Met de app ervaar je dat Spaans leren niet alleen nuttig is, maar ook ontzettend leuk kan zijn!

  

Leuk!

Spelletjes, uitdagingen en beloningssystemen houden je gemotiveerd en maken leren leuker dan ooit.

 

Leer Spaans waar en wanneer jij het wil

Een van de grootste voordelen van de Spaans leren app is de flexibiliteit. Je kunt leren waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Of je nu thuis bent, onderweg of tijdens je lunchpauze, het leren van de Spaanse taal is altijd en overal mogelijk. Bovendien kun je je voortgang bijhouden en jezelf uitdagen met verschillende niveaus en doelen.

 

Interface van de spaans leren app. Keuze uit tientallen onderwerpen om Spaans te leren

Ruime keuze in het aantal onderwerpen om Spaans te leren met de app

 

Waarom de Spaans leren app van NHA kiezen:

 

Geschikt voor beginners én gevorderden!

Meer dan 50 uur aan oefenmateriaal

Leuke taalspellen voor iedere niveau

Leer wanneer jou dat uitkomt!

Zeer gebruiksvriendelijk

Speelse en motiverende leeromgeving

Ruim 50 onderwerpen

 

Een exclusief kijkje in de app

We begrijpen dat je waarschijnlijk razend benieuwd bent naar de Spaans leren app. Speciaal voor jou bieden we daarom een exclusief kijkje in de app.

Bekijk hieronder een aantal screenshots van de app. Ontdek de leuke spelletjes en de talloze onderwerpen waar je uit kunt kiezen.

 

Zinnen oefenen in de spaans leren app

Woorden en zinnen oefenen 

 

 Moeilijk spel in de spaans leren app

Makkelijke én moeilijke spellen

 

Geheugenspel in de spaans leren app

Geheugenspel in de Spaans leren app

 

Memoryspel met spraakoefeningen

Memoryspel met spraakoefeningen

 

Ontvang de Spaans leren app gratis!

Cursus + Spaanse taalapp 

De Spaans leren app ontvang je volledig gratis wanneer je kiest voor de thuisstudie Spaans van NHA! Dit is de perfecte combinatie om de Spaanse taal te leren.

Tijdens de cursus word je online begeleidt voor een ervaren vakdocent. Je maakt opdrachten en doet spraak- en luisteroefeningen.

Daarnaast kun je maar liefst 5 jaar lang gratis gebruik maken van app ter ondersteuning. De app én de cursus Spaans van NHA maakt dé perfecte combinatie om Spaans te leren!

 

Benieuwd?

Vraag gratis én vrijblijvend een proefles aan

Proefles Spaans »

 

 

Review Spaans leren app + cursus Spaans NHA

5 sterren review spaans leren app combinatie met spaans cursus nha

"Prettig om zowel online als via het boek te kunnen leren. Duidelijke uitleg en fijne leraar die het huiswerk controleert. Ik zou NHA zeker aanraden!"

 

Veel gestelde vragen (FAQ):

 

Hoe werkt de Spaans leren app?

De app is gebaseerd op het leren van de Spaanse taal vanaf het begin. Je begint met het leren van nuttige woorden en zinnen die je direct in het dagelijks leven kunt gebruiken. De app maakt gebruik van audio van native speakers, waardoor je een natuurlijke uitspraak en intonatie leert.

 

Wat zijn de voordelen van de app?

 • De app is gebruiksvriendelijk en leuk om te gebruiken.
 • Je kunt leren waar en wanneer je maar wilt.
 • De app is offline beschikbaar.
 • Je kunt oefenen met native speakers.

 

Hoeveel kost de Spaans leren app?

De app is volledig gratis bij aanschaf van de cursus Spaans van NHA. Je krijgt maar liefst 5 jaar lang toegang tot de app. De combinatie van de taalapp en de online begeleiding van de thuisstudie Spaans van NHA, maakt dit dé ideale manier om de Spaanse taal te leren.

 

Is de Spaans leren app geschikt voor beginners?

Ja, de app is zeker geschikt voor beginners. De app begint met de basisprincipes van de taal en bouwt geleidelijk aan complexiteit op. De combinatie van de app met de thuisstudie Spaans voor Beginners maakt dit perfect voor mensen die Spaans willen leren.

 

Is de app geschikt voor gevorderden?

Ja, de app heeft ook leermaterialen voor gevorderden. Je kunt je woordenschat uitbreiden, je grammaticale vaardigheden perfectioneren en leren om vloeiend te converseren in de taal die je wilt leren.

 

Kan ik met de app ook offline leren?

Ja, de app biedt de mogelijkheid om offline te leren. Download de cursussen en oefeningen die je wilt gebruiken wanneer je een internetverbinding hebt en je kunt er later offline toegang toe krijgen.

 

Kan ik mijn voortgang bijhouden in de Spaans leren app?

Ja, de Spaans leren app heeft een handige functie waarmee je je voortgang kunt bijhouden. Je kunt zien hoeveel woorden en zinnen je hebt geleerd, hoeveel oefeningen je hebt gemaakt en hoe lang je in totaal hebt geoefend.

 

Kan ik mijn eigen leerdoelen instellen?

Ja, de app biedt de mogelijkheid om je eigen leerdoelen in te stellen. Je kunt aangeven wat je wilt leren en in hoeverre je wilt vorderen. De app past zich dan aan jouw leerdoelen aan.

 

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan gerust contact op met de vriendelijke medewerkers van onze klantenservice. Zij beantwoorden graag al je vragen over de Spaans app en de cursussen van NHA.

 

Neem contact op

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!