Gratis studiegids

 

De Portugese taal leren

Kies voor een van de cursussen van NHA

De Portugese taal leren? Je slaat twee vliegen in één klap: je kunt zowel in Portugal als Brazilië een goed gesprek voeren. Bijzonder handig voor de vakantie, maar nog veel nuttiger als je internationaal zaken doet.

 

Spreken in het Portugees

Portugezen staan bekend om hun gastvrijheid. Dat merk je wanneer je dit zonnige land bezoekt. De Portugese taal leren? Je maakt gemakkelijker contact.

Portugezen staan bekend om hun gastvrijheid. Dat merk je wanneer je dit zonnige land bezoekt. De Portugezen praten graag en vaak over hun cultuur en gebruiken. Wat is het dan leuk als je de taal spreekt. Je geniet nog veel meer van de fantastische verhalen.

 

Leer de portugese taal: de taal van Portugal en Brazilië

Portugal is bekend als vakantieland en het is een belangrijke handelspartner van Nederlandse bedrijven. De laatste jaren is de handel met Portugese bedrijven toegenomen. De taal begrijpen en spreken geeft je voorsprong.

NHA biedt de volgende cursussen voor mensen die de Portugese taal (basis) willen leren.

Alle taalcursussen bekijken »

 

Met de cursus Portugees groeit je woordenschat verrassend snel. Al na een paar lessen kom je veel verder dan 'por favor' (alstublieft) en 'bom dia' (goedemorgen).

 

De Portugese taal leren en Braziliaans leren?

Spreek je de Europese variant van het Portugees, dan kun je in Brazilië prima uit de voeten. Toch zijn er verschillen.

In de taalcursus Braziliaans leer je eerst de basis van de Portugese taal. Daarna maak je kennis met typisch Braziliaanse woorden en uitdrukkingen en weet je wat de verschillen zijn.

Ook leuk: je leert in de cursus Braziliaans over de lokale gewoonten en gebruiken. Kennis die je goed van pas komt wanneer je bijvoorbeeld Rio de Janeiro, São Paulo of Salvador bezoekt.

Leer de taal van de Copacabana.

 

Zakenreis

Braziliaans leren is een prima idee wanneer je in je werk met ondernemers uit Brazilië te maken krijgt. Heb je reisplannen naar dit prachtige land? Dan leg je na de cursus Portugese taal snel contact met de plaatselijke bevolking.

Leer de Portugese taal en je hoeft dan nooit meer te zeggen ‘Não falo Português’ (ik spreek geen Portugees).

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle cursussen bekijken »
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis Taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!