Gratis studiegids

 

Pools voor beginners

Kies voor een van de cursussen van NHA en leer in 12 maanden of sneller Pools spreken en schrijven

 

Pools voor beginners

In Polen wonen ongeveer 40 miljoen mensen. Het land staat op de 23ste plaats als het gaat om sterke economieën en is lid van de Europese Unie. Polen is niet voor niets een sterke handelspartner van Nederland.

Van schilders tot champignonplukkers: Veel Poolse arbeidskrachten werken in Nederland. Elk jaar starten een paar duizend Polen als zelfstandige zonder personeel (zzp'er) in Nederland.

Polen kent ook grote bedrijven die handel drijven met Nederland. Van de import van champignons tot oliehandel: Polen is een land waar investeerders vanuit de hele wereld in investeren.

 

Leer Pools voor beginners

In de cursus Pools voor beginners leer je e-mails in het Pools lezen en begrijpen. Je leert brieven schrijven. Na een jaar - of sneller - lees je handelsovereenkomsten en bereid je in het Pools een presentatie voor.

Alle taalcursussen bekijken »

 

Toerisme in Polen

Van het Renaissance raadhuis van Poznan tot de Wieliczka-zoutmijn: Polen kent bezienswaardigheden die op de Werelderfgoedlijst staan. En wat is er mooier dan een biertje bestellen in Gdansk: in het Pools. Volg de cursus Pools voor beginners en haal meer uit je vakantie.

Met een cursus Pools voor beginners leer je meer dan alleen de taal. Via de taal leer je de geschiedenis en de cultuur van het land kennen. Van Mieszko 1 tot Lech Walesa: je begrijpt de geschiedenis beter. En contact maken met mensen: dat gaat het beste in hun eigen taal.

 

Studeren, maar dan makkelijker

Een taal leren, een cursus Pools voor beginners volgen: NHA neemt zo veel mogelijk obstakels weg. Zo geeft NHA het lesmateriaal zo vorm dat je studeert in je eigen tijd in je eigen tempo. Studeer waar en wanneer je wilt. Het studiemateriaal is opgedeeld in lessen. Zo weet je van tevoren hoeveel tijd een les van je vraagt.

De cursus Pools voor beginners neemt ongeveer een jaar in beslag. Je studeert dan ongeveer 4 uur per week.

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle cursussen bekijken »
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis Taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!