Gratis studiegids

 

Italiaans voor beginners

Kies voor een van de cursussen van NHA

Foutloos meezingen met Italiaanse liedjes of een vergadering - in het Italiaans -bijwonen? Volg een cursus Italiaans voor beginners in je eigen tempo.
 

 

Voetbal, pizza en pasta

Een voetbalwedstrijd van AC Milan bijwonen en in het Italiaans een tazza di tè bestellen? In Italië genieten van Italiaanse gerechten in een pizzaria en de cameriere in het Italiaans te woord staan? Volg een cursus Italiaans voor beginners.

Pizza en pasta: Italië is wereldberoemd vanwege Italiaanse gerechten. Van tortellini tot minestrone: voor de fijnproever kent de Italiaanse keuken bijzondere geheimen.

Volg een cursus Italiaans voor beginners en je leert meer dan een taal. Je leert via de taal de cultuur kennen, beter contact leggen met mensen en je begrijpt Italië beter.

 

Zakelijke contacten verbeteren

Zakendoen met Italiaanse bedrijven? Wees de concurrentie een stap voor en volg een cursus Italiaans voor beginners. Van Fiat tot Armani: Italië is de vijfde economie in de G8 (de groep van rijkste handelslanden ter wereld).

Italië kent armere regio's met minder economische bedrijvigheid, maar het land staat in de top tien van sterkste economieën ter wereld.

Offertes lezen in het Italiaans? Brieven beantwoorden in het Italiaans? Een presentatie voorbereiden en houden in het Italiaans? Natuurlijk leer je het meeste van praktijkgerichte oefeningen. Italiaans voor beginners volg je het beste bij NHA. Volg de cursus Italiaans voor dummies.

 

Leer Italiaans voor beginners in je eigen tempo

In ongeveer een jaar tijd leer je Italiaans spreken. Je studeert in je eigen tempo: waar en wanneer je wilt. Of in het gras ligt bij de scheve toren van Pisa of aan de voet van de Italiaanse Alpen op een terrasje zit.

Leer Italiaans. Voor beginners maakt NHA studeren zo gemakkelijk mogelijk. Je rondt de cursus in ongeveer een jaar tijd af als je 4 uur per week studeert.

Van je woordenschat vergroten tot kennismaken met alledaagse situaties: de cursus Italiaans is praktisch van aard. Maar ook grammatica en uitspraak komen aan bod. Kies voor ambitie, kies voor een cursus van NHA .

Volg de cursus Italiaans voor beginners en over een jaar zeg je met recht: parlo italiano (Ik spreek Italiaans).

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!