Gratis studiegids

 

Engels oefenen? Leer Engels bij NHA

Engels leer je hoofdzakelijk door Engels oefenen. Maak je de invloedrijkste taal ter wereld meester. Veel oefenen is echt nodig.

 

Engels oefenen met het Easy-Learning-System

Engels oefenen. Stap voor stap. Dat doe je met het Easy-Learning-System van NHA. De nadruk ligt niet op grammatica, maar op praktisch oefenen. Simpel: luisteren en herhalen. Dat is Engels leren spreken (en schrijven) bij NHA. 

Taal leren? Bekijk alle taalcursussen »

 

Of het nu gaat om Frans, Duits of Engels. Oefenen is het belangrijkste onderdeel om een taal meester te worden. Het begint gemakkelijk, met bijvoorbeeld de dagen en maanden in het Engels. Maar al snel ga je naar complete gesprekken. 

 

Leren terwijl je televisie kijkt

Volg je een taalcursus bij NHA, dan leer je als het jou uitkomt. In je eigen tempo. Of je nu zakelijk Engels leert of leert voor je HAVO-eindexamen.

Engels oefenen doe je ook als je televisie kijkt. Zet de ondertiteling op een DVD uit of kijk naar een Engelse zender. Zo oefen je je Engelse luistervaardigheid. Volstaat alleen televisie kijken? Nee, natuurlijk niet. De Engelse taal tot in de puntjes beheersen, doe je met een van de cursussen van NHA.

 

Engels oefenen voor zakelijke doeleinden

Gebruik je Engels voor zakelijke doeleinden? Volg dan de cursus Business English. Engels oefenen omdat je op vakantie gaat naar Groot-Brittannië, Canada of een van de andere landen waar mensen Engels spreken? Volg de cursus Engels voor beginners.

De taalcursussen van NHA zijn opgedeeld in handzame stukken. Volg elke keer één of meer modules: net zo veel als jou uitkomt.

Van de juiste aanhef van een brief tot de weg vragen in het Engels: je leert het met de beginnerscursussen van NHA. Wil je meer? NHA biedt ook cursussen voor gevorderden. Zo kun je Engels oefenen op je eigen niveau.

 

Best regards

Weet jij wanneer je een brief of e-mail ondertekend met 'Yours sincerely', met 'Yours faithfully' of met 'Best regards'?

Leer zakelijk corresponderen op niveau en volg de cursus Zakelijke correspondentie Engels. In deze cursus ligt de nadruk vanzelfsprekend niet op uitspraak, maar op schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Leer schrijven in het Engels.

 

Mét erkend diploma

Wil je graag Engels leren op verschillende niveaus? Bij NHA bieden we een Engelse cursus voor Beginners op ERK-niveau A2 en een cursus voor Gevorderden op ERK-niveau B1 (of een combinatie van deze 2).

Na het afronden van de cursus voor Gevorderden, kun je ervoor kiezen deel te nemen aan het Cambridge English examen. Waarmee je het wereldwijd erkende diploma van Cambridge Assessment English kunt behalen. Dit diploma wordt uitgereikt door de prestigieuze University of Cambridge.

Het examen wordt regelmatig afgenomen in heel Nederland, maar deelname is niet verplicht. Na afronding van de cursus kun je ook kiezen voor het NHA-instituutsdiploma of een NHA-getuigschrift aanvragen.

 

NHA biedt in elke branche beroepscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle beroepscursussen bekijken »
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis Taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!