Gratis studiegids

 

Engels leren praten?

Oefen je Engelse taalvaardigheid met de cursussen van NHA

Engels is wereldwijd een van de invloedrijkste  talen. Wil je Engels leren praten? Sluit je aan bij 1,8 miljard mensen die ook Engels lezen, schrijven en spreken.  

Op Time Square in New York een praatje maken met een Amerikaanse die na 15 minuten nog niet doorheeft dat Engels niet je moedertaal is? Wil je af van het steenkolenengels waar zo veel Nederlanders om berucht zijn? Droom je van Engels leren praten zoals Engelsen praten?

 

Televisiekijken en Engels leren praten

Relax, stressen, e-mailen, deleten, de Nederlandse taal zit vol Engelse woorden. Kijk je televisieseries als Friends of films dan pik je af en toe best wat Engelse woorden op. Maar Engels leren praten of Engels lezen, dat leer je er niet van. Engels leren praten? Volg een cursus van NHA.

Wil je Engels leren praten, dan heeft NHA de volgende cursussen:

 

Engels leren praten doe je bij NHA met het Easy-Learning-System. Een systeem dat uitblinkt in eenvoud en effectiviteit: luister en herhaal.

 

Wat de ondertitels missen

Merk het verschil. Volg een van de cursussen van NHA en kijk daarna weer naar een aflevering van Friends of een andere serie. Je merkt hoeveel meer je hoort. Je begrijpt waar de serie over gaat, ook zonder de ondertitels en je ziet wat kijkers missen als zij alleen de ondertitels volgen.

Je middelbareschooldiploma halen of je voorbereiden op een wetenschappelijk congres: met de cursussen van NHA Engels leren praten betekent investeren in jezelf.

Engels lezen of Engels schrijven: wat de reden ook is om Engels te leren, NHA ondersteunt mensen die hun kennis en vaardigheden vergroten. Studeer in je eigen tijd, in je eigen tempo, waar het jou uitkomt. Of je nu Engelse woordjes oefent in de trein tussen Alkmaar en Den Helder of op de ferry naar Dover.

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle cursussen bekijken »
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis Taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!