Gratis studiegids

 

Bij NHA Engels leren. Online bestellen en direct aan de slag

How do you do? Wil je het gesprek kunnen voeren dat volgt op de vraag 'How do you do', volg dan een engelse les. Online of gewoon op papier, dat maakt niet uit.  

Rowan Atkinson zegt in zijn sketches als mister Bean weinig. Zijn mimiek zegt alles. Zijn humor begrijp je zonder kennis van de Engelse taal. De animatiefilm Shaun the Sheep kun je ook prima volgen zonder taalkennis. Waarom zou je dan kiezen voor een cursus? Engels online leren is voor kinderen de gewoonste zaak van de wereld. Voor kinderen... juist.

 

Leer schrijven, lezen, spreken en begrijpen

Maar wat als je Engelstalige brieven wilt begrijpen? Als je op wereldreis gaat? Als je contracten sluit met Engelstalige bedrijven en zelf wilt begrijpen wat je leest?

 

Hoe werkt het bij NHA Engels leren?

Online vind je alles wat je nodig hebt. Je geeft je op, krijgt lesmateriaal en een cd thuisgestuurd. En je reis door de Engelse taal begint. In overzichtelijke modules Engels leren, online huiswerk inleveren en vragen stellen aan je persoonlijke leraar.

Engels leren? Online biedt NHA de volgende cursussen:

 

Engels: de taal van internet

Engels de taal van de wetenschap. De taal die wereldwijd door miljoenen mensen wordt gesproken. Volg een cursus Engels. Online, op het web vind je de Engelse taal: website, hypertext transfer protocol, e-mail. De grootste tech-bedrijven zijn gevestigd in Sillicon Valley, in de Verenigde Staten van Amerika.

 

Bepaal zelf het studietempo

Engels leren. Online je kennis en vaardigheden uitbreiden. Bij NHA bepaal jij het tempo. Voor een cursus als Engels voor gevorderden staat 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 lessen per maand. Sneller studeren of even rustiger aan doen? Bij NHA geen probleem. Werk, privé en studie optimaal combineren.

Geef je op en zet voortaan bij Engelstalige films en series de ondertiteling uit. In no time boost je jouw taalvaardigheid en spreek je Engels alsof je het nooit anders deed.

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle cursussen bekijken »
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis Taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!