Gratis studiegids

 

Engels leren praten?

Volg een cursus Engels van NHA

Droom je ervan om Engels te spreken onder de Big Ben of wil je gewoon je middelbareschooldiploma halen? Volg een van de cursussen van NHA en leer al in 12 maanden Engels. En ja, Engels leren is meer dan alleen maar Engelse woordjes leren. Bij NHA leer je de taal echt doorgronden!

Op zoek naar een goede Engels cursus inclusief erkend Cambridge diploma? Bekijk dan direct onze meest populaire cursus Engels: 
 

Bekijk de cursus Engels »

 

Leer Engels spreken op jouw manier

Wil je Engels leren praten voor vakantie of juist beter Engels leren schrijven voor zakelijke doeleinden? Van een cursus Zakelijke Correspondentie Engels tot Engels voor Beginners, NHA heeft altijd een cursus die bij jou past! 

Engels leren kan bij NHA op verschillende manieren. Studeer je graag online of liever met studiemateriaal op papier? Het kan allebei! En jij bepaalt je eigen tempoHoe je ook studeert, het doel is altijd: de Engelse taal spreken of schrijven.

Als iemand je vraagt 'Do you speak English?' dan zeg jij over 12 maanden: 'Yes, how may I help you?'. Van Engelse maanden en dagen tot het bestellen in een restaurant, en van jezelf voorstellen tot de weg vragen. Jij kunt het straks allemaal! 
 


 

Kies jouw niveau

Bij NHA kun je zelf kiezen op welk niveau je Engels wil leren. Zo is onze cursus voor Beginners ontwikkeld op ERK-niveau A2. De Engels cursus voor Gevorderden is ontwikkeld op ERK-niveau B1. Ook kun je beide cursussen combineren in onze populairste cursus voor Beginners en Gevorderden. 

Je kunt er na afloop van jouw cursus voor kiezen om deel te nemen aan het Cambridge English examen. Zo kun je een wereldwijd erkend diploma behalen. Maar dit is natuurlijk niet verplicht. 

Bekijk al onze taalcursussen »

 

Review - Engels voor Beginners + Gevorderden
"Ik vind het interactieve gedeelte leuk, dat je je uitspraak kan oefenen. En zo woorden en zinnen kan leren, elke les wat grammatica is ook goed te doen. Het is een duidelijke opzet! Ik doe het met plezier"
 

Review - Engels voor Beginners + Gevorderden
"Ik ben zeer tevreden. De cursus is helder opgebouwd en de uitleg is duidelijk. Daarnaast wordt het huiswerk tijdig nagekeken."

Lees meer reviews »

 

Zakelijk Engels leren

Wereldwijd zijn er 360 miljoen mensen voor wie Engels de moedertaal is. En er zijn nog meer mensen voor wie Engels de tweede of derde taal is. Engels is een van de invloedrijkste talen ter wereld. Misschien zelfs wel de meest invloedrijke taal.

Engels leren spreken betekent dus jezelf verstaanbaar leren maken over de hele wereld. En dat kan je ook op zakelijk gebied goed van pas komen. Engels staat namelijk ook goed op jouw CV! Wil je zakelijk Engels leren? Dan vind je bij NHA de volgende cursussen:

 
In de taalcursus Zakelijk Engels ligt de nadruk op actief taalgebruik en op spreekvaardigheid en niet op grammatica. Met het beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM leer je de taal stap voor stap
Het principe is eenvoudig: luisteren en herhalen. Praktisch en doeltreffend!


 

Engels leren op middelbare school niveau

Ben je niet op zoek naar een zakelijke cursus, maar wil je juist jouw Engels niveau bijspijkeren tot middelbare school niveau? Bijvoorbeeld omdat je op wil gaan voor de staatsexamens, of gewoon omdat je het leuk vindt? Ook dat kan bij NHA! We bieden Engels aan op VMBO-, HAVO- en VWO-niveau. 

 

Engels leren van Hong Kong tot Londen

Van grammatica tot woordenschat: met de cursussen van NHA kom je goed beslagen ten ijs. Engels leren online? Of course. Leer je verstaanbaar maken van Melbourne tot Plymouth en van Washington tot Hong Kong. Bij NHA leer je met een cursus Engels spreken en schrijven op het gewenste niveau! 

Wil je films in het Engels volgen zonder Nederlandse ondertiteling? Een zakenbrief schrijven of offerte opstellen in het Engels? E-mails van Engelse zakenpartners lezen? Vergroot je uitdrukkingsvaardigheid. Engels oefenen doe je met een cursus van NHA.

 

Vraag nu een gratis proefles aan

Weet je hoeveel mensen Engels spreken op de wereld? Het zijn er 1,8 miljard. Wil jij ook vloeiend Engels leren? Start vandaag nog met een van onze cursussen of vraag eerst een gratis proefles aan. Zo ervaar je zelf of de cursus bij jou past! 

 

Kies jouw Engels cursus »

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis Taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!