Gratis studiegids

 

Engels leren praten?

Volg de cursus Engels van NHA

Droom je van Engels praten onder de Big Ben of gewoon je middelbareschooldiploma halen? Volg een van de cursussen van NHA en leer in 12 maanden Engels. En ja, Engels leren is meer dan alleen maar Engelse woorden leren. Bij NHA leer je de taal echt doorgronden.

'Do you speak English?'

Engels leren praten voor vakantie of Engels schrijven voor zakelijke doeleinden? Van een cursus Zakelijke correspondentie Engels tot Engels voor beginners: NHA heeft de cursus Engels die bij je past. 

Engels leren? Online of met studiemateriaal op papier en cd. Het doel is: de Engelse taal spreken of schrijven. Als iemand je vraagt 'Do you speak English?' dan zeg je over 12 maanden: 'Yes, how may I help you.' Van Engelse maanden en dagen tot het bestellen in een restaurant, en van jezelf voorstellen tot de weg vragen. Je kunt het allemaal. 

 

Zakelijk Engels leren

Wereldwijd zijn er 360 miljoen mensen voor wie Engels de moedertaal is. Er zijn meer mensen voor wie Engels de tweede of derde taal is. Engels is een van de invloedrijkste talen ter wereld. Misschien wel de invloedrijkste taal. Engels leren, betekent je verstaanbaar leren maken op de hele wereld.

NHA biedt voor mensen die Engels leren de volgende cursussen:

Bekijk alle taalcursussen  »

 

Engels leren van Hong Kong tot Londen

Van grammatica tot woordenschat: met de cursussen van NHA kom je goed beslagen ten ijs. Engels leren online? Of course. Leer je verstaanbaar maken van Melbourne tot Plymouth en van Washington tot Hong Kong.

Films in het Engels volgen zonder Nederlandse ondertiteling? Een zakenbrief schrijven of offerte opstellen in het Engels? E-mails van Engelse zakenpartners lezen? Vergroot je uitdrukkingsvaardigheid. Engels oefenen doe je met een cursus van NHA.

In de taalcursus zakelijk Engels ligt de nadruk op actief taalgebruik en op spreekvaardigheid en niet op grammatica. Met het beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM leer je de taal stap voor stap.

Het principe is eenvoudig: luisteren en herhalen. Buitengewoon praktisch en doeltreffend.

 

Weet je hoeveel mensen Engels spreken op de wereld? Het zijn er 1,8 miljard. Wil jij ook vloeiend Engels leren? Start vandaag nog met een van onze cursussen!

 

NHA biedt in elke branche beroepscursussen aan

- Administratie
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle beroepscursussen bekijken »
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis Taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!