Gratis studiegids
TIJD VOOR MEER WERKGELUK

In je leven werk je zo’n 65.000 uur. Dat is bijna 7,5 jaar! Zorg dat je deze arbeidsuren goed besteedt. NHA helpt je om alles uit jouw werkdag te halen. Onze kwalitatieve thuisstudies helpen jou balans te vinden, bij te scholen en door te groeien. Want hoe meer plezier jij hebt in je werk, hoe beter jij je voelt.

Investeer in jouw werkgeluk. Dit is jouw tijd.

     Met nieuwe energie aan het werk & meer plezier in jouw loopbaan

     Vergroot je kennis en ontdek verborgen interesses en talenten

     Breed aanbod aan thuisstudies

     In eigen tempo studeren met tot 3 jaar deskundige begeleiding

    Je werkgever ontvangt de factuur zodra je dit aangeeft in het bestelproces

Bijscholing

 

KEES MOCHT VAN ZIJN STILLE HOBBY

ZIJN WERK MAKEN

 

Bier is Kees z'n passie. Hij kan er uren over praten. Maar in het magazijn van de groothandel waar hij werkte, was er niemand om zijn verhaal aan te vertellen. Met steun van zijn werkgever behaalde deze fijnproever zijn bierbrevet bij NHA. Nu werkt Kees als bierspecialist bij diezelfde groothandel. Zijn talenten worden optimaal ingezet en hij ervaart elke dag wat werkgeluk is. Bekijk zijn verhaal.

OPLEIDING VOLGEN VIA NHA?

JOUW VRAGEN BEANTWOORD 

 

        IS EEN NHA CURSUS OF OPLEIDING TE COMBINEREN MET MIJN WERK EN PRIVÉLEVEN?
    Studeren bij NHA is helemaal flexibel: geen vaste leermomenten, maar studeren wanneer het jou uitkomt! Je krijgt 3 jaar lang toegang tot de online leeromgeving en kan dus ook maar liefst 3 jaar lang gebruik maken van deskundige docentenbegeleiding.
       
    HOE ZORG IK DAT MIJN WERKGEVER BIJDRAAGT AAN MIJN STUDIE?
   

Dit staat vaak beschreven in de cao en/of het personeelshandboek van jouw werkgever. Zoek naar termen als: ontwikkel- of opleidingsbudget. Staat hier niets over opgenomen? Ga dan het gesprek aan met je werkgever. Wellicht dat deze mogelijkheden ziet om te investeren in jouw ontwikkeling.

Betaalt jouw werkgever je cursus of opleiding? Dan kun je dit in stap 3 van het bestelproces aangeven. 

     
    UIT WELKE OPLEIDINGEN KAN IK KIEZEN?
    Het aanbod van NHA is heel erg breed. Een computercursus om je vaardigheden te verbeteren? Een verdiepende opleiding in jouw vakgebied? Of misschien een taalcursus? De keuze is aan jou. 
     

 

UPGRADE JE VAARDIGHEDEN

  

Werkgeluk vergroten


Heb jij wel eens het gevoel dat jouw werktijd niet van jou is? Dan heb je het mis! Elke minuut die je werkt, is van jou. En alles wat je doet, doe je om het beste uit jezelf te halen. Besteed daarom doorlopend aandacht aan jouw werkgeluk. Dat houdt je vitaal en gemotiveerd. Vraag ook jouw werkgever om te blijven investeren in jouw ontwikkeling. Want hoe beter jij in je vel zit, hoe meer jullie samen voor elkaar krijgen.

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!