Gratis studiegids

Ja, ik wil

Iedereen die ooit trouwt weet het: een bruiloft is een droom die werkelijkheid wordt. Een betoverende dag waarvan je wilt dat de romantiek er vanaf spat. Hét moment waarop je alle tijd vergeet en alleen nog de liefde bestaat. Sharon (27) en Emilio (29) Baaijens wilden dat hun trouwdag onvergetelijk zou worden. Daarom huurden ze een weddingplanner in.

 

Menig klein meisje droomt ervan om ooit in een schitterende jurk het jawoord te geven aan de liefde van haar leven. Ook Sharon. Haar magische datum was 28 juni 2019. Toen trouwde ze met haar Emilio. En Sharon wist van tevoren precies hoe de mooiste dag van haar leven eruit moest komen te zien. Om zonder stress naar dit moment te kunnen toeleven, schakelde ze weddingplanner Mirte van Mirtyplanner in.

Sharon: “Wij wilden onze bruiloft graag uitvoeren in het kleurenthema blush, oftewel: alles in het wit en roze. Ik had een witte jurk aan, Emilio een prachtig oudroze pak en al onze gasten waren ook in deze kleuren gekleed. Mirte droeg ideeën aan om het thema ook in de styling terug te laten komen. Van de taart tot de tafelkleden en zelfs de deodorant op de toiletten: alles voerde ze in blush uit. Aan elk detail werd gedacht. Zaken waar wij zelf nooit aan zouden denken, maar die ons sprookje echt compleet maakten.”

 

Het grote moment

 De mooiste dag van je leven beleef je maar één keer. Dat leverde Sharon wat spanning op. “Het moet in een keer goed. Dat vond ik best spannend vooraf. Gelukkig stelde Mirte mij gerust en nam ze stress weg. Als het mij teveel werd, bleef zij positief en vrolijk. In de voorbereidingen, maar ook op de dag zelf. Op de achtergrond zorgde ze ervoor dat alles geregeld werd, van het uitdelen van corsages tot het welkom heten van de gasten en het regisseren van de speeches. Zo bleef iedereen ontspannen.”

Sharon vond het ook fijn dat Mirte veel originele en creatieve ideeën aandroeg om de dag onvergetelijk te maken. “Ze regelde bijvoorbeeld een photobooth waar onze gasten kiekjes van zichzelf konden schieten. En in plaats van een cadeautasje kregen de gasten ‘s avonds light sticks waarmee ons feest extra sfeer kreeg.”

 Sharon en Emilio trouwden midden in de zomer op het strand. Sharon: “Dat was prachtig aangekleed in de kleuren van ons thema. Het jawoord was zo bijzonder. Over een pad in het midden begeleidden onze ouders ons naar het altaar. Er stond muziek op die perfect bij ons paste, zoals ‘Wees zuinig op mijn meissie’ van André Hazes. Mijn kleine nichtje kwam onze ringen brengen, superschattig. Het mooiste moment vond ik misschien nog wel onze persoonlijke geloften. Die waren zo romantisch en intiem. En wat ook prachtig was: toen we weer wegliepen had Mirte geregeld dat alle gasten met bellenblaas zeepbellen naar ons bliezen. Het was schitterend om door zo’n haag van zeepbellen te lopen.”

  

Dierbare herinneringen

Na het jawoord was het tijd voor feest. “ Familie en vrienden hadden als verrassing geregeld dat er ’s avonds een hardstyle DJ optrad. Dat was echt geweldig! We hebben de hele avond staan dansen. Omdat wij alles uit het feest wilden halen, hadden we besloten dat we niet persoonlijk afscheid wilden nemen van onze gasten. Dat zou veel tijd kosten. Gelukkig pakte Mirte dit op. Zij zorgde ervoor dat iedereen vrolijk naar ons zwaaide en nog even iets in het gastenboek schreef. Zo konden wij gewoon doorfeesten. Dat was ontzettend fijn.”

Voor Sharon was haar bruiloft perfect. Een dag om nooit meer te vergeten. “We hebben veel gelachen en genoten. En door een weddingplanner in te huren hebben we ons nergens zorgen om hoeven maken. Aan alles werd gedacht. Mirte kwam mij zelfs de hele avond drinken aanbieden als ze zag dat mijn glas leeg was. Ik had het niet anders willen doen.”

 

Plan jij ook de dag van iemands leven? Volg de opleiding Weddingplanner van NHA en zorg voor een dag om nooit te vergeten. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Doe ook iets voor een ander

Mirte van Mirtyplanner deed een opleiding Weddingplanner via NHA. “Ik leerde over de verschillende soorten bruiloften, mensen, prijsklassen en culturen. Mijn studie combineerde ik destijds met mijn werk in de zorg, dat was goed te doen. Twijfel jij nog of weddingplanning wat voor jou is? Ik adviseer je om gewoon je droom achterna te gaan en je niet tegen te laten houden. Dat deed ik ook en ik heb er geen moment spijt van!”

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!