Gratis studiegids

Frans

Maak jezelf verstaanbaar in het Frans. Van e-mails tot briefconventies en van een zakelijk gesprek tot een presentatie: volg een cursus zakelijke correspondentie en beheers de Franse taal. Op vakantie naar Frankrijk? Volg een beginnerscursus Frans et parler français en vacances. Je ontvangt een mediaplayer waarmee je de uitspraak leert. De Franse taal leer je spreken in je eigen tempo bij de NHA.

Taalcursussen

Snel een buitenlandse taal leren vanwege een congresbezoek of je verdiepen in de taal van je vakantiebestemming: NHA biedt taalcursussen voor schriftelijke en mondelinge communicatie. Een taalcursus van NHA volg je in je eigen tempo.  Waar en wanneer je wilt.


Van Roemeens tot Italiaans en van Zweeds tot Chinees: de hoge kwaliteitsstandaard die het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap vereist voor het voortgezet onderwijs past NHA ook toe op alle taalcursussen.

Daarom studeren bij NHA

  • 50% korting
  • 15 dagen gratis op proef
  • Een van de grootste taalopleiders van Nederland
  • Spreek al in 3 maanden een taal
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 nrto keurmerk
Tablet incl. toetsenbord
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!