Je hebt nog geen opleiding als favoriet toegevoegd.

077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar voor studieadvies Bel mij
Gratis studiegids

Engels voor beginners

Engels voor beginners
vlag%20engels
Gratis proefles
Inschrijven
12x
16,50
of ineens
€358,00 €179,00
4/5

Beoordeeld door 4 student(en)

ALGEMEEN

Alles over Engels

Engels leren bij NHA? Dat is een verstandige keuze! Ruim eenderde van de wereld spreekt Engels. Op vakantie of in het bedrijfsleven, met de cursus Engels kun je je prima redden. Of je een beginner of gevorderde bent, bij NHA kun je Engels leren op je eigen niveau. Kies voor de taalcursus Engels voor beginners of voor gevorderden of kies voor een combinatie van beide. Deze cursus is daarnaast ook bijzonder geschikt voor mensen die hun talenkennis willen opfrissen.

Engels leren is makkelijker dan je denkt

De Engelse taal is gemakkelijker dan je denkt. Eigenlijk hebben we er dagelijks mee te maken. Onze eigen taal bevat veel Engelse woorden en je ziet veel Engelstalige programma's op TV. Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM heb je de taal snel onder de knie. De nadruk ligt op het zo snel mogelijk spreken en verstaan van het Engels en minder op lastige grammatica. Al na een aantal lessen kun je een behoorlijk gesprek voeren. Met deze cursus Engels merk je al snel resultaat. De cursus is óók bijzonder geschikt voor mensen die hun talenkennis willen opfrissen.

Veel boeiende onderwerpen

In deze levendige cursus Engels worden op een moderne wijze alleen onderwerpen behandeld die je aanspreken. Alledaagse onderwerpen, maar ook herkenbare situaties die je in Engeland tegenkomt, komen aan bod.

Inclusief mediaplayer + digitale geluidsbestandenmediaplager

De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Jouw persoonlijke docent kan je daarbij helpen. 

De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving: NHA studentenplaza. Je kunt deze geluidsbestanden afspelen op je computer of tablet of kopiëren naar jouw smartphone of mediaplayer. Tevens kun je met de mediaplayer jouw eigen uitspraak opnemen en terugluisteren of laten beoordelen!

PROGRAMMA

Studieprogramma Engels

Cursus Engels voor beginners

Tijdens de taalcursus Engels voor beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Het voeren van dagelijkse gesprekken (hoe gaat het? waar kom je vandaan?)
 • Winkelen
 • Familie
 • Bij de apotheek
 • Eten en drinken
 • Uitgaan

 

Cursus Engels voor gevorderden

Je hebt de cursus Engels voor beginners afgerond of jouw basiskennis Engels is reeds op een redelijk niveau en je wilt meer weten. De NHA biedt je dan de mogelijkheid om jouw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de cursus Engels voor gevorderden leer je jouw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van jouw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.

Tijdens de cursus Engels voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Het parlement
 • Vrije tijd
 • Het reisbureau
 • Het restaurant
 • In het hotel
 • Het openbaar vervoer

 

Cursus Engels beginners + gevorderden: combi

Als je meteen inschrijft voor de cursus ""beginners + gevorderden"" samen, is de totale looptijd maar 15 maanden. Dit komt door een ""overlapping"" van beide cursussen. Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heb je dan bovendien de cursus Engels voor gevorderden gevolgd. Ook jij kunt in enkele maanden de taal van jouw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

DIPLOMA

Diploma Engels

 

Bij NHA rond jij je taalcursus af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.


Examen

Deze taalcursus kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-Instituutsdiploma.

Altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.Dagelijks kun je digitaal je examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond.  Je bepaalt zelf waar en wanneer je het NHA-examen wilt maken.

Jouw voordelen;

 • geen lange reistijd;
 • niet lang wachten op een examendatum. Je kunt je examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent;
 • geen examenstress;
 • de uitslag van jouw examen is snel bekend;


Aanmelding
Aanmelden voor het examen is heel eenvoudig. In het lespakket tref je een uitnodiging aan om je aan te melden voor het examen. Het examengeld bedraagt € 125,-
Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.

NHA Getuigschrift

Na afloop van je taalcursus kun je een getuigschrift aanvragen, wanneer je al je huiswerk hebt ingezonden en hiervoor gemiddeld een voldoende (5,5 of hoger) hebt behaald.

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Alle NHA-opleidingen die aan wetgeving onderhavig zijn voldoen aan de kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist. NHA past deze hoge kwaliteitsstandaard toe op de ontwikkeling van al haar opleidingen.

ZO STUDEER JE

Zo studeer je

Studeer in je eigen tempo

Je ontvangt de complete cursus Engels in één zending thuis. Hierdoor kun je altijd jouw eigen tempo bepalen. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe je studeert. Zo is de cursus perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's.
En starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet

Als je kiest voor de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent sta je er nooit alleen voor en boek je de beste resultaten. Je kunt de huiswerkopgaven aan het eind van een les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar jouw eigen privédocent sturen. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is jouw steun en toeverlaat die je graag begeleidt. Je mag bij alle NHA-opleidingen tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Cursusleiding:

Mevr. Badr
Dhr. Uz

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand voor zowel de cursus beginners, als gevorderden.
15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand indien je kiest voor de mogelijkheid: beginners + gevorderden (combi).
Liever sneller of langzamer? Je bepaalt zelf jouw eigen tempo.
Je kunt elke dag van het jaar starten met deze cursus.

Leerboeken

Voor deze cursus heb je geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. 

Ringband

Bij de lessen ontvang je een fraaie ringband om jouw lessen in te bewaren.

Vragen?

Bel ons: 077-30 67 000 of stuur een e-mail.

VOOROPLEIDING

Vooropleiding

Engels voor beginners:

Voor deze taalcursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.

Engels voor gevorderden:

Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

REVIEWS

Reviews

4/5
Engels voor beginners

Echt een aanrader je kunt zelf inplannen en hebt binnen 1 a 2 dagen je huiswerk terug! Dat is heel motiverend!

5/5
Engels voor beginners

Van het opstarten van de cursus tot nu toe vind ik heel prettig.Ruim aanbod en een goede eerlijke uitleg.Je weet waar je aan toe bent.

4/5
Engels voor beginners

Mooie cursus en overzichtelijk en je kan zo weer even terug kijken wannner het je te snel gaat.

4/5
Engels voor beginners

Zelf ben ik nu al een poosje bezig met de cursus die ik in een traag tempo probeer te voltooien, wat bij NHA totaal geen problemen met inzenden en de nagekeken opdrachen geeft! Klasse!

LESGELD

Lesgeld

Engels voor beginners
meest gekozen Met persoonlijke begeleiding
12x 18,50
of ineens €398,00 €199,00
Inschrijven
Zonder hulp
12x 16,50
of ineens €358,00 €179,00
Inschrijven
Tablet incl. toetsenbord

Daarom NHA

 • Nu 50% korting op het lesgeld!
 • 15 dagen op proef
 • De grootste taalopleider
 • Spreek al in  3 maanden  een taal
 • Lesgeld terug als je niet slaagt

Engels voor beginners
5/5

Van het opstarten van de cursus tot nu toe vind ik heel prettig.Ruim aanbod en een goede eerlijke uitleg.Je weet waar je aan toe bent.

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!