Business English  

Tijdelijk met GRATIS tablet Gratis met STAP-budget
Business English
taalapp4
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
€998,00
499,00
of 
9 x €61,00
4.2/5

Beoordeeld door 5 student(en)

 • Tijdelijk met gratis Taal-app
 • Verbeter je zakelijk Engels
 • Taal leren in je eigen tempo
 • Afronding:

  University of Cambridge diploma

 • Studieduur: 9 maanden
ALGEMEEN

Cursus Zakelijk Engels voor op het werk

Vloeiend communiceren in zakelijk Engels? Je leert het met de cursus Business English! De taal op een zakelijke wijze leren spreken, schrijven, luisteren en lezen? De cursus Business English helpt je snel op weg. Werk jij regelmatig met partners of klanten in het buitenland of heb jij ambities om bij een internationaal bedrijf aan de slag te gaan? Met Zakelijk Engels leer je veel voorkomende zakelijke begrippen, uitdrukkingen en de toepassingen hiervan, waardoor je meteen met de opgedane kennis aan de slag kan in de praktijk.


Vergroot jouw vaardigheden

Wil jij jouw kennis op het gebied van zakelijk Engels vergroten? Dan is de cursus Business English echt iets voor jou! Tijdens deze cursus ga je aan de slag met diverse praktijkgerichte opdrachten. Deze opdrachten zijn gericht op onderwerpen waar jij in het bedrijfsleven en in samenwerking met Engels sprekende zakenpartners te maken hebt en of gaat krijgen. Dit zijn onderwerpen zoals: a proposal, presenting at meetings, internal communications, expanding abroad enzovoort. Alle belangrijke onderdelen die nodig zijn voor een succesvolle samenwerking met Engels sprekende zakenpartners komen tijdens de cursus Business English aan bod.

Vergroot je baankansen met de cursus Business English

De cursus Business English is perfect om te volgen wanneer je kennis van de Engelse taal nodig hebt voor je werk/carrière. Engels is een wereldtaal, en kennis van het Engels is voor veel functies dan ook een belangrijke aanvulling op je CV. Zo zul je in veel functies situaties tegenkomen waarin je te maken krijgt met internationale klanten en/of collega’s.

Door het volgen van deze cursus vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden. Naast veel algemene vaardigheden en situaties die in deze cursus Business English aan bod komen, is er ook specifieke aandacht voor werkgerelateerde zaken zoals het schrijven van brieven, het voeren van telefoongesprekken, het maken van afspraken, en niet geheel onbelangrijk: social talk.


Voor wie is de cursus Zakelijk Engels geschikt?

De cursus Business English is geschikt voor iedereen die zijn bestaande kennis van het Engels verder wil uitbreiden en zich wil richten op het zakelijke gebruik van de Engelse taal. Hierdoor is de cursus Zakelijk Engels geschikt voor een groot aantal verschillende bedrijfsmedewerkers, van assistenten en managers tot directeuren en ZPP’ers.


Samenwerking NHA en

Cambridge University Press

De cursus Business English is opgebouwd op basis van het originele studiemateriaal van Cambridge en NHA. Na afloop van de cursus kun jij het wereldwijde erkende Cambridge diploma halen door deel te nemen aan het Cambridge Examen C1 Business Higher. Het diploma wordt internationaal erkend door meer dan 25.000 scholen, universiteiten, werkgevers en overheidsorganisaties. Hierdoor worden jouw kansen op een baan vanwege wereldwijde erkenning aanzienlijk vergroot. Zet nú de volgende stap in jouw carrière met de cursus Zakelijk Engels van NHA!


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Business English

De cursus Business English bestaat uit een aantal hoofdonderwerpen, namelijk:

 • Management;
 • Competitive advantage;
 • Advertising and sales;
 • Finance;
 • The work environment;
 • Corporate relationships;
 • Exam skills and practice.


De hoofdonderwerpen komen aan bod in verschillende lessen die jou alles leren op het gebied van zakelijk Engels. Na het volgen van de lessen beschik jij over alle benodigde kennis om op zakelijk gebied op professionele wijze te communiceren.

REVIEWS

Reviews

5/5
Business English

Ik ben zeer tevreden over de cursus Business English. Via de online leeromgeving heb ik een mede studiegenoot leren kennen. Samen oefenen wij één keer per week de spreekoefeningen van bijbehorende unit. Bij vragen kunnen we bij elkaar terecht, maar ook kun je per les je vragen stellen aan jouw docent. Hier heb ik nog geen gebruik van gemaakt, omdat tot nu toe alles duidelijk is. Het huiswerk wordt snel nagekeken, tot op heden enkel schrijfopdrachten. De opdrachten zijn pittig, interessant, leerzaam en helpen mij bij mijn algemene ontwikkeling. Het zou fijn zijn als er een spraakopdracht als huiswerk bij zou zitten, omdat uitspraak voor veel studenten op dit niveau (C1) een belangrijk onderdeel is. Ik heb de cursus aangeschaft met mijn ontwikkelbudget van mijn werk, maar overweeg nu om een tweede cursus aan te schaffen via het STAP-budget.

5/5
Business English

Top cursus, volledige materiaal. De cursussen bij NHA hebben een uitstekende prijs/kwaliteit. Perfect maatwerk met focus op uw praktijk.

4/5
Business English

Ik ben tevreden met de feedback van de leraren! Hoewel in het gebruikte boek de meeste grammatica staat, vind ik het af en toe redelijk onoverzichtelijk of het kost veel tijd wanneer die grammatica in een volgend hoofdstuk weer nodig heb. Een grammatica handboek zou daarom erg handig zijn. Met name voor studenten die vanuit B2 -> C1 niveau gaan komen de benamingen voor werkwoorden, voornaamwoorden etc. denk ik erg uit het niets. Ik gebruik nu het Van Dale Taalhandboek Engels er extra bij. Dat werkt stukken beter.

3/5
Business English

Je moet de cursus echt vooral alleen doen. Je krijgt een boek en wat instructie en dat is het. Qua begeleiding stelt het weinig voor. Ik vind dat er ook veel te weinig focus is op het goed uitspreken. Je hoeft geen enkele keer wat in te spreken en dat het dan wordt nagekeken. Hierdoor krijg ik niet genoeg vertrouwen om ook daadwerkelijk het cambridge examen te doen.

DIPLOMA

Wereldwijd erkend Cambridge diploma

De cursus Business English is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader voor Talen) niveau C1. Je kunt na afloop van de cursus deelnemen aan het Cambridge Examen C1 Business Higher om zo het wereldwijd erkende diploma te behalen van Cambridge Assessment English, onderdeel van de prestigieuze University of Cambridge.

Dit examen wordt doorlopend in heel Nederland afgenomen. Het diploma wordt internationaal erkend als bewijs van het C1 niveau Engels door meer dan 25.000 scholen, universiteiten, werkgevers en overheidsorganisaties. Deelnemen aan het examen is niet verplicht.

Voor meer informatie betreffende het examen zoals examendata, uiterlijke aanmelddata en examengelden verwijzen wij je naar Cambridge Assessment English.  

NHA best beoordeelde online opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Multiscope heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van online opleidingen. Duizenden studenten werden gevraagd hun online opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste online opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs.


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de Business English uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd de Business English leren op de manier die het beste bij jou past.

Met digitale geluidsbestanden voor luister- en spreekoefeningen!!

De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving: NHA Plaza. Je kunt deze geluidsbestanden afspelen op je computer of tablet of kopiëren naar jouw smartphone. Dat maakt een taal leren bij NHA nog leuker.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Wanneer je start met deze cursus, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

Studiemateriaal NHA

STUDIEDUUR

Studieduur Business English

Business English kun je al leren in 9 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. Je bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00 of stuur ons een e-mail.

VOOROPLEIDING

Vooropleiding

Basiskennis van de Engelse taal is gewenst.

TAAL-APP

Tijdelijk gratis Taal-app bij de Business English  

Schrijf nú in voor de cursus Business English en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je voor meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en naspreken. Oefenen waar en wanneer jij wilt.
Deze app maakt de uitgebreide NHA taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal tijdens vakanties;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Business English
€998,00 €499,00
of  9x 61,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€998,00 €499,00
of  9x 61,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Headphone of Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • Nu 50% korting op het lesgeld!
 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Spreek al in  3 maanden  een taal
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

5/5

Ik ben zeer tevreden over de cursus Business English. Via de online leeromgeving heb ik een mede studiegenoot leren kennen. Samen oefenen wij één keer per week de spreekoefeningen van bijbehorende unit. Bij vragen kunnen we bij elkaar terecht, maar ook kun je per les je vragen stellen aan jouw docent. Hier heb ik nog geen gebruik van gemaakt, omdat tot nu toe alles duidelijk is. Het huiswerk wordt snel nagekeken, tot op heden enkel schrijfopdrachten. De opdrachten zijn pittig, interessant, leerzaam en helpen mij bij mijn algemene ontwikkeling. Het zou fijn zijn als er een spraakopdracht als huiswerk bij zou zitten, omdat uitspraak voor veel studenten op dit niveau (C1) een belangrijk onderdeel is. Ik heb de cursus aangeschaft met mijn ontwikkelbudget van mijn werk, maar overweeg nu om een tweede cursus aan te schaffen via het STAP-budget.

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!