Business English  

Tijdelijk met GRATIS tablet
Business English
Inclusief%20taal-app%202 ERK%20logo
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
539,00
of 
9 x €66,00
4.2/5

Beoordeeld door 21 student(en)

 • Nu met gratis Taal-app
 • Verbeter je zakelijk Engels
 • Taal leren in je eigen tempo
 • Afronding: Cambridge English certificaat
 • Studieduur: 9 maanden
ALGEMEEN

Cursus Zakelijk Engels voor op het werk

Wil je vloeiend communiceren in zakelijk Engels? De taal op een zakelijke wijze leren spreken, schrijven, luisteren en lezen? Je leert het met de cursus Business English! Werk jij regelmatig met partners of klanten in het buitenland of heb je ambities om bij een internationaal bedrijf aan de slag te gaan? Met Zakelijk Engels leer je veelvoorkomende zakelijke begrippen, uitdrukkingen en de toepassing ervan. Zo kun je meteen met de opgedane kennis aan de slag in de praktijk.

      Leer zakelijk Engels op ERK-niveau C1
      
Behaal een erkend Cambridge certificaat
      Studeer met hulp
van een ervaren vakdocent


Verbeter jouw Engelse taalvaardigheid

Wil jij jouw kennis op het gebied van zakelijk Engels vergroten? Dan is de cursus Business English echt iets voor jou! Tijdens deze cursus ga je aan de slag met diverse praktijkgerichte opdrachten. Deze opdrachten zijn gericht op onderwerpen waar jij in het bedrijfsleven en in samenwerking met Engels sprekende zakenpartners te maken hebt en of gaat krijgen.

Dit zijn onderwerpen zoals: a proposal, presenting at meetings, internal communications, expanding abroad enzovoort. Alle belangrijke onderdelen die nodig zijn voor een succesvolle samenwerking met Engels sprekende zakenpartners komen tijdens de cursus Business English aan bod.

De cursus Business English is ontwikkeld op ERK-niveau C1
 

Vergroot je baankansen met de cursus Business English

De cursus Business English is perfect om te volgen wanneer je kennis van de Engelse taal nodig hebt voor je werk/carrière. Engels is een wereldtaal, en kennis van het Engels is voor veel functies dan ook een belangrijke aanvulling op je CV. Zo zul je in veel functies situaties tegenkomen waarin je te maken krijgt met internationale klanten en/of collega’s.

Door het volgen van deze cursus vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden. Naast veel algemene vaardigheden en situaties die in deze cursus Business English aan bod komen, is er ook specifieke aandacht voor werkgerelateerde zaken zoals het schrijven van brieven, het voeren van telefoongesprekken, het maken van afspraken, en niet geheel onbelangrijk: social talk.


Voor wie is de cursus Zakelijk Engels geschikt?

De cursus Business English is geschikt voor iedereen die zijn bestaande kennis van het Engels verder wil uitbreiden en zich wil richten op het zakelijke gebruik van de Engelse taal.

Hierdoor is de cursus Zakelijk Engels geschikt voor een groot aantal verschillende bedrijfsmedewerkers, van assistenten en managers tot directeuren en ZPP’ers.


Samenwerking NHA en

Cambridge University Press

De cursus Business English is opgebouwd op basis van het originele studiemateriaal van Cambridge en NHA. Na afloop van de cursus kun jij een wereldwijd erkend Cambridge certificaat halen door deel te nemen aan de Cambridge Linguaskill Business toets

Het certificaat wordt internationaal erkend door meer dan 25.000 scholen, universiteiten, werkgevers en overheidsorganisaties. Hierdoor worden jouw kansen op een baan vanwege wereldwijde erkenning aanzienlijk vergroot. Zet nú de volgende stap in jouw carrière met de cursus Zakelijk Engels van NHA!


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Business English

De cursus Business English bestaat uit een aantal hoofdonderwerpen, namelijk:

 • Management;
 • Competitive advantage;
 • Advertising and sales;
 • Finance;
 • The work environment;
 • Corporate relationships;
 • Exam skills and practice.

De hoofdonderwerpen komen aan bod in verschillende lessen die jou alles leren op het gebied van zakelijk Engels. Na het volgen van de lessen beschik jij over alle benodigde kennis om op zakelijk gebied op professionele wijze te communiceren.

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Business English, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

8/10
Business English

Ik zou een tablet krijgen maar die heb ik nooit gehad. De engelse les is goed maar veel opdrachten moet je met meerdere mensen doen dus daar heb ik niks aan

8/10
Business English

Ik ben erg tevreden over de cursus. Wel zou ik graag een meer interactie zien, waardoor er meer nadruk wordt gelegd op uitspraak

6/10
Business English

Tot dusver enkel leren vanuit een boekje. Daar hoef ik geen ***,- voor te betalen... Kon ook enkel het studieboek kopen en zelf leren... Ik had gehoopt op wat meer uitleg vanuit bijv. video's of webinar.

10/10
Business English

Duidelijk, goede ondersteuning, veel mogelijkheden, vriendelijke docent, fijn dat de mogelijkheid er is om dit thuis alleen te doen, omdat ik dan beter leer dan met groepen. De cijfers zijn snel binnen en er is veel informatie op de site bekent.

DIPLOMA

Wereldwijd erkend Cambridge certificaat

De cursus Business English is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader voor Talen) niveau C1. Je kunt na afloop van de cursus deelnemen aan de Cambridge Linguaskill Business toets. Zo kun je een wereldwijd erkend certificaat behalen van Cambridge Assessment English, onderdeel van de prestigieuze University of Cambridge.

Deze toets wordt doorlopend in heel Nederland afgenomen. Het certificaat wordt internationaal erkend als bewijs van het C1 niveau Engels door meer dan 25.000 scholen, universiteiten, werkgevers en overheidsorganisaties. Deelnemen aan de toets is niet verplicht.

Voor meer informatie betreffende de toets verwijzen wij je naar Cambridge Assessment English.  

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Business English valt niet onder deze erkenning.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die wel onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de Business English uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd de Business English leren op de manier die het beste bij jou past.

Met digitale geluidsbestanden voor luister- en spreekoefeningen!

De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving: NHA Plaza. Je kunt deze geluidsbestanden afspelen op je computer of tablet of kopiëren naar jouw smartphone. Dat maakt een taal leren bij NHA nog leuker.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Wanneer je start met deze cursus, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

Studiemateriaal NHA

STUDIEDUUR

Studieduur Business English

Business English kun je al leren in 9 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. Je bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

VOOROPLEIDING

Vooropleiding

Basiskennis (A2-niveau) van de Engelse taal is gewenst.

TAAL-APP

Cursus Business English: nu inclusief Taal-app

Schrijf nú in voor de cursus Business English en krijg óók nog eens vijf jaar toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je voor meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en naspreken. Oefenen waar en wanneer jij wilt.
Deze app maakt de uitgebreide NHA taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal tijdens vakanties;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang.
LESGELD

Lesgeld

Business English
€539,00
of  9x 66,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€539,00
of  9x 66,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Spreek al in  3 maanden  een taal
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Duidelijk, goede ondersteuning, veel mogelijkheden, vriendelijke docent, fijn dat de mogelijkheid er is om dit thuis alleen te doen, omdat ik dan beter leer dan met groepen. De cijfers zijn snel binnen en er is veel informatie op de site bekent.

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!