Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

8/10
Havo Scheikunde

Duidelijke leerstof, tot nu toe geen problemen mee. Leraar reageert soms wat laat met nakijken.

8/10
Havo Wiskunde A

Zeer fijn en duidelijk lesmateriaal. Soms klopt de benummering of terugverwijzingen naar tabellen of afbeeldingen niet helemaal, maar vaak is het duidelijk wat er bedoeld wordt. Leraar is altijd snel klaar met nakijken!

8/10

goede leerstof wel veel

8/10
Verkoop in de Drogisterij

Soms vind ik best moeilijk, vooral de uitspraak bij lange werkende stoffen in het Latijn. Verder prima cursus. Komt wel veel meer bij kijken bij verkoop in drogisterij.

10/10
Assistent Drogist

Duidelijk

10/10
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Ik ben erg tevreden met de service van NHA. Altijd een vriendelijk woord van mijn onderwijskracht als ik huiswerk instuur. Lesmateriaal is zeer duidelijk en het leersysteem is eenvoudig en overzichtelijk. Ik kan NHA alleen maar aanbevelen.

10/10
Tuinarchitectuur

Zeer duidelijke informatie in de les opgaven en wanneer ik het huiswerk opstuur, wordt het nagekeken en er wordt gelijk aanvullende informatie/commentaar bij geschreven. Zodat je er ook wat aan hebt en weer kunt gebruiken bij je verdere studie.

10/10
Dierenverzorging

Ik ben erg tevreden over de cursus. De lesstof is interessant en ook leuk waardoor het leren makkelijk gaat. Leuk dat je bij de huiswerkopdrachten echt onderzoek moet doen. Het mailen van het huiswerk gaat heel makkelijk en is snel nagekeken. Zeker een aanrader als je van dieren houdt!

8/10
Financieel Administratief Medewerker

Ik vind het een uitdagende opleiding die ook bied wat er word beschreven in de studie gids. Ook de snelle reactie van docenten na bijv. het opsturen van huiswerk. Ik vind dit heel erg prettig.

10/10

duidelijk lesmateriaal en overzichtelijk en goede studie begeleiding.

10/10

Gewoon goed, duidelijk en concreet

8/10
Nieuwgrieks voor Beginners

Cursus materiaal ziet er netjes uit. Cursus zelf is meer gericht op schrijven Griekse taal als spreken

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!