Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

3/5

Ik heb het lesmateriaal ontvangen. Maar het is een blijf een Thuis/zelfstudie ik mis toch het contact met de docent zelf. Misschien moet ik er nog aan wennen maar ik vind zelf dat de docent ook af en toe kan vragen of je extra uitleg nodig heb.

5/5
Havo Wiskunde B

Goede prijssteling en begeleiding, huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
Houder Administratiekantoor

Ik volg de cursus houder administratiekantoor en het bevalt mij zeker heel goed. Ook voor het huiswerk te mailen is heel erg gemakkelijk. De cursus is alleen pittig, maar daar kom ik wel door heen

5/5
Basisopleiding Doktersassistent

leuke opleiding, huiswerk word snel nagekeken.

3/5

Ik ben tevreden omdat het eerst de geschiedenis weergeeft vd taal en het land. Ik moest erg wennen aan de indeling en de opstelling vd hfst. Nu gaat het beter dan in het begin. Voor een beginners taal cursus vind ik het wel moeilijk. Ik.mis een handleiding over hoe ik het beste kan beginnen en welke manier van leren handig is. Ik ben tevreden omdat het ook herhaald vd vorige les. En omdat er in iedere hfst een woordenrij instaat om te leren. Ik ben blij dat ik.hiervoor gekozen heb. Ik denk dat ik jaren nodig heb om mijn diploma te behalen maar ik wil het goed leren dus ga me niet haasten.

4/5
Binnenhuisarchitectuur

Hele leuke studie! Goede informatie maar soms (voornamelijk in de eerste lessen) een beetje te algemeen. De opdrachten zijn wel echt heel leuk en het nakijken gebeurd super snel wat heel fijn is. Kun je meteen weer lekker doorgaan.

5/5
Vwo Scheikunde

De begeleiding die je bij je thuisstudie krijgt vind ik ontzettend fijn. Je kan alles op je eigen tijd doen, maar je vragen worden wel beantwoord door een professional.

4/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Het betreft een duidelijk studiegids die prettig leest. De upload methode van de opdrachten werkt soepel en de leraar die de opdrachten nakijkt doet dit erg snel.

4/5
Schuldhulpverlening

Er is wel meer (voor)kennis nodig dan aangegeven. De huiswerk opdrachten vergen meer kennis dan in de lesstof gegeven wordt.

4/5
Italiaans voor Beginners

Ik heb deze cursus gekocht om dat ik een familielid in Italië heb. Ik vind talen leuk. Nu heb ik heel lang niet meer geleerd en dan valt het niet altijd mee. Uitleg bij de lessen zouden best iets duidelijker mogen.

5/5
Havo Wiskunde A

Ik vind het heel fijn dat ik alle lesstof thuis krijg opgestuurd en dat alles heel duidelijk en nauwkeurig word aangegeven. Dit maakt het veel makkelijker en overzichtelijker voor mij om te leren. De service is heel goed!

5/5
Vwo Nederlands

ik ben erg tevreden met het product. Tot nu toe is alles heel duidelijk en heb ik nog nergens problemen mee gehad. ik vind dat er een goeie opbouw is en het erg overzichtelijk is.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!