Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Medische Kennis Anatomie, Fysiologie en Pathologie

Netjes verzorgd en goede ondersteuning tijdens de cursus.

4/5
Kindercoach

Net begonnen met de cursus. Tot nu toe leuke lessen gevolgd met onderbouwde theorie en zowel theoretische als praktische opdrachten.

5/5
Middle Management

Het is een pittige opleiding waar je wel goed je tijd aan moet besteden maar een zeer leerzaam opleiding. Ben zeer tevreden met het les materiaal goed geordend en met duidelijk uitleg.

4/5
Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten

Goede cursus voor het opstarten van een eigen bedrijf. Je moet zelf ook de deur uit en dat maakt je binnen 3 weken al tot en echte organisator

4/5
Office 2013

De cursus is duidelijk.

5/5
Logistiek Medewerker

Huis werk digitale door geven heel goed

5/5

het is best een pittige opleiding maar ik doe ook mijn uiterste best om dit goed aftesluiten,en de hulp en feedback van mijn docent is perfect.

5/5
Illustratief Tekenen

Duidelijk stof, prikkelend tot zelf onderzoek. Leuke afwisselende opgaven.

4/5
Medewerker Administratiekantoor

Het voldoet zeker aan wat ik er van verwacht had. Goede hulp en huiswerk word snel retour gezonden met een beoordeling en tips

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

De bestelling werd snel afgehandeld. De kosten zijn veel lager dan bij andere aanbieders van taalcursussen. De docent begon met zich voor te stellen en vroeg mij ook iets over mezelf te vertellen, dat geeft een persoonlijk tintje aan de begeleiding. Het huiswerk wordt snel nagekeken. Het lesmateriaal kan wel een update gebruiken, er wordt nog steeds gesproken over peseta's terwijl toch ook in Spanje de euro al lang is ingevoerd.

4/5
Engels voor Beginners

Zelf ben ik nu al een poosje bezig met de cursus die ik in een traag tempo probeer te voltooien, wat bij NHA totaal geen problemen met inzenden en de nagekeken opdrachen geeft! Klasse!

5/5
Turks voor Beginners + Gevorderden

Makkelijk te volgen en zeer snel al resultaat . De woordenlijst kan goed oefenen op wrts.nl en zijn daar ook te vinden .

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!