Gratis studiegids

 

In 12 maanden vloeiend Zweeds spreken?

Kies voor Zweeds bij NHA!

Zweden: het land van ABBA en Björn Borg. Het land van Ikea en Volvo. Wil je beter Zweeds begrijpen, schrijven en spreken zodat je in Zweden beter uit de voeten kunt? Volg dan de cursus Zweeds van NHA.

Alle taalcursussen bekijken  »

 

Leer eenvoudig Zweeds

Wist je dat Zweeds best veel overeenkomsten heeft met de Nederlandse taal? Dat komt omdat het beiden Germaanse talen zijn, net als Noors, IJslands, Deens, Duits en Engels. Dit maakt het spreken van Zweeds een stuk gemakkelijker dan je denkt. Het is sowieso niet verkeerd om deze taal aan je repertoire toe te voegen. Zweeds is namelijk de meestgesproken taal in Scandinavië. 

Begin bij het begin

Leer jij Zweeds uit zakelijke of persoonlijke interesse? Het maakt niet uit met welke reden je de cursus wil volgen. Je begint sowieso bij de ultieme basis. Dit maakt het leren van Zweeds zeer laagdrempelig en voor iedereen te doen.

Op structurele wijze ga je aan de slag met je woordenschat, grammatica en natuurlijk de praktische toepassing. Zo leer je al vrij snel kleine gesprekken voeren in het Zweeds. Zo wordt de Zweedse taal leren écht leuk.


Praktisch aan de slag

NHA maakt het leren van Zweeds zo eenvoudig mogelijk. Hoe? De taalcursus maakt gebruik van het Easy-Learning-System. Luisteren en herhalen, dat is de essentie van de methode om Zweeds onder de knie te krijgen. Er ligt veel focus op spreken en uitspraak, waardoor ook jij het mooie 'zangerige' Zweedse accent eigen kunt maken.

Jij leert dus op praktische wijze de finesses van het Zweeds.


Waarom de Zweedse taal leren?

Misschien is Zweden wel één van de allermooiste vakantielanden in Europa. Uitgestrekte bossen, talloze grote meren en mooie steden. Eigenlijk heeft Zweden alles wat je zoekt in een vakantieland en ben je er na één vakantie écht niet uitgekeken. Maak je verblijf in dit schitterende land dus gemakkelijker en leer Zweeds! 

Natuurlijk valt er veel te leren over Zweden, maar wil je het land écht goed leren kennen, verdiep je dan in de Zweedse taal.

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle cursussen bekijken »
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis Taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!