Gratis studiegids

 

Zoek je een taalcursus Spaans? Kies voor Spaans leren bij NHA

Een Spaanse taalcursus volgen en in 12 maanden Spaans leren spreken? NHA biedt een online taalcursus Spaans voor beginners en gevorderden. De kosten? Slechts €18,50 p/m!

Spaans is een wereldtaal. Volg Spaanse les online of offline dan leer je de taal van Spanje en van grote delen van Zuid-Amerika. In landen als Chili, Peru en Argentinië spreken is Spaans de moedertaal. Alleen Brazilianen spreken geen Spaans, maar Portugees.

 

Tapas in Barcelona

Tapas en rioja bestellen op de Ramblas in Barcelona of de weg vragen - in het Spaans - naar de Sagrada Família? In vloeiend Spaans een gesprekje met de ober aanknopen?

Alle taalcursussen bekijken >

 

Taalcursus Spaans: zo eenvoudig mogelijk

Wat je reden ook is een taalcursus Spaans te volgen: NHA helpt je. Met een cursus die taal leren eenvoudiger maakt. Het Easy-Learning-System van NHA legt de nadruk op de praktijk. Luisteren en herhalen: zo oefen je de uitspraak en vergroot je je woordenschat.

 

Taalcursus Spaans en taalcursus Catalaans

Spaans is niet de enige taal in Spanje. Behalve een taalcursus Spaans biedt NHA ook een taalcursus Catalaans aan.

De Spaanse taal verrijkt je vakantie. Maar Spaans is ook in het zakenleven belangrijk. Nederlandse ondernemingen handelen met Spaanse bedrijven. Heb je beroepsmatig te maken met de Spaanse of Catalaanse taal? Volg dan een van deze twee cursussen van NHA. 

Heb je nog geen ervaring met deze taal? Geen probleem: je kunt gewoon starten met Spaans voor Beginners. Je gaat gestructureerd middels het EASY LEARNING SYSTEM aan de slag om de taal eigen te maken. 

 

Una cerveza por favor

Natuurlijk leer je in de taalcursus Spaans een biertje bestellen. Wil je zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek voeren in het Spaans? Of spreek je de taal al deels vloeiend, maar wil je jouw inhoudelijke kennis weer even opfrissen?

Na de cursus hoef je nooit meer te zeggen ‘No hablo español’ (ik spreek geen Spaans).

Of je nu op vakantie gaat naar Spanje of beroepsmatig de Spaanse taal wilt begrijpen: met de taalcursussen van NHA verbeter je jouw taalvaardigheid.

 

NHA biedt in elke branche beroepscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle beroepscursussen bekijken
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis Taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!