Gratis studiegids

 

¿No hablas español? - Hoog tijd voor Spaanse les bij NHA

Volg Spaanse lessen bij NHA en leer de taal van meer dan 400 miljoen wereldburgers. 

NHA biedt verschillende cursussen aan:

Alle taalcursussen bekijken »

 

Spaanse les bij NHA

Spanje: het land van de Sierra Nevada (besneeuwde bergketen) en de Pyreneeën. Het land dat zich uitstrekt van Ceuta en de Canarische eilanden in de buurt van Marokko tot Frankrijk in het Noorden.

Zoek je Spaanse lessen? Online gratis bestel je een Spaanse les bij NHA. Je krijgt je lesmateriaal thuisgestuurd. Je studeert waar je wilt wanneer je wilt. Waar volg jij je Spaanse lessen? Amsterdam of Gibraltar, Nieuwegein of Rio de Janeiro? Geen probleem bij NHA. Je huiswerk lever je online in en je krijgt feedback van je docent.

 

Meer dan Spaans alleen

In Spanje spreken mensen meer dan alleen Spaans.

In Spanje vind je de volgende talen:

 • Catalaans
 • Baskisch
 • Galicisch
 • Aranees
 • Asturisch
 • Aragonees

 

Catalaans is een taal met 7,5 miljoen sprekers. In het Aranees een gesprek voeren met iemand voor wie het zijn moedertaal is? Reis naar Val d'Aran in Catalonië en vindt een van de 4000 sprekers.

Ter vergelijking: Spaans is de taal van 406 miljoen wereldburgers. De taal van Spanje, Mexico, Chili en andere landen.

De Spaanse les van NHA focust op de Spaanse taal. Je leert alle ins en outs van het Spaans kennen. Je vergroot je woordenschat, oefent herkenbare situaties en vergroot je taalvaardigheid.

Spanje is bekend van olijven en sinaasappels. Maar Spanje is ook de vijfde economie van Europa en de dertiende van de wereld. Voor je werk naar Spanje? Leer Spaans en spreek met Spaanstalige zakenrelaties en collega's in hun eigen taal. Dat kan al na enkele Spaanse lessen.

 

Stierenvechten in Spanje

Ibiza, de Costa Brava, La Palma: Spanje is ook een vakantiebestemming. De zon, siëstia's, stierenvechten. Of, nu ja, stierenvechten daar denken verschillende mensen verschillend over. Is het cultuur, is het vooral schadelijk voor stieren? Discussieer erover met Spanjaarden in het Spaans.

Volg Spaanse les bij NHA en ontvang GRATIS de Taal App erbij, voor 50 uur extra lesmateriaal. Voor je het weet zeg je: 'Yo hablo español.'

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle bedrijfscursussen bekijken »
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Nu met gratis Taal-app 
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!