Gratis studiegids

Spaans leren spreken bij NHA

Wil jij Spaans leren spreken? Vergroot je woordenschat verrassend snel met de meest gekozen cursus van NHA; Spaans!

Spaans leren spreken? Dat doe je bij NHA! Of jij nu beginner bent, of al kennis hebt van deze taal. NHA heeft een cursus die bij jou past! En hoe sneller je begint, hoe sneller je de Spaans spreekt. Want jouw studietempo bepaal je helemaal zelf!

 

Werk of privé

Alle mensen die Spaans leren spreken hebben een eigen verhaal. De meesten willen Spaans leren spreken voor werk of studie. Heb jij Spaanse zakenpartners? Dan kun je voortaan e-mails lezen en beantwoorden, brieven schrijven, nota’s lezen en presentaties houden. Spaans spreken helpt jou aan een sterkere positie op de arbeidsmarkt!

Maar ook voor jouw vakantie is Spaans leren spreken een must! Een bezoek aan dit prachtige land is leuker wanneer jij de taal onder de knie hebt. Door Spaans te spreken haal jij zo veel mogelijk uit je vakantie!

 

Spaans leren spreken met het EASY-LEARNING-SYSTEM

Kies jij voor professionele thuisstudie Spaans van NHA? Dan ga je Spaans leren spreken met het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM. Je leert woorden, oefent uitspraak en leert vervolgens schrijven, lezen en spreken.

De nadruk ligt op actief en praktisch taalgebruik en minder op grammatica. Je leert Spaans spreken zoals een kind zijn moedertaal leert, stap voor stap. Met een cursus van NHA gaat dit nog sneller en makkelijker!

 

Ben je benieuwd of de cursus Spaans iets voor jou is?  Schrijf je in voor de gratis proefles en krijg vrijblijvend een voorproefje.
Zo heb jij de eerste stap naar Spaans leren spreken al gezet!

 

Latijns-Amerikaans of Catalaans?

Het Spaans heeft overeenkomsten met andere Europese talen. Net als Frans, Roemeens, Italiaans en Portugees is het een Romaanse taal. Mensen die Spaans willen leren spreken, kijken ook naar de cursus Latijns-Amerikaans en de cursus Catalaans.

Catalaans is de taal van de regio Catalonië. In Catalonië en daarbuiten spreken 7,5 miljoen mensen Catalaans. Wil jij Spaans leren spreken? Let dan op welk dialect voor jou belangrijk is en kies de cursus die bij jou past!

Ook in veel Latijns-Amerikaanse landen wordt Spaans gesproken. Er zijn wel verschillen tussen het Spaans en dit dialect. Bijvoorbeeld verschillen in uitspraak en woordenschat. Wil je de taal van Midden- en Zuid-Amerika onder de knie krijgen? Kies dan de cursus Latijns-Amerikaans!

Ik wil alle taalcursussen bekijken »

 

Spaans is een wereldtaal

Wereldwijd spreken 791 miljoen mensen een Romaanse taal. Verreweg de meeste, 406 miljoen, spreken Spaans.

Spaans leren in Spanje spreekt natuurlijk tot de verbeelding. Wil je echt van Spanje genieten? Leer de taal, ga naar het land en geniet van de cultuur en de natuur.

De geschiedenis van de Spaanse taal gaat duizenden jaren terug. Spanje is tegenwoordig een economische kracht van betekenis. Spanje is een levende taal in Europa, Zuid-Amerika, Midden-Amerika en in de Verenigde Staten is Spaans de moedertaal voor miljoenen inwoners. Spaans leren spreken, betekent de taal leren van meer dan 400 miljoen mensen.

 

Spaans leren spreken in je eigen tempo

NHA biedt thuisstudie in overzichtelijke modules. Studeer waar je wilt, wanneer je wilt. Wil je snel Spaans leren spreken? Wacht niet langer! Via NHA begin jij vandaag nog! Elke les ron djij af in je eigen tempo.

In de trein of op een strand in Malaga: studeer waar je wilt. Wil jij Spaans leren spreken in Spanje? Goed plan! Je brengt de lesstof direct in de praktijk. Zo wordt het leren van een taal nog effectiever!

 

Wil je Spaans leren spreken? Zet de ~ op de n! Waar en wanneer je wilt. Studeren in el baño of hamaca? Jij bepaalt het.

Eerst ervaren of Spaans leren spreken iets voor jouw is? Vraag dan snel jouw gratis proefles aan of schrijf je direct in en krijg de waardevolle cursus 15 dagen vrijblijvend op proef.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis Taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!