Menu
Gratis studiegids

 

Spaans leren spreken - volg een cursus Spaans bij NHA

Snel Spaans leren en je woordenschat vergroten: kies voor een cursus van NHA.

 

Het Spaans heeft een omgekeerd vraagteken voor een vraag (en een vraagteken achter de vraag). Soms komt er bovenop de n een kringeltje. In de titel van het liedje van Enrique Iglesias El Baño zie je dat bijvoorbeeld.

 

Het Spaans heeft overeenkomsten met andere Europese talen. Net als Frans, Roemeens, Italiaans en Portugees is het een Romaanse taal.

 

Wil je Spaans leren spreken (lees: snel Spaans leren), volg dan de cursus Spaans van NHA. Hoe sneller je begint, hoe sneller je de Spaanse taal machtig bent.

 

Spaans leren spreken met het EASY-LEARNING-SYSTEM

Bij de cursus Spaans van NHA begin je met Spaanse woorden leren. NHA werkt met het EASY-LEARNING-SYSTEM. Je leert woorden, oefent uitspraak en leert vervolgens schrijven, lezen en spreken.

 

Spaans leren spreken of Latijns-Amerikaans of Catalaans?

Mensen die zoeken naar een cursus Spaans, kijken ook naar de cursus Latijns-Amerikaans en de cursus Catalaans. Catalaans is de taal van de regio Catalonië. In Catalonië en daarbuiten spreken 7,5 miljoen mensen Catalaans.

 

De taal van bijna alle Latijns-Amerikaanse landen is Spaans. Maar er zijn wel verschillen. Bijvoorbeeld verschillen in uitspraak. NHA biedt ook de cursus Latijns-Amerikaans aan.

Alle taalcursussen bekijken »

 

Spaans is een wereldtaal

Wereldwijd spreken 791 miljoen mensen een Romaanse taal. Verreweg de meeste, 406 miljoen, spreken Spaans. Romaanse talen stammen af van het Latijn, de taal van de Romeinen.

 

Spaans leren in Spanje spreekt natuurlijk tot de verbeelding. De geschiedenis van de Spaanse taal gaat duizenden jaren terug. Spanje is tegenwoordig een economische kracht van betekenis. Spanje is een levende taal in Europa, Zuid-Amerika, Midden-Amerika en in de Verenigde Staten is Spaans de moedertaal voor miljoenen inwoners. Spaans leren spreken, betekent de taal leren van meer dan 400 miljoen mensen.

 

Spaans leren spreken in je eigen tempo

NHA biedt thuisstudie in overzichtelijke modules. Studeer waar je wilt, wanneer je wilt. Wil je snel Spaans leren? Wacht niet tot de volgende Spaanse les begint in een klaslokaal: volg je eigen tempo en voltooi lessen in het tempo dat je zelf bepaalt.

 

In de trein of op een strand in Malaga: studeer waar je wilt. Spaans leren in Spanje? Goed plan. Je brengt de lesstof direct in de praktijk. Wat is er mooier dan leren hoe je een ontbijt bestelt en een praatje maakt met een ober en dat dan meteen doen.

 

Spaans leren spreken? kies voor een cursus van NHA.

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een taalcursus Spaans bij NHA.

 

077 30 67 000

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!