Gratis studiegids

 

De Franse taal leren? Volg een cursus Franse taal bij NHA

Onder de Eiffeltoren een gesprekje in het Frans voeren met een fransman of française? E-mails schrijven en lezen met Franstalige zakenpartners? Vergroot je kennis van de Franse taal met de cursussen van NHA.

De Tour de France, het Louvre, de Champs Elysees: iedereen kent Frankrijk. Een strandvakantie aan de Middellandse Zee of skieën in de Franse Alpen. Maar niet iedereen kijkt de film Intouchables zonder ondertitels en snapt waar de film over gaat.

 

Franse wijn in het Frans bestellen

Waarom wil jij de Franse taal leren? Wil je je middelbare-schooldiploma halen, doe je zaken in Frankrijk of wil je op vakantie in het Frans een Franse wijn bestellen? Wat de reden ook is, met de een taaltraining Frans van NHA ben je een stap vooruit.

Voor iedereen die een cursus Franse taal zoekt, heeft NHA een taalcursus:

Alle taalcursussen bekijken »

 

De Franse taal leren

Spreken, schrijven en lezen: wat vind je het belangrijkst in het Frans? Taal leren betekent dat je op alle gebieden verbetert. Maar waarom wil je de Franse taal leren? Gaat het om zakelijke correspondentie dan is uitspraak niet relevant. Dan gaat het om schrijven en lezen. Een e-mail of brief opstellen in de Franse taal. Leren doe je beter met een doel.

 

La plus belle langue: volg de cursus Franse taal

Frans de mooiste taal? Misschien. Het is in ieder geval een van de mooiste. Zing foutloos mee met Franse chansons, vraag moeiteloos de weg naar je hotel en bestel zonder blozen een glas wijn.

Frankrijk staat al sinds jaar en dag in de top tien van favoriete vakantielanden. Bij jou ook? Geniet je er van de heerlijke wijn, de vele soorten kaas en het uitbundige leven?

 

De Franse taal leren en een Franse krant lezen op een terrasje in Parijs

Je geniet nog meer van een bezoek aan Frankrijk wanneer je de taal spreekt. Als het even kan: vloeiend. Kies niet zomaar een taaltraining Frans. De Franse taal leren spreken op de beste manier, dat doe je bij NHA.

Stel je voor: een praatje maken met de jeu-de-boules-spelende mannen op het plein of als een echte Parijzenaar Le Figaro lezen op een terrasje.

NHA gebruikt het Easy-Learning-System. Een fraaie Engelse term die erop neerkomt dat je eenvoudiger een taal leert. De Franse taal leren met dat systeem betekent dat je luistert en herhaalt en op die manier je woordenschat uitbreidt en je uitspraak oefent.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis Taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!