Gratis studiegids

Cursus Zoekmachine Marketing volgen bij NHA

Kennis over zoekmachine marketing is een must voor ondernemers en online marketeers. Je wil dat mensen je bedrijf makkelijk vinden op internet. Maar hoe realiseer je dat? Kennis over Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) komt dan goed van pas. Een cursus Zoekmachine Marketing is een goede stap om jouw content beter onder de aandacht te brengen en meer bezoekers naar je website te trekken.
 

 

Hoe zorg je dat je op de eerste pagina van zoekmachines als Google en Bing verschijnt? En het liefst zo hoog mogelijk in de zoekresultaten? Ga voor maximale vindbaarheid en zorg dat jouw doelgroep niet om je heen kan! 

 

Verbeter je online vindbaarheid met NHA!

Wil jij echt aan de slag met jouw online vindbaarheid? Dan is een Zoekmachine Marketing cursus een goed idee. Zoekmachine Marketing heeft 2 componenten: SEO en SEA. SEO is een belangrijk onderdeel van zoekmachine marketing en heeft als voordeel dat je er geen advertentiebudget voor nodig hebt. Wil je met SEO aan de slag? Dan haal je veel voordeel uit onze cursus SEO (Zoekmachine Optimalisatie).

In onze SEO cursus leer jij hoe je jouw website sky high laat ranken in de zoekresultaten van verschillende zoekmachines. De opleiding bevat niet alleen theorie maar je krijgt ook praktische SEO tips en trucs die je meteen kunt toepassen in de praktijk. 

 

Cursus Zoekmachine Marketing: gebruik de juiste zoektermen! 

Hoe zorgt een administratiekantoor ervoor dat het goed gevonden wordt op een zoekterm als ‘belastingaangifte’? Of gebruiken alle andere boekhouders en financieel adviseurs deze zoekterm al? Welke andere zoekwoorden zijn beter en waar blijf je het beste ver vandaan? In de cursus Zoekmachine Marketing ontdek je strategieën om online nóg beter vindbaar te worden.

SEO (Search Engine Optimization / Zoekmachineoptimalisatie) bestaat uit 3 componenten die van belang zijn voor je vindbaarheid. Welke dat zijn en hoe je die componenten beïnvloedt voor betere zoekresultaten ontdek je in deze cursus.

 

Aan de slag met SEO strategieën

Succes behalen met SEO is zeker mogelijk zolang je de juiste kennis en strategie hebt. Ontdek welke strategieën jou gaan helpen om je organisatie of jou als persoon hoger in de zoekmachines te laten verschijnen. En hoe geïnteresseerden in een product of dienst als eerste bij de juiste aanbieder (lees: jou!) uitkomen. Volg deze cursus Zoekmachine Marketing en haal meer uit je online content.

In deze cursus Zoekmachine Marketing (SEO) leer je meer over het uitvoeren van zoekwoordenonderzoek, het vergaren van backlinks tot het creëren van doeltreffende content. Je verdiept je in keywords, rijke content, SEO-structuur, backlinks, interactie, social media, mobiele apparaten en Google RankBrain.
 

  

Cursus Zoekmachine Marketing: iets voor mij?

Wil jij graag aan de slag met jouw online vindbaarheid, maar twijfel je nog of deze cursus Zoekmachine Marketing (SEO) bij jou past? De opleiding is zeer geschikt voor beginnende online marketeers, communicatiemedewerkers, contentmarketeers en copywriters. Maar ook als zelfstandig ondernemer of webshopeigenaar kun jij profiteren van deze Zoekmachine Marketing cursus.
 

Vraag nu jouw gratis proefles aan! »

 
Wil jij niet alleen meer leren over de theorie achter SEO? Maar wil je ook betere teksten leren schrijven? Een goede copywriter is gespecialiseerd in het schrijven van teksten voor het web. Met onze combinatiecursus Copywriter + SEO leer jij niet alleen hoe je jouw website hoger laat ranken in de zoekresultaten maar ook hoe je goed leesbare teksten schrijft die jouw bezoekers wíllen lezen!

Of volg de cursus Storytelling en ontdek het geheim achter het schrijven van ijzersterke (commerciële) teksten die de aandacht grijpen.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!