Menu
Gratis studiegids

 

Een cursus Spaans – online bestellen en direct aan de slag bij NHA

Leer Spaans spreken en schrijven bij NHA en leer de taal van Spanje en Latijns-Amerika. Start met een cursus Spaans. Online gratis de basis van Spaans leren? Dat kan. Maar voor het echte werk ben je echt aangewezen op een cursus Spaans. Online leer je spelenderwijs bij. Het beste van meerdere werelden.

 

Vogels spotten in Spanje

Ooievaars, roofvogels en lammergieren spotten in Extremadura aan de Portugese grens? In de Laguna de Fuente de Piedra in Andalusië duizenden flamingo’s zien broeden? De natuur van de Sierra Nevada bewonderen? Is het daarvoor nodig: een cursus Spaans? Online vind je foto's en films van al die bijzondere plekken.

 

Wil je echt van Spanje genieten? Leer de taal, ga naar het land en geniet van de cultuur en de natuur.

 

Spaans leren voor werk of studie

De meeste mensen leren Spaans voor werk of studie. E-mails lezen en beantwoorden, brieven schrijven, nota's lezen, presentaties houden.

 

Spaans leren bij NHA? Hoe werkt een cursus Spaans? Online bestel je de cursus van je keuze. NHA stuurt je het studiemateriaal toe. Huiswerk bij de cursus Spaans? Online lever je werk in en stel je vragen aan je persoonlijke docent.

 

Kies uit een van de volgende cursussen van NHA:

Alle taalcursussen bekijken  »

 

Spaans is de tweede taal van de wereld

Spaans (español) of Castiliaans (Spaans: castellano) is een Romaanse taal. Na het Mandarijn is Spaans de meest gesproken taal ter wereld. Voor 406 miljoen mensen is Spaans de moedertaal, terwijl nog eens 180 miljoen Spaans als tweede taal spreken. Spaanssprekenden vind je in Spanje, in Latijns-Amerika en in de Verenigde Staten van Amerika.

 

De historische oorsprong van de taal ligt in Spanje maar de meeste sprekers vind je tegenwoordig in Latijns-Amerika.

  

Spreek de taal van ruim 400 miljoen mensen

Vergroot je communicatiemogelijkheden met 406 miljoen mensen. Volg een cursus Spaans. Online gaat het Spaanstalige deel van het web voor je open. Offline? Een kopje koffie op een terras in Madrid is misschien nog lekkerder als je het in het Spaans bestelt. En zakendoen gaat beter als je de taal spreekt.

 

Zet de ~ op de n. Volg een cursus Spaans en verbeter je Spaanse taalvaardigheid. Waar en wanneer je wilt. Studeren in el baño of hamaca? Jij bepaalt het.

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle cursussen bekijken »

 

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een taalcursus Spaans. 

077 30 67 000

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!