Menu
Gratis studiegids

 

Een cursus Frans voor beginners

kies voor een van de cursussen van NHA

 

Wijn bestellen - in het Frans - in een brasserie of foutloos meezingen met Franse chansons? Leer Frans spreken in je eigen tempo en volg een cursus Frans voor beginners. Binnen de kortste keren weet je waar de fascinatie van Matthijs van Nieuwkerk voor Jacques Brel vandaan komt.

 

Frans leren spreken

Een landhuis kopen op het Franse platteland en een herberg beginnen? Hoe weet je wat er in de koopovereenkomst staat? Druiven importeren uit de Elzas? Hoe weet je wat er in de handelsovereenkomst staat? Hoe vergelijk je offertes als bedrijven ze in het Frans opstellen?

 

Vergroot je slagkracht en volg een cursus Frans voor beginners.

 

Vakantie in het Frans

Van de Eiffeltoren beklimmen tot skiën in de Franse Alpen: Frankrijk is een vakantieland bij uitstek voor Nederlanders. Hoeveel meer geniet je van een vakantie als je de taal beheerst? Volg een taalcursus Frans online voor beginners van NHA  en leer Frans in je eigen tempo: waar en wanneer het jou uitkomt.

 

Cursus Frans voor beginners van NHA

Leer Frans spreken met een van de volgende cursussen van NHA :

 

En vergroot je schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid met de cursus Zakelijke correspondentie Frans.

 

In een handomdraai een presentatie in Lyon voorbereiden? De effectiviteit van businessmeetings vergroten doordat je Franstalige gesprekspartners in het Frans te woord staat?

 

Een cursus Frans voor beginners of een middelbare schooldiploma?

Bijna je school afgerond en heb je alleen nog een voldoende nodig voor Frans? Volg dan de cursussen Frans voor VMBO, HAVO of VWO.

 

Wil je Frans leren spreken? Wil je in Avignon op een terrasje Paris Match lezen en de kelner in het Frans vragen om een cappuccino? Volg de cursus Frans

 

In ongeveer een jaar tijd leer je Frans spreken. Je studeert in je eigen tempo: waar en wanneer je wilt. Of je in de TGV naar Parijs zit of op een camping bij Cannes naast een camper. NHA  maakt leren zo eenvoudig mogelijk.

 

Van je woordenschat vergroten tot kennismaken met alledaagse situaties: de cursus Frans voor beginners is praktisch van aard. Maar ook grammatica en uitspraak komen aan bod. Beginnen zonder enige kennis van het Frans, volg dan de beginnerscursus. Heb je al enige kennis, kies dan voor de gevorderdencursus.

 

NHA biedt in elke branche beroepsopleidingen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle beroepsopleidingen bekijken »

 

 

Daarom NHA

  • Lekker in je eigen tempo
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocenten 
  • 15 dagen gratis op proef
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een cursus Frans.

 

077 30 67 000

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!