NLP Coach  

Tijdelijk met GRATIS tablet 10% korting met 'lente10'
NLP Coach
ktno_bijscholing_medium
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
749,00
of 
9 x €92,00
4.6/5

Beoordeeld door 5 student(en)

 • Start je eigen coachingspraktijk
 • Gratis ondernemerscoach
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Afronding: NHA-instituutsdiploma
 • Studieduur: 9 maanden
ALGEMEEN

Help anderen in hun zoektocht naar verandering met de NLP Coach Opleiding

Meer succes, rust en invloed in het leven? Jij gaat het vinden wanneer je kennis maakt met de technieken van NLP. Maar met jouw hart van goud wil jij graag ook anderen leren hoe zij die rust in het leven (her)vinden. Als NLP coach ga jij je hier dan ook sterk voor maken. Alleen is coachen niet zo eenvoudig als het klinkt. Gelukkig helpt de opleiding NLP Coach jou niet alleen met de NLP technieken, maar ook hoe jij hier iemand in begeleidt.

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Het is een middel tot bewustwording, inzicht en keuze tot verandering.

In de NLP Coach opleiding leer je alles wat je moet weten om iemand te coachen vanuit de uitgangspunten van NLP. Alle aspecten van NLP komen aan bod zodat jij alle technieken beheerst. Al deze technieken leer je in combinatie met coaching. Zo kun jij anderen weer bijstaan in hun proces tot persoonlijke groei.

 

Biedt begeleiding naar persoonlijke ontwikkeling

Wil jij anderen kennis laten maken met de bijzondere technieken van NLP? En wil jij mensen op de best mogelijke manier bijstaan tijdens dit traject? Dan is de opleiding NLP Coach erg geschikt voor jou! Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om deze opleiding te kunnen volgen, de opleiding start namelijk bij de basis. 

Talloze oefeningen waarmee je je coachee verder helpt komen aan bod. Maar ook vele technieken om van jou een topcoach te maken vind je terug in de opleiding. Als NLP coach weet jij straks hoe je iemand optimaal kunt begeleiden vanuit de NLP technieken.

Als deskundige op het gebied van NLP weet jij straks dat je meer invloed hebt dan je ooit voor mogelijk had gehouden. En als NLP coach weet jij precies hoe je anderen hier ook mee helpt. Jij begeleidt mensen in hun traject om zichzelf te vinden en persoonlijk te ontwikkelen.

 

Op weg naar een gelukkiger leven met de NLP Coach opleiding

Ontdek hoe mooi het vak is van een NLP coach. De opleiding helpt jou mensen begeleiden in hun zoektocht naar persoonlijke groei. Jij gaat mensen leren blokkades en beperkende gedachtes weg te nemen.

In deze NLP Coach opleiding ga je aan de slag met bewezen coachingstechnieken, zodat jij je coachee optimaal kunt bijstaan in het traject naar een gelukkiger leven. Je kunt hen uitleggen wat gedrag te maken heeft met waarden. En aangeven welke metaprogramma’s kunnen helpen en welke je in de weg staan.

Je leert doelgerichte vragen te stellen en écht te luisteren naar het antwoord. Jouw ontwikkeling tot coach staat centraal. Iedereen is anders, dat hoeft niemand jou te vertellen. Je leert omgaan met mensen met diverse achtergronden en meningen. En daar ligt straks onder andere jouw kracht als coach.

 

Eigen coachingspraktijk starten

Natuurlijk wil je aan de slag als NLP coach, misschien zelfs in een eigen bedrijf. In de NLP Coach opleiding leer je wat er nodig is om als zelfstandige te starten. Zodat je straks een succesvolle praktijk hebt als NLP coach.
 

Nu bij inschrijving: GRATIS handboek

''Succesvol jouw eigen bedrijf starten''

Ook wanneer je geen eigen bedrijf wil starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op ondernemen hiermee te vergroten.

Inclusief 8 videolessen over coaching

De opleiding NLP Coach bevat ook 8 uitgebreide videolessen. In de digitale leeromgeving kunnen deze worden gevolgd. Na elke les kun je aan de slag met gerichte oefeningen.

De onderwerpen van deze lessen zijn:

 • wat is coaching;
 • luisteren zonder oordelen;
 • LSD;
 • doelen stellen en motiveren;
 • omgaan met weerstand;
 • feedback geven en ontvangen;
 • gespreksopbouw;
 • evalueren en afsluiten.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma

 • Vooronderstellingen en kalibreren
 • Metamodel
 • Rapport, ankeren en fysiologie
 • Outcome model
 • Hulpbronnen en vraagstijlen
 • Interventies
 • Miltonmodel
 • Metaprogramma’s
 • Tijdlijnen
 • Emoties
 • Overtuigingen
 • Identiteit en Missie
 • Modelleren
 • Conflicten
 • Ondernemen als coach

Ontzettend veel onderwerpen komen aan bod in deze uitgebreide opleiding tot NLP Coach. Na het afronden ben jij dan ook in staat om je coachee optimaal te begeleiden. En dat maakt van jou een echte topcoach!

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over NLP Coach, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

10/10
NLP Coach

Het is een interessante en echt inhoudelijke opleiding. Je moet wel even serieus voor het huiswerk gaan zitten. Huiswerk wordt heel snel nagekeken en altijd voorzien van feedback. Ook antwoorden op vragen worden snel opgepakt. Ik vind het persoonlijk best lastig dat je voor het huiswerk vaak een oefencoachee nodig hebt, maar aan de andere kant wil ik daarbij wel aangeven dat dit oprecht zeer nuttig is om te leren

8/10
NLP Coach

Duidelijke cursus. Goed ingedeeld. Huiswerkopgaven digitaal snel nagekeken.Plaza werkruimte prettig.Goede feedback. Kortom fijne cursus.

10/10
NLP Coach

Heel leerzaam en fijne docent die super snel nakijkt en mooie feedback geeft

10/10
NLP Coach

De lesstof sluit aan bij mijn verwachting, ik word uitgedaagd om de nieuwe stof in praktijk toe te passen en krijg feedback op maat. De lesstof wordt heel snel nagekeken

DIPLOMA

Diploma

Aan het einde van de opleiding NLP Coach ben je de trotse bezitter van dit waardevolle diploma. Je bent klaar om jouw eigen bedrijf te starten! Jouw diploma hangt straks op jouw eigen kantoor. En dat geeft vertrouwen bij je klanten. 

Samen met jouw docent werk je naar jouw diploma toe. Met de bekwame hulp van NHA en een stuk inzet van jouw kant kun je met een gerust hart de uitreiking van het diploma tegemoet zien.

Na afloop van deze opleiding kun je het NHA-Instituutsdiploma ontvangen. Dit diploma kun je voor € 29,- aanvragen. Dat kan wanneer je de cursus hebt gevolgd, van alle lessen het huiswerk ter correctie hebt ingestuurd en daarvoor gemiddeld een voldoende cijfer haalde (5,5 of hoger). Aan het einde van de cursus ben je dan de trotse bezitter van het instituutsdiploma van NHA, dat zijn waarde ruimschoots bewezen heeft.

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die onder deze erkenning vallen.
 

NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

 
KTNO-geaccrediteerd

Ook is deze opleiding geaccrediteerd door de beroepsvereniging KTNO, actief binnen de complementaire gezondheidszorg. Deze opleiding wordt voor hun leden geadviseerd als bijscholing en kan nascholingspunten opleveren.

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de opleiding NLP Coach uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met deze opleiding NLP Coach, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

ONDERNEMERSCOACH

Uniek bij NHA: Jouw persoonlijke ondernemerscoach!


Hoe begin ik een eigen bedrijf?

Wanneer je na je cursus direct wil beginnen met het opzetten van jouw eigen bedrijf, hebben wij een unieke service voor je beschikbaar; een ondernemerscoach.
De ondernemerscoach kun je vragen stellen over het opzetten van een eigen bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de financiering, het leggen van contacten met instanties, het opzetten van een administratie, het invullen van de benodigde documenten, maar ook vragen die bijvoorbeeld betrekking hebben op de marketing van jouw bedrijf.


Ondernemersplan? Wij helpen je.

De ondernemerscoach geeft je terugkoppeling op jouw ondernemersplan. Al onze coaches zijn mensen met ervaring in het voeren van een eigen bedrijf of zijn werkzaam voor banken of de Kamer van Koophandel. Ze zijn gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers. Je staat er dus nooit alleen voor!

STUDIEDUUR

Studieduur

Voor de opleiding NLP Coach staat een studieduur van 9 maanden bij een normaal studietempo van 4 uur per week. Maar langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

NLP Coach
€749,00
of  9x 92,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€749,00
of  9x 92,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Het is een interessante en echt inhoudelijke opleiding. Je moet wel even serieus voor het huiswerk gaan zitten. Huiswerk wordt heel snel nagekeken en altijd voorzien van feedback. Ook antwoorden op vragen worden snel opgepakt. Ik vind het persoonlijk best lastig dat je voor het huiswerk vaak een oefencoachee nodig hebt, maar aan de andere kant wil ik daarbij wel aangeven dat dit oprecht zeer nuttig is om te leren

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!