Je hebt nog geen opleiding als favoriet toegevoegd.

077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar voor studieadvies Bel mij
Gratis studiegids

Life Coach

Life Coach
Gratis proefles
Inschrijven
12x
45,50
of ineens
€988,00 €494,00
5/5

Beoordeeld door 8 student(en)

ALGEMEEN

Help je graag mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling? Word lifecoach

 

Soms hebben mensen hulp nodig. Hulp bij vraagstukken die je in het dagelijks leven tegenkomt. Bijvoorbeeld bij werkgerelateerde problemen of bij andere ingrijpende zaken. Wil je mensen helpen? Coachen? Dan is de cursus Life Coach echt dé opleiding voor jou.

Binnen negen maanden kun je aan de slag als zelfstandig lifecoach.

Als lifecoach help je mensen doelen bereiken. Dat kan op het relationele vlak zijn of werkgerelateerd. Of mensen willen beter omgaan met stress. Anderen lopen voortdurend tegen dezelfde problemen aan.

Een lifecoach kan overal mee overweg en coacht anderen zodat zij weer verder kunnen met hun leven.

In de cursus Lifecoach leer je hoe je mensen doeltreffend coacht. Je krijgt tips over actief luisteren, mensen motiveren en begeleiden.

 

Coaching

Je leert in de cursus Life Coach alle aspecten die essentieel zijn om mensen goed te begeleiden en coachen.

Van de rol van de lifecoach tot gedragsverandering, verslavingsproblematiek, relationele zaken en stress: leer hoe je met de dingen des levens omgaat en mensen helpt in de rol van lifecoach.

 

Eigen coachingspraktijk starten

Leer hoe je succesvol ondernemer wordt. In deze opleiding volg je ook 10 lessen over het starten van een eigen praktijk als lifecoach.

Je krijgt daarbij nuttige tips over hoe je een eigen praktijk start, hoe je klanten vindt en praktische informatie over coaching binnen bedrijven.

Het allerbeste advies komt vanuit jezelf. Lifecoaches starten met deze opleiding op de enige juiste manier. Kies nu voor een toekomst als zelfstandig lifecoach.

 

 

Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek

''in tien stappen naar je eigen zaak''

Ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten.

PROGRAMMA

Studieprogramma Life Coach

In de cursus wordt onder andere aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

• De rol van de Life Coach.
• Jouw potentiële cliënten.
• Gedragsverandering.
• Carrière coaching.
• Financiële coaching.
• Verslavingen.
• Liefde, seksualiteit en relaties.
• Het ouderschap.
• Stress.
• Hoe start je jouw eigen praktijk?
• Hoe vind je klanten?
• Het behandelen van aanvragen.
• Hulpmiddelen.
• Jouw eerste contact.
• Coachen binnen bedrijven.
• Hoeveel breng je in rekening?

Dit is slechts een kleine greep uit de onderwerpen die in deze fantastische cursus worden behandeld.
De cursus wordt afgerond met 10 boeiende lessen over ondernemen en het starten van een eigen zaak.

Extra: gratis handboek!

Bij de cursus ontvang je gratis een uitgebreid handboek dat je altijd als naslagwerk kunt gebruiken. Dit handboek bevat onder andere:

• Een groot aantal standaard-formulieren voor direct gebruik.
• Standaard vragenlijsten.
• Lijst met stress symptomen.
• Persoonsprofielen.

Voor wie is deze cursus geschikt?
• Mensen die goed kunnen luisteren.
• Mensen die zich in anderen kunnen verplaatsen en de problemen van anderen willen oplossen.
• Mensen die op zoek zijn naar een aanvullend inkomen door van thuis uit te werken.

Als je het bovenstaande gelezen heeft, dan beschik je over het belangrijkste kenmerk: motivatie. Je bent gemotiveerd om een nieuwe uitdaging aan te gaan als professioneel Life Coach. Start daarom nu met deze fantastische cursus van de NHA en je zult over een jaar al in staat zijn om een eigen praktijk op te starten!

DIPLOMA

Diploma Life Coach

Aan het einde van deze opleiding ben je de trotse bezitter van dit waardevolle ondernemersdiploma. Je bent klaar om jouw eigen zaak te starten! Jouw ondernemersdiploma hangt straks op jouw eigen kantoor. En dat geeft vertrouwen bij je klanten. Familie en vrienden zullen je bewonderen om je fantastische prestatie. Een feestje is dan zeker op zijn plaats.

Samen met jouw docent werk je naar jouw diploma toe. Met de bekwame hulp van de NHA en een stuk inzet van jouw kant kun je met een gerust hart de uitreiking van het diploma tegemoet zien.

Na afloop van deze opleiding kun je het NHA-Instituutsdiploma ontvangen. Dit diploma kun je voor 19 euro aanvragen. Dat kan wanneer je de cursus hebt gevolgd, van alle lessen het huiswerk ter correctie hebt ingestuurd en daarvoor gemiddeld een voldoende cijfer haalde (5,5 of hoger). Aan het einde van de cursus ben je dan de trotse bezitter van het instituutsdiploma van de NHA, dat zijn waarde ruimschoots bewezen heeft.

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Alle NHA-opleidingen die aan wetgeving onderhavig zijn voldoen aan de kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist. NHA past deze hoge kwaliteitsstandaard toe op de ontwikkeling van al haar opleidingen.

ZO STUDEER JE

Persoonlijke begeleiding via internet

Wanneer je kiest voor de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent sta je er niet alleen voor.  Je kunt de huiswerkopgaven aan het eind van een les voorzien van eventuele vragen. Deze stuur je per post of via internet naar jouw docent. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een beoordeling. Je mag bij alle NHA-opleidingen tot 6 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! Wanneer je start met deze opleiding, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Studeer in je eigen tempo

Je ontvangt deze beroepsopleiding compleet thuis. Je bepaalt dan zelf waar, wanneer en hoe je studeert. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze beroepsopleiding kan op elke dag van het jaar!

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je direct in contact met studiegenoten die dezelfde beroepsopleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Lesmateriaal

Voor deze opleiding heb je geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Daarnaast ontvang je gratis een fraaie ringband om je lessen in te bewaren. Zo hou je overzicht en bespaar je geld.

ONDERNEMERSCOACH

Uniek bij NHA: Jouw persoonlijke ondernemerscoach!


Hoe begin ik een eigen zaak?

Wanneer je na je cursus direct wil beginnen met het opzetten van jouw eigen zaak, hebben wij een unieke service voorje beschikbaar; een ondernemerscoach.
De ondernemerscoach kun je vragen stellen over het opzetten van een eigen zaak. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de financiering, het leggen van contacten met instanties, het opzetten van een administratie, het invullen van de benodigde documenten, maar ook vragen die bijvoorbeeld betrekking hebben op de marketing van jouw bedrijf.


Ondernemersplan? Wij helpen je.

De ondernemerscoach geeft je terugkoppeling op jouw ondernemersplan. Al onze coaches zijn mensen met ervaring in het voeren van een eigen bedrijf of zijn werkzaam voor banken of de Kamer van Koophandel. Ze zijn gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers. Je staat er dus nooit alleen voor!

STUDIEDUUR

Studieduur:

9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.

 

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00 of stuur ons een e-mail.

REVIEWS

Reviews

4/5
Life Coach

Het lesmateriaal is duidelijk en na het insturen van huiswerk krijg je goed onderbouwd feedback terug.

5/5
Life Coach

Snelle levering van de lesstof en een snelle en persoonlijke reactie op mijn ingestuurde huiswerk.

4/5
Life Coach

Voor zover ik kan zien (net gestart) leuk lesmateriaal; prettige en uitgebreide feedback op huiswerk

4/5
Life Coach

Leuke studie! Veel extra lezen, maakt het makkelijker.

LESGELD
Life Coach
12x €45,50 of ineens €988,00 €494,00
Inschrijven
Met hulp
12x 45,50
of ineens €988,00 €494,00
Inschrijven
Bereken jouw belastingvoordeel Bedrag
Studiekosten
Belastingschaal
Drempel
Jouw Voordeel
Tablet incl. toetsenbord

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen op proef
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt

Life Coach
5/5

Snelle levering van de lesstof en een snelle en persoonlijke reactie op mijn ingestuurde huiswerk.

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!