Eigen Sieraden Webshop Starten  

Nú met GRATIS tablet Tijdelijk 10% korting
Eigen Sieraden Webshop Starten
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
€619,00
557,10
of 
9 x €68,40
4.1/5

Beoordeeld door 9 student(en)

 • Met begeleiding van vakdocent
 • Incl. gratis ondernemerscoach
 • Studeer in je eigen tempo
 • Afronding: NHA-instituutsdiploma
 • Studieduur: 9 maanden
ALGEMEEN

Eigen Sieraden Webshop beginnen? In 9 maanden ben jij er klaar voor!

Hou je van mooie sieraden, ben je graag creatief bezig en wil je geld verdienen met iets wat je heel leuk vindt? Volg de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten en begin voor jezelf. In 9 maanden kun je al aan de slag met een eigen sieraden webshop.

Van oorbellen tot armbanden, broches en andere sieraden. Je leert sieraden ontwerpen en maken als een professional. Vervolgens leer je ook hoe je zelfgemaakte sieraden verkoopt via je eigen webwinkel. Zo verdien je deze cursus binnen de kortste keren terug.
 

Leer zelf sieraden maken

Een eigen sieraden webshop beginnen start natuurlijk met het maken van de mooiste sieraden. Tijdens de module Sieraden Maken werk je met uiteenlopende materialen. Je leert werken met verschillende technieken en materialen, zodat je unieke sieraden kunt maken. Sieraden die mensen graag van je kopen in een webshop.
 

Eigen sieraden webshop beginnen?

Een webwinkel starten betekent ook dat je ondernemer wordt. Leer wat er komt kijken bij ondernemerschap en ontdek bijvoorbeeld de ideale balans tussen uurtarief, prijs bepalen en marges hanteren.

Hoe bouw je een webshop? Wat zijn je rechten en plichten? En hoe maak je van jouw webwinkel een succesvolle webshop? Dit zijn allemaal vragen die beantwoord gaan worden in deze cursus Eigen Sieraden Webshop Starten.
 

Unieke combinatie van theorie en praktijk

Behalve theorie, duik je ook de praktijk in. Jij gaat namelijk meteen aan de slag met het bouwen van een website! Zo ben jij optimaal voorbereid voor je nieuwe leven als webshopeigenaar. Van voorbereiding tot het creëren van unieke sieraden en van het bouwen van je website tot het opbouwen van klantrelaties; straks draai jij er je hand niet meer voor om.
 

Cursus inclusief materialenpakket

Bij de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten ontvang je een materialenpakket waarmee jij direct aan de slag kunt. De materialen uit dit pakket heb je nodig om de cursus te kunnen volgen. Met de materialen uit dit startpakket helpen we je op weg om meteen aan de slag te gaan. 
 

Je eigen sieraden webshop runnen

Tijdens de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten leer je hoe je eenvoudig en doelgericht een sieraden webshop begint én succesvol runt. Deze cursus is een perfecte stap richting ondernemerschap in een vakgebied waarin je werk en plezier combineert.
 

Gratis software voor je webshop

Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een webshop bouwt met behulp van populaire webshopsoftware WordPress (met plugin WooCommerce) en Shopify. Bepaal de vormgeving van jouw webshop en ontdek hoe je producten het beste kunt presenteren in je virtuele winkel. Daarnaast ga je aan de slag met promotie en het opbouwen van klantrelaties.
 

WooCommerce

WordPress is de meest gebruikte websitesoftware ter wereld en is helemaal gratis. Met de eveneens gratis plugin WooCommerce bouw je in een handomdraai een eigen webshop in WordPress.

Tijdens de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten leer je op een eenvoudige manier hoe je met WordPress en WooCommerce een webshop bouwt, van begin tot eind. Iedere stap wordt uitgebreid behandeld en helder uitgelegd
 

Shopify

Behalve met WooCommerce leer je ook werken met Shopify. Ook Shopify is een populair en veelgebruikt pakket voor het bouwen van een webshop. Een basiswebshop is al voor je aangemaakt, je hoeft alleen maar jouw voorkeuren, producten en prijzen in te voeren. Zo zie je al snel resultaat in je werk.

Shopify is alleen verkrijgbaar in abonnementsvorm. Dankzij de samenwerking tussen NHA Opleidingen en Shopify kun je een jaar lang gratis oefenen met een studentenaccount.

 

Start vandaag nog met het bouwen aan je eigen sieradenwebshop

Heb je altijd al gedroomd van je eigen sieradenwebshop? Stop met dromen en start vandaag nog met de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten.

Ontdek hoe je prachtige en exclusieve sieraden kunt creëren met een verscheidenheid aan materialen. Leer ook hoe je deze schitterende sieraden kunt verkopen in je eigen webshop!

Deze unieke combinatie maakt deze cursus ontzettend geliefd bij iedereen die droomt van een eigen sieradenwebshop.
 

Nu bij inschrijving: GRATIS handboek

''Succesvol jouw eigen bedrijf starten''

Ook wanneer je geen eigen bedrijf wil starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op ondernemen hiermee te vergroten.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Eigen Sieraden Webshop Starten

In deze uitgebreide cursus worden meerdere modules behandeld:

Sieraden Maken

Tijdens de module Sieraden Maken worden verschillende onderwerpen behandeld, waaronder het werken met verschillende materialen. Het werken met metaal vereist namelijk een andere benadering dan het werken met kunststof.

Je gaat tijdens deze interessante cursus Eigen Sieraden Webshop Starten stap voor stap aan de slag met verschillende technieken en materialen. Je ontvangt bij de cursus een materialenpakket. Met de basismaterialen in dit pakket kun jij direct aan de slag!

 

Eigen Webwinkel Starten

De tweede module, Eigen Webwinkel Starten, gaat specifiek in op het starten van een online webwinkel. Onderwerpen die in het theoretische deel aan bod komen zijn onder andere: zakendoen via internet, rechten en plichten, klantwerving en klantbinding, marketing en het verkoopproces.

Je gaat daarnaast praktisch aan de slag met het bouwen van een webshop. Je leert werken met de populaire webshop pakketten WordPress (met plugin WooCommerce) en Shopify. Je leert alle ins en outs over het bouwen van een unieke en ijzersterke webshop.

Na het volgen van deze module weet je precies wat er komt kijken bij het starten van je eigen onderneming op het internet.

De cursus Eigen Sieraden Webshop Starten wordt afgerond met 10 boeiende lessen over ondernemen en het starten van een eigen bedrijf. Met de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten leer je hoe je als zelfstandige een eigen praktijk opzet en succesvol in de markt zet.

 

Wat kun je na deze cursus?

Als je deze populaire NHA-cursus hebt afgerond, ben je in staat om je eigen sieraden te ontwerpen en maken. Daarnaast weet je hoe jij je eigen onderneming start en je creaties via het internet kunt verkopen. Binnen de kortste keren weet iedereen de weg naar jouw sieraden webshop te vinden!

 

Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhosting

In deze cursus wordt soms verwezen naar webhosting. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein.nl kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Eigen Sieraden Webshop Starten, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

10/10

De lesstof is goed te begrijpen en uitgebreid.

10/10

Fijne opleiding met goede uitleg en snel antwoord van de docenten. Er zit ook een kit bij met spulletjes die je nodig hebt voor een aantal opdrachten, maar als je nog niet veel in huis hebt is het wel wat weinig. Het zou ook fijn geweest zijn als er vooraf een lijst zou zijn met spullen die je eventueel zelf nog zou moeten/kunnen aanschaffen.

6/10

Ik had mij bij sieraden maken iets anders voorgesteld. Tot nu toe is het meer handwerken. Het materialenpakket wat erbij zit, is heel erg weinig. Een punnikpop, haaknaald en een beetje draad en wol. Je moet zelf heel veel aanschaffen. Ook zouden instructiefilmpjes duidelijker zijn dan een paar foto's. Theorie is wel goed.

6/10

Het is een goede cursus. Ik zou vooraf meer informatie hebben willen hebben over de inhoud en de nog aan te schaffen materialen. Verder vind ik de ruimte om vragen te stellen summier. Ik heb zeker nog wat aanbevelingen om het proces makkelijker en gestructeerder te laten verlopen

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij je opleiding af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

Examen: elke dag en vanuit thuis

Deze opleiding kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma. Om dit diploma te behalen, dien je deel te nemen aan het praktijkexamen.

 • Praktijkexamen
  Het praktijkexamen is een praktische opdracht die je thuis uitvoert. 

Wanneer je voor het examen een 5,5 of hoger haalt, ontvang je het NHA Instituutsdiploma Eigen Sieraden Webshop Starten

Aanmelding
Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 132,50.
Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Eigen Sieraden Webshop Starten valt niet onder deze erkenning.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die wel onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de opleiding Eigen Sieraden Webshop Starten uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met deze opleiding Eigen Sieraden Webshop Starten, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De studieduur van de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten is 9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt je eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

ONDERNEMERSCOACH

Uniek bij NHA: Jouw persoonlijke ondernemerscoach!


Hoe begin ik een eigen bedrijf?

Wanneer je na je cursus direct wil beginnen met het opzetten van jouw eigen bedrijf, hebben wij een unieke service voor je beschikbaar; een ondernemerscoach.
De ondernemerscoach kun je vragen stellen over het opzetten van een eigen bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de financiering, het leggen van contacten met instanties, het opzetten van een administratie, het invullen van de benodigde documenten, maar ook vragen die bijvoorbeeld betrekking hebben op de marketing van jouw bedrijf.


Ondernemersplan? Wij helpen je.

De ondernemerscoach geeft je terugkoppeling op jouw ondernemersplan. Al onze coaches zijn mensen met ervaring in het voeren van een eigen bedrijf of zijn werkzaam voor banken of de Kamer van Koophandel. Ze zijn gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers. Je staat er dus nooit alleen voor!

MATERIALENPAKKET

Inclusief Gratis Materialenpakket

Bij de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten ontvang je een gratis materialenpakket waarmee jij direct aan de slag kunt. De materialen uit dit pakket heb je nodig om de cursus te kunnen volgen. 

Om meteen aan de slag te kunnen, helpen we je op weg met het gratis materialen startpakket dat je ontvangt bij de cursus. De meeste overige materialen en gereedschappen die je nodig hebt om jouw eigen sieraden te maken zijn gewoon verkrijgbaar in de standaard hobbywinkel, kralenwinkel of bouwmarkt.

LESGELD

Lesgeld

Eigen Sieradenwebshop Starten

€619,00 €557,10
of  9x 68,40
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!

€619,00 €557,10
of  9x 68,40
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

De lesstof is goed te begrijpen en uitgebreid.

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!