Eigen Nagelstudio Starten  

Nú met GRATIS tablet Tijdelijk 10% korting
Eigen Nagelstudio Starten
Inclusief%20gratis%20materialenpakket%201122x315
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
€889,00
800,10
of 
18 x €49,05
4.4/5

Beoordeeld door 37 student(en)

 • Met begeleiding van vakdocent
 • Incl. gratis ondernemerscoach
 • Studeer in je eigen tempo
 • Afronding: NHA-instituutsdiploma
 • Studieduur: 18 maanden
ALGEMEEN

Expert worden in nagelstyling? Start je eigen nagelstudio

Houd je van mooie nagels en wil je mensen een goed gevoel geven met je manicurevaardigheden? Volg de cursus Eigen Nagelstudio Starten en begin voor jezelf. Na achttien maanden ben jij al in staat je eigen nagelstudio te starten.

In de opleiding Eigen Nagelstudio Starten leer je alles wat je moet weten om je eigen nagelstudio te beginnen en te runnen.

Zo leer je de handen en nagels van je klanten te verzorgen. Jouw klanten gaan blij en met mooi gelakte nagels die optimaal verzorgd zijn weer naar huis. En ze komen natuurlijk graag weer bij je terug.
 

Eigen nagelstudio starten: leer de kunst van nagelstyling

In de cursus Eigen Nagelstudio Starten ontwikkel en perfectioneer je verschillende nagelstylingstechnieken. Zo leer je alles over het aanbrengen van gel- en acrylnagels en leer je verschillende nail art technieken zoals stamping, blending, fading en shading. Ook verdiep je je in de anatomie van de nagel, veiligheid en hygiëne. 

Met deze cursus breng je de geleerde theorie direct in de praktijk. De opleiding is voorzien van heldere instructievideo's. Op deze manier leer je in hoog tempo en heb jij de verzorging en nagelstyling snel onder de knie. En je krijgt ook nog GRATIS meerdere pakketten met professioneel materiaal t.w.v. € 350, die aansluiten op de lessen.
 

Opleiding inclusief praktijkdag

Van (French) manicure tot nagellaktechnieken, design nagels en nagelverlenging: in de cursus leer je alles wat er te leren is over nagels. 

Op de praktijkdag oefen je de verschillende technieken en pas je het geleerde direct toe op medecursisten. Dit natuurlijk onder begeleiding van een ervaren docent die de fijne kneepjes van het vak kent.
 

Eigen nagelstudio runnen

Tijdens de cursus Eigen Nagelstudio Starten leer je natuurlijk ook hoe je een nagelstudio start en succesvol runt. Na de opleiding Eigen Nagelstudio Starten beheers je het ondernemerschap en weet je wat er nodig is voor een succesvolle nagelstudio. Een studio die jij zelf runt!

Zet nu de eerste stap in de richting van je eigen studio voor nagelstyling. Kies voor de cursus Eigen Nagelstudio starten en open de deuren van jouw nagelstudio.

 

Nu bij inschrijving: GRATIS handboek

''Succesvol jouw eigen bedrijf starten''

Ook wanneer je geen eigen bedrijf wil starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op ondernemen hiermee te vergroten.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Eigen Nagelstudio Starten

Deze afwisselende opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

Nagelstyling met acryl

Onderwerpen: Manicure en French manicure, nagelstylingtechnieken, anatomie, nagelvoorbereiding, product- en materialenkennis, verwerkingstechniek, veiligheid & hygiëne, nagelversteviging, tips en tipverlenging, diagnose stelling, afwerking, nabehandeling, designnails (drie-dimensionaal).

Nagelstyling met gel

Onderwerpen: UV-gelverstevigingen, UV-gelverlengingen, product- en materialenkennis, verwerkingstechniek, voorbereiding, afwerking, nabehandeling en nog veel meer.

Nailart

Onderwerpen: productgebruik, kleurenleer, stamping, animal prints, fantasie en abstract, one-stroke painting, holiday designs met glitter en strasstenen, prijsstelling en verkooptechniek.

Je leert het aanprijzen van Nail Art designs, het maken van reclame en het berekenen van de juiste prijs per behandeling.

Eigen bedrijf starten

In deze 10 lessen behandelen we onderwerpen die van belang zijn bij het starten en runnen van een eigen bedrijf. Zoals tariefberekeningen, ondernemingsvormen, administratie, marketing, websitepromotie, marktonderzoek en ondernemingsplan. Ook wanneer je geen eigen bedrijf wilt starten, zijn dit onderwerpen die jouw kennis, inzicht en visie op het ondernemen vergroten.

Kortom, in deze unieke opleiding vind je informatie en tips die je in geen enkele andere opleiding vindt. We leren je jouw talent commercieel te benutten.

 

Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhosting

Mocht je voor, tijdens of na de opleiding een eigen bedrijf starten, dan hoort daar natuurlijk ook een website bij. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein.nl kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Eigen Nagelstudio Starten, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

8/10
Eigen Nagelstudio Starten

Tot nu toe positief.

10/10
Eigen Nagelstudio Starten

Alles is goed en duidelijk beschreven en ik heb er heel veel plezier aan

10/10
Eigen Nagelstudio Starten

Tot op heden heb ik nog geen klachten en gaat alles zoals het aangegeven is. Ook het contact met de docent verloopt soepel. Ik zou alleen de te leren lessen van volgorde veranderen. Verder geen opmerkingen. Goede en overzichtelijke cursus

10/10
Eigen Nagelstudio Starten

Ben pas begonnen maar tot nu toe heel erg tevreden.

DIPLOMA

Diploma Eigen Nagelstudio Starten

Bij NHA rond jij je opleiding af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

Examen: elke dag en dicht bij huis

Wanneer je met goed gevolg hebt deelgenomen aan de twee NHA-examens, Nagelstyling en Nail-Art, en alle lessen 'Eigen Bedrijf Starten' met gemiddeld een voldoende cijfer hebt afgerond (5,5 of hoger), kun je het NHA-instituutsdiploma aanvragen.

Dagelijks kun je digitaal je examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het NHA-examen wilt maken.

Jouw voordelen:

 • geen lange reistijd;
 • niet lang wachten op een examendatum. Je kunt je examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent;
 • geen examenstress;
 • de uitslag van jouw examen is snel bekend.

Aanmelding
Aanmelden voor het examen is heel eenvoudig. In het lespakket tref je een uitnodiging aan om je aan te melden voor de examens. Het examengeld bedraagt € 132,50 per examen. Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.

 

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Eigen Nagelstudio Starten valt niet onder deze erkenning.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die wel onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met de opleiding Eigen Nagelstudio Starten kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met de opleiding Eigen Nagelstudio Starten, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De opleiding Eigen Nagelstudio Starten duurt 18 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

ONDERNEMERSCOACH

Uniek bij NHA: Jouw persoonlijke ondernemerscoach!


Hoe begin ik een eigen bedrijf?

Wanneer je na je cursus direct wil beginnen met het opzetten van jouw eigen bedrijf, hebben wij een unieke service voor je beschikbaar; een ondernemerscoach.
De ondernemerscoach kun je vragen stellen over het opzetten van een eigen bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de financiering, het leggen van contacten met instanties, het opzetten van een administratie, het invullen van de benodigde documenten, maar ook vragen die bijvoorbeeld betrekking hebben op de marketing van jouw bedrijf.


Ondernemersplan? Wij helpen je.

De ondernemerscoach geeft je terugkoppeling op jouw ondernemersplan. Al onze coaches zijn mensen met ervaring in het voeren van een eigen bedrijf of zijn werkzaam voor banken of de Kamer van Koophandel. Ze zijn gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers. Je staat er dus nooit alleen voor!

MATERIALENPAKKET

Gratis Materialenpakketten t.w.v. € 350,-

Bij deze cursus krijg je een GRATIS materialenpakket t.w.v. € 350,- geleverd. Je kunt dus direct aan de slag met het lesmateriaal! Met de materialen breng jij de geleerde theorie in de praktijk. zo word je opgeleid tot echte professional.

Materialenpakket Nagelstyling met Acryl + Gel

De 2 materialenpakketten bevatten o.a. de volgende noodzakelijke producten en materialen:

UV/LED Baseprotect, Topgloss, SaniScrub, witte gellak, kleur gellak, manicurebowl, nailpads,  oefenvinger, 150 tips, tiplijm SaniPREP nagelvoorbereider, CutiSoft nagelriemolie, PhBond zuurvrije primer, diverse vijlen, buffer en polijstvijl, metalen bokkepoot, tipknipper, manicure borsteltje, Nailit acrylvloeistof en poeders, penseel, pipet, Nailit UV-Smoothgel white en clear, Nailit UV-gel cleanser, penseel, 75 watt LED.

 

Materialenpakket Nail Art

Dit materialenpakket bevat:

- Nail art brushset
- Nail Art stampingset
- oefenvinger
- oefentips
- Nail Art wheel Strass
- Nail Art lak in verschillende kleuren
- topcoat
- vijl
- celstofdeppers
- orangewood stick
- nailtransfer folie
 

LESGELD

Lesgeld

Eigen Nagelstudio Starten

€889,00 €800,10
of  18x 49,05
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!

€889,00 €800,10
of  18x 49,05
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Tot op heden heb ik nog geen klachten en gaat alles zoals het aangegeven is. Ook het contact met de docent verloopt soepel. Ik zou alleen de te leren lessen van volgorde veranderen. Verder geen opmerkingen. Goede en overzichtelijke cursus

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!