De mening van...
Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 603 klanten

HBO-basisopleiding Bedrijfskunde met Management

  • Opleiding op HBO-niveau (30 studiepunten).
  • 6 maanden studie... geen vooropleidingseis.
  • Studeer in eigen tempo.
  • Contact met medestudenten via plaza.
  • Begeleiding door eigen vakdocent.

ALLES OVER

BASISOPLEIDING BEDRIJFSKUNDE MET MANAGEMENT

Manager worden? Ga voor de basisopleiding Bedrijfskunde met Management.
Generalisten zijn in het bedrijfsleven gewild. Moderne managers die vanuit diverse invalshoeken leiding kunnen geven aan een bedrijf. Ben je breed geöriënteerd en wil je bedrijfskundig aan de slag als manager? Volg de basisopleiding Bedrijfskunde met Management op HBO niveau en leg alvast de basis.

 

Of je nu museumdirecteur bent, een afdeling bij een elektriciteitsbedrijf leidt of een keten van fietsenwinkels hebt: je hebt bedrijfskundige kennis en vaardigheden nodig.

 

Leer vanuit verschillende invalshoeken naar bedrijven kijken: financieel, commercieel, juridisch. Leer bedrijven in no-time doorgronden.

 

Een succesvolle onderneming staat of valt met het managen van personeel, organisatie en processen. Leer hoe je projecten en processen binnen een bedrijf in goede banen leid en welke strategieën je daarbij hanteert. Herken bedrijfsstrategieën en weet welke strategieën bij welke bedrijven passen, zodat je bedrijven adequaat adviseert.

 

Ben je geïnteresseerd in bedrijfskunde, maar heb onvoldoende basiskennis? Met de basisopleiding Bedrijfskunde met Management leg je een solide basis.

 

Gedurende 6 maanden maak je kennis met Bedrijfskunde en Management waaronder algemeen management en bedrijfsvoering, human resource management, projectmanagement en ondernemingsstrategie.

 

De nadruk bij de basisopleiding Bedrijfskunde met Management ligt op het managen van een bedrijf, zowel op bedrijfskundig vlak als op het vlak van personeelsmanagement.

 

Wilt u eerst kennismaken met een HBO-opleiding?
Kies dan voor deze basisopleiding.

Waarom kiezen voor de Basisopleiding Bedrijfskunde?
De Basisopleiding is speciaal bedoeld voor iedereen die:

  • Kennis wil opdoen van dit vakgebied op HBO-niveau.
  • Twijfelt of een HBO Bachelor-opleiding iets voor hem/haar is.
  • Niet in de gelegenheid is om stage te lopen.
  • Niet beschikt over de vereiste vooropleiding.
  • Een volledige HBO-opleiding te lang vindt.

STUDIEPROGRAMMA

BASISOPLEIDING BEDRIJFSKUNDE MET MANAGEMENT

Deze basisopleiding bevat twee onderwijseenheden en krijgt u in twee delen toegezonden en bevat geen stage.

Onderwijseenheid 1  (3 maanden)
Bedrijfskunde de basis  
Algemeen management 5 sp
Middle management en bedrijfsvoering 4 sp
Beroepsoriëntatie 3 sp

Onderwijseenheid 2 (3maanden)

Organisatie en leidinggeven  
Human Resource Management 6 sp
Projectmanagement 3 sp
Ondernemingsstrategie 5 sp
Themaopdracht organisatie en leidinggeven 2 sp
Planning en reflectie 2 sp
Totaal aantal studiepunten 30 sp

OFFICIEEL DIPLOMA

HBO-BASISOPLEIDING BEDRIJFSKUNDE MET MANAGEMENT

Als u deze tentamens succesvol afrondt, ontvangt u twee certificaten die samen recht geven op het officiële diploma HBO-basisopleiding Bedrijfskunde met Management van de NHA.

Digitale tentamens: Elke dag en dicht bij huis
Deze basisopleiding bestaat uit twee onderwijseenheden (met gratis oefententamens) die u beide kunt afsluiten met een tentamen à € 110. U kunt op iedere werkdag tentamen afleggen bij een testcentrum in uw regio. Uw voordeel: geen examenstress, geen lange reistijd en niet lang wachten op een examendatum, maar direct tentamen afleggen als u er klaar voor bent. Ook is de uitslag dan extra snel bekend.

Het tentamengeld betaalt u bij de NHA pas bij aanmelding voor het tentamen!

100% examengarantie
Mocht u onverhoopt niet slagen voor een tentamen, dan bieden wij examen-garantie en leidt de NHA u gratis op voor het herexamen.

Over NHA en de Erkenning door het ministerie van onderwijs
De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider ERKEND op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) op het gebied van voortgezet onderwijs. Tevens heeft de Minister van OC&W alle MBO opleidingen van de NHA ERKEND op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding ERKEND op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek).

ZO STUDEERT U

Studeer in uw eigen tempo
U ontvangt de complete opleiding in twee zendingen thuis. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet
Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privé-docent sturen.  Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is uw steun en toeverlaat die u graag begeleidt. U mag tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Studieleiding:
Uw persoonlijke docent.

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

6 maanden bedraagt de studieduur van de HBO-basisopleiding Bedrijfskunde met Management bij een gemiddeld studietempo. U mag uw eigen tempo bepalen. Zo is deze studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's.

Studeren bij de NHA betekent veel vrijheid, perfecte service en een ontspannen studie door de goede, persoonlijke begeleiding en het praktische lesmateriaal.

U kunt op elk moment starten
Het hele jaar door, op elk gewenst moment kunt u bij ons met uw opleiding beginnen. U hoeft dus niet te wachten tot de start van een nieuw schooljaar. Dankzij deze flexibele instroom verliest u geen tijd en kunt u direct van start.

Leerboeken:
Het lesgeld is compleet inclusief de benodigde leerboeken, lesstof, toegang tot NHA studentenplaza en studiebegeleiding.

Lesgeld inc. studieboeken
Bij elke opleiding zijn de studiekosten bij het lesgeld inbegrepen. U hoeft dus geen boeken meer aan te schaffen. U hoeft alleen maar rekening te houden met examengeld en u betaalt eenmalig inschrijfgeld.

VOOROPLEIDING

Voor deze HBO-basisopleiding Bedrijfskunde met Management geldt geen vooropleidingseis.

LESGELD

50% Korting Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
HBO-basisopleiding Bedrijfskunde met Management €1298 €649
of 12 x €59.50
n.v.t. n.v.t.

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.


Belasting-teruggaaf voor NHA studie.
U kunt de studiekosten voor een NHA-opleiding, die aansluit op uw beroep of toekomstige beroep, als aftrekpost indienen bij uw belastingaangifte. In dat geval vergoedt de belastingdienst tussen de 37% en 52% (afhankelijk van uw belasting-schaal) van uw studiekosten, boven het drempelbedrag van 250 euro. Dat maakt uw studie bij de NHA nog voordeliger!

Betaalt uw werkgever mee?
Aarzel niet om uw werkgever te vragen om u bij uw studie financieel te steunen. Uw werkgever heeft namelijk ook profijt van de studie die u volgt. U ontplooit uzelf en gaat uw talenten beter benutten. Bovendien doet u alles in uw eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met uw chef of de personeelsfunctionaris.


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.