De mening van...
Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

Snel en Blijvend Afslanken

  • Ideaal om slanker te worden.
  • U leert alles over voedingsleer.
  • Begeleiding door eigen leraar.
  • U bepaalt uw eigen tempo.
  • Beproefde methode.

ALGEMEEN

Geniet van zichtbaar resultaat; al na 2 weken!
Het is echt waar: afvallen kan leuk zijn! Op basis van haar persoonlijke ervaringen als professioneel voedingsdeskundige stelde onze hartelijke cursusleidster een unieke stap-voor-stap-methode samen: Snel en Blijvend Afslanken. Deze schriftelijke cursus is eenvoudig en simpel. U bereikt uw ideale lichaamsgewicht snel en op een prettige manier.

Wat de oorzaak van uw overgewicht ook is, voor iedereen is er een passende oplossing met een blijvend resultaat. Het maakt niet uit of uw overgewicht wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld een hormonale verandering, de overgang, doordat u met roken bent gestopt of dat u aanleg hebt voor overgewicht. In 2 weken bent u de eerste overtollige kilo's kwijt en zit u beter in uw vel.

PROGRAMMA

Een leven zonder lijnen
Samen met uw cursusleidster werkt u aan een stralend uiterlijk. Al snel merkt u resultaat. De eerste kilo's bent u binnen 2 weken kwijt en u voelt zich fitter. Na het volgen van de cursus afslanken weet u uw ideale lichaamsgewicht vast te houden. Voedingsdeskundigen zijn niet positief over de vele snelle dieetkuren en de vele "wonderbaarlijke" afslankproducten. Als er al resultaat wordt geboekt, dan is dat maar van korte duur. De verloren kilo's komen er weer snel aan. Daarmee is niemand geholpen. Bovendien zijn deze kuren vaak peperduur.

Afslanken heeft alleen zin wanneer dit verantwoord gebeurt; op een natuurlijke manier met een blijvend resultaat. Dat u met de Beter-Af-Methode al in 2 weken het eerste (blijvende) resultaat ziet, is natuurlijk meegenomen. Een heerlijk idee: nooit meer lijnen, geen dure kuren meer, maar gewoon lekker eten en gezond leven.

Gemakkelijk vol te houden
Uw begeleidster Snel en Blijvend Afslanken geeft u per post of e-mail persoonlijk advies. Zij hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering. Uw begeleidster heeft haar beroepsgeheim, dus u bent ervan verzekerd dat alle gegevens uiterst discreet behandeld worden. Het is overigens absoluut niet verplicht om van deze mogelijkheden gebruik te maken.

Thuis, op uw gemak, neemt u de lessen door. U leert hoe u uw leef- en eetpatroon kunt aanpassen om controle over uw lichaamsgewicht te krijgen. Heeft u tijdens het volgen van de cursus Snel en blijvend afslanken vragen, dan kunt u daarmee altijd bij uw cursusleidster terecht.

Met plezier zult u de komende weken uw cursus doornemen. De vele nuttige tips en heerlijke recepten maken de cursus leuk om te volgen. Onze methode is gemakkelijk vol te houden doordat u er maar weinig voor hoeft te laten. Uw motivatie groeit van week tot week. Zeker als u weet dat het resultaat blijvend is.

Beter-af-methode
De methode wordt de "Beter-Af-Methode" genoemd, omdat u voor altijd de baas wordt over uw eigen lichaamsgewicht en lichaamsomvang. Het gaat er beter af, het blijft er beter af, dus u bent beter af. We krijgen dan ook veel enthousiaste reacties, zoals: "Ik heb helemaal niet het gevoel dat ik aan het lijnen ben!","een luxe manier van afslanken!" en "Het is prima vol te houden!" Het zou toch prachtig zijn als u binnenkort ook zo'n reactie kunt geven?  

OFFICIEEL GETUIGSCHRIFT

Tegen betaling van €19,- kunt het Officieel Instituuts Getuigschrift aanvragen als uw resultaten gewaardeerd worden op 5,5 of hoger.

U kunt aan het eind van de cursus kosteloos het Certificaat van deelname ontvangen.

Over NHA en de Erkenning door het ministerie van onderwijs
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider ERKEND op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Tevens heeft de Minister van OC&W alle MBO opleidingen van de NHA ERKEND op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding ERKEND op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek). De hoge kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle (beroeps)cursussen.

ZO LEERT U

Leer in uw eigen tempo
Elke maand ontvangt u nieuwe hobbylessen in huis, waardoor u telkens weer geprikkeld wordt om lekker met uw hobby Snel en Blijvend Afslanken bezig te zijn. In uw eigen tempo! Zo is de cursus Snel en Blijvend Afslanken perfect te combineren met een drukke baan en met andere hobby's. Starten met de hobbycursus Snel en Blijvend Afslanken maken en ontwerpen kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet
Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Cursusleiding
Mevr. M. Lockhorst

Direct contact met studiegenoten
Alle cursisten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die ook de cursus Snel en Blijvend Afslanken volgen. U kunt dan samen leren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt de cursus Snel en Blijvend Afslanken extra leuk.

CURSUSDUUR

Cursusduur
3 maanden bij een lestempo van 8 lessen per maand. De cursus Snel en Blijvend Afslanken bestaat uit 25 lessen. U kunt elke dag van het jaar starten met deze thuiscursus.

Vooropleiding
Voor de cursus Snel en Blijvend Afslanken heeft u geen specifieke vooropleiding nodig.

Ringband
Bij de lessen ontvangt u GRATIS een fraaie ringband om uw lessen in te bewaren.

Vragen?
Bel ons: 077-3067000 of stuur ons een e-mail.

LESGELD

50% korting Cursusduur in maanden Lesgeld ineens Of betaal per maand
Snel en Blijvend Afslanken 3 €328 €164
of 3 x €60.50

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.