De mening van...
Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

Schoonheidsverzorging

 • Leer alles over schoonheidsverzorging.
 • 2 luxe beautycases voor uniek lage prijs
 • 2 gratis vakbladen bij de cursus.
 • Schitterend full-colour lesmateriaal.
 • Begeleiding door deskundige lerares.

ALGEMEEN

Schoonheidsverzorging

Een stralend uiterlijk geeft zelfvertrouwen. Er wordt wel eens gezegd dat echte schoonheid van binnen zit, maar het blijft een feit dat je je lekkerder voelt als je er goed uitziet. De tips en aanwijzingen van onze ervaren cursusleidster zorgen voor een stralend uiterlijk. Alle facetten van schoonheidsverzorging komen aan bod. Schoonheid zit niet alleen in make-up. Na het volgen van de cursus Schoonheidsverzorging weet u hoe u zelf het beste voor de dag komt, maar ook hoe u dit effect bereikt bij anderen. Schoonheidsverzorging is de ultieme cursus waarbij het in de watten leggen van jezelf centraal staat.

PROGRAMMA

De cursus schoonheidsverzorging is opgedeeld in 6 categorieën:

 • De basis: Hoe houd je de huid gezond, hoe verzorg je de huid, acne en huidafwijkingen, gevoelige zones en gezichtsmaskers zijn enkele van de onderwerpen die de revue passeren. Met stap-voor-stap-foto's wordt alles duidelijk behandeld.
 • Make-up: Kenmerken van je gezicht, hoe maak je blikvangers van je ogen, tips voor stralende lippen en kleur op de wangen, make-up voor speciale gelegenheden, cosmetica allergie en zelf cosmetica maken. U komt alles te weten over de wereld van de make-up.
 • Lichaamsverzorging: Hoe verzorg ik mijn lichaam het beste, handverzorging, nagelverzorging, voeten en benen verzorging, veilig en gezond bruin worden. U leert uw lichaam verantwoord en optimaal te verzorgen.
 • Haarverzorging: Alles wat je altijd hebt willen weten over haar. Welk soort haar heb je en hoe krijg je het optimaal in conditie. En wat je er allemaal mee kunt doen!
 • Lekker in je vel: Je eigen beautysalon thuis, ouder worden met charme, bewust eten, slim slank, aroma therapie. Allemaal zaken om je lekker in je vel te voelen. En wie zich lekker voelt, straalt dat ook uit naar de mensen om zich heen.
 • Schoonheid totaal: Diverse uiteenlopende onderwerpen als massage, sauna's en stoombaden, plastische chirurgie en alles over parfum… Al deze onderwerpen maken deze cursus tot een boeiend geheel. Natuurlijk voorzien van veel praktische tips en leuke ideeën.

OFFICIEEL GETUIGSCHRIFT

Tegen betaling van €19,- kunt het Officieel Instituuts Getuigschrift aanvragen als uw resultaten gewaardeerd worden op 5,5 of hoger.

U kunt aan het eind van de cursus Schoonheidsverzorging kosteloos het Certificaat van deelname ontvangen.

ZO LEERT U

Leer in uw eigen tempo
Elke maand ontvangt u nieuwe hobbylessen in huis, waardoor u telkens weer geprikkeld wordt om lekker met uw hobby Schoonheidsverzorging bezig te zijn. In uw eigen tempo! Zo is de cursus Schoonheidsverzorging perfect te combineren met een drukke baan en met andere hobby's. Starten met de hobbycursus Schoonheidsverzorging maken en ontwerpen kan op elke dag van het jaar.

Persoonlijke begeleiding via internet
Na elke les kunt u uw kennis testen aan de hand van oefenopgaven die u kunt opsturen naar uw enthousiaste lerares. Zij begeleidt u op een persoonlijke manier en beantwoordt graag al uw vragen. Deze cursus Schoonheidsverzorging bevat vele tips en waardevolle aanwijzingen waar u veel profijt van zult hebben. Tevens vormt de complete cursus Schoonheidsverzorging een prachtig geïllustreerd naslagwerk waarvan u altijd zult kunnen genieten.

Cursusleiding
Mevr. P. van der Zel-Pelt.

Direct contact  met studiegenoten:
Alle cursisten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die ook de cursus Schoonheidsverzorging volgen. U kunt dan samen leren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt de cursus Schoonheidsverzorging extra leuk.

 

CURSUSDUUR

Cursusduur
8 maanden bij een lestempo van 4 lessen per maand. De cursus Schoonheidsverzorging bestaat uit 32 lessen. U kunt elke dag van het jaar starten met de hobbycursus Schoonheidsverzorging.

Vooropleiding
Voor de cursus Schoonheidsverzorging heeft u geen specifieke vooropleiding nodig.

Ringband
Bij de lessen ontvangt u GRATIS een fraaie ringband om uw lessen in te bewaren.

Vragen?
Bel ons: 077-3067000 of stuur ons een e-mail.

LUXE BEAUTYCASES

Voordelige aanschaf luxe beaytycases

Bij inschrijving voor deze cursus kunt u gebruikmaken van dit eenmalige aanbod. Selecteer op het inschrijfformulier: + 2 luxe beautycases. U ontvangt deze dan los van het studiepakket thuis en 2 gratis nummers van het magazine "de schoonheidsspecialist".

Betaling à contant aan de postbode + € 7 rembourskosten.

LESGELD

50% korting Cursusduur in maanden Lesgeld ineens Of betaal per maand
Schoonheidsverzorging 8 €394 €197
of 8 x €27.50

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.