Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

Basisopleiding Verpleegkundige

  • Officieel NHA instituutsdiploma.
  • Begeleiding door eigen vakdocent.
  • Studeer in je eigen tempo.
  • Geen stage en geen vooropleidingseis.
  • 15 dagen gratis op proef.

ALLES OVER

BASISOPLEIDING VERPLEEGKUNDIGE


Als verpleegkundige draag je de verantwoordelijkheid voor het verpleegkundig proces. Je regelt de zorg rondom de patiënt. Je werkt in teamverband en met andere disciplines. Hiervoor moet je een goed inlevingsvermogen hebben, flexibel en nauwkeurig zijn, goed kunnen organiseren, delegeren, communiceren en goed kunnen plannen.

Wil je graag voor patiënten zorgen? Dan is dit de kans om je loopbaan in de zorg te starten of voort te zetten. De opleiding Verpleegkundige is bijzonder veelzijdig. Je komt verpleegkundigen dan ook overal tegen in de zorgsector. Het is een mooi en dankbaar beroep en het geeft veel voldoening verpleegkundige zorg te verlenen en patiënten en familie te begeleiden.

Middels deze studie op MBO-niveau leer je de basiskennis van de verpleegkundige-zorg. De basisopleiding is hierdoor zeer geschikt voor diegenen die reeds actief zijn in de zorgsector en hun kennis willen opfrissen of uitbreiden. Maar ook als je eerst wilt weten of de zorgsector iets voor je is, is deze basisopleiding de ideale manier om daar achter te komen.

STUDIEPROGRAMMA

BASISOPLEIDING VERPLEEGKUNDIGE

In deze basisopleiding Verpleegkundige komen de volgende onderdelen aan bod:

- Oriëntatie op de gezondheidszorg.
- Voorlichten, adviseren en communiceren.
- Verpleegkundige zorg bieden.
- Anatomie, fysiologie en pathologie.
- Begeleiden, plannen en coördineren.
- Herkennen van dreigende gezondheidsproblemen.

Wijzigingen in het studieprogramma voorbehouden.
De goed te volgen lessen krijg je in twee delen toegezonden.

OFFICIEEL DIPLOMA

BASISOPLEIDING VERPLEEGKUNDIGE

Wanneer je geslaagd bent voor de examens, ontvang je het officiële NHA-instituutsdiploma.

Schoolverklaring
Een officiële schoolverklaring kun je voor 19 euro aanvragen, wanneer je de opleiding voortijdig stopt. In deze verklaring worden de behaalde examens vermeld.

Examen
De opleiding wordt afgesloten met 2 examens voor het officiële NHA-instituutsdiploma. Het examengeld bedraagt € 75 per examen.

Dagelijks kun je digitaal examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond.

Wijzigingen in examens voorbehouden. Het examengeld betaal je bij de NHA pas bij aanmelding voor het betreffende examen!

ZO STUDEER JE

Studeer in je eigen tempo
Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met je hobby's.
En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet
Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent sta je er nooit alleen voor en boek je de beste resultaten. Je kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar je eigen privédocent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is je steun en toeverlaat die je optimaal begeleidt. Je mag bij alle NHA-opleidingen tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Studiebegeleiding
Wanneer je start met deze opleiding, stelt jouw vakdocent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur
10 maanden bij een gemiddeld studietempo. Maar sneller of langzamer studeren kan en mag altijd. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.

Vooropleiding
Voor deze opleiding is geen speciale vooropleiding vereist.


Leerboeken
Voor deze opleiding heb je geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houd je ovezicht en bespaar je geld.

Ringband
Bij de lessen ontvang je GRATIS een fraaie ringband om je lessen in te bewaren.

Vragen?
Bel ons: 077-30 67 000 of stuur ons een e-mail.

LESGELD

50% Korting Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Basisopleiding Verpleegkundige €1598 €799
of 10 x €88.00
n.v.t. n.v.t.

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.

Belasting-teruggaaf voor NHA studie.
Je kunt de studiekosten voor een NHA-opleiding, die aansluit op jouw beroep of toekomstige beroep, als aftrekpost indienen bij jouw belastingaangifte. In dat geval vergoedt de belastingdienst tussen de 37% en 52% (afhankelijk van jouw belasting-schaal) van jouw studiekosten, boven het drempelbedrag van 250 euro. Dat maakt je studie bij de NHA nog voordeliger!

Betaalt jouw werkgever mee?
Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Jouw werkgever heeft namelijk ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.