De mening van...
Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 679 klanten

Vietnamees

 • Vanuit het Engels.
 • Voor beginners en gevorderden.
 • Unieke stap-voor-stap methode.
 • Leer eenvoudig Vietnamees.
 • Inclusief digitale geluidsbestanden.

PROGRAMMA

Vietnam (hoofdstad Hanoi) is een schitterend land in Zuid-Oost Azië met een kustlijn van enkele duizenden kilometers. Veel mensen denken bij Vietnam echter nog steeds aan de gruwelijke oorlog die dit land jarenlang in zijn greep had. Het land is echter grotendeels hersteld en de handel en het toerisme beginnen flink op gang te komen. Het Vietnamese alfabet werd in de 17e eeuw ontwikkeld door katholieke zendelingen.

Uitgekiende methode met direct resultaat!
De NHA maakt gebruik van een beproefde leermethode. Dankzij deze unieke studiemethode leert u Urdu op een leuke en snelle manier. De nadruk ligt op actief en praktisch taalgebruik (alledaagse gesprekken) en niet op grammatica. U leert de taal zoals een kind zijn moedertaal leert, stap voor stap. Het principe is: luisteren en herhalen. Buitengewoon praktisch en doeltreffend. De cursus is door ervaren docenten geschreven, gericht op de zelfstudiemethode.

Duidelijke uitspraakoefeningen en handig naslagwerk!
De cursus bestaat uit digitale geluidsbestanden, een studiewijzer, een cursusmap met alle lessen (ook zeer geschikt als naslagwerk), oefeningen met antwoorden en woordenlijsten.
Om Urdu goed te leren spreken en te verstaan, zijn levendige en heldere spreek- en luisteroefeningen samengesteld. U kunt de woorden en gesprekken eindeloos beluisteren. Ze zijn ingesproken door 'native speakers'. U leert dus altijd de juiste uitspraak.

Haal meer uit uw zakenreis of vakantie.
De makkelijk te volgen cursus is zeer geschikt voor zakenreizigers. Wie kennis heeft van talen heeft een belangrijke voorsprong op anderen. U begrijpt uw handelspartner sneller. Hij vindt het prettig om met u te praten. Dat bevordert uw zakenrelatie vast en zeker!
Natuurlijk is deze praktische taalcursus ook perfect voor vakantiegangers. Al na korte tijd spreekt u de eerst zinnen. Het is plezierig als u zich in uw vakantieland goed verstaanbaar kunt maken; niemand maakt u iets wijs, u kunt het verstaan en begrijpen. Uw vakanties worden veel aantrekkelijker en u steekt er ook nog wat van op.

De cursus Vietnamees is een zelfstudiecursus. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kunt u zelf beoordelen of u de antwoorden juist heeft. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Veel boeiende onderwerpen.
In de cursussen wordt onder andere aandacht besteed aan de volgende zaken:

 • Basisconversatie: o.a. begroeting, algemene uitdrukking, cijfers/tijd, kleuren, het weer, eten en drinken, geld, winkelen, ontspanning.
 • Kantoor, postkantoor, telefoon.
 • Bezienswaardigheden, reizen, vragen van de weg, luchthaven, douane.
 • Noodgevallen en medische noodsituaties.
 • Lokale gewoonten en gebruiken.
 • Basis grammatica.
 • Veel dialogen van alledaagse situaties.
 • Uitspraaktips en praktische woordenlijsten.

Aan het einde van deze goed te volgen cursus, kunt u met vertrouwen gesprekken voeren in tal van alledaagse situaties. U leert de juiste uitspraak en bouwt een enorme woordenschat op. Hier gaat u uw leven lang plezier aan beleven.

ZO STUDEERT U

Studeer in uw eigen tempo
U ontvangt de complete cursus in één zending thuis. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de cursus perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. En starten met een cursus kan op elke dag van het jaar!

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

VOOROPLEIDING

Voor deze taalcursus is geen specifieke vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat u weinig of geen kennis van deze taal heeft als u aan de cursus begint. Wel dient u basiskennis van de Engelse taal te hebben.

STUDIEDUUR

Cursusduur
6 maanden bij een gemiddeld studietempo.

Leerboeken
Voor deze cursus heeft u geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Cursus-ringband
Bij de lessen ontvangt u GRATIS een fraaie ringband om uw lessen in te bewaren.

Vragen?
Bel ons: 077-30.67.000 of stuur ons een e-mail.

LESGELD

50% Korting Studeren ZONDER hulp
Vietnamees €328 €164
of 6 x €30.00

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.