De mening van...
Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

student met Nederlands voor anderstaligen

Nederlands voor Anderstaligen

 • Studiebegeleiding door vakdocent.
 • Officieel getuigschrift.
 • Professioneel studiemateriaal.
 • Inclusief cd-rom en cd's.
 • Studeer in uw eigen tempo.

Nederlands voor Anderstaligen

Leer snel en plezierig Nederlands vanuit het:

Arabisch - Bulgaars - Chinees - Duits - Engels - Farsi - Frans - Grieks - Hebreeuws -
Hongaars - Indonesisch - Italiaans - Japans - Koerdisch - Litouws - Pools - Portugees - Roemeens - Russisch - Servisch - Spaans - Thai - Tsjechisch - Turks - Vietnamees of Zweeds.

NHA-talenonderwijs

Deze perfecte nieuwe cursus Nederlands voor Anderstaligen is ideaal voor iedereen die snel de Nederlandse taal beter willen leren. Een unieke methode, waarbij de nadruk ligt op actief en praktisch taalgebruik en niet op grammatica. U leert de Nederlandse taal zoals een kind zijn moedertaal leert, stap voor stap.

Unieke methode

Met deze unieke methode gaat het alleen nog sneller en gemakkelijker. Het voordeel is dat u snel resultaat ziet. Al heel snel beheerst u een flinke woordenschat en is het spreken van de Nederlandse taal geen probleem meer.

Overzichtelijk lesmateriaal voor het beste resultaat.

Om de taal straks goed te beheersen, is duidelijk en volledig lesmateriaal nodig.

Cursusprogramma


De cursus Nederlands voor Anderstaligen bestaat uit:

 • Een cursusboek bestaande uit 43 lessen met praktische teksten over Nederlandse situaties. Geen moeilijke termen, veel voorbeeldzinnen. Volop invul- en antwoordoefeningen en woordvertalingen. Extra eenvoudig oefent u met de gatentoetsen: U vult de ontbrekende woorden in de tekst aan. Alle teksten uit dit boek zijn ook te beluisteren op de 2 bijgeleverde cd's. Het boek is standaard voorzien van woordenlijsten in het Arabisch, Duits, Engels, Frans, Spaans en Turks.
 • Woordenlijst in het Bulgaars, Chinees, Farsi, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koerdisch, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Servisch, Thai, Tsjechisch, Vietnamees of Zweeds. Deze woordenlijst staat ook op de cd-rom die u bij het pakket ontvangt. Wanneer u de cursus niet met behulp van een computer gaat volgen, kunt u de gratis woordenlijst gebruiken.
 • CD-rom. Alle woorden en teksten uit het tekstboek, met illustraties en geluid staan op deze cd-rom voor de computer. Met aanklikbare vertaling in alle bovengenoemde talen. Perfecte aanvulling op het cursusboek. Maar ook zonder de computer is deze cursus prima te volgen.
 • Twee audio-CD's. Om af te spelen in uw cd-speler thuis of bijvoorbeeld in de auto. Alle teksten uit het boek zijn hierop te beluisteren en na te spreken.
 • Oefeningen om uw uitspraak te laten beoordelen.
 • Een huiswerkinstructie (voor zover mogelijk in uw taal) waarin uitgelegd wordt hoe u het huiswerk kunt maken en opsturen naar uw leraar.

OFFICIEEL GETUIGSCHRIFT

Een Getuigschrift kunt u aanvragen als u al uw huiswerk ingezonden heeft en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).  

Over NHA en de Erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider ERKEND op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Tevens heeft de Minister van OC&W alle MBO opleidingen van de NHA ERKEND op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding ERKEND op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek). De hoge kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle (beroeps)cursussen.

ZO STUDEERT U

Begeleiding door uw persoonlijke leraar

U staat er niet alleen voor! U krijgt alle hulp van een persoonlijke leraar. Dit gaat als volgt: wanneer het u uitkomt, luistert u naar de lessen en maakt u huiswerk. U kunt gebruik maken van het handige uitwerkpapier dat u bij de cursus ontvangt. U stuurt het huiswerk naar het huisadres of e-mailadres van uw leraar die het, via de NHA snel naar u terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, uitspraaktips en antwoord op eventuele vragen. Het insturen van huiswerk is niet verplicht.

Cursusleiding:

 Dhr. B. Jansen
Dhr. J. Broos


Wat leert u?

U leert de Nederlandse taal zodat u de taal in dagelijkse situaties goed kunt verstaan en spreken en de taal bovendien behoorlijk kunt lezen en schrijven.

Wat gebeurt er als u inschrijft?

Zodra wij uw inschrijving ontvangen hebben, sturen wij u de complete leerstof van uw cursus ineens. Het cursusboek begint met een praktische uitleg over hoe u het gemakkelijkst en snelst kunt leren. U heeft dan een week de gelegenheid om de cursus te bekijken. Als de cursus Nederlands voor Anderstaligen u niet bevalt stuurt u hem binnen 15 dagen aangetekend retour. Als hij wel bevalt, gaat u er gewoon mee aan de slag.

Duizenden cursisten gingen u naar volle tevredenheid voor.

U zult zien dat de cursus goed te volgen is en dat uw Nederlands met sprongen vooruit gaat!

Studieduur

9 maanden bij een normaal tempo van 5 lessen per maand. U kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de cursusduur. 

Studietijd:

Per les moet u rekenen op 2 tot 3 uur.  

Vooropleiding:

Om de cursus Nederlands voor Anderstaligen met succes te kunnen volgen is enige kennis van de Nederlandse taal gewenst.

Leerboeken:

Voor deze cursus Nederlands voor Anderstaligen (NT2 niveau A2) heeft u geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.  

Cursusringband:

Bij de lessen ontvangt u GRATIS een fraaie ringband om uw lessen in te bewaren.  

Vragen?

Bel ons: 077-30.67.000 of stuur een e-mail. 

Lesgeld

50% Korting Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Nederlands voor Anderstaligen €598 €299
of 12 x €27.50
of 4 x €78.00
n.v.t. n.v.t.

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.