De mening van...
Kunnen wij helpen?
Brandenburgertor Duitsland

Cursus Duits

  • Voor beginners of gevorderden.
  • Studiebegeleiding door vakdocent.
  • Helder lesmateriaal.
  • Incl mediaplayer + digitale geluidsbestanden.
  • Gratis vertaalcomputer.

ALGEMEEN

cursus duits inclusief gratis mediaplayer

Cursus Duits

"Guten Tag. Wie geht's?" De Duitse taal is voor ons erg belangrijk. In de eerste plaats omdat Duitsland, ons buurland, een belangrijke handelspartner is. In de tweede plaats horen wij de Duitse taal op televisie en in Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland als we er op vakantie zijn. Deze landen zijn ideale vakantie-bestemmingen. Ze bieden een rijke variatie aan cultuur, natuur en ontspanning (waaronder wintersport). Dus waarom geen cursus Duits?

Duits leren is makkelijker dan u denkt

De Duitse taal leert u erg gemakkelijk, ze lijkt veel op onze taal. U zult merken dat het bijzonder meevalt, velen gingen u voor... met succes. Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM is voor u de Duitse taal al snel niet meer vreemd. Al na een aantal lessen kunt u gesprekken in het Duits voeren. Daarnaast bent u dan al in staat om de taal te verstaan, kranten en tijdschriften te lezen en radio- en televisie-uitzendingen te volgen. Levend Duits is een praktische cursus. De grammatica wordt op een eenvoudige en heel duidelijke manier uitgelegd, terwijl u op een eenvoudige en prettige manier uw spreek- en luistervaardigheid merkbaar zal vergroten. Het is bewezen dat dit de beste manier is om de taal zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. De cursus Duits is ook bijzonder geschikt voor mensen die hun talenkennis willen opfrissen.

Veel boeiende onderwerpen

Op een moderne wijze worden onderwerpen behandeld die u zullen aanspreken. Stuk voor stuk onderwerpen waar u wat aan heeft. U herkent uzelf in situaties die voorheen zo lastig leken. Met veel plezier zult u straks uw verworven kennis kunnen toepassen. 

Inclusief mediaplayer + digitale geluidsbestanden

De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Uw persoonlijke leraar kan u daarbij helpen. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) die op de mediaplayer staan, vindt u ook digitaal terug in uw online leeromgeving: NHA studentenplaza. U kunt deze geluidsbestanden dus ook afspelen op uw computer of tablet of kopiëren naar uw smartphone. Tevens kunt u met de mediaplayer uw eigen uitspraak opnemen en terugluisteren of laten beoordelen! 

taalcursus duits met vertaalcomputer

Gratis vertaalcomputer

Fantastisch hulpmiddel bij uw taalcursus en ideaal om bij de hand te hebben op vakantie! Toets het gewenste woord in en de vertaling verschijnt in 12 verschillende talen, waaronder Duits en Nederlands. 

De cursus Levend Duits levert een prima beheersing op van de alledaagse Duitse taal. Al vrijwel meteen kunt u gebruik maken van uw praktische kennis. Daarom is de cursus Duits bijvoorbeeld aan te raden voor mensen die de Duitse taal nodig hebben om zaken te doen. Vanzelfsprekend verhoogt een ruimere talenkennis ook uw vakantievreugde. "Klar doch, nicht...?"

PROGRAMMA

Cursus Duits voor beginners

Tijdens de cursus Duits voor beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

* Het voeren van dagelijkse gesprekken
* Grammatica
* In het postkantoor 
* Het weer
* Winkelen

Cursus Duits voor gevorderden

U heeft de cursus Levend Duits voor beginners afgerond of uw basiskennis Duits is reeds op een redelijk niveau en u wilt meer weten. De NHA biedt u dan de mogelijkheid om uw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de cursus Levend Duits voor gevorderden leert u uw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van uw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor u is.

Tijdens de cursus Duits voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

* Op de camping
* In het hotel
* Grammatica
* Het openbaar vervoer
* De stad Berlijn
* Carnaval in Keulen

Duits voor beginners + gevorderden: combi

Als u meteen inschrijft voor de cursus Duits "beginners + gevorderden" samen, is de totale cursusduur maar 15 maanden. Dit komt door een "overlapping" van beide cursussen. U spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heeft u dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd. Ook u kunt in enkele maanden de taal van uw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

OFFICIEEL DIPLOMA

U kunt examen doen voor het Officiële instituuts-diploma.
Dat is natuurlijk niet verplicht.

Een Getuigschrift kunt u aanvragen als u al uw huiswerk ingezonden heeft en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

Over NHA en de Erkenning door het ministerie van onderwijs
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider ERKEND op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Tevens heeft de Minister van OC&W alle MBO opleidingen van de NHA ERKEND op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding ERKEND op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek). De hoge kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle taalcursussen.

ZO STUDEERT U

Studeer in uw eigen tempo

U ontvangt de complete cursus Duits in één zending thuis. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de cursus perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's.
En starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet

Als u kiest voor de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van een les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is uw steun en toeverlaat die u graag begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Cursusleiding:

Mevr. Kruijswijk
Dhr. Goosselink.
Dhr. Boeijen

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

STUDIEDUUR

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand voor zowel de cursus beginners, als gevorderden.
15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand indien u kiest voor de mogelijkheid: beginners + gevorderden (combi).
Liever sneller of langzamer?U bepaalt zelf uw eigen tempo.
U kunt elke dag van het jaar starten met deze cursus.
  

Studietijd:

Per les moet u rekenen op 3 tot 5 uur. 

Leerboeken:

Voor deze cursus Duits heeft u geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.  

Ringband:

Bij de lessen ontvangt u GRATIS een fraaie ringband om uw lessen in te bewaren.  

Vragen?

Bel ons: 077-30.67.000 of stuur een e-mail. 

VOOROPLEIDING

Duits voor beginners:

Voor deze taalcursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat u weinig of geen kennis van de vreemde taal heeft als u aan deze cursus begint.

Duits voor gevorderden:

Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

LESGELD

50 - 70% korting Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Duits voor beginners €509 €199
of 12 x €18.50
of 4 x €54.00
€179
of 12 x €17.00
of 4 x €49.50
Duits voor gevorderden €509 €199
of 12 x €18.50
of 4 x €54.00
€179
of 12 x €17.00
of 4 x €49.50
Duits voor beginners + gevorderden €659 €279
of 15 x €19.95
of 4 x €73.00
€249
of 15 x €18.00
of 4 x €67.00

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.