De mening van...
Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

Yoga

  • Leer de rust vinden die u zoekt!
  • Ontvang elke maand nieuwe lessen.
  • Inclusief gratis instructieDVD.
  • Begeleiding door fulltime yogaleraar.
  • Leer in uw eigen tempo.

ALGEMEEN

De meest ontspannende cursus
U heeft misschien een baan die veel spanning met zich meebrengt. Of u kent een druk huiselijk leven. Er zijn wellicht andere omstandigheden die spanningen en stress veroorzaken. Dan is Yoga een goede methode om die spanningen de baas te blijven. In Yoga vindt u de rust die u zoekt.

Yoga moet je doen. Erover lezen is niet genoeg. Yoga is een nieuwe manier van leven die je moet beleven.

Yoga verbetert bij alle mensen en in alle omstandigheden de lichamelijke soepelheid, het verlicht spanningen en verschaft uiteindelijk een gevoel van diep welbehagen. Om dat alles te bereiken zijn oefeningen van groot belang. Al na enkele minuten oefenen voelt u zich fitter en vitaal. En naarmate u verder komt in de Yoga, zal uw houding ook steeds verbeteren.

Nu met GRATIS instructieDVD
U ontvangt bij de cursus een unieke instructie-DVD.

 

 

PROGRAMMA

De prachtige hobbycursus Yoga begint met het uitleggen van de eenvoudige yogahoudingen. U maakt kennis met lichaamsoefeningen, ademhalingstechnieken, gevoelsoefeningen en mentale oefeningen. Mantra's, concentratie, meditatie, het rustig maken van de geest, alles wordt heel nauwkeurig besproken. Zo ontwikkelt u uw innerlijke zijn en harmoniseert u uw verbinding met de wereld en de mensen om u heen.

Bewuste ontwikkeling van onszelf
Het is heel interessant om u te verdiepen in deze van oorsprong Indiase leer en de filosofie die eraan ten grondslag ligt. In die leer wordt de mens gezien als een onvoltooid wezen dat zichzelf door zich te ontwikkelen en zich op de juiste manier in te spannen op een hoger niveau van mens-zijn kan brengen. Om nieuwe karaktereigenschappen te kunnen aanleren, dienen wij onszelf eerst beter te leren kennen. Yoga is een bewuste ontwikkeling van de eigen "IK". Als u volgens de Yoga-filosofie leeft, heeft u uw ontwikkeling zelf in de hand.

Persoonlijke begeleiding
Uw leraar is fulltime docent Yoga en beschikt over een enorme ervaring. Of u nu jong bent of oud, dik of mager, het maakt hem niets uit, ook niet als u misschien gehandicapt bent. Hij kan iedereen begeleiden. De oefeningen doet u natuurlijk thuis, maar door het uitvoeren en beschrijven van de huiswerkoefeningen die u kunt opsturen geeft de leraar u individueel aanwijzingen en adviezen. Door de persoonlijke band die zo tijdens de cursus Yoga ontstaat, kent de leraar zijn leerling en kan hij iedereen op de meest efficiënte wijze helpen baat te vinden bij de nieuwe manier van leven: Yoga.

OFFICIEEL GETUIGSCHRIFT

Tegen betaling van €19,- kunt het Officieel Instituuts Getuigschrift aanvragen als uw resultaten gewaardeerd worden op 5,5 of hoger.

U kunt aan het eind van de cursus kosteloos het Certificaat van deelname ontvangen.

ZO LEERT U

Leer in uw eigen tempo
Elke maand ontvangt u nieuwe hobbylessen in huis, waardoor u telkens weer geprikkeld wordt om lekker met uw hobbycursus Yoga bezig te zijn. In uw eigen tempo! Zo is de cursus Yoga perfect te combineren met een drukke baan en met andere hobby's. Starten met de hobbycursus Yoga maken en ontwerpen kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet
Uw leraar is fulltime docent Yoga en beschikt over ruime ervaring. Of u nu jong of oud bent, dik of mager, het maakt niet uit, ook niet als u misschien gehandicapt bent. Onze docent Yoga kan iedereen begeleiden. De oefeningen doet u natuurlijk thuis, maar door het uitvoeren en beschrijven van de huiswerkoefeningen die u kunt opsturen geeft de leraar u individueel aanwijzingen en adviezen. Door de persoonlijke band die zo tijdens de cursus ontstaat, kent de leraar zijn leerling en kan hij iedereen op de meest efficiënte wijze helpen baat te vinden bij de nieuwe manier van leven: Yoga.

Cursusleiding
Mevr. S. van Dinten

Direct contact met andere cursisten
Alle cursisten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die ook de cursus Yoga volgen. U kunt dan samen leren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt de cursus Yoga extra leuk.

CURSUSDUUR

Cursusduur
12 maanden bij een lestempo van 4 lessen per maand. De cursus Yoga bestaat uit 48 lessen. U kunt elke dag van het jaar starten met deze hobbycursus.

Vooropleiding
Voor de cursus Yoga heeft u geen specifieke vooropleiding nodig.

Ringband
Bij de lessen ontvangt u GRATIS een fraaie ringband om uw lessen in te bewaren.

Vragen?
Bel ons: 077-3067000 of stuur ons een e-mail.

LESGELD

50% korting Cursusduur in maanden Lesgeld ineens Of betaal per maand
Yoga 12 €394 €197
of 12 x €18.50

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.