Gratis studiegids

Beroepsopleidingen van NHA

Ben jij op zoek naar een beroepsopleiding als verdieping van je werk of misschien zelfs als eerste stap naar een nieuwe carrière? Dit is jóuw tijd! Bij NHA kun je terecht voor tal van opleidingen en cursussen in diverse branches waarmee je jouw toekomstmogelijkheden vergroot.

Studeer flexibel in jouw eigen tempo en wanneer het jou uitkomt, en combineer je beroepsopleiding met werk en hobby's. Zo werk je met slechts enkele uren studie per week naar een officieel diploma.
 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Van een cursus Photoshop of Gimp tot een opleiding ICT-beheerder en van een cursus Snel Typen tot de volwaardige Weddingplanner opleiding: haal een getuigschrift of een officieel diploma bij NHA. Het aanbod is gigantisch, dus de opleiding van jouw keuze staat er zeker bij!
 

Praktijkdagen

Sommige opleidingen vereisen niet alleen kennis, maar ook praktische vaardigheden. Om deze optimaal te kunnen ontwikkelen, worden tijdens sommige beroepsopleidingen ook praktijkdagen georganiseerd. Op deze dagen ga je onder professionele begeleiding al het geleerde in de praktijk toepassen. Dit soort praktijkdagen worden bijvoorbeeld georganiseerd bij de pedicure opleiding en de schoonheidsspecialiste opleiding.
 

Op naar een mooie carrière

Neem je toekomst in eigen hand met een beroepsopleiding van NHA. Ongeacht of je je kennis en vaardigheden in je huidige baan wilt verdiepen, of juist een compleet nieuwe richting op wil gaan, met een NHA opleiding word jij opgeleid in het werkveld van jouw keuze.

Heb jij altijd al gedroomd van een carrière in de beauty industrie? Met een cursus Wimperextensions maak jij die droom werkelijkheid. Of wil je je ontwikkelen op het gebied van computers en bijvoorbeeld zelf een app maken? Er zijn allerlei branches waarin we beroepsopleidingen aanbieden. Niet per se op zoek naar een carrière? Een aantal beroepsopleidingen kunnen ook gevolgd worden vanuit hobbymatige insteek.

Beroepsgerichte opleidingen

Met NHA volg je thuis, in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt, een gedegen vakopleiding. Je ontvangt na afronding een diploma of getuigschrift waarmee je die extra stap kunt zetten in jouw carrière. Van een cursus Webdesign tot een Assistent Controller opleiding: er zijn tal van mogelijkheden. Kies de studie die bij je past en haal het beste in jezelf naar boven. Je ontvangt persoonlijke begeleiding van je vakdocent totdat je geslaagd bent (100% examengarantie).

Het volgen van een beroepsopleiding van NHA is prima mogelijk naast hobby´s, gezin en een drukke baan. Je wordt middels slechts enkele uren studie per week naar een officieel diploma geleid. Vergroot je toekomstmogelijkheden met NHA.

Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!