Gratis studiegids

Stapelgek op je nieuwe baan

Van docent beroepsonderwijs naar kindercoach

Ga jij nog altijd met plezier naar je werk of ben je toe aan iets nieuws? Cristina besloot het roer om te gooien. Hier lees je hoe het haar verging!

Cristina Rondón-Vlieg (47):

“Ik ben afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener, maar ik heb altijd verschillende functies gehad. Zo heb ik bijvoorbeeld in de kinderopvang en de gehandicaptenzorg gewerkt. Daarna ben ik het onderwijs ingestapt, dat is eigenlijk wat ik altijd wilde.

"Ik heb mijn eigen Kindercoach praktijk opgericht"

Ik woon op Curaçao en hier werkte ik als praktijkbegeleider binnen het beroepsonderwijs, in de richting Zorg en Welzijn. Eigenlijk wilde ik al een tijdje als zelfstandige aan de slag. Ik wilde ook graag iets betekenen voor Curaçao met mijn achtergrond. Daarom heb ik de opleiding Kindercoach van NHA gedaan. Ik heb mijn diploma behaald en daarna heb ik mijn eigen Kindercoach praktijk Bloeipad opgericht. Sinds kort doe ik dit fulltime.

In mijn praktijk help ik kinderen om hun eigen pad te bewandelen. Dat doe ik door vragen te stellen, te kijken, me in te leven in hun wereld en vooral door respect te tonen. Dat schept een band en kinderen vinden dat fijn. Het leukste van mijn werk vind ik de blije gezichten, daar haal ik zo veel voldoening uit.”

Wil jij ook kinderen ondersteunen? Volg dan het voorbeeld van Cristina en
bewandel je eigen pad met de opleiding Kindercoach

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!