Gratis studiegids
Gratis Headphone of Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Dáárom studeert iedereen bij NHA

Schrijf je in voor jouw thuisstudie

  •  Altijd 15 dagen op proef
  •  Niet geslaagd? Lesgeld terug!
  •  Met persoonlijke begeleiding
  •  Starten kan iedere dag van het jaar
  •  85 jaar ervaring in thuiscursussen
  •  Leer in je eigen tempo

Laatste kans: gebruik nu jouw STAP-budget

Ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Met het STAP-budget van de overheid kun jij tot €1.000,- krijgen voor een opleiding. Dat betekent dat jij bij NHA in de meeste gevallen kosteloos studeert mét deskundige begeleiding! Zo staat niets jouw ontwikkeling in de weg.

Met een STAP-opleiding van NHA studeer je waar én wanneer je wilt. Als één van de grootste opleiders van Nederland bieden wij meer dan 400 STAP-opleidingen. Mis het niet en maak nu nog gebruik van jouw STAP-budget. Dit jaar is namelijk het laatste jaar dat je nog STAP-budget kunt aanvragen. 

Lisa van Helden

 

 

Cursist Life Coach

 

 

 

“Ik ga mijn STAP-budget gebruiken voor een opleiding via NHA. Ik studeer gratis en ben niet gebonden aan vaste lesdagen en -tijden. Dus ik kan gemakkelijk naast mijn baan studeren. Ideaal!”

 

 

Lees meer over STAP »

 

 

 

 

 

Een thuisstudie volgen bij NHA

Wil jij meer uit jezelf én je tijd halen? Stop met dromen, start met doen. Een thuisstudie van NHA betekent dat je een volgende stap zet in je leven. Of je nu kiest voor een beroepsopleiding voor een carrièrestap of -switch, of een hobbycursus waarmee jij je tijd nuttig en leuk invult. Of misschien ga jij eindelijk aan de slag met je droom om een eigen bedrijf te starten of een nieuwe taal te leren. De keuze is aan jou. Dit is jouw tijd.

 

Een opleiding of cursus mét hulp van docent

Bij NHA geven we je alles wat je nodig hebt om een thuisstudie met succes af te ronden. Zo krijg je het lesmateriaal zowel op papier als online, en krijg je afhankelijk van de cursus bijvoorbeeld ook extra materialen en boeken. Als je kiest voor studeren met hulp, zit er een persoonlijke vakdocent voor je klaar die jou digitaal gaat begeleiden. Je huiswerk wordt nagekeken, je ontvangt feedback en krijgt antwoorden op je vragen.

Uiteindelijk rond je je cursus / opleiding af met een diploma of getuigschrift.

 

Een ruim aanbod

In het uitgebreide aanbod thuisstudies van NHA vind je altijd wel een cursus of opleiding die bij je past. Wil je je beroepsgericht ontwikkelen? Kies dan bijvoorbeeld voor computercursussen, of bijvoorbeeld een HRM opleiding of iets in het vakgebied administratie of psychologie. Hobbymatig aan de slag? Dan zijn er onder andere creatieve cursussen, schrijfcursussen en muziekcursussen. Bij NHA bieden we ruim 600 verschillende cursussen aan.

 

Erkend door het ministerie van Onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen voor het voortgezet onderwijs. 
 

 
Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!