Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

8/10
Chauffeursopleiding Goederenvervoer (CCV)

De nodige boeken op tijd geleverd. Misschien de vragen, behorende jij de lessen online invullen? Lessen en lesboek gelijk maken. In de opdrachten soms een ander aantal hoofdstukken dan in het lesboek

10/10
Cyber Security voor Beginners + Gevorderden

Ben tevreden met de cursus want het voldoet aan mijn verwachtingen. De cursus is zeer duidelijk en interessant. Goed en op tijd feedback van de docent. Tot nu toe heel top Cursus en blij met mijn keuze om het bij NHA te doen.

8/10
Praktijkdiploma Loonadministratie

Pittige opleiding, tekst wordt soms moeilijk beschreven en soms ontbreken er voorbeelden. Maar voor de rest een duidelijk en heldere inhoud en hulp van de docent. Tijdens een les heb je maar 1 vraagmoment en bij het inzenden van het huiswerk kan er ook een vraag/opmerking genoteerd worden, maar de aantal tekens is hierin wel weinig. Dit zou van mij wel uitgebreid mogen worden.

8/10
Tandartsassistent

Goed! Alle stof is duidelijk uitgelegd en die heb je echt nodig voor je werk. Dat is echt belangrijke basis. Ik vind leuk dat ik en papier boek kan gebruiken en ook van mobiel lezen en huis werk inleveren. Wat ik zal ook leuk vinden als ik stof ook kon luisteren. In de auto bij voorbeeld.

10/10
Genealogie (Stamboomkunde)

De theorie is duidelijk, het toepassen in de praktijk is een heel ander ding. Online dingen opzoeken lukt wel, maar ik ben nog niet klaar om naar instanties te gaan om fysieke aktes op te vragen.

8/10
Engels voor Gevorderden

Fijne lessen, duidelijk uitgelegd. kunt goed vragen stellen, die duidelijk worden beantwoord.

10/10
Praktijkdiploma Loonadministratie

Overzichtelijk, goed aangevuld met recente ontwikkelingen. Weinig tot geen wollig taalgebruik. Ik ben nog niet zo lang aan het studeren maar so far so good.

10/10
Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Jeugd en Ontwikkeling

Ik vind het een pittige cursus. Ben toch meer tijd kwijt aan de cursus dan ik dacht. Goede huiswerkbegeleiding met feedback op je ingezonden huiswerk. Plaza is makkelijk te benaderen en alles is goed te vinden. Ben zeer tevreden tot nu toe.

10/10
Vwo Wiskunde B

Cursus is duidelijk geschreven en goed opgebouwd.

6/10
Notuleren

Voor mij veel bekende stof. Ik was meer ervaren dan ik verwacht had. Wel positief dat diploma straks mijn CV ondersteunt

6/10
Herborist

Ik mis praktijk delen en vindt de cusus te duur voor wat er geboden wordt.

10/10
Burn-out Coach

De cursus is gestructureerd en overzichtelijk, en de inhoud is duidelijk. De huiswerkopdrachten vormen een goede toepassing van de stof. En de docent is vriendelijk, ondersteunend en to the point.

10/10
Schoonheidsspecialist(e) Basiscursus

Heel interessant en begrijpelijk. Leuke docent die altijd klaar voor je staat!

10/10
Zelfstandig Ondernemer Basis

Zeer goed, erg praktisch en concreet. Alles war je dient te weten staat erin met veel praktische cases.

8/10
Bedrijfskunde met Management

Erg tevreden over de opleiding. Vooral heel fijn dat je in je eigen tempo kunt studeren op momenten dat het jou uitkomt. Begeleiding is erg prettig.

8/10
InDesign

Duidelijk lesmateriaal, goede uitleg.

8/10
Papiaments voor Beginners

Was snel geleverd, boeken zijn duidelijk en goed te volgen. Je krijgt er een gratis app bij. Hier mis ik alleen een mogelijkheid om de woorden uit de lesstof in te oefenen. Nl-papiaments en Papiaments-nl. Daarnaast mis ik de vertalingen bij memory game. Bij een zin moet je een plaatje zoeken, maar wat er letterlijk staat in het Papiaments moet je of onthouden van eerdere games of raden van een plaatje.

6/10
Illustratief Tekenen

Dat kan ik nog niet zeggen aangezien ik pas 1 les heb ingeleverd

10/10
Bedrijfskunde MER

Duidelijke praktijk gerichte les materiaal. Snelle docenten (nakijken). Elke les heeft een goed opgebouwde structuur.

8/10
Sociale Psychologie + Positieve Psychologie

Ik vind het een zeer boeiende opleiding. Merk zelf wel dat weer gaan leren een behoorlijke ogave is, maar dat ligt niet aan de opleiding. Graag zou ik per onderwerp meerdere voorbeelden zien, dat maakt het beter bergijpbaar.

10/10
Herborist

Heel duidelijk en er wordt snel gereageerd op berichten. Leuke thuisstudie om te doen! Erg interessant.

10/10
Wereldgodsdiensten

Vind het een interessante cursus met duidelijke uitleg. Ook het corrigeren van het huiswerk verloopt snel en prima.

10/10
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

Het is een erg mooie opleiding met goede inhoud die ook goed te begrijpen is. De inhoud is duidelijk geschreven en erg lerzaam

8/10
Business English

Ik zou een tablet krijgen maar die heb ik nooit gehad. De engelse les is goed maar veel opdrachten moet je met meerdere mensen doen dus daar heb ik niks aan

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!