Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

3/5
Medewerker Personeelszaken

Ik mis voorbeelden van situaties. Wat (korte) cases zou een beter en duidelijker beeld geven van wat er bedoeld wordt.

4/5
Mental Coach

Ben erg tevreden over de opleiding. Vind het verrassend hoe ik in eerste instantie mezelf zo leer kennen. Vind het een opleiding om zeker verder in te gaan en bij te leren. Huiswerk wordt ook steeds zeer snel nagekeken en beoordeelde.

3/5
Raspberry Pi Programmeren

De vragen die opgestuurd moeten worden, komen lang niet altijd overeen met de lesstof in het boek. Dit zorgt er voor dat je soms behoorlijk afgeremd wordt, en niet lekker door kan gaan. Dit was ook al het geval bij mijn vorige cursus.

4/5
Zelfvertrouwen

Heel tevreden over de persoonlijke manier van begeleiding door de docent.

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Het is een duidelijk geschreven en prettig leesbare cursus. Ben blij dat ik deze ben gestart..... Indien je nog nooit iets te maken hebt gehad met HRM is het best pittig om de vele begrippen eigen te maken om straks het examen te halen. Wel een uitdaging!

5/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Goed volledig waardige opleiding. Informatie wat op de site staat klopt helemaal. Je moet eerst wel theorie doen voordat je aan de praktijk gaat beginnen. Dat vind ik persoonlijk met zo'n soort opleiding via internet wel fijn. Over praktijk kan ik nog geen oordeel geven.

5/5
Leefstijlcoach

Ik heb leefstijl coaching gekozen. Ik ben tevreden van docent en de les

4/5
Hondentrimmen

Handig dat je de cursus op je eigen tempi kan/mag doen. Top!

4/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Sport & Voeding

Ik vind het een interessante cursus tot nu toe, ik ben benieuwd naar het voeding en sport gedeelte.

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Ik ben heel erg tevreden over het lesmateriaal en de afwisseling daarvan. Ook de begeleiding is fijn en het ingediende huiswerk word snel nagekeken met opbouwende kritiek.

4/5
Assistent Controller

Opleiding is erg leerzaam en leuk. Ik persoonlijk heb behoefte aan meer voorbeeld opgaven om te oefenen.

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Je kunt op je eigen tempo werken en huiswerk word snel nagekeken.

5/5
Gimp Fotobewerking

Leuk,duidelijke uitleg

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

zeer tevreden.

5/5
Grafisch Vormgever

Duidelijke uitleg in cursus map. Programma slaat allen soms vast

3/5
SketchUp (3D-tekenen)

Ik had verwacht dat het iets diepgaander zou zijn, maar over het algemeen is het een goede introductie voor het gebruiken van SketchUp.

4/5
Arbeidsrecht

Leest lekker makkelijk weg

3/5
Eigen Nagelstudio Starten

De cursus is heel duidelijk. Het pakket wat je ontvangt voor de nagels zou iets uitgebreider kunnen zijn qua kleuren nagellak. Verder zeer tevreden

5/5
Zelfvertrouwen

De. cursus heeft mijn verwachtingen overtroffen. Heel veel informatie en oefeningen. Het kost best veel tijd maar heeft zeker veel opgeleverd. Prettige feedback van de docent, ook. Top.

5/5
Software Developer

Goed lessen, huiswerk wordt goed en snel nagekeken. Het lespakket zit goed in elkaar.

5/5
WFT Adviseur Basis

De lesstof is duidelijk, de huiswerkopdracht een afspiegeling van de lesstof en de docent reageert snel.

3/5
Financieel Administratief Medewerker

Ik vind het toch wel zwaar om nog te leren als je bijna 62 bent en sinds je 20ste geen opleiding meer hebt gedaan. De leerkracht is wel super en geeft fijne feedback.

5/5
Schuldhulpverlening

Ik krijg ontzettend veel energie van de cursus Schuldhulpverlening. De lessen zitten goed en duidelijk in elkaar en het huiswerk wordt heel snel nagekeken door docent Henri. Hij voorziet je van goede feedback, zodat je goed begrijpt hoe dingen anders zouden kunnen/moeten. 5/5 voor mij!

4/5
Interieurstylist + SketchUp

Erg overzichtelijk, zowel op papier als in Plaza. Lesstof en opdrachten zijn helder en aantrekkelijk uitgelegd. Erg prettig om te lezen. Ik mis soms wel het persoonlijk contact met een docent.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!