Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
PDB compleet

Erg tevreden met de hulp van de docent bij mijn thuisstudie. Er wordt erg vlot gereageerd!

5/5
Gimp / Photoshop

Het zou prettig zijn om tussentijds contact te hebben met de docent. Als ik iets niet snap dan kan ik mijn vraag alleen maar meesturen met het huiswerk dan heb ik het al gemaakt en misschien fout gemaakt

5/5
Budgetcoach

Cursus ziet er goed uit en is duidelijk ingedeeld. Werk er met plezier aan.

4/5
Excel 2007/2010

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Goede online omgeving.

4/5
Medische Terminologie

Het lesmateriaal is overzichtelijk, de toegekende docent reageert heel snel wat fijn is zodat je ook snel verder kan.

4/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Snelle reactie op het huiswerk! Wat meer oefenvragen per les zou ik wel fijn vinden 😊 lesstof is goed te volgen.

3/5
Praktische psychologie

Tot nu toe vind ik het nog niet erg interessant. Komt hopelijk nog verder in de cursus

5/5
Engels voor gevorderden

heel toegankelijk. fijne opbouw. duidelijk concreet. niet te langdradig.

4/5
Nagelstyling met Gel

Het ziet er goed uit. Veel kan ik er nog niet over zeggen omdat ik nog niet heel ver ben met de cursus..

4/5
Uitvaartverzorger

Ik ben pas anderhalve maand bezig. Ik ben nu al heel veel aan het leren. Ik vind de teksten heel duidelijk en concreet. En de huiswerk opdrachten dagen je uit om zelf de praktijk in te gaan en op onderzoek te gaan. Ook vind ik het heel prettig dat je snel je beoordelingen terug krijgt met feedback

3/5
Excel 2016

Duidelijke opzet; goed te volgen

3/5
Hondentrimmen

Leuke opleiding en prettig dat het in je eigen tempo gedaan kan worden. daarom is het extra goed te doen naast een baan. Wat ik persoonlijk erg onprofessioneel vind over komen is het extreem aantal type/spelling fouten in het les materiaal. 1 foutje kan maar vind er ondertussen elk hoofdstuk wel 1 of meer en dat als dyslect. Ook een trim materialen lijst toevoegen zou echt een pre zijn aan deze opleiding. Plus de furminator staat in het les materiaal maar als ik een ervaren trimmer over deze kam vraag staat er ongeveer de doodstraf op omdat deze de vacht stuk maakt. Verder vind ik het erg leuk om te doen en interessant als toevoeging op mijn andere dier gerelateerde diploma's. Ben ook zeker van plan om nog een opleiding via NHA te gaan volgen als deze is afgerond.

3/5
Zoekmachine Marketing

Product baseert zich veelal op oude informatie, is weinig praktisch en heeft bijzonder matige tussentijdse toetsvragen. Wel is de informatie compleet en duidelijk omschreven.

4/5
Gewichtsconsulent(e)

Alles is duidelijk aangegeven.

4/5
WFT Adviseur Basis

Omdat het aan de verwachtingen voldoet en prettig is om op je eigen tempo te werken. Daarnaast overzichtelijk. Echter kan er wat duidelijker aangegeven worden dat bij studeren zonder docent er geen mogelijkheid is voor het insturen en beoordelen van het gemaakte huiswerk.

5/5
Voedingsleer

Goede leerstof en prima service

5/5
Massage

Ik ben tevreden met de cursus omdat alles op een duidelijke manier wordt beschreven. Ook staan de technieken goed afgebeeld en er zijn zelfs instructiefilmpjes. En niet te vergeten de prijs/kwaliteit verhouding is erg goed! Ga zo door

4/5
Sportmassage

Het is een mooie cursus om te volgen. Ook voldoende informatie gekregen, boeken, dvds en ook oefenboeken.

4/5
Chinees voor beginners + gevorderden

Goede cursus

5/5
Basisopleiding Netwerk- en Mediabeheerder

Mooie mappen en interessante boeken. Docent reageert vlot.

5/5
Office 2016

Het is een super leuke cursus ook voor mensen zoals ik die helemaal niets met computers heeft. Zeer toegankelijk met een goed geschreven uitleg.

4/5
Illustratief Tekenen

Ik volg met veel plezier een opleiding via nha. Alles is netjes geregeld. Met de mogelijkheid om zowel op papier als digitaal te kunnen studeren is dat voor mij een plus. Huiswerk wordt snel nagekeken met uitgebreide opbouwende feedback

4/5
Kinderpsychologie

De cursus bevalt zeker echt zou ik hij de lessen wat meer vragen appreciëren en ook meer casussen willen behandelen dan alleen kennisvragen.

5/5
Tekenen en Schilderen

Ik ben zeer tevreden met het product. Het is uitgebreid, duidelijke uitleg en voorbeelden. Veel tips. Goede opbouw om te komen tot het maken van eigen werk. De kunstgeschiedenis is een welkom extraatje. De begeleiding is heel goed. Uitgebreid commentaar en adviezen. Vriendelijk en reeel.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!