Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
PDB compleet

Erg tevreden met de hulp van de docent bij mijn thuisstudie. Er wordt erg vlot gereageerd!

5/5
Gimp / Photoshop

Het zou prettig zijn om tussentijds contact te hebben met de docent. Als ik iets niet snap dan kan ik mijn vraag alleen maar meesturen met het huiswerk dan heb ik het al gemaakt en misschien fout gemaakt

5/5
Budgetcoach

Cursus ziet er goed uit en is duidelijk ingedeeld. Werk er met plezier aan.

4/5
Excel 2007/2010

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Goede online omgeving.

4/5
Medische Terminologie

Het lesmateriaal is overzichtelijk, de toegekende docent reageert heel snel wat fijn is zodat je ook snel verder kan.

4/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Snelle reactie op het huiswerk! Wat meer oefenvragen per les zou ik wel fijn vinden 😊 lesstof is goed te volgen.

3/5
Praktische psychologie

Tot nu toe vind ik het nog niet erg interessant. Komt hopelijk nog verder in de cursus

5/5
Engels voor gevorderden

heel toegankelijk. fijne opbouw. duidelijk concreet. niet te langdradig.

4/5
Nagelstyling met Gel

Het ziet er goed uit. Veel kan ik er nog niet over zeggen omdat ik nog niet heel ver ben met de cursus..

4/5
Uitvaartverzorger

Ik ben pas anderhalve maand bezig. Ik ben nu al heel veel aan het leren. Ik vind de teksten heel duidelijk en concreet. En de huiswerk opdrachten dagen je uit om zelf de praktijk in te gaan en op onderzoek te gaan. Ook vind ik het heel prettig dat je snel je beoordelingen terug krijgt met feedback

3/5
Excel 2016

Duidelijke opzet; goed te volgen

3/5
Hondentrimmen

Leuke opleiding en prettig dat het in je eigen tempo gedaan kan worden. daarom is het extra goed te doen naast een baan. Wat ik persoonlijk erg onprofessioneel vind over komen is het extreem aantal type/spelling fouten in het les materiaal. 1 foutje kan maar vind er ondertussen elk hoofdstuk wel 1 of meer en dat als dyslect. Ook een trim materialen lijst toevoegen zou echt een pre zijn aan deze opleiding. Plus de furminator staat in het les materiaal maar als ik een ervaren trimmer over deze kam vraag staat er ongeveer de doodstraf op omdat deze de vacht stuk maakt. Verder vind ik het erg leuk om te doen en interessant als toevoeging op mijn andere dier gerelateerde diploma's. Ben ook zeker van plan om nog een opleiding via NHA te gaan volgen als deze is afgerond.

3/5
Zoekmachine Marketing

Product baseert zich veelal op oude informatie, is weinig praktisch en heeft bijzonder matige tussentijdse toetsvragen. Wel is de informatie compleet en duidelijk omschreven.

4/5
Gewichtsconsulent(e)

Alles is duidelijk aangegeven.

4/5
WFT Adviseur Basis

Omdat het aan de verwachtingen voldoet en prettig is om op je eigen tempo te werken. Daarnaast overzichtelijk. Echter kan er wat duidelijker aangegeven worden dat bij studeren zonder docent er geen mogelijkheid is voor het insturen en beoordelen van het gemaakte huiswerk.

5/5
Voedingsleer

Goede leerstof en prima service

5/5
Massage

Ik ben tevreden met de cursus omdat alles op een duidelijke manier wordt beschreven. Ook staan de technieken goed afgebeeld en er zijn zelfs instructiefilmpjes. En niet te vergeten de prijs/kwaliteit verhouding is erg goed! Ga zo door

4/5
Sportmassage

Het is een mooie cursus om te volgen. Ook voldoende informatie gekregen, boeken, dvds en ook oefenboeken.

4/5
Chinees voor beginners + gevorderden

Goede cursus

5/5
Basisopleiding Netwerk- en Mediabeheerder

Mooie mappen en interessante boeken. Docent reageert vlot.

5/5
Office 2016

Het is een super leuke cursus ook voor mensen zoals ik die helemaal niets met computers heeft. Zeer toegankelijk met een goed geschreven uitleg.

4/5
Illustratief Tekenen

Ik volg met veel plezier een opleiding via nha. Alles is netjes geregeld. Met de mogelijkheid om zowel op papier als digitaal te kunnen studeren is dat voor mij een plus. Huiswerk wordt snel nagekeken met uitgebreide opbouwende feedback

4/5
Kinderpsychologie

De cursus bevalt zeker echt zou ik hij de lessen wat meer vragen appreciëren en ook meer casussen willen behandelen dan alleen kennisvragen.

5/5
Tekenen en Schilderen

Ik ben zeer tevreden met het product. Het is uitgebreid, duidelijke uitleg en voorbeelden. Veel tips. Goede opbouw om te komen tot het maken van eigen werk. De kunstgeschiedenis is een welkom extraatje. De begeleiding is heel goed. Uitgebreid commentaar en adviezen. Vriendelijk en reeel.

5/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Ik heb al meerdere cursussen gedaan bij nha en ben over alle cursussen zeer te vrede. Als er wat is reageren ze snel en met de juiste oplossing. Zeer te vrede

4/5
Tekenen en Schilderen extra uitgebreid

Duidelijk geïnstrueerde cursus

3/5
Vwo wiskunde A

Mooie mappen, korte en bondige uitleg in de mappen. Herhalingen van lessen. Er staan wel een aantal fouten in het lesmateriaal en de docent geeft niet heel erg feedback. Bv waarom iets fout is en hoe het anders moet

5/5
Kinderpsychologie

Gaat heel goed en is erg leuk Docent helpt je als 't nodig is

4/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

nog maar net begonnen maar het zal moeilijk zijn om een product te maken voor alle zelfstandige ondernemers. Lees nu veel waar ik waarschijnlijk niet veel te maken ga hebben

4/5
Logistiek Teamleider

Het zou wel handig zijn als je contact met de leraar voordat je de les in kan sturen mag hebben, en niet als je het huiswerk instuurd pas.

5/5
Lean Management

Prima lesstof. Fijne begeleiding docent.

5/5
Pools voor beginners + gevorderden

Goeie cursus voldoet precies aan wat ik zocht

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Goeie duidelijke opleiding, ook een heel goed materialen pakket. Erg tevreden tot nu toe!

4/5
Mode Adviseur

Goed! Mooie, compacte en volledige cursus

4/5
Hovenier

Goede en overzichtelijke cursus waarbij ik met plezier het cursusmateriaal doorlees.

5/5
Nagelstyling met Gel

De opleiding die ik doe, krijg ik goeie begeleiding bij. De producten die er bij zitten voor mijn studie, is handig bij te bestellen en erg duidelijk wat waar voor nodig is. Ben dik tevreden

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

Duidelijke les opbouw. Voldoende herhaling. Huiswerk is snel gecorrigeerd.

4/5
Basisopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

Een makkelijke manier van studeren op je eigen unieke wijze. Een duidelijke terugkoppeling van je online docent waar je echt iets mee kan!

4/5
Uitvaartverzorger

Huiswerk werd via een word document nagekeken ook als je via pdf verstuur

4/5
Medisch Secretaresse

Het is fijn dat ik beoordeelt wordt door verschillende docenten bij elk apart onderdeel. De docenten kijken snel na en het is fijn een mail met cijfer te ontvangen. Het lespakket is uitgebreid en afwisselend en de studietijd is prettig om zelf in te delen en te bepalen hoelang ik er over doe.

5/5
Personal Trainer

perfect !

4/5
Duits voor beginners + gevorderden

Ik vind, ondanks dat ik Duits op school heb gehad lang geleden, de cursus best lastig. Ik moet alles weer ophalen, ik onthoud het niet meer zo goed. Dus voor mij is het een pittige cursus.

5/5
Nagelstyling met Gel

Perfect

4/5
Dutch for Foreigners

Het producten beval mee goed maar dat zou beter kunnen als de boeken in twee delen zijn, de teksten apart en de grammatica ook apart met meer oefeningen Met groeten

4/5
Office 2016

Duidelijke beschrijving van lesstof. Oefeningen goed te maken. Het zou fijn zijn om in het huiswerk ook lesstof uit voorgaande lessen te vragen zodat je vaardiger wordt met het hele pakket.

5/5
Kinderpsychologie

Ben momenteel op de helft van mijn cursus ben tevreden en erg geïnteresseerd .

5/5
Dieren-EHBO

Leuke opleiding om te volgen en is handig voor als je een gewond dier tegenkomt. Of voor in de trimsalon

5/5
Alles over de Hond

Leuke opleiding om te volgen

5/5
Dierenverzorging

Leuke opleiding, heb op school ook dieren verzorging gevolgd. Vandaar dat ik deze thuis studie heb gekozen.

5/5
Filosofie en Levensbeschouwing

De cursus zelf is van goede kwaliteit. De huiswerkopgaven worden snel gecontroleerd. Er wordt snel op e-mails en vragen gereageerd.. Wat mij een verbeterpunt lijkt is het volgende: er wordt bij de cursus optioneel een tablet geleverd, wat logisch is want de huiswerkopgaven kun je ook digitaal inleveren. Het vervreemd mij echter dat de tablet pas maanden later geleverd wordt en dat je daarvoor eerst een voucher moet inleveren.. Als je geen computer bezit kun je dus pas maanden later echt met de cursus beginnen.. voor mij was dit geen probleem (ik heb toegang tot een pc) maar ik kan mij voorstellen dat dit sommigen frustreert. En als je toch een tablet stuur helemaal ingericht op de NHA, zet er dan ook even een type programma op (Word of zoiets). Wel zo handig.

5/5
Receptionist(e) / Telefonist(e)

Huiswerk wordt goed nagekeken en bij fouten wordt er goed uitleg gegeven door de docenten.

3/5
Bedrijfspsychologie

Onderwerpen zijn interessant, maar ik had meer diepgang verwacht. De huiswerkvragen zijn vaak makkelijk, hier had ik ook meer inzichtvragen verwacht. Ben nu bezig met les 9 en daar is wel iets meer inzicht nodig.

4/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Ik ben net begonnen met de cursus Nederlands foutloos schrijven en spreken en tot nu toe ben ik zeer tevreden over de duidelijke uitleg en de oefeningen. Ook is de begeleiding van de NHA-docent tot nu toe nuttig gebleken. Het huiswerk wordt zeer snel nagekeken. Ik zal deze cursus aanbevelen voor iedereen wie zijn of haar taalvaardigheden wil verbeteren.

4/5
Fotografie

Leuke, praktische cursus. Kan misschien wel wat meer up to date gemaakt worden wat betreft computertoepassingen, programma’s ed in de cursus lijken oude versies

4/5
Basiskennis Loonadministratie

Inhoudelijk goed opgebouwde cursus. Voor verbetering vatbaar is de vraagstelling in de huiswerkopgaven. Het is niet altijd duidelijk wat er wordt bedoeld.

3/5
Vwo wiskunde A

Ik ben tevreden maar soms zitten er wat typefoutjes in het boek of zijn de vragen niet helemaal duidelijk geformuleerd.

4/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Duidelijke cursus, en overzichtelijk. Huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
Life Coach

Ik heb de opleiding gekozen, omdat ik weer bezig wilde zijn met coaching. Ik ben 6 jaar geleden afgestudeerd en deze cursus was bedoeld als opfrissing. Daar voldoet het perfect aan. Alle onderwerpen worden kort aangehaald, maar dat is ok. Het gaat mij om de methodes en niet om de onderwerpen.

5/5
NLP

Erg leuke cursus! Heel interessant, leer meer over mezelf en andere mensen. Is duidelijk geschreven. Alleen als je je huiswerk per post instuurt, duurt het best lang voordat je je ingestuurde huiswerk weer terug ontvangt. Les 1 en 2 heb ik helemaal niet teruggekregen...wel de feedback gelezen op de site.

5/5
Havo wiskunde B

Het product is van kwaliteit. De uitleg is zeer uitgebreid.

4/5
Life Coach

***

4/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Er zitten wel wat foutjes in de teksten en de leerstof sloot niet helemaal aan op de vragen in het examen van SVM Nivo

5/5
Eigen Webshop Starten

De studie is overzichtelijk, goed te begrijpen en je leert er erg veel van tot nu toe! Ik ben er erg blij mee

4/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Een aantal week geleden begonnen met de opleiding basis boekhouding, het is makkelijk te begrijpen hoe het in de teksten staat. Echter vind ik het wel moeilijk om na zo’n 15 jaar weer te leren. Misschien is het een idee om als extra te kunnen kiezen uit hoe lang je erover wil doen en dat er dan een mail gestuurd word wanneer iets af moet zijn zodat er een stok achter de deur zit. En wat ik wel heel fijn zou vinden om niet alleen met het versturen van de huiswerk opdrachten maar ook tussentijds met de “coach” te kunnen communiceren.

4/5
Cyber Security

Helaas is het boek enigszins gedateerd. De verwijzing naar Utube dan krijg je een oud filmpje te zien die niet meer strookt met de tool waar het over gaat. (groot versie verschil) Daarnaast lijkt het boek geschreven te zijn voor een omgeving waar ook mondeling het een en ander wordt uitgelegd. Hierdoor mis je informatie en ben je vaak lang aan het zoeken wat de bedoeling is. Tevens zou het een aanrader te zijn om direct met je begeleider te kunnen communiceren ipv een vraag in te moeten dienen via de huiswerk omgeving . Een directe collectieve chat functie ook voor je medestudenten zou handig zijn. Dan kan je informatie uitwisselen en/of vragen aan elkaar kunnen stellen.

4/5
Zweeds voor beginners

Het valt mij op dat de mondelinge uitspraak en de schrijfwijze van de uitspraak soms niet overeenkomen. Vind dit nogal storend. Bijv.: här, wordt uitgesproken als har en aangegeven om als heer uit te spreken.

4/5
Commerciële Teksten Schrijven

Het lesmateriaal is leuk en boeiend. De lessen zijn niet te kort of te lang, precies lang genoeg om er bijvoorbeeld na een dag werken aan te zitten, stof doornemen, oefen opgaven maken en huiswerk maken, past precies in een uur of 2. Er wordt snel nagekeken, ook fijn, dan kan je weer door naar de volgende les. Kortom, ik ben tevreden!

4/5
PDB compleet

Lesmateriaal is duidelijk en overzichtelijk. Plaza is eveneens duidelijk en overzichtelijk, ideaal om ook onderweg toegang te hebben tot het lesmateriaal.

5/5
Excel 2016

het bevalt prima zeer goede huiswerkbegeleiding

5/5
Office 2016

De cursus Office 2016 leert in een juiste volgorde het werken met de Office-programma's. Terwijl ik met regelmaat al met Word werkte, heb ik al na 7 hoofdstukken doorgespit te hebben hele interessante dingen geleerd, zoals Smart-Art, cellen maken in Word. De cursus voldoet precies aan mijn verwachtingen. De snelheid waarmee je de cursus kunt afwerken is ook een prettige bijkomstigheid. Ik vind wel dat duidelijker gemaakt moet worden dat de cursus MET docent eigenlijk onontbeerlijk is, zeker als je je huiswerk nagekeken wilt hebben en eventuele vragen wilt stellen. Verder is deze cursus zéker een aanrader !

5/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Bevalt tot nu toe goed. Niet heel makkelijk, maar wel goed te doen. Huiswerk wordt snel nagekeken, dat is super!

3/5
Financieel Administratief Medewerker

De studie is redelijk te doen. Je moet er wel al een beetje verstand van hebben. Wordt gezegd zonder vooropleiding, daar vind ik de studie online te pittig voor. De begeleiding van basis boekhouden vind ik te karig. Weinig uitleg bij de opdrachten die je fout heb gedaan, vaak alleen de goede antwoorden. Verwacht eigenlijk wat meer tips en hoe het vlg hoofdstuk aan te pakken. Dat mis ik een beetje. Soms loop ik vast en weet dan niet wat te doen.

5/5
Excel 2007/2010

De cursus geeft een inhoudelijke verdieping van de basiskennis die ik al had. Per les wordt een bepaald thema uitgelicht en middels duidelijke stappen ermee bekend gemaakt. Dit maakt dat het lesprogramma goed te volgen is en via de oefenen handig onder de knie te krijgen is. Belangrijkste wordt straks natuurlijk dat je hetgeen dat je geleerd hebt blijft hanteren om het je in je iegen systeem ingebed te krijgen.

5/5
Medische Terminologie

Ik vind het een leuke cursus makkelijk te volgen en te maken duidelijke uitleg

5/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Ik ben nu een aantal weken bezig met de cursus en moet zeggen dat het goed overzichtelijk is , mijn zakelijk Engels enorm verbeterd en het huiswerk met gemiddeld 3 uur zeer goed te doen is !

4/5
Engels voor gevorderden

Niet te lange lessen wat het overzichtelijk en laagdrempelig maakt. Audio bestanden zijn behulpzaam voor uitspraak. Feedback van docent aan de magere kant. De fouten worden verbeterd en er wordt een cijfer gegeven. Ik mis in sommige gevallen wat extra uitleg, commentaar en of tips en tricks.

5/5
Basiskennis Loonadministratie

Ik woon net 3maanden in Nederland en wou graag inzicht hebben in het Loonadministratie systeem hier. Daarom koos ik voor deze zelfstudie. Ik ben zeer tevreden over de leerstof en de tempo waarop mijn huiswerk bekeken en gecorrigeerd. Ook het contact met de klantenservice vind ik geweldig. Je krijgt heel snel reactie op je vragen. Top!! NHA is een goede aanrader.

5/5
ECDL met Windows 10/Office 2013

Cursus duidelijk en leuke leraren die leuke positieve reacties geven. Ze motiveren je echt. En kom je er niet uit helpen ze 👍

5/5
Mindfulness

Wen goede cursus met fijne oefeningen. Ik doe deze cursus naast een andere opleiding en dat is een goede combinatie doordat je de mindfulnessoefeningen “ongemerkt” al gedurende de dag doet. Nu moet je het alleen opmerken en nog beschrijven. Heel leerzaam en fijn voor mijn eigen ontwikkeling!

5/5
Assistent drogist

Ik vind het leerstof erg duidelijk, De leeromgeving is duidelijk uitgelegd aan aangegeven en uiteraard handig om digitaal en mappen te hebben. Verbeter puntje : bij het inzenden van het huis werk mag het wel iets duidelijker.

4/5
Reisadviseur

Duidelijke omschrijving bij de lessen. Het is fijn dat je de lessen in de klapper kan lezen met huiswerk maken als zowel het digitaal kan raadplegen. Het is fijn dat je huiswerk wordt nagekeken want dan kun je gelijk zien wat je eventueel fout hebt gedaan.

4/5
Psychologie van Hoogbegaafdheid

Het is duidelijk beschreven, zeer herkenbaar. In mensentaal geschreven

4/5
Medisch Secretaresse

Het is een heel uitgebreide opleiding. De ene lerares is wel sneller met nakijken vergeleken met de ander. Soms mis ik wel eens even “echt contact” waar je vragen kunt stellen bijvoorbeeld telefonisch. Verder prima opleiding!

5/5
Bloemschikken

De cursusmap en de lessen zien er keurig en overzichtelijk uit. Het lesmateriaal is duidelijk. Wat ik wel handig zou vinden voor deze cursus zijn instructie video's en meer voorbeelden van de praktijkopdracht.

5/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Duidelijke online lesstof, keurige papieren versie bijgeleverd. Vakkundig docent welke je huiswerk snel en goed nakijkt en tips meegeeft.

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Het is fijn dat je het leerpakket snel binnen hebt! Door de proefles en de 15 dagen op proef geeft het de mogelijkheid om echt te ervaren wat de lesstof inhoud. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent. De tablet is van zo'n matige kwaliteit dat ik deze niet gebruik helaas. Het was een leuke extra geweest voor bij de studie! Mijn docent kijkt super snel mijn huiswerk na, dit is zo fijn! Je weet meteen wat je cijfer is. Er worden verder voor de studie goede tips gegeven, zoals zelf een planning maken!

4/5
Excel 2016

Hele goeie cursus beval me goed en ook heel handig een docent hebben om te helpen.

5/5
Mindfulness

Mijn ervaring tot dusver is dat het prima studeren is omdat het op eigen tempo kan en ik goede begeleiding ervaar met de juiste feedback en met mijn uitloop van 5 jaar heb ik ruim tijd genoeg om het te kunnen afronden. En als ik vragen heb krijg ik direct antwoord..Supper!

4/5
WordPress

geeft mij veel toegevoegde waarde, veel tips & trics en extra informatie

5/5
Buitengewoon opsporingsambtenaar

Heb goede persoonlijke begeleiding waar jij altijd kunt rekenen met jou vragen zodat je er altijd uitkomt

5/5
Havo biologie

Erg duidelijke cursus, het is niet te moeilijk maar ook niet te makkelijk. Huiswerk wordt snel nagekeken

5/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Ik maakte me vooraf best wel druk of ik op mijn leeftijd deze studie wel zou kunnen volgen.. Ik ben 64 jaar, maar door de duidelijke indeling gaat dit boven verwachting soepel.

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Ik heb gekozen voor de cursus met begeleiding van een docent, dit kan ik wel echt iedereen aanraden als je de grammatica goed wilt beheersen. De docent reageert snel op je ingeleverde huiswerk en wijst je op fouten die je hebt gemaakt en legt uit waarom. Het kost maar een beetje extra, maar het levert veel op. Het cursusmateriaal is wat verouderd want er in de geluidsfragmenten wordt nog niet gesproken over euro's, maar waarschijnlijk is de cursus daarom ook voordeliger dan bij de concurrenten en ondanks dat kun je natuurlijk gewoon goed Spaans leren. Ik vind het een prima cursus.

4/5
Webdesign

Het is een interessante cursus waarbij je snel leert een website te programmeren. Er zijn een hoop handige hulpprogramma's die gratis bij de cursus zit. De stof is over het algemeen zeer duidelijk. Het leuke is dat wat je maakt, je ook gelijk kan zien. Er zit wel verbetering in het communiceren met je docent, de ruimte waarin je vragen kan stellen is zeer beperkt en je kan alleen contact zoeken tijdens het insturen van een opdracht.

4/5
Schoonheidsspecialiste Basiscursus

T is een mooi product en t werkt super

5/5
Houder administratie-kantoor

De uitleg is super. De docent beantwoord netjes de vragen en geeft uitleg waar nodig.

5/5
Arabisch voor beginners + gevorderden

(1): bij de arabische cursus is het raadzaam om aan te geven dat als je kiest voor een tablet je geen arabische toetsenbord krijgt. Ik heb juist voor de tablet gekozen, zodat ik overal me huiswerk kon maken. Ik kom er echter achter dat dat niet mogelijk is met de tablet. (2): het is heel goed dat jullie de cursus opsturen en vervolgens tien dagen bedenktijd geeft. Als de cursus je niet bevalt dan kan je hem weer terug sturen. De mogelijkheid bestaat gewoon voor cursisten om binnen de eerste tien dagen een kopie van alle papieren documenten te maken en om alle geluidsfragmenten te downloaden. Ik denk dat jullie hier heel veel geld mee verliezen. Het zou veel beter zijn dat als je per taal een test model klaar maakt, die je naar elke cursist stuurt en aan de hand van dat test model binnen tien dagen de mogelijkheid krijgen om te kiezen of ze de cursus wel of niet aanvaarden. (3) Ik heb het gevoel dat de taaldocent moeite heeft om mijn vragen in het Nederlands te beantwoorden. Misschien meer opletten? (4) Kladblok, mappen, lessen, voicerecorder en tablet zijn heel goed voorbereid en hartstikke duidelijk. (5) De docent beoordeelt snel!

4/5
Basiskennis Management

Snelle levering van lesmateriaal en goede terug koppelingen van docent!

5/5
Mindfulness

Duidelijke cursus, die in mijn eigen tempo gedaan kan worden. Goeie oefeningen. Kan er in principe zo lang als ik wil over doen. Er is geen haast. Wel moet ik een opmerking plaatsen over de afwezigheid van mijn docente ***, die 2 keer tijdens mijn studie lessen afwezig is. Ikzelf vind dat ik de cursus snel doe, en verwacht ook snel een reactie op mijn ingeleverde huiswerk, zodat ik weet of ik goed bezig ben, en alles begrepen heb. Kan er niemand haar vervangen?? Dit was eigenlijk mijn enigste opmerking. Voor de rest alle lof voor deze cursus.

5/5
Buitengewoon opsporingsambtenaar

Duidelijke leeromgeving op de plaza. Logische opbouw in studie, snel nakijken van de docent van het studie materiaal. Zoals jullie beloven is het ook. Je kunt echt in je eigen tempo je studie volgen ook als je het heel snel wilt. Daarbij uitstekende en correcte mensen werken bij jullie klantenservice! Echt top

5/5
Webdesign

Ik ben anderhalve maand geleden gestart met de cursus webdesign en deze bevalt mij uitstekend. Doordat de stof in kleine stapjes wordt aangeboden is het goed te behappen. Ook als je, net zoals ik, voor het eerst hiermee werkt. Het huiswerk wordt niet dagelijks, maar wel vaak genoeg nagekeken en beoordeeld. De docent is positief en geeft tips om meer uit jezelf te halen. Soms kom ik wat 'schoonheidsfoutjes' in het materiaal tegen en deze mail ik dan direct door. Al met al vind ik deze cursus echt een aanrader!

3/5
Dutch for Foreigners

The book does not provide enough information for grammar or pronunciation. I can not rely the book to learn the language and have use other resources for my learning purposes.

4/5
Kinderpsychologie

Ik vind het enorm interressant en leer er veel van. Ik vind het heerlijk dat ik mijn eigen tempo kan bepalen. In mijn huiswerkopdrachten zou ik soms alleen wat meer toelichting van mijn docent willen. Waarom iets goed of fout is bijvoorbeeld. Verder meer dan tevreden!

4/5
Lean Management

Boek bevat veel informatie. Door de opbouw leer je de diepgang en samenhang goed en door de vragen ook hoe je de lesstof in je werk kan toepassen. Ik ben er erg tevreden over.

5/5
Tekenen en Schilderen

Ik ben echt tevreden over mijn teken en schilder lessen. Alles gaat perfect de les is compleet leuk pakket lesmateriaal. Mijn lerares is vlot met de lessen na kijken. En precies zo als ik het graag wilde in mijn eigen tempo. soms kan ik niet wachten op de nieuwe lessen zo leuk vind ik het. Ik hoop nog veel te leren misschien straks een vervolg les na deze lessen.

5/5
Evenementen Organisator

Materiaal ziet er goed en overzichtelijk uit. De leesbaarheid van de lessen zowel op papier als via internet zijn goed leesbaar. De opdrachten worden snel nagekeken.

5/5
Inkscape / Illustrator

Goede begeleiding, duidelijke cursus

4/5
Medisch Secretaresse

Studie is echt heel leuk. Ik vind alleen de wijze van insturen van je huiswerk zeer tijdrovend. Je moet een Word document aanmaken en alle antwoorden typen. Daarbij goed in de gaten houden dat je het juiste antwoord bij de juiste vraag zet. Daarna uploaden en doorsturen. Het is veel efficiënter om het huiswerk compleet digitaal klaar te zetten dmv een formulier bijvoorbeeld.

5/5
Zweeds voor beginners + gevorderden

Het programma is flexibel te volgen en de docent kijkt snel na. Daarbij zijn de lessen dusdanig vormgegeven dat je de taal leert op een handige manier. Ik vind het erg leuk en merk ook dat mijn kennis gestaag groter wordt

5/5
Bloemist

Allereerst vind ik de bloemist lessen een feestje om te doen , zeker de praktijk opdrachten . Ik vind de opleiding bloemist + start eigen zaak een goede combi , ongeacht of ik dit ook ga doen of niet denk dat het erg leerzaam is en goed inzicht geeft in de mogelijkheden na de opleiding. Zeker met behulp van coach ect is deze opleiding van NHA zeker een aanrader voor iedereen die wat met bloemen wil doen !

3/5
Modeontwerper

De cursus is goed allen op een aantal dingen na. Namelijk bij 1 opdracht mist er dingen die er wel in horen te zitten. En ook krijg je onvoldoende zonder reden en via de klanten service moet je dan horen waarom omdat die docent niet reageert op mijn vraag. Dus zal wel bij zeggen als er niet bii staat dat uitgebreid moet staan kan je dit ook niet weten dus dat is handig als het word vermeld. Ook mag de vraag naar de docent langer worden dan 150 worden want je kan niet eens nu een halve zin schrijven. De docent andwoord ook niet op je vragen en dat vind ik wel erg vervelend.

4/5
Life Coach

De map is helder geschreven. De indeling is logisch en het niveau is goed. Wel is het echt de basis, ik heb zelf nog boeken gekocht om wat meer te verdiepen in de stof. Huiswerkopdrachten zijn goed opgezet. Het is ook zeer fijn om telkens iets te moeten insturen. De feedback van de docent was zeer uitgebreid waardoor je er ook echt wat aan hebt. Tot nu toe nog zeer tevreden!

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Duidelijke uitleg van opdrachten en de Franse taal zelf

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Dit product bevalt mij tot nog toe prima Je krijgt netjes je pint van je huiswerk als het is na gekeken. Je krijgt snel antwoord. Het is helemaal top

5/5
Elementaire belastingkunde

Dit is mijn tweede thuisstudie via NHA. Beide producten zijn mij heel goed bevallen! De Plaza is overzichtelijk, de website is duidelijk en de lessen/huiswerk zijn ook heel duidelijk! Soms staat er wel een typfout in, maar hey! We zijn allemaal mensen, dus daar kan ik doorheen kijken! Op sommige vlakken staan de vragen in het huiswerk net wat anders dan hoe ze in de lessen staan, waardoor het soms wat moeilijker is om te begrijpen, maar ik ben er tot nu toe altijd uitgekomen! Het contact/huiswerk begeleiden is ook prima en duidelijk, verloopt soepel! Soms zou het wel handig zijn als er bijvoorbeeld 1 dag in de week een uurtje gechat zou kunnen worden. Al met al ben ik zeer tevreden over NHA. Ik ben ook zeker van plan om nog meer cursussen te gaan volgen via jullie!

4/5
MBA compleet

Goed

4/5
Medewerker Personeelszaken

Snel me spullen ontvangen, mijn huiswerk word ook vlot nagekeken, met goede Instructies, super

5/5
Praktische psychologie

Dit vind ik een super fijne studie. Gemakkelijk om de lesstof in mij op te nemen. Merk dat ik veel herkenning tegenkom en dat leest ook makkelijker. Al met al een super fijne studie die ook op een wat lager tempo gemakkelijk haalbaar is in een jaar.tijd.

5/5
Basiskennis Loonadministratie

Goed te doen. Erg fijn dat naast de lesstof online je ook de lesstof schriftelijk ontvangt. Feedback bij het huiswerk is handig om zo van de gemaakte fouten te leren. Handige cursus waar je in het dagelijkse leven veel aan hebt.

4/5
Psychologie van Hoogbegaafdheid

Het is goed te volgen. Zowel het lesmateriaal als de internetomgeving.

5/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Naast het werk studeren is zwaar en soms moeilijk om met een gezin de tijd te vinden. Daarom is het fijn dat je alles zelf kunt inplannen. De feedback en reactie van de begeleider is ook heel snel en duidelijk. Als ik een ding zou willen veranderen is het misschien de volgorde van leerstof. Ik heb nu twee bundels recht achter elkaar en die vallen zwaar (gewoon niet zo mijn ding) als ik die twee misschien had kunnen splitsen was het iets aangenamer geweest. Maar van de andere kant.... kan ik het maar gehad hebben ;-)

4/5
Bedrijfskunde met Leiderschap

Een maand geleden gestart met deze opleiding. Ziet er goed uit. Al aantal keren huiswerk verstuurd waarbij ik snel reactie terug heb. Tot nog toe dus prima!

4/5
Elementaire belastingkunde

Het digitale systeem werkt prima. De docent kijkt het huiswerk erg snel na! Ik doe de cursus met veel plezier. Ook erg fijn dat de stof up to date is en dat er wijzigingen van de overheid besproken worden, ook als ze niet zijn ingevoerd. De prijs - kwaliteit verhouding lijkt me prima Aandachtspunten: * ik zou heel graag op termen willen kunnen zoeken in het lesmateriaal, dat lukt me niet (of doe ik iets fout?) * er zou wat meer naslagwerk mogen in de mediatheek. Ik google nog best veel termen zelf, dat is lastiger, want ik weet nooit of in dan goede sites bezoek. * Als ik vastloop met een berekening kom ik zeer moeilijk verder omdat ik niet altijs snap wat ik fout doe. Ik mis overlegmogelijkheden. NB: Ik ben pas bij les 5! (van 20)

4/5
Kindercoach

Super leuke opleiding! Ik ben met veel enthousiasme begonnen en kijk elke keer weer uit naar de volgende les! Huiswerk wordt snel nagekeken! Heel fijn.... Enigste min puntje vind ik af en toe de niet kloppende tekst of dat het in het Belgisch is geformuleerd en er dus tekst gebruikt wordt, die wij in Nederland niet gebruiken! Verder top opleiding....

5/5
Duits voor beginners

Zeer goed! Mijn 2de cursus via nha. Erg leuk om iets nieuws te leren met goede begeleiding van een deskundige docent.

3/5
Ondernemer goederenvervoer

Deels moet je wel via internet opzoeken omdat je het niet in de tekst kunt vinden

5/5
Computerboekhouden met Exact Online

Ik ben nu halverwege en zeer tevreden, het is prima te doen in de aangegeven tijd, de docent kijkt huiswerk snel na zodat je weer verder kan. Alles is duidelijk omschreven en online huiswerk en dergelijke inleveren werkt perfect. Ik zou deze cursus via NHA iedereen aanbevelen!

4/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Het studiemateriaal is helder en duidelijk. Door de voorbeelden die gebruikt worden is de koppeling naar de praktijk snel gemaakt. De theorie is goed te plaatsen en dat maakt het vooral leuk. Zeer interessant en geeft voor mij die benodigde diepgang waardoor het begrip voor de cliënten in de praktijk voor mij alleen maar groter is geworden.

4/5
Alles over de Hond

Het is overzichtelijk,alles goed en uitgebreid.

5/5
Medische Terminologie

Goede duidelijke leerstof. Huiswerk wordt snel nagekeken wat echt een pluspunt verdient.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

👍🏻

5/5
Beroepsfotograaf

Goede uitleg erg duidelijk veel informatie.

5/5
Office 2016

Ben erg blij dat ik gekozen heb voor de NHA omdat het duidelijk is, goede communicatie!

4/5
Computerboekhouden met Exact Online

Het is niet al te moeilijk. Door goed te lezen kom je tot de juiste oplossing Wel is de NHA portal traag.

4/5
Elementaire belastingkunde

Tot nu toe is de stof duidelijk, niet altijd heb ik het gevoel dat de vragen daadwerkelijk behandeld zijn. Niet altijd is de stof up to date. Verder ben ik tevreden over de snelheid van het nakijken van het huiswerk. Ik zou wel graag uitgebreider contact kunnen hebben met de docent. Even over de site van NHA zelf, bij het uitrekenen van het belastingvoordeel indien het cursusgeld afgetrokken wordt van de IB staan de percentages van 2018 nog.

4/5
Kindercoach

De opleiding Kindercoah sluit heel mooi aan bij mijn functie in het onderwijs. Soms is het lastig om kinderen, die onzeker zijn te motiveren. Deze opleiding helpt hiermee.

3/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Ik heb gekozen voor de opleiding met hulp van docent. Nou vind ik het woord hulp van docent wel erg groot klinken ten opzichte wat je ervoor terug krijgt. Ik heb voor NHA gekozen omdat Loi niet goed aangeschreven stond daarmee maar kan jullie na dit niet aanbevelen bij andere helaas! Je kan tussentijds niks vragen en als je herhaling van iets wil is ook niet mogelijk omdat er geen extra oefenopgave zijn. Ik heb de opleiding goed afgesloten maar heb ook heel vaak zitten vloeken omdat er vreselijk zat van was.

4/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Studieboek ziet er verzorgd uit, huiswerk wordt snel nagekeken met duidelijke correcties. Het boek bevat wel (taal)fouten en de paginanummering van de inhoudsopgave klopt niet helemaal. Dit is natuurlijk niet onontkoombaar, niets is foutloos, maar lezen/studeren is ook rechercheren dus ik neem dat menige student dit opvalt. Duidelijke fouten geef ik door aan de docent (geen komma's en punten e.d.).

4/5
Assistent Makelaar Wonen

Goed. Alleen dat een bepaalde stelling fout gerekend word terwijl die zin in de tekst staat vind ik minder.

4/5
Joomla

Duidelijke uitleg, goede oefenstof.

4/5
Basisopleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener

duidelijke uitleg en voorbeelden

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

De instructies zijn eenvoudig gemaakt om de lessen te begrijpen. De Docent kan ook de vragen heel goed uitlegen met de. antwoorden. Ik ben net begonnen maar tot zo ver ben ik tevreden.

4/5
Kinderpsychologie

Lesstof is makkelijk te doorlopen. Leuke en leerzame thuisstudie die per les niet te veel tijd in beslag neemt. Het nakijken van het ingediende huiswerk duurt soms wel een week. Maar je kan rustig doorgaan met de volgende les.

5/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Tot nu toe bevalt alles prima.

5/5
Life Coach

Ik ben zeer tevreden over het product. Ik ben al een tijdje werkzaam als life coach en de cursus sluit goed aan op mijn werk en geeft goede nieuwe inzichten

5/5
Populaire Elektrotechniek

Ziet er goed uit en duidelijk geschreven

4/5
Engels voor gevorderden

er staat een aanbiedingsprijs van *** de cursus, heel mooi, maar dan komt er nog ***inschrijfkosten bij en wil je huiswerk in kunnen sturen, moet je met begeleiding doen, weer *** dus in plaats van ***, toch een aardig verschil. Zonder huiswerk krijg je geen cijfers en heb je dus niets aan de cursus...

5/5
Kindercoach

Duidelijk lesmateriaal met goede docent/begeleiding.

5/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Erg prettige manier van studeren. De studiehandleiding geeft genoeg tools en antwoord op al mijn persoonlijke vragen. Het huiswerk wordt snel nagekeken en eventuele vragen worden snel beantwoordt. Ik zou iedereen deze manier van studeren kunnen aanbevelen!

4/5
Bedrijfspsychologie

Op dit moment zit ik nog bij Les 8 dus kan er nog niet volledig een oordeel over geven. Echter voor het deel wat ik nu al voorbij heb zien komen is het een erg interessante en direct toepasbare theorie.

4/5
Bedrijfspsychologie

De stof is goed te behandelen en leest makkelijk weg. De docent reageert vrijwel altijd binnen een aantal uur op het ingediende huiswerk en geeft desgewenst tips en trucs hoe eea beter toe te passen. Al met al geeft deze opleiding mij een verdieping van mijn kennis en geeft het mij wat ik ervan verwacht had.

4/5
Ontwikkelingspsychologie

Het is een leuke cursus en je krijgt snel reactie op je ingeleverde huiswerk!

4/5
Havo wiskunde A

De cursus is compact en vanaf de basis leerzaam opgezet. Op sommige punten( oefenopgaven ) word er wel van logica uit gegaan, wat niet voor een ieder geld.

4/5
Logistiek Management

Het studiemateriaal is mooi overzichtelijk. Jet is een prima verzorgde studie.

4/5
Praktijkdiploma loonadministratie

basis is prima, was niet geheel duidelijk dat je zonder docent ook geen huiswerk ter controle kan insturen, dus later toegevoegd. schrap de bijgeleverde tablet deze is technisch volledig achterhaald

5/5
Marketing Manager

Prijstechnisch zeer interessant en van hoog niveau. Terugkoppeling van docent kort maar krachtig en begrijpelijk !

4/5
Rekenen

Positief

4/5
Life Coach

Zelf heb ik een zeer positieve ervaring met NHA. Alles wordt van te voren duidelijk gecommuniceerd. Mocht er daarnaast iets nog niet duidelijk zijn is de klantenservice makkelijk bereikbaar en reageert ook snel.

3/5
Gewichtsconsulent(e)

Compacte cursus met alle benodigde stof die nodig is

5/5
Medische Terminologie

Duidelijke lesstof

5/5
Scribus / Indesign

Ik vind t een leuke cursus, voorbeelden zijn duidelijk en leesbaar.

4/5
Vwo natuurkunde

Super behulpzaam en reacties zijn altijd super snel. Voor extra uitleg kan je altijd terecht bij je docent :)

4/5
Havo Nederlands

Het is een hele leerzame studie, mijn lees en schrijfvaardigheid verbeterd sterk.

4/5
Kunstgeschiedenis

Erg informatief en goed beschreven. Leuk om te doen. Kost ongeveer 1,5 uur per les

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Duidelijk omschreven lesstof, je kunt in je eigen tempo de opleiding volgen, zelf weten wanneer je start

4/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

Zeer goede begeleiding, prettig lesmateriaal gericht op de praktijk. Maar nog geen tablet ontvangen?

5/5
Scenario Schrijver

Het product dat ik gekregen heb voor mijn studie is zeer compleet en behandelt op goede wijze de moeilijke delen van het scenario schrijven. Ook werkt het welkomstcadeau (een tablet met toetsenbord) naar behoren en vind ik het fijn dat ik niet alles in één keer moet betalen, maar dat ik dit in termijnen kan doen. Tot slot zijn er ook interessante brochures meegestuurd die goed uitleggen wat ik met de extra's van deze studie kan (o.a. het opstarten van een eigen bedrijf).

3/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

De vrijheid om eigen tijd in te delen is prettig.

5/5
Thuiskapper

Levering altijd op tijd, alles is duidelijk te vinden op de site, goede uitleg.

5/5
Aquarelleren

Met deze cursus maak je al snel mooie afbeeldingen. De docent is vriendelijk en geeft goed advies. Het is fijn dat er (na mijn verzoek) een lijst gemaild is waarop staat wat je verder in de cursus nodig hebt. Zo kom je niet voor verrassingen. Heerlijk om zo te kunnen ontspannen!

4/5
Binnenhuisarchitectuur

In de lesstof werd naar PTT verwezen en een rustige ruimte waar de vaste telefoon staat: achterhaald. Top dat de docent mijn opmerkingen heeft doorgestuurd.

4/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Tot nu gaat het prima , lessen komen op tijd en het is interessant. Verder kan ik alleen maar oordelen als ik wat verder ben met de les stof

5/5
Callcenter Medewerker

Duidelijk en fijn om met begeleiding te leren.

4/5
Sociale Hygiëne

Goed begrijpbare leerstof in een goede volgorde. Persoonlijk vind ik 5 werkdagen wachten op je resultaten voor deze korte cursus te lang.

4/5
Life Coach

Ik ben.nog niet zo lang bezig maar wat ik tot nu toe gedaan heb zit prima in elkaar en verwacht ik.ook van de rest van de stof

4/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Geen commentaar.

5/5
Webdesign

Correcte levering en voldoet aan de verwachting

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

het inloggen via plaza werkt goed en makkelijk.. ook het huiswerk insturen is eenvoudig.. De tijd die ik aan een les besteed is wel meer dan vooraf werd aangeven.

5/5
Nagelstyling met Acryl

Leuke cursus om thuis te doen, makkelijk te volgen, makkelijk je huiswerk opsturen naar de docent. Goed basis materialen pakket, alleen zit er niet alles bij, zou handiger geweest zijn.

4/5
Massage

Ziet er goed uit is overzichtelijk. Maar er mogen van mij wel meer dan 4 hoofdstukken per maand op gestuurd worden. Nu is het wachten op de volgende zending

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

ik ben wel tevreden allen soms krijg je sommige producten niet op juiste manier geleverd

4/5
Engels voor gevorderden

De cursus is overzichtelijk en goed te begrijpen. Bij het nakijken van het huiswerk zou het fijn zijn om te kunnen zien wat er daadwerkelijk niet goed is.

5/5
Financieel Administratief Medewerker

Het is een goede en duidelijke cursus en het huiswerk wordt zeer snel nagekeken!

4/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Prima cursus. Duidelijke uitleg vd stof

4/5
Gewichtsconsulent(e)

Het is duidelijke lesstof. Het is natuurlijk heel interessant. Het huiswerk wordt snel nagekeken met duidelijke feedback. Prima opleiding.

4/5
Medisch Secretaresse

Ik ben zeer tevreden over het aangeschafte product . Het is fijn dat je het in termijnen kan betalen , en dat je met aangeschafte paket ook direct respons krijgt van de gene die het na kijkt etc . Ik raad het iedereen aan een opleiding via de NHA te volgen

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Het product bevalt me goed . Erg duidelijk !!

4/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

In het werkboek staan klassikale oefen-opgaven en vragen die je niet kunt doen als je de opleiding individueel doet.

3/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Het pakket is genoeg om je lessen te voldoen, echter zitten niet alle benodigdheden in je lesmateriaal waardoor je zelf nog producten moet aanschaffen. Dit staat helaas niet goed vermeld. De feedback van de docent is wel erg grondig en snel!

5/5
Kwaliteitsmanagement

Lesstof is duidelijk en overzichtelijk en de mogelijkheid om online in te sturen en op de Noordhoff website te kijken erg praktisch.

4/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

De opleiding is zeer veelzijdig en goed van inhoud

5/5
Excel 2016

Lessen goed opgebouwd en fijn ook dat er steeds herhaald wordt uit vorige lessen. Huiswerk wordt aangevuld met goede tips.

4/5
Gewichtsconsulent(e)

👍🏻

4/5
Gewichtsconsulent(e)

De leerstof wordt duidelijk uitgelegd

4/5
Planner Wegtransport

Prima

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Duidelijk omschreven, goed te volgen cursus

4/5
Duits voor beginners + gevorderden

Goede cursus! Duidelijk en goed leerbaar, zelfs als het zeer lange tijd geleden is dat je Duits hebt gehad!

4/5
Excel 2016

Duidelijke cursus met goede opdrachten en duidelijke voorbeelden.

4/5
Nederlandse Gebarentaal

Prima, via internet en schriftelijk de cursus te volgen.

5/5
Webdesign

De enige feedback die ik heb is dat de leraar op tijd nakijkt en niet er dagen er over heen laat gaan. En voor de rest een prima opleiding.

4/5
Eigen Webshop Starten

Praktijk .. zo leer je het best 2019 👍 .. Aangezien dit steeds meer de praktijk is is het de beste manier van leren door mee te gaan in het heden accepteer dat wij dit nog mogen mee maken en met volle kracht de tijd tegemoed gaan want dan uit eindelijk door digitaal op te bouwen onthouden wij nog het oude vertrouwde ..

4/5
Eigen kapsalon starten

Duidelijke lesstof en snel nagekeken huiswerk

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Aan een nieuwe uitdaging begonnen, eerst een aantal aanbieders met elkaar vergeleken. Hierbij kwam NHA als positiefste naar voren. Nu na 2 maanden kan ik zeggen dat ze het zeker waarmaken. De snelheid van het corrigeren gaat wel héél snel. Al 2 maal binnen 15 minuten huiswerk nagekeken. TOP

5/5
Vwo Engels

Werkt erg prettig. Je kunt alles op de computer doen maar de ondersteuning van de docent is essentieel. Zowel vocabulair, grammatica als begrijpend lezen en uitspraak komt aan de orde. Prima!

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Theorie is goed. Sommige lessen hebben een instructive film terwijl dat eigenlijk wel vanzelfsprekend is en bij lessen waar een instructie film echt wel handig zou zijn zit er dan niet bij, bijvoorbeeld bij de les met acryl verhoudingen en styleertechnieken. Dat zou fijn zijn als daar wel een filmpje bij zou zitten. De rest van de lessen heb ik nog niet gemaakt, maar al bij al goed uitgelegd.

5/5
Sociale Hygiëne

de curcus is duidelijk en huiswerk altijd op tijd terug met de score

4/5
Commerciële Teksten Schrijven

De onderwerpen spreken me aan en zijn wat ik verwacht had. De docent kijkt mijn werk snel na en geeft goede feedback. De plaatjes die als voorbeeld worden gebruikt zijn onleesbaar, zowel online als in de werkmap.

5/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Ben pas bezig maar tot nu toe bij vragen ben ik goed geholpen ben tevreden

4/5
Nieuwgrieks voor beginners + gevorderden

Prima cursus, goed opgebouwd wel wat verouderd. Hoofdstuk over postkantoor etc.

5/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Ik ben erg tevreden tot zover,maar waar kan ik mijn opleiding laten verlengen denk wel dat ik langer erover doe dan 6 maanden denk eerder 9 maanden.voor de rest was de levering op tijd, wacht nog wel op mijn tablet met toetsenbord dat vind ik wel lang duren want het is gratis bij sommige opleidingen maar wel wachten tot je de 2e factuur hebt betaald en dan nog 3 weken wachten eigenlijk zou het direct na 14 dagen proeftijd de laptop geven lijkt mij beter want als je opzegd na de proefperiode dan moet je toch voor 3 maanden nog door betalen,dus eigenlijk is de laptop niet helemaal gratis. Voor de rest is NHA beter als de LOI dat liep niet zo soepel als jullie. Ben erg tevreden mvg ***

4/5
Basisopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

Ik vindt de opdrachten lastiger dan gedacht. Eerste inzending krijg ik elke keer terug gestuurd maar met behulp van de feedback van de docent kom ik er wel uit.

5/5
Secretaresse

Alles is erg duidelijk en overzichtelijk!

5/5
Modeontwerper

Ik vind de opbouw van de lessen erg goed. Ik merk bij het maken van de oefeningen en opdrachten dat ik iedere keer een stapje verder kom. Ik leer en ontdek erg veel. De feedback bij het huiswerk is zeer fijn. Het nakijken door de docent gebeurt ook vlot en dat is zeer prettig. Kortom: zeer tevreden

4/5
Houder administratie-kantoor

Duidelijke uitleg en goed opgedeeld in hapbare hoofdstukken

4/5
Engels voor gevorderden

Mij is het tot nu toe goed bevallen door de goede nakijkservice

5/5
Kunstgeschiedenis

Als bijna tachtig jarige is zowel de. cursusstof als de methode via de digitale leerweg voor mij prima te volgen.

5/5
Fitness Trainer A Branchediploma

IK ben zeer tevreden over mijn eerste opleiding bij NHA. Huiswerk wordt snel nagekeken met daarbij behorende feedback. Eventuele vragen worden goed beantwoord. NHA is een absolute aanrader om een opleiding te volgen. Ik zie echter geen verbeter punten.

4/5
Tekenen en Schilderen extra uitgebreid

De cursus bevalt mij goed, ik kan het geheel in mijn eigen tijd doen, zelfs in sneller tempo! wel vind ik de feedback soms een beetje te algemeen.

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Ik ben tevreden over deze cursus, omdat het in een eigen tempo gevolgt kan worden. In de map staat heel duidelijk waar je wat kan vinden. Ook de digitale leeromgeving is er handig. Het inleveren van opdrachten en de reactiesnelheid van de docent is vlot. Super! Wat beter zou kunnen is de spelling in de huiswerk map. Zo links en rechts staan er wat foutjes in.

4/5
Thai voor beginners

Leuke beschrijvingen en manier van les geven, echter is het niveau wel erg hoog vanaf les 4

5/5
Nieuwgrieks voor beginners + gevorderden

Heel verzorgd en overzichtelijk cursusmateriaal. Bijgeleverde studie informatie heel duidelijk. Ook plezierig dat docenten informatie is opgenomen.

4/5
Medisch Secretaresse

Leuke opleiding, leerzaam en volgens mij sluit de opleiding qua stof aan op de praktijk. Snelle terugkoppelingen van het ingestuurde huiswerk. Tip: stuur het complete materiaal in een keer toe.

4/5
Basisopleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener

Makkelijk te leren,en in duidelijke overzichtelijk boeken. Zonder tijdsdruk aan een leuke cursus begonnen zodat hij goed voor mij te volgen blijt

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen extra uitgebreid

Ik ben pas bij de 5e les, en ik ben wat onjuistheden en vaagheden tegengekomen in de syllabus. Die ga ik nog apart melden, zodat de syllabus nog beter wordt. Geen enkele opmerking over de leraar.

5/5
Excel 2016

Het product bevalt mij zeer goed. Ik ben op dit moment bijna op de helft van de cursus. Ik heb al rondgekeken of er bijvoorbeeld ook een powerpoint cursus bij zit, deze wil ik eigenlijk ook nog graag gaan volgen. Maar deze zit helaas niet tussen jullie opleidingen.

4/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Ik ben een paar weken geleden begonnen met de cursus "zakelijke Engelse correspondentie" en ben tevreden met de indeling en dat het allemaal in kleinere hoofdstukken is verdeeld.

4/5
Leiderschap

Ik had meer verwacht van de studie. Achteraf blijkt dat ik een boek moet lezen en daar vragen over moet beantwoorden. Een meevaller! Een pluspunt voor mij.

5/5
Logistiek Teamleider

Duidelijke lessen, overzichtelijk, niet moeilijk te volgen, makkelijk te begrijpen, huiswerk wordt snel nagekeken, goede kwaliteit, mooie getuigschrift en cijferlijst, uitgebreid uitleg van docenten

4/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Lesmateriaal is goed. Leraren contact is wat lastiger. Je kan ze alleen bereiken door je huiswerk op te sturen en er vragen bij te zetten.

4/5
Engels voor beginners

Geen

5/5
Uitvaartverzorger

Zeer duidelijke lesstof. Niet moeiijk, zodat het voor iedereen te begrijpenn is. Snelle terugkoppeling van de docent zodat je gemotiveerd blijft om verder te gaan .

5/5
Kinderpsychologie

Erg leuke en leerzame cursus. Het geeft diepgang in de ontwikkeling van kinderen waarbij je vaak niet altijd bij stilstaat. Huiswerkopgaves worden snel nagekeken! Fijn studeren op je eigen tempo.

5/5
Eigen Webshop Starten

Goede cursus, goede begeleiding.

5/5
Assistent drogist

Ik werk digitaal. Het is echt super overzichtelijk en heel duidelijk beschreven. Huiswerk wordt snel nagekeken en van de nodige feedback voorzien.

5/5
Dierenartsassistent

Ik vind dat de stof die je krijgt goed te begrijpen is en je kan er zeker veel van leren!

5/5
Havo wiskunde A

Het product bevalt mij zeer goed. Er is een duidelijke structuur, een goede opbouw en ik krijg snel feedback op het gemaakte huiswerk.

5/5
Thuiskapper

het is een leuke cursus, met veel informatie, het is duidelijk en totaal niet saai, goede begeleiding en snelle reactie van docenten

5/5
Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Geestelijke Gezondheid

Het studiemateriaal ziet er goed verzorgd en compleet uit. Daarnaast vind ik de studentenplaza overzichtelijk. Over de wijze van feedback door de docent op mijn ingestuurde huiswerk ben ik heel tevreden. De feedback is duidelijk en leerzaam.

5/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Omdat alles zo'n beetje aan bot komt. Nu kan ik hopelijk later zeggen oke ik ga mij verder specialuseren in dit gedeelte. Ik heb dan al een voorproefje gehad. Ik vind het een fijne cursus

5/5
Personal Trainer

De feedback van de docenten is super goed!

4/5
Havo scheikunde

Prima product, word netjes geleverd en ook fijn met aantekenschrift. Terug koppeling van de leeraar vind ik nog wat minder zou graag wat meer uitleg erbij willen krijgen. Verder super fijne producten stevige klappers

4/5
Uitvaartverzorger

Ik merk dat sommige info achter haald is. Ik ben niet werkzaam in het veld als uitvaart verzorger en daar door zijn sommige dingen lastig op te nemen. Ik kan nog niet een goede recentie geven aangezien ik nog niet eens op de helft ben van de stof.

5/5
Life Coach

Zeer goede dienstverlening vooraf, vragen werden goed beantwoord en goed bereikbaar. Het product zelf bevalt tot nu toe goed. Interessante inhoud, goede opbouw. Ik was huiverig dat de inhoud tegen zou vallen maar ik vind het erg relevant in inhoudelijk. Eén opmerking: ik vind de informatie bij het huiswerk van les 3 niet zo duidelijk

5/5
Thuiskapper

Alles is duidelijk vermeld op de site en werkelijk is het ook zo. Tot nu toe ben ik tevreden

4/5
Kindercoach

Fijn dat het digitaal en op papier is. Een mooie aanbieding. Snelle reactie van docent

5/5
Genealogie (Stamboomkunde)

Ik ben inmiddels halverwege de cursus en ben erg positief over de uitleg en begeleiding. Als ik 1 ding mag aangeven wat het inleveren van het huiswerk een stuk eenvoudiger kan maken is dat het mogelijk moet zijn om PDF documenten in te kunnen zenden.

5/5
Pools voor beginners + gevorderden

Er staan soms fouten in of er is bijvoorbeeld vergeten vet te maken of te onderstrepen. Dan moet ik een opdracht maken met vetgemaakte woorden die er niet zijn.

5/5
Office Management met Office 2016

Tot nu toe bevalt het super goed! Alles wordt duidelijk aangegeven, je kunt het erbij pakken wanneer je zelf wilt en je krijgt snel reactie terug van de leraren!

4/5
Apps maken

Cursus is duidelijk en compleet

5/5
Medisch Secretaresse

Heel prettig om je eigen tempo te kunnen bepalen. Snelle reactie op ingestuurd huiswerk.

4/5
Pools voor beginners

Duidelijk, overzichtelijk, goed opgebouwd en het mooie is je bepaalt je eigen tempo

5/5
Reisadviseur

De cursus is zeer goed te doen. Zowel voor mensen zonder kennis als mensen met enige kennis. Wel raadzaam om te zorgen dat de geboden informatie klopt.

5/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

Het bevalt me echt goed , ik haal veel betere cijfers dan op school

4/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Ik ben ambulant begeleider en wilde graag een studie op hbo niveau wat mijn kennis op psychisch vlak vergroot. Deze opleiding sluit hier goed op aan.

5/5
Webdesign

Cursus is duidelijk en goed bevallen.

4/5
Evenementen Organisator

Zeer tevreden over de lessen en het snelle controleren van de lessen. Het is overzichtelijk en goed te volgen. Ook over de service van jullie wil ik kwijt dat het zeer netjes gergeld wordt en is. Ik vroeg om een andere termijn bedrag en dat werd zeer makkelijk aangepast. Complimenten voor jullie als opleider!

5/5
Portugees voor beginners

Ik volg de cursus portugees en het is heel duidelijke en overzichtelijke stof. Ook is de docent snel met nakijken.

5/5
Eigen Webshop Starten

Beste NHA Ik beleef mijn opleiding met plezier alles is duidelijk en goed te maken en leren. Vriendelijke groetjes ***

5/5
Secretaresse

Ik vind het een leuke opleiding. Ik merk wel dat het anders is dan op school. Ik kan minder snel vragen stellen, maar ik vind het wel een hele fijne opleiding, omdat ik lekker door kan werken in mijn eigen tempo en ik het leuk vind om administratief bezig te zijn en dingen te ordenen. Ik vind het heel leuk en fijn om bij jullie een opleiding te volgen!

4/5
Gewichtsconsulent(e)

Ben nog maar net begonnen maar alles ziet er netjes en duidelijk uit. Prima voor elkaar.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen extra uitgebreid

goede service ben er heel tevreden over. netjes op tijd binnen gekregen

4/5
Praktijkdiploma loonadministratie

De lesstof is makkelijk te lezen en de vragen zijn relevant.

4/5
Elementaire belastingkunde

Het product bevalt goed. De eerste 4 lessen zijn echter geen goeie afspiegeling van de rest van de cursus.

5/5
Webdesign

Mooie cursus en duidelijke antwoorden van de docent.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Het is een mooi systeem om in te werken en de begeleiding is ook prima. Op deze manier kan ik in de thuissituatie lekker van mij afschrijven en krijg daarbij deskundig advies. Een klein minpuntje is dat het huiswerk, van mijn kant, op tijd af is, maar dat het nakijken op zich laat wachten. Maar ik moet wel eerlijk bekennen dat deze man van 56 jaar nog kinderlijk benieuwd kan zijn naar het cijfer op zijn huiswerk.

5/5
Medisch Secretaresse

Alles is goed overzichtelijk.

5/5
Receptionist(e) / Telefonist(e)

Een opleiding volgen via NHA kan ik echt iedereen aanbevelen. De eerste kennismaking die ik had met een studie van NHA was in 1998/1999 lang geleden dus. Toen heb ik mijn horecadiploma's gehaald, nu ben ik een opleiding aan het volgen receptioniste/telefoniste, omdat ik me wil omscholen en een nieuwe weg wil inslaan. Een thuis studie van NHA is echt een aanrader omdat je voor de studie niet de deur uit hoeft en lekker thuis kan leren op je eigen tempo, je stuurt je huiswerk op om na te laten kijken en je krijgt het nagekeken huiswerk super snel teruggestuurd met eventuele uitleg erbij. Ik zelf stuur het huiswerk per mail maar het kan ook per post. Ook is het fijn dat je zelf kan bepalen wanneer je examen doet en zelf de locatie kan bepalen, dit was in de jaren '90 niet zo, dit vind ik echt een verbetering! Kortom, ik ben super blij met NHA en als ik deze diploma's in de pocket heb dan ga ik misschien nog wel een opleiding volgen ;-)

5/5
Life Coach

De cursus zit duidelijk in elkaar. Goede opbouw van de hoofdstukken. Door de docent wordt goede opbouwende feedback gegeven. Top!!

5/5
Receptionist(e) / Telefonist(e)

Het is erg duidelijk en helder in gebruik, daarnaast zijn de docenten erg snel met het nakijken van huiswerk!

5/5
Sociale Psychologie

Zeer goed, voornamelijk de service is top. Je wordt altijd direct geholpen en mijn docent kijkt mijn huiswerk binnen een week na.

5/5
Office Management met Office 2013

Het is me prima bevallen. Ik kan mijn studie dankzij alle gegevens perfect thuis uitvoeren

4/5
Imago Stylist

Het lesmateriaal is mooi, duidelijk en zit in een map. Communicatie is altijd helder. Leuk contact met docent.

4/5
Life Coach

Sinds twee maanden doe ik de cursus voor life coach. De studiebenodigdheden waren heel snel binnen en ook heb ik de tablet al ontvangen. De cursus is interessant en goed te volgen. Je wordt echt aan het denken gezet, wat best leerzaam is en soms een beetje confronterend, maar op een goeie manier.

5/5
Nagelstyling met Acryl

Geen enkel moment heb ik spijt gehad met de keuze om mijn opleiding bij NHA te volgen. Mijn huiswerk werd ontzettend snel nagekeken en hierbij kreeg ik heel veel goede tips. TOP!!!

4/5
Sieraden Maken

Ik ben natuurlijk net begonnen, maar tot nu toe krijg ik inspiratie van de cursus. Ook vind ik het materialen pakket bij de cursus fijn. De cursus leidster is erg aardig.

4/5
Zweeds voor beginners

Ben pas net begonnen, maar mijn eerste indruk is dat de lessen duidelijk en mooi geleidelijk van opbouw..

5/5
Bouwkunde

Cursus voldoet ruimschoots aan verwachtingen (uitgebreide leerstof met begeleiding). Uitstekende cursus voor redelijk cursusgeld.

5/5
Medewerker Personeelszaken

Deze thuisstudie is beter dan ik had verwacht. Ideale leeromgeving en makkelijk weg te lezen. Het is fijn om zowel via het boek als in de online omgeving te kunnen leren zo heb je je studie altijd bij je en kun je ieder gewenst moment leren.

4/5
Gewichtsconsulent(e)

Op zich erg tevreden over de hele cursus en het systeem waarop het werkt. Er staan alleen wel nog wat schrijf/taalfoutjes in de cursusmap. En ik bij het inzenden van het huiswerk bleek er een technische fout te zitten, waardoor mijn docente mijn document blijkbaar niet helemaal kon lezen, terwijl dit bij mijzelf wel was. Ze heeft me toen een 5 moeten geven zodat ik het opnieuw kon proberen. Je schrikt dan wel even dat het een 5 is en zou misschien een goed idee zijn om wel een mogelijkheid te geven aan de docenten om aan te geven dat er een technische fout is. Verder zover erg tevreden!

4/5
Basiskennis Loonadministratie

Alles is heel duidelijk, de opdrachten en uitleg. Enige nadeel, het nakijken van het huiswerk duurt wat lang.

4/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

Overzichtelijk opgebouwde lessen. Tot nu toe binnen enkele dagen reactie op het ingezonden huiswerk.

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Ik vind de cursus heel leuk en heb goede begeleiding van de docent. De mooie cijfers die ik terug krijg geven je helemaal een boost om door te gaan. Nooit hbo gedaan maar dit bevalt me prima.

5/5
Frans voor gevorderden

Ik ben erg tevreden, vooral omdat de docent mijn huiswerk serieus corrigeert. Ik ben wel benieuwd of u ook een cursus Frans aanbiedt die volgt op de cursus die ik nu volg.

5/5
NLP

Ik heb al een paar studies gevolgd via NHA en het ziet er goed uit, verzorgd en de hulp die geboden wordt is ook altijd goed, je wordt ook uitstekend geholpen als je een vraag hebt 👍🏻

4/5
Computerboekhouden met Exact Online

Ik ben heel tevreden over de opleiding , het enige vind ik dat er soms wel wat betere uitleg mag over bepaalde opdrachten wat ze verwachten ! Verder vind ik het super fijn dar alles vanaf de basis word gedaan !

5/5
Engels voor gevorderden

Ik vind het fijn dat er een mogelijkheid is om je werk na te laten kijken.

5/5
Receptionist(e) / Telefonist(e)

Het is zeer leuk natuurlijk welke vak je wilt. Alles loopt soepel in zijn gangetje, lesmateriaal is zeer duidelijk. Het verzenden van huiswerk is ook simpel geregeld. Docenten leggen ook uit wat de fouten zijn. Ik het kort ik hoop dat ik slaag. En ik wens mijn mede leerlingen veel succes. Groeten

4/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

Erg duidelijk, overzichtelijk en georganiseerd.

5/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

Overzichtelijk, lessen zijn te behappen. Niet teveel in één keer. Mooi om dan meteen te oefenen met een bepaald onderdeel en dan een beoordeling daarover te krijgen.

5/5
Medewerker Personeelszaken

Mijn ervaring is goed met NHA. Ik wordt serieus fenomenen bij vragen ook terug gebeld om het probleem op te lossen.

5/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Duidelijk omschreven. Goed contact met docent. Huiswerk heel snel nagekeken

5/5
Havo maatschappijleer

Leuke opleiding, alleen wel een beetje oude stof. Gaat over de politiek van 2002/2003. Verder reageert de leraar snel op het huiswerk!

4/5
Joomla

Joomla! Is een goed afgestemde cursus, maar het is redelijk vaak zoeken waar het e.e.a. gevonden kan worden. Dit komt door het constant updaten van zowel Joomla zelf als de plugin's. Hiervoor zou voortdurend gelet moeten worden op aanpassingen in de lesbladen van de NHA zelf.

4/5
Tekenen en Schilderen extra uitgebreid

Eerst dacht ik nog wat een saaie cursus, tot dat ik hem begon te ontdekken..Het eigen i inzicht, en de creativiteit komen aan bod.. De lessen lijken kort maar hebben zeer veel inhoud. De lerares krijgt meer uit me dan ik ooit dacht! Betaalbaar.

4/5
Spaans voor beginners

Prima cursus, studiemateriaal is uitdagend. Ik zou het alleen wel fijn vinden dat ik mijn docent direct kan mailen voor vragen i.p.v. alleen kunnen vragen kunnen stellen bij het inleveren van huiswerk.

5/5
Online Marketing

Leuke interessante opleiding, goed boek en duidelijke uitleg. Huiswerk is heel snel nagekeken met duidelijke commentaren. Ik ben blij dat ik de opleiding ben gaan doen en zal er zeker nog vaker 1 volgen

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Goed en heel uitgebreid!

4/5
Financieel Administratief Medewerker

Ik ben net begonnen maar tot nu toe bevalt het erg goed

4/5
Financieel Administratief Medewerker

Een studie waar je echt iets aan gaat hebben. Echter wel erg pittig. Soms word er in het huiswerk dingen gevraagd wat niet in de lesstof heeft gestaan. Buiten dat wel erg tevreden.

4/5
Voedingsleer

Ben nog niet zo heel lang bezig. Maar de cursus is leuk en leerzaam. Docent is goed en de stof is duidelijk. Heb momenteel nog geen opmerkingen

4/5
Zakelijke Correspondentie Nederlands

Super. Alles kan op je eigen tempo. Einige nadeel is dat er ook niemand achter je broek aanzit dat je weer wat moet inleveren.

5/5
Gitaar extra uitgebreid

Duidelijke opbouw en snelle terugkoppeling van docent.

4/5
Nieuwgrieks voor beginners + gevorderden

Ik vind de de cursus heel fijn, alleen heb ik al een maand niks van mijn leraar gehoord, wat wel vervelend is, want ik wil graag feedback om te horen of ik het goed doe. Op de site staat dat hij 2 weken weg zou zijn. Niet een maand. Hoop dat daar wel verandering in komt. Je betaald er ten slotte voor

5/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Studie omvat precies wat nodig is. Docent kijkt huiswerk erg snel na.

5/5
Assistent Makelaar Wonen

Zeer prettige leeromgeving met duidelijke stof.

4/5
Vwo biologie

Ik ben erg blij met de vakken die ik gekozen heb. De vakken zijn duidelijk en goed beschreven, er is ook duidelijk wat er van je verwacht word, en wat je precies moet leren. Wel vind ik een min puntje en dat is dat er een binas bij gekocht moest worden bij Chemie, het is geen probleem natuurlijk, maar wel fijn om van te voren te weten zodat hier rekening mee gehouden kan worden in een begroting. Verder helemaal toppie

4/5
Frans voor beginners

Alles heel duidelijk

5/5
Dieren-EHBO

Ik had al keer andere cursus via NHA en nu deze , de service is goed altijd vriendelijke telefonisten die helpen bij vragen. Ik vind t werken via plaza geweldig en heel makkelijk duidelijke website ,de multomap is mooi en duidelijk alhoewel ik ook een boekvorm mis zodat ik t makkelijker kan lezen als je het in je hand kan houden, verder goed overzichtelijk en heel fijn de oefenvragen. Ik ben heel tevreden over NHA,, nu hopen dat ik de cursus goed afrond met examen.

5/5
Kwaliteitsmanagement

Prima cursus, duidelijk en met voldoende diepgang.

5/5
Excel 2016

I am very satisfied with this course. I needed to fresh-up my excel knowledge and also to extend it so I could work more effective at my new position. This course is just giving that. Excellent! The lessons are build up logically, it is easy to follow it as home-study.

5/5
Computerboekhouden met Exact Online

Ik ben heel content met de cursus online boekhouding. Het is goed te volgen en krijg goede feedback van de leraar.

5/5
Kinderpsychologie

Geschikt voor een ieder die zich wil verdiepen.

5/5
Reiki

De cursus is super interessant en ontzetten duidelijk qua opzet. Ik beleef hier intens veel plezier aan

4/5
Buitengewoon opsporingsambtenaar

Duidelijke uitleg en snelle reacties van docent

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Het produkt is goed. Wel vreemd dat ik als leerling zoveel fouten in de les vind en ik ben pas bij les 7. Ik heb een huiswerk docent. Als ik een lange vraag heb kan ik die niet stellen. Ik mag een beperkt aantal woorden invoeren als ik mijn huiswerk inlevert. Ik had veel meer verwacht van een docent. Ook dat hun Nederlands goed zou zijn zodat ik de uitleg goed zou snappen. Na dit nu te weten had ik het liever ergens anders gedaan. Verder lijkt de stof goed. Ik moet er minimaal 1 uur per dag voor uittrekken.

4/5
PDB compleet

Duidelijke opbouw in de lessen. Snelle reactie van docent op ingestuurd huiswerk. Er wordt aangegeven dat je deze opleiding kunt doen zonder vooropleiding maar dat zou ik niet aanraden. Ik ben blij dat ik al basiskennis boekhouden heb

4/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

Ben met de opleiding bezig en beviel mij tot nu toe uitstekend

5/5
Hongaars voor beginners

Hongaars voor beginners Mooie cursus - schriftelijk werk insturen duurde lang / 14 dagen Ik zou graag het werk schriftelijk In willen blijven sturen. Dit zal vermoedelijk als ik zover ben digitaal worden - ( daar ben ik niet zo goed in ) Het is bewezen door het huiswerk schriftelijk te maken het beter in het brein opgenomen wordt.

5/5
Praktische psychologie

Praktische psychologie is mij beter bevallen dan ik had gedacht. De lessen zijn overzichtelijk en de docent reageert snel op de huiswerk en geeft de nodige advies en informatie, de ondersteuning is zeer goed. TOP!

5/5
Eigen Webshop Starten

Opleiding is duidelijk en goed te maken!

5/5
Marketing Manager

Tot nu toe goed. Duidelijk les materiaal Goede begeleiding

3/5
Populaire Autotechniek

De lesstof wordt duidelijk uitgelegd maar is hier en daar wat verouderd. Ook mis ik realistische afbeeldingen en eventueel ondersteuning door video’s bij de cursus populaire autotechniek. Verder valt de tablet erg tegen, deze is erg traag.

4/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Prima cursus, voldoende informatie. Wel met ouderwetse voorbeelden. Docent heeft meestal dezelfde dag het huiswerk aal nagekeken, top!

4/5
Schuldhulpverlening

Prima opbouw van de cursus, feedback van de docent waar ik wat mee kan. Belangrijk is dat de info up to date is. De eerste paar lessen las ik meerdere aspecten rondom regelgeving die in de praktijk al gewijzigd waren. Door mijn huidige werk weet ik dat, deed ik dit werk niet dan had ik de theorie "voor waar" aangenomen.

5/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Ik ben pas net bezig maar de documentatie is goed en het huiswerk wordt snel nagekeken met een goede feedback. Het doet mij goed om even weer de basis Nederlands door te nemen en minder te twijfelen bij het opstellen van een mail of brief. Verder is het prettig om je eigen tijd in te delen en te studeren wanneer het mij uitkomt.

4/5
Voedingsleer

Ik ben er tevreden over huiswerkopgaven krijg je gauw terug

3/5
Vwo natuurkunde

Sommige vragen zijn erg raar verwoord, waardoor het niet helemaal duidelijk is wat er bedoeld wordt.

4/5
Logistiek Teamleider

Interessante en leerzame lessen

5/5
Life Coach

Interessante cursus en fijne docenten.

5/5
PDB certificaat Kostencalculatie

goede cursus

4/5
Voedingsleer

Frisse layout, goed en duidelijk weergegeven informatie, snelle respons van de leeraar. Beetje outdated met betreft de vraagstelling van het curriculum. Tot nu toe zeer treveden met product.

4/5
Spaans voor gevorderden

De opbouw van de lessen werkt heel fijn.

5/5
Receptionist(e) / Telefonist(e)

Overzichtelijk opgebouwd, en makkelijk te lezen. Goede uitleg van nagekeken huiswerk.

5/5
Verkoop in de drogisterij

Fijne lessen. Makkelijk te volgen

5/5
Uitvaartverzorger

Alles is compleet , duidelijk aangegeven in de les materiaal

4/5
Lean Management

Heldere lessen en een duidelijke weg door de stof heen.

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

De lessen zijn niet moeilijk te begrijpen. En je kan rustig je lessen opnieuw herhalen

4/5
Assistent(e) Manager zonder Engels

Ik heb 1 module afgerond en tot dusver bevalt het goed. Huiswerk snel nagelen.

4/5
Spaans voor beginners

Net begonnen maar opzet is heel praktisch. Stap voor stap de noodzakelijke communicatie mogelijkheden. Vergt veel aandacht voor accent en leestekens.

5/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Leuke leerzame curcus. Snelle correctie van docent. Nog steeds blij met mijn studiekeuze.

5/5
Alles over de Hond

Ben pas net begonnen met de cursus maar tot nu toe erg tevreden ermee en goes overzichtelijk

5/5
Medisch Secretaresse

Duidelijke stof, oefenopdrachten tussendoor wat prettig is. Huiswerk wordt snel nagekeken wat heel fijn is.

4/5
Online Marketing

Studiebegeleiding door de docent is prima - goede, aanvullende opmerkingen bij het gemaakte huiswerk, en reageert altijd snel. De studieliteratuur is veelomvattend en geeft een goed totaalbeeld van het werkveld. Wel springt de auteur van tijd tot tijd van de hak op de tak binnen een hoofdstuk. Dat maakt het soms lastig om de "rode draad" in de leerstof vast te houden. De leerstof-aanvullingen in de ordner vind ik vaak tamelijk mager van inhoud en voegt m.i. zeer weinig toe. (NB ik ben op de helft van de cursus) Prettig is natuurlijk wel dat je in de ordner de antwoorden vindt op de oefenvragen; dat maakt het makkelijker om jezelf te controleren en corrigeren. Prijs-kwaliteitverhouding vind ik uitstekend voor deze cursus.

4/5
Receptionist(e) / Telefonist(e)

Tot nu toe bevalt het prima Krijg snel mijn cijfers terug Ben erg tevreden

5/5
Spaans voor beginners

Ik ben zeer tevreden over de opbouw van de lessen. Overzichtelijk en begrijpelijk. ik zou niets weten om het product te verbeteren, voor mij is bijna alles duidelijk. Mijn docente is zeer streng, maar daar ben ik heel blij mee, want daardoor controleer ik mijn huiswerk dubbel, voordat ik het opstuur.

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Fantastische opleiding en de service is ook goed. Ik heb geen klachten. Ga zo door.

5/5
Fotografie

Ik ben heel blij met mijn cursus. Het is makkelijk te lezen, en te begrijpen. De opdrachten zijn erg leuk. Alles wordt ook netjes geleverd, en erg duidelijk. Heb je hulp nodig en of vragen, wordt je gelijk geholpen. Erg fijn allemaal.ik ben erg tevreden. ***

4/5
Life Coach

Goed

5/5
Kindercoach

Ik ben nog steeds bezig en de opleiding laat mij vaak Mn hersenen pijnigen. Wat ik heel fijn vind, di was en is ook mijn uitdaging. Ik leer heel veel en de teksten zijn goed onderbouwd. Ik vind het fijn dat de docent ook feed back geeft. Dat zijn nl de zaken waarin ik leer.

4/5
Thuiskapper

Een erg uitgebreid pakket met fijne, complete materialen, duidelijke filmpjes en uitgebreide stof.

5/5
Vwo wiskunde A

Heel fijn op eigen tempo.

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

het product bevalt me heel goed. fijn dat het digitaal als op papier is. via mijn eigen account is alles heel overzichtelijk. zeer tevreden!

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen extra uitgebreid

Lessen zijn duidelijk in de uitleg. Mis alleen bij het maken van de kleding stukken de berekening voor hoeveel stof je nodig hebt.

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Het bevalt prima ik zit in les 8 en hoop wel dat ik meer ga leren over fotograferen dat mis ik nog. Er zit af en toe een verschil in de vragen online en het inlever blad dat is verwarrend

5/5
Basiskennis Loonadministratie

Heel veel ondersteuning en hulp van de begeleidend docent, voor maar weinig geld. Geen moment spijt gehad van mijn studie.

4/5
Populaire Autotechniek

Het leermateriaal is helder en duidelijk. Enkel de illustraties zouden wat scherper kunnen. Voor de rest geen opmerkingen.

4/5
Kindercoach

Leuke/interessante onderwerpen en de huiswerkopdrachten worden steeds snel beoordeeld. Erg fijn!

4/5
Logistiek Management

Cursus is op goed, alleen wordt vooraf gezegd at er nauw contact is met de docent dit blijkt beperkt daar je alleen bij het versturen van het huiswerk enkele zinnen kunt schrijven verder is er geen contact mogelijk

5/5
Dierenartsassistent

Product is goed opgebouwd en makkelijk leesbaar. De opdrachten helpen met de structuur

5/5
Life Coach

Ik ben erg tevreden over de professionaliteit van de NHA. Overzichtelijke structuur in de cursus en hoewel ik net ben begonnen toch het gevoel dat ik er goed aan heb gedaan om juist voor deze cursus te kiezen.

4/5
Vwo rekenvaardigheid 3F

Het is een goede duidelijke opzet, echter de oefenopgaven hebben zo af en toe foutjes. Dat is vervelend maar maakt je gelijk ook alert.

4/5
Houder administratie-kantoor

De cursus is erg overzichtelijk en duidelijk.

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Ik vind het erg fijn om zowel online als offline te kunnen studeren. Wat ik alleen mis, is dat de lessen niet per boekje zijn gemaakt. Voor mij zou dat makkelijker zijn, boekje uit de map en hup, studeren. Nu zit ik met een zware map op schoot of losse vellen die steeds opwaaien als ik even lekker buiten zit.

3/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Er is maar een beperkt aantal posities om een bericht aan de docent kwijt te kunnen De stof in de lessen sluit niet helemaal lekker aan bij de opdrachten. Soms worden in een les begrippen gebruikt die pas in latere lessen aan de orde komen. Er zitten m.i. te veel tekstfouten / foute verwijzingen in de lessen. Zie bv de kopjes boven de voorbeelden in les 2, blz. 5, 6 en 7 en de verwijzingen in de tabel op blz. 15 van les 3. Het contact met studiegenoten had ik me anders voorgesteld, meer als een soort forum waarop de diverse zaken besproken kunnen worden i.p.v. een op een contacten.

4/5
Bedrijfskunde met Leiderschap

Ik ben nu 6 weken bezig en dit is goed te doen. Leraar kijkt snel na dat is heel fijn. Ik vind wel de mogelijkheid om geen excel bestand te uploaden onhandig. Voor een opdracht moest een planning maken en in word is dat veel minder mooi.

4/5
Schuldhulpverlening

Ik ben tevreden met het product, maar zonder een docent kan je deze cursus niet doen. Ook is het niveau hoger dan ik dacht en jullie promotie van, iedereen kan dit doen zonder een vooropleiding klopt niet. dus ik als ik jullie was zou ik hier kritisch naar gaan kijken.

5/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Super leuke opleiding!! Fijne docenten die goede uitleg geven!! Helemaal top!!

5/5
Sociale Hygiëne

Duidelijk en goede opleiding.

5/5
Medewerker Personeelszaken

Ik vind de cursus/opleiding goed te doen. Duidelijk lesmateriaal. De huiswerkopdrachten zijn soms wel pittig, maar ik hou wel van een uitdaging. Als je dan een hoog cijfer haalt, weet je dat je de lesstof beheerst! Het huiswerk wordt snel nagekeken, dus je kunt snel verder met de volgende les.

4/5
Gitaar

Om een duidelijk beeld te geven van hoe je de gitaar moet vasthouden, en vooral ook de linkerhand plaatsen, lijkt het mij goed om ook gebruik te maken van videobeelden. Een foto is niet altijd even duidelijk.

5/5
Schoonheidsspecialiste Branchediploma

Het bevalt erg goed.

4/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Het was even uitpuzzelen waar te beginnen na 27jr uit de schoolbanken,maar daarna gaat het eigenlijk goed net opgaven maken en opsturen..Het leesmateriaal goed duidelijk te lezen . ***

3/5
Basisopleiding Verzorgende-IG

Goed en duidelijk👍

5/5
Evenementen Organisator

Duidelijk en leerzaam. Zowel als digitaal ..heb er veel aan wat ik toe kan passen in mn huidige situatie

3/5
Financieel Administratief Medewerker

Wat minpuntjes: vind helaas dat er in de huiswerk vragen veel dingen worden gevraagd die niet van te voren in de lesstof worden besproken denk aan moeilijke woorden bijv. Of posten die je niet kent. Het zou fijner zijn als de woorden eerst uitgelegd werden scheelt een hoop google werk. Ook 4 tot 6 uur per les red je niet! Geen voor opleiding nodig ben ik het ook niet helemaal eens. Als je echt niks vanaf weet kom je best moeilijk door de stof heen. Ook worden er journaalposten gemaakt van 2011 of 2014, btw 6% wat vanaf vorig jaar al bekend is 9% te worden. (Wat opzich niet uitmaakt want de theorie blijft hetzelfde) maar door alleen het jaartal te veranderen lijkt het niet op een verouderde opleiding. Huiswerk opgaven moeten gemaakt worden in word wat ook veel tijd kost om elk bedrag op een rekenmachine te berekenen. Pluspunten: Verder staat alle tekst wel goed en duidelijk uitgelegd met veel voorbeelden! Huiswerk bladen staan klaar scheelt hoop tabellen maken! Zou alleen in excel een stuk sneller gaan met uitrekenen. Huiswerk word snel nagekeken en ook met antwoorden bij de fouten!

5/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

Een goede lesstof, met duidelijke en inhoudelijke tekst. Makkelijke maar uitgebreide site waar je veel mee kan. En niet duur!

4/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Cursus bestaat uit duidelijke uitleg bij elk hoofdstuk. Een minpunt is het maken van de opgave. Dit vergt heel veel tijd, vooral omdat dit in een Worddocument moet!!! Eerst het opgaveformulier al niet te vinden op de site, daarom zelf in Excel gemaakt en dit werd afgekeurd! Tip, huiswerk in Excel bestanden voorbereiden, zodat je niet steeds je rekenmachine moet pakken. Dit werkt veel sneller en krijg je meer plezier aan de cursus!

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

Super leuke opleiding wat me enorm leergierig maakt. Elke dag heb ik er onwijs veel zin in om er weer wat aan te doen. Aanrader!

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Ik vind het een hele leuke cursus om te volgen. De lesstof is heel duidelijk om te volgen. De lerares is heel vriendelijk en de aandachtspunten die ze geeft op je huiswerk zijn vriendelijk en opbouwend. Ik heb geen enkel commentaar of kritiek op de cursus.

4/5
Eigen Webshop Starten

Duidelijke leerstof goede begeleiding

5/5
Middle Management

Ik ben nu bijna op de helft van de opleiding en ik vind het erg prettig hoe de lesstof is samengesteld, erg duidelijk, goede voorbeelden, soms wat lang, maar niet vervelend. Ik ben inmiddels al een wandelend reclame bord voor NHA in mijn omgeving , geef bij iedereen aan die ook maar overweegt om een opleiding te gaan volgen, dat zij dit zeker bij NHA moeten doen.

4/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Het oefen- en lesmateriaal werd snel geleverd. Ik vind het erg fijn dat er elke maand nieuwe lessen opgestuurd worden, zo blijf je nieuwsgierig naar de nieuwe lessen en houd ik makkelijker overzicht over wat ik moet doen. De reacties op het huiswerk zijn goed, ik kan iets met de tips.

5/5
Mindfulness

Ik vind het een hele interessante opleiding en ben er met veel plezier mee bezig.

4/5
Vrij Tekenen

Product is prima, begeleiding ook. Ik mis de mogelijkheid om even te kunnen mailen met de docent. Je kan alleen bij t indienen van t huiswerk iets vertellen. Hierdoor kan je niet tot verdieping komen

3/5
Manicure

De technieken worden duidelijk beschreven maar ik had meer verschillende technieken (en wat diepere kennis) verwacht. Verder vind ik het wel heel erge reclame voor een bepaald merk producten. Had van mij een stuk generieker gemogen.

4/5
Kunstgeschiedenis

Het is interessant voor beginners. Ik heb er veel plezier aan tot nu toe.

5/5
Fit en Gezond Leven

De studie was supersnel in huis, de docenten zijn zéér behulpzaam en altijd bereid om antwoord te geven op vragen die je hebt die indirect met de lesstof te maken hebben!

5/5
Engels voor beginners

Ik ben sinds kort begonnen met deze beginners- Cursus Engels en tot nu toe bevalt het prima heb al 5 keer huiswerk ingeleverd en 4 zijn er al nagekeken je krijgt goede begeleiding ik kan al een beetje meer Engels dan ik al kon ik heb zelfs mijn dochter vandaag in het Engels gefeliciteerd ik ga er zeker mee door

3/5
Dreamweaver CS6

De cursus bevalt vrij goed. Het is begrijpelijk, maar wel een nadeel dat het materiaal niet aansluit bij de huidige softwareversie. Hierdoor ben ik soms veel aan het zoeken. De huiswerkopdracht is niet altijd duidelijk omschreven en ik wist in eerste instantie ook niet waar ik de feedback van de docente kon vinden, hiervoor heb ik moeten bellen.

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Ik ben zeer tevreden over met name de optie digitale leeromgeving. Wat het product nog beter kan maken, is wat mij betreft audio opnames bij de vervoegingen van de werkwoorden estar en ser. Die heb ik in les 3 en 4 geleerd maar ik weet niet helemaal zeker of ik de woorden goed uitspreek. Spreek ik tu uit zoals wij (dus tuu)of als toe. Inmiddels weet ik dat wel maar ik zou het fijner vinden als dat ook in de digitale omgeving zou staan. Voor de rest een prima crs👍

4/5
Life Coach

Duidelijke lessen. Goede informatie. Ik ben tevreden over mijn cijfers, maar enige feedback op het geleverde werk zou ik ook fijn vinden, zodat ik mijn opdrachten nog beter kan maken.

4/5
Engels voor beginners

Eerste ervaring is goed. Lessen goed te volgen. Uitleg is duidelijk .Digitaal lessysteem werkt goed.

5/5
Excel 2016

De uitleg is duidelijk. Voorbeelden zijn goed.

4/5
Dieren-EHBO

Ik ben net begonnen met deze cursus, in vind het een makkelijke manier om alles te doen. je kan op je eigen snelheid alles doen.

5/5
Office 2016

Ik vond het een leuke, duidelijke cursus. Ik heb er voor gekozen om deze cursus met hulp te doen. Ik heb van mijn docent, goede duidelijke uitleg gekregen en nog extra tips. Super fijn. Verder is het fijn dat je de cursus op je eigen tempo kunt doen. Binnen een maand had ik de cursus afgerond.

5/5
Computerboekhouden met Exact Online

Prima begeleiding, goede feedback op de opdrachten. Snel nagekeken huiswerk en duidelijke lesstof.

4/5
Basisvaardigheden Horeca

Snelle levering, duidelijke lessen. Docent reageert snel.

4/5
Yoga

bij de aanvraag kreeg ik snel 4 lessen , ik ben enthousiast wou dus de rest ook snel om me studie tempo hoog te houden . Dit ging heel moeilijk en langzaam 14 dagen proef toen de betaling en daarna pas de rest van de cursus. Dit kan dus een stuk beter! personeel bedacht zie van de 14 dagen af en voordat ze me rekening nagekeken hadden 2 verschillende banken duurde ook langzaam . De digitale leer omgeving is even wennen en zoeken maar dat vindt ze weg . Nu ben ik op een kwart van de studie en gaat alles perfect top en prima

5/5
Cateraar

Huiswerk snel nagekeken en goede feedback waar je echt wat aan hebt, studie prima te doen met 2 banen, mantelzorg, huishouding en sollicitatiepicht.

4/5
Kunstgeschiedenis

Het is overzichtelijk. De papieren uitgave is ook erg prettig in vergelijk met alleen digitaal. De keuze voor gebruik van beide is fijn. Daarnaast is het contact met de leerbegeleider snel en prettig. Aandachtspunt voor deze studie is de opbouw. Deze begint met wat droge stof. Mogelijk dat dat op een later moment kan komen in de studie

4/5
Nail Art

Erg tevreden over de cursus en de materialen die er bij zitten

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Voor mij is het vrij eenvoudig om mijn kennis Frans weer op te frissen en hopelijk ook weer in praktijk te brengen.

4/5
Grafisch Vormgever

Ik heb meerdere cursussen gevolgd bij NHA en ik vind het super. Ik heb ook vrienden verteld en sommigen zouden op de website gaan. En ren nicht op Aruba heeft ook een cursus gevolgd. Dus NHA is top

4/5
Praktijkdiploma loonadministratie

Leerzame opleiding goed toepasbaar binnen de praktijk

5/5
Webdesign

goed zeer leerzaam

5/5
Engels voor gevorderden

Zeer tevreden over deze studie. Een erg overzichtelijke studie die zeker de moeite waard is. Ook omdat je een leraar hebt die je huiswerk beoordeeld. Als je er zelf voor 100 procent voor wil gaan, zou ik deze studie absoluut aanraden! Met vriendelijke groeten, Een zeer tevreden student

5/5
Nagelstyling met Acryl

Ik ben suped tevreden over de opleiding. Het is theoretisch heel goed. Alleen ik mis wel wat meer praktijk. Verder super tevreden!

5/5
Office 2010

office bevalt heel goed je leert er heel veel van

4/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Ik heb een cursus bijna afgerond en ik ben nu bezig met nieuwe cursus. Ik ben tevreden over de lesmateriaal . Goede service en snele antwoord van de docent

5/5
Digitaal Filmen en Videobewerking

Een zeer goede en voor een ieder te begrijpen cursus. De les wordt op een dusdanige manier uitgelegd dat de leerstof makkelijk is op te nemen en te begrijpen. Wat er verbeterd zou moeten worden is een aanpassing in de leerstof, namelijk: In de lessen hebben ze het nog over Pinnacle 12, terwijl ik al werkt met Pinnacle 22. Nou kan ik begrijpen dat het snel gaat in de ontwikkeling van de software, maar Pinnacle 12 dateert uit 2008 en de leerstof zou wel eens aangepast/herschreven kunnen worden naar een van de laatste versies. Voor de rest ben ik zèèr tevreden.

4/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

De boeken zijn goed, de map waar het huiswerk in staat zou duidelijker mogen. Weinig huiswerk en makkelijk in te sturen via de site of per post. Let wel op, het is een vooropleiding dus je hoeft niet alle stof te leren. Gratis tablet, prima voor de opleiding. Prima te doen allemaal.

4/5
Praktische psychologie

Ik ben nog maar bij les tien. Maar vind het vrij eenvoudig van opstelling. Een beetje uitgebreider op de zaken ingaan qua lesstof is denk ik wel prettig. Maar het blijft evengoed leuk om iets bij te leren.

3/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Leuke cursus. Goede uitleg. Zitten wel enkele fouten in de reader Nadeel is dat je geen individuele aanmerkingen krijgt van docent. Een cijfer zonder verdere toelichting.

4/5
Secretaresse

Duidelijk studiemateriaal

4/5
Certificaat Beveiliging C

De studie bevalt uitstekend. Duidelijk en begrijpbaar. De samenvatting per les deel vind ik minder.

5/5
Computerboekhouden met Exact Online

Ben heel tevreden over de cursus. Was ook snel geleverd. Sommige items zijn vervallen, bv in les 1 bij cursus exact on line is de helpfunctie niet meer van toepassing. Staat nog wel in de les. Soms ook staat er bewaren maar in de software staat er dan opslaan. Mogelijk is d ed software vernieuwd.

5/5
Mindfulness

Lesstof is overzichtelijk ingedeeld adhv een boek.De info map is uiterst compleet. De verwerking van het huiswerk is snel en betekenisvol.De melding van het behaalde cijfer komt direct per mail binnen.

5/5
Kindercoach

Goede uitleg Fijne begeleiding

4/5
Manicure

Duidelijk lesmateriaal....fijne producten om mee te werken

4/5
Medische Terminologie

Zeer duidelijke en uitgebreide cursus.

5/5
Chauffeurs-opleiding Goederen-vervoer (CCV)

Makkelijk om te leren door de goede omschrijvingen in de bijlagen ( boeken )

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Ik vind het erg interessant en duidelijk. Alles is stapsgewijs uitgelegd en met foto’s of tekeningen laten zien. Wat ik erg mis is een lijst met benodigdheden. Wat heb je per les ongeveer nodig aan stoffen of fournituren zodat dit na ontvangst van mijn onderwijs pakket een verrassing was en ik nu bijna wekelijks op zoek ben naar materialen.

5/5
Russisch voor beginners

Beste mensen, ik ben nog maar kortgeleden begonnen met deze cursus en het is niet de gemakkelijkste, al heb ik in vroegere tijden ook (Oud-)Grieks gestudeerd. Maar de uitvoering van het studiematertiaal is buitengewoon goed verzorgd. Soms zijn de (onderkast-)letters niet helemaal duidelijk (zie bv de voetnoot op les 3, pag.9). De teksten worden duidelijk uitgesproken. Ik ga weer aan de studie! Succes!

4/5
Excel 2016

Duidelijke overzichtelijke studie. Met uitgebreide voorbeelden.

5/5
Populaire Elektrotechniek

Is ervaring goed ook met de docent goede communicatie tussen docenten en cliënten

4/5
Pedicure branchediploma (voetverzorging)

Tot wat ik nu gedaan heb aan de opleiding is het heel fijn, snelle reacties van de leraren en anders krijg je netjes via je de mail hier bericht over! En de lessen zijn goed te doen, niet te kort maar ook niet te lang!

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Heel fijn en makkelijk te begrijpen product, dit is heel overzichtelijk opgezet. Soms komt de spraak en tekst niet overeen, maar die is niet storend. Een update ter zijnde tijd zal nodig zijn. Leraar is duidelijk in zijn op- en aanmerkingen en antwoord snel.

5/5
Excel 2016

Ik ben zeer tevreden over de cursus excel 2016. De lessen zijn zeer duidelijk omschreven en goed te doen ook voor iemand zoals ik die nog geen ervaring heeft met excel. Maar vooral ben ik tevereden met *** die mij hierin online begeleid. Ze helpt waarnodig. Kijkt mijn huiswerk snel na en geeft duidelijk uitleg waar ik iets “fout” doe en hoe dit beter zou kunne doen.

5/5
Bierbrevet

Het leren gaat gemakkelijk, de lessen zijn in eigen tijd en tempo te volgen. Het ingeleverde huiswerk wordt snel nagekeken en er staat goede feedback bij. Contact gehad met de helpdesk en dat verliep soepel.

5/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Interessante stof. Snelle reacties. Alleen qua vrijstellingen te streng. Doe nu allemaal stof die ik in een eerdere opleiding al gehad heb.

4/5
Thuiskapper

De cursus bevalt prima. Echter is er nogal wat gedoe over de betaling die vooraf gedaan is. Deze is nog steeds niet verrekend met de factuur. Ook nogal wat gedoe om het materiaal in een keer verstuurd te krijgen. Deze afhandeling zou wat soepeler mogen.

5/5
Kindercoach

Ik kan door nha mezelf blijven ontwikkelen naast een baan en een druk gezinsleven met 4 kinderen. Super blij en gemotiveerd 😁🍀

5/5
Basisopleiding Verzorgende-IG

Ben zeer tevreden, ik had een overstap gemaakt van LOI na NHA en NHA is veel beter en duidelijker

3/5
Kroatisch voor beginners

Ik mis goede uitleg, meer voorbeelden en oefenstof. Voor mij gaat het te snel. Vb in les 3 huiswerk over genetief. Misschien toch eerst een voorbeeld. Ook al het maken van zinnen in les 3 vind ik erg lastig. Ik doe langer over 1 les dan ik had gepland en dan heb ik nog iemand in huis die de taal spreekt

3/5
Illustratief Tekenen

Goede uitgebreide cursus. Graag nog meer technische uitleg en huiswerkopdrachten nog beter laten aansluiten bij het hoofdstuk.

4/5
Vwo Engels

Duidelijke lesstof, overzichtelijk. Heldere uitleg over wat er van je verwacht wordt. Na een vraag over het aanleveren van huiswerk, kreeg ik dezelfde dag nog reactie.

3/5
Accountmanager

Goed en overzichtelijk Minpunt dat er geen examen mogelijkheid bij nima is, dit stond bij aanvang niet vermeld . Na een vraag komt er geen reactie terug

4/5
Reisadviseur

De cursusmappen zien er goed uit en zeer logisch ingedeeld. Ook de ontvangen informatie over de cursus is zeer goed. De digitale leeromgeving is handig met name voor het indienen van het huiswerk. Ik moet wel bekennen dat er zeer veel tekstuele fouten staan in het cursus materiaal. Woorden weggelaten of zinnen niet compleet.

4/5
Management consultant

Ik ben nog maar net gestart met de cursus. De kwaliteit is goed tot op heden en de docent reageert relatief snel. Het is niet mogelijk om tekst te kopieren of in het venster te werken waardoor je zelf in Word de vragen over moet nemen en dit document steeds moet uploaden om te versturen. Volgens mij zou deze functionaliteit ook in het venster kunnen zitten om zo handelingen voor de cursist te voorkomen.

3/5
Medewerker Personeelszaken

Ik volg een opleiding medewerker personeelszaken. Dit bevalt mij erg goed, maar wat jullie nog toe zouden kunnen voegen om het leren gemakkelijker te maken is bijvoorbeeld een uitgebreide samenvatting per hoofdstuk met belangrijke punten die je moet weten voor het examen. Ik vind de samenvattingen erg bekrompen en er staat niet specifiek benoemt waar het hoofdstuk nou over gaat er wordt in een paar zinnen benoemt wat je geleerd hebt, bijvoorbeeld je hebt geleerd wat een dienstverband inhoud.Maar ik mis hier een korte herhaling waar het nou precies over ging, dus wat houd een dienstverband in en dit hier ook in benoemen. Ook mis ik proefexamens ter voorbereiding op het examen. Ik vind de opdrachten en de huiswerkopdrachten te weinig om mij goed te kunnen voorbereiden op het examen. Ik heb een 2tal proefexamens gedownload bij associate maar veel van de informatie die gevraagd wordt vind ik niet uitgebreid besproken in de lesstof of soms bijna niet. Als jullie dit nog zouden toevoegen zouden toevoegen, dan zou ik bij een vervolgstudie ook weer voor nha kiezen.

5/5
Webdesign

Ik volg de cursus Webdesign met hulp en alles is boven verwachting. Nu bij les 9 van de 40. Tot nu toe heel veel geleerd (meer dan verwacht) en hele aardige en snelle reacties op het ingezonden huiswerk!

5/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Mijn persoonlijke mening over de lesstof van de NHA, deze is zeer goed ik ben dan ook zeer tevreden. Het toegezonden lesmateriaal ziet er keurig uit en is prettig om te lezen. Ook de studie coach bevalt me erg goed. Zijn manier van nakijken en commentaar is positief opbouwend . Ook kwaliteit en prijs staat tot elkaar in verhouding. Kortom samengevat in één cijfer, 10. ***

5/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

De studie van 6 maanden is heel heel overzichtelijk in 6 onderwerpen met elk 4 hoofdstukken verdeeld. Dus elke week een hoofdstuk, dit maakt de studie voor mij goed te doen

4/5
NLP

Het product is zeer compleet.

4/5
Cateraar

Tot nu toe bevalt het goed. Krijg goeie tips van mijn leraar

3/5
MBA certificaat Bedrijfsadministratie

Je kunt studeren in je eigen tempo, aangepast op je gezinssituatie. Het vergt wel veel discipline, je hebt geen stok achter de deur om te gaan leren. De manier van vragen stellen vind ik niet prettig. Je moet alle vragen verzamelen en bij het inleveren van het huiswerk kun je ze pas mee-inleveren. Het kan dus een aantal dagen duren voor je antwoord krijgt. Op de website staat 'persoonlijke begeleiding' maar ik had daar andere verwachtingen van. In het boek staan erg veel spellings-, grammatica- en typfouten en fouten in de layout (verschuivingen van tekst bijvoorbeeld). Dat vind ik nogal storend. Het is wel prettig dat huiswerk door een persoon nagekeken en voorzien van toelichting op je fouten weer terug komt.

5/5
Schoonheidsspecialiste Branchediploma

Heel duidelijk en overzichtelijk. Netjes en mooi materiaal. Ik ben erg tevreden

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Ik ben zeer tevreden over het lesmateriaal. Het zijn goede en haalbare opgaven.

5/5
Basisopleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Super opleiding.. Doe het met veel plezier! Krijg snel antwoord terug van docent wat geweldig is!

4/5
Life Coach

Duidelijke lesstof en goede, bruikbare feedback van docent

4/5
SketchUp (3D tekenen)

De cursus ik makkelijk maar misschien iets te makkelijk. Ik had graag nog wat dieper op de stof in gegaan. De ontwerpen die je nu maakt blijven heel plat en ik zou willen leren hoe je daar kwaliteit aan kan geven zoals schaduwen of andere structuren dan alleen het standaard. Op 1 moment tussen een aantal lessen lijkt het alsof je herhaling doet. Er mag wat meer van de stof worden verteld grotere stappen.

4/5
Life Coach

Prettig leren, goede feedback op het ingezonden huiswerk. Ik ben zeer tevreden.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

De studie lijkt goed in elkaar gezet te zijn. Het materialenpakket is tevens erg professioneel, ondank een lek van een van de producten. Die heb ik overigens binnen een week vervangen gekregen. Plaza is een goed overzichtelijke leeromgeving en de docenten zijn betrokken om alle vragen te beantwoorden en advies te geven!

5/5
Reiki

Duidelijk studiemateriaal, mooi boek, fijne huiswerk begeleiding

4/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Duidelijke opbouw van het programma en snelle reacties van docent.

5/5
Gitaar

Prima opgezette cursus en uitstekende begeleiding

4/5
Communicatie Manager

De lesstof wordt duidelijk weergegeven in een mooie map. Het is overzichtelijk en duidelijk wat je moet doen.

4/5
Pools voor beginners + gevorderden

Zeer netjes aangeleverd en goede hulp. misschien is het ook goed om te zien hoever een medestudent gevorderd is in zijn/haar studie dat maakt het onderlinge contact misschien makkelijker. ik zou nu niet zo snel contact leggen.

4/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

Ben pas begonnen met de cursus.

5/5
Kindercoach

Een ontzettend leuke opleiding. Eerst even wennen aan de vraagstelling maar nu wel duidelijk

3/5
Chinees voor beginners + gevorderden

Er staan nog veel " fouten" (in ieder geval anders beschreven dan eerder is uitgelegd in de tekst. Bv Zhongguoren op diverse wijzen met de taalgrens). Volgorde eerst woordenlijst daarna tekst. Zou ikzelf prettiger vinden.

4/5
Debiteurenbeheer

De cursus was snel in huis. Opbouw van de lessen is overzichtelijk en makkelijk te volgen. Huiswerk insturen gaat via Plaza en de docent heeft binnen een week het huiswerk meestal nagekeken. Wat fijn is aan een cursus van NHA dat je het op je eigen tempo kan doen. Misschien een tip voor NHA om een wekelijks vragenuurtje (of meer) in te plannen via chat/skype, waarin je de docent vragen kan stellen over de cursus of het nagekeken huiswerk.

5/5
Engels voor beginners

Overzichtelijk en snel een reactie terug van de docent of klantenservice. Tot nu toe prima!

5/5
Loopbaancoach

materiaal is snel geleverd. de site is goed toegankelijk de huiswerkopdrachten die ik instuur worden snel en met duidelijke feedback teruggestuurd.

4/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Tot nu toe bevalt de cursus goed. Vind wel dat het een erg op jezelf gerichte cursus is waardoor je huiswerk persoonlijk is. Natuurlijke geneeswijze begint ook bij jezelf maar had meer andere theorie verwacht. Ga er van uit dat dat nog komt. Ben nu nog maar bij hoofdstuk 8

5/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Het is een zeer uitgebreide duidelijke cursus. De moeilijke materie wordt goed uitgelegd. Heel erg leuk om huiswerk in te mogen sturen wat je dan met commentaar retour krijgt, erg leerzaam.

4/5
Excel 2013

Weinig of niets op aan te merken.

4/5
Assistent(e) Manager zonder Engels

De cursus tot nu toe bevalt mij prima.

5/5
Praktische psychologie

Mooie manier van werken, en goed begeleiding!

4/5
Voedingsleer

Het is een hele interessante cursus. Je bent heel bewust bezig met voeding en alles wat daar mee te maken heeft. Je leert hoe je gezond kunt eten en daar ook anderen voor warm te laten lopen. kortom ik ben erg blij dat ik hiervoor heb gekozen.

5/5
Thuiskapper

Leuke cursus! Goede opbouw en duidelijke lessen.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Ik heb nog niet zoveel lessen gedaan, maar tot nu toe ben ik erg tevreden. Ik word goed begeleid en in de lessen staat duidelijk beschreven wat ik moet doen. De service van NHA is goed: als ik iets vraag, krijg ik snel antwoord.

5/5
Uitvaartverzorger

Je mentor geeft duidelijk aan wat er wel goed is en wat er eventueel bij had kunnen zetten

4/5
Bedrijfskunde met Management

Zeer tevreden met het product. Zou alleen wat uitgebreidere beschrijving soms willen zien.

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

overzichtelijke cursus, snelle feedback op het huiswerk. Woordenboek N-F en F-N is wel een must.

3/5
Ondernemer goederenvervoer

Ik vind de studie stof niet volledig, moet veel zelf opzoeken op internet. Hulp die er bij zit is zeer miniem.

3/5
Eigen Webshop Starten

Informatie die je krijgt kom niet altijd overeen met de vragen/antwoorden. Staat 5 maanden voor de cursus maar wel oefenprogramma wat 30 dagen geldig is

5/5
Massage

Theorie is duidelijk omschreven, bijpassende filmpjes zijn ook duidelijk

4/5
Projectmanagement

Tot dusver alles prima.

4/5
WFT Adviseur Basis

Misschien iets te uitgebreid volgens een collega.

4/5
Uitvaartverzorger

Ik zou graag zien dat je op een andere manier contact kunt krijgen met je docent. Soms is een opdracht mij niet duidelijk en dat kan ik dan niet overleggen. Ik vindt de ruimte in het tekstbericht bij het versturen van huiswerk te weinig. zouden meer tekens mogen hebben

5/5
Praktische psychologie

het is heel goed beschreven overzichtelijke lessen. de vragen zijn niet teveel, zeker voor mij daar ik lang geleden een opleiding heb gevolgd. de antwoorden versturen en nagekeken worden werkt allemaal prima. ik volg het met plezier en steek er ook veel van op.

5/5
Bedrijfspsychologie

Duidelijke leerstof, snelle reactie op inleveren van huiswerk.

5/5
Praktische psychologie

Ik vind het heerlijk dat het in mijn eigen tempo kan! En ik ben heel blij met de duidelijke antwoorden van mijn begeleidster, die mijn huiswerk nakijkt! die optie is wel een pre zodat je echt wat hebt aan je inspanningen! Positieve feedback. Erg tevreden! Blij dat ik de cursus heb aangeschaft!

4/5
Social Media

Goed verzorgd, compleet en zeer professioneel

4/5
Turks voor beginners

Volgens een Turks familielid staan er enkele foutjes in maar verder prima studie

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Het is heel duidelijk. Contact met docent heel plezierig. Goede feedback. Plezierige en nuttige invulling van mijn tijd.

5/5
Word 2016

Ik leer er veel van, het word goed nagekeken.

5/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Het staat allemaal goed uitgelegd.

5/5
Dutch for Foreigners

Goed

5/5
Budgetcoach

Duidelijk lesmateriaal, snelle reactie op het huiswerk. Heel tevreden.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Super fijn product

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

Ik volg de basis opleiding dokter assistent, hierbij krijg ik veel advies en, bij mijn gecorrigeerde huiswerken

4/5
PDB compleet

Fijne leraar! Goed lesmateriaal. Nu nog zeer benieuwd naar de tablet.

4/5
Basisveiligheid (B-VCA)

Goede leerstof en goede begeleiding

4/5
Office 2016

Tot nu toe ( ik ben bijna op de helft) zijn de lessen duidelijk. Goede uitleg, veel voorbeelden. Ik doe MS office 2016

4/5
Massage

Snelle en nette klantenservice, evenals huiswerkdocent. Prima lesstof. Verbeterpunt: meer beeldmateriaal (video's)

4/5
Gewichtsconsulent(e)

Prima product en prima te combineren met een druk leven naast de studie.

5/5
Basisopleiding Verzorgende-IG

mooie leerzame cursus

4/5
Excel 2016

Cursus erg duidelijk en overzichtelijk opgezet en is goed te volgen

3/5
Kindercoach

De lesstof leest niet altijd makkelijk, veel typfouten en soms kloppen de zinnen niet. Goede feedback van de docent.

5/5
Dierenartsassistent

Zeer duidelijke leeromgeving, je hoeft niet eerst uren te bestuderen hoe de leeromgeving werkt, alles spreekt voor zich. Ook huiswerk wordt super snel nagekeken, zeer tevreden.

5/5
Gitaar

Ik doe de cursus gitaar en het is een goed instrument

5/5
PDB compleet

Goede begleiding het was voor mij een gok om de keuze te maken voor een hbo opleiding te beginnen maar met een leraar die goed achter je staat en fatsoendelijk alles nakijkt verbeterd en advies geeft geeft mij dit meer moed om door te gaan en motivatie om deze opleiding te behalen

4/5
Kindercoach

De opleiding is zeer interessant, alleen lastig als je geen ervaring hebt in de praktijk. Ik doe de opleiding om hopelijk een baan te vinden waar ik met kinderen kn werken. Hier kan ik zonder een erkend diploma niet in terrecht. Verder geen punten, prettig lesmateriaal.

5/5
Havo biologie

Ik ben tevreden met het pakket dat je hebt gekregen. Het is overzichtelijk en wordt goed uitgelegd

4/5
Middle Management

Over de cursus kan ik weinig vertellen maar de tablet is troep.

5/5
Secretaresse

Zeer tevreden erg duidelijke stof

4/5
Life Coach

Goed materiaal, veel inhoud en referentie materiaal voor de toekomst. Opdrachten hebben genoeg diepgang. Commentaar op huiswerk is relevant.

4/5
Sportmassage

prettig

5/5
Beroepsfotograaf

Hele fijne cursus/opleiding die je kennis laat maken met allerlei aspecten van fotografie. Zo krijg je een mooi beeld van waarin je je wily specialiseren. Alles duidelijk omschreven en de docent tot nu toe heel fijn.

4/5
Kindercoach

Ik vind de begeleiding van de coach minder goed dan ik verwacht had. Ik heb een aantal vragen gesteld waarop ik steeds geen antwoord krijg. Dit zou ik graag anders willen zien, aangezien er wel respons beloofd word. (Verbeterpunt!)

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

het bevalt me tot nu goed ik ben zojuist begonnen met engelse les met leraar ik daar heb ik wel wat aan. een cursus volgen zonder leraar zou ik niet willen ik moet weten welke fouten er zouden zijn gemaakt, want daar leer je van vind ik. en de adviezen die krijgt of om kunt vragen is ook altijd makkelijk.

5/5
Planner Wegtransport

Het product werkt heel goed en is zeer leerzaam en ik ben nog met de cursus bezig, maar alle informatie die ik moet hebben staat ook keurig in de boeken en ook leuk dat NHA een cadeautje bij de bestelling hebben gedaan naar keuze, is zeer gewenst en bruikbaar.

4/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

De stof is duidelijk en overzichtelijk. Het zou misschien wel gemakkelijk zijn als er een email van de leraar aanwezig is en niet pas tijdens indienen van het huiswerk een heel klein berichtje kunt versturen.

4/5
Thuiskapper

Tot nu toe tevreden ben nog niet klaar :)

4/5
Italiaans voor beginners

Duidelijk en helder lesmateriaal. Tevens wat gegevens over het land Italie

5/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

de opleiding is duidelijk en gestructureerd opgezet, de theorie en werkboeken zijn helder en logisch geschreven en als je deze rustig doorloopt komt alles aan bod wat je moet weten om deze opleiding goed af te ronden. de huiswerk opdrachten worden redelijk snel nagekeken en met prettige feedback teruggestuurd door de docenten.

4/5
Middle Management

Best een pittige opleiding veel open vragen en meerkeuze vragen. Niet alles is makkelijk uit de leerstof te behalen.

4/5
Zweeds voor beginners

Ik ben tot nu toe (8 lessen ingeleverd) tevreden over de cursus. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en het huiswerk is altijd heel snel nagekeken. Ik zou het prettig vinden als er bij het huiswerk wat vaker mondelinge oefeningen betreffende de uitspraak zouden zitten. Dit is pas bij les 12 aan de orde. Verder vind ik het een prima cursus.

5/5
Excel 2016

Begrijpelijk lesmateriaal.

5/5
Portugees voor beginners + gevorderden

De cursus zit heel goed on elkaar. Verhouding grammatica - woordkennis - spreekvaardigheid is voor mij goed. Snelle reactie op huiswerk.

5/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Ik ben nog maar net een maandje bezig met de cursus en heb inmiddels al veel geleerd.

4/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Ben tot nu toe zeer tevreden het huiswerk is snel na gekeken helemaal super

3/5
Indonesisch voor beginners

Lessen aanpassen aan de vragen. Veel fouten in de lessen. Niet duidelijk wat bedoeld wordt. Ingesproken stemmen blikkerig en niet conform. Ingesproken teksten kris kras door elkaar heen. Moet je regelmatig zoeken waar de vertaling staat. Als je in het geheel geen ervaring hebt met Indonesisch spreken dan lijkt mij deze cursus door velen voortijdig te worden beëindigd.

4/5
Personal Trainer

Leuk en leerzaam

4/5
Commercieel Medewerker Binnendienst

Ik ben erg tevreden met de studie omdat ik het vanuit huis kan doen en op mijn eigen tempo. Advies aan jullie vanuit mijn kant is eigenlijk ga zo door...

4/5
Bloemschikken

Duidelijke lesstof en leuk om te volgen omdat ik het werken met bloemen leuk vind en er ook elke les praktijkopdrachten zijn waarin je jouw eigen creatie op het thema mag uitvoeren. Wat handig zou zijn is dat er met behulp van filmpjes technieken worden toegelicht, zoals bijv. korenschoofgebonden boeket, het op draad zetten van bloemen etc.

5/5
Basisopleiding Medewerker ICT

heel fijne opleiding met goeie hulp en inhoud.

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

De lessen zien er goedverzorgd uit. Je komt er snel mee uit de voeten. Goede service vanuit de NHA en je docent, die ook snel beoordeelt.

5/5
Frans voor beginners

er staan wat kleine schrijffoutjes in bv. cursus Frans. in bv. vocabulaires/woordenlijst met name over uitspraak die verkeerd is of dat er bij bepaalde woorden geen vertaling is opgenomen in de vocabulaire. Kleine foutjes die regelmatig voorkomen.

5/5
Kindercoach

De materialen zien er goed uit. De cursus is goed te doen. Er wordt goede feedback gegeven.

3/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Les materiaal is goed, hoewel het soms achterloopt met de praktijk. Programma's zijn vernieuwd en komen dan niet overeen met het boek (zie bijvoorbeeld les 18 film bewerking met YouTube). Wat ik echt vervelend vind is het maximaal aantal karakters bij een vraag aan de leerkracht. Hier komt nog bij dat je maar twee vragen kunt stellen per in te leveren huiswerk. Ik heb regelmatig avondstudies gevolgd (klassikaal), dat bevalt beter . Ik vind het zelfstandig leren m.b.v. van een leerkracht onpersoonlijk. Uiteraard maak ik de studie af, maar zal in de toekomst niet zomaar meer kiezen om te studeren op deze wijze.

4/5
Algemene Natuurwetenschappen

De cursus is leerzaam en voldoet tot nu toe aan mijn verwachtingen. de wijze van ondersteuning, het aanbieden van huiswerk en de feedback is prima. Als ik een puntje van aandacht mag noemen dan is dat de foutjes in de teksten zelf. Het ontbreken van spaties dus woorden die aan elkaar geschreven staan. Ben zelf geen taalwonder maar ik merk het op en het leidt een beetje af.

4/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Er staan veel opdrachten in het werkboek die je samen moet doen.Het theorie boek vind ik duidelijk en heeft veel informatie wat ik kan gebruiken in de praktijk

5/5
Alles over de Hond

Materiaal is netjes, duidelijk en leerzaam

5/5
Fit en Gezond Leven

Je leert jezelf goed kennen d.m.v. deze cursus Alleen maar winst

3/5
Basiskennis Aardrijkskunde

Een cursus voor de persoonlijke ontwikkeling. En dat is het ook. Ik ben er blij mee

5/5
Pedicure branchediploma (voetverzorging)

De opleiding ziet er zeer compleet uit met de juiste leerstof. Ook de bijbehorende studiebegeleiding komt zeer vakbekwaam over. Er komt een goede, duidelijke feedback op het ingestuurde huiswerk. De site is ook duidelijk en werkt snel. Voor nu dus erg tevreden met mijn studiekeus bij NHA.

5/5
Korte Verhalen Schrijven

ben net begonnen maar al snel.weer ff gestopt ivm.zware operatie maar ga nu weer lekker verder ..is allemaal erg duidelijk ..makkelijk te begrijpen ga met veel.plezier weer beginnen met les 2

5/5
Excel 2016

Goed en duidelijk lesmateriaal.

5/5
Manicure

Lessen zijn logisch opgebouwd en uitgelegd.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Ik ben tevreden omdat het prettig is om feedback te krijgen op verhalen. Het niveau aan het begin van de cursus is wel vrij laag, maar dat heeft misschien te maken met het gegeven dat ik docent Nederlands ben. Ook doet de docent er soms vrij lang over om na te kijken, maar ook dat valt te verklaren; er staat niet voor niets een vacature open voor docent voor deze cursus.

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Goede cursus. De docenten reageren snel terug als ze je huiswerk na kijken. Het enigste min puntje is dat als je vraagt om meer oefeningen, omdat het een lastig vak is kunnen ze je dit niet geven.

5/5
Engels voor beginners

Cursus Engels voor beginners, vind ik heel duidelijk en goed van opzet je leert vrij makkelijk je Engels.

4/5
Medisch Secretaresse

Ik ben nog niet zo lang bezig, maar vind het tot nu toe prima. Het is wel zo dat je bij een thuisstudie jezelf er erg toe moet zetten en goed gemotiveerd moet zijn. Ik ben heel benieuwd hoe ik het vind over een paar maanden.

4/5
Dieren-EHBO

Leuke cursus, met goede begeleiding van docent

4/5
Orthopedagogiek

Goede en snelle levering van het lesmateriaal. De leeromgeving is gebruiksvriendelijk en de docent reageert op tijd en uitgebreid.

5/5
Life Coach

Cursus is digitaal en analoog. Ik merk met leren dat een map nog steeds beter leest voor mij, dus geweldig. Verder werkt alles duidelijk en uitgebreid contact met een docent geeft een gevoel dat ik goed begeleid wordt.

5/5
Tekenen en Schilderen extra uitgebreid

Je kunt in je eigen tempo werken, maar niet sneller. Leraar vindt dat niet fijn en op een gegeven moment heb je geen lessen meer en moet je wachten totdat de volgende gestuurd worden. Dus eigen tempo met een korreltje zout.

5/5
Medische Terminologie

De cursus bevalt me prima! Veel uitgebreider dan ik had verwacht! Snelle beoordeling en goede begeleiding indien nodig!

5/5
Italiaans voor beginners

Het bevalt me prima. Duidelijke lessen. Er zou iets meer aan luisteroefening in mogen zitten maar dat komt wellicht nog verder door. Ben nu aan 7e les. Het motiveert om door te gaan en er is duidelijke grammaticale uitleg. Het is de eerste keer dat ik dit online doe en al je genoeg zelfdiscipline hebt zou ik het eenieder aanraden.

5/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

Ik vind het tot nu toe een erg leerzame opleiding .Goed en duidelijk

5/5
Korte Verhalen Schrijven

De lesstof is duidelijk en leuk. Beoordeling van docent laat soms even op zich wachten, zou sneller kunnen. Ik kan niet geheel mijn eigen tempo bepalen omdat ik de lesstof steeds per 4 lessen thuisgestuurd krijg. Eigenlijk wil ik iets sneller doorwerken... Eigenlijk ook wel een beetje vreemd; ik betaal voor de gehele cursus vooraf, maar krijg niet al mijn lesmateriaal vooraf. Ik zit dus steeds op iets te wachten wat ik nog moet krijgen, maar wat eigenlijk al van mij is. Dus: Cursus is super!! Maar liever alles in 1 x vooraf opsturen (na betaling uiteraard) en af en toe snellere beoordeling van de lessen.

5/5
Duits voor beginners

Prima cursus, heel duidelijk en de website is heel gebruiksvriendelijk

4/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

De eerste oefening van Italiaans voor beginners schrikt erg af. Als je nog niks weet is zo'n hele lijst echt heel veel. Daarnaast zou het een hele welkome aanvulling zijn om de stof per hoofdstuk te kunnen oefenen in met app in spelvorm. Bijvoorbeeld als memrise. Studeren en oefenen loopt dan langs elkaar en ik kan ook bijv bij zwemles even wat onderhoud aan de taal doen.

5/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

Het is heel leuk om te doen!

4/5
Fotografie

De cursus is erg duidelijk en toegankelijk. Maar soms komt deze cursus wat gedateerd over, wanneer er gesproken wordt over computers en de opkomst van digitale fotografie bijvoorbeeld. Ook zitten er pagina's bij die te verouderde pagina's moeten vervangen. Tijd voor een update dus! Maar verder tot nu toe top.

5/5
Life Coach

Duidelijke instructies, het huiswerk wordt snel nagekeken. Interessant les materiaal.

4/5
Leiderschap

De opleiding is goed te volgen. Je leert heel veel en dat met maar 1 boek. NHA heeft hier een goede opleiding aangeboden voor mensen die het vak snel en duidelijk willen leren. Het hangt natuurlijk van jezelf af hoe snel je de opleiding afrond, maar het is makkelijk haalbaar in 2 maanden.

4/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Leerzaam opleiding. Ik ben erg tevreden.lk ben nog paar maanden bezige mijn Nederlands taal is stuk beter!

5/5
Taxi-chauffeur (CCV)

Nieuwe docent 1 kijk je huiswerk niet goed na. 2.word zonder reden terug gestuurd. 3.heeft totaal niet geholpen tewel ik er wel voor betaald heb.

5/5
Sociale Hygiëne

het is zeer duidelijk en het is ook prettig dat je kan leren met iemand die je huiswerk controleert

5/5
Assistent drogist

bevalt goed

4/5
Webdesign

De cursus webdesign is in principe wel te volgen voor iedereen maar de plaats om een vraag stellen aan de leraar is te klein Een gewone vraag stellen lukt niet omdat er geen plaats in

4/5
Italiaans voor beginners

Mag meer uitleg bij over waarom wanneer welke woorden gebruikt worden

5/5
Computerboekhouden met Exact Online

Goed te volgen. Lekker praktisch. Duidelijo lesmateriaal.

4/5
Personeelsconsulent

Het is goed leesbaar. Enige aandachtspunt is dat jullie de studie tijd per week erg krap genomen is. Ik leer vrij snel maar kom echt niet uit met 5 uur per week. Dan red je het niet om de cursus in 9 maanden af te ronden

4/5
Criminologie

Opleiding is prima. Vragen soms wat moeilijk. Je moet goed je tijd nemen. En niet omdat er huiswerk week 1 2 enzv staat van jezelf verwachten dat je elke week wat inleverd. Op eige tempo leer je het meeste

4/5
Office 2016

het is heerlijk om een studie gewoon thuis te doen op je eigen tijd er is genoeg hulp als het nodig is. Geen reistijd kwijt. De studie is goed en duidelijk te volgen op een paar kleine dingetjes na maar ik heb voor studie met hulp gekozen dus dat moet ook geen probleem zijn.

5/5
Eigen Webshop Starten

Het bevalt me prima, de docent informeert ook, de verschillen van bepaalde dingen op internet, en geeft goede uitleg, bij het na checken huiswerk, om het goed in je op te nemen, wat je moet onthouden. Verder betreft, vind ik helemaal geweldig, dat ik op het begin een kleine handleiding vond, hoe men het besten te werk gaat, qua paraaf overlezen, oprachten / huiswerk maken, en etc.

4/5
Basiskennis Aardrijkskunde

Een duidelijk geschreven cursus

5/5
Webdesign

Zeer tevreden over de cursus webdesign van nha. Huiswerk word heel snel nagekeken en krijg vaak handige tips om het nog beter te doen. Ik blijf gemotiveerd en op mijn vragen krijg ik altijd een duidelijk antwoord.

4/5
Copywriter

De studie verloopt tot nu toe goed. Het enige is dat de teksten af en toe heel lastig geschreven zijn. Waardoor het begrijpen lastig is. En ik zou persoonlijk makkelijker contact willen hebben met een docent voor eventuele vragen over het lesmateriaal.

4/5
Excel 2016

Ik ben erg tevreden over het aanbod van deze cursus. Het enige dat ik mis is iets meer oefening per hoofdstuk.

4/5
Duits voor beginners

Duidelijke omschrijvingen in studie materiaal. Huiswerk zou sneller nagekeken kunnen worden.

3/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Ik krijg geen uitleg bij foute antwoorden, dit mis ik zodat ik niet weet hoe het dan wel moet.

5/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

Ik ben nu 2 maanden bezig met mijn opleiding en ben heel tevreden. Dit betreffende het gehele traject. Van inschrijving t/m maandelijkse afhandeling van cursuskosten. Alles wordt duidelijk en correct afgehandeld. Heel blij en tevreden ben ik zeker ook met mijn docent, de manier hoe mijn huiswerk beoordeeld wordt en de duidelijke respons die ik krijg. Al bij al een tevreden cursist!

5/5
Basisopleiding Apothekersassistent

Lessen bevallen goed, ondersteuning van docent is heel goed reageert snel en leer veel van de docent

5/5
Vrij Tekenen

Geweldig om te doen en goede proffesionele begeleiding van de docent.

5/5
Kinderpsychologie

Ik was al erg gemotiveerd, maar de snelle nakijktijd van *** en de leuke reacties via de mail motiveren me nog meer. Ben zeer tevreden en kan jullie bedrijf zeer zeker aanbevelen. Top en blijf graag de steun en hulp van jullie ontvangen. ***

5/5
Pedicure branchediploma (voetverzorging)

Ik ben nog niet heel lang bezig met deze studie maar tot nu toe kan ik zeggen dat ik tevreden ben. zeker met het oog op het huiswerk. huiswerk is best pittig maar wordt snel nagekeken waar je dan ook weer je voordeel uit haalt.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Er is voldoende uitleg hoe de cursus in elkaar zit. Het nha plaza werkt goed. En bij telefonisch contact word ik altijd netjes en goed geholpen. Ik ben dan ook zeer tevreden.

5/5
Life Coach

Lekker overzichtelijk :) en leuke en leerzame lesstof

5/5
Tekenen en Schilderen extra uitgebreid

Ontzettend tevreden met de studie. Een paar maanden terug had ik besloten om meer verdieping binnen tekenen en schilderen te zoeken. Per toeval kwam ik de uitgebreide, goed opgezette, maar vooral ontzettend interessante thuisstudie tegen. Ik heb zelf al een flinke basis qua creativiteit en vaardigheden, maar elk hoofdstuk blijft me verbazen en weer leer ik meer. Ook de begeleiding is super. Mijn docente kijkt mijn werk binnen het gestelde termijn na en daarnaast vind ik altijd weer erg steunende en goede feedback terug in mij postvak. Al met al een aanwinst, de studie tekenen en schilderen extra uitgebreidt. En de prijs is het meer dan waard.

4/5
Life Coach

De lesstof is duidelijk en overzichtelijk. Het contact met mijn docente bevalt goed en ze heeft goede feedback. Ook krijg ik na elke les tips en handvaten. Ik ben erg tevreden en zeer gemotiveerd.

4/5
Bloemschikken

het is gewoon een leuke cursus

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

De opleiding zelf is top. Maar de producten kan wel verbetering in komen, zoals de nagellak die erbij zit. Is gewoon waardeloos. Nagels lakken in 3 streken kun je wel vergeten met die lak. Beetje zonde.

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Elke week doe ik een les. Het huiswerk wordt bijzonder snel nagekeken. Een aandachtspuntje: in de gedrukte lessen moet je soms even kijken wat bij wat hoort. Als het in een soort tabel staat. De uitlijnen klopt dan soms niet helemaal. Maar: bij even kijken is het ook zo weer duidelijk, zeker als het een aantal keren voor komt.

5/5
Kindercoach

Het is een leuke opleiding. Begeleiding is super goed. Als je huiswerk instuurt heb je snel reactie.

4/5
Eigen Webshop Starten

zeer goed, en met het boek en de computer is het heel duidelijk. Op je eigen tempo de studie volgen is heel goed.

5/5
Praktische psychologie

Ik vind het een erg duidelijke en overzichtelijke studie. Wat je snel begrijpt

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Tot nu toe bevalt de opleiding goed! Ik vind alleen wel dat soms de vragen die gesteld worden niet duidelijk in de tekst staan. Ook moet je naast je theori pakket best veel zelf bestellen. Wel vind ik dat je alles snel binnen hebt had het vrijdag besteld en kon zaterdag al beginnen

5/5
Nagelstyling met Acryl

Goeie producten en goede uitleg dmv filmpjes

4/5
Stewardess

Lage prijs

3/5
Kindercoach

De lesstof is uitgebreid en duidelijk. Ik vind alleen dat de vragen teveel gesteld worden alsof je al kindercoach bent. Het zou beter zijn als er een casus aangeboden wordt en op basis daarvan vragen beantwoord moeten worden. Nu moet ik vaak maar wat verzinnen wat er gebeurd zou kunnen zijn. Ook vind ik het vervelend dat het zo lang duurt voor mijn huiswerk nagekeken wordt en dat ik mijn begeleider alleen icm huiswerk kan bereiken. Ik betaal voor begeleiding, maar die is bijna onbereikbaar. Is in mijn ogen geen echte begeleiding.

5/5
Korte Verhalen Schrijven

Het is niet mijn bedoeling iets van de cursus te leren. Ik heb al vele boeken geschreven. Ik vind het gewoon leuk verhaaltjes te schrijven. Na een verkeersongeluk heb ik een hersenbeschadiging opgelopen en nu heb ik moeite met schrijven. Via deze cursus probeer zoveel mogelijk mijn hersenen te trainen. De docente is erg aardig, zij geeft goede reactie. De leerstof is adequaat, maar ik kan er niets van leren en dat is ook niet mijn doel. Al met al: Prima!!!!! ***

5/5
Bedrijfspsychologie

Ik vind het een erge interessante opleiding, en met de begeleiding van een docent is het ook motiverend om te doen. Ook dat het op eigen tempo kan is erg fijn

4/5
Populaire Autotechniek

Zeer leerzame en duidelijke opleiding. Leraar reageert snel met het nakijken van het huiswerk en geeft duidelijk antwoord bij gestelde vragen. Tip: Bij de optie tot vooruitbetalen zou het fijn zijn als er duidelijk vermeld wordt dat je de les(sen) voor die maand ook eerder thuisgestuurd krijgt, zodat je je studie (indien gewenst) versneld af kan ronden.

4/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Prima lesmateriaal en goed overduidelijk

5/5
Korte Verhalen Schrijven

Ik ben zeer te spreken over de cursus 'korte verhalen schrijven'. Het lesprogramma is nu ook digitaal en dat maakt het werken en aanleveren eenvoudig. De lessen stimuleren en nodigen uit om creatief bezig te zijn met de huiswerkopdrachten.

5/5
Alles over de Hond

Het is simpel maar duidelijk zodat het een cursus is voor iedereen.

5/5
Bedrijfskunde met Management

Deze opleiding is zeer toegankelijk en leesbaar met een duidelijke uitleg. Al lezend en studerend krijg je lol in dit vakgebied, ook is het breed toepasbaar in deze maatschappij. De feedback na inlevering van je huiswerk is motiverend.

4/5
Kinderpsychologie

Is een interessante cursus. Duidelijk lesmateriaal. Goede begeleiding. Van te voren misschien duidelijker niveau van de lessen aangegeven.

5/5
Kinderverhalen Schrijven

om de zoveel tijd doe ik een cursus, maar altijd via nha. Alles is altijd goed voor elkaar. De lesstof is duidelijk in elkaar gezet zodat iedereen het kan doen. en alles word altijd geleverd. Ook de docenten kijken snel het huiswerk na en zodra een docent verhuist krijg je daar meteen bericht over. Deze cursus heb ik nog niet echt doorgebladerd want ik doe het nou direct via de plaza, maar het bevalt erg goed. Doordat de geschiedenis van het schrijven zo breed beschreven word hou je de drive vast om te beginnen aan weer een nieuwe opdracht.

5/5
Nieuwgrieks voor beginners

Na Mavo opleiding en leeftijd 63 jaar begonnen aan een nieuwe taal: Grieks voor beginners. Leuke opzet. Er moet echt een aantal uurtjes per week geleerd worden. Ontleed werk is handig als je het nog kunt. Ik vind het de nieuwe manier van puzzelen waar je veel van leert.

5/5
Certificaat Beveiliging C

Het is een duidelijke en overzichtelijke opleiding. Het is zeker een aanrader voor wie zijn Certificaat C wil behalen, dit bij de NHA te doen.

5/5
Tekenen en Schilderen

Ik vind de cursus tekenen en schilderen echt ‘n aanrader voor diegene die, om wat voor reden dan ook iets creatiefs wil gaan doen. Je leert veel over de manier van kijken, het gebruik van materialen zoals papier, verf, potloden en krijt. Het is zeker niet moeilijk en voor een ieder te volgen! Ik ervaar zo veel plezier!

3/5
Computerboekhouden met Exact Online

De ontvangen materiaal en de wijze van studeren was zeer duidelijk. Alles staat goed uitgelegd weergegeven. Docent ook rap met nakijken en leuke feedback. Echter mijn verwachting van deze cursus was wel hoger dan ik uiteindelijk gekregen heb. De cursus is echt de basis van exact en echt bedoeld voor leken. Ik heb reeds boekhoudkundige kennis en hoopte wat meer verdieping van het programma te krijgen. Deze cursus was voor mij geen nieuws en ik heb de cursus dan ook binnen een paar weken afgerond met een studietijd van zo'n 8 uur totaal. Mensen met boekhoudkundige achtergrond kunnen de informatie van de cursus ook zelf uitzoeken in minder tijd dan de cursus aangeeft.

5/5
Bierbrevet

De studie die ik volg via NHA is goed duidelijk en mooi opgezet. De begleiding door de docent is ook erg fijn!

4/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Ik vind de thuisstudie van NHA erg prettig werken. De digitale leeromgeving is erg handig en ik vind het fijn dat ik de studie op mijn eigen tempo kan bestuderen. Enige minpunt voor mij is dat de lesstof soms wat gedateerd/stoffig is beschreven. Bijvoorbeeld ouderwetse benamingen voor woorden of gedateerde voorbeelden.

4/5
Kinderpsychologie

Snel geleverd, snelle beoordeling en snelle reacties op vragen.

4/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Interessante cuscus, direct goed in de praktijk te brengen

3/5
Houder administratie-kantoor

Er zitten heel veel spellingfouten en typefouten in! Als je dat aangeeft wordt er gevraagd om voorbeelden aan te leveren... je kan natuurlijk ook zelf je materiaal kritisch doorlezen... dat is duidelijk niet gedaan en dat vind ik erg slordig voor een opleiding! Daarnaast vindt ik de theorie niet altijd aansluiten bij de beoordeling van de docent.

4/5
MBA compleet

Tot nu toe gaat alles prima. Snel je huiswerk weer retour / nagekeken. Wel soms moeite met de site. Ik krijg de melding dat ik moet inloggen terwijl ik dat al ben. Maar kan ook aan mij liggen.

5/5
Kindercoach

Ik vind het een erg leerzame opleiding, alles is duidelijk.

4/5
Uitvaartverzorger

Ik vind de lesstof goed duidelijk, informatief,en helder uitéén gezet. De correspondentie met de coach verloopt vlot en prettig.

4/5
Gitaar extra uitgebreid

Duidelijke uitleg in de lessen. Zo blijft het een leuke hobby.

4/5
Havo rekenvaardigheid 3F

Er staan enkele fouten in de lesstof, sommen die geen antwoord bevatten, sommen die een verkeerd antwoord geven en enkele spel en zins fouten. Los daarvan is het een degelijke cursus en leer je wel wat je moet leren

4/5
Nail Art

De cursus is wel aan te raden om er een docent bij te nemen maar verder is het erg leuk om te doen en de digitale leeromgeving is erg simpel en duidelijk. Handig dat je dat heb en het ook op papier krijgt.

4/5
PDB compleet

Het thuislieten bevalt goed omdat je veel vrijheid hebt en zelf kunt inplannen wanneer je wilt leren, het enige nadeel is dat er met het huiswerk insturen niet altijd duidelijk wordt aangegeven wat je fout hebt gedaan.

4/5
Life Coach

Tot nu toe vind ik de cursus erg interessant en leerzaam. Maar ook zeker te doen! Ik was bang dat het erg moeilijk te volgen zou zijn, maar dat valt dus ontzettend mee waardoor het leuk blijft!

5/5
Basisopleiding Verzorgende-IG

Super opleiding

4/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Tevreden. Advies doe er een 3b pen bij.

4/5
Accountmanager

Ik vind de leerstof helder en duidelijk. Echter zou ik het wel fijn vinden als je telefonisch contact met een leraar kunt hebben.

5/5
Eigen Webshop Starten

De studie is iets wat mijn bucketlist compleet maakt en denk dat er een nieuwe markt ontstaat. Via een webshop lijkt iedereen aan zijn trekken te komen ,dankzij de snelheid van bestellen ordenen en ontvangen binnen .. uur

5/5
Vrij Tekenen

Nog maar een paar lessen gedaan, dus nog niet mogelijk om een goed beeld te vormen. Maar tot nu toe bevalt het goed.

4/5
Populaire Autotechniek

Lesinhoud op begrijpelijke wijze uitgelegd en door het huiswerk te maken, onthou je de stof nog beter. Nadeel: er wordt gezegd studeren in eigen tempo. Ik moet een maand wachten voordat ik verder kan. Ik sta een maand stil. Dus niks eigen tempo, maar tempo van NHA.

5/5
Basisvaardigheden Horeca

ik ben nu ongeveer op de helft van de cursus. Ik vind het heel interessant.

4/5
Basiskennis Management

Duidelijk boek om uit te leren en plaza is ook erg gebruiksvriendelijk. De wijze waarop de opleiding is geschreven is goed te volgen, en als je vragen hebt reageert de docent altijd snel. Huiswerk word ook snel nagekeken en voorzien van feedback.

5/5
Havo natuurkunde

Je kunt helemaal je eigen tempo bepalen. Je ontvangt je resultaten met uitgebreide toelichting en je kunt eventueel vragen stellen aan de docent bij het inleveren van je huiswerk. Doorgaans is de reactietijd heel snel.

4/5
Keyboard extra uitgebreid

De cursus is makkelijk te volgen, maar sommige informatie is niet duidelijk weer gegegeven

4/5
Alles over de Hond

Tot nu toe bevalt de opleiding zeer goed, mogelijk dat ik een vervolgcursus ga volgen. De uitleg is zeer duidelijk en leerzaam

5/5
Zweeds voor beginners + gevorderden

De website en het leerboek is helder van opzet. Het huiswerk wordt snel nagekeken. Gewoon top!

5/5
Fotografie

Het produkt, fotografie, bevalt me prima. Mijn bedoeling is om meer inzicht te krijgen in fotografie, zoals : de termen en hoe maak ik mooie f foto,s.

4/5
Basiskennis Marketing

De teksten mogen wel eens nagekeken worden (dubbele teksten). Er is geen specifieke vooropleiding vereist, maar er worden toch wel woorden in gebruikt die "moeilijk" zijn. Verder zijn de vragen niet altijd terug te vinden in de teksten (tenminste ik vind ze niet) en daardoor is enige inzicht toch wel handig. Er wordt wel ingegaan op diverse aspecten waar je mee te maken hebt, zoals het menselijk handelen.

4/5
Kinderverhalen Schrijven

NHA geeft mij de mogelijkheid om langer over de cursus te doen dan de aangegeven tijd, maar ik had ook graag de gelegenheid gehad sneller te gaan dan de aangegeven tijd. De cursus zelf kan ik nog niet goed beoordelen, ben nog maar bij les 5 van de 48.

5/5
Indonesisch voor beginners

Duidelijke studieplanner en uitleg. Ook de student plaza is makkelijk in gebruik

4/5
Sportmassage

Ik ben tevreden over de opleiding die ik nu volg. Tnt is alles duidelijk.

5/5
Dutch for Foreigners

Het is de ideale manier om de taal te leren en de cursus is goed opgebouwd

3/5
MBA compleet

- De mappen met de lessen bevatten fouten, sommige onderwerpen worden niet genoeg uitgelegd om sommige opdrachten te kunnen uitvoeren. Ingevolge hiervan neemt het zoeken op internet veel tijd in beslag vooral dat er geen gelegenheid is om je docent vragen te stellen voordat je hem je huiswerk toestuur. - het Tabletcadeautje is nietsnut. Beter die te verwijderen van de website van HNA.

4/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Gaat voorlopig prima, duidelijke stof.

3/5
NLP

prima, leuke cursus. Minpunt is dat niet duidelijk hoe de docent het huiswerk beoordeelt, cijfers vallen tegen.

5/5
Directie-assistent(e) met steno pr en voorlichting

De opleiding wordt duidelijk uitgelegd. Het is wel verstandig om van te voren de volgende les al door te nemen zodat je de vragen Kan stellen aan de leraar in de les er voor.

5/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Alles is helder en duidelijk. Niks is een zoekplaatje. Met name de website-omgeving voor de studenten en de manier waarop het huiswerk ingediend kan worden is echt heel prettig.

3/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Ik ben zeer ontevreden over de communicatie met de leraar!!!!! Alleen achteraf is uitleg mogelijk. Dus, je snapt t niet stuurt je huiswerk in resultaat onvoldoende. Geen antwoord op vragen want je mag het nog een keer indienen. Alsof je het dat ineens wel snapt?!?! Reactie leraar, dan moet je beter je lesstof leren en op YouTube zoeken??????? Op school kun je toch ook vragen hoe iets zit VOORDAT je je huiswerk gaat maken. Het koste mij soms uren om iets op te zoeken met duidelijk uitleg. Soms wil je alleen maar weten hoe men aan een bepaald getal komt dat kun je niet op YouTube vinden of in de les!! Er is zeker wel enige kennis nodig voordat je aan de cursus BKC kunt beginnen. Voor mij geen thuisstudie meer bij NHA als je niet eens hulp krijgt TIJDENS de lessen. Ik ben met deze cursus gestopt en ga nu klassikaal een andere opleiding doen. ***

5/5
Schuldhulpverlening

Goede hulp via klantenservice! De website is zeer overzichtelijk en goed. Prima betalingsregelingen. Al met al een top instituut!

4/5
Inkoper

IK ben nog niet klaar met mijn opleiding, maar tot nu toe is het prima te doen. De inhoud van de cursus is goed.

4/5
Houder administratie-kantoor

Duidelijke stof, verder meer informatie dan nodig is om boekhouder te worden, maar hierdoor net een extra toevoeging.

5/5
Frans voor beginners

Het is duidelijk geschreven, maar ik zou voor al in het begin eerde de vertaling er bij zien of horen.

4/5
Vwo wiskunde B

De wiskunde B cursus is erg duidelijk en er zijn genoeg oefen opgaven en de uitwerkingen zijn (Uitgebreid). Maar soms kom ik een fout/fouten tegen. Omdat wiskunde exact is, kan je heel snel op het verkeerde been worden gezet als je een fout ziet als correct en daar op voort redeneert in andere lessen. Daarom net geen 5 STERREN.

3/5
Visagie basiscursus

Met de cursus ben ik nog bezig. Veel basisinformatie! Wel redelijk veel huiswerk in de praktijk meteen. Daar moet je wel rekening mee houden. De beautycase met make-up die je krijgt toegestuurd is niet van goede kwaliteit. Wel de losse make up van make-up studio.

4/5
Fotografie

Leuke cursus om te doen! Veel afwisseling, veel verschillende onderwerpen. Leuke opdrachten in de praktijk

4/5
Medisch Secretaresse

Ik merk in de opdrachten dat er niet echt medische onderwerpen zijn. Die interesseren mij het meest en maakt het huiswerk denk ik wel leuker/ makkelijker. Mvg

4/5
Illustratief Tekenen

Erg leuk! Af en toe is de beoordeling strenger dan het voorbeeld van een opgave. Of voldoet het voorbeeld niet aan de feedback die je krijgt op je eigen werk

5/5
Office Management met Office 2016

Ben sinds kort begonnen aan deze studie en het bevalt prima. Het is erg prettig de informatie op papier en digitaal te hebben. Ook het inschakelen van een leraar is mogelijk en uitleg bij foutief gemaakte vragen wordt goed uitgelegd.

3/5
Tekenen en Schilderen extra uitgebreid

Ik ben nu bij les vijf en ja het is vroeg maar ben afgelopen week enorm geschrokken van mijn cijver. Had al mijn werk toegestuurd wat ik naast de opleiding doe en het was in Trent van het onderwerp.En ik kreeg een zes... Een zes voor alles waar ik zo verschrikkelijk trots op ben.*** er dagen enorm verdrietig van geweest en wacht even tot ik verder ga met de opleiding want heb het idee dat mijn docent geen toekomst in mij ziet.Ik teken pas een jaar en omdat ik uit het niets opeens iets kon creëren ben ik deze cursus gaan doen.Want talent hebben(tenminste dat dacht ik en veel mensen in mijn omgeving) maar een mens moet altijd blijven groeien in wat ze ook doen.De cursus/opleiding vind ik zelf enorm leuk om te doen.Vind het heerlijk om alle methodes en materialen te leren kennen en uitproberen.

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

De gesproken tekst komt niet altijd overeen met de geschreven teksten. Voor mij geen probleem maar voor een echte beginner denk ik wel eens lastig. Verder bevalt prima, snel nagekeken door docent.

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Tot nu toe goed!

4/5
Secretaresse

De opleiding bevalt prima en het is tot nu toe erg duidelijk allemaal.

5/5
Vwo wiskunde B

Duidelijke lesstof, huiswerk wordt snel nagekeken en voorzien van feedback

4/5
Assistent(e) Manager zonder Engels

Tot heden ben ik erg tevreden over dit product omdat het product mij helpt bepaalde onderwerpen beter te begrijpen. Dat kan ik dan weer op mijn werk toe passen waardoor ik ook beter word in mijn werk.

4/5
Online Marketing

Een zeer leerzame cursus. Het geleerde is toepasbaar in kleine en grote organisaties. Het valt mij wel op dat er vaak verwezen wordt naar online video's die vaak Engelstalig zijn en er ook grote stukken Engelse tekst in het boek staan. (Mijn kennis van de Engelse taal is prima, maar dat is misschien niet bij iedereen het geval.) Ik zou dit bij cursusinformatie vermelden.

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Fijne cursus alles staat duidelijk beschreven

5/5
Logistiek Medewerker

Ik ben tevreden met jullie product.persoonlijk leer ik heel veel en dat doet mij goed. Verder heb ik niets bijzonders te vermelden dan dat jullie service op en top is.

4/5
Debiteurenbeheer

Alles is goed en duidelijk beschreven.

5/5
Excel 2016

Leuke stof. Overzichtelijk opgezet. Goede feedback van de leerkracht. Te doen voor ik denk, iedereen

4/5
Praktische psychologie

Erg goed bevallen en de huiswerk begeleiding is ook geweldig, wordt snel nagekeken. Ben zeer tevreden!

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Ik vind de opleiding echt een aanrader voor iedereen

4/5
Intercedent

Bevalt prima

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Kwalitatief goede spullen en ook de begeleiding is goed.

4/5
Frans voor beginners

De lesstof zit goed in elkaar. Wordt duidelijk uitgelegd. En je huiswerk wordt snel nagekeken met duidelijke feedback.

5/5
Social Media

Het is een leuke cursus. Huiswerk wordt snel nagekeken. Website werkt prettig

5/5
Chauffeurs-opleiding Personen-vervoer (CCV)

Heel prettig om zelf de tijd van leren in te delen en werk wordt echt super snel nagekeken

5/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Tevreden vanwege :de heldere uitleg met praktijkvoorbeelden,goed docentencontact,snel antwoord en goede service Verbeterpuntje: foutjes in de leerstof ontdekt en die doorgegeven aan docent Ben Bult; graag deze herstellen voor de volgende studenten;

5/5
MBA compleet

Alles is duidelijk omschreven, heel helder. Tot nu toe eigenlijk geen negatieve punten.

4/5
Alles over de Hond

alles is heel duidelijk

5/5
Fotografie

Ik beleef heel veel plezier aan de fotocursus maar wat ik wel mooi zou vinden is, dat wanneer je na het insturen van de laatste les, ik online verder zou kunnen met de volgende.

4/5
Basisopleiding Netwerk- en Mediabeheerder

Tot nu toe ben ik blij met de cursussen die ik bij NHA heb besteld. Ik vind het vooral prettig dat je de cursus zowel in mappen krijgt als ook digitaal. Ook het huiswerk wordt snel nagekeken. Wat ik onhandig vindt is dat de huiswerkplanning voorin de map zit (tussen allerlei papieren in) en digitaal ook niet makkelijk te vinden. Dit zou direct in het oog moeten springen en een onderdeel op de digitale omgeving. Je ziet wel makkelijk waar je in kan sturen. Verder is het onhandig dat je na het uploaden van je huiswerk, deze vervolgens ook moet indienen... dat is iets wat makkelijk vergeten wordt.

4/5
Budgetcoach

Cursus bevalt zeer goed

5/5
Duits voor beginners

Een goede, informatieve cursus voor mensen die willen beginnen met het leren van de Deutsche Sprache.

5/5
ECDL met Windows 10/Office 2016

Ben zeer tevreden relex studeren en op gedane huis werk zeer snel antwoordt . Leerstof makkelijk te lezen . De leerstof mappen zien er keurig netjes en verzorgt uit .

4/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Tot nu toe prima. Snelle reactie van de docent

4/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Goede ondersteuning van de leraar, eerste gedeelte is zeer duidelijk. De onderzoeksvragen daarin tegen zijn lastig op te stellen en kost veel tijd om het je eigen te maken. Echter al met al een zeer goede opleiding.

4/5
Hondentrimmen

fijn pakket met duidelijke informatie

3/5
Basiskennis Loonadministratie

De lesstof leest makkelijk weg en begrippen worden herhaald hoewel het erg handig is om zelf dingen op te schrijven. Het grootste minpunt vind ik de huiswerkbegeleiding, het wordt enkel nagekeken zonder uitleg terwijl ik daar wel om vraag en het aangeveven wordt in de studietips om vragen mee te zenden

5/5
Bedrijfsleider

Vrij goed, met name het maken en inleveren van huiswerk vind ik wel heel handig. Alleen zie ik wel vaak dat er vragen voor hoofdstuk 2 huiswerk, de informatie in hoofdstuk 1 zit.

5/5
Gewichtsconsulent(e)

Uitstekende cursus voor een uitstekende prijs. Ik ben ook erg tevreden met het contact met de persoon die mijn huiswerk nakijkt en beoordeeld.

4/5
Gitaar extra uitgebreid

Het is een interesante cursus welke niet alleen leert hoe je een gitaar kan bespelen maar geeft ook andere informatie eromheen. De geschiedenis, verschillende gitaren, noten lezen en nog veel meer. Alles bij elkaar een mooie uitgebreide cursus. Na het insturen van mijn huiswerk krijg ik snel de uitslag terug, ik hoef daar niet lang op te wachten, dat vind ik persoonlijk een voordeel. Ik wil altijd zo snel mogelijk mijn resultaat kunnen bekijken zodat ik kan zien waar ik eventueel mee aan de gang moet. Uiteindelijk kan ik leren van de dingen die ik niet goed heb gedaan en daar verbetering in aanbrengen. Ik heb gekozen voor de uitgebreide versie en de geleverde gitaar is zeker een aanwinst en een koopje. Zelf heb ik nog wat andere dingen aangeschaft om het makkelijker te maken zoals een voetstoeltje, een stemaparaat enz...

3/5
MBA certificaat Financiering

Advies: goede docenten of duidelijke uitleg in de leerstof.

4/5
Yoga

Erg interessant en leuk om te doen. De cursus is makkelijk te volgen. Hoewel ik het wel een beetje had verwacht, is de cursus toch wel een beetje zweverig. Maar daar stoor ik me niet zo aan.

4/5
Antiek en Oude Kunst

Ik ben blij met de geleverde cursus. Goed verzorgd, en zowel digitaal als op papier. Dat is fijn van papier kunnen lezen/leren gecombineerd met het gemak van digitaal huiswerk verzenden. Fijne begeleiding. Ik vind wel dat op sommige punten de lesstof voor verbetering vatbaar is op het gebied van beschrijving van tekst. Hier heb ik een opmerking over gemaakt richting mijn docent.

5/5
Medische Terminologie

Ik ben zeer tevreden over het lesmateriaal dat ik heb ontvangen netjes verzorgd en duidelijk

5/5
Gewichtsconsulent(e)

Een duidelijke omschreven cursus, goede hulp en een prettige leeromgeving.

4/5
Computerboekhouden met Exact Online

Duidelijk, overzichtelijk heel fijn dat ik hiermee ben begonnen

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben nog pas begonnen met de cursus, maar de stof wordt duidelijk uitgelegd en aangevuld met filmpjes. Ook de leeromgeving werkt heel handig. Ik ben blij dat ik voor NHA heb gekozen!

4/5
Medewerker Administratiekantoor

Het produkt is goed

5/5
Eigen Massagesalon Starten

Ik heb al meerdere studies gevolgd.. Hele vriendelijke leerkrachten... Ben zeer tevreden met een studie van nha..

4/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Ben nog maar net bezig met de cursus, vind het enorm boeiend en duidelijk beschreven. Krijg goede feedback. opstarten portfolio en de boekenlijst is lastig, ga daarom eerst deelnemen aan de praktijk dag, dan wellicht duidelijker.

4/5
Computerboekhouden met Exact Online

Duidelijke cursus, ook terugkoppeling van docent vind ik fijn.

5/5
Gewichtsconsulent(e)

Ik ben erg blij met de opleiding. Ook erg fijn dat de opleiding zowel op papier als digitaal is. Alleen kan ik er niet van kopiëren. dat zou wel makkelijk zijn voor het huiswerk. Nu moet je echt alles over typen. Wat extra tijd kost. Maar op zich geeft dat niet. Verder mis ik de btw op de facturen.

4/5
Havo economie

Lesmateriaal is inhoudelijk goed, maar nogal wat opgaven zijn gedateerd, d.w.z. meer dan 15 jaar oud en veelal dus niet meer actueel.

3/5
Logistiek Medewerker

Ik ben enkele fouten tegengekomen in de tekst en in de oefen/huiswerkvragen , dubbel antwoord in de huiswerkvragen bv. Maar verder is het allemaal duidelijk en krijg ik snel mijn huiswerk weer terug. Al vind ik sommige hoofdstukken niet van toepassing op de cursus logistiek medewerker zoals het hoofdstuk over voedingsstoffen. Ik zou het wel fijner vinden om de docent ook een vraag te kunnen stellen indien nodig en niet alleen als ik mijn huiswerk in dien. Met vriendelijke groet ***

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Ik heb 3 kinderen en kan de opleiding er mooi bij combineren. Als ik vragen heb word ik goed geholpen. De opleiding heeft goede stukken en leer heel veel. Bedankt

4/5
Keyboard

ben pas begonnen met de cursus, ben tot nu toe erg tevreden

4/5
Elementaire belastingkunde

Cursus bevalt wel. Maar als ik eerlijk ben , vindt ik klassenstudie beter. Daavoor moet ik te ver reizen, dus is dit het alternatief.

5/5
Office 2016

Cursusmap is duidelijk. Uitleg is prima. Klantvriendelijke medewerker aan telefoon bij vragen. Snelle reactie op vragen via de email. Ik heb gekozen voor de huiswerkoptie; deze is prettig en ondersteunend. Tot nu toe ben ik zeer tevreden.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Duidelijke informatie, alles in 'e'en map. Ook de contacten met de docent gaan vlot.

4/5
Taxi-chauffeur (CCV)

Ik ben op zich tevreden Alleen gaat het nog eens verkeerd als ik mijn huiswerk op papier teug krijg. Geen punt op de mail & soms op de plaza. Het is een leerzame cursus ***

4/5
Assistent Controller

Het bevalt mij goed

4/5
Nagelstyling met Gel

Ik ben net gestart met de cursus en vind het nu al super leuk! Ik leer veel nieuwe dingen en de afwisseling van theorie met praktijk ben ik erg blij mee.

5/5
Frans voor beginners

Mijn ervaring: Het is een leuk manier om frans te leren! Maar mijn ervaring is niet allemaal even positief. Ik vind de feedback van de docent gebrekkig. Vaak staat er wel wat je fout hebt, maar niet waarom het fout is. Daarentegen wordt je huiswerk wel snel nagekeken. In tegenstelling tot wat geadverteerd werd, ligt de nadruk wel op gramatica. Op zich niet erg, maar wel anders dan verwacht. Verder vind ik het een leuke cursus en ben ik ook zeker van plan de gevorderde cursus hierna te gaan doen!

5/5
Ondernemer goederenvervoer

Ik vind het uitstekend in elkaar zitten, met huiswerk begeleiding erbij gaat het echt prima, beter gaat niet

4/5
Kinderpsychologie

Ik ben erg blij met de gekozen studie. Heldere en duidelijke lessen en zeer informatief. Het huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Helder en duidelijk! Lessen zijn duidelijk weergegeven! Ik ben blij met deze cursus!

4/5
Office 2016

Digitaal leren, met ondersteuning van de map is erg prettig. Bijna alles is duidelijk beschreven en uitgelegd. Heel af en toe begreep ik niet echt wat er bedoeld werd. Net als voor iedereen zijn er dingen, die lastig zijn.

4/5
Excel 2007/2010

Duidelijke uitleg van de leerstof

5/5
Basisopleiding Verpleegkundige

Het ziet er verzorgd en overzichtelijk uit, en door dat er met zorgpakketten wordt gewerkt is het goed te volgen .

5/5
Gimp / Photoshop

Het cursusmateriaal is heel correct beschreven. De overdracht van huiswerk via studentenplaza gaat soepel. Mijn persoonlijk begeleider is erg goed.Alle vragen/ opmerkingen worden uitvoerig behandeld, zodat vragen niet blijven hangen maar opgehelderd raken tijdens de lessen. Dat geeft veel steun. Als ik dan toch een minpunt moet noemen dan is dat ik mijn cursus niet geopend kreeg op mijn pc. En dat ik daardoor ook niet in kon loggen bij studentenplaza. Telefonisch is dat uiteindelijk opgelost. Ik ben erg blij dat ik begonnen ben met mijn cursus!

5/5
Life Coach

Fijn dat ok alles goed kan vinden en en dat motiveert

5/5
Medische Terminologie

Een duidelijke opleiding met veel en leerzaam studiemateriaal en erg een erg prettige mogelijkheid om een docent en studiegenoten te hebben als vraagbaken.

4/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Ik ben zeer tevreden met het product, leest makkelijk, goed te begrijpen, duidelijk, echter zijn er soms verwijzingen bij de vragen in het huiswerk die niet overeenkomen met de bedoelde paragraaf waar de stof te vinden is. Dit was in het begin iets verwarrend maar nu lukt het wel. Vandaar 4 sterren. Eigenlijk zou ik 4,5 ster willen geven maar dat kan niet. En ja, ik zou een evt. nieuwe cursus ook weer hier bestellen.

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Tis allemaal duidelijk en als je iets niet weet en je belt op dan zijn de telefonistes heel vriendelijk en netjes dussss vooral doorgaan zo👍👍

3/5
Word 2013

Mijn cursus word vind ik erg duidelijk uitgelegd. Maar de afbeeldingen zouden iets duidelijker mogen zijn. Soms neem ik de loep om de afbeelding beter te zien.

4/5
Receptionist(e) / Telefonist(e)

Het is fijn dat je huiswerk word nagekeken en je daar een reactie op krijgt, zo leer je van je fouten en kun je snel verder. Ook als er vragen zijn wordt er snel gereageerd.

5/5
Office 2016

Duidelijke uitleg. Alles wordt precies van stap tot stap beschreven. Goede feedback van docent.

4/5
Duits voor beginners + gevorderden

Opbouw per les is goed. Veel woorden en grammatica. Makkelijk lesmateriaal. Begrijpelijk.

5/5
Turks voor beginners + gevorderden

De cursus voldoet volledig aan mijn verwachtingen! Huiswerk wordt door de docent vlot nagekeken! Prettig lesmateriaal!

4/5
Spaans voor gevorderden

Soms is de tekst iets verouderd. Bijvoorbeeld guldens/het zijn euros nu.

4/5
Commercieel Medewerker Binnendienst

Het is leerzaam en voor informatie waar het beroep om draait. Het enige nadeel vond ik toen ik het lespakket uitpakte dat ik even in de war was toen ik het onderdeel logistiek zag. Daar zag ik namelijk in de info op jullie site niks over.

3/5
Manicure

Heb geen opmerking eigenlijk want deze studie beval mij heel goed. Heel goed te doen online.

5/5
Spaans voor gevorderden

De teksten en de uitleg die daarbij horen zijn duidelijk en uitgebreid en de woordenschat wordt enorm uitgebreid. Er wordt niet heel veel ingegaan op zinnen maken, dus de logica in zinsopbouw leer ik niet heel goed.

4/5
Medische Terminologie

Ben nog bezig maar tot nu toe bevalt het en is alles duidelijk. Eventueel meer online ondersteuning in de vorm van overhoringsprogramma of online toetsen

4/5
Basisopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

Duidelijke handleiding maar bij de huiswerkopdrachten die zelf nagekeken kunnen worden lijken de antwoorden niet altijd juist of staat er geen juist antwoord alleen toelichting. Verder verloopt contact met docenten tot nu toe prettig en komt er snel reactie.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben met de cursus Nagelstyliste acyl en gel bezig. Fijne leermethode, omdat je kan leren op eigen tempo. De lessen worden snel nagekeken. Gewoon super!

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

De lessen zijn goed opgebouwd. Per les een uitwerking van de grammatica. De dialogen zijn leuk en leerzaam. Door het beluisteren van de dialogen raak je vertrouwd met de uitspraak.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Het is leerzaam en goed geschreven.

4/5
Illustratief Tekenen

Ik vind de lesstof interessant en de oefeningen en huiswerkopgaves leuk om te doen. Maar ik mis wel een soort van samenhang tussen die 2. Bij les 1 wist ik bijvoorbeeld niet precies wat een collage was.

5/5
Mediation

duidelijkheid over tevreden over product.netjes over uitleg.veranderingen ga zo door

4/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Goed uitgelegd, maar er zijn wat spel fouten in de tekst.

5/5
Uitvaartverzorger

Zeer tevreden tot nu toe huiswerk wordt snel nagekeken alleen viel het tegen dat ik de tablet nog niet heb aangezien ik daarop eigenlijk mijn huiswerk wilde maken

5/5
Directie-assistent(e) met steno pr en voorlichting

It is very easy to understand and it's very complet cursus.

3/5
Vwo geschiedenis

Inhoudelijk op niveau, goed verzorgd materiaal, didactisch saai en ouderwets

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Leuke opleiding ,makkelijk te volgen en duidelijke plaatjes en lekker thuis in eigen tijd kunnen leren ,goed te combineren met mijn gezin!

5/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Duidelijk en overzichtelijk lesstoffen. Met de combinatie van een docent die je huiswerk nakijkt en de feedback geeft op je eventuele gemaakte fouten voelt het aan alsof je ouderwets op school zit. Alleen is het in dit geval heerlijk thuis waarbij je zelf je eigen tijden kunt indelen. Kortom ik ben blij dat ik deze stap gemaakt heb

3/5
Basiskennis Loonadministratie

Ik ben tot nu toe redelijk tevreden. Ik loop hier en daar wel al bij verschillende lessen ertegen aan dat ik begrippen mis en voor me gevoel een extra stukken tekst (verdere uitleg over begrippen) er staat bv niet concreet in wat het begrip uniformering loonbegrip opzich zelf is. Dat kan ik dan niet uit de tekst halen. Hetzelfde omtremt beloningen. Er staat dan wel in tekst wat niet van belang is voor de werkgever om vast te stellen of een bepaalde beloning tot loon behoord, maar niet wat wel van belang is? En daar worden dan wel vragen over gesteld aan het eind van die les (les 5). Ik moet nog redelijk wat googlen daarover. Verder vindt ik het wat tegenvallen dat je niets kan vragen aan een docent over een les. Ik kan alleen huiswerk insturen en tot op heden krijg ik wel een cijfer maar als het cijfer geen 10 is dan zou ik graag wel wat opmerkingen daarbij willen wat de docent dan eventueel mist. Ik ben nog niet op de helft van de opleiding, dus misschien veranderd dat nog. Ik heb het iniedergeval wel aangegeven bij mijn huiswerkopgaves. Verder heb ik ook al meegemaakt langer dan 5 dagen te moeten wachten op de correctie ervan. Ik hoop dat jullie wat aan mijn informatie hebben! Groetjes ***

5/5
Populaire Autotechniek

Ik ben super tevreden op het cursus krijgt een snelle reactie van het cijfer wat ik elke keer kreeeg van mijn docent.

4/5
Word 2007/2010

Ik werk al geruime tijd met Word maar kwam bij de tweede les al achter nieuwe dingen waardoor je nog meer kan doen en beter met Word kan werken. Zeker een aanrader.

4/5
Secretaresse

Het is een mooie manier naast je kinderen, huishouding, baan om toch nog te leren thuis en ideaal om toch hulp erbij te krijgen. En ideaal dat je de mogelijkheid krijgt om het in meerdere keren te kunnen betalen zodat ook voor de mensen die het bedrag niet in 1x kunnen missen het toch mogelijk gemaakt wordt om een opleiding/cursus te volgen bij NHA. Zeker een aanrader.

5/5
Korte Verhalen Schrijven

De lesstof is heel goed te volgen, het is logisch en ordelijk opgebouwd en er zijn heldere voorbeelden na een uitleg. De docent neemt de tijd om je stuk te lezen een geeft opbouwende feedback en tips waar je echt iets mee kunt.

3/5
Engels voor beginners

Ik vind de uitleg af en toe lang en dan mis ik opdrachten die hier op aansluiten waarmee je kunt oefenen. Verder snelle terugkoppeling van docent en online leeromgeving prima.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Persoonlijk contact vind ik te weinig..of niet duidelijk waar ik deze kan vinden of aan vragen.

4/5
Populaire Elektronica Beginners

Prima Cursus, cursus bevat wel veel foutjes, lijkt overgetikt te zijn in het verleden of iets dergelijks. Maar daar valt prima mee te leven. Voorbeelden zijn soms beetje achterhaald (tv's met beeldbuis anyone?). Maar hartstikke leuk verder. Goede snelle respons van de begeleider.

4/5
Psychologie van Hoogbegaafdheid

Alles is goed geregeld. Staan hier en daar wel wat type fouten in het studie materiaal. Ik zou het huiswerk wat sneller gecontroleerd willen hebben maar het is wel ok.

4/5
WFT Adviseur Basis

Goede overzichtelijke leermap, nadeel dat je alleen in contact kan komen via het huiswerk insturen dus reageren op een examenvraag van de vorige examen moet meegestuurd worden met het volgende examen

3/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Voorlopig bevalt het goed

5/5
Webdesign

Ik leer met passie. Ik wil in de toekomst dit doen.

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

alles is prima mee te werken enigste wat soms lastig is foto's opsturen voor de rest heel relaxe dat je overal kan doen en je verveelt je geen dag ermee

4/5
Russisch voor beginners + gevorderden

Het zou fijn zijn het behandelde grammatica in meerdere oefeningen te oefenen. Verder bevalt het prima.

5/5
Elementaire belastingkunde

Zeer toegankelijk cursus. Prima praktisch en goede voorbeelden. Zeer actueel en daardoor wacht ik nog op de laatste 4 lessen af waarin de casussen worden uitgewerkt, want die moet n.a.v. Prinsjesdag (aanpassing belastingwetgeving) actueel zijn. Geheel begrip voor, maar wel lastig voor mij. Moet nu meer dan 1,5 maand wachten. Niettemin beveel ik het aan mijn vrienden en relatie kring. Heel goed!!

5/5
Kinderpsychologie

De cursus kinderpsychologie is duidelijk je interesse in wat er geschreven staat neemt bij iedere les toe. Huiswerk wordt snel nagekeken en je hebt niet de neiging om het snel te doen. Al met al ik vind de cursus ontzettend interessant. Ik heb geen suggesties hoe het beter kan.

5/5
Receptionist(e) / Telefonist(e)

Ja ik ben heel tevreden over het manier van de lessen en de digitale leeromgeving. Lessen zijn makkelijk te begrijpen en de docenten doet hun werk uitstekend. Alles staat makkelijk op de digitale leerwegomgeving zelfs voor mij op deze leeftijd. Ik zou iedereen aanbevelen om thuisstudie te nemen bij NHA.

5/5
Office Management met Office 2016

Office manager is een erg leuke en leerzame cursus, begeleiding prima voor herhaling vatbaar.

3/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Duidelijke uitleg!

5/5
Life Coach

Zeer leuke interessant opleiding, goed en overzichtelijk te volgen . Ik hoop er in de toekomst mijn eigen succesvolle bedrijf mee te starten.

4/5
Event Security Officer

het product is mij goed bevallen. alleen ik zou meer commentaar van mijn leraar willen als hij dat heeft

4/5
Buitengewoon opsporingsambtenaar

Duidelijke lessen en een rode draad door de lesstof

5/5
Medische Terminologie

Nu halverwege de cursus Medische Terminologie. Super tevreden! Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke site en snelle reacties van mijn docent (Simon Muller). Het lesprogramma is duidelijk, alleen hier en daar weleens een typ- en/of opmaak foutje in de tekst, niet storend. Aanrader!

5/5
Kinderpsychologie

Ik ben erg tevreden, je hebt goede begeleiding en een goede kwaliteit-prijs gehalte, lessen zijn duidelijk, ik zou alleen wat meer huiswerkopdrachten doen bij grotere hoofdstukken zodat alle onderwerpen aanbod komen,

5/5
Nagelstyling met Acryl

Ik ben heel blij met de cursus en de producten die er bij geleverd word . Het is duidelijk en als ik vragen heb kan ik die stellen . Ben er super blij mee

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

Ik ben nog niet zo lang bezig met deze opleiding. De leerstof wordt goed uitgelegd en het huiswerk snel nagekeken. Daar ben ik erg tevreden over.Wat wel een minpunt is is dat er bij deze opleiding geen praktijkdagen zijn. Dat is een gemiste kans zeker als je echt aan de slag wilt als doktersassistente.

5/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Ik vind het een hele fijne manier van leren en ook dat je er genoeg tijd voor krijgt om het af te ronden. Ik ben momenteel ziek en moet revalideren en dus niet altijd de mogelijkheid om te leren nu en dan is de extra tijd wel super fijn.

3/5
Engels voor beginners + gevorderden

Het is een prima cursus alleen heel veel fouten met woorden en letters

4/5
Kinderpsychologie

Duidelijke informatie. Overzichtelijke les indeling

5/5
Praktische psychologie

de cursus praktische psychologie is erg interessant en snelle reactie op insturen van docent. Nu even een pauze gehad door ziekenhuis opname

4/5
MBA compleet

Het product bevalt goed alleen staan er hier en daar nog wel eens wat kleine fouten in. Daar zou beter op gecontroleerd moeten worden.

5/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

m/v, Ik ben danbaar;voor ales dat jullie ,ben aan het doen voor mijn .

4/5
Mindfulness

Ik vind de opleiding erg leuk. Het lesmateriaal is duidelijk. Ik ben erg tevreden over de service van NHA.

4/5
Tekenen en Schilderen

Ik ben nog maar zo kort bezig, dus over uw cursus kan ik nog weinig zeggen. Huiswerk wordt wel snel nagekeken, dat is erg prettig.

4/5
PDB compleet

Ik vind het goed te volgen, maar mis af en toe net wat extra informatie/toelichting op bepaalde punten.

3/5
Spaans voor gevorderden

ik ben nog niet zover gekomen met de cursus, maar heb wel al gemerkt, dat er via plaza nog wel wat foutjes in de lesstof zitten. ook is de cursus denk al redelijk oud, aangezien er in en van de geluidsopname nog over pesetas wordt gesproken.

4/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Ik ben nog maar kort bezig, maar de lesstof tot zover is duidelijk. Lay-out en omschrijvingen zouden iets anders/beter kunnen. Goed en snel contact met docenten.

4/5
Excel 2016

Fijne begeleiding. Soms kloppen er dingetjes niet in de tekst

4/5
Excel 2007/2010

Ik ben tevreden met de product.

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

tot op heden gaat het allemaal goed, maar ik ben ook nog niet zo lang bezig.

5/5
Excel 2016

Een hele praktische cursus, duidelijk uitgelegd en fijn opgebouwd. De manier van communiceren met de docent was even zoeken maar ook dat loopt inmiddels soepel. Een aanrader deze cursus.

5/5
Populaire Autotechniek

Overzichtelijke cursus makkelijk uitgelegd goed te snappen. Zowel online als in de map te bestuderen...

4/5
Office 2016

Ik ben tevreden, vooral doordat je het zowel op papier hebt als digitaal. Een verbetering zou zijn dat je wat meer tekst mag neer zetten bij het bericht naar je docent. Wel merk ik dat het er bij mij soms anders uitziet dan in het boek. Dan is het even puzzelen.

5/5
Engels voor beginners

Ik ben zeer tevreden. De leerstof is duidelijk. Fijn dat het huiswerk zo snel retour gezonden wordt. Het is erg belangrijk voor mij dat het huiswerk per post gaat.

4/5
Vwo Engels

Veel typfouten

5/5
ECDL met Windows 10/Office 2016

Snel alles in huis,duidelijke lessen. Bij zelf studie duidelijker aangeven dat er dan ook geen contact met mede-studenten is,geen inzending van huiswerk ,geen cijfers.

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Het nazien van de ingeleverde opgaven worden keurig binnen 5 dagen behandeld.

3/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Ik ben net met de cursus begonnen. Wat me tot op heden opvalt is dat de tekst vrij ambtelijk en in lange zinnen is opgebouwd, waardoor het moeilijk lezen is. Daarnaast zie ik veel ruimte tussen zinnen en het lijkt er op dat foto's in de tekst zijn geplakt, wat niet heel professioneel overkomt.

4/5
Schoonheidsspecialiste Basiscursus

Mijn ervaring met NHA is goed. Ik ben zelfs aan de tweede cursus begonnen via het NHA.

3/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Ik vind de lesmaterialen goed. Ik vind de schrijf opdrachten moeilijk.

4/5
Indonesisch voor beginners

Ik ben heel tevreden met mijn gekozen cursus. Kan nog niet geloven dat ik de taal vloeiend ga spreken. Maar dat komt nog wel.

5/5
Engels voor beginners

Alles ziet er keurig uit en duidelijk.

4/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Op zich zijn de lessen compact en redelijk goed te volgen, maar ik had graag meer voorbeelden gezien in de teksten. Soms staan er ook wat tegenstrijdigheden in en die krijg ik niet helemaal helder met de docent.

4/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Ik ben nog bezig met de cursus, maar merk dat ik in de praktijk er al veel aan heb.

5/5
Engels voor beginners

Duidelijken uitleg van de opdrachten Dat maakt het fijn om te leren.

4/5
Kindercoach

Tot nu toe vind ik de cursus erg interessant. Ik ben nog niet zo ver met deze cursus, ben nu bij hoofdstuk 3. Het moeilijkst vind ik om tijd te vinden voor de lessen. Helaas staan er nog wel wat fouten in de tekst.

4/5
Zweeds voor beginners

Er zitten Nederlands woorden in de `tekstboeken` die weinig tot niet gebruikt worden in de dagelijks taal. Dit kan voor verwarring zorgen. Bovendien is de docent tot nu toe niet erg flexibel geweest. Ik had WORD destijds niet in de juiste taal staan. Dus veranderde de kleine letter i naar een grote I . Ik heb dit aangegeven omdat ik later zag dat de zin niet meer correct was. Docent wist het maar deed er verder niets mee. Heel frustrerend !

4/5
Tandartsassistent

De leerstof wordt erg duidelijk uitgelegd en de lay out van de NHA is top. Alleen een punt dat ik erg lang wacht op resultaten wanneer ik huiswerkopgave door stuur wat dus niet binnen de aangegeven 5 werkdagen gebeurd maar wel 3 weken kan duren. Verder ben ik erg tevreden.

4/5
Populaire Elektronica Beginners

Ik bemerk dat er fouten in het lesmateriaal aanwezig is. Leraar is super!!

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik was onder de indruk van de producten die meegestuurd zijn. Ook zijn alle lessen erg duidelijk en overzichtelijk. I'm excited!!!

5/5
Nagelstyling met Gel

Ik heb tot nu toe alleen maar positieve reacties, en ik zelf ook

3/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik heb de cursus nog niet volledig ontvangen maar tot nu toe ziet het er goed uit. Ik wilde per kwartaal betalen. Dit kan wel maar wordt per maand een 4e deel geïncasseerd en dat zag ik niet zitten. Per maand leek me beter. Helaas moet ik daardoor wel wachten. Wel begrijpelijk maar vervelend. Voor de rest goed geholpen aan de telefoon bij de omzetting van de betaling!

4/5
Webdesign

Het is veel tekst overtypen en de vraag is of dat bij een design cursus wel zo zinvol is.

5/5
Fitness Trainer A Branchediploma

Ik ben 100% blij met het product!

5/5
NLP

Ik vind de opleiding interessant en de feedback van de docent heel prettig.

4/5
Buitengewoon opsporingsambtenaar

Ik ben pas begonnen vanwege familie omstandigheden heb ik nog niet veel tijd gehad en ben pas bij les 3. Tot nu toe vind ik het fijn leren juist af en toe dat er staat we komen er later in de cursus op terug verwarrend. Huiswerk insturen prima geregend en super snel nagekeken. Hopelijk ontvang ik binnenkort de tablet kan ik daar alles op maken ipv op de gsm.

4/5
Gewichtsconsulent(e)

Ziet er allemaal goed verzorgd uit, alles compleet en goede balans materiaal. Ook de aanschaf c.q. opsturen is correct gedaan.

4/5
Illustratief Tekenen

nog maar net begonnen maar interessant tot nu toe

5/5
SketchUp (3D tekenen)

Het bevalt mij omdat: 1 duidelijkheid 2 prettige indeling van de lesmap 3 communicatie is goed 4 digitaal huiswerk inlever 'knop' is niet te vinden.. Maar dat kan ook aan mij liggen.. ;) Inmiddels heb ik het wel gevonden.

5/5
Hondentrimmen

Ik ben heel blij dat ik de opleiding hondentrimmen begonnen ben. Ik vind het super leuk en leerzaam!

5/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

Ten eerste wordt alles netjes aangeleverd, duidelijke uitleg en mooie boeken, het huiswerk wordt snel beoordeeld.

4/5
Basisopleiding Verzorgende-IG

Je krijgt waar voor je geld. Dit is mijn tweede keer dat ik een opleiding ben begonnen. Dus bevalt goed. Het is de goedkoopste maar doet niet onder aan kwaliteit

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

Het is erg compleet geleverd en ik heb plezier in het volgen van de cursus, maar vindt het wel lastig een goede beoordeling te geven na twee lessen.

4/5
Logistiek Teamleider

zeer tevreden al zou het handiger zijn om moduletoetsen appart van het huiswerk online te kunnen versturen

4/5
Papiaments voor beginners

Tot nu toe bevalt de cursus mij heel goed, alleen het is soms lastig is omdat een oefening niet goed word uitgelegd en ik dan ineens niet meer snap hoe ik het moet maken. Met een thuisstudie is dat lastig

5/5
Lean Management

De opleiding: Lean Management is erg leerzaam. Letterlijk elk onderdeel van Lean komt aan bod. Ook de huiswerkopdrachten zijn erg duidelijk. Ik. Heb de opleiding bijna afgerond maar ik ben blij dat ik voor deze heb gekozen!

4/5
Excel 2016

ik ben tevreden met de lesstof alleen als ik een vraag heb omdat ik bijvoorbeeld ergens niet uitkom moet ik eerst mij huiswerk opsturen met een vraag erbij waardoor mijn huiswerk een lager cijfer krijg ik kan het daarna wel verbeteren en nog een keer opsturen om dan een hoger cijfer te krijgen maar ik zou graag willen dat ik een vraag zou kunnen stellen zonder het eerst mijn huiswerk op te sturen.

4/5
Horecaportier

Ik hads

4/5
Webdesign

De cursus, Webdesign, is duidelijk. In het begin had ik wat moeite met het installeren van Aptana en hier vond ik toch net te weinig informatie over staan. Volgens mij staat er ook nog een oude link op NHA die niet werkt. Verder is de cursus erg leuk en duidelijk. Je leert alles vanaf de basis en het is goed te volgen. Ik heb gekozen voor studeren met hulp dus ik lever elke keer mijn huiswerk in. Wat ik daarbij wel merk is dat ik soms sneller werk dan dat er wordt nagekeken en dat werkt niet altijd even prettig. Ook vind ik dat er een verbetering doorgevoerd kan worden voor het stellen van vragen. Dit kan nu enkel in het vakje van je huiswerk inleveren, maar dit werkt niet prettig. Soms heb je een snelle of korte vraag, het zou fijn zijn om bijvoorbeeld te kunnen mailen naar je docent via een Eigen NHA e-mailadres van de docent. Waarbij dan ook staat bijv. reactietijd binnen 3 werkdagen (ik noem maar wat). Verder bevalt het erg goed!

4/5
Zweeds voor beginners

Op zich zeer tevreden met het ontvangen product. Helaas was de map die ik kreeg beschadigd. Helaas nog geen nieuwe ontvangen. Maar daarnaast was het product snel binnen en kon ik snel aan de slag met mijn studie.

4/5
PDB compleet

Ik ben pas net begonnen. Het nakijken van het huiswerkopdrachten gaat heel snel. Tot nu toe binnen 12 uur nagekeken. Tot nu toe heel positief.

4/5
Excel 2016

Ik heb de opleiding teamleider logistiek gevolgd. Goed omschreven, gericht op praktijk. Huiswerk begeleiding goed en snel. Het cursus boek bevat redelijk veel spatie fouten, daar mag best iemand naar kijken, komt af en toe slordig over.

3/5
Office 2016

Ik had meer diepgang van de cursus verwacht. De informatie is erg basaal. Ook vind ik het vervelend dat er geen vragen aan de docent gesteld kunnen worden. Dit kan wel bij het indienen van het huiswerk maar het zou fijn zijn als er tussendoor ook vragen gesteld kunnen worden. Het is tenslotte een cursus met begeleiding.

5/5
Fotografie

Goede en duidelijke lessen en erg fijn dat alles via de studenten pagina te vinden is kwa huiswerk en formulieren. Persoonlijke docent die er altijd voor je Is. Ik vind het top!!

5/5
Vrij Tekenen

Overzichtelijk studiemateriaal, goed verzorgd. Mooi dat de lessen zowel Fysiek als digitaal te volgen zijn. De terugkoppeling van de docent ( na het insturen van je huiswerk) stimuleert je tijdens de studie.

3/5
Vwo wiskunde B

Ik vind dat de stof goed opgebouwd is en echt begint bij de basis. Waar ik mij nog wel regelmatig aan stoor, is dat de figuren soms niet goed geprint zijn en niet overeen komen met de opdrachten.

5/5
Thuiskapper

Het product was meer dan verwacht. Voor een klein prijs krijg je meer dan je verwacht. Ik heb de product thuiskapper besteld. Heb het heel snel thuisgekregen, met een grote waarde aan spullen. De uitleg is goed te doen met filmpjes en theorie uit de boek. Makkelijker dan ik verwacht had! Super blij mee :)

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Ik heb nog maar een paar lessen gevolgd. In de tijd van feestdagen lag het even stil, heb het voornemen om het weer op te pakken. Zelf ben ik enthousiast. Denk wel als je nog nooit iets van Engels gehad heb op school zal het niet meevallen. Een en ander herken ik nog van vroeger wat ik ooit op school heb geleerd. Ik merk wel dat als ik iets in het Engels hoor wel probeer om dit te verstaan en Engelse woorden probeer te herhalen dus ook uit te spreken. Verder oefen ik af en toe als mijn volwassen kinderen thuis zijn. Kwam er wel achter dat er maar beperkt ruimte is om een vraag te stellen bij het verzenden van je huiswerk. En de geluidsfragmenten komen niet altijd overeen met wat er in het boek staat... Ik ga in ieder geval weer vol goede moed verder!

3/5
Apps maken

Gerichter sturen op een bepaald onderwerp in de huiswerkopgaven. Het is moeilijk zonder een bepaalde richting of opdracht om zelf een app te bedenken. Het is makkelijker een app te maken als je de eisen/opdracht van de "opdrachtgever" weet.

4/5
Office 2016

Ik ben deze studie begonnen i.v.m. een andere functie binnen defensie. Weet eigenlijk nog te weinig om het compleet te beoordelen, maar tot dusver bevalt de begeleiding goed

5/5
Paardenverzorging

Het is duidelijk aangegeven wanneer het product geleverd wordt, het product ziet er netjes uit en de informatie van de lessen is erg leuk en interessant. Op deze manier is het voor mij mogelijk om in mijn eigen tempo een cursus te volgen die ik interessant vindt.

5/5
Weddingplanner

Heel goed. Zeker naar verwachting

4/5
Dierenartsassistent

Leuke en leerzame studie.

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

Het bevalt mij goed, kan wanneer ik in de gelegenheid ben even studeren. Momenteel nog te weinig tijd voor,maar dat is ook het mooie ervan er staat geen druk achter!

3/5
Korte Verhalen Schrijven

Heb pas vier lessen gehad en die waren naar tevredenheid.

4/5
Life Coach

De cursus zit in een mooie map en is zeer overzichtelijk. Duidelijke tekst en voldoende oefenmateriaal .

4/5
Grafisch Vormgever

Ik ben nog maar net begonnen, maar het komt op mij over als behoorlijk compleet, voor mij iets te uitgebreid zelfs. Ik ben van de grote lijnen en er staan heel veel details en extra informatie in de map. Dat maakt het voor mij veel en onoverzichtelijk. Verder prima, goede illustraties. 1e huiswerkopdracht werd na iets van 2 weken nagekeken, vond ik wel vrij lang duren. Maar nakijken en reactie waren verder goed en duidelijk.

5/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Ik ben tevreden over het onderwijsproduct die aan de beschrijvingen en verwachtingen voldoet. Alleen beschik ik niet over het thuisprogramma pakket Microsoft 365. Het zou fijn zijn als het bestand van Libre office ( ODT van het linuxprogramma) voor het huiswerk in de digitale inzending wordt geaccepteerd. Verder ben ik te spreken over de digitale contact met docent.

5/5
Stressmanagement / Stresshantering

Prettige, informele schrijfwijze met herkenbare voorbeelden en begrijpelijke tips. Het "dwingt" tot goed nadenken over jezelf, maar op een prettige manier.

3/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Ik ben nog niet lang bezig met de Basiskennis Boekhouden, maar vindt het een fijne cursus. Wel merk ik dat ik soms nog wat moeite heb met alle stof goed te volgen; dit is omdat ik werken met cijfers altijd best lastig heb gevonden en dus soms wat extra regels uitleg nodig heb. Ook heb ik gemerkt dat de leraar niet altijd antwoord terug geeft op mijn vragen, wat het soms dan ook weer lastig maakt. Verder echt super geregeld! Super service aan de telefoon, alles was snel binnen. Zit alleen nog te wachten op de producten die je bij de cursus krijgt, maar weet zeker dat als ik hierover bel, dat het snel geregeld is.

4/5
Illustratief Tekenen

Ik vind de cursus boeiend en leuk, de huiswerk opdrachten zijn uitdagend en geven mij de uitdaging om eens hele andere technieken en materialen te experimenteren . De feedback van de docent is heel opbouwend en prettig uitgebreid.

5/5
Medisch Secretaresse

Het spreekt allemaal voor zich. Snel duidelijk. Fijne leraren

5/5
Astrologie

Het product bevalt me prima. Alleen duurt het lang voordat je weer nieuwe lessen krijgt.

5/5
Bloemschikken

Ik heb super blij met mijn leerstof

5/5
Excel 2016

Alles is duidelijk omschreven in de lessen. Huiswerk wordt vlot nagekeken en eventuele opmerkingen worden geplaatst.

5/5
Antiek en Oude Kunst

Het is uitdagend opgesteld. Daar bedoel ik mee dat ik geprikkeld wordt om verder te lezen/leren. Dat heb ik nodig om een studie vol te houden.

5/5
Turks voor beginners + gevorderden

Ik ben nog niet zo lang bezig maar tot nu toe vind ik het heel prettig... Leraar ook heel gezellig!!

5/5
Medisch Secretaresse

Ik ben nog niet heel lang geleden begonnen maar tot op heden ben ik zeer tevreden. Het huiswerk wordt vlot nagekeken, de lesstof is duidelijk en ik kan altijd bellen of vragen stellen. Het enigste verbeterpunt zou zijn dat je bij het indienen van huiswerk iets meer ruimte (tekens) krijgt om een vraag te stellen aan de docent. Nu krijg je 140 tekens, dat is echt weinig.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Erg fijn en goede begeleiding