Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Het zijn gemakkelijk te lezen lessen. Fijn dat het zowel online te volgen is als vanuit een map. Soms is lekker lezen uit een map veel fijner omdat ik meteen kan markeren wat ik belangrijk vind. Voor mij een actievere vorm van leren. De onderdelen van showmodellen enz. Dat gaat er niet echt in, hier ligt mijn interesse niet en ik hoef dit ook niet te weten omdat ik alleen maar doodles ga trimmen. Dat is dan moeilijk om door te komen.

4/5
Zakelijk Duits

De tijd nemen om op bepaalde momenten geconcentreerd met deze cursus bezig te zijn.

4/5
Reisadviseur

Heel veel informatie, maar duidelijk te overzien en het is makkelijk te begrijpen.

4/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Fijne cursus. Ik zou graag zien dat er bij de cursus vermeld staat, dat je wel ervaring met de computer moet hebben. Zelf ben ik 56 jaar en heb daar wel moeite mee.

5/5
Zelfstandig Interieuradviseur

De inhoud van de opleiding is leuker dan gedacht. De online leeromgeving werkt prettig. Ik ben enthousiast!

5/5

Fijne en leerzame opleiding. Het NHA systeem werkt goed en het is overzichtelijk. je hebt geen verplichtingen en kan op eigen tempo je studie afronden.

5/5
Grafisch Vormgever

Nog maar bij les 6 van de cursus, maar tot nu toe heel erg leuk! Duidelijke uitleg, leuke opdrachten en het huiswerk wordt snel beoordeeld door de docent, met leuke en persoonlijke feedback. De lesboeken heb ik nog niet één keer ingekeken (het is gewoon een papieren versie van wat je op de computer ziet); ik had ze eigenlijk helemaal niet willen hebben. Misschien is het een idee om mensen de keuze te geven of ze wel of niet de lessen op papier willen? Dat scheelt een hoop bomen en verzendkosten...

5/5
Financieel Administratief Medewerker

Goede service, alles wordt snel afgehandeld en ook heel duidelijk.

5/5
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

De opleiding bevat inhoudelijk veel informatie. Zonder voorkennis kan dit soms wat lastig te begrijpen zijn, omdat de stof zich snel opvolgt. Wellicht zou een soort basis boek (inleiding in de psychologie) een mooie aanvulling kunnen zijn. Dat er zoveel informatie wordt gegeven maakt de stof makkelijker toepasbaar in de praktijk..

4/5
Stervensbegeleiding

Wordt duidelijk beschreven waar het omgaat en goede verwijzing naar site waar je veel aan heb

3/5
Sociale Hygiëne

Materialen prima, de persoonlijke begeleiding bestond uit zo'n 500 tekens per vraag... dat is echt een no go. Prima docente hoor, maar een paar zinnen per hoofdstuk als vraag is wel bizar

5/5
Filiaalmanager

Ik ben sinds kort begonnen maar tot nu toe ben ik heel enthousiast.

5/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Super leuke studie.Goede uitleg en fijne lerares.Ben er super super blij mee. Lieve groet

5/5
WordPress

De lessen zijn helder opgezet en pakken alles stapsgewijs aan.Met weinig tot geen ervaring heb je aan het begin van de cursus je eigen website live en leer je gaandeweg steeds meer over het vullen, beheren en personaliseren ervan door middel van een leuk thema voor de site en bijbehorende opdrachten. Er zijn veel huiswerkmomenten (voor als je studeert met begeleiding) en die zijn razendsnel nagekeken. Ik raad deze cursus aan.

4/5
Orthomoleculaire Therapie

Het is een interessant, maar moeilijk onderwerp. Ik vind het vervelend dat je niet vanuit de digitale versie kunt knippen en plakken om een eigen samenvatting te maken. Nu ben ik veel tijd kwijt met stukken over typen.

4/5
InDesign

Ik ben nu halverwege en tot nog toe zijn de opdrachten helder en duidelijk. Ik ben benieuwd naar de volgende lessen en hoop dat ik mijn eigen onderwerp voor de folder mag kiezen en als dat niet in opdracht staat, de vrijheid wordt gegeven om dit wel te mogen

5/5
Voetreflexologie Extra Uitgebreid

Duidelijk materiaal en goedecterugkoppelingen

4/5
Programmeren voor Beginners

Ik vind het een fijne instapcursus. Ik heb de cursus gekozen om te kijken of programmeren iets voor mij is. Wat ik met name heel leuk vind is dat we naar een eindresultaat toe werken.

4/5
Logistiek Medewerker

Zou iets meer feedback van degene die het huiswerk controleerd kunnen komen. Uiteindelijk doe je zelf..

5/5
Stervensbegeleiding

Het is een zeer duidelijke studie, daarbij is huiswerk ook zo nagekeken, complimenten!

5/5
Persoonlijke Effectiviteit

Ik ben tevreden met de cursus omdat ik al heel veel dingen over mijzelf heb ontdekt die ik nog niet wist.

3/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

De cursus is zeer uitgebreid. Echter vind ik soms de tekst echt veel te lang waardoor het bij mij niet binnen komt. Ook de vraagstellingen vind ik niet altijd even correct. Als ik het 1 op 1 vergelijk met de tekst, staat het soms niet eens beschreven.

4/5
SketchUp (3D-tekenen)

Eenvoudige en duidelijke omschrijving van de lesstof. Ideaal voor starters.

5/5
WMO Consulent

De lesstof is uitstekend geschreven (leesbaar, praktijkvoorbeelden, bondig) en de bijbehorende huiswerkopdrachten zijn interessant om te maken. Ieder hoofdstuk bouwt goed voort op het voorgaande.

5/5
Management Assistent

De cursus is erg duidelijk en wordt goed samengevat. Huiswerk wordt snel nagekeken. Kortom: ik ben erg tevreden.

4/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

lesstof is duidelijk en helder omschreven. Huiswerk is snel nagekeken.

4/5
Branchediploma Schoonheidsspecialist

Het tot nuntius schriftelijke gedeelte is duidelijk en goed te begrijpen

5/5
Medewerker Administratiekantoor

In mijn tempo studeren, snel feedback van mijn docent, vindt ik heel fijn

4/5
Antiek en Oude Kunst

Ik leer er echt iets van (wat een veel groter compliment is dan hoe het klinkt). Heldere lessen, goed opgebouwd.

4/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Heb betaald voor met nakijken maar er wordt zelden nagekeken alleen als ik erom vraag. Verder vond ik een paar kleine dingen in die niet bleken te kloppen in het boek (nagevraagd bij docent). Alles is echter wel duidelijk en goed te volgen hierdoor ben ik toch blij met de opleiding. Heb al veel geleerd en leer vast nog veel meer.

4/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Het is fijn dat je een motivatie coach hebt ,zodat je weet dat je niet achter loopt. Je kan op je eigen tempo en dag leren per computer of gewoon uit de map die je hebt ontvangen. Via de map vind ik erg prettig. Daarna kun je de vragen online invullen en checken. Ook dat vind ik erg fijn . Dus tot nu toe gaat het voor mij goed.

5/5
Reiki

De manier waarop je bij elk hoofdstuk een toets kan doen vind ik wel handig omdat ik wat trager leer door mijn leesprobleem, op deze manier is het wel beter te doen . Top!

4/5
Indonesisch voor Beginners

De cursus is zeer duidelijk de docente kijkt ook lekker vlot het huiswerk na. Alleen klopt het nakijkboekje soms niet met het werkboekje.

3/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken + Effectief Communiceren

Ik ben zeer tevreden over de docent. Het huiswerk wordt snel nagekeken en goede feedback met de uitleg! De docent bemoedigt ook, heel aardig en attent! Helemaal top! Ik vind de stijl hoe de lesstof wordt uitgelegd niet echt makkelijk te lezen en niet echt dat ik het meteen begrijp. Ik moet het een paar keer lezen voordat ik het snap en het blijft hangen zeg maar. Misschien moet ik gewoon even wennen dat ik nu iets aan het leren ben, hoewel ik echt heel veel lees. Ik vind het dus niet echt iets makkelijks om weg te lezen!

5/5
Cyber Security voor Beginners

Het is een informatieve en leerzame studie. De begeleiding die gegeven wordt voldoet aan verwachtingen met daarbij een snelle reactie.

5/5
Office 365 voor Mac

Naast de online leeromgeving krijg je ook een papieren versie van de hele cursus. Dit werkt erg prettig, niet alleen om off-line te werken maar ook om lekker ouderwets teksten te kunnen aanstrepen en aantekeningen in de kantlijn te maken.

4/5
Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Cursus is leuk maar de delen die letterlijk uit de wet zijn overgenomen vind ik af en toe lastig te behapstukken.

5/5
Ayurveda

Duidelijk uitleg van de lesstof en snelle feedback van de docent

4/5
Fitness Trainer A Branchediploma

Een fijne opleiding, ik ben zelf al 30 jaar actief in de krachtsport, en vind het heel interessant om eindelijk mijn kennis op te vijzelen. De cursus gaat me makkelijker af dan verwacht, en de lessen en huiswerk opgaven zijn goed te maken. Ik zou in de toekomst deze opleiding zeker aanbevelen. Ontzettend bedankt NHA.

5/5
Arabisch voor Beginners

Heel fijn dat het op mijn eigen moment kan en de feedback die ik krijg is helder en kort.

5/5
Voetreflexologie

Een zeer complete manier van studeren. Alles is overzichtelijk, duidelijk en prettig. De aanvraag, de snelheid, de backup, alles is tot in de puntjes geregeld, waardoor je je gesteund voelt en er niet alleen voor staat.

3/5
Arduino Programmeren

Ik ben net aan de cursus begonnen, dus ik vind het een erg raar moment om mijn mening te geven over deze cursus. Wellicht dat ik in een later stadium, een beter beeld heb van de cursus.

5/5
Astrologie

De cursus is heel interessant. Heel snel reactie op je ingeleverde huiswerk.

5/5
Sport & Voeding

De cursus Sport en voeding is een hele interessante cursus die zowel theorie en praktische inzichten geeft!! Echt leuk om te volgen!

5/5
Vertrouwenspersoon

Goede heldere opzet waarbij alle facetten waar je als VP mee geconfronteerd kan worden behandeld worden. Veel praktische voorbeelden krijg je mee

4/5
SketchUp (3D-tekenen)

Heel toegankelijk, voor iedereen te volgen. Met een paar lessen al complete tekeningen maken werkt erg motiverend.

5/5
Frans voor Beginners

duidelijke cursus en snel antwoord op vragen en huiswerk

4/5
Windows 11

Ziet er goed uit, ben nog maar net begonnen.

5/5
Voetreflexologie

Het zijn duidelijke lessen. Er is ruimte om vragen te stellen en via huiswerkopdrachten heb je contact met je leraar, zo voelt het persoonlijk, terwijl je thuis in je eigen tempo en in vertrouwde ongeveinsd aan het werk bent.

4/5
Basisvaardigheden Horeca

Om de cursus interactiever te maken, is het een idee om videos roe te voegen.

4/5
Fitness Trainer A Branchediploma

Ik vind de lesstof duidelijk. En je hebt altijd hulp achter de hand. Fijne opleiding.

4/5
PDB Certificaat Kostencalculatie

Heel duidelijk. Ik ben tevreden. De huiswerk is heel snel gecontroleerd. Ik ben benieuwd voor de volgende lessen.

5/5
Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht

Ik vind dat ik krijg en doe wat ik ervan had verwacht n.a.v. de studiegids en info. Allen vind ik de onlinecoach geen meerwaarde hebben.

4/5
NLP Coach

Duidelijke cursus. Goed ingedeeld. Huiswerkopgaven digitaal snel nagekeken.Plaza werkruimte prettig.Goede feedback. Kortom fijne cursus.

5/5
Realistisch Tekenen

Alle lessen zijn duidelijk. Ook wat er van je verwacht word, staat duidelijk weergegeven. Het is zo ontzettend leerzaam en de feedback van de docent is ook een fijne duw in de rug en ondersteuning voor de toekomst. Ook het insturen van het huiswerk verloopt erg makkelijk.

5/5
Stervensbegeleiding

Ik ben zeer tevreden over mijn docente. Binnen 2 dagen is mijn huiswerk nagekeken. De lesstof is uitgebreid en interessant. Blij dat ik aan deze opleiding ben begonnen bij NHA.

5/5
Engels voor Beginners

Het is een opleiding die stapsgewijs vanaf de basis is opgebouwd. Door de tips hoe te leren die ik kreeg van de motivatiecoach en begeleiding van mijn docent gaat het tot nu prima. Ik moet wel zeggen dat ik meer tijd aan het leren besteed dan er op papier voor staat. Maar ik weet dat ik die tijd nodig heb door gezondheidsklachten.

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Laagdrempelig erg leuk leerzaam

4/5
Stressmanagement / Stresshantering

Een handige opleiding, waar ik zowel prive alswel op het werk zeer zeker iets aan heb. Mooie logische opbouw en het contact met de docente is zeer prettig. Snel en duidelijke opmerkingen bij het gecontroleerde huiswerk. Ik raad deze dan ook zeker aan (mooi voorbeeld hoe online opleiding moet verlopen)

5/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 3 van 3

Het fijne van de ze cursus of opleiding is dat ik in mijn eigen zelfstandige tempo mag en kan werken. Super fijn om zo te kunnen studeren. Het huiswerk wordt ook snel nagekeken en dat geeft motivatie om door te gaan.

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Fijne online leeromgeving goede coach.

4/5
HACCP

Cursus is goed te doen zeker als je de cursus ook op papier hebt. Enige nadeel is dat ik nu bv als bijna 2 weken op mijn cijfer zit te wachten, dat kan echt niet.

5/5
Dieren EHBO

Alles gaat gewoon goed.

4/5
Schoonheidsspecialist(e) Basiscursus

De cursus is interessant, zou alleen nog iets meer dieptegang willen leren over de onderwerpen, maar natuurlijk wel dat het bij de basis blijft.

5/5
Taarten Maken

Ik heb taart cursus en ik ben tevreden met boeken en uitleggen en ik heb veel geleerd van de boeken

4/5
Vwo Wiskunde B

De stof is over het algemeen goed opgebouwd en helder. Wel zouer iets meer aandacht mogen worden besteed aan de lay- out. Berekeningen zijn soms moeilijkte lezen.

5/5
Encaustic Art

Super leerzame cursus. Fijn om te doen. Erg ontspannend.

4/5
WMO Consulent

De inhoud is duidelijk beschreven. Echter vind ik persoonlijk het niveau van de opdrachten wat laag. Het zijn veel letterlijke vragen, graag had ik wat meer inzicht vragen gezien. Ook duurt het nakijken van de opdrachten vaak langer dan vijf werkdagen. Wel zeer tevreden met de kennis van de docent en de feedback die gegeven wordt op de opdrachten.

4/5
Theologie

de cursus is zeer interessant. ook wel pittig. voor de huiswerkopgaven heb ik vaak het internet nodig, maar dat is geen probleem.. de cursus bevalt goed en de docent is vrij snel met het retourneren van de huiswerkopgaven.

4/5
Duits voor Beginners

Prima

5/5
Logistiek Teamleider

ik vind het een fijne studie en een goede begeleiding

5/5
Autotechniek

Fijne cursus met duidelijke uitleg. De tekeningen op zichzelf zijn duidelijk, echter soms zou het fijn zijn om een en ander te zien in een video (werking versnellingsbak bijvoorbeeld).

5/5
Theologie

Goede en interessante informatie. Niet alleen uitleg in de klapper maar ook een goed studieboek wat is toegevoegd. Zeer tevreden

5/5
E-coaching

Deze sluit goed aan bij de huidige manier van werken en ondersteun bij mijn interpretatie hiervan.

5/5
Babymassage

Compleet en begrijpelijk

5/5
Tandartsassistent

Duidelijke beschrijving, goed te doen

5/5
Reiki

Heerlijk rustig leren wanneer het mij uitkomt .

3/5
Effectief Communiceren

Goed bevallen, al vond ik de huiswerk cijfers en de feedback altijd een beetje hetzelfde. Komt niet heel geloofwaardig over.

5/5
Energetisch Therapeut + Reiki

Ook al ben ik nog maar pas met de opleiding begonnen: vind ik de lesstof al enorm leuk en interessant. Het studiematrriaal is overzichtelijk en duidelijk. Ook het leerboek en de aanvulllende Infoti zijn boeiend en zinvol. De Plaza Site is makkelijk te gebruiken. Ik ben blij dat ik de opleiding tot Energetisch Therapeut via NHA ben gestart.

4/5
Duits voor Gevorderden

De cursus hoe raar het ook klinkt geeft mij energie. Energie om mijn Duits te optimaliseren. Ik vind de lessen zeer toepasbaar in de dagelijkse praktijk.

5/5
Certificaat Beveiliging B

Een goeden cursus die leerzaam is maar ook serieus

5/5
Aromatherapie

Het is een leerzame opleiding waar je veel kennis opdoet over de oliën en de werking ervan, je wordt tijdens de opleiding al uitgedaagd om actief te onderzoeken welke oliën het beste bij jou passen

4/5
Taxichauffeur (CCV)

Goed

5/5
Bedrijfspsychologie

het lesmateriaal is duidelijk. het huiswerk wordt snel nagekeken en de feedback is nuttig. het studentenportaal is overzichtelijk en makkelijk in gebruik

5/5
Callcentermedewerker

Ik ben heel blij met de cursus, makkelijk te te volgen en goed combineren met werk en huishouding.

5/5
Notuleren

Mijn ervaring is goed, alles is duidelijk beschreven en er worden goede tips aangereikt. Mijn werkgever heeft bepaalde programma's, waaronder OneNote, geblokkeerd voor gebruik, misschien dat meerdere bedrijven dit hebben.

3/5
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

In de leerstof blijft alles erg globaal. Er worden weinig concrete voorbeelden getoond en nauwelijks foto's toegevoegd. Ik ben nu nog heel veel aan het zoeken op google om te begrijpen wat er nu bedoeld wordt.

4/5
Photoshop

Waarom werken met cijfers en niet met onvoldoende of voldoende. Creativiteit kun je niet objectief beoordelen. Verder zouden bepaalde zaken in het boek beter omschreven kunnen worden Er staan ook niet bij iedere les voorbeelden terwijl dat dat wel zo zou zijn.

3/5
Gimp Fotobewerking

Informatie klopt niet altijd

5/5
Management Assistent

Fijn dat het zowel op papier als digitaal in te zien is. Ook fijn dat de docenten snel het ingeleverde huiswerk nakijken. Mvrgr *******

5/5
Antiek en Oude Kunst

Goede, zeer gedetailleerde leerstof. Het nakijken van het huiswerk duurt soms lang.

4/5
Grafisch Vormgever

Al veel geleerd, al ben ik pas bij les 10, nog maar 38 te gaan... Bij enkele huiswerkopdrachten vind ik het wel lastig om te begrijpen wat de docent als resultaat wenst te zien. Vraagt wel heel veel fantasie, dat is soms wel een hele uitdaging. De cursus vraagt ook wat meer tijd dan ik had begrepen, maar is wel heel leuk om mee bezig te zijn en mezelf of dit vlak te ontwikkelen. Gelukkig zijn, ondanks bovenstaande, mijn resultaten prima Ben heel benieuwd naar wat we nog meer gaan doen. Nu al zin in.

4/5
Emotionally Focused Therapy (EFT)

Helder omschreven cursus. Goede literatuur erbij. Docent kijkt vlot huiswerk na.

5/5
Uitvaartverzorger

Het is duidelijk materie. Het huiswerk wordt snel nagekeken. Fijn dat je het op je eigen snelheid kan doen.

4/5
Kindercoach + Kinderpsychologie

Fijn dat het gecombineerd is

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Super duidelijke cursus. Leuk pakket ontvangen dat meteen motiveert te beginnen. Huiswerk wordt snel nagekeken. Duidelijk, motiverend en ideaal online en op papier.

5/5
Energetisch Therapeut

Mooie duidelijke opleiding. Ook het portaal waar je in werkt is overzichtelijk. Ik ben blij dat ik voor Nha heb gekozen.

4/5
Eigen Kledingzaak Starten

Ik ben tevreden omdat je je eigen snelheid van werken kunt bepalen en er geen druk wordt opgelegd. Ook vind ik de opzet van de hoofdstukken en inhoud erg duidelijk.

3/5
Financieel Administratief Medewerker

1.Per les toch soms veel nieuwe feiten. 2.Bij vragen is 500 tekens om je vraag/vragen te verwoorden soms weinig 3. Pos: huiswerk wordt snel nagekeken met diverse opmerkingen van de docent.

5/5
Copywriter + SEO

Inmiddels aanbeland bij de vierde les van deze cursus, kan ik zeggen dat ik met veel enthousiasme van start ben gegaan en uitkijk naar de resterende lessen. Ik beleef veel plezier aan het bestuderen van de theorie en het maken van de opdrachten. De opbouw van de lessen zijn erg goed en bevatten veel relevante inhoud. De oefenopgaven en de huiswerkopdrachten sporen je aan om meteen met de geleerde theorie aan de slag te gaan. De opdrachten zijn erg uitdagend en dwingen je met een kritische blik te kijken naar alles wat je tijdens leest én zelf schrijft. Ook worden de ingezonden huiswerkopdrachten vlot nagekeken; dit werkt erg stimulerend. Ook merk ik dat ik, sinds ik van start ben gegaan met deze cursus, dat ik heel anders kijk naar advertenties, blogs, websites en andere reclame-uitingen.

5/5
Sport & Voeding

Het is duidelijk, overzichtelijk en het is fijn dat je je eigen tempo kan aanhouden.

5/5
Autoverkoper + Autotechniek

Pittig, maar prima te doen als je er echt de tijd voor pakt.

5/5
WMO Consulent

Hele heldere en duidelijke opleiding die mij meer perspectief biedt op nieuwe kansen voor een nieuwe toekomst.

4/5
Python

Het is een goed boek dat behandeld word maar de cursus is niet heel veel extra. Meeste huiswerk opgaven zijn heel kort en makkelijk

4/5
Kapper

De cursus is uitgebreid en duidelijk beschreven, aangevuld met een aantal instructievideos. Mis helaas wel materiaal om te oefenen zoals haarverf en verschillende sterktes waterstofperoxide. Voor de rest erg tevreden tot nu toe..

4/5
Hondentrimmen

Erg goede cursus. Af en toe voelen zinnen of stukken tekst niet afgemaakt aan, maar dat heeft gelukkig geen invloed op het leren. Erg interessant en fijne online leeromgeving.

5/5
Copywriter + SEO

Een duidelijk omschreven cursus, verdeeld in logische hoofdstukken. Het is makkelijk om in je eigen tempo de cursus te volgen en het huiswerk te maken. Ik verwacht goede resultaten van deze cursus en heb altijd weer zin om een nieuw hoofdstuk te bestuderen.

4/5
Vakdiploma Drogist

Site werkt prima. Vind de inhoudelijke tekst soms onoverzichtelijk. maar dat is te overzien.

4/5
Kindercoach + Kinderpsychologie

De inhoud is heel interessant en goed opgebouwd. De uitleg is heel goed en begrijpelijk.

4/5
Hondentrimmen

Leuke en interessante opleiding!

4/5
Illustrator + Illustratief tekenen

Leerzaam, duidelijk beschreven en leuke oefenopgaven. Fijne feedback van de docent

4/5
Leefstijlcoach

Heel duidelijk.

4/5
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

!ben nog maar net bezig

4/5
Prince2® Foundation (6th edition)

Het materiaal van de opleiding is duidelijk. Het huiswerk wordt snel nagekeken met duidelijke feedback

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Ik ben nog maar kort geleden begonnen. Het studiemateriaal is uitgebreid en goed geschreven. Goede praktijkvoorbeelden. Het huiswerk is snel retour met goede feedback. Helaas bleek de online bibliotheek leeg terwijl er een jaar gebruik van gemaakt mag worden. Daar moet ik nog achteraan.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Ben zeer tevreden over de lesstof en de docent.

5/5
Voetreflexologie

Altijd snel alles geregeld en goede begeleiding

3/5
Copywriter + SEO

De cursus bevat interessante informatie, maar heeft niet de diepgang die ik ervan had verwacht. Het gedeelte over Copywriting bestaat voornamelijk uit schrijfopdrachten. Op dit huiswerk heb ik tot op heden nog geen feedback of persoonlijke reactie gekregen van de docent, enkel een cijfer. De cursus SEO bestaat uit het beantwoorden van vragen, hetzij door informatie uit de cursus over te nemen, of door een aangegeven zoekopdracht uit te voeren. Wederom niet diepgaand. In principe een prima cursus, maar met enkel basisinformatie.

5/5
Dierenartsassistent

De cursus is super fijn, de begeleiding is goed. Als er vragen zijn kunnen die gesteld worden, zowel aan de leraar als aan NHA. Gewoon super! Als ik iets zou missen, dan is het wat meer info over het examen. Zodat je wat meer voorbereid bent, welke stof is echt belangrijk voor het examen, hoe ziet zo'n examen er uit. Eventueel wat oefenexamens om te maken.

5/5
SketchUp (3D-tekenen)

Snelle reactie op ingeleverde opdrachten. Duidelijke uitleg lessen.

5/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Deze opleiding is erg goed te doen als je een doel voor ogen hebt. Qua begeleiding heb je goede docenten die weten waar ze het over hebben.

4/5
Financieel Administratief Medewerker

Sommige huiswerk vragen niet altijd even duidelijk gesteld. Voor de rest een top cursus. Niks anders op aan te merken.

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Je gaat er makkelijk doorheen en leert snel!

4/5
Office 2021

Ik ben tevreden, ik ben nu op de helft en nieuwsgierig naar het vervolg van de cursus

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Tot nu toe bevalt de opleiding goed. De informatie op papier en digitaal is duidelijk en helpt enorm bij de studie. Geen spijt dat ik aan deze opleiding ben begonnen.

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Heerlijk op eigen tempo leren. Huiswerk wordt snel nagekeken, en ruim voldoende mogelijkheid om vragen te stellen!

5/5
Energetisch Therapeut + Reiki

De les leest lekker weg, met leuke opdrachten. Je huiswerk wordt snel nagekeken. Een aanrader voor ieder.

5/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Ik ben 2 geleden begonnen met de cursus persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen.Het gaat me goed af,de lesstof is duidelijk,het huiswerk opsturen is erg fijn via de computer en het wordt snel nagekeken.Er komt goede feedback en bij vragen krijg ik duidelijk antwoord.Ik ben erg enthousiast en het motiveert me door de fijne manier van werken.

4/5
Office 365 voor Mac

Duidelijke cursus, alle onderdelen komen aan bod. Het zou nog wel meer dieper in de materie mogen van mij

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

Ben op dit moment nog bezig met mijn opleiding. Je kunt op je eigen tempo leren. Huiswerk nakijken dezelfde dag nog. Top.

4/5
Kindercoach + Kinderpsychologie

Ik ben pas net begonnen, maar tot nu toe bevalt het zeer goed

5/5
Programmeren voor Beginners + Python

voor mij persoonlijk, beste keuze.

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Het is een fijne goed geschreven opleiding

5/5
Declarant Assistent

De cursus/opleiding sluit uitstekend aan bij mijn huidige baan en uitvoerende taken. De lesstof is heel interessant en op een heldere en logisch wijze beschreven dat het studeren leuker en spannend maakt.

4/5
Office 365 voor Windows

Ik vind de cursus leuk en leerzaam

4/5
Uitvaartverzorger

Goed te kunnen doen. Geen spijt van dat ik eraan begonnen ben. Maar de vragen kunnen soms anders geformuleerd worden.

4/5
Dierenverzorging

Ik heb tot nu toe geen problemen ervaren met de NHA ben blij hoe het gaat,

3/5
Orthomoleculaire Therapie

Ben nog maar net begonnen dus kan er nog niet echt een oordeel over geven

5/5
Grafisch Vormgever + Videobewerking

Goede begeleiding! Top opleiding

5/5
NLP Coach

Heel leerzaam en fijne docent die super snel nakijkt en mooie feedback geeft

3/5
Visagie Branchediploma

Ik vind de opleiding fijn maar er zijn wel wat puntjes. In de uitleg van de opleiding staat beschreven dat je naast het basis pakket nog producten moet aanschaven, helaas word er niet bij gezegt dat je daar minstens ook nog *** euro of meer voor kwijt bent. Het is ook fijn om erbij te zetten dat je voor deze opleiding bijna bij elke les 3 modellen nodig hebt. Ik had verwacht dat je veel bij jezelf kon oefenen maar helaas is dat niet zo. Verder is de informatie fijn maar wat uitleg met filmpjes zou ook fijn zijn.

5/5
Nederlandse Gebarentaal

Ik vind het heel mooi dat ik de Nederlandse gebarentaal mag leren, het is echt een toevoeging en zeker ook als je te maken krijgt met een doof persoon!

4/5
Photoshop

Tot nu toe alles prima

4/5
Tandartsassistent

Jullie kunnen het overzicht van het huiswerk en de informatie van de les verbeteren. de 2 lijken van de info en het huiswerk zit te dichtbij elkaar

4/5
Apps Maken + Apps Programmeren

cursus tot noe toe prima, huiswerk behandelen zou wel wat sneller mogen.

5/5
NLP Coach

De lesstof sluit aan bij mijn verwachting, ik word uitgedaagd om de nieuwe stof in praktijk toe te passen en krijg feedback op maat. De lesstof wordt heel snel nagekeken

4/5
Patisserie

Goede cursus, fijne docent. Ik mis alleen de mogelijkheid om op feedback van de docent te kunnen reageren. Aanrader voor iemand die zich om wil scholen, maar ook als je je meer wilt verdiepen als hobbybakker.

5/5
Energetisch Therapeut + Reiki

Het lesmateriaal is duidelijk uitgelegd en het daagt je uit om door te leren. De plaza omgeving is kort en duidelijk. Wat ook heel prettig is is dat de cijfers direct zichtbaar zijn en wanneer deze door een docent bekeken dienen te worden je niet lang hoeft te wachten.

4/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Tot nu toe goed te doen wel vind ik dat het niet handig is als jullie bestanden aanbieden om te downloaden. deze dan niet pdf zijn maar vervolgens wel als pdf geüpload moeten worden... Een les hoe je bestanden omzet is dan wel gepast voor iemand als ik

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Ik ben heel tevreden over deze opleiding. Huiswerk word snel nagekeken en het is een gemakkelijke en enorm leerzame stof waardoor het leren het ook leuker maakt.

5/5
Tandartsassistent

Fijne cursus die goed aansluit als men de theorie ook in de praktijk kan toepassen.

5/5
Apps Maken + Apps Programmeren

Leuke cursus als je niet te diep in het coderen wil gaan.

5/5
Mental Coach

Met veel plezier ben ik ruim 3 weken bezig met de opleiding mental coach. Ik ben nu bij het zevende hoofdstuk en als ik zo terugkijk zijn er al veel onderwerpen behandeld. Zowel in de breedte als in de diepte. De onderwerpen zijn ook duidelijk beschreven en de opdrachten kan je mooi eerst op jezelf toepassen. Eigenlijk ben ik mijn eerste klant. Reflecteren op jezelf en de situatie vanuit meerdere perspectieven bekijken zorgt weer voor een hele andere kijk op jezelf. Prettige docenten die je huiswerk direct nakijken en waar je goede feedback krijgt. Mijn enige feedback naar de opleiding zelf is voor visueel ingestelde mensen als ik uitleg met korte video’s van 1 à 2 minuten het sneller en beter blijft beklijven.

3/5
Lightroom

Ben tot nu toe tevreden over de cursus lightroom. Ik vind alleen de hoofdstukken die gaan over de lightroom telefoon app niks aan. Die had ik er liever ook niet tussen gehad

4/5
Kindercoach + Kinderpsychologie

Hele interessante opleiding. Af en toe best pittig maar blij dat ik deze gekozen heb

4/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken + Effectief Communiceren

Net begonnen en huiswerk wordt snel nagekeken.

4/5
Python

Ik ben recent begonnen maar ben tevreden over de geleverde lesmateriaal en de online omgeving van plaza. Ik had wel gedacht dat er ook een online lesuur was. Waarin we de stof bespreken etc. Helaas zit dit er niet bij. De vraagmomenten zijn wel een goede uitkomst.

5/5
Uitvaartverzorger

Wordt snel nagekeken, en je krijgt waardevolle feesbacks

5/5
Modeontwerper + Kleding Maken

Egt zo leuk om te doen! Alles egt perfect. Alleen zou het fijn zijn om direct ook contact te hebben met de docent of een vraag tussendoor kunnen stellen. Maar tot nu toe is alles super duidelijk.

5/5
Receptioniste/Telefoniste

Hele leerzame opleiding nu bij het Nederlands gedeelte wat wel wat moeilijker is maar komt vast ook goed

5/5
Full Stack Developer

Ik ben net begonnen met de opleiding Full-Stack developer en tot op heden ben ik zeer tevreden goede begeleiding en je krijgt ook goede en snelle feedback.

4/5
Elementaire Belastingkunde

ik vind sommige huiswerkopdrachten wat dubbelzinnig, lastig om te maken. Dat is in de eerste 4 lessen

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Prima opleiding! Alles kan in eigen tempo en het lesmateriaal is duidelijk geschreven en overzichtelijk. Huiswerk wordt snel nagekeken en voorzien van zinvolle feedback.

4/5
Banketbakker

De huiswerkvragen zouden soms wat beter geformuleerd kunnen worden, ik vind het niet altijd helemaal duidelijk wat ik precies moet doen. Maar, het huiswerk wordt wel snel nagekeken en er wordt nuttige feedback teruggeleverd door de docent. Verder tot nu toe heel tevreden!

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Alles is goed en duidelijk beschreven en ik heb er heel veel plezier aan

5/5
Kapper

Goed het is fijn en overzichtelijk

4/5
Life Coach + E-coaching

Fijn om ook een papieren versie van de lesstof in huis te krijgen. Feedback van docenten is duidelijk. Het enige wat soms niet helemaal duidelijk is, is hoe precies de uitwerking van de huiswerkopdrachten eruit moet zien.

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

De opleiding is zeer goed te doen. Vooral met een gezin heeft u genoeg tijd om te leren. De lesstof is makkelijk te onthouden. Je kunt makkelijk je huiswerk inleveren en vragen stellen aan de docent. Snelle antwoorden en snelle cijfers. Super blij dat ik deze 2 opleidingen gedaan heb. Mooie aanvulling op mijn salon.

4/5
Budgetcoach

Begeleiding vanuit NHA is goed. Cursus is toch pittiger als ik dacht. Komen veel zaken aan de orde die ik zelf niet bedacht had bij de opleiding budgetcoach. Maar wel leuk en leerzaam.

4/5
Fitness Trainer A Branchediploma

Goede opleiding, makkelijk vanaf huis te volgen. Had wel wat meer feedback verwacht en wat uitgebreider antwoord op de vragen die ik heb gesteld.

4/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Het is een pittige opleiding.. alles erop en eraan. Maar dat is wat ik ook verwacht had. Straks hopelijk dan ook een waardig diploma

5/5
Secretaresse

Ik ervaar de opleiding als leerzaam en zeer prettig. De lesstof is heel duidelijk en de docenten kijken het huiswerk snel na. Ik zou zeker weer opnieuw een opleiding volgen via NHA.

5/5
Bartender + Bierbrevet

De lesstof is goed uitgelegd, bij elke les heb je een vraag moment. Ook is de feedback die je krijgt duidelijk. Het huiswerk wordt snel nagekeken! Kortom top

5/5
Data Protection Officer (AVG)

Leuk om ook nog klasjes via msteams of iets dergelijks aan te bieden. Niet alleen om stof te herhalen, maar ook elkaar te leren kennen. Verder prima opleiding!

4/5
Beroepsfotograaf + Photoshop

Ik ben nog maar net begonnen maar ik zie dat dingen duidelijk beschreven staan en de onderwerpen die aan bod komen vind ik interessant. Ik kreeg een mooi pakket binnen met hard-copy info maar ik kan alles ook online vinden. Dat is prettig. Mijn eerste huiswerk werd snel nagekeken.

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Het leerboek is soms wat taai, ik moet me wel goed concentreren om de stof goed op te kunnen nemen. Het huiswerk wordt snel en zorgvuldig nagekeken.

4/5
Secretaresse

Duidelijk lesmateriaal en met plezier volg ik studie.

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Dit is een interessante opleiding op een duidelijke manier uitgelegd

5/5
Receptioniste/Telefoniste

Ik ben nog maar net begonnen. Tot nu toe super tevreden. Docenten leggen duidelijk uit en zijn vlot met huiswerk nakijken.

4/5
Wimperlifting + Visagie

In het begin van de cursus zijn foto’s in handboek en internet maar de tekst is niet leesbaar. De rest valt mee makkelijke te begrijpen stof met filmpjes. Had meer diepgang verwacht. Huiswerk makkelijk in te sturen.

5/5
Wijnbrevet

De cursus is qua organisatie goed geregeld en het cursusboek is prima. De gemaakte huiswerkopdrachten worden snel nagekeken en van commentaar voorzien.

5/5
Medewerker Administratiekantoor

Duidelijke lesstof en heel handig dat je de antwoorden van de oefenopdrachten per vraag kunt bekijken, zodat je na het maken van de opdracht direct weet of je op de goede weg zit. Huiswerk wordt snel nagekeken. Fijn dat je je eigen tijd kunt indelen en het op je eigen tempo kan doen!

3/5
Medewerker Personeelszaken

Ik vind dat er weinig hulp is Je hebt maar 1 vraag moment en kunt dus geen verdere verder uitleg vragen dan de vraag die je al gesteld hebt

4/5
Raspberry Pi Programmeren

Een duidelijke en overzichtelijke cursus waarbij er nog geenszins een idee is dat het veel is in een korte tijd. Het gebruiken van Plaza voor lesstof, informatie en huiswerk indienen is prettig om te gebruiken. Het meegeleverde materialen pakket was bij mij niet helemaal in order, kan met wat eigen materiaal gebruik wel door, echter wordt dit door een ander bedrijf geleverd dus kan NHA daar eigenlijk niets aan doen. Voor de rest prima cursus.

3/5
Office 365 voor Windows

Ik ben pas begonnen aan de opleiding, tot nu toe vind ik het een leuke opleiding met goede en duidelijke uitleg. Fijn dat ik per les een vraag kan stellen, en ook fijn dat het 1 vraag is. Zo word je gedwongen na te denken over je vraag en wordt de leraar niet overstelpt met vragen. Ik vind het fijn dat NHA ook tips geeft over leren, vooral omdat het voor mij zo lang geleden is. Ikzelf vind het fijn om de tekst te lezen met de opleesmodus in de PLAZA. Daardoor neem ik het beter op. Al met al een goede aanwinst voor op mijn CV.

3/5
Logistiek Teamleider

Ik vind het online studeren en inzenden opdrachten erg omslachtig. Zeker als je niet thuis bent met computers,bestanden etc is het ingewikkeld.

4/5
Personal Assistant

Naar mijn mening is de opleiding goed te doen. De docenten kijken snel het gemaakte werk na. En de opdrachten zijn goed te doen. Als je een les maakt is het niet te veel informatie wat je in een keer krijgt. Het is allemaal makkelijk te onthouden tot nu toe. Verder is de online coach ook erg fijn en motiverend.

5/5
Interieurstylist + SketchUp

Heel fijn om de map te hebben met alle lesstof uitgeprint en de online leeromgeving vind ik ook erg fijn! Goede, snelle feedback van de docent en interessante leerstof! Erg tevreden!

5/5
Apps Maken + Apps Programmeren

Gewoon Top

4/5
Office 2019

ik ben tevreden het is een leuke cursus.

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Tot op heden heb ik nog geen klachten en gaat alles zoals het aangegeven is. Ook het contact met de docent verloopt soepel. Ik zou alleen de te leren lessen van volgorde veranderen. Verder geen opmerkingen. Goede en overzichtelijke cursus

5/5
Makelaar

De opleiding bevalt heel goed. De theorie is goed te behappen en de docent reageert smel op vragen. Ook wordt het huiswerk snel nagekeken.

4/5
Apps Maken + Apps Programmeren

Ik ben er pas mee begonnen, maar het is een leuke cursus. De digitale omgeving maakt het makkelijk om je les stof en huiswerk te verrichten

4/5
Chauffeursopleiding Goederenvervoer (CCV)

Ben pas 2 weken geleden met de cursus gestart maar vindt dat goede en duidelijke uitleg gegeven wordt en het inleveren van huiswerk gaat ook prima, wordt ook snel na gekeken zodat je weer snel verder gaat met de cursus.

4/5
Hondentrimmen

Je kunt je eigen tijd indelen. Veel lezen. Alleen foto’s versturen gaat moeilijk.

4/5
WMO Consulent

Ik vindt de opleiding die ik volg, erg duidelijk en makkelijk te volgen.

5/5
Schuldhulpverlening

het is een duidelijke cursus, alles wordt goed uitgelegd goede feedback van de docent

3/5
Functioneel Beheerder

Tot nu toe ervaar ik de opleiding positief. Ik mis nog aantal punten om de leerstof te begrijpen. Wat het makkelijker maakt als er meer praktijkgerichte voorbeelden van pas komen. En meer oefen opgaven per hoofdstuk

4/5
Grafisch Vormgever (Adobe) + Videobewerking

Erg leuke opleiding tot nu toe. Zit goed in elkaar. Ik heb geen kritiek punt. Ben nu bijna een maand bezig, misschien komt er nog iets maar tot op heden tevreden

4/5
Financial Assistant (BKC+BKB) + Computerboekhouden met Exact Online

Ik vind het goed dat de opleiding echt bij de basis begint, het wordt wel snel uitdagender en zet je goed aan het werk. De lessen zijn erg overzichtelijk, en ook niet te lang of te kort.

5/5
Life Coach + E-coaching

Duidelijk lesmateriaal. Online en in de map. Snel contact met de docent

4/5
Interieurstylist + SketchUp

ik vind het een goede opleiding en vind het contact met de docenten erg goed.

4/5
Eigen Massagesalon Starten

Duidelijke lesstof informative filmpjes

5/5
Hondentrimmen

Ik vind het online studeren prima. Ook het les materiaal is duidelijk. En goed beschreven. Het insturen van vragen wordt snel nagekeken. Prima aan te bevelen

4/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

de tekst staat duidelijk beschreven en is goed begrijpelijk. huiswerk is snel nagekeken zodat ik weer snel door kan met het volgende hoofdstuk.

4/5
Uitvaartverzorger

Ik ben nog maar net begonnen maar het is duidelijke lesstof, fijn dat je evt als je behoefte hebt met een coach kan sparren en vragen kunt stellen. Ik ben tevreden.

5/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Interessante opleiding. Goed leesbaar boek en de docent is heel snel met nakijken.

4/5
Loopbaancoach

Vind het een interessante opleiding. Heb in de eerste hoofdstukken ook al veel geleerd. Alleen ontbreken voor mij voorbeelden en worden de opdrachten niet duidelijk gesteld.

4/5
SketchUp (3D-tekenen)

Erg toegankelijk. De huiswerkopdrachten borduren voort op de eerste tekening, je eigen huis. Hierin mag voor mijnwet wat meer variatie. Ander soort tekening naar aanleiding van het geleerde in het hoofdstuk.

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Duidelijke beschrijving. Fijn dat je digitaal en op papier de cursus kunt volgen, dus een combi hiervan is fijn, net hoe het uitkomt. Begeleiding via de huiswerk coach is fijn en huiswerk is snel nagekeken. Ben net begonnen met het STAP budget en alles werd snel en perfect geregeld.

4/5
Sociale Psychologie + Positieve Psychologie

Duidelijk lesmateriaal zowel online als offline. Fijn om een docent in te kunnen schakelen voor vragen en feedback te krijgen op huiswerk. Ik zou een volgende x zo weer een opleiding via NHA volgen

5/5
Copywriter + SEO

Het is een duidelijke, interessante en leerzame cursus met vele toekomstmogelijkheden.

4/5
Certificaat Beveiliging C

Fijne overzichtelijke cursus, goede nieuwe inzichten en sluit goed aan op beveiliging 2

5/5
Dierenverzorging

Prima curces met goede beglijding

4/5
Dierenartsassistent

De richtlijnen worden duidelijk uitgelegd. Er zijn genoeg middelen om extra steun te krijgen.

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging

mijn ervaring is nieuw met deze opleiding dat ik heb gekozen en ik vind het leuk en zo kan ik mijn kleine bedrijf open doen. en mijn advies voor Julie is Keep doing your good job en blijf maar iedereen dat wil dit opleiding doen helpen.

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Tot nu toe heel tevreden. Alles is heel duidelijk uitgelegd en het huiswerk had ik super snel terug.

5/5
WMO Consulent

Super fijn dat het materiaal ook schriftelijk beschikbaar is in een degelijke map.

5/5
Apps Maken

Al in de eerste les maak je een app. Ik was echt verrast door het gemak en het resultaat. Vervolgens leer je steeds meer, niet alleen over het maken van apps zelf, maar ook over kleurcodes, auteursrechten e.d. Iedere les wordt het moeilijker, maar de stof wordt heel stapsgewijs aangeboden. Echt een aanrader.

4/5
WMO Consulent

Tot dusver gaat het super met de opleiding. Het is wel lastig om in 500 tekens je vraag te moeten stellen. En ik vind het tot dus ver best lastig om zo afstandelijk begeleiding te ontvangen vanuit de opleiding. Ervaar het niet als korte lijntje.

5/5
Tandartsassistent

Heel duidelijke uitleg, heel leerzaam en fijne vragen. Ook het insturen is vergemakkelijkt online. Zo fijn. Ook de snelle reactie van de docent is erg prettig en heel leerzaam De communicatie met nha is ook zeer fijn. Alle tijd altijd voor beantwoorden van vragen. Iedereen raad ik nha aan

5/5
Basisopleiding Gehandicaptenzorg

De lesboeken, werkboeken zijn zeer makkelijk te lezen... overzichtelijk. De uitleg van het studiesysteem is erg duidelijk. Huiswerk na halve dag alweer terug gekregen met feedbackvan de docent.! Ik ben zeer tevreden! Dankje!!!

4/5
Budgetcoach

Interssant lesmateriaal. Mijn voorkeur zou zijn om de berekeningen onder elkaar neer te zetten en niet in regels. Ik schrijf het uit om het goed te kunnen begrijpen.

5/5
Nederlandse Gebarentaal

Erg leuke manier om de Nederlandse Gebarentaal te leren. Fijn dat de theorie in de map staat en dat je de filmpjes op de computer kunt bekijken. De opdrachten zijn leuk en het maken van de filmpjes maakt het heel praktisch waar ik erg van hou. Huiswerk wordt erg snel nagekeken en ik krijg leuke feedback van mijn docent. Ik ben zeer tevreden over de cursus.

3/5
Banketbakker

Onlangs ook bij de evaluatie 18-4 (via website) aangegeven: Docentbegeleiding Graag wanneer er een opmerking is op het huiswerk (nog geen cijfer) zou ik hier graag een melding - bijvoorbeeld via e-mail - willen ontvangen. Vorige week was ik aan het 'wachten' op mijn cijfer en bleek na een paar dagen dat in Plaza er een reactie van de docent stond. Ik moest een aanpassing doen om vervolgens nogmaals het huiswerk in te kunnen leveren. Een notificatie via e-mail was dan wel handig geweest. Verder een pluspunt te vermelden; de docent is erg snel met nakijken, superfijn! Lesmateriaal Veeeeel meer video´s / linkjes van video's toevoegen. Nu is het ontzettend veel opzoeken op het internet (had dit liever in de lesstof verwerkt gezien). Ook had ik de aanschaf van de ingrediënten/materialenlijst misschien wel handig gevonden om via jullie samen met de lesstof te ontvangen (of met korting ergens te kunnen bestellen). Ook een register aan het einde van de map (met alle 'dikgedrukte' (of belangrijke) woorden mis ik enorm. Dan lees ik een woord in de lesstof en weet dat dit in een andere les in behandeld, een zoektocht om dit weer terug te vinden, adhv een register aan het einde is dit volgens mij heel eenvoudig te verhelpen. Plaza Geen idee of het handig / haalbaar is: maar iets meer interactief met de mede studiegenoten is misschien wel leuk en ook leerzaam. Mogelijk als iets is gebakken of je hebt vragen hoe iemand iets oplost (los van het vraagmoment van de docent), leuk om te sparren met lot-studiegenoten.

5/5
Jongerencoach

Een leuke informatieve opleiding. Plaza werkt makkelijk. Ik vind het zelf fijn dat er een papieren versie is + digitaal. Mijn huiswerk wordt snel nagekeken met duidelijke toelichting.

5/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

De cursus wordt goed begeleid en is erg overzichtelijk. Ik ben nog maar een paar lessen bezig maar ben erg tevreden en heb plezier in de cursus.

4/5
Interieurstylist + SketchUp

Fijn dat er voldoende ruimte is om vragen te stellen en dat je via het huiswerk echt feedback krijgt. Die combinatie met de lesstof zorgt ervoor dat ik ontzettend veel leer.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Cursus gaat goed in op de verschillende aspecten. Daarnaast is de begeleiding van desbetreffende docent ook heel fijn. De filmpjes mogen van mij wel iets frisser, of ieder geval anders worden weergegeven.

4/5
Kindercoach + Kinderpsychologie

Ik ben pas net begonnen, maar tot nu toe vind ik alles heel duidelijk. Lessen zijn niet langdradig en volgen elkaar logisch op. Huiswerk wordt tot nu toe elke keer vrij snel nagekeken. Tot nu toe heeft elke les me alleen nog enthousiaster gemaakt voor de rest!

4/5
Ondernemer Goederenvervoer

Ik ben net begonnen met de cursus. Studeren was weer even wennen, maar doordat de lessen niet te uitgebreid zijn is het prettig lezen. De oefenvragen vind ik een pluspunt (het is een samenvatting van de lesstof). Daarnaast de huiswerkopgaven die via Mijn Plaza gemakkelijk zijn te verwerken. Terugkoppeling van het huiswerk is snel en duidelijk.

5/5
Copywriter + SEO

Het is enorm prettig om mijn studie op papier te hebben en online; hierdoor kan ik overal studeren en ook dingen markeren. Alles is overzichtelijk en duidelijk uitgelegd waardoor je makkelijk kunt beginnen met studeren. Fantastisch concept!

4/5
Interieurstylist + SketchUp

Goed lesmateriaal en snelle reactie van docenten

4/5
Illustrator + Illustratief tekenen

Er is een duidelijke stap voor stap uitleg en deze wordt aangevuld met een korte instructie video.

5/5
Make-up Artist

Het is heel fijn om op elk moment van de dag aan de cursus/opleiding te kunnen werken. Ook is het erg overzichtelijk en wordt het huiswerk snel nagekeken.

5/5
Allround Coach

De opleiding is opgeknipt in fijne modules en lessen. Iedere les is zelfstandig goed te doen. Uitdagend, maar haalbaar om maar eens een term te gebruiken. Alle onderwerpen komen wel aan bod en hoewel het één meer van toepassing op mijn specifieke opleidingswensen dan het ander is iedere module interessant. De feedback op het huiswerk geeft net die bevestiging die je nodig hebt om lekker aan de volgende les te beginnen en tegelijk ook voldoende richting om meer uit de lesstof te halen.

4/5
Leefstijlcoach

Ik ben nog maar net begonnen maar het platform werkt prima en huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
Basisopleiding Verzorgende IG

Opleiding is super interesant,veel thema's over het zorg komt naar voren in de modules. Je leert op je eigen tempo,maar het is best wel veel. Huiswerk controleren gaat snel. Ik heb het naar mijn zin met deze opleiding,en raad iedereen die in di richting wil gaan.

5/5
Taxichauffeur (CCV)

Moet nog echt eraan beginnen maar leest makkelijk weg.

5/5
Wimperextensions

Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met de kwaliteit van de cursus Om te beginnen was de cursusinhoud zeer grondig en goed gestructureerd. De instructeur legde duidelijk uit hoe wimperextension werken, welke materialen het beste zijn en hoe je de technieken veilig en efficiënt kunt toepassen. Ik waardeerde ook dat er veel praktische tips en trucs werden gedeeld, evenals informatie over hoe je je bedrijf kunt opbouwen als wimperstyliste. Daarnaast was zeer bekwaam en deskundig op het gebied van wimperextension. De Docent nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en feedback te geven op mijn werk. Ik voelde me op mijn gemak om mijn technieken te oefenen en te verbeteren onder haar begeleiding. Kortom, ik kan deze cursus ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in het leren van wimperextension Het is duidelijk dat de Docent zeer ervaren en deskundig is en de cursusinhoud grondig en nuttig is. Als je je vaardigheden wilt verbeteren en je bedrijf wilt laten groeien, dan is deze cursus een geweldige keuze.

4/5
Kleurenconsulent

Graag meer oefenopgaven

4/5
Grafisch Vormgever (Adobe) + Videobewerking

Vindt het nog vrij lang duren voordat ik antwoord krijg op vragen aan mijn leraar, duurt meestal 4 á 5 dagen . En ook de beoordeling op gemaakte lessen duurt een aantal dagen .

5/5
Kapper

Super fijn dat je het in je eigen tempo kunt doen, duidelijke lesstof en goed materiaal. Fijne en snelle mentor!

5/5
Positieve Psychologie

Duidelijke communicatie, alles is zeer goed uitgelegd en voorbereid. Dat geeft een fijne start! De lesstof is ook helder beschreven en het is fijn dat na iedere module/les een testmoment met huiswerk is opgenomen. Dit helpt om gerichter dingen nog eens goed te bekijken waar nodig.

4/5
Front-end Developer

Ik ben onlangs begonnen met de studie, maar ben tot nu toe erg tevreden. Alles wordt duidelijk uitgelegd, compact maar voldoende informatie en voorbeelden. Een verbeterpunt vind ik de website. Het kopieren van de tekst gaat lastig. Daarnaast zou een soort cheatsheet met termen en codes handig zijn geweest om erbij te kunnen pakken, in plaats van dat je weer terug moet naar voorgaande lessen.

5/5
NLP

Een uitgebreide basis, maar ook diepere materie. De opleiding voor Neuro Linguïstisch Programmeren biedt niet alleen informatie en kennis: het is vanaf de eerste les direct toepasbaar op het dagelijks leven. Dat maakt de materie gelijk ook praktisch, en is dus ter opbouw van je eigen persoonlijkheid. Binnen drie lessen heb ik al meer over mezelf geleerd, dan ik had gedacht te zullen leren bij het aanvragen van de lesstof.

4/5
Copywriter + SEO

Alhoewel ik pas net gestart ben, heb ik het idee dat de opleiding voldoend diepgaande kennis levert. Het begint uiteraard allemaal met theorie. Ik kijk uit naar het moment dat ik ga leren commerciële teksten te schrijven.

4/5
Imago Stylist

Duidelijk en toegankelijke cursus. Plaza werkt eenvoudig. Contact met de docent .m.b.t. werkt goed via insturen huiswerkopdrachten. Ik mis nog wel een contactknop om buiten het huiswerk om een vraag te kunnen stellen aan de docent. Ik ben net begonnen, dus misschien is het er wel, maar moet ik het nog ontdekken.

5/5
Vertrouwenspersoon

Opleiding is echt super goed opgebouwd! Lesstof is duidelijk en de docenten zijn heel fijn met hun feedback!

4/5
Taxichauffeur (CCV)

Gaat prima

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Het is online die is best voor me. Thuiswerk is ook goed voor herhalen

4/5
Business English

Fijne structuur en heldere uitleg. Alleen een paar opdrachten zijn voor groepen bedoeld, dat is lastig daar ik zelf studie doe en ZZP-er ben, dus geen collega's waar ik dit mee samen kan oppakken.

4/5
Life Coach + E-coaching

Ik ben tevreden over de opleiding. De huiswerkopdrachten zijn realistisch om uit te voeren en ik steek hier veel van op.

5/5
Wimperextensions

Ik vind dat bij de cursus goede theorie zit je leert alles over wat je moet weten, wel vind ik dat je ook als huiswerk opdracht foto’s moet insturen van van de pop waar je op oefent en een model

5/5
Programmeren voor Beginners

Perfecte studio om.in stappen met programeren. Alles wordt goed uitgelegd, met duidelijke foto's erbij, kan niet misgaan.

5/5
Sociaal Juridisch Dienstverlener

Duidelijke tekst, fijne docent en huiswerk snel nagekeken.

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

De thuisstudie is makkelijk te doen ook als je kinderen hebt. Heel fijn dat je zelf kan beslissen hoe snel je de cursus wil afronden. Ik ben in April 2023 begonnen en heb alles nu al klaar. De huiswerkopdrachten worden snel nagekeken met feedback. Ik raad het iedereen aan.

5/5
Nederlandse Gebarentaal

De docent is aardig en behulpzaam

5/5
Cyber Security voor Beginners

De opleiding doet precies wat het beloofd een basisoverzicht van informatiebeveiliging geven. De leraar reageert snel en zijn antwoorden zijn nuttig en leerzaam. De digitale leeromgeving is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

4/5
WMO Consulent

tot nu toe helder, overzichtelijke lesopbouw

4/5
Houder Administratiekantoor

Momenteel nog bezig met de cursus en het bevalt prima. Het enige probleem is dat het contact met de docent erg minimaal mogelijk is. Je kan per les maar 500 'tekens' aan vragen insturen. Bij meer vragen heb je gewoon pech, en dien je het zelf uit te zoeken. Dit vind ik erg onklantvriendelijk en het was ook fijn geweest vooraf te weten dat de begeleiding op het gebied van vragen minimaal is. Dit ben ik bij de LOI anders gewend.

4/5
Herborist

Ik ben tot nu toe zeer tevreden met de cursus. Het is makkelijk te volgen en je krijgt veel goede tips. Had graag meer Ayurvedische kruiden gezien maar het aanbod aan kruiden is zo groot dat ik snap dat je beter lokale kruiden behandeld. Ben nu bijna op de helft en ben benieuwd wat het tweede deel bevat.

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ben pas begonnen maar tot nu toe heel erg tevreden.

5/5
WMO Consulent

Duidelijke uitleg, info actueel. Goed opgebouwd

5/5
Kindercoach + Kinderpsychologie

Zeer duidelijke leerstof en makkelijk, snelle leeromgeving

5/5
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

Tot nu toe is de opbouw van de cursus logisch en vrij goed te volgen. De begeleiding is tot nu toe ook prima.

5/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

Ik vind de cursus erg interessant, leerzaam, goed gepland en compleet

4/5
Voedingsleer

Leuk

4/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Sport & Voeding

Ik ben nu sinds een maand bezig met de opleiding. De mappen en ook het inloggen in mijn plaza was goed en op tijd geregeld Inmiddels heb ik twee lessen afgerond en huiswerkopdrachten ingeleverd. Binnen een dag was alles nagekeken met feedback. Heel fijn!

5/5
Hondentrimmen

Goed, prettig. Snelle reactie tijd. Duidelijke informatie.

4/5
Intercedent

Ik ben sinds een aantal weken bezig met de opleiding. Tot nu toe ben ik zeer tevreden.

5/5
Voetreflexologie

Ik geniet van het leren, doe het op mijn eigen tempo, maar met heel veel plezier, het is een hele fijne overzichtelijke cursus

5/5
Office 2021

Heldere duidelijke cursus met prima begeleiding. Voor andere zou ik het zeker aanraden

4/5
Sport & Voeding

Het is even wennen om na zoveel jaren weer een studie op te pakken, maar het word goed uitgelegd, en bij vragen krijg je vrij snel antwoord.

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Na 3 lessen kan ik voor nu zeggen dat ik het een mooie, interessante opleiding vind. De feedback van de docent is fijn en duidelijk! Het zou misschien wel goed zijn om de lessen eens na te laten lezen. In een cassus is de cliënt de ene keer een zij, in de volgende zin een zij. Ook miste er ergens een woord, waar wel uit te komen is maar wat lastiger leest. Verder ga ik vol goede moed verder!

5/5
Mindfulness

Wordt fijn en overzichtelijk uitgelegd. Fijn met een handboek erbij. Ook de begeleiding voor je huiswerk erg fijn, persoonlijk en vriendelijk.

4/5
Medische Terminologie

Prima cursus, wel andere insteek dan ik verwacht had. Soms lastig als je wel al voorkennis hebt. Inhoud gaat soms nogal van de hak op de tak.

5/5
Dierenverzorging

Het is een mooie opleiding en erg duidelijk ook heel fijn dat er een voorlees functie op zit.

5/5
Basisopleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Ik heb onlangs de opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang gevolgd bij NHA en ik ben erg tevreden over mijn ervaring. De opleiding was goed gestructureerd en de modules waren duidelijk en overzichtelijk. Ik kon de opleiding op mijn eigen tempo volgen en had alle tijd die ik nodig had om de modules te bestuderen en te begrijpen. De feedback die ik kreeg van mijn docenten was zeer nuttig en hielp me om mijn kennis en begrip van de onderwerpen te verbeteren. Ik vond het ook leuk dat er praktische opdrachten waren, zoals het maken van een activiteitenplan voor kinderen, wat me de kans gaf om de geleerde concepten in de praktijk te brengen. Wat ik het meest waardeerde aan deze opleiding was de ondersteuning die ik kreeg van de medewerkers van NHA. Ze waren altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en me te helpen wanneer ik hulp nodig had. Dit gaf me het gevoel dat ik niet alleen was en dat ik op elk moment hulp kon krijgen wanneer ik dat nodig had. Mijn advies aan NHA zou zijn om misschien meer praktische oefeningen toe te voegen, zoals stages of werkervaringsplekken, zodat studenten meer ervaring kunnen opdoen in de praktijk en hun kennis kunnen toepassen in een echte omgeving. Over het algemeen kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben met mijn ervaring bij NHA en de kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan tijdens de opleiding. Ik zou het zeker aanraden aan iedereen die geïnteresseerd is in een carrière in de kinderopvangsector.

5/5
Uitvaartverzorger

Ik vindt dat de opleiding heel goed gaat en dat je altijd als je ergens niet mee uit komt je altijd de gene die jou huiswerk na kijkt altijd vragen kunt stellen

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Ik volg de opleiding wimperlifting & wimperextensions. De stof is zo interessant, duidelijk en leuk dat ik de wimperlifting al heel snel heb afgerond en nu ben ik begonnen wimperextension

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

ik ervaar de cursus als positief. alles staat duidelijk beschreven en ik kan kiezen tussen gewoon in de mappen lezen of op de computer. erg fijn

4/5
Speltherapie

Super communicatie over de cursus (de aanvang, de inhoud en de verwachtingen). Heel fijn dat de materialen naar mijn huisadres zijn verzonden. Ziet er compleet uit en goed verzorgd. Mooie en duidelijke opmaak. Overzichtelijke online omgeving. Informatie is duidelijk. Contact met docent ook prima en snel.

4/5
Illustrator

In de online cursus illustrator is er ruimte om schriftelijk vragen te stellen. Soms wordt de vraag of de uitleg niet helemaal goed begrepen en je kunt maar eenmalig vragen indienen, dus er is geen interactie. Ik zou het een aanvulling vinden als er bijv na 5 lessen een soort van 'vragenuurtje' met de opleider via Teams georganiseerd zou worden, waar de cursisten kunnen inbellen en vragen kunnen stellen. Vaak heb je een tegenvraag of wil je extra toelichting op het antwoord en dat is nu niet mogelijk.

5/5
Copywriter + SEO

Het lesmateriaal is helder en overzichtelijk. Het huiswerk wordt vlot nagekeken en van duidelijke feedback voorzien waarmee je zelf goed aan de slag kunt. Je krijgt zowel in mappen/boeken als digitaal toegang tot het lesmateriaal. Dit is erg fijn want zo kun je studeren op de manier die je zelf het prettigste vind. De opbouw van de cursus/opleiding is goed van structuur. Je begint bij de basis en gaat geleidelijk aan de verdieping in. Ik zou zeker nog eens een cursus/opleiding bij NHA gaan volgen. De service is namelijk perfect.

5/5
Fietsenmaker

Duidelijk en leerzaam

5/5
Interieurstylist + SketchUp

Tot nu toe tevreden over het contact en de leerstof.

5/5
Seksuologie

Ik ben een week geleden begonnen met de cursus. Het zijn duidelijke lessen en goede begeleiding.

4/5
Modeontwerper + Kleding Maken

Ik vind het erg fijn dat ik de lesstof ook op papier krijg. Dan hoef ik achter mij laptop te blijven zitten. Kan ik ook lekker op bank mijn lesstof doornemen.

5/5
Werkvoorbereider

Ik ben erg te spreken over het feit dat je zowel kan lezen en luisteren. Dit helpt mij enorm. Top.

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Leerzame opleiding met goede begeleiding.

4/5
WMO Consulent

Goed gestructureerd en fijn dat je je eigen tempo kunt bepalen!

5/5
Interieurstylist + SketchUp

Hele leuke opleiding. De stof is interessant. En de huiswerk opdrachten uitdagend. Elk moment dat ik vrij ben probeer ik er aan te werken!

3/5
Programmeren voor Beginners + Python

Te weinig uitdaging en opdrachten.

5/5
Kindercoach + Kinderpsychologie

Tot nu toe bevalt de opleiding goed. Huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
WMO Consulent

Ben zeer tevreden. Opbouw informatie wordt goed gegeven. Ook erg fijn dat je de cursus in je eigen tempo kan doen en vragen altijd kwijt kan bij je docent.

3/5
Marketing & PR

Het lesmateriaal is te eenzijdig voor mij. Ik mis video's, foto's en werken met een voorbeeld van bv een eigen onderneming of een bestaande onderneming en daarop gecoached en getoetst worden.

4/5
Assistent Drogist

Zeer prettige ervaring tot nu toe, studie in eigen tempo. Materiaal wat erbij geleverd is, ziet er goed uit en is fijn om mee te werken.

5/5
Beroepsfotograaf + Photoshop

Ik ben pas begonnen met deze studie dus inhoudelijk kan ik daar nog geen mening over geven. Wel kan ik mijn ervaring delen over hoe makkelijk het aanmelden en beginnen met de studie ging. De lesstof was ver voor de begin datum al in huis. Heel fijn dat je zelf kan bepalen waar en wanneer je studeert.

5/5
Nederlandse Gebarentaal

Ik vind het leuk en geweldig interessant om Nederlandse gebarentaal te leren. Veel achtergrond informatie ook wat ik fijn vind om beter te begrijpen waarom gebaren zo zijn en over de Dovencultuur. Ook is het commentaar van mijn docent opbouwend en positief. Dat stimuleert me met plezier verder te gaan!

5/5
Beroepsfotograaf

Grondige en uitvoerige, inhoudelijke cursus met zowel online als offline cursusmateriaal. En vlotte en inhoudelijke reacties van de docent. Erg tevreden over mijn aanvang van de cursus.

5/5
Front-end Developer

Cursus is snel geleverd, prijs is prima in vergelijking met de concurent. Inhoudelijk is het ook goed, leuke opdrachten, met goede opbouw van makkelijk naar moeilijk. Meerdere lessen in 1 huiswerkopdracht waardoor het toch wat uitdagend blijft. Docent is vriendelijk, reageert zo een 2 a 3 keer per week , wat voor mij voldoende is.

5/5
Medische Kennis - Anatomie, Fysiologie en Pathologie

Fijne begeleiding d.m.v. feedback aan de hand van de ingeleverde huiswerkopdrachten. Cursusstructuur is duidelijk.

3/5
Business English

Goede cursus maar wel een beetje overpriced. Doe de opdrachten uit het boek en bij de helft van de lessen zit een moet je een van de opdrachten inleveren die een docent nakijkt. Het is dat het door stap werd vergoed, anders zou ik zeggen koop gewoon het boek en maak de opdrachten dan ben je een stuk goedkoper uit.

5/5
Leefstijlcoach

Super leuk en mega interessante informatie! De stof is erg gedetailleerd en leert je mega veel over je lichaam en hoe je interne processen werken! Ik zou deze cursus zeker aanraden!

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Ik ben enkele weken geleden gestart met de opleiding en wat is het fijn om weer geïnspireerd de worden. Het lesmateriaal was er zelfs eerder dan verwacht en ik ben meteen enthousiast aan de slag gegaan. Het huiswerk wordt vrij snel nagekeken, door Lola, met opbouwende - positieve feedback. Ik ben zeer tevreden en kijk uit naar de overige hoofdstukken die eraan komen.

4/5
Bouwkunde

Het is toch wel een pittige cursus, als je de basis nog niet beheerst en ook niet direct kan toepassen in de praktijk. Juist daarom zou het wel fijn zijn, als er meer vragen aanwezig zouden zijn om meer te kunnen oefenen op de stof. Maar al met al tevreden en een leuke uitdaging.

4/5
Speltherapie

snelle levering, overzichtelijke en passende lesstof en huiswerkopdrachten!

5/5
Beroepsfotograaf

De aangereikte studiestof is zéér goed verzorgd. De lessen zijn interessant, duidelijk en prettig te volgen.

4/5
Zelfstandig Interieuradviseur

Leuke cursus met opdrachten waar je je creativiteit in kwijt kan!

4/5
Banketbakker

Tot nu toe een leuke cursus, huiswerk word snel beoordeeld. Wel had ik het prettig gevonden om met een simpeler brood te gaan bakken.

5/5
WMO Consulent

Voldoet aan de verwachtingen

5/5
Secretaresse

Ik ben zeer tevreden, ik vlieg er gemakkelijk doorheen en de moeilijkheidsgraad tot nu toe ligt niet hoog waardoor deze opleiding voor veel mensen geschikt zal zijn!

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Een mooie leerzame opleiding met uitstekende begeleiding en feedback van de docente.

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

De cursus wordt keurig afgeleverd,is duidelijk en je krijgt vrij snel je cijfer terug.

4/5
Back-end Developer

Een cursus (met STAP) van 1000 euro is natuurlijk geen volwaardige opleiding. Maar de cursus back end developer is heel overzichtelijk opgezet. De werkmap (ook digitaal beschikbaar) gaat niet te snel en bevat voldoende voorbeelden. Huiswerk opdrachten zijn relevant met de uitleg en nakijken gebeurt snel. Op dit moment(les 7 van 22) heel tevreden met hoeveel ik leer en het niveau van de uitleg.

5/5
Life Coach + E-coaching

Vooralsnog verloopt het erg soepel en vlot en heb ik niks aan te merken aan de begeleiders en manier van leren. Hiervoor heb ik ook een andere cursus gevolgd en ook dat verliep erg goed. Ook met de klantenservice contact gehad en ook zij hebben mij goed geholpen. Al met al top!

5/5
Office Management

Heb 6 lessen gehad en tot nu toe heel tevreden. Niet te veel tekst per les en de nuttige informatie. Heel fijn om fysieke boekjes te ontvangen hebben. Ik lees graag papieren materiaal. En dan huiswerk digitaal. De plaza omgeving vind ik ook heel goed. Ben benieuwd naar hoe ik het verder ga vinden...

4/5
Medische Terminologie

De opleiding omvat veel meer dan de titel zegt

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Duidelijke informatie, fijne leeromgeving en boeken op tijd binnen.

3/5
Arduino Programmeren

Uitgebreider uitleg geven over bepaalde onderwerpen. Mogelijkheid om meerdere vragen te stellen .

3/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Ben pas begonnen maar vind wel noodzakelijk dat er een verplichte stage aan vast gekoppeld wordt Ik heb wel een stageplek kunnen vinden omdat er ook praktijk opdrachten gemaakt moeten worden en ga er met plezier heen om ook de praktijk te leren

3/5
Kindercoach + Kinderpsychologie

Goede inhoud, duidelijke opdrachten. Mis soms wel een beetje snelle feedback of praktijkvoorbeelden. Het is heel veel oppervlakkige info, maar mis bij sommige onderwerpen de diepgang

5/5
Financieel Administratief Medewerker

Overzichtelijk, snelle beoordeling huiswerk, makkelijk te begrijpen.

4/5
Hondentrimmen

Het is fijn dat je op je eigen tempo en tijdstip kunt studeren. Het werkt ook prettig dat je behalve je fysieke studiemateriaal, ook een complete digitale leeromgeving hebt. Zo kun je zelf kiezen hoe en waar je studeert. Docent kijkt huiswerk snel na en geeft praktische tips. Het is alleen lastig om een praktische opleiding volledig thuis uit te oefenen. Dit vergt wel een bepaald inzicht en discipline. Verder zou het fijn zijn als het benodigde materiaal (tegen extra betaling) bij de cursus in begrepen zou zitten zodat je dat zelf niet meer hoeft te kopen. Verder erg tevreden.

4/5
Tandartsassistent

Hele fijne uitleg en filmpjes wat je kunt gebruiken

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Studiemateriaal ziet er fijn uit, zowel digitaal als het cursusmateriaal.. Zo opgesteld dat je er prima uit kunt leren. Goede feedback van leraren die je motiveren het beste uit de stof te halen. Echt een aanrader!

4/5
NLP

Het geeft met name veel inzichten en is erg leerzaam voor breder publiek

5/5
Leidinggeven

Ik ben zeer tevreden op de opleiding, boeken pakket wordt snel geleverd. Naast je opleidingboeken heb je ook toegang tot andere boeken die ook aanvulling geven op management. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een online coach te krijgen. Tot slot ben ik heel erg tevreden over hoe snel de inzendopgaves worden snel beoordeeld.

5/5
Allround Coach

Duidelijke uitleg van de cursus, informatie wordt tijdig geleverd, communicatie met docenten verloopt naar tevredenheid.

5/5
Beroepsfotograaf

Het is allemaal heel erg duidelijk en erg uitgebreid er mooi! Ik leer echt heel veel!

4/5
Klinische Psychologie + Sociale Psychologie

het is echt een prettige manier van leren op je eigen tempo. onderwerpen zijn goed beschreven en goed te begrijpen

5/5
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

Ik volg de opleiding cognitieve gedragstherapie bij NHA en ik vind het tot nu toe ontzettend leerzaam. Het is uitgebreid en erg duidelijk geschreven. Er komen behoorlijk wat termen voorbij waar ik nog niet eerder van gehoord had. Ik vind het heel prettig om het in mijn eigen tempo te kunnen doorlopen.

4/5
Banketbakker

heb nu 3 weken mijn cursus banketbakker in bezit. het is een online cursus en bevalt tot nu toe prima. enoige verbetering zou kunnen zijn om iets meer contact mogelijkheden met de docent te hebben dan 1 online vraag stellen per les.

5/5
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

Duidelijke uitleg en goede feedback

5/5
Nederlandse Gebarentaal

Tot nu toe vind ik de cursus heel leuk en intressant. Er wordt meteen veel gewerkt met gebaren wat heel handig is een het daardoor snel kan oppakken.

5/5
Copywriter + SEO

Tot nu is de studie precies wat ik ervan verwachtte. Leerzaam en uitdagend. Het is geweldig om te leren hoe geschreven taal in elkaar steekt en om mijn eigen creativiteit te mogen gebruiken.

5/5
Assistent(e) Manager

Prettig opgezet en heel goed te doen

4/5
Allround Coach

Het is heel veel uitschrijven. Zelf mis ik wel het persoonlijke contact met de leraren en studiegenoten tijdens de opleiding. Je moet jezelf echt blijven motiveren! Het meest fijne zou zijn een opleiding te volgen met een paar dagen klassikaal. Dan leer je sneller en blijf je nog gemotiveerder. Verder is de stof wel leerzaam en je huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
WMO Consulent

Ik vind de opleiding heel goed. Er is heel veel belangrijk stoffen die je moet weten. Voor mijn de opleiding is nieuw tog moeilijk en de stoffen van de les gaat heel diep maar ik ga gewoon door want ik moet gaat naar mijn doel. Ik ben blij want ik had voldoende cijfer gehad voor de huiswerk gestuur voor mijn docent. En volg de les online is heel goed voor mij. Ik ga gewoon door. Ik doe mijn best.

5/5
Bouwkunde

Cursus met mooi verzorgde layout / opmaak en duidelijk uitgelegde inhoud

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

De cursus is goed te volgen en makkelijk dat je zowel online als via papier kunt werken. De docent geeft duidelijke feedback

4/5
Voedingsleer

Helder geschreven cursusmateriaal. Dit heb ik bij een andere opleidingsinsrituut wel eens anders ervaren. Plaza is ook heel overzichtelijk. Alleen Eva zeurt een beetje over mijn studietempo. Er staat 9 maanden voor, maar ik wil het in een jaar doen. Dus de mailtjes komen niet overeen als je het in eigen tempo wil doen. Huiswerk snel nagekeken terug. Zeer tevreden. Ik leer met plezier

4/5
Frans voor Gevorderden

Op zich goed verzorgd en inhoudelijk prima materiaal. Vocabulaire zou wel iets pittiger mogen. Als er iets op gevonden zou kunnen worden om conversatie te bevorderen, zou dat een goede aanvulling zijn. Zeer tevreden over reactiesnelheid en opmerkingen van de docent.

5/5
Encaustic Art

De cursus voldoet precies aan mijn verwachtingen. De uitleg en videos zijn heel duidelijk. Her is prettig leren op deze manier. Huiswerk wordt supersnel nagekeken.

4/5
Papiaments voor Beginners

Bon dia, Ik ben net begonnen met de cursus en het bevalt me goed. De lesstof is divers waardoor je niet alleen de taal leert, maar je leert ook over de cultuur van de Nederlandse Antillen. Wat ik ook fijn vind is dat ze het verschil in taal tussen de eilanden ook belichten. Op Aruba worden dingen met iets anders opgeschreven en uitgesproken dan op Curaçao en Bonaire. Het is fijn dat ieder zijn eigen tempo kan bepalen, maar daar staat wel tegenover dat ik het contact met de mede studenten toch wel een beetje mis. Persoonlijk zou ik het fijn gevonden hebben als er ook een paar klassikale lessen gegeven zouden worden (al dan niet online), zodat je ook van elkaar en met elkaar kan leren. De manier van het inleveren van het huiswerk is niet ingewikkeld, de Plaza is overzichtelijk, en het is makkelijk om contact met de docent/leercoach op te nemen. Deze reageert erg snel op vragen of met het nakijken van het huiswerk. Ik word altijd weer blij als ik weer een les heb afgerond. Weer een stapje dichter bij mijn doel, en dat is vloeiend Papiaments spelen. (Laat me eerst beginnen bij verstaanbaar :o)

3/5
Voedingsleer

Lastig dat je maar 1 vraag moment per les hebt en het insturen van huiswerk is ook niet helemaal duidelijk ik heb weinig tijd als ik in de les zit wil ik mijn huiswerk zo door kunnen sturen niet via andere dingen

5/5
Babymassage

De cursus heeft een fijne chronologische opbouw, hierdoor kan je aan de slag met de cursus. Dus ook al weet jij helemaal niets van babies! Als moeder van twee leer ik nog zoveel - dingen waar ik zelf niet bij stil stond-uit de cursus. Ik raad deze cursus echt aan een ieder die interesse heeft in de ontwikkeling en bijzonderheden van babies.

4/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

Ben op zich tevreden maar het zou fijner zijn als je de basis specifieke doelgroepen doet niveau 3 dat,dan ook alleen in de boeken staat wat je moet leren . Wat ik bedoel dat niveau 4 er ook niet in staat

4/5
Havo Nederlands

De hoofdstukken zijn goed, maar ik maak korte samenvattingen van het hoofdstuk. Soms zijn er veel oefeningen voordat je tot de huiswerkoefeningen toe komt.

4/5
Tekenen voor Beginners

De lessen zijn helder en duidelijk. De docente is een prettige persoon die goede feedback geeft op je vragen.

4/5
Planner Wegtransport

Leest makkelijk weg,huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Tot nu toe vind ik de kwaliteit van de stof erg goed. De uitleg is over het algemeen erg duidelijk en alles sluit goed op elkaar aan.

5/5
WMO Consulent

Prettig om op zo een manier te studeren. Begeleiding is top

5/5
Elektrotechniek

Als cursus zelfstudie is het goed te doen. De cursus is goed opgebouwd en met hulp en wat opzoeken zijn dd vragen goed te beantwoorden. Alleen de les waarin je schema’s moet tekenen vind ik de uitleg beknopt, daar mogen best wat meer voorbeeld schema’s aan toegevoegd worden. Wat mij opvalt is dd zeer snelle correctie bij een ingeleverde les. Mijn conclusie tot nu toe: ik heb er als hobbyist al veel van opgestoken. Met vriendelijke groet, ******

5/5
Engels voor Gevorderden

Goede service, heel solide, top!

3/5
Aquarelleren

Fijn om in eigen tempo cursus te volgen. Ben nog niet zo ver gevorderd om een goed oordeel over de gehele cursus te geven.

5/5
Business English

Ik volg de cursus business English, de thuisstudie voor Cambridge Engels. Het bevalt me goed! Het boek werkt fijn en je kan je huiswerk insturen, waarna dit binnen enkele dagen wordt beoordeeld met een cijfer. Indien van toepassing ontvang je ook feedback.

5/5
Banketbakker

Uitermate leerzaam en toepasbaar op mijn werk. Snelle en goede reactie van de docenten

5/5
WFT Adviseur Basis

Zeer duidelijk

3/5
Arduino Programmeren

De vraag stelling is bij sommige opgaven niet duidelijk wat de bedoeling is

4/5
Duits voor Beginners

De thuisstudie Duits voor beginners is best nog wel enerverend maar je wordt goed begeleid en alles komt aan bod. Er zitten genoeg oefeningen in. Als het is nagekeken voel je de gezonde druk van verder gaan met de cursus. Ook doordat je via een profiel en foto's weet wie je les geeft "werkt" stimulerend.

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Duidelijke opbouw en uitleg. Soms is de informatie per les wat veel. Dan kies ik ervoor even geen nieuwe les te starten, maar eerdere lessen te herhalen. De lerares reageert snel en duidelijk op het ingestuurde huiswerk. Ik zou de begeleiding aanraden, omdat dat de puntjes op de I zet en laat zien wat je toch nog niet beheerst.

5/5
Keyboard

Net begonnen met cursus keyboard van NHA. Duidelijke uitleg, digitale leeromgeving en een schriftelijke map werk zeer prettig. Ontzettend leuk om met muziek bezig te zijn. Een aanrader!

5/5
Theologie

Ik vind de opleiding Inleiding op de Theologie zeer interessant en logisch opgebouwd. Ook de respons van de docent ervaar ik als prettig, kort en bondig met hier en daar persoonlijke touch. Ook de snelheid van het nakijken werkt motiverend. Ik wist niet wat ik moest verwachten van NHA, maar ik zou NHA zeker aanraden aan derden.

4/5
Fotografie

Ook als je al jaren fotografeert, valt er nog veel te leren. Daarvoor een prima cursus! De vraagstelling bij de multiple choice vragen laat wel te wensen over!

4/5
Voetreflexologie

Duidelijke uitleg van de stof. Soms zou ik wat meer verdiepende informatie willen over het hoe en waarom van bepaalde zaken. Maar daar kan de docent goed mee helpen. Tot nu toe (ben bij les 3) erg tevreden en nieuwsgierig wat ik nog meer ga leren.

5/5
Computerboekhouden met Exact Online

De cursus voldoet aan mijn verwachting!

5/5
Elektrotechniek

Mooi overzichtelijk lesmateriaal

4/5
Basiskennis Loonadministratie

Na 34 jaar aan een opleiding begonnen en na er eerst even aan te moeten wennen wordt het nu wel steeds duidelijker, alleen valt het me op dat als je gegevens volgens de link moet opzoeken dat er nog gezocht wordt naar het jaar 2020 terwijl je bij de opgaven staat dat je het jaar 2022 hoort te gebruiken, deze moet je dan iedere keer opnieuw opzoeken bij de belastingdienst

4/5
Supply Chain Management

De cursus is goed te doen qua niveau en tijd. Goede feedback van docent. Het boek is helaas vooral gericht op retail en ICT gericht.

4/5
Massage

Lesstof is goed te doen. Duidelijk en boeiend. Wel had ik graag online video’s willen zien hoe massage technieken gedaan moeten worden. Dit omdat het dan nog duidelijker word omdat je het ziet en na kan doen.

4/5
SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

Cursus is duidelijk in boek en begeleidende map. Alles kan in eigen tempo. Enige nadeel is wel dat je maar 1 vraag per les kan stellen aan de docent. Dat kan echt beter.

5/5
Indonesisch voor Beginners

Ik vind het systeem erg fijn werken. Daarnaast vind ik het prettig hoe ik met mijn docent kan communiceren. Het huiswerk wordt altijd snel nagekeken en bij vragen kan ik die gemakkelijk stellen.

4/5
Middle Management

Eerlijk gezegd is het nog niet mogelijk een goede beoordeling te geven. Ik ben vrij recentelijk met de opleiding begonnen.

5/5
Office Management

Heel leerzaam en goed uitgelegd

5/5
Rouwverwerking

Goed doorheen te komen. Èn in boekvorm èn online dus op elk tijdstip even wat doornemen. Duidelijke uitleg, leert lekker.

5/5
Assistent Drogist

Hele duidelijke en overzichtelijke cursus

4/5
Engels voor Gevorderden

De teksten, oefeningen en uitleg van de grammatica zijn erg duidelijk. In verschillende situaties leer je de Engelse uitdrukkingen Voor mij is deze cursus van belang voor het ophalen en verbeteren van de Engelse taal. De woorden training vind ik erg goed. SAmen met de taaltrainings app kan ik de uitspraak oefenen. Het huiswerk wordt snel en goed nagekeken. Ik vind deze cursus erg degelijk en ook leuk om te volgen.

5/5
Basisopleiding Verpleegkundige

Snelle reactie op je antwoorden en huiswerk snel bekeken worden

5/5
Havo Nederlands

een aantekening wat betreft VWO geschiedenis. het huiswerk inleveren gaat niet i.v.m. dat ik de procedure van het inleveren niet kan via de computer.. kunt u het systeem van het Nederlands niet toepassen. Ik heb de eerste les opgestuurd naar Panningen t.a.v. Niets van gehoord. Hoe nu?

5/5
Bloemschikken

Wist niet dat en online cursus zo goed mogelijk is met een vaardigheid als bloemschikken. Wel rekening houden met de kosten voor aanschaf van benodigdheden. Lesmateriaal gaat diep in op de stof.

5/5
Certificaat Beveiliging C

Goede leerstof. Duidelijke uitleg. Goede begeleiding door docent

4/5
Sport & Voeding

Ik ervaar het als een goede mooie opleiding waar je heel mooi alles kan leren over het gebied voeding en sport. De leraren reageren snel en geven duidelijk antwoord waar je van kan leren. Verder is het heel handig dat je zowel op papier als digitaal kan leren.

5/5
Illustrator + Illustratief tekenen

Duidelijk instructie. Heb zelf in het onderwijs gezeten (wiskunde docent) en ik vind de lessen goed overzichtig.

5/5
Nederlandse Gebarentaal

Ik vind het een fijne cursus. Het is duidelijk uitgelegd, de filmpjes zijn duidelijk en de docent is erg snel met nakijken en erg vriendelijk.

5/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Tot nu toe erg nuttig. De cursus begint met de basis, waardoor je dan makkelijk erin komt. De theorie is duidelijk en overzichtelijk. Docent kijkt ook snel na, wat erg fijn is, zodat je meteen door kunt naar de volgende les. Ik zal het iedereen aanraden!

5/5
Preventiemedewerker

leuke online cursus. Snelle reactie na het inleveren van je huiswerk

4/5
Office Management

Zeer prettig

4/5
Preventiemedewerker

+ ingestuurd huiswerk kreeg ik super snel terug. - informatie map was helaas niet compleet. - niet alle info kwam uit de map of online. Wel links welke websites bezocht kunnen worden maar niet duidelijk wat je daar nou precies van moet weten voor de toets.

5/5
Autotechniek

Een informatieve en beknopte curus,waar je all ins en outs leert kennen van hoe een voertuig in elkaar steekt. Je leert beetje bij beetje waar sommige onderdelen liggen en geplaatst zijn. Ik geef 5 sterren omdat een leek naast autoprogramma's kijken dit ook als almanak kan gebruiken.

4/5
Herborist

Geen druk, rustig de tijd tot 3 jaar kunnen terugvallen op hulp is een prima service Kleine tip door persoonlijke ervaring: ik heb wat punten gemist omdat ik op de cursus werk en niet digitaal. Ik highlight en noteer graag de belangrijkste dingen en dat werkt makkelijker op papier. Het zou dan fijn zijn als de cursus ook up-to-date was om misverstanden te vermijden en leerstof te missen. Wat mij is overkomen… voor de rest super!

5/5
Audicien Assistent

Vind het heel erg prettig leren hoe alles is verwoordt. Alles wordt duidelijk uitgelegd en de tekst is ook fijn om te lezen.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners

Ik ga graag op vakantie naar Griekenland en wil graag wat meer zeggen dan alleen bijv: καλημέρα. Daarom puur als hobby, begonnen met de cursus Nieuwgrieks voor beginners. Ik had eerst nog vragen en ik werd telefonisch heel goed geholpen en duidelijk geïnformeerd. Cursus besteld en wo het ziet er zo goed uit. Je kan het op je pc, tablet en telefoon bekijken. Daarnaast ook de hele cursus op papier in 2 mappen. Duidelijk en lekker lettertype. Goed ingedeeld. Et zitten in elke les ook geluidsbestanden, die je kan downloaden om te beluisteren waar je maar wilt. Super fijn, want zo kan je de (moeilijke) uitspraak goed leren. Ik heb gekozen voor de optie studeren met leraar/lerares, en daarmee ben ik erg blij, zo kan je je huiswerk insturen en als je een vraag hebt, heb je één moment per les om die aan je lerares te stellen. Tot nu toe ervaar ik dat prettig en mega leerzaam. Ik had laatst ook een algemene vraag, die stuurde ik per mail naar de NHA en binnen een paar uur kreeg ik al duidelijk antwoord. IK ben echt super tevreden over NHA! En qua prijs/kwaliteit verhouding zit het meer dan goed vind ik. Ik moet wel zeggen dat ik het een moeilijke studie vind, er staat bij geen vooropleiding nodig, maar je moet wel enigszins wat van de Nederlandse grammatica weten hoor. (vind ik) Maar complimenten voor het product!

5/5
Sociale Hygiëne

Duidelijke cursus, wordt snel nagekeken en eventuele vragen worden snel beantwoord

4/5
Hondentrimmen

De cursus is mooi opgezet. Heel informatief en handig dat je contact hebt met de docent voor evt. Vragen Helaas is er geen praktijk, maar ik heb zelf twee honden die ik kan behandelen.

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Informatief, leuk geschreven waardoor je nieuwsgierig bent naar het volgende hoofdstuk.

5/5
SketchUp (3D-tekenen)

Goed opgebouwd, duidelijke uitleg, snelle en vriendelijke reacties van de docent

5/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

De tekst zijn niet altijd even duidelijk (grammaticaal), maar daar kom ik altijd wel uit

4/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Tot nu toe ben ik erg tevreden over hoe de cursus wordt aangeboden en de mogelijkheden die de cursus biedt.

5/5
Beleggen voor Beginners + Cryptobeleggen

Ik vind de cursus interessant en de voorleesfunctie vind ik geweldig.

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Hele fijne cursus tot nu toe. Tot nu toe wil ik als feedback meegeven, wat ik dus mis in de cursus, is dat als ze een portugese vervoeging van een werkwoord geven, ik graag ook alle vervoegingen van het werkwoord wil zien. Nu zoek ik ze op via een website, maar mijn voorkeur gaat uit dat het in de lesboeken staat.

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Het zijn duidelijke lessen en het huiswerk is leuk om te maken. Er zijn veel oefenopdrachten die je over kunt schrijven en in kunt vullen, waardoor je het schrijven ook snel onder de knke krijgt. Verder kan ik het andere huiswerk opsturen, dit is heel fijn. Dan kun je niet even spieken bij de antwoorden e leer je dus nog beter. Het nakijken gebeurd ook erg snel. Meestal is het vandaag verzonden morgen nagekeken. Dus de opleiding is helemaal top!

5/5
Piano

Duidelijke uitleg

5/5
Paardenverzorging

Ik leer veel over paarden en kan dit nu ook toepassen in de praktijk. Ik help een vriendin met haar dressuurproeven. Hiervoor wist ik nog niet zoveel over paarden.

5/5
Vrij Tekenen

Leuke huiswerkopdrachten en docent kijkt het heel snel na. Fijne, positieve feedback. Je hebt niet de interactie met anderen, maar wel een stok achter de deur om elke week een opdracht te maken. Werkt goed!

5/5
Basisopleiding Doktersassistent

Natuurlijk moet je even wennen, maar tot nu toe (5 lessen gaat het prima.

4/5
NLP Coach

Net gestart maar fijne opbouw vd lessen. Wordt snel nageken.

5/5
Voetreflexologie

Ben zeer tevreden van de NHA opleidingen die ik volg.

4/5
Havo Wiskunde B

Erg prettige online leeromgeving en het huiswerk wordt snel nagekeken en voorzien van commentaar. Het boek is helaas wat slordig opgesteld.

5/5
Computerboekhouden met Exact Online

Het is een goede leerzame cursus om je administratie te digitaliseren. Alles wordt duidelijk uitgelegd en voor vragen kun je bij je docent terecht. Je krijgt altijd binnen 2 dagen antwoord terug.

4/5
Frans voor Gevorderden

Duidelijk lesmateriaal en grammaticale samenvatting van de docent!!

5/5
Dieren EHBO

Het is een cursus met veel informatie, goed doorheen te komen. Uitgebreid genoeg en ook beknopt genoeg.

5/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

ik herken een heleboel vanuit mijn opleiding bijna 20 jaar geleden. eens in de zoveel tijd veranderd een boel weer en heet het anders of zijn er nieuwe adviezen en inzichten. de manier waarop de tekst geschreven en ingedeeld is, is overzichtelijk en duidelijk. misschien iets meer diepgang in de vragen ipv begrijpend lezen

4/5
Vmbo Nederlands

De lessen Nederlands geschiedenis en rekenen zien er heel toegankelijk uit. Voor mij (77jaar) is een diploma geen noodzaak. Wel steek ik heel veel op nu dat is vroeger achter gebleven. Heb de 2e les geschiedenis moeizaam door kunnen sturen. Maar.... het is me gelukt.nu mijn cijfer afwachten

5/5
Game Developer

Ik vind deze cursus geweldig! Het leert je de basis van het ontwikkelen, en door de basis te leren kan je daarna nog verder gaan! De docent Ferdie Swinkels is ook fijn. Al met al een top cursus.

4/5
Fietsenmaker

De opleiding is goed geschikt voor de beginners en licht gevorderden. Echter mist er veel in de cursus wat je als fietsenmaker in het echt meemaakt. Elke fiets is anders en veel oplossingen voor het probleem zijn anders. Daardoor heeft de gevorderde fietsenmaker een goed initiatief en ervaring met tools of maakt in sommige gevallen de tools even zelf. In deze cursus leert men echt de basisprincipes die men nodig heeft om verder te komen met ervaring.

5/5
AutoCAD

Helder en duidelijk.

4/5
Debiteurenbeheer

Overzichtelijk lesmateriaal. Feedback / controle van docent is heel snel, wat prettig is om naar het volgende hoofdstuk te gaan.

5/5
Thai voor Beginners + Gevorderden

Alles staat duidelijk uitgelegd. De cursus is uitgebreid, ook met cultuur referenties. En de docent is erg snel en fijn om erbij te hebben.

4/5
Kunstgeschiedenis

Ik ben nog maar net begonnen,dus kan er nog weinig over zeggen. Maar het lijkt goed..

5/5
Portrettekenen

Op een rustige en leerzame wijze wordt voor een beginner de cursus uitgebouwd.

3/5
Social Media

Ik ben nu halverwege de cursus en vind het heel interessant, geeft goede stof tot nadenken. Wel lijkt het mij interessant als er ook praktijkopdrachten zijn i.p.v. theoretische toetsende vragen. Zo is de vertaling naar het werkveld minder groot en is het ook speelser/interessanter.

3/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 3 van 3

De inhoud van de opleiding is top op de meeste vlakken. Het werk wat je moet doen in 3 jaar is erg veel. Zeker naast een fulltime baan.

5/5
Illustratief Tekenen

Hoeveelheid tekst is heel goed te doen naast gewoon een baan en gezin, opdrachten erg leuk! Feedback is leuk om te lezen en om zeker in verdere lessen iets mee te gaan doen. Ben zeer tevreden.

4/5
Engels voor Beginners

soms zijn sommige lessen bv med lidwoorden en dan meervoud best veel om in 1 x te leren als je 54 jaar oud bent.

5/5
Orthomoleculaire Therapie

Duidelijke cursus stof . Heel fijn dat er aan het einde van de les een samenvatting aanwezig is.

5/5
Autoverkoper + Autotechniek

Leuke en leerzame opleiding om te volgen

5/5
Piano

De cursus piano zorg voor een fijne opbouw, waardoor je gemotiveerd blijft te oefenen. De docent reageert vlot en enthousiast op het ingestuurde huiswerk.

5/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

De lesstof is overzichtelijk en duidelijk geschreven waardoor het studeren erg gemakkelijk verloopt. De snelle reacties van docenten op de huiswerkopgaven maken het erg prettig om deze cursus te volgen.

4/5
Verkoop in de Drogisterij

Het is een overzichtelijke en duidelijke studie die goed haalbaar is.

4/5
Stervensbegeleiding

IK zit nog in het begin van de cursus (4) maar heb het idee dat ik soms antwoord moet geven op vragen die pas in latere hoofdstukken worden behandeld dus

4/5
Office Management

Fijne en duidelijke lesmateriaal. Alleen als je 2x het huiswerk niet snapt en dus onvoldoende hebt kan je het niet herkansen of met de leraar er over chatten. Dat kan zeker verbeterd worden.

5/5
Persoonlijke Effectiviteit

Zeer positief ben ik over deze kortdurende cursus. Je leert reflecteren, je leert doelen stellen, je kijkt hierbij naar mogelijkheden en gaat met de punten aan de slag. Zelf heb ik een stukje balans terug gevonden in mijn leven. Tijdens de cursus krijg je handvatten om je doelen te behalen. Een aantal van deze handvatten zijn voor mij al bekend, maar het is leuk en leerzaam om dit nu bewust in te zetten. Huiswerk wordt direct nagekeken en vragen beantwoord; binnen 48 uur. Dit heb ik al prettig ervaren.

5/5
Vertegenwoordiger

Het volgen van de cursus gaat ideaal omdat ik het tempo kan bepalen

4/5
Logistiek Management

Erg leerzame en leuke opleiding, maar het zou nog iets interactiever mogen.

4/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik vind het het tot nu toe goed.

5/5
Projectmanagement

Bij de start ontvang je een mooie klapper met het studiemateriaal. Het materiaal is zo opgebouwd dat je het goed kan volgen. Het huiswerk is gemakkelijk in te leveren via de portal en je hebt snel bericht inclusief cijfer terug van de docent. Kortom, ik heb een hele fijne ervaring met deze opleider.

3/5
Fotografie

Mijn verwachting was meer opdrachten uit te mogen voeren, er was veel technisch detail. De docent was echter vlug in zijn reacties, gaf goede uitleg.

5/5
Slaapcoach

Hele leuke cursus. Hij leest zo weg. Ben er heel erg blij mee.

5/5
Elektrotechniek

leuke cursus, prima leer methode, duidelijke structuur

5/5
Fries

Mooie duidelijke overzichtelijke cursus! Een extra app om de uitspraak te oefenen is wel een aanrader, er blijken veel taal apps te zijn verbonden aan de NHA, maar niet voor de cursus Fries.

4/5
Recruiter

****

5/5
Latijn

Zeer uitgebreid en leerzaam

5/5
Patisserie

Ik vind super cursus

4/5
Barbier

Moet een moodboard maken en dat lukt niet waardoor er op onthoud ontstaat....erg lastig het onderdeel is nog niet rond en blijf er ophangen. Schriftelijk had fijn geweest maar dat kan niet meer......hoop dat het probleem kan worden opgelost...groeten.***** ****.

3/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Wat ik vooral moeilijk vindt is dat je pas vragen kunt stellen als je je huiswerk hebt ingeleverd. Voor mensen die als beginner hier aan beginnen, kan het wat ingewikkeld en verwarrend zijn, aangezien je best moeilijke dingen moet doen in het begin. Dus ik vindt de volgorde van de lessen niet altijd kloppen. Voor de rest is het leuk, maar je bent meer aan het tekenen, dan dat je ontwerpen ook echt mag maken. Je kan er voor kiezen om de ontwerpen ook te maken, want ze staan er wel in. Tip: Lees van te voren alvast lessen vooruit, want zo kun je alvast spullen kopen die je nog niet hebt. Zo hoef je niet elke week nieuwe spullen te kopen.

3/5
Elektronica voor Beginners

De schema’s in cursus elektronica worden niet voldoende toegelicht. Het is puur theoretisch met amper voorbeelden in de praktijk.

5/5
Aquarelleren

Een mooie combinatie van theorie en praktijk. Duidelijke lesstof en opdrachten en de docente reageert snel en positief! Dat bevordert mijn durven en doen.

3/5
Genealogie (Stamboomkunde)

Soms wat gedateert en erg vaak focus op belgie

3/5
Tuinarchitectuur + SketchUp

Persoonlijk is de tuinarchitectuur cursus zeker geen instap. Veel benamingen dienen opgezocht te worden, tevens aanvullende informatie ook. Sketchup daarentegen was heel duidelijk.

5/5
Rouwverwerking

Heel duidelijk en snel huiswerk retour van de docent

4/5
Latijn

Na drie lessen is het lastig om de hele cursus te beoordelen, maar toch wil ik iets zeggen. Eerst om te beginnen. Deze is cursus is, zoals bij het aanprijzen van de opleiding wordt gezegd, NIET geschikt zonder een degelijke, minimale middelbare vooropleiding, dit gezien de complexe grammaticaregels die worden behandeld. Verder ervaar ik de cursus interessant en uitdagend. Ondanks dat de stof prima wordt uitgelegd, kan er wellicht didactisch nog wat aan geschaafd worden, door de onderwerpen beter te doseren en niet meerdere zaken in een les te proppen. De toegevoegde geschiedenis is interessant en onderhoudend, maar voor de taalstudie niet zo relevant, lijkt mij.

4/5
Portrettekenen

Ik was in het begin van 'Portrettekenen' een ietsje onaangenaam verrast. Ik moest de eerste drie lessen hokjes tekenen met potlood en dergelijke. De dikte van de potloden, soorten papier. Naar mijn mening had dit niets te maken met portrettekenen. Waarschijnlijk (..) heeft dit te maken met cursisten die nog nooit getekend hebben, in tegenstelling tot mijzelf. Ik teken mijn hele leven al. Alleen wil ik het portrettekening beter onder de knie krijgen. Dit is geen aanmerking maar een opmerking. Hartelijke groet

5/5
HACCP

Prima cursus en goed door middel van zelfstudie te doen. Enkele keren heb ik contact gehad met de helpdesk en zij hebben vriendelijk geholpen.

5/5
Personal Trainer

Een erg mooie opleiding waar je goed wordt opgeleid en je kan in je eigen tempo studeren ideaal tijdens een tussen jaar en de kennis die je hebt kan je voor altijd mee nemen in het werkveld

5/5
Korte Verhalen Schrijven

Twijfelde om te beginnen maar heb zeker geen spijt. Hele leuke cursus en de feedback is heel motiverend!

5/5
Massage

Hele fijne en laagdrempelige cursus om zo de fijne kneepjes van het vak je eigen te maken.

4/5
Vwo Wiskunde B

Ik vind het een prettige cursus. Fijn dat je je eigen tempo kan bepalen, je feedback krijgt doormiddel van het huiswerk. Soms gaat de stof wat hard of staat het heel beknopt omschreven. Dan moet het internet me meer achtergrond info geven. Ook zou ik het fijn vinden als ik online bij NHA meer oefenopdrachten zou kunnen doen.

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Snelle reactie en iemand die de stand bij houd en of je nog op schema bent

4/5
Arabisch voor Beginners + Gevorderden

Goede uitleg met fijne oefeningen per les.

4/5
Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten

Bevalt me prima en de docenten geven ook goede feedback

5/5
Vrij Tekenen

Het is wel erg breed. Zou graag 1 stijl willen volgen

4/5
Management in de Zorg

Tot nu toe vind ik de cursus prettig om mee te werken. Ik vind het fijn dat je het materiaal op papier krijgt en niet alleen digitaal.

5/5
Vwo Scheikunde

Overzichtelijke mappen, en ook op het internet zijn de pagina's ruim. Ziet er allemaal netjes uit en ook eenvoudig in de bediening.

5/5
Mindfulness

Ik ben er rustiger door geworden, maar vanwege medisch oogpunt heb ik het moeten beëindigen.

4/5
Logistiek Supervisor

****

5/5
Populair Computergebruik met Windows 10 / Office 2019

Een goede cursus om de “digitale conditie” op te kunnen vijzelen. Ook voor diegenen die over de nodige digitale ervaring beschikken. Nuttige aanwijzingen die in het dagelijkse digitale verkeer goed kunnen worden toegepast.

5/5
Emotionally Focused Therapy (EFT)

Het is een zeer boeiende studie. De manier van uitwerken van de lessen is goed te doen voor iemand die op latere leeftijd (en met altijd een aversie tegen studeren) ermee aan de slag gaat.

3/5
Beleggen voor Beginners

Zeer interessant. Soms wat moeilijke tekst.

5/5
Bierbrevet

erg interessant

4/5
Data Protection Officer (AVG)

precies goed, duidelijk

5/5
Orthomoleculaire Therapie

Alles wordt duidelijk beschreven en ik krijg snel een reactie op mijn ingezonden huiswerk

4/5
Binnenhuisarchitectuur

Duidelijke lesstof en huiswerk wordt snel nagekeken. Ik mis alleen een online tekenprogramma cursus aansluitend op deze cursus.

4/5
Audicien Assistent

Duidelijk opgezet en leesbaar

5/5
Burn-out Coach

Ik ben heel erg tevreden. Het boek dat je bij de studie krijgt is niet alleen heel erg interessant maar het leest ook makkelijk. Moet me vaak zelf dwingen om te stoppen.

5/5
Dieren EHBO

Duidelijke informatie en snel nagekeken

5/5
Voetreflexologie

Goed beschreven in de theoretische gids. Duidelijke plaatjes. Begrijpelijke taal. Online goede video's De praktijk dag (1 tot nu gevolgd) was een perfecte aanvulling!

5/5
Fries

Fijn om de Friese taal op deze manier eigen te maken.

5/5
Computerboekhouden met Exact Online

Geweldige cursus met praktische uitleg!

5/5
Allround Coach

De cursus is goed opgezet. Duidelijk verwoord. Je wordt super begeleid.

4/5
Autotechniek

Heb alleen hoofdstuk 1 en 2 bestudeerd. Tot zover bevalt de cursus me.

3/5
Software Developer

Ik ben nog maar bezig met het eerste deel van de opleiding (Python) maar voor iemand die geen IT-achtergrond heeft vind ik het lesboek erg moeilijk. Er worden veel termen gebruikt die iemand zonder voorkennis niet begrijpt. Ik heb deze opleiding echter gekozen omdat er expliciet vermeld wordt: "Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig. Enige ervaring met de computer is gewenst." Ik werk dagelijks met de computer, maak redelijk uitgebreide formules en macro's binnen Excel, toch vind ik in het boek wat voor Python gebruikt wordt een betere uitleg over de gebruikte termen gebruikt kan worden.

5/5
Arduino Programmeren

Een fijne opleiding met goede begeleiding door de hoofdstukken heen.

5/5
Windows 11

Bij deze cursus kun je nu makkelijk je huiswerk via de e-mail insturen. Bij een vorige cursus moest je eerst een Word bestand maken.Wat ik erg lastig vind

4/5
Pools voor Beginners

Meer aandacht voor het uitspreken van de taal.

4/5
Natuurlijke Geneeswijzen

De cursus natuurlijke geneeswijzen is een leuke,goed te volgen cursus. De onderwerpen zijn zeer interessant alleen de bijhorende plaatjes/tekeningen mogen wel wat groter zijn zodat het wat duidelijker is. Heb tot nu toe al best veel op internet opgezocht om het plaatje voor mij persoonlijk duidelijk te krijgen maar voor de rest zeker tevreden.

4/5
Babymassage

Het is een leuke en leerzame cursus; ik ben er wel veel sneller doorheen dan gepland. Praktisch inzetbaar en leuk om te doen, maar bepaalde onderwerpen zouden van meer uitgediept mogen worden naar mijn mening. Als je gebruik maakt van het vragen stellen aan de docent; haal je er wel meer uit. De vragen worden uitgebreid en vanuit de praktijk beantwoord. Ik mis bijv. in de cursus hoe je een massageroutine verdeeld over de week en het masseren van iets oudere kinderen of kinderen met problematiek is maar een heel klein item in de cursus. Over die massageroutine heb ik de docent kunnen raadplegen. Het stuk over massage aan oudere kinderen zou uitgebreider mogen zijn of juist weggelaten worden zodat er meer ruimte is om in te gaan op babymassage of babygym. De eerste hoofdstukken bevatten interessante theorie en verdieping, maar zodra je over gaat naar de praktijklessen worden de lessen letterlijk en figuurlijk wat 'dunner'. De praktijkfilmpjes zijn mooi en duidelijk, maar ook hier had ik persoonlijk liever wat verdieping bij gehad. Ook hier was voor mij vragen stellen aan de docent van meerwaarde, maar eigenlijk horen bepaalde achtergronden gewoon in de cursus (bijv. waarom en hoe praten tegen de baby tijdens de massage van groot belang is, hoe een massageroutine over de week verdeeld kan worden e.d.). De Plaza leeromgeving werkt op zich makkelijk, maar ik heb veel problemen gehad met het uploaden van de door mij gemaakte filmpjes; dit maakte de cursus voor mij een tijdje wel wat minder leuk. Na contact met de klantenservice is hier wel een goede oplossing voor gekomen. Zou ik er weer voor kiezen? Het ligt er een beetje aan wat je met de cursus wilt bereiken. Het is een leuke basis. Ik zie het zelf als een opmars naar een 'live training' op het gebied van babymassage, want ik wil daar meer in gaan doen. Dit was een begin. Als ik opnieuw zou kiezen zou ik misschien toch direct voor een live training kiezen, maar aan de andere kant kan ik dus wel zeggen dat de cursus mij heeft geïnspireerd om er verder mee te gaan.

4/5
Stressmanagement / Stresshantering

De leestekst had wel wat korter gemogen. Persoonlijk vindt ik het te langdradig.

4/5
Sport & Voeding

Ik vind de cursus heel overzichtelijk & duidelijk. Ook is het handig dat je via verschillende apparaten kan inloggen.

4/5
Arduino Programmeren

Goed

5/5
Vrij Tekenen

Fijne cursus. Het huiswerk wordt goed nagekeken. En een goed advies

5/5
HACCP

Was een erg duidelijke opleiding. Goede hulp indien nodig en overzichtelijk exame

4/5
Autotechniek

zeer grondige cursus,illustraties niet altijd even verhelderend,overall tot nu toe een 9

5/5
Basisopleiding Gehandicaptenzorg

hallo ik doe cursus gehadicap en dat bevalt mij heel goed zit nu in deel 2 ik maak van mij leren mij beroep en dat vind ik heel erg mooie

5/5
Public Relations (PR)

Ik vind het erg prettig dat de cursus begint met een opfrissing van de basis, voordat je de stof écht induikt.

5/5
Kapper

Het is een duidelijk en overzichtige opleiding maar wel ben ik van mening dat de videos wat duidelijker kunnen.

4/5
Mindfulness

Goede begeleiding

3/5
Filiaalmanager

Vind soms de uitleg te ingewikkeld, terwijl het ook simpel kan

5/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

De opleiding is goed opgebouwd. Het ziet er goed uit. Fijn dat het ook op papier is. De opdrachten zijn duidelijk. Het huiswerk wordt snel nagekeken met daarbij nuttige commentaar. Ben zeer tevreden....

4/5
Zakelijk Duits

Heel duidelijk, up-to-date cursus. Echt van deze tijd. Geen saaie lesstof. You tube filmpjes/liedjes om te oefenen. Super leuk en ik zou deze cursus dan ook zeker aanraden!

4/5
Persoonlijke Effectiviteit

Soms vind ik het pittig om door de stof heen te komen, (termen). Maar over het algemeen geeft het me goede inzichten.

4/5
Vwo Wiskunde A

Het is een goede traditionele methode. Het leerproces zou misschien versneld kunnen worden doormiddel van modernisering, kijk bijvoorbeeld naar nieuwe digitale methodes zoals OMPT.

5/5
Alles over de Hond

De cursus is compleet, interessant en goed te volgen. De docent kijkt razendsnel na en heeft goede tips. Een aanrader!

5/5
Grafisch Vormgever

Duidelijke uitleg en goede feedback van docent.

4/5
Grafisch Vormgever

De cursus is erg duidelijk en goed te volgen. Heel erg fijn dat dit op mijn eigen tempo kan. Aandachtspuntje: Ik kreeg een beoordeling op een huiswerkopdracht en daarin stond dat ik rekening moest houden met iets wat pas 3 lessen later in de lesstof stond. Ik weet niet of mijn cijfer daarop gebaseerd is, maar ik vond dit een beetje vreemd.

4/5
Apps Programmeren

Is voor mij een eerste cursus op dit vlak en doe deze omdat het altijd al mijn interesse heeft gehad. Nu zeker niet meer om er ook daadwerkelijk iets mee te doen maar puur voor het hoe en wat. Wat mij wel opvalt is dat de benodigde app's en alles er omheen heel snel achterhaald is en daardoor de info in de lesstof al snel niet meer klopt. Indien mogelijk zou mijn advies dan ook zijn om in ieder geval de online versie up to date te houden. Een andere opmerking zou zijn om de vraagmomenten niet zo strikt te houden, mensen betalen een hoop geld voor een cursus maar krijgen per les de mogelijkheid om 1 vraag te stellen aan hun leraar en dan ook nog eens hooguit 500 tekens. Dit is bezopen in deze tijd.

5/5
WordPress

Alles wordt heel duidelijk uitgelegd in het lesmateriaal. Het is prettig leesbaar. Het lesmateriaal wordt toegestuurd in een map, maar ik ook digitaal te gebruiken. Het huiswerk wordt heel snel nagekeken. En digitaal is er ook allerlei andere informatie beschikbaar, zoals boeken die je kunt lezen.

5/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Tot nu toe bevalt mij de cursus prima!

5/5
Astrologie

Fijne leerervaringen op doen en weer iets nieuw meren ontdekken. Goede begeleiding.

5/5
Fietsenmaker

Makkelijke en duidelijke uitleg!

5/5
Business English

Duidelijke opdrachten en snelle beoordelingen van het ingeleverde huiswerk

4/5
Beleggen voor Beginners

De opbouw van de cursus is niet erg duidelijk. De antwoorden van de vraagstukken, aan het eind van elk hoofdstuk, zijn niet altijd terug te vinden in de theorie.

4/5
Arbeidsrecht

Leerstof helder, echter het nakijken van huiswerk duurde ontzettend lang. Na 3 weken contact opgenomen met NHA en toen werd het wel snel geregeld.

4/5
Elementaire Belastingkunde

Prima materiaal, goede begeleiding en goede communicatie

4/5
Handletteren

Ik ervaar deze cursus als echt tijd voor mezelf, ik ga er helemaal in op, leuk om de theorie achter letters te lezen, de cursus is duidelijk opgezet, de feedback die ik krijg is echt opbouwend!

4/5
Fries

Ik vind het een prettige cursus. Het niveau is goed. Goede afwisseling tussen alle opdrachten.

4/5
Wijzer met Statistiek

Fijne communicatie en een leerzame cursus. Aangezien ik het een moeilijk onderwerp vind, zijn sommige lessen lastiger.

4/5
Computerboekhouden met Exact Online

Interessante cursus, makkelijk te volgen, goed uitgelegd, huiswerkbegeleider reageert snel. Fijn om er mee bezig te zijn.

4/5
ECDL met Windows 10/Office 2019

Uitgebreid, vanaf alle kanten kom ik meer te weten.

4/5
Communicatie & Management

Ik ben tevreden over de opleiding. Het is duidelijk en overzichtelijk

4/5
Bewindvoerder

Ik leer veel nieuwe dingen.

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Goede begeleiding, snel antwoord op vragen en huiswerkopdrachten zijn snel nagekeken. Zeker geen spijt van de opleiding!

4/5
Elementaire Belastingkunde

De opleiding geeft in groffe lijnen aan hoe de belasting in elkaar steekt. Een beetje voorkennis vind ik persoonlijk wel handig. Ondanks dat ik al redelijk op de hoogte was, dacht ik. Zijn er wel wat onderwerpen duidelijker geworden. Op zich dus wel een aanrader.

4/5
Bloemschikken

de cursus is heel leuk om te volgen alleen het insturen van de opdrachten is wat omslachtig omdat alle fotos omgezet moeten worden in docx bestanden.

3/5
Arduino Programmeren

De cursus Arduino programmeren voegt niet al te veel toe aan het boek van Brinckman. De ontvangen Tablet met toetsenbord is niet geschikt om het programma van Arduino uit te voeren.

5/5
Fietsenmaker

De cursus is oké, wordt goed aan het werk gezet. Moet ook.

4/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 3 van 3

Interessante lesstof en goede docenten. Het is fijn dat je in je eigen tempo kunt studeren.

5/5
Basiskennis Loonadministratie

Overzichtelijk en goed te volgen. Huiswerk is snel nagekeken.

5/5
Kunstgeschiedenis

De opleiding Kunstgeschiedenis bevalt

4/5
Illustrator + Illustratief tekenen

Ik ben met name tevreden, omdat ik relatief snelle feedback op mijn vragen krijg. Los daarvan zijn de lessen duidelijk. Het valt wel te vermelden dat ik nog niet met Illustratief tekenen ben begonnen, maar wel grotendeels door illustrator heen ben

5/5
Alles over de Hond

Ik ga van af zondag weer verder studeren fijne avond

5/5
Autotechniek

Erg interessant en diepgaand.

4/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Werkboek methodiek geeft een goed/leerzaam inzicht v.w.b. alle leeftijdsgroepen. Ik merk dat ik de groepsopdrachten uitstel, je kunt ze ook alleen uitvoeren, maar dit nodigt niet uit. Idem voor wat betreft de opdrachten: bespreek met je docent.

5/5
Grafisch Vormgever

Ik begrijp het goed tot zover ik afgemaakt heb . Is prachtig

5/5
NLP

Ik heb de juiste cursus voor mezelf gekozen op dit moment die prima bij mijn persoonlijke situatie momenteel aansluit en ik kan hem straks als ik weer werk ook prima gebruiken!

5/5
Eigen Massagesalon Starten

Super tevreden blij dat ik dit gekozen heb ook als je al wat ouder bent kan je best een studie starten harstikke leuk!

4/5
Illustrator + Illustratief tekenen

Duidelijk beschreven plus een korte instructiefilm.

5/5
Bewindvoerder

Meerdere cursussen gevolg, dik tevreden, ook over feed back

5/5
Basiskennis Loonadministratie

Ik begon net maar tot nu toe ben ik heel tevreden. Alles is duidelijk, ik krijg snel antwoorden op mijn vragen.

3/5
WMO Consulent

Ik vind de leerstof goed te volgen. Duidelijk taalgebruik. Wat ik mis is het kunnen overleggen met mijn docent over het ingediende huiswerk. Meer uitleg over wat niet zo goed is zou wenselijk zijn.

5/5
Fietsenmaker

Lesstof is duidelijk en goed van opbouw. Commentaar van de docent is to de point en geeft aanvullingen waar nodig.

4/5
Dierenverzorging

Tot zover een leuke opleiding

4/5
Beroepsfotograaf

Hoewel net begonnen,lijkt deze opleiding mij erg compleet,met veel praktijkopdrachten!

4/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Ik ben zeer tevreden over de lesstof. Hetgeen wat ik in het begin lastig vond was het digitale stukje. Huiswerk opsturen. Wanneer iemand geen of weinig computer ervaring heeft, is dat even puzzelen

5/5
Beroepsfotograaf

Ik ben pas begonnen, het ziet er heel goed uit. Huiswerk wordt gelijk nagekeken en krijg ook gelijk antwoord op mijn vragen.

5/5
Planner Wegtransport

Tot nog toe een leuke cursus

4/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Ik ben nog niet heel ver in de opleiding, maar tot nu toe lijkt het goed. Alleen vind ik het vreemd dat je gewoon helemaal geen praktijk les of examen krijgt. Dat is hierbij wel een beetje essentieel lijkt mij.

4/5
Tandartsassistent

Ik vind het een overzichtelijke opleiding alleen soms is de vraagstelling niet helemaal duidelijk en kan het op verschillende manieren beantwoord worden….verder ben ik erg tevreden! Ik ga examen doen vrijdag en hoop dat daar een duidelijke vraagstelling zal zijn!!

4/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Wat ik erg goed vind aan de cursus is dat alle zaken worden besproken, van allergieën tot hygiëne tot productkennis in theorie en vervolgens het toepassen in praktijk. Je krijgt het juiste starterspakket bijgeleverd, zodat je dit niet zelf hoeft aan te schaffen om aan de slag te kunnen. Theorie ontvang je zowel online als op papier in een ringmap, wat ik persoonlijk wel fijn vind. Je huiswerk opdrachten worden binnen max 3 dagen nagekeken en je kunt vragen stellen aan de docent zodat je niet vast loopt. Wat ik erg prettig vind is dat ik deze cursus op mijn eigen tempo kan doen. Ik ben nog lang niet klaar met de cursus, maar vooralsnog ben ik zeer tevreden!

5/5
Cyber Security voor Beginners + Gevorderden

goed. voldoende info

5/5
Ayurveda

Leuke, toegankelijk cursus. Les materiaal is goed verzorgd, site werkt prima. Als je geïnteresseerd bent zou ik deze cursus zeker aanraden.

5/5
Basisopleiding Gehandicaptenzorg

Het is heel interessant en leer heel veel nieuwe dingen

4/5
Energetisch Therapeut

Fijn en duidelijk lespakket en prettig dat je op afstand toch een docent hebt.

5/5
Lean Management

Prettig te lezen leermateriaal, goede feedback docent.

5/5
Planner Wegtransport

Deze cursus sluit heel goed aan op mijn wensen. En de coach reageert ook snel op de gemaakte huiswerk en vragen

5/5
Beroepsfotograaf

Ik begin nog maar net met deze opleiding, maar heb na al wat geleerd over diafragma, scherptediepte en sluitertijden. Ik vind dit een aanrader voor degene die nog gaat beginnen.

3/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Ik heb het idee dat er nog best wat oude informatie in zit, ze hebben het over cameras met wel 12mp, nou dat is al behoorlijk achterhaald. Verder vind ik sommige uitleg best kort. Maar ik ben pas net begonnen dus..

5/5
Windows 11

Duidelijke uitleg. Goede feedback

5/5
Banketbakker

Hele leuke cursus word snel nagekeken en geeft goeie feedback heel tevreden

4/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Ik ben nog maar net met de opleiding Opruimcoach begonnen en ik ben erg verrast. De lesstof is leuk, de opdrachten praktisch en het huiswerk supersnel nagekeken. Ik probeer wekelijks een les te doen en dat lukt mij goed. Ben ook heel benieuwd naar het extra stuk over hoe een eigen zaak op te starten. Want dat is mijn doel.

5/5
Dierenverzorging

Het is fijn om zelf te bepalen wanneer je de cursus wil doen.

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Goede service. Snelle docenten en thuis leren is makkelijk te doen*

4/5
Illustrator + Illustratief tekenen

Het zou handig zijn als je toch enige ervaring hebt met teken oid . Voor mij totaal nieuw.. Er word in het boek van uit gegaan dat je al wat dingen weet, dus veel tijd kwijt aan zoeken maar oke dat hoort erbij

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

Duidelijke lesstof en goede begeleiding te vragen.

4/5
Dierenartsassistent

Ik heb pas 1 les terug. De andere 2 worden nog niet nagekeken. Een 3e is daarna nog verstuurd, maar niet nagekeken. Dus ik kan er nog niet veel over zeggen

4/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Lesstof is duidelijk. Opmerking over het examen. Ik studeer via het stapbudget en ben klaar voor het examen maar omdat het nog niet allemaal is verwerkt kan ik nog geen examen doen. Dat is wel vervelend. Ook is het gek dat het een theorie examen is en niet ook praktijk.

4/5
Expediteur

Ik ben net begonnen en tot nu toe bevalt het me prima

4/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Ik ben pas sinds kort begonnen. De opleiding zelf is fijn, ja kan ook goed je vragen stellen. Wel had ik het fijn gevonden om van te voren te horen hoeveel praktijk er bij zit.

4/5
Cyber Security voor Gevorderden

De cursus is op MBO niveau, waarbij de aansluiting boek/opgaven niet altijd op elkaar aansluiten. Dit zou duidelijker in de opgaven map aangegeven kunnen worden. Het is verder een leuke cursus maar er had, wat mij betreft, wel iets meer diepgang in mogen zitten. Maar dat heeft hoogstwaarschijnlijk met het niveau te maken.

5/5
Cyber Security voor Beginners + Gevorderden

Goede opbouw van de stof. Fijn dat er naast de stof en het huiswerk ook samenvattingen en oefenopgaven beschikbaar zijn. Huiswerk wordt steeds zeer snel nagekeken en voorzien van feedback.

5/5
Banketbakker

Zover ik het nu heb kunnen bekijken is de cursus vrij veel omvattend en denk ik dat het mij wel verder zal brengen in mijn hobby

5/5
Communicatie & Management

Top geregeld! Netjes een pakket ontvangen met de benodigdheden. En tot nu toe verloopt het soepel en is het allemaal duidelijk.

4/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

De opleiding is goed, alleen de manier waarop het huiswerk ingeleverd moet worden is niet handig. Via words waardoor de foto’s worden gecomprimeerd

5/5
Data Driven Contentmarketing

Duidelijke informatie, goede motivatie, goede website. Tot nu toe niets aan te merken!

4/5
Debiteurenbeheer

Interessante cursus. Wel heel veel op het zakelijke gericht. Leraar helaas niet tot moeizaam bereikbaar.

5/5
Reisadviseur

De cursus is duidelijk uitgewerkt en NHA heeft vanaf het begin alles fijn en duidelijk uitgelegd. Ook NHA plaza is gemakkelijkt te gebruiken en helpt je met studeren. Pas kort geleden begonnen en nu al erg tevreden!

4/5
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Het is een fijne cursus! Alleen zou ik het persoonlijk fijner vinden als er meer opgave zijn om te maken.

5/5
Financieel Management

De opleiding is goed

3/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Voor een onervaren fotograaf is het heel veel zelf uitzoeken... je moet ook dingen aanschaffen extra... dat zijn kosten... ook vind ik dat de leraar weinig uitleg geef als je wat vraagt. Alles is kort en of je het dan begrijpt is vraag 2.. Ben pas net begonnen we gaan het zien hoe het verder verloopt. Tot nu toe vind ik het erg pittig.

4/5
Logistiek Teamleider

Duidelijke uitleg en opbouw van de lesstof.ook de automatische herhaling door de lessen heen vind ik een makkelijke manier van leren.leraren reageren snel met nakijken van het huiswerk en op vragen

5/5
Sportpsychologie en Coaching

Fijne begeleiding en feedback voor de opdrachten die ik in stuur

5/5
Schoonheidsspecialist(e) Basiscursus

Deze cursus is een mooie introductie voor de volledige opleiding. Je leert al heel veel interessante dingen. Het is wel een uitdaging maar ook heel goed te doen qua inhoud. Als je twijfelt over de hele opleiding is dit zeker een aanrader. Ik heb alleen nog huiswerk gemaakt en geen toetsen of verder iets gedaan in de leeromgeving dus daar kan ik nog niks over zeggen.

5/5
Dierenartsassistent

Alles verloopt soepel

5/5
Java

Alles vanaf het begin is gewoon lekker goed gegaan. Lespakket optijd ontvangen ondanks de drukte, huiswerk inzenden werkt goed en de mogelijkheid per les om een vraag te stellen is ook echt fijn.

3/5
Financieel Administratief Medewerker

Ik ervaar het goed best veel te leren ook voor wat oudere mensen die allang van school af zijn

4/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Keurig lesmateriaal. Duidelijk en overzichtelijk en de NHA digitale leeromgeving ook. Echter, in het werkboek staan een aantal oefeningen die eigenlijk niet voor thuis studie is, omdat je die klassikaal moet doen. Dat zou ik er dan toch uithalen en er een andere oefening voor in de plaats zetten. Een die je wel individueel kunt doen

4/5
Dierenverzorging

Leerzaam, heel veel leeswerk en je moet veel onthouden. Huiswerk is goed te doen. Het was leuker geweest met een filmpje over de dieren tussendoor.

4/5
Positieve Psychologie

Tot nu toe zeer overzichtelijk en fijn studeren. De huiswerk opdrachten vind ik soms wel pittig omdat dingen niet letterlijk in de tekst staan. Soms google erbij en uiteindelijk gokken. Fijn om thuis te kunnen studeren

5/5
Planner Wegtransport

Uitgebreid cursusmateriaal, heldere lesstof huiswerk word snel nagekeken

4/5
Orthomoleculaire Therapie

Persoonlijke begeleiding met goede en diepgaande stof! Ondanks het zijn van IC verpleegkundige leer ik enorm veel bij. Fijne en snelle begeleiding!

5/5
Bedrijfskunde met Management

mijn eerste studie bij NHA, tot nu toe zeer tevreden. Leraar die snel je huis werk nakijkt. ALleen 1 ding dat je niet terug krijg wat je eventueel verkeerd gedaan heb, om de volgende huiswerk een 10 te scoren

5/5
Directiesecretaresse

Leuke studie en het huiswerk wordt snel nagekeken!

4/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Cursus gaat eigenlijk heel soepel, ben nog niet zover met de extensions om daar iets over te zeggen.

4/5
Allround Coach

Veelzijdige opleiding. Snelle feedback van de docenten. Cursusmateriaal is overzichtelijk zowel op papier als online.

5/5
Management Assistent

Goede cursus uitleg

4/5
Beroepsfotograaf

Vind dit een fijne cursus, leer met plezier en wanneer ik iets vraag aan de docent krijg ik een duidelijke uitleg terug

4/5
Software Developer

Nog maar kort bezig met de opleiding, maar het ziet er verzorgd uit. Contact met docenten is tot zo ver prettig en eenvoudig geweest. De opleiding zit gestructureerd in elkaar. Het is overzichtelijk. Alhoewel de opleiding voornamelijk online te volgen is, vind ik het lespakket gebundeld ook erg prettig om erbij te hebben. Tot zo ver ben ik er tevreden mee!

4/5
Financieel Administratief Medewerker

Iets meer oefeningen

4/5
Assistent Drogist

De basis is duidelijk en helder uitgelegd zodat het leren van de stof erg plezierig is.

5/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Gaat erg lekker, duidelijk les materiaal en goede begeleiding van een professionel.

4/5
Business English

The study book is very detailed, well-prepared, and suitable for advanced English learners. The topics are relevant. Home assignments are beneficial to do the conversational practice.

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Heerlijk om zelf je tyd in te vullen omdat ik werk zag er eerst tegen aan maar daar kom ik op terug vindt het super leuk blij dat ik deze opleiding doe ..

4/5
Hovenier

zeer uitgebreide cursus met veel detail. Graag bij puntentoekenning ook advies hoe het beter had gekund.

4/5
Python

Je lijkt een cursus te ontvangen maar de cursus verwijst alleen naar met meegeleverde boek. Ik had ook het boek los kunnen bestellen. Ik hecht geen waarde aan een certificaat of diploma

4/5
Medewerker Administratiekantoor

Ben nog niet lang bezig. Maar vind het fijn om nieuwe dingen te leren en dit is echt iets heel anders. En hulp is fijn huiswerk word snel na gekeken.

4/5
Persoonlijke Effectiviteit

Nog maar net gestart, maar nu al zo tevreden. De theoretische leerstof is makkelijk te volgen door de printout die is toe gestuurd. Huiswerk inleveren gaat makkelijk. Geen tijdsdruk, je kan het echt in je eigen tempo volgen.

4/5
Mental Coach

Begeleiding docent is fijn. Je kan het doen wanneer je wilt. En de stof/materie wordt goed besproken. Ik heb het gevoel dat ik veel tools en vaardigheden leer.

3/5
Bedrijfspsychologie

Ik vind het nog erg droge stof. Ik wil er in praktijk mee uit de voeten kunnen en vraag me dan ook werkelijk af waarom ik al zes hoofdstukken lang alleen maar geschiedenis van psychologie en terminologie van denkwijzen,systemen en what not zit te lezen. Totaal niet relevant en zelfs voor een HBOer moeilijk door te komen. Sommige zinnen spreken elkaar letterlijk tegen of zeggen steeds hetzelfde. Hoop dat het nog boeiender wordt

5/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Doordat de studie online en op papier te maken is is thuisstuderen makkelijk, ook een snelle reactie op het ingeleverde huis werk is fijn

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

De cursus is duidelijk geschreven. Daardoor raak je gemotiveerd om er mee te werken. Verder ben ik erg tevreden over de duidelijke site en begeleiding. Top!

5/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

In de eerste plaats ben ik zeer tevreden over de wijze waarop NHA communiceert met haar studenten, verder ben ik simpelweg uiterst tevreden over de opbouw van het studieprogramma.

4/5
Medewerker Personeelszaken

Cursus is interessant tot nu toe maar het duurt enorm lang voor het huiswerk is nagekeken.

5/5
Medewerker Administratiekantoor

Ik ben zeer tevreden. De lesstof is heel duidelijk uitgelegd en huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
Wijnbrevet

Ik ben tot nu toe zeer tevreden over de cursus!! Heb net twee lessen gehad maar nu al blij dat ik deze cursus aan het volgen ben. Zeer leerzaam !

4/5
Lean Management

Net gestart met de opleiding als wordt duidelijk uitgelegd en het huiswerk word snel nagekeken!

4/5
Voedingsleer

Tot nu toe erg tevreden. duidelijke lesstof en goed contact met de docent.

5/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Fijn, duidelijk en snel reactie van de leraar.

4/5
Orthomoleculaire Therapie

Goed beschreven.

4/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Ik heb al een tijdje niet geleerd. Maar het is goed uitgelegd en beschreven

3/5
Mental Coach

Tot nu toe een interessante studie. Wel soms lastig er gelijk bij les 1 en 2 al gesproken wordt alsof je al klanten hebt en je al vragen krijgt over hoe je coacht. Terwijl je dit nog moet leren en nog tijd nodig hebt om klanten te vinden. Als dat al je hoofddoel is.

4/5
Business English

Duidelijke website. Snelle reactie van de docent. Al met al tevreden.

4/5
Banketbakker

Ik kreeg mijn boeken thuisgestuurd maar die kwamen keer op keer niet aan. Hier contact over gehad met NHA. Zij hebben dit goed opgepakt en mij opnieuw een boekenpakket opgestuurd. Goed afgehandeld. Heel fijn. Duidelijke info over hoe de opleiding in zijn werk gaat. Huiswerk word snel nagekeken. De leerstof word duidelijk beschreven en word goed opgebouwd. Hierdoor heb ik ook zin om elke keer weer zelf aan de slag te gaan!

5/5
Kapper

Bevalt me prima

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Ik vind de opleiding erg duidelijk. Alles wordt netjes uitgelegd. En het huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
Werkvoorbereider

Tot zover ik de lessen heb gevolgd, is de stof duidelijk uitgelegd en goed beschreven. Moet hierbij vermelden dat ik pas in hoofstuk 2 ben en nog niet kan oordelen over de rest

5/5
Basisopleiding Doktersassistent

Handig dat alles in 2 mappen staat maar ook online. Snelle reactie op huiswerk.

5/5
Business English

Zeer tevreden. Inhoudelijk goed en fijn om het plaza te gebruiken. Ook huiswerk snel nagekeken. Mijn eerste studie bij NHA en mijn indruk is zeer goed.

4/5
Emotionally Focused Therapy (EFT)

De cursus is duidelijk verwoord en goed begrijpbaar uitgelegd. Een dagdeel studeren heb je echter echt niet nodig voor een les. Zeker niet met een vooropleiding in dezelfde richting

4/5
WMO Consulent

ik ben pas begonnen met de cursus, en ben zeer tevreden zoals het gaat. erg klantvriendelijke, wordt goed doorverwezen, vrij snel een reactie bij het inleveren van het huiswerk. met vriendelijke groet, ***

5/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Tot zover erg tevreden, pas een week bezig . Maar ben erg tevreden over de manier hoe het online leren bij NHA geregeld is. Ook het huiswerk wordt erg snel afgehandeld zodat je niet lang in spanning zit.

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Duidelijke geschreven tekst. Fijn ook op papier te lezen.

4/5
Logistiek Management

Ik ben pas net begonnen maar ik krijg voldoende leerstof en middelen om de juiste kennis te vergaren.

5/5

Duidelijke uitleg en opdrachten. Plaza omgeving is gebruiksvriendelijk. Leraar is snel met nakijken.

4/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Tot nu toe positief, maar ik ben pas net begonnen! Dus ik kan daar nog niet zo veel over zeggen. Zou het niet handiger zijn dit aan cursisten te vragen die een half jaar bezig zijn i.p.v. enkele weken?

5/5
Banketbakker

De opleiding is heel leerzaam de stof is duidelijk beschreven. Als je iets niet begrijpt staat de lerares altijd klaar om je te helpen .De opleiding is wel technischer dan ik verwacht had.

5/5
Cyber Security voor Beginners

top opleiding ik vind het leuk:)

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Ben zeer tevreden over de opleiding , het staat allemaal goed aangegeven , en makkelijk voor mensen met weinig ervaring op de computer . Het is voor iedereen aan te bevelen.

5/5
Mental Coach

Ik ben net begonnen aan de opleiding. Mijn eerste ervaring is zeer positief. Zo goed als alles was mij direct duidelijk en daar waar ik vragen over had werd meteen beantwoord.

4/5
Stewardess

Lekker chill, duidelijke instructies en de lessen kan ik goed volgen.

5/5
SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

Degelijke en overzichtelijke cursus.

4/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Pas geleden ben aan de cursus begonnen. Tot op heden ben ik erg tevreden. Huiswerk wordt snel nagekeken, duidelijke uitleg, zowel online als in de boeken beschikbaar, etc. Na deze studie zou ik zeker nog een studie bij NHA willen volgen.

5/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Duidelijke uitleg en je kan altijd met vragen bij je docent terecht

5/5
WMO Consulent

Zeer duidelijke cursus kunt ook alles opzoeken, goede feedback van lerares

4/5
Sportpsychologie en Coaching

Goede opbouw van de cursus, begrijpelijk en passend.

5/5
Voetreflexologie

Duidelijk geschreven , mooi in een map , huiswerk super snel terug van docente tot nu toe super interessant

5/5
Event Security Officer

Ik vind de Event Security Officer opleiding een iterresante en leerzame opleiding.

5/5
Tandartsassistent

een heel goede school

5/5
Patisserie

Ik vind het een super leuke cursus om te doen

5/5
Nederlandse Gebarentaal

Natuurlijk ben ik pas net begonnen, maar ik ben nu al zéér positief. Het is makkelijk om te leren in de Plaza en ik vind het systeem zeer eenvoudig. Ook was ik erg onder de indruk van het fysieke les materiaal. Het is allemaal tot in de puntjes verzorgd en dat geeft veel rust in mijn hoofd.

4/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Tot nu toe tevreden. Leuke en leerzame opdrachten met daarna duidelijke feedback van de docent. Wel mis ik meer contactmomenten, makkelijker manier om even iets te vragen.

4/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

Ik ben net begonnen, maar vind het al super interessant en de feedback van de leerkracht is helpend! Studeren in eigen tijd vind ik heerlijk, zelf de regie houden.

5/5
Beroepsfotograaf

Alles is zeer duidelijk en leerzaam. Goed contact met de docenten en leuke opleiding

5/5
Dierenartsassistent

Ik ben per 8 December j.l. gestart met de opleiding tot dierenartsassistente en het is het beste wat ik ooit besloten heb. Ik vind het enorm interessante stof, de opbouw is heel overzichtelijk, duidelijke uitleg en interessante informatie. Ook vind ik de oefenopgaven en huiswerkopgaven aan het eind van ieder hoofdstuk erg fijn, je moet de stof analyseren en opdrachten uitzoeken, je leert hier veel van. Het contact met de docent is ook erg prettig en je kunt altijd vragen stellen. De website van de NHA is duidelijk, je kunt eenvoudig inloggen makkelijk vinden wat je zoekt. Prima ervaring!

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Ik vond de cursus zeer makkelijk lezen, er stond op de site dat je de opleiding in 8 maanden kon afronden, maar ik deed er letterlijk 1 dag over (van 9 tot 5) Top!

5/5
Dierenartsassistent

Vind het een leuke interessante cursus en krijg goede begeleiding van mijn docent.

5/5
Callcentermedewerker

De studie ben ik net begonnen. Op mijn 59ste toch aan een studie beginnen is best wel pittig, maar ook heel leuk. Het is goed te volgen en er zijn genoeg manieren om hulp te vragen. Dus al met al op dit moment tevreden. Net een week bezig en al aan les 3. Ik zeg het gaat goed komen.

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Duidelijke lessen met een goede opbouw

5/5
WFT Adviseur Basis

Duidelijke uitleg en huiswerk is snel nagekeken

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Heel duidelijk en overzichtelijk snel antwoord op huiswerk en hele duidelijke feedback ben zeer tevreden

5/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

Heerlijk on-line maar toch met begeleiding en cursusboek. Huiswerk on-line ook erg praktisch.

5/5
Orthomoleculaire Therapie

Duidelijk en goed cursusmateriaal. Alles was netjes optijd binnen. Vooralsnog geen verbeterpunten gevonden gezien ik nog maar net 3weken bezig ben.

5/5
Banketbakker

Alles duidelijk en helder beschreven.

4/5
Allround Coach

Ik ben nu 2 weken met de opleiding Allround Coaching bezig en vind het cursusmateriaal uitstekend. Duidelijk geschreven en goed opgebouwd. Ook de digitale leeromgeving is prima, alles is te vinden. Voordeel is ook dat de lesstof zowel op papier als digitaal voorhanden is. Ook de online coach vind ik een prima invulling. Contact met de docent verloopt soepel en de feedback is zeer compleet. Ook de klantenservice reageert snel. Kortom ik ben uiterst tevreden.

4/5
Kapper

Ik ben nog maar net begonnen met deze cursus. Goede leerstof, praktijk nog niet mee bezig geweest , dat lijkt me nog wel lastig zonder docent. We gaan het zien.

5/5
Full Stack Developer

Deze cursus word duidelijk beschreven. het werktempo kun je zelf bepalen, maar zit je eenmaal in de drive dan leer je makkelijk 1 a 2 lesblokken ineens weg zonder dat dat je in de gaten hebt dat je zo lang bezig bent(prettig leesritme).

4/5
Orthopedagogiek

Snelle levering van het leidingsmateriaal. Kon hierdoor snel aan de slag. Cursus is overzichtelijk en duidelijk. Je weet wat er van je wordt verwacht en de docent reageert erg snel met vragen. Ook is de docent erg vriendelijk en behulpzaam. Dikke aanrader!

3/5
Apps Maken + Apps Programmeren

Redelijk gelimiteerde kennis, mbt software gebruikt voor de lessen.

5/5
Kapper

Ik vind de opleiding kapper heel erg goed opgezet. Alles word duidelijk omschreven. De filmpjes geven goed weer hoe je bepaalde technieken moet toepassen. Ook is het contact met de lerares erg fijn. Ze reageert snel en beantwoord mijn vragen goed en duidelijk. Dus ik kan deze opleiding zeker aanraden.

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Het is erg overzichtelijk en praktische.

3/5
Banketbakker

Ik had ook graag filmpjes willen zien, want mijn banketbakker cursus is bij alleen maar theorie

4/5
Modeontwerper + Kleding Maken

Ik ben net begonnen dus ik kan er nog niet zoveel over zeggen. Tot nu toe vind ik het een leuke cursus!

4/5
Dierenverzorging

Ik vind het een prettige cursus. Makkelijk toegankelijk en goed uitgelegd wat je moet leren en fijne opdrachten. Ik vind het ook fijn dat je met huiswerkbegeleiding kan kiezen.

4/5
Hondentrimmen

Fijn dat je de lessen online kunt volgen en ook een papieren versie ontvangt zodat je ook zonder laptop je lessen kunt voorbereiden. De inzendingen zijn heel makkelijk gemaakt. Je kunt online je vragen beantwoorden en hoeft ze niet eerst te maken en dan door te sturen

4/5
Orthomoleculaire Therapie

Er wordt gesteld dat er geen vooropleidingseisen zijn, dit is onjuist. Minimaal MBO is noodzakelijk. Ook verwarring tussen cursus op papier en via internet. Er wordt bij huiswerk les 1 niet met identieke apps gewerkt. Bijgeleverd tablet is onbruikbaar voor maken huiswerk. Ondersteunt de app MyFittnesPal niet.

4/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Deze cursus bevat belangrijke informatie om direct aan de slag te gaan en uitgebreid te oefenen.

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

De lessen zijn goed te doen. Je krijgt snel je cijfer terug. Ik ben heel erg tevreden heb er geen seconde spijt van

4/5
Basiskennis Loonadministratie

Duidelijke lessen en zinvol huiswerk. Een meer interactieve opleiding zou het leren gemakkelijker maken

4/5
Weddingplanner

Interessante cursus. Snelle feedback docent.

3/5
Windows 11

Ik loop tegen wat problemen aan qua wat ik op mijn computer nodig heb. Bv. WordPad heb ik er niet op zitten en play store ook niet. Ik ga aan mijn leraar vragen wat ik daaraan kan doen maar zover ben ik nog niet. Eerst de les doornemen en alle vragen verzamelen en dan de vragen opsturen. Ik vind het wel fijn dat dat mogelijk is. Word vervolgd dus.

5/5
Wandelcoach compleet

De cursus is duidelijk van opzet, zowel als het gaat om de inhoud, de opdrachten en het huiswerk. Digitaal en dat ook in mappen, heel fijn en handig. Super om e-books te mogen downloaden dus je kunt je kennis verbreden. Alles overzichtelijk. Mogelijkheid tot het contact zoeken met medestudenten.

4/5
Reisadviseur

Duidelijke lesstof. Soms wordt er verwezen naar onderzoeken in 2016. Een update lijkt me wenselijk.

4/5
Positieve Psychologie

In de lesstof zijn cases verwerkt. Deze wekken de indruk dat het zeer common is om bij een psycholoog te lopen. Ik ervaar onderstaande als hinderlijk. Zeker in de 2e casus zie ik geen enkel motief om deze overweging waarom **** dit ZICHZELF niet afvraagt. '... zegt de psycholoog glimlachend ' (les 2 pag 21) '.....tegen zijn psycholoog zegt Freddie gefrustreerd...' (les 3 pag 4)

5/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Ik ervaart de opleiding als prettig. Kan zelf de tijd bepalen en in mijn eigen tempo

5/5
Management in de Zorg

Zeer interessante en erg leerzame studie! Echt een aanrader!

5/5
Office Management

Ik ben pas bij module 1 les 5, maar ik vind het heel prettig dat het lesmateriaal volledig is en op papier en digitaal is. Mijn huiswerk wordt tot nu toe zeer snel beoordeeld door *****. Ik vraag me wel af wat het beoordelingsmodel voor het huiswerk is?

5/5
Opticien Assistent

Precies wat ik zocht! Merk dat bij de huiswerkopdrachten de vragen niet altijd geheel duidelijk zijn beschreven maar heb een hele fijne leraar die lijden snel reageert.

5/5
Orthomoleculaire Therapie

Interessante lesstof wat duidelijk wordt beschreven.

5/5
Dierenartsassistent

Tekst is goed te begrijpen ( ook voor mensen zonder voor opleiding). Huiswerk wordt snel nagekeken . Erg fijn dat je de studie op papier krijgt ( in mooie mappen) en het online kan inzien.

4/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Ik had in het begin wat problemen om het juiste huiswerk te vinden. Verder kan ik merken dat deze boeken bedoeld zijn voor de mensen die net beginnen met mbo opleiding. 16 en 17 jarigen. Ik ben zelf 53. Ik vind het een hele uitdaging. Maar ja daar doe ik het ook om. Prima

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Ik heb al een aantal cursussen gevolgd bij jullie en bevalt mij goed. Ik zou een ander ook aanraden. Ga zo door!

5/5
Dierenartsassistent

Het is een laagdrempelige studie. De stof is niet moeilijk en zeker voor de meesten prima te doen!

5/5
Assistent Drogist

alles is duidelijk aangegeven en je kunt kiezen voor een coach zodat deze je helpt waar nodig is

4/5
WMO Consulent

Tot nu toe bevalt de lesstof. Maar, hé, ik heb pas die lessen achter de rug.

5/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Heel overzichtelijk, huiswerk wordt snel ingeleverd, vragen die je stelt worden uitgebreid beantwoord. Ideaal om ook klapper te krijgen met papierenversie. Ik vind het goed ingericht!

5/5
Voetreflexologie

Ik vind het een fijne duidelijke opleiding. Met plezier maak ik tot nu toe de lessen en zijn de resultaten goed.

4/5
Medewerker Personeelszaken

Tot nu toe is de lesstof duidelijk en het huiswerk word super snel nagekeken

5/5
WMO Consulent

Het is super, omdat je de opleiding zelf kan inplannen en studeren, daarnaast is de klantenservice heel vriendelijk om je vragen te beantwoorden

4/5
Bedrijfskunde met Management

Tot nu toe oké, maar ik ben nog niet mega ver natuurlijk. Wel weer wennen zo!

4/5
Bewindvoerder

net begonnen en ziet er behalve interessant uit ook zeer leerzaam .

4/5
Bedrijfspsychologie

Tot nu toe een fijne begeleiding, nuttige informatie en een duidelijke opbouw van de opleiding. Zeker aan te raden als u uw kennis wil vergroten binnen de bedrijfspsychologie.

4/5
Wimperextensions

Een hele leuke en leerzame cursus ! Alleen als je via STAP hebt gedaan en er heel snel doorheen gaat moet je heel lang wachten voordat je examen kan doen…

4/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Duidelijk en begrijpelijk materiaal

4/5
Financial Assistant (BKC+BKB) + Computerboekhouden met Exact Online

Net begonnen, tot nu toe nog geen op of aanmerkingen. Fijn, dat docent zo snel het huiswerk nakijkt.

4/5
Management Consultant

Duidelijk lesmateriaal.

4/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Tot nu toe ben ik tevreden. Duidelijke lesstof en het huiswerk word snel nagekeken.

5/5
Basisopleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

NHA is echt heep goed door de ervaring met leerleing.

4/5
Gedistilleerdbrevet

Uitgebreide documentatie met hier en daar wel wat duplicatie

5/5
Mindfulness

Hele duidelijke cursus. Fijne opbouw en heel veel oefeningen voor in de praktijk. Op deze manier is de cursus gelijk bruikbaar.

5/5
Management Assistent

De opleiding is keurig verzorgd geleverd in mappen. De lessen zijn duidelijk onderverdeeld in categorieën en zijn goed te begrijpen, ook voor beginners. Het huiswerk wordt erg snel nagekeken. De diploma's geven straks een mooie opstap naar een andere (betere) baan en ook het getuigschrift is een mooie aanvulling op je cv. Een aanrader!

3/5
Apps Maken + Apps Programmeren

De inhoud van de cursus begeleid prima de weg hoe een app gebouwd kan worden. Dus inhoudelijk over het onderwerp zou ik 5 sterren geven. Daarnaast liep ik tegen een probleem aan waar ik niet verder kon waarvan ik tot een week na mijn bericht nog geen reply heb gekregen. Gelukkig loste mijn probleem zich vanzelf op maar hoe dat is gebeurd weet ik niet. Als het een volgende keer gebeurd ben ik misschien weer een week verder of misschien langer. Dat is niet echt hulpvol als je gewoon lekker door wilt werken en zeker niet als je het binnen een bepaalde tijd moet afmaken.

5/5
Leefstijlcoach

Na 5 lessen ontzettend tevreden over de inhoud van de lessen. Nuttig, duidelijk en interessant!

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Het is een duidelijke en goed te begrijpen cursus, fijne begeleiding .

4/5
Mental Coach

Goed verzorgde cursus. Informatieve lesstof

4/5
AutoCAD

Als beginner is het een uitstekende basis om met het programma te werken. Echter de mogelijkheden achter het programma worden niet of weinig behandeld. Ik denk hierbij aan de instellingen .

5/5
Stervensbegeleiding

Ben pas bij les 2, maar tot nu toe ben ik zeer tevreden hoe dit in elkaar steekt. Alles wordt tot nu toe goed uitgelegd en in duidelijke taal. Ben benieuwd nar de andere lessen ,zeker ook de lessen om te beginnen aan een eigen zaak

3/5
WMO Consulent

Kan nog.niet echt een oordeel geven. Pas 3 hoofdstukken gedaan. Ook nog.amper contact met docent gehad. Ik ben wel benieuwd wat de gemiddelde tijd is voor het nakijken van het huiswerk.

4/5
Fietsenmaker

Duidelijke lessen en communicatie met docent is erg goed .reageert snel en is duidelijk

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Goeie uit leg

4/5
Vakopleiding Payroll Services (VPS)

overzichtelijk, snelle feedback van docent

4/5
Apps Maken + Apps Programmeren

Goed opgezette cursus, duidelijk omschreven hoe stap voor stap een app te maken aan de hand van duidelijke vooreelden

4/5
Directiesecretaresse

Spullen zijn in orde, huiswerk is snel nagekeken met feedback.

4/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Ik vind het een leuke cursus tot nu toe! Ik vind het wel een cursus die makkelijk te volgen is!

5/5
Juridisch Secretaresse

De opmerkingen van de docenten maken het extra motiverend en persoonlijk. Een mooie opleiding waarvan het doel helder is en dat maakt het voor mij motiverend om de boeken te pakken.

4/5
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Fijn dat de docent snel reageert!

4/5
Basisopleiding Verpleegkundige

ik vind het een fijne opleiding. het maakt het alleen onoverzichtelijk dat je eerst je huiswerkopdracht heb en daarna de theorie krijgt in de mag. het was handiger geweest als je eerst je theorie kan lezen en daarna de huiswerkopdracht. huiswerk word snel nagekeken*

4/5
Praktijkdiploma Financieel Ondernemer

Net gestart, maar heel netjes alles digitaal en op papier. Duidelijke uitleg. Snelle reactie docenten.

5/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Tot nu toe bevalt mijn opleiding bij de NHA me erg goed, alles is erg duidelijk en krijg snelle feedback of cijfers terug van de docent. Alles is overzichtelijk en goed te begrijpen.

5/5
Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten

Heldere stof, prima behapbaar. Goed studiemateriaal en het huiswerk wordt snel nagekeken met duidelijke en vriendelijke feedback.

5/5
Weddingplanner

Eerst had ik mijn bedenkingen van een online cursus volgen. Een paar dagen geleden heb ik mijn eerste les gevolgd, huiswerk gemaakt en ingeleverd. Ik ben tot de conclusie dat ik niets anders meer wil! Alles wordt duidelijk aangegeven, na een dag kreeg ik mijn nagekeken huiswerk terug en notities waardoor ik nog meer motivatie kreeg. Echt een geweldige cursus en website!

5/5
Wimperlifting

Makkelijk te volgen en een duidelijk leerwerk platform

4/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Ik ben net gestart en dat maakt het moeilijk een goede beoordeling te geven. Wel vind ik het tot heden erg theoretisch, dus hopelijk leer ik dadelijk meer in de praktijk. Docenten reageren snel.

5/5
Homeopathie

Duidelijke lesstof met een goede opbouw, ook voor een beginner . Huiswerk wordt snel nagekeken.

4/5
Wimperextensions

Super fijne cursus! Docent reageert snel en alles staat duidelijk geformuleerd. Het duurde even voordat het startpakket binnenkwam, maar dit was in een drukke decembermaand ook te verwachten.

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Is een leuke uitdaging die ik ben begonnen. Is een ervaring rijker om dit te mogen doen. Je krijgt altijd een reactie en advies van de leraar.

3/5
Makelaar

Erg droge stof. Erg saaie beantwoording van huiswerkvragen met enkel een verwijzing naar een wetsartikel ipv een uitleg.

5/5
Financial Assistant (BKC+BKB) + Computerboekhouden met Exact Online

Ik ben erg tevreden! Huiswerk wordt snel nagekeken en alles is erg duidelijk uitgelegd.

5/5
Bewindvoerder

Onlangs begonnen, tot nu toe zeer tevreden. Huiswerk wordt snel nagekeken en volledig eigen tempo

4/5
Wimperlifting + Wimperextensions

De informatie is duidelijk. Alleen mis ik een hele filmpje van de hele behandeling ipv korte filmpjes. En de oefenmateriaal is maar voor 3x oefenen. Zou meer kunnen. Mentor begeleiding word snel afgerond. Zodra je alle huiswerk af hebt is je mentor weg. Je kan niet meer vragen stellen.

4/5
Basisopleiding Verpleegkundige

De opleiding is erg compleet en duidelijk. wel raar dat je een diploma of getuigschrift krijgt terwijl je geen praktijkervaring hebt opgedaan. De service van NHA is super!

5/5
Basisopleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Erg blij met dit opleiding,alles is me duidelijk

4/5
Vakdiploma Drogist

De cursus zit goed in elkaar. Alles staat zowel online en heb ik thuis op papier. Ik mis wel een beetje interactie of af en toe uitleg filmpjes. Bv diepere uitleg bij bepaalde klachten en waarom bepaalde middelen te gebruiken of praktijk voorbeelden

4/5
WFT Adviseur Basis

Het zou fijn zijn als er wat meer oefenvragen na elke les volgen, en oefenexamens:)

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Beste opleiding gekozen tot nu toe

5/5
Wandelcoach compleet

Ik ben nog niet lang bezig met deze cursus, tot nu toe is het zeer duidelijk wat van mij verwacht wordt en de lesstof vind ik interessant.

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Erg blij met de cursus! Duidelijke lesstof en video’s.

3/5
Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten

Inhoudelijk niet zo'n hoog niveau

4/5
Encaustic Art

De uitleg is duidelijk. Heel fijn om het te lezen en daarna de uitvoering in het filmpje te zien. Het boek is overzichtelijk. De basis aspecten komen erin voor, voor zover ik ben. De basistechnieken tot aan de kleuren en soorten bijenwas. Ik ben pas bij hoofdstuk 5. Dus ik ben benieuwd wat er nog komen gaat. Ik leer er veel van. Ook al dacht ik al heel veel te weten. Je krijgt snel een feedback van je docent.

5/5
Business English

Fijne leeromgeveing en fijne mensen die er bij werken. Goede service en ik heb geen aanmerkingen erop.

4/5
Astrologie

Duidelijke structuur en opbouw in de studie. Huiswerk wordt snel behandeld door de lerares met feedback, erg fijn.

5/5
Havo Aardrijkskunde

Erg fijne en duidelijke uitleg aan het begin van de map. Duidelijke uitleg en vragen. Erg goed dat alles ook online te vinden is. Na het inleveren van de huiswerkopdrachten snel een reply van de docent met goede aanvullingen en tips.

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

zeer tevreden. Website ook duidelijk. Docent reageert snel.

5/5
Voetreflexologie

Ik ben er eerlijk gezegd nog niet aan begonnen. Ik heb geen stapbudget gekregen. Ik kan het voor nu niet zelf betalen ivm de inflatie

5/5
PowerPoint 2021

Het is duidelijk beschreven. Misschien dat ik zelf wat langzamer ben, door mijn werk en ik een dagje ouder word (58).

4/5
Certificaat Beveiliging B

Les materiaal digitaal, eigen tempo, makkelijk contact.

5/5
Elektrotechniek

Zeer leerzame en goede cursus, huiswerk wordt snel nagekeken met zeer goede feedback. Totaal geen spijt dat ik met deze cursus begonnen ben.

5/5
Arduino Programmeren

Cursus is leuk en goed in elkaar gezet Mis alleen dat ik iemand kan bellen als ik er niet uitkom

5/5
SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

Een erg leerzame cursus met duidelijke praktijk voorbeelden.

3/5
Tuinarchitectuur + SketchUp

De lesstof komt wat ongestructureerd over, onder meer door het gebruik van termen die niet worden uitgelegd.

5/5
Bewindvoerder

Ik ben per 1 oktober werkzaam als assistent casemanager bewindvoerder en aangezien ik uit de zorg kom volg ik daarnaast deze studie. Het sluit naadloos aan en is helemaal up to date. Hierdoor verloopt mijn inwerkperiode en het wegwijs worden best soepel. Alles wat ik op mijn werk tegenkom zie ik in de studie terug en vice versa

5/5
Vrij Tekenen

Tijdens deze cursus kom je allerlei technieken tegen, zelfs na jarenlang tekenen leer je hier een heleboel en blijft het telkens een uitdaging om een les te maken! Erg leuk om te doen!

4/5
Wereldgodsdiensten

Ben pas met deze cursus begonnen, maar vind de stof tot nu toe heel interessant. Ook worden de lessen snel nagekeken en het commentaar wat erbij geschreven wordt is nuttig.

4/5
Tuinarchitectuur + SketchUp

Ik heb tot zover alleen Sketchup aan het leren, dus kan nog niet beoordelen omdat die andere deel heb ik nog niet gehad. Sketchup werkt heel trag, maar leeraar is heel goed.

4/5
Groepsdynamica

Interessante materie en goed opgesteld.

5/5
Havo Geschiedenis

Ik ben met les 2 bezig en het valt mij op dat ik ook internet moet raadplegen bij het beantwoorden van mijn huiswerkvragen. Dat was bij mijn andere studies niet het geval daar stond de informatie in de map of het bijgeleverde boek.

5/5
Weddingplanner

Tot nu toe vindt ik de cursus heel erg leuk. Ik leer allemaal nieuwe dingen. De huiswerkopdrachten gooien je dan ook meteen in het diepe en je krijgt echt meteen het gevoel van een weddingplanner. Ook vind ik de manier van de tekst erg fijn. Het leedt fijn door en is niet te moeilijk geschreven. Bedankt hiervoor en veel succes met de andere revieuws!

4/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

duidelijke cursus

4/5
Social Work

Ik heb meerdere cursussen gevolgd en de volgende twee staan ook al gepland. Ben al wat ouder, maar op deze manier probeer ik eindelijk een baan te kunnen vinden waar ik gelukkig van wordt. Het is wel heel fijn ook dat het huiswerk snel wordt nagekeken. Af en toe merk je dat een cursus je iets minder ligt dan de anderen, maar dan weet je dat ook weer!

4/5
Paardenverzorging

Prima cursus. Duidelijk en altijd snel antwoord van je docent.

4/5
Illustrator

Duidelijke instructies. Korte lessen. Video uitleg voegt goede instructie toe. Combinatie van analoog en digitaal lesmateriaal werkt heel goed. Hier en daar kan tekst iets worden aangepast, maar dat is minimaal.

4/5
Tandartsassistent

Aangenaam om te leren, interessant, volledig denk ik

5/5
Cyber Security voor Beginners + Gevorderden

De prettige opbouw van de cursus met wat zeer praktisch is, een samenvatting in de online omgeving per hoofdstuk, is erg prettig leren. Ook wordt er in begrijpelijk Nederlands geschreven met daarnaast oefen examenvragen én een verklarende woordenlijst. Tel erbij op dat het een betaalbare opleiding is waarbij je kunt besluiten om een (deel) examen af te leggen bij EXIN. Kortom een zeer tevreden (senior 50+) student.

4/5
SketchUp (3D-tekenen)

Het fijne aan deze online cursus Sketchup tekenen vind ik dat ik het in mijn eigen tempo kan doen en dat er zowel een digitale als papieren cursus map bij zit. Het steeds terug kunnen bladeren vind ik erg fijn en helpt mij met het leren en eigen maken. De opdrachten zijn leuk en zeer helder omschreven. De cursus zit goed in elkaar met de belangrijkste elementen om een goede basis in sketchup aan te leren.

5/5
Engels voor Gevorderden

Een fijne cursus. Leuke onderwerpen, goede lesopbouw en duidelijke uitleg van de te leren stof. De kosten per maand zijn nier hög en je krijgt waar voor je geld. Prima huiswerkbegeleiding.

3/5
Fries

Ik mis achterin een woordenboek NL-Fries. Of in elk geval een verwijzing naar een website. Daarnaast zou ik het logischer vinden als de cursus begint met de basiswerkwoorden, de lidwoorden en telwoorden. Ik geef mijn feedback per les door aan Stefan, want ik vind dat er nog wel het e.e.a. kan verbeteren. De luisteroefeningen vind ik heel prettig, die blijven goed hangen.

4/5
Effectief Communiceren

Het is een interessante cursus met basis informatie over vele modellen. Je kunt dit zelf verder uitdiepen als je er meer over wilt weten. Fijn dat je gelijk links krijgt waarbij je testen kunt uitvoeren. Feedback van je docent krijg je ook snel. Makkelijk behapbare stof per week.

4/5
Python

De lessen zijn leuk om te doen. Huiswerk indienen en daarna feedback/cijfer terug krijgen, vind ik een leuk concept.

5/5
Illustratief Tekenen

De opleiding is voor mij een verademing in vergelijking met andere opleidingen,veel vrijheid in creaties maken en ik leer mezelf beter kennen als illustrator vooral ook door de begeleiding. Leren is nog nooit zo leuk geweest.

5/5
Mantelzorg

sommige delen zijn wat saai , maar dat geeft niet hou niet van de wetten en de regels ha ha ha maar voor de rest heel leerzaam en het kan natuurlijk geen kwaad bij wie je moet wezen als je hulp nodig heb tijdens de zorg

4/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Gestart met de opleiding, duidelijke uitleg ,duidelijke boeken thuisgestuurd gekregen,en als je je huiswerk instuurde heb je binnen een dag al bericht en het cijfer en de evt aanpassingen ontzettend fijn om deze studie te doen.

5/5
Archeologie

Heel leuk en ontzettend interessant

4/5
Marokkaans voor Beginners

Het is moeilijk maar zeer de moeite waard.

4/5
Wereldgodsdiensten

Heel interessant. Huiswerkopgaven zorgen ervoor dat je er meer van opsteekt dan gewoon een boek over dit onderwerp lezen. Mis soms wel wat meer diepgang of een verwijzing naar verdere informatie.

5/5
Intercedent

Super duidelijke lesstof! Er wordt snel nagekeken met eventuele feedback door de docent. Top geregeld NHA!

5/5
WMO Consulent

Zeer tevreden met snelheid van de docenten en de inhoudelijke toelichting

4/5
Patisserie

leuke leerzame opleiding

5/5
Allround Coach

De cursus voldoet geheel aan mijn verwachtingen. De informatie en de wijze waarop die wordt gepresenteerd zijn heel aangenaam en helder en bieden mij alle ruimte om in de mij beschikbare tijd te studeren. De vlotte correctie is heel prettig en houd mij niet lang in de spanning. Een van de prettigste zaken vind ik wel dat de les voor je voorgelezen kan worden. Een aspect dat ik er graag bij zou willen is inzage in mijn huiswerk correctie zodat ik weet waar ik iets gemist heb en het beter kan doen voor de volgende keer. Ik geniet ook ontzettend van de toegang tot de bibliotheek waar ik allerhande onderwerpen erop na sla en kan downloaden.

4/5

Heel informatief en leuk om te volgen, alleen de hoofdstukken bij het huiswerk klopt niet.

5/5
Aromatherapie

Hele leuke cursus! Duidelijk omschreven en uitgelegd !

5/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Het is een uitgebreide cursus die ook voor de gevorderde fotograaf nieuwe inzichten geeft maar ook voor de beginnend fotograaf zeer goed te volgen is. Fijne cursus en leuk om te doen.

4/5
Bewindvoerder

als zeer fijn, duidelijk. communicatie is kort wat erg fijn is. Altijd goed bereikbaar.

4/5
Autotechniek

Het is een fijne cursus en je hebt er erg veel plezier in!

4/5
Logistiek Supervisor

Ik ben echt blij voor deze cursus, ik doet voor eigen tempo, enige wat kan beter dat communicatie met Docent, soms gaat echt lang.

5/5
Latijn

Ik vind de cursus duidelijk en met goede uitleg van de materie. De huiswerkopgaven waarvan de antwoorden gegeven zijn een goede oefening.

5/5
Hondentrimmen

Hartstikke leuke opleiding, makkelijk te leren zowel uit de map als digitaal met goede begeleiding. Soms wat saaie lesstof maar door je docent een stok achter de deur om je te blijven motiveren. Je leert echt heel veel! NHA zeker een aanrader!

5/5
Sociale Psychologie

Ik ben zeer tevreden over deze cursus. De lesstof is duidelijk en de online colleges zijn een prettige aanvulling. Het is heel fijn dat het huiswerk snel wordt nagekeken.

5/5
Apps Programmeren

Net twee lessen af, maar helemaal leuk. Veel specifieke kennis heb ik niet vwb programmeren, maar ik "ben er niet vies van". Ooit, heel lang gelden de eerste stappen gezet en er daarna niet veel meer mee gedaan. Dit voelt weer een heel klein beetje als terug naar toen.

5/5
Piano

De cursus is in verstaanbare taal geschreven.De oefeningen die we zelf kunnen maken en dan verder in de cursus vind ge de oplossing. De geluidsopnamen om mee te spelen, zijn voor mij een beetje te snel. Maar ik heb een programma waarin ik de muziekstukken kan invoeren en de snelheid aanpassen, en geleidelijk versnellen.

4/5
Bloemist

De opdrachten worden duidelijk uitgelegd. Het is soms wat veel lees werk. Maar voor de rest wel overzichtelijk en je kan makkelijk dingen terug vinden.

4/5
Full Stack Developer

Ik ervaar de leeromgeving als prettig, fijn dat je ook met studiegenoten contact kan leggen. Ik mis nog wel een soort 'directe hulplijn' waarbij je meteen antwoord krijgt, iemand even meekijkt of even kan sparren over een stukje lesstof. Nu kan ik wel eenmalig een vraag stellen (waarom maar 1 per les? en waarom maar 500 woorden? Dat is best irritant.) maar ik ontvang dan antwoord en dat is het. Je kunt niet doorvragen of zeggen dat het antwoord niet is wat je bedoelt. Ik val nu steeds contacten in mijn sociale netwerk lastig met vragen omdat je daarmee wel in gesprek kan.

4/5
Algemene Natuurwetenschappen

Mooie cursus met breed scala aan onderwerpen

4/5
Massage

Ik vind het een heel leuke, leerzame en interessante opleiding. Ik heb veel plezier aan de opdrachten en vind het erg leuk om er mee bezig te zijn.

3/5
Basisveiligheid (B-VCA)

Ik heb het cadeau de tablet niet gekregen

5/5
Medewerker Personeelszaken

Geweldige en boeiende opleiding.

5/5
Assistent Drogist

Als zeer informatief en duidelijk.

5/5
Juridisch Medewerker

De studie is op je eigen tempo te volgen en via de assistente wordt je goed geïnformeerd en geënthousiasmeerd om je schouders er iedere les opnieuw weer onder te zetten! NHA weet je gemotiveerd te houden!

4/5
Data Protection Officer (AVG)

opdrachten zijn allemaal van hetzelfde soort

5/5
Roemeens voor Beginners

Overzichtelijk en goede leraars en leraressen.

4/5
Snellezen

Wat mij betreft zou het aantal lessen wat omlaag kunnen. Inhoudelijk ben ik tevreden

5/5
Latijn

De opzet van de cursus geeft je een goed beeld van dat deel van de geschiedenis waarin Latijn werd gesproken door de Romeinen.

4/5
Filosofie en Levensbeschouwing

De cursus Filosofie en Levensbeschouwing is zeer de moeite waard. Het geeft je inzicht hoe filosofen denken en dat geeft diepgang over hoe je naar je wereld om je heen en jezelf kijkt.

5/5
SketchUp (3D-tekenen)

Dit is mijn eerste studie online die ik volg en ik moet zeggen het heeft mij verrast en geïnspireerd! De lesstof kun je online vinden, en je kunt lekker met je map naast je laptop werken (wat ik prettiger vindt). Daarnaast is ook de leraar zeer kundig en krijg je een duidelijk antwoord op je vragen en krijg je goede tips van hem. De lessen in SketchUp werkten zo aanstekelijk op mij dat ik de studie waar 4 maanden voor staan in 3 weken heb afgerond! haha.

5/5
Sociale Hygiëne

Het is mijn eerste cursus en het bevalt me goed, het lesmateriaal is heel duidelijk en overzichtelijk per onderdeel goed omschreven in een les. Als ik nog een cursus zal gaan volgen ga ik het zeker weer bij NHA doen.

5/5
Beroepsfotograaf

Ik ben zeker tevreden over de studie die ik doe bij NHA, het enigste wat ik zou willen opmerken is dat het fijn zou zijn als ik vanuit de leraren eventuele tips zou kunnen krijgen of eventueel dat er gevraagd word of ik ergens mee zit of of alles lukt? En misschien ook wel na de melding of ik op koers loopt of achter loopt. Mvg, ***

5/5
Criminologie

Tot nu toe heel tevreden, ik krijg goede feedback terug en voel me ondanks de thuisstudie echt gezien door de docent

4/5
Emotionally Focused Therapy (EFT)

Goede structuur en duidelijke opbouw van de opleiding. Fijne begeleiding door de docenten.

5/5
WMO Consulent

Goeie begeleiding

4/5
Windows 11

duidelijke lessen,per onderdeel wordt het goed uitgelegd.

5/5
Astrologie

De cursus Astrologie ziet er prima uit. Ook het hele pakket die ik mocht ontvangen vond ik erg verzorgd eruit zien. Het terugsturen van de antwoorden van het huiswerk is supersnel. De ene dag weg de andere dag terug. Mijn dank aan de docente ***.

4/5
Vmbo Nederlands

Er wordt duidelijk uitgelegd over de onderwerpen die er zijn en daardoor leer je ook gemakkelijker. Alleen het nakijken van het huiswerk kan van mij wel wat sneller, want ik moet nu een week wachten totdat het is nagekeken.

5/5
Sport & Voeding

Ik doe de opleiding sport en voeding bij NHA en ik vind dat het een goede opbouw heeft qua lesstof. Het begint bij de basis, wel te vergelijken met biologie op HAVO niveau, en het wordt steeds ingewikkelder. De lessen en het huiswerk zijn verder duidelijk, dus ik ben helemaal tevreden.

5/5
SketchUp (3D-tekenen)

Goede beschrijving van de cursus. Tot nu toe werkt naar verwachting. Prettig om de cursus te volgen via map en online

4/5
Audicien Assistent

Tot nu toe is alles duidelijk genoeg om het goed te kunnen volgen. Ook vind ik de verwijzing naar een audicien pagina voor duidelijke foto's en uitleg heel interessant. Zo kan je zien hoe een oor er met bijv een afwijking uit ziet.

4/5
Management in de Zorg

Blij met hoe de cursus in elkaar zit. Ook voor mij ideaal in de thuissituatie

5/5
AutoCAD

Goede opleiding met duidelijke instructies en uitleg in het boek

3/5
Kroatisch voor Beginners

Ik mis in de inhoudsopgave van het boek informatie over de grammaticale onderwerpen die per hoofdstuk worden behandeld, dit zou het zoekwerk vergemakkelijken. Ik ben van mening dat de leerstof te moeilijk is om in 48 weken af te ronden. Het feit dat het geen Germaanse taal, de naamvallen en de uitspaak van de taal maken het bijzonder moeilijk om de woordenlijst snel te leren. Verder vind ik dat de audiobestanden niet bestemt voor beginners, ik ondervinden moeilijkheden met het volgen van de les, andere mankement van de audiobestanden is dat ik soms de intonatie in de zinnen mis.

5/5
Paardencoach

Ik volg met veel plezier de cusus paardencoach.Wat ik heel fijn vindt is dat je niet lang hoeft te wachten op je nagekeken huiswerk.En dus snel weet hoe je ervoor staat

5/5
Duits voor Beginners

Ik vind de cursus Duitse taal voor beginners heel goed geschreven. Mooie oefeningen. Hele snele feedback van leraar. Top! Met goede advies en opmerkingen.

5/5
Medewerker Personeelszaken

Ik ben op 28 september gestart met de cursus MPZ. Een heel goed opgebouwde, professionele cursus. Duidelijk lesmateriaal en gevarieerde huiswerkopdrachten. Wel pittig. De docent van Loonheffingen is zeer betrokken, het huiswerk wordt snel nagekeken en hij geeft je een leerzame feedback. Deze cursus is echt een aanrader.

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

een hele mooie cursus ik ben er heel blij mee en echt leerzaam maar er is een ding je huiswerk duurt heel lang voordat beoordeeld wordt en dat is wel een beetje vervelend zo doet geen 24 maanden maar 5 jaar over deze cursus het beoordelen van het huiswerk mag wel even sneller maar misschien heeft een docent het heel druk maar het neemt niet weg dat ik in de andere cursisten verder willen In de cursus hopelijk verbetert dit in de toekomst

5/5
Logistiek Management

De opleiding is van een goed niveau. Daarnaast is het voor mij persoonlijk enorm fijn dat ik de opleiding in het tempo kan volgen dat ikzelf wil. Hierdoor kan ik dit perfect combineren met mijn wisselende agenda. Dat alles vanuit huis kan vind ik tenslotte ook ideaal.

5/5
Aromatherapie

De cursus is uitgebreider dan ik dacht. Ik ben er blij mee!

5/5
Commerciële Teksten Schrijven

Deze cursus prikkelt mij door nieuwe inzichten te geven. Bij het insturen van het huiswerk, krijg ik een terugkoppeling waar ik verder mee kan.

4/5
Vwo Wiskunde A

Goede uitgebreide cursus.

4/5
Realistisch Tekenen

Duidelijke taal, makkelijk te volgen en daadwerkelijke en goede repons van de docent.

3/5
Data Science (Machine Learning)

De cursus was goed, maar het zou kunnen beter zijn als videos e geluiden bestanden toegevoegd werden aan de lesomgeving. Veel informatie moest ik gaan googlen en dat kost tijd

5/5
Autotechniek

Ik had deze cursus gekozen omdat ik meer wilde weten over autotechniek. En door deze cursus is mijn geheugen weer verfrist, en heb ik veel nieuwe feiten geleerd.

4/5
Loopbaancoach

Opleiding is qua inhoud heel goed. Echter ik mis alleen klein beetje de structuur. Ik ben nu zelf aantekeningen aan het maken om voor mezelf hier meer structuur in te krijgen. Ik ben wel een gestructureerd persoon dus kan ook aan mij liggen. Verder word huiswerk erg snel nagekeken en goede feedback gegeven. Dus al met al zeer tevreden.