Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Assistent Controller

Ik ben pas bij les 9, maar tot nu toe heel erg tevreden over de studie. Ik heb gekozen voor een studie met huiswerkbegeleiding en dat bevalt erg goed, mede doordat de huidige docent erg snel is met reageren!

5/5
Bloemschikken

goed georganiseerd en toegankelijk begrijpelijk

4/5
Basisopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

Interessante stof op goed niveau. Snelle feedback op ingeleverd huiswerk gekregen. Vraag me wel een beetje af of ik dit niet buiten NHA om had kunnen doen, via boek en website van uitgever, maar misschien zit meerwaarde hiervan in het vervolg.

5/5
Excel 2019

Leerzaam, erg duidelijke opbouw van lessen.

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Leuke, nuttige cursus

4/5
Populaire Autotechniek

De tekeningen/schetsen zijn niet altijd even duidelijk.

5/5
Zakelijke Correspondentie Engels

De cursus is heel praktisch opgesteld en de hoofdstukken zijn niet te lang van stof.

4/5
Populaire Autotechniek

lessen zitten goed in elkaar en huiswerk word snel nagekeken dat vind ik erg goed ik vind wel dat de tekeningen niet altijd volledig zijn qua onderdeel benaming en in welke stand het onderdeel staat b.v. bij de e.l brandstof pomp is hij aan het pompen of ?

4/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

De inhoud van de lesstof is duidelijk en voldoende. De werking van huiswerk inleveren is zelfs voor een digibeet te doen. Daarnaast is terugkoppeling huiswerk op tijd, duidelijk en indien nodig met aantekeningen of extra stof Wat me niet bevalt is het financiele stuk. Er is geen ruimte voor bijzonderheden en daarbij duurt de terugkoppeling te lang of komt er niet. Op dat gebied zou ik een 5.5. geven

5/5
Positieve Psychologie

Top! Met veel plezier doe ik mijn studie!

5/5
Havo Biologie

Zoals ik bij mijn vorige evaluatie van Havo - scheikunde heb afgegeven is het les materiaal heel goed duidelijk geschreven dus TOP ik ben heel blij dat ik voor nha gekozen heb.

4/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Product bevalt goed, maar ik ben nog maar pas begonnen, Opmerking zou dus kunnen zijn dat de NHA in een later stadium deze vraag stelt om een objectiever antwoord te krijgen. Als het nieuw is ben je enthousiast en minder kritisch dan als je er meer ervaren, meer indrukken van hebt.

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Snelle levering. Cursus materiaal is volledig. Ziet er verzorgd uit. Duidelijk omschreven, met uitleg over belangrijke info. Het boek icm digitaal werkt fijn. Tevens makkelijk om huiswerk in te sturen.

5/5
Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Erg duidelijk les materiaal en heb tot nu toe 1 les ingestuurd kreeg hem.snel terug gestuurd nagekeken en al helemaal top erg snel !!!!

5/5
Excel 2016

Duidelijk lesmateriaal ( Excel cursus).Het huiswerk wordt snel nagekeken. Eventuele vertraging bij het nakijken, voor bijvoorbeeld vakantie, wordt vooraf aangekondigd. Wanneer je in die vakantie toch lessen instuurt, krijg je een excuus voor de vertraging bij de correctie. Al met al zeer tevreden.

3/5
Korte Verhalen Schrijven

Leuk om te doen, goede feedback.

4/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Prima cursus, soms wel ingewikkeld.

4/5
Fotografie

Goed gedoceerd lesmateriaal. Leert prettig.

5/5
Medische Terminologie

Ik ben nog niet zo ver gevorderd in deze studie, maar inhoudelijk ben ik prima tevreden. Huiswerkopdrachten zijn redelijk eenvoudig wel, als je wil is alles op t zoeken en heb je elke keer een 10..doe ikzelf niet, probeer uit wat ik weet al.

3/5
Webdesign

Meer ruimte om vragen te stellen aan de docenten zou beter zijn, ipv alleen bij het inleveren van de opdrachten

4/5
Kindercoach

Erg leuke en zeer leerzame cursus.

3/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Bij ***-beheerder niet van elk vak uitwerkingen van de oefenopgaven beschikbaar.

5/5
Life Coach

Ik vind de cursus zeer goed opgebouwd. Het studeren gaat zeker vlot. En ik krijg zeer duidelijke feedback op mijn opdrachten. Ik heb het ook al aan familieleden aangeraden.

4/5
Planner Wegtransport

Cursus is prima te doen (MBO-niveau), maar mag wat mij betreft nog wel wat praktischer opgezet worden met verhoudingsgewijs meer aandacht voor de dagelijkse taken die een transportplanner heeft. Belangrijk is welke documenten je waarvoor moet gebruiken en hoe die in te vullen. Maar misschien geldt dit minder voor iemand die blanco aan deze cursus begint dan voor iemand die al enige achtergrond in Transport/Eigen vervoer heeft zoals ik.

4/5
Kindercoach

Opleiding: kindercoach De onderwerpen in de lesstof vind ik geweldig, goede adequate uitleg, herkenbare situaties, praktische voorbeelden. De vragen die je moet beantwoorden en opstuurt c.q. digitaal verstuurt zodat ze nagekeken kunnen worden, zijn goed, maar soms pittig! Zeker voor cursisten die geen ervaring hebben met het werken met kinderen/ pubers lijkt me dat soms te moeilijk. *** Ik ben blij met mijn keuze voor deze opleiding Kindercoach bij NHA!

4/5
Gitaar

Logische opbouw van de lesstof. Sommige muziekstukken zijn wat klein afgebeeld, daardoor zijn de noten niet zo goed leesbaar.

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Makkelijk en begrijpelijk. Alleen gaat het mij meer om het kunnen spreken dan om het te kunnen lezen c.q. schrijven

5/5
Kindercoach

Een leuke cursus om in de avonden erbij te doen. Goed te combineren met gezin en werk.

4/5
Computerboekhouden met Exact Online

Duidelijke lesstof, soms gedateerd, maar de persoonlijke begeleider kan je alles vragen, dus ook dit soort dingen. Het pakket Exact is uiteraard up-to-date in tegenstelling tot de geprinte lesstof. Zeer duidelijke cursus met snelle duidelijke stappen.

5/5
Tekenen en Schilderen Extra Uitgebreid

Heel duidelijke opbouw van de lesstof. Je kunt er echt als complete leek aan beginnen!

5/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Goeie lesstof, duidelijk uitgelegd.

5/5
Office 365

Heb jaren geleden een cursus Office 95 gedaan maar heb na een paar lessen al heel veel nieuwe dingen geleerd.

4/5
Webdesign

De cursus is helder opgezet en feedback wordt op tijd gegeven. De prijs is in vergelijking met materiaal andere aanbieders absoluut gunstig te noemen.

5/5
Wereldgodsdiensten

Ik heb meerdere cursussen gedaan bij het NHA. Dat is me tot nu toe zeer goed bevallen. Ik krijg antwoorden op vragen van de docent en het is altijd spannend om de beoordeling van huiswerk te zien. Want natuurlijk wil ik iets leren. De digitale leeromgeving is vertrouwd geworden en duidelijk. Je kunt er je lessen inzien, je facturen en je eigen profiel. Je wordt serieus genomen en dat vind ik belangrijk. Onlangs ben ik begonnen met de cursus Wereldgodsdiensten. Heel interessant. Leuk is dat ik een schrijfblok kreeg, toen ik erom vroeg omdat ik dat prettig werken vind. Ik vind het gewoon leuk om bij NHA te studeren. ***

5/5
Turks voor Beginners

Ik vind deze thuis studie echt super fijn, zo kan ik altijd zelf bepalen wanneer/hoelang ik ga studeren en hoeveel ik ga studeren per week. toch moet je wel huiswerk inleveren (dan heb je toch een beetje een hou vast aan je planning) en omdat je cijfers krijgt voor je huiswerk raak je nog enthousiaster om te leren dan wil je het de volgende les nog beter doen. de klappers die je thuis krijgt opgestuurd zijn super handig, alles wat je wilt weten staat daar in zo kan je altijd alles ook weer terug lezen.

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Goede, gedegen en stap voor stap begeleiding.

4/5
Eigen Webshop Starten

Ik ben nog maar net begonnen met de cursus, maar het is duidelijk en goed leesbaar

4/5
Kwaliteitsmanagement

Ik ben erg tevreden met de studie kwaliteitsmanagement. De studie werd keurig na het aanvragen direct opgestuurd, alle informatie aanwezig om snel te kunnen starten met de studie. Ik heb gekozen om te studeren met een docent, in dit geval betekent dit het opsturen van opdrachten. Deze worden binnen een dag nagekeken en van feedback voorzien. Kortom, erg tevreden!

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Tot dusver een goed verzorgde cursus.

4/5
Papiaments voor Beginners

Voor mij nog te kort om een oordeel te geven.

5/5
Webdesign

De NHA Webdesign opleiding bestaat uit code taal. Opnieuw leren lezen en praten kan een hele uitdaging zijn. Een doses interesse en inzet is een vereiste hierbij en wat een genot is het om stap voor stap met beeld en tekst erdoor heen geleid te worden. Wanneer ik oefenopgaves maak en huiswerk opgaven instuurt via NHA , ontvang ik binnen een dag of twee feedback. Hoewel ik een online cursus spannend vind heeft deze opleiding en begeleidingsproces vanaf de aanschaf van de cursus mij een enorme boost zelfverzekerheid gegeven. Dank aan alle betrokkenen. ***

4/5
Havo Wiskunde B

goede cursus

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Ik ben tevreden over het product ik wil mijn Frans weer opfrissen dus heb al een ondergrond maar anders zijn het een vrij moeilijke lessen voor beginners. Het huiswerk komt ook vrij snel nagekeken terug.

4/5
Havo Natuurkunde

Goede cursus

4/5
Budgetcoach

Praktische inhoud Nette mappen Overzichtelijke plaze Snel nakijken van docenten

4/5
Fotografie

Ik ben nog niet zo lang bezig. Maar het is voor mij als beginner heel interessant. Elke les leer ik echt iets nieuws.

4/5
Engels voor Gevorderden

Goede uitleg

5/5
Management Assistent

zeer tevreden ! De lessen zijn duidelijk omschreven en goed te begrijpen ! Het leest gewoon heel fijn ! Het is zeker een aanrader ! Momenteel volg ik de cursussen Management Assistent, Zakelijke Correspondentie NL en ENG, Notuleren, Word, Excel en Handletteren. Dat is best veel maar ik wil up to date blijven op mijn en ik ben zeer gemotiveerd, mede doordat de lessen zo prettig zijn ! Kortom, nogmaals een aanrader voor iedereen !

5/5
Illustratief Tekenen

Boeiend. Er is duidelijk veel tijd besteedt aan het ontwikkelen van deze cursus. Op een eenvoudige en compacte manier zijn diverse mogelijkheden beschreven. Voor een amateur als ik is het fijn om te lezen wat er allemaal te beleven valt in de illustratief tekenen- wereld. Ook prettig dat er niet al te grote eisen worden gesteld. De docent geeft goed commentaar. Ze hoeft geen advies te geven op tekentalent, maar geeft duidelijk aan waar je op kan letten. Ze is positief en daar hou ik van. Vriendelijke groeten, ***

3/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Het is een best pittige opleiding en de lesstof is niet altijd even duidelijk. Als ik vervolgens mijn online leraar vraag om een andere uitleg dan krijg ik die niet want volgens hem is het duidelijk. Ik heb eerlijk gezegd een beetje spijt dat ik deze opleiding gestart ben.

4/5
Grafisch Vormgever

Je leert veel tussen de drie modules door. Alleen sommige punten zijn niet meer up to date waardoor je zelf moet uitzoeken hoe je dat onderdeel wel kan doen. Anders helpt de klantservice je goed om een oplossing te zoeken

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

De cursus voldoet aan mijn verwachtingen. De docenten reageren snel op gemaakt huiswerk

5/5
Dierenverzorging

De cursus Dierenverzorging is erg leuk en boeiend.Zodra ik mijn huiswerk heb ingestuurd , ben ik alweer nieuwsgierig naar het volgende hoofdstuk !

4/5
Nagelstyling met Gel

Hele fijne opleiding, met duidelijk studiemateriaal.

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Ik ben heel erg tevreden met mijn thuisstudie. De medewerkers zijn erg vriendelijk en helpen je goed. Ik beveel NHA zeker aan bij kennissen.

4/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Voor een basiscursus boekhouden is het best uitgebreid, moeilijker als van te voren ingeschat.

4/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

duidelijk, overzichtelijk

5/5
Medische Terminologie

Ik ben er nog mee bezig, maar het bevalt goed. Fijne leraar die heel erg snel alles nakijkt.

5/5
Engels voor Gevorderden

Super! Alles is duidelijk en goed te gebruiken op de telefoon. Geen knelpunten gehad.

5/5
Tekenen en Schilderen

Het is goed en duidelijk omschreven per les het is ook fijn dat alles in facetten aangeleverd wordt. Het contact met nha is ook prima. Ik zou het prettig vinden als je iets meer tekst kwijt kunt bij je huiswerk inleveren

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Prima thuisstudie! Raad het zeker aan om dit te doen in een druk dagelijks leven. Wel heb je hier enige discipline voor nodig :)

5/5
Hondentrimmen

Ik ben met de opleiding hondentrimmen begonnen, ik ben bij les 8 en vind het erg leuk om te doen. In deze korte periode heb ik al een hoop geleerd, en super goede cijfers gehaald/gekregen van mijn docente. Het is fijn dat je het in je eigen tempo mag en kan doen. Deze opleiding kan je in 6 maanden klaar hebben, maar ik werk daarnaast 40 uur, dus denk ik dat ik er langer over ga doen Maar dat is geen probleem. Ik ga lekker rustig verder met studeren, dan kan ik lekker ( mijn) honden verzorgen.

5/5
Basisopleiding Medewerker Beheer ICT

Alles goed.

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Prima cursus. Mijn school engels komt geheel terug

5/5
Vwo Natuurkunde

De lessen zijn helder beschreven en voorzien van veel uitgewerkte voorbeelden en oefenopgaven. Tezamen met het commentaar van de studiebegeleider op de ingediende huiswerkopgaven is deze cursus voor mij een uitstekend product.

4/5
Portugees voor Beginners

Tot nu toe bevallen de lessen goed en is het huiswerk insturen ook eenvoudig. Het wordt snel nagekeken en goeie feedback teruggegeven. Een extratje wat ik nog graag zou willen dat er een oefenpagina was om woordjes te leren.

5/5
Vwo Natuurkunde

Ik ben erg blij met mijn natuurkunde thuisstudie, omdat mijn docent mij altijd snel te woord staat. Ik vind het erg fijn dat ik alles thuis kan doen zonder obstakels. Ook is het niveau perfect voor iedereen die nog geen kennis heeft over natuurkunde, terwijl er wel diep word ingegaan op de stof.

4/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Top digitale studieomgeving. Erg duidelijke informatie. Goed alles te vinden. Fijne manier van huiswerk insturen met snelle feedback retour. De lesstof is begrijpelijk en goed opgezet. Nog aan begin eerste jaar maar door deze opzet erg veel vertrouwen in de rest.

4/5
Beroepsfotograaf

Opzet van de studie is goed. Wel opvallend dat er 3 hoofdstukken aan trouwfotografie worden gewijd en geen enkele over bv kinderfotografie of dieren. En omdat ik al weet geen trouwfotografie te gaan doen maar wel mijn certificaat wil halen ben ik wel verplicht om 3 hoofdstukken te maken.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Veel en uitgebreide info, goede en snelle feedback op ingediende huiswerk, cursus is erg volledig. Opmerking: per les worden betreffende benodigdheden (stof/elastiek etc) tijdens de opdracht beschreven. Het is prettig om van te voren een overzichtje te krijgen van benodigdheden, zodat je er niet iedere les al lezende achter komt dat je spullen mist voor betreffende opdracht.

5/5
DJ & Muziekproducer Worden

Goed zeer tevreden

4/5
DJ & Muziekproducer Worden

Ben nu op de helft en de cursus is precies wat ik zocht. Heel makkelijk uitgelegd en er zijn goede voorbeelden in het boek

5/5
Arduino Programmeren

Goede duidelijke cursus.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ideaal. Naast mijn gewone baan kan ik nu toch een studie erbij volgen. Je kunt namelijk je eigen tijd indelen wat wil je nog meer.

5/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Prima cursus, duidelijke opzet, huiswerk wordt heel snel nagekeken!

5/5
Korte Verhalen Schrijven

Een leuke cursus, zeker een aanrader om deze cursus te gaan volgen. Leuke docenten, goed commentaar, leerzaam.

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Ik vind het een hele leuke cursus. Zeer leerzaam, veel tips van de docent.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Nog maar net begonnen, de eerste keren werd het huiswerk heel laat nagekeken. Langer dan 5 werkdagen. Hoop dat dit nu goed komt. Leuke cursus en duidelijke uitleg in de instructies

5/5
Excel 2019

Ik ben van mening dat het geleverde product zeer goed voldoet aan de opgegeven richtlijnen. Het gemaakte huiswerk word snel nagekeken waardoor ik ook weer verder kan met een volgend hoofdstuk. Het voordeel van deze thuisstudie vind ik dat ik zelf mijn tijd kan indelen zodat ik met de cursus bezig ben op momenten dat ik er ook echt voor kan gaan zitten.

3/5
Life Coach

Interessante cursus! Zou wel iets uitdagender kunnen.

5/5
Logistiek Medewerker

Voor mij was het een geweldige ervaring om in ongeveer 20 dagen de 36 lessen als huiswerk af te maken en in te sturen en dat ik een 8 heb kregen waardoor ik een getuigschrift krijgt die mij kan bevorderen en meer laten ontwikkelen op mijn betaalde baan om meer taken in de verpakking erbij te doen en ook dat ik ook kans heb om verhoging van salaris omdat ik getuigschrift hebt en ook hopend dat ik dit jaar september gaat proberen mijn diploma voor logistiek medewerker te behalen.

5/5
Leidinggeven

Het is een hele fijne en duidelijke studie. Het huiswerk word heel snel nagekeken en leerzame feedback zodat je jezelf weer kunt verbeteren.

4/5
Fotografie

Al na drie lessen heb je al zoveel kennis opgedaan en inzicht verkregen dat je dit terugziet in de kwaliteit van je foto’s. Je gaan bewuster foto’s maken, let op de compositie en instelling van je camera. Echt bruikbaar. Ook de praktijkopdrachten zijn leuk en goeduitvoerbaar.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

NHA levert een goede en duidelijke service

5/5
Sociale Psychologie

Net beginnen maar het komt allemaal betrouwbaar en goed georganiseerd over.

4/5
Copywriter

Leuke cursus, interessant. Huiswerk nakijken duurt soms erg lang voordat het nagekeken is. Verder prima

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Het product bevalt goed. De luisterband mag wel iets langzamer. En als je de tekst wilt meelezen kun je de band niet stil zetten want dan kun je niet meer bij de knop. Ik los dit op door een laptop naast de tablet te zetten.

5/5
NLP

Het lesmateriaal vind ik werkelijk heel erg goed. Volgorde van de onderwerpen, algehele opbouw. Ik vind het werkelijk bijzonder dat men in deze basiscursus NLP een selectie heeft weten te maken van de meest essentiële beginselen van NLP. Op basis daarvan kan ik als student in de gehele wirwar eromheen veel beter kiezen en lezen wat voor mij belangrijk is. Hulde aan de samenstellers van het cursusmateriaal

5/5
Populaire Autotechniek

Super interessant en erg duidelijk. Geweldig om dit in mijn eigen tempo te kunnen doen met het fantastische support van de docent. Ik heb de cursus supersnel afgerond daar ik het zo enorm leuk en interessant vond.

5/5
Gitaar

Goed & zeer duidelijk omschreven lesmateriaal , via Plaza probeer ik dagelijks de opname oefeningen onder de knie te krijgen .

5/5
Dierenartsassistent

Een goede overzichtelijke en brede opleiding. Alles komt aanbod en je hebt goede begeleiding erbij.

5/5
Vwo Natuurkunde

Een zeer volledige cursus, met duidelijke uitleg. Veel oefen opgaven die tot inspiratie leiden om een goed resultaat te bereiken. De huiswerkopgaven worden snel verwerkt, wat zeer prettig is. Voor mij is het interessant en plezierig om deze cursus te volgen. Overigens goede kwaliteit van het cursus materiaal en de cursus website.

4/5
Havo Natuurkunde

Ik volg de havo natuurkunde thuiscursus, uitdagend maar goed te doen tot nu toe. Supersnelle respons op huiswerk met de nodige uitleg!

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Er stonden veel materialen in het boek die ik nodig had voor de studie maar die je dan zelf nog moet aanschaffen dat vond ik niet duidelijk gecommuniceerd helaas.

4/5
Tekenen en Schilderen

De lerares doet er vrij lang over voordat het huiswerk is nagekeken. Zowel digitaal als per post. Misschien een idee om meerdere leraren op 1 cursus te zetten? Verder heb ik geen aanmerkingen en met de lerares zelf ben ik tevreden.

4/5
Vwo wiskunde B

Het lesmateriaal is van hoge kwaliteit en mijn persoonlijke docent kijkt snel mijn huiswerk na.

5/5
Massage

Heel prettig dat je je eigen tijd kan indelen doordat ik er nog mijn andere baan bij heb van 32 uur Alles staat super goed uitgelegd en mooi is dat je het zo kan zetten dat ze voorlezen. Ook de filmpjes er bij zijn fijn mochten er best meer zijn daar leer je het nog beter door vind ik.

4/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Studiemateriaal is zeer uitgebreid en geeft goede informatie. Nog maar recent gestart met de opleiding maar al wel tevreden.

4/5
Kindercoach

Ik vind de opleiding kimdercoach erg leuk. Wat mij opvalt is dat je veel huiswerkopdrachten krijgt over gevoerde gesprekken. Ik heb geen praktijk oid. Ik ben leerkracht en kan hier dingen uithalen maar ik denk niet dat iedereen dat kan. Daarnaast mag van mij het taalgebruik soms wat duidelijker. Geen moeilijke taal bedoel ik hiermee.

4/5
Personal Trainer

Alles wordt duidelijk aangegeven, zowel in de klappers als digitaal. Het (plaza) platform is erg overzichtelijk en makkelijk. De docenten beoordelen het ingediende huiswerk erg snel en geven duidelijke en heldere feedback. Ik ben oprecht tevreden over Nha! Dank voor deze mogelijkheid!

4/5
Bloemist

Goeie lesstof Snelle reactie van de leraren Duidelijke en overzichtelijk platform

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Ik vind de lesstof soms niet helemaal up to date. Verder vind ik dat je soms erg lang moet wachten op nieuw lesmateriaal. Verder is de lesstof wel duidelijk uitgelegd. Misschien kunnen jullie er mee.

5/5
SketchUp (3D-tekenen)

Ik vind de cursus SketchUp echt een aanrader. Je krijgt je lesmateriaal zowel digitaal als in een overzichtelijke ordner, zodat je gemakkelijk kunt studeren. De online leeromgeving waar je je huiswerk kunt indienen en waar je je punten kunt inzien is zeer makkelijk te gebruiken. Ik heb ontzettend veel geleerd van deze cursus. Ik had het leuk gevonden als er nog een SketchUp vervolgcursus was geweest om nog uitgebreider/dieper op de lesstof in te gaan.

4/5
Office 2019

Ik ben natuurlijk nog niet zo lang bezig. Tot op heden gaat het goed. Fijne leraar. Ik heb verder geen opmerkingen. Met vriendelijke groet, ***

5/5
Havo scheikunde

Ik ben heel tevreden met het les materiaal van nha duidelijk goede uitleg. Ik heb hier voor bij een ander organisatie twee schriftelijke cursussen gevolg maar nha doet het veel beter.

5/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Duidelijk les materiaal en goede begeleiding!

5/5
ECDL met Windows 10/Office 2019

Ik leer pas weer na 19 jaar. Best moeilijk in begin maar door de les en hulp van docent kom je er wel. Ik was zo blij heb er meteen twee bij genomen om te leren. Het is duidelijk, alleen soms moet ik even zoeken omdat mijn software anders is maar dat maakt het juist uitdagender om goed je best te doen. En je mag het opheffen eigen werk tempo doen. Ivm met werkman je het makkelijk combineren. Ben zelf heel enthousiast

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Ik ben zeer tevreden. De cursus is helder opgebouwd en de uitleg is duidelijk. Daarnaast wordt het huiswerk tijdig nagekeken.

4/5
Basiskennis Calculatie (BKC)

Ik heb de tablet ontvangen , mooi klein van formaat en daardoor makkelijk mee te nemen naar mijn werk. Zodat ik in mijn pauze zo verder kan aan mijn opleiding

4/5
Havo Biologie

De opleiding bevalt tot nu toe goed. De mogelijkheid tot communicatie met docent en medeleerlingen, is erg goed geregeld.

4/5
Uitvaartverzorger

Er staat een tijd van gemiddeld 9 maanden voor deze opleiding. Ik kan hem echter binnen 1 maand al geheel doorlopen. Erg makkelijk qua niveau. Misschien ook omdat ik al redelijk wat ervaring heb op uitvaartgebied. Ik heb hierdoor echter wel het gevoel dat het te makkelijk is?

5/5
Sociale Hygiëne

Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Snelle reactie op eventuele vragen en snelle afwikkeling van ingeleverde opdrachten. Duidelijke en overzichtelijke syllabus/ordner met handige samenvattingen per hoofdstuk.

5/5
Tekenen en Schilderen

Ik had al eerder een cursus gevolgd bij de NHA en dat was tot volle tevredenheid. De ondersteuning en hulp die je krijgt is gewoon perfect en ook het lesmateriaal is van hoge en uitstekende kwaliteit. Het is gewoon heel fijn om te weten dat als je ergens vast loopt met een cursus dat je kan bellen en dat de medewerksters je weer op weg helpen

5/5
Excel 2016

Les is makkelijk te volgen, goed uitgeschreven, duidelijke taal. Helaas klopt de schriftelijke versie niet helemaal met de digitale versie....

4/5
Weddingplanner

Het is een complete en duidelijke cursus. De stof is heel haalbaar en leuk om door te spitten.

4/5
Interieurstylist

De opleiding Interieurstylist is professioneel opgezet qua studieinhoud en begeleiding. Ik leer veel van de theorie, de opdrachten en de kritische feedback van de docent. En het is een erg leuke opleiding!

4/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Ik vind de persoonlijke begeleiding van je docent erg fijn. Alles word snel nagekeken en je krijgt goede feedback waar je iets mee kan. Interessante les stof en duidelijk uitleg en samenvattingen. Kortom erg blij met de cursus

5/5
Programmeren in C#

Cursus C# zit goed in elkaar en de oefeningen zijn goed te doen

3/5
Commercieel Medewerker Binnendienst

Ik krijg al enkele weken geen feedback op mijn huiswerk. Daarnaast vind ik ook een deel van de inhoud totaal niet passen bij de opleiding. Verder is alles wel overzichtelijk, het materiaal is netjes geleverd. Ook het contact wat ik wel met de docent gehad heb, was erg duidelijk en netjes.

4/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

De opleiding bevalt mij prima, en ik kan het goed begrijpen.

4/5
Excel 2016

Netjes verzorgd, duidelijke uitleg en voldoende mogelijkheden tot ondersteuning. Lessen wel erg wisselend qua studiebelasting en moeilijkheidsgraad.

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Goede lessen die je zo wel digitaal als uit de map kunt leren

5/5
Vwo Biologie

Ik ben heel erg blij met mijn NHA studie, de lesstof is goed en duidelijk! Wat het fijnste is is het huiswerk wat nagekeken wordt en er evt persoonlijk advies op gegeven wordt!

4/5
NLP

Lesstof interessant, duidelijke beschrijvingen, leuke opdrachten.

4/5
Thuiskapper

Duidelijke lessen, fijne spullen om te werken. Duurt alleen heel lang voor dat je de nieuwe lessen op gestuurd krijgt

5/5
Dierenverzorging

De studie bevalt mij prima, haal goede resultaten dus daar ben ik blij om.

5/5
Havo Biologie

Duidelijke teksten en goede vragen die de stof echt verduidelijkt.

5/5
Praktische Psychologie

De thuisstudie Praktische Psychologie bij NHA bevalt heel erg goed! De lessen zijn duidelijk en goed te doen als je er een tijd tussenuit bent geweest. Fijn contact met de docente en het huiswerk wordt snel nagekeken. Een aanrader!

5/5
Programmeren voor Kinderen

Alles wordt makkelijk en duidelijk uitgelegd, en als je iets niet begrijpt is het snel op te zoeken. Zowel in de map die je thuis gestuurd krijgt, als digitaal. Ik ben dik tevreden

4/5
Intercedent

Opleiding is zeer interessant. Veel duidelijk uitgelegd en niet al te ingewikkelde opgaven. Een verbeterpunt: maak het indienen van huiswerk wat gemakkelijker. Je moet teveel stappen nemen voordat het huiswerk daadwerkelijk is ingediend (teveel knoppen).

5/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

Ik ben nog druk bezig maar het bevalt mij prima. Goeie info en handige leeromgeving.

5/5
Bouwkunde

Product (thuisstudie Hbo Bouwkunde) bevalt uitstekend. Komt overeen met wat ik verwachtte uit alle brochures en webpagina's. Prettige diepgang in stof en op een eenvoudige manier uitgelegd. Geen specifieke voorkennis of -opleiding nodig. Dat spreekt aan!

4/5
NLP

Duidelijk, stapsgewijs en heel leerzaam

4/5
Latijn

Zeer tevreden met docent, de lessen zijn goed te volgen

4/5
Psychologie van Hoogbegaafdheid

Ik vond de inhoud toereikend, diepgaander dan ik had verwacht. De huiswerkvragen vond ik minder, die waren soms onbegrijpelijk.

4/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

De hulp van docenten is minimaal. Dit zou verbeterd kunnen worden. Daarnaast zou het erg fijn zijn als er online filmpjes zouden zijn waarin lessen worden uitgelegd.

4/5
Orthopedagogiek

De cursus orthopedagogiek op hbo was erg leerzaam en leuk. Hoewel je hier 7 weken de tijd voor hebt, heb ik deze cursus in 4/5 weken kunnen afronden. Enige nadeel is dat ik nu nog bezig ben met de cursus te betalen.

4/5
Assistent(e) Manager zonder Engels

De cursus is netjes en helder opgebouwd. De hoofdstukken zijn niet te lang. Er staan ook afbeeldingen in de tekst. Huiswerk wordt snel nagekeken. Helaas mis ik soms in het nagekeken huiswerk het juiste antwoord op een verkeerd beantwoorde vraag.

5/5
Communicatiemanager

Leren via NHA is leuk en makkelijk. Je kunt zelf kiezen in welke mate je begeleiding wenst en daar kun je dan ook van op aan. De lesstof is duidelijk en compleet de de online lessen zijn overzichtelijk. Kortom: interesse in een thuisstudie? Dan is NHA echt een aanrader!

4/5
Russisch voor Beginners

Tot nu toe cursus goed bevallen. Huiswerk wordt snel nagekeken en uitspraak is goed te volgen via internet.

4/5
Spaans voor Beginners

De les stof is opgedeeld in kleine hoofdstukken, waardoor het goed te leren is. Ook zijn de thema' s per hoofdstuk wel handig.

4/5
Projectmanagement

Het lespakket is een goede aanvulling op de ervaringen uit werk en eerdere opleiding. Wel valt het tegen dat in de drie maanden dat de module nu duurt de nakijkend docent al drie keer is gewijzigd. Voor een dergelijk korte module vind ik dat zelf erg veel. Voor het proces heb ik hier nog geen last van gehad, maar qua continuïteit is dit niet bevordelijk

5/5
Positieve Psychologie

Het cursusmateriaal is duidelijk en prettig om mee te werken en de toetsing bestaat uit meerkeuzevragen wat ik zelf erg fijn vind. De feedback op het huiswerk is goed.

4/5
Populaire Elektrotechniek

Perfect. En het contact is ook goed snelle reactie altijd super

4/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Hoewel ik nog niet alle lessen heb gevolgd, heb ik een goede indruk van het product. Dank u.

4/5
Office 2016

Ik vind de opbouw van de cursus goed. De verschillende onderdelen zijn niet te lang, de uitleg is duidelijk. Het lettertype vind ik soms wat te klein. Tip: Ik moet soms opnieuw beginnen, doordat ik het lettertype niet instel op Verdana en het resultaat daardoor niet overeenkomt. Handiger is het om dit steeds bij een nieuwe opdracht te zetten. Tip 2: Er wordt de suggestie gedaan om het huiswerk in een samengesteld bestand te zetten ( ik ben de naam hiervan even kwijt) Voor de beginnende cursist is deze optie te moeilijk.

4/5
Bedrijfspsychologie

Ben zojuist begonnen met de cursus. Eerste indrukken zijn goed. Lesstof, communicatie NHA, nakijken huiswerk

4/5
WFT Adviseur Basis

Zorgen dat vragen stellen aan de docent apart van het huiswerk kan. Nu moet je eerst 1 hoofdstuk helemaal af hebben voor je wat kan vragen.

4/5
ECDL met Windows 10/Office 2019

Ben nog te kort bezig om het goed te beoordelen. Het nakijken gaat snel en is prettig!

4/5
Spaans voor Beginners

Ik vind de lessen duidelijk en overzichtelijk. Wat ik wel merk, maar dat komt omdat het een thuisstudie is, is dat ik soms echt een beetje de begeleiding en extrinsieke motivatie mis.

4/5
Frans voor Gevorderden

Geeft me wat ik wilde

5/5
Office 2019

makkelijk te begrijpen en kan in mijn eigen tempo

4/5
Russisch voor Beginners + Gevorderden

Ik vind de kwaliteit van de opleiding erg goed. De opbouw op het begin zou iets beter kunnen maar als je eenmaal bezig bent is het goed te volgen.

4/5
Weddingplanner

Ik ben tevreden wat betreft de cursus. Het is erg leerzaam, alleen vind ik het vervelend dat ik mijn docent geen mail kan sturen met een vraag over de opdracht. De afgelopen huiswerk opdracht begreep ik niet helemaal, dus heb ik een medestudent een bericht gestuurd met mijn vraag, maar daarop kreeg ik helaas geen reactie. Omdat ik de vraag niet aan mijn docente kon stellen, heb ik de opdracht maar uitgevoerd maar ik twijfelde er nogal over. Achteraf terecht. Want ik had de opdracht wel degelijk verkeerd begrepen. Nu hoop ik van harte dat ik de volgende opdrachten wel goed begrijp want ik vind het echt zonde als ik lagere cijfers krijg, terwijl dat eigenlijk niet nodig is als ik even mijn vraag zou kunnen stellen.

5/5
Spaans voor Gevorderden

Het huiswerk wat ik instuur wordt altijd heel snel nagekeken en teruggestuurd , echt super, ben blij dat ik voor NHA heb gekozen

5/5
Schoonheidsspecialiste Branchediploma

Zeer snelle reactie en actie. Met name de communicatie loopt prima.

3/5
Interieurstylist

De theorie is duidelijk. Helaas geen voorbeelden van de praktijk opdrachten die je moet maken.

5/5
Nagelstyling met Acryl

Alles digitaal maar ook schriftelijk, snelle reactie van de docenten. Duidelijke uitleg en opbouw.

4/5
Turks voor Beginners

Tevreden met lesmateriaal zowel schriftelijk als online aangeboden. Reactie van ingezonden huiswerk,super snel en gecorrigeerd. De opgegeven tijd op de site om een een les te doen is veel te krap opgegeven,gaat echt wel duidelijk meer tijd in zitten!

5/5
Spaans voor Beginners

Prima lesmateriaal en goede en snelle feed back van leraar.

4/5
Praktijkdiploma Financieel Ondernemer

Over het algemeen bevalt de cursus me goed. Het mag echter wel geupdate worden met o.a. wijzigingen in btw tarieven en de avg wetgeving.

5/5
Excel 2019

Duidelijke uitleg. Makkelijk overal in te loggen en je kan dus overal je cursus makkelijk oppakken.

5/5
Tekenen en Schilderen

Prima cursus, tot nu toe goed opgebouwd,.

4/5
Pools voor Beginners

Het bevalt prima, materialen zijn prima geleverd, de Feedback is super

3/5
Medisch Secretaresse

Ik ben nog met het hoofdstuk Nederlands bezig. Vind de opdrachten overdreven. Je moet dingen weten waarvan ik het nut niet inzie.

4/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Prima bevallen

5/5
Office 2019

Echt een hele fijne cursus, overzichtelijk en een snelle terug koppeling van je Docent! Zeker een aanrader!

4/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Zeer tevreden. Alles word duidelijk aangeven tijdens de lessen. Verder geen opmerkingen.

5/5
Fotografie

Leuke cursus

4/5
Vwo wiskunde B

De stof is helder. Soms denk ik informatie te missen, maar deze zie ik dan terugkomen in de antwoorden.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

leuke leerzame cursus, zowel voor de leek als voor iemand met enige ervaring

5/5
Eigen Webshop Starten

De lessen zijn makkelijk te lezen en goed te onthouden.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Duidelijk, de lesstof is vlot op te nemen.

4/5
Populaire Elektronica voor Beginners en Gevorderden

Prima product je rolt er langzaam in. Erg duidelijk en niet te veel ineens.

4/5
Apps Maken

Goed en begrijpelijk opgestelde cursus

3/5
Tuinarchitectuur

Op zich ben ik tevreden. Alleen de communicatie met de docent verloopt wat stroef omdat ik de PC minder goed beheers

5/5
Fotografie

duidelijk vriendelijk heel hulpzaam in alle vragen die je hebt

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

De aangeboden theorie wordt in duidelijke stappen uitgelegd. Een goede opbouw van de lesstof en prettige aanmoediging om de praktijk onder de knie te krijgen. De bestelde gitaar voor de cursus valt tegen, niet veel plezier van. Helaas werkte de meegeleverde mp3 speler niet.

5/5
Kindercoach

Ik ben heel tevreden met mijn studie want, het is heel duidelijk en is niet moeilijk om te begrijpen. het sturen van huiswerk digitaal vind ik top! (makkelijk), en krijgt snelreactie terug.

4/5
Receptioniste/Telefoniste

Ik ben tevreden over dit product, omdat het goed uitgelegd staat wat er moet gebeuren en hoe je het moet maken

5/5
Aquarelleren

Ik vind de persoonlijke begeleiding prima. Het cursus boek is duidelijk en er is goed mee te werken. Wat betreft de verf en de penselen .....ik vind vooral de penselen van een mindere kwaliteit. verf is prima.

5/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Het product bevalt me prima Het is duidelijk wat er gedaan moet worden Lesstof is goed te volgen en de verwerking opdrachten helpen zeker bij het goed leren en begrijpen van de lesstof Het is ook fijn de feedback die ik krijg als mijn huiswerk is nagekeken

5/5
Medisch Secretaresse

De perfecte oplossing als je de schobanken niet meer in wil.

4/5
Excel 2013

Bij nieuwe onderwerpen niet alleen vertellen welke formule er moet staan maar dit ook laten zien. Moet nu vaak raden wat er verkeerd staat

5/5
Populaire Elektronica voor Beginners en Gevorderden

misschien kunnen de tekeningen verbeterd worden evt. met kleuren werken. ter verduidelijk van de schakeling.

4/5
Vwo Biologie

Erg fijn. Kan zelf bepalen wanneer je er tijd voor hebt. Ik combineer dit met een HBO studie en moet het dus vaak afwisselen. Verder erg fijn dat het huiswerk binnen 1-2 dagen wordt nagekeken en voorzien is van uitleg als er een vraag gesteld was.

4/5
Office 2016

Ik ben in november gestart met de opleiding van NHA. Ik dacht dat ik al aardig wat wist van word e.d. maar toch leer ik steeds weer nieuwe dingen bij! Ook leuk om een keer te werken met Acess, publisher en onenote. Dat gebruik je normaal gesproken nooit maar heeft handige functies. Opleiding is aan te raden!

4/5
Gewichtsconsulent(e)

Zit nu middenin de opleiding gewichtsconsulent en vind het tot nu toe allemaal duidelijk en overzichtelijk! Ook mijn huiswerk wordt snel nagekeken en gecorrigeerd! Prima opleiding!

4/5
Office 2016

Het is een overzichtelijke en duidelijke online cursus met een prima huiswerkbegeleiding.

3/5
Kunstgeschiedenis

Ik ben tevreden over de cursus maar had hem graag wat uitgebreider per les willen hebben. Maar wat jullie aan info vooraf gaven, dekt t de lading.

4/5
Uitvaartverzorger

Ik vind het fijn werken op deze manier. Ik wist niet of ik de discipline had maar doordat het echt fijn lezen is lukt het wel.

5/5
Office 2019

Goede uitleg en cursus is prima

3/5
Medische Terminologie

Vind de cursus moeilijker dan ik dacht. Er staat bij dat je geen vooropleiding nodig hebt, terwijl mijn mening is dat je zeker een VMBO opleiding nodig hebt..... Veel antwoorden van de huiswerkopgaven zoek je terug, want niemand weet alle vragen na 1-2 of 3 keer lezen van de stof...

5/5
Inleiding Psychologie

Het is een heel duidelijk boek met veel informatie en daarnaast de digitale informatie op pearsonmylab.nl is heel uitgebreid en geeft ook veel extra informatie, zodat alles nog duidelijker wordt.

5/5
Excel 2019

Ik ben nu bij les 7 tot nu toe bevalt het goed.de lessen worden duidelijk uitgelegd en het huiswerk wordt ook meestal binnen 4 dagen nagekeken en je krijgt soms ook goede tips.

4/5
Parapsychologie

Als beginner die in deze cursus is geinteresseerd leer ik hier veel in begrijpende taal. Zelf zou ik ook wat meer informatie willen over lezingen en cursussen die over dit onderwerp gaan. Of tijdschriften.

4/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik ben nog bezig met de cursus maar tot nu toe bevalt het prima. Het prettige aan een thuisstudie is dat je eraan kunt werken wanneer het jou uitkomt.

3/5
Tandartsassistent

Mooie opleiding, hoewel ik wel vind dat er soms teveel op details word ingegaan en soms kloppen dringen niet in het boek. Het spreekt elkaar soms tegen, de ene keer wordt zus gezegd, de andere keer zo. Dat vind ik verwarrend. Ook de antwoorden van de opdrachten kloppen soms niet.

3/5
Havo Economie

De cursus bevalt mij goed. De opgaves zijn te doen en de tekst is begrijpelijk geschreven. Maar ik had wel meer verwacht van de docenten hulp. Je kan je leeraar alleen via een chat balkje bereiken. De leeraar verwijst vaak naar het antwoorden blad als je het niet begrijpt en geeft geen persoonlijke uitleg.

5/5
Praktische Psychologie

Het is duidelijk en overzichtelijk

3/5
Russisch voor Beginners + Gevorderden

1. een dergelijk verzoek vind ik wat vroeg voor iemand die net een maand cursist is .. 2, De communicatie van de NHA valt me wat tegen .. Het tablet wat beloofd wordt wordt niet direct geleverd maar pas na de tweede betaaltermijn, daar op zich niets tegen maar waarom word dat niet duidelijker gecommuniceerd? 3. Taal app.. not nu toe nog niet kunnen gebruiken, met klantenservice bezig, het is niet duidelijk waar de vouchercode in te wisselen en deze blijkt al te vergeven..

3/5
Engels voor Beginners

Bij Engels voor beginners meer oefeningen in de v.t/o.v.t./v.t.t./v.v.t meer oefeningen waarin has/have been wordt behandeld .

4/5
Dierenartsassistent

Deze opleiding bevalt mij erg goed. Wat beter zou kunnen is de verwoordingen en de spelling.

5/5
Engels voor Beginners

goede en begrijpende uitleg, kan mijn eigen tempo bepalen, snel antwoord op inzending, ik kan heerlijk beheerst de cursus volgen dat waar ik voldoende aan hebt. Prijs kwaliteit verhouding helemaal top.

5/5
Thuiskapper

Hele fijne en goede cursus thuiskapper, duidelijke uitleg, maar soms had graag iets meer filmpjes gehad, vooral met het convex en concave knippen. De materialen zijn van hele goede kwaliteit echt top, alleen heeft de dummy wat kroezig ( bijna onhandelbaar) haar en kan ik er moeilijk mee werkennin tegenstelling tot mensenhaar is dit echt een groot verschil. Voor de rest is het een top cursus en zou graag na deze cursus me vaardigheden willen verbreden.

5/5
Kinderpsychologie

Enorm leuke en leerzame cursus. Snel feedback en cijfer terug.

5/5
Verkoop in de Drogisterij

De opleiding bevalt goed en de lessen zijn duidelijk. Wel mis is ik een planning van het huiswerk.

3/5
Beroepsfotograaf

Ik ben nog met de opleiding bezig, maar van wat ik er tot nu toe aan gedaan heb kan ik zeggen dat alles duidelijk is. Soms wat gedateerd. Ik vind de opdrachten soms wat ver gaan voor iemand die, zoals ik, er over dénkt om beroepsfotograaf te worden. Ik weet bijvoorbeeld zeker dat ik geen trouwerijen wil fotograferen maar toch gaan hier drie opdrachten naar uit. Er wordt vrij makkelijk vanuit gegaan dat iedereen een gigantische vriendenkring heeft die ook nog eens fotogeniek willen zijn. In de praktijk is dit anders. Ook vind ik het inzenden van huiswerk wat omslachtig...

3/5
Vmbo Engels

Het is een goede map en het les word goed uitgelegd.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben blij dat ik voor de nha heb gekozen, om de opleiding acryl en gellak te doen. De lessen krijg je zowel op online als in een map vorm, ik vind het persoonlijk beter leren vanuit een echt boek (map). Online is super handig voor de filmpjes waarin ze laten zien hoe het moet en hoe het werkt. Het contact met de lerares is heel erg handig, meestal kijkt ze het huiswerk binnen 2 dagen na en krijg je antwoord op je gestelde vragen. Al met al een leuke opleiding met mooie producten waarmee je direct van start kunt.

4/5
Financieel Administratief Medewerker

Het is allemaal duidelijk beschreven maar zonder voorkennis best pittig

5/5
Engels voor Beginners

Ik ben de cursus Engels aan het volgen. Erg leerzame cursus. Huiswerk opdrachten zijn variërend. Makkelijk om op deze manier te studeren. Huiswerkopdrachten inleveren via de site werkt prima. Snel en fijn antwoord. Erg tevreden

4/5
Intercedent

Ik heb voorheen een thuisstudie via het Loi mogen volgen. Nha bevalt mij veel beter. Daar waar ik het gevoel heb dat Loi mijn geld wilt , heb ik dat bij NHA niet.

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Cursus (tot nu toe) bevalt goed. Lessen zijn niet te lang. Huiswerk dat ingestuurd kan worden is erg handig, dit geeft extra bevestiging dat het goed gaat (of juist niet).

5/5
Assistent Makelaar Wonen

Duidelijk en volledige inhoud! Online platform ook gemakkelijk mee om te gaan

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Het is een hele duidelijke en overzichtelijke cursus, en ik vind het persoonlijk heel fijn dat je zowel digitaal als per post huiswerk kan versturen en contact kunt hebben met je docent.

5/5
Excel 2019

Ik vind mijn cursus Excel 2019 zeer leerzaam en duidelijk uitgelegd in het studi materiaal.. Ook wordt het huiswerk snel en duidelijk beoordeeld.

4/5
Particulier Onderzoeker / Detective

De studie is me tot zo ver goed bevallen en ik vind het erg interessant. Het gaat in het begin vooral veel om het recht en de wetten waar een particulier onderzoeker zich aan moet houden. Duidelijke studiewijzer en lessen. Vlotte en duidelijke beoordeling van het huiswerk.

4/5
Projectmanagement

Op dit moment heb ik 2 van de 8 huiswerkopdrachten ingeleverd, dus ik sta nog aan het begin. Maar de opleiding op zich, qua gebruiksvriendelijkheid, vind ik heel goed. De teksten zijn niet te lang en overzichtelijk opgesteld.

5/5
Havo Maatschappijleer

De cursus is duidelijk beschreven, daarom heel begrijpelijk.

4/5
Eigen Webshop Starten

Ik ben tevreden met de opleiding eigen webwinkel .het lesmateriaal is duidelijk en compleet. En het contact met de docent verloopt soepel en snel. Blij met de keuze van deze online studie.

5/5
Life Coach

De lesstof is goed vormgegeven (zowel digitaal en hardcopy) en zeer duidelijk en behapbaar. Tevens is de ondersteuning van de toegewezen leraar zeer prettig. Er volgt telkens een goede feedback op het ingezonden huiswerk en er worden tevens adviezen gegeven en verwijzingen naar materiaal om e.a. beter te begrijpen of jezelf te verdiepen in de materie. De digitale omgeving werkt prettig en is zeer duidelijk en overzichtelijk. Alles is in een oogopslag terug te vinden.

4/5
Bloemschikken

Duidelijke uitleg. Leuke opleiding.

4/5
Spaans voor Beginners

Tot nu toe een leuke, duidelijke cursus.

4/5
Kindercoach

Het huiswerk bevat vaak opdrachten die gebaseerd moeten zijn op werkelijke situaties. Ik werk in het onderwijs dus ik heb genoeg voorbeelden maar ik denk dat de opdrachten moeilijker kunnen zijn voor mensen die nog nooit in deze richting gewerkt hebben.

5/5
Sieraden Maken

Tot nu toe bevat de cursus meer onderwerpen dan ik verwacht had. De docent beoordeeld het huiswerk snel en heeft altijd een persoonlijk verhaal erbij. erg leuk!

5/5
Vmbo Engels

Fijne les methode en goede feedback van de docent. Het is gemakkelijk te gebruiken.

5/5
Weddingplanner

Alles is netjes georganiseerd.. De stof ziet er goed uit. Enige wat mist is een app dat je contact kan houden met jouw docent of ermee kan chatten. Als er een app zou komen zou het perfect zijn. Voor de rest ben ik jullie dankbaar!

3/5
Kinderverhalen Schrijven

Ik vind de lessen zelf erg leuk en leerzaam, maar de tekst is soms erg ouderwets geschreven. Dat zou een stuk moderner kunnen. Ook zijn de huiswerk opdrachten erg eentonig. Ik had gehoopt dat er iets meer verschil in de huiswerk opdrachten zou zijn. Bijv: Een verhaal verzinnen met een bepaald onderwerp of specifieke doelgroep.

5/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

Ik ben net gestart met de cursus Pedagogiek/opvoedkunde. Na al heel lang niet meer in de leerboeken te hebben gezeten, vond ik het best weer even spannend om een thuisstudie op te pakken. Het valt mij reuze mee, nu ik gestart ben. Het lesmateriaal is duidelijke geformuleerd en daarmee makkelijk op te nemen. Inhoudelijk kan ik nog niet veel over vertellen, behalve dat ik het tot nu toe erg interessant vind. Dat geeft aan dat de informatie op een prettige (niet saaie) manier is geschreven.

5/5
Italiaans voor Beginners

Mijn ervaring met de Italiaanse les voor beginners is alleen maar positief te noemen. Het is echt voor beginners, ik leer wat ik graag zou spreken in Italië en het huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
Engels voor Beginners

Ben nog niet lang bezig ,maar bevalt uitstekend.Goede keus gemaakt om te kiezen voor NHA.👍👍

5/5
Basisopleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Ik vind de thuisstudie heel erg prettig omdat ik een kind heb en zo me eigen tijden kan inplannen. Opdrachten zijn duidelijk en je krijgt goede begeleiding. 5 sterren voor mij 😄

5/5
Kindercoach

duidelijk omschrijving van de huiswerkopdrachten en snelle reactie van de docent.

5/5
Praktische Psychologie

Ben zeer tevreden huiswerk word snel nagekeken de cursus is meestal goed te snappen

4/5
Engels voor Gevorderden

Het niveau Engels gevorderd mag van mij hoger zijn. De oefeningen zijn erg (te) gemakkelijk. Wellicht verandert dit naarmate ik verder kom in de cursus. De uitleg is duidelijk.

4/5
Receptioniste/Telefoniste

Je wordt snel geholpen.

4/5
Bouwkunde

De kennis die ik tot nu toe heb opgedaan is enorm. De lessen zijn kort en krachtig beschreven en ook het huiswerk laat je actief met de stof omgaan. Ook de docent reageert snel en geeft antwoord op alle extra vragen die ik heb. Een tip zou ik ook hebben: wellicht zijn soms filmpjes als toelichting handig. Sommige dingen snap ik niet als ik het lees, als ik dan uitleg krijgen en/of het zie dan valt het kwartje wel.

4/5
Personal Trainer

Huiswerk wordt snel beoordeeld en met aanvullende aanwijzingen en aantekeningen. studiemateriaal wordt op tijd geleverd, zodat je het van te voren al kan doorlezen. Het is fijn dat je op twee manieren je huiswerk kan inleveren (digitaal/ via post). Ook het digitaal platform en helder. Ik zou echter wel graag contact kunnen hebben met mijn docenten, er staan echter geen contactgegevens bij vermeldt. Maar al met al ben ik zeer tevreden.

4/5
Eigen Kledingzaak Starten

Ik vind het fijn want ik ben niet een persoon die in de klas kan zitten dus met thuis studie NHA komt het mij goed af.

5/5
Parapsychologie

Prima cursus. Goed te volgen en prima docent.

3/5
Office 2016

Duidelijk les materiaal.

4/5
Webdesign

Het product bevalt prima, duidelijk en uitgebreid.

3/5
Vwo wiskunde A

Ik ben te vrede met het lesmateriaal. Echter heb ik mijn twijfels over de communicatiemethode met de docent. Het komt nu een aantal keer voor dat mijn huiswerk verkeerd wordt nagekeken. Dit heb ik eerder al gemeld en hoop ik hier snel reactie op te krijgen. Verder zou ik ook nog een update krijgen met betrekking tot het inschrijven voor het eindexamen. Dit heb ik helaas ook niet gekregen. Wat de communicatie tussen de student en NHA kan het wat mij betreft een stuk beter.

4/5
Budgetcoach

Goed in het algemeen, niet heel moeilijk. Maar misschien heb ik een te makkelijke cursus gekozen.

4/5
Bloemschikken

Duidelijke uitleg. Werkwijze niet moeilijk. Altijd voorzien van genoeg informatie. Wat en wanneer je iets toe gezonden krijg.

4/5
Event Security Officer

tot nu toe ervaar ik het echt goed en de service ook

4/5
Taxichauffeur (CCV)

Ik ben tot nu toe zeer tevreden over de service van NHA, bij vragen krijg ik dezelfde dag nog antwoord. Verder wordt mijn huiswerk vlot nagekeken M.vr groet ***

5/5
Medische Terminologie

Goede lesstof en fijne feedback van de leraar. Snel antwoord en een fijne samenwerking.

5/5
Kinderpsychologie

momenteel ben ik bezig met de thuis cursus kinderpsychologie en ik vind het echt veel leuker dan ik had verwacht van mezelf. het is super goed geregeld want binnen een paar dagen had ik alles binnen en kon ik meteen aan de slag. de cursus zelf word goed uitgelegd en als je iets niet begrijpt kun je heel makkelijk om hulp vragen aan je toe gewezen docent of je mede leerlingen. het zijn fijn opgebouwde stukken tekst waardoor je de vragen goed snapt en kunt beantwoorden. je huiswerk krijg je snel terug gestuurd met een cijfer. ik raad jullie zeker aan om hier een cursus te volgen. als ik hier mee klaar ben, ga ik zeker nog een paar cursussen volgen via NHA!!

4/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Fijne opleiding om te volgen. Duidelijke lesstof.

4/5
Eigen Webshop Starten

Goede opleiding

4/5
Office 2019

Huiswerk opgaven worden snel nagekeken. Lessen zijn goed ingedeeld en prettig te lezen.

4/5
Engels voor Gevorderden

Ik ben zeer tevreden. De lessen zijn interessant, het gaat behalve over taal ook over cultuur. De huiswerkopdrachten worden binnen de gestelde termijn teruggestuurd. Ik studeer echt met plezier. Alles is overzichtelijk en het welkomstcadeau, de tablet, werd ook snel bezorgd!

5/5
Accountmanager

Fijn dat de literatuur bij de prijs zit inbegrepen. Duidelijke uitleg en opzet van de lessen. Goede verwijzigingen en mbt nha en de werkwijze van bv plaza is ook alles goed uitgelegd. Bij vragen is de klantenservice goed en snel te bereiken en de docent kijkt het huiswerk snel na.

4/5
Latijn

Overzichtelijk en duidelijke uitleg

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Duidelijk lesmateriaal

4/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Duidelijke stof die goed op te nemen is. Het zou echter nog vele malen uitgebreider/diepgaander mogen zijn.

4/5
Excel 2019

Alles is duidelijk beschreven en de docent reageert erg snel en vriendelijk.

4/5
Spaans voor Beginners

De uitleg in het cursusboek is erg duidelijk. Ook de docent kijkt het huiswerk snel na. De opbouw van het boek vind ik echter wat minder logisch. Ik zou verwachten dat je begint met het leren van jezelf voorstellen en bijvoorbeeld tellen, maar dit is niet zo. Ook vind ik dat de onderwerpen in het boek wel iets gemoderniseerd mogen worden. Zo is er bijvoorbeeld een hoofdstuk over "op het postkantoor ", dit is in mijn ogen niet meer helemaal van deze (digitale) tijd.

5/5
Management Assistent

Tot nu toe bevalt de thuisstudie Management Assistent mij erg goed. De materie beoordeel ik als relevant en de stof in het lespakket is helder weergegeven. NHA levert na inschrijving snel de studiemappen (in 2 dagen was het bij mij binnen) dus je kan zo van start. Het huiswerk wordt door de leraren meestal binnen twee dagen nagekeken. Tot nu toe dus een positieve ervaring!

5/5
Office 2019

De curusus was goed te volgen en snel nagekeken ! Vond het heel fijn om de cursus te volgen....als t goed is ga ik in januari met een volgende beginnen! Nu al weer zin in

4/5
Astrologie

Hele leuke interessante studie! Redelijk makkelijk te volgen en het insturen van huiswerk gaat ook goed. Er zijn 30 lessen en per les ben ik met het lezen van de les, leren en het maken van het huiswerk zo’n 3 tot 5 uur bezig. Het huiswerk wordt vaak (doordeweeks) dezelfde dag nog nagekeken. Ik ben meer dan tevreden.

4/5
Office 2016

Goede begeleiding

5/5
PDB Compleet

Fijne manier van leren!

5/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Het is heel fijn dat alles zo laagdrempelig is. Je eigen studiemomenten kunt kiezen. En dat je via NHA contact kunt leggen met je docenten en medestudenten.

4/5
Tuinarchitectuur

lesmateriaal in mappen èn online is prettig, mappen zien er prima uit. lesstof is niet altijd even duidelijk omschreven. tablet is niet meer zo van deze tijd wat betreft kwaliteit, gebruik dan ook liever mijn normale tablet, ook zou het handig zijn als Word er al op geïnstalleerd zou zijn. vriendelijke klantenservice. goed contact met docent: wordt snel nagekeken Zelf tempo bepalen is heel fijn, en ruime tijdsduur ook fijne cursus

4/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Goed te doen

4/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Goede begeleiding; snelle reactie na het insturen van huiswerk. Bruikbare lesstof met goede inhoud.

5/5
Vwo wiskunde A

Prima, niks aan veranderen.

4/5
Massage

Studie bevalt prima. Vind alleen dat sommige video's niet overeen komen met het boek. Sommige dingen worden uitgelegd in de video maar niet in het boek.

4/5
Fotografie

Duidelijke uitleg

4/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Ik ben pas net begonnen en kan pas aan het einde van de opleiding echt zeggen of de opleiding goed is of niet. Het aanleveren van de boeken was snel. Zodra ik klaar ben met de opleiding kan ik pas sterren geven en aangeven hoe het product bevallen is.

4/5
Kinderverhalen Schrijven

Het is een goed opgebouwde cursus, hoewel het wel wat gedateerd is. Er wordt verwezen naar 1996 en 2004. Daarnaast vind ik het huiswerk best pittig (elke week het schrijven van en kinderverhaal) terwijl je weinig criteria/tips/hints krijgt.

5/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Tot nu toe ben ik erg tevreden over de opleiding. Het inzenden van de huiswerk opgaven is eenvoudig. De beoordeling krijg ik snel terug met mn cijfer.

5/5
Populaire Autotechniek

Duidelijk uitgelegd

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners

Ik vind Grieks een moeilijke taal om te leren maar de lessen zijn goed en overzichtelijk opgebouwd. Heel blij ben ik met de ingesproken teksten, al gaan die voor mij nog iets te snel. Het contact met mijn docent verloopt ook fijn. Ik krijg duidelijk antwoord op de vragen die ik stel.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Je wordt goed geholpen en wordt netjes te woord gestaan

4/5
Bedrijfspsychologie

Ik ben tevreden met de inhoud. Sommige hoofdstukken zijn erg moeilijk en daardoor uitdagend. De begeleiding is fijn en reageert snel.

5/5
Middle Management

Goed geschreven opleiding. Leraar reageert altijd dezelfde dag nog, heel fijn.

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Ben nu halverwege de opleiding maar ben zeer tevreden!!

4/5
Zweeds voor Beginners

De beginnerscursus Zweeds is prima te doen. De reactie van de docent op het door mij ingeleverde huiswerk zijn snel en duidelijk. Wel heb ik gemerkt dat een cursus in groepsverband beter werkt.

4/5
Vakdiploma Drogist

het product bevalt mij goed , goede feedback van de docent, leerstof dat te begrijpen is en makkelijke online platform

5/5
Paardenverzorging

Het is een hele fijne en duidelijke cursus. Alle informatie voor de huiswerkopgaven staat in de tekst beschreven.

4/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Duidelijke uitleg, genoeg huiswerk opdrachten ( niet te veel), docent kijkt huiswerk snel na.

5/5
Massage

Leuke en duidelijke beschrijving blijft leuke leerstof waardoor je gefocust blijf in je lessen en gemotiveerd blijft Hartstikke tevreden 😁

4/5
Manicure

Ik ben nog niet heel ver in de cursus maar het totaalplaatje ziet er erg duidelijk uit.

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Je krijgt goede feedback van het huiswerk en goede begeleiding.

4/5
Schuldhulpverlening

De informatie is duidelijk

4/5
Reisadviseur

Erg leuk lespakket. Het enige wat prettig zou zijn, is het stellen van vragen tussendoor in plaats van alleen bij het huiswerk inzenden. Soms loop je een beetje vast en dan moet je toch eerst je huiswerk maken.

4/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Een heel breed pakket binnen de natuurlijke geneeswijzen. Dat geeft mij voldoende mee om te kijken waar mijn interesses liggen

3/5
Papiaments voor Beginners

Cursusboek is duidelijk, maar de opdrachten zijn wel meteen vanaf les 2 á 3 al best pittig. Het is lastig om de opdrachten te maken zonder steeds terug te bladeren en woorden weer op te zoeken, waardoor je de taal naar mijn mening niet heel snel leert. Daarbij vind ik het niet handig dat je je docent van NHA niet kan contacten, behalve tijdens het opsturen van het huiswerk. Je moet dus steeds vooruitkijken bij het opsturen van het huiswerk of je vragen hebt over de volgende les. Dit vergeet ik nog wel eens, waardoor het dan best lastig is om de les te maken. Verder vind ik de geluidsfragmenten die je op moet sturen vaag.

4/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Fijn dat de materialen zowel op papier als digitaal worden aangeleverd. De docent is heel snel met nakijken van het huiswerk, meestal binnen een dag al retour.

4/5
Webdesign

Ik ben net gestart met de opleiding. Het lesmateriaal is goed verzorgd, de internet ondersteuning werkt, vriendelijk aan de lijn bij een probleem . Kortom een goed verzorgde opleiding.

5/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Het branche pedicure opleiding is goed opgesteld, leerstof is ruimhartig. Voor mij is het beetje via boek, in het toekomst is het beter om leerstoffen digital te zijn via internet.

5/5
Basiskennis Loonadministratie

De cursus is duidelijk geschreven en goed te begrijpen. De onderwerpen zijn overzichtelijk in hoofdstukken verdeeld en zijn ook niet te lang.

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Leuk. Leerzaam.. soms wel weinig uitleg bij de vragen.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Prettig product om mee te werken, overzichtelijk en stapsgewijs leren. Opmerking: het huiswerk nakijken laat nog wel eens op zich wachten.

5/5
NLP

Goede cursus en fijne terugkoppeling van de docent.

5/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Ik vind het erg duidelijk tot nu toe

4/5
Praktische Psychologie

Een erg duidelijke en overzichtelijke manier van opleiden. Ik ben iemand van veel structuur en dat is zeker terug te vinden in de manier van werken van NHA. Ik doe de opleiding praktische psychologie en heb tot nu toe 4x een 9 en 2x een 9,5. Het geeft me een hoop motivatie omdat hierdoor mijn gevoel bevestigd word dat ik de stof begrijp. Toch heb ik het idee dat er misschien niet kritisch genoeg naar mijn antwoorden word gekeken, maar daar kan ik uiteraard naast zitten. Ik ben erg tevreden over NHA!

4/5
Logistiek Management

Goed beschreven map, alles is duidelijk en overzichtelijk.

4/5
Copywriter

Ben nog bezig met de opleiding dus ik kan nog niet zo heel veel er over zeggen. Tot nog toe gaat het goed, het is interessant, de huiswerkopdrachten zijn leuk en worden altijd binnen vijf dagen nagekeken. Tot dusver tevreden.

4/5
Fitness Trainer A Basis

Een leuke cursus. Goed boek bij de cursus. Zeer informatief. Prima feedback van de begeleider die zeer snel de opdrachten heeft gecorrigeerd en geretourneerd. Punt van aandacht: De vragen bij de huiswerkopdrachten Corresponderen niet altijd bij het juiste hoofdstuk. Hier en daar is het goed om een hoofdstuk verder of eerder ( nog eens) te lezen. Is dit een probleem? Zeker niet hoor.

3/5
Medewerker Personeelszaken

Ben nog maar kort geleden begonnen. Vind het heel veel theorie, weinig voorbeelden zodat het wat levendiger wordt.

5/5
Praktische Psychologie

Mijn ervaring is tot nu toe zeer positief. het huiswerk wordt netjes en goed gemotiveerd terug gestuurd. Dit vind ik een erg goede stimulans voor mijn aankomende vervolglessen.Ook het huiswerk is overzichtelijk en erg duidelijk. Ik vind de opleiding tot nu toe zeer interessant en leerzaam. ben ook zeer gemotiveerd om goede cijfers te halen. Dus al met al een goede opleiding. Verder heb ik maar 1 aandachtspunt waar misschien in de toekomst naar gekeken kan worden, Doordat er behoorlijk wat moeilijke woorden (kretologie) erin voorkomt zou het misschien handig zijn hier per les dit apart met uitleg van betekenis als een soort legenda deze bewoordingen per les dan samen te vatten..

5/5
Tandartsassistent

Netjes verzorgde website en informatie Snelle beoordeling van je huiswerk. Snelle info op vragen

5/5
Taarten Maken

Het is heel fijn dat er een online Plaza is en daarnaast ook nog een fysieke map die je thuisgestuurd krijgt met alle informatie op papier. Je blijft gemotiveerd, omdat niet de gehele opleiding gelijk zichtbaar is. Hierdoor moeten huiswerkopdrachten wel ingeleverd worden. Alles wordt duidelijk uitgelegd.

5/5
Thai voor Beginners

De leerstof oogt goed, motiveert tot leren. De (huiswerk)verwerking is ook prima.

4/5
Budgetcoach

Duidelijk te lezen, opdrachten helder. Huiswerkopdrachten snel nagekeken.

5/5
Papiaments voor Beginners

Ik vind het een erg leuke cursus. Ik haal boven verwachting hele hoge cijfers. Het is best moeilijk maar geweldig leuk en ik ga sneller door de lessen dan verwacht.

4/5
Bouwkunde

Ik vind het redelijk moeilijke stof. Vooral de eerste 2 lessen waren droge lesstof. Vanaf les 2 vind ik het interessanter worden.

4/5
Frans voor Beginners

Het blijft een lastige taal,zeker in deze vorm.

5/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Ik vind het een leuke opleiding, past goed bij mijn werk. Lesmateriaal duidelijk, ook belangrijk voor vragen etc dat je op docenten , mede studiegenoten terug kunt vallen

4/5
Antiek en Oude Kunst

Ja, ik vind het een super leuke cursus. Het is me zeker bevallen. De lees stof leest heel prettig. De vragen zijn moeilijker dan verwacht maar daar moet je ook misschien aan wennen.

4/5
Sociale Psychologie

De leerstof wordt duidelijk en overzichtelijk aangeleverd. Het is fijn dat er een digitale omgeving is waar je alles kan vinden en in kan sturen. Ik zou wel graag meer interactie willen tussen mij en mijn docenten. Ik kan nu huiswerk inleveren en daar wat bij zetten, maar het zou fijner zijn als de docenten een mailadres hadden waar we naar toe kunnen mailen met vragen of opmerkingen. Een chat zou ook fijn zijn, maar moeilijker om te realiseren. Sommige docenten zijn niet zo snel in het nakijken, dat vind ik persoonlijk heel vervelend. Zo heb ik bij 1 docent er 3 keer achteraan moeten bellen/mailen zodat hij mijn huiswerk na zou kijken. De online college is leuk en modern. Ik vind wel dat de leerstof best nog wel wat uitgebreider mag. Ik doe bijvoorbeeld een 9 maanden cursus sociale psychologie maar na 2 maanden heb ik dit al afgehandeld. Die 9 maanden zijn dus niet echt reëel. Ik vind het leuk om bij jullie te studeren, jullie omschrijving van de opleidingen zijn helder. Je weet waarvoor je je aanmeld. Hierdoor ben ik nog een tweede opleiding bij jullie gaan volgen. In de toekomst zou ik zo weer een opleiding volgen bij jullie. De laatste tip die ik zou willen geven is dat je bij je aanmelding een schrijfblok, brieven, een studie gids etc er bij krijgt. Ik zou, om verspilling te voorkomen de student bij het inschrijven zelf laten aanvinken of hij/zij daar behoefte aan heeft. Ik gebruik het bijvoorbeeld niet, en dat vind ik zonde. Ik had liever gehad dat iemand het had die het gebruikt, maar omdat ik dit zelf niet kon kiezen heb ik het nou eenmaal ontvangen. Doordat ik twee opleidingen doe zelfs 2 keer! Best zonde. Jullie zijn een fijne instantie om een studie bij te volgen en ik zal jullie zeker aanbevelen!

5/5
Dierenverzorging

Leuke cursus, wel veel text, weinig plaatjes, ben visueel ingesteld, maar studeer er met plezier aan. Moeilijker dan ik verwacht had maar haal goede cijfers

4/5
Indonesisch voor Beginners

Even moeten wachten op het lespakket, maar nu loopt alles soepel. Snelle en duidelijke feedback op het huiswerk.

5/5
Basisopleiding Gehandicaptenzorg

Je word snel geantwoord als er iets is, ook is het lesmateriaal duidelijk

4/5
Assistent Drogist

de opleiding is overzichtelijk. Wordt duidelijk in vermeld wat je gaat leren. En er is hulp van een docent.

5/5
Latijn

Goed en duidelijk geschreven cursus. Je leert niet alleen de taal maar tevens een stukje cultuur. De ondersteuning van de docent is uitstekend.

4/5
PDB Compleet

Ik ben bijna klaar met het eerste onderdeel. Wat ik wel vind is dat er meer oefenopgaven moeten zijn in de lesstof. Verder is het goed overzichtelijk. Ook de beoordeling vanuit de leraar is erg snel wat prettig is zodat je verder met de lesstof kunt gaan.

4/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Geen 5 sterren omdat ik geen vergelijkingsmateriaal heb.... Ik heb 8 lessen gedaan nu. De opbouw is helder en logisch, de uitleg goed. De docent kijkt mijn huiswerk snel na. Het enige dat ik mis is de conversatie, nodig om daar geoefend in te raken. Maar goed, dat is inherent aan een zelfstudie als deze. En misschien heb ik nog niet alle mogelijkheden op de site ontdekt.

5/5
Sociale Hygiëne

Zeer tevreden over het product

4/5
Vwo Biologie

Ik vind het op zich allemaal goed geregeld: - De oefenopgaven en huiswerkopgaven zijn een handige manier om te kijken of je de stof goed hebt begrepen. - Het online platform is ook handig. - Het is erg prettig dat je de stof uitgeprint in een map thuisgestuurd krijgt. - De docent kijkt super snel na, dus je hoeft niet lang af te wachten in spanning. De enige tip die ik heb en wat ik vind dat verbeterd kan worden is de lesstof zelf. Het is erg beknopt. Ook zijn de afbeeldingen een beetje ouderwets. Meer voorbeelden zal het veel begrijpelijker maken, vooral bij een vak zoals biologie. Bijvoorbeeld aan de hand van korte video's of online kleurrijke afbeeldingen.

5/5
Praktische Psychologie

De cursus is duidelijk, overzichtelijk en goed te volgen en te begrijpen.

5/5
Turks voor Beginners + Gevorderden

Ik heb al jaren geen studie gevolgd (ben *** jaar) en nu de taalcursus Turks, elke dag een half uurtje tijd eraan besteden en je leert het al vlot, met de uitstekende audio bestanden en de logische lesopbouw is het goed mogelijk een nieuwe taal te leren. Tip: alle nieuwe woorden schrijf ik op in een woordenlijst en herhaal deze elke dag, daarnaast schrijf ik elke conversatie helemaal uit, zodat ik goed leer luisteren en woorden herkennen. Ben uiterst tevreden.

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Ik ben zeer tevreden. Ik ben nog niet werkzaam in het vak maar de praktische huiswerkopdrachten zijn erg leerzaam. De opdrachten worden snel nagekeken en voorzien van goede tips.

4/5
Voedingsleer

Duidelijke tekst en goede voorbeelden. Het is echter niet duidelijk (wordt niet aangegeven) wat er voor het examen moet worden geleerd bijv tabel.

3/5
Nail Art

Nail art starters set mag wel uitgebreider

5/5
Orthopedagogiek

Ik ben nu druk met de studie bezig en vind de studie heel overzichtelijk! Ik doe voor het eerst een thuisstudie en wist niet wat ik er van kon verwachten. Blij dat ik deze studie kan doen!

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik ben nu een maand bezig en tot nu toe erg tevreden. De uitleg is duidelijk en makkelijk in de praktijk te brengen. Het materialen pakket zou echter wat uitgebreider mogen. Om goed aan de slag te kunnen moet je nog best wat dingen zelf aanschaffen. Maar dat heb ik er voor over.

4/5
Nederlandse Gebarentaal

Beste lezer, Hierbij een gouden tip voor jullie. Ik volg de cursus Nederlandse gebarentaal. In het filmpje worden de gebaren te snel gebaart waardoor het lastig is om bij te houden. Verder is de feedback helder. Ook wordt het huiswerk super snel nagekeken. Complimenten!!

4/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Het is goed

5/5
Sociale Hygiëne

ik vond het goed leesbaar en goede uitleg. echt super.

4/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Goede snelle levering, contact met NHA verloopt snel en goed.

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners

Ik ben pas begonnen maar de leerstof is erg duidelijk ook fijn dat er oefeningen bij zitten

4/5
Doorstroomopleiding Engels voor Gevorderden

De cursus is goed opgebouwd en helder. Ondersteunende service is prima. Máár na het volgen "Engels voor beginners" geeft het te weinig nieuwe lesstof, althans dat meen ik. Vooral gramaticaal had ik meer verwacht.

4/5
Planner Wegtransport

Goede opleiding, ik zou wel graag zien dat het digitale gedeelte zich meer ontwikkeld. Zodat communicatie met de leraar makkelijker word en je je huiswerk online gelijk kunt maken en doorsturen. En wat ik wel mis is eigenlijk de verschillende planning programmas die worden gebruikt bij bedrijven. Ook daar zou je online leuke opdrachten mee kunnen doen en zo krijg je ook meer inzicht.

3/5
Duits voor Beginners

De cursus op zich bevalt prima! Het materiaal is overzichtelijk en goed te bestuderen. De beoordeling door de docent valt nog wel wat op aan te merken. Het gemaakte huiswerk wordt volgens normen van 5 lessen verder beoordeelt en het nakijken van het gemaakte werk duurt weken! Dit houdt mijn studie aardig op. Ik zit nu op drie ingezonden lessen te wachten.

5/5
Havo Engels

Heel duidelijke lesstof. Binnen 24 uur huiswerk gecorrigeerd retour. Uitstekend.

4/5
Hondentrimmen

Duidelijk omschreven

5/5
Kunstgeschiedenis

Het materiaal is prettig om mee te werken zowel digitaal als in papierversie. Het is vooral prettig dat het huiswerk digitaal ingestuurd kan worden en ook vlot wordt nagekeken en geretourneerd.

4/5
Bouwkunde

Fijn aan de cursus is dat je mappen ontvangt (soms prettig om vanaf een papier iets te lezen) en de cursusinformatie ook digitaal kunt bekijken waar en wanneer je maar wilt. Dus mocht je een keer tijd over hebben en je zit in de trein, kan je gewoon de lesstof er bij pakken. Ik heb gekozen voor een cursus met leraar. Dit is voor mij een extra stok achter de deur en soms is extra uitleg wel wenselijk.

4/5
Vwo Geschiedenis

De lerares is wat onpersoonlijk.

3/5
Fotografie

Ik heb niks bij gekocht ik heb zelf alles al

5/5
Schuldhulpverlening

Lesstof is goed verzorgd en het huiswerk snel nagekeken!

3/5
Binnenhuisarchitectuur

De cursus is beknopt, soms wat gedateerd. Had er graag wat meer praktische informatie in gehad.

3/5
Russisch voor Beginners + Gevorderden

De cursus gaat best snel en ik zou graag wat meer geluidsfragmenten en fonetische duidingen willen zien.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Ik heb pas drie lessen gemaakt, dus ik weet niet of ik al een goede mening kan geven, maar wil het wel proberen. Voor mij is het op dit moment nog wat vaag. Ik ben de cursus begonnen omdat ik wilde leren korte verhalen te schrijven. Ik kan het dus nog niet, maar ik moet nu wel elke les een verhaal schrijven, waar ik op beoordeeld word. En dat vind ik moeilijk omdat ik nog niet veel handvaten heb.

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Aan de hand van de lesbladen zie ik dat de opleiding niet is afgestemd op Windows 10. Vanaf het begin moet ook duidelijk zijn welk ondersteunend programma van Adobe Photoshop Element nodig is. Ik had 8 (oud programma) in mijn bezit en zou bruikbaar zijn. Al snel kwam ik er achter dat dit een gepuzzel werd. In overleg met de docent heb ik nu Adobe Photoshop Element 2020 aangeschaft. Nu loop ik weer op de tekst in de les vooruit. Ik begrijp dat en kom er wel uit. Voor mij is het erg belangrijk dat de plaatjes in de lessen kloppen met de plaatjes op de pc. Dat vergemakkelijkt het studeren.

5/5
Basisopleiding Verpleegkundige

Ik vind de opleiding ontzettend leuk om te doen. Alles is duidelijk en voor mij echt een aanvulling op mijn werk! Super tevreden! Ik heb alweer een nieuwe vervolgopleiding uitgekozen.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Tot nu toe ben ik zeer tevreden.. de lessen zijn goed opgebouwd, de geluidsbestanden vind ik goed. Huiswerk word vlot nagekeken en je krijgt het met duidelijke feedback terug

5/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Een fantastische cursus. Helder en duidelijk. Zeker voor een ***jarige. Ik heb erg veel ervaring bij het volgen van cursussen van NHA. Frans voor beginners en gevorderden gevolgd, en ook de cursus Frans voor beginners en gevorderden. Prima, prima; huiswerk snel terug. Duim omhoog voor NHA.

4/5
Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht

Ik vind het studiemateriaal er goed uit zien. Hetgeen wat ik mis is de uitleg of feedback bij de lesstof.

3/5
Kroatisch voor Beginners + Gevorderden

De stappen in de lesstof zijn erg groot met wat ik nu ervaar, weinig herhaling

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Ik ben zeer tevreden met de cursus, het is duidelijk omschreven, de lessen zijn heelgoed te volgen en de huiswerk opdrachten worden super snel beoordeeld

4/5
Filosofie en Levensbeschouwing

De lesstof is goed leesbaar, logisch qua opbouw en gestructureerd. Inhoudelijk voldoet het aan mijn verwachtingen. Soms is de mening van de auteur sterk aanwezig.

4/5
Praktijkdiploma Financieel Ondernemer

Ik vind het een fijne cursus. Makkelijk te volgen en je kan het op je eigen tempo doen. Huiswerk is snel nagekeken en gelijk feedback.

4/5
WordPress

De lesstof wordt overzichtelijk aangeboden. Er zit een logische opbouw in. Iets terugvinden gaat makkelijk.

5/5
Bedrijfspsychologie

De informatie sluit aan bij wat ik van de cursus had verwacht. Verder vind ik de begeleiding prima, er wordt snel gereageerd op het ingezonden huiswerk. De werk-/leeromgeving is prettig in het gebruik.

5/5
Praktische Psychologie

Alles wordt nagekeken na één dag. Het portaal is overzichtelijk, makkelijk te gebruiken en je weet waar je aan toe bent! Al mijn geld zeker waard tot nu toe. Ik zal het product zeker aanbieden aan mensen die twijfelen!

4/5
Budgetcoach

Prima tevreden. Ik zou het alleen fijn vinden om wat meer praktijkvoorbeelden te krijgen. En vragen stellen aan de docent is lastig. Als je het bij je huiswerk doet terwijl je daar iets niet van begrijpt wordt je huiswerk toch nagekeken. Er is geen mogelijkheid om een losse vraag te stellen. Dat is juist begeleiden waar je voor betaald. Nu zijn docenten nakijkers. Daar hoef je geen docent voor te zijn, dat kan iedereen.

4/5
Aquarelleren

Leuke cursus, goede begeleiding, aantrekkelijke materialen.

5/5
Bloemist

Duidelijke uitleg, prettige beschreven, goede voorbeelden.

4/5
Tekenen en Schilderen

Ik ben nog maar net bezig. Maar bevalt super goed.

5/5
Middle Management

Deze studie is goed te combineren met de zorg voor mijn 4 kinderen! Het vraagt echt wel wat zelfdiscipline maar geeft ook ruimte doordat je je eigen tijd kan indelen! Stof ziet er netjes overzichtelijk uit en met de begeleiding van je docent zeker haalbaar om binnen gestelde tijd te halen! Ik ga er in iedergeval voor!

4/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Duidelijke instructie en boeken en je kan altijd terecht met vragen. huiswerkopgaven worden in een goed tempo nagekeken en voorzien van feedback

5/5
Medewerker Administratiekantoor

Ben momenteel nog bezig met de studie. De studie bevalt me goed duidelijk uitleg in het boek en genoeg opdrachten op te maken, zowel als oefenopgaven als huiswerkopgaven. Daarnaast krijg je goede feedback van de docent als je je huiswerk hebt ingestuurd. Wat wel verandert kan worden is misschien bij de oefenopgaven en huiswerkopgaven antwoordvellen erbij te doen, mocht je tabellen moeten maken dat die er al bij zitten

4/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Erg fijn om op eigen tempo en tijdsindeling de cursus te doen en dat het lesmateriaal zowel digitaal als hard copy wordt aangeboden. Het zou fijn zijn als de uitwerkbladen ook in de map zouden zitten, maar niet essentieel aangezien het op digitaal te vinden is. Snelle reactie van de studiebegeleider is helemaal top.

3/5
Turks voor Beginners

ik heb meerdere keren een cursus gevolgd. bevalt altijd goed

5/5
Sociaal Zekerheidsrecht

Heel erg tevreden over het nakijken van het huiswerk, deze wordt vaak binnen een dag nagekeken.

5/5
Verkoop in de Drogisterij

Alles is goed en duidelijk beschreven. Enige puntje is kwa medicijnen dat het soms onoverzichtelijk was. Maar dat zelf doormiddel van aantekeningen opgelost.

5/5
Reiki

Ik ben heel tevreden over het uitgebreide informatie pakket met lesmateriaal. Omdat ik geen lezer ben zag ik er wel tegenop.Zeer goede uitleg en mooi Reiki boek.Ik heb gekozen voor termijnen maar heb nu al meer lessen gedaan, gelukkig was het mogelijk om eerder lessen te ontvangen dan geplande datum. Mijn docent is geweldig, snelle reactie ivm huiswerk. Ik ben heel blij dat ik deze opleiding gekozen heb, geen druk en in mijn eigen tempo. 1- puntje De communicatie per mail of contact formulier ging het niet helemaal goed, ik denk dat het komt omdat er verschillende mensen werken met verschillende uitleg. Zou fijn zijn als je een vast persoon hebt voor mail communicatie. Wel prettig voor mij om zo te communiceren ivm doofheid.

5/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Heel tevreden met het product. Het huiswerk wordt zeer snel nagekeken.

5/5
AutoCAD

Het is heerlijk om in je eigen tempo de training, voor in mijn geval training Autocad, te ondergaan waardoor het prima te combineren is met zowel werk- als met privéactiviteiten. De leerstof wordt goed uitgelegd en het is praktisch ingestoken!

5/5
Uitvaartverzorger

Ik heb pas 2 lessen gemaakt van mijn studie. De lessen zijn erg duidelijk en ik krijg goede feet back van mijn leraar. Ik ga ervan uit dat de rest van de studie me goed gaat bevallen en hoop over 8 maanden te slagen en aan 't werk te kunnen gaan als uitvaartverzorger.

4/5
Stressmanagement / Stresshantering

Prima opleiding. Soms mist naar mijn gevoel wat essentiële informatie. Sommige aspecten hadden wat meer uitgelegd kunnen worden, maar gelukkig bestaat Google.

4/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Site is altijd bereikbaar. Duidelijk info Huiswerk wordt op tijd nagekeken. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

5/5
Marokkaans voor Beginners + Gevorderden

Ik ben erg tevreden over mijn lesmateriaal, alsmede over mijn persoonlijke begeleiding.

3/5
Thuiskapper

Leuke studie, allen moeilijk contact te leggen. De docent reageert heel laat, vaak achteraan gebeld. Daarna alle lessen in 1 keer ontvangen, nu is het prima.

4/5
Chinees voor Beginners + Gevorderden

Het zou wat overzichtelijker kunnen en meer uitleg over de pinyin.

5/5
Webdesign

Ik ben de studie webdesign begonnen. En ben hier zeer over te spreken hoe dit allemaal geregeld is. Alles is heel makkelijk geregeld. de feedback is ook uitstekend en op tijd en je krijgt altijd goed antwoord terug als je vragen heb. Ik vind dit echt een aanrader en zal zeker ook andere mensen hierop aanspreken mochten ze cursussen willen gaan volgen.

4/5
Keyboard

Leuke cursus! Prima idee om geluidsbestanden te gebruiken bij de te spelen stukjes. Goede opbouw en balans in theorie, oefenen en spelen. Huiswerk vragen zijn in eerste lessen heel theoretisch georienteerd. Als je die via Plaza wiI verzenden is dat nogal en gedoe (bv hoe teken je maatstrepen als je notenschrift niet in je word document kunt kopiëren en plakken?). Huiswerk wordt niet snel nagekeken. Docent houdt zich waarschijnlijk aan verzendschema van de lessen, terwijl ik in praktijk nu sneller ben dan het schema.

5/5
Interieurstylist

Vakkundig en veelbelovend. Ik volg de studie interieurstylist bij NHA, de inschrijving verliep gemakkelijk en snel, de lesstof is duidelijk, vakgericht en het huiswerk is duidelijk en uitdagend. Ik ben zeer tevreden over mijn studie en volg deze met heel veel plezier.

4/5
Taarten Maken

Tot nu toe alleen maar producten kennen niet echt iets bakken maar wel leuk. Niet zoveel bakken maar zou vast komen dus kan nog niet zeggen wat beter kan.

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Goed en simpel te gebruiken product. Daarbij worden de oefeningen goed opgebouwd en de grammatica/ lees stukjes en woorden lijsten zijn op elkaar afgestemd. Ook de hoeveelheid per les is goed te behappen Wat Nog een groeipuntje kan zijn is dat het iets persoonlijker gemaakt kan worden. Zo kunnen nieuwe deelnemers een doel opstellen met de cursus. Bijvoorbeeld ik wil zo snel mogelijk de taal leren spreken/ verstaan. En dat er contact is tussen nha en de persoon om een gericht plan op te stellen bv: door oefeningen juist te doen of over te slaan. - zo worden jullie unieker in jullie product.

4/5
Social Work

Het is goed bevallen alleen had ik van te voren meer informatie willen hebben over de inhoud van de studie

4/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Leuke cursus, veel informatie en het leer boek zit goed in elkaar, ik raad aan om wat extra uit te geven voor de cursus zodat een leeraar je kan helpen en je gemaakte huiswerk opgaven kan nakijken, ik raad deze cursus aan!

5/5
Zweeds voor Beginners

Momenteel bezig met cursus Zweeds en het is een leuke en leerzame cursus. Alles wordt goed uitgelegd en ik ben heel blij dat het in je eigen tempo kan.

4/5
Illustratief Tekenen

Het product is goed te doen, ondanks het soms toch wel moeilijk is. Niet iedereen is natuurlijk een tekenster. Maar ik leer hier wel heel veel van. Het is ook een hele leuke hobby, illustratie tekenen.

5/5
Schuldhulpverlening

Ik ben heel blij met de opleiding schuldhulpverlening die ik volg bij jullie, vind het alleen beetje vervelend dat je je leraar moeilijk ff snel een vraag kan stellen per mail Of chat

5/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Ik ben heel tevreden met het product!. Ik vindt het ook fijn de contacten met de docenten. Je krijgt goede feedback waar je echt wat aan hebt! Ik doe deze opleiding met plezier!

5/5
Hondentrimmen

Het product is heel overzichtelijk en een goede inhoud. Leren word daardoor een stuk makkelijker. Want ik er nog graag bij had willen zien is een rassen boek zodat je nog even iets meer heb om je in te verdiepen

5/5
Life Coach

De stof is duidelijk, de docent komt heel betrokken over en geeft duidelijke feedback en bruikbare tips. De opleiding is overzichtelijk in elkaar gezet en de aandacht verslapt niet omdat het boeiend geschreven is.

5/5
Bouwkunde

Pittige maar duidelijk leerzame stof opleiding bouwkunde

4/5
Budgetcoach

Goed product, plezierig leren.

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

De tekst loopt niet altijd logisch of bepaalde stukken naar verwezen word

4/5
Uitvaartverzorger

Mijn ervaring met nha is tot op dit moment prima!

5/5
Praktische Psychologie

Ik ben net bezig met hoofdstuk 12 maar ben erg blij met deze cursus, het huiswerk wordt snel nagekeken en aan de feedback heb je veel. Zeker een aanrader!! Je leert daarbij ook nog eens veel over jezelf!

5/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Alles de dag na bestelling van de cursus ontvangen. Duidelijk cursusmateriaal en voldoende extra opties via de leerlingportaal. Fijn dat ook het huiswerk digitaal kan worden ingezonden.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Het is relaxt leren, geen druk en fijne opbouwende kritiek en communicatie.

4/5
Paardenverzorging

Ik vind het een hele leuke cursus waar je veel van leert. Het huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
Binnenhuisarchitectuur

De begeleiding is uit stekend de cursus zelf ook. Heb eigenlijk geen opmerkingen

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

De lesstof is goed opgebouwd en helder geformuleerd. Er is een goede afwisseling tussen opgaven en lesstof. Iets meer uitleg over de zinsopbouw zou fijn zijn. Snelle reactie van de leraar.

4/5
Commerciële Teksten Schrijven

De cursus Commerciële Teksten Schrijven voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Je kunt duidelijk zien dat deze cursus ook voor de Belgische markt geschreven is. Dit geeft nogmaals de verschillen in taalgebruik aan tussen Nederland en België. De oefenopgaven vind ik lastig. Als ik mijn antwoorden dan vergelijk met de uitwerkingen, dan zie ik dat ik nog veel kan leren. De begeleiding door de docent ervaar ik als zeer waardevol. Ik zou deze cursus niet kunnen volgen zonder de begeleiding.

4/5
Basisopleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Duidelijk lesmateriaal en goed in eigen tempo te volgen. Snelle antwoord van leraar mbt terugsturen huiswerk.

5/5
Voedingsleer

Super interessant en wat ik heel fijn vind, is dat er huiswerk ingeleverd moet worden

4/5
Eigen Webshop Starten

Vooralsnog is het product goed, alleen ik heb het nog niet uitgestudeerd.

4/5
Reisadviseur

prima opleiding, snel antwoord van leerkracht wat info inmiddels achterhaald

4/5
Aquarelleren

Ondanks dat ik nog maar net begonnen ben met de cursus aquarelleren kan ik nu al wel zeggen dat ik wel terdege al wat geleerd heb. Ik verwacht dan ook dat ik tegen het einde van deze cursus zoveel heb geleerd dat ik van aquarelleren een mooie hobby kan maken.

3/5
Tuinarchitectuur

Voor alsnog ben ik tevreden met mijn studie. Soms merk je wel dat het studiemateriaal al wat ouder wordt. In een van de lessen wordt een voorbeeld gegeven als je een CD zaak zou binnen stappen. Die zijn er tegenwoordig niet meer...

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Erg prettig om op je eigen tempo een nieuwe taal te leren, handig dat de cursus zowel digitaal als in een map wordt toegezonden. De lessen zijn duidelijk van opbouw en het huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Goed uitgebreide les materiaal. Docent reageer snel. Ben zeer tevreden

4/5
Praktijkdiploma Financieel Ondernemer

Het product voldeed voor waar ik het nodig had, maar liep op sommige punten ver achter op de actualiteit. Wat ik verder heel vervelend vond was de afwerking van het lesmateriaal. De titel van een hoofdstuk of paragraaf onder aan de ene bladzijde terwijl de tekst op de volgende pagina begint. Geeft een amateuristische indruk

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen

De cursus bevalt mij zeer goed. De illustraties die getoond worden, brengen genoeg duidelijkheid. Ik vind het prettig dat de lessen in een multomap zitten: je kunt dan lekker bladeren naar de pagina die je zoekt.

4/5
NLP

De cursus NLP is me heel goed bevallen. Het is zeer overzichtelijk en logisch in volgorde. Ook de studietijd is goed ingeschat en het geeft voldoende diepgang. Het voldoet aan wat ik zocht.

4/5
Mindfulness

Tot nu toe bevalt de cursus prima. Het sluit aan bij mijn verwachting. Ik kan me echter ook voorstellen dat deze cursus niet voor iedereen geschikt is en een persoonlijke begeleiding nodig is.

5/5
Vwo wiskunde B

Er wordt erg snel nagekeken en de feedback is op maat; vragen die je stelt worden duidelijk uitgelegd met goede voorbeelden.

5/5
Vwo wiskunde B

Tot nu toe bevalt de cursus wiskunde B erg goed. De geschreven taal is erg goed te lezen waardoor de stof makkelijk te begrijpen is. Iedere week verstuur ik mijn gemaakte opdrachten, meestal ontvang ik de uitwerkingen met de feedback van mijn docent binnen 1 of 2 werkdagen. Erg goed!

5/5
Online Marketing

Ik heb gekozen voor de opleiding Online Marketing om aan de slag te kunnen gaan als Online Marketeer. Mijn docent *** kijkt razendsnel alle huiswerkopgaves die ik instuur. Ik ben erg tevreden.

5/5
Eigen Webshop Starten

Het is een fijne opleiding om te doen. Lekker duidelijk

5/5
HOV Horeca Ondernemer

Het is fijn lesmateriaal om mee te werken.

4/5
Positieve Psychologie

De lessen zijn op een duidelijke manier geschreven. Ze lezen erg prettig. Daarnaast vind ik de aanwezigheid van de opdrachten tussendoor leuk om te doen. Ze maken de informatie die ik gelezen heb, tastbaar. Ook kijk ik uit naar het kijken van de online-colleges.

4/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Duidelijke lesstof en digitale omgeving. Huiswerk wordt snel nagekeken. Pas net begonnen met de opleiding maar ben tot nu toe tevreden!

5/5
Turks voor Beginners + Gevorderden

Flink boek vol informatie en opdrachten. Ben nog niet heel ver maar tevreden tot nu toe!

4/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Ben pas begonnen met opleiding. Tot nu toe zijn de lessen duidelijk.

4/5
Nederlandse Gebarentaal

Het bevalt me goed, alles is duidelijk en wordt snel nagekeken

4/5
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

Duidelijke lesstof en opdrachten. Vrij veel theorie, de praktijkopdrachten zijn wellicht iets te gericht op de eigen situatie. Al met al wel heel interessant!

5/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Duidelijke lesstof, goede manier van les opbouw. Met 6 lessen kun je je al redelijk verstaanbaar maken. Daarbij goede leraar die snel alle ingezonden huiswerk nakijkt. Aanrader.

5/5
Vwo Geschiedenis

De stof is heel interessant en heel overzichtelijk opgesteld.. Ik vind de indeling in lessen met bij iedere les de betreffende vragen een heel plezierige manier om te studeren.

4/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Alles ziet er keurig uit. Zou graag meer oefenvragen zien Huiswerk nakijken gaat zeer snel Wat meer tips over hoe goed te studeren, voor te bereiden op examen, zou goede aanvulling zijn

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Het is een goed opgebouwde cursus met informatie en praktische oefenopdrachten. Op een opmerking over digitaal insturen heeft NHA direct gereageerd en aangepast.

5/5
Turks voor Beginners + Gevorderden

overzichtelijke cursus en online werken is zeer eenvoudig en prettig

5/5
Populaire Elektrotechniek

Ik ben erg tevreden met de inhoud van de cursus en ook de snelle reactie op het ingezonden huiswerk. De cursus is goed ingedeeld in verschillende segmenten, die later weer inde lesstof terug komen.

4/5
Assistent(e) Manager zonder Engels

Vraagstellingen zijn soms niet helemaal helder. Informatie staat soms dubbel in de papieren

5/5
Assistent(e) Manager zonder Engels

Snel en netjes geleverd

3/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Ik ben pas met het boek begonnen. dus een echte mening kan ik nog niet geven, maar voor zo ver is het goed, heel goed.

5/5
Tekenen en Schilderen Extra Uitgebreid

Ik vind de cursus tekenen en schilderen erg leuk, ook als er vragen zijn wordt je vlug en netjes geholpen

5/5
Havo Geschiedenis

Ik ben altijd al dol op geschiedenis geweest en deze cursus is een goede aanvulling. Fijn om verdieping te vinden.

4/5
Certificaat Beveiliging C

Goed en duidelijk

4/5
Logistiek Management

Het is een goede opleiding, juiste hulp als je vragen hebt.

4/5
Vwo Natuurkunde

Ik ben heel tevreden over de begeleiding van de docent!

5/5
Chauffeursopleiding Goederenvervoer (CCV)

Volledig pakket (boeken, documentenmap, werkwijze, etc.) met een extra service van huiswerkondersteuning met docent. Snelle reacties, goede feedback. Alleen maar positieve ervaringen tot nu toe.

5/5
Cateraar

Prima , lesmateriaal. Goed leesbasr helder opbouwend en duidelijk. Huiswerk opdrachten sluiten prima aan bij ds stof. Docenten vak bekwaam en snel bij nakikwrk zodat je in je eigen tempo verder kan... Vroendelijk groet , ***

4/5
Taarten Maken

Het zijn leuke opdrachten en je krijgt goeie informatie.

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

Er is veel tekst waar je je doorheen moet worstelen maar de opzet en volgorde van hoofdstukken zitten goed in elkaar!!

5/5
Computerboekhouden met Exact Online

Heel fijn pakket. Makkelijk en duidelijk. Ook de leraar kijkt het huiswerk snel na.

4/5
Russisch voor Beginners + Gevorderden

Ik had graag wat meer terugkoppeling gehad van mijn docente.

5/5
Mindfulness

Ik ben erg blij met het cursus materiaal en de begeleiding. Cursus was duidelijk en overzichtelijk en de docent heeft erg snel alles nagekeken en goede feedback gegeven

3/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Sommige beschrijvingen en uitleg over de software en het gebruik daarvan kloppen niet helemaal. Wellicht heeft dit te maken met een nieuwere versie v d software. Dit is wel vervelend want het is soms een heel gepuzzel om te begrijpen wat ik moet doen in de software... verder is het een fijne cursus. Mijn huiswerkopdrachten worden lekker vlot nagekeken.

3/5
Vmbo Frans

De eerste drie lessen zijn redelijk, daarna wordt de hoeveel lesstof meer. Het niet kunnen insturen van je geluidsopname stimuleert niet maar vertraagd. Makkelijk je geluidsopname insturen zou erg helpen. De vrouwenstem is goed te volgen, de mannenstem praat veel meer binnenmonds maar misschien bewust gedaan?

4/5
Webdesign

Prima lesstof snelle reacties van begeleider

5/5
Alles over de Hond

Vind het duidelijk en een goede cursus als voorbereiding op of bij aanschaf van een hond

5/5
Elementaire Belastingkunde

Ik verwacht dat ik na de opleiding zelfstandig belasting formulier kunnen invullen

4/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Geen 5 sterren gegeven omdat ik hier en daar voorbeelden mis of extra info moet googelen om het te begrijpen. Vindt over het algemeen de stof moeilijker dan de vragen

4/5
Sociale Psychologie

Het product is overzichtelijk en duidelijk qua taal en inhoud. Ik had al eerder ervaring met de NHA en die was ook prima

4/5
Tekenen en Schilderen

Misschien iets meer persoonlijkere benadering op wat je instuurt. Dus wat de docent ervan vindt en wat je dan beter kan doen in plaats van een algemene reactie

5/5
Havo Nederlands

Heel goed uitleg van het lesstof

5/5
Havo Wiskunde B

Ik had bijna geen kennis van wiskunde, het deze cursus sta ik versteld van hoe alles zo goed is uitgelegd, bevalt me heeft goed ik kijk steeds uit naar de volgende les.

4/5
Cateraar

Ik vind de cursus prima, het bevat goede punten die belangrijk zijn om een eigen catering te gaan beginnen.

4/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Goede duidelijke lesstof. Al ben ik nog maar net begonnen

5/5
Yoga

Een yoga cursus online, top.

4/5
Journalistiek

De feedback van de docent mag wel iets uitgebreider.

5/5
Thuiskapper

Super leuke opleiding erg duidelijke uitleg! Ik zou graag alles ineens ontvangen zodat ik in een keer door kan ipv wachten op de werkbladen!!

3/5
Keyboard

goed

5/5
Populair Computergebruik met Windows 10 / Office 2019

Deze curcus is geweldig

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Ik vind het een leuke hobby cursus.Het heeft een goede indeling en diversiteit. Persoonlijk zou ik bij de uitleg meer foto's willen. Soms moet ik een paar lezen en het uitvoeren om het te kunnen begrijpen.

4/5
Sociale Psychologie

Heldere lesstof, begrijpelijk en logisch opgezet.

4/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Het is echt stof waarbij je zelf door maar steeds te oefenen en te herhalen je het e.e.a. eigen moet maken. Uitleg is soms minimaal. Dus zelf veel ontdekken.

3/5
Nederlandse Gebarentaal

Op zich ben ik wel tevreden. De stof die behandeld wordt is relevant. De begeleiding van de docent is zeer positief. Er zijn echter 3 dingen die beter zouden kunnen. Ten eerste kloppen zijn de antwoorden van de oefenopgaven niet altijd het antwoord op de vraag die is gesteld. Ten tweede zijn er redelijk wat gedeeltes waarin de zinsopbouw niet zo lekker loopt. Als laatste nog het verbeterpunt dat het fijn was geweest als de filmpjes opgedeeld zouden zijn. Nu zijn ze per les. Het liefst zou ik het per les ook nog opgedeeld zien in het deel met het lexicon, de oefenopgaven en de huiswerkopgaven.

4/5
AutoCAD

ik ben bezig met de cad cursus maar teken je eigen huis vind ik net te ver kaan als je in een rijtjes woning woont oke dan is het allemaal heel makkelijk maar 2 onder 1 kap met 5 aanbouwen sorry maar dat vind ik te vergaan denk dat die geheel geschrapt moet worden iedereen die deze cusus doe kan meten en hand tekenen en ik zou zeggen maak voor de cursisten een schets van een woning en die tijd die we dan niet hoeven besteden aan het meten en schetsen wat iedereen kan kan dan gewoon aan deze cursus worden voldaan en verder ben ik nog niet zover omdat dat onderdeel heel veel tijd heeft gekost

3/5
PDB Certificaat Kostencalculatie

Ben net begonnen maar als dit alles is vraag ik het mij af.

5/5
Grafisch Vormgever

Erg blij met de opleiding, duidelijke handleiding en lessen. Ook de leraar heeft een meerwaarde door niet alleen een cijfer te geven aan mijn huiswerk maar ook altijd een feedback punt waarmee ik het de volgende keer weer beter kan doen!

4/5
Nederlandse Gebarentaal

De studie die ik volg is duidelijk uitgelegd en heeft online goede filmpjes ed. Wel zou ik graag meer schrijf mogelijkheden hebben met het toezenden van het huiswerk aangezien dit de enige manier is waarmee je contact kunt hebben met de leerkrachten.

5/5
Arduino Programmeren

Leuke cursus met materiaal om meteen aan de slag te gaan. Docent kijkt huiswerk snel na! Al 3x een 10 en een 8,5 gehaald.

4/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

ik vind het duidelijk wel veel stof. materiaal ook prima.

4/5
Dieren EHBO

De lessen zijn duidelijk omschreven echter zou ik e.e.a. graag uitgebreider willen zien. Voorbeeld: er staat, til een konijn nooit op aan zijn oren..... Het waarom niet, is dan niet vernoemd

5/5
Tekenen en Schilderen

Ik vind het netjes verpakt. De verwijzingen enz. zijn duidelijk. Het contact met de docent is fijn. En het is leerzaam

5/5
Basisopleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener

Duidelijke uitleg meegegeven qua leerschema, oefenvragen en huiswerk. De inhoud van de boeken is overzichtelijk en duidelijk geschreven.

4/5
Illustratief Tekenen

Helder duidelijk mooi vormgegeven en op tijd

5/5
Populaire Elektronica voor Beginners en Gevorderden

NHA: Leerzaam vanaf het begin tot het einde. Aanrader voor alle cursussen.

4/5
Tuinarchitectuur

Het verkregen lesmateriaal ziet er verzorgd uit. Al had de theorie soms wat beknopte gemogen. Het contact met de studie begeleider verloopt prettig.

5/5
Turks voor Beginners + Gevorderden

Het is een hele opbouwende cursus met goede en duidelijke uitleg. ik heb gekozen voor hulp bij de cursus en mijn huiswerk + vragen worden heel snel beantwoord/nagekeken. Het is leuk dat er ook over het land allerlei dingen verteld worden en terugkomen in de cursus. Het is een heldere duidelijke uitleg. Ik heb een tablet erbij gekregen en een mediaspeler. Daarnaast kan ik ook gebruikmaken van een app. Het werkt allemaal perfect.

5/5
Webdesign

De lessen zijn goed te volgen, niet te grote stappen en helder uitgelegd.

3/5
Russisch voor Beginners

Ik ben bij les 3: Russisch. Stof over naamvallen; te weinig uitleg. Begeleiding door docent te summier. Pas een vraag stellen nadat je huiswerk heb gemaakt. Ik zou liever voor en tijdens huiswerk maken iets willen vragen.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Ik vind het leuk products het wordt goed uitgelegd en als er iets niet bijgeleverd is en je beld op wordt het meteen in orde gemaakt ze zijn zeer vriendelijk

4/5
Joomla

De inlog en aanmaakprocedure van je site via een host is niet altijd even helder...

5/5
Evenementenorganisator

Het lesboek en de opdrachten daar in sluiten mooi aan op wat ik er van verwacht had. Zelfs meer dan dat. Lekker praktisch bezig zijn met een opdracht. Geen droge stof die je door moet werken.

5/5
Nederlands voor Anderstaligen

Ik ben zeer tevreden met het product. Eenvoudig, erg leuk en compleet.

5/5
Basisvaardigheden Horeca

Goede tips over hoe te leren. Fijne manier om online huiswerk in te sturen. Snelle reactie van docent.

4/5
Populaire Autotechniek

Het is een goeie thuis opleiding en het huiswerk word snel nagekeken

5/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

De inhoud van de studie is goed te volgen en het ingestuurde huiswerk wordt heel snel nagekeken. Ik ben dus erg tevreden.

4/5
Middle Management

Duidelijke lesstof en een heel interessante cursus

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Ik had nog nooit met de naaimachine gewerkt en dus een echte leek. Het enigste waar ik moeite mee heb is dat de tekst gebaseerd is op enige kennis van zaken. Daardoor vind ik het vaak lastig te begrijpen wat er precies bedoelt wordt. Voor mij dan ook veel uitzoeken en vragen wat er bedoelt wordt. Voor de rest beleef ik veel plezier aan de lessen en ben ik tussendoor dingen aan het uitproberen.

5/5
NLP

Twee lessen heb ik gemaakt met veel plezier, de opdrachten zijn gaan over inzichten krijgen in jezelf en op welk gebied (werk, relatie, persoonlijk enz) wil je veranderingen creëren in je leven, heel praktisch. Super leuk om je huiswerk te ontvangen met feedback, vind ik. leesstof is boeiend, de studie tijd heb je echt wel nodig. Goede studie tips

4/5
Bloemschikken

Ik ben heel erg tevreden. Alleen was mij niet verteld dat als je in termijnen betaald je de cursus niet helemaal ontvangt. Dat vond ik heel vervelend omdat ik nu twee weken stil heb gestaan. Ook vind ik het niet eerlijk want wil je alles ontvangen moet je alles dus in een keer betalen en dat kan niet iedereen

4/5
Intercedent

Duidelijke teksten en in een handige map met voor iedereen de mogelijkheid om huiswerk in te leveren (digitaal of per post)

4/5
Vwo wiskunde A

De uitleg is duidelijk en het huiswerk wordt erg snel nagekeken. Soms klopt de nummering van de vragen niet helemaal. Hier moet je dus goed op letten tijdens het nakijken van de oefenvragen.

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners

Cursus nieuwgrieks voor beginners besteld. Fijne lesopbouw, alles digitaal en op papier wat erg fijn is. Huiswerk wordt snel nagekeken.

4/5
Gitaar

Alles bevalt heel erg goed. Als ik een kleine tip kan toevoegen zou ik het persoonlijk fijn vinden om bij de lessen ook af en toe wat video's te kunnen inzien. Hoe houd je de gitaar goed vast en de houdingen zien ipv alleen schriftelijke uitleg.

4/5
Middle Management

Leuke studie, materialen waren snel geleverd. *** De leerstof is begrijpelijk en de oefenopgaven makkelijk terug te vinden in de leerstof. Huiswerk wordt snel nagekeken, soms binnen 2 uur tijd van inzenden.

5/5
Social Work

Fijne studie, niet al te lang en duidelijke communicatie van de docente

4/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

het bevalt me goed op deze manier studeren, ik zit momenteel in de WIA en heb geen energie deze cursus overdag of in de avond klassikaal te volgen

5/5
Massage

Leuke cursus en leuke docente. Altijd snel nagekeken en leuke commentaren.

3/5
Massage

Het boek is duidelijk!

5/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Heel blij met het product. Ik ben nu bezig met de lessen privaatrecht voor de opleiding 'Makelaar'. Eind augustus van dit jaar gestart. De aangeboden leerstof is zeker pittig en natuurlijk, soms droog (ontkom je niet aan), maar wel altijd ter zake. Op gewenst niveau ook, want ik kan het wetenj. Twee jaar geleden nog een jaar rechten gedaan aan de Vrije Universiteit en ik zie weinig verschil tussen de colleges en de NHA-lessen. Dus daar heb je als toekomstig makelaar iets aan. De specialisatie die het makelaarsvak tegenwoordig zo kenmerkt, weerspiegelt zich niet alleen in de mogelijkheden, die NHA zijn cursisten in het algemeen op dit terrein biedt, maar ook in de specifieke teksten van de modulaire oefenstof. Waardoor de cursist zich gedurende het leerproces al kan voorbereiden op een eventuele specialisatie na diplomering. Mijn docent is de heer ***, mijn vriend om zo te zeggen, want daar krijg ik altijd hele hoge cijfers van! Eigenlijk ben ik natuurlijk helemaal geen goed voorbeeld voor de opleiding Makelaar. Ik ben *** en gebruik de opleiding allereerst om mijn hersencellen te trainen. Maar buiten dat -als ik tenminste slaag- sta ik er helemaal niet vreemd van te kijken als ik straks toch als makelaar aan de slag ga!. Toen ik aan de VU studeerde werd ik genekt door de hoge kosten van onder meer openbaar vervoer en de enorme hoeveelheid tijd, die ik hier mee kwijt was. Ik kon 's avonds rond een uur of acht pas aan de slag. Nu ga ik -wanneer ik dat wil - naar mijn schuurtje, waar een bureau staat dat ik hier speciaal voor in een kringloopwinkel heb gekocht en studeer. En als je studeert ben je vrij!

4/5
Havo Economie

Veel stof om te leren! Doe bij dit vak gemiddeld 2 keer zo lang over een les dan bij de andere vakken. Echter geen vervelende stof

5/5
Havo Biologie

Fijne overzichtelijke stof, wat een prachtig vak!

4/5
Havo scheikunde

Duidelijke leerstof, tot nu toe geen problemen mee. Leraar reageert soms wat laat met nakijken.

4/5
Havo Wiskunde A

Zeer fijn en duidelijk lesmateriaal. Soms klopt de benummering of terugverwijzingen naar tabellen of afbeeldingen niet helemaal, maar vaak is het duidelijk wat er bedoeld wordt. Leraar is altijd snel klaar met nakijken!

4/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

goede leerstof wel veel

4/5
Verkoop in de Drogisterij

Soms vind ik best moeilijk, vooral de uitspraak bij lange werkende stoffen in het Latijn. Verder prima cursus. Komt wel veel meer bij kijken bij verkoop in drogisterij.

5/5
Assistent Drogist

Duidelijk

5/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Ik ben erg tevreden met de service van NHA. Altijd een vriendelijk woord van mijn onderwijskracht als ik huiswerk instuur. Lesmateriaal is zeer duidelijk en het leersysteem is eenvoudig en overzichtelijk. Ik kan NHA alleen maar aanbevelen.

5/5
Tuinarchitectuur

Zeer duidelijke informatie in de les opgaven en wanneer ik het huiswerk opstuur, wordt het nagekeken en er wordt gelijk aanvullende informatie/commentaar bij geschreven. Zodat je er ook wat aan hebt en weer kunt gebruiken bij je verdere studie.

5/5
Dierenverzorging

Ik ben erg tevreden over de cursus. De lesstof is interessant en ook leuk waardoor het leren makkelijk gaat. Leuk dat je bij de huiswerkopdrachten echt onderzoek moet doen. Het mailen van het huiswerk gaat heel makkelijk en is snel nagekeken. Zeker een aanrader als je van dieren houdt!

4/5
Financieel Administratief Medewerker

Ik vind het een uitdagende opleiding die ook bied wat er word beschreven in de studie gids. Ook de snelle reactie van docenten na bijv. het opsturen van huiswerk. Ik vind dit heel erg prettig.

5/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

duidelijk lesmateriaal en overzichtelijk en goede studie begeleiding.

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Gewoon goed, duidelijk en concreet

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners

Cursus materiaal ziet er netjes uit. Cursus zelf is meer gericht op schrijven Griekse taal als spreken

5/5
Interieurstylist

Duidelijke cursus! Geeft mij de kans om lekker creatief te zijn.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

De opmerkingen van de docente zijn nuttig. Het lesmateriaal ziet er verzorgd uit.

4/5
Criminologie

Ik vind de lesstof goed, maar soms de vraagstelling wat apart en het nakijken mag ook wat sneller soms

4/5
Eigen Webshop Starten

Had al veel ideeën, maar de cursus draagt bij een beter beeld te vormen over het hoe en wat, tips, valkuilen etc

3/5
Vwo Scheikunde

De eerste vijf lessen waren goed te doen, echter bij les zes misde ik uitleg om een bepaald onderwerp volledig te kunnen begrijpen. (VSEPR methode waarbij het omringingsgetal berekend moest worden onder andere door de valentie elektronen op te tellen, echter was niet echt aangegeven hoe je die valentie elektronen moest optellen) zulke dingen maken dat dus lastig. Maar voor de rest heeft het een goede duidelijke indeling.

4/5
MBA certificaat Belastingwetgeving

De leerstof is mijns inziens goed. -Voor verbetering meer oefen - en huiswerkopgaven toevoegen. -Voor verbetering de leerstof beter up to date houden want de associatie ( examenbureau ) examineert een halfjaar na wetswijziging b.v. wetswijzigingen van 1 januari 2019 worden geexamineert per 1 juli 2019.

3/5
Schoonheidsspecialiste Branchediploma

Ben tevreden over de huiswerkbegeleiding. Snelle reactie en mijn vragen worden snel beantwoord. De boeken waren snel geleverd. Vind het alleen erg vervelend dat er steeds meer kosten bij komen. Pas als je bezig bent met de opleiding zie je welke kosten er aan de toetsen zitten, en de die kosten zijn niet mals. Bij mijn opleiding ben ik €*** verder als ik alle toetsen heb gedaan/ moet hebben gedaan om verder te kunnen.

5/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

het mooie van deze opleiding is dat je over allerlei ziektes leest en leert en verschillende doelgroepen prachtige studieboeken en de huiswerkopdrachten die je moet maken vind ik duidelijk ik vind het een erg mooie en goede cursus opleiding

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

Sinds september ben ik begonnen met de opleiding. Ik vind het allemaal heel overzichtelijk. Het is omschreven in hele begrijpelijke taal. De huiswerkopdrachten vind ik erg leuk om te doen, daar word ik helemaal enthousiast van! Soms is het wel erg veel tekst en dan vind het nog wel eens lastig om er doorheen te “ worstelen”. Een onderbreking met een huiswerkopdracht is dan wel erg fijn! Als tip/idee heb ik het volgende; Misschien is het leuk om wat je anders klassikaal zou doen te filmen. Dus leerkracht zijn verhaal te laten doen, dit te filmen en dan extra filmpjes toe te voegen aan de lesstof en zo de lesstof vertonen!

5/5
Tekenen en Schilderen

Ondanks dat ik nog maar kort bezig ben met de cursus tekenen en schilderen bevalt het me prima. Ik vind alles tot nu toe duidelijk en de opdrachten erg leuk om te doen. Digitaal ben ik nog niet bezig geweest maar dat wil ik wel gaan proberen. Sommige opdrachten via versturen per papieren post hebben mijn voorkeur ivm beoordelen van mijn werk. De lerares geeft dit zelf ook aan terwijl het digitaal ook goed zou gaan volgens haar. De feedback gaat wel digitaal. Ik ben heel tevreden tot nu toe en heb er alle vertrouwen in dat dit zo blijft. Deze cursus geeft me weer een doel en verrijkt mijn leven. 👍

5/5
Nail Art

Ik ben erg tevreden over de nail art cursus die ik volg. Het is een leuke opleiding en duidelijk beschreven en ook online te leren.er zit een uitgebreid materialen pakket bij zodat je meteen aan de slag kan.

3/5
SketchUp (3D-tekenen)

Handig voor de basis, maar erg basic

4/5
Dierenverzorging

De cursus Dierenverzorging is leuk om te doen. De praktijkopdrachten zorgen ervoor dat je ook op een actieve wijze bezig bent met het zien horen en ervaren van wat er is en te leren valt. De hoeveelheid stof overrompelt je na een tijdje omdat elk hoofdstuk eigenlijk dezelfde opbouw heeft. Het is veel van wat je moet onthouden, het is niet echt moeilijk. Vier hoofdstukken per maand is toch even stampen. Niet zo fijn maar de lesinhoud is erg duidelijk beschreven. Een dvd met praktijk in de zoo of in een vogelasiel is altijd even ontspanning. Met vriendelijke groet, ***

4/5
Basisopleiding Verzorgende IG

Tot nu toe ben ik tevreden over het product. De stof wordt duidelijk uitgelegd in de boeken. De huiswerkopgaven zijn goed te maken. Alleen sommige vragen zijn echte hersenkrakers. Ik heb alleen spijt dat ik niet eerder ermee ben begonnen!

5/5
Turks voor Beginners + Gevorderden

Het is fijn om in je eigen tempo en eigen plek te kunnen leren. Er is een planning gemaakt, maar als je sneller bent is dat geen probleem. En het wordt duidelijk per onderdeel uitgelegd. Eenvoudig te lezen. En te begrijpen.

5/5
Vwo Biologie

Ik ben zeer tevreden omdat de studie makkelijk in eigen tempo te doen is en ik voldoende begeleiding krijg

4/5
Vwo Natuurkunde

De lessen zijn erg lang en je krijgt ze maar per 5. Hierdoor kun je niet meerdere lessen in 1 week doen. Dit is erg onhandig als je bijvoorbeeld de ene week meer tijd hebt dan dan de andere week. Verder zijn de lessen wel heel duidelijk met genoeg vragen om te oefenen.

5/5
Dierenartsassistent

Ik ben erg tevreden omdat ik hier ook goed geholpen bij wordt, bijv: als het huiswerk wordt nagekeken wordt het ook goed gecorrigeerd en de docent geeft ook tips hoe je het beter kunt doen. dus ben erg tevreden!

5/5
Grafisch Vormgever

Service is goed, snel en tijdig. De studie methode is goed geregeld. Tot nu toe ben ik blij. Een heel kleine tegen puntje de software zijn van vroegere edities. Als de lessen aangepast Zijn met de nieuwe versies software programma’s, is prima.

4/5
Vwo wiskunde A

Ik volg de VWO Wiskunde A cursus. Duidelijke boek met duidelijke uitleg. Zelfstandig is dit goed te doen. Wel mis ik het af en toe dat ik vragen kan stellen aan de leraar, voordat ik het huiswerk waarvoor ik een cijfer krijg maak en inlever. Omdat dit niet kan, kan het zijn dat je dus een minder resultaat haalt omdat je de stof nog niet begrepen hebt. Vragen kun je namelijk pas meesturen met dat huiswerk en dat kan dus je resultaat negatief beïnvloeden. Verder een superduidelijk en fijne thuisstudie die goed te combineren valt met werk, sport, etcetera.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Leuke cursus, goed beschreven zou wel leuk zijn als er ook filmpjes bij de lessen zaten.

4/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Leuke cursus met een goede opbouw! Handig dat alle lesstof en geluidsopnamen zowel via NHA Plaza als op papier en via de mediaplayer beschikbaar gemaakt kunnen worden. En ook goed dat bij de moeilijkste delen wordt aangegeven dat het inderdaad lastig kan zijn en dat je word aangemoedigd om vooral door te gaan met oefenen. Verbeterpunten: 1. Meer mogelijkheid om vragen te stellen aan de docent, nu kan dit alleen maar als opmerking bij het inzenden van het huiswerk en mag het bericht max. 130 tekens lang zijn. Soms is een vraag wat uitgebreider of heb je nadat je het huiswerk hebt ingezonden toch nog een vraag. 2. De gitaar die ik heb ontvangen lijkt eerder gebruikt (donkere plekken op het speelgedeelte van de snaren en wat lichte beschadigingen aan de klankkast). Het is wel zo netjes om dat erbij te vermelden, vind ik.

5/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Het is een interessante cursus kan ik aan raden voor degenen die de opleiding wil gaan volgen

4/5
Kinderverhalen Schrijven

Fijne korte instructies, overzichtelijke opdrachten. En omdat de stof steeds in kleine stukjes is opgedeeld, blijft het goed hangen.

5/5
Taarten Maken

DE LES STOVEN ZIJN DUIDDELIJKE EN GOEDE HULP

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Het is echt een interessante studie. De begeleiding die je krijgt is super! Je kunt vragen stellen ze kijken je huiswerk snel na! Gewoon super!

5/5
Apps Maken

Leuke opdrachten bij deze cursus en alles wordt duidelijk uitgelegd.

5/5
Havo scheikunde

Het is een erg fijne manier om een vak te leren. Je doet het op je eigen tempo en dat maakt het voor mij makkelijker om iets te leren zonder alle stress en deadlines die je op een school hebt. Ook de docent is zeer fijn en kijkt snel je huiswerk na. Ook kun je vragen stellen aan je docent en hij geeft er ook een antwoord op waar je echt van leert. Bij je huiswerk geeft hij ook feedback. Kortom het is een ideale manier om een nieuwe vak te gaan leren. Ik ben zeer tevreden met mijn cursus scheikunde.

4/5
Elementaire Belastingkunde

Tot dusver bevalt de cursus prima op een enkele onbegrijpelijkevraag na.

5/5
Sieraden Maken

Uitgebreide informatie en vind de website ook makkelijk mee te werken

5/5
Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Erg duidelijke uitleg en fijne alinea's. Goed te doseren. Ook de snelheid van het controleren van huiswerk is erg fijn.

4/5
Thuiskapper

Met het product ben ik opzich wel tevreden maar hoe alles geregeld word nee daar totaal niet je moet overal achteraan bellen omdat niet alles in 1x geleverd word als je de curcus in 1x betaald daar baal ik flink van. *** Dat je bij het pakket dingen niet voor de standaard van de kapperskap krijgt. ***

4/5
Webdesign

Duidelijke uitleg, opgaven sluiten perfect aan.

4/5
Elementaire Belastingkunde

Het is niet moeilijk. Huiswerk word snel na gekeken alles is duidelijk.

5/5
Havo Nederlands

Het product voldoet naar al mijn verwachtingen. Wat dat betreft top! Alleen bij het inloggen bij Plaza is mij opgevallen dat ik de tekst niet kan selecteren, om het vervolgens te kopiëren en op word-document het te kunnen plakken. Als dat mogelijk zou zijn, dan zou dat geweldig zijn.

4/5
AutoCAD

De cursus zelf is erg duidelijk en overzichtelijk. Wel mis ik het 1 op 1 contact met een leraar. Je kan niet zo maar even een vraag stellen als je ergens niet uit komt. Hiervoor moet je eerst je huiswerk maken en daarbij je vragen mee sturen. Ook kwam ik er pas bij hoofdstuk 10, achter dat er bij elk cijfer dat ik terug kreeg, een 'word bestand, werd meegestuurd met daarin tips en opmerkingen. Dit kan wel wat duidelijker worden aangegeven vind ik. Bij "opmerkingen van de leraar", staat er namelijk.. - Beetje verwarrend dat je, daarnaast dan wel op downloaden kan drukken en er vervolgens een heel word-bestand te voorschijn komt. De tablet, was na 1week al kapot dus daar hoef je het niet voor te doen. Verder is de cursus zelf wel top en zeer verslavend!

5/5
Havo Rekenvaardigheid 3F

Duidelijke omschrijving van lesstof, veel oefenmateriaal. Alles is makkelijk en snel in te leveren op een overzichtelijke online leeromgeving. Feedback en beoordeling snel (in mijn geval vaak binnen 3 werkdagen).

4/5
Tuinarchitectuur

Product is interessant. Vervelend is dat er alleen word-documenten ingezonden kunnen worden en geen tekeningen of excel files. Het contact met de leraar kan beter. In mijn hoofding van het word-document staan alle vaste nodige gegevens zoals naam adres, cursusnummer etc. De leraar schrijft echter iedere keer dat die gegevens ontbreken!

4/5
Personal Trainer

Opleiding bevalt goed! Veel informatie en huiswerkopdrachten. Helaas kan je geen groepsgesprekken houden met je studiegenoten ivm huiswerkvragen oid. En kan er geen persoonlijk gesprek gevoerd worden met de leraar mbt tot vragen over de studie oid. Dat mis ik wel heel erg!

4/5
Papiaments voor Beginners

Fijn lesmateriaal, alleen de opdrachten zijn niet altijd even goed uitgelegd. Heel handig hoe je huiswerk kan laten nakijken online.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Goede opbouw van de cursus. Over het algemeen duidelijk.

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Ik heb alle materialen op tijd gekregen, de cursus is makkelijk om te volgen, de lerares bekijk mijn huiswerk snel.

4/5
PDB Compleet

Goed leesbaar en te begrijpen. Goede layout en verdeling hoofdstuk in leerstof, oefenopgaven en oplossing, en huiswerk opgaven.

4/5
Medewerker Personeelszaken

Ik vind het leuke cursus. Ik zal het aanraden aan mijn vrienden.

4/5
Intercedent

Wat ik tot nu toe weet is het goed opgezet. Overzichtelijke hoofdstukken en de opdrachten zijn interessant.

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

De lessen zijn interessant en leuk om te doen. De respons van *** op het ingezonden huiswerk is vlot en correct. Prima cursus dus!

4/5
Uitvaartverzorger

Tot nu , is alles erg overzichtelijk. En van qualitet

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben zeer tevreden...duidelijk.en ook heel makkelijk dat je het via je i-pad kan doen...

4/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Ik ben met deze cursus nog bezig en is soms best pittig te noemen. maar het staat goed beschreven en is duidelijk en helder.

5/5
Engels voor Beginners

Alles is duidelijk omschreven wat er verwacht wordt van je

4/5
Russisch voor Beginners + Gevorderden

De lessen zijn duidelijk, makkelijk opgebouwd. Ik persoonlijk zou graag wat meer teksten, die in het boek staan, voorgelezen hebben zodat ik de uitspraak wat vaker hoor.

5/5
Vmbo Geschiedenis

Helder geschreven studieboeken en goede begeleiding door docent. Ben erg tevreden!

4/5
Aquarelleren

Leuk en fijn dat het geen druk van een verplichting geeft

4/5
Engels voor Gevorderden

Tot nu toe bevalt de cursus Engels voor gevorderden erg goed. De lessen duren niet te lang waardoor je vaak wekelijks toch een les of twee kan afronden. Je merkt dat het niveau van de cursus moeilijker wordt naarmate de cursus vordert. Ik ben er nu al blij mee dat ik de cursus heb aangeschaft.

5/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Ik ben erg blij met deze cursus. Het is een pittige cursus, heeft een goede opbouw en is erg interessant.

4/5
Kindercoach

Ik ben heel tevreden over de cursus die ik volg. Duidelijke uitleg van de leerstof en veel extra informatie over het onderwerp van de les.

5/5
Stressmanagement / Stresshantering

Ik ben nog bezig met de cursus, maar tot nu toe vind ik het een leuke en leerzame cursus.

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

De lessen worden duidelijk uitgelegd.Huiswerk wordt vlot nagekeken en beoordeeld.

4/5
Communicatie & Management

Duidelijke site en heldere verwoording van de lessen.

4/5
Eigenaar Schoonmaakbedrijf

Ik vind deze opleiding ontzettend handig, omdat ik mijn eigen tempo kan bepalen, goede leerstof heb om mee te werken en een zeer goede docent heb.

3/5
Programmeren in C#

Prima als start. Zeker voor mij als beginner.

4/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Alles is zeer overzichtelijk en duidelijk, bij vragen is de klantenservice zeer vriendelijk en behulpzaam

4/5
Grafisch Vormgever

Ben zeer tevreden. Het lesmateriaal is compleet en zeer duidelijk. Ook het contact en huiswerkcontrole met de docent gaat soepel en snel

5/5
Roemeens voor Gevorderden

De lessen zijn goed uitgelegd. Leuk om te doen.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik heb veel geleerd in deze cursus, en kom dingen tegen waar ik nooit bij heb stilgestaan dat dat nodig was.

4/5
Havo Wiskunde A

De cursus Wiskunde A is duidelijk, compact en concreet. Het enige nadeel vind ik dat alles in word-bestanden moet maken om het te kunnen inleveren. Wiskundige formules zijn lastig en enorm veel werk om in te voeren.

5/5
Budgetcoach

Hele goeie opleidingskeuze mogelijkheden. Goede begeleiding van docenten.

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners

Duidelijk beschreven, goede luisteroefeningen.

4/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

Het is een mooi programma, alleen soms erg lange zinnen met redelijk taaie stof. Wat mij betreft zouden ze meer voorbeelden kunnen gebruiken bij termen die niet dagelijks gebruikt worden.

4/5
Personal Trainer

Deze curcus geeft alle informatie en tools om straks als een goede personal trainer aan de slag te gaan. Graag had ik nog meer contact willen hebben met mijn docent, omdat niet alle opdrachten even duidelijk zijn beschreven. Ik vind dat er te weinig mogelijkheden zijn om vragen te stellen aan een professional. Graag zou ik dit in de toekomst zien veranderen.

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

De cursus Engels die ik volg is erg prettig en goed inelkaar gezet daarom 5 sterren. Ik heb er geen aanmerkingen over je kan het ook op eigen tempo leren en wordt als je daarvoor kiest beoordeeld door een leraar die jouw huiswerk nakijkt en een cijfer geeft en dat werkt erg prettig.

4/5
Nederlands voor Anderstaligen

Goed materiaal en goed duidelijk

5/5
Zweeds voor Beginners

Ik ben zeer tevreden over het product Zweeds voor beginners. Het begin is overzichtelijk en de geluidsbestanden zijn een goede aanvulling. Ik vind het een plezierige manier van leren die ik graag doe.

4/5
Vwo Engels

Het zou erg veel tijd besparen voor cursisten als de huiswerk & oefenopgaven aangeleverd zouden zijn in een pre-made word document zodat de cursist enkel hoeft te beantwoorden ipv de vragen eerst over te typen/selecteren uit html.

4/5
Vwo Nederlands

Het zou erg veel tijd besparen voor cursisten als de huiswerk & oefenopgaven aangeleverd zouden zijn in een pre-made word document zodat de cursist enkel hoeft te beantwoorden ipv de vragen eerst over te typen/selecteren uit html.

5/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Duidelijk en boeiend geschreven, met goede voorbeelden. Goede begeleiding door docenten en mentor, snelle terugkoppeling waar ik wat aan heb. Ook andere vragen wordt snel op gereageerd. Twee verbeterpunten: meer keuze in data voor de praktijkdagen en mogelijkheid materiaal vanaf de website te kunnen kopiëren naar een eigen samenvatting.

4/5
Personeelsconsulent

Interessante inhoud, leerzaam en praktische voorbeelden

4/5
Debiteurenbeheer

Nette documentatie, duidelijke lesmateriaal, huiswerk wordt snel nagekeken. Ik ben gewoon tevreden.

5/5
Fotografie

Ik vind het een mooie studie om er meer mee te gaan doen als hobby....ik ben nu net begonnen dus kan nog niet over de gehele studie een beoordeling te geven maar voor nu vind ik het erg leerzaam en erg leuk***

5/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

Zit in een handige map en het is allemaal duidelijk en goed omschreven.

4/5
Sieraden Maken

Een leuke creatieve cursus die je in jouw eigen tempo kunt doorlopen. Prettige feedback en een overzichtelijke digitale leeromgeving. Soms zou de omschrijving van een werkomschrijving gemakkelijker worden als deze middels een video ondersteund wordt.

4/5
Life Coach

Ik beoordeel het product voldoende. Het materiaal is erg overzichterlijk, Er staan plaatjes bij, en dat geeft eem duidelijk beeld van de studie. Ik zou het wel fijn vinden als het lettertype wat groter zou zijn.

3/5
Zweeds voor Beginners

***is het heel erg moeilijk en zijn er geen hulpstukken beschikbaar

5/5
Aquarelleren

Tot op heden meer dan tevreden. In vergelijking met uw concurrent, waar ik ook een cursus gevolgd heb, is uw lessenpakket erg verhelderend en leerzaam

4/5
Apps Maken

Interessante cursus met uitstekende heldere en tijdige review door ervaringsdeskundigen. Tot op heden beleef ik veel plezier aan de cursus!

4/5
Kindercoach

Tot nu toe (ik ben nog maar net begonnen) vind ik de lesstof erg divers en zijn er veel voorbeelden toegevoegd, wat de stof duidelijker maakt. De informatie en de stof is breder dan ik van te voren had verwacht, dus daardoor ervaar ik de cursus tot nu toe erg positief. Ook is het fijn dat de huiswerkvragen snel nagekeken worden, zodat je in je eigen tempo weer verder kan. Misschien kan er af en toe wel wat meer feedback op gegeven worden op de huiswerkvragen (indien mogelijk/nodig natuurlijk), zodat je hier ook weer van kan leren of op een andere manier ergens naar gaat kijken.

5/5
Kinderpsychologie

Ik ben nu een paar lessen onderweg en het is een prettige cursus. Duidelijke en makkelijk te begrijpen teksten met voorbeelden waardoor het heel concreet is. Ook de reactie van de docent op het huiswerk is super snel.

3/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Vind het zeer prettig dat ik lekker thuis kan leren, ik ben 68 en merk dat ik niet meer zo snel de leerstof tot mij neem. Het is prettig dat het digitaal is, zodat ik ook als ik koffie aan het drinken ben even de luistertoets kan horen via mijn telefoon. Moet nog wel wat aan de spreekvaardigheid doen. Dat heb ik nog niet onder de knie, hoe je dat doet met je medestudenten.

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Het is heel duidelijk omschreven, en het is fantastisch dat ik het huiswerk digitaal kan versturen! Als ik ergens anders bent, kan ik toch leren via mijn Tblad en of op mijn telefoon. Ik neem dan geen boeken mee, erg handig. Thuis leer ik wel uit het boek en dan op mijn Tblad. Op 1 of ander manier kan ik dan beter onthouden wat ik heb gelezen, als ik beiden gebruikt. Het huiswerk wat ik digitaal verstuurd, is ontzettend makkelijk ook als ik foto's erbij moet doen. Super top! Dus ik ben tot nu aan toe heel tevreden. En het is heerlijk om op je eigen tempo te kunnen doen. Met vriendelijke groet, ***

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Goede bezorging van de materialen, fijn om zowel op papier als digitaal te kunnen werken

5/5
Roemeens voor Beginners + Gevorderden

Ik vind het lesmateriaal duidelijk en goed te doen om te leren. Oftewel, het is een voldoende stof per keer. Het materiaal in fysieke zin is ook degelijk, dat vind ik ook prettig.

3/5
Computerboekhouden met Exact Online

Grotendeels vind ik het een prima cursus, alhoewel de leerstof is niet actueel, met worden zoals "vernieuwen", of "genereren" en het staat anders in de handleiding. opzicht geen groter probleem. Meer frustrerend is de voorbeelden waar de knopen niet alleen anders heet maar de volgorde is ook anders. Bijv Les 5 (punt 5.7)

4/5
Manicure

Het is een leuke leerzame cursus, het huiswerk zou wel wat sneller nagekeken mogen worden, maar de cursus is heel goed te volgen ook zonder enige voorkennis

5/5
Rekenen

Thuisstudie van NHA bevalt mij prima, huiswerk wordt ook snel nagekeken en je kunt het ook digitaal bekijken. En het is ook leuk dat je een cadeau uit kunt kiezen.

5/5
Kinderpsychologie

Ik ben dislexties en het gaat beter dan ik dag. Gaat supper. Wat fijn zou zijn als een paar dagen niks hebt gedaan een riminder.

4/5
Zweeds voor Beginners

Inzendingen worden snel na gekeken. Heel fijn. Goede uitleg.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Duidelijke lesstof.en heb snel mijn huiswerk terug.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

ik ben zeer tevreden met de producten die ik tot nu toe hebt ontvangen . ik kan er best veel mee doen , en is van goede kwaliteit

5/5
Copywriter

Diepgaande cursus, fijne begeleiding, goed niveau, geen spijt van keuze. Soms mis ik wel de antwoorden op de vragen in de tekst, maar dat zet je dan tenminste even goed aan het denken.

5/5
Dierenartsassistent

Zeer fijne en leerzame cursus. En de huiswerk opgaves worden snel nagekeken en terug gestuurd door de online docent

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

De studie is heel duidelijk door middel van het lesmateriaal. Wel wil ik adviseren om voor de studie nagelstyling start de student een lijst toe te sturen van spullen die je zelf moet aanschaffen. Nu kwam ik soms bij een hoofdstuk en kon niet verder omdat ik bijvoorbeeld geen nagel/tip tang had.

5/5
Medische Terminologie

duidelijk, vriendelijke medewerkers, alles loopt goed

4/5
Online Marketing

Erg leuke cursus. Leerzaam en actueel.

5/5
Gamedesigner

Ben tevreden met de les, want alles word duidenlijk anngegeven. Wat beter kan is de kwalitijd van de actie items (sport band of tablet( de tablet is een goedkoop stuk plastic, en heefd een nonsense OS geinstaleered die het apparaat limiteerd. Deze zou vervangen moeten worden voor een betere, en niet zo’n custom nonsense OS.) Voor de rest ben ik tevreden met het les matariaal. En dus een 5-5

5/5
Nederlands voor Anderstaligen

Deze cursus hele goed

5/5
Spaans voor Beginners

De lesstof is goed opgebouwd en overzichtelijk. Heel handig is de rechter kolom waar je makkelijk kunt switchen tussen de lessen en onderwerpen..Zo wordt de lesstof verdiept omdat je vlot terug kunt halen uit vroegere lessen wat je nodig hebt om nieuw aangeboden stof beter te begrijpen. Erg prettig om zo te kunnen leren.

4/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Het bevalt mij goed, fijne docent maar is heel tijdrovend naast een meer dan full time baan. Ik denk dat dit toch beter en duidelijker vermeld moet worden.

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Prima cursus. Ik zou graag nog meer gesproken tekst horen.

4/5
Kalligrafie voor Linkshandigen

De lessen zijn heel mooi en didactisch goed! Ik heb wel erg veel moeite om mijn lessen in te sturen via Plaza; daar heb ik hulp bij nodig.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Tevreden met de leermap , producten hadden wel meer mogen aansluiten op wat er allemaal in de lesmap staat omdat ik nu veel zelf extra moest aanschaffen

4/5
Webdesign

De cursus leert je alles vanaf de basis. Er zit veel typewerk in de opgaven en dan heb je toch wel meer tijd nodig dan aangegeven. Tot nu toe ben ik tevreden en dat ik een goede keus heb gemaakt om deze cursus via NHA te volgen. Ook prijstechnisch een goede verhouding.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Ik ben bezig met een cursus spaans voor beginners / gevorderden. Tot nu toe een erg leuke ervaring en het leuke eraan vind ik dat als ik aan een les begin en hem even vluchtig doorlees dat ik er vaak niet veel van begrijp maar als ik dan na een week terugkijk op de lesstof dat ik dan gewoon begrijp / snap wat er staat:. Dat is uiteraard ook de bedoeling haha maar toch... Fijne luisterbestandjes te downloaden en in combinatie met het lesboek is dit perfect. Ik hoop over anderhalf jaar een aardig woordje mee te kunnen praten op onze weekendjes naar Spanje.

5/5
Medisch Secretaresse

Ik ben nog niet zolang bezig met de studie, maar tot nu toe gaat alles naar wens. Het huiswerk wordt snel nagekeken en ik doe het in mijn eigen tempo.

5/5
Fotografie

De cursus is breed opgezet. Voor iedereen te begrijpen, alles word goed uitgelegd. Je leert op een redelijke simpele manier alle functies die op je camera zitten en krijgt genoeg tips&tricks om de perfecte foto te maken.

4/5
Engels voor Gevorderden

Het duurt te lang, dat je het ingestuurde (schriftelijke) huiswerk weer gecorrigeerd terug krijgt gestuurd. Nu gegrijp ik ook wel, dat de docente veel meer huiswerk moet nakijken hoor. Maar dit is niet handig en bevordelijk voor het leerproces.

4/5
Reisadviseur

Voor mij is t allemaal nieuw. Maar vind de opleiding leuk. (Anders niet uitgekozen***) Soms vind ik bepaalde onderwerpen wat onlogisch en/of door elkaar zitten. Maar huiswerk wordt direct nagekeken en vragen beantwoord. Misschien een wat kortere lijn met de docent zou voor mij nog wel eens kunnen prettig zijn. Verder prima dik tevreden***

5/5
Antiek en Oude Kunst

Erg goed overzicht. De huiswerkvragen dwingen je om het grotere geheel te zien.

4/5
Nagelstyling met Acryl

Vind het makkelijk leerbaar. Al vond ik niet.altijd de tijd en rust om te beginnen.

4/5
Zoekmachinemarketing

Ik volg de cursus zoekmachine marketing en ik zou als advies meegeven om boeken aan te bieden die up to date zijn. Het boek wat nu is aangeboden heeft informatie uit 2007 dat is voor dit onderwerp veel te oud. Er komen onderwerpen in voor die ALLANG niet meer bestaan. Dan is er wel de map om je up to date info te geven, maar ik vind het eerlijk gezegd niet kunnen dat jullie les materiaal aanbieden dat zo oud is.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Na mijn inschrijving voor de cursus Spaans voor beginners kon ik zeer eenvoudig aanpassen naar beginners+ gevorderden, ook wordt het huiswerk snel nagekeken.

4/5
Kinderpsychologie

De stof is duidelijk. Als iets niet duidelijk is kan ik vragen erover stellen. Huiswerk word redelijk snel nagekijken en beoordeeld

4/5
Life Coach

De hele cursus LIFE COACH is me goed bevallen, maar wat we wel tegen valt is dat ik niet tussen door contact kan opnemen voor eventuele vragen over het huiswerk.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

De opleiding is super leuk om te volgen ben heel blij dat ik het initiatief heb genomen! Aanrader.

4/5
HOV Horeca Ondernemer

De opleiding is prima. Alleen in het hoofdstuk marketing ontbraken wat moderne dingen zoals social media. Vraag me af wanneer het boek voor het laatst geupdatet is.

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Het studie materiaal werd snel geleverd en is heel overzichtelijk. Omdat ik al binnen HRM werk komen de onderwerpen mij bekend voor en is het leuk om de vertaling naar de werkvloer te kunnen maken. Huiswerk wordt snel nagekeken, dat is prettig.

5/5
Medische Terminologie

Heel duidelijk en fraai studiemateriaal, en de digitale leeromgeving is helemaal van nu en werkt ideaal👍🏻

4/5
Spaans voor Beginners

De cursus Spaans voor beginners is best pittig. De uitleg is prima en de opbouw van de lesstof ook

4/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Mijn produkt is goed en volgens afspraak optijd geleverd, het contact met de docent is prima. De enige opmerking is dat er een na mijn mening onjuiste informatie over de praktijkdagen stond vermeld. Daar stond 2x per jaar te volgen, wat niet juist is blijkt te zijn. Verder geen opmerkingen of klachten.

5/5
Computerboekhouden met Exact Online

Het is voor mij duidelijk en overzichtelijk.

5/5
Dierenverzorging

Fijne communicatie, mooi en goed materiaal. De kwaliteit van de inhoud heeft me tot dusver positief verrast. Ik ben naar mensen in mijn omgeving altijd positief over mijn ervaringen met NHA. Het volgen van deze thuisstudie heeft mij geholpen in het vinden van een baan in de dierensector. Ben zeker van plan in de toekomst nog meer cursussen te gaan volgen.

4/5
Office 2016

De cursus Office 2016 heeft mij zeker nieuwe mogelijkheden geleerd. Ik werkte al met een aantal onderdelen van het Office pakket waardoor het ook goed te volgen was. Wat wellicht beter toegankelijk gemaakt kan worden is het aantal karakters die je hebt als cursist bij het insturen van het huiswerk aan de docent bij het opmerkingenveld. Het opmerkingenveld heeft erg weinig ruimte waardoor er nauwelijks een opmerking in past. Dit heb ik opgelost door de opmerkingen in het huiswerkblad erbij te zetten. Ik ben blij dat ik deze cursus heb gedaan en het is nu zaak om te blijven oefenen....

4/5
Mindfulness

Tot dusver ben ik tevreden. Veel kan ik er nog niet over zeggen. Ik ben er pas mee begonnen.

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Ik vind de indeling niet heel logisch. Voorstellen en praatje maken zijn de dingen die ik graag als eerst zou willen leren. En ook wat meer uitleg bij de grammatica. Verder is de cursus duidelijk!

5/5
Astrologie

Ik ben erg tevreden met het product en de beoordeling van de leraar .

5/5
Praktische Psychologie

Overzichtelijk, duidelijk, niets op aantemerken ook het contact met de studiebegeleider is goed, snel nagekeken en goede tips en aantekeningen.

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Uitleg is duidelijk en de ondersteuning van docent is prima!

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Handig dat je van thuis uit, en in eigen tijd, kan studeren.

5/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

Tot nu bevalt het goed. Goede feedback en snel je ingeleverd werk terug

5/5
Indonesisch voor Beginners

Leuke lessen en je krijgt mooie boeken om mee te leren.

4/5
Financieel Administratief Medewerker

Is netjes in mappen geleverd. Makkelijk te gebruiken.

5/5
Reiki

Een leuke studie die je echt even laat nadenken

3/5
Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Service is top. De lesstof is wat onsamenhangend geschreven en legt bepaalde termen, wetten en processen niet heel goed uit.

3/5
Basisopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

Je moet voor je zelf een goede planning maken. Daarnaast is alles duidelijk uitgelegd.

4/5
Tekenen en Schilderen

Erg complete cursus. Duidelijke lesstof. Het startpakket is niet compleet, maar toch leuk dat je een aantal spullen niet zelf hoeft te kopen en je dus meteen kan beginnen. Ik had mij er iig op ingesteld dat ik zelf ook spullen moest aanschaffen. Hoe de beoordeling van het huiswerk loopt vind ik was raadselachtig. Cijfers lijken wat random toegekend zonder specifieke onderbouwing, maar als je deze cursus net als ik voor jezelf doet, dan maakt het niet heel veel uit. Er worden namelijk wel tips gegeven.

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners

Ik ben nog maar net begonnen, tot nu toe vind ik het les materiaal prima. Ik had de mediaplayer tot dit weekend nog niet. Dat moet ik nog uit zoeken. contact met leraar was prettig.

5/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Snelle levering, duidelijke instructie over het product en helder geschreven

4/5
Turks voor Beginners

Een prima studie! Een snellere reactie van de studiebegeleider zou nog beter bijdragen aan de productiviteit van de studie.

3/5
Havo Wiskunde A

De uitleg boven de opgaven is echt minimaal, ik zou wel iets meer willen lezen.

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Product is goed en begeleiding ook. Tot nu toe niets op aan te merken.

4/5
Spaans voor Beginners

De lessen zijn direct bruikbaar voor een eerste conversatie per onderwerp. Stap voor stap wordt de grammatica opgebouwd. Het huiswerk is zo opgesteld dat je zelf moet formuleren hoe iets moet worden gezegd volgens de Spaanse regels. Wat betreft de uitspraak,vaak luisteren, zou ik toch vanaf het beging iets van controle daar op willen. Gezien een juiste uitspraak van klanken maakt of je wel of niet te verstaan bent, is mijn ervaring in Spanje.

5/5
Hongaars voor Beginners

In het studieboek staat alles duidelijk uitgelegd en het huiswerk wordt snel nagekeken

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Pas twee lessen gehad, ik merk wel dat het een goede zet is om zowel het gedeelte voor beginners als voor gevorderden te nemen. Zelf kon ik mij redelijk redden in het frans, maar ik merk al bij de eerste lessen dat er zaken naar voren komen, die ik waarschijnlijk mijzelf verkeerd heb aangeleerd of nog niet wist. Reacties van de leraar zijn goed en laten beslist niet lang op zich wachten. Zie het verloop van de cursus vol vertrouwen tegemoet. ***

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Het is een fijne lesstof om te begrijpen. En de herhaling zit ook in de lesstof waardoor dingen gauw blijven hangen.

5/5
Pools voor Beginners

Het lesmateriaal ziet er professioneel uit en de bijbehorende programma's (internet ) zijn duidelijk. Ik ben zeer tevreden.

4/5
Visagie Basiscursus

Het product is goed gevallen. Alles zit erin wat je nodig hebt voor de curses en meer. Top NHA!

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik doe de opleiding nagelstyliste het is een goede zeer uitgebreide opleiding. Met goede begeleiding echt top.

5/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Heerlijk om zelf je studie tijden te bepalen. De studenten plaza is duidelijk en zeer overzichtelijk. Contact met NHA klantenservice is ook goed, je wordt snel geholpen.

5/5
Online Marketing

Pas net gestart maar de boeken waren binnen een dag in huis. De leraar geeft hele uitgebreide feedback op je ingeleverde huiswerk. Zeer positief dus!

5/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

Ik vind het netje en handig.

5/5
Assistent Makelaar Wonen

Het materiaal spreekt voor zich en is zeer duidelijk en makkelijk om doorheen te werken. Feedback van docenten is duidelijk en vragen worden goed beantwoord.

4/5
Vwo wiskunde A

Een goede diversiteit aan leerstof en opdrachten. De opdrachten worden niet altijd nagekeken of laat nagekeken, dit heeft verder dan ook niks met de cursus zelf te maken, maar wel het opmerken waard.

5/5
Massage

Ik heb lang getwijfeld maar toch uiteindelijk gekozen voor de thuisstudie "Massage". Ik heb spijt gekregen dat ik niet eerder ben begonnen met deze geweldige studie. Het wordt allemaal zo goed uitgelegd met vele plaatjes en videos die je online kunt kijken dat je je hierin helemaal gaat inleven. Bij vragen kan ik altijd contact opnemen. Maar omdat alles zo goed en duidelijk is uitgelegd heb ik nog geen vraag hoeven te stellen.

4/5
Nagelstyling met Acryl

Ik ben erg tevreden over de opleiding

5/5
Praktische Psychologie

Het lesmateriaal is zeer duidelijk en snel geleverd. De opleiding is daarnaast goed te volgen.

5/5
Frans voor Beginners

De cursus heeft fijne luisterbestanden. Je leert een boel in 1 les. Heel fijn!

4/5
Havo Wiskunde B

Ik ben tevreden, omdat de stof goed is uitgelegd en de docent goede uitleg geeft als je zelf iets niet snapt.

4/5
Medisch Secretaresse

Ik ben nog niet zo lang gestart, maar tot nu toe bevalt het goed. Huiswerk word snel nagekeken en op vragen word goed gereageerd. De lesstof is duidelijk en overzichtelijk.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Tot nu toe erg tevreden over de opleiding nagelstyling! Verbeterpunt zou kunnen zijn om meer praktijkdagen aan te bieden.

4/5
Havo Natuurkunde

NHA is een duidelijk site en makkelijk te gebruiken site voor het inleveren van het huiswerk.

5/5
Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Het is duidelijk en leuk om te leren

5/5
WFT Adviseur Basis

Het materiaal is overzichtelijk en duidelijk.

5/5
Excel 2016

Ik heb in de lessen die ik tot nu toe gedaan heb al zoveel geleerd. Ook een goede docent. Krijg leuke feedback. Ik heb er echt plezier in om deze cursus te doen.

4/5
Criminologie

De studie stof is duidelijk, en de reacties van de docent komen snel, waardoor de cursus vlot door loopt.

3/5
Praktische Psychologie

Duidelijk beschreven cursus. Indeling in modules met vragen werkt prettig. Snelheid v reactie op huiswerk is goed. Ben pas aan het begin, mijn beoordeling kan nog veranderen.

4/5
Frans voor Beginners

Ziet er goed uit, ik mis alleen een USB/CD om woordjes te oefenen onderweg.

4/5
Praktische Psychologie

Ben tevreden met het product en vond het ook leuk om te doen. Was voor mij iets te gemakkelijk en heb er dan ook niet meer dan een maand plezier aan gehad. Mocht voor mij wat meer uitgediept worden.

3/5
Kinderpsychologie

Ik ben net begonnen, maar ik ben benieuwd of ik aan het einde ook het gevoel heb dat er voldoende diepgang in de cursus zit. Op dit moment vind ik het nog wat 'vlakjes. Daarnaast heb ik vorige maand huiswerk ingeleverd, maar nog geen reactie hierop gehad. Ik weet dat onze docent vakantie heeft gehad, maar ik had nu toch wel een reactie verwacht.

5/5
Praktische Psychologie

De cursus is duidelijk en de verwerking van het huiswerk gaat supersnel. Ik ben er heel blij mee.

4/5
Office 2019

Goede cursus ook voor mensen die nog nooit gewerkt hebben met officie. Enige min puntje dat je maar heel weinig tekst kunt invoeren als je vragen hebt. Het is daardoor heel erg lastig je vraag goed duidelijk te maken.

5/5
Online Marketing

Prima cursus

4/5
Medewerker Administratiekantoor

Goed kwaliteit martiaal

5/5
Aquarelleren

Ik ben nog niet zo heel erg lang bezig maar ik vind de lessen heel duidelijk uitgelegd.

4/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

De cursus heeft basisopleiding helpende zorg en welzijn, had verwacht dat de cursus ook echt over gaat maar deze cursus gaat meer over de de dienstverlening. Leer hier ook van hoor.

3/5
Excel 2016

ik vind het steeds lang wachten op cijfer voor mijn huiswerk opgaven vervelend. heb al hierover aantal keer gecommuniceerd, maar krijg dan standaard antwoord terug van klantenservice, zonder dat ze bericht goed lezen. Uiteindelijk werd mijn huiswerk na meer dan 2 weken nagekeken. De lerares bleek op vakantie te zijn, wat gewoon moet kunnen. Maar na 2 weken kreeg ik weer melding dat ze weer een 3 tal weken afwezig is. Nu is snelheid waarmee ik deze opleiding wil doen afhankelijk van mijn lerares, en dat is uiterst vervelend. Ik vond NHA altijd erg goed, maar door deze manier van snelheid en communicatie twijfel ik of ik in de toekomst nog opleidingen via NHA ga volgen.

5/5
Kinderpsychologie

bevalt mij heel goed , helaas even een pauze na nekoperatie , maar kan niet wachten om mijn studie weer te hervatten . hopelijk volgende week weer aan de slag !!!!!! ook een hele goede lerares !!!! is ondertussen mijn 3de of 4de studie bij NHA . dus zeer tevreden vriendelijke groet , ***

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

In 1 woord: SUPER!!!! Alles op internet, alles op papier. Ik heb geen opmerkingen. Als ik deze opleiding af heb dan ga ik meteen een volgende volgen.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Zeer tevreden over de cursus. Goed te combineren met mijn gewone werkzaamheden. Het huiswerk wordt snel nagekeken. Fijn om door de beoordeling van mijn huiswerk de bevestiging te krijgen dat ik ook inderdaad 'op niveau' zit. Per hoofdstuk goede combinatie van nieuwe dingen en herhaling van dingen uit vorige hoofdstukken. Je blijft geleerde dingen oefenen maar leert ook steeds iets nieuws. Echt een aanrader.

4/5
Snel en Blijvend Afslanken

Veel nieuwe informatie en het geeft veel inzicht in je handelen. Toch heel laagdrempelig om door te nemen. Bij het insturen van huiswerk krijg ik nog eens een hoop extra informatie extra toegestuurd. Erg tevreden mee.

4/5
Medisch Secretaresse

Ik ben er nog niet zo lang mee bezig dus kan geen goede recensie geven...maar tot nu toe bevalt het prima

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen

De opleiding die ik volg is zelfstandig uit te voeren maar er is genoeg ruimte tot vragen stellen. De lesstof is duidelijk, de online omgeving is duidelijk, de docent reageert vlot, vriendelijk en met goede feedback. Al met al een goede aankoop.

5/5
Alles over de Hond

Is veel informatie maar echt alles over de hond

4/5
ECDL met Windows 10/Office 2016

Lesstof is zeer duidelijk en huiswerk is snel nagekeken.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Uitgebreide cursus waar alles aan bod komt. Fijn dat je zowel acryl als gel kunt kiezen.

4/5
Vrij Tekenen

Hoewel ik pas 4 van de 56 lessen heb gedaan, ben ik tot nu toe tevreden. Heb zin in de rest.

5/5
Portugees voor Beginners

Ik ben nog maar net begonnen en door de vakantie periode de lessen even opgeschort. Ik ga volgende week weer fijn aan de gang.

4/5
Uitvaartverzorger

De modules zijn duidelijk beschreven, huiswerk wordt redelijk snel nagekeken en voorzien van advies.

4/5
Medisch Secretaresse

Alles zit al compleet in de mappen, geen zoekwerk. Alles is duidelijk aan gegeven. Graag zou ik wel persoonlijk contact willen hebben met een docent d.m.v. een chat bijvoorbeeld. Ik loop erg tegen bepaalde opgaven aan bij Nederlands, hier zou ik dan graag wat 'sneller' contact over willen.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Duidelijke feedback van de docente!

3/5
Illustratief Tekenen

Een hele leuke cursus om te doen. Ik leer er heel veel van en krijg eerlijke feedback.

4/5
Zweeds voor Beginners

De lessen zijn duidelijk en een goede deskundige beoordeling met handige tips. Het cadeau tablet met toetsenbord is alleen een aanfluiting. apparaat loopt alleen maar leeg, start op en gaat uit, dat is het.

5/5
Uitvaartverzorger

De cursus is boeiend en het is fijn dat het geheel thuis kan. Je mist daardoor wel praktijk ervaring wat na het behalen van het diploma niet meteen een baan zal opleveren, maar ik kan het nu wel naast mijn huidige baan doen.

4/5
Vmbo Aardrijkskunde

Ik begin net maar het gaat goed.

5/5
Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten

Ik ben erg tevreden met de opleiding, het is erg overzichtelijk en de les stof daagt mij uit om meer te gaan leren, het blijft interessant waardoor leren echt een plezier is

4/5
Office 2016

De lesstof is duidelijk en makkelijk te volgen. Prima te doen thuis. Het nagekeken huiswerk met bijbehorend commentaar is super handig. Duurt soms wel wat lang

4/5
Praktijkdiploma Financieel Ondernemer

Prima cursus, af en toe een beetje pittig maar tot nu toe bevalt het prima.

3/5
Nagelstyling met Acryl

Goed product, kan alleen iets meer mee gaan met de tijd!

4/5
Pools voor Beginners

Ik ben erg tevreden. Er zit een goede opbouw in en elk hoofdstuk heeft dezelfde structuur. Wel wordt de tekst erg snel gesproken waardoor soms moeilijk de uitspraak te horen is.

5/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

STOF MAKKELIJK TOegangkelijk. Makkelijk te begrijpen en het contact met de leraar. Is allemaal prima in orde. Kan het aanbevelen.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Wat op de website wordt aangegeven, komt overeen met wat je in de cursus aangereikt worden. Mijn verwachtingen werden dus bevestigd

4/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Ik ben net begonnen met de cursus filosofie. Het bevalt me tot nu toe prima. Een opmerking in deze is dat jullie wel heel vroeg zijn met deze mail.

4/5
Schuldhulpverlening

Ik ben net begonnen met de cursus, maar wat ik er nu van gezien heb is de lesstof duidelijk en ziet het er verzorgd uit. Ik ben nog wat zoekende hoe het precies werkt met de huiswerkopdrachten. Naar het insturen van de eerste les, heeft de docent me hier mee geholpen, dus ik ga er van uit dat het wel goed komt.

5/5
Kindercoach

De cursus is fijn opgezet, zowel digitaal als de papieren versie, hier kun je ook voor jezelf notities bijzetten, ook de samenvatting is een fijne aanvulling en vooral de oefenopdrachten niet te vergeten

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

De cursus is logisch opgebouwd. Er zit voldoende uitleg bij met ook oefenopgave met ook de antwoorden zodat ik mezelf kan controleren. De gratis tablet is echter waardeloos. Hij is zo traag dat er niet mee valt te werken

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Product bevalt prima, vind het wel lastig om contact te krijgen met de docent.

4/5
Programmeren in C#

De cursus is leuk en ik haal er veel voldoening uit. De mate van contact met de docent vind ik erg summier. Je kunt maar 1 vraag per les stellen. Het inzenden van het huiswerk zou wat mij betreft na elke les mogen, ipv na 2 of 3 lessen

5/5
Sociale Hygiëne

Heel goed

5/5
Kinderpsychologie

Erg prettige manier van leren. Met een persoonlijke leraar die al je vragen kan beantwoorden en snelle respons geeft!

5/5
Houder Administratiekantoor

De studie is best zwaar maar ik ga er positief in alleen het inloggen van de portaal wilt nog niet lukken. Op de een of andere manier kan ik niet mijn gegevens gebruiken.

4/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Een erg leerzame, duidelijke en heldere opleiding.

5/5
Excel 2016

Snelle en goede service. Studeren met online goede duidelijke begeleiding! Eigen tempo!

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Super fijne studie! Alles is heel duidelijk aangegeven en uitgelegd en ik kan het op mijn eigen tempo doen wat ik super handig vind als ik tijd over heb kan ik die weer extra voor mijn opleiding gebruiken!

5/5
Medewerker Administratiekantoor

Studieboeken zien er goed uit. Duidelijke teksten en makkelijk om uit te leren.

3/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

De gellak is niet helemaal wat het moet zijn. Blijft niet de tijd zitten die er voor staat. Verder moet je best veel apart bij bestellen om daadwerkelijk aan de slag te kunnen.

5/5
Nagelstyling met Gel

prettig om op eigen tempo te leren. : )

5/5
Illustratief Tekenen

De cursus biedt wat ik ervan verwachtte, zelfs met meer variatie dan geschat

5/5
Medische Terminologie

Het product is goed bevallen. De cursus is heel goed te volgen.Goeie en begrijpelijke tekst met veel foto's. Je kunt je huiswerk opsturen en deze wordt heel snel voor je nagekeken en eventueel verbeterd wat je verkeerd gedaan hebt.

5/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Overzichtelijk lesmateriaal!

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Het is een duidelijke en overzichtelijke cursus. Ben ook erg tevreden over de service. Soms is het wel eens moeilij'k omdat niet álle teksten helemaal kloppen. Maar ga zo maar door ***

5/5
Gewichtsconsulent(e)

Ik volg de studie gewichtsconsulent. De stof is helder!

4/5
Webdesign

Alles word prima uitgelegd helemaal top

5/5
Office 2016

De leer omgeving via online in combinatie met de theorie en praktijk is leerzaam. Alle leerstoffen staan duidelijk aangegeven in de boeken en (online) op de website. Persoonlijk ben ik tot nu toe tevreden en als er vragen zijn? Op de website kun je alle informatie terug vinden.

5/5
AutoCAD

Een prettige cursus, in begrijpelijke stappen leer je omgaan met autocad. En de feedback van de docent op je huiswerk is ook erg prettig en handig!

4/5
Russisch voor Beginners

De cursus in z'n algemeen gaat goed, het lezen en schrijven wordt duidelijk uitgelegd en is goed bij te houden. Persoonlijk heb ik meer moeite met de geluidsfragmenten. Ik zou het prettiger vinden wanneer voornamelijk volledige zinnen iets langzamer herhaald zouden worden, zodat je goed kunt luisteren naar de correcte uitspraak. Nu twijfel ik vaak of ik iets wel correct uitspreek.

4/5
Datingcoach

whatts app coach is sneller. dan kun je je huiswerk ook sneller laten beoordelen.

5/5
Tekenen en Schilderen

Ik heb het product pas. Maar tot nu toe leer ik er wel veel van

5/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Deze cursus is voor mij een uit bereiding voor mij hobby en wil graag meer met mij digitale camera en dat ik meer daar mij wil doen en ook het bewerken van de foto,s, alleen word het soms niet zo goed uit gelegd

3/5
Financieel Administratief Medewerker

Fijn lesmateriaal, je krijgt al snel je cijfers.

5/5
Positieve Psychologie

De cursus Positieve Psychologie is een leuke, interessante en leerzame cursus die uitnodigt tot verdieping. Het fijne is dat de cursus naast de papieren versie ook digitaal te bestuderen is, zodat je overal je studie min of meer bij je hebt. Het huiswerk wordt voorzien van feedback. Kortom een aanrader!

4/5
Sociale Hygiëne

Top !!! geen aanmerkingen ,wil alleen weten hoeveel me kost om ook mijn diploma te halen , als ik klaar ben met me studie

4/5
Elementaire Belastingkunde

Hele leerzame cursus waarbij het hele belastingstelsel ook een stuk verduidelijkt wordt. Fijne begeleiding ook van de docent

5/5
Piano

Heldere, overzichtelijke cursusopbouw en snelle, kundige feedback van de docent.

4/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Tot nu toe een leerzame studie, maar mis af en toe wat extra voorbeelden. Dit zou fijn zijn omdat je niet klassikaal onderwerpen kunt bespreken. Eén enkel voorbeeld is voor mij soms niet genoeg om de stof echt goed te begrijpen. Lesstof mag ook wel wat meer up to date zijn. Het hoofdstuk over computergebruik loopt erg achter wbt digitale opslag. Verder wordt er nog gesproken over betaalcheques en een laag btw tarief van 6%. De wet op de privacy is ondertussen ook veranderd. Wel wat kleine kritiek puntjes, maar zeker geen spijt van mijn keuze! Feedback op het huiswerk is snel en duidelijk.

5/5
Reisadviseur

Ik vind de cursus netjes in elkaar zitten . Het ziet er goed uit. Duidelijk uitgelegd. Ik ben er blij mee.

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Hallo , Ik ben nog steeds bezig met de cursus HRM(Personeelsmanagement) en ik volg het met heel veel plezier.Ik leer steeds meer nieuwe dingen die ik in de praktijk kan toepassen . Ik kan thuis , in mijn eigen tijd en eigen tempo de lessen volgen. Bij de NHA kan ik deze mogelijkheid krijgen.Top!

5/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

Ben nu nog maar een dikke maand bezig maar tot nu toe bevalt het mij prima.Vond het best wel spannend om weer te beginnen met een opleiding was toch al weer 14 jaar geleden. Maar tot nu toe gaat het super goed al was ik in het begon best wel wat onzeker maar dat was helemaal niet nodig. Begeleiding is prima en huiswerk wordt ook snel nageken

5/5
Basiskennis Loonadministratie

Zonder vooropleiding is deze studie goed te doen. Lesstof wordt goed uitgelegd. Is goed te begrijpen

5/5
Praktische Psychologie

Goede website, snelle inschrijving en service om 15 dagen lang te kijken of het wel de juiste studie is.

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Ik ben erg tevreden over de opleiding .goed en snel afgehaneld (studie materiaal ) .mensen van Nha zijn erg behulpzaam en vriendelijk en denken mee met de cursist .alles is netjes verzorgt en duidelijk .zeker mensen dit aan te raden die een mooie opleiding willen volgen ..

4/5
Bouwkunde

Goede cursus. Heb alles zowel digitaal als hardcopy gekregen. De stof is pittig, maar het huiswerk is goed te maken. De docent kijkt het werk heel snel na, meestal na een dag al mijn cijfer binnen.

5/5
Gewichtsconsulent(e)

Uitdagende cursus/opleiding met zeer uitgebreide lesstof. De opbouw is logisch en gestructureerd waardoor je ook vooraf een goede planning voor jezelf kunt maken. Doordat je ook huiswerk hebt, geeft je dit net dat ene stukje discipline om je aan je planning te houden. De online plaza is ook erg gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat je overal kunt studeren zonder de mappen overal mee naartoe te hoeven nemen. Ik zit er op dit moment nog middenin en ben hoe dan ook gemotiveerd om de studie helemaal af te ronden omdat ik écht heb idee heb dat je met de opgedane kennis een grote toegevoegde waarde kunt zijn voor de mensen die dat nodig hebben.

4/5
Basiskennis Loonadministratie

Informatief en handig. Heeft met het nieuwe pensioenakkoord en de wab een update nodig

3/5
Medische Terminologie

Het product (de leerstof) mist nog wel eens wat belangrijke informatie; tekst wat weggevallen is.

5/5
Medisch Secretaresse

Zoals de reclame al zegt. De hoogte bepaal jij. Eigen tempo, eigen niveau, ideaal voor mij

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Veel oefenmateriaal en goede feedback van de docent waardoor ik bij elke les merk dat het steeds beter gaat

4/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

De digitale leeromgeving is een zeer fijne leeromgeving. Daarnaast zou het wel fijn zijn als de huiswerk opdrachten online kunnen worden gemaakt. Hierdoor is het ook makkelijkere in te leveren. De opleiding zelf vind ik inhoudelijk goed te doen, wel mag er beter worden opgelet met de presentatie of flyer opdrachten.

5/5
Nagelstyling met Acryl

Leuke duidelijke manier van instructie filmpjes , ook fijn dat de les zowel digitaal als in boek vorm bestaat!

5/5
Sociaal Zekerheidsrecht

Duidelijke uitleg, veel verschillende onderdelen komen aan bod, zowel op het gebied van arbeidsrecht als op het gebied van sociale zekerheid. Huiswerk wordt snel gecorrigeerd met tips van de docent.

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Alles ziet er top uit en de coach kijkt snel het huiswerk na

4/5
Excel 2016

Het is goed te volgen, en de mogelijkheid om verspreid te betalen.

4/5
Psychologie van Hoogbegaafdheid

Het is vooral veel algemene kennis over hoogbegaafdheid, voor mij zou het nog een tikkeltje meer de diepgang in mogen. De docent geeft alleen cijfers terug reageert weinig tot niet op vragen die je erbij stelt.

4/5
Office 2013

Duidelijke uitleg zowel digitaal als in hard copy. Snelle teruggaaf van het huiswerk.

5/5
Weddingplanner

Alles is erg duidelijk beschreven. Snel reactie van de docent.

4/5
Thuiskapper

De lessen zijn prima. Het is alleen lang wachten als je sneller gaat als eigenlijk de bedoeling is in de 1e 4 weken. Omdat je dan nog geen lessen verder thuis hebt kan je niet door. De spullen die je mee geleverd krijgt zijn van goede kwaliteit. Echt een aanrader deze thuisstudie.

5/5
Life Coach

De informatie wordt helder en duidelijk uitgelegd. Het is goed te volgen ook al heb je geen voorkennis in dit vak. Het huiswerk wordt snel nagekeken zodat je ook snel weer door kan naar het volgende hoofdstuk. Ik vind het een leuke studie om te doen, het kan prima naast een fulltime baan!

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Tot nu toe worden de lessen duidelijk uitgelegd.

5/5
Korte Verhalen Schrijven

Ik zou graag meer en makkelijker contact willen met de docent. Zodat overleg of vragen over ingeleverd huiswerk en lesmateriaal gesteld kan worden. De leerling kan hierdoor meer inzicht en meer kennis krijgen.

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Duidelijke uitleg. Er kunnen altijd vragen worden gesteld aan de docent. Hoofdstukken zijn fijn opgedeeld in thema’s.

4/5
Online Marketing

Snel reactie op huiswerk en behapbare duidelijke lessen

5/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

De pedicure cursus die ik volg is duidelijk. huiswerk kijken ze vlug na.

4/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Het ideale van zelfstudie is dat je het kunt doornemen tot je het begrijpt. En natuurlijk dat je het kunt inplannene wanneer het jou uitkomt..

4/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Fijne lessen alleen mis ik soms iets meer uitleg. De opdrachten zijn niet altijd duidelijk geformuleerd of erg verwarrend. Voor de rest super tevreden

5/5
Schuldhulpverlening

Het huiswerk wordt snel nagekeken, de stof is duidelijk en voorziet in veel oefenvragen. De extra's (tablet) werd netjes zoals afgesproken geleverd. Genoeg ruimte voor vragen en een duidelijke cursistenomgeving. Bij keuze vooraf telefonisch al erg goed geholpen. Al met al 100% tevreden.

4/5
Basisopleiding Netwerk- en Mediabeheerder

De lessen zijn in duidelijke taal beschreven, waardoor de huiswerkopdrachten met een ruime voldoende kunnen worden afgerond en dus de kans van slagen bij het examen groter wordt.

5/5
Thuiskapper

Ik vind het een erg leuke cursus en mijn omgeving reageert positief.. heb al diverse mensen geknipt dus ik kan het echt aanraden als cursus

5/5
Gewichtsconsulent(e)

Het is een duidelijk beschreven cursus. Prettig in eigen tijd. Sluit goed aan in mijn dagelijkse baan.

5/5
Frans voor Beginners

Het is allemaal goed uitgelegd en dat je een docent om raad kan vragen is een voordeel

3/5
Tandartsassistent

Plaza werkt super! Antwoord van de klantenservice is vrij vlot. Het nakijken van huiswerk kan iets sneller heb er bijna 3 weken op moeten wachten. Verder ben ik zeer tevreden.

4/5
Tandartsassistent

De lesstof is wel duidelijk. Alleen vervelend dat je tussendoor geen vragen kunt stellen aan je docent en alleen met je huiswerkopgave de vragen kunt mee sturen. Helaas heb ik ook ervaren dat het huiswerk niet binnen de 5 werkdagen wordt nagekeken.

5/5
Certificaat Beveiliging C

***

5/5
Personal Trainer

Zelf vind ik het materiaal studeren erg leuk en ook notig om al die informatie te weten. Ik mis alleen iets in deze cursus dat ik niet kan makkelijk weten wanneer wordt de praktijkexamen?

5/5
Basisopleiding Verpleegkundige

goed

4/5
Snel en Blijvend Afslanken

Ziet er goed verzorgt uit en leest prettig

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Ik vind de cursus een prettige opbouw hebben. En het zelf plannen van studeren bevalt ook erg goed. Daarnaast vind ik het indienen van huiswerk prettig omdat ik zo tijdig weet of ik het goed begrepen heb. Ik zou wel graag iets meer feedback willen hebben bij het gemaakte huiswerk.

4/5
Office 2016

Ik had ooit al een cursus word en excel gedaan. maar ik denk als iemand dit niet heeft gedaan dat het dan nu en dan erg moeilijk is.

4/5
Vwo wiskunde A

Stof wordt duidelijk uitgelegd met oefeningen per nieuw onderwerp. Nummering van opdrachten en nummering in het antwoordmodel wijken soms af.

5/5
Vwo Engels

Duidelijke stof, veel oefenopgaven met antwoorden. Geen aanmerkingen.

4/5
Vwo Scheikunde

Stof wordt redelijk duidelijk uitgelegd, oefeningen sluiten aan op de lesstof en er wordt al vroeg met examenvragen geoefend.

5/5
Frans voor Beginners

Overzichtelijke studieboeken, huiswerk wordt snel nagekeken en beoordeeld. Stimuleert om het volgende hoofdstuk op te pakken. Tot nu toe verrast en zeer tevreden.

5/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Lesstof is prima en ook goed te volgen. Vanaf het begin ben ik duidelijk geïnformeerd. Het zou wel fijner zijn om de losse bladeren gebonden te ontvangen. Ze scheuren nu best wel snel uit de map.

4/5
Indonesisch voor Beginners

Ik ben net gestart met de cursus Indonesisch voor beginners. Tot nu toe verloopt alles conform afspraak. Op tijd mijn lesmateriaal gekregen en de leraar reageert snel op het ingestuurde huiswerk. Ik vind het leuk om te doen. Ik vind alleen het plaatje op de boeken wat stigmatiserend, misschien kan dat nog veranderen. Ik stuurde een fotootje van het lesmateriaal aan mijn Indonesische nicht en besloot dat het plaatje van een inlands persoon niet op die foto kon. Gevoelskwestie misschien, maar ik heb geleerd dat mijn gevoel redelijk klopt. Mocht er een nieuwe versie komen van het boek, wil je deze opmerking dan meenemen?

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

ik ben nog maar net begonnen maar wat ik tot nu toe is het goed ben alleen de laatste w3 weken met vakantie geweest dus er niet veel aangedaan. ik ben tevreden.

4/5
Medische Terminologie

Ik vind het moeilijk om al een beoordeling aan een opleiding te kunnen geven, die ik net heb gestart. Ik vind het iets anders dan het aankopen van een 'kant-en-klaar-product. Wel geef ik 4 sterren op basis van het studiemateriaal en hiernaast de optie om via e learning te kunnen inloggen.

5/5
Grafisch Vormgever

ik vind het leuk om te doen, de stof is uitdagend genoeg, maar wel te doen.

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

De volgorde van de manier van uitleg vind ik tot nu toe erg prettig, en ook de manier waarop je huiswerk in kunt sturen en het dan weer terug krijgt. Wat jullie beter kunnen doen weet ik nu nog niet want ik ben pas net begonnen met mijn cursus die ik via jullie volg, maar ziet er goed en duidelijk uit!

5/5
Life Coach

Goede en degelijke opleiding, snel geleverd, professionele begeleiding. Leuk dat je de laptop er bij krijgt, kwaliteit laat te wensen over.

4/5
Spaans voor Beginners

Prettige manier vän presentatie van lesstof. Mis een beetje terugkoppeling van mijn uitspraak.

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Tot dusver gaat alles goed. Ik ben net begonnen, dus veel kan ik er nog niet over zeggen. De lessen zijn duidelijk en het huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
Gitaar

Het is alleen maar positief, alles wat ik verwachte is ook zo. Goede begeleiding en afhandelingen. TOP!!!

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Duidelijk en overzichtelijk lesmateriaal

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Prima cursus. Correctie en feedback effectief.

5/5
Engels voor Beginners

Prima, uitstekend.

4/5
Gewichtsconsulent(e)

Goed, duidelijke uitleg ook over het behalen van het diploma, ook met betrekking tot betalingen. Er word veel gedaan om het de klant zo duidelijk mogelijk te maken !!

4/5
Engels voor Gevorderden

Ik ben tevreden over de cursus. Huiswerk wordt snel beoordeeld. Teksten zijn interessant. Wel zou ik graag meer oefenopgaven per hoofdstuk willen hebben.

5/5
Eigen Webshop Starten

De cursus is makkelijk te volgen en is in begrijpelijke taal geschreven. Ik heb het theorie gedeelte afgerond en sta nu al een stuk sterker in mijn schoenen.

4/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Duidelijke weergave van de inhoud en het is ook handig dat er werkbladen digitaal aanwezig zijn voor het huiswerk.

4/5
Houder Administratiekantoor

Ik ben nog bezig maar de stof is duidelijk beschreven en wordt goed uitgelegd

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Heldere uitleg, interessante studie, goed studiemateriaal

4/5
Medisch Secretaresse

Fijn werken met de map en makkelijk in gebruik op de site.

5/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

Ik ben zeer tevreden. Het voldoet aan mijn verwachtingen. Fijn om er een docent bij te hebben die het ook nakijkt.

5/5
Event Security Officer

Mooie lesmap, en zeer duidelijke lesstof. Ook de oefenexamens, zijn er duidelijk.

3/5
Stewardess

Ik volg nu een aantal lessen en heb het met succes afgerond. Alleen heb ik wel eens gehad dat de antwoorden van de docent niet overheen komen met de vragen in het boek.

4/5
Dieren EHBO

De cursus die ik volg is goed te volgen. Ben tot hiertoe best tevreden.

5/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

Duidelijke lesstof. Overzichtelijk.

4/5
Engels voor Gevorderden

Het product bevalt mij goed. lesmateriaal is duidelijk en oefeningen zijn interessant.

5/5
Personal Trainer

Hele fijne begeleiding en goede klantenservice ik ben erg tevreden.

5/5
Cafébedrijf

De cursussen die ik volg via het NHA (cafébedrijf en parapsychologie) zijn beiden zeer professioneel van opzet. De inhoud van het studiemateriaal en de begeleidend docenten geven beiden blijk van grote kennis, ruime ervaring en een sensibel visie. Dat geeft vertrouwen. In dr cursussen, in het materiaal en in het NHA als opleidingsinstituut. Het geeft een gevoel van thuis zijn. Dank u wel daarvoor.

5/5
Computerboekhouden met Exact Online

snel contact. alles duidelijk.

5/5
Digitaal Filmen en Videobewerking

Ik ben erg tevreden met de cursus, het is duidelijk en mooi lesmateriaal. De feedback op mijn opdrachten ontvang ik echt snel.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Het is een prettige manier van studeren op je eigen tempo met goede ondersteuning

5/5
Houder Administratiekantoor

Goed omschreven en zeker goed te combineren met fulltime werken. Uiteraard us decipline nodig maar als je de wil hebt is alles mogelijk. Huiswerk wordt snel nagekeken. Ik ben zeer tevreden

5/5
Havo Engels

je kunt om goede feedback vragen, kunt altijd bellen , je wordt snel geholpen. topservice!

5/5
Fotografie

Ik ervaar de cursus fotografie als zeer goed. Huiswerk wordt snel nagekeken en beoordeeld. De lessen zijn duidelijk en worden snel verstuurd.

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Het lesboek bevat duidelijke informatie en instructies. Ook de huiswerkopdrachten zijn duidelijk. Ik doe kalligraferen. Wat ik niet handig vind is dat de pen in les 2 komt, terwijl je al in les 1 gaat schrijven. Waardoor er verkeerde inkt in de pen gezeten heeft en de pen het nu niet zo goed meer doet. Mijns inziens is het handiger de kessen 1 en 2 om te wisselen.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Duidelijk les materiaal

4/5
Medisch Secretaresse

Ik ben net van start gegaan met de cursus, maar de opbouw van de cursus is heel duidelijk. Alles wordt goed uitgelegt. En als ik er niet uitkom heb ik altijd mijn online docent nog die ik vragen kan stellen. Tot nu tor bevalt het mij prima

5/5
AutoCAD

Ik ben bezig met Autocad en het bevalt mij goed de omschrijving en leeromgeving zijn goed op elkaar afgestemd met duidelijke voorbeelden.

5/5
Logistiek Teamleider

De opleiding is wat ik verwacht en een snelle response van de leraar.

4/5
Medische Terminologie

Ik ben nog te kort bezig om een oordeel te vellen. Tot nu toe duidelijk hoe en wat te doen. Lesstof oké. Dus op naar het eind.

3/5
Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Cursus materiaal is goed. Ligt gewoon aan mezelf. Te druk op werk en geen energie om dan nog te leren.

5/5
Online Marketing

Dit is mijn eerste thuisstudie die ik volg. Het gemak, het contact en gebruiksvriendelijkheid van de site zijn zeer goed! Snelle reacties op huiswerk en de feedback die ik krijg van de docent zijn fantastisch en maken dit tot een zeer prettige ervaring.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Na verschillende online studies tot nagelstyliste te hebben vergeleken, kwam de studie van de NHA er als goedkoopste en meest compleet uit. Na het aanvragen van de studie kreeg ik binnen 3 dagen een zeer compleet startpakket thuisgestuurd met alle materialen die ik nodig heb om te kunnen oefenen. Het insturen van je huiswerk is zeer eenvoudig en de volgende dag krijg je hiervan al je resultaat te zien. Doordat ik sneller door de studie ging dan gepland kon ik de laatste module ook al eerder aanvragen. De studie nagelstyliste van NHA is een complete, uitgebreidde studie zonder gezeur en echt een aanrader voor mensen die snel aan de slag willen.

4/5
Vwo Geschiedenis

Ik vind het niveau van de huiswerkopgaven niet aansluiten bij de lesstof. Zonder google zouden mijn resultaten aanzienlijk lager zijn

4/5
Illustratief Tekenen

Meeste lessen zijn goed opgebouwd wat het ook leerzaam maakt, het enige nadeel wat ik personelijk vind is het feit dat contact met je docent alleen vanuit huiswerk sturen gaat. Dit betekend dat je eerst een opdracht moet opsturen.

4/5
Tekenen en Schilderen

Ik vind het een leuke cursus en leerzaam . Handig tips de uitleg is duidelijk .