Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

5/5
Weddingplanner

Tot nu toe vindt ik de cursus heel erg leuk. Ik leer allemaal nieuwe dingen. De huiswerkopdrachten gooien je dan ook meteen in het diepe en je krijgt echt meteen het gevoel van een weddingplanner. Ook vind ik de manier van de tekst erg fijn. Het leedt fijn door en is niet te moeilijk geschreven. Bedankt hiervoor en veel succes met de andere revieuws!

4/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

duidelijke cursus

4/5
Social Work

Ik heb meerdere cursussen gevolgd en de volgende twee staan ook al gepland. Ben al wat ouder, maar op deze manier probeer ik eindelijk een baan te kunnen vinden waar ik gelukkig van wordt. Het is wel heel fijn ook dat het huiswerk snel wordt nagekeken. Af en toe merk je dat een cursus je iets minder ligt dan de anderen, maar dan weet je dat ook weer!

4/5
Paardenverzorging

Prima cursus. Duidelijk en altijd snel antwoord van je docent.

4/5
Illustrator

Duidelijke instructies. Korte lessen. Video uitleg voegt goede instructie toe. Combinatie van analoog en digitaal lesmateriaal werkt heel goed. Hier en daar kan tekst iets worden aangepast, maar dat is minimaal.

4/5
Tandartsassistent

Aangenaam om te leren, interessant, volledig denk ik

5/5
Cyber Security voor Beginners + Gevorderden

De prettige opbouw van de cursus met wat zeer praktisch is, een samenvatting in de online omgeving per hoofdstuk, is erg prettig leren. Ook wordt er in begrijpelijk Nederlands geschreven met daarnaast oefen examenvragen én een verklarende woordenlijst. Tel erbij op dat het een betaalbare opleiding is waarbij je kunt besluiten om een (deel) examen af te leggen bij EXIN. Kortom een zeer tevreden (senior 50+) student.

4/5
SketchUp (3D-tekenen)

Het fijne aan deze online cursus Sketchup tekenen vind ik dat ik het in mijn eigen tempo kan doen en dat er zowel een digitale als papieren cursus map bij zit. Het steeds terug kunnen bladeren vind ik erg fijn en helpt mij met het leren en eigen maken. De opdrachten zijn leuk en zeer helder omschreven. De cursus zit goed in elkaar met de belangrijkste elementen om een goede basis in sketchup aan te leren.

5/5
Engels voor Gevorderden

Een fijne cursus. Leuke onderwerpen, goede lesopbouw en duidelijke uitleg van de te leren stof. De kosten per maand zijn nier hög en je krijgt waar voor je geld. Prima huiswerkbegeleiding.

3/5
Fries

Ik mis achterin een woordenboek NL-Fries. Of in elk geval een verwijzing naar een website. Daarnaast zou ik het logischer vinden als de cursus begint met de basiswerkwoorden, de lidwoorden en telwoorden. Ik geef mijn feedback per les door aan Stefan, want ik vind dat er nog wel het e.e.a. kan verbeteren. De luisteroefeningen vind ik heel prettig, die blijven goed hangen.

4/5
Effectief Communiceren

Het is een interessante cursus met basis informatie over vele modellen. Je kunt dit zelf verder uitdiepen als je er meer over wilt weten. Fijn dat je gelijk links krijgt waarbij je testen kunt uitvoeren. Feedback van je docent krijg je ook snel. Makkelijk behapbare stof per week.

4/5
Python

De lessen zijn leuk om te doen. Huiswerk indienen en daarna feedback/cijfer terug krijgen, vind ik een leuk concept.

5/5
Illustratief Tekenen

De opleiding is voor mij een verademing in vergelijking met andere opleidingen,veel vrijheid in creaties maken en ik leer mezelf beter kennen als illustrator vooral ook door de begeleiding. Leren is nog nooit zo leuk geweest.

5/5
Mantelzorg

sommige delen zijn wat saai , maar dat geeft niet hou niet van de wetten en de regels ha ha ha maar voor de rest heel leerzaam en het kan natuurlijk geen kwaad bij wie je moet wezen als je hulp nodig heb tijdens de zorg

4/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Gestart met de opleiding, duidelijke uitleg ,duidelijke boeken thuisgestuurd gekregen,en als je je huiswerk instuurde heb je binnen een dag al bericht en het cijfer en de evt aanpassingen ontzettend fijn om deze studie te doen.

5/5
Archeologie

Heel leuk en ontzettend interessant

4/5
Marokkaans voor Beginners

Het is moeilijk maar zeer de moeite waard.

4/5
Wereldgodsdiensten

Heel interessant. Huiswerkopgaven zorgen ervoor dat je er meer van opsteekt dan gewoon een boek over dit onderwerp lezen. Mis soms wel wat meer diepgang of een verwijzing naar verdere informatie.

5/5
Intercedent

Super duidelijke lesstof! Er wordt snel nagekeken met eventuele feedback door de docent. Top geregeld NHA!

5/5
WMO Consulent

Zeer tevreden met snelheid van de docenten en de inhoudelijke toelichting

4/5
Patisserie

leuke leerzame opleiding

5/5
Allround Coach

De cursus voldoet geheel aan mijn verwachtingen. De informatie en de wijze waarop die wordt gepresenteerd zijn heel aangenaam en helder en bieden mij alle ruimte om in de mij beschikbare tijd te studeren. De vlotte correctie is heel prettig en houd mij niet lang in de spanning. Een van de prettigste zaken vind ik wel dat de les voor je voorgelezen kan worden. Een aspect dat ik er graag bij zou willen is inzage in mijn huiswerk correctie zodat ik weet waar ik iets gemist heb en het beter kan doen voor de volgende keer. Ik geniet ook ontzettend van de toegang tot de bibliotheek waar ik allerhande onderwerpen erop na sla en kan downloaden.

4/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Heel informatief en leuk om te volgen, alleen de hoofdstukken bij het huiswerk klopt niet.

5/5
Aromatherapie

Hele leuke cursus! Duidelijk omschreven en uitgelegd !

5/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Het is een uitgebreide cursus die ook voor de gevorderde fotograaf nieuwe inzichten geeft maar ook voor de beginnend fotograaf zeer goed te volgen is. Fijne cursus en leuk om te doen.

4/5
Bewindvoerder

als zeer fijn, duidelijk. communicatie is kort wat erg fijn is. Altijd goed bereikbaar.

4/5
Autotechniek

Het is een fijne cursus en je hebt er erg veel plezier in!

4/5
Logistiek Supervisor

Ik ben echt blij voor deze cursus, ik doet voor eigen tempo, enige wat kan beter dat communicatie met Docent, soms gaat echt lang.

5/5
Latijn

Ik vind de cursus duidelijk en met goede uitleg van de materie. De huiswerkopgaven waarvan de antwoorden gegeven zijn een goede oefening.

5/5
Hondentrimmen

Hartstikke leuke opleiding, makkelijk te leren zowel uit de map als digitaal met goede begeleiding. Soms wat saaie lesstof maar door je docent een stok achter de deur om je te blijven motiveren. Je leert echt heel veel! NHA zeker een aanrader!

5/5
Sociale Psychologie

Ik ben zeer tevreden over deze cursus. De lesstof is duidelijk en de online colleges zijn een prettige aanvulling. Het is heel fijn dat het huiswerk snel wordt nagekeken.

5/5
Apps Programmeren

Net twee lessen af, maar helemaal leuk. Veel specifieke kennis heb ik niet vwb programmeren, maar ik "ben er niet vies van". Ooit, heel lang gelden de eerste stappen gezet en er daarna niet veel meer mee gedaan. Dit voelt weer een heel klein beetje als terug naar toen.

5/5
Piano

De cursus is in verstaanbare taal geschreven.De oefeningen die we zelf kunnen maken en dan verder in de cursus vind ge de oplossing. De geluidsopnamen om mee te spelen, zijn voor mij een beetje te snel. Maar ik heb een programma waarin ik de muziekstukken kan invoeren en de snelheid aanpassen, en geleidelijk versnellen.

4/5
Bloemist

De opdrachten worden duidelijk uitgelegd. Het is soms wat veel lees werk. Maar voor de rest wel overzichtelijk en je kan makkelijk dingen terug vinden.

4/5
Full Stack Developer

Ik ervaar de leeromgeving als prettig, fijn dat je ook met studiegenoten contact kan leggen. Ik mis nog wel een soort 'directe hulplijn' waarbij je meteen antwoord krijgt, iemand even meekijkt of even kan sparren over een stukje lesstof. Nu kan ik wel eenmalig een vraag stellen (waarom maar 1 per les? en waarom maar 500 woorden? Dat is best irritant.) maar ik ontvang dan antwoord en dat is het. Je kunt niet doorvragen of zeggen dat het antwoord niet is wat je bedoelt. Ik val nu steeds contacten in mijn sociale netwerk lastig met vragen omdat je daarmee wel in gesprek kan.

4/5
Algemene Natuurwetenschappen

Mooie cursus met breed scala aan onderwerpen

4/5
Massage

Ik vind het een heel leuke, leerzame en interessante opleiding. Ik heb veel plezier aan de opdrachten en vind het erg leuk om er mee bezig te zijn.

3/5
Basisveiligheid (B-VCA)

Ik heb het cadeau de tablet niet gekregen

5/5
Medewerker Personeelszaken

Geweldige en boeiende opleiding.

5/5
Assistent Drogist

Als zeer informatief en duidelijk.

5/5
Juridisch Medewerker

De studie is op je eigen tempo te volgen en via de assistente wordt je goed geïnformeerd en geënthousiasmeerd om je schouders er iedere les opnieuw weer onder te zetten! NHA weet je gemotiveerd te houden!

4/5
Data Protection Officer (AVG)

opdrachten zijn allemaal van hetzelfde soort

5/5
Roemeens voor Beginners

Overzichtelijk en goede leraars en leraressen.

4/5
Snellezen

Wat mij betreft zou het aantal lessen wat omlaag kunnen. Inhoudelijk ben ik tevreden

5/5
Latijn

De opzet van de cursus geeft je een goed beeld van dat deel van de geschiedenis waarin Latijn werd gesproken door de Romeinen.

4/5
Filosofie en Levensbeschouwing

De cursus Filosofie en Levensbeschouwing is zeer de moeite waard. Het geeft je inzicht hoe filosofen denken en dat geeft diepgang over hoe je naar je wereld om je heen en jezelf kijkt.

5/5
SketchUp (3D-tekenen)

Dit is mijn eerste studie online die ik volg en ik moet zeggen het heeft mij verrast en geïnspireerd! De lesstof kun je online vinden, en je kunt lekker met je map naast je laptop werken (wat ik prettiger vindt). Daarnaast is ook de leraar zeer kundig en krijg je een duidelijk antwoord op je vragen en krijg je goede tips van hem. De lessen in SketchUp werkten zo aanstekelijk op mij dat ik de studie waar 4 maanden voor staan in 3 weken heb afgerond! haha.

5/5
Sociale Hygiëne

Het is mijn eerste cursus en het bevalt me goed, het lesmateriaal is heel duidelijk en overzichtelijk per onderdeel goed omschreven in een les. Als ik nog een cursus zal gaan volgen ga ik het zeker weer bij NHA doen.

5/5
Beroepsfotograaf

Ik ben zeker tevreden over de studie die ik doe bij NHA, het enigste wat ik zou willen opmerken is dat het fijn zou zijn als ik vanuit de leraren eventuele tips zou kunnen krijgen of eventueel dat er gevraagd word of ik ergens mee zit of of alles lukt? En misschien ook wel na de melding of ik op koers loopt of achter loopt. Mvg, ***

5/5
Criminologie

Tot nu toe heel tevreden, ik krijg goede feedback terug en voel me ondanks de thuisstudie echt gezien door de docent

4/5
Emotionally Focused Therapy (EFT)

Goede structuur en duidelijke opbouw van de opleiding. Fijne begeleiding door de docenten.

5/5
WMO Consulent

Goeie begeleiding

4/5
Windows 11

duidelijke lessen,per onderdeel wordt het goed uitgelegd.

5/5
Astrologie

De cursus Astrologie ziet er prima uit. Ook het hele pakket die ik mocht ontvangen vond ik erg verzorgd eruit zien. Het terugsturen van de antwoorden van het huiswerk is supersnel. De ene dag weg de andere dag terug. Mijn dank aan de docente ***.

4/5
Vmbo Nederlands

Er wordt duidelijk uitgelegd over de onderwerpen die er zijn en daardoor leer je ook gemakkelijker. Alleen het nakijken van het huiswerk kan van mij wel wat sneller, want ik moet nu een week wachten totdat het is nagekeken.

5/5
Sport & Voeding

Ik doe de opleiding sport en voeding bij NHA en ik vind dat het een goede opbouw heeft qua lesstof. Het begint bij de basis, wel te vergelijken met biologie op HAVO niveau, en het wordt steeds ingewikkelder. De lessen en het huiswerk zijn verder duidelijk, dus ik ben helemaal tevreden.

5/5
SketchUp (3D-tekenen)

Goede beschrijving van de cursus. Tot nu toe werkt naar verwachting. Prettig om de cursus te volgen via map en online

4/5
Audicien Assistent

Tot nu toe is alles duidelijk genoeg om het goed te kunnen volgen. Ook vind ik de verwijzing naar een audicien pagina voor duidelijke foto's en uitleg heel interessant. Zo kan je zien hoe een oor er met bijv een afwijking uit ziet.

4/5
Management in de Zorg

Blij met hoe de cursus in elkaar zit. Ook voor mij ideaal in de thuissituatie

5/5
AutoCAD

Goede opleiding met duidelijke instructies en uitleg in het boek

3/5
Kroatisch voor Beginners

Ik mis in de inhoudsopgave van het boek informatie over de grammaticale onderwerpen die per hoofdstuk worden behandeld, dit zou het zoekwerk vergemakkelijken. Ik ben van mening dat de leerstof te moeilijk is om in 48 weken af te ronden. Het feit dat het geen Germaanse taal, de naamvallen en de uitspaak van de taal maken het bijzonder moeilijk om de woordenlijst snel te leren. Verder vind ik dat de audiobestanden niet bestemt voor beginners, ik ondervinden moeilijkheden met het volgen van de les, andere mankement van de audiobestanden is dat ik soms de intonatie in de zinnen mis.

5/5
Paardencoach

Ik volg met veel plezier de cusus paardencoach.Wat ik heel fijn vindt is dat je niet lang hoeft te wachten op je nagekeken huiswerk.En dus snel weet hoe je ervoor staat

5/5
Duits voor Beginners

Ik vind de cursus Duitse taal voor beginners heel goed geschreven. Mooie oefeningen. Hele snele feedback van leraar. Top! Met goede advies en opmerkingen.

5/5
Medewerker Personeelszaken

Ik ben op 28 september gestart met de cursus MPZ. Een heel goed opgebouwde, professionele cursus. Duidelijk lesmateriaal en gevarieerde huiswerkopdrachten. Wel pittig. De docent van Loonheffingen is zeer betrokken, het huiswerk wordt snel nagekeken en hij geeft je een leerzame feedback. Deze cursus is echt een aanrader.

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

een hele mooie cursus ik ben er heel blij mee en echt leerzaam maar er is een ding je huiswerk duurt heel lang voordat beoordeeld wordt en dat is wel een beetje vervelend zo doet geen 24 maanden maar 5 jaar over deze cursus het beoordelen van het huiswerk mag wel even sneller maar misschien heeft een docent het heel druk maar het neemt niet weg dat ik in de andere cursisten verder willen In de cursus hopelijk verbetert dit in de toekomst

5/5
Logistiek Management

De opleiding is van een goed niveau. Daarnaast is het voor mij persoonlijk enorm fijn dat ik de opleiding in het tempo kan volgen dat ikzelf wil. Hierdoor kan ik dit perfect combineren met mijn wisselende agenda. Dat alles vanuit huis kan vind ik tenslotte ook ideaal.

5/5
Aromatherapie

De cursus is uitgebreider dan ik dacht. Ik ben er blij mee!

5/5
Commerciële Teksten Schrijven

Deze cursus prikkelt mij door nieuwe inzichten te geven. Bij het insturen van het huiswerk, krijg ik een terugkoppeling waar ik verder mee kan.

4/5
Vwo Wiskunde A

Goede uitgebreide cursus.

4/5
Realistisch Tekenen

Duidelijke taal, makkelijk te volgen en daadwerkelijke en goede repons van de docent.

3/5
Data Science (Machine Learning)

De cursus was goed, maar het zou kunnen beter zijn als videos e geluiden bestanden toegevoegd werden aan de lesomgeving. Veel informatie moest ik gaan googlen en dat kost tijd

5/5
Autotechniek

Ik had deze cursus gekozen omdat ik meer wilde weten over autotechniek. En door deze cursus is mijn geheugen weer verfrist, en heb ik veel nieuwe feiten geleerd.

4/5
Loopbaancoach

Opleiding is qua inhoud heel goed. Echter ik mis alleen klein beetje de structuur. Ik ben nu zelf aantekeningen aan het maken om voor mezelf hier meer structuur in te krijgen. Ik ben wel een gestructureerd persoon dus kan ook aan mij liggen. Verder word huiswerk erg snel nagekeken en goede feedback gegeven. Dus al met al zeer tevreden.

5/5
Preventiemedewerker

De cursus geeft mij voldoende info als uitbreiding op mijn functie van milieukundige. De onderwerpen zouden verder uitgediept kunnen worden door bij elke les huiswerkopgaven toe te voegen. De zelftoets-vragen zijn een mooie aanvulling.

4/5
Basiskennis Loonadministratie

Duidelijk en overzichtelijk.

4/5
Management in de Zorg

Duidelijk omschreven, goede info. Goede begeleiding

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Ik volg met veel plezier deze cursus. De informatie is helder en uitgebreid

5/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Hele mooie aanvulling en studie op mijn dagelijkse werkzaamheden. Persoonlijk studeer ik de theorie uit boek en de huiswerkopgaven werk ik in Word uit en verstuur ik in Plaza aan mijn docent; met docent ben ik heel erg blij zij geeft mij positieve feedback en laat mij hierdoor groeien in mijn ontwikkeling ben echt superblij met deze studie en met mijn docent! Zou jullie bij een ieder aanraden om een opleiding te volgen dan is leren echt leuk en aanvulling op je leven!

4/5
SPH: Jeugd en Veiligheid

Verdiepend

5/5
Imago Stylist

een fijne duidelijke cursus. een fijne docent, Hanne met goede feedback waar je wat aan hebt.

5/5
Bewindvoerder

Makkelijke toegang. Snel antwoord.

4/5
Medische Terminologie

Goed te volgen en duidelijk beschreven. Ik lees na 4/5 opdrachten en hoofstukken alles nog een keer goed door en dat helpt wel met herkenningen en het leren van alle benameningen.

5/5
Vertrouwenspersoon

Fijn lesmateriaal. NHA Plaza is super handig en heel overzichtelijk. Huiswerk en vragen online insturen en snel nagekeken. Daarnaast ook het lesmateriaal op papier in een map. Kan ik lekker alles met een gekleurde highlighter onderstrepen. Heel fijn.

4/5
Banketbakker

Ik ben nog best wel in het

3/5
Basisopleiding Medewerker Beheer ICT

Nog steeds geen welkomstpagina ontvangen

4/5
Basisopleiding Medewerker Beheer ICT

Leuke cursus

3/5
Apps Maken

Prima begeleiding. Extra kosten verbonden aan het publiceren van apps. Veel herhaling in de lessen.

5/5
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Naar mijn mening is onderwijs en training door NHA flexibel, effectief en doelgericht, waardoor iedereen overal en altijd gemakkelijk kan studeren. Dank u voor uw service

4/5
Arbeidsrecht

Ik ben nog maar net begonnen met de cursus maar ik ben nu al enthousiast! Het pakket kwam eerder binnen dan verwacht en alles wordt duidelijk uitgelegd. De cursus zelf fijn geschreven waardoor het makkelijk leest en de optie op papier en online is top! Mijn huiswerk wordt binnen een dag nagekeken wat ook erg fijn is. De reden dat ik het geen 5 sterren heb gegeven is dat ik denk dat de huiswerk en oefenvragen iets diepgaander kunnen zijn, zodat je echt zeker weet dat je de stof kent.

5/5
Office 365 voor Windows

Duidelijke lessen. Per onderdeel wordt het goed uitgelegd. Fijn dat je de docent vragen kunt stellen. Je huiswerk wordt heel snel nagekeken. Je krijgt dan je punt en weet dan ook of je nog aandacht moet geven aan die les of dat je door kunt gaan met de volgende les. Ik ben zeer tevreden.

5/5
Dierenartsassistent

Op tijd gekregen en het wordt ook snel nagekeken De cursus ziet er goed uit en de hoofdstukken die ik gedaan heb zijn goed en goed begrijpbaar

5/5
Patisserie

Prima aanvulling waarmee ik al bezig was.

3/5
Python

Naast het boek (goed) niet zo heel veel toegevoegde waarde.

4/5
Professional Organizer / Opruimcoach

De opleiding is goed opgebouwd en duidelijk beschreven. Het is fijn om elke les een mogelijkheid te hebben tot het stellen van vragen aan de docent. Fijn dat er ook een online motivatiecoach is.

5/5
Secretaresse

Makkelijk studeren

5/5
Software Developer

Handig, hulpzaam en duidelijk

4/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

De opleiding is erg leuk. De theorie is lekker te lezen en je raakt enthousiast waardoor je steeds nog meer wil leren. Het enige wat ik graag zou zien is wat meer filmpjes met hoe je dingen instelt en hoe je dingen toepast in de praktijk. Dat vind ik nu nog best wel veel zelf uitvogelen en is niet ergens beschreven. Maar verder ben ik erg enthousiast en raad ik het iedereen aan!

5/5
Copywriter

Fijne en duidelijke cursus met goede feedback van de lerares.

4/5
Basisopleiding Gehandicaptenzorg

1e deel is algemene stof. Heeft niets met gehandicaptenzorg te maken.

5/5
Software Developer

Duidelijke aankondiging van hoe de les in elkaar zit en duidelijke vormgegeven online leer omgeving.

4/5
Schuldhulpverlening

Goed, lastige huiswerkopdrachten

5/5
Beroepsfotograaf

Alles wordt duidelijk uitgelegd. De opdrachten zijn leuk en gevarieerd.

5/5
Imago Stylist

Ik ben nog maar net begonnen met de opleiding maar vind hem zeer interessant. Ook wel een beetje pittig maar dat is een goed iets. Begeleiding is goed en snel ik heb een goede keuze gemaakt.

5/5
Positieve Psychologie

Ik ben blij dat ik alle informatie niet alleen digitaal maar ook op papier kreeg. Dit leest voor mij wat makkelijker. De cursus is helder en leuk om te volgen.

4/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Ik ben pas begonnen met de cursus. Tot nu ervaar ik het goed.

4/5
Fietsenmaker

Ik vind de studie materiaal compleet en goed te volgen, de docent reageert snel, er is meer dan genoeg opties voor hulp en extra informatie op de website. Alles wat een student nodig heeft.

3/5
Basisopleiding Medewerker ICT

Oude Office liever 2021 ipv 2019

4/5
Commerciële Teksten Schrijven + SEO

Ik ben nu 3 weken bezig met de cursus. Elke week doe ik een les, zo blijft er tijd over voor gezin, familie en huishouden. De huiswerkopdrachten kosten mij redelijk veel tijd, maar dat komt door mijn onzekerheid. Je krijgt snel feedback van je docent(e) dus dat werkt erg fijn!

4/5
Management Assistent

Net begonnen met opleiding tot nu toe ervaar ik het deelnemen aan de management assistant Al's prettig.

5/5
Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten

Leerzaam

5/5
Datingcoach

Bijzonder uitgebreid en interessante informatie betreft over t gekozen onderwep / coaching. De lesstof, vragen ( lees huiswerk) En feedback van de coach zijn waardevol en inspirerend.

4/5
Basisopleiding Verpleegkundige

Ik vind het een interessante opleiding.

5/5
Eigen Webshop Starten

Goede ondersteuning en uitleg

5/5
Belastingwetgeving (module MBA Moderne Bedrijfsadministratie)

Veel overzichtelijk materiaal zowel online als in de map. Zou wel fijn vinden als je tekst kon selecteren, knippen en plakken in de online cursus. Maak nl altijd korte uitreksels. Leert makkelijker.

4/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Nog maar net begonnen, maar opdrachten worden met goede feedback nagekeken en vragen worden prima beantwoord. De online omgeving is fijn en overzichtelijk!

5/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Zeer fijne begeleiding en goed lesmateriaal

5/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Prima cursus, digitale platform is makkelijk, snelle correctie terug van de docent!

3/5
Werkvoorbereider

Eerste thuis studie cursus dus nog geen vergelijkingen

5/5
Nederlands voor Anderstaligen

Hele duidelijke uitleg, goede uitleg van de leraren op mijn vragen

4/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

goede interactie met docenten

5/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Duidelijke lessen en goede feedback van de leerkracht. De huiswerkopdrachten komen netjes en snel beantwoord terug met positieve onderbouwing van het curus materiaal. Er miste een bladzijde in het lesboek en ook dit werd snel netjes opgelost.

5/5
Loopbaancoach

De opleiding sluit goed aan bij mijn ambities. Daarbij is de leerstof mooi uitgebalanceerd aangeboden en is de literatuur perfect aangesloten hierop. Daarnaast is het ingeleverde huiswerk steeds zeer snel door de docent beoordeeld. Dit geeft een extra stimulans. Bovendien kan ik de opgedane kennis steeds direct in de praktijk toepassen.

4/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Alles duidelijk omschreven. Ben nog maar aan het begin maar ziet er allemaal goed uit

4/5
Grafisch Vormgever

lessen zijn goed te volgen

5/5
Full Stack Developer

Bevalt me goed

5/5
Secretaresse

Leuke cursus, alles wordt duidelijk uitgelegt.

3/5
VOL-VCA

Cursus goed te doen maar heb er toch een boek bij gekocht. Nalezen en opzoeken is onhandig. Meerdere schermen met verschillende hoofdstukken opzetten, geeft errors. Tip om na ieder hoofdstuk huiswerk te integreren., niet na 4 hoofdstukken pas. Ook de manier van huiswerk opsturen is uit 1997. In een worddocu. Beter zou gewoon een invulformulier zijn. Inmiddels wacht ik al 2 weken op het kunnen maken van een examen. Heb de cursus VCA VOL gedaan maar bijgekocht examen is VCA BASIS. Vreemd. Ik doe ook geen examen slager als ik voor bakker heb geleerd. Contact daarover gaat dramatisch langzaam. Na 2 weken nog steeds geen fatsoenlijk antwoord.

5/5
Beroepsfotograaf

Ik ben tevreden over de cursus. Aangezien je ook gelijk je camera leert kennen. Met alle ins en outs

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Tot nu toe erg tevreden. Plaza is handig en duidelijke uitleg en instructies

4/5
Beroepsfotograaf

De respons van de begeleider van deze cursus is prima, huiswerk wordt snel beoordeeld. Ben nu pas bij hoofdstuk twee dus wellicht komt deze info nog maar tot op heden wordt er weinig inzicht gegeven in prijzen en contracten met opdrachtgevers en modellen. Ik had verwacht dat er wat meer inzicht gegeven zou worden in het commerciële deel. Het technische deel begrijp ik allemaal maar juist het vragen van de juiste bedragen voor o.a. stockfoto's of tarieven met modellen en opdrachtgevers mis ik een beetje.

4/5
Dierenartsassistent

Naast mijn huidige baan is het goed te combineren. De lessen kunnen soms pittig zijn. Maar als ik een goede beoordeling ontvang na het indienen van mijn huiswerk, stimuleert mij alleen maar meer om het beste van mezelf eruit te halen.

4/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Deze opleiding is heel goed te combineren met gezin, huishouden en werk. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. Zodat ik mijn werk in de praktijk straks kan verzegelen met een diploma. De thema’s zijn goed opgesplitst in korte behapbare hoofdstukken. Met daarin duidelijke praktijkvoorbeelden, waardoor de theorie direct een goed inzicht geeft. Hierdoor blijft het overzichtelijk en de oefenopdrachten sluiten daar goed op aan.

5/5
Banketbakker

Super leuke opleiding. Enorm leerzaam. Voor je t weet ga je harder omdat het leuk is. Vervolgens krijg je je vervolg pakket sneller. We vliegen er doorheen

3/5
Mental Coach

Veel opzoekwerk buiten de lesstof om. Te weinig inhoudelijk. Leuk om te volgen, maar voor wat je koopt wel wat weinig lesstof waar je echt mee uit de voeten kan...

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Erg makkelijk en simpel uitgelegd, deze opleiding is echt voor iedereen te doen.

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Het gaat tot nu toe heel goed

4/5
Callcentermedewerker

De opleiding is goed te volgen. De leraar biedt de juiste begeleiding. en de online bibliotheek vind ik top. één min punt; ik heb de noise cancelling headphone nog steeds niet ontvangen.

5/5
Office Management

Voor nu ervaar ik het als een duidelijke en prettige manier van het volgen van een opleiding en kan ik dit alleen maar aanraden.

4/5
Gimp Fotobewerking

Tot op heden (ik ben pas bij les 3) heb ik geen opmerkingen.

5/5
Recruiter

Duidelijk en fijne opleiding! Je leert veel wat je ook gelijk in de praktijk kan toepassen. Ik zie wat er in de tekst staat terug bij de organisatie. Ook gebruik ik nu boolean searchen!

4/5
Loopbaancoach

Helder en duidelijke cursus.

4/5
Bartender + Wijnbrevet

Bevalt tot nu toe zeer goed, wordt fijn begeleid ook tijdens een thuisstudie

4/5
Fietsenmaker

Cursus is erg overzichtelijk en goed te begrijpen en je wordt ook van alle kanten goed begeleid

4/5
Arduino Programmeren

Prima cursus

3/5
Voedingsleer

Op het moment dat ik de cursus heb ontvangen kreeg ik meteen bericht dat mijn docent 4 weken afwezig was. De eerste maand moet je het dus al zelf uitzoeken. Ondertussen heb ik de cursus volledig ingestuurd en zit ik nog steeds te wachten op de cijfers. Niet echt motiverend om te starten met begeleiding waarbij de docent zo lang afwezig is.

5/5
Voetreflexologie

Inmiddels bij les 3 voetreflexologie, de informatie is duidelijk en de filmpjes maken dat je gelijk goed aan de slag kan.

5/5
Leefstijlcoach

Fijne heldere opleiding, zowel op print als op computer, dus je kunt te allen tijde en overal je lessen inkijken.

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Super fijn. Alles is netjes geregeld en je leert er de beste tips en trucjes mee !

5/5
Raspberry Pi Programmeren

duidelijk , overzichtelijk en goede begeleiding

3/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Ik ben net begonnen. Kan er nog weinig over zeggen.

5/5
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

fijne theorie; makkelijk te lezen. fijne opdrachten

4/5
Preventiemedewerker

goede cursus voor medewerkers die meer betrokken willen raken in een organisatie op gebied van sheq.

4/5
Orthomoleculaire Therapie

Ik ben nog niet zo lang bezig. maar tot nu toe is het erg interessant. Goede duidelijke lesstof.

5/5
Expediteur

Zeer goed te doen, alles staat goed omschreven in de leerstof en erg leerzaam

5/5
Budgetcoach

Ik ervaar de opleiding als zeer duidelijk, alles staat duidelijk weer gegeven en ook contact en feedback van de docenten is helemaal prima tot zover

4/5
Portugees voor Beginners

goede introductie in Portugees wel een beetje nog gericht op vakantie-gesprekken

5/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Ik ben net begonnen dus ik vind het iets te vroeg om te vertellen hoe tevreden ik ben. Het onderwerp interesseert mij al heel lang en ik vind het leuk om met de cursus bezig te zijn. Wat beter zou kunnen: de paragraafvermelding klopt niet helemaal omdat de oude indeling nog gebruikt wordt; dit zou aangepast moeten worden; ik vind het verwarrend zo. Daarnaast zijn de namen van de personen die in de voorbeelden worden genoemd erg oubollig (***, ***, ***, ***): dit zou ook wat gemoderniseerd mogen worden. Tenslotte vind ik dat er bij de voorbeelden (blauwe achtergrond) te weinig alinea's staan en deze niet consequent worden gebruikt: bv. op p. 42 worden bij 2 vragen (39 en 40) steeds 4 personen opgevoerd. Het is duidelijker als bij elke persoon een nieuwe alinea wordt gebruikt (bv. bij *** in vraag 39). Verder vind ik de cursus leuk en interessant; ik heb zojuist les 2 afgerond en ben nog maar net begonnen. Maar nu heb ik veel tijd, dat gaat straks veranderen, dus gedaan is gedaan!

4/5
Wandelcoach compleet

Het is nog erg vroeg om er een goede inhoudelijke terugkoppeling over te geven, maar de huiswerkopdrachten vind ik niet altijd even duidelijk omschreven. Er is veel ruimte voor eigen interpretatie, hiernaast mis ik toetsmomenten over de theorie.

4/5
Voedingsleer

Uitgebreider dan gedacht. Het huiswerk doorsturen naar de docent voelt voor mij nog wat omslachtig en zou denk ik efficiënter kunnen. Maar op zich prima tot zo ver.

4/5
Patisserie

Helder cursusmateriaal, goede opdrachten. En snel antwoord op vragen en opgestuurde opdrachten. Goede tips om resultaat te verbeteren. Zou fijn zijn als je document kan uploaden van bv 25 MB ipv 10., dit ivm omvang van de foto’s.

5/5
Rekenen

Duidelijke uitleg en goede hulp indien nodig. Fijn dat je de optie - beschikbaarheid over papier en digitaal hebt zodat je kan kiezen of wisselend kan gebruiken. Ik hoop dat de verbeteringen die ik aan de docent heb doorgegeven worden doorgevoerd.

5/5
Financial Assistent (BKC+BKB) + Computerboekhouden met Exact Online

Prima cursus met duidelijke lesstof.

4/5
Medewerker Administratiekantoor

Ik ben hier pas mee begonnen dus kan nog niet oordelen of het goed is. Wat ik wel erg prettig vind is de mogelijkheid tot contact met de docent voor vragen en het nakijken van de huiswerkopdrachten

3/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Ik mis een eenvoudige communicatie met de docent.

4/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

Ik ben apothekersassistente en dit is heel wat anders. Interessant en ik moet mezelf inlezen in dese stof

4/5
Hondentrimmen

Ben nog maar net begonnen maar vond de start erg overzichtelijk

4/5
Vertrouwenspersoon

De vragen/huiswerkopdrachten zijn soms heel breed geformuleerd, maar uit de lesstof komt wel duidelijk naar voren wat belangrijk is.

4/5
Logistiek Supervisor

Goed

4/5
Front-end Developer

Opzet van de lessen is een beetje saai, mag wat levendiger. Reactie van de docenten op vragen mag sneller.

5/5
Interieurstylist + SketchUp

Het les materiaal is zo leuk, dat het moeilijk is om het weg te leggen..ik heb een drukke baan, maar ik smokkel extra tijd om weer te mogen studeren...

5/5
Makelaar

Ondanks dat ik net aan de opleiding begonnen, sinds 01-10-2022, heb ik een zeer positieve indruk van zowel de opleiding qua lesmateriaal, NHA website en Plaza!. Het lesmateriaal is netjes verzorgd, inhoud prima en de websites functioneren eveneens prima. Ook de inschrijving alsmede de werking via Stap(budget) verliep zeer soepel en zonder verstoringen.

4/5
Grafisch Vormgever

Tot nu toe ben ik erg tevreden, al ben ik nog maar kort bezig. De cursus is heel begrijpelijk geschreven en dus goed te volgen. De opdracht zijn prima qua niveau en ook leuk om te doen.

4/5
Journalistiek

Duidelijke en concrete cursus. Huiswerk wordt snel nagekeken. Het valt me op dat oudere onderzoeken in de cursus genoemd worden, een update zou hierbij een goed idee zijn.

4/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Vragen zijn lastig terug te vinden in de theorie. Veel zelfstudie met weinig feedback mogelijkheden.

5/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Duidelijke uitleg en fijne, nuttige feedback na inleveren van de huiswerkopdrachten

4/5
Barista

De opleiding is anders dan ik in eerste instantie had verwacht. Toch is het erg leerzaam en interessant. Blij dat ik hiervoor heb gekozen.

4/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

Op dit moment ben ik bijna aan het eind van de tweede les. Ik vind de lessen overzichtelijk en helder omschreven. Heel soms mis ik nog wat aanvullende informatie.

5/5
Weddingplanner

Vind dat het allemaal goed is uitgelegd, nog enigszins contact met de docent, en docent reageert snel op ingeleverd huiswerk. Zeker een aanrader!

5/5
Wijnbrevet

Leren via NHA is heel prettig. Je kan je eigen tijd indelen en bij mijn opleiding (wijnbrevet) is er een vakdocent die ik vragen kan stellen op het moment dat ik iets niet begrijp. Het studiemateriaal, is naast digitaal, ook hardcopy beschikbaar, waardoor ik overal kan studeren. Via het studentenportaal dien ik gemakkelijk mijn huiswerk in. Met de feedback die ik ontvang van mijn docent kan ik mij goed voorbereiden op de uiteindelijke landelijke toets. Studeren via NHA is zeker een aanrader!! Uiteindelijk rond je je cursus / opleiding af met een diploma of getuigschrift.

4/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Ja ervaar de cursus als prettig en werkt stimulerend/motiverend. Ook leerzaam!

4/5
Illustrator

Soms beetje lastig om dat dit mijn eerste kennismaking met het onderwerp is en ik ook niet alle termen ken.De video is wel handig maar komt niet erg professioneel over.

4/5
Budgetcoach

Laagdrempelige instap voor een leerzame cursus waarmee je jezelf kunt doorontwikkelen. Het commentaar van de leerkrachten op het huiswerk zou wel wat uitgebreider mogen. Maar dat kan per leerkracht verschillen.

4/5
Interieurstylist

Ben net gestart maar ervaar dat de communicatie met de docent prettig is. Inhoud cursus is erg leuk.

4/5
Budgetcoach

Duidelijke cursus

5/5
Make-up Artist

De opleiding make m-up artist is vrij eenvoudig om vanuit thuis online te volgeN naast je baan. Daarnaast heb je docenten die je hierbij kunnen begeleiden. Ik zou het zeker aanraden.

5/5
Front-end Developer

Zeer duidelijk lesmateriaal. Goed te volgen. Fijn dat een docent je werk nakijkt. Zouden iets meer oefeningen in mogen om het beter te onthouden. Niveau van de opleiding kan ik niet echt ergens vinden.

4/5
Software Developer

Heb nu een aantal lessen gevolgd. 'k Vind het duidelijk omschreven en heel interessant!

5/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Sinds september volg ik deze cursus voor beroepsfotograaf bij NHA,, en het bevalt erg goed. Alle lesstof is te vinden in mijn leeromgeving online op Plaza, en heb ik ook op papier in mappen ontvangen. Ik kan het zelfs voor laten lezen in mijn ‘Plaza’. Op mijn ingezonden huiswerk krijg ik altijd heel uitgebreid antwoord van mijn docent op vragen die ik soms meestuur.met mijn huiswerk. Echt helemaal super, deze opleiding op deze manier, raak er erg gemotiveerd door om mijn doel te halen! Een baan als zelfstandig beroepsfotograaf! Heel blij dat ik heb besloten om hier een cursus te volgen, een aanrader voor iedereen! Vriendelijke groet, Diane Visscher

5/5
Bloemist

Het cursusmateriaal is duidelijk en overzichtelijk. Het ingezonden huiswerk wordt snel nagekeken met feedback waar je iets aan hebt.

4/5
Financial Assistent (BKC+BKB) + Computerboekhouden met Exact Online

Overzichtelijk en fijn om het ook online te kunnen volgen

4/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Heel mooi cursus, maar voor mij een beetje moeilijk. De theoretische deel is lang. Ik denk dat korte theorielessen met meer oefeningen gaan beter voor mij.

3/5
Patisserie

Lesboek is tot nu toe(les2) goed te volgen, soms staan er tegenstrijdigheden mbt plaatjes en tekst. Eerste contact met docent is oké, vraag me wel af er nog een live contactdag is waar je obv de docent praktijk opdrachten gaat doen.

4/5
Mode Adviseur

Nu bijna op de helft en eerlijk gezegd vind ik de cursus boven mijn verwachting her is veel intensiever eb heel breed dan ik in eerste instantie had gedacht. Ben dus heel tevreden.

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Duidelijke lesstof en het ingestuurde huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
Copywriter + SEO

De opleiding is overzichtelijk weergegeven en mijn online docent is snel met het controleren van mijn ingestuurde huiswerk en zeker heel vakbekwaam. Heel fijn en bemoedigend!

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Ik ben erg tevreden over mijn cursus wimperlifting/wimperextentions. Het is erg leerzaam en duidelijk uitgelegd. Gek dat je het zo goed leert van een online platform!

5/5
Kapper

Mooi duidelijk beschreven, goed te begrijpen

4/5
Speltherapie

Ook al ben ik pas net begonnen, ik ervaar de opleiding en het lesmateriaal tot nu toe als overzichtelijk en inhoudelijk goed opgebouwd in tekst en hoeveelheid. Ook de online omgeving van Plaza, het inleveren van het huiswerk en het contact met de docent verloopt naar wens. Wat soms nog wat lastiger is, zijn de opdrachten toepassen in de praktijk. Het zou handig zijn als van sommige praktijkopdrachten een kort filmpje te zien is om als voorbeeld te dienen en wat meer inzicht te geven.

4/5
Positieve Psychologie

Ben pas bij les 2, maar tot nu toe is het allemaal duidelijk en overzichtelijk.

3/5
Aromatherapie

Het studiemateriaal is zeer aantrekkelijk. Mogelijkheid om de studie via de computer te volgen met indien gewenst een voorlees functie. Helaas niet te doen via het tablet dat je ontvangt bij de cursus (zelf nog niet ontvangen, dochter wel) die is van een belabberde kwaliteit en niet vooruit te branden. Reactie snelheid van de studiebegeleider zou voor mij sneller mogen, maar ik begrijp ook wel dat ze dit doen naast hun werkzaamheden.

5/5
Eigen Sieradenwebshop Starten

Fijne opleiding met goede uitleg en snel antwoord van de docenten. Er zit ook een kit bij met spulletjes die je nodig hebt voor een aantal opdrachten, maar als je nog niet veel in huis hebt is het wel wat weinig. Het zou ook fijn geweest zijn als er vooraf een lijst zou zijn met spullen die je eventueel zelf nog zou moeten/kunnen aanschaffen.

4/5
Sportpsychologie en Coaching

Compleet overzichtelijk en begrijpelijk

5/5
Wandelcoach compleet

Goede uitleg van de lesstof en huiswerk opdrachten. Goede tools die ik kan gebruiken

5/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Fijn systeem om huiswerk in te leveren. Snelle reacties van de docenten. Goede feedback op de gemaakte opdrachten.

5/5
Scenario Schrijver

Ik heb een hele fijne ervaring met de docent. Binnen 48 uur ik dan ook meestal antwoord op mijn opdrachten. Hij geeft fijne goede feedback op de opdrachten.

5/5
Illustrator + Illustratief tekenen

Hele leuke en leerzame cursus! Ik werk al veel met Illustrator maar kende niet alle tools. Begint echt bij de basis en wordt steeds een stukje uitdagender. Veel technische opdrachten maar ook creatieve. De cursus illustreren is ook leuk, vooral heel creatief. Ik heb pas 2 lessen gevolgd dus kan het nog niet beoordelen over de hele cursus. Docenten zijn behulpzaam en vriendelijk. Ik ben zeer gemotiveerd om het af te maken. Dat is soms lastig bij thuisstudies maar bij deze niet.

5/5
Logistiek Teamleider

Mooie cursus waar je ontzettend veel van opsteekt.

3/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Ik vind het moeilijk om dit nu al te beoordelen. Daarom geef ik nu 3 sterren. Dit is mijn 3e cursus bij NHA. Deze cursus is anders opgebouwd dan de vorige. De eerste 2 waren in map en online. Nu zijn het boeken en kun je in de map lezen wat je moet doen. Ook de antwoorden zijn op een andere manier te vinden. Ik moest tijdens het eerste hoofdstuk echt wennen dat het een andere methode is. Maar waarschijnlijk zal ik het later net als de andere studies beter beoordelen. Ik ben nl dik tevreden over NHA.

5/5
Wimperlifting

Alles altijd netjes en duidelijk!

5/5
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

Duidelijk en degelijk opgezet. Stevig materiaal!

4/5
Programmeren in C#

Mooi zou zijn als er een soort van startdocument is. Waar te bginnen en hoe verder?!

5/5
Fietsenmaker

Leuke en goed opgezette cursus. Duidelijke tekst, foto's en tekeningen

5/5
Medische Terminologie

Studiemateriaal ziet er netjes, overzichtelijk en goed leesbaar uit. Het is goed te volgen.

4/5
Wimperlifting + Wimperextensions

++ fijne manier van schrijven van het lesmateriaal. snelle beoordeling van docenten. - - weinig producten om mee te oefenen. (voor bijna 1000 euro vind ik wel dat er meer solutions in het pakket mogen zitten om een paar keer wimperlifts mee te oefenen). er zat van elk pakje maar 1tje in zodat je er 2-3x mee kan oefenen.

5/5
Budgetcoach

Ik ervaar de cursus erg prettig, ik bepaal zelf wanneer en hoeveel ik studeer. Ook leer ik tijdens deze cursus hoe ik zelf ook nog beter kan budgetteren. Enorm fijn dat ik na deze cursus mensen en eventueel bedrijven kan helpen met hun budgetten helemaal in deze zware tijden van inflatie en hoge energie kosten. Mijn streven wordt dan ook zoveel mogelijk mensen hun balans weer terug te vinden en weten waar alles blijft en een beter inzicht te geven. De leraren die je advies geven en je helpen bij het iets niet snappen van een oefening is enorm fijn.

5/5
Voetreflexologie

De opleiding is goed verzorgd en netjes .echt een aanrader.

4/5
Weddingplanner

Ik ben erg tevreden tot nu toe, ben pas begonnen maar de hoofdstukken worden per onderdeel erg goed uitgelegd en is heel leerzaam, een fyne cursus waar je echt iets mee kan in de toekomst!

5/5
Interieurstylist

Ik vind de cursus helder, uitdagend en leuk. Ik leer super veel en wordt steeds nieuwsgieriger. De feedback van de docent is leerzaam.

4/5
Loopbaancoach

Duidelijke beschrijving, fijne en overzichtelijke website/ portaalsite. Daarnaast ook de optie om E-Books te downloaden vind ik erg ondersteunend.

5/5
Effectief Communiceren

Weinig aan op te merken

4/5
Lean Management

Ik ben tevreden omdat de inhoud past bij mijn verwachting en de begeleiding goed is.

4/5
Software Developer

1 week na de start van de opleiding om een review vragen vind ik te snel. Tot zover werkt de manier van thuis leren prima en de leerkracht reageert snel. Of de les stof naar verwachting is kan ik nog niks over zeggen.

5/5

Ik ben zeer tevreden over de lesmaterialen en de hoeveelheid. Ook wanneer je het huiswerk inlevert, heb je het cijfer en het nagekeken huiswerk uiterlijk de volgende dag terug. Het enige is dat er aangegeven is dat je op je eigen tempo kan studeren. Nu ben ik, sinds vorige week, met mijn eerste deel klaar, maar moet 3 weken wachten tot ik het volgende deel van de opleiding binnen krijg (staat gepland op 31 oktober). Dat haalt het tempo er wel een beetje uit, want in die 3 weken kan ik bijna het volledige volgende deel maken. Verder helemaal tevreden over alles!

4/5
Business English

Lesmateriaal is prima. Docent kijkt snel na. Enige wat ik mis is een studiegenoot om het spreken mee te oefenen. Nu maar podcasts etc luisteren om zoveel mogelijk van de uitspraak mee te krijgen.

3/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Weinig oefeningen met antwoorden, Het zou beter zin als er bij elke theoretische uitleg oefeningen zouden zijn. . De briefen als huisopgaven hebben volgens mij weinig nut. De inhoud is veroudert.

4/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Ik vind allemaal duidelijk uitgelegd en mijn docent ijkt huiswerk snel na

4/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Ik ben net begonnen maar ik ben enthousiast, het lezen van de hoofdstukken is prettig. Je moet wel goed kijken wat precies de route is wat betreft de antwoorden zelf nakijken en welke antwoorden je moet opvragen bij de docent. Maar dat is een kwestie van wennen. De leerstof is interessant en laagdrempelig geschreven. Dat is fijn .

5/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Super opleiding kan zelf mijn tijd indelen en krijg goede feedback als ik daar om vraag!

5/5
Software Developer

Ik ben nu een maand bezig en ik vind de cursus erg leuk en uitdagend. Ben benieuwd wat er allemaal nog meer komt.

5/5
Modeontwerper + Kleding Maken

Ik vind het heel prettig te lezen zoals mijn docenten mw. Carolina Berkenveld en dhr. Berry Timmers zich hebben voorgesteld. Ik heb al een keer huiswerk opgestuurd en het werd heel gauw nagekeken. Het is wel heel veel stof om te lezen, maar alles wordt uitvoerig uitgelegd. Ik doe de opleiding met veel plezier en ga vandaag alweer huiswerk inzenden. Ik ben heel benieuwd naar de feedback van mijn docent; het is altijd spannend!

5/5
Praktijkdiploma Financieel Ondernemer

Alles is heel duidelijk en goed te vinden, het is fijn dat je de lesstof thuis gestuurd krijgt en ook online kan zien. Huiswerk wordt heel snel na gekeken.

5/5
Dierenartsassistent

Heel veel informatie, maar ook best pittig om te leren. Maar de mevr. die het voor mij na kijkt is geweldig. Elke keer krijg ik heel snel mijn lessen gecorrigeerd als dat nodig is terug. Dan kan je meteen weer verder, want soms moet je toch als je met een volgend hoofdstuk bezig bent, weer even terug naar een vorig hoofdstuk. En daarom is het fijn dat zij heel snel je huiswerk nakijkt. Een dikke 10 krijg ze hier van mij! Super.

4/5
Make-up Artist

Ik vind de leerstof heel duidelijk omschreven. Ik kan me voorstellen dat soms filmpjes een hele praktische aanvulling zouden zijn, met name voor instructies hoe je sommige dingen moet doen. Ik zoek nu soms zelf iets op YouTube op. Het make-up pakket dat je erbij krijgt erg summier (wel van goede kwaliteit); je kunt er niet de cursus mee starten in ieder geval. Verder prima cursus; ik ben er tevreden over. Het huiswerk wordt ook snel nagekeken.

4/5
Secretaresse

Duidelijke lesstof. Ook huiswerkbegeleiding is goed met goede feedback. Misschien is het wel een idee of sommige lesstof toe te lichten met een online filmpje ?

5/5
Word 2019

Is heel duidelijk, al moet ik soms even zoeken naar de juiste knop.

4/5
Emotionally Focused Therapy (EFT)

De cursus / opleiding EFT met behulp van een leerboek geeft mij ruimte om mij beter voor te bereiden op vervolg studies in deze richting. Constitutionele coaching is voor mij een einddoel, Deze cursus geeft mij in de ‘wachttijd’ op die betreffende studie, een mooie kans om duidelijke lijnen te leren herkennen in ‘relaties’. De juiste vragen leren stellen en een dosis mensen kennis op te leren nemen. Het TOB gesprek is essentieel voor elk ‘paar’. Dat elkaar niet uit het oog (meer) wil raken. Aanrader zowel persoonlijk als voor anderen. Verbindend!!

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Gewoon perfect

5/5
Mental Coach

Ik ervaar de opleiding voor mental coach als zeer positief. Ieder einde van een hoofstuk triggert je al om naar het volgende te gaan, benieuwd wat daarin staat.

5/5
Notuleren

Ik ben nog maar net begonnen maar het is duidelijke stof en makkelijk leesbaar

5/5
SketchUp (3D-tekenen)

zeer toegankelijk en snelle reacties van de 'docent'. De werkmap, die ook online te vinden is, is heel duidelijk en stimuleert om aan de slag te gaan.

4/5
Banketbakker

Interessant en goed uitgelegd. Wel even wennen aan het maken van alle berekeningen. Ik mis nog ( les 2 net afgerond) filmpjes met uitleg/ voordoen van recepten, hoop zo dat dat verderop in de (digitale) cursus er wel bij zit.

4/5
Front-end Developer

Goede basis om verder te bouwen. Met deze kennis heb je de elementen te pakken om verder te groeien.

4/5
Office 365 voor Mac

het is goed te volgen, alleen soms is het zoeken en blijkt er intussen een update in word te zijn geweest, waardoor het net even anders staat dan beschreven.....

4/5
Snellezen

Prima cursus. Goede begeleiding en terugkoppeling van ervaren docent.Cursus op papier en digitaal te maken en volgen.

5/5
Schuldhulpverlening

Zeer volledige lessen. Handig in combinatie met de digitale leeromgeving Plaza. Snelle feedback van de docent. Kortom, een interessante opleiding waar je zeker iets aan hebt.

5/5
Schoonheidsspecialist(e) Branchediploma

De leerstof is erg uitgebreid, het is fijn dat er op Beauty level er dieper op in wordt gegaan.

4/5
Stressmanagement / Stresshantering

Het is makkelijk te lezen, staan grapjes in en leest gewoon makkelijk weg. De vragen zijn goed en kun je de antwoorden opzoeken in je tekst Goede oefeningen Super lieve juf met goede uitleg enzo Ik heb zelfs al Paar mensen geadviseerd deze cursus te volgen

3/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Ik doe het nog te kort om echter oordeel te geven.

5/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Ik ben super tevreden. De leerkrachten reageren snel en duidelijk. Eva houdt mij op de hoogte of ik nog op schema ben en geeft tips

5/5
Nederlandse Gebarentaal

Dit is mijn eerste kennismaking met een cursus van NHA en ik ben aangenaam verrast hoe leuk en fijn deze manier van studeren is. De communicatie en verzorging rondom de cursus is tot in de puntjes verzorgd - waarvoor mijn dank en waardering - en de feedback van de docent is vlot en betrokken. Deze cursus van NHA kan ik van harte aanbevelen.

4/5
Secretaresse

Ik zou nog wat persoonlijker maken! Zodat je wel direct contact hebt met je leraar! Bij het mailen, kan ik niet terug mailen.

4/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

De cursus is vrij uitgebreid en naar mijn idee bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben met fotografie. Ben je beginneling dan vind ik de cursus best pittig om de verkregen informatie te kunnen begrijpen.

5/5
Financial Assistant (BKC en BKB)

Vanaf het eerste contact wordt je meegenomen in het proces en begeleid.

4/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Tot zo ver een interessante opleiding met goede begeleiding.

3/5
Hovenier

Van wat ik nu heb geleerd interessant maar ik mis de juiste opbouw en eigenlijk net iets meer informatie, dan wel praktische informatie over de Hoveniers opleiding.

4/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Fijn dat je je eigen tempo mag bepalen en dat er oefenopdrachten zijn. Wat ik fijn zou vinden als verbeterpuntje; een chat met de docent om daar je vragen in te stellen, nu kan je maar 1 a 2x contact hebben bij het huiswerk insturen, daarna kan je niks meer toevoegen.

5/5
Secretaresse

Een enorm overzichtelijke studie en opdrachten. Ook krijg ik duidelijk en snel feedback van de docent over het huiswerk.

4/5
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Positief. Duidelijk lesmateriaal en snelle feedback van de docent.

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

De lessen zijn duidelijk te begrijpen. De Docent kontroleert de huiswerk binnen korte dagen en geef je ook jou punt binnen korte dagen terug En geef je goeie tips hoe je beter je huiswerk kan maken. NHA super!!!!!!

5/5
Management Consultant

Prima leerstof. Nuttige informatie. Prettig dat er een docent huiswerk nakijkt en uitgebreide feedback en extra stof tot denken meegeeft. Uitgebreide documentatie - zowel digitaal als hardcopy voor toekomstige referentie.

4/5
Stervensbegeleiding

De opleiding sluit perfect aan bij mijn baan in het hospice. De lesstof is zeer uitgebreid en geeft mij de mogelijkheid mezelf verder te ontwikkelen.

4/5
Hovenier

Tevreden van wege adequate ondersteuning door klantenservice en docent

5/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Super duidelijk, huiswerk word snel nagekeken !

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Ik er ver de cursus echt goed kan op mijn eigen tempo me huis werken maken aan gezien ik elkedag wel bezig ben je n ook een alleenstaande moeder ben. Ik zoek altijd wel eens mijn momentje om het te maken. Curcus zelf is echt uitgebreid dingen wat ik niet wis leer je gewoon over het oog zelf en allergie en alle die dingen echt allemaal goed om te weten Ben blij dat ik dit heb kunne mee maken volgend jaar wil ik dan wel met iets anders starten Thnx nha

3/5
Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten

Ik vind de start van de cursus erg moeizaam. Les 1 een opstel schrijven over mezelf en les 2 een zakelijk verslag over mijn organisatorische vaardigheden. Het is geen cursus over mij… Ik hoop snel te gaan leren over evenementen organiseren!

4/5
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

Zeer interessant, de huiswerkvragen zijn soms wat vaag wat het lastig maakt

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Huiswerkopgaven worden snel nagekeken + de cursus is eenvoudig te volgen.

4/5
Voetreflexologie

Sluit goed aan bij mijn kennis

5/5
Financiering (module MBA Moderne Bedrijfsadministratie)

De opleiding die ik volg ervaar ik als goed. De huiswerkopgaven die ik opstuurt wordt spoedig nagekeken door de docent. Ik ben zeer tevreden.

5/5
Nederlands voor Anderstaligen

tot nu toe ben ik tevreden. Ik heb een paar lessen achter de rug.

5/5
Scenario Schrijver

Het is fijn dat ik zowel een boek heb als het digitaal. Ik heb pas een les achter de rug maar kreeg een prima gevoel van de beoordelaar. Ik ben zeer benieuwd naar de rest van de studie

5/5
Personal Trainer

Ik ben pas net begonnen met de studie, maar tot nu toe bevalt het goed. Duidelijk studiemateriaal, handzame online studieomgeving en fijn online contact met docenten.

4/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Een fijne leerzame cursus met prettig commentaar van de docent. Echter, zoals bij de meeste cursussen, wordt bij het huiswerk vaak vragen gesteld over onderwerpen die in de lessen daarna aan bod komen. Daarom is het vrijwel onmogelijk de 10 te halen☹️

4/5
WFT Adviseur Basis

Ik vind de cursus behoorlijk lastig!

5/5
Dierenartsassistent

Tot nu toe erg enthousiast. Alles ziet er netjes en verzorgd uit.

4/5
Eigen Webshop Starten + Commerciële Teksten Schrijven

Het is een leuke opleiding ik ben heel blij met deze nieuwe uitdaging

3/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

De cursus opzich is prima en ook de informatie is duidelijk alleen bij de beantwoording online is er weinig ruimte in de tekstvelden om een duidelijk antwoord te kunnen geven.

5/5
Sociale Psychologie + Positieve Psychologie

Leuke studie, heel interessant De lesstof wordt goed uitgelegd

4/5
Office 365 voor Mac

Materiaal is duidelijk met goede begeleiding

5/5
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

Leuk om te zien dat een thuisstudie toch persoonlijk wordt gemaakt. Complimenten hiervoor. Misschien nog leuk om een algemene chatbox te maken voor je medecursisten. Dat je niet allen met 1 persoon kan chatten maar ook met z'n alle in 1 chatbox. Maakt de drempel wat lager. En als je dan een klik hebt met iemand dat je dan 1 op 1 kan chatten.

5/5
Patisserie

De opleiding is super leuk. Ik keer veel van de stof en als ik vragen heb, krijg ik keurige antwoorden van de docente. Die ook na iedere les goede feedback geeft .

5/5
Apps Maken + Apps Programmeren

Heel fijne cursus tot nu toe. Leuk om te doen en goed uitgelegd allemaal. Ik ben nu bezig met apps maken en kijk al uit naar het volgende deel apps programmeren.

3/5
Wimperlifting

De theorie is super goed alleen het materialen pakket wat er bij wordt geleverd is erg minimaal.. er staat ter waarde van 150 euro maar je kunt er maar 2 keer mee oefenen helaas!

5/5
Medische Kennis Anatomie, Fysiologie en Pathologie

Duidelijke lesstof. Huiswerk wordt snel nagekeken. Lesstof zowel op papier en online.

4/5
Arduino Programmeren

Cursus is tot nu toe duidelijk en leuk! Het niveau is laagdrempelig zodat het voor iedereen goed te volgen is, maar voor mij mag het niveau wel iets hoger

5/5
Commercieel Medewerker Binnendienst

Heel fijn en duidelijke opdrachten, leerzaam en communicatie verloopt ook soepel met de docenten. Hier heb je zeker want aan mocht je eventueel vragen hebben of er niet uitkomen. Snelle feedback Bedankt! Super blij me de gekozen opleiding vanuit het NHA

5/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Hele fijne opleiding waar alles goed in wordt uitgelegt, vragen worden snel beantwoord en huiswerk word ook snel nagekeken

4/5
Beroepsfotograaf

Erg tevreden over de hulp en tips die je krijgt. Wanneer je huiswerk opdrachten inlevert, heb je vaak dezelfde dag nog antwoord en een cijfer terug.

4/5
Mental Coach

leuke leerzame cursus waarin ik voldoende uitgedaagd word om me te verdiepen en ontwikkelen

5/5
Copywriter + SEO

Leuke vormgeving van de mappen. Overzichtelijke lessen en leeromgeving. Binnen 2 uur steeds mijn huiswerk al nagekeken en beoordeeld. Ik ben super tevreden!

5/5
Front-end Developer

Goede begeleiding en tips! Leer tot nu toe heel veel van de cursus.

5/5
Dierenverzorging

Tot nu toe een leuke en leerzame cursus, heel fijn dat het op je eigen tijd kan en een leuke docent die snel nakijkt.

5/5
Vakdiploma Drogist

Is een pittige maar hele leerzame studie

5/5
Arduino Programmeren

Super gied in elkaar gezet, duidelijke uitleg en goed materiaal

4/5
Medewerker Administratiekantoor

Ik ben pas net begonnen met de studie, hij heeft wat uitdaging maar ik vind het top

4/5
Hondentrimmen

Ik leer niet alleen over de vacht en het trimmen, maar ook over de bouw van een hond, het gedrag en meer! Hele interessante cursus die ik zeker zou aanraden! Enige puntje is dat er geen fysieke praktijklessen zijn of video’s over hoe je honden kunt trimmen. Dat zou nog een goede aanvulling zijn. Verder echt een perfecte cursus voor de beginnende hondentrimmer.

4/5
Cyber Security voor Beginners + Gevorderden

Sommige woorden net iets anders opschrijven niet iedereen snap deze woorden

4/5
Eigen Webshop Starten + Commerciële Teksten Schrijven

Tot nu erg positief. Alles is heel duidelijk uitgelegd en te vinden in de plaza. Het huiswerk is snel nagekeken.

4/5
Copywriter + SEO

Tot nu toe bevalt de opleiding heel goed. Het online leren van de lessen en inleveren van huiswerk gaat heel makkelijk. Inhoudelijk bevalt de cursus ook goed. Het is in heldere, duidelijke taal opgeschreven, zodat de stof meteen kan landen en blijft hangen.

5/5
Bloemist

Het is een duidelijke opleiding met fijne begeleiding.

4/5
Beroepsfotograaf

Ik vind het prettig om alles in eigen tijd te kunnen doen. Genoeg ruimte voor ondersteuning en prima feedback.

5/5
Zelfvertrouwen

De opleiding is duidelijk verwoord. Door de opdrachten ben je bezig met zelfreflectie. De opleidingen heeft mij veel inzichten gegeven.

4/5
Basisopleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Ik vind hem vrij pittig en sommige dingen niet echt duidelijk vind het ook raar dat je een leerboek en oefenboek krijgt en niet alles hoefd te maken maar echt een pasr opgavens

4/5
Schoonheidsspecialist(e) Branchediploma

Tevreden over: snelheid waarmee gereageerd wordt via app/ mail bij vraag, de lesstof is interessant

5/5
Vwo Bedrijfseconomie

Prima lesstof en de digitale leeromgeving van NHA is altijd supergoed. Ga zo door.

5/5
Relatietherapie

Gewoon een goede cursus met fijne en begrijpelijke uitleg

4/5
Russisch voor Beginners

ik vind de cursus opbouw verwarrend, maar misschien is mijn beoordeling wel iets te vroeg.

5/5
Havo Wiskunde B

Fijn dat ik op eigen tempo mag werken. Het ingeleverde werk wordt snel nagekeken en nog eens voorzien van feedback. Heel fijn!

5/5
Aromatherapie

Hele fijne en praktische uitleg

4/5
Vwo Wiskunde A

Ik vind het een fijne cursus om te volgen met duidelijke uitleg. Toch valt het mij op dat er in sommige hoofdstukken opdrachten gemaakt moeten worden waarvan de uitleg een hoofdstuk (of meerdere hoofdstukken) verder staat.

5/5
Bakker

is goed te doen de opleiding ik ben heel te veel mee

5/5
Fries

Uitstekend lesmateriaal. Offline en online. Met de mogelijkheid van ondersteuning door een docent. Lesmateriaal in eigen tempo te doorlopen.

5/5
Aquarelleren

Ik geniet van elke les. Duidelijk omschreven lessen. Word snel nagekeken door docent en krijg duidelijk antwoorden op mijn vragen. Worden zelfs filmpjes on-line gezet zodat je kan zien hoe het moet na een vraag. Ben erg tevreden.

5/5
Medewerker Administratiekantoor

duidelijk is de klapper met uitleg,voorbeelden en uitwerkingen. en super snel komt het huiswerk terug met aantekeningen waar ik wat mee kan. Ik vind het niet gemakkelijk, maar zelf moet je dit wel willen, dan gaat het lukken.

4/5
Thai voor Beginners + Gevorderden

Goed tot zeer goed Alleen zou de respons op huiswerk sneller kunnen Maar dat kan aan mij liggen want ik wil eigenlijk meteen het resultaat weten Voor de rest zeer tevreden

5/5
Seksuologie

Mega interessant, verstaanbaar opgebouwd, ruimte voor vragen aan een online docent. Zeker de moeite waard!

3/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Vooraf was niet bekend dat je al echt kennis moet hebben van je camera. Verder lever je foto's in zonder instellingen. Alleen het beeld wordt beoordeeld, niet hoe je deze maakt. Uiteindelijk blij dat ik de opleiding afgerond heb. Ik weet wel door deze opleiding wat ik echt wil fotograferen en ben me hier verder in aan het verdiepen. inmiddels is de opleiding aangepast en ontvang je wel een gedeelte over instellingen erbij, helaas was dat bij mij nog niet .

5/5
Basisveiligheid (B-VCA)

Het is een mooi complete opleiding waarin alle facetten uitgebreid aan bod komen. Het maakt het werken op de werkvloer dus echt veiliger. De meerkeuzevragen per les heb ik wel moeite mee en dan met name de vragen waarbij meerdere antwoorden mogelijk zijn. Er zitten mijn inziens teveel instinkers in (met andere woorden het hangt erom). Het gaat er toch om de kennisvergaring te toetsen. Maar ja, dat kan natuurlijk iets van mij persoonlijk zijn bijvoorbeeld een interpretatiekwestie.

4/5
Medewerker Personeelszaken

Ik vind het tot nu toe een fijne manier van leren. De stof wordt duidelijk en uitgebreid uitgelegd. Ook vind ik dat alles online duidelijk en makkelijk/ handig is te vinden. Tot dus ver dus ontzettend tevreden met alles.

4/5
Vertrouwenspersoon

Ik ben tevreden omdat de docent vrijwel direct reacties geeft .

4/5
Nederlands voor Anderstaligen

de cursus helpt me om de Nederlandse ste voor stap te leren kennen.

4/5
Thai voor Beginners + Gevorderden

Er staat dat je ongeveer 3-5 uur oer week nodig hebt voor 1 les. Maar als je het goed wilt leren kost het veel meer tijd. De cursus zou wel wat met zn tijd mee mogen want de stof is vrij oudbollig geschreven. De docente is wel erg aardig.

4/5
Portrettekenen

Leuke cursus, goede uitleg mel veel oefeningen.

4/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Super opleiding, alleen vind ik dat 1 vraag per les beetje weinig is.

5/5
Astrologie

Is erg leerzaam en dat was ook de bedoeling.

5/5
Voetreflexologie

Ik vind de cursus duidelijk met goede instructie video's. Ook het contact met de docent verloopt erg prettig.

3/5
Wijnbrevet

Ik vind eerlijk gezegd dat de informatie over de wijngebieden een beetje van 'de hak op de tak' gaat. Daarnaast vind ik de 'wij' vorm waarin teksten geschreven zijn niet prettig. Bijvoorbeeld: Wij vinden daar de volgende grondsoorten. De druivensoorten die wij daar tegenkomen zijn...Ik ben nu bij hoofdstuk 9 en zie geen duidelijke structuur in de opbouw van de lessen. Die zit er wel in maar ben van mening dat dat in duidelijkere paragrafen gezet kan worden.

4/5
Software Developer

Leuke opleiding, sommige onderdelen zijn wellicht lastig als je geen ervaring hebt nog, bijvoorbeeld python. Maar alsnog goed te doen, ik heb er geen spijt van.

5/5
Paardencoach

Ben met de cursus gestart omdat paarden mijn passie zijn. Ben ongelukkig ten val gekomen niet door mijn paard maar het opstapkrukje. Nu drie maanden geleden. Had met mijn Fries ***** het ideale coachpaard. ***** kon praten. Helaas heeft Tjilke me ondertussen moeten verlaten door ziekte van haar. Ben van plan voor haar door te pakken met de cursus, die heel fijn aansluit op mijn ervaringen met mijn meisje *****.

4/5
Vwo Wiskunde B

Prima te doen! Duidelijk en er wordt goede hulp geboden indien nodig

4/5
Preventiemedewerker

Cursus is voornamelijk gericht op een productie omgeving en ik werk binnen een kantooromgeving

5/5
Nederlands voor Anderstaligen

Flexibel en comfortabel.

4/5
SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

Een goed studieboek, helder geschreven en daardoor prettig leesbaar. Duidelijke voorbeelden en figuren. Interessante inhoud.

4/5
Cyber Security voor Beginners + Gevorderden

De cursus was goed gestructureerd en erg informatief. De begrippenlijst en de materie in de hoofdstukken vloeiden goed in elkaar over. Een aanrader!

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners

Prima basis om een nieuwe taal enigszins op te pikken.

3/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Ik vind het behoorlijk pittig

4/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Sport & Voeding

De eerste hoofdstukken die ik tot nu toe hebt gevolgd zijn goed te volgen. Ook de docent beantwoord en nakijkt alles netjes op tijd!! Tot nu toe ben ik blij met de inverstering!

5/5
Gitaar

Documentatie is zowel digitaal als hardcopy te verkrijgen, wat het makkelijk maakt om iets snel op te zoeken. Lesstof is duidelijk opgebouwd. Wel zou ik in de les wat meer geluidsfragmenten zien over de betreffende muziekstukken, dat maakt het makkelijker om mee te spelen.

5/5
Snel en Blijvend Afslanken

Ik ben zeer tevreden

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

veel herhalingen om goed te onthouden. Ik doe het niet snel maar wel gestaag

4/5
Kinderverhalen Schrijven

Op zich gaat alles goed, kan ik voor vragen aan mijn docenten ook op een andere manier terecht dan alleen via huiswerk? Ook vind ik het raar dat in de nacht bericht van jullie krijg.

5/5
Python

goed leerbaar, en leuk

5/5
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Een pittige studie naast mijn fulltime baan. De leerstof sluit aan bij mijn toekomstige functie waar ik naar toe wil groeien. Huiswerk word snel nagekeken en vragen beantwoord.

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

De modulen worden goed en duidelijk uitgelegd.

5/5
Turks voor Beginners

Fijne cursus, goed in te delen, Duidelijke uitleg

5/5
Fit en Gezond Leven

Hele goede en snelle service van mijn coach en als je iets niet weet dan krijg je heel snel een antwoord terug. Het is een mooie maar wel pittige opleiding

4/5
Kroatisch voor Beginners + Gevorderden

Het is moeilijk, maar uiteindelijk wel te doen als je er voldoende effort in steekt.

4/5
Tandartsassistent

meer praktijkgerichte uitleg

4/5
Jongerencoach

De opleiding is duidelijk en interessant. Bij het maken van de huiswerkopgave kom ik achter dingen die vaak niet in de les staan maar wel in de opvolgende les. Als ik mijn huiswerk terugkrijg staat er wel een feedback van de docent bij waarin ze het op bepaalde punten niet eens is met mijn visie. De docent komt uit een jongere generatie en werkt vanuit de moderne levensvisie waarbij de levenskracht tot de oplossing van een probleem uit het innerlijke zelf komt. Externe factoren van buitenaf kunnen volgens haar beelden in haar hoofd de mens niet beïnvloeden, terwijl externe factoren dit wel degelijk doen. De kracht om jezelf te herstellen is geheel afhankelijk van je eigen sterke persoonlijkheid en inzichten. De docent beweerd dat iedereen de innerlijke kracht bezit tot persoonlijk herstel, daar er ook labiele mensen geboren worden die onvoldoende innerlijke kracht hebben.

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Ik volg een online gitaar cursus bij NHA. Ik vind dat NHA heeft een hele fijne leeromgeving heeft waarin alle lessen duidelijk en overzichtelijk bij elkaar staan. Daarnaast heb ik een goede leraar en eventueel een persoonlijke coach die mij goed helpen met mijn online cursus! Ik ben meer dan tevreden over mijn online cursus bij NHA. Gewoonweg super!!

4/5
WordPress

Prima basis voor website maken

4/5
Nagelstyling met Gel

De opleiding bevalt me goed, maar ik mis meer praktijkdagen.

4/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Ben tot nu toe heel tevreden. Wat ik wel op de weg mee wil geven is als het nog niet duidelijk is of me aan het gewenste niveau voldoet. Dat me dan wacht met de opleiting tot het wel duidelijk is, en niet al kan starten. Want zou men niegen bedaald me voor niks.

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Goed duidelijk geschreven opleiding. Gezien de enorme drukte op mijn werk loop ik wat achter op schema, maar het is te doen.

5/5
Leiderschap

Erg fijn en overzichtelijk, snelle reactie van de leraar en fijne feedback.

5/5
Schoonheidsspecialist(e) Branchediploma

Mijn ervaring met deze opleiding is heel goed. Ik krijg de cijfers snel, mijn coach geeft mij constant stand van zaken of ik op schema ben ja of nee. Heel erg goed. Contact met mijn leraar gaat ook goed.

5/5
Stervensbegeleiding

de cursus is doel gericht, heeft veel inhoud en uitleg, maar ook links voor verdieping. de begeleiding is vakkundig, persoonlijk en snelle terugkomst van huiswerk

5/5
Vwo Engels

erg fijn hoe snel er gereageerd wordt op de huiswerk opgaves. Ik volg bij jullie op het moment 5 vakken en ben erg tevreden over alle 5.

5/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

De begeleiding was top. Goede feedback en snelle reaktie. Ik advieseer elke ouder deze opleiding te volgen.

5/5
Wijnbrevet

Duidelijk, snel feedback naar inleveren.

3/5
Bloemschikken

Soms begrijp ik de leerstof niet helemaal en zoek dan naar meer informatie op internet. Vooral voor het maken van bloemstukken of boeketten zou ik meer foto's willen zien. Zou het niet mogelijk zijn om bij de online lessen een filmpje bij te voegen als uitleg voor het maken van een werkstuk. Ook vind ik het heel vervelend dat je alleen kan communiceren met de docent als je het huiswerk instuurt. Ik weet geen andere manier dan dat. Ik heb daar al een mail over gestuurd en de vraag ook gesteld aan de docent maar krijg hierover geen duidelijk antwoord. Tussentijds is het niet mogelijk een vraag te stellen.

5/5
Excel 2021

De cursus is duidelijk, goed opgebouwd en goed te volgen.

5/5
Dieren EHBO

Ja ben super tevreden !!! De cursus/map/ uitleg is onwijs goed en duidelijk maar ook begrijpelijk te volgen. Je huiswerk wordt snel beoordeeld en ook met een goede, duidelijke uitleg aangevuld! Dit motiveert je weer om met volle enthousiasme verder te gaan want, … je doet het in je eentje en niet klassikaal. Ik ben heel blij dat ik voor NHA heb gekozen! Zeker 5 sterren waard

5/5
WMO Consulent

Inhoudelijk een goede cursus. Goede uitleg en veel voorbeelden. Meer contact met de docent zou prettig zijn, of iemand die zaken kan toelichten.

5/5
Antiek en Oude Kunst

Uitgebreide en goed te volgen lesmateriaal. Huiswerk is een grote bijdrage aan verrijking van kennis en de feedback hierop draagt hieraan bij! Hele fijne cursus!

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners

Ik vindt het een hele leuke cursus met goede uitleg Ik kan het in mijn eigen tempo doen dat vindt ik heel erg prettig

4/5
Werkvoorbereider

Erg tevreden huiswerkopgaven snel nagekeken Ik heb de opleidingen versneld gedaan inmiddels geslaagd, fijn dat dit in eigen temp kan

5/5
Alles over de Hond

Ik vind het een hele interessante cursus die iedereen kan doen omdat het echt begint bij de basis. De docent kijkt super snel na en geeft goede feedback. Ik ben zeker tevreden!

4/5
Basisvaardigheden Horeca

Leuke cursus ik leer er wel veel van

5/5
Financieel Administratief Medewerker

Snelle reactie op een les die ingeleverd is. Goede feedback

4/5
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Ik ben nu een maand bezig met moderne bedrijfsadministratie. Het is een uitdagende cursus als je geen voor kennis heb. Het vergt daardoor misschien iets meer discipline en tijd. De docenten kijken het huiswerk snel na en met hun feedback ben ik er tot nu toe altijd uitgekomen. Nu op naar de examens om te kijken of ik het echt heb begrepen.

5/5
Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten

Duidelijk omschreven lesmateriaal en fijne ondersteuning van docenten online!

3/5
SQL

De inhoud van de cursus is goed. Hoewel ik vooraf al ervaring op het gebied van SQL had, leer ik toch nieuwe dingen bij. De huiswerkopdrachten zouden daarentegen een stuk meer en pittiger mogen.

4/5
Interieurstylist + SketchUp

Ik kan er nog niet veel van zeggen omdat ik er net mee begonnen ben(en door persoonlijke omstandigheden er de laatste 2 maanden niets aan heb gedaan)

5/5
Modeontwerper + Kleding Maken

Hoewel het een schriftelijke/digitale cursusis, ervaar ik het als zeer persoonlijk.

5/5
Jongerencoach

Erg leerzaam, al moet ik wel wennen om weer te leren. Om ervoor te gaan zitten

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Ik ben nog niet zolang bezig, tot nu toe ervaar ik de cursus als positief. Kan er verder nog niet veel over zeggen.

5/5
Houder Administratiekantoor

Woorden die niet juist worden gebruikt zoals: gedragen in plaats van bedragen. De zin was: "De werkgever en werknemer horen zich goed te bedragen". Dat moet natuurlijk gedragen zijn i.p.v. bedragen. Verder goede cursus.

5/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Het is een duidelijke opleiding. De boeken zijn goed te volgen en de opdrachten zijn duidelijk. Lessen worden snel nagekeken en feedback is ook helder

4/5
Receptioniste/Telefoniste

Het is allemaal leuk geschreven. Het Nederlands vind ik wel moeilijk. De rest moet ik nog doen.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel + Manicure

Het is een duidelijke opleiding met mooie producten en een handige online leermodule. Wel wordt er verwacht om producten te gebruiken, die niet zijn meegeleverd. Bijvoorbeeld producten om gellak en nagels mee te verwijderen, deze zijn niet inbegrepen. Hierdoor moet je dus nog wel producten aanschaffen om de opleiding volledig te kunnen volgen en alles te kunnen leren.

5/5
Commerciële Teksten Schrijven + SEO

de manier van leren is super fijn, in je eigen tempo door de lesstof heen en als je vragen hebt, is een leerkracht makkelijk te bereiken. De feedback op het huiswerk is zeer fijn!

4/5
SQL

Tot zover is de opleiding een goede manier om de basiskennis van SQL op te doen. Echter vind ik de opleiding aan de dure kant in verhouding met wat je ervoor krijgt wanneer je geen gebruik maakt van het STAP-Budget

5/5
Bewindvoerder

Ik vind het fijn om te merken dat de cursus ook echt up-to-date is (meldingen over 2022 staan in de cursus). Heb ik in het verleden bij een andere opleiding van een andere aanbieder niet zo ervaren. Verder vind ik het contact wat ik tot nu toe met de docent heb gehad, fijn verlopen.

4/5
Eigen Webshop Starten + Commerciële Teksten Schrijven

Goede digitale omgeving, snelle afhandeling van het huiswerk.

4/5
Eigen Massagesalon Starten

Ik vind het prettig eesbaar heel duidelijk met foto's alleen zou het fijn zijn waar men filmpjes op you tube zou kunnen vinden en welke dan het meest geschikt Zelf heb ik heel wat filmpjes opgeslagen van een fysio praktijk wat ik vaak bekijk

5/5
Public Relations (PR)

Zeer uitgebreide lessen, die meteen toepasbaar zijn. Geweldig dat de lessen ook voorgelezen kunnen worden.

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Helemaal Top. Ben echt tevreden

3/5
Kind & Voeding

moeilijk om een cursus te beoordelen die ik net gestart ben, tot nu toe 1e hoofdstuk veel herhaling van de theorie van de vooropleiding gewichtsconsulenten. Nu pak ik gelijk door maar als de cursus na een grotere tijd opgestart wordt is dit wel fijn om je hele geheugen weer op te frissen. Dus ik ben benieuwd wat de cursus mij gaat brengen.

5/5

Het is allemaal super duidelijk uitgelegd, zodat je het meteen goed snapt. Daarbij is het het erg leuk om te doen, omdat dit onderwerp ook mijn passie is!

4/5
Kapper

Snelle huiswerkserviceen fijne lesstof

4/5
Medisch Secretaresse

duidelijke uitleg en huiswerk wordt snel nagekeken en voorzien van feedback zodat je weer verder kunt. Het gedeelte Nederlands ( waar ik op dit moment mee bezig ben) vind ik wel moeilijk en ik vraag me af of dit niet te uitgebreid is. Je kunt tegenwoordig via de computer erg veel opzoeken bijvoorbeeld spellingcontrole toepassen. Ik begreep dat je tijdens een examen geen gebruik mag maken van hulpmiddelen terwijl deze er toch zijn om te helpen.

5/5
Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten

De opleiding is heel overzichtelijk, met duidelijke voorbeelden. Complimenten aan de begeleiding. Goede tips.

4/5
Logistiek Management

Interessante opleiding en inmiddels al veel wijzer geworden. Sluit aan bij mijn huidige functie, waardoor ik mij beter ontwikkelen!

4/5
Basisopleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Duidelijk

5/5
Wijnbrevet

Tot nu toe vind ik de cursus Wijnbrevet erg interessant en lees/ leer ik het met veel plezier, waardoor het voor mij elke keer weer motiveert om aan de volgende hoofdstuk te beginnen. De vragen die je online moet versturen naar je leerkracht zijn niet moeilijk, maar wel zo dat je vaak nog terug lees hoe het nu eigenlijk in elkaar zit en op die manier blijf je de stof ook herhalen ( uiteindelijk doe je het ook voor jezelf ) De uitleg is duidelijk, vanaf het begin hoe je moet starten en hoe je alles moet inleveren. Ik ben tot nu toe erg tevreden en hoop met veel lees/ leer plezier mijn diploma te halen.

4/5
Intercedent

De cursus is duidelijk en goed leesbaar geschreven. De oefenvragen en de huiswerkopgaven per hoofdstuk, dekken goed de lading van de informatie die er behandeld is. Via NHA wordt leren een stuk makkelijker en leuker. Ben je opzoek naar een opleiding of cursus? Ga voor NHA!

4/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Nu een paar weken met een studie bezig,, zeer te reden snel antwoord en huiswerk word snel nagekeken. Duidelijke feedback waar je wat mee kunt! Helder en bondig geschreven!

4/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Het is een goede cursus en ik vind de stof ook erg leerzaam. Zou nog fijner zijn als er nog meer aandacht wordt besteed aan de praktijk van wimperextension/wimperlifting. Nu is de focus meer op de theorie, wat natuurlijk ook van belang is.

5/5
Callcentermedewerker

Ik ben zeer tevreden over de opleiding. Het is makkelijk te volgen en te begrijpen. Je wordt er goed in begeleid. Zo kun je makkelijk de opleiding goed afronden.

4/5
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

Tijdens het studeren zou ik het prettig hebben gevonden als er een bijlage bij zat die alle kernwoorden en betekenissen uiteenzette. Een soort verklarende woordenlijst als overzicht zodat je het kunt nalezen. Verder vind ik het perfect geregeld en zou ik het iedereen aanraden!

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Ik vind het een leuke cursus. Inhoudelijk is de leerstof heel gestructureerd weergegeven. Het is erg prettig dat het leeraanbod zowel digitaal als op papier kan worden gevolgd. Ook de opzet van oefenvragen en huiswerkopgaven id prima. Het is heel fijn dat de docent snel en adequaat reageert met niet alleen een cijfer maar ook feedback. Ik heb beslist geen spijt dat ik eraan ben begonnen. Sterker nog, ik denk nu al na over wat ik volgend jaar zou willen doen.

3/5
Beroepsfotograaf

In het begin start problemen. Nu is het nog te kort dag om een adequate beoordeling te geven.

5/5
Allround Coach

Duidelijk cursusmateriaal

4/5
Bewindvoerder

Ik ervaar de cursus goed. Het lijkt vooralsnog volledig, met de juiste ondersteunende middelen en verwijzingen. Ik vind het vreemd dat je 1 vraagmoment hebt per hoofdstuk. Maar het lijkt ook vooralsnog voldoende.

4/5
WMO Consulent

Goed

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Hele fijne opleiding. De leerstof is makkelijk te vinden en door te nemen. De aandacht voor feedback is heel fijn en kan ik zeker wat mee!

4/5
Medisch Secretaresse

Tot nu toe gaat het goed en is de leerstof goed te volgen

5/5
Werkvoorbereider

Duidelijke lesstof, goede begeleiding.

4/5
Interieurstylist + SketchUp

Goede opleiding met laagdrempelige start. Hierdoor is de drempel niet groot om eraan te beginnen. De geschatte 4 uur per opdracht is wel optimistisch ingeschat. Gemiddeld ben ik tot nu toe 6 tot 8 uur per opdracht kwijt, onder andere door het zoeken en bedenken van een passende style bij de opdracht. Wel afwisselende en uitdagende huiswerkopdrachten.

5/5
Medisch Secretaresse

Alles is super goed geregeld! Duidelijke lesstof. En ook de docenten reageren super snel.

5/5
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

Doelgericht en praktisch uitvoerbaar

5/5
Orthomoleculaire Therapie

Erg leerzaam en boeiende stukken om te lezen. Iedere keer weer met plezier met mijn studie bezig

3/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik ben nog maar net begonnen maar tot nu toe is het prima te doen

5/5
Interieurstylist + SketchUp

Ik vind de curses leuk.

5/5
Wimperextensions

Super opleiding

5/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Tot nu toe is alles in de lessen duidelijk en is de uitleg zeer voldoende

5/5
Secretaresse

Ik ben tevreden omdat de lesstof duidelijk is omschreven met goede voorbeelden. Het huiswerk wordt snel nagekeken zodat je weer snel verder kan

4/5
Medisch Secretaresse

tnt uitgebreide cursus,het Nederlands is niet heel interessant,maar zeker wel nodig om even op te frissen weer.Snel nagekeken door docent

5/5
Juridisch Medewerker

Heldere stap voor stap uitleg

4/5
Effectief Communiceren

Ben pas bij hoofdstuk 4

5/5
Mental Coach

Fijne lesmethode, lesstof is zowel op papier als digitaal beschikbaar. Docent reageert snel.

3/5
Interieurstylist + SketchUp

Tot nu toe makkelijk. Lessen zitten goed in elkaar

5/5
Wijnbrevet

Leuke cursus met bijpassende opdrachten. Cijfers en feedback komen snel terug. Tot nu toe.. zéér tevreden. Gr. ***

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel + Manicure

Je krijgt best wel wat spullen aangeleverd. De teksten zijn duidelijk. Fijn is ook dat je filmpjes kan zien van bepaalde oefeningen. Het is ten slotte meer een praktijk vak dan theorie (acryl en gel nagels). Dat maakt dat de filmpjes een fijne toevoeging is. Ook de mogelijkheid om naar de praktijkdag te gaan is een hele goede aanvulling.

4/5
Data Protection Officer (AVG)

Het boek dat bij de cursus zit is geschreven in heldere taal. De lessen zijn niet te lang en het huiswerk is goed te doen.De docent kijkt huiswerk vlot na en geeft feedback.

4/5
Medisch Secretaresse

Recent gestart met de opleiding. Tot nu is mijn ervaring goed.

4/5
Medisch Secretaresse

In Juli begonnen. Alles is duidelijk en de feedback van de leraren is ook goed. Lesmateriaal is overzichtelijk.

4/5
Basisopleiding Medewerker ICT

Ik vind het een erg prettige opleiding en er is een enorme vrijheid. Sommige onderdelen zijn wat lastiger te begrijpen in het begin en het duurt even voor je door hebt wat er moet gebeuren. Gelukkig is er goede hulp op afstand die je er doorheen loodst. Al met al een erg fijne ervaring met deze opleiding tot nu toe.

4/5
Software Developer

Duidelijke uitleg, soms zou iets meer makkelijk zijn zoals bijv over github pages en het gebruik ervan, deze uitleg klopte niet helemaal en mist wat onderdelen over het plaatsen van de sites. Leraren zijn makkelijk bereikbaar en geven duidelijk en eenvoudig uitleg

4/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

De theorie is duidelijk. De begeleiding ( waar je apart voor betaald), doet voelen als een nummer ipv persoon…

4/5
Loopbaancoach

Ben nu bij les 4, maar training is overzichtelijk. Eerst stukje theorie in een boek (waarin je steeds een klein stukje moet lezen en daardoor op een pragmatische manier door het boek gaat) en vervolgens een opdracht. Dat zijn tot nu toe reflectieverslagen wat niet altijd even makkelijk is als je niet iemand hebt waarmee je kan oefenen. Huiswerk wordt super snel nagekeken, waardoor dat niet vertragend werkt. Echt super blij tot nu toe. Waarom nu geen 5 sterren? Omdat ik nog 12 hoofdstukken moet ;-)

4/5
Aromatherapie

Een leuke cursus en fijne contact met de docent , het huiswerk wordt snel na gekeken en een cijfer opgestuurd , ik ben heel tevreden.

5/5
Banketbakker

Leuke cursus tot nu toe.(nu aangekomen bij les 6 van 26) Niet al te ingewikkeld, maar wel doeltreffend.

4/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Wat een super mooie ooleiding is dit. Duidelijke uitleg. Mooie opdrachten. Erg leerzaam. Docenten geven vlot een beoordeling oo je werk. Mocht je tegen problemen aanlopen wordt dit door nha snel opgepakt en opgelost. Ik ben tevreden!

4/5
SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

Vind het een hele interessante cursus, maar vind het wel heel bijzonder dat ik na 6 ingestuurde opdrachten, gemiddeld een 10 heb. Heb liever wat mindere cijfers en goede feedback, daar steek ik meer van op.

5/5
Software Developer

Ik ervaar de cursus alsof ik in de klas zit. Ik kan gewoon vragen stellen en alles wordt duidelijk uitgelegd. Krijg zelf extra informatie van mijn docent zodat ik de cursus nog beter kan volgen.

5/5

De leeromgeving is heel duidelijk en de lesstof is prima te volgen. Het huiswerk wordt snel nagekeken en ik krijg goede feedback. Het huiswerk eventueel aanpassen met de feedback is ook eenvoudig. Ik ga vrij snel door de lesstof heen, veel sneller dan de aangegeven uren per week. Het is dan wel aan mij om een methode te vinden om de stof tot me te nemen voor de theorie examens. In de boeken vind je hier tips voor waar ik gebruik van maak. Over de praktijklessen kan ik nog niks melden, die moet ik nog doen.

5/5
Callcentermedewerker

ben er net mee bezig maar er zitten soms wat pittige onderwerpen tussen. Gelukkig een leuke docent waar je hier mee terecht kan

5/5
Kapper

super dat deze cursus thuis gevolgd kan worden , zeker praktisch na mijn niet aangeboren hersenletsel

5/5
Relatietherapie

Ik vind de inhoud van de cursus zeer goed en het huiswerk wat ik inlever wordt vlot nagekeken met opmerkingen erbij waar ik iets aan heb.

5/5
Basisopleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Zeer tevreden, studiemateriaal was snel in huis. Huiswerk wordt snel nagekeken en duidelijk becommentarieerd.

5/5
Ontwikkelingspsychologie

Aangezien ik nog maar een paar weken bezig ben met de cursus is het lastig nu al iets te zeggen over het verloop maar tot nu toe staan alle seinen op groen. Met vriendelijke groet

5/5
Apps Maken + Apps Programmeren

Ben pas begonnen maar ik kan nu al zeggen dat het ontvangen pakket en de online cursus er bijzonder verzorgd en compleet uitziet. De lessen zijn in logisch en overzichtelijk ingedeeld en de uitleg is duidelijk en volledig. Ook het systeem van huiswerk maken en terugkoppeling werkt voor mij perfect. Kleine kritische opmerking: Bij mijn lessen wordt verwezen en gewerkt met externe websites. Soms komt de verwijzing (en handelingen) in de lessen niet (exact) overeen met de in deze externe websites. (Wellicht om dat deze iets updated zijn o.i.d.) Het is misschien een suggestie dat wanneer zoiets ontdekt wordt het voor de cursist het makkelijk gemaakt wordt om hiervan melding te maken via een speciale email of zoiets. Is denk ik voor "jullie" ook handig tijdens het uodaten van de cursussen, toch? .

5/5
Medisch Secretaresse

Nog maar net begonnen met de cursus, en nu al dik tevreden. De huiswerkopdrachten worden zeer snel beoordeeld met vaak een persoonlijk woordje van de docent. Wat voor mij motiverend werkt. De lesstof en opdrachten zijn duidelijk in zowel de map als op de pc. Ik kan iedereen die deze cursus wil gaan volgen, NHA aanbevelen.

4/5
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

De cursus is nuttig en hij is goed voor studenten die willen met deze vakgebied werken . Bedankt voor inzet van docenten .

4/5
Barista

Mijn ervaring, tot nu toe, is dat de circus gestructureerd in elkaar zit. Duidelijke instructies hoe te leren, en duidelijke en goede feedback bij het huiswerk. Inmiddels mijn leven al weer verrijkt met nuttige informatie voor mijn beroep.

5/5
Praktijkdiploma Financieel Ondernemer

Ik vind het een duidelijk en overzichtelijke opleiding! Alles heeft een logische opbouw, en je kunt er zo mee beginnen zonder enige ervaring.

4/5
Bedrijfspsychologie

De stof is goed te lezen en verwerken. Prettig dat er ook plaatjes zijn verwerkt. De oefenvragen zijn relevant en toetsen goed of je de stof hebt begrepen omdat je een praktische koppeling dient te maken met voorbeelden. Daarnaast kreeg ik snel feedback op mijn huiswerk. Als tip zou ik het leuk vinden als er ook video’s of audio materiaal zou worden verwerkt voor de afwisseling tussen lezen, kijken en luisteren

4/5
Excel 2021

Ik vind het een hele overzichtelijke cursus, waar alle onderwerpen in aparte lessen worden onderverdeeld. Ook de oefeningen en huiswerkopgaves aan het einde van elke les zijn erg behulpzaam. De feedback van de docent is ook fijn. Hierdoor krijg je echt het gevoel alsof je een opleiding op school volgt. Het grootste voordeel aan deze cursus vind ik dat ik zelf kan indelen wanneer ik mijn tijd wil besteden aan de cursus. Dit zorgt voor enorme flexibiliteit.

4/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Ik ben erg tevreden met de cursus. Het materiaal dat je thuis ontvangt heeft een duidelijke uitleg en geef je de mogelijkheid notities te maken waar nodig. De lesstof heeft een goede opbouw wat je kan testen met je huiswerk wat snel wordt nagekeken. Ik zou het iedereen aanraden de cursus te doen, mocht je vaak in het Engels schrijven voor bijvoorbeeld je werk! Mijn Engels is prima in orde, maar zo zie je weer wat je van school allemaal weer bent vergeten. Nu kan je dat weer opkrikken.

3/5
Mental Coach

Ik vind de manier waarop de lesstof word overgebracht nogal omslachtig en daardoor verwarrend.

4/5
Relatietherapie

Tot nu toe eeg leuke opleiding!

5/5
Basisopleiding Gehandicaptenzorg

De opleiding is prima te doen en zeker leerzaam of voor mij bijv een opfrisser.

3/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

De cursus blijkt niet volop in te gaan op fotografie, die informatie had ik graag van te voren voor handen gehad.

4/5
Bloemist

Krijg snel de cijfer, mis alleen wat feedback of advies.

4/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Ik vind de opleiding interessant en vind het heel fijn dat ik in mijn eigen tempo kan studeren. Door de persoonlijke feedback van de docent voel ik me toch verbonden met de opleiding.

4/5
Basisopleiding Medewerker Beheer ICT

Cursus in het begin is wat simpel omdat de meeste mensen op school al veel word en dergelijke hebben gebruikt. Maar tot nu toe is het een leerzame cursus.

5/5
Medisch Secretaresse

Met 52 jaren weer aan een studie begonnen, even wennen maar de informatie leest makkelijk weg en het huiswerk dat ik instuur is snel weer terug. Hoofdstukken kan ik van te voren al inzien en zelfs op mijn telefoon kan ik hiermee verder

5/5
Cyber Security voor Beginners + Gevorderden

Geweldig duidelijke instructies prima studie materiaal ik ben dolblij met mijn cursus

4/5
Nederlandse Gebarentaal

Hele leuke cursus met een geweldige docente die het huiswerk nakijkt. 1 tip.. De oefenvideo’s gaan redelijk snel voor de beginner. Mogelijk iets langzamer gebaren om het beter te kunnen volgen. En het zou fijn zijn om iets grotere bestanden te kunnen sturen voor het huiswerk.

5/5
Medische Kennis Anatomie, Fysiologie en Pathologie

Heldere en duidelijke opleiding. Goede begeleiding, interessante leerstof, goed te begrijpen. Snelle beoordeling huiswerk en goede feedback en extra uitleg waar nodig. Aanrader als je van medische zaken houdt.

4/5
WMO Consulent

Ik vind het een goede cursus, want de lesstof is duidelijk en de huiswerkopgaven dagen je echt uit.

4/5
Nederlandse Gebarentaal

zeer leuke cursus, maar sommige gebaren zouden meer uitleg kunnen gebruiken over hoe ze te maken.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Ik vind het een bijzondere opleiding waarin je echt leert om met mensen om te gaan die het nodig hebben. Super fijn.

4/5
Data Protection Officer (AVG)

Erg goede manier van thuisstudie. Fijn dat veel verantwoordelijkheden bij de student liggen, en dat er veel ruimte is voor vragen.

4/5
Rouwbegeleiding

Ik ben nog niet zo ver in mijn opleiding, maar tot nu vind ik het erg interessant en goede opbouw

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Ik vind school eigelijk helemaal niet leuk ! Maar ik had bij deee thuis cursus zo veel motivatie ! Waardoor ik wel elke avond er mee bezig was en nu al heb afgerond . Nu wachten tot ik ma examen kan doen !

5/5
Aromatherapie

Duidelijke omschrijving van het lesmateriaal

4/5
Wijnbrevet

2 Modules afgerond en ervaring is tot nu toe goed. Duidelijke uitleg en huiswerk wordt snel nagekeken, met ook duidelijk commentaar waar op te letten.

5/5
Illustrator + Illustratief tekenen

De lessen zijn interessant en opgedeeld in behapbare stukken. Het is heel fijn om het lesmateriaal zowel digitaal als op papier te hebben. Het is fijn dat er telkens een kleine samenvatting aan het eind van het hoofdstuk staat en het voelt alsof de opgaven zeker helpen bij het ontwikkelen van je skills. Wat ik minder vind is dat er maar 1 vraagmoment is, daardoor ben ik heel voorzichtig met het stellen van vragen. Ook zijn soms de opdrachten niet helemaal duidelijk; in Les 4 illustrator staat er bijv ‘werk de volgende opgave uit, maak de illustratie af’ en is het niet duidelijk over welke opgave of welke illustratie het gaat; en in Les 2 van Illustratief tekenen staat in de oefenopdracht dat je uit twee woorden een verband moet bedenken en in de huiswerkopdracht dat je 1 woord moet tekenen, ik ga er dan maar van uit dat het om het verband gaat ipv alleen het woord, maar dat kan dus duidelijker.

5/5
Logistiek Medewerker

De lessen zijn duidelijk

5/5
Wandelcoach compleet

Overzichtelijk een zeer uitgebreide opleiding met veel kennis, casus + praktijk oefeningen. En vooral ook voor je eigen persoonlijke ontwikkeling en inzichten dagelijks tool die je kan inzetten zowel privé als werk gerelateerd.

4/5
Patisserie

Leerstof is duidelijk en overzichtelijk. Online insturen van huiswerk is goed uitgelegd en makkelijk te doen. Snel reactie van online docent

4/5
Interieurstylist + SketchUp

Erg leuk om te doen, duidelijke uitleg.

5/5
Nederlandse Gebarentaal

Het gaat over meer dan alleen gebaren leren, ik persoonlijk vind dat erg fijn, wat meer diepgang in de cultuur etc. De filmpjes zijn voor mij duidelijk en de stof is goed te volgen. Het huiswerk wordt super snel nagekeken en het contact met de lerares is erg prettig.

5/5
Kinderpsychologie

Ik ben sinds kort gestart met de cursus kinderpsychologie. Het is erg overzichtelijk en de lesstof is interessant. Fijn om de uitgebreide beoordeling te krijgen op huiswerk, ik ben nu al tevreden

5/5
Commercieel Medewerker Binnendienst

Ik ben zeer tevreden over de opleiding zelf en het is erg duidelijk hoe alles werkt op de site en je krijgt vaak snel reactie op je ingeleverde stukken. Zeker aan te raden

5/5
Front-end Developer

Ik heb webdesign altijd als een hobby gehad, tijdens mijn ict opleiding rond de eeuw wisseling kwam ik er toevalig mee in aanraking. De opleiding zit goed in mekaar en ondanks mijn ervaring kom ik vaak nog stukjes tegen die verassend zijn en mij enorm laten groeien, als ontwikelaar. Het is leuk om te zien hoeveel detail er schuilgaat achter een website en waar je allemaal rekening mee moet/kunt houden.

5/5
Accountmanager + Presenteren

Lesstof goed gestructureerd, wat zeker helpt is de addendum. En positief is reactiesnelheid van docent

4/5
Office Management

Iets met een video cursus zou het afmaken

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel + Manicure

Ik ben heel erg tevreden over de thuis opleiding nagelstyliste.

5/5
Excel 2021

De Excel 2021 cursus, het heeft een duidelijke structuur, goede uitleg, de visuele steun is helder en voegt veel toe aan de uitleg. Simpelweg een top cursus.

3/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

De opleiding is leuk. Ik had het wel handig gevonden als ik van te voren ergens had gelezen dat ik voor de basiscursus niet alle lessen en vragen hoefde te doen. Nu ging ik soms enthousiast aan de slag, om er vervolgens achter te komen dat het niet hoefde

5/5
Interieurstylist + SketchUp

Het is voor iedereen heel toegankelijk. In gewone “Jip en Janneke “ taal omschreven zodat je alles goed kunt snappen

4/5

Net begonnen met studie. Tot nu toe alles naar wens. Spullen op tijd binnen gekregen en duidelijke instructies.

4/5
Ayurveda

Het cursusmateriaal is duidelijk en overzichtelijk geschreven en ingedeeld. Ik ben pas net begonnen maar heb het wel al doorgebladerd. Ook de mogelijkheid om contact te kunnen leggen met medecursisten vond ik een groot pluspunt. Het is weliswaar een thuisstudie maar op deze manier toch een beetje gezamelijk kunnen studeren vind ik heel fijn. Ik ben tevreden tot zo ver. Wat ik wel minder vind is dat je per les maar één vraagmoment hebt met de docent en vooral dat dit maar maximaal 500 karakters kan zijn.

5/5
Bewindvoerder

Leuke cursus

5/5
Barista

Huiswerk wordt snel nagekeken en met positieve feedback. Ook de Barista cursus is heel leuk om te doen. Heb veel geleerd.

5/5
Office Management

Goede persoonlijke begeleiding en snelle terugkoppeling van het huiswerk.

5/5
Basisopleiding Apothekersassistent

Ik ben sinds kort werkzaam in een apotheek en heb daar totaal geen achtergrond in. De informatie is duidelijk. Soms moet ik iets op internet zoeken vanwege het vakjargon dat gebruikt wordt, maar zo leer ik nóg meer. Tot dusver ben ik zeer tevreden over de lesstof en de docent. Dus geen verbeterpunten. Het pittige deel moet nog komen, maar ik vertrouw erop dat ik dat ook goed kan volgen. Er gaat een wereld voor mij open.

5/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Overzichtelijk.opgezet en huiswerk wordt met fijne feedback snel nagekeken

5/5
Copywriter + SEO

Ik ervaar de cursus als zeer positief. Een goede balans tussen theorie en een doorvertaling naar de praktijk met oefenopgaven. Ook is de optie om jouw huiswerk te laten controleren door een docent een goede manier van 'learning by doing'. Dat de cursus volledig online is stelt mij in staat om te gaan studeren wanneer en waar ik maar wil. Kortom, een aanrader!

4/5
Preventiemedewerker

Ik ben de cursus antousiast begonnen en ben het nog steeds, en het contact met de docent is prima. deze rageert snel op mijn toetsen en vragen, soms mis ik wel face toe face contact maar ja, het is ook een e-learing cursus. verder gaat mijn scholing voorspoedig. wat betreft de NHA zelf deze vindt ik zeer correct en kompleet in haar ondersteuning!

4/5
Middle Management

De cursus bevat veel informatie, welke je thuis goed kan behandelen. De docent kijkt, indien je hiervoor gekozen hebt, het huiswerk na. Dit geeft meer inzicht in jouw eigen antwoorden, waar je ook weer veel van opsteekt. Niet alle vragen van het huiswerk sluiten geheel aan op de paragrafen, maar dit is niets wat een keer Googlen niet op kan lossen. Al met al, ben ik erg tevreden

5/5
Interieurstylist + SketchUp

Duidelijke leuke lessen

4/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Het is een leerzame cursus alleen vind ik dat het huiswerk niet altijd bij de les stof past.

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

De opleiding rouwbegeleiding en stervensbegeleiding zit goed in elkaar. Er is een duidelijk opbouw in de onderwerpen en er worden meerdere aspecten/gezichtspunten in detail behandeld. De begeleiding van de docent is prima. Naast een goede feedback op het huiswerk, zet de docent je nog een stapje verder aan het denken.

5/5
Modeontwerper

Het is een leuke, creatieve opleiding. Met veel inzicht en informatie over het beroep. Ik had niet verwacht dat dit beroep zo leuk zou zijn. Ik kijk ernaar uit om elke keer weer een lesje verder te kunnen en mijn huiswerk te kunnen inleveren. Mijn creativiteit en tekenvaardigheden zijn snel ontwikkeld. De docente geeft goeie feedback en is erg snel met nakijken. Een opleiding om zeker aan te raden. En zit er zelfs over te denken om van baan te wisselen.

4/5
Cateraar + HACCP

Tot nu toe ervaar ik deze cursus als prettig, de leerstof is fijn geschreven en goed te begrijpen. De opdrachten zijn afwisselend en persoonlijk.

3/5
Eigen Webshop Starten + Commerciële Teksten Schrijven

Aangezien ik nog midden in de cursus zit kan ik nog geen goed eindoordeel geven. Vandaar drie sterren, maar dat kan natuurlijk nog veranderen als de cursus vordert

5/5
Wimperextensions

Ik ben heel erg tevreden. Het word allemaal goed aan gegeven, en word super goed geholpen!

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

De eerste paar lessen gehad. Ik ben zeer tevreden. Leerzaam. En ik vind de reacties van de docent ook heel aanvullend. Tot nu toe niets aan op te merken dus.

5/5
Illustrator + Illustratief tekenen

Super opleiding Hoe uitgelegd en makkelijk gevolgen. Je leert echt veel, ik heb veel plezier in deze cursus. Ook de docent is heel behulpzaam

5/5

Het is een leuke opleiding en dat motiveert me om door te gaan. Het is duidelijk en overzichtelijk en voor vragen kan je altijd terug bij je docent wat natuurlijk heel fijn is.

4/5

Ik ben nog niet zo heel.lang bezig. Maar het is allemaal heel duidelijk uitgelegd. Je kan vragen stellen aan je docent. Dus echt heel tevreden.

5/5
Excel 2021

De cursus is makkelijk te doen naast de huidige baan. Fijn om je eigen tijd in te kunnen delen.

4/5
Banketbakker

Ik heb pas een zending gehad, maar de cursus ziet er goed uit, en ik kan er lekker mee aan de slag

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Dit is mijn 3e cursus bij NHA , het bevalt mij super goed. Heel mooi , verzorgd en duidelijk lesmateriaal , zowel de boeken als digitaal. Hele goede ervaringen met de professionele hulp. Deze cursus is super interessant en mooi opbouw.

5/5
Copywriter + SEO

De lesstof is breed opgezet, met verdieping en een goede samenhang. Het huiswerk wordt snel nagekeken en voorzien van opmerkingen en suggesties, zodat je weer verder kan. De lesstof behoeft soms enige uitleg, maar in het systeem is er een mogelijkheid om de docent om uitleg of feedback te vragen. Fijn dat je individueel aan de slag kan in je eigen tempo en toch een vorm van begeleiding kan ontvangen indien nodig. Tot zo ver zeer tevreden over NHA ben benieuwd naar het examen.

5/5
Patisserie

Ik ervaar het als simpel goed in te delen in mijn eigen tijd. Snel reactie en goede feedback.

4/5
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

Ik ben nog niet zo heel erg lang bezig, maar tot nu toe is alles compleet en duidelijk. Ik heb wel een opmerking over de gratis tablet die je bij je opleiding krijgt. Hier is echt niet mee te werken, hij is enorm traag, duurt soms wel 30 seconden voordat een simpele app is geopend. Sommige programma's openen niet, of kan je niet gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn word en excel. Je kan de apps openen, maar zodra je een nieuwe pagina wil openen dan gebeurt er niks.

4/5
Beroepsfotograaf

Een goede en aardige docent en een hele leuke opleiding

4/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Het zijn leuke lessen waar je veel van leert en alles is duidelijk omschreven

5/5
Personal Trainer

Super fijn dat ik studie tempo kan zelf bepalen, huiswerk wordt snel nagekeken en eventuele vragen ook spoedig beantwoord. Mocht het na praktijk dagen en examens het zelfde voelen, ben van plan om meerde opleidingen bij jullie te volgen. Groetjes ***

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Het lezen is erg prettig. Ondanks mijn dyslexie is dit zeer prettig. Tot nu toe valt het huiswerk ook mee. En had al rekening gehouden dat je ook over je zelf veel gaat leren en soms komt het allemaal dichtbij, maar dat hoord er bij.

5/5
Interieurstylist + SketchUp

Het is een interessante leuke opleiding, die ik met plezier volg.

5/5
Visagie Branchediploma

Ik doe de opleiding visagie en het bevalt me echt super goed vind het super leuk om te doen alles is ook goed geregeld je wordt ook echt goed geholpen vind het ook echt fijn om het vanuit thuis te doen me eigen dagen en tijden invullen super fijn!

4/5
Kinderpsychologie

De cursus is overzichtelijk en er zit een logische opbouw in. Het huiswerk zet je aan nog beter over de behandelde onderwerpen na te denken. Daarnaast wordt het huiswerk vlot nagekeken en van heldere en uitgebreide feedback voorzien.

5/5
Nederlands voor Anderstaligen

Ik vind het thema van de cursus erg leuk. De cursusstof is op zichzelf te begrijpen en te volgen. De leraar is erg behulpzaam. Het enige waar ik moeite mee heb, is het inleveren van het huiswerk. Ik heb een oude computer, dus ik kon het huiswerk alleen in pdf opsturen. Plus tijd en kosten om het bestand te converteren. Het zou fijn zijn als je het huiswerk per e-mail naar de docent kunt sturen. Niet iedereen is goed met computers.

5/5
Basisopleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Het is een fijne opleiding, heel gemakkelijk te volgen. Je krijgt snel antwoord op je huiswerk.

5/5
Office Management

Tot nu toe ben ik erg tevreden ik ben nu bij les 16 van het Office gedeelte en krijg ook goeie feedback terug vaak dezelfde dag nog waar ik wat mee kan en wat mij ook motiveert om door te gaan. Ik vind deze manier van leren en doen heel fijn. Groetjes ***

5/5
Word 2019

Tot nu toe ben ik zeer tevreden, hele duidelijke uitleg,ook om te oefenen...ik denk wel naarmate de cursus vordert, 3 uur per week studeren gemiddeld, niet voldoende is....maar dat geeft niet.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel + Manicure

Erg leuk om kennis te maken met de theorie voor het vak nagelstyliste. Tot nu toe is alles erg duidelijk uitgelegd en wat ik niet snap kan ik aan mijn docente vragen. Compliment hoe snel iedere keer mijn huiswerk is nagekeken en retour komt met leuke tips.

4/5
Lightroom

Op zich goed materiaal. Respons docent voldoende tijdig... Mijn persoonlijke probleem is dat ik lightroom classic gebruik. Een vertaaltabel voor deze versie zou mij erg helpen!

4/5
Speltherapie

De online platform is erg duidelijk. De huiswerkopdrachten en de studiemateriaal is interessant en sluit bij elkaar aan.

4/5
Wimperlifting + Wimperextensions

ik vind het fijn om zelf studie te doen en eerst alles na te lezen. Ook zou ik het handig vinden om met videos te leren hoe het moet en dat kwam gelukkig in les 5 ook aan bod. Wel vond ik dat er meer producten bij mocht zitten want ik denk dat ik 2x kan oefenen met de gegeven producten.

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Helemaal tevreden mee. Makkelijk om thuis te leren. Fijn materiaal en de lessen zijn duidelijk.

5/5
Eigen Webshop Starten + Commerciële Teksten Schrijven

Makkelijk te volgen cursus.

5/5
Front-end Developer

Ik vind het erg prettig voor gegeven en de opstelling van docenten is fijn.

5/5
Beroepsfotograaf

de instructies voor het huiswerk insturen (via een Word-document) mag wel wat duidelijker worden aangegeven.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel + Manicure

Er vaar het leuk tegelijke tijd spannend maar ben er klaar voor

5/5
Orthomoleculaire Therapie

Erg prettig om in je eigen tempo je e verdiepen in interessante onderwerpen waar je in het dagelijks leven echt wat aan hebt!

5/5
Basisopleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

de evalatie vragen zouden fijn zjjn als je die kan nakijken verder alles perfect

5/5
Excel 2021

ik kan nog geen mening geven over de cursussen; moet deze nog opstarten

5/5
Nederlands voor Anderstaligen

Ik vind de cursus erg leuk. Alle onderwerpen zijn breed en nuttig. Het zou ook goed zijn om wat meer grammaticale voorbeelden te hebben.

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Het is een leerzame opleiding/cursus, jamm dat er geen erkend diploma op het einde zit.

4/5
Mental Coach

Het goede nieuws is dat cursus mij goed aanspreekt, zeker voldoet aan mijn verwachtingen. Ik heb er lol in. Maar helaas, het minder goede nieuws is dat onderlinge verwijzing tussen paragrafen en hoofdstukken vaak niet klopt. - puntje.

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners

Duidelijk en gedegen lesmateriaal. Heldere opzet van het digitale platform. Prettig dat er gelegenheid is om een persoonlijke coach erbij te kiezen.

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Goed, idioom uitleg verduidelijkt e.e.a.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Heb al heel veel geleerd en enkele mooie dingen gemaakt. En als ik een opdracht niet denk te gaan dragen dan maak ik het van een reststofje. De docent geeft goede feedback, en geeft ook telkens al (ongevraagd) tips voor de volgende les, dat is heel fijn.

3/5
Kinderverhalen Schrijven

De theorie van deze cursus is naar mijn mening wat achterhaald en ouderwets. Er zijn veel stukken die in de tijdsgeest van nu heel anders geschreven zouden moeten worden. De hoofdstukken tot nu toe hebben me weinig handvaten gegeven over hoe ik een verhaal kan schrijven. Het overgrote deel is mij wel bekend. De opdrachten zijn eentonig en bieden weinig uitdaging om buiten je comfortzone te gaan of eens iets nieuws te proberen. Maar over de begeleiding ben ik erg positief. De feedback die ik terug krijg op mijn opdrachten stimuleren mij echt om beter te schrijven en er nog meer plezier in te krijgen. Ik krijg veel praktische tips en de beoordeling gebeurd op een hele prettige manier. Communicatie met de docent gaat wel lastig aangezien dit alleen met een ingezonden opdracht kan. Via mail zou bijvoorbeeld prettiger zijn.

4/5
Thai voor Beginners + Gevorderden

Op zich Parkman cursus maar is moeilijk digitaal. Zou fijn zijn één op één contact met een leraar/lerares te hebben.

4/5
Event Security Officer

Het tweede deel vind ik er lastig en moeilijk. Deel 1 had ik 10 op maar deel 2 blijf ik wat hangen.

4/5
Fries

Ik ben nog niet begonnen aan de opleiding.

4/5
Vwo Nederlands

Inmiddels mijn 3e opleiding via NHA. Duidelijk cursusmateriaal. Fijn om te studeren in eigen tijd en tempo.

4/5
Webdesign

Praktijkgerichte cursus waarbij je vanaf les 1 aan de slag gaat met het maken van een website. Ook heel fijn dat je dit volledig in je eigen tempo kunt doen.

4/5
Reiki

De Reiki cursus doe je aan de hand van een boek. Iedereen die dat boek dus los koopt, weet in principe evenveel als jij, op 1 les na. De huiswerkopdrachten vond ik erg makkelijk, alleen hadden de instructies voor de open vragen wat duidelijker mogen zijn. Zo moet je bijvoorbeeld uitgebreid antwoorden, maar dat staat niet duidelijk in de opdracht. Communicatie met de docent verliep goed.

4/5
Indonesisch voor Beginners

Leuke,praktische cursus met een goede opbouw.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Het is een leuke cursus, echter moet je toch alles zelf uitzoeken op internet en YouTube. Je kunt geen vragen stellen tenzij je eerst een les vooruit leest. Ik mis het persoonlijke contact met de leraar. Een chat zou wel een toegevoegde waarde zijn

5/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Met (geschiedkundige) filosofie ben ik al enigszins vertrouwd, maar de combinatie met levensbeschouwing, waaronder natuurlijk ook een breed aanbod van godsdienstige stromingen, is voor mij heel verrijkend.

4/5
Basisopleiding Apothekersassistent

Goed te leren, Overzichtelijk.

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

Ondanks dat ik nog maar 3 lessen heb ingezonden, merk ik dat er snel progressie is in de opbouw van de lessen. Ikzelf had niet gedacht dat ik al in les 3 met 2 handen zou gaan spelen. Het is een uitdaging voor mij, maar na wat oefenen, gaat het al vrij goed. Cursus is zeker een aanrader.

5/5
Binnenhuisarchitectuur

Het is een veelzijdige cursus, die je kijk op interieur en wonen een compleet nieuwe visie geeft! Werkelijk alle aspecten komen aan bod bouwkundig en het inrichten van gewenst vertrek! De lesstof is duidelijk al mis ik bij sommige hoofdstukken een uitleg video! De feedback van docent is duidelijk en motiverend! Ik ben gemotiveerd en tevreden!

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

De cursus is goed van opzet; duidelijk en heldere taal en leert Grieks vanaf de basis waarbij het alfabet het allerbelangrijkste issue is.

4/5
WMO Consulent

Vind de vragen lastig te begrijpen.

3/5
Cateraar + HACCP

Prima opleiding vraag me alleen af war eigen zaak beginnen met haccp te maken heeft. Onnodige hoofdstukken

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Ik vind de leerstof heel duidelijk en de feedback van de lerares is ook erg fijn.

4/5
Medisch Secretaresse

Ik ben erg tevreden.

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Ik ben tevreden. De cursus is praktisch. Haast terloops worden de kernbegrippen telkens herhaald zodat je je er goed bewust van wordt. Het lesmateriaal zit didactisch goed in elkaar.

5/5
Copywriter + SEO

Interessante opleiding, kwalitatief goede informatie en leerzame huiswerkopdrachten. Ook fijn dat je de mogelijkheid hebt om huiswerk in te sturen dat vervolgens door een docent wordt nagekeken. Kan deze opleiding zeker aanraden!

5/5
Sportpsychologie en Coaching

Cursus op niveau met fijne begeleiding.

3/5
Apps Programmeren

Duidelijk uitleggen soms niet helemaal duidelijk aan het software

4/5
Medisch Secretaresse

Heel fijn om de oefeningen te maken, en huiswerk te maken wat nagekeken wordt. De tekst is duidelijk. Het gedeelte Nederlands mag soms iets duidelijker beschreven worden. Maar ik weer niet of dat zou kunnen,aangezien onze taal moelijk in elkaar zit.

5/5
Bewindvoerder

Fijn om de cursus bewindvoerder in eigen tempo te kunnen doen. Moet lukken binnen een jaar. Erg tevreden over de hulp op afstand, zoals het nakijken van huiswerk en het beantwoorden van vragen. Een aanrader !

4/5
Cafébedrijf

De informatie in de boeken is goed te begrijpen en dat maakt het ook leuk, het is fijn om huiswerk in te kunnen leveren zodat ik weet hoeveel stof ik ken!

3/5
Zelfvertrouwen

De cursus is prima en een fijne afwisseling tussen informatie en opdrachten. Toch sluiten de informatie en de opdrachten niet helemaal op elkaar aan, is de cursus inhoudelijk niet erg nieuw of informatief en ook niet gebaseerd op wetenschappelijke kennis. Beetje een cursus ‘baat het niet dan schaadt het niet’.

5/5
Medisch Secretaresse

Duidelijke, ruim opgezette opleiding.Huiswerk snel gecorrigeerd terug met feedback.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

De docent is heel prettig en betrokken, je krijgt goede feedback. Ik mis wel een forum waar je kunt uitwisselen met andere studiegenoten, zeker voor een onderwerp als dit. Verder zijn 500 tekens voor het stellen van een vraag veel te weinig. Voor een andere cursus zal dit voldoende zijn, maar voor een opleiding met deze diepgang niet.

5/5
Illustrator

Super opleiding! Alles wordt duidelijk stap voor stap uitgelegd, de oefenopdrachten sluiten perfect aan. En erg fijn dat je contact kan opnemen met een docent voor eventuele vragen.

4/5
Houder Administratiekantoor

Ik ben natuurlijk nog niet zo lang bezig maar heb wel alles bekeken. De cursus is ruim opgezet en oogt afdoende om met een eigen kantoor aan de gang te gaan. Daar ik ook vind dat er altijd ruimte is voor verbetering geef ik 4 sterren. eerst afronden en misschien zijn het er dan wel 5 :) Wat erg prettig is, is dat de cursus digitaal en op papier geleverd wordt. Super Handig!!

5/5
Receptioniste/Telefoniste

Goede en complete opleiding voor receptioniste/telefoniste. De hoofdstukken zijn uitvoerig beschreven en laten je echt ervaren wat je nodig hebt voor een functie als receptioniste/telefoniste. Fijne manier van leren; zowel digitaal als op papier. Je kan je eigen tempo en manier kiezen.

5/5
Wandelcoach compleet

De opleiding is zeer goed samengesteld, en overzichtelijk. Ook de mogelijkheden die worden aangeboden op het gebied van hulp en informatie zijn talrijk.

4/5
Office 365 voor Mac

Duidelijke uitleg en na elke les persoonlijke feedback. Het is goed te doen voor mij zonder enige ervaring. Sommige lessen zijn iets pittiger maar zolang je het rustig leest kom je er wel uit

5/5
Fietsenmaker

Leerzaam, wat de bedoeling is.

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik vind de cursus erg overzichtelijk. wel zouden bladzijden nummer door kunnen lopen per modulen, hierdoor zou er bij de inhoudsopgave bladnummers kunnen worden toegevoegd...Dit vind ik prettiger met terug opzoeken.

4/5

Ik vind het een leuke cursus, maar ook pitting en moet goed studeren

4/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

De lessen zijn begrijpelijk en overzichtelijk. Huiswerk komt snel nagekeken terug, fijn!

5/5
Planner Wegtransport

Bij NHA klopt alles. Ze doen wat ze beloven en als je huiswerk inlevert wordt het vrijwel direct nagekeken. Meer dan goede organisatie dus! Kan ik echt aanbevelen.

5/5
Stervensbegeleiding

Heel interessant en duidelijk. Echt leerzaam. Staan heel veel informatie in . Kleine dingen die iemand kan vergeten . Top

4/5
Front-end Developer

Tot nu toe ervaar ik de opleiding als positief. Plaza werkt prettig, de stof is prettig. Prima eigenlijk :) Alleen de gratis tablet is van erbarmelijke kwaliteit, zo traag... niet normaal. Kun je eigenlijk niets mee.

5/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Soms even lastig om duo-opdrachten in je eentje uit te werken, maar dwingt je op die manier wel zelf uit te diepen. Erg fijn de persoonlijke aandacht die je van de docent krijgt door middel van terugkoppeling bij het huiswerk en de vraagmomenten per les.

5/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Ik ben op dit moment erg tevreden met de cursus . Ik leer er veel van .

5/5
Data Protection Officer (AVG)

Deze cursus is heel goed te combineren met een voltijd baan.

3/5
Vakdiploma Drogist

Zit niet heel proffesioneel in elkaar

5/5
Loopbaancoach

Tot nu verloopt de opleiding naar wens. Ik mis soms wat interactie met medestudenten. Ik kan natuurlijk hier zelf mee aan de slag om ze te benaderen. Ben ik tot nu toe niet aan toe gekomen.

3/5
Middle Management

Ik vind de inhoud van de cursus soms in moeilijke taal geformuleerd, daarnaast is het contact met de docent erg kort en te bondig. Ik kan niet zoveel met de feedback die ik krijg. Het is moeilijk te bepalen wat nu belangrijk is en wat minder belangrijk. De cursus is overzichtelijk, kort en bondig, duidelijk. Het huiswerk wordt erg snel nagekeken.

3/5
Bloemist

Materiaal online en op papier is fijn. Lesstof is duidelijk en naar verwachting. Het zou wel handiger zijn als er meerdere bestandsformaten doorgestuurd kunnen worden, met name jpg en excel. Of uitleg hoe je dit kunt omzetten. Het kostte mij veel tijd en irritatie om uit te zoeken hoe het anders kan.

3/5
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

Vind het lastig om de huiswerkopgaven te begrijpen.

5/5
Leefstijlcoach

Een heel degelijke cursus zowel wat de inhoud betreft als de presentatie, duidelijkheid en overzichtelijkheid. En NHA komt over als een erg goede instelling op organisatorisch gebied.

4/5

Fijn, docent geeft mits zij niet op vakantie is snel antwoord. Contact met *** is ook goed

3/5
Raspberry Pi Programmeren

Dit is zeer zeker geen cursus voor de echte beginners. Er wordt voor het meeste verwacht dat je zelf gaat uitzoeken hoe en wat en je kunt maar 1 vraag stellen en meer ook niet. Dus kortom jullie praten over hoe belangrijk jullie onze tijd vinden en hoe kostbaar dit is. Maar daar hebben jullie weinig mee gedaan...

4/5
Personal Assistant

Ik ben zeer tevreden met deze NHA cursus voor personal assistent. De cursus is goed ingedeeld, de teksten duidelijk en helder geschreven en het is erg fijn dat de opdrachten op tijd worden nagekeken zodat ik lekker door kan gaan. Mijn complimenten

4/5
Interieurstylist + SketchUp

Leuke cursus. Fijn dat het lesmateriaal zowel online als offline beschikbaar is. Manier van huiswerk inleveren vind ik niet altijd even duidelijk. Dit moet volgens mij eenvoudiger kunnen.

4/5
Office Management

Goede opbouw waardoor je de cursus goed zelf kunt doen. Het zou wel prettiger zijn als je iets meer contact kon hebben met de docenten.

4/5
Wandelcoach compleet

Het zijn veel theorieën die in hele korte tijd worden aangeboden. Verder zijn er hier en daar wat aanpassingen die je per mail krijgt van begeleider. Misschien handig dit in de leerstof aan te passen.

5/5
Modeontwerper

docenten zijn top en het studie materiaal is makkelijk te begrijpen!

4/5
Software Developer

Prima opleiding, duidelijke online omgeving. Docenten moeten duidelijkere richtlijnen krijgen, volgens mij doen ze nu maar wat.

5/5
Receptioniste/Telefoniste

Wat ik superfijn vind is dat het cursusmateriaal wordt voorgelezen. En dat alles zeer duidelijk wordt uitgelegd en omschreven.

5/5
Mental Coach

Snelle feedback, goede contact met docent.

5/5
Allround Coach

Interessante opleiding , veel informatie.. goede begeleiding van leraren . Echt top

4/5
Bloemist

De opleiding bevalt tot nu toe goed. Soms missen er wat dingen in de les stof, maar dat kan ik goed aangeven bij de docent waar ik mijn huiswerk inlever. Daar wordt goed naar gekeken.

4/5
Journalistiek

De opleiding heeft veel over de onderwerpen waar ik graag iets over zou willen leren, maar er zijn een aantal zaken niet helemaal meer up to date

3/5
Beroepsfotograaf

Ik ben nog niet zover dat ik al een goede beoordeling kan geven. Vooralsnog ziet het er prima uit.

5/5
Basisopleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Fijn! Snelle nakijkmomenten Eigen tempo Gewoon ideaal

5/5
Nederlandse Gebarentaal

Fijne begeleiding.

4/5
Sportmanagement

Goede opleiding, fijne uitleg en voldoende feedback.

4/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Sport & Voeding

Ik ben zeer tevreden , zou MISCHIEN een telefoontje persoonlijk willen van de leraar of lerares Groet bianka

4/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Het is een erg leuke opleiding , wel erg zelfstandig/ makkelijk waardoor je het zo af zou kunnen hebben. Dit vind ik persoonlijk niet zo profficioneel als je zelf een bedrijf zou willen starten .. daarom doe ik het rustig aan, om zo de leerstof wat vaker te over denken. De opleiding zou best gecombineerd kunnen worden met de specifieke doelgroepen. Nu moet je dit nog als extra scholing erna doen.

5/5
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Prima cursus, met een snelle docent die nakijkt.

4/5
SQL

Begrijpelijk en makkelijk te volgen. Ik wel iets meer inhoud verwacht, want ik ga er een stuk sneller doorheen dan het aantal maanden dat er voor staat.

5/5
Wandelcoach compleet

Duidelijk en helder cursus materiaal. Ook direct heel doelgericht en persoonlijk. Motiveert om door te gaan. Top!

5/5
Basisopleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Snelle beoordeling van huiswerkopdrachten, duidelijke opdrachten en overzichtelijke lesstof

4/5
Nederlandse Gebarentaal

Ik ben tevreden, maar wil het advies geven om de opleiding te moderniseren wat betreft de video's. Bovendien zou het handiger zijn als je langere berichten naar je docent kunt sturen, i.p.v. maximaal 100 tekens.

5/5
Taxichauffeur (CCV)

ik kan niet meer zeggen dat de cursus prima wordt ondersteund en dat er heel snel wordt gereageerd.

3/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Ik vindt het best oke tis alleen langer dan een normale cursus

4/5
Apps Maken + Apps Programmeren

Na 2 lessen, moet van les 2 het huiswerk nog inleveren, ben ik positief over de cursus. Het begin is wat traag vanwege vakantie. Ga na thuiskomst de draad weer oppakken.

5/5
Gimp Fotobewerking

Duidelijke cursus met voldoende oefenmateriaal en duidelijke feedback.

3/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Kind & Voeding

Volgens mij is het wel een behoorlijk niveau, maar ik vind de opleiding tot nu toe wel heel erg saai. Daar had best iets leukers van gemaakt kunnen worden.

5/5
Hondentrimmen

De lessen worden goed en duidelijk uitgelegd in het materiaal en motiveren ook om direct met de handen aan de slag te gaan! Het huiswerk word snel nagekeken en er word goede feedback op gegeven zodat je eigenlijk altijd door leert

5/5
Basisopleiding Jeugdzorg

Ondanks de faalangst toch begonnen met een opleiding en erg blij dat ik het heb gedaan. Het is goed te doen! Alles staat duidelijk aangegeven waardoor ik precies weet wat er van me word verwacht. Een fijne feedback van de docente gaf me ook wat meer zelfvertrouwen waardoor de motivatie nog meer werd aangewakkerd! Uiterst tevreden!

5/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Net begonnen met cursus Basiskennis Boekhouden en zeer tevreden. Lesstof is duidelijk en huiswerk wordt snel nagekeken door docent en teruggestuurd met feedback. Tot nu nog geen contact/ervaring met support afdeling nodig gehad dus geen mening hierover

3/5
Software Developer

sommige dingen zijn goed, Maar bepaalde dingen moeten meer vanuit basis gaan

4/5
Medisch Secretaresse

Helaas is de vraagstelling van het huiswerk soms niet overeenkomend met de antwoorden die gegeven moeten worden. Verder tot zo ver prima ervaring, makkelijk leren vanuit de map en huiswerk insturen. Afhankelijk van de docent wordt het snel na gekeken.

4/5
Software Developer

Reden voor de 4 sterre. Is het feit dat er veel vaktechnisch jargon word gebruikt waardoor er meer tijd nodig is om het goed te begrijpen. Tip zou zijn om een woordenlijst toe te voegen voor studenten die totaal iets nieuws starten zoals ik :)

4/5
Banketbakker

Tot op heden gaat het goed alleen vind contact/vraagmomenten per les te weinig

4/5
Leefstijlcoach

De lesstof is duidelijk, overzichtelijk en interessant. Huiswerk wordt snel na gekeken en goede feedback.

5/5
Cateraar + HACCP

Ik vind het duidelijk lesmatriaal met een duidelijke opbouw

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

De inhoud van de cursus ervaar ik als positief. Doe er nieuwe kennis mee op

4/5
Mindfulness

Ik ben nog niet zo lang geleden begonnen met de cursus mindfulness. Het is vooral ervaren en oefeningen doen. Elke week maak je daar een verslag van. Er zijn momenten dat ik de oefening toch nog een week langer wil ervaren en dat kan gelukkig ook omdat je zelf het tempo bepaald.

4/5
Nederlands voor Anderstaligen

Ik vind de cursus interessant .

5/5
Planner Wegtransport

Veel uitgebreider dan verwacht zeker omdat er een behoorlijk deel over trein vaart en lucht transport gaat

5/5
Planner Wegtransport

Het contact met nha was echt super goed de dames aan de telefoon hebben mij onwijs goed geholpen en verdienen daarom een complimentje dus bij deze! Verder is het een leuke en een hele duidelijke cursus die ik volg ook het insturen van het huiswerk gaat gemakkelijk en het terug krijgen van je huiswerk geeft een gezonde spanning. Dus kortom voor mijn is deze cursus een dikke 10 waard bedank dat *** dit op deze manier mogelijk hebben gemaakt!

4/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Sommige lessen zijn best pittig en dan doe je er wat langer over. Ik vind het soms best lastig als je een vraag niet begrijpt dat je een aantal hoofdstukken terug moet en uiteindelijk via google moet proberen antwoord te krijgen Ook is het opmerkingen vak om vragen aan je docent te stellen vrij klein. Verder vind ik het nog steeds een interessante opleiding.

5/5
Sociale Psychologie

De cursus is duidelijk geschreven en dat zorgt ervoor dat je de lesstof snel meester kunt maken. Nieuwe termen worden dikgedrukt weergegeven wat ervoor zorgt dat je het beter opslaat. Een zeer leuke cursus tot dusver.

5/5
Hondentrimmen

Tevreden wegens snelle reactie en nakijkwerk door docent.

4/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Erg goed voor nu, net begonnen met de cursus. Snelle reactie en goede feedback van docent.

4/5
Personal Trainer

Duidelijke en goede leerstof, snelle reactie vanuit het huiswerk. Weinig op aan te merken.

4/5
Lean Management

Duidelijke opzet en fijn dat ik kan bepalen wanneer ik wel en niet een les doe. Zeker met een drukke baan is het fijn dat je niet gebonden zit aan een bepaalde avond. Qua kennis niveau is het op zich ook prima. De eerste paar lessen waren vrij simpel in verband met voorkennis, maar de casussen die later kwamen waren wel van een iets hoger niveau

4/5
Bierbrevet

De cursus kan wel n update gebruiken. Voorstel bieten proeven,zijn sommige uit de handel en tekst verwijzend naar jaartal en tijdsaanduiding.

5/5
Mindfulness

Prettig en duidelijke leermethode. Leuke en nuttige cursus.

4/5
Homeopathie

Een leuke kennismaking met de Klassieke homeopathie. Als oriëntatie op een eventueel vervolg zeer geschikt.

5/5
Basisopleiding Medewerker ICT

Duidelijk materiaal om mee te werken, huiswerk wordt heel snel nagekeken. Ik ben heel tevreden!

3/5
Zakelijke Correspondentie Nederlands

Het niveau is een stuk lager dan wat ik had verwacht. De stof is tamelijk eenvoudig. Ik denk dat het vergelijkbaar is met Nederlands HAVO 3/4. Het ingeleverd huiswerk wordt vlot nagekeken met goede feedback.

5/5
Orthopedagogiek

Deze studie is interessant en leerzaam en wordt gedaan aan de hand van het boek "Orthopedagogiek - Een eerste oriëntatie" van Ad Sprang. Deze sloot prachtig aan op mijn eerder gevolgde studie Kinderpsychologie. Het huiswerk wordt snel nagekeken en de feedback van mijn docent was erg prettig.

4/5
Lightroom

Tot nu toe een leuke opleiding.

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

De cursus is opgedeeld in kleine stappen die het gemakkelijk maken om te leren. Ik heb alleen de eerste module gedaan, Office. Ik zou deze cursus aanbevelen aan iedereen die een basis in ICT wil hebben.

4/5
Sport & Voeding

*** interessante oplossing! Lesstof is weg duidelijk en spreekt vaak voor zich. Huiswerk word snel nagekeken met goede duidelijke feedback!

4/5
Illustrator + Illustratief tekenen

Leuke opleiding, duidelijke uitleg. Enige wat fijn zou zijn is als het huiswerk wat sneller nagekeken kan worden.

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Goede communicatie vanuit NHA wat betreft levering boeken en start opleiding. De opleiding is duidelijk en de stof is prettig om te leren. Duidelijke taal en up to date. De begeleiding is top. Snelle reacties en duidelijke en prettige feedback. Ik zou zeker weer voor NHA kiezen bij een volgende opleiding.

5/5
Tandartsassistent

Ik ben sinds één maand bezig met de opleiding tandartsassistente via de NHA. Hiervoor al verschillende opleidingen gedaan bij andere instellingen, echt niks zo overzichtelijk en duidelijk als bij de NHA. Makkelijk te vinden, duidelijk uitgelegd en Huiswerk snel nagekeken. Hier krijg ik energie van! Iedereen aan te raden.

4/5
Certificaat Beveiliging B

Duidelijk,maar moeilijker als ik had verwacht.

5/5
Psychologie van Hoogbegaafdheid

Nog niet klaar maar bevalt prima. Goed te volgen stof en goede feedback van de docent.

5/5
Medisch Secretaresse

Goede duidelijke cursus. Snelle reactie van begeleiding.

5/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Sport & Voeding

Mooie cursus. Sluit goed aan bij mijn cursus Leefstijlcoach

5/5
Filiaalmanager

Ik ervaar de opleiding erg goed.

5/5
Tandartsassistent

Zeer uitgebreide opleiding in compacte vorm. Niettemin toch duidelijk te volgen.

4/5
Rekenen

Eerste keer dat ik een cursus doe via NHA. Lesmateriaal is overzichtelijk en kwalitatief goed. In combinatie met de Plaza ervaar ik het als fijn.

5/5
Tandartsassistent

Ik vind het een fijne en duidelijke opleiding. De begeleiding ervaar ik ook als he prettig! Zou het iedereen aan kunnen raden!

4/5
Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Jeugd en Ontwikkeling

Duidelijke informatie. Gemakkelijk toegankelijk.

5/5
Schuldhulpverlening

Het is een zeer leerzame cursus. Wat ik persoonlijk erg leuk vind is dat je de verdieping zelf op moet zoeken. Hierdoor ontdek je nog meer op het gebied van de van de betreffende les. De huiswerkbegeleiding is goed. Huiswerk wordt snel nagekeken en met de nodige feedback voorzien.

3/5

Voor leerlingen die al ervaring hebben is de stof begrijpelijk en kan je er snel doorheen puur voor de diploma. Voor leerlingen die nieuw in het vak komen is het een afknapper vanwege de minimale uitleg. Heel regulier. Vraag moment is uiterste onhandig. Als een leeraar een vraag niet snapt kan je niet meer antwoorden door maar 1 vraag per vak. Frustrerend.

5/5
Loopbaancoach

Je kan de opleiding in eigen tempo en op je eigen manier volgen. De digitale leeromgeving is zeer overzichtelijk. Je docent kijkt het huiswerk snel na en komt met goede feedback. Ik heb het al aan meerdere mensen geadviseerd!

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Als super goed! Duidelijke handleiding en fijne map om alles goed terug te kunnen lezen/vinden. Daarnaast goede begeleiding van de docenten, met tips en uitleg over de vragen die je eventueel hebt.

4/5
Hovenier

Snelle reacties op het huiswerk is heel fijn. Het vinden van een regelmaat in de thuisstudie vind ik wat lastig. IK heb eerst de cursus doorgebladerd en wat gelezen om te weten waar je naar toe werkt , dat was mij eerst niet helemaal duidelijk.

5/5
Beroepsfotograaf

Ik ben net begonnen met de studie. Het is precies wat ik ervan had verwacht. Doordat fotografie mijn interesse heeft is de lesstof begrijpelijk en leest het makkelijk. Maar zelfs voor een beginner is het goed te doen behalve de opdrachten. Je moet wel degelijk ervaring hebben met foto's maken. Wat ook logisch is bij deze opleiding.

4/5
WordPress

Het lesmateriaal ziet er mooi uit en het huiswerk wordt snel nagekeken.

4/5
Scribus / Indesign

Cursus inhoudt is duidelijk alleen had zelf andere verwachtingen..

5/5
Bewindvoerder

De lessen zijn makkelijk te lezen en de opdrachten zijn duidelijk.

3/5
Psychologie van Hoogbegaafdheid

De plaza werkt intuïtief en overzichtelijk. De lesstof is zeer interessant. De huiswerkopdrachten bestaan uit a, b, c en d antwoorden en dan ineens een vraag met 1, 2, 3, en 4 als antwoord ertussen, dat maakt het slordig. Ik ervaar het als erg onprettig en onhandig dat er geen direct contact mogelijk is met de leraar, ik heb meermaals via het huiswerk van het volgende hoofdstuk een vraag gesteld en daar geen reactie op teruggekregen. Ik startte als tevreden en enthousiaste leerling met het idee om meer opleidingen via NHA te gaan doen, nu ik de negatieve ervaring heb gehad en wederom geen communicatie, ben ik daarop terug gekomen. Ik zou bij nader inzien niet snel deze instelling adviseren bij anderen.

4/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Nog maar recent ben ik aan deze opleiding begonnen, ben pas bij Les 3 en heb één keer mijn huiswerk ingestuurd. Alles ziet er keurig uit en is duidelijk, je kunt het via de map volgen en ook online , dan kun je ook filmpjes zien. Ik ben benieuwd hoe de hele opleiding verloopt

5/5
Schuldhulpverlening

Goede cursus, ook wat betreft lesmateriaal en gebundeld in ordners. Prettige coaching, contact met medecursisten. Betrokken en deskundige docent. Mogelijkheid om in eigen/juiste tempo te mogen doen, vooral door mijn privé omstandigheden

4/5
Visagie Branchediploma

Duidelijke uitleg en opdrachten in het boek. De uitleg bij het huiswerk kan beter. Aan aaleennhoed gewerkt heb.je niet zo veel.

4/5
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

Goed

4/5
Orthopedagogiek

Overzichtelijke cursus. Adequate begeleiding van de docent.

4/5
Medisch Secretaresse

Ik ervaar de opleiding positief. De leerstof is goed te volgen en het huiswerk wordt snel na insturen nagekeken.

5/5
Sportpsychologie en Coaching

De opleiding is zeer goed opgedeeld in onderwerpen die goed te behappen is. Daarbij is de feedback van de docente opbouwend, zeer duidelijk en heel erg positief. De motivatie blijft hierdoor mede hoog.

4/5
Fietsenmaker

Goed en overzichtelijk. Makkelijk te volgen en snelle reactie van docent terug. Kan nog geen 5 sterren geven omdat ik pas begonnen ben.

5/5
Positieve Psychologie

Deze cursus heeft mij veel gebracht. Zowel theoretische achtergrond als praktische handvatten om op jezelf toe te passen of anderen mee te helpen. De 10 modules zijn zowel goed afzonderlijk als in samenhang te bestuderen. In ieder geval erg inspirerend en het maken van "huiswerk" helpt om de stof te door gronden. Van harte aanbevolen

4/5
Tandartsassistent

Ik vind de cursus nog best ingewikkeld en niet altijd een duidelijke uitleg. Huiswerk vragen die niet van te voren behandeld zijn.

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Prima cursus. In gemakkelijke taal geschreven.

5/5
Imago Stylist

net begonnen met de kleuranalyses, wordt ik helemaal blij van, en ik ga mijn kledingkast herorganiseren

4/5
Secretaresse

Snelle correcties op huiswerk. De leermethodes;zowel digitaal als via de boeken. Digitaal is ideaal, omdat je ook op je telefoon of tablet een lesje kunt lezen

4/5
Preventiemedewerker

Ik ben nog maar net begonnen met de cursus. Het studiemateriaal ziet er goed verzorgd uit. Alles overzichtelijk in 1 map.

4/5
Logistiek Management

Het is een leuke opleiding om te doen, je krijgt er veel logistieke kennis door en alles staat duidelijk geformuleerd, ook het lesmateriaal en plaza is dik in orde. Vind alleen dat je bij cijfers onder de 6 ook nog een herkansing moet kunnen krijgen inplaats van onder een 5.

4/5
Slijtersvakdiploma

De cursus is uitermate interessant. Ook is de opbouw van het lesmateriaal goed en duidelijk. Wel zit er in bepaalde hoofdstukken overlapping in de tekst (dubbelingen). Tevens valt op dat de cursus waarschijnlijk rond 2010 is ontwikkeld en nadien niet meer is onderhouden. De informatie stopt rond deze tijd en wettelijke zaken worden nadien niet meer toegelicht.

4/5
Copywriter + SEO

Tot nu toe bevalt de cursus goed, maar ik ben nog niet heel ver.

5/5
Leefstijlcoach

Heldere duidelijke indeling en beschrijven met goed omschreven leerdoelen.

3/5
Copywriter + SEO

Tot nu toe vind ik de informatie wat achterhaald. De basis is prima, maar de teksten en voorbeelden die gegeven worden zijn niet meer van deze tijd. Ook heb ik het idee dat de cursus meer gericht is op België dan Nederland. In communicatie verschillende deze twee landen enorm van elkaar. Bijvoorbeeld in het opstellen van een sollicitatiebrief of op social media.

4/5
Reisadviseur

Goeie en duidelijke uitleg. Geen moeilijk woorden.

5/5
SQL

De opzet is helder en plezier door te nemen en je pikt alles erg snel op, ook vind ik dat je door een aantal handelingen te doen gedwongen wordt deze op te zoeken en toe te passen. zoals zip file maken en op andere wijze een print screen maken.

4/5
Wandelcoach compleet

Alles goed leesbaar en handige voorleesfunctie. De coach is ook to the point geen robot coach.

4/5
Medisch Secretaresse

snelle controle van het huiswerk en goede feedback ontvangen.

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Ondanks dat ik nog maar net gestart ben, vind ik de lesstof zeer compleet en uitgebreid. De toetsvragen en huiswerk opdrachten zijn relevant en ook de terugkoppeling vanuit de docent is prettig. Ook de online omgeving is prettig ingericht.

5/5
Basisopleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener

De lesmaterialen zijn duidelijk en goed zelfstandig te maken. Heb deze opleiding al gedaan op HBO niveau maar helaas het laatste jaar niet af kunnen maken. De boeken van NHA zijn professioneel en krijg praktisch dezelfde lesstof, dus heb echt het idee dat ik naar school ga en iets leer. Verder is er goede ondersteuning als ik dit nodig heb. Ben blij dat ik voor NHA heb gekozen.

4/5
Zelfvertrouwen

Ik ben tevreden met mijn cursus. De docent reageert supersnel en ik krijg mooie feedback mee. Ondanks dat alles online gaat voel ik me serieus genomen door de docent. Op mijn eigen tempo kan in de cursus volgen dus mijn persoonlijke leven en opleiding kan ik goed combineren. Tevreden cursist!

3/5
Banketbakker

Inhoudelijk had ik er wat meer van verwacht. Reactie docenten vrij summier en nagekeken werk komt best laat. Verder leer ik toch wel het één en ander!

4/5
SQL

Het is een toegevoegde waarde aan mijn zelf opgedane ervaring. Ook een vorm van erkenning. Korte en krachtige lessen die duidelijk zijn. Er is maar één positieve kritiek van mijn kant: Er mogen wat meer opdrachten komen om de studenten goed uit te dagen.

4/5
Medisch Secretaresse

Ik ben zeer tevreden over de cursus tot nu toe. Enige tip zou zijn dat de vraagstelling plus uitleg bij sommige voorbeelden in het deel Nederlands beter zou kunnen. Soms is dat gewoon niet duidelijk.

5/5
Personal Assistant

Erg prettig dat er, naast digitaal papieren, ook digitale versie er is. Overzichtelijk en fijn dat er ook samenvatting en oefenvragen er zijn aan het einde van iedere les.

5/5
Nederlands voor Anderstaligen

De cursus biedt voldoende ruimte om zelf de planning te bepalen. De docenten staan echter tijdig klaar als hulp gewenst is. Handig voor mensen zoals ik, die de cursus combineren met een fulltime job.

4/5
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

De lessen worden goed en duidelijk beschreven en het huiswerk inleveren via de NHA site is prima.

5/5
Wandelcoach compleet

De opleiding is vooralsnog goed te doen, de docent geeft hele concrete feedback die bijdraagt aan mijn ontwikkeling.

4/5
Nederlands voor Anderstaligen

I have just started the course, I will give just my first impression. I find the on line platform not so intuitive and easy to use. I would prefer the homeworks directly on line without importing any files.

5/5
Eigen Webshop Starten + Commerciële Teksten Schrijven

Ik vind het heel duidelijk uitgelegd allemaal. Vind de manier van huiswerk inleveren via plaza ook zeer prettig.

4/5
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Ik vind de opleiding voldoende diepgang hebben en de opbouw van de studie is prettig. Eerst lezen, dan zelf oefenen met antwoorden en vervolgens huiswerk insturen. De stof wordt ook telkens herhaald en dat is prettig.

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

goed duidelijk beschreven en uitgelegd. niet heel langdradig maar gewoon wat je moet weten.

5/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Het is een duidelijke beschrijving en ook de oefenvragen zijn fijn om dingen te onthouden. Met logisch denken( hoe zou ik het ervaren en hoe wil ik het als ik oud ben) kom je al een heel eind. De meeste antwoorden staan in het theorieboek maar daarnaast kan ik veel opzoeken op internet Dan wel in eigen bibliotheek online van Nha.

5/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

De cursus is helder en overzichtelijk. Alles is makkelijk terug te vinden. Het huiswerk kun je insturen en krijg je nagekeken terug.

5/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Fijne manier van lessen volgen waarbij je zelf kan kiezen om de lesstof via de computer of uit een map te leren. Veel duidelijke oefenopgave wat je goed voorbereid op het huiswerk. Het huiswerk is op duidelijke templates te maken en na inleveren zeer snel reactie, binnen één dag! Ben tevreden met de lesstof en ondersteuning.

5/5
Personal Trainer

Goede en duidelijke cursus. Opbouw is duidelijk en huiswerkopgaven worden snel nagekeken! Dik tevreden!

5/5
Cyber Security voor Beginners + Gevorderden

Geweldig concept en goede service vanuit nha

5/5
SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

NHA maakt het makkelijk om thuis te studeren! Ik ben heel erg tevreden mee.

4/5
Medisch Secretaresse

Duidelijk geschreven lesstof

4/5
Medisch Secretaresse

Ik vind de opleiding erg leuk en interessant. Heel fijn dat je zowel digitaal als op papier de cursus krijgt. Ook heel fijn dat je een snelle reactie hebt van je docent wanneer je een opdracht hebt ingeleverd.

4/5
Nagelstyling met Gel

Cursus is duidelijk, pittiger dan ik dacht maar wel uitdagend en heel leuk om te doen

4/5
Speltherapie

Snelle reactie bij aanmelding voor de cursus, duidelijke website met aanbod cursussen. Bij aanmelding cursus kreeg ik een gratis tablet. Goede studie info bij cursus speltherapie met persoonlijke docent die huiswerk snel nakijkt. Mooie praktische opdrachten in de cursus.

5/5
Wimperlifting

Vind het erg fijn leren stof is goed door leesbaar en duidelijk en helder uitgelegd!

5/5
Receptioniste/Telefoniste

Ik ervaar de opleiding als leerzaam en prettig, de lesstof is helder en duidelijk om te begrijpen. Ik ben ook tevreden over de hulp van de docent, ze geeft goede feedback.

3/5
Notuleren

Opdrachten niet altijd even duidelijk, dan is volgens mij klassikaal volgen makkelijker.

4/5
Medisch Secretaresse

Het is echt heel fijn qua indeling en leesbaarheid van de lessen. Wat ik nog fijn zou vinden is om tussendoor de docent vragen te kunnen stellen over de lesstof. Nu kan dat alleen bij het insturen van huiswerk. Soms wil je graag uitleg over moeilijke theorie en loop je wat vast zeg maar. Dat mis ik een beetje

4/5

Het is een fijne cursus. Alles wordt vanaf het begin in detail uitgelegd. Soms wordt er alleen veel computertaal gebruikt, wat het soms wat lastig maakt. Maar over het algemeen ben ik zeer tevreden.

4/5
Eigen Massagesalon Starten

Mooi duidelijk de teksten en bijgevoegde foto's en filmpjes, die laatste zijn onmisbaar.

3/5
Basisopleiding Netwerk- en Mediabeheerder

Ik zou 1 juni beginnen, cursus ontvangen op 7 juni. Leraar kon vanaf 20 juni het huiswerk nakijken. Ik had al 20 lessen ingezonden, krijg ik commentaar over het aanleveren van de bestanden, moest blijkbaar in zip ipv doc bestanden, staat nergens beschreven.... ik hoop dat de communicatie beter wordt vanaf nha.

5/5
Human Resource Management (HRM)

De opleiding is netjes in elkaar gezet helder en alles netjes en gestructureerd

4/5
Schuldhulpverlening

Uitgebreidt , goed uitgelegd maar soms staat er iets over bv schuldregeling en 2 bladzijde verder weer. Soms beetje onsamenhangend vind ik, maar dat ligt misschien aan mij. Huiswerk wordt snel nagekeken en goede feedback

5/5
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

Duidelijke teksten, sommige hoofdstukken zijn erg lang en andere weer korter. Mogelijk dat de info per hoofdstuk wat beter verdeeld kan worden.

5/5
Medisch Secretaresse

Goede leerzame cursus, met prima lesmateriaal en deskundige docenten. De begeleiding is prettig en de feedback is helder.

5/5
Piano

Ik ben erg tevreden over de cursus! De werkomgeving van Plaza is duidelijk, de docent vriendelijk, accuraat en behulpzaam. De inhoud van de cursus sluit goed aan bij mijn beginnersniveau en het lesmateriaal heb ik in goede staat en snel ontvangen na mijn aanmelding.

4/5
Business English

Ik doe deze cursus online en dan is het oefenen met spreken heel lastig. Ik lees de teksten dus hardop om te oefenen.

5/5
Medische Kennis Anatomie, Fysiologie en Pathologie

Goed en duidelijk opgezet!

3/5
Leefstijlcoach

Ben net begonnen. Kan op dit moment geen goede feedback geven.

5/5
Wimperlifting

Sinds 16 jaar ben ik schoonheidsspecialist, ik adviseer toch eigenlijk wel een praktijkexamen bij deze leuke opleiding. Verder was alles duidelijk en prettig!

3/5
Ayurveda

Ik zit pas op de helft, en tot nog toe bevalt de stof goed. Maar ik vind het vervelend dat ik nu tot augustus op het lesmateriaal moet wachten voordat ik verder kan.

4/5
Allround Coach

Duidelijke informatie en goed te volgen.

5/5
Leefstijlcoach

Hele waardevolle cursus, goede opbouw, gerichte en snelle feedback van mijn begeleidster en ook de online motivatie coach helpt echt om de focus op de studie te houden. Echt een aanrader! Zo is studeren echt leuk en interessant!

4/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

Leuke cursus

5/5
WFT Adviseur Basis

Heel interessant en uitgebreid. Goede vragen.

4/5
Receptioniste/Telefoniste

Ik ben tot nu toe erg tevreden over mijn nha opleiding. Het plaza gedeelte moest ik even inkomen maar met hulp vd online docent kwam ook dat goed.

4/5
Barista

Mijn ervaringen tot nu toe met NHA zijn positief,al ik iets niet begrijp,word ik door de docent goed geholpen.

4/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Het is een leuke en uitgebreide cursus.

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Fijn , duidelijke uitleg; prettig deels zelf opdrachten nakijken; deel van opgave naar - snelle docent

4/5
Jongerencoach

Informatieve cursus met soms pittige hoofdstukken, dit wordt ook aangegeven bij de hoofdstukken. Docent kijkt het huiswerk snel na met mooie feedback.

4/5
Front-end Developer

Ik heb nu een kwart van de opleiding gedaan en tot nog toe vind ik de lesstof heel laagdrempelig en goed opgesteld. De oefen opdrachten zorgen ervoor dat je de lessen goed begrijpt en dat je kan werken met hetgeen je geleerd hebt. Fijn om de stof online en in een map te kunnen lezen.

4/5
Interieurstylist + SketchUp

Leuke opleiding voor wie zich interseert in interieur, kleuren, materialen. Een aanrader om de uitdaging aan te gaan.

5/5
Rouwbegeleiding

De lessen zijn erg interessant en hebben me gemotiveerd om verder te leren in een redelijk hoog tempo. Maar een pauze nemen voor vakantie is ook goed mogelijk. De opzet van de lessen en de informatie die gegeven wordt zijn erg veelzijdig. Er zijn talloze tips waar ik mee aan de slag ben gegaan. Zowel privé als in mijn werk heb ik hier ontzettend veel aan. De feedback van de docent is erg opbouwend, positief en leerzaam!

4/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Even wennen, maar eenmaal in de flow leer je er wel weer van....

4/5
Banketbakker

De cursus ervaar ik als zeer leuk en leerzaam. De feedback/beoordeling van de docent komt snel, dat is erg fijn.

3/5
Financieel Administratief Medewerker

Ik vind alles niet uitgebreid en simpel uitgelegd en ik had bij een studie met begeleiding wel meer contact met de docent verwacht

5/5
Notuleren

Duidelijke opleiding, overzichtelijk en prettig werken. Huiswerk wordt snel nagekeken en er komt goede feedback bij wanneer nodig!

4/5
Planner Wegtransport

Ik volg de cursus planner wegtransport en de eerste lessen gaan allemaal over zee- spoor en luchttransport. Ik weet tot nu toe nog niet wat daar de meerwaarde van is.

4/5
Human Resource Management (HRM)

Actuele en uitgebreide leerstof. Verder ook goede en duidelijke uitleg hoe te starten met de opleiding.

5/5
Logistiek Management

Vind het een hele fijne duidelijke Cursus, goed stap voor stap uitgelegd

5/5
Bloemist

Fijne opleiding, goed geregeld, mooie boekennechte aanrader

4/5
Datingcoach

Ik ben erg tevreden met de studie spullen die ik heb. Misschien zou nog iets meer uitgelegd kunnen worden mbv filmpjes. Het huiswerk dat ik instuur wordt altijd snel nagekeken.

4/5
Werkvoorbereider

We zijn nog volop bezig maar tot nu toe gaat het goed tevreden over de aangeboden lessen en goed contact met de docent

5/5
Lightroom

Blij dat ik dit mag doen bij jullie

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

De opbouw van de opleiding voelt heel organisch, de teksten lezen fijn (en zijn niet typisch schools) en ik blijf gemotiveerd door de huiswerkopdrachten, die wat meer diepgang en eigen inbreng vragen! Zo kan ik op maat werken in een vorm die bij mijn interesse past.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Het is absoluut niet saai en naast het lezen van de lessen, kan je het ook beluisteren. Ik zit vaak in de trein en dan is dat super handig. Na het inleveren van je huiswerk, krijg best snel een feedback en je cijfer. Bij elke les krijg je een mogelijkheid om je docent(e) nog een vraag te stellen over de les. Ik ben enthousiast!! Gr. ***

5/5

Altijd klaar om te helpen met wat je nodig heb betref he cursus. En als je craven heb krijg je meteen hulp. Goed bezig ga zo door

5/5
Scenario Schrijver

Interessante invalshoek en goede begeleiding.

5/5
Medisch Secretaresse

Goede duidelijke lesstof. Fijn dat het op papier is. En super snelle reacties op het huiswerk.

5/5
Photoshop

De cursus bied een hele duidelijke basis informatie van photoshop. Hierdoor ben ik het programma en de termen beter gaan begrijpen.

5/5
Vertrouwenspersoon

De cursus is heel goed en logisch opgebouwd. Goede verdeling van lesstof, duidelijke opdrachten. Huiswerk insturen gaat prima en ik krijg heel snel reactie van de docent. Top dus 👍🏼

5/5

Ik kom uit de zorg , maar dit is toch pittig vooral steeds andere namen voor hetzelfde woord, dt is erg verwarrend

5/5
Interieurstylist + SketchUp

Als je weet welke opleiding je wilt en dat je weet dat je je eigen tijd en tempo kan indelen, wordt het wel heel makelijk de opleiding te doen. Wel zelfwerkzaam zijn, dan kom je er wel.

5/5
Arbeidsrecht

Goede opleiding. Nauwkeurig.

5/5
Management Consultant

Duidelijk

4/5
Juridisch Medewerker

De opleiding is aan te raden je leert alle basisvaardigheden. Alles is duidelijk uitgelegd!

4/5
Arduino Programmeren

De cursus wordt gegeven met als basis een erg goed boek. De structuur van de cursus is een soort stok achter de deur. Nakijken door een docent heb ik al 30 jaar niet meer meegemaakt maar moet er elke keer erg om lachen. De NHA aanpak motiveert me om verder te gaan en er steeds even de tijd voor te nemen. Erg plezierig. En nodigt uit om na te denken over een vervolg!

4/5
WMO Consulent

De lesstof is duidelijk en overzichtelijk. Niet alleen digitaal maar ook in de ringmap. Bij elke les een vraag moment zodat als je iets niet begrijpt altijd de docent een vraag kan stellen.

5/5
Medisch Secretaresse

Het is een hele toegankelijke cursus, eigen tempo en het huiswerk wordt snel nagekeken met duidelijk feedback waar ik weer van kan leren. Ik zou het iedereen aanraden!

5/5
Patisserie

Ik vind de opleiding heel erg leerzaam. Maar vooral ook heel erg leuk Je steekt er altijd meer van op.

5/5
Leefstijlcoach

Eindelijk de opleiding die het meest logische vervolg is op mijn studie Gezondheidswetenschappen (GVO). Het feit dat het online en in mijn eigen tijd en tempo kan doen past prima bij mij. De wijze waarop de lesstof wordt aangeboden is helder en overzichtelijk. Een aanrader wat mij betreft!

4/5
Nederlands voor Anderstaligen

Goede cursus met leuke boek.

5/5
Lean Management

Uitgebreid materiaal en professionele docent klaar om elke vraag te beantwoorden

5/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Ik ervaar de opleiding als overzichtelijk, alles is goed te vinden en tot nu toe wordt het huiswerk vlot nagekeken. Enige puntje van aandacht is de map die wordt meegestuurd, daarin zit voor ieder hoofdstuk exact dezelfde informatie. De map en inhoud voegen niets toe en dat is zonde. Met alleen de boeken en Plaza is het volledig.

4/5
Middle Management

Middel Management opleiding, goed en logisch opgezet. Snelle beoordeling van het huiswerk. Het zet m’n grijze massa goed aan het werk! Blij met de opleiding😁👍

4/5
Medisch Secretaresse

Erg tevreden! Ontzettend leerzaam. Veel uitgebreide inhoudt. Als tip: wat meer feedback ontvangen nadat je huiswerk instuurt.

4/5
Hoger Management

Ik ben ontzettend gemotiveerd. Ik vind de opleiding wel pittig en ik zit ook aan een hogere studiebelasting dan gemiddeld.

5/5
Copywriter + SEO

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Van de inschrijving tot de huiswerkbegeleiding aan toe.

4/5
Werkvoorbereider

Wat ik handig vind is dat ik hem online en via cursusboek kan leren.

4/5
Seksuologie

Snelle respons van leraar en duidelijke uitleg. Had alleen van tevoren wel duidelijker willen weten dat de boeken eigenlijk verplicht zijn aan te schaffen

5/5
Beroepsfotograaf

Top! Ik ben pas net begonnen maar so for so good. Duidelijke opdrachten en mn huiswerk wordt super snel nagekeken.

4/5
Medisch Secretaresse

Ik ben zeer enthousiast over op opleiding. Bij vragen neemt iemand snel de telefoon op en reageert snel en adequaat. Een absolute aanrader vind ik.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Tot nu toe heldere uitleg en goed te volgen. Ik vind de stof erg interessant en kan het geleerde ook al gebruiken in mijn werk.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Cursus is duidelijk en begrijpelijk om te lezen. Ik ben wel begonnen met eerst stervensbegeleider en dan pas rouwverwerking. Maar dat is puur op gevoel. Papieren Lesmateriaal is keurig en digitaal is de het eenvoudig mee te werken ook als je leek bent. Ik zie geen negatieve punten👍

5/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Goede heldere theorie en werkboek. Fijne uitleg bij de beoordeling van het huiswerk door de docente. Ik zit nog in het begin van de opleiding dus veel meer kan ik nog niet erover vertellen.

5/5
Medisch Secretaresse

Leuk interessant soms pittig

4/5
Nederlandse Gebarentaal

De cursus is goed opgebouwd maar kost mij wel moeite omdat ik geen personen in mijn nabijheid ken die gebarentaal beheerst. Ik ben bezig contacten te zoeken maar iik ben wat terughoudend. De gebaren worden duidelijk uitgevoerd door Petra maar gaan voor mij soms wat snel, ik ben wat ouder. Verder complimenten.

3/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

Ik heb een studie afgesloten met begeleiding. Nu alles binnengekregen, kan dus maar een vraag stellen per les. Als je dan een les bekijkt, dan zijn ze best groot en uitgebreid. Werkboek ontvangen waarbij je niet alles kunt doen, zoals opdrachten met een groep leerlingen.

3/5
Projectmanagement

De cursus is heel interessant maar de oefenvragen en het huiswerk vragen soms om specifiekere informatie en/of kennis dan in de cursus gegeven wordt. Ook duurt het soms lang voor er feedback komt op het huiswerk (een week duurt soms best lang als je op feedback wacht om verder te kunnen)

5/5
Nederlands voor Anderstaligen

My experience so far is more than positive. I'm satisfied with the way the course is structured and I'm really enjoying the lessons. Even though I live in the Netherlands for almost three years now, a lot of new information, traditions are arriving with the course. My teacher is really fast in correcting my homework and, more importantly, he's really fast in answering my questions. There is only one thing that I find not satisfying and that is the space given to the Dutch grammar. I would've loved to have more grammar exercises and information that, from my point of view, would've had a positive effect on the learning process. Kind regards ***

3/5
Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten

Ik vind de cursus tot nu toe erg leuk en toegankelijk. De opleiding is leuk voor erbij, maar geen enorme uitdaging. Ik zie dat zowel als een positieve maar ook als negatieve side note

4/5
Preventiemedewerker

De cursus is makkelijk te volgen, ik vind het wel lastig dat er veel online opgezocht moet worden en dat niet bijv. een samenvatting van de arbowet beschikbaar wordt gesteld. Wel handig dat er links bij staan waar je zaken kunt vinden, maar ik vind het toch al met al vaak best wel een gezoek

5/5
Intercedent

Prima cursus. Sluit goed aan op de dagelijkse werkzaamheden.

4/5
Medisch Secretaresse

Ik heb pas een module afgerond en tot nu toe ervaar ik deze thuisstudie als erg fijn. Je kan zelf je tijden indelen en met het insturen van het huiswerk krijg je snel de uitslag en eventueel feedback.

5/5
Positieve Psychologie

Cursus is interessant, goede opbouw van de lessen, zeer gedegen lessen, goede feedback

4/5
Financial Assistant (BKC en BKB)

Ben nog niet heel ver in de cursus, maar wat ik er tot nu toe van gezien heb is dat het heel overzichtelijk en gestructureerd is. Lesstof is goed door te lezen, oefeningen zijn goed onderbouwd en geven een goede weerspiegeling van de lesstof.

5/5
Persoonlijke Effectiviteit

Een uitstekende cursus en een prima lerares. Deze cursus is een echte aanrader voor iedereen !

4/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Fijne opleiding. De inhoud is helder en duidelijk. Huiswerk opdrachten zijn helder en worden snel nagekeken. 1 tip: de MB’s die je mag gebruiken voor insturen van je huiswerk of de regels die je hebt om je vraag te stellen, vind ik erg beperkend werken. Dat vind ik gezien het huidige digitale tijdperk niet passend. Ps: ik mag hier nu al meer type dan bij een opmerking bij mijn huiswerk. Verder ben ik super tevreden en zal ik zo weer voor Jullie opleiding kiezen.

5/5
Patisserie

Ik ben heel erg tevreden

5/5
Vertrouwenspersoon

Hele fijne coach en duidelijke leerstof. Heldere opdrachten en de opleiding geeft veel inzicht

5/5
Mental Coach

Ik ben pas bij les twee, maar het studiemateriaal is goed verzorgd en de inhoud is ook op een behoorlijk niveau.

3/5
Eigen Sieradenwebshop Starten

Ik had mij bij sieraden maken iets anders voorgesteld. Tot nu toe is het meer handwerken. Het materialenpakket wat erbij zit, is heel erg weinig. Een punnikpop, haaknaald en een beetje draad en wol. Je moet zelf heel veel aanschaffen. Ook zouden instructiefilmpjes duidelijker zijn dan een paar foto's. Theorie is wel goed.

5/5
Vertrouwenspersoon

Ik ben erg blij met de thuisstudie. Door zowel de digitale als geprinte studiemogelijkheid kun je een afwisseling zoeken in waar, wanneer en hoe je wilt leren. Daarnaast zijn de opdrachten een goede stok achter de deur ter voortgang. De docente is daarbij snel in haar reactie/feedback op de ingestuurde antwoorden.

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Super fijne cursus! Ik had nog geen enkele ervaring met HR. Je wordt echt goed vanaf het begin opgeleid en leert echt de basis kennen. Zeker een aanrader!

4/5
Receptioniste/Telefoniste

Alles staat prima omschreven en duidelijk uitgelegd met voldoende praktijkvoorbeelden

5/5
Medewerker Administratiekantoor

Het is gemakkelijk toegankelijk en bruikbaar, zelfs voor mij als buitenlander

5/5
Medisch Secretaresse

Tot nu toe ervaar ik de cursus leerzaam,de tijdsduur is goed om te doen en het huiswerk inleveren,gecorrigeerd en met feedback terug krijgen werkt super makkelijk. Ik ben dik tevreden en als ik met deze opleiding klaar ben ga ik voor spaans

5/5
Medisch Secretaresse

Tot nu toe ben ik erg tevreden over de opleiding bij NHA. De communicatie met de klantenservice loopt heel soepel. De verzending van mijn lespakket en tablet liepen volgens plan. Het lesmateriaal is duidelijk en erg prettig om te lezen. Het is een plezier om te leren op deze manier. Het huiswerk inleveren gaat ook makkelijk en ik krijg altijd snel het nagekeken huiswerk terug.

5/5
Front-end Developer

Super goed

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Duidelijke tekst en filmpjes, ingezonden huiswerk snel nagekeken en fijne feedback van de leerkracht.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Ik vind de opleiding ontzettend interessant, de stof is goed te doen, korte hoofdstukken en dan opdrachten. Huiswerk wordt ook snel nagekeken, helemaal tevreden !

5/5
Medisch Secretaresse

Ik ben eigenlijk best wel tevreden, al mag alleen wel gelet worden hoe er met uitzonderlijke situaties beschreven wordt!

4/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Duidelijk, overzichtelijk en een ideale manier van studeren.

5/5
HACCP

Een duidelijke opleiding

4/5
Medisch Secretaresse

Uitgebreide informatie/studiemap. Overzichtelijke, korte lessen. Genoeg oefenstof. Huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Perfect. Wel 1 tip, er worden bij de laatste les praktijkdagen tegen betaling aangeboden, misschien handig om die vooraf aan te bieden zodat ze misschien met de STAP verrekend kunnen worden?

4/5
Kleurenconsulent

Het is een leuke cursus met mooi uitgebreid cursus materiaal. De huiswerkopdrachten zijn prima te maken wanneer je de voorafgaande les bestudeerd hebt en voor vragen kun je altijd terecht bij jou online coach. Het zou wel een enorme aanvulling zijn als er een praktijkdag zou zijn waarbij bij jouzelf een kleurenanalyse gemaakt wordt. Zo zie je direct hoe het met de kleurdoeken in de praktijk werkt. Dat mis ik nu nog een beetje dus overweeg elders een kleurenanalyse van mezelf te laten doen. Om het later zelf in een praktijk toe te kunnen gaan passen wil ik wat meer zien en ervaren hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Ook met maken van een persoonlijk advies naar de klant toe.

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Het is een fijne opleiding , overzichtelijk en fijn dat je alle benodigdheden erbij ontvangt! Teven een leuk welkoms cadeau erbij gekregen !

4/5
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

Duidelijke stof en fijne begeleiding bij de opdrachten.

4/5
Aromatherapie

Duidelijke opdrachten,helder uitleg,goed contact met leerkracht

4/5
Nederlandse Gebarentaal

De cursus is duidelijk. Bevat veel informatie en is goed uit te voeren. De cursus map is wat saai, maar dit is natuurlijk een persoonlijke mening.

5/5
Gezondheidspsychologie

De opleiding gezondheidspsychologie is leuk, interessant en de begeleiding is goed. Ook de testtoetsen zijn handig.

4/5
Projectmanagement

Duidelijke lesstof en fijn dat e huiswerkopdrachten praktijkvoorbeelden zijn. Na het lezen twijfel ik soms of ik het snap maar door het huiswerk weet ik dat ik het snap. Het zou wel fijner zijn als het huiswerk wat vlotter nagekeken werd, dan kan ik sneller door naar het volgende hoofdstuk.

4/5
Imago Stylist

Het is een hele leuke leerzame opleiding met alleen theorie maar wel lekker afwisselend qua huiswerk dat vind ik heel fijn

5/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Leuke opleiding! En snelle reactie van je docent!

4/5
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

Mijn ervaring met deze opleiding is tot nu toe positief. Ik kijk ernaar uit om de opleiding met succes af te ronden.

4/5
Psychologie van Hoogbegaafdheid

Goede teksten, fijn materiaal

5/5
Psychologie van Hoogbegaafdheid

Het is een leuke en interessante cursus om te volgen, met inhoudelijk veel informatie. Echter kloppen de vragen niet. De vragen in het boek staan anders gesteld dan op de site en er worden soms ook hele andere vraagstellingen gebruikt.

4/5
Bouwkunde

Komt flink overeen met wat ik gehoopt had te leren. Goede keus geweest