Bewaar al jouw favoriete cursussen handig op dit verlanglijstje. Lijstjes bewaren, bekijken of delen? Mail het lijstje dan naar jezelf!
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

5/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Alles is helder en duidelijk. Niks is een zoekplaatje. Met name de website-omgeving voor de studenten en de manier waarop het huiswerk ingediend kan worden is echt heel prettig.

3/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Ik ben zeer ontevreden over de communicatie met de leraar!!!!! Alleen achteraf is uitleg mogelijk. Dus, je snapt t niet stuurt je huiswerk in resultaat onvoldoende. Geen antwoord op vragen want je mag het nog een keer indienen. Alsof je het dat ineens wel snapt?!?! Reactie leraar, dan moet je beter je lesstof leren en op YouTube zoeken??????? Op school kun je toch ook vragen hoe iets zit VOORDAT je je huiswerk gaat maken. Het koste mij soms uren om iets op te zoeken met duidelijk uitleg. Soms wil je alleen maar weten hoe men aan een bepaald getal komt dat kun je niet op YouTube vinden of in de les!! Er is zeker wel enige kennis nodig voordat je aan de cursus BKC kunt beginnen. Voor mij geen thuisstudie meer bij NHA als je niet eens hulp krijgt TIJDENS de lessen. Ik ben met deze cursus gestopt en ga nu klassikaal een andere opleiding doen. ***

5/5
Schuldhulpverlening

Goede hulp via klantenservice! De website is zeer overzichtelijk en goed. Prima betalingsregelingen. Al met al een top instituut!

3/5
Basiskennis Loonadministratie

Er staan spelfouten in de leerstof!

4/5
Inkoper

IK ben nog niet klaar met mijn opleiding, maar tot nu toe is het prima te doen. De inhoud van de cursus is goed.

4/5
Houder administratie-kantoor

Duidelijke stof, verder meer informatie dan nodig is om boekhouder te worden, maar hierdoor net een extra toevoeging.

5/5
Frans voor beginners

Het is duidelijk geschreven, maar ik zou voor al in het begin eerde de vertaling er bij zien of horen.

4/5
Vwo wiskunde B

De wiskunde B cursus is erg duidelijk en er zijn genoeg oefen opgaven en de uitwerkingen zijn (Uitgebreid). Maar soms kom ik een fout/fouten tegen. Omdat wiskunde exact is, kan je heel snel op het verkeerde been worden gezet als je een fout ziet als correct en daar op voort redeneert in andere lessen. Daarom net geen 5 STERREN.

3/5
Visagie basiscursus

Met de cursus ben ik nog bezig. Veel basisinformatie! Wel redelijk veel huiswerk in de praktijk meteen. Daar moet je wel rekening mee houden. De beautycase met make-up die je krijgt toegestuurd is niet van goede kwaliteit. Wel de losse make up van make-up studio.

4/5
Fotografie

Leuke cursus om te doen! Veel afwisseling, veel verschillende onderwerpen. Leuke opdrachten in de praktijk

4/5
Medisch Secretaresse

Ik merk in de opdrachten dat er niet echt medische onderwerpen zijn. Die interesseren mij het meest en maakt het huiswerk denk ik wel leuker/ makkelijker. Mvg

4/5
Illustratief Tekenen

Erg leuk! Af en toe is de beoordeling strenger dan het voorbeeld van een opgave. Of voldoet het voorbeeld niet aan de feedback die je krijgt op je eigen werk

5/5
Office Management met Office 2016

Ben sinds kort begonnen aan deze studie en het bevalt prima. Het is erg prettig de informatie op papier en digitaal te hebben. Ook het inschakelen van een leraar is mogelijk en uitleg bij foutief gemaakte vragen wordt goed uitgelegd.

4/5
Office Management met Office 2016

Ik ben pas net begonnen. Het gaat mij tot nu toe goed af, wellicht ook doordat er geen specifieke vooropleiding nodig is. Dat vind ik jammer. Had graag op HBO niveau deze opleiding gevolgd.

3/5
Tekenen en Schilderen extra uitgebreid

Ik ben nu bij les vijf en ja het is vroeg maar ben afgelopen week enorm geschrokken van mijn cijver. Had al mijn werk toegestuurd wat ik naast de opleiding doe en het was in Trent van het onderwerp.En ik kreeg een zes... Een zes voor alles waar ik zo verschrikkelijk trots op ben.*** er dagen enorm verdrietig van geweest en wacht even tot ik verder ga met de opleiding want heb het idee dat mijn docent geen toekomst in mij ziet.Ik teken pas een jaar en omdat ik uit het niets opeens iets kon creëren ben ik deze cursus gaan doen.Want talent hebben(tenminste dat dacht ik en veel mensen in mijn omgeving) maar een mens moet altijd blijven groeien in wat ze ook doen.De cursus/opleiding vind ik zelf enorm leuk om te doen.Vind het heerlijk om alle methodes en materialen te leren kennen en uitproberen.

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

De gesproken tekst komt niet altijd overeen met de geschreven teksten. Voor mij geen probleem maar voor een echte beginner denk ik wel eens lastig. Verder bevalt prima, snel nagekeken door docent.

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Tot nu toe goed!

4/5
Secretaresse

De opleiding bevalt prima en het is tot nu toe erg duidelijk allemaal.

5/5
Vwo wiskunde B

Duidelijke lesstof, huiswerk wordt snel nagekeken en voorzien van feedback

4/5
Online Marketing

Een zeer leerzame cursus. Het geleerde is toepasbaar in kleine en grote organisaties. Het valt mij wel op dat er vaak verwezen wordt naar online video's die vaak Engelstalig zijn en er ook grote stukken Engelse tekst in het boek staan. (Mijn kennis van de Engelse taal is prima, maar dat is misschien niet bij iedereen het geval.) Ik zou dit bij cursusinformatie vermelden.

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Fijne cursus alles staat duidelijk beschreven

5/5
Logistiek Medewerker

Ik ben tevreden met jullie product.persoonlijk leer ik heel veel en dat doet mij goed. Verder heb ik niets bijzonders te vermelden dan dat jullie service op en top is.

4/5
Debiteurenbeheer

Alles is goed en duidelijk beschreven.

5/5
Excel 2016

Leuke stof. Overzichtelijk opgezet. Goede feedback van de leerkracht. Te doen voor ik denk, iedereen

4/5
Praktische psychologie

Erg goed bevallen en de huiswerk begeleiding is ook geweldig, wordt snel nagekeken. Ben zeer tevreden!

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Ik vind de opleiding echt een aanrader voor iedereen

4/5
Intercedent

Bevalt prima

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Kwalitatief goede spullen en ook de begeleiding is goed.

4/5
Frans voor beginners

De lesstof zit goed in elkaar. Wordt duidelijk uitgelegd. En je huiswerk wordt snel nagekeken met duidelijke feedback.

5/5
Social Media

Het is een leuke cursus. Huiswerk wordt snel nagekeken. Website werkt prettig

5/5
Chauffeurs-opleiding Personen-vervoer (CCV)

Heel prettig om zelf de tijd van leren in te delen en werk wordt echt super snel nagekeken

5/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Tevreden vanwege :de heldere uitleg met praktijkvoorbeelden,goed docentencontact,snel antwoord en goede service Verbeterpuntje: foutjes in de leerstof ontdekt en die doorgegeven aan docent Ben Bult; graag deze herstellen voor de volgende studenten;

4/5
Nagelstyling met Gel

Wat mij opvalt is dat er in iedere les dubbele regels voorkomen. Zonde van het papier in inkt. Het manicurekoffertje wat je erbij krijgt bevat materiaal van slechte kwaliteit. Maar de cursus is erg leuk en duidelijk!

5/5
MBA compleet

Alles is duidelijk omschreven, heel helder. Tot nu toe eigenlijk geen negatieve punten.

4/5
Alles over de Hond

alles is heel duidelijk

5/5
Fotografie

Ik beleef heel veel plezier aan de fotocursus maar wat ik wel mooi zou vinden is, dat wanneer je na het insturen van de laatste les, ik online verder zou kunnen met de volgende.

4/5
Basisopleiding Netwerk- en Mediabeheerder

Tot nu toe ben ik blij met de cursussen die ik bij NHA heb besteld. Ik vind het vooral prettig dat je de cursus zowel in mappen krijgt als ook digitaal. Ook het huiswerk wordt snel nagekeken. Wat ik onhandig vindt is dat de huiswerkplanning voorin de map zit (tussen allerlei papieren in) en digitaal ook niet makkelijk te vinden. Dit zou direct in het oog moeten springen en een onderdeel op de digitale omgeving. Je ziet wel makkelijk waar je in kan sturen. Verder is het onhandig dat je na het uploaden van je huiswerk, deze vervolgens ook moet indienen... dat is iets wat makkelijk vergeten wordt.

4/5
Budgetcoach

Cursus bevalt zeer goed

5/5
Duits voor beginners

Een goede, informatieve cursus voor mensen die willen beginnen met het leren van de Deutsche Sprache.

5/5
ECDL met Windows 10/Office 2016

Ben zeer tevreden relex studeren en op gedane huis werk zeer snel antwoordt . Leerstof makkelijk te lezen . De leerstof mappen zien er keurig netjes en verzorgt uit .

4/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Tot nu toe prima. Snelle reactie van de docent

4/5
Kinderpsychologie

Over het algemeen is het prima te lezen, korte hoofdstukken (dikke prima), waardoor overigens sommige onderwerpen heel kort worden beschreven. Maar anders wordt het waarschijnlijk ook veel te lang als overal dieper op in wordt gegaan. De vragen zijn wel heel eenvoudig, bijna altijd letterlijk over te typen uit de tekst. Er wordt geen inzicht gevraagd (tenminste ik ben nu bij hoofdstuk 13 en daar is dit hooguit een of twee keer gevraagd). Het duurt wel lang voordat de lessen zijn nagekeken. Officieel mag je pas weer een les inleveren als de laatste les in nagekeken. Daar houd ik me niet aan (in overleg met de docente). Ik wil graag sneller door deze cursus heen. Ondertussen weet ik hoe de vragen ongeveer worden beoordeeld, maar het blijft wel vervelend dat je doorgaat terwijl je niet weet hoe de eerdere lessen zijn gemaakt, of je daar nog iets laat liggen. De tablet die ik mocht uitkiezen werkt slecht, is zo traag dat ik ondertussen de laptop maar opstart als ik bijvoorbeeld mijn mail wil checken, dan ben ik nog sneller klaar. De tablet wordt daardoor niet gebruik, zo zonde en zo jammer dat de tablet daarom in de kast liggen, echt heel erg jammer. En daarvoor had ik hem ook niet uitgezocht.

5/5
Office Management met Office 2013

Ik volg de opleiding Office Management en daarin zit een gedeelte Office 2013. In 2016/2017 heb ik bij jullie al de opleiding Office 2013 met goed gevolg afgerond en heb me niet gerealiseerd dat het weer dezelfde Office 2013 is die in de Office Management training wordt gegeven. Dat vind ik jammer, maar verder ben ik zeer tevreden. De huiswerkbegeleiding is heel prettig. Dus toch een beoordeling: zeer tevreden.

4/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Goede ondersteuning van de leraar, eerste gedeelte is zeer duidelijk. De onderzoeksvragen daarin tegen zijn lastig op te stellen en kost veel tijd om het je eigen te maken. Echter al met al een zeer goede opleiding.

4/5
Dierenartsassistent

Bevalt opzich goed, jammer van de best wel vele spellingsfouten in de boeken. Verder wel duidelijke lesstof en fijn om toch als back up een docent ter ondersteuning te hebben.

4/5
Hondentrimmen

fijn pakket met duidelijke informatie

3/5
Basiskennis Loonadministratie

De lesstof leest makkelijk weg en begrippen worden herhaald hoewel het erg handig is om zelf dingen op te schrijven. Het grootste minpunt vind ik de huiswerkbegeleiding, het wordt enkel nagekeken zonder uitleg terwijl ik daar wel om vraag en het aangeveven wordt in de studietips om vragen mee te zenden

5/5
Bedrijfsleider

Vrij goed, met name het maken en inleveren van huiswerk vind ik wel heel handig. Alleen zie ik wel vaak dat er vragen voor hoofdstuk 2 huiswerk, de informatie in hoofdstuk 1 zit.

5/5
Gewichtsconsulent(e)

Uitstekende cursus voor een uitstekende prijs. Ik ben ook erg tevreden met het contact met de persoon die mijn huiswerk nakijkt en beoordeeld.

4/5
Gitaar extra uitgebreid

Het is een interesante cursus welke niet alleen leert hoe je een gitaar kan bespelen maar geeft ook andere informatie eromheen. De geschiedenis, verschillende gitaren, noten lezen en nog veel meer. Alles bij elkaar een mooie uitgebreide cursus. Na het insturen van mijn huiswerk krijg ik snel de uitslag terug, ik hoef daar niet lang op te wachten, dat vind ik persoonlijk een voordeel. Ik wil altijd zo snel mogelijk mijn resultaat kunnen bekijken zodat ik kan zien waar ik eventueel mee aan de gang moet. Uiteindelijk kan ik leren van de dingen die ik niet goed heb gedaan en daar verbetering in aanbrengen. Ik heb gekozen voor de uitgebreide versie en de geleverde gitaar is zeker een aanwinst en een koopje. Zelf heb ik nog wat andere dingen aangeschaft om het makkelijker te maken zoals een voetstoeltje, een stemaparaat enz...

3/5
MBA certificaat Financiering

Advies: goede docenten of duidelijke uitleg in de leerstof.

4/5
Yoga

Erg interessant en leuk om te doen. De cursus is makkelijk te volgen. Hoewel ik het wel een beetje had verwacht, is de cursus toch wel een beetje zweverig. Maar daar stoor ik me niet zo aan.

4/5
Antiek en Oude Kunst

Ik ben blij met de geleverde cursus. Goed verzorgd, en zowel digitaal als op papier. Dat is fijn van papier kunnen lezen/leren gecombineerd met het gemak van digitaal huiswerk verzenden. Fijne begeleiding. Ik vind wel dat op sommige punten de lesstof voor verbetering vatbaar is op het gebied van beschrijving van tekst. Hier heb ik een opmerking over gemaakt richting mijn docent.

5/5
Medische Terminologie

Ik ben zeer tevreden over het lesmateriaal dat ik heb ontvangen netjes verzorgd en duidelijk

5/5
Gewichtsconsulent(e)

Een duidelijke omschreven cursus, goede hulp en een prettige leeromgeving.

4/5
Computerboekhouden met Exact Online

Duidelijk, overzichtelijk heel fijn dat ik hiermee ben begonnen

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben nog pas begonnen met de cursus, maar de stof wordt duidelijk uitgelegd en aangevuld met filmpjes. Ook de leeromgeving werkt heel handig. Ik ben blij dat ik voor NHA heb gekozen!

4/5
Medewerker Administratiekantoor

Het produkt is goed

5/5
Eigen Massagesalon Starten

Ik heb al meerdere studies gevolgd.. Hele vriendelijke leerkrachten... Ben zeer tevreden met een studie van nha..

4/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Ben nog maar net bezig met de cursus, vind het enorm boeiend en duidelijk beschreven. Krijg goede feedback. opstarten portfolio en de boekenlijst is lastig, ga daarom eerst deelnemen aan de praktijk dag, dan wellicht duidelijker.

4/5
Uitvaartverzorger

Het studiemateriaal is prima. Het is alleen jammer dat de leerstof niet is aangepast. Ik kwam hierachter doordat studenten uit 2016 op een forum vragen hebben gesteld.

5/5
Genealogie (Stamboomkunde)

Ik vind het een leuke en interesante cursus. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Ik vind het alleen jammer dat ik mn coatch niet kan benaderen voor vragen.

4/5
Computerboekhouden met Exact Online

Duidelijke cursus, ook terugkoppeling van docent vind ik fijn.

5/5
Gewichtsconsulent(e)

Ik ben erg blij met de opleiding. Ook erg fijn dat de opleiding zowel op papier als digitaal is. Alleen kan ik er niet van kopiëren. dat zou wel makkelijk zijn voor het huiswerk. Nu moet je echt alles over typen. Wat extra tijd kost. Maar op zich geeft dat niet. Verder mis ik de btw op de facturen.

4/5
Havo economie

Lesmateriaal is inhoudelijk goed, maar nogal wat opgaven zijn gedateerd, d.w.z. meer dan 15 jaar oud en veelal dus niet meer actueel.

4/5
Online Marketing

Ben nog maar net begonnen en het boek waaruit je leert is super, alleen de video's die je tussendoor moet bekijken online zijn niet altijd van de beste kwaliteit. Vaak zijn ze slecht hoorbaar, rommelig en langdradig. Ook zijn er vaak video's die niet meer bestaan. Voor de rest is alles helemaal top.

5/5
PDB compleet

Goed verzorgd cursusmateriaal. Jammer dat je niet tussendoor vragen aan je docent kunt stellen, maar alleen bij het aanleveren van je huiswerk.

3/5
Logistiek Medewerker

Ik ben enkele fouten tegengekomen in de tekst en in de oefen/huiswerkvragen , dubbel antwoord in de huiswerkvragen bv. Maar verder is het allemaal duidelijk en krijg ik snel mijn huiswerk weer terug. Al vind ik sommige hoofdstukken niet van toepassing op de cursus logistiek medewerker zoals het hoofdstuk over voedingsstoffen. Ik zou het wel fijner vinden om de docent ook een vraag te kunnen stellen indien nodig en niet alleen als ik mijn huiswerk in dien. Met vriendelijke groet ***

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Ik heb 3 kinderen en kan de opleiding er mooi bij combineren. Als ik vragen heb word ik goed geholpen. De opleiding heeft goede stukken en leer heel veel. Bedankt

4/5
Keyboard

ben pas begonnen met de cursus, ben tot nu toe erg tevreden

4/5
Elementaire belastingkunde

Cursus bevalt wel. Maar als ik eerlijk ben , vindt ik klassenstudie beter. Daavoor moet ik te ver reizen, dus is dit het alternatief.

5/5
Office 2016

Cursusmap is duidelijk. Uitleg is prima. Klantvriendelijke medewerker aan telefoon bij vragen. Snelle reactie op vragen via de email. Ik heb gekozen voor de huiswerkoptie; deze is prettig en ondersteunend. Tot nu toe ben ik zeer tevreden.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Duidelijke informatie, alles in 'e'en map. Ook de contacten met de docent gaan vlot.

4/5
Taxi-chauffeur (CCV)

Ik ben op zich tevreden Alleen gaat het nog eens verkeerd als ik mijn huiswerk op papier teug krijg. Geen punt op de mail & soms op de plaza. Het is een leerzame cursus ***

4/5
Assistent Controller

Het bevalt mij goed

4/5
Nagelstyling met Gel

Ik ben net gestart met de cursus en vind het nu al super leuk! Ik leer veel nieuwe dingen en de afwisseling van theorie met praktijk ben ik erg blij mee.

5/5
Frans voor beginners

Mijn ervaring: Het is een leuk manier om frans te leren! Maar mijn ervaring is niet allemaal even positief. Ik vind de feedback van de docent gebrekkig. Vaak staat er wel wat je fout hebt, maar niet waarom het fout is. Daarentegen wordt je huiswerk wel snel nagekeken. In tegenstelling tot wat geadverteerd werd, ligt de nadruk wel op gramatica. Op zich niet erg, maar wel anders dan verwacht. Verder vind ik het een leuke cursus en ben ik ook zeker van plan de gevorderde cursus hierna te gaan doen!

5/5
Ondernemer goederenvervoer

Ik vind het uitstekend in elkaar zitten, met huiswerk begeleiding erbij gaat het echt prima, beter gaat niet

3/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Vind de opleiding leuk, maar in de studiewijzer staat het onduidelijk wat voor huiswerk je moet maken. Zijn ook veel praktijkopdrachten.

4/5
Kinderpsychologie

Ik ben erg blij met de gekozen studie. Heldere en duidelijke lessen en zeer informatief. Het huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Helder en duidelijk! Lessen zijn duidelijk weergegeven! Ik ben blij met deze cursus!

4/5
Office 2016

Digitaal leren, met ondersteuning van de map is erg prettig. Bijna alles is duidelijk beschreven en uitgelegd. Heel af en toe begreep ik niet echt wat er bedoeld werd. Net als voor iedereen zijn er dingen, die lastig zijn.

4/5
Excel 2007/2010

Duidelijke uitleg van de leerstof

5/5
Basisopleiding Verpleegkundige

Het ziet er verzorgd en overzichtelijk uit, en door dat er met zorgpakketten wordt gewerkt is het goed te volgen .

5/5
Gimp / Photoshop

Het cursusmateriaal is heel correct beschreven. De overdracht van huiswerk via studentenplaza gaat soepel. Mijn persoonlijk begeleider is erg goed.Alle vragen/ opmerkingen worden uitvoerig behandeld, zodat vragen niet blijven hangen maar opgehelderd raken tijdens de lessen. Dat geeft veel steun. Als ik dan toch een minpunt moet noemen dan is dat ik mijn cursus niet geopend kreeg op mijn pc. En dat ik daardoor ook niet in kon loggen bij studentenplaza. Telefonisch is dat uiteindelijk opgelost. Ik ben erg blij dat ik begonnen ben met mijn cursus!

4/5
Certificaat Beveiliging C

Boek/klapper heeft veel schrijffouten. Verder goede opleiding. Huiswerk is altijd snel nagekeken en ook snel retour.

5/5
Life Coach

Fijn dat ok alles goed kan vinden en en dat motiveert

5/5
Medische Terminologie

Een duidelijke opleiding met veel en leerzaam studiemateriaal en erg een erg prettige mogelijkheid om een docent en studiegenoten te hebben als vraagbaken.

4/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Ik ben zeer tevreden met het product, leest makkelijk, goed te begrijpen, duidelijk, echter zijn er soms verwijzingen bij de vragen in het huiswerk die niet overeenkomen met de bedoelde paragraaf waar de stof te vinden is. Dit was in het begin iets verwarrend maar nu lukt het wel. Vandaar 4 sterren. Eigenlijk zou ik 4,5 ster willen geven maar dat kan niet. En ja, ik zou een evt. nieuwe cursus ook weer hier bestellen.

3/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Tot nu toe bevalt de cursus prima alleen jammer van de taalfouten

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Tis allemaal duidelijk en als je iets niet weet en je belt op dan zijn de telefonistes heel vriendelijk en netjes dussss vooral doorgaan zo👍👍

3/5
Word 2013

Mijn cursus word vind ik erg duidelijk uitgelegd. Maar de afbeeldingen zouden iets duidelijker mogen zijn. Soms neem ik de loep om de afbeelding beter te zien.

4/5
Receptionist(e) / Telefonist(e)

Het is fijn dat je huiswerk word nagekeken en je daar een reactie op krijgt, zo leer je van je fouten en kun je snel verder. Ook als er vragen zijn wordt er snel gereageerd.

4/5
Dierenverzorging

duidelijk begrijpelijke lessen,huiswerk wordt snel naar gekeken en je kan altijd mailen voor vragen. sommige hoofdstukken wel jammer dat je heel veel moet opzoeken op internet

5/5
Office 2016

Duidelijke uitleg. Alles wordt precies van stap tot stap beschreven. Goede feedback van docent.

4/5
Duits voor beginners + gevorderden

Opbouw per les is goed. Veel woorden en grammatica. Makkelijk lesmateriaal. Begrijpelijk.

5/5
Turks voor beginners + gevorderden

De cursus voldoet volledig aan mijn verwachtingen! Huiswerk wordt door de docent vlot nagekeken! Prettig lesmateriaal!

4/5
Spaans voor gevorderden

Soms is de tekst iets verouderd. Bijvoorbeeld guldens/het zijn euros nu.

4/5
Commercieel Medewerker Binnendienst

Het is leerzaam en voor informatie waar het beroep om draait. Het enige nadeel vond ik toen ik het lespakket uitpakte dat ik even in de war was toen ik het onderdeel logistiek zag. Daar zag ik namelijk in de info op jullie site niks over.

3/5
Manicure

Heb geen opmerking eigenlijk want deze studie beval mij heel goed. Heel goed te doen online.

5/5
Spaans voor gevorderden

De teksten en de uitleg die daarbij horen zijn duidelijk en uitgebreid en de woordenschat wordt enorm uitgebreid. Er wordt niet heel veel ingegaan op zinnen maken, dus de logica in zinsopbouw leer ik niet heel goed.

4/5
Medische Terminologie

Ben nog bezig maar tot nu toe bevalt het en is alles duidelijk. Eventueel meer online ondersteuning in de vorm van overhoringsprogramma of online toetsen

4/5
Basisopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

Duidelijke handleiding maar bij de huiswerkopdrachten die zelf nagekeken kunnen worden lijken de antwoorden niet altijd juist of staat er geen juist antwoord alleen toelichting. Verder verloopt contact met docenten tot nu toe prettig en komt er snel reactie.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben met de cursus Nagelstyliste acyl en gel bezig. Fijne leermethode, omdat je kan leren op eigen tempo. De lessen worden snel nagekeken. Gewoon super!

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

De lessen zijn goed opgebouwd. Per les een uitwerking van de grammatica. De dialogen zijn leuk en leerzaam. Door het beluisteren van de dialogen raak je vertrouwd met de uitspraak.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Het is leerzaam en goed geschreven.

4/5
Illustratief Tekenen

Ik vind de lesstof interessant en de oefeningen en huiswerkopgaves leuk om te doen. Maar ik mis wel een soort van samenhang tussen die 2. Bij les 1 wist ik bijvoorbeeld niet precies wat een collage was.

5/5
Mediation

duidelijkheid over tevreden over product.netjes over uitleg.veranderingen ga zo door

4/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Goed uitgelegd, maar er zijn wat spel fouten in de tekst.

5/5
Uitvaartverzorger

Zeer tevreden tot nu toe huiswerk wordt snel nagekeken alleen viel het tegen dat ik de tablet nog niet heb aangezien ik daarop eigenlijk mijn huiswerk wilde maken

5/5
Logistiek Teamleider

Er zitten wel wat spelfouten in, en verkeerde plaatjes. Maar al met al, is het een hele leerzame cursus. Een verbetering zou zijn, als de module toetsen apart gedaan konden worden.

5/5
Directie-assistent(e) met steno pr en voorlichting

It is very easy to understand and it's very complet cursus.

3/5
Vwo geschiedenis

Inhoudelijk op niveau, goed verzorgd materiaal, didactisch saai en ouderwets

4/5
Marketing Manager

Het is heel uitgebreid en dat is erg fijn. Voor mij is het wel moeilijk beschreven. Voor iemand die niet in een adminstratieve wereld werkt of heeft gewerkt is het wat lastig te begrijpen. Het mag in een wat makkelijkere taal omschreven worden. Ik ben nu bij hoofdstuk 6 en het bevalt goed. Ik heb dus wel iets meer tijd nodig aan een hoofdstuk dan ik dacht en dat doordat ik veel begrippen nog even moet googlen om het te begrijpen. De docent kijkt mijn werk na, maar geeft geen feedback en dat vind ik erg jammer!!

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Leuke opleiding ,makkelijk te volgen en duidelijke plaatjes en lekker thuis in eigen tijd kunnen leren ,goed te combineren met mijn gezin!

5/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Duidelijk en overzichtelijk lesstoffen. Met de combinatie van een docent die je huiswerk nakijkt en de feedback geeft op je eventuele gemaakte fouten voelt het aan alsof je ouderwets op school zit. Alleen is het in dit geval heerlijk thuis waarbij je zelf je eigen tijden kunt indelen. Kortom ik ben blij dat ik deze stap gemaakt heb

3/5
Schoonheidsspecialiste Branchediploma

Met de lespakket is niks mis mee. Maar nu nog steeds heel onduidelijk, wat ik voor welk examen moet leren. Als je nha belt weten ze niks. En helaas is er geen mogelijkheid om met een docent te communiceren. Niet via mail of studentplaza. Alleen 1 kleine zin bij je huiswerk kan je een opmerking schrijven. 1 zin van paar worden. Als ik dit van te voren had geweten, had ik Niet voor nha gekozen. Ik heb al eerder een niveau 4 opleiding gedaan via een thuisstudie. Had gehoopt dat het bij nha beter geregeld zou zijn maar helaas alleen maar erger.

3/5
Basiskennis Loonadministratie

Ik ben tot nu toe redelijk tevreden. Ik loop hier en daar wel al bij verschillende lessen ertegen aan dat ik begrippen mis en voor me gevoel een extra stukken tekst (verdere uitleg over begrippen) er staat bv niet concreet in wat het begrip uniformering loonbegrip opzich zelf is. Dat kan ik dan niet uit de tekst halen. Hetzelfde omtremt beloningen. Er staat dan wel in tekst wat niet van belang is voor de werkgever om vast te stellen of een bepaalde beloning tot loon behoord, maar niet wat wel van belang is? En daar worden dan wel vragen over gesteld aan het eind van die les (les 5). Ik moet nog redelijk wat googlen daarover. Verder vindt ik het wat tegenvallen dat je niets kan vragen aan een docent over een les. Ik kan alleen huiswerk insturen en tot op heden krijg ik wel een cijfer maar als het cijfer geen 10 is dan zou ik graag wel wat opmerkingen daarbij willen wat de docent dan eventueel mist. Ik ben nog niet op de helft van de opleiding, dus misschien veranderd dat nog. Ik heb het iniedergeval wel aangegeven bij mijn huiswerkopgaves. Verder heb ik ook al meegemaakt langer dan 5 dagen te moeten wachten op de correctie ervan. Ik hoop dat jullie wat aan mijn informatie hebben! Groetjes ***

5/5
Populaire Autotechniek

Ik ben super tevreden op het cursus krijgt een snelle reactie van het cijfer wat ik elke keer kreeeg van mijn docent.

4/5
Word 2007/2010

Ik werk al geruime tijd met Word maar kwam bij de tweede les al achter nieuwe dingen waardoor je nog meer kan doen en beter met Word kan werken. Zeker een aanrader.

4/5
Secretaresse

Het is een mooie manier naast je kinderen, huishouding, baan om toch nog te leren thuis en ideaal om toch hulp erbij te krijgen. En ideaal dat je de mogelijkheid krijgt om het in meerdere keren te kunnen betalen zodat ook voor de mensen die het bedrag niet in 1x kunnen missen het toch mogelijk gemaakt wordt om een opleiding/cursus te volgen bij NHA. Zeker een aanrader.

5/5
Korte Verhalen Schrijven

De lesstof is heel goed te volgen, het is logisch en ordelijk opgebouwd en er zijn heldere voorbeelden na een uitleg. De docent neemt de tijd om je stuk te lezen een geeft opbouwende feedback en tips waar je echt iets mee kunt.

3/5
Engels voor beginners

Ik vind de uitleg af en toe lang en dan mis ik opdrachten die hier op aansluiten waarmee je kunt oefenen. Verder snelle terugkoppeling van docent en online leeromgeving prima.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Persoonlijk contact vind ik te weinig..of niet duidelijk waar ik deze kan vinden of aan vragen.

4/5
Populaire Elektronica Beginners

Prima Cursus, cursus bevat wel veel foutjes, lijkt overgetikt te zijn in het verleden of iets dergelijks. Maar daar valt prima mee te leven. Voorbeelden zijn soms beetje achterhaald (tv's met beeldbuis anyone?). Maar hartstikke leuk verder. Goede snelle respons van de begeleider.

4/5
Basiskennis Management

De cursus is overzichtelijk en goed opgebouwd. Ik vind het goed dat er extra oefenopdrachten per les gemaakt kunnen worden. De feedback van de docent is steeds duidelijk. Ik vind het jammer dat ik nog veel naslagwerk heb moeten raadplegen om alle opdrachten correct uit te voeren, soms vind ik de inhoudelijk informatie te sumier.

4/5
Psychologie van Hoogbegaafdheid

Alles is goed geregeld. Staan hier en daar wel wat type fouten in het studie materiaal. Ik zou het huiswerk wat sneller gecontroleerd willen hebben maar het is wel ok.

4/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

Voor mij zou de uitleg hoe de studie te volgen en welk huiswerk insturen en wat niet duidelijker en overzichtelijker mogen. Ook de codering ervaar ik als onduidelijk.

4/5
WFT Adviseur Basis

Goede overzichtelijke leermap, nadeel dat je alleen in contact kan komen via het huiswerk insturen dus reageren op een examenvraag van de vorige examen moet meegestuurd worden met het volgende examen

3/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Voorlopig bevalt het goed

5/5
Webdesign

Ik leer met passie. Ik wil in de toekomst dit doen.

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

alles is prima mee te werken enigste wat soms lastig is foto's opsturen voor de rest heel relaxe dat je overal kan doen en je verveelt je geen dag ermee

4/5
Russisch voor beginners + gevorderden

Het zou fijn zijn het behandelde grammatica in meerdere oefeningen te oefenen. Verder bevalt het prima.

5/5
Elementaire belastingkunde

Zeer toegankelijk cursus. Prima praktisch en goede voorbeelden. Zeer actueel en daardoor wacht ik nog op de laatste 4 lessen af waarin de casussen worden uitgewerkt, want die moet n.a.v. Prinsjesdag (aanpassing belastingwetgeving) actueel zijn. Geheel begrip voor, maar wel lastig voor mij. Moet nu meer dan 1,5 maand wachten. Niettemin beveel ik het aan mijn vrienden en relatie kring. Heel goed!!

5/5
Kinderpsychologie

De cursus kinderpsychologie is duidelijk je interesse in wat er geschreven staat neemt bij iedere les toe. Huiswerk wordt snel nagekeken en je hebt niet de neiging om het snel te doen. Al met al ik vind de cursus ontzettend interessant. Ik heb geen suggesties hoe het beter kan.

4/5
Beroepsfotograaf

Ik ben wel erg tevreden tot nu toe met mijn cursus beroeps fotograaf. De leraar geeft goed aan wat ik goed en slecht doe en is erg vriendelijk. Er zijn natuurlijk wel een paar puntjes die iets beter kunnen maar dat is niet echt een probleem. Graag had ik gezien dat ik al mijn huiswerk in kon leveren via de plaza, dit gaat helaas niet bij elke les, het kan zijn dat het alleen zo is bij deze cursus maar dat weet ik niet. Ook denk ik dat de cursus al best even geleden geschreven is aangezien sommige punten wat verouderd zijn maar verder ben ik heel blij. Zonder de cursus had ik niet zomaar aan iemand durven te vragen om foto's te maken van hun of hun bedrijf, nu doe ik het wel zonder dat ik er al te zenuwachtig voor ben. Ik kom meer uit mijn comfort zone qua fotografie en ik denk dat ik nog veel kan leren aangezien ik nog een groot gedeelte te gaan heb.

5/5
Receptionist(e) / Telefonist(e)

Ja ik ben heel tevreden over het manier van de lessen en de digitale leeromgeving. Lessen zijn makkelijk te begrijpen en de docenten doet hun werk uitstekend. Alles staat makkelijk op de digitale leerwegomgeving zelfs voor mij op deze leeftijd. Ik zou iedereen aanbevelen om thuisstudie te nemen bij NHA.

5/5
Office Management met Office 2016

Office manager is een erg leuke en leerzame cursus, begeleiding prima voor herhaling vatbaar.

3/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Duidelijke uitleg!

5/5
Life Coach

Zeer leuke interessant opleiding, goed en overzichtelijk te volgen . Ik hoop er in de toekomst mijn eigen succesvolle bedrijf mee te starten.

4/5
Event Security Officer

het product is mij goed bevallen. alleen ik zou meer commentaar van mijn leraar willen als hij dat heeft

4/5
Buitengewoon opsporingsambtenaar

Duidelijke lessen en een rode draad door de lesstof

5/5
Medische Terminologie

Nu halverwege de cursus Medische Terminologie. Super tevreden! Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke site en snelle reacties van mijn docent (Simon Muller). Het lesprogramma is duidelijk, alleen hier en daar weleens een typ- en/of opmaak foutje in de tekst, niet storend. Aanrader!

4/5
Basiskennis Management

Duidelijke en toegankelijke cursus. Enkel jammer dat deze enkel digitaal op de website te verkrijgen is en niet via pdf, zo zou je digitaal nog kunnen markeren.

5/5
Kinderpsychologie

Ik ben erg tevreden, je hebt goede begeleiding en een goede kwaliteit-prijs gehalte, lessen zijn duidelijk, ik zou alleen wat meer huiswerkopdrachten doen bij grotere hoofdstukken zodat alle onderwerpen aanbod komen,

5/5
Nagelstyling met Acryl

Ik ben heel blij met de cursus en de producten die er bij geleverd word . Het is duidelijk en als ik vragen heb kan ik die stellen . Ben er super blij mee

4/5
Evenementen Organisator

De cursus is gemakkelijk opgesteld, maar de opdrachten wat onduidelijk. De site moest ik wel wat zoeken nu ben ik van mijn leerkracht te weten gekomen hoe ik een vraag kan stellen.

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

Ik ben nog niet zo lang bezig met deze opleiding. De leerstof wordt goed uitgelegd en het huiswerk snel nagekeken. Daar ben ik erg tevreden over.Wat wel een minpunt is is dat er bij deze opleiding geen praktijkdagen zijn. Dat is een gemiste kans zeker als je echt aan de slag wilt als doktersassistente.

5/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Ik vind het een hele fijne manier van leren en ook dat je er genoeg tijd voor krijgt om het af te ronden. Ik ben momenteel ziek en moet revalideren en dus niet altijd de mogelijkheid om te leren nu en dan is de extra tijd wel super fijn.

3/5
Engels voor beginners + gevorderden

Het is een prima cursus alleen heel veel fouten met woorden en letters

4/5
Kinderpsychologie

Duidelijke informatie. Overzichtelijke les indeling

5/5
Praktische psychologie

de cursus praktische psychologie is erg interessant en snelle reactie op insturen van docent. Nu even een pauze gehad door ziekenhuis opname

4/5
MBA compleet

Het product bevalt goed alleen staan er hier en daar nog wel eens wat kleine fouten in. Daar zou beter op gecontroleerd moeten worden.

4/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Jammer dat 'zakelijk' zo gericht is op handel. Ik volg de cursus voor mijn werk waar van handel geen sprake is in een niet commerciële sector.

5/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

m/v, Ik ben danbaar;voor ales dat jullie ,ben aan het doen voor mijn .

4/5
Mindfulness

Ik vind de opleiding erg leuk. Het lesmateriaal is duidelijk. Ik ben erg tevreden over de service van NHA.

4/5
Tekenen en Schilderen

Ik ben nog maar zo kort bezig, dus over uw cursus kan ik nog weinig zeggen. Huiswerk wordt wel snel nagekeken, dat is erg prettig.

4/5
PDB compleet

Ik vind het goed te volgen, maar mis af en toe net wat extra informatie/toelichting op bepaalde punten.

4/5
Spaans voor beginners

Duidelijk materiaal, echter met regelmatig (Nederlandse) schrijffouten. Er wordt een gratis tablet bij aangeboden welke ik wilde gebruiken om te leren, maar deze speelt geen media af. De helpdesk weet hier geen oplossing voor. Waarschijnlijk is de tablet zo "basic" dat je er niet veel mee kan. Ook zonder apps geinstalleerd is het een enorm traag apparaat. Heb hem helaas terug gestuurd.

4/5
Windows 7

Ik ben tevreden om het cursusmateriaal goed en duidelijk is.

3/5
Spaans voor gevorderden

ik ben nog niet zover gekomen met de cursus, maar heb wel al gemerkt, dat er via plaza nog wel wat foutjes in de lesstof zitten. ook is de cursus denk al redelijk oud, aangezien er in en van de geluidsopname nog over pesetas wordt gesproken.

4/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Ik ben nog maar kort bezig, maar de lesstof tot zover is duidelijk. Lay-out en omschrijvingen zouden iets anders/beter kunnen. Goed en snel contact met docenten.

4/5
Excel 2016

Fijne begeleiding. Soms kloppen er dingetjes niet in de tekst

4/5
Excel 2007/2010

Ik ben tevreden met de product.

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

tot op heden gaat het allemaal goed, maar ik ben ook nog niet zo lang bezig.

5/5
Excel 2016

Een hele praktische cursus, duidelijk uitgelegd en fijn opgebouwd. De manier van communiceren met de docent was even zoeken maar ook dat loopt inmiddels soepel. Een aanrader deze cursus.

5/5
Populaire Autotechniek

Overzichtelijke cursus makkelijk uitgelegd goed te snappen. Zowel online als in de map te bestuderen...

4/5
Office 2016

Ik ben tevreden, vooral doordat je het zowel op papier hebt als digitaal. Een verbetering zou zijn dat je wat meer tekst mag neer zetten bij het bericht naar je docent. Wel merk ik dat het er bij mij soms anders uitziet dan in het boek. Dan is het even puzzelen.

5/5
Engels voor beginners

Ik ben zeer tevreden. De leerstof is duidelijk. Fijn dat het huiswerk zo snel retour gezonden wordt. Het is erg belangrijk voor mij dat het huiswerk per post gaat.

4/5
Vwo Engels

Veel typfouten

5/5
ECDL met Windows 10/Office 2016

Snel alles in huis,duidelijke lessen. Bij zelf studie duidelijker aangeven dat er dan ook geen contact met mede-studenten is,geen inzending van huiswerk ,geen cijfers.

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Het nazien van de ingeleverde opgaven worden keurig binnen 5 dagen behandeld.

3/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Ik ben net met de cursus begonnen. Wat me tot op heden opvalt is dat de tekst vrij ambtelijk en in lange zinnen is opgebouwd, waardoor het moeilijk lezen is. Daarnaast zie ik veel ruimte tussen zinnen en het lijkt er op dat foto's in de tekst zijn geplakt, wat niet heel professioneel overkomt.

4/5
Schoonheidsspecialiste Basiscursus

Mijn ervaring met NHA is goed. Ik ben zelfs aan de tweede cursus begonnen via het NHA.

5/5
Assistent Makelaar Wonen

Zeer tevrede en een interessante opleiding zoveel informatie wat hiervoor onduidelijk was hoe het nou in ze werkt gaat. Online en zowel als papieren lesmethode zeer handig. NHA is dan ook echt een aanrader als gaat om leren op eigen tempo.

3/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Ik vind de lesmaterialen goed. Ik vind de schrijf opdrachten moeilijk.

4/5
Indonesisch voor beginners

Ik ben heel tevreden met mijn gekozen cursus. Kan nog niet geloven dat ik de taal vloeiend ga spreken. Maar dat komt nog wel.

5/5
Engels voor beginners

Alles ziet er keurig uit en duidelijk.

4/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Op zich zijn de lessen compact en redelijk goed te volgen, maar ik had graag meer voorbeelden gezien in de teksten. Soms staan er ook wat tegenstrijdigheden in en die krijg ik niet helemaal helder met de docent.

4/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Ik ben nog bezig met de cursus, maar merk dat ik in de praktijk er al veel aan heb.

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Ik volg deze cursus nog slechts kort. De cursus vind ik goed. Ik heb er plezier in. Maar omdat ik pas bij les 5 ben, is het eigenlijk te vroeg om de hele cursus te beoordelen. Misschien zou deze vraag in een later stadium moeten worden gesteld. Ik ben dus tot nu toe heel tevreden.

5/5
Engels voor beginners

Duidelijken uitleg van de opdrachten Dat maakt het fijn om te leren.

4/5
Kindercoach

Tot nu toe vind ik de cursus erg interessant. Ik ben nog niet zo ver met deze cursus, ben nu bij hoofdstuk 3. Het moeilijkst vind ik om tijd te vinden voor de lessen. Helaas staan er nog wel wat fouten in de tekst.

4/5
Zweeds voor beginners

Er zitten Nederlands woorden in de `tekstboeken` die weinig tot niet gebruikt worden in de dagelijks taal. Dit kan voor verwarring zorgen. Bovendien is de docent tot nu toe niet erg flexibel geweest. Ik had WORD destijds niet in de juiste taal staan. Dus veranderde de kleine letter i naar een grote I . Ik heb dit aangegeven omdat ik later zag dat de zin niet meer correct was. Docent wist het maar deed er verder niets mee. Heel frustrerend !

4/5
Tandartsassistent

De leerstof wordt erg duidelijk uitgelegd en de lay out van de NHA is top. Alleen een punt dat ik erg lang wacht op resultaten wanneer ik huiswerkopgave door stuur wat dus niet binnen de aangegeven 5 werkdagen gebeurd maar wel 3 weken kan duren. Verder ben ik erg tevreden.

4/5
Populaire Elektronica Beginners

Ik bemerk dat er fouten in het lesmateriaal aanwezig is. Leraar is super!!

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik was onder de indruk van de producten die meegestuurd zijn. Ook zijn alle lessen erg duidelijk en overzichtelijk. I'm excited!!!

5/5
Dierenverzorging

overzichtelijke map met leerstof. Alleen vind ik het jammer dat het niet mogelijk is om het cursusgeld per acceptgiro te voldoen. Ik vind het onprofessioneel dat je de factuur voor het cursusgeld per mail krijgt. Vind het prettiger om facturen te ontvangen per post.

5/5
Nagelstyling met Gel

Ik heb tot nu toe alleen maar positieve reacties, en ik zelf ook

3/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik heb de cursus nog niet volledig ontvangen maar tot nu toe ziet het er goed uit. Ik wilde per kwartaal betalen. Dit kan wel maar wordt per maand een 4e deel geïncasseerd en dat zag ik niet zitten. Per maand leek me beter. Helaas moet ik daardoor wel wachten. Wel begrijpelijk maar vervelend. Voor de rest goed geholpen aan de telefoon bij de omzetting van de betaling!

4/5
Webdesign

Het is veel tekst overtypen en de vraag is of dat bij een design cursus wel zo zinvol is.

5/5
Fitness Trainer A Branchediploma

Ik ben 100% blij met het product!

5/5
NLP

Ik vind de opleiding interessant en de feedback van de docent heel prettig.

4/5
Buitengewoon opsporingsambtenaar

Ik ben pas begonnen vanwege familie omstandigheden heb ik nog niet veel tijd gehad en ben pas bij les 3. Tot nu toe vind ik het fijn leren juist af en toe dat er staat we komen er later in de cursus op terug verwarrend. Huiswerk insturen prima geregend en super snel nagekeken. Hopelijk ontvang ik binnenkort de tablet kan ik daar alles op maken ipv op de gsm.

4/5
Gewichtsconsulent(e)

Ziet er allemaal goed verzorgd uit, alles compleet en goede balans materiaal. Ook de aanschaf c.q. opsturen is correct gedaan.

4/5
Webdesign

Ik ben bezig met de cursus webdesign. Ik ben slechts op een kwart van de cursus dus kan het nog niet goed beoordelen. In de cursus wordt Aptana studio gebruikt, welke problemen geeft bij de installatie (bekend probleem). Gelukkig zijn er genoeg alternatieven. Verder is de cursus heel toegankelijk, je begint echt vanaf de basis. Studentenplaza werkt prima. Wat ik wel jammer vind is dat communicatie met de docent niet gewoon via mail oid kan. ( tenzij ik iets over het hoofd gezien heb) de docent geeft feedback op het huiswerk via word bestanden.

4/5
Illustratief Tekenen

nog maar net begonnen maar interessant tot nu toe

5/5
SketchUp (3D tekenen)

Het bevalt mij omdat: 1 duidelijkheid 2 prettige indeling van de lesmap 3 communicatie is goed 4 digitaal huiswerk inlever 'knop' is niet te vinden.. Maar dat kan ook aan mij liggen.. ;) Inmiddels heb ik het wel gevonden.

5/5
Hondentrimmen

Ik ben heel blij dat ik de opleiding hondentrimmen begonnen ben. Ik vind het super leuk en leerzaam!

5/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

Ten eerste wordt alles netjes aangeleverd, duidelijke uitleg en mooie boeken, het huiswerk wordt snel beoordeeld.

4/5
Basisopleiding Verzorgende-IG

Je krijgt waar voor je geld. Dit is mijn tweede keer dat ik een opleiding ben begonnen. Dus bevalt goed. Het is de goedkoopste maar doet niet onder aan kwaliteit

4/5
Excel 2007/2010

Ik ben op zich tevreden met het product. Ik vind het alleen jammer dat er in sommige lessen fouten zitten.

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

Het is erg compleet geleverd en ik heb plezier in het volgen van de cursus, maar vindt het wel lastig een goede beoordeling te geven na twee lessen.

4/5
Logistiek Teamleider

zeer tevreden al zou het handiger zijn om moduletoetsen appart van het huiswerk online te kunnen versturen

4/5
Papiaments voor beginners

Tot nu toe bevalt de cursus mij heel goed, alleen het is soms lastig is omdat een oefening niet goed word uitgelegd en ik dan ineens niet meer snap hoe ik het moet maken. Met een thuisstudie is dat lastig

4/5
Eigenaar Schoonmaakbedrijf

Soms wat ingewikkeld, maar dat hoort er misschien bij. Het zou wat actueler moeten worden gemaakt. Cijfers van afgelopen jaar gebruiken bijvoorbeeld. Ook zou de tekst eens moeten worden nagekeken op spelfouten. Die komen helaas nog weleens voor.

5/5
Lean Management

De opleiding: Lean Management is erg leerzaam. Letterlijk elk onderdeel van Lean komt aan bod. Ook de huiswerkopdrachten zijn erg duidelijk. Ik. Heb de opleiding bijna afgerond maar ik ben blij dat ik voor deze heb gekozen!

4/5
Excel 2016

ik ben tevreden met de lesstof alleen als ik een vraag heb omdat ik bijvoorbeeld ergens niet uitkom moet ik eerst mij huiswerk opsturen met een vraag erbij waardoor mijn huiswerk een lager cijfer krijg ik kan het daarna wel verbeteren en nog een keer opsturen om dan een hoger cijfer te krijgen maar ik zou graag willen dat ik een vraag zou kunnen stellen zonder het eerst mijn huiswerk op te sturen.

4/5
Horecaportier

Ik hads

4/5
Webdesign

De cursus, Webdesign, is duidelijk. In het begin had ik wat moeite met het installeren van Aptana en hier vond ik toch net te weinig informatie over staan. Volgens mij staat er ook nog een oude link op NHA die niet werkt. Verder is de cursus erg leuk en duidelijk. Je leert alles vanaf de basis en het is goed te volgen. Ik heb gekozen voor studeren met hulp dus ik lever elke keer mijn huiswerk in. Wat ik daarbij wel merk is dat ik soms sneller werk dan dat er wordt nagekeken en dat werkt niet altijd even prettig. Ook vind ik dat er een verbetering doorgevoerd kan worden voor het stellen van vragen. Dit kan nu enkel in het vakje van je huiswerk inleveren, maar dit werkt niet prettig. Soms heb je een snelle of korte vraag, het zou fijn zijn om bijvoorbeeld te kunnen mailen naar je docent via een Eigen NHA e-mailadres van de docent. Waarbij dan ook staat bijv. reactietijd binnen 3 werkdagen (ik noem maar wat). Verder bevalt het erg goed!

4/5
Zweeds voor beginners

Op zich zeer tevreden met het ontvangen product. Helaas was de map die ik kreeg beschadigd. Helaas nog geen nieuwe ontvangen. Maar daarnaast was het product snel binnen en kon ik snel aan de slag met mijn studie.

4/5
PDB compleet

Ik ben pas net begonnen. Het nakijken van het huiswerkopdrachten gaat heel snel. Tot nu toe binnen 12 uur nagekeken. Tot nu toe heel positief.

4/5
Excel 2016

Ik heb de opleiding teamleider logistiek gevolgd. Goed omschreven, gericht op praktijk. Huiswerk begeleiding goed en snel. Het cursus boek bevat redelijk veel spatie fouten, daar mag best iemand naar kijken, komt af en toe slordig over.

3/5
Office 2016

Ik had meer diepgang van de cursus verwacht. De informatie is erg basaal. Ook vind ik het vervelend dat er geen vragen aan de docent gesteld kunnen worden. Dit kan wel bij het indienen van het huiswerk maar het zou fijn zijn als er tussendoor ook vragen gesteld kunnen worden. Het is tenslotte een cursus met begeleiding.

5/5
Fotografie

Goede en duidelijke lessen en erg fijn dat alles via de studenten pagina te vinden is kwa huiswerk en formulieren. Persoonlijke docent die er altijd voor je Is. Ik vind het top!!

5/5
Vrij Tekenen

Overzichtelijk studiemateriaal, goed verzorgd. Mooi dat de lessen zowel Fysiek als digitaal te volgen zijn. De terugkoppeling van de docent ( na het insturen van je huiswerk) stimuleert je tijdens de studie.

3/5
Vwo wiskunde B

Ik vind dat de stof goed opgebouwd is en echt begint bij de basis. Waar ik mij nog wel regelmatig aan stoor, is dat de figuren soms niet goed geprint zijn en niet overeen komen met de opdrachten.

5/5
Thuiskapper

Het product was meer dan verwacht. Voor een klein prijs krijg je meer dan je verwacht. Ik heb de product thuiskapper besteld. Heb het heel snel thuisgekregen, met een grote waarde aan spullen. De uitleg is goed te doen met filmpjes en theorie uit de boek. Makkelijker dan ik verwacht had! Super blij mee :)

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Ik heb nog maar een paar lessen gevolgd. In de tijd van feestdagen lag het even stil, heb het voornemen om het weer op te pakken. Zelf ben ik enthousiast. Denk wel als je nog nooit iets van Engels gehad heb op school zal het niet meevallen. Een en ander herken ik nog van vroeger wat ik ooit op school heb geleerd. Ik merk wel dat als ik iets in het Engels hoor wel probeer om dit te verstaan en Engelse woorden probeer te herhalen dus ook uit te spreken. Verder oefen ik af en toe als mijn volwassen kinderen thuis zijn. Kwam er wel achter dat er maar beperkt ruimte is om een vraag te stellen bij het verzenden van je huiswerk. En de geluidsfragmenten komen niet altijd overeen met wat er in het boek staat... Ik ga in ieder geval weer vol goede moed verder!

3/5
Apps maken

Gerichter sturen op een bepaald onderwerp in de huiswerkopgaven. Het is moeilijk zonder een bepaalde richting of opdracht om zelf een app te bedenken. Het is makkelijker een app te maken als je de eisen/opdracht van de "opdrachtgever" weet.

4/5
Office 2016

Ik ben deze studie begonnen i.v.m. een andere functie binnen defensie. Weet eigenlijk nog te weinig om het compleet te beoordelen, maar tot dusver bevalt de begeleiding goed

5/5
Paardenverzorging

Het is duidelijk aangegeven wanneer het product geleverd wordt, het product ziet er netjes uit en de informatie van de lessen is erg leuk en interessant. Op deze manier is het voor mij mogelijk om in mijn eigen tempo een cursus te volgen die ik interessant vindt.

5/5
Weddingplanner

Heel goed. Zeker naar verwachting

4/5
Dierenartsassistent

Leuke en leerzame studie.

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

Het bevalt mij goed, kan wanneer ik in de gelegenheid ben even studeren. Momenteel nog te weinig tijd voor,maar dat is ook het mooie ervan er staat geen druk achter!

3/5
Korte Verhalen Schrijven

Heb pas vier lessen gehad en die waren naar tevredenheid.

4/5
Life Coach

De cursus zit in een mooie map en is zeer overzichtelijk. Duidelijke tekst en voldoende oefenmateriaal .

4/5
Grafisch Vormgever

Ik ben nog maar net begonnen, maar het komt op mij over als behoorlijk compleet, voor mij iets te uitgebreid zelfs. Ik ben van de grote lijnen en er staan heel veel details en extra informatie in de map. Dat maakt het voor mij veel en onoverzichtelijk. Verder prima, goede illustraties. 1e huiswerkopdracht werd na iets van 2 weken nagekeken, vond ik wel vrij lang duren. Maar nakijken en reactie waren verder goed en duidelijk.

3/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Curses boekhouden is oke, maar als Je er bij een les niet uitkomt kun je niet aan je docent vragen hoe je tot een oplossing komt. Dit kan alleen als je een les instuurt en dus niet tijdens het maken van je huiswerk. Dat is jammer omdat ik nu al 4weken met een les bezig ben en niet verder kom. Werkt demotiverend.

5/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Ik ben tevreden over het onderwijsproduct die aan de beschrijvingen en verwachtingen voldoet. Alleen beschik ik niet over het thuisprogramma pakket Microsoft 365. Het zou fijn zijn als het bestand van Libre office ( ODT van het linuxprogramma) voor het huiswerk in de digitale inzending wordt geaccepteerd. Verder ben ik te spreken over de digitale contact met docent.

5/5
Stressmanagement / Stresshantering

Prettige, informele schrijfwijze met herkenbare voorbeelden en begrijpelijke tips. Het "dwingt" tot goed nadenken over jezelf, maar op een prettige manier.

3/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Ik ben nog niet lang bezig met de Basiskennis Boekhouden, maar vindt het een fijne cursus. Wel merk ik dat ik soms nog wat moeite heb met alle stof goed te volgen; dit is omdat ik werken met cijfers altijd best lastig heb gevonden en dus soms wat extra regels uitleg nodig heb. Ook heb ik gemerkt dat de leraar niet altijd antwoord terug geeft op mijn vragen, wat het soms dan ook weer lastig maakt. Verder echt super geregeld! Super service aan de telefoon, alles was snel binnen. Zit alleen nog te wachten op de producten die je bij de cursus krijgt, maar weet zeker dat als ik hierover bel, dat het snel geregeld is.

4/5
Illustratief Tekenen

Ik vind de cursus boeiend en leuk, de huiswerk opdrachten zijn uitdagend en geven mij de uitdaging om eens hele andere technieken en materialen te experimenteren . De feedback van de docent is heel opbouwend en prettig uitgebreid.

5/5
Medisch Secretaresse

Het spreekt allemaal voor zich. Snel duidelijk. Fijne leraren

5/5
Astrologie

Het product bevalt me prima. Alleen duurt het lang voordat je weer nieuwe lessen krijgt.

5/5
Bloemschikken

Ik heb super blij met mijn leerstof

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Lessen zijn erg duidelijk, ik vindt wel dat het huiswerk pas laat wordt nagekeken en onduidelijk wat ik niet geheel goed heb gedaan

5/5
Excel 2016

Alles is duidelijk omschreven in de lessen. Huiswerk wordt vlot nagekeken en eventuele opmerkingen worden geplaatst.

5/5
Antiek en Oude Kunst

Het is uitdagend opgesteld. Daar bedoel ik mee dat ik geprikkeld wordt om verder te lezen/leren. Dat heb ik nodig om een studie vol te houden.

5/5
Turks voor beginners + gevorderden

Ik ben nog niet zo lang bezig maar tot nu toe vind ik het heel prettig... Leraar ook heel gezellig!!

5/5
Medisch Secretaresse

Ik ben nog niet heel lang geleden begonnen maar tot op heden ben ik zeer tevreden. Het huiswerk wordt vlot nagekeken, de lesstof is duidelijk en ik kan altijd bellen of vragen stellen. Het enigste verbeterpunt zou zijn dat je bij het indienen van huiswerk iets meer ruimte (tekens) krijgt om een vraag te stellen aan de docent. Nu krijg je 140 tekens, dat is echt weinig.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Erg fijn en goede begeleiding

4/5
Manicure

Manier van uitleg is makkelijk te leren en te begrijpen, nooit eerder heb ik het zo leuk gevonden om te studeren. Wel zou ik het persoonlijk prettig vinden om makkelijker contact te kunnen hebben met de docent, zodat eventuele fouten bij huiswerk of gewoon vragen makkelijk gesteld kunnen worden.

5/5
Havo Engels

Zeer goede begeleiding en duidelijke lessen. Tip: maak een Chatknop om sneller en makkelijker om contact te hebben met de begeleider..

4/5
Gewichtsconsulent(e)

Jullie kunnen een 5 krijgen als je digitaal meer oefenvragen ter beschikking stelt.

4/5
Life Coach

Het is een interessante opleiding. Daar de leerstof in de praktijk geoefend moet worden heb ik meer tijd nodig om de stof te kunnen beheersen/oefenen. Ik krijg goede feedback retour van de coach.

5/5
Spaans voor beginners

Al in het begin meer geleerd hoe en waar klemtonen op woorden gelegd worden. Dit bij andere cursussen niet zo gezien.

4/5
Vwo wiskunde B

De cursus bevalt goed, alleen is het wel storend dat er geen kladblok met ruitjes papier bij zit, het is tenslotte Wiskunde.

5/5
Kalligrafie voor linkshandigen

Het is een hele leuke opleiding. Het enigste wat ik jammer vind is dat er geen 3b pen standaard bij zit terwijl die omschreven wordt in de opleiding om die te gebruiken. Deze heb ik nu zelf extra erbij gekocht. Echter is 't wel heel moeilijk om zo een pen te vinden voor een linkshandig iemand. Ik zit nog maar in 't begin van de opleiding maar vind 't echt heel erg leuk om te leren

4/5
Wereldgodsdiensten

Ik ben zeker tevreden over het product, ben lekker bezig met de studie, en de prijs-kwaliteit verhouding is prima. Het enige minpunt vind ik dat er best veel taal-/grammaticafouten in zitten die sinds de samenstelling of laatste update van het cursusmateriaal niet zijn verbeterd. Zo staan er zinnen in die niet kloppen en waar je moet raden wat er wordt bedoeld, en ook zijn verkeerde woorden gebruikt (waarschijnlijk typefouten), bij voorbeeld als er ondergeschikt moet staan, staat er ongeschikt. Maar ik neem aan dat de inhoud klopt en ben er blij mee.

4/5
Vwo natuurkunde

Ik volg de cursus nu ongeveer 2 maanden en tot nu tie ben ik redelijk tevreden. De cursus heeft een goede opbouw van theorie, oefenopgaven en huiswerkopgaven. De huiswerkopgaven kunnen ingeleverd worden, waarna de docent binnen een of twee dagen feedback geeft. Ook is er een mogelijkheid om vragen te stellen. Ik vind het een prima cursus, al vind ik wel dat er veel taalfouten in staan wat de tekst soms onduidelijk maakt. Hierdoor kan ik in de war raken en moet ik alsnog video's of andere bronnen raadplegen om de stof te kunnen begrijpen. Ook vind ik dat de huiswerkopgaven soms niet helemaal aansluiten op de stof. Hiermee bedoel ik dat een rekenmethode die bijvoorbeeld wordt gebruikt bij de huiswerkopgaven niet is behandeld bij de oefenopgaven. Wel is aan het begin van de cursus aangegeven dat de huiswerkopgaven moeilijker kunnen zijn dan de oefenopgaven. Al met al vind ik het een goede cursus, vandaar mijn beoordeling van vier sterren.

5/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Ik ben erg tevreden over dit product. Duidelijke uitleg met plaatjes erbij die het nog meer verduidelijken. Maakt het leren wel zo prettig.

4/5
Havo economie

***

3/5
Zakelijke Correspondentie Nederlands

Ik vind de stof duidelijk. Vindt alleen dat er regelmatig typefouten instaan. Terwijl ik de studie zakelijke correspondentie volg...

3/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Ik mis af en toe wel wat uitleg over bepaalde grammaticale zaken. Ook staan er best wel wat type-foutjes in de lesstof.

5/5
Engels voor beginners

Ik kan niet terugvinden wat ik fout heb ingevuld

4/5
Grafisch Vormgever

Bevalt prima, lekker praktisch vorm gegeven.

4/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Leuke cursus, goede verhouding theorie/praktijk. Wel jammer dat je vanwege de twee weken bedenktijd, twee weken moet wachten voordat het volgende pakket op z'n vroegst wordt toegezonden, dat houdt het een beetje tegen om echt een vliegende start te maken. Verder zou het handig zijn als je berichten naar je docent kan sturen zonder dat je er meteen huiswerk bij inlevert.

4/5
Basiskennis Aardrijkskunde

Het lesmateriaal is helder en begrijpelijk en bovendien volledig up-to-date . Zo wordt er duidelijk ingezoomd op milieu, klimaatverandering etc. De correctie van de lessen is goed en vindt snel plaats. Prima dus !

4/5
Alles over de Hond

De studiegids prima. Duidelijk, maar soms met oude informatie.

5/5
Life Coach

De lesstof zit mooi geordend in de map en is makkelijk te lezen, huiswerk insturen digitaal is ook prettig je ziet na de beoordeling ervan gelijk wat je cijfer is

4/5
Kinderpsychologie

Duidelijk lesmateriaal

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

cursus is goed vooral doordat je zelf je tijd kunt indelen

5/5
Medische Terminologie

Contact leraar erg prettig. Duidelijke feedback. Snelle controle huiswerk. Leerstof overzichtelijk en goede map inhoud. Blij dat ik deze cursus besteld heb.

5/5
Dierenverzorging

Erg leuke, leerzame studie. Het is makkelijk om je huiswerk in te sturen en heb meestal dan ook vrij vlot een reactie. Super tevreden dus !

4/5
Hovenier

Het cursusmateriaal is prima. Echter de tablet is echt slecht. Als ik geweten had dat het zo'n tablet was had ik hier niet voor gekozen.

5/5
Pedicure branchediploma (voetverzorging)

Ik ben zeer tevreden met hoe het allemaal verzorgt is en wordt. Mijn eigen tempo volgen is voor mij erg fijn (regelmatig heb ik migraine aanvallen en heb dan wel de rust nodig daarna) Ik wordt niet gedwongen en volg deze opleiding als bijbaan straks naast mijn eigen baan in de zorg. Ook het huiswerk wordt duidelijk aangevuld.

5/5
Uitvaartverzorger

Het is een zeer boeiend en goed beschreven.

5/5
Vrij Tekenen

Goede begeleiding en leerzame lessen! Al om al super!

5/5
Intercedent

Zeer tevreden over de studie. Fijne leer omgeving en goede service. Bij vragen over het huiswerk wordt ook goed gereageerd en duidelijke uitleg. Alles wordt ook duidelijk aangeven

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Ik vind het product, goed en duidelijk, prettig leesbaar, en goed te volgen.

4/5
Eigen Sieraden Webshop Starten

Duidelijke beschrijvingen, soms wat spelfouten wat ik niet heel netjes vind. Compleet pakket

4/5
Excel 2016

Digitaal en op papier ideaal. Lekker op eigen tempo. En duidelijke leerstof.

4/5
Medewerker Administratiekantoor

Fijne communicatie en duidelijk lesmateriaal . Een echte aanrader.

4/5
Zakelijke Correspondentie Nederlands

Nvt

4/5
Nagelstyling met Acryl

Tot nu toe bevalt mijn opleiding in wat ik leer. Alleen had ik meer contact met mijn persoonlijke docent verwacht, nu is dat alleen via Facebook maar ook niet indirect enof als ik op mijn huiswerk vragen stel. En jammer dat ik via mijn eigen pc alleen maar huiswerk kan insturen, helaas heb ik die niet dus moet wachten op de tablet die ik erbij uitgekozen heb.

4/5
Kinderpsychologie

Het is een duidelijke opleiding met toegevoegde waarde voor je kennis over de opvoeding en ontwikkeling van het kind van geboorte tot aan de volwassenheid.

3/5
Vwo wiskunde A

Het is een zinvolle zozeer leerzame cursus.

5/5
Spaans voor beginners

Nog maar net begonnen, dus beetje lastig maar duidelijke documentatie, geweldig dat alles digitaal is en ook het contact met de leraar

5/5
Havo biologie

Goede begeleiding en het huiswerk wordt snel nagekeken. De lessen zijn ook duidelijk geschreven

5/5
Populaire Elektrotechniek

Leuk en leerzaam. Voor ieder doelgroep makkelijk in te stappen. Goede begeleiding van NHA uit! TOP.

4/5
Bierbrevet

Ik vind het een zeer leerzame en leuke cursus. Temeer daar ik zelf bier wil gaan brouwen. De cursus is mooi van opbouw en elke les voorzien van oefenstof (meerkeuze en open vragen). De huiswerkvragen prikkelen tot nadenken en er zitten soms vragen bij die tot nadenken leiden. Ik ben nog niet klaar met deze studie: zit nu bij les 6. De Engelse bieren. Ik volg de studie met veel plezier. Nadeel vind ik dat de examens maar een enkele keer worden aangeboden. Ik begrijp dat de NHA dat niet regelt. Ik zou het ook fijn vinden als er bij de cursus een praktijkdag zou zitten om het proeven met medecursisten te doen. Met vriendelijke groet, ***

5/5
Excel 2016

De cursus Excel die ik had besteld werd zeer snel geleverd, de is lesstof zeer toegankelijk en mijn huiswerk werd door mijn docent deskundig nagekeken met goede tips/feedback. Ook de studentenplaza die vernieuwd is werkt erg prettig.

5/5
Sociale Hygiëne

Alles duidelijk en overzichtelijk, goed aangegeven hoe het wekt met betaling, getuigschrift, diploma etc. Zeker aangeraden bij anderen

5/5
Receptionist(e) / Telefonist(e)

De studieboeken zijn overzichtelijk. Het huiswerk wordt snel retour gestuurd op de mail. Echt fijn!

4/5
Stressmanagement / Stresshantering

Boeiende en toegankelijke studie en snelle beoordeling door docent

5/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Alles is duidelijk uitgelegd! Misschien een kalender voor wat je weekelijks moet gaan doen om werkelijk thuisstudie op aangegeven tijdslijn te behalen. Zo kan je elke keer afstrepen waar je gebleven bent. Studeerkalender jaarkalender ? Leerportaal en alles is zover wel duidelijk. Locatie van examen beter aangeven, is een zoek werk. Zowel ook thuis opdrachten per post.

4/5
Massage

Product beval me prima werd netjes bezorgt. Leer stoffen worden goed uit gelegen.

5/5
Financieel Administratief Medewerker

Prima pakket! Wat meer uitlegvoorbeelden mag bij sommige hoofdstukken wel!

3/5
Buitengewoon opsporingsambtenaar

Lastig er toe te zetten

4/5
Webdesign

De inschrijving ging heel vlot. De cursus viel op de afgesproken datum op de deurmat. Alles staat duidelijk omschreven en mijn docent kijkt het huiswerk snel na voorzien van feedback.

5/5
Yoga

Al vaker een cursus gedaan ook Yoga net als nu maar altijd dik tevreden, keurig verzorgd en goede site! Zal echt vaker voor NHA willen gaan. Mooi 2019 toegewenst.

4/5
Zweeds voor gevorderden

Het product bevalt goed. Maar mag wel een duidelijkere uitleg/ legenda zijn wat betreft uitspraak.

4/5
Spaans voor gevorderden

Het is moelijk om contact te maken met de docent.. Via de tablet is de manier van corrigeren niet zichtbaar( correcties in de kantlijn). Lesmateriaal is ok.

3/5
Gewichtsconsulent(e)

Ik ben wel tevreden met het product maar ik vind sommige lesstof een beetje tekort schieten. Zoals de uitleg over de nadelen van light producten en de ernstige gevolgen van overmatig gebruik hier van. Of de benoeming van visolie maar algenolie (een veel duurzamer, gezonder en minstens zo hoogwaardig product) wordt nergens benoemd. De informatie voor het begeleiden van de steeds groter wordende groep veganisten is nihil. Ik zou de opleiding aan anderen aanraden als de schijf van 5 en het hele Voedingscentrum wat meer zou worden losgelaten en goed onderbouwde andere voedingsadviezen ook behoorden tot de lesstof.

5/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Ik ben zeer tevreden over mijn thuisstudie. Want de lesmaterialen zijn erg duidelijk en nuttig zijn en daarnaast ben ik zeer tevreden over mijn begeleidende docent. Mijn huiswerk wordt snel nagekeken en krijg ik een duidelijke uitleg als ik iets fout gemaakt heb. Ik heb een universitaire en twee hbo opleidingen bij de hoge scholen gevolgd en met succes afgerond, maar had ik bijna nooit zo een goede begeleiding gehad en de lesmaterialen waren niet zo duidelijk en nuttig. Hierbij wil ik jullie bedanken en wens jullie veel succes. Gr, ***

4/5
Stressmanagement / Stresshantering

De cursus is niet te moeilijk. Jammer dat stukken tekst van andere sites komen.

4/5
Office 2016

Ik ben uiterst tevreden over het Office 2016 cursus pakket. Voor mij is dit een opfriscursus. Ik denk wel dat voor mensen die hier nooit mee gewerkt hebben, de cursus te snel gaat. Ook de begeleiding van mijn docente ernaar ik als positief. Met vriendelijke groet, ***

5/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Nadat ik de keuze gemaakt had om weer een thuis studie op te pakken en deze ook uitgekozen had. Kreeg ik razend snel mijn theorie en werkboeken op gestuurd. Binnen een week kon ik starten met mijn studie. Helemaal super!

4/5
Populaire Elektrotechniek

Prima!!

4/5
Online Marketing

Ik heb de producten redelijks snel ontvangen. De werkwijze is erg duidelijk en prettig. Het wordt duidelijk uitgelegd hoe alles in zijn werk gaan. Het enige jammere vind ik dat er veel benamingen en video's in het Engels zijn. Dit heb ik in de aanmelding voor de cursus nergens gelezen.

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

Klantenservice erg aardig en vriendelijk, altijd telefonisch bereikbaar. Les stof is duidelijk door te nemen en je kan elke deel makkelijk met hoge cijfers behalen. Docenten zijn erg snel met het bekijken van je huiswerk en waar nodig wordt er verbeterd. Ben van plan hierna nog een Engels studie te gaan doen bij NHA de business lijkt me ook interessant om te doen.

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

De cursus bevalt me erg goed. Ik doe deze in combinatie met de app duolingo. *** zorgt voor het vergroten van mn woordenschat en de cursus legt me uit waarom iets is zoals het is. De perfecte combinatie dus. Ik zou mensen de

5/5
Populaire Elektrotechniek

Tot nu toe bevalt het erg goed. Pas twee maanden bezig maar begrijpelijke stof en het huiswerk is snel nagekeken. Voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten.

5/5
Pools voor beginners + gevorderden

Ik ben zeer tevreden hoe de lessen zijn opgebouwd.

4/5
Basiskennis Loonadministratie

Het product is goed. De service minder. Ik ben al aantal weken/ maanden in contact met diverse mensen. Worden dingen beloofd die niet begekomen worden...... Jammer

4/5
Uitvaartverzorger

Het is makkelijk vol te houden. Nu er de maand december tussen heeft gezeten, is het een beetje stil komen te liggen. Maar ik heb de zelfdiscipline om straks, als de kinderen weer naar school zijn, om er weer vol voor te gaan.

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

Het is een duidelijke opleiding. Begrijpelijk en zeer interessant . Ben nog niet zover maar wat misschien wel aangeraden zou kunnen worden is het zorgen voor een stage plaats zodat je studie met praktische ervaring kunt combineren. Maar misschien dat t verderop de studie aangeraden word.

4/5
Basisvaardigheden Horeca

Duidelijke omschrijving goede uitleg en snelle uitslag encorrectie s

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Het product, Frans voor beginners + gevorderden ziet er professioneel uit. Met veel plezier en enthousiasme volg ik de lessen.

3/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Vind het jamer dat men in de eerste les met pen 3b moet beginnen en precies deze pen niet in het materiaal pakket zit.

5/5
Dieren-EHBO

Een cursus die goed inzicht geeft in ziektebeelden en verwondingen van diverse dieren, zodat je eerste hulp kunt toedienen op eigen dieren (handig als hobby-boer) of dieren in nood waar dan ook. De docente kijkt snel na. Groot pluspunt is dat alles digitaal kan.

3/5
Schoonheidsverzorging

Het gaat wel goed met mijn cursus. Alleen ik vind het irritant dat de lespakketen apart maandelijks wordt verstuurd dan moet ik wachten totdat ik verder kan terwijl ik gewoon door wil gaan. Ik heb nu mijn 8de les afgerond en 2 lessen waren gewoon het zelfde daar ben ik beetje ontevreden mee. En het lijkt of het oude lesstof zijn terwijl er nu meerdere dingen zijn bijv over makeup en verzorging. Dat is ook een minpunt maar de lessen volgen en opsturen is wel goed.

3/5
Budgetcoach

Teveel psychologische hoofdstukken om mensen in hokjes te plaatsen algemene kennis en te weinig praktijk. Je komt bijv. nergens tegen hoe je de hoogte van een weekbudget voor iemand bepaalt waar hij van rond zou moeten kunnen komen.

5/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Ik vind het een boeiende cursus en heb al vele positieve indrukken op kunnen doen.

4/5
Logistiek Teamleider

helaas kan ik de website NHA niet op google chrome openen, maar moet ik naar de internet explorer zelf, voor de rest ziet het studiemateriaal er goed uit, wie weet als extra PR materiaal een NHA pen om mee te schrijven.

5/5
Massage

Ik vindt het een erg interessante opleiding En ga zeker als ik deze opleiding klaar is. Ga ik gewoon verder met leren 😀😀😀

5/5
Secretaresse

Het is fijn dat de lesstof zowel digitaal als in papieren vorm wordt aangeboden. Het contact met de docenten is zeer plezierig en het huiswerk wordt snel nagekeken. Ook geven zij regelmatig leuke en goede adviezen.

5/5
Massage

Alles wordt op tijd toegestuurd. Duidelijke lesstof met uitleg en plaatjes en foto's. Fijn contact met docent. Huiswerk wordt op tijd nagekeken. Leuke cursus

3/5
Elementaire belastingkunde

Prima cursus maar niet voor de beginner. Mist veel begrippen en afkortingen/wetten uitleg, en soms komt de uitleg van al gebruikte onderdelen/begrippen later waardoor het lastig te volgen is. Meer rekenvoorbeelden zou ook fijn zijn

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

De docenten reageren erg snel op een doorgestuurde opdracht, dat is erg fijn!

4/5
Massage

Het is een tamelijk compacte cursus, op een leuke manier geschreven, met af en toe een onduidelijkheid. De samenvattingen aan het eind van elk hoofdstuk zijn prettig en door de herhalingen die erin zitten, onthoud je dingen makkelijker. De pijltjes op de foto's zijn voor mij niet altijd logisch, maar ik kom er toch altijd wel uit hoe de beweging moet zijn.

4/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

Het is goed ingedeeld. Elke nieuwe les geeft je de leerdoelstellingen van het stof. Dat schept duidelijkheid. De oefenvragen met de huiswerk is een goede tussentijdse toetsing. Je weet voor jezelf waar je extra aandacht aan moet besteden. Ik heb goede ervaring met mijn docent die de lessen nakijkt. Zij laat me zien wat ik beter kan maar geeft me ook complimenten. Ik ben tevreden.

5/5
Snel Typen

Leuke opleiding. Ik heb jaren getwijfeld of ik weer wilde gaan studeren. Ik ben blij dat ik nu eindelijk de stap gezet heb. Als ik had geweten dat het allemaal "zo vanzelf" ging was ik al veel eerder weer begonnen.

5/5
Papiaments voor beginners

Prima lesmateriaal, leuk en leerzaam om met de geluidsfragmenten te werken, zeer snel het huiswerk retour met uitstekende uitleg op vragen!

5/5
Projectmanagement

Ben tevreden over de wijze van de lessen en eigen tempo erin. Door werk en andere activiteiten is het moeilijk om momenten te vinden waarbij ik aan mijn studie kan werken. Met NHA ervaar ik geen tijdsdruk om alle theorie in een keer te snappen. Ook zijn de mogelijkheden met papier of pc wel fijn.

3/5
Vwo geschiedenis

Lessen zijn redelijk goed opgezet. Sommige informatie klopt niet. Tekst niet altijd duidelijk. Sommige opdrachten zijn digitaal niet of lastig uit te voeren (bijv. grafieken).

4/5
Vwo biologie

De prijs is goed en het te behalen diploma is erkend. Wat ik wel heel jammer vind is de complexe tekst en opbouw van de lessen, het kan denk ik veel logischer, maar wat weet ik ervan, ik ben geen leraar. Het feit dat ik uit een hard-copy en een e-learning kan kiezen vind ik heerlijk, je kan dus overal inloggen!

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Bevalt erg goed duidelijke uitleg huiswerkopdrachten worden snel na gekeken

4/5
Arabisch voor beginners + gevorderden

Het product bevalt goed, is duidelijk en illustratief. Ik heb wel woorden ontdekt(foutjes?) die hetzelfde zijn maar soms andere tekens of juist geen tekens bevatten boven of onder de letters. Ook is de transcriptie van sommige woorden niet gelijk aan de luisterfragmenten. M.a.w. de woorden worden anders uitgesproken dan geschreven.

4/5
Ondernemer goederenvervoer

Mijn ervaring is zeer goed , de les stof is compact, duidelijk en leerzaam.

4/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

ik gaf geen beoordeling om de volgende redenen. Ten eerste: Het verloten wij een gratis Tablet blijkt niet het geval voor Surinamers, waarom zit dan naar mij te sturen wetenden dat mijn gegevens (adres) bij jullie benkend is. Bij mijn informatie staat duidelijk dat ik in Suriname woonachtig ben. Het product vind ik prima, maar derest niet. 2. toen ik mijn Kinder psycologie getuigschrift kreeg was er ook een biefje bij waarop met vet gedrukte leters geschreven stond " als klant van NHA bieden we je graag iets speciaals. Als je je binnen 10 dagen na ontvangst van deze brief inschrijft voor een nieuwe opleiding of cursus: 1. krijg je *** extra korting 2. betaal je geen inschrijf geld Ik heb jammer genoeg niks hiervan gemerkt. Ik vraag mij dan af waarom beoordelingen wel worden gestuurd en ik de tijd moet nemen om te beoordelen als er toch selectief wordt omgegaan met kortingen en presentjes.

3/5
Apps maken

Het les materiaal is zeer begrijpelijk en goed uitgeschreven. Het nakijken van het huiswerk duurt regelmatig wel veel te lang voor dat je het terug krijgt.

3/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Ik vind het tamelijk verouderd. Ook de gegevens die je moet gebruiken voor de correspondentie, bijv. oude jaartallen. Verder vind ik de layout van de map niet fijn. Zo zijn zinnen op de helft van de A4 ingedeeld, het zou mooier en overzichterlijker ogen als het volledig wordt uitgelijnd. Dat is fijner om te leren.

5/5
MBA compleet

In het algemeen vind ik uw cursussen goed. Zij zijn gedegen, duidelijk en informatief. En ook de bijkomende service is bevredigend..

4/5
Vwo geschiedenis

Ik ben tevreden omdat ik tevreden ben. de reden gaat u helemaal niets aan. Ik word allen maar misselijk van onderzoekbureaus

4/5
Event Security Officer

Cursus is goed en duidelijk in elkaar gezet. geen verdere opmerkingen!

4/5
Houder administratie-kantoor

Het huiswerk wordt goed beoordeelt.

5/5
Latijn

Goede papieren instructie en een prima begeleiding.

4/5
Illustratief Tekenen

Overzichtelijke cursus, snelle huiswerkrespons.

5/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

De cursus die ik volg ( Vastgoed & Makelaardij ) is prima te combineren met een baan. Je kunt zelf je tijd(en) en dagen indelen. De cursus is helder uitgelegd en er staat exact wat je moet doen.Toch mag de cursus zeker niet onderschat worden, als je denkt dat je dit er ‘even’ bij kunt doen dan kom je bedrogen uit. Het huiswerk en het contact met de leraar is ook allemaal prima. Kortom; niks anders dan lof!

4/5
Latijn

heel fijn programma om mijn latijn te verbeteren, natuurlijk (doordat we werken met echte mensen) duurt het soms wat lang voordat ik mijn werk terug krijg. Ik leer wel veel en vind de methode zeer effectief

4/5
Tandartsassistent

Product eerst op proef gehad, lesstof is compact. Makkelijk te leren. Huiswerk wordt snel nagekeken. Aandachtspuntje: stonden enkele foutjes in de map.

4/5
Vwo natuurkunde

Ik ben tevreden met dit product, omdat de lessen volledig, goed te begrijpen en aansluitend op andere vakken zijn. Er is goed contact met de docent en medestudenten mogelijk en de huiswerkopgaven worden elke keer goed en snel nagekeken. Echter staan er regelmatig fouten in de tekst. Dit zijn vaak spelfouten of dubbele zinnen of een ander antwoord op een berekening, waardoor de stof soms wat onduidelijk is. Verder ben ik erg tevreden over de cursus natuurkunde.

4/5
Event Security Officer

Op zich een goede training. Echter zijn enkele vragen vanuit meerdere perspectieven te bekijken wat verschil in antwoord kan geven. Ik mis onderbouwing in de correcties. Enkel het juiste antwoord wordt gegeven zonder uitleg waarom. Ook is het moeilijk om hoor = wederhoor te krijgen op vragen mbt het huiswerk

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Ik heb het als zeer goed ervaren. Zou het zeker aan iedereen aanraden.

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

het les materiaal is heel mooi en duidelijk en een fijne docent die de tijd neemt om huiswerk na te kijken ze doen niet moeilijk

4/5
Tekenen en Schilderen

mooi opgezet product

4/5
Schuldhulpverlening

Prima indeling en opbouw, alleen af en toe typfouten.

3/5
Binnenhuisarchitectuur

Prima cursus, leuk om te doen. Voor iemand die een Universitaire opleiding heeft afgerond is het wel wat simpel.

3/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Het is niet logisch dat je met een online opleiding opdrachten moet maken met 4 of soms zelfs 6 mede studiegenoten. Een voorbeeld; deel met 4 medestudiegenoten uw klaslokaal opnieuw in...hoe wil je dat realiseren als je online studeert en dus geen mede studiegenoten ziet en ontmoet!? Pas het studiemateriaal aan op de manier van studeren ( klassikaal of online)

4/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Tot nu toe goed bevallen. Alleen tweede gedeelte is onlogisch qua de verdeling met de post wat ik toe gestuurd kreeg, maakte het even verwarrend. kreeg eerst een gedeelte achterin het boek te maken, daarna weer hoofdstukken begin van het boek. Vandaar niet alle sterren. Voor de rest prima bevallen

5/5
Latijn

De cursus is van hoge kwaliteit en de docent is ongelooflijk behulpzaam en gedreven.

3/5
Frans voor beginners

Het is lastig voor iemand die nog nooit Frans geleerd heeft. De cursus begint gelijk op een niveau wat ik nog niet heb. Daardoor duurt het langer voor ik het beoogde doel bereikt heb.

5/5
Illustratief Tekenen

Ik vind het materiaal erg goed en de docent geeft adequaat feedback

4/5
Basisopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

Ik ben tot nu toe tevreden over het studiemateriaal. Ben nog niet zo ver in het proces. De examenkosten vind ik wel aan de hoge kant. De medewerkers van de klantenservice zijn heel vriendelijk.

4/5
Arabisch voor beginners

Fijne digitale en schriftelijke lessen. In duidelijke stappen wordt de basis uitgelegd. Enkele foutjes opgemerkt in het lesmateriaal, dit kan verwarrend zijn. Huiswerk wordt nagekeken en je krijgt hier een punt voor. Bij vragen kan ik deze aan de leraar stellen! Goede cursus!

5/5
Vakdiploma drogist

Goede begeleiding als je hier om vraagt

4/5
Fitness Trainer A Branchediploma

Goed overzichtelijk ik mis alleen dat ik contact kan opnemen met Mn begeleider

4/5
Turks voor beginners

Voor een beginnende cursist zoals ik ziet het pakket er prima uit,maar voor iemand die al een paar dagen van school is blijft alle begin moeilijk (ik ben 64 ),maar ik vind het leuk en ga voor een goede afloop!

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

Ik vind het tot nu toe een overzichtelijke opleiding met veel informatie

4/5
Tandartsassistent

Perfect

5/5
Havo biologie

Duidelijke (nuttige) materialen

5/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

Ben enorm tevreden over dit product... Leuke opleiding en je word goed begeleid en heb optijd je huiswerk terug en nagekeken! zeker aan te raden!!!

4/5
Italiaans voor beginners

Het duurde even voor ik door had hoe met de lesstof om te gaan. De recorder is niet super gebruiksvriendelijk.

4/5
Basisopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

Het materiaal is goed en de theorie is goed toepasbaar in de praktijk. Wat ik erg jammer vindt, is dat ik niet de antwoorden krijg van de verwerkingsopdrachten! Ik heb het bij noordhoff gevraagd omdat daar de verwerkingsopdrachten op hun site staan. Zij verwezen mij naar de studiebegeleiders. De studiebegeleider zegt dat zij deze antwoorden niet kan/mag geven. Zonder antwoorden weet ik niet of ik de materie begrijp...

5/5
Arabisch voor beginners + gevorderden

De cursus is leuk, vlot en van prima niveau. De materialen zijn volledig en overzichtelijk en de feedback van de docent persoonlijk en waardevol.

4/5
Frans voor beginners

Opzich tevreden. We zijn sommige dingen verouderd. De luister fragmenten komen soms niet overeen met de tekst.

5/5
Duits voor beginners

De cursus Duits met de les boeken prima. Maar de tablet is drie x niets. Goedkoop

5/5
Havo biologie

Goed en duidelijk materiaal. Alleen jammer dat de opdrachten niet worden nagekeken.

5/5
Vwo natuurkunde

alles is goed overzichtelijk

5/5
Vakdiploma drogist

Alles keurig in een map bezorgd gekregen met duidelijke instructies.

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Het bevalt mij heel goed ik heb heel veel kunnen leren en gebruiken in mijn dagelijkse werkzaamheden. Ik heb ook het Nederlandse taal beter kunnen behersen. Het cursus leert mij veel wat een goede HRMer van de werkomschrijving van HRM moet weten en gebruiken om de werkzaamheden binnen het afdeling op pijl te brengen

4/5
WFT Adviseur Basis

Duidelijke en overzichtelijke cursus met goede studietips. Digitaal docent is fijn, alleen het opmerkingenvakje wordt niet gelezen. Advies van klantenservice NHA om dat in het huiswerk te verwerken (wat je in een Word bestand aanlevert), dus hopelijk nu meer succes.

3/5
MBA compleet

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de cursus. Het niveau is goed te doen (iets te makkelijk zelfs). Het materiaal wordt netjes geleverd in geordende mappen. Wel heb ik een paar minpuntjes. Sommige onderdelen of bepaalde berekeningen vind ik niet helder uitgelegd. Er staat aangegeven dat er geen voorkennis voor deze cursus nodig is. Ik heb deze gelukkig wel (Propedeuse Bedrijfseconomie), maar als ik deze niet had, had ik sommige onderdelen echt niet begrepen. Daarnaast zitten de mappen niet in een logische volgorde. De module Bedrijfseconomie zit als eerste in de map, dus hier was ik enthousiast aan begonnen. Pas nadat ik al 2 lessen af had kwam ik er achter dat het de bedoeling is om met Kostencalculatie te beginnen. Waarom is deze dan niet vooraan in de map gedaan? Ik spreek een aantal studenten via de berichtenfunctie (die is erg leuk!) en ik ben niet de enige die bij de verkeerde module was begonnen. Ook staan er regelmatig formuleringsfouten in, zijn nummeringen versprongen, of zijn er enters/witregels vergeten. Als laatste vind ik het 'studeren met hulp' tegenvallen. Mijn huiswerk wordt ontzettend snel nagekeken (momenteel door ***) dus dat is een groot pluspunt! Maar ik mis de mogelijkheid om vragen aan mijn docent te stellen voordat ik mijn huiswerk inlever. Als ik dus niet uit een vraag kom, moet ik mijn huiswerk inleveren zonder dat ik de mogelijkheid heb gehad om vragen te stellen. Misschien een idee om hier een apart venster voor te maken / een mailadres ter beschikking te stellen. Ook valt het me op dat doorrekenfouten ook fout worden gerekend, wat in mijn ogen niet helemaal eerlijk is. Wanneer je bijvoorbeeld deelvraag A fout hebt, en je moet bij deelvraag B je antwoord van A gebruiken, wordt dit fout gerekend terwijl ik voor vraag B wel de juiste berekening geef, alleen met de verkeerde waarde. *** wordt je fout toch dubbel fout gerekend? Een aantal plus-, en een aantal minpunten dus. Hoop dat jullie iets met de feedback doen.

4/5
Vakdiploma drogist

Het is fijn dat het lesmateriaal zowel op papier als online beschikbaar is. Op papier kun je wat makkelijker aantekeningen maken. Maar online leest wat makkelijker als je tussendoor even iets wil doen. Wel merk ik dat er nog veel fouten in het boek staan naast de aanpassingen die online staan voor volgend jaar. Onderwerpen waar in het huiswerk naar gevraagd word terwijl het niet in dat hoofdstuk aan bod gekomen is. Maar pas 2 hoofdstukken later. Vragen die niet duidelijk geformuleerd zijn waardoor er meerdere antwoorden mogelijk zijn. Ook merkte ik in het begin dat er over producten gesproken word die al een tijdje uit de handel zijn. Natuurlijk kun je niet altijd alles direct bijwerken. En als ik iets zie waarvan ik denk dat het niet klopt vermeld ik het onder mijn huiswerk en krijg ik daar duidelijkheid over van de studiecoach. Dat is voor mij echt een pluspunt dat die beschikbaar is! Verder vind ik het een fijne manier van leren. Mijn volgende cursus zou ik zeker weer bij NHA doen!

4/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Het lesmateriaal is overzichtelijk en goed opgedeeld. Huiswerk insturen gaat eenvoudig. Communicatie met de (begeleidende) docent mag nog wel wat beter.

3/5
Arabisch voor beginners + gevorderden

Er zitten diverse fouten in de opdrachten, waardoor dit erg verwarrend is. Zo zijn er een aantal geluidsopnamen waarop je teksten/woorden hoort en die je moet opschrijven bijvoorbeeld, als je het dan controleert bij het nakijkblad staan daar ineens hele andere woorden dan die in de geluidsopnamen worden gezegd. Ook word er soms van rechts naar links 'gelezen' in de geluidsopnamen als je in de huiswerkopdrachten kijkt, een andere keer wordt er van links naar rechts gelezen. Gelukkig heb ik een aantal mensen om mij heen die native Arabisch spreken/schrijven en hiermee kunnen helpen. Verder is het inleveren van het huiswerk vervelend. Mijn docent gaf aan dat als ik het op papier zou maken, dat hij dan direct mijn schrijfstijl kan controleren. Echter kan je alleen word documenten inleveren en geen ingescande opdrachten of fotos... Verder wel duidelijke uitleg, maar toch een aantal verbeter punten dus

3/5
Basiskennis Management

Alles was snel binnen, eenmaal begonnen moest ik wel veel uitzoeken in mijn account. Uiteindelijk toch gelukt! Krijg na het nakijken van mijn huiswerk niet veel feedback over de fouten. Überhaupt krijg ik geen uitleg. Nu erom gevraagd en dat moet ik nog gaan ervaren. Al met al redelijk tevreden.

5/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

Het is heel fijn dat je het pakket zowel online als op papier kan krijgen. De site is overzichtelijk en wanneer je gekozen hebt voor een docent (mijn geval) krijg je bijna dezelfde week je gemaakt opgaves terug.

4/5
Fitness Trainer A Branchediploma

Ik ben over het algemeen zeer tevreden met de cursus die ik heb gevolgd. Als ik vragen had kon ik altijd terecht bij mijn docent. Tevens reageert nha snel op vragen per mail die niet direct te maken met opdrachten maar andere zaken zoals bijv. Praktijkdagen die georganiseerd worden. Mijn reader kwam niet helemaal overeen met het boek wat ik had gekregen, maar dit heeft uiteindelijk geen consequenties gehad voor het afronden van alle lessen en inleveren van huiswerk. Begeleiding van mijn docent was top, ik kreeg snel feedback op ingestuurde opdrachten.

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

heel leuk en makkelijk te begrijpen maar het zou lueker en in mijn mening effectiever zijn o in de oefenopgaven geen vragen te stellen als noem alle punten van ...uit want dat is niet eigenlijk iets dat je uit het hoofd hoeft te weten

5/5
Vwo natuurkunde

Ik ben uitermate tevreden over VWO natuurkunde. De stof is overzichtelijk, goed uitgelegd en volgt een rode draad. De oefenopgaven ontfermen zich grotendeels over praktische applicatie van de stof: erg bevorderlijk voor het opbouwen van inzicht, in plaats van eindeloos rijtjes berekeningen herhalen. Het huiswerk wordt zeer snel nagekeken, vaak dezelfde dag nog. Ook over het nakijkwerk zelf ben ik erg tevreden: een vriendelijk respons en uitvoerige uitleg bij eventuele fouten. Al met al bevalt het mij best aardig.

4/5
Populaire Elektrotechniek

Genoeg informatie voor relatief weinig geld en veel leermogelijkheden.

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Ik vond de opleiding leerzaam heb veel nieuwe dingen. Geeft me ook een hele nieuwe kijk naar het werk.

3/5
Portugees voor beginners

de cursus lijkt erg gericht op vakantie in Portugal en niet op wonen in en het versturen van kaarten ed. is niet meer van deze tijd ik ben pas bij les vijf, vraag me later meer

4/5
Havo scheikunde

Ik vind de lessen duidelijk en overzichtelijk. bij biologie havo staat wel een paragraaf verkeerd genummerd. Alleen bij de lessen scheikunde havoduurt het lang voordat mijn huiswerk is nagekeken. Ik moet het namelijk voor de staatsexamens af hebben. Voor de rest zijn het goede cursussen

5/5
Fitness Trainer A Basis

Je krijgt netjes alles thuis gestuurd. Met online een docent, als ik vragen heb kan ik ze stellen. Krijg altijd antwoord! HEEL fijn! Ondanks mijn drukke leven, qua werk etc. Is dit fijn dat het op eigen tempoo kan. Zo kan iedereen in elke situatie studies afronden!

4/5
AutoCAD 2018

De cursus is duidelijk en in behapbare stappen te volgen

4/5
Massage

De cursus is duidelijk en overzichtelijk. Video materiaal erg handig en interressant.

4/5
Illustratief Tekenen

Ik ben nu op de helft. Het is een mooie cursus waarin je de stappen leert van het creeeren van een illustratie. Je kunt vaak zelf kiezen met welk materiaal je werkt. Tip voor NHA kijk de lesbladen na, want in meerdere lessen eindigt de tekst halverwege een zin en ontbreekt er dus tekst. Nog een tip/verbeterpunt: adviseer in de introductie brief dat mensen voor ze hun huiswerk insturen de volgende les alvast lezen, zodat ze evt vragen over deze les kunnen stellen. Ik vind het vervelend dat je tussendoor geen vragen kunt stellen en dat dit alleen bij het inleveren van je huiswerk kan. Doordat de lessen in blokken worden verzonden kun je dus geen vragen stellen over de volgende les, omdat je die nog niet in huis hebt. Een ander nadeel is dat je soms een paar weken moet wachten voor je verder kunt, omdat de lessen dan pas weer verstuurd worden. De begeleiding van de docent in adviezen en feedback is heel leerzaam.

3/5
Ondernemer goederenvervoer

Huiswerk nakijken kan sneller

5/5
Tekenen en Schilderen

De cursus Tekenen en Schilderen is didactisch zo goed opgezet, een knappe prestatie! Als leek op het gebied van de kennis rondom dit vak kan ik mij geen betere cursus wensen. De opbouw van de lessen is heel nauwkeurig en stapsgewijs wordt ieder aspect van een onderdeel betreffende de materie helder en behapbaar aangeboden in een vaste structuur. De begeleidende lkr. is duidelijk en precies in het geven van opbouwende kritiek. Heerlijk om met zo'n 'juweel' van een cursus te mogen werken. Mijn oprechte waardering!

4/5
Nederlandse Gebarentaal

De opbouw van de lesstof is goed, je krijgt per les zowel theorie- als praktijk met de bijbehorende opdrachten. Heel toegankelijk, ook als je nog nooit met gebarentaal hebt gewerkt. Snelle reacties van de leraren.

4/5
Ondernemer goederenvervoer

Alles word netjes en duidelijk aangeleverd! Heb je vragen kun je altijd terecht bij een van je leraren, als je hiervoor gekozen hebt!

3/5
Havo natuurkunde

Natuurkunde is een moeilijk vak, maar sommige onderwerpen zijn vrijwel onmogelijk om te snappen zonder dat er echt iemand voor je staat die alles kan uitleggen. Daarom maar een bijles genomen. Ook is het gedoe met huiswerk opsturen echt mega vervelend, Natuurkundige berekeningen, grafieken en tekeningen kan je natuurlijk niet typen en dus moet alles op papier. Foto's hiervan uploaden als huiswerk kan ook niet, want het bestand is dan te groot (Zip bestand lukt ook niet). Dus dan moet alles maar per post. *** aan postzegels dan maar, tenzij ik 10 lessen in 1x stuur, dan kost het al een stuk minder. Maar als ik 10 lessen in 1 keer stuur kan ik niet gemakkelijk vragen stellen. Sowieso is vragen via post vragen wat onhandig, ik snap ook niet goed hoe je extra uitleg kan krijgen via een brief, zodat het ook echt duidelijker wordt, tenzij je zeer specifieke vragen hebt, wat voor mij, bij natuurkunde niet lukt. Dus een aantal bijlessen er bij kopen is een goede oplossing, dan blijft alleen het probleem met het huiswerk opsturen nog staan. Het is niet zo dat ik ontevreden ben, ik vind het boek erg fijn, maar het had toch online beter gekund.

5/5
Basisopleiding Verzorgende-IG

Het is voor lange tijd geleden dat ik voor het laatst een studie heb gevolgd. Natuurlijk heb ik levenservaring opgedaan. Ik word heel goed begeleid door de mentoren. Krijg goede feedback. Nha denkt mee. Super!!

4/5
Havo wiskunde A

Ik ben tevreden met het product omdat *** ik makelijke leren

3/5
Havo wiskunde B

Ik zou het prettig vinden om ook via de mail via WhatsApp contact te kunnen hebben met de docent. Het gemaakte werk via het portal vind ik erg onduidelijk

4/5
Schuldhulpverlening

meer contact met de mentors

5/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Prettige kennismaking met diverse stromingen binnen de Filosofie. Goede, leesbare lesstof. Interessant en zeer veelzijdig met een verscheidenheid aan stromingen uit het verleden.

4/5
Elementaire belastingkunde

Deze cursus is goed te volgen, en de lesstof is goed te begrijpen.

5/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Super duidelijk en leuke cursus voor erbij. Makkelijk te doen en het huiswerk is enorm snel nagekeken. Top!

5/5
Sociale Psychologie

Min punten: Bij huiswerk opdrachten is dat wat lastig om vragen te stellen daar zou meer mogelijkheden voor kunnen komen. De gratis tablet met toetsenbord kwam en de toetsenbord werkt niet (defect) dat vindt ik heel erg jammer en geen idee hoe ik die kan laten oplossen en daar door heb ik de tablet nooit gebruikt. Plus punten: Duidelijke les stof Goed feed back van de docent eigen tempo is erg belangrijk voor mij persoonlijk omdat ik zit met een erg druk werk leven.

4/5
Havo Engels

De inhoud van de lessen zijn actueel en helder. Het gemaakte huiswerk wordt vlot nagekeken.

4/5
NLP

Snelle service, duidelijke handleiding, snelle reactie van de huiswerkbegeleider

5/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

Lesstof ziet er goed en duidelijk uit

4/5
Bouwkunde

Mooie en uitgebreide leerstof waar je als timmerman ook goed de leerstof kan gebruiken

5/5
Houder administratie-kantoor

Mijn ervaring in de studie die is echt positief, want de stof is duidelijk om er goed van te leren.

4/5
Logistiek Teamleider

Ik volg zowel time management als logistiek teamleider. Er zitten toch wel veel fouten in de lesstof, veel typfouten, fouten in de vormgeving (Timemanagement les 6 is echt het schoolvoorbeeld!) foute afbeeldingen (logistiek teamleider les 2, een verplaatsbare oprit???). Ik vind het jammer dat als ik dit aan geef bij mijn docent dat ik niet het gevoel krijg dat het wordt opgepakt.

4/5
Elementaire belastingkunde

Het is oke

5/5
Elementaire belastingkunde

Alles mooi op tijd binnen gehad,goed en duidelijke stof.

5/5
Frans voor beginners

Eigenlijk niks gaat goed

5/5
Frans voor beginners

Ik vind deze cursus makkelijk te volgen. Het huiswerk word heel snel nagekeken en beoordeeld. De geluidsopnames zijn erg prettig voor de uitspraak.

3/5
Havo biologie

De studies zijn duidelijk, maar niet alle docenten zijn even gewillig om te gelpen bij vragen

3/5
MBA compleet

Ik heb het lesmateriaal ontvangen. Maar het is een blijf een Thuis/zelfstudie ik mis toch het contact met de docent zelf. Misschien moet ik er nog aan wennen maar ik vind zelf dat de docent ook af en toe kan vragen of je extra uitleg nodig heb.

5/5
Havo wiskunde B

Goede prijssteling en begeleiding, huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
MBA compleet

Het is een pittige opleiding waar je wel veel uitdaging in hebt. Alleen vind ik het wel jammer dat de docenten geen antwoord geven op eventuele meegestuurde vragen.

3/5
Vwo biologie

De stof wordt op een begrijpelijke manier in 'hapklare stukjes' uitgelegd. De stof is op veel punten echter incompleet of foutief door slordigheden die nog niet zin gewijzigd.

5/5
Houder administratie-kantoor

Ik volg de cursus houder administratiekantoor en het bevalt mij zeker heel goed. Ook voor het huiswerk te mailen is heel erg gemakkelijk. De cursus is alleen pittig, maar daar kom ik wel door heen

5/5
Basisopleiding Doktersassistent

leuke opleiding, huiswerk word snel nagekeken.

4/5
Latijn

Interessante lesstof. Begrijpelijke uitleg. Gemotiveerde begeleiding. Er staan soms spellingsfouten in de les.

3/5
Hongaars voor beginners

Ik ben tevreden omdat het eerst de geschiedenis weergeeft vd taal en het land. Ik moest erg wennen aan de indeling en de opstelling vd hfst. Nu gaat het beter dan in het begin. Voor een beginners taal cursus vind ik het wel moeilijk. Ik.mis een handleiding over hoe ik het beste kan beginnen en welke manier van leren handig is. Ik ben tevreden omdat het ook herhaald vd vorige les. En omdat er in iedere hfst een woordenrij instaat om te leren. Ik ben blij dat ik.hiervoor gekozen heb. Ik denk dat ik jaren nodig heb om mijn diploma te behalen maar ik wil het goed leren dus ga me niet haasten.

4/5
Binnenhuisarchitectuur

Hele leuke studie! Goede informatie maar soms (voornamelijk in de eerste lessen) een beetje te algemeen. De opdrachten zijn wel echt heel leuk en het nakijken gebeurd super snel wat heel fijn is. Kun je meteen weer lekker doorgaan.

5/5
Vwo scheikunde

De begeleiding die je bij je thuisstudie krijgt vind ik ontzettend fijn. Je kan alles op je eigen tijd doen, maar je vragen worden wel beantwoord door een professional.

4/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Het betreft een duidelijk studiegids die prettig leest. De upload methode van de opdrachten werkt soepel en de leraar die de opdrachten nakijkt doet dit erg snel.

4/5
Schuldhulpverlening

Ik vind de cursus erg leuk. Ik heb met begeleiding gekozen en vind het wel jammer dat je geen vragen kunt stellen aan de docent.

4/5
Schuldhulpverlening

Er is wel meer (voor)kennis nodig dan aangegeven. De huiswerk opdrachten vergen meer kennis dan in de lesstof gegeven wordt.

3/5
Arabisch voor beginners + gevorderden

Het bevalt mij goed. Iedere vraag kan je aan de leraar stellen. Je kan echt overal studeren en hebt alleen een computer nodig. Lesstof is pittig maar wel goed. Mijn enige minpunt is dat je alleen wel moet wachten op de feedback van de leraar wat even kan duren.

4/5
Italiaans voor beginners

Ik heb deze cursus gekocht om dat ik een familielid in Italië heb. Ik vind talen leuk. Nu heb ik heel lang niet meer geleerd en dan valt het niet altijd mee. Uitleg bij de lessen zouden best iets duidelijker mogen.

5/5
Havo wiskunde A

Ik vind het heel fijn dat ik alle lesstof thuis krijg opgestuurd en dat alles heel duidelijk en nauwkeurig word aangegeven. Dit maakt het veel makkelijker en overzichtelijker voor mij om te leren. De service is heel goed!

4/5
Latijn

Ik vind het een hele leuke cursus, doe hem met veel plezier. Het enige nadeel is, dat er best veel drukfouten in staan. Dat maakt, dat als ik een woord niet weet en het niet 1, 2, 3 in het woordenboek terugvind, ik me altijd ga afvragen of het misschien een drukfout is. Meestal niet hoor, maar het maakt toch enigszins onzeker.

5/5
Vwo Nederlands

ik ben erg tevreden met het product. Tot nu toe is alles heel duidelijk en heb ik nog nergens problemen mee gehad. ik vind dat er een goeie opbouw is en het erg overzichtelijk is.

5/5
Hondentrimmen

Zeer uitgebreid materiaal en interessant.

5/5
Portugees voor beginners

Het begint al met je zelf voorstellen aan je docent, dat is erg fijn zo voelt het allemaal iets vertrouwder. De les materiaal is erg goed, en er staan ook tips in. Alles is heel duidelijk beschreven en ook uitgebreid. Ik ben erg tevreden.

4/5
Havo scheikunde

De producten zijn goed, echter duurt het soms erg lang voordat het huiswerk is nagekeken. Langer dan de beloofde 5 werkdagen.

4/5
Frans voor beginners

Ik ben tevreden met deze thuisstudie het is duidelijk uitgelegd en krijg duidelijke uitleg als ik iets niet snap

4/5
Fitness Trainer A Branchediploma

***

5/5
Sociale Psychologie

Van alle opleidingen die ik tot nu heb gevolgd bij NHA is deze de beste. Dus met veel dank aan de samensteller ervan. De geheel logische opzet, de huiswerkmethodiek, de begeleiding, de gehanteerde taalvaardigheid, vooral duidelijkheid in uitleg, zijn zeker 5 sterren waard.

4/5
Vwo geschiedenis

Ik ben tevreden met de leerinformatie, maar er zitten soms drukfouten in. Dat is jammer!

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Duidelijke opdrachten en goed uitgelegd.

5/5
Snel Typen

Uitstekende cursus. Goed materiaal, duidelijke toelichting en snelle reacties van de leraar .

4/5
Vakdiploma drogist

Voldoet voor mij als natuurgeneeskundige aan de eisen die de vbag stelt aan het diploma.

3/5
Vwo natuurkunde

Bij sommige hoofdstukken is een extra inleiding soms wel gewenst. Verder zit het goed in elkaar

5/5
Italiaans voor beginners

Begrijpelijk en duidelijk deze cursus Italiaans voor beginners.

5/5
Houder administratie-kantoor

Zeer tevreden

4/5
Secretaresse

Ik volg mijn cursus met begeleidende coach en dat bevalt me heel goed. Ik krijg heel snel terugkoppeling op mijn ingezonden huiswerk en goede, leuke en leerzame feedback. Er staan wel een aantal spelfouten in het boek en in 1 onderdeel ontbrak er online een vraag die wel in het boek stond. Hierdoor kan het zijn dat je onnodig een fout maakt en/of een lager cijfer scoort. Het online werken is zeer prettig. Het is snel, overzichtelijk en alles wat je nodig bent bij is direct de hand. De optie om contact te hebben met medestudenten is geniaal. Tot nu toe erg tevreden met de gang van zaken.

5/5
Dierenverzorging

Ik vind de opleiding heerlijk om te doen lekker op gemak Verder ga zo door hoef voor mij niks te veranderen

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Van deze cursus word ik heel blij! Hij is prima te volgen naast mijn full-time baan en de stof is heel erg interessant als je meer wilt leren over P&O in de ruimste zin van het woord.

4/5
Vwo Engels

Leuke teksten en begrijpelijke opdrachten. Veel oefenvragen per les! Negatief punt: geen mogelijkheid om luisteripdracht digitaal te beluisteren en weinig informatie over leesdossier

5/5
Havo Engels

Snelle levering. Goed contact via mail of bellen

4/5
Vwo biologie

De stof is duidelijk maar wel erg compact soms en verder had een beetje kleur ook wel leuk geweest bij sommige illustraties. Verder prima

4/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Naar mijn visie een goede uitleg en goede onderverdeling van filosofische leerstof. Sommige onderwerpen/hoofdstukken hadden anders verdeeld kunnen worden zodat het meer op een tijdlijn blijft. Af en toe stoort mij de mening van de auteur omdat naar mijn mening leerstof neutraal gegeven hoort te worden.

5/5
Particulier Onderzoeker / Detective

de mogelijkheid om zelf je studietempo te kunnen bepalen; snelle correctie van het huiswerk en goeie begeleiding.

4/5
Logistiek Teamleider

De opleiding is zeer goed te doen alleen soms staan er dubbelzinnige teksten in en ook regelmatig spelfouten maar de manier waarop ik. Mijn opleiding kan volgen is erg prettig

5/5
Dierenverzorging

Super fijn! De tekst is goed geschreven op een 'lekkere lees manier'. Het huiswerk is goed opgebouwd, zeker omdat je veel zelf onderzoek moet doen. Wanneer je hulp nodig hebt, wordt je snel geholpen en altijd vriendelijk te woord gestaan. De feedback die de docent geeft is goed te begrijpen. Nha houdt zich aan de afspraken die er gemaakt zijn, plaza is goed overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Ik zou zo nog een keer bij nha een cursus doen!

3/5
WFT Adviseur Basis

Ik vind dat er soms te diep in de onderdelen wordt ingegaan, terwijl de wft-basis heel breed is. En op de feedback van het huiswerk ben ik niet helemaal tevreden. Groet

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Ik ben tot nu toe erg vervelend. Alleen is de tablet defect geleverd. De leraar reageert vlot en goed op ingevoerd huiswerk. Het plannen van studeren valt nog niet mee. Mis een klein beetje een richtlijn wat je per week kan doen..

5/5
Italiaans voor beginners

Ben momenteel 8 weken bezig en de cursus bevalt met prima. Wat allemaal duidelijk vertelt wat de bedoeling is en hoe de woorden worden uit gesproken. De grammatica wordt ook duidelijk uit gelegd. Al is de Italiaanse grammatica wel ingewikkeld ;-) . Het door sturen naar je docent, als je die er bij neemt, gaat ook heel invoudig. Binnen en paar dagen heb je het alweer terug (insturen via computer) met een duidelijke beschrijving wat er eventueel fout is gegaan en een cijfer.

3/5
Papiaments voor beginners

Je leert veel woorden en de grammatica wordt goed uitgelegd, waar je vervolgens mee aan de slag kan gaan. Ik vind alleen wel dat de communicatie met de docent minimaal is en dat het soms onduidelijk is over wat je nu moet doen bij een opgave.

5/5
Dierenverzorging

Hartstikke leuke opleiding die ik met heel veel plezier heb gedaan. Huiswerk vond ik soms pittig maar daar leer je juist van. Fijne docent die je huiswerk snel nakijkt en je vragen beantwoord. Kortom een aanrader!

4/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Duidelijke opzet van de opleiding. Wel vind ik dat de lesstof soms wat lastig is omschreven, bijvoorbeeld door lange en kromme zinnen. Aan de andere kant heeft dit natuurlijk ook met de stof zelf te maken.

4/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Het is heel helder, krijg snel mijn huiswerk terug. Al met al tevreden

4/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

In t begin was t een beetje puzzelen maar ze staan je altijd te woord en je wordt snel geholpen

3/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Beste NHA, Mijn ervaring en waardoor ik vast loop. De lesopgaves zijn gewoon goed en duidelijk. Ik mis hier wel de lijst van benodigdheden wat je van tevoren misschien kan aanschaffen. Zoals kammen, scharen en tondeuses een lijst met gebruiksmaterialen zou fijn zijn. Zo hoef je niet elke les te ervaren wat je nog niet in huis hebt. Ik heb geen klik met de docent waar je het huiswerk naar toe stuurt. de goede dingen worden niet benoemd, of ik doe het echt helemaal fout? Maar de foute antwoorden weet ze zo te benoemen dat je direct onzeker van je zaak word. Ook heb ik een inschatting fout gemaakt met de plek waar je moet trimmen. Ik begon in het voorjaar en zomer en trimde de honden buiten, nu loop ik vast in mijn cursus omdat ik nog geen binnen plek heb waar ik ze zou kunnen wassen of trimmen.

5/5
Bouwkunde

Opzet cursus en afhandeling bij het inzenden van antwoorden is perfect.

4/5
Havo wiskunde A

De lessen zijn goed opgebouwd en bevatten veel informatie.

5/5
Particulier Onderzoeker / Detective

De cursus is best pittig om te doen en met voorbeelden erbij is handig. De voorbeelden zijn echt nuttig. Ik heb in korte tijd heel veel nieuwe dingen geleerd. Voor je algemene ontwikkeling is dit ook een goed onderwerp. Wel jammer dat er taalfouten in staan.

4/5
Havo biologie

Ik vind het product goed en handig. Het wordt duidelijk uitgelegd. Ik ben er tevreden mee.

4/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Prima cursus.

5/5
Massage

Prima cursus om een start te maken met masseren. Tevreden over de prijs/ kwaliteit verhouding en inhoud van de cursus. Het huiswerk wordt serieus nagekeken en er is contact met een docent mogelijk. De cursus is duidelijk met veel foto's en video's. De cursus wordt standaard in delen opgestuurd, ik zou de cursus liever direct in 1 keer ontvangen. NHA heeft na het eerste deel, op verzoek, de cursus in zijn geheel opgestuurd. Dus netjes opgelost door NHA.

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

De lessen zijn helder en duidelijk. De uitwerking van de huiswerkopgaven vereist best nog wel wat tijd maar het is leuk om op deze manier uitgedaagd te worden om zelf op het internet naar informatie op zoem te gaan. Daardoor neem je de stof wel beter op.

3/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

De cursus heeft een goede inhoud. Echter grammaticaal gezien kan er wel meer aandacht aan besteed worden.

5/5
Snel Typen

Je leert al snel beter typen. Ook blind typen gaat me steeds beter af. Handig op mijn werk!!

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

fijne manier van studeren en snel antwoord/contact met docenten

5/5
Frans voor beginners

Geweldig goede leraar

5/5
Havo biologie

Ik ben zeer tevreden over de cursus. Ook over het snelle nakijken van de ingestuurde lessen.

5/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Duidelijke lesstof, leuk om te doen. Updates worden ook goed bijgehouden

5/5
Vwo Engels

Cursussen zijn altijd erg goed opgebouwd. Ik heb door de jaren heen hier veel door geleerd.

4/5
Havo biologie

Het is snel geregeld. Les pakket kwam snel binnen en inhoud van het pakket zat gelijk goed. Dus je hoeft niet alles zelf in de mappen te doen. Van de docent krijg je snel antwoord op je ingestuurde huiswerk. Ik weet nu nog niet of het lespakket aansluit op de centrale examens in mei maar ik ga er wel vanuit.

3/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Veel opdrachten moeten samen met medestudenten of een begeleider gedaan worden. Met deze thuiscursus heb ik hiertoe niet de mogelijkheid, waardoor ik een groot aantal opdrachten niet kan maken.

5/5
Frans voor gevorderden

Ik ben nu bezig met m'n derde cursus bij het NHA. Ik ben zeer tevreden over-en blij met alle lessen. De snelle en prettige manier waarop de docenten reageren op het huiswerk is aangenaam. De felicitatie vandaag vanwege de 10 is grappig, hieruit blijkt de betrokkenheid van de NHA. Vriendelijke groet, ***

5/5
Basisopleiding Netwerk- en Mediabeheerder

super service, pasgeleden aangemeld binnen no time, alle spullen binnen die ik nodig had, laatst mijn huiswerk ingeleverd, ook deze kreeg snel m et feedback en cijfer terug! zeer zeker aan te raden!

4/5
Medische Terminologie

Op zich gaat het goed en naar wens, maar ik vind het moeilijk om nu al een goede beoordeling te geven. U mag mij begin 2019 wel opnieuw vragen.

4/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

De cursus is zeer leerzaam, en makkelijk vol te houden. Er word geen druk achter gezet, je kunt het helemaal op je eigen tempo aanpassen

4/5
Keyboard

Hij is niet al te groot en als je de knopjes wat kent is hij ook makkelijk in de bediening. Wel vind ik de standaard van het keyboard niet zo goed want de muziekbladen glijden er makkelijk vanaf.

5/5
Vwo wiskunde B

NHA is een fijne manier van leren. Snelle reactie op huiswerk en vragen. Alles is duidelijk en overzichtelijk.

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Is een prima product. ALleen de geluidsfragmenten op de online omgeving zijn niet compleet qua tekst

5/5
Praktijkdiploma loonadministratie

Ik ben erg tevreden en ben heel blij met de begeleiding en aandacht.

5/5
Dierenartsassistent

Verzorgde informatiemap, veel foto's, leuke vragen.

5/5
SketchUp (3D tekenen)

duidelijke opleiding, snel contact, makkelijke leeromgeving

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Een goed en leuke cusus. Alleen jammer dat de lesstof niet helemaal overeen komt met het computer programma wat je erdan bij kon kopen.

4/5
Fitness Trainer A Basis

Erg tevreden met het boek, het snelle nakijken van de docent. Jammer dat er bij de opleiding geen bijpassende video's zijn die de stof verduidelijken. Dit zou van grote meerwaarde zijn!

5/5
Medisch Secretaresse

Ik ben nog volop met de opleiding bezig, dus volledig overzicht heb ik nog niet. wel heb ik al een paar adviezen: De computervaardigheden (zoals een zip-bestand maken e.d.) zou ik graag op een praktijkles leren. uit een boekje lukt dit me niet. Ik adviseer met klem om minimaal tien lessen Medische Terminologie bij de eerste zending te voegen. Dit neemt veel tijd. Normaal krijg je dit toegestuurd als je halverwege je cursus bent. Dit is echter zoveel leerwerk, dat dit meteen aangeboden zou moeten worden. Met het advies daarbij om daar meteen mee te beginnen. En in deze lessen EERST de begrippenlijsten. Adviseer dit eerst te leren. Daarna kun je het hoofdstuk doornemen en de vragen maken. Nu neem ik eerst het hoofdstuk 2 x door. maar kan de vragen nog niet maken omdat ik de Latijnse begrippen nog niet ken. Verder is huiswerk insturen en nagekeken terugkrijgen erg fijn. Leer je weer van. Vriendelijke groet, ***

5/5
Gewichtsconsulent(e)

Het is duidelijke stof en ideaal dat het via internet en de map te gebruiken is. Wel jammer dat de huiswerkopgaven niet te downloaden zijn, ik type nu alles over om het mooi bij elkaar te hebben. (kost best veel tijd). Vraagstelling niet altijd duidelijk, kan af en toe op meerdere manieren gelezen worden, daarom af en toe meerdere opties met uitleg van mijn antwoordkeuzes.

4/5
Tandartsassistent

prima cursus, alleen de beloofde actie met tablet is lokkertje. Geen tablet binnengekregen.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

NHA Opleidingen geeft mij de mogelijlheid om het studeren te combineren met het gezinsleven. Op deze manier kan ik als moeder mijn horizon verbreden en in de toekomst een eigen nagelsalon starten! Prettig om in je eigen tijd en tempo te studeren. Bij vragen staat mijn persoonlijke docent altijd voor mij klaar! Dus voor iedereen die graag meer uit het leven wil halen en opnieuw de arbeidsmarkt op wilt, NHA Opleidingen is de oplossing!

4/5
Engels voor beginners

Op zich prima, wel wat slordigheidjes. Tekst in boek/online wijkt soms af van ingesproken tekst.

4/5
Fit en Gezond Leven

Het is een hele moeilijke cursus maar je leert er wel veel van. Is zeker een aanrader. Al verschillende cursussen gekocht met hulp heel tevreden over.

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

.Tot nu toe vind ik de opfrissingscursus ( beginners en gevorderde)engels op een prettig en duidelijke manier uitgelegd, en heb ik iedere keer weer zin om er verder mee te gaan.

4/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

De cursus is inhoudelijk sterk. Het is ook goed leesbaar. Wel staan er een aantal fouten in de lesstof, wat vervelend is als je er pas achter komt als de docent alles fout rekent.

3/5
Nieuwgrieks voor beginners

Het is een prima product waarmee je in de thuis situatie kan leren. De informatie vooraf is soms misleiden, bijvoorbeeld ondersteuning. Het vakje is vervolgens een klein aantal karakters groot.

5/5
Kinderpsychologie

Duidelijke cursus. Mooi gebonden in een stevige map. Duidelijk geschreven.

4/5
Spaans voor gevorderden

Leuke cursus en alles goed uitgelegd en ik word ook netjes te woord gestaan en geholpen als ik bel.

5/5
Praktische psychologie

Goede respons op huiswerk, wordt ook vlot nagekeken. Er wordt veel met (praktijk)voorbeelden gewerkt wat het levendig maakt. Je wordt aan het denken gezet, ik vind het uitdagend

4/5
Keyboard extra uitgebreid

Het cursus/opleiding is verdeeld in handige lessen (niet te lang, niet te kort). Het uitleg is duidelijk en op makkelijke wijze samengesteld. Het enige minpunt is dat ik zou graag wel videotutorial bij de lessen toevoegen. Het zou enorm helpen om sneller te leren thuis.

5/5
Nieuwgrieks voor beginners + gevorderden

Duidelijke instructies. Grammatica bouwt zich mooi op. Geluidsfragmenten zijn helder ingesproken. Top

4/5
Excel 2016

De combinatie van lessen via internet maar ook op papier vind ik prettig. De afhandeling van ingedient huiswerk is ook snel met duidelijke uitleg. De vraagstelling in de lessen is voor mij soms niet helemaal duidelijk maar dat kan ook komen omdat ik nog maar net met de cursus ben begonnen.

5/5
Sociale Hygiëne

Goed opgezet, veel voorbeelden en zeer duidelijk beschreven allemaal.

4/5
SketchUp (3D tekenen)

Ik ben tevreden met de cursus deze is duidelijk en de docent is snel met de resultaten. Maar ik zou graag zien dat de docent bereikbaar is met eventuele problemen met de les die aan het maken bent en niet achter af en ook niet vooraf want dat werkt niet.

5/5
Aquarelleren

De cursus bevat een goede uitleg over aquarel technieken en bevat goede en leuke opdrachten. Met plezier volg ik deze lessen en ze worden snel en vakkundig beoordeelt! Bij vragen aan zowel NHA als aan je docent helpen ze altijd. Ik kan deze cursus sterk aanbevelen!

5/5
Thuiskapper

Mooi compleet pakket, duidelijke lesstof zelfs met me dislectie goed te doen. Fijn dat het op papier staat en online. Goede hulp en fijne filmpjes.

4/5
Webdesign

Ik ben pas bij les 3, maar tot nu toe is de uitleg helder en duidelijk. Ook de tips van de docent is handig.

4/5
Frans voor beginners

prima produkt

5/5
Basisopleiding Medewerker Beheer ICT

De opleiding is duidelijk en goed ingedeeld.

3/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Pas vijf lessen gehad. Leuk om te doen. Het materiaal is gedateerd. Er wordt bijvoorbeeld nog over peseta's gesproken. Die is ook in Spanje op 1-1-2002 ingevoerd! Fijn om met de docent over het huiswerk te kunnen corresponderen. Het overleggen met studiegenoten zou een stuk gemakkelijker zijn als je een vraag aan alle studiegenoten tegelijk zou kunnen stellen. Nu moet je op goed geluk een studiegenoot aanspreken. Studenten zouden aan moeten kunnen geven of zij wel of niet aan zo'n groep willen deelnemen..

5/5
Bouwkunde

Ik volg nu de cursus bouwkunde. Deze cursus is heel goed vertaald naar de werkelijkheid. De hoofdstukken die ik nu theoretisch heb gevolgd kan ik zo één op één in de praktijk gebruiken. Vorig jaar project management behaald en deze cursus was van een behoorlijk niveau. Ook bij deze cursus goede voorbeelden vanuit de praktijk om toe te passen in de praktijk. Groetjes een zeer tevreden cursist

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Doordat het proefpakket werd aangeboden zag ik direct wat de cursussen inhouden. Daarnaast wordt er duidelijk aangegeven hoelang je er per week mee bezig bent. Heel fijn dat je in termijnen of in een keer kunt betalen en de keus zelf hebt. Eerste cursus nu afgerond en snel huiswerk terug ontvangen. Nu op naar cursus 2!

4/5
Duits voor beginners + gevorderden

I k ben nog niet zo lang bezig maar het product voldoet tot nu aan de verwachtingen.

5/5
Kinderpsychologie

Het is een leuke leerzame intresante studie

5/5
SketchUp (3D tekenen)

Bonding en duidelijk uitleg.

4/5
Gewichtsconsulent(e)

Duidelijke en makkelijk te volgen cursus. Het fijne is dat je hem op ieder moment zelf kunt volgen en dat je hem zowel digitaal als op papier hebt.

3/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Niet alles zit in het pakket wat je nodig hebt, bij kalligraferen zit juist de pen waar je mee moet schrijven er niet bij 😠 Vragen stellen en beantwoord krijgen loopt zeker niet goed , dit zou echt beter moeten.

5/5
Weddingplanner

Ik ben erg tevreden over het product dat ik heb gekocht bij de NHA. De cursus is leuk, prima te doen en ik kan zelf bepalen wanneer ik ermee bezig ben. De cursus is dus goed te combineren met andere dagelijkse verplichtingen.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Kan rustig op mijn eigen tempo leren en leren wanneer ik wil.

4/5
Zweeds voor gevorderden

Tot nu toe vind ik het prima, maar ik ben nog maar aan les 6 en heb er nog een heleboel te gaan. Het huiswerk wordt heel snel nagekeken, dat is ook goed voor mijn discipline om verder te gaan.

4/5
Budgetcoach

Het product bevalt me prima. Er staan alleen hier en daar spelfouten in. Ik persoonlijk erg me daar niet aan. Maar het is wel een verbeterpunt.

4/5
Medische Terminologie

Volg op dit moment de opleiding Medische Terminologie. Leuke en interessante opleiding.

3/5
Engels voor beginners + gevorderden

De gesproken tekst komt niet overeen met wat er besproken word Dit is best wel verwarrend voor iemand die in de les zit te luisteren ,jammer .probeer ook de uitleg te verbeter vooral dat zou belangrijk wezen .vooral gesproken uitleg zou prettig wezen .

3/5
Wijzer met geld

Informatie verouderd en zo makkelijk dat ik alleen tienen scoorde.

4/5
Office 2016

k vind de cursus die ik volg erg overzichtelijk. Makkelijk leesbaar. en de feedback van de gemaakte huiswerk is ook duidelijk.

4/5
Planner Wegtransport

De opleiding is hartstikke leuk en erg leerzaam, sommige vragen uit de huiswerk opgaven mogen wel wat beter uitgelegd worden. Er is soms niet helemaal duidelijk wat er precies bedoeld word. Verder is het een echte aanrader.

4/5
Piano

Ik heb nog niet zoveel ervaring met NHA,maar ben tot nu toe erg tevreden. Wat wel goed is,om de lessen voordat ze naar de cursist gaan op fouten te controleren. Bij de piano lessen,zijn er wel notenbalken,maar we missen hier wat gereedschap om de notenbalk in te vullen.

4/5
Life Coach

Tot nu toe gaat alles goed. Stof wordt duidelijk gebracht. Huiswerk valt goed te doen.

5/5
Vmbo rekenvaardigheid 2F

Het is een goed opgezette cursus dit bij mijn een verfrissende ervaring opleverde.

4/5
Office 2010

Ik ben tevreden met de klantvriendelijkheid en uitleg van de docente. Wel zou de lessen wat makkelijker uitgelegd kunnen worden. Soms is het te langdradig. Daarnaast zou fijn als er telefonisch uitleg van de lessen gegeven zou kunnen worden. Soms duurt uitleg krijgen via email toch lang, waardoor de planning stagneert.

4/5
Engels voor beginners

Ik vind het jammer dat er 1 man bij zit bij het luister stukjes dat ik die moeilijk kan volgen hij praat veel te snel door dat je het niet goed hoort

4/5
Inkoper

Het is een beetje verwarrend dat er in het lesboek oefenvragen staan en in de lesmap bij een aantal vragen de uitwerkingen en bij een aantal niets. Een deel van de vragen zijn huiswerkopgave en een deel weer niet. En dan geeft de lesmap weer extra aanvullende vragen. Het werkt niet prettig op die manier maar ik kom er wel uit.

4/5
Kunstgeschiedenis

Tijdens de eerste les kunstgeschiedenis leerde ik al gelijk al van alles. Verder vind ik het systeem waarmee NHA werkt heel toegankelijk en makkelijk werken. Wel vind ik het vervelend dat ik steeds moet wachten op de nieuwe lessen. Ook zou ik meer informatie over de examinering zeker waarderen.

4/5
Medewerker Personeelszaken

Sommige zaken worden te onduidelijk omschreven, dan is het echt 3 keer lezen alvorens je het begrijpt

5/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Na 28 jaar uit de schoolboeken te zijn geweest ben ik begonnen met de basisopleiding onderwijsassistent. Deze opleiding bevalt mij uitstekend, ik leer met plezier hoewel ik met de opstart heel even moeite had. Wel heb ik goede begeleiding gekregen van de dames van de klantenservice. Als ik even iets niet snapte konden ze mij bij de klantenservice goed uitleggen waar ik dingen kon opzoeken.

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Ik vind de cursus duidelijk,leuk en leerzaam. Het huiswerk wat ik opstuur,duurt wel lang voordat ik het terug krijg,cijfer is eerder bekend. Ook zou de uitleg wat ik fout heb,bv op een ander formulier geschreven kunnen worden.

5/5
Life Coach

Ik ben begonnen per 1 okt. dus nog niet een zeer ervaren "gebruiker". tot nu toe ben ik tevreden: het huiswerk wordt binnen een week nagekeken en met een cijfer beoordeeld. Aan de hand daarvan kun je er van uitgaan dat het goed is. Graag zou ik toch een korte feedback wensen. Waarin wordt verdieping verwacht. Wat kan anders beter? Misschien is dit haalbaar?

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

De producten die ik binnen heb ik gekregen vindt ik geweldig.

5/5
Reisadviseur

Persoonlijk vind ik de opleiding TOP ik kan in mijn eigen tempo leren ik bebaalt de tid de dag deze opleiding is gewoonweg super je leert heel veel de hele product zit goed in elkaar elke hoofdstuk leer je zoveel dat je wil gewoon geen pauze nemen ik ben erg blij dat ik heb NHA gekozen voor mijn succes in de toekomst hartelijk bedankt.

5/5
Uitvaartverzorger

Ik ben erg tevreden, wanneer ik vragen heb word ik duidelijk geholpen. Ook is het lesmateriaal erg duidelijk en makkelijk om te lezen en me te werken.

5/5
Vmbo economie

Ik ben superblij dat ik voor NHA gekozen heb. Het wordt heel duidelijk uitgelegd en als ik mijn huiswerk beoordeeld terug krijg van de docent dan kan ik goed terug zien wat en hoe ik iets fout heb gedaan. Ik moet soms wel langer dan 5 dagen wachten op mijn beoordelde huiswerk. Dat is het enige minpuntje. Maarverder top !!!!!

5/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

Ik ben heel tevreden met het klantenservice, altijd zijn iedereen aardig,en duidelijk. Als ik iets niet weet kan je gewoon bellen en ze helpen jou graag. NHA voor mij is de best!!!

5/5
Spaans voor gevorderden

Ik ben zeer tevreden met NHA taalcursus omdat ik een goede begeleiding heb. Dr leraren geven goede tips en tricks om het leren makkelijker te maken. Daarnaast zijn de mappen erg duidelijk en kun je zoveel als je wilt aantekening maken en of markeren. Doordat jr zelf mag bepalen wanneer je studeert is het makkelijker in te plannen en zit je niet vast aan precieze datums voor huiswerk

5/5
Online Marketing

Zeer tevreden met de opkeiding! Gaat snel door de stof heen, erg overzichtelijk en huiswerk wordt snel nafekeken!! Aanrader voor als je omscholing wil gaan doen

4/5
Life Coach

Ik ben tevreden omdat ik snel antwoord krijg, het huiswerk binnen 1 week nagekeken is en omdat ik de inhoud van de cursus goed vindt om mijzelf te verrijken.

5/5
Grafisch Vormgever

duidelijke uitleg

5/5
Webdesign

ben net begonnen, duidelijk wat te doen

5/5
Vakdiploma drogist

ik kan door de NHA heerlijk thuis in eigen omgeving en tempo mijn opleiding doen naar mijn gezin en werk. het contact met de docente is ook handig als je toch nog een vraag hebt. Dus ik ben zeer tevreden. Ook met de levering van de boeken trouwens en met "plaza".

4/5
Frans voor gevorderden

De cursus frans gevorderden is heel goed, alles wordt keurig uitgelegd en je hoort er de conversatie bij. Heb geen opmerkingen te geven. Het is top voor mij.

4/5
Fitness Trainer A Branchediploma

Het is geheel eenvoudig om een nieuwe cursus/opleiding te starten. Momenteel ben ik met m’n tweede opleiding via NHA bezig. Je krijgt altijd snel een reactie terug waardoor je altijd in je eigen tempo door kan pakken. Ik zou het iedereen ook aanraden die een cursus/opleiding zou willen oppakken.

4/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

Leuk, uitdagend. Soms wel moeilijke termen.

3/5
Portugees voor beginners + gevorderden

Samenwerking met de docent is goed. Lesstof voldoet aan de verwachtingen.

4/5
Fotografie

Ik vind de opbouw van de lessen goed. Wel denk ik dat het gedeelte over digitale fotografie wat gedateerd is. Dat maak ik op uit een aantal opmerkingen, bijv over het installeren van een fotobewerkingsprogramma, wat niet meer verkrijgbaar is. Daarvoor wordt wel een alternatief gegeven, maar dat is niet in de map terecht gekomen, maar staat op de computer. Positief vind ik dat de lessen niet allemaal tegelijk toegestuurd worden, zo blijf je volgens mij beter gemotiveerd. Al met al ben ik wel tevreden tot nu toe (ik heb t/m les 6 in huis)

5/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

vind de producten zeer goed, en overzichtelijk.

4/5
Computerboekhouden met Exact Online

Duidelijk, snel te leren, goede begeleiding, zou iets meer diepgang mogen hebben.

4/5
Medische kennis Anatomie, Fysiologie en Pathologie

Erg interessant en leerzaam. Ik steek er echt iets van op. De docent kijkt vlot na, ook erg prettig.

5/5
Gewichtsconsulent(e)

Dit is voor de 5e keer dat ik via NHA een cursus volg. Het cursusmateriaal is altijd zeer overzichtelijk en duidelijk samengesteld waardoor de lesstof makkelijk te volgen en te leren is. De begeleiding is voldoende.

4/5
Personal Trainer

Ik ben in oktober begonnen en vlieg aardig snel door deze thuisstudie heen. Dit komt omdat ik al de nodige voorkennis had, maar ook omdat de studie logisch is ingedeeld. Er is veel herhaling waardoor het leren van de stof aangenaam en gemakkelijk is. Ik ben dan ook tot nog toe zeer tevreden over de inhoud en de opbouw van deze cursus. Wel merk ik dat er in de lesstof zo nu en dan wat slordigheid te vinden is met aanzien op grammatica. Er ontbreken soms woorden in zinnen of er staat soms een woord wat daar niet thuis hoort. Dit heeft verder geen invloed op de uitkomst, maar dat zou opgelost kunnen worden door de readers 1x goed door te nemen en de foutjes aan te passen.

4/5
Vwo economie

Tot nu toe is mijn ervaring met Vwo Economie goed. Ik ben nog geen slechte punten tegengekomen.

5/5
Receptionist(e) / Telefonist(e)

Omdat ik me wil omscholen heb ik me ingeschreven voor een cursus. Tot nu toe gaat alles goed. De cursus is duidelijk en overzichtelijk. De docenten zijn vriendelijk. Dus voor nu helemaal top. Een zekere aanrader voor iedereen

4/5
Webdesign

De cursus is fijn van opzet. Aan het begin van iedere les wordt je verteld wat je aan het eind van de les kunt. Dit is een prettige opzet, omdat het duidelijk je doelen formuleerd. Dit werkt motiverend! Wel zou de tekst/code nog eens opnieuw gelezen/uitgevoerd moeten worden om de fouten eruit te halen. Er zijn toch aardig wat 'schoonheidsfoutjes' ingeslopen.

3/5
Sportmassage

Ik vind de persoonlijke begeleiding en feedback op mijn gemaakte huiswerk fijn. De vraagstelling van de opdrachten zijn alleen vaak niet volledig duidelijk waardoor ik deze verkeerd interpreteer waardoor de antwoorden onvoldoende zijn.

4/5
Intercedent

De lessen die ik volg zijn mooi opgebouwd.vervolglessen refereren vaak weer aan eerder behandelde stof.

5/5
Kinderpsychologie

Leuke interesant cursus. Ze gaan dieper in het stof. Super

5/5
Praktische psychologie

Goed en duidelyk. Docent reageert snel met terug zenden.. Klantenservice reageert goed terug. Zeer tevreden.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

De cursus Korte verhalen schrijven beantwoord tot nu toe aan mijn verwachtingen. Het is nog wat te vroeg, om meer inhoudelijk commentaar te geven. De cursus duurt een jaar en ik ben nu bijna één maand bezig!

5/5
Excel 2013

Ben zeer tevreden. Uitleg is duidelijk.. Kom op dit moment niet verder met een les van Excel: Formule werkt niet. Ook niet na het 3x opnieuw gedaan te hebben. Heb het aangegeven via huiswerk opsturen. Kan dit? of kan ik nu straks geen huiswerk over les 7 meer indienen?

4/5
Computerboekhouden met Exact Online

Heb soms het idee dat het lesmateriaal niet klopt met programma exact (misschien dat er in het programma wijzigingen zijn doorgevoerd maar is het lesmateriaal niet aangepast.) De foto's/afbeeldingen (exact) in het lesmateriaal zijn niet te lezen. Direct/dagelijks contact met leraar om iets te vragen over lesstof en niet alleen met indienen huiswerk.

3/5
Grafisch Vormgever

Super oke tevreden. Leuke best nog pittige cursus maar erg leerzaam. Sommige opdrachten nog best moeilijk in t begin. Had ik niet verwacht met de ervaring die ik al heb met enkele soortgelijke programma's. Maar erg leuk om te doen. Service is erg goed. Krijg vaak goede feedback en hulp v de medewerkers v nha of v de digitale coach. Ook erg fijn in eigen tempo naar mogelijk de cursus te volgen. Past goed in mijn drukke weekritme. Ben er erg blij mee en met veel enthousiasme zal ik hopelijk de cursus voldoende afronden. Heb er volle vertrouwen in.

5/5
PDB compleet

Ik ben er heel blij mee. Leraar kijkt ook altijd snel huiswerk na. Wel zou ik het fijn vinden om direct een mail naar de leraar te kunnen sturen voor vragen ipv via het huiswerkformulier

4/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Tot nu toe ben ik tevreden. Soms is het wat veel tegelijk dat wordt behandeld in een les, maar dat kan liggen aan het feit dat alles nieuw is voor me.

4/5
Praktische psychologie

Ben nog maar net begonnen dus kan er nog niet veel over zeggen maar tot nu toe bevalt het me goed, heel duidelijk, oefenopgaven en snelle terugkeer van je cijfer

5/5
Aquarelleren

Na inschrijving was er een snelle levering van het benodigde lesmateriaal en de eerste 4 lessen. Zodoende kon ik vrij snel met de cursus beginnen. Ik vind de lessen in een goede en begrijpelijke taal omschreven alsook de foto's en kleurweergave. Ook op studenten plaza kan ik goed en vrij eenvoudig de benodigde mogelijkheden vinden. Al met al ben ik dus zeer tevreden met het geheel.

5/5
Praktische psychologie

Inhoud en lay out zijn boven verwachting. Goede afwisseling tussen kennisaspecten en aansprekende voorbeeldsituaties. Huiswerk wordt snel nagekeken en beoordeelt. Kanttekening : Ik zou graag feedback willen hebben in de vorm van reacties op mijn huiswerkinput.

4/5
Vwo scheikunde

Fijne docent

5/5
Genealogie (Stamboomkunde)

Het is een makkelijke leerstof.. Het is me enorm goed bevallen en zou graag ook zien dat er een vervolgcursus op zou komen.. Je bent met Stamboomkunde nooit uitgeleerd.. 1 opmerking. Bij de laatste opdracht ( huiswerk 16 ) had ik graag gezien dan het een soort van examen opdracht was met vragen uit vorige lessen Verder ben ik heel tevreden en heb het ook gehaald..

5/5
Schuldhulpverlening

Fijne organisatie. Snelle afhandeling van huiswerk opdrachten met motiverende tekst door docent. Makkelijk regeling te maken voor de kosten. Vriendelijke klantenservice. Ben erg tevreden doe nu een mijn tweede opleiding via nha.

4/5
Modeontwerper

Een hele leuke creatieve opleiding. Duidelijk beschreven en het huiswerk wordt goed nagekeken met goede feedback. Het enige nadeel vindt ik dat je geen vragen tussendoor stellen aan je docent. M.v.g ***

4/5
Vwo natuurkunde

Mijn persoonlijke ervaring is dat ik het een heel fijn en handig systeem vind om zo toch door te kunnen leren. Wat mijn verbetering zou zijn, dat als je met vragen zit je makkelijk de docent kunt benaderen door bijvoorbeeld via de mail.

5/5
NLP

Mijn ervaring met NHA is goed. Na het inschrijven snel de lesstof gekregen met een volledige en duidelijke uitleg, dus kon zo beginnen. Ik ben nog bezig met de cursus, tot nu toe bevalt het goed en zijn alle teksten goed te begrijpen en er zijn leuke oefeningen.

5/5
Gewichtsconsulent(e)

Tot nu toe is de lestof duidelijk. Wat ik mis zijn meer berekeningsvoorbeelden wat betreft de huiswerkopgaven.

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Het is een erg leuke en praktijkgerichte cursus.

5/5
Assistent drogist

Ik vind het een erg fijne methode om mee te leren. Ik kan op mijn eigen tempo bezig en hoeft niet te stressen over een deadline. Verder vind ik het ideaal dat ik de lesstof zowel digitaal als op papier kan bekijken/inleveren. Ook vind ik het erg fijn dat een docent met praktijk ervaring mijn huiswerkopgaven nakijkt, deze heb ik vaak 1 á 2 dagen alweer terug met feedback. Kortom, ik ben zeer tevreden over de opleiding en de service van NHA!

4/5
Medische Terminologie

Eerste week vergeleken met een andere onderwijsinstelling. NHA heeft duidelijke informatie, doelen en een samenvatting. Ik krijg goede begeleiding van de docent die heel snel de huiswerkopgaven beoordeelt. Ook zijn de oefenopgaven handig om nog snel even te checken of de informatie is blijven hangen.

5/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

fijne opleiding. Voor mij een ideale opstap voor mn carriere

3/5
Gewichtsconsulent(e)

Over het algemeen bevalt me de opleiding wel alleen ben ik wat minder te spreken over het nagekeken huiswerk. Hierbij heb ik veel vraagtekens en word erg onduidelijk aangegeven wat wel of wat niet goed is plus de uitleg die ik mis. Ik snap dat ik er voor heb gekozen om geen klassikale opleiding te volgen maar dan mag ik toch wel een juiste uitleg verwachten van mijn “lerares”. Bij het ene antwoord staat wel dat het goed is bij het andere antwoord helemaal niets. Wat is het dan??? Ik heb nog maar voor de 2e keer huiswerk ingedient maar ik maak me wel zorgen als dit op deze manier blijft gaan. Vriendelijke groet***

5/5
Gewichtsconsulent(e)

IK volg de cursus gewichtsconsulente. Ik ben zeer tevreden over de duidelijke lesstof. Het huiswerk wordt snel nagekeken. De opdrachten zijn overzichtelijk en prima uit de lesstof halen. Enkele dingen moet je dan op internet opzoeken voor nog meer verdieping in het lesmateriaal. Prima product.

4/5
Schoonheidsspecialiste Branchediploma

Het is allemaal heel erg duidelijk. Jammer dat je geen examen dichterbij huis kan doen.

4/5
Medisch Secretaresse

Ik ben heel erg tevreden. Ik vond het alleen soms lastig dat je niet direct kan vragen als je iets niet snapt. Dat stuur ik dan met mijn huis werk mee. Maar verder geen klachten. Huiswerk word ook snel na gekeken Super!!

4/5
Zoekmachine Marketing

Het sluit precies aan bij de wensen die ik heb. Het behandeld de juiste stof en geeft mij de inzicht die ik nodig heb.

5/5
Basisopleiding Doktersassistent

De manier van studie vind ik prettig. Je kunt zelf bepalen wanneer en hoe. De tekst is duidelijk en goed te begrijpen. Het werkt voor mij in ieder geval goed zo. Ga zo door.

4/5
Elementaire belastingkunde

Makkelijk alleen wel jammer dat je wanneer je je huiswerk inlevert bij een leraar gelijk vragen moet stellen over de volgende les. Want dat kan helaas niet los.

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

De cursus bevat duidelijke lesstof wat het prettig en laagdrempelig maakt om zelfstandig aan de taalcursus te starten. De begeleiding is fijn en snel! Ik had mn cijfers al na 2 dagen terug voor mijn eerste 3 lessen! Ik spreek eind volgend jaar vloeiend Spaans :)

5/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

Net begonnen aan de cursus pedagogiek/opvoedkunde. Erg blij met de mooie map met alle lesmateriaal, ziet er netjes uit en erg overzichtelijk! Fijn om het naast dat je alles digitaal kunt doen, je ook de map erbij kunt houden om alles rustig door te lezen. Grote kans dat ik na deze cursus nog een andere ga volgen bij nha!

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen extra uitgebreid

Ik doe de studie kleding maken en ontwerpen (extra uitgebreid ) ik vind het heerlijk om te doen , ik doe eigenlijk heel Mn leven al kleding maken via boekjes , maar wilde Mn kennis een beetje uitbreiden , middels patroon tekenen , het is in een woord geweldig wat je allemaal leert , ik heb 1 kanttekening . Om deze studie te kunnen af maken vind ik dat je wel enige voorkennis moet hebben . Anders is het best pittig .

5/5
Schuldhulpverlening

Ik ben super tevreden! Duidelijke lessen. Goed te doen. Ook qua insturen van het huiswerk. Snel nagekeken.

4/5
Piano

Ik vind het lastig dat je de lerasr allen iets kunt vragen wanneer je huiswerk in stuurt. De ruimte voor je vraag is zo klein dat je heel kortaf moet doen en het probleem niet goed kunt uitleggen.

5/5
Spaans voor gevorderden

Tot nu toe is t product duidelijk en staat t goed uitgelegd

3/5
Timemanagement

De opleiding is prima. De teksten zijn duidelijk en interessant. De feedback die ik terugkrijg bij de huiswerkopgaven is niet meer dan " akkoord" of dat het een c moet zijn i.p.v. een b. Dat vind ik wel jammer, want daar leer ik niet veel van. Dit viel mij bij een eerdere cursus van NHA ook al op.

5/5
Schoonheidsverzorging

Ik heb al vele cursusen gedaan via nha... En zal dat blijven doen... alles bevalt me goed dus raad het ook altijd andere mensen aan om bij NHA hun cursus te doen

5/5
Computerboekhouden met Exact Online

Duidelijk tekst ,werkt met exact ook fijn goede uitleg Huiswerk keurig binnen 3 dagen terug

5/5
Vmbo Nederlands

Een opleiding volgen is handig en makkelijk te doen naast het werk. Alleen contact met de leraar vind ik wel een verbeterpuntje. Je moet het echt in de les zetten wat ik wel heel vervelend vind. Je kunt bijvoorbeeld met je mede studenten wel contact maken.

4/5
Uitvaartverzorger

Goede omschrijving van de lesstof alhoewel enigszins oppervlakkig.

5/5
Parapsychologie

Geweldig interessante en leerzame cursus

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Ik had het mooier gevonden als je een hardcover boek kreeg ipv geprinte papieren. Daarnaast hoopte ik op wat meer lesmateriaal (benodigdheden die je nodig hebt voor je lessen). Wel vind ik de begeleiding (correcties) tot nu toe heel prettig! Tot nu toe zijn de lessen ook uitgebreid en duidelijk beschreven (2 lessen gehad).

4/5
Schoonheidsspecialiste Branchediploma

De studie bevalt goed (schoonheidsspecialiste).

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen

De online omgeving is overzichtelijk. Je kan precies zien waar je mee bezig bent, welke cijfers je gehaald hebt etc. Ik mis nog wel een manier om contact op te nemen met m'n docent zonder dat dit mij een inleverpoging kost.

5/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Heb het erg naar mijn zijn met mijn opleiding en vind het geweldig en erg fijn ben er super blij mee

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

het werkt makkelijk,snel je resultaten terug van de leraar!

4/5
Intercedent

Tot nu toe is de opleiding Intercedent goed bevallen. Het is over het algemeen duidelijke lesstof waar je goed doorheen kan lopen.

5/5
Gratis minicursus Psychologie en Coaching

Erg leuk om op deze manier kennis te maken met NHA. Een kennis van attendeerde mij op deze gratis opleiding.

3/5
Populaire Autotechniek

Er wordt vaak erg complex beschreven wat er wordt bedoeld. Het gaat soms meer om begrijpend lezen en analyseren wat er nu werkelijk staat beschreven, dan leren hoe de auto werkt. Ook mis ik duidelijke plaatjes. Misschien is het mogelijk te werken met filmmateriaal?

5/5
Gratis minicursus Psychologie en Coaching

Top!

4/5
Gratis minicursus Psychologie en Coaching

Leuke cursus alleen wat kort. Maar ja, het is wel gratis. DUs daarmee wel leuk om te zien hoe het studeren bij nha werkt.

4/5
Gratis minicursus Psychologie en Coaching

Na het inschrijven kon ik direct beginnen met deze gratis opleiding.

5/5
Gratis minicursus Psychologie en Coaching

Middels deze opleiding kon snel testen of thuis studeren iets voor mij is. De leermethode is erg leuk. Na het afronden van deze gratis opleiding ben ik direct begonnen met de volledige opleiding Kinderpsychologie,

5/5
Gratis minicursus Psychologie en Coaching

Leuk om via deze weg kennis te maken met NHA. Ook Plaza ziet er leuk uit. Ga zeker overwegen om een cursus Spaans te volgen bij NHA.

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

Hi allemaal, in mijn situatie( werk, moeder van een kind van 3 en studeren) vind ik deze cursus echt ideal vanwege dat het een zelfstudie is. Grammatica, beluisteren, speek ofeningen vindt ik prima. Subliem dat je de aparaat ook derbij krijgt om te oefenen, nooit gehoort dat andere competentie dat service ook geeft. Echt pluimpje voor jullie. Hoop wel dat het contact met docent interactieve kan worden. Jammer dat ik even moest stoppen met de cursus vanwege dat mijn laptop doet het niet meer. Dus super ideal als ik een tablet kan winnen, zodat ik per direct kan beginnen. Groetjes en ga zo door!!!

3/5
Fotografie

hi toen ik de foto cursus eerste les kreeg was het papier erg mooi en professioneel. maar van les tien is het papier waardeloos. cheap.

5/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

Ik ben nog maar even bezig met mijn cursus, maar ik ben zo blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Het is al 20 jaar geleden dat ik Italiaanse les heb gehad via de Volksuniversiteit, maar ik wilde het zo graag weer oppakken. Jullie hebben als enige de optie om beginners met gevorderd te combineren en nog voor een prima prijs ook! Dit pakket sluit zo mooi aan op mijn wensen om eerst weer wat op te halen en dan weer verder te gaan. Mi piace❤️

4/5
Russisch voor beginners + gevorderden

Voor zover ik kan beoordelen na 3 lessen, is de cursus duidelijk opgezet.

4/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Men krijgt een studiewijzer, toch is het zoeken welk studieboek daarbij past, misschien aangeven boek huppeldepup, hoofdstuk.

5/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

Het is een prettige manier om zo een taal te leren.

4/5
Thuiskapper

De lesstof van de cursus thuiskapper is gemakkelijk te lezen en heel toegankelijk, waardoor je het zonder moeite oppakt zelfs na een drukke dag. Ook zitten er veel handige kappersattributen bij waardoor je al gelijk je eigen mini-kapsalon hebt!

3/5
Massage

Bij de cursus is het aan te raden de studie te onderbouwen met de technieken in film. Het zien met uitleg zorgt er voor dat je de techniek goed aanleert. Nu is het af en toe gokken of ik het goed doe. Of heb ik dit curusmateriaal over het hoofd gezien? Daarbij vind ik de opbouw van de cursus ook niet altijd even handig.

4/5
Basisopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

Alles is duidelijk

4/5
Praktijkdiploma loonadministratie

De geschreven tekst is duidelijk, al bevat het wel lay out en schrijffouten. Het is een samenvatting van andere teksten en wanneer je de huiswerkopgaven maakt blijkt dat e.e.a. niet helemaal klopt. De feedback van de huiswerkcorrector is meer gedetailleerd dan dat er in de tekst terug te vinden is. Over het algemeen is het prettig lezen en veelomvattend. Echter, gezien de feedback van de corrector maak ik me ietwat zorgen om het examen en of de informatie echt voldoende is om dit examen te behalen.

5/5
Nagelstyling met Acryl

Super leuke ervaring!

3/5
Praktijkdiploma loonadministratie

De lesstof is niet allemaal actueel en de huiswerkopgaven mogen wel iets moeilijker ( uitgebreider ) BV een berekening met vakantietoeslag / loonheffing/vergoedingen etc

5/5
Webdesign

Het product zag er keurig netjes, overzichtlijk en goed geordend uit.

4/5
Vmbo Engels

snelle correctie, goede opbouw van de stof, goede voorbeelden. Nogal wat type fouten.

4/5
Dierenverzorging

Het is een leuke cursus maar ik vind wel dat de huiswerk opdrachten veel meer uit kan halen dan een foto en beschrijving van het dier erbij

4/5
Zweeds voor beginners

het is veel en redelijk snel in opbouw

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

De cursus bevalt me tot nu toe erg goed. Alles staat duidelijk aangegeven!

3/5
Latijn

Mooie mengeling van droge grammatica en hoe de Latijnse taal verweven is in de wereld.

4/5
Praktische psychologie

Ik ben nog maar net begonnen; het zou beter zijn de beoordeling te geven als ik bv.al een half jaar bezig ben. De cursus is interessant, de docent zeer vriendelijk, snel met nakijken, duidelijk en daar ben ik blij mee en ik heb er heel goede verwachtingen door. Geen 5 sterren omdat ik het cursusmateriaal - de teksten - niet overal even helder vind. Voorbeeld: een hoofdstuk begint met 'In deze categorie vallen...' De categorie zelf wordt niet benoemd. Ik mag de naam uit het vervolg afleiden, en als er evt een vraag over is (oefen- of huiswerkvraag), kom ik erachter of het klopt wat ik dacht, of ik kan het met mijn huiswerkopgaven aan de docent vragen. Het zou handiger zijn als er gewoon had gestaan: 'In de categorie angststoornissen vallen alle ... enz. Zie hiervoor h.3, blz.11, 3.3.3. Het is maar een voorbeeld, en zo zijn er meer. Niettemin vind ik het tot nu toe prima. Als ik 4,5 ster kon geven, zou ik dat doen. Echter, zoals gezegd is het eigenlijk veel te vroeg om een beoordeling te geven.

5/5
Havo Engels

Zeer fijne lesmethode, goed te begrijpen en leuk om mee bezig te zijn

4/5
Criminologie

Ik vind dat de cursus Criminologie goed te doen is. Wat ik wel jammer vind is dat wij geen antwoorden van de diverse weken toegezonden krijgen. Voor mijzelf vind ik het wel belangrijk om te weten wat de juiste antwoorden zijn bij de door mij ingediende huiswerkopdrachten ingeval ik bijvoorbeeld vragen niet correct heb beantwoord.

3/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

De cursus is voor mij vrij zwaar

4/5
Russisch voor beginners + gevorderden

Het lesmateriaal ziet er goed verzorgd uit en is compleet. Zowel online als in een map beschikbaar. En ook de bij de cursus horende geluidsbestanden zijn toegestuurd, mèt een audio speler, en online beschikbaar. De indeling van de hoofdstukken en de leerstof is goed. Het tempo is goed te volgen. Er komen wel hier en daar wat storende spelfouten in de stof voor waardoor verwarring kan ontstaan.

4/5
Medewerker Administratiekantoor

Aan het begin van deze cursus (Medewerker administratiekantoor) was ik wat sceptisch over de werkelijke uitwerking van het geleerde in mijn examen bij de Associatie. Echter had ik dit niet hoeven zijn. Voor zover ik nu kan stellen, bereiden de cursussen BKB en BKC van de NHA top voor op de examens van Associatie. Er is zelfs meer verdieping in de cursussen dan bij de werkelijke examens. Doordat de leraren mijn werk razendsnel van feedback voorzagen, heb ik het voor elkaar gekregen nu BKB en BKC in anderhalve maand af te ronden. Advies van mij aan jullie is de twee cursussen omgekeerd aan te bieden. Ik weet dat iedereen dit voor zichzelf mag beslissen, maar omdat ik jullie advies gevolgd heb, heb ik er toch voor gekozen eerst BKB te doen. Ik merkte echter dat de kennis van BKC handig zou zijn geweest voor het examen BKB. Op die manier zou het naar mijn mening ook meer opbouwend zijn. Bovendien is het mij nog niet duidelijk, wat ik nu eigenlijk met deze diploma's kan: Ik zag namelijk dat bedrijven 9 van de 10 keer iemand met niveau 4 vragen, als ze überhaupt al iemand met een diploma vragen. Ik zag ook dat het bij de Associatie afgeschaft is, het diploma 'Medewerker Administratiekantoor' uit te reiken. Misschien is het goed dit bij de cursus te vermelden en de reden hiervan ook. Verder: Ik vind het top! Zou het zo aan alles en iedereen aanraden. Bedankt!

4/5
ECDL met Windows 10/Office 2013

De lessen zijn duidelijk.De feedback op het huiswerk is heel snel.

4/5
Vwo scheikunde

De eerste 5 lessen waren iets te simpel, les 6 is ineens erg moeilijk

4/5
Zweeds voor beginners

De opbouw is goed. Het is fijn om de taal te horen via de media bestanden, zodat je aan de uitspraak kan wennen. Verder wordt er duidelijk uitgelegd wat de regels in de taal zijn. En het is heel goed om gebruik te maken van de optie om huiswerk in te sturen, want dan krijg je toch iets meer uitleg over de fouten die je dan nog maakt.

4/5
Assistent Controller

Ik ben tevreden met de opleiding tot nu toe. Wel vind ik de vertaling van sommige theorie vrij matig. Ik heb het idee dat dit letterlijk met Google Translate is gedaan. Ik vind dat vervelen om te lezen. Ik had liever de tekst in het Engels gehad. Het huiswerk wordt snel nagekeken!

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

Goed voor iemand die al lange tijd niet meer talen heeft hoeven leren. Duidelijk en overzichtelijk

5/5
Praktische psychologie

Gewoon tevreden

4/5
Populaire Elektrotechniek

De informatie is interessant en uitdagend gepresenteerd en feedback van de docent volgt binnen twee dagen na indienen.

5/5
Turks voor beginners + gevorderden

In een paar lessen tijd, snap ik de grammatica van de taal erg goed. Het wordt op een bepaalde manier uitgelegd, waardoor je het snel door hebt! Nooit gedacht dat ik de Turkse conversaties van de geluidsfragmenten kon verstaan binnen een paar lessen! Het huiswerk insturen verloopt ook erg vlot. Binnen 5 werkdagen, en meestal eerder, krijg je je huiswerk terug + feedback. Erg tevreden.

4/5
Vwo wiskunde B

Ik ben op dit moment bezig met vwo wiskunde B. Tot nu toe vind ik de leerstof zeer informatief en helpvol. Alles wordt voldoene uitgelegd en als ik het alsnog niet begrijp, krijg ik voldoende uitleg met de feedback van mijn docent! De manier waarop huiswerk wordt ingeleverd is fijn. Inleveren via het internet is goed bedacht, maar dat het verplicht in een word document moet, kost meer tijd. Ik had verwacht dat de gescande/gefotografeerde huiswerkopdrachten als .jpeg of .pdf ingeleverd kon worden. Dat is niet het geval. Daarnaast is het misschien handig voor de docenten om feedback direct te kunnen opschrijven door middel van een pen-tablet (waar normaal gesproken digitaal mee getekend wordt). Na een aantal weken kreeg ik minder tot geen feedback op mijn ingeleverde huiswerkopdrachten. Mogelijk is dit door de vakantieperiode, maar mijn laatste lessen zijn nog steeds niet nagekeken.

5/5
Hongaars voor beginners

lessen zijn overzichelijk, duidelijke uitleg van de gramatica. alleen komt de tekst in het boek niet helemaal goed overeen met de geluidsbestanden. voor de rest ben ik zeer tevreden en zou ik het iedereen aaraden, die de hongaarse taal wil leren.

5/5
Receptionist(e) / Telefonist(e)

De cursus is zeer uitgebreid, veel onderwerpen komen aan bod, wat heel handig is want dat kan mij persoonlijk ook verder helpen. Heel fijn dat we het schriftelijk opgestuurd krijgen en ook via Plaza kunnen leren. Kreeg alles snel binnen met als cadeautje een handdoek! Super dat ik dit op mijn eigen tempo mag doen, ben nog steeds erg gemotiveerd. Huiswerk opgestuurd en deze terug gekregen met aantekeningen en uitleg. Tot nu toe is het heel duidelijk. Als weerszijde heeft het ook dat het heel uitgebreid is, had korter en beknopter gekund met de belangrijkste zaken voor een receptioniste, ook had ik misschien wel een berichtje willen krijgen van; Hallo Marline, ik zie dat je al 4 weken niks hebt gedaan aan je cursus, gaat alles goed? Het persoonlijke contact zou fijn zijn, maakt het toch iets persoonlijker en kan motiverend werken. Al met al ben ik super tevreden en zou na deze cursus hier een taalcursus willen volgen! Succes!

5/5
Vwo wiskunde B

Ik ben tevreden omdat de cursus goed gestructureerd is, zeer duidelijk in de uitleg, voldoende herhalingen en veeeeel oefeningen. De leraar, bert gielen, is zeer snel om te verbeteren en geeft goede commentaar.

5/5
Portugees voor beginners

Ik ben erg tevreden omdat mijn huiswerk snel word na gekeken duidelijk antwoord op mijn vragen, de stof is makkelijk uitgelegd en zeer begrijpelijk, de stof leert makkelijk

5/5
Thuiskapper

Het is een makkelijke lesstof goed thuis te doen! Alleen een verbetering zou zijn om vragen gelijk te kunnen stellen via een chat ofso

5/5
Vwo rekenvaardigheid 3F

Ik gebruik deze cursus ter voorbereiding voor een toelatingstoets voor het HBO. Ik ben zeer tevreden over de duidelijke uitleg en oefeningen die worden geboden en de mogelijkheid huiswerk ter correctie in te sturen voor een beoordeling.

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

lessen zijn helder, de antwoorden van de docent zijn supersnel.

4/5
Alles over de Hond

Ik ben pas begonnen met de cursus maar ik vind hem nu al interessant en leerzaam goed verzorgt en je krijg vlug je huiswerk gecorrigeerd terug. Toppie.

5/5
Gitaar extra uitgebreid

ik heb gekozen voor het opleiding gitaar extra uitgebreid en tot nu is het echt heel goei uitleg en zit goed biji me , als een beginner begrijp ik het stof sneller dan elke andere. Bedank voor het informatie!!

5/5
Game Designer

De laatst cursus die ik gedaan heb was bij de loi nooit weer ik ben daar de cursus uitgeknikkerd ik kon er niks aan doen ik heb een een ziekte bij hun ging alles via de computer niks op papier dus ik kon niet verder ondanks dat ik daardoor de deadlijn niet haalde dan moetst ik nog maar een keer betalen dan ben ik er gelijk klaar mee ik hoop dat dat bij jullie anders gaat niet iedereen gaat het voor de wind . Tot nu toe tevreden. Mvg ***

4/5
Spaans voor beginners

Fijne terugkoppeling bij iedere les en de site werkt heel erg goed

5/5
Receptionist(e) / Telefonist(e)

Lesmateriaal is duidelijk uitgelegd en voorzien van voorbeelden uit de praktijk. De cursus bevat juist die informatie die je in de praktijk echt nodig hebt. Ik heb tot nu toe een goede indruk van de cursus.

3/5
Excel 2016

Ik volg momenteel de cursus Excel 2016 voor Mac. De cursus is totaal NIET afgestemd op MAC gebruikers. Toch wel erg gek dat deze cursus als MAC geschikt wordt aangeboden. Er is zelf een gehele les welke ik niet kan maken, omdat de functie niet voorkomt in de Mac Excel versie ondanks dat ik over de 2016 versie beschik. De cursus heeft een Office 365 abonnement nodig, wat nergens vermeld staat bij het inschrijven van de cursus. Antwoorden op vragen verschillen ook tussen Windows en Mac waardoor ik bij de huiswerk controle de leraar er zelfs op moet wijzen dat mijn antwoorden wel juist zijn doordat ik met MAC werk. Excel benamingen van heel veel onderdelen zijn op MAC geheel anders dan op Windows. Er zijn onderdelen in de cursus verouderd welke niet meer in de Excel 2016 versie voorkomen, zoals een afbeeldingen bibliotheek en Word Art. Deze cursus zou ik dan ook afraden voor MAC gebruikers. Voor Windows gebruikers sluit deze cursus volledig aan.

5/5
Logistiek Management

Duidelijke teksen en opdrachten

5/5
Portugees voor beginners + gevorderden

Goed contact docente, vriendelijk en aan moedigend

4/5
Portugees voor beginners + gevorderden

Ik ben nog niet zo heel lang bezig met de studie; maar op zich ziet het lesmateriaal er goed uit. Af en toe wat ouderwetse teksten in het Nederlands en hier en daar wat kleine foutjes in de Nederlandse tekst. Jammer dat geluidsbestanden niet aangepast kunnen worden; bij de letters va het alfabet worden niet allemaal genoemd omdat er 3 letters voorheen niet in het alfabet stonden. Zou in deze tijd toch niet zo moeilijk moeten zijn.

5/5
Italiaans voor beginners

De curcus is goed te begrijpen.

5/5
Pools voor beginners + gevorderden

Ik ben nog maar net begonnen... maar ik vind de begeleiding goed.. de leeromgeving staat vol met informatie...het pakket was snel binnen... en de Mp 3 speler is superhandig om mee te nemen onderweg.

3/5
Vwo wiskunde B

ben nu bij hoofdstuk 6(van 48), op zich prima en duidelijk, alleen is het moeilijk om directe vragen te stellen aan docent, voor zover ik kan vinden kan dat alleen via een kleine kolom bij het inleveren van het huiswerk. als dit al anders kan, dan graag duidelijker aangeven. daarnaast is het erg moeilijk om contact op te nemen met andere studenten, nu moet je maar gokken wie hoever is en of hij of zij kan helpen; een goede oplossing zou hierin zijn om een forum per opleiding aan te maken, als je dan een vraag hebt, dan zet je die in het forum, waardoor iedereen er op kan antwoorden en er eventueel een discussie op gang kan komen. wellicht de docent ook in dit forum betrekken, hiermee zijn dan ook de contactmogelijkheden met de docent verbeterd.

4/5
Fotografie

De map met de lessen is duidelijk en overzichtelijk. Er staan alleen wel wat type/schrijffouten in. Mijn tip aan jullie is om dit aan te passen.

5/5
Dierenartsassistent

Ik ben zeer tevreden, het helpt mij mijn toekomst in een positieve zin te veranderen ik kan een diploma halen waar ik veel aan heb, en een baan krijgen waar ik veel plezier in kan hebben.

5/5
Nederlands voor Anderstaligen

This course is perfect for people who has flexible working hours. You can choose when and where you learn and it is easy to understand even for people who has never heard Dutch!

5/5
Zweeds voor beginners + gevorderden

Mooi korte en duidelijke lessen. Huiswerk wordt heel erg snel nagekeken en goede correcties en aanvullingen. Enige nadeel vind ik (buitenlandse taalcursus) dat diverse grammaticale termen (meewerkend voorwerp, onbepaalde wijs etc.) als bekend worden verondersteld. Het is 50 jaar geleden dat ik die termen heb geleerd en gebruikt. Dus dat is wel erg roestig. In de studiegids wordt aangegeven dat grammaticale kennis niet nodig is, maar dan is sommige uitleg toch moeilijk te volgen.

5/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Overzichtelijk

3/5
Office 2013

De tekst vakken in de handleiding zijn soms erg onduidelijk (wazig) Verder is het een mooie manier om snel met Office te leren werken

4/5
Populaire Elektronica Beginners en Gevorderden

Ik heb nu 5 opgave gemaakt en dit voldoende afgerond. De leraar is snel met het na kijken van de opgave. Alleen zou ik het fijn vinden als er een mogelijkheid is om een vraag te stellen aan de leraar.

5/5
Nieuwgrieks voor beginners + gevorderden

Ik zelf ben zeer tevreden omdat alles digitaal is, de cursus, huiswerk indienen, luisterprogramma zeer goed. Heb 18 jaar geleden toen ook een cursus Nieuwgrieks gedaan maar dat was nog met cassette bandjes en deze niet afgemaakt.Vandaar ik nu met het digitaal tevreden. Zeker nu je via de media ook het Grieks kan oefenen via een Griekse site. Ik zou zeggen gaat op deze voet door.

3/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Op zich is het voor zover ik dat na 2 lessen kan zeggen een prima cursus. Bij nader inzien erg duur voor wat je krijgt. Ook ik zit in een groep met mensen die de zelfde cursus volgen en daar hoor ik dat er heel erg veel fout gaat. Huiswerk van andere krijgen of helemaal niet teruggekoppeld krijgen. Punten krijgen zonder uitleg. Maar bij mij gaat het na 2 lessen nog wel goed denk ik (mogelijk geen punt gehad van theorie maar die vraag ligt bij de docent)

4/5
Digitaal Filmen en Videobewerking

Leuke en interessante cursus met een goede begeleiding. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd en het huiswerk wordt snel en met een duidelijke commentaar nagekeken. Het eenige wat ik jammer vindt, is dat je de hele cursus niet in een keer ontvangt maar iedere keer in delen van 4 lessen

4/5
Gewichtsconsulent(e)

Duidelijke informatie en goed te volgen handleiding. Ik ga als een speer! De handleiding mag wel een keer goed nagelopen worden op tekstuele fouten en tikfouten.

5/5
Vakdiploma drogist

Duidelijke lessen. Je kunt vragen stellen aan degene die je huiswerk na kijkt als je iets niet snapt. Je krijgt je nagekeken huiswerk snel weer terug.

5/5
Tandartsassistent

Duidelijke uitleg, indeling

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Tot nu toe bevalt de cursus me prima. Het is erg overzichtelijk en afwisselend. Het enige minpunt dat ik kan bedenken dat ik in les 1 tot en met 3 het twee keer heb meegemaakt dat de opname niet overeenkwam met de tekst in de map.

4/5
Kindercoach

Ik ben erg tevreden met de informatie die ik heb ontvangen en de inhoud van mijn cursus, het enige wat ik mis is informatie over bijvoorbeeld seminars of bijeenkomsten die nuttig kunnen zijn voor mijn opleiding.

4/5
Schuldhulpverlening

In de les stof staan fouten en de zinnen kloppen niet altijd, dat is soms best vervelend omdat de stof zelf al lastig is en als de zin dan niet klopt wordt het nog lastiger.

4/5
Online Marketing

Duidelijk, georganiseerd en prima kwaliteit. Huiswerk mag wat strenger/meer om jezelf beter te testen.

3/5
Populaire Autotechniek

ben net begonnen, dus oordelen is lastig---had wel wat kleur en 3 dimensies in de afbeeldingen willen zien inclusief fotomateriaal----als de EV/waterstof en de hybride voertuigen de toekomst hebben dan heb ik daar tot nu toe nog niet veel over gelezen in de cursus(komt wellicht nog?)

3/5
Medisch Secretaresse

De opleiding vind ik leuk om te doen. De materialen werden netjes afgeleverd. De hoofdstukken die nagekeken zijn kreeg ik feedback op, dit heb ik als prettig ervaren. Wat ik wel jammer vind is dat je niet direct contact met je docent kan hebben als er vragen zien (bijvoorbeeld e-mail contact).

4/5
Medische kennis Anatomie, Fysiologie en Pathologie

Leuke cursus om extra kennis op te doen. Af en toe wat typefouten in de tekst of dubbel geschreven, wat het soms wat lastig maakt. Fijne docent die ook zeer snel is met huiswerk nakijken!

4/5
Logistiek Teamleider

Goede opleiding, snelle nakijk service, alles is overzichtelijk en duidelijk. Alleen staan er toch wel een aantal fouten in de stof. Ook een minpunt is dat er geen duidelijkheid is qua examenstof. Voor de rest prima, ga november tweede opleiding doen waar ik voor sta ingeschreven al.

5/5
Indonesisch voor beginners

Ik ben heel erg tevreden over de cursus Indonesisch!! Reactie vanuit de docent is ook erg snel en duidelijk! Prijs/kwaliteit is erg goed. Aanrader!

5/5
Office 2016

Prima uitgelegd en omschreven.. Wordt goed geholpen

5/5
Gewichtsconsulent(e)

Goede cursus, duidelijke uitleg en goed lesmateriaal.

5/5
Engels voor gevorderden

Graag wil ik hier vermelden dat ik tot op heden alleen maar zeer positieve ervaringen heb met deze cursus Engels voor gevorderden! Elke les bestaat uit te bestuderen stof middels een kort verhaal , gevolgd door rustig gedane uitspraakoefeningen en gedegen grammaticale uitleg! De begeleiding en het kontakt met de docent is uitstekend! Kortom, hier spreekt een zeer tevreden cursist! Als ik een mindere opmerking zou mogen maken betreft het niet cursus op zich maar wel het ontvangen opname-apparaatje, naar mijn mening zoudt U er goed aan doen te kiezen voor een apparaatje van betere kwaliteit!

5/5
Tekenen en Schilderen extra uitgebreid

Ontzettende fijne en leerzame cursus, ook voor al wat meer gevorderden. Heel leuk om te doen en snel huiswerk terug van de docent. Je wordt er ook veel creatiever van. Ik zie elke keer weer uit naar de uitslag van de docent en de nieuwe lessen. Je leert je eigen handtekening, stijl, kennen. Een 10 voor de NHA. Hierna ga ik zeker de cursus aquarelleren doen.

3/5
Loopbaancoach

Ik vind het tot nu toe te theoretisch en jammer dat ik tussendoor geen vragen aan docent kan stellen. Ook een voorbeeld van hoe een uitgewerkte opdracht eruit moet zien mis ik. Het contact met docent is wel prima na het inleveren van mijn huiswerk.

3/5
Journalistiek

het is een goed boek wat er geleverd wordt bij de cursus, echter de feedback van de docent is erg summier en de opdrachten weinig uitdagend

5/5
Excel 2016

Vind het erg fijn leren. Eerst niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden en het systeem van contact met de leraar en de cijfers terug krijgen is erg prettig. Ook is de studenten pagina erg overzichtelijk.

4/5
Populaire Autotechniek

Duidelijke cursus, veel vrijheid.

3/5
Eigen Webshop Starten

Op zich is de cursus 'Eigen webshop starten' prima. Echter vind ik dat sommige logische aspecten te veel behandeld worden en daarentegen de minder logische aspecten soms juist te weinig behandeld worden. En hij begint een klein beetje gedateerd te worden. Zo word bijv. instagram totaal niet genoemd qua promotie etc. Terwijl dit medium tegenwoordig toch echt wel een gigantisch bereik heeft. Maar over het algemeen is het een prima cursus om te volgen en worden er zeker punten genoemd waar ik zelf nog niet aan gedacht had.

4/5
Havo scheikunde

Ik ben over het algemeen te vreden met de studie scheikunde. Het enige punt van verbetering is dat er soms wat spelfouten in de les stof staan.

5/5
Spaans voor beginners

Ik ben zeer tevreden en een goede hulpmiddel en krijg ook goede advies.

4/5
Portugees voor beginners + gevorderden

De cursus is overzichtelijk ingedeeld en goed uitgelegd, de oefenopdrachten zijn zeer nuttig. Ook het contact met de docent gaat soepel en vragen worden helder beantwoord. Echter zitten er op een aantal plaatsen spel-/ typfouten in de cursus.

3/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Het niveau van de lessen is behoorlijk, flink je best doen. Met de cursus bestellen ging wel het e .e.a. mis en vervolgens moet je zelf achteraan bellen.

4/5
Commerciële Teksten Schrijven

De afbeeldingen zijn erg onduidelijk, vooral de tekst. Bijvoorbeeld bij afbeeldingen van advertenties, die ter illustratie van de tekst of als opdracht in de map staan, is de tekst bijna onleesbaar. Erg lastig!

3/5
Vwo maatschappijleer

Ik ben Opzich tevreden over mn curcus bij NHA. Maar er zijn nog wel dingen die beter kunnen. Bijvoorbeeld als ik een vraag heb kan ik het alleen bij het huiswerk insturen. Maar als ik een gedeelte niet snap heeft het weinig zin om het op te sturen. Misschien kunnen jullie iets aparts maken waar je vragen over bepaalde dingen van het huiswerk kunt vragen? Met vriendelijke groet, ***

4/5
Fins beginners

Ik ben net begonnen (de eerste opdrachten zij nagekeken), op dit moment bevalt het nog goed. In verband met vakantie is over reactie tijd nog weinig te zeggen

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik ben zeer tevreden over het inhoud van de cursus ik zou deze aan iedereen aanbevelen

3/5
Kindercoach

De lesstof is geschreven in Belgisch Nederlands. Is soms wat anders geformuleerd en daardoor wat onduidelijk. Ook wordt er steeds heel keurig hij/zij geschreven. Ik denk dat als er voorin geschreven zou zij dat voor elke `hij` ook `zij` gelezen kan worden dit een stuk rustiger zou zijn. Huiswerk wordt vlot nagekeken, erg prettig!

5/5
Kindercoach

interessant, duidelijk en als ik eraan toe ben kan ik eraan werken..... nooit te oud om te leren, zeker niet op deze manier met het NHA

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Leuke cursus heel duidelijk allemaal en hele goede service. Vriendelijke mensen aan de telefoon die je goed helpen en meedenken met je.

5/5
Digitaal Filmen en Videobewerking

Tot nu toe bevalt me de cursus heel goed ( heb pas 4 lessen achter de rug) fijn om in eigen tempo naast een zeer drukke baan toch nog iets nieuws te leren.

5/5
Excel 2016

Fijne manier om skills in Excel te verbeteren. Verbetering: Excel oefeningen kunnen kopieren naar werkblad zodat je niet alles hoeft over te typen.,

5/5
Antiek en Oude Kunst

De cursus bevalt mij goed ik leer de dingen die ik altijd heb willen weten. Contact docent is goed haar aanvullingen bij je andwoorden zijn duidelijk en waardevol.

5/5
Nieuwgrieks voor beginners

Duidelijk opgebouwd en fantastische leraar

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Na 1 x gebruiken was het penseel voor de acryl al kapot. Iets betere kwaliteit zou fijner zijn.

4/5
Kwaliteitsmanagement

de opgaven zijn erg leerzaam, mis alleen meer informatie over de scriptie. Eventueel een voorbeeld, is nu erg onduidelijk wat er verwacht wordt.

5/5
Uitvaartverzorger

Het is een opleiding waarin alles aan bod komt! Goeie communicatie met docent! En fijn contact met klantenservice! Zeker aan te raden

5/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Duidelijke uitleg, wel wat pittiger dan verwacht, kost meer studie uren per les dan aangegeven.

3/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Wat ik tot nu toe meegemaakt heb is, dat ik tijdens de lessen door ik niemand heb om iets te vragen omtrent de les. Wat de studiegenoten betreft, heb ik er helemaal niets aan. Heb geprobeerd om kennis te maken en dacht dat ik in het vervolg iets aan hun kan vragen i.v.m. de lessen maar je krijgt helemaal geen feedback. Niet dat ik niet beantwoord wordt door mijn begeleidster maar wanneer je bezig bent met het een en ander komen er dingen voor dat je helemaal in je eentje ervoor sta.

4/5
Populaire Autotechniek

Het is hartstikke fijn en overzichtelijk, wel baalde ik een beetje van de taalfouten zoals o.a. 'De volgende hoofdstuk...'

5/5
Medische kennis Anatomie, Fysiologie en Pathologie

Duidelijke lesstof. Uitleg van de antwoorden na inleveren.

5/5
Office 2016

Graag zou ik meer oefen opdrachten willen hebben bij de modules excel. Eerst een makkelijke som en daarna steeds een stapje moeilijker

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Het werkt fijn

4/5
Tandartsassistent

Duidelijke lesstof, overzichtelijk

4/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Ik ben zeer tevreden over het product, goede begeleiding. Als je gewoon een vraag hebt wordt je ook altijd goed geholpen. Ik heb al diverse cursussen gevolgd en kom steeds weer terug bij NHA.

5/5
Uitvaartverzorger

Duidelijke uitleg in het cursus materiaal, prima om zo te leren. Al vind ik het jammer dat mijn huiswerk 1 x per week (dan wel weer op een vaste dag) wordt nagekeken.

4/5
Thai voor beginners

4 sterren i.p.v. 5 voornamelijk omdat de cursus Thaise taal moeilijker is dan verwacht. Gelukkig wordt er 5 jaar ondersteuning gegeven waardoor ik op mijn eigen tempo de cursus kan volgen

4/5
Russisch voor beginners + gevorderden

Het begin was even lastig, maar nu verloopt het allemaal prima. Ik zou alleen een beter contact willen hebben met de docent.

5/5
Secretaresse

De opleiding en lesstof is duidelijk en overzichtelijk. Huiswerk is goed te maken en geeft je inzicht over je kennis van de lesstof.

5/5
Parapsychologie

Leuk, informatief cursusmateriaal. Heldere opbouw en indeling. Het beantwoorden van de vragen per les is een mooie check of je het goed tot je genomen hebt. Complimenten!

4/5
Tekenen en Schilderen extra uitgebreid

Ik ben erg onder de indruk van de begeleiding en de adviezen van de docent. Nu ben ik aangekomen bij les 7 en merk nu al dat ik groei heb. De lessen zijn mooi opgebouwd en ik heb er veel plezier in. Wel zou ik het fijn vinden dat er per maand of kwartaal een overzicht komt met wat er nog aangeschaft moet worden. Nu zie ik dat per 4 lessen. En dat is zoeken. Verder een topcursus waar ik veel plezier in heb en veel van leer.

4/5
Schoonheidsspecialiste Branchediploma

De boeken vind ik erg leuk en de hoofdstukken zijn erg uitgebreid. Daardoor is de stof voor mij erg duidelijk. De huiswerkvragen moest ik wel zoeken en dat vond ik minder. Huiswerk mailen is heel makkelijk en ik heb mijn eerste huiswerkopgaven terug. Dat gaat heel goed.

4/5
Copywriter

De informatie is goed, de lessen kort en krachtig. Voor de Nederlandse zit er naar mijn mening teveel Belgie in verwerkt. De voorbeelden in de lessen zijn moeilijk te lezen, die kwaliteit kan beter.

4/5
Uitvaartverzorger

mijn ervaring voorals nog goed soms wat woordgebruik ,bv afleggen/ruimte vind laatste zorg meer respect uitstralen

5/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Ik wilde al lang iets doen met fotografie. Na wat rond kijken ben ik uitgekomen op digitale fotografie en beeldbewerking van NHA. Onderbegeleiding van een docent en je kan contact zoeken met mede leerlingen. Na de eerste paar lessen heb ik al veel geleerd over fotografie ondanks ik al jaren fotografeer. Fijne duidelijke lessen en zelf je tijd indelen!

5/5
Vmbo wiskunde

Naarmate ik mijn kleindochter meer ging helpen met haar huiswerk wiskunde kwam ik er achter dat er nogal wat is veranderd in het onderwijs. Niet altijd begreep ik waar ze over had. Dit heeft mij doen besluiten een cursus wiskunde vmbo te gaan volgen. Ik heb bij verscihillende instituten een proefles aangevraagd. Voor mij was het NHA het duidelijkst met zijn proefles. De bestelling ging erg snel en binnen een paar dagen kon ik starten met de lessen. Deze lessen zijn duidelijk en zeer overzichtelijk. De plaza is goed te bereiken zodat je snel digitaal bij je lessen kunt komen en nadat je ze gemaakt hebt is het een fluitje van een cent om ze in te sturen. Heel prettig is de persoonlijke docent, op vragen en opmerkingen krrijg je direct respons. Vaak krijg je een tip om wat op te zoeken op het internet. Dit hoort eigenlijk niet bij de cursus masr het geeft wel een extra verdieping van de stof. Ondanks dat ik geen examen zal gaan doen gezien mijn leeftijd, 71 jaar, doe ik de cursus met veel plezier. Voor mij een verrijking van mijn kennis en het houdt mij scherp.

4/5
ECDL met Windows 10/Office 2016

De site van NHA is overzichtelijk en fijn om mee te werken!

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

goede ervaring met allerlei overzichten,zoals factuurrekeningen en cijferlijsten.Snelle beantwoording van de telefoon en goede uitleg als je iets wilt weten.Zeer correcte afhandeling en beleefdheid aan de lijn.Mijn cursus is goed opgebouwd en naar mijn mening erg goed samengesteld.

5/5
Office 2016

Snel ontvangen en fijn dat ik ook al digitaal de cursus kon inzien.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen extra uitgebreid

Het is een duidelijke en volledige cursus.

5/5
Office 2016

Er wordt op een duidelijke en plezierige manier informatie gegeven

5/5
Nederlandse Gebarentaal

Ik ben erg tevreden over de opleiding. Het materiaal is netjes, overzichtelijke en makkelijk te volgen. Ben heel blij dat ik voor de NHA heb gekozen!

4/5
Populaire Autotechniek

Ik ben net begonen maar tot nu toe is het interesant en erg leuk. En de snelle respons en service is fantastisch.

4/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Het papier werk maakt het makkelijk om te studeren en tegelijkertijd toch je laptop te kunnen gebruiken voor de notities. Plaza is ideaal, we kunnen overal inloggen en dan kijken naar de lessen of het huiswerk wat terug gestuurd is. Het enige wat ik soms wel mis is het persoonlijke contact met je docent, nu hoor je alleen iets van de beste man tijdens het huiswerk wat je terug hebt gekregen. Misschien tijdens de les dat je vragen kan opsturen naar hem is ook wel makkelijk. Voor de rest, ben ik zeer tevreden

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Duidelijke uitleg zowel schriftelijk als online. Tevens de ondersteuning van de online coach.

4/5
Excel 2016

De cursus is erg leerzaam. De opbouw in de cursus is goed en het huiswerk wordt snel nagekeken.

3/5
Basiskennis calculatie (BKC)

bij de eerste levering van de opleiding PDB moest ik veel aanpassen in de tekst van BKB. BKC heb ik opnieuw besteld zodat ik meer up to date ben voor een examen

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Flexibel in wijziging startdatum, cursusmateriaal is duidelijk (aantal woorden vermelden in opdracht zou wel prettig zijn!), correcties zijn voorzien van nuttige feedback (eerste maand werden de opdrachten sneller beoordeeld dan in de tweede maand), klantvriendelijk (vertraging ontvangst lesmateriaal, verzoek om 2e termijn eerder te mogen betalen om welkomstcadeau eerder te ontvangen, verzoek om wijziging betaalwijze).

5/5
Medewerker Administratiekantoor

Ik ben pas begonnen met de opleiding, tot nu toe bevalt het mij want je kan zowel digital als met je de verzonde lesmaterialen leren. Op je eigen tempo studeren en krijgt binnen korte periode je je huiswerk met een cijfer terug. Het portaal is ooo gebruikvriendelijk.

5/5
Budgetcoach

Ik vind het een erg leuke opleiding. Ik heb zelf MEAO bedrijfsadministratie gedaan (mbo niveau 4) en dit sluit daar prima bij aan. Lesstof is duidelijk en snelle feedback van de docenten.

4/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

Het is voor mij interessante lesstof.

3/5
Office 2016

Lessen soms erg moeilijk omschreven, lesboek is moeilijk te lezen door slechte druk!! En het zou fijn zijn als je via mail gewoon contact kunt hebben met docent.

4/5
Vwo wiskunde B

De stof is overzichtelijk beschreven met veel uitleg en oefeningen. Daarnaast worden de huiswerkopdrachten op tijd nagekeken.

3/5
Astrologie

Het gratis tablet van uw reclame is nog steeds niet afgeleverd. Verder vind ik het niet eerlijk dat u geen diploma,s geeft voor deze cursus Voor de rest ben ik wel tevreden. Vriendelijke groet ***

5/5
Medewerker Administratiekantoor

Ben erg tevreden. Had me studieboeken snel binnen. Krijg snel feedback van de leraren. Dus ben erg positief.

4/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Zo aan het begin ziet het er goed uit

4/5
Portugees voor beginners + gevorderden

Het lesmateriaal is makkelijk te begrijpen. Ik heb de optie met docent. Het is jammer dat je tussendoor buiten het huiswerk om geen contact op kunt nemen met de docent voor vragen en dat dit via het inleveren van de huiswerkopdracht moet.

4/5
Receptionist(e) / Telefonist(e)

De cursus is overzichtelijk en duidelijk. En de docenten zijn goed en professioneel.

4/5
Zakelijke Correspondentie Engels

De cursus was goed opgebouwd, van gemakkelijkere stof tot complexe stof. Daarnaast een relevante cursus, passend bij mijn vraag. Als verbeterpunt kan ik meegeven dat de stof verouderd is (1990, schrijven over een telex en ouderwetse gezegdes). Verder ook een prettige online leeromgeving.

5/5
Tekenen en Schilderen

Prima ervaring ook met docent

4/5
Uitvaartverzorger

Duidelijker de gehele inhoud van de cursus weergeven, voor het versturen van het lesboek controleren of alles klopt, in mijn geval was het niet zo. Is online aangepast maar daar heb ik niks aan gehad ik leer uit het boek. Verder bevalt het prima.

4/5
Reisadviseur

Cursus bevalt goed, prettig niveau, uitgebreiderere feedback bij ingeleverd huiswerk en voornamelijk de foute antwoorden zou prettig zijn

5/5
Medische Terminologie

Duidelijke cursus met veel informatie

5/5
Sociale Hygiëne

Prima cursus!!!

5/5
Praktische psychologie

Heel goed bevallen, duidelijke lesstof.

4/5
Eigenaar Schoonmaakbedrijf

ik doe de opleiding eigenaar schoonmaakbedrijf gaat goed alleen jammer dat het moeilijk is om vragen te stellen aan docent gelukkig gaat het goed .Het is lang geleden dat ik echt geleerd heb

3/5
Havo wiskunde B

Redelijk veel fouten in het cursus materiaal. Bij corrigeren huiswerk wordt het goede antwoord gegeven maar geen uitleg. Weinig contact mogelijkheden met de docent.

4/5
Gewichtsconsulent(e)

Overzichtelijk lesmateriaal, wat het leren een stuk prettiger en makkelijker maakt.

4/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

In het algemeen is het een zeer goede cursus. De zinsopbouw of het gebruik van woorden is niet altijd helemaal correct. Dit vind ik zeer opvallend voor een Nederlands cursus. Verder erg tevreden.

5/5
Fitness Trainer A Branchediploma

Ik ben nu een paar weken bezig met een opleiding van NHA. Ik kreeg mijn lespakket snel, inschrijven was goedkoper dan bij andere instanties, en het lespakket is lekker overzichtelijk. Helemaal top

4/5
Nagelstyling met Acryl

De producten bevallen goed. Wel miste ik producten die wel beschreven stonden in de boeken maar niet in het les pakket zaten. Een formulier toevoegen met eventuele benodigd heden die je zelf moet kopen zou fijn zijn.

4/5
Vwo wiskunde B

Ik ben tevreden over het studiemateriaal. Het zou hier en daar nog wat nagekeken kunnen worden, omdat er wat foutjes in staan, maar over het algemeen goed. Wat ik jammer vindt is dat ik geen optie heb gekregen om de cursus alleen online (dus niet op papier) te ontvangen. Ik ben ook erg tevreden over de snelheid waarmee het huiswerk wordt nagekeken.

4/5
Fotografie

Lessen zijn erg duidelijk en je krijgt snel je cijfers met antwoord

5/5
Excel 2016

Bevalt prima had al enige kennis van excel maar vanaf het begin leer ik nog steeds dingen bij en wordt ik zelfs handiger in het programma..

4/5
Gewichtsconsulent(e)

Het product bevalt me prima. Je kan zowel digitaal als vanuit de cursusmap de theorie je eigen maken. Digitaal inleveren van huiswerk werkt ook mooi. Ik mis alleen het eigenlijk contact met de leraar die mijn huiswerk nakijkt. Ik heb een full time dienstverband en en volg een fiscale opleiding voor mijn werk. Daarnaast nu via NHA opleidings gewichtsconsulent. Eind september moet ik weer lessen volgen voor mijn fiscale opleiding dus ik probeer nu zoveel mogelijk theorie tot me te nemen voor de nha opleiding. Ik sport ook nog redelijk veel dus ik heb best wel een strakke planning thuis. Ik wil ook weer niet te ver vooruit werken. Maar je leraar bijvoorbeeld een korte vraag stellen van wanneer denk je er aan toe te komen, dan kan i ker voor die tijd rekening mee houden. Dat is wat ik mis. Verder vooralsnog dikke prima alles. gr. ***

4/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Heldere en duidelijke online cursus. Huiswerk wordt snel nagekeken en snel retour met feedback. De leerstof van de les komt niet geheel overeen met het gevraagde in het huiswerk. Hopelijk komt de examenstof wel goed overeen!

4/5
Praktijkdiploma loonadministratie

Snelle levering, met een paar dagen de map al in huis. Om het toch wat persoonlijker te maken is het wellicht goed om in de toekomst even contact te hebben met je studiebegeleider die je even het eerste zetje kan geven. Op de site staan de modules in andere volgorde dan dat je het moet leren, daar zat bij mij even de twijfel.

5/5
Commerciële Teksten Schrijven

De studie is zeer uitgebreid en gaat ook de diepte in. Bovendien krijg ik goede en snelle feedback van mijn docent. Een echte aanrader. Ik heb al zoveel geleerd!

4/5
Populaire Elektrotechniek

Ben maar kort bezig met deze cursus en kan de geleverde lesstof met gemak aan. Wel mis ik wat uitleg in de lesstof bij bepaalde onderdelen zoals de schema’s. Dit maakt het huiswerk maken wat lastiger. Doe de opleiding populaire elektrotechniek.

5/5
Word 2007/2010

Voor analfabeten qua computer gaat de opleiding erg hard, maar de inhoud is mooi en duidelijk.

5/5
Houder administratie-kantoor

Ik ben tevreden met mijn opleiding omdat het goed te lezen en op te nemen is. De lessen staan duidelijk en begrijpelijk geschreven. De voorbeelden en oefenopgave zijn duidelijk en zorgen ervoor dat de tekst begrijpelijker wordt. Kortom een duidelijke en fijne manier om jezelf te ontplooien en ontwikkelen.

5/5
Criminologie

Ik volg een opleiding criminologie met behulp van een docent. Zodra ik mijn huiswerk indien krijg ik tijdig mijn cijfer en kan ik me weer richten op het volgende hoofdstuk. Daarnaast is het studenten plaza erg duidelijk en overzichtelijk en bij vragen vind ik altijd direct een antwoord. Over het boek en de werkmap en materiaal ben ik ook erg tevreden.

4/5
Basiskennis calculatie (BKC)

Duidelijke en begrijpelijke stof. Jammer dat niet de gehele stof in de oefenopgaves wordt behandeld maar dan wel in de huiswerkopgaven wordt meegenomen, geeft onnodige stress om alles goed te doen omdat je toch een goed cijfer wil halen. Communicatie met docent zou ook meer kogen zij dan alleen in de huiswerkopgaven vragen stellen, als ik een vraag heb over het huiswerk van hfd 2 moet ik dat in 3 vragen en als dat dan niet duidelijk is voor een van beide dan ook nog hfd 4 (en eventueel 5 hierbij betrekken) omslachtig en grote kans dat je dus het fout blijft doen in het huiswerk

4/5
Medisch Secretaresse

Het is een duidelijk en overzichtelijke cursus. Je kunt op een eenvoudige manier huiswerk indienen en dit wordt redelijk snel nagekeken zodat je weet welke fouten je hebt gemaakt.

4/5
Schoonheidsspecialiste Branchediploma

ik zou graag de boeken in kleinere maat ontvangen want kan je beter vast houden in de bed en lezen of mee te nemen op vakantie en de papieren van het boek mag wat mater zijn, dan kan je in de boek aantekeningen maken met een markeerstift of een pen.

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

De cursus is overzichtelijk opgezet met herhalingen, zodat je niet snel de onderwerpen vergeet. De huiswerkopgaven worden snel nagekeken en gecorrigeerd. En het meest waardevolle is dat je alles via internet kunt doen!

4/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Prettige en snelle correctie, Snelle afhandeling van praktische zaken. In het geschreven materiaal zit een aantal tik- of spelfouten. Verder zeer tevreden.

4/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Op zich alles goed geleverd en duidelijke uitleg. Echter veel taalfouten en dat in een cursus Nederlands foutloos spreken en schrijven.

5/5
Thuiskapper

Ik vind dat het allemaal goed beschreven staat zodat je op je eigen tempo alles mooi en netjes kan afronden

5/5
Spaans voor beginners

Duidelijk en makkelijk. De docent is vlot en nauwkeurig. Ideaal om thuis tussendoor te doen of als de kinderen slapen

5/5
Kinderpsychologie

De lessen sluiten goed op elkaar aan. Het is alleen het begin en ik heb al zo veel van geleerd!

5/5
Parapsychologie

Het is een cursus die exact aansluit bij hetgeen ik hierover wilde weten en waardoor ik me nog verder kan verdiepen in de onderwerpen met veel bijbehorende informatie over boeken ed.

5/5
Excel 2016

Prima progamma

5/5
PDB compleet

Tevreden met de cursus. Korte duidelijke hoofdstukken.

5/5
Bloemschikken

De cursus is duidelijk en overzichtelijk en de docente snel met nakijken van de lessen en cijfer geven ik vind het top

3/5
Excel 2013

Er staan enkele fouten in de lesstof, dit zorgt vaak voor verwarring en vertraging van het studieproces.

5/5
Excel 2016

Goede opleiding voor exact online, je kunt er meteen mee werken. De excell cursus idem dito. Ook een pluspunt dat de cursus ook op papier aangeboden wordt, zodat je direct de lessen kunt doen. Ga zo door.

3/5
Engels voor beginners + gevorderden

Het is echt heel goed te begrijpen voor iedereen. Ik begon echt bij niveau “slechter dan slecht”. Maar alles werd goed uitgelegd.

5/5
Schoonheidsverzorging

Tot nu toe zeer tevreden👌🏼

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Deze opleiding bevalt mij super.. Ik brn nog maar twee maanden bezig maar tis de perfecte opleiding voor mij.. Alles in men eigen tempo dus goed te combineren met men baan en fulltime moeder zijn..!!

5/5
Excel 2016

Alles in 1 keer geleverd duidelijkoverzicht van de lessen

4/5
Illustratief Tekenen

Fijne leerstof met duidelijke uitleg. Huiswerk is ook snel nagekeken voorzien van uitleg.

5/5
Manicure

Ik vind de producten super!!

5/5
Cateraar

Ben goed tevrede kreeg alles heel snel binnen en kreeg binnen een dag al andwoord en cijver op mijn huiswerk goeie service

5/5
Commercieel Medewerker Binnendienst

Ik heb al een aantal lessen gemaakt en ingestuurd, word zeer vlot nagekeken. De inhoud van de cursus is prima, heb er al veel van geleerd.

5/5
JavaScript & jQuery

Mooie aanvulling op mijn cursus Webdesign. Deze cursus gaat dieper in op Javascript en jquery.

3/5
Elementaire belastingkunde

De stof is erg droog.

5/5
Chauffeurs-opleiding Goederen-vervoer (CCV)

Lesmateriaal zeer compleet en duidelijk. Huiswerk correctie snel en leerzaam.

3/5
Medische kennis Anatomie, Fysiologie en Pathologie

In het cursusmateriaal staan wel veel tekstuele fouten: Dubbele zinnen waardoor verwarring kan ontstaan. Woorden aan elkaar vast die los horen b.v. deappel ipv de appel Soms Is de tekst op papier verwarrend, maar als je dan in de digitale versie kijkt, staan de zinnen of woorden wel op de juiste plek bij een plaatje en dan is het duidelijker. Soms is bij een vraag aan het eind van een hoofdstuk het antwoord anders verwoord/omschreven dan in de tekst van de cursus wordt uitgelegd, waardoor je gaat twijfelen wat of nu juist is.of zijn dingen niet behandeld in het lesmateriaal. Ik zoek vaak nog dingen na op internet.

4/5
Basisopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

Het is interessante leerstof en uitgebreid maar de begeleiding is minimaal.

4/5
JavaScript & jQuery

prima!

4/5
Vrij Tekenen

Best leuk om een tablet te krijgen bij een cursus . Toppie !!

5/5
Stressmanagement / Stresshantering

Erg leuke cursus waar je idd veel van opsteekt :) Bevalt tot nu toe prima

5/5
Praktijkdiploma loonadministratie

Tot nu toe bevalt het product goed. Lesstof is redelijk duidelijk. In de gedrukte versie zitten alleen wel redelijk wat spelfouten.

4/5
Criminologie

Het is een overzichtelijke cursus waarbij alle basis zaken op HBO niveau worden aangeboden. Zou er alleen voor pleiten dat men op de website aangeeft hoeveel deze cursus waard is qua EC'n als deel van een bepaalde HBO studie en ook koppelen aan andere verwante vakken zoals vb de NHA cursus strafrecht op HBO niveau of iets nieuws zoals integrale veiligheid.

5/5
Duits voor beginners

Duidelijke lessen, huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
Nagelstyling met Acryl

De producten bevallen goed. Je krijgt er van alles bij wat je nodig hebt.

4/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

In hoofdstuk 3 stuitte ik op een fout. Uit de reviews blijkt dat andere cursisten ook wel eens een foutje tegenkomen. Zeker nu de cursus inhoudelijk verdiept, zou het fijn zijn als dit al bij de downloads wordt meegegeven (dus een herschreven stuk tekst o.i.d.).

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Cursus is goed opgebouwd en er staan veel handige tips in.

5/5
Medewerker Personeelszaken

Goede uitleg en makkelijk te leren

4/5
Binnenhuisarchitectuur

Tevreden, beetje updaten naar 2018

5/5
Rekenen

Het is overzichtelijk en duidelijk, genoeg oefenstof en duidelijk informatie terug na het inleveren!

4/5
Logistiek Management

Is prima in orde.

3/5
Engels voor gevorderden

De lessen zijn goed te volgen en goed uitgelegd, maar de teksten van de Engelse les zijn erg ouderwets. Mag wel wat moderne worden, maakt het een beetje ongeloofwaardig. Ik heb nog niet alle lessen gehad, maar denk dat het gemaakt is een tijd dat internet en mobiele telefoons nog niet bestonden, waardoor je alle woorden op digitaal gebied (nog steeds) niet leert. Bij het nakijken ontbreekt uitleg over de gemaakte fouten.

5/5
Duits voor beginners + gevorderden

Goed

5/5
Kinderpsychologie

Een zeer leerzame studie die je in korte tijd veel nieuwe dingen leert. Makkelijk te combineren met werk. Een zeer vriendelijke docent waar je bij terecht kunt met eventuele vragen. Het huiswerk wordt ontzettend snel nagekeken. Enig minpunt vind ik wel dat er maar weinig huiswerkopgaven zijn en dat er geen open vragen in worden gesteld. Maar al met al een hele interessante studie. Een echte aanrader voor wie geïnteresseerd is in kinderpsychologie.

5/5
Weddingplanner

Het is handig dat ik de leerstof op papier krijg zowel als op de computer.

5/5
Massage

Duidelijk alles

4/5
Havo wiskunde B

Zie servicebeoordeling.

5/5
Arabisch voor beginners

Kwaliteit/prijs verhouding is zeer goed. Ik was verrast te zien hoe de cursus in elkaar steekt. Heel overzichtelijk. Het lesmateriaal is prima, het feit dat ik overal kan inloggen maakt het erg toegankelijk. Kortom, ik ben heel blij met mijn keuze voor het NHA.

5/5
Kinderpsychologie

Superleuke leerstof & herkenbaar voor mij omdat ik tevens de opleiding pedagogisch medewerker volg.

5/5
Bloemist

Goede map! Duidelijk en netjes