Menu
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

3/5
Projectmanagement

De eerste keer een cursus gevolgt bij NHA bevalt tot nu goed en nog bezig met de cursus

5/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Leuke opleiding, met duidelijke uitleg. Huiswerk wordt snel nagekeken met duidelijke feedback zodat je ook gelijk verder kan. Ik zou NHA zeker aanraden.

4/5
Photoshop

cursusstof is helder en duidelijk uitgelegd. Duurt wel lang voordat je cijfer terug krijgt. Wel heldere feedback!

5/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Je doet de cursus in je eigen tempo, krijgt heel snel de correcties terug. Prima!

4/5
DJ & Muziekproducer Worden

Contact met docent zou wat optimaler mogen.

4/5
Werkvoorbereider

Kan op dit moment geen goede beoordeling geven , ben nog steeds bezig met de cursus Excel2019., daarom nog niet begonnen met de cursus werkvoorbereiding ,maar zal binnenkort starten.

5/5
Voedingsleer

Goede service. Fijne manier waarop de studie wordt aangeboden. Studie is goed te volgen. Huiswerk wordt snel nagekeken. Is goed te combineren met mijn werk. Fijn om de cursus ook op papier te hebben, ik vind dit het prettigst werken. Het bevalt mij prima, heb de aanvulling op voedingsleer (gewichtsconsulent) nu ook besteld.

5/5
AutoCAD

Simpele manier om het programma te leren. In je eigen snelheid en tijd.

4/5
Havo Rekenvaardigheid 3F

Duidelijk lessen met goede variatie.

5/5
Alles over de Hond

Een erg fijne, duidelijke cursus. Alles staat duidelijk uitgelegd en de begeleiding is erg fijn. Echt alle informatie komt aan de orde.

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Het is nog te vroeg om goed te kunnen oordelen over zoveel lessen, maar de eerste lessen geven je op een makkelijke en praktische manier kennis van een nieuwe taal.

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

Ik heb geen advies, ben gewoon tevreden. ***

4/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Sport & Voeding

Wat ik erg fijn vind aan NHA opleidingen, is dat ze super overzichtelijk zijn. Je vindt alle informatie, gegevens, opdrachten etc snel terug. Ook word je telefonisch of per mail goed geholpen. Als ik een advies mocht geven zou ik nog wat extra oefenopdrachten/examens toevoegen aan de theorie :)

5/5
Sociale Psychologie

Een leuke en leerzame cursus. De lesstof wordt ook duidelijk uitgelegd.

4/5
Vwo Maatschappijleer

Ik ben nog maar net begonnen maar opbouw van lessen zijn duidelijk en nodigt uit om te studeren

5/5
Sociale Psychologie

Leuke en leerzame studie. Erg fijn dat je uitgebreide feedback krijgt op je huiswerk van de docent.

5/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Een interessante cursus. Is weinig stampwerk maar gaat veel meer over hoe de cursist tegen dingen aankijkt. Bijvoorbeeld over de dood, stress en bepaalde therapieen. Verder behandelt het ook heel veel natuurlijke geneeswijzen, nooit geweten dat het er zo veel zijn! Ik vind het een leerzame cursus die mijn kijk op dingen verruimd heeft.

5/5
Houder Administratiekantoor

Ik heb gekozen voor een opleiding met ondersteuning, prima geregeld, huiswerk wordt snel nagekeken, duidelijke feedback

5/5
Jongerencoach

Ik vind zeer interessante leerstof

4/5
Kinderpsychologie

De cursus was makkelijk te volgen en geeft een mooie basis in de kinderpsychologie. De informatie gaat niet heel diep en per les zijn er maar 2 huiswerkopdrachten, die vlot werden nagekeken. Ik was in 6 dagen door de cursus heen. Ideaal dat je zelf kan bepalen wanneer je studeert en hoe lang je erover doet. Zeker een aanrader als je meer wil weten over kinderpsychologie, vooral als je nog geen voorkennis hebt.

5/5
Basisopleiding Apothekersassistent

Het is een super leuke opleiding en de begeleiding is ook super!!!

4/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Ik vind de boeken taaie leerstof om door te komen dit kan volgens mij ook anders.

5/5
Medisch Secretaresse

Word netjes verstuurd. Lessen zijn duidelijk en de leraren geven goeie feedback

5/5
Stressmanagement / Stresshantering

Mijn eerste thuisstudie van NHA bevalt zeer goed. De lesstof vind ik zeer duidelijk. Er zit een duidelijke opbouw in de lessen. Ook kijkt de docent snel na, heeft ze goede feedback en kan je haar altijd vragen stellen. De ene les is wat langer dan de andere en dan vind ik de tijd van 3 uur per les wat aan de krappe kant, maar dat is wellicht persoonsgebonden. De cursus zelf is inhoudelijk voor mij precies wat ik nodig heb en wat ik ervan verwacht. Twijfel je om te beginnen, doe de proefles, dit is namelijk ook les 1 uit de cursus, dus dan krijg je een goed en duidelijk beeld van de cursus!

4/5
Elektronica voor Beginners en Gevorderden

tot nu toe een prettige cursus. het zou wel prettig zijn als je iets directer met je leraar contact kunt hebben. het huiswerk wordt vlot nagekeken en van commentaar voorzien. zoals met alles moet je even je draai vinden hoe het een en het ander functioneerd.

4/5
Nederlandse Gebarentaal

Ik vind het een erg mooie opleiding, al had ik graag iets meer uitleg gehad over het eenvoudig filmpjes maken en doorsturen. En de opleiding gaat heul snel haha. Maar komt goed, ik moet zelf ook weer in de studiemodus komen.

5/5
Taxichauffeur (CCV)

Beste heer, mevrouw, Ben pas een 2-tal maanden bezig met deze opleiding. Tot nu toe heb ik voldoende zelf discipline weten op te brengen om elke week mijn lessen te bestuderen en het bijhorende huiswerk in te dienen. Krijg snel mijn huiswerk nagekeken terug. Ik heb verder geen klachten en ben tot nu toe erg tevreden. Ik ben wel benieuwd wat er is blijven hangen van alle voorgaande lessen nadat ik mijn laatste lessen zo dadelijk doorgewerkt heb. Het herhalen en het maken van opgaven uit het oefenboekje zal m.i. echt nodig zijn. M.v.g. ***

4/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Het is een interessante opleiding waar ik veel van leer, ook het leren zelf via de p.c . Dit is soms wel voor mij verwarrend omdat er 2 opleidingen in het boek staan 1 voor thuis cursus en een voor de klasilokale opleiding. Maar ja dat is mijn leer proces.

4/5
Planner Wegtransport

Een goede opleiding met een ervaren docent. Veel diepgaande theorie en goede praktijkvoorbeelden. Opleiding is anders opgebouwd dan b.v. logistiek medewerker (o.a. langere hoofdstukken).

5/5
Fit en Gezond Leven

De cursus die ik momenteel volg ervaar ik als goed het sluit goed bij mijn intresses en vorige studies aan, ook heb ik er wat aan in mijn dagelijkse werkzaamheden.. Ook de begeleiding erbij ervaar ik als goede steun. 1 Opm: Ik zou het fijn vinden als ik rechtstreeks kan mailen naar mijn studie begeleider .Ik begrijp dat dit onmogelijk is daar hij/zij vele cursi ten zal hebben.

5/5
Bedrijfskunde MER

Prima stof en je leert veel

5/5
Vwo Wiskunde A

Ik vind elke les begrijpelijk en logisch opgebouwd. De begeleiding is leerzaam en het huiswerk is supersnel nagekeken en dat werkt heel stimulerend.

5/5
Verkoop in de Drogisterij

Erg interessant maar wel pittige onderwerpen. Je komt een hoop te weten.

4/5
Bloemschikken

Ik vind het tot nu toe een super leuke opleiding. Misschien dat ik aan het eind 5 sterren geef

4/5
Cyber Security

Goeie opleiding

5/5
Stressmanagement / Stresshantering

Het is interessant, doet je nadenken van verschillende kanten. Het helpt om de dagelijkse stress te herkennen en leert je hier inzicht in te krijgen

5/5
Wereldgodsdiensten

Leuke en informatieve cursus wereldgodsdiensten voor de eigen en sociale ontwikkeling. Bovendien moedigt de lerares aan met leuke en persoonlijke comments.

5/5
Speltherapie

De cursus bevalt me heel erg goed.Hij is heel goed geschreven en ik leer weer andere onderwerpen als in een andere cursus over Creatieve Therapie.die ik eerder heb gedaan. Ik kan de cursus echt aanbevelen.

3/5
Python

Ik ben eerlijk gezegd een beetje teleurgesteld in de opleiding. Er staat een heleboel in maar nogal chaotisch en ik vind dat je teveel moet terugkijken naar wat er in het voorliggende deel is gebeurd. Dat moet je dan weer meenemen naar het nieuwe gedeelte en daar weer zien in te passen, Ik had verwacht dat er meer uitgelegd zou worden.

5/5
Leefstijlcoach

Ik ben heel tevreden over de studie, alles wordt duidelijk uitgelegd via de site en studieboeken. Ook kan je alles in je eigen tijd doen wat ook heel fijn is.

5/5
Eigen Massagesalon Starten

De cursus is super leuk en leerzaam. Met Sportieve groeten, ***

4/5
Webdesign

Duidelijk, stap voor stap, breed. Ben er erg blij mee. De cursus kan natuurlijk niet alles behandelen, eventueel een verwijzing naar andere cursussen of waar je dan wel de info kan halen zou soms ook fijn zijn.

4/5
Populair Computergebruik met Windows 10 / Office 2019

Vind het een goeie cursus,maar moet er wel echt mijn best voor doen,valt nog niet mee,zeker online,en zeker als alles de eerste x is,allemaal gebarentaal voor mij,maar komt goed,aldoende leert men,gr ***

5/5
Hoger Management

Het is een zeer praktische opleiding waarbij je de geleerde stof meteen kan toepassen op een casus. Ook onderwerpen uit de voorgaande hoofdstukken is hierbij nodig, waardoor je de theorie direct leert in te zetten en te gebruiken!

5/5
Copywriter

Ik vind de cursus uitgebreid en de opdrachten zijn goede manieren om te oefenen met opdrachten die je in de praktijk tegen zal komen.

5/5
Nagelstyling met Acryl

De opleiding is heel duidelijk, alles wordt goed omschreven en duidelijk gemaakt met foto's/filmpjes. Als iets niet duidelijk is kan je altijd alles vragen aan je docent, die geeft doorgaans snel antwoord. Kortom: ik raad het zeker aan!

5/5
Gitaar

Ik ben ontzettend tevreden. Het is erg overzichtelijk, huiswerk is makkelijk ik te sturen en je kan het op je eigen tijd doen. Kortom, geweldig!

4/5
Certificaat Beveiliging B

Duidelijke les stof en snel antwoord ldocent

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

De opleiding die ik volg vind ik super leuk en spannend om te doen. Ik heb er geen spijt van dat ik voor jullie heb gekozen, zou wel goed zijn als er af en toe online even wordt mee gekeken als alles goed verloopt. Vind die Facebook forum ook top gaan jullie zo door

4/5
Vwo Engels

Ik ben nog tekort bezig met de opleiding om een juiste beoordeling te geven.

4/5
Vmbo Engels

Ik ervaar de opleiding goed.

5/5
Vmbo Wiskunde

Vooral het retourneren van het huiswerk gaat supersnel …. Erg fijn …. Heb ik ook wel eens anders meegemaakt….!!

4/5
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

De cursus gaat goed, het is soms wel uitdaging maar dat hoort erbij! Het huiswerk wordt altijd heel snel na gekeken en soms komt daar nuttige feedback bij, indien nodig. Dat is heel leerzaam.

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Ik had wel meerdere hoofdstukken over het begeleiden van kinderen/jongeren willen zien. Bijna alle rouwende volwassenen hebben ook met kinderen te maken en de manier van begeleiden hangt heel erg af van het feit of er kinderen bij betrokken zijn. Dat had voor mij een groter aandeel mogen hebben.

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Ik ben zeer tevreden, noten leren lijkt lastig, maar daarom is het ook een leer proces en tijd nemen. Liever 1uur oefenen dan 3uur achter elkaar.

4/5
Vertegenwoordiger

Lesstof is prettig opgebouwd en makkelijk te volgen voor thuisstudie

4/5
HOV Horeca Ondernemer

Zeer prettig, goed onderwijs in een rustig tempo. Terug koppeling met docent ook aangenaam.

5/5
Rouwbegeleiding

Een zeer interessante en leerzame cursus met veel praktijkvoorbeelden. Dit maakt het makkelijker om de theorie in de praktijk te zien. De lessen zijn praktisch ingedeeld en de docent is erg fijn en supersnel met de beoordeling en feedback.

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Inhoudelijk goede cursus; snelle controle van het huiswerk; goede aanvullende zaken zoals audio bestanden die door native speakers zijn ingesproken.

5/5
SketchUp (3D-tekenen)

Allemaal duidelijk uitgelegd, de leraar is bereid om te helpen al met al erg blij met mijn keuze

5/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Mooie opleiding,duidelijke uitleg!

4/5
Office 2019

De focus van de cursus lag vooral op word, ik had graag aan alle office applicaties evenveel aandacht besteed.

4/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Goede begeleiding en huiswerk snel nagekeken. Top. Overzichetlijk

4/5
Vwo Natuurkunde

Goede opgebouwde structuur, dus de op opvolging van hoofdstukken is logisch.

4/5
Scribus / Indesign

Graag met ander cursisten dingen kunnen delen

5/5
Office 2019

Ik ben tevreden, omdat de inhoud van de cursus goed te begrijpen is, en de docent geeft snel antwoordt .

4/5
Zweeds voor Beginners

Goed te doen, mogelijk om snel dingen op te pakken en fijn dat de docent zo snel je huiswerk nakijkt!

5/5
Indonesisch voor Beginners

Omdat ik al 16 jaar spreekervaring heb om de Indonesische te leren, namelijk van 2005 tot 2021.

5/5
Taarten Maken

Everything went good so far 😄 happy

4/5
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

Een goede en volledige cursus. Wel lastig om vragen te stellen aan docenten, zou fijn zijn als hier een aparte chat o.i.d. voor geregeld kan worden.

5/5

De cursus receptioniste/telefoniste heb ik in het verleden ook gevolgd bij de NHA. Ik wilde mijn kennis weer opfrissen en heb deze cursus opnieuw bij de NHA aangevraagd. De cursus is helemaal aan deze tijd aangepast. Het huiswerk wordt snel nagekeken. Ik hoef er nooit lang op te wachten, wat ik zeer waardeer. Enthousiaste docenten die hun kennis met grote inzet aan jou door willen geven. Ik ben een zeer tevreden cursist van de NHA. Het verrijkt mijn leven!

4/5
Elementaire Belastingkunde

Inmiddels 8 lessen onderweg. Het geheel is tot nu toe zeer theoretisch en wordt pas praktisch bij de opgaven. Ik snap dat je een bepaalde basis nodig hebt maar in de afgelopen lessen lijkt het soms wel alsof het geschreven is voor de salarisadministratie. Aan de andere kant verwacht ik dat alles straks juist samenkomt en dat je daardoor beter onderlegd raakt en bent. Ik heb in ieder geval zin in het vervolg, dat tot nu toe in tijd prima te doen is.

5/5
Stervensbegeleiding

Het materiaal ziet er goed uit en de inhoud is interessant. De lesstof is begrijpelijk geschreven en de begeleiding van de docent is goed en ´persoonlijk´.

4/5
Elektrotechniek

Tot nu toe is de stof erg duidelijk en ook de vragen zijn goed te doen op enkele vragen na.

5/5
Medisch Secretaresse

De opleiding medisch secretaresse is een opleiding die ik naast mijn werkzaamheden als verzorgende-ig goed kan volgen. Het goed inplannen voor het leren en huiswerk maken. Huiswerkopdrachten worden snel nagekeken en beoordeeld met een schrijven erbij. Ik en blij dat ik voor deze studie gekozen heb.

4/5
Office 2019

het leest gemakkelijk

5/5
Fietsenmaker

De cursus is overzichtelijk. En de lessen worden netjes op tijd nagekeken en netjes op de mail gezet door Justin. Ben hier zeer tevreden over. Ben anders gewend bij de concurrent waar ik steeds moest bellen. Waar ik dus niet meer kom.

4/5
Grafisch Vormgever

Het is een goede opleiding want ik leer er veel van. Alleen sommige onderdelen vraag ik mij af of dat niet te oud is. Dat er inmiddels nieuwere mogelijkheden zijn. Verder krijg ik heel snel uitslag van mijn opdrachten met uitleg van de leerkracht over mijn cijfer.

5/5
Medewerker Personeelszaken

Ben zeer tevreden! Tot nu toe😊

5/5
Italiaans voor Beginners

Buono

5/5
Mindfulness

Goede opzet en veel mogelijkheid om te commununiceren en contact te leggen met medecursisten.

5/5
Vakdiploma Drogist

Super interessant maar best wel pittig ....en een snelle feedback van het huiswerk ....top!

5/5
Office 365 voor Windows

De studie is echt professional en heel duidelijk👍

4/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Ik ben eigenlijk te kort bezig om een goede mening te vormen over de opleiding zelf. Ik heb net 5x huiswerk ingeleverd. De site is duidelijk. Huiswerk word redelijk vlot nagekeken. Ben benieuwd naar het eerste examen. Maar dat duurt nog even.

5/5
Criminologie

Het is een hele leerzame en interessante cursus. Ik doe de cursus met veel plezier en zie het als een goede aanvulling op mijn afgeronde studie Forensisch Onderzoek.

5/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Kind & Voeding

Ben nu ongeveer twee maanden bezig met deze studie. Bij Gewichtsconsulente denk je al gauw aan informatie over de voeding. Maar deze opleiding is zoveel meer dan dat. Je leert eerst over het menselijk lichaam en de werking van bepaalde voeding in ons lichaam. Dat maakt het zoveel interessanter en je wordt bewuster van wat je in je mond stopt. En dat is precies de bedoeling. Soms is het daardoor ook best lastig vanwege de medische termen ,maar goed te doen.

4/5
Office Management

Het valt me mee ik kan het ook. Ik mis wel bij echte vragen de uitleg. Je krijgt een herkansing maar feedback ontbreekt.

3/5
Contentmarketing

Vind het enorm veel leerstof per les. Ik heb ervoor gekozen om bij het NHA een studie te doen omdat ik dan op mijn eigen tempo kan leren. Voor mij had de inhoud van de lessen meer uitgespreid mogen zijn zodat je alles beter tot je kunt nemen. Verder fijne studie, duidelijk en snel feedback!

5/5
Vwo Wiskunde B

Cursusmateriaal is goed en zeer duidelijk. Snelle respons van docent. Soms verwarrend als er opdrachten tussen zitten waar kennis voor nodig is die nog niet aan bod is geweest.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

De cursus vind ik heel erg leuk en boeiend om te doen. De informatie is uitgebreid met ook extra informatie die te vinden is op websites. De opdrachten zijn ook heel mooi en verdiepend. De opdrachten over eigen verlieservaringen zijn helpend en helend. Zo heb je alle informatie bij elkaar en door de opdrachten raak je er meer in thuis en groeit het vertrouwen.

5/5
Vwo Wiskunde A

De docent had mijn huiswerk binnen ongeveer 30 minuten al nagekeken. Ook is de stof duidelijk en sluit het op elkaar aan!

4/5
Kwaliteitsmanagement

Ik vind de cursus, de methode en het lesboek incl. de online licentie erg duidelijk en prettig ingedeeld. Mijn persoonlijke coach houdt me scherp wanneer ik even te deuk ben en mijn docent beoordeelt snel, duidelijk en geeft extra informatie wanneer hij dit nodig acht. Ik heb er een tijdje over getwijfeld of ik deze opleiding daadwerkelijk zou kunnen combineren met mijn baan, maar de belofte dat je zelf je tijd mag indelen is ECHT waargemaakt! Dankjewel NHA voor deze mooie kans!

5/5
Office 365 voor Windows

Heldere lesstof en opdrachten

5/5

Ik ben tevreden omdat er goed mee te werken valt en het duidelijk uitgelegd wordt. Wél zou ik het heel prettig vinden als je tussentijds contact kunt opnemen met een coach als je tijdens je les ergens tegenaan loopt, waar je vragen over wilt stellen en niet alleen maar bij het insturen van je huiswerk.

5/5
Kunstgeschiedenis

Ik ervaar de cursus als zeer leerzaam. En gelukkig levert NHA ook nog steeds de papieren versie. Vanuit de papierenversie leert het wel iets gemakkelijker dan digitaal.

5/5
SketchUp (3D-tekenen)

Heel leuk. Helaas lastig om tijd in te plannen voor mijn studie. Duidelijke instructies en mijn eerste 10 sinds lange tijd weer gehaald.

4/5
Dierenverzorging

Tot nu toe vind ik de cursus leuk en leerzaam om te volgen

4/5
Planner Wegtransport

Ik ben natuurlijk nog niet zo lang bezig maar tot nu toe bevalt het prima

5/5
Management Assistent

Een hele leuke opleiding !! De lesstof is goed te doen en de begevan de docenten is

5/5
Certificaat Beveiliging C

Makkelijke goed uitgewerkte leerstof, feedback docent proima/perfect

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

De docent reageert snel en geeft goeie tips over de stof! De curses werkt eenvoudig en makkelijk te volgen (zelfs al wordt het een beetje moeilijk). Het is eenvoudig in je eigen tijd te volgen en de curses geeft je alle materialen om goed de taal te leren. Bijvoorbeeld door luister fragmenten.

4/5
Basisopleiding Rechten met Strafrecht

Ik vind het veel stof voor een cursus van een half jaar. Na elke les huiswerk, 4 examens en 2 opdrachten. Misschien moet er toch langer voor staan. Het is zeer interessant, maar wel pittig als je totaal geen achtergrond hebt op dit vakgebied zoals ik.

3/5
AutoCAD

De curcus informatie is duidelijk en gemakkelijk te volgen in het geschatte tijdsbestek. alle materialen zijn compleet en de portal werkt gemakkelijk

4/5
Basisopleiding Verpleegkundige

Het is een hele interessante cursus die aansluit bij mijn huidige werk. Helder van opzet. Ik snap alleen niet zo goed waarom je pas na een paar weken kunt inloggen in de online omgeving. Ik was in mijn leerstof al veel verder en moest toen weer terug in de leerstof, wat vervelend was. Maar verder ben ik erg tevreden!!

4/5
Tuinarchitectuur

beste, de cursus is overzichtelijk opgesteld en zeer ruim aan informatie die ik kan toepassen op mijn eigen tuin . Ik vind het alleen moeilijk om extra uitleg te vragen als ik tijdens een hoofdstuk ergens tegen aan loop ! Ik probeer nu mijn vragen mee op te sturen bij de ingeleverde opdracht van vorig hoofdstuk . Maar dit werkt voor mij toch moeilijk , het zou voor mij interessant zijn als ik mijn vragen rechtstreeks naar mijn docent kan doorspelen al voor ik mijn opdracht indien . M.V.G ***

4/5
Webdesign

Cursus is goed opgebouwd, duidelijke uitleg en makkelijk te volgen.

4/5

Ik ben erg tevreden met de cursus, je kan in je eigen tempo studeren. Ik ben zelf nog maar net begonnen en ben nog niet echt lastige dingen tegengekomen.

4/5
Wereldgodsdiensten

Het is interessant en soms pittig zoals hoofdstuk ethiek! Wel staat er in de eerste les een verkeerde naam. Er wordt geschreven E B Taylor maar dit staat op internet als Tylor en bij deze naam zoeken kwam ook bij zijn theorie. Dit gaat over verlaten van de ziel. Verder vind ik fijn dat er bij namen voorletters worden vermeld. dat is makkelijker op te zoeken wanneer deze persoon leefde.

5/5
Reiki

Leuke opleiding. Zet me aan het denken door de handgrepen die geboden worden, toe te passen. Kost me wat moeite om te onthouden, maar daardoor er wel beter mee bezig. De teksten ,, Maak je geen zorgen, maak je niet boos, wees dankbaar, werk met toewijding en wees vriendelijk zijn fijn om gedurende de hele dag op gewezen te worden als ik me ergens boos over maak of door deze corona tijd , sneller geïrriteerd ben. Verder hele mooie beleef momenten.

5/5
NLP

Een prettige cursus, je leert veel hoe je dingen kunt doen en veranderen in het dagelijks leven. Een goede docente met leuke feedback, een aanrader om meer van jezelf te leren.

5/5
Stervensbegeleiding

De cursus is leuk om te doen en zeer interessant.

5/5
AutoCAD

Het is een mooie en een duidelijke opleiding

5/5
Frans voor Gevorderden

Heldere inhoud van de lessen. Aantrekkelijke structuur.

4/5
Webdesign

Aan de cursus heb ik weinig aan te merken. Wel vind ik het enorm vervelend dat ik elke keer nu gebeld wordt door de nha omdat ik een proefles had aangevraagd voor een eventuele volgende cursus

5/5
Loopbaancoach

Nha is een perfecte plek om te studeren ik raad het iedereen aan !

3/5
Gitaar

Leuke cursus, echter is het lastig om vanuit een boek en geluidsfragmenten je de stof eigen te maken. Dit komt door de niet altijd heldere plaatjes. Wellicht een optie om online filmpjes toe te voegen over bijv: hoe houdt je je linker hand, hoe druk je je vinger op de snaar in een specifiek vak etc. Een ander lastig iets vind ik dat je relatief snel noten moet kunnen lezen.

5/5
Tekenen en Schilderen

Ik doe de cursus tot nu toe met heel veel plezier. Ik vind de syllabus goed , helder en van het goede niveau. De oefeningen vind ik tot nu toe allemaal zinvol. Ze zijn soms wat schools maar het gaat om 'practise makes perfect'. Ik waardeer zeer de feed back die de docent me telkens geeft.

4/5
Eigen Kledingzaak Starten

De opleiding was erg duidelijk en leerzaam. Ik heb echt veel geleerd en mijn kennis uitgebreid. Mijn studiebegeleider was ook duidelijk in beoordelen en snel met nakijken wat heel fijn was.

4/5
Aquarelleren

Bij thuisstudies heb je zelf de regie over je planning. Zo ervaar je minder druk. Wel is enige zelfdiscipline een vereiste. Het digitaal opsturen van het huiswerk is echt perfect. Geen gedoe met enveloppen etc. En je heb snel een reactie van je studiebegeleider.

4/5
Medisch Secretaresse

Het is een fijne studie om te volgen zowel digitaal als papier krijg je de studie thuisgestuurd. Ook is het prettig dat alles hard op voorgelezen kan worden zodat je het beter kunt onthouden. Huiswerkopdrachten worden erg snel nagekeken!!

5/5
Jongerencoach

Opleiding is goed te doen. voordeel bij NHA is je kunt ook nog eens vraag aan docent stellen.

5/5
Loopbaancoach

Tot nu toe tevreden. Leuke lesstof en combi van online en boek leerstof. Snel resultaat op inleveren opdrachten

5/5
Leefstijlcoach

Zeer interessant en ik kan het goed toepassen op mijn werk.

4/5
Frans voor Gevorderden

De cursus voldoet aan mijn wensen. De snelheid van nakijken en het commentaar dat mijn leraar geeft op mijn huiswerk is zeer goed! De nummering van de lessen loopt vanaf les 37 niet meer gelijk met de nummering van de lessen in de mediatheek. De nummers verspringen opeens 17 plaatsen. Verder is het heel irritant dat ik een mp3-bestand instuur, maar dat dat bestand niet bij mijn leraar aankomt.

5/5
Dierenartsassistent

Duidelijke leerstof en wordt snel nagekeken.

5/5
Bedrijfskunde MER

Goed opgebouwde opleiding. Prima zelfstandig te volgen. Goed leesbaar en duidelijk materiaal. Snelle reactie van docent.

5/5
Bedrijfskunde met Leiderschap

Het is niet zo dat ik helemaal niets weet van leiderschap. Ik merkte echter aan mijzelf dat toch de behoefte kreeg meer er vanaf te willen weten. Ik wil graag mijn vaardigheden verbeteren ten aanzien van leidinggeven. Deze opleiding van NHA sluit hier perfect op aan. De opleiding is erg interessant, heeft een prettig niveau en de docent kijkt heel snel je opdrachten na.TOP!

5/5
Fietsenmaker

Zeer tevreden met deze studie! Mooi en overzichtelijk lesmateriaal. Goede feedback van de huiswerk docent. Ook snel nagekeken trouwens!

4/5
Office 2019

Ik ben erg blij dat ik deze cursus kan volgen. Ik steek er veel van op maar zie ook dat sommige onderdelen wat meer uitleg nodig hebben. Dat geef ik dan aan als ik mijn huiswerk in stuur en dan krijg ik die uitleg ook. Kortom, ik ben erg tevreden over deze cursus en kan hem iedereen aanraden!

5/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Ik ervaar als een hele leuke opleiding. Vol met veel uitleg. De begeleider is duidelijk. De opmerkingen bij elke ingeleverde opdracht zijn duidelijk, ook met een uitleg.

5/5
NLP

de lesstof is interessant, toegankelijk en goed te volgen, huiswerk indienen is super makkelijk en ik krijg elke keer heel snel een duidelijke feedback.

5/5
Inkoper

Het is een zeer duidelijk en goed opgebouwde opleiding. Voor iedereen aan te raden!

3/5
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Er wordt niet altijd goed uitgelegd om de opgave te maken. Vaak is extra studie en internet nodig om de opdrachten juist te kunnen maken

5/5
Aquarelleren

Ik ben erg tevreden met de opzet van de cursus - die is gedegen en alle onderdelen komen aan bod. Ook de begeleiding van de docent is prima.

3/5
Aquarelleren

Het handboek is wel goed en systematisch samengesteld ! De huiswerkverbeteringen zijn goed. Een "geschreven' en met "prenten" geïllustreerde cursus is eigenlijk NIET IDEAAL voor zo'n praktische opleiding zoals tekenen en schilderen. Teken en schildertechnieken kunnen eigenlijk niet goed geleerd worden met woordelijk beschrijving en stilstaande afbeeldingen. Persoonlijk zoek ik nu heel vaak filmpjes op u- tube waar deze technieken door in de praktijk worden geïllustreerd met de nodige commentaar hoe je best werkt en wat je best vermijd. Door iets in de praktijk te zien werken begrijp je des te beter wat er bedoeld wordt, dan alleen door te zien in het handboek. u-tube heeft natuurlijk heel veel "vlogger"s",maar meestal zijn ze niet zo betrouwbaar; Veelal jonge vloggers die wat creatief aangelegd zijn tonen allerlei "makkelijk- mooie" dingetjes waar zij dan snel succes mee hebben . Er zijn wel een aantal "echte aquarellisten" , die demonstraties geven of ook soms tutorials tegen betaling. De benadering is echter steeds wat anders... Het zou goed zijn dat de SYSTEMATISCHE cursus ook begeleid wordt door SYSTEMATISCH korte praktische praktijklessen onder vorm van filmfragmenten met commentaar. . Dit is wat ik het meeste mis.: ik moet me verhelpen met het zoeken naar geschikte filmpjes op internet, maar de juiste goede voorbeelden vinden is niet steeds makkelijk

4/5
Antiek en Oude Kunst

Interessante cursus met veel informatie. Bij de huiswerkvragen vraag ik me soms af wat het (leer)doel van de vraag is.

5/5
Fietsenmaker

Uitstekend materiaal en fijne begeleiding van docent.

3/5
Loopbaancoach

Deze cursus zit qua lesstof en opzet heel mooi en goed doordacht/ onderbouwd in elkaar! Mooie inhoud, de docent is zeer zeker symphatiek /hulpvaardig. Ben wel pas begonnen nu bij les 3.Vind het zelf(met al coach trainings ervaring)qua opdrachten geen echte beginners cursus hij is best pittig. Soms wat abstract m.i. (Het is ook online en dat is vind ik toch wat lastiger dan life, net als coachees vinden lukt wel maar...

5/5
Vrij Tekenen

De opdrachten zijn wisselend van aard, wat het leuk houdt. Er lijkt een goede opbouw in te zitten, wat motiverend werkt. Want ik zie mijzelf langzaam steeds beter worden en groeien.

3/5
Expediteur

Ik volg deze opleiding vanuit Suriname, en ben nog nooit in Europa geweest. Het vergt veel achtergrond onderzoek (google) om bepaalde onderwerpen te begrijpen en plekken te identificeren. Qua inhoud is de les wel interessant, uitgebreid.

4/5
Indonesisch voor Beginners

Huiswerk word snel nagekeken De stof is vrij duidelijk uitgelegdalleen welkomst kado komt nog niet binnen

4/5
Houder Administratiekantoor

Duidelijke uitleg en cursusmateriaal. Fijne digitale omgeving. Heel tevreden. Opmerking: bij het digitale cursusmateriaal zou het fijn zijn om de vragen van het huiswerk te kunnen kopiëren om deze in het huiswerk Word bestand te kunnen plakken om de vragen te beantwoorden.

5/5
Roemeens voor Beginners

Gaat goed vooruit en duidelijk

5/5

Een goede opleiding. En het is mooi dat het zowel digitaal als schriftelijk word uitgeleverd zo kan ik mooi wisselen.

5/5

Ik vind het een heerlijk studie tot nu toe.

3/5
Nieuwgrieks voor Gevorderden

De geluidsfragmenten zijn niet altijd even duidelijk

5/5
Medische Kennis Anatomie, Fysiologie en Pathologie

Duidelijke tekst, goede informatie

4/5
Antiek en Oude Kunst

Ik ben pas begonnen dus een eindoordeel heb ik nog niet. Maar de lessen zien er prima uit. De communicatie met NHA loopt op rolletjes. En het huiswerk wordt snel beoordeeld waarbij, ook als de antwoorden voldoende zijn,. aanvullende inhoudelijke informatie wordt gegeven. Ga dus met volle tevredenheid verder.

4/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Het lesmateriaal ziet er goed uit. Netjes in twee mappen. De muziekoefeningen kan je ook downloaden.

4/5
Elektronica voor Beginners

goede service en begeleiding

4/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Fijne opleiding met goede inhoud.

4/5
Duits voor Gevorderden

Duidelijke manier van informatie uitleggen in de lessen.

5/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Kind & Voeding

Heel fijn om op je eigen tempo te werken en mocht je vragen hebben deze toch te stellen aan je docent

4/5
Duits voor Beginners

De cursus is duidelijk en het werk wordt snel nagekeken.

3/5
Tandartsassistent

Er wordt gezegt dat je deze cursus naast je eventuele andere baan erbij kunt doen. Maar dat vind ik absoluut niet. Als je er niet tegelijke tijd in werkt is het echt abracadabra. En ook al werk je er net in is het best pittig nog. Gelukkig heb je dan wel collega.s om iets aan te vragen. Dus mijn mening doe deze cursus terwijl je tegelijk ook opgeleid wordt in een praktijk

4/5
Webdesign

Over het algemeen ben ik blij met de cursus. Ik leer veel, en vind het erg interessant. Het enige dat mij enigszins tegenvalt is de begeleiding van de docent, ik heb 1 keer een aantal vragen gesteld en kreeg maar een kort antwoord, het was duidelijk dat de docent niet zo veel zin had om mijn vragen te beantwoorden. Verder ben ik tevreden. ***

5/5
Reiki

Super fijn om bij NHA cursus Reiki te volgen. Goed en duidelijk contact met mijn docenten. Duidelijke omschrijvingen van het lesmateriaal, lage drempel om dingen te vragen. Voor mij ook van belang dat ik mijn eigen tempo en tijd in kan delen. En met de inwijding nog extra zorg. Echt een aanrader om via NHA een cursus te volgen. 👌

4/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Leuke opdrachten. Ben nu bij les 5. Maar had eigenlijk meer daadwerkelijke letterlijke natuurlijke geneeswijze verwacht. Misschien komt dat nóg...

5/5
Vwo Scheikunde

Super fijn!

5/5
Webdesign

De cursus Webdesign, die nog maar pas is vernieuwd, is van een hoger niveau, en gaat verder, dan de oude cursus. Misschien gaat het sommige mensen een beetje boven de pet, maar voor mij is het erg interessant.

4/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Mooie paket samen gesteld door de nha. Makelijke stappen om de taal beheersbaar te maken. De studie hulp is duidelijk en het huiswerk word met duidelijke sugesties verbeterd en na gekeken.. Zoals aangegeven leren op je eigen tempo.

5/5
Hondentrimmen

Ik vind dat de theorie heel duidelijk en heel compleet is, het huiswerk wordt snel beoordeeld en je krijgt ook feedback. Ik ben gewoon heel blij dat ik deze cursus volg.

5/5
Genealogie (Stamboomkunde)

Erg leuke opleiding en ondanks dat ik al jaren Genealogie als hobby heb al een hoop een hoop dingen bijgeleerd.

5/5
Voedingsleer

Ik heb de cursus voedingsleer als heel leerzaam ervaren. En in mijn eigen tempo afgerond. ipv 22 weken heb ik hem in 7 weken afgerond met een ruime voldoende

5/5

Het is een alles omvattende opleiding en je wordt goed begeleid!

3/5
Fietsenmaker

Het is een opfrissende cursus maar als je reeds in de branche werkt en echt wilt specialeren heeft deze cursus geen toegevoegde waarde. Maar voor een hobbyist of thuissleutelaar is dit leuk om te doen.

4/5
Russisch voor Gevorderden

De inhoud en stof is erg breed en het huiswerk wordt snel nagekeken. Alleen bepaalde beoordelingspunten van het huiswerk zijn demotiverend. Dit komt omdat er gelijk 0,5 punt afgetrokken wordt bij het missen van een "." bijvoorbeeld bij het vertalen van 1 zin waar dit geen verschil voor de betekenis of het antwoord zou moeten maken.

5/5
Kinderpsychologie

Ik volg sinds enige tijd de basisopleiding MBO kinderpsychologie. Hierbij hoef ik geen stage te lopen wat ideaal is aangezien ik ook een baan ernaast heb. De prijs is ook zeer aangenaam en goed te betalen. Het leermateriaal is duidelijk omschreven dus ook goed te onthouden, zeker als je interesse er ligt. Het huiswerk vind ik erg leuk om te doen en binnen 5 werkdagen had ik al mijn eerste cijfer terug met de duidelijke en soms ook motiverende feedback. Ik ben zeer tevreden met de opleiding en zou iedereen aanraden voor NHA te kiezen.

5/5
Tandartsassistent

Duidelijk en overzichtelijke cursus! Geen poespas met het zoeken van wat je moet leren, ofwaar je mee bezig was. Het huiswerk word vlot nagekeken, met goede feedback .Je cijferlijst is elk moment inzichtelijk. Wanneer de begeleider afwezig is wordt dat van te voren netjes gemeld. Ook is de voorlees funktie is prettig, wanneer je bijv lang in de auto zit, kun je lekker luisteren. Al met al tot zover erg geslaagd,(nu ik nog😆😉)

4/5
Roemeens voor Beginners

verhaaltjes aan het begin van een nieuwe les zijn moeilijk te lezen, voor de rest is het goed te doen

3/5
Nagelstyling met Acryl

Cursus is leuk. Alleen krijg je geen opbouwende kritiek op je huiswerk. Alleen maar reclame

5/5
Reisadviseur

Ik vind het een fijne cursus. Interessant. Het materiaal is duidelijk, goed leesbaar en logisch gestructureerd. De oefenvragen en het huiswerk houden je goed 'bij de les'. Na het inleveren van het huiswerk wordt het snel nagekeken. Erg prettig.

5/5
Vwo Biologie

Zeer duidelijk lesmateriaal. Oefenvragen geven meer duidelijkheid over de lesstof. Huiswerk wordt snel nagekeken met feedback. Website overzichtelijk.

5/5
Intercedent

Bij NHA heb ik vanaf het eerste contact het gevoel dat het om mijn opleiding draait, de informatie is duidelijk. Op vragen volgt snel antwoord. De begeleiding vanuit de docent is ongecompliceerd en heel prettig. De leeromgeving is overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk, een echte aanrader. Bij NHA zeg ik met recht Leren is Leuk

4/5
Sportpsychologie en Coaching

Het is pittige stof maar heel interessant. De digitale leeromgeving maakt het leren wel overzichtelijk. Erg tevreden met mijn studie.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Wat een mooie cursus. Ben halverwege het eerste deel van de oplelding

5/5
Dieren EHBO

De inhoud van de cursus is interessant en het huiswerk wordt snel nagekeken. Ik mis wel een beetje de persoonlijke interactie, maar bij andere trainingen die ik misschien ga volgen zag ik wel praktijkdagen.

4/5
Aquarelleren

De schriftelijke uitleg is duidelijk en goed te volgen. Maar soms is het even worstelen met hoe je het in de praktijk moet uitvoeren. Ik gebruik youtube filmpjes om een beeld te krijgen van de uitleg van de cursus zodat ik beter begrijp wat er bedoeld zijn. Deze filmpjes sluiten niet altijd goed aan bij de les maar geven wel een goede indruk van wat er bedoeld wordt. Het zou misschien een goede aanvulling zijn bij de lessen . bv bij de wet op wet techniek kun je niet lezen hoeveel water je moet gebruiken. nadat ik een aantal filmpjes had opgezocht en bekeken was het veel duidelijker. Zo iets is ook moeilijker om aan de docent te vragen zoiets is makkelijker te begrijpen als je het even ziet wat de bedoeling is. Verder vind ik de cursus super leuk en de docent geeft goede adviezen. Ik heb er veel plezier in. Met vriendelijke groet ***

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Omdat alles heel duidelijk en goed geregeld is

4/5
Havo Scheikunde

Fijne cursus!

4/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Een hele fijne cursus. Heb alleen wel moeten puzzelen hoe ik het huiswerk terug kon zien. En voor vragen in het mededeling bakje is erg kort. Vriendelijke groet

4/5
Dieren EHBO

De cursus is fijn, de manier van werken is simpel

5/5
Wimperextensions

Fijne uitleg , heel duidelijk .

5/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Ik vind het super leuk. Je kan zelf tijd maken wanneer je wil. Je bent niet verplicht om elke dag naar school te gaan. Je kan vanuit thuis gewoon studeren op je eigen gemak.

4/5
Beroepsfotograaf

Ik vind het een prachtige opleiding. Heel erg indrukwekkend en zeer leerzaam. Deze cursus is een aanvulling voor wat ik al in fotografie deed. Maar heb besloten voor mijzelf, dat ik nieuwe dingen wilde leren en dat doe ik dus met deze cursus.

5/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Kind & Voeding

Een leuke opleiding. Alles is heel duidelijk uitgelegd en het is erg fin om gebruik te kunnen maken van de mediatheek.

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Leuke cursus en goede begeleiding. Huiswerk wordt altijd dezelfde dag nog nagekeken en voorzien van tips.

4/5
Office Management

De cursus is duidelijk en overzichtelijk

5/5
Vwo Engels

Duidelijk cursusmateriaal. Precies waar ik naar op zoek was

4/5
Beleggen voor Beginners

Meer kontakt met kursus begeleiter. veel informatie goed opgeboude lessen

3/5
Tandartsassistent

Het gaat tot nu toe goed

5/5
Paardenverzorging

Het is een super cursus, goede uitleg. Na elke les krijg je je punt + uitleg erbij. Super fijn!

5/5
Python

Het is een duidelijk en prettig leesbaar cursusboek (Handboek Python door Robert Smallshire en Austin Bingham). De theorie- en oefenvragen in de lessen op Plaza zijn voldoende en uitdagend. De huiswerkopgave mag wel wat meer zijn. Het is tot nu toe (H1 t/m 4) een vrij eenvoudige opdracht geweest. Ik zou daarnaast graag 1 of 2 moeilijkere opdrachten krijgen, waarbij je net even een stapje verder moet denken. Hierbij moet je dan bijvoorbeeld meerdere technieken combineren om de code werkend te krijgen. Dat kan dan eventueel als optioneel huiswerk ingeleverd worden als je daar behoefte aan hebt, of al aan toe bent.

5/5
Vmbo Aardrijkskunde

Een duidelijke omschrijving en een goede begeleiding

5/5
Voedingsleer

Goed veder geen aan of opmerkingen

3/5
SketchUp (3D-tekenen)

Ik begon vol enthousiasme maar vind het nog best lastig als je er geen ervaring mee hebt.

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners

Duidelijk lesmateriaal. kennis van het Grieks wordt langzaam opgebouwd met goede herhalingen in de volgende les(sen). begeleiding en het beantwoorden van vragen zijn snel en duidelijk.

5/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Uitgebreide en duidelijke lesstof, huiswerk wordt snel nagekeken. Ik ben heel tevreden.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners

De cursus is zeer gestructureerd opgebouwd en gemakkelijk zelfstandig te verwerken. Het ingediende huiswerk wordt onmiddellijk nagekeken waardoor er snel feedback komt. Heel blij dat ik voor NHA hebbgekozen!

4/5
Voedingsleer

Ik zou NHA zeer zeker aanraden. Het is een fijne werkwijze van leren en je kan het volledig op je eigen manier invullen. Ook staat de bijbehorende docent altijd voor je klaar en reageren ze erg snel op je vragen of op je huiswerk. Ik zou zeker weer een studie gaan volgen bij NHA.

4/5
Copywriter

De goede uitleg en bewustwording van je eigen schrijfstijl vind ik er mooi. Concrete opdrachten en goede begeleiding.

4/5
Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten

Mijn ervaringen met de cursus zijn positief. Snelle feedback, duidelijke uitleg en goed te begrijpen leeromgeving

4/5
Taxichauffeur (CCV)

Duidelijk goede cursus voor cursisten met een verkeersachtergrond makkelijk te doen geen of weinig kan het pittig zijn

4/5
Copywriter

De opleiding is erg breed. Er wordt aandacht besteed aan verschillende soorten teksten. De theorie is erg duidelijk geschreven en de opdrachten sluiten hier goed op aan. De docent kijkt de opdrachten vrij snel na en geeft heldere feedback.

5/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Nog niet zo lang begonnen, maar je krijgt snel reactie terug over je heengestuurde huiswerk. Werkt heel prettig dit!

4/5
Bloemist

Ik vind het erg leuk om te doen maar ik mis wel instructiefilmpjes bij het maken van boeketten, bloemstukjes etc. Ik kan dat uiteraard op Internet opzoeken maar ik zou het wel een goede service vinden van NHA als dat er bij wordt gegeven.

5/5
Stervensbegeleiding

Tot nu toe ben ik zeer tevreden.De cursus en vragen/ opdrachten zijn duidelijk. Online is het pprettig /gemakkelijk en ordelijk in gebruik. Het nagekeken huiswerk en de feedback daarvan is Top

4/5
Medisch Secretaresse

Met sommige dingen merk je dat het iets veroudert. Is maar verder helemaal tevreden tot nu toe

4/5
Sieraden Maken

Ik ben nog niet zo ver, vind het tot nu toe erg leuk. Ik zou video-uitleg erg op prijs stellen, aangezien ik mezelf erop betrap dat ik de technieken na het lezen van het hoofdstuk opzoek op YouTube om ze aan te leren.

5/5
Taarten Maken

leuk om te doen . fijn op eigen tempo goede en snelle feedback van de leerraar. niet echt moeilijk

4/5
Natuurlijke Geneeswijzen

De opleiding is leuk, en interessant, de onderwerpen zijn gevarieerd. Ik ben best een snelle leerling. Gelukkig kan ik zelf mijn tijd invullen en zelf bepalen hoe snel ik door de stof wil gaan. Ik vind de opdrachten wel wat langdradig, het zijn veel verslagen en dat kan gaan vervelen. Er zijn weinig echt kennis vragen. Ook moet je alles op jezelf betrekken, er wordt om best persoonlijke gegevens gevraagd en het zal me niet verbazen als sommigen dan afhaken.

5/5
Vwo Engels

Ik ben zeer tevreden, omdat de docent snel nakijkt, de lessen overzichtelijk zijn en de lessen niet te groot zijn, zodat je steeds weer een les afhebt. Er wordt ook nog geadviseerd om dingen uit je hoofd te leren en door ervaring weet ik dat dat goed werkt. Ik zou ook graag willen horen, welke dingen je zou moeten noteren als idioom. Dit, omdat je heel veel nieuwe woorden leert, maar je kan niet alles noteren. Verder zou ik graag meer voorbeelden hebben waarover je presentatie zou kunnen gaan.

5/5
Taxichauffeur (CCV)

Ik vind het een hele leuke maar ook zeer interessante opleiding. Ik heb inmiddels 45 jaar mijn rijbewijs en met deze opleiding, ga ik niet alleen mijn taxi chauffeur pas halen, maar is voor mij een mooie refreshing van de gehele wegenverkeerswetgeving met al zijn aanpassingen, die in al die jaren erna in de wettekst zijn gevolgd. En ook de lessen van het onderdeel taxi vervoer zijn zeer interessant. De terugkoppeling van de docent over het gemaakte huiswerk is fijn en geeft voldoende ondersteuning. Ik doe de opleiding met heel veel plezier, ben ook trots op mezelf dat ik de opleiding doe en ben daardoor een zeer tevreden student.

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

Ik vind het een mooie cursus duidelijk uitgelegd in de boeken Dit is mijn tweede cursus eerste was gitaar uitgebreid ( daar heb ik nog steeds plezier van ) en nu doe ik keyboard uitgebreid

5/5
Assistent Drogist

Het is een duidelijke opleiding. Alles wordt goed uitgelegd. En dat vind ik erg fijn, want het was al erg lang geleden dat ik op school zat,. Ik ben 56 jaar en kan de opleiding goed volgen..

4/5
Fitness Trainer A Basis

Leuke en interessante opleiding. Soms mis ik uitleg van een aantal moeilijke woorden, maar gelukkig weet google dat wel. Verder prima opleiding.

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Zeer uitgebreide cursus, fijne begeleiding van de docent: je krijgt echt per letter uitleg wat je beter kunt doen en je krijgt andere tips op kalligrafie gebied.

5/5
Journalistiek

De informatie is erg goed en het online platform werk perfect. De studie werd erg snel geleverd thuis.

4/5

Ik ben nog maar net begonnen maar de lesstof is prima te doen en als je huiswerk inlevert krijg je vrij snel de beoordeling terug.

4/5
Thai voor Beginners + Gevorderden

Inschrijving en studiemateriaal is netjes verzorgt. De informatie vooraf is helder. De toelichtende teksten in het studiemateriaal mogen soms in wat begrijpelijker taal. Zelfs als HBO opgeleide worden woordkeuzes gemaakt waarbij een woordenboek nodig is om te begrijpen wat men bedoelt. Eenvoudiger taalgebruik zou het uitnodigender maken het studiemateriaal door te lezen en vooral ook sneller. De begeleiding door de docent is prima. Op ingestuurd huiswerk wordt direct gereageerd. Het zou wenselijk zijn om ook pdf files te uploaden.

5/5

Echt goede cursus!

5/5
Pools voor Beginners + Gevorderden

Mijn persoonlijke ervaring is dat ik zeer tevreden ben met NHA opleidingen alles word goed en precies uitgelegd tot aan de puntjes. Ik raad het iedereen aan. Keep up the good work😃

4/5
Vwo Engels

Ik volg momenteel 6 vakken vwo, had in het begin niet echt duidelijk beeld van wat mij te verwachten stond.Maar eenmaal toen de boeken binnen kwamen werd alles heel duidelijk, lessen zijn duidelijk te volgen en wat je te wachten staat ook

3/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Lesstof is prima. Wat tegenvalt is het feit dat de lesstof van Pedicure niet digital is en de begeleiding betreffende de theorie examens. Ik kan niets terug vinden over hoe en waar ik het theorie examen aanvraag en wanneer ik het aan moet vragen. Kan dat al van te voren? Of pas wanneer ik alle theorie heb afgehandeld? Het enige dat ik gelezen heb in het begeleidende materiaal is iets in de trant van “ plan de examens in en maak een strakke planning. Als ik alleen de lesstof en de docenten zou beoordelen zou het tot nu toe 4 sterren zijn.

3/5
Thai voor Beginners + Gevorderden

Ben pas met de cursus begonnen dus mijn oordeel is misschien niet geheel objectief.Maar toch, ondanks dat de het een cursus voor beginners is het moeilijke materie. Zou wat mij betreft best wat simpeler kunnen. Kan me voorstellen dat cursisten bij les 1 al afhaken.

5/5
Havo Biologie

Lesstof is precies hetzelfde als dat je krijgt op een “normale” school, met goede begeleiding

5/5
Medisch Secretaresse

Goed om de leerstof te hebben in een map en op een laptop, huiswerk elke keer inleveren en snel gecorrigeerd, praktijkgericht materiaal, fijn om te lezen.

4/5
Frans voor Gevorderden

Duidelijke structuur en goede inhoud

4/5
HOV Horeca Ondernemer

Tot nu toe goed

5/5
Medisch Secretaresse

De opleiding is in duidelijke taal geschreven en is goed te combineren met mijn werk. De huiswerkopdrachten sluiten goed aan bij de lessen en worden snel beoordeeld door de docent

5/5
Financieel Administratief Medewerker

Heb ook een opleiding gedaan bij andere online opleidingen, en vindt dat NHA ‘by far’ het beste is. Het is overzichtelijker, en de docent is fantastisch, m’n vragen worden helder en snel beantwoord. Super!

4/5
Bloemist

De cursus bloemist is leuk om te doen. De plaza met cursus inhoud en huiswerkopgaven is duidelijk en overzichtelijk. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd gebruik maken van de fraaie ringbanden met dezelfde cursus inhoud. Het huiswerk wordt altijd vlot nagekeken . En met vragen kun je altijd terecht bij jou persoonlijke begeleider. Al veel mooie bloemstukken gemaakt voor praktijk waarvoor ik veel complimenten heb gekregen in mijn omgeving. Mijn huis is er dan ook heel waf fleuriger op geworden. Daarnaast kan ik straks met dit diploma op zak aan het werk bij tuincentra of kweker of misschien wel iets voor mezelf opstarten. Je leert in deze cursus namelijk ook hoe een eigen bloemen bedrijf op te starten dus wie weet !

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Tot nu toe bevalt de opleiding mij super. Alles staat duidelijk omschreven en dat maakt dat ik de opleiding makkelijk kan doorlopen. Daarnaast zijn de docenten erg duidelijk in hun communicatie. Zij geven jou na het inleveren van het huiswerk, goede tips en tricks mee!

4/5
Steno

Na de eerste les gaat het ineens heel snel. Mijn inschatting qua tijd valt daardoor tegen. Ik ben er toch wel anderhalf tot twee uur per dag (vier dagen per week) mee bezig. Ik wilde graag een PDF-formaat inleveren, maar dat was niet mogelijk. Uiteindelijk heeft de docente mij geïnformeerd (de helpdesk wist het niet) hoe ik onder Windows dit voor elkaar kon krijgen via een zip-bestand. Er zijn wat mij betreft te weinig tekens in de tekst bij het huiswerk-commentaar om naar de docente terug te geven. Ik zou graag wat meer tekst willen delen (dat doe ik nu maar via het in te leveren huiswerkformulier). De docente geeft elke week op een zeer prettige manier de verbetertips.

3/5
Vmbo Rekenvaardigheid 2F

De opleiding is goed verlopen. En ik vond het leuk om te doen.

5/5
Roemeens voor Beginners + Gevorderden

De opleiding is zeer uitgebreid. Er zitten zowel geluidsfragmenten bij als text. En als je het online even niet kunt doen heb je ook nog de hele cursus op papier. Perfect dus

4/5
Social Media

Prima cursus! Handboek is een goed houvast en beschikt over alle informatie, die nodig is. Goede aanvulling op mijn dagelijkse werkzaamheden.

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Ik ben nog niet ver gevorderd met de cursus. Maar tot nu toe vind ik de verloop van de cursus goed.

5/5

Zeer compleet en duidelijke cursus inhoud, soms kunnen er wat meer voorbeelden worden gegeven, met name op het boekhoud gedeelte. Docenten kijken snel naar je huiswerk dus je kunt gelijk door naar de volgende les. Ideaal voor naast je werk en/of kinderen. Perfect voor als je jezelf weer een latje hoger wilt brengen.

3/5

De huiswerkopgaven zijn niet altijd in overeenstemming met wat er in de lesinhoud behandeld wordt. Vaak moet je zelf gaan uitzoeken hoe te handelen

4/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Ik ben erg tevreden over deze studie, omdat het zo breed is en ik er persoonlijk heel veel van leer. Een punt waar misschien nog aan gewerkt kan worden is beeldmateriaal. Ik zou het erg fijn vinden als er beeldmateriaal verbonden zit aan een bepaald hoofdstuk. Sommige begrippen kunnen best lastig zijn en als iemand dit uitlegt, dan kan dit makkelijker worden voor de student. Mvg, ***

5/5
Elektrotechniek

Circus basis elektrotechniek is goed opgezet,en het huiswerk is makkelijk te doen.Een echte aanrader dus.

5/5
Intercedent

Ik ervaar de cursus als laag drempelig. Makkelijk om je eigen koers te varen. Wat ik wel "bijzonder" vind is dat je voor de dienst moet betalen dat iemand je controleerd of je het wel begrijpt als je de huiswerkopdrachten inleverd.

5/5
Basisopleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Het is een leuke opleiding om te doen. Lekker in je eigen tijd en op je eigen tempo. Goede begeleiding vragen en huiswerk wordt snel beantwoord.

4/5

Ik vind de cursus fijn om te volgen, duidelijke uitleg. Voor mij persoonlijk hadden er iets meer praktijkopdrachten in gemogen.

5/5

Leuk concept. Het is fijn een studie op je eigen tempo af te ronden. Ook is er goede ondersteuning als dit nodig is en feedback na het inleveren van opdrachten. Er is een goede deal afgesloten bij het inschrijven van de studie. Ik ben tot heden zeer tevrede en hoop het ook zo te houden.

3/5
Vakopleiding Payroll Services (VPS)

De studie op zich zit prima in elkaar, maar als je sneller wil studeren werkt dit niet handig. Mijn docent doet erg lang over nakijken en er is een verplichte praktijkdag die pas na 4,5 maand is.

3/5
WFT Adviseur Basis

Ik heb de cursus nog niet afgerond dus ik kan nog geen totaaloordeel geven. Wat ik wel onhandig vind is dat in het cursusmateriaal tarieven worden vermeld van 2020 en 2021 maar in de voorbeelden wordt vaak gewerkt met tarieven uit 2019. Net of het cursusmateriaal niet geactualiseerd is op dat punt. Het werkt in ieder geval erg verwarrend.

4/5
WFT Adviseur Basis

Studie snel in huis

3/5
Bedrijfspsychologie

Zeer snelle terugkoppeling van de mentor!

5/5
Intercedent

Ik ben zeer tevreden over de cursus die ik aan het volgen ben. De lesstof is erg duidelijk en het systeem is ook makkelijk om mee te werken. Tevens ben ik tevreden over de snelheid van het nakijken van huiswerk.

3/5
Soft Skills

De spullen die je krijgt thuisgestuurd zijn voldoende en toereikend, de stof is goed, maar vind het vervelend dat ik maar 1 vraag moment per les krijg. Sommige lessen zijn net wat te groot en ingewikkeld voor maar 1 vraagmoment.

4/5
Dieren EHBO

Mijn mening is nog wat beknopt omdat ik nog niet heel veel tijd en aandacht heb besteed aan de cursus. Maar tot nu toe ben ik tevreden.

4/5
Nagelstyling met Gel

Duidelijke lesstof en toetsingsopdrachten. Mogelijkheid tot het stellen van specifieke vragen en fijne feedback van docenten.

5/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Leuke studie om te doen. Goed te begrijpen en goed contact met de begeleiding..!

5/5
Vwo Maatschappijleer

Ikvind de cursus breed opgezet. Het wekt de interesse voor politiek en het geeft een duidelijk inzicht in de werking van onze rechtsstaat.De stof wordt in "hapklare brokke"aangereikt.

4/5
Gimp Fotobewerking

Erg leuke opleiding voor beginnende photoshoppers. Stapje voor stapje word je in alles meegenomen.

5/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

Ik vind het een hele leerzame en interessante cursus die ik goed met werk kan combineren. De docent reageert ook snel op het huiswerk dat ik heb ingeleverd.

4/5
Medewerker Personeelszaken

Ik vind de cursus heel leuk, ik heb veel geleerd. Mijn Nederlandse taal niveau is B1 en ik begrijp bijna ales, dus in mijn mening de cursus is duidelijk gepresenteerd.

4/5
Bloemschikken

Overzichtelijk beschreven, duidelijke opdrachten, vele informatie. Foto’s zijn wel een beetje gedateerd en kunnen wat vernieuwend er zijn. Ik had ook graag meer feedback van de docent gehad. 2x om gevraagd maar geen extra uitleg gehad.

5/5
Positieve Psychologie

De cursus bevestigd veel van mijn onbewuste kennis. Verrijkend is dat buiten deze onbewuste kennis bewust wordt er ongelooflijk veel verdieping aangeboden wordt door redelijk simpele processen uit te filteren in allerlei subprocessen.

5/5
Fietsenmaker

Het is een leuke en leerzame cursus voor beginnende fietsenmakers. Voor mij persoonlijk is het wel goed te doen omdat ik L een tijd aan het werk ben in een fietsenwinkel.

4/5
Python

Zeer interessante cursus, boek is soms wat moeilijk te begrijpen. Er zou iets meer context en meer oefenopgaven in het cursus materieel beschikbaar moeten zijn.

5/5
Havo Wiskunde B

Duidelijke uitleg van lesmateriaal, op deze manier is er snel resultaat te behalen.

5/5
Astrologie

Ik vind de cursus heel duidelijk en overzichtelijk. Ben er erg blij mee!

4/5
Aquarelleren

Ben net begonnen 4 lessen gehad Fijn om duidelijke oefeningen krijgt. Het is moeilijk dan je denkt om een aquarel te maken Zo leer je in stappen de technieken onder de knie te krijgen Je hebt ook snel je huiswerk terug met tips Ben erg blij dat ik de cursus bent gaan doen anders verdwijnen de tubes verf in de kast omdat je niet het gewenste resultaat krijgt

5/5
Natuurlijke Geneeswijzen

De cursus is leuk, interessant en ook nog eens goed voor je gezondheid!

4/5
Cyber Security

Prima cursus, voldoet aan mijn verwachtingen, praktisch van opzet - geen theoretisch gemier. Enige netwerkkennis is wel nodig of in ieder geval handig.

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Duidelijk en makkelijk te volgen

5/5
Yoga

Het is een zeer uitgebreide cursus, geleidelijk komen alle aspecten van Yoga aan bod, de docenten reageren snel en vakkundig op het huiswerk. De tips en opmerkingen zijn nuttig en mijn docent is behulpzaam en motiveert mij.

5/5
Parapsychologie

Ik geniet van deze studie, de lesstof is toegankelijk en ook het insturen van huiswerk is zeer makkelijk.

4/5
Basisvaardigheden Horeca

Het is top

4/5
Taarten Maken

Ik vind dat er veel informatie en handige tips in de cursus staan. Ook de feedback van de docent is heel fijn en daar heb je ook echt iets aan.

5/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Een complete , goed geordend cursus. Met deze cursus wordt je goed opgeleid om een examen te halen als volleerd pedicure . Met mogelijkheid voor provoet registratie. De cursus is goed overzichtelijk, duidelijk en goede kwaliteit leerboeken. Online hulp en huiswerk is ook goed geregeld bij NHA. Een echte aanrader!

4/5
Papiaments voor Beginners

Ik ben erg te spreken over de cursus Papiaments omdat er door luister- en invuloefeningen veel duidelijk wordt hoe woorden en zinnen gebruikt worden. Het boek geeft goede voorbeelden en uitleg. Wel is het een pittige cursus, het niveau gaat vrij snel omhoog maar je leert daardoor ook veel. De begeleiding door de docent is uitstekend, ook de aanmoediging is positief. Vragen kan ik altijd kwijt op het A4tje met huiswerk en de antwoorden voldoen goed. Wel moet je even je weg vinden in het inleveren van huiswerk, die functie zit wat verstopt, beter zou het zijn een button "huiswerk inleveren" toe te voegen waarachter uitleg en uploadfuncties zitten. Verder ben ik een uitermate tevreden cursist!

4/5
Medisch Secretaresse

Super leuke opleiding! Vindt wel 1 examen over al die onderwerpen wel veel, dus 2 examens was ook leuk geweest

5/5
Haken

Ik ben heel tevreden over de cursus haken. In elke les wordt stap voor stap uitgelegd hoe het in z'n werk gaat. Je maakt vrij snel een project. Ik vind het een aanrader!

3/5
Nail Art

Soms erg te theoretisch wat je niet meer gebruikt. Meer praktijk opdrachten. En meer onderwerpen. Vond het qua nail arts stijlen beknopt.

4/5
Vwo Engels

De docente vind ik heel fijn. Ze kijkt heel snel mijn huiswerk na en geeft goede feedback. Het lesmateriaal is duidelijk. Ik heb een aantal tips: de mogelijkheid om de docenten tussendoor te mailen met een vraag, meer informatie geven op de website over het examen wat er precies verwacht wordt en een keuze geven bij het inschrijven of je liever digitaal of schriftelijk het materiaal wilt ontvangen. Ik heb het nu allebei en het schriftelijke lesmateriaal heb ik nog geen enkele keer aangeraakt. In het kader van rekening houden met het milieu, zou ik die keuze toevoegen. Het kost ook minder geld en daarnaast is het ook nog zonde van de ruimte als je het niet gebruikt.

3/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

De opleiding is interessant en ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren. De begeleiding zou wel iets persoonlijker kunnen vind ik.

4/5
Arduino Programmeren

Leuk en leerzaam , huiswerk wordt netjes nagekeken en evt.voor z'n van verbeteringen of op en aanmerkingen.

5/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Een zeer veelzijdige studie waarbij alles aan bod komt; van voeding tot ademhaling, van geboorte tot dood en van visualisatie tot meditatie. Doordat het zo interessant is vlieg ik er met gemak doorheen. Had ik dit allemaal vroeger op school gehad, dan had ik veel beter opgelet in de klas.

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Leuk en makkelijk te volgen opzet van deze cursus. Wel is het weer lastig (voor mij in ieder geval..) om weer terug te komen in alle spellingsvormen etc. Je zit als volwassenen niet meer zo diep in die stof, dat je echt wel weer eens na moet gaan op internet hoe sommige vormen ook alweer in elkaar staken. Tot nu toe gaat het mij prima af en vind ik het leuk om te volgen!

4/5
Nagelstyling met Gel

Pas bij de 4e les, maar tot nu toe vrij tevreden. Bij ieder les een verduidelijkende video zou prettig zijn. Nu wat summier.

4/5
Medische Kennis Anatomie, Fysiologie en Pathologie

Ik ben erg tevreden, de thuisstudie is erg interessant. Het huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
Basisopleiding Medewerker Beheer ICT

Heb niks aan te merken het is prettig leren en het huiswerk nakijken gaat erg vlot ben zeer tevreden

5/5
Manicure

Goed

5/5
Vmbo Maatschappijleer

De lesstof bevalt me goed, heel begrijpelijk. Over de docente kan ik nog niet oordelen, zij heeft pas 1 les nagekeken omdat zij 3 weken afwezig was, waarschijnlijk vakantie.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Tot nog toe gaat alles naar behoren. Huiswerk is snel nagekeken en bevat ook feedback. Het cursusmateriaal lijkt alleen wat gedateerd te zijn.

4/5
Havo Wiskunde B

De cursus is goed te volgen. Huiswerk wordt vrij snel nagekeken, terug gestuurd en voorzien van een comment. Ik vind deze manier van studeren erg prettig.

5/5
Turks voor Beginners

Hij is niet makkelijk, maar ziet er duidelijk en zeer verzorgd uit.

5/5

Ik volg de opleiding Receptioniste/ Telefoniste. Het is een leuke en een leerzame opleiding. De huiswerkopgaves zijn makkelijk en duidelijk. Als je toch iets niet begrijpt dan kan je dat aan je docent vragen. Ik vind NHA opleidingen een Top Opleidingsinstituut!

5/5
Havo Rekenvaardigheid 3F

Interssant, feedback docent is goed en duidelijk. De motivatie-assistent Eva kan beter. Die zegt dat je onvoldoende staat bij een 9,6

4/5
Business English

Ik ben tevreden met de feedback van de leraren! Hoewel in het gebruikte boek de meeste grammatica staat, vind ik het af en toe redelijk onoverzichtelijk of het kost veel tijd wanneer die grammatica in een volgend hoofdstuk weer nodig heb. Een grammatica handboek zou daarom erg handig zijn. Met name voor studenten die vanuit B2 -> C1 niveau gaan komen de benamingen voor werkwoorden, voornaamwoorden etc. denk ik erg uit het niets. Ik gebruik nu het Van Dale Taalhandboek Engels er extra bij. Dat werkt stukken beter.

5/5
Basisopleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener

Ben zeer tevreden over de cursus. Duidelijke uitleg, fijne feedback door de docent. Genoeg kans voor contact. Voor mij helemaal de juiste keuze geweest.

4/5

Keurig verzorgd studiemateriaal,

5/5
Taarten Maken

Ik vind geweldig cursus, en leer ik veel er mee..

4/5
Mindfulness

Een cursus die uitstekend te combineren met andere werkzaamheden. Aangezien een het praktische cursus is ipv dat het heel veel leertijd in beslag neemt. Je kan de oefeningen gedurende de week beoefenen. Het huiswerk neemt weinig tijd in beslag om die reden. Een mooie toevoeging en verrijking van jezelf.

5/5
Handletteren

Er leuke cursus met veel achtergrondinformatie en inspiratie. Behapbaar, maar ook genoeg uitdagend. En daarbij een prettige begeleiding van de docent.

5/5
Chauffeursopleiding Goederenvervoer (CCV)

Cursus prima verzorgd, boeken, plaza super duidelijk. Mentor was prima. Jullie doen het super, ga zo door.

4/5
Basisvaardigheden Horeca

Fijne curcus met goede begeleiding van de docent. Huiswerk wat je in levert krijg je snel terug met feedback.

5/5
Italiaans voor Gevorderden

Ben onlangs met Italiaans voor gevorderden begonnen. Het is een overzichtelijke cursus en ook de begeleidend docent is enthousiast en inspirerend. Het dagelijks studeren in eigen tempo en deze taal op termijn toe te kunnen passen in Italië motiveert mij enorm en kan ik iedereen aanraden!

5/5
Bloemist

Ik geniet enorm om meer te leren over bloemen en planten, gestimulerrd worden om meer met bloemen en planten te doen dan voorheen.

5/5
Webdesign

De cursus is duidelijk omschreven. De hulp van de docent is zeer prettig. Het tempo, welke, je zelf kan bepalen top. Gezien het aantal personen welke deze cursus volgt behoeft er naar mijn inziens niet aan gesleuteld te worden. MvG.

4/5
Rouwbegeleiding

De opleidingsinhoud is prettig, maar soms iets te herhalend. Zeker in de opleiding van rouwbegeleiding zou iets van een praktijkdag (al of niet vrijblijvend) een waardevolle aanvulling zijn.

5/5
Psychologie van Hoogbegaafdheid

heel interessant en duidelijk

5/5
ECDL met Windows 10/Office 2019

Zeer duidelijke cursus en begeleiding, Huiswerk wordt snel nagekeken

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Ik ben nog niet zo lang bezig maar vindt het een leuke opleiding. Ik heb gekozen voor NHA omdat het goedkoop is en ik hoef geen stage te lopen. Je moet wel heel veel kennen voor 1 examen maar dat komt hopelijk wel goed. Alleen het tablet wat je krijgt is waardeloos. Helaas. Ben nu toch genoodzaakt met de laptop te werken.

5/5
Keyboard

Tot nog toe ben ik zeer tevreden. Ik vind het een geweldige cursus om te doen en alles wordt goed uitgelegd. Onlangs had ik een kleinigheid met de voorgespeelde stukken die je kan beluisteren: het staat niet duidelijk aangegeven hoeveel maten vooraf zijn gegeven. Dan is het lastig inzetten; uiteindelijk lukt het wel, maar als het aangegeven staat is duidelijker. En ik zou het fijner vinden als de docent wat sneller het huiswerk na zou kijken, maar hij moet waarschijnlijk meer nakijken. Ik ben zo, dat ik snel wil weten hoe ik het gemaakt heb. Maar al met al zeer tevreden. Ook als ik vragen stel aan de docent, ik krijg altijd een antwoord wat het dan weer verduidelijkt.

5/5
Sieraden Maken

Super leuke cursus om te doen. Heel goed om te ontdekken welke techniek je leuk vindt om te doen. Alle facetten komen aan bod en heb een leuke lerares:-)

5/5
HACCP

De cursus H.A.C.C.P is mijn uitstekend bevallen ik zou iedereen deze cursus aanraden die met voeding werkt.

5/5
Frans voor Gevorderden

Heel blij met de opbouw van de lessen en de docent is ook super, geeft bruikbare tips en is supersnel met corrigeren.

4/5
Rouwbegeleiding

Goed en duidelijk

4/5
Sociale Psychologie

voor als nog tevreden

5/5
Interieurstylist + SketchUp

Super leuke creatieve opleiding. Erg duidelijke feedback van de docente en snelle reactie.

4/5
Marokkaans voor Beginners + Gevorderden

De cursus neemt je bij de hand waardoor het voor een beginner als ik makkelijk te volgen is. De geluidsfragmenten en dictees zijn een waardevolle toevoeging, evenals de huiswerkdocent die je huiswerk nakijkt, vragen beantwoordt en feedback geeft. Wat ik mis is een uitgebreidere uitleg over hoe de arabische letters worden geschreven.

5/5
Havo Wiskunde A

Ik ben heel blij met mijn cursus Wiskunde A havo. Het is heel duidelijk en overzichtelijk ingedeeld. Het huiswerk wordt snel nagekeken, waardoor ik snel weer verder kan. Kan het iedereen aanraden!

4/5
Basisvaardigheden Horeca

Goede service en fijn lesmateriaal

5/5
Portugees voor Gevorderden

Ik ervaar de cursus als erg fijn en stimulerend, vind t contact met de docent ook erg prettig als feedback. Soms vind ik de mix tussen je woorden kennis vergroten en het leren van nieuwe grammaticale vervoegingen in één les best veel En vraag ik me af of als je tussen de thema lessen door ook een les puur aan grammatica zou besteden, de stof misschien eerder duidelijk wordt. Een suggestie. Verder ben ik erg blij met de cursus. Dank

5/5
Fit en Gezond Leven

Heel duidelijk en goed uitleggen enig min punt was dat de map niet op volgorde was voor de rest top

4/5
Nagelstyling met Gel

Duidelijk uitleg

4/5
Contentmarketing

De lessen zijn goed en duidelijk opgesteld en het programma is zeer gebruiksvriendelijk. Het enige dat ik zou hebben veranderd, zijn de huiswerkopgaven. Ik had het fijner gevonden als de oefenopgaven eigenlijk de huiswerkopgaven waren. Momenteel zijn de huiswerkopgaven veelal gebaseerd op eigen opvattingen en meningen en dat vind ik zonde. Nu wordt je namelijk meer beoordeeld op je eigen mening en niet of je de lesstof beheerst. Ik denk dat het beter is als ze worden omgedraaid (dus oefenopgaven als huiswerkopgaven) of dat zowel de oefenopgaven als huiswerkopgaven moeten worden ingeleverd en worden beoordeeld.

5/5
Marokkaans voor Beginners

Ik ben pas net begonnen maar ik kan wel al zeggen dat het materiaal helder is qua opbouw en goed vormgegeven. De docent geeft snel zijn beoordeling. Tot nu toe heel tevreden!

4/5
Apps Programmeren

Prima opleiding, duidelijke lesstof en goed contact met de docent. Puntje van aandacht, de lessen zijn niet up-to-date wat betreft de versies van de te gebruiken software als Angular en IONIC

4/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Ik heb zeker een positieve ervaring met deze cursus. De lesstof is duidelijk en het huiswerk wordt snel nagekeken. Graag zou ik wel zien dat je bij alle oefenstukjes de notenbalk kunt uitvergroten. Bij de meeste stukjes kun je dit aanklikken maar toch bij een aantal niet. Geldt met name voor de muziekstukken die niet worden voorgespeeld.

4/5
Commercieel Medewerker Binnendienst

Ik vind de leerstof makkelijk door te lezen en te begrijpen. Feedback van docenten is super! Ook vind ik de motivatiecoach ontzettend fijn.

4/5
Bouwkunde

De stof is duidelijk en het gemaakte huiswerk wordt snel nagekeken. Helemaal top!

5/5
AutoCAD

Makkelijk te volgen lesmateriaal, waardoor je er vrij soepel doorheen gaat.

5/5
Schuldhulpverlening

Leuke opleiding en duidelijk!

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Leuke en interessante opleiding!

4/5
Stervensbegeleiding

Duidelijke uitleg, fijn zowel digitaal als alle theorie in een map. Goed contact met de docent.

5/5
Kinderpsychologie

Ik vind de inhoud van de cursus erg interessant, maar soms is het voor mij wat moeilijk te volgen en moet ik het een aantal keren overlezen voordat ik het begrijp.

4/5
Gitaar

Ik ben super enthousiast Om de opleiding gitaar te volgen. En elke les kom je een stap dichter bij je dromen.Ik zou ook graag in te toekomst nog een paar opleiding volgen.

4/5
Financieel Administratief Medewerker

De lesstof is duidelijk en goed onderbouwd met voorbeelden. Gelukkig is de lesstof ook op papier meegeleverd, vind ik persoonlijk makkelijker dan op de pc. De plaza is duidelijk en makkelijk om het huiswerk in te sturen. De leraar reageerd snel en helder.en niet te vergeten de dames aan de telefoon zijn behulpzaam en vriendelijk.

4/5
Jongerencoach

Duidelijk cursusmateriaal, fijne manier van werken middels Plaza. Cursus is informatief en breed van opzet. Veel algemene informatie. Mis wel op sommige punten verdieping. Bijvoorbeeld over gespreksvoering.

4/5
Nieuwgrieks voor Gevorderden

De cursus bevalt goed. Persoonlijk had ik alleen wat meer huiswerkopgaven gehad in plaats van meerdere oefenopgaven.

4/5
Grafisch Vormgever

Je kom een aantal dingetjes tegen bij het terug sturen van je huiswerk. Zo wordt je gevraagd een svg bestand aan te leveren terwijl je lerares ook een JPEG moet hebben. Dit zal moeten worden aangepast in het cursusboek

4/5
Medewerker Personeelszaken

Voor een niveau 3 vrij lastige stof. Examen met veel details ipv hoofdlijnen. Interessante materie.

3/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Op dit moment vind ik het te vroeg om mijn mening te geven. Ik ben net begonnen.

5/5
Sociale Hygiëne

Zeer duidelijk. Huiswerk inleveren is Zeer eenvoudig en de feedback van leraar duidelijk. In 3 weken tijd ben ik geslaagd!

5/5
Bloemschikken

Duidelijke cursusmap met goede uitleg. Ook de digitale leeromgeving is ideaal en handig in gebruik.

4/5
Frans voor Gevorderden

De map is heel compleet, de leerkracht geeft snel een reactie. Tip zou kunnen zijn om in de map voor gevorderden een korte samenvatting van de cursus daarvoor op te nemen en evt een woordjes/zinnen toets op te nemen als huiswerk

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Heel mooi

4/5
Alles over de Hond

De cursus is duidelijk geschreven maar moet hier en daar wel geactualiseerd worden. Prettige opbouw.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Pas 5 lessen van de 72 gehad, tot nu toe zeer tevreden over de lessen en feedback van de docent

5/5
Online Marketing

Ik vind de cursus goed te doen, zowel via het boek als online. Mijn huiswerk wordt ook supersnel nagekeken, meestal heb ik de volgende dag de resultaten al binnen. Ik ben dik tevreden.

5/5
Sociale Psychologie

Vind de cursus Sociale Psychologie heel veelzijdig en interessant. Het gaat om mensen. En alles wat met mensen te maken heeft boeit mij enorm.

5/5
WordPress

Zeer leerzaam, duidelijk en overzichtelijk vermeld zowel op papier en op de digitale manier. Ik volg de opleiding met veel plezier.

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Ik ervaar de opleiding als zeer goed, omdat de manier van de feedback die je krijgt erg fijn is. Totaal niet op een negatieve manier, maar erg opbouwend, waardoor je niet onzeker word, maar juist zekerder. Ik leer erg veel tijdens deze cursus en ik ben erg blij dat ik voor deze cursus heb gekozen. Ik merk nu al (terwijl ik pas met les 3 bezig ben), dat ik al vooruit ben gegaan!

4/5
ECDL met Windows 10/Office 2019

Duidelijk en gemelijk te bereiken

5/5
Bloemschikken

Ik vind het super leuk om te doen. Ik leer er best wel van. De praktijkopdrachten zijn een uitdaging voor mij. Ik krijg goede feedback van mijn docente. Het motiveert me om er voor te gaan. Ik heb er geen spijt van deze cursus te volgen.En mede daardoor staat er bij mij thuis elke week wel een kunstwerk te pronken en kan ik andere blij maken met mijn creaties. De website biedt genoeg mogelijkheden met leuke links om te kijken. Al met al een topcursus!

3/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Ik ben pas begonnen maar Tot nu toe verloopt het goed, het is heel intressant. Goede uitleg

5/5
Schuldhulpverlening

Alles is goed geregeld en je wordt op de hoogte gehouden van de info die je nodig hebt. Alles netjes ontvangen en de opleiding is goed te doen. Docent kijkt eigenlijk alles snel na en geeft goede feedback. Ik ben erg blij met de studie begeleiding en hoe alles door nha makkelijk geregeld is! Zeker een aanrader!

4/5
Bloemist

Ik vind het heel fijn dat ik de cursus kan volgen wanneer het mij het beste uitkomt, ivm werk en de kinderen.

4/5
Criminologie

Ik ervaar de opleiding als zeer goed. De lesstof is duidelijk omschreven en de feedback van de docent is prettig om te lezen.

4/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Goed beschreven theorie en heldere opdrachten. Creatieve opdrachten hebben voor mij geen meerwaarde, zouden er onder 'optioneel' in kunnen. Verder geeft het doen van de cursus veel voldoening en de feedback is prettig!

4/5
Tuinarchitectuur

Het is een leuke uitgebreide cursus. Wel lastig als je het alleen als hobby wilt doen.

3/5
Arabisch voor Beginners + Gevorderden

Het lesmateriaal zou verbeterd kunnen worden door duidelijlkere en wat uitgebreidere uitleg. Spelling lijkt niet consequent te zijn, bijv.. Dat zorgt voor onzekerheid, twijfels en heel veel vragen. Maar, al puzzelend kom ik een heel eind en tot nu toe beleef ik er veel plezier aan.

5/5
Nagelstyling met Gel

Zoals ik het ervaar kan ik alle vragen kwijt aan de docent(en), is deze opleiding een geweldige uitdaging en het is super hoeveel ruimte je hebt om je creaties te maken en te ontwikkelen ook in het "klaslokaal" op Facebook waar vele direct goede adviezen geven als je een vraagt stelt je leert op jezelf en te gelijk met andere. Ik ben enorm benieuwd naar de praktijkdag die nu gaat komen! Top begeleiding duidelijke lesmateriaal fijn online platform middels plaats geen zin in pc beeld duik je heerlijk de lesmap in. Fijne docenten Kortom ik ben zeer tevreden. Groetjes bianca " nagelstyling met gel"

5/5
Stressmanagement / Stresshantering

Ik heb tot nu toe zoveel geleerd van de cursus. Zit namelijk zelf met heel veel stress, dus deze cursus geeft mij heel veel handvatten. Het huiswerk wordt dezelfde dag nog nagekeken echt top. Ik ben blij dat ik voor deze cursus heb gekozen.

5/5
Positieve Psychologie

Ik vind dit een leerzame en goed te volgen opleiding. De theorie wordt goed uitgelegd en de meerkeuzevragen zijn niet te simpel. Hierdoor word je echt aan het denken gezet en leer je de theorie toe te passen op praktijkvoorbeelden. Ik heb tot nu toe 3 van de 10 lessen afgerond en ik kijk uit naar de rest van de opleiding!

4/5
Pools voor Beginners + Gevorderden

Opleiding is goed en duidelijk opgebouwd. Duidelijke structuur. Pools is echter erg ingewikkeld. Ik wil alleen mijn schoonmoeder kunnen verstaan en iets terug zeggen, maar leer nu de hele grammatica. Is een beetje over de top eigenlijk.

4/5
Certificaat Beveiliging C

Ik ben heel tevreden met het opleiding, èèn ding is dat ik de examen in nederlands moet komen afronden

5/5
Online Marketing

De lesstof is erg interessant en super actueel! Ook krijg je goede en duidelijk feedback na het versturen van huiswerk! ***

5/5

Korte lijnen met zowel de helpdesk als met de docent. Prettig studeren op deze manier. Goede feed back van mijn docent.

4/5

Ik heb lang nagedacht of ik de opleiding zou volgen of niet maar wat ben ik blij dat ik het toch gedaan heb. Zo fijn dat het helemaal op jouw eigen tempo kan en mag. En begeleiding erbij is ook erg fijn! Ik zou het iedereen aanbevelen!! Gewoon top!

4/5
Loonheffingen

Goed, makelijk te volgen niet te zwaar alles word in stappen uitgelegd soms wel moeilijk om motivatie te vinden om er ook echt elke week mee bezig te zijn.

4/5

Cursus is superleuk! Wat misschien wat handiger was geweest: nu kom je alleen in contact met je docent via je huiswerk. Als je bv een module hebt afgerond, maar bv nog een vraag hebt voor het examen, dan kun je bij niemand terecht. Dat zou ik veranderen als dat kon ;)

4/5
Keyboard

Onvoldoende contact met de leraar, er zijn maar 40 tekens beschikbaar om een vraag of opmerking te maken. Huiswerk te laat nagekeken, na 14 dagen. Na bellen met NHA kreeg ik dirext huiswerk gecorrigeerd terug maar NHA heeft nooit terug gerapporteerd waarom huiswerk zo laat nagekeken werd. Betere communicatie is absoluut wenselijk!

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

De studie is goed te volgen naast een full time baan. Je moet natuurlijk wel de discipline hebben om er s avonds voor te gaan zitten. Daarnaast ervaar ik het contact met de docent als prettig. Huiswerk wordt snel nagekeken en je hebt de mogelijk om vragen te stellen over de theorie. In de theorie worden veel onderwerpen behandeld, wat fijn is,

3/5
Vwo Frans

Il vind de cursus prima. Een goed niveau. Behulpzame CS. Wat verbaas mij heel erg, is dat op zo een hoge niveau franse cursus de vragen bij de Franse teksten of geluidopdrachten zijn in het Nederlands . Sommige uitdrukkingen in beide talen komen niet overeen. De communicatie CS is niet echt helder. Via e-mail wordt gezegd dat ik geen papier grammatica krijg, via telefoon dat ik het wel krijg.

5/5

duidelijke uitleg, snelle reactie van docent

5/5
Havo Engels

5 sterren, omdat er duidelijk uitlegt is en voor mij is het uitdagend!

5/5
Archeologie

ik was wel zeer aangenaam verrast door NHA Opleidingen. De door mij gekozen cursus is heel compleet en de toelichting op lesmateriaal en het vervolg van de cursus is heel duidelijk. Ook het ingezonden huiswerk wordt snel nagekeken en kreeg daarbij uitvoerige toelichting op het werk. Wat mij betreft omarm ik NHA en vervolg met plezier de cursus.

5/5
Italiaans voor Beginners

Toen ik mij had aangemeld voor de cursus kon ik gelijk beginnen. Alles staat duidelijk beschreven en de opbouw van de lessen is goed! Ik heb de cursus nog niet afgerond maar ben erg tevreden over het verloop en verwacht dat het een mooie uitkomst gaat hebben. Kortom, een aanrader!

4/5
Latijn

Het was fijn om eerst op proef een les in te kunnen kijken. Verder ben ik tot nu toe tevreden (les 3 van de 28) omdat de inhoud van de cursus duidelijk en aantrekkelijk leesbaar is opgezet. Vooral de afwisseling van taalkundige informatie/oefeningen met geschiedkundige informatie vind ik interessant. Fijn is ook dat je als cursist je eigen studie-tempo kunt aangeven, waarna de digitale coach ook in een passend tempo af en toe mailt om een stimulans te geven.

5/5
Wimperextensions

Mijn persoonlijke ervaring is heel positief. De site is overzichtelijk en de inhoud is duidelijk in elkaar gezet. Ook zitten er filmpjes bij zodat je de praktijk goed kan uitvoeren thuis. Ik ben erg tevreden en zou het mensen zeker aanraden!

5/5
Stressmanagement / Stresshantering

Het is interessant en veelzijdig.

5/5
Vwo Engels

De start is duidelijk, de volgorde die in de lessen wordt gehandhaafd is prettig en duidelijk, Enige voorkennis is wel nodig, maar dat had ik. I merk dat het ook goed gericht is op het doen van een staatsexamen.

5/5
Bedrijfskunde met Leiderschap

Ik ervaar de opleiding als heel positief en goed. De feedback op mijn ingeleverde huiswerk is supersnel, wat mij elke keer weer motiveert om direct naar het volgend hoofstuk te gaan. De leerstof is ook heel goed uitgelegd, met praktijkvoorbeelden waardor het makkelijker te begrijpen is. Groeten, ***

5/5
Personal Trainer

Ik vind het een fijn dat je op eigen tempo kan leren en je opdrachten kan maken. Ook is het allemaal erg duidelijk en makkelijk om je opdrachten in te leveren. De opdrachten worden ook snel nagekeken

5/5
Fit en Gezond Leven

Het zijn duidelijke lessen alles wordt goed uitgelegd.

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

De cursus is enorm uitgebreid en goed overzichtelijk plus veel plezier

5/5
Haken

De cursus bevat heldere uitleg en de videofilmpjes zijn een goed hulpmiddel, vooral in het begin. Alleen tekst en foto's zijn voor mij persoonlijk meestal onvoldoende; ik moet het echt even zien gebeuren. Er zit ook een mooie opbouw in vwb de moeilijkheidsgraad. Ik ben nu ongeveer halverwege en ben er heel tevreden over. Ik moest alleen wel wennen aan het Hoookes garen, maar je kunt er leuke dingen mee maken :)

4/5
Vakdiploma Drogist

Tevreden: - studeren in eigen tempo - docent waar je vragen aan kunt stellen - lessen op papier - oefen- en huiswerkopgaven om een idee van vraagstelling te krijgen Wat kan beter: - lessen direct aanpassen ipv. de wijzigingsdocumenten. Paragraven in wijzigingsdocumenten kloppen ook niet altijd met de les. Dat zorgt soms voor wat verwarring.

5/5
Nederlandse Gebarentaal

de lessen lees je zeer prettig, voor je het weet is er weer een uur voorbij.

4/5
SketchUp (3D-tekenen)

goed te doen

3/5

de cursus op zich bevalt me wel. het is alleen wel zo, dat een aantal begrippen en alinea's wel erg gedateerd zijn. zoals bijvoorbeeld het btw tarief van 6 en 19 procent, de chipknip, het CWI en (eigenkijk het gehele) gedeelte automatisering. ik heb nog niet de hele cursus gedaan natuurlijk, dus over het laatste gedeelte van HOV en de hele cursus eigen cafébedrijf kan ik nog niks zeggen.

5/5
Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten

Ik ervaar de cursus als zeer tevreden omdat er snel huiswerk nagekeken word met duidelijke feedback en alles wat ik denk dat ik nodig heb om te leren zit erin verwerkt. Je word steeds meer uitgedaagd om het goed te doen. Daar hou ik van. Dank daarvoor.

5/5
Python

De lesstof was op niveau. De begeleiding prima.

5/5
ECDL met Windows 10/Office 2016

Tot op heden ben ik zeer tevreden over deze cursus. De beschrijvingen zijn heel duidelijk zodat ook iemand zonder ervaring deze cursus kan volgen. Zelf ben ik een leek op dit gebied maar zoals het nu gaat heb ik veel zin in. Wel heb twee opmerkingen en wel als eerste mijn naam. Dit bericht is gericht aan Piet Vos, dit ben ik niet want ik ben Piet de Vos. Als tweede opmerking lijkt het mij een beetje logisch, als van alle cursisten de geboorte datum bekend is, dat ook alle cursisten op die datum een felicitatie krijgen. Dit had ik eigenlijk gisteren verwacht. Voor een instelling als deze lijkt het er m.i. bij te horen.

4/5
Medewerker Administratiekantoor

Ik vind het moeilijk en veel studie uren nodig. De volgorde in de map is mijns inziens niet logisch want door eerst Calculatie te doen snap ik het Boekhouden dan pas beter omdat dit moeilijker is.

5/5
Zakelijke Correspondentie Nederlands

Ik vind de cursussen bij NHA heel helder en de begeleiding van de docenten fantastisch! Een dikke 10!

4/5
Stervensbegeleiding

Ik vind vooral de verhalen die jullie gebruiken heel mooi, zij zijn soms heel herkenbaar en dat doet iets met je. Je leert door deze cursus echt anders kijken naar bepaalde situaties.

4/5
Social Media

Mooi opleiding! Opdrachten hadden iets inhoudelijk gekund. Snelle reacties op het huiswerk! Zeker aanrader.

4/5
Office 365 voor Mac

Fijne opbouw van lessen, niet te lange hoofdstukken.

4/5

Leuke opleiding. Prima te doen vanuit huis.

4/5
Logistiek Teamleider

Veel herhaling en vooral als je logistiek medewerker van te voren hebt gedaan mogen ze best vermelden dat 2 van de 3 mappen precies de zelfde mappen zijn. Dit vindt ik dan zonde van het geld en zouden ze hier best een andere prijs voor mogen geven

5/5
Elektrotechniek

Tot nu toe is deze cursus heel toegankelijk en goed te volgen. Persoonlijk vind ik het onderdeel elektrische schema's tekenen voor huisinstallaties van grote meerwaarde.

4/5
AutoCAD

Snelle reactie van leraar en duidelijke leerstof

4/5
Zakelijke Correspondentie Duits

Ondanks mijn ervaring van de Duitse taal is alles begrijpelijk neergezet. Echter was enige voorkennis van de taal toch wel erg handig geweest.

5/5
Basisvaardigheden Horeca

De leerstof is erg duidelijk en overzichtelijk. het studeren per hoofdstuk vind ik erg fijn en duidelijk.

3/5
Vwo Nederlands

De inhoud van de opleiding en digitale leer omgeving zijn ècht super goed! Daarom koos ik ook voor NHA. Echter een groot nadeel, je kunt eigenlijk geen vragen stellen... Alleen na bestuderen van een compleet hoofdstuk en na het maken van de oefenopgaven kun je vragen stellen. Terwijl je juist vragen ervaart tijdens het studeren! De app Mr. *** refereert vaak naar eigen docent en is maar 2 maanden geldig. Kortom; je koopt de inhoudelijke stof en verder moet je het zelf uitzoeken. Dat vind ik misleidend.

4/5
Italiaans voor Beginners

Soms kan een hoofdstuk veel kennis bevatten; veel verschil per hoofdstuk, iets meer herhaling terug laten komen zou fijn zijn. Nu leer je nieuwe dingen bij en merk ik dat ik dingen van hoofdstukken ervoor kwijt ben. Verder zou een online meeting met andere cursisten fijn kunnen zijn, ook om bijvoorbeeld de uitspraak samen te oefenen.

5/5
Copywriter

Copywriting is een zeer inspirerende cursus/opleiding. De meeste lessen bestaan uit opdrachten, die je creatief uit je tent lokken. De begeleiding is ook prima. De docent checkt het huiswerk snel en geeft motiverende feedback. Eerder heb ik bij NHA 'Leidinggeven' gevolgd en dat is me zo goed bevallen, dat ik in deze coronatijd heb besloten door te gaan met het online studeren. Het scheelt wel, dat ik nature zeer gedisciplineerd ben. Dat zorgt ervoor, dat ik iedere week 2, soms 3 opdrachten kan indienen.

4/5
ECDL met Windows 10/Office 2019

Zeer tevreden. Had de eerste 3 lessen ingeleverd met als resultaat twee Tienen en een negen. Dus dat belooft wat voor de rest van de opleiding. Zeer netjes verzorgd. Telefonisch ook keurig geholpen. Mvg ***

4/5
Kinderpsychologie

Net begonnen, Super snelle reactie van de docent, interessante studie stof, fijn om elk hoofdstuk vragen te kunnen stellen. Tot nu toe erg tevreden 😊

4/5
Fit en Gezond Leven

Onderwerpen die me interesseren . Fijn dat ik bij het huiswerk maken ook vragen kan stellen aan de leraren. De tijd die er aan besteed is wat langer dan ik had verwacht. Vooral aan de hoofdstukken over bewegen. Bij onderdeel holistisch genezen ging het laatste keer over het toepassen van een shiatsu massage. Maar dit is lastig als je alleen bent. Dus graag oefeningen in de cursus meenemen die je alleen kunt doen.

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Ik vind het een hele fijne cursus! Lekker op mijn eigen tempo en ik vind het erg fijn dat ik af en toe een mailtje krijg van een motivatiecoach die me verteld of ik op schema loop en wat mijn gemiddelde cijfer is

5/5
Hovenier

Goede lesstof, en door de aparte hoofdstukken goed te leren. Krijg via huiswerk erg veel extra informatie en hulp van mijn docent, erg tevreden over. Het is een zeer leerzame en leuke cursus.

5/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Kind & Voeding

Een cursus die goed te volgen is, ook als je werkt. Het is lange afstandsonderwijs maar dat voelt niet zo. Het online systeem werkt hier prima, fijn dat er ook mogelijkheden zijn praktijkdagen te volgen.

4/5
Vwo Engels

Na het volgen van de cursus engels voor gevorderden ben ik gestart met engels vwo, tot nu toe ben ik daar tevreden over. Ook het snelle nakijken bevalt me prima. Ik zou het beter vinden wanneer je de docent gewoon een vraag kunt stellen in een mail ipv eerst een les sturen en daar met betrekkelijk korte tekst de vraag in te stellen. Misschien is daar nog verbetering in te brengen. ***

4/5
Gitaar

Ben bij les 13. Tot nu toe valt me wel op weinige opdrachten met opnamens. De rest heel goed uitgelegd. Leuke oefeningen en ik had het moeilijker verwacht.

4/5
Facility Management

Prima, geregeld, fijn een studiecoach te hebben. Wel veel leerstof maar zal ik nodig hebben voor een goed facilitair plan te schrijven.

5/5
Reiki

Vlotte communicatie, zoals inschrijving. nakijken van de gemaakte huiswerk opgaven, duidelijke en overzichtelijke lesmaterialen. Kortom: weloverwogen en snel een opleiding volgen. dan is NHA opleidingen aan te bevelen. ***

4/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Het is heerlijk en ontspannend om na een drukke dag muziek te kunnen maken op de gitaar. De lesstof is zeer goed te volgen en het ingeleverde huiswerk wordt zeer snel gecorrigeerd retour gedaan. Ben zeer tevreden.

4/5
Commerciële Teksten Schrijven

De cursus wordt heel duidelijk omschreven. Niet alle lessen zijn voor mij interessant (vandaar een 4 in plaats van een 5), maar dat blijft toch zo. Reactie van leraar die het nakijkt is snel. Dat je een cijfer krijgt vind ik wel bijzonder. Heel leuk, ik krijg op mijn zestigste mooie cijfers, maar ik had verwacht dat een leraar/lerares feedback zou geven en dit niet met een cijfer zou beoordelen. Is trouwens geen kritiek, maar het verraste me een beetje. Ik heb tot nu toe in ieder geval wat dingen geleerd en daar is het natuurlijk om te doen.

5/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

past bij mijn ervaring . en valt mee. maar ik weet het niet of ik kan binnen 10 maanden zal afronden. omdat straks komt de vakantie en wordt het weer warm .

4/5
AutoCAD

de cursus Autocad was een zeer duidelijke cursus. leest goed door en de opdrachten waren goed te volgen. De punten van aandacht zijn dat er ten eerste niet beschreven staat dat men het programma zelf moet aanschaffen, en ten tweede dat de docent op zich laat wachten met het nakijken van het huiswerk. Ik ben ook positief over de snelle levering van de pakketten toen ik aan de opleiding begon. Bedankt voor de samenwerking!

4/5

De cursus is goed te volgen, zowel online als in de map. Je kunt zo snel of langzaam gaan als je wilt. Fijn dat je via zelf kunt oefenen maar dat huiswerk ook door een docent nagekeken wordt.

5/5
Basisopleiding Verpleegkundige

Goed. Huiswerk wordt snel nagekeken en voor vragen goed bereikbaar

4/5
Positieve Psychologie

Duidelijke en overzichtelijke opleiding. Fijn om de les stof in een map te ontvangen. Het systeem is goed en fijn. Wat eventueel sterker zou kunnen is het contact met de docent, op dit moment is dit alleen als je huiswerkopgaven inlevert.

4/5
Visagie Branchediploma

Erg fijn, goede persoonlijke feedback. Het zou alleen fijn zijn als je ongeveer een indicatie hebt van wanneer je de nagekeken bestanden kan verwachten

5/5
Vmbo Geschiedenis

Het is een duidelijke cursus goed te volgen. Ik vind er interessante onderwerpen in staan. Ik ben nu VMBO geschiedenis aan het doen maar als het leuk blijft dan wil ik hierna misschien ook de havo geschiedenis doen.

5/5
Vwo Biologie

Deze cursus geeft mij veel informatie en uitleg over de onderwerpen die mij interesseren. Het functioneren van het menselijk lichaam, en het hoe en waarom in de natuur. Ook wekt het mijn nieuwsgierigheid, waardoor ik veel informatie opzoek op het internet. Het helpt mij om levendig en met interesse in het leven te staan. Het inleveren van het huiswerk na elk hoofdstuk vind ik stimulerend en leuk om te doen.Tot op heden heb ik nog geen negatieve ervaring, dus van mij kunt u alleen een positieve reactie verwachten,

4/5
Pools voor Beginners

Ben ontzettend blij met de cursus alleen had ik graag contact kunnen willen hebben als ik iets niet snap in de lesstof, nu vraag ik het als ik mn huiswerk inlever en krijg pas een reactie terug als ik een herkansing heb.

5/5
Bedrijfskunde met HRM

Tot nu toe is de opleiding helder en kan je met wat energie en tijd een les per week afkrijgen naast een fulltime baan

5/5
Keyboard

De cursus is fijn om te doen en heeft een goede opbouw. Waar ik wel tegenaanloop is de lay-out van sommige pagina's. Staat er onderaan de bladzijde iets over een opdracht, maar staat de opdracht zelf op de volgende pagina. Dat kan soms lastig zijn met telkens terugbladeren.

3/5

Duidelijke uitleg, maar het had wat mij betreft op sommige onderdelen wat moeilijker mogen zijn.

5/5
Stressmanagement / Stresshantering

Inmiddels ben ik mijn 3de studie gestart bij NHA; Stressmanagement na eerst Praktische Psychologie en bedrijfspsychologie succesvol te hebben afgerond. Het mag duidelijk zijn dat ik erg tevreden ben over de wijze waarop NHA haar studies verzorgt. Complimenten voor de communicatie en snelle uitwerking van de huiswerkopdrachten.

4/5
Tandartsassistent

Ik vind de lesstof goed uitgelegd en te begrijpen. Wel vind ik dat je te weinig contact kunt hebben met je huiswerkcoach

5/5
Office Management

Heel tevreden met de opleiding tot nu toe. Krijg ook de juiste adviezen. Hele leuke opleiding

5/5
Kinderpsychologie

Ik ervaar de cursus, de opbouw en contactmogelijkheden als super! Ik leer net plezier de stof en vind het fijn dat er de mogelijkheid bestaat om contact op te nemen met je docent en/of medecursisten.

5/5
Bedrijfsleider

Alle vrijheid om je eigen tempo te bepalen dus geen druk van je moet nu dit etc. tussen werk en geinsleven goed te combineren dus!

4/5
Interieurstylist + SketchUp

De cursus is tot nu toe overzichtelijk, leerzaam en leuk. Echter vind ik het contact met de begeleiders erg lastig en had gehoopt op meer feedback.

5/5
Doorstroomopleiding Engels voor Gevorderden

Cursus doorstroomopleiding Engels voor gevorderden sluit perfect aan na de cursus Engels voor beginners. Duidelijke korte cursus van 12 lessen. Ik zelf ben van plan om als ik slaag voor het examen de havo cursus Engels te gaan doen.

5/5
Sieraden Maken

Het is een heel leuke curses doe het heel graag je kan het op je eigen tyd doen en dat is heel erg fijn Ik hoop dat er heel veel mensen het ook luek vinden Ik wel doe het heel graag

5/5

Ik vind het erg leuk om te leren via de NHA, ik kan werken en studeren tegelijk zonder dat iemand het probeert. Ik heb mijn handleiding in mijn taal die helpt.

4/5
DJ & Muziekproducer Worden

Interessante opleiding met veel mogelijkheden om eigen inbreng toe te voegen aan de lesstof. Erg snel door de les heen, maar kan veel met wat ik heb geleerd.

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Misschien wel meer praktijk dagen aanbieden ipv 1. Zodat je beter weet of je de handelingen goed uitvoert

5/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Super service, alles snel in huis, de stof is helder en duidelijk. Qua huiswerk is het ook prima te doen en je krijgt feedback zodra het nagekeken is. Wat erg prettig werkt!

5/5
Personal Trainer

De opleiding is duidelijk, interessant en leerzaam. Er zijn elke les huiswerkopdrachten die meestal binnen een dag al zijn nagekeken en waar je feedback op krijgt! Ik heb pas net jet eerste deel afgerond maar ben benieuwd naar het afronden van de cursus

5/5
Logistiek Teamleider

Zeer tevreden over deze opleiding, ingeleverde huiswerk wordt snel nagekeken en voorzien van evt opmerkingen.

3/5
Python

Het boek is voldoende informatief. Er is maar een opgave per hoofdstuk en dat is veel te weinig. Daagt niet uit tot verdieping. Om die reden ook weinig contact met de cursus begeleider nodig gehad, maar mocht dat nodig zijn geweest is de mogelijkheid daartoe (500 karakters per hoofdstuk) veel te weinig voor goede communicatie.

4/5
Basisopleiding Apothekersassistent

Ik ervaar de opleiding als zeer positief, de stof is makkelijk door te komen waar door de vragen ook goed te doen zijn.

4/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Net begonnen, tot nu toe tevreden.

4/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Kind & Voeding

De lesstof is duidelijk beschreven en goed volgbaar. Huiswerkopdrachten ook goed te doen. Krijg snel een reactie op het gemaakte huiswerk.

5/5
Social Work

Fantastische en een duidelijke cursus. Heerlijk thuis studeren, alles wordt duidelijk aangegeven! Net afgerond SocialWork met een prachtig gemiddeld van 8.5 en ga graag naar de volgende cursus positieve psychologie en rouwverwerking. Heb er nu al zin in, schrijf mij graag gelijk in, zeker als ik *** win, kan ik goed gebruiken in COVID tijden nu mijn baan in de evenementen sinds maart vorig jaar gesopt is. Groet! ***

5/5
Italiaans voor Beginners

Cursus is prima, goed en duidelijk. Ben ook zeer tevreden over docent.

4/5
Hovenier

zeer interessant en informatief, beleef er veel plezier mee

5/5
Paardenverzorging

Zeer informatieve en uitgebreide cursus. Leert heel prettig.

5/5
Word 2019

De cursus is overzichtelijk en goed te volgen.

4/5
Contentmarketing

ik vind de vragen niet aansluiten bij de te bestuderen tekst. Ook is vaak het antwoord van de oefenvragen heel iets anders dan dat ik zou antwoorden op de gestelde vraag. Zoals bij les 7 oefenvraag 1 'hoe zijn de titels opgebouwd' dan zou je denken dat je naar de opbouw van de titels moet kijken, maar dan is het antwoord 'alle titels leveren nieuws of leveren kennis op' dat vind ik dan een raar antwoord. En zo heb ik vaker dat ik een antwoord lees en denk 'huh, werd dat gevraagd?' Ook mis ik meer voorbeelden, die zouden in de online leeromgeving geplaatst kunnen worden, zodat dit ook meer up-to-date is dan wat er in het boek staat. En over de huiswerk opgaven vind ik dat er soms vragen zijn over 1 klein zinnetje uit een hoofdstuk van tientallen pagina's, waarvan ik denk, dit had een betere vraag kunnen zijn. Verder is de leerstof wel interessant.

5/5
HACCP

Duidelijk beschreven en bij vragen kun je altijd op de leraar terugvallen.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Ik ben nog maar net begonnen en vind het moeilijk om nu al verbeterpunten te geven. Ik heb zojuist de opleiding tot ritueelbegeleider afgerond en ik ben deze cursus begonnen voor verdieping. Die zie ik nog niet echt maar dat komt waarschijnlijk wanneer ik verder met de cursus ben.

3/5
Turks voor Beginners

Tot nu toe vind ik het een fijne cursus met een duidelijke uitleg. Turks vind ik wel een moeilijke taal om te leren.

4/5
Office Management

Fijne leerstof, ik lees er makkelijk doorheen. Alles duidelijk omschreven!

5/5
Latijn

De studiemap ziet er verzorgd uit en heefteen efficiënte indeling met o.a.inzichtelijke behandeling van grammatica , historie Romeinen en andere volkeren, goede samenvatting van de nieuwe stof en reuze handig zijn de oefen opgaven met antwoorden, zodat er inzicht gaat ontstaan in het Latijn. De docent is zeer accuraat en geeft goede tips. Het gemaakte huiswerk is binnen korte tijd gecorrigeerd terug. Het huiswerk wordt accuraat en vlot feed back gegeven.

5/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Ik ben zeer tevreden omdat de lesstof tot nu toe duidelijk en praktisch is beschreven. Tevens werkt het inleveren van de huiswerkopgaven goed, tot nu toe.

5/5
Callcentermedewerker

De cursus sluit goed aan op het bedrijfsleven en helpt gesprekstechnieken toe te passen en schriftelijk door o.a, tekst te leren samenvatten. Tot nu toe ben ik erg tevreden over het lesmateriaal en de ondersteuning daarbij. Ik kan datgene wat ik leer meteen toepassen op mijn werk.

5/5
Zakelijke Correspondentie Nederlands

Duidelijk lesstof

4/5
Italiaans voor Beginners

De cursus is makkelijk te volgen en het huiswerk goed te doen. De toelichting op het huiswerk is heel nuttig

5/5
Hondentrimmen

Leuke en zeer leerzame opleiding

4/5
Agile Scrum

Kernachtig en aanvullende onderbouwing waar nodig.

4/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Goed opgezette cursus met voldoende leerstof.

5/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Duidelijke lessen, goed ingedeeld en overzichtelijk.

4/5
Office 365 voor Mac

Ik ben al wel bekend met office365 voor Windows. Ik heb thuis een Mac en daarom ben ik Office365 voor de Mac gaan doen. Ik had gehoopt dat er wat dieper op de lesstof werd ingegaan, maar helaas dat niet zo. Ik vind het een hele leuke cursus om te doen. Ik leer er zeker iets van want ik weet nog lang niet alles. Ik hoop dat er een vervolg cursus is van office365 die dieper op de stof in gaat. Die ga ik dat zeker weer bij de NHA volgen.

5/5
Sportpsychologie en Coaching

Interessante les stof en hele goede begeleiding

4/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Studieboeken zijn okay Huiswerk wordt vlot nagekeken

4/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

Een fijne toegankelijke opleiding Pedagogiek. Duidelijk en goed omschreven. Puntje van aandacht; wellicht meer aanpassen aan deze tijd, waar we nu in leven.

3/5
Turks voor Beginners

Leuke cursus. Vindt het wel veel info in een paar lessen...

5/5
Office 2019

Zowel het boek als de digitale versie zijn duidelijk en overzichtelijk. Ik heb nu iets meer dan de helft van de lessen gedaan en ik had binnen twee dagen het nagekeken huiswerk terug.

4/5
Basisopleiding Verpleegkundige

tot op heden goed, lesmateriaal is duidelijk, er wordt vlot nagekeken, top

5/5

snelle reactie op ingezonden huiswerk goede lesopbouw met duidelijke uitleg, goede online ondersteuning, cursus is up to date, aangepast aan huidige tijd

5/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Goed lesmateriaal zowel digitaal als op papier. Snelle reactie van docente. Overzichtelijke planning is goed te maken en in te passen in de eigen agenda.

5/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Duidelijke beschrijving van de lesstof. Snelle reactie van de corrector

5/5
Programmeren voor Kinderen

De cursus is goed en overzichtelijk en is leerzaam. De email's worden vrij snel beantwoord. Ik zou deze cursus ook andere aanraden.

5/5
Sportpsychologie en Coaching

Een zeer interessante cursus: een aanrader voor trainers/coaches van sporters vanaf ongeveer 12 op elk niveau. Zeker ook van waarde voor (top)sporters om hun kennis te verdiepen en de sportcarrière een boost te geven. Veel voorbeelden en toepasbare opdrachten. Omdat veel trainers weinig tot geen tijd hebben voor dag- of avond bijscholing is de thuisstudie de oplossing. Opdrachten worden snel nagekeken, er volgt altijd duidelijke feedback en het is mogelijk hier vragen over te stellen ter verduidelijking. Persoonlijk zou ik het leuk vinden als er de mogelijkheid zou zijn van een of twee klassikale dagen voor degenen die hier interesse in hebben.

4/5
Gitaar

Ik ben nog niet zo heel ver, les 6. Mijn eerste indruk is dat het echt veel professioneler is dan dat ik verwacht had en goede begeleiding. Het enige wat ik mij nu kan bedenken is het fijn was geweest als er een stem apparaat zou zijn,of een verwijzing naar. Ik doe het nu met een gratis app, en dat gaat prima. En in het papieren boek was het prettig geweest als de notenbalken wat groter zouden zijn (voor de 40+ onder ons)

4/5
Nederlandse Gebarentaal

Ik ben heel tevreden over de begeleiding door de docent, zij legt duidelijk uit en op een prettige manier. Waar ik minder tevreden over ben is dat er toch wel wat gebaren anders gemaakt dienen te worden dan op de filmpjes te zien is en de inhoud van de cursus zelf vind ik niet altijd even mooi opgebouwd of up to date. Ik ben wel heel blij dat de cursus heel uitgebreid is; je gaat als cursist echt de verdieping in en mijn enthousiasme om Nederlandse Gebarentaal te leren wordt steeds meer aangewakkerd.

4/5
Commercieel Medewerker Binnendienst

Het inschrijven en het starten van de opleiding verloopt heel gemakkelijk..ik heb geen hulp hoeven vragen tot nu toe. De site is heel gebruikersvriendelijk en ook het lesmateriaal vind ik heel prettig. Gr ***

4/5
Indonesisch voor Beginners

Ik vind dat de cursus op een fijne manier word gegeven: - goede, mooie boeken - fijn lespakket - goede uitleg Ik zou het alleen fijn vinden dat je als student meer zinnetjes leert die van pas komen in een gesprek. Zoals hoe gaat, of het is mooi weer vandaag. Voor de rest een fijne en goede cursus

5/5
Apps Programmeren

Ik had geen enkele programmeer ervaring alvorens ik deze cursus ben begonnen. Zoals NHA had aangegeven is het inderdaad goed te doen zonder deze ervaring, maar de 4 studie-uren in de week zijn wel beduidend hoger dan dat NHA had aangegeven. Het is een hele leuke cursus waarbij je elke les weer resultaten boekt. Ik ben zeer nieuwsgierig naar mijn eigen kunnen na deze cursus.

4/5
Timemanagement

sluit precies bij mijn verwachtingen

4/5
Online Marketing

het is een overzichtelijke cursus alleen had het nog meer mogen gaan over de online marketing want dit komt maar heel klein aan bod. Het is meer de informatieve achtergrond dan dat deze cursus mij echt 100% geholpen heeft. Ik heb nu wel een duwtje in de goede richting gekregen! Ook de begeleiding van mijn docent is super fijn, hij geeft ook goede websites aan in het huiswerk wat gecontroleerd is zodat we nog meer voorbeelden kunnen zien en de stof nog beter kunnen begrijpen.

5/5
Basisopleiding Verzorgende IG

Leuke opleiding met top mentoren .snelle feedback over je vragen 👍

4/5
Office Management

Tot nu toe een hele fijne opleiding die ik in mijn eigen tempo kan doen. Met behulp van de docenten weet ik of ik op het rechte pad zit met mijn huiswerk. Zij geven heel snel antwoord op de vragen die je ze stuurt!

3/5
Beleggen voor Beginners

De inhoud van de cursus is uitgebreid en erg duidelijk. Het bevat ENORM veel kennis vooral als beginnende belegger. Mijn enige negatieve punt is dat er te weinig contact is met de leraar waardoor er vrijwel geen hulp is.

4/5
Kinderpsychologie

Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken. Met vragen of problemen kan ik terecht bij de docent. Het is erg prettig dat de opleiding in eigen tempo naast het werk gedaan kan worden.

4/5
Leidinggeven

Mooi boek, goed lesmateriaal, prima online omgeving en goede feedback van de docent. Het enige nadeel vind ik dat de opdrachten niet altijd even duidelijk zijn.

5/5

Ik vind deze cursus heel behulpzaam om Nederlands te leren. De lessen zijn goed gemaakt en het is makkelijk om alleen te leren.

5/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Prettig opgebouwde lesstof; goede combi van tekst en geluidsopnames. Ik ga er echt makkelijker door Zweeds verstaan en spreken

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Ontzettend blij met deze cursus Portugees voor beginners en gevorderden. NHA logistiek; snel, duidelijk, zorgvuldig. Ik kon gelijk beginnen. NHA training inhoudelijk uitnodigend, goed uitgebalanseerd, duidelijke uitgeleg met zinnige oefeningen en logische opbouw vocabulaire. Altijd zin om met de volgende les te beginnen.

5/5
Inleiding Psychologie

Het is een zeer intresantte opleiding en de feedback van de docent is uitstekend. Ben zeer tevreden.

4/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Lesstof is duidelijk. Huiswerk wordt snel nagekeken. De inhoud is wel erg op idioom gericht, had ik wat minder verwacht en meer op gericht op grammatica.

5/5
Frans voor Gevorderden

Het is een prettige cursus die aanhaakt bij dagelijkse dingen, vakanties, eten en drinken. De teksten lijken actueel. De wijze waarop je langzaam maar zeker beter frans leert schrijven en spreken is heel prettig.

5/5
Digitaal Filmen en Videobewerking

Ik ben heel tevreden met hoe het geregeld is! Je kan alles op je eigen tempo doen, de communicatie verloopt ook vlot en prima met de docent die je hebt. En de inhoud is ook heel duidelijk!

5/5
Inkoper

Duidelijke uitleg gedurende de cursus. Feedback wordt snel teruggekoppeld, ook vragen worden zorgvuldig beantwoord. Het is fijn om dit op mijn eigen tempo te kunnen volgen, de ene week iets meer dan de andere. Zeer tevreden.

5/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Deze cursus bevat heel veel onderwerpen waar ik erg in ben geinteresseerd.Het is een leuke cursus waar ik veel van kan leren.De leeromgeving is ook prettig.

5/5
Ondernemer Goederenvervoer

Duidelijk en snelle respons van de docent. Voor mij is 1 vraagmoment per les voldoende, maar kan me voorstellen dat sommige studenten meer vraagmomenten zouden willen hebben.

5/5
Russisch voor Gevorderden

Leuke cursus. Snelle feedback van docent op huiswerk.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Zeer complete en in mijn ogen goed opgezette cursus. Duidelijk wat er van je verwacht wordt en de lerares is snel met nakijken van het huiswerk met goede onderbouwingen.

5/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Na inschrijving is het cursuspakket snel geleverd. Zowel de studiemappen als de studiesite zijn zeer goed. Alles is duidelijk om snel te kunnen beginnen. De studie is zeer leerzaam. De eerste huiswerkopgave was snel nagekeken. Mijn eerste indrukken zijn zeer positief.

5/5

Duidelijke inhoud , huiswerk wordt snel nagekeken en duidelijke feedback

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Ik ervaar een goede opleiding, veel informatie en kennis.

5/5
Vakdiploma Drogist

Heel handig met de docent die aangeboden wordt die bijvoorbeeld het huiswerk nakijkt. Toegang tot proefexamens en heel overzichtelijk qua leren.

4/5
Office 2019

Ik vind het fijn dat ik de opleiding in mijn eigen tempo kan volgen,

5/5
Sport & Voeding

Ik vind dit een hele leuke en leerzame opleiding, zeker omdat ik ook veel sport. Ik heb al een aantal dingen geleerd die ik nog niet wist, en ik nu zelf in de praktijk toepas! De hoofdstukken zijn goed te behappen en begrijpelijk geschreven. De oefenopgaven zijn heel nuttig om jezelf te testen hoe goed je de leerstof kent.

5/5
Filosofie en Levensbeschouwing

De lesstof kent een systematische opbouw, biedt duidelijke informatie en helpt je diverse onderwerpen, stromingen met elkaar te verbinden. De oefenopdrachten zijn zo inspirerend dat ze bij mij de hele week door-pruttelen in mijn hoofd.

5/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

De cursus is overzichtelijk en het instap niveau is goed. Je hebt echt het gevoel dat je bij iedere les nieuwe dingen leert die praktisch toepasbaar zijn, een beetje zoals een taal leren op de middelbare school. Daarnaast is het echt leuk om een andere taal te kunnen spreken. Aanrader!

4/5
Basiskennis Aardrijkskunde

Mijn eerste thuis studie en tot nu toe bevalt dat prima. Zelf bepalen wanneer je leert en de snelle reactie van de docent is ook erg prettig.

5/5
Wimperextensions

Goed en duidelijk uitgelegd en een net starterspakket

5/5
Copywriter

Na 10 lessen: Interessant voor zowel de Belgische als de Nederlandse student. Uitdagende opdrachten.

3/5

I would like to have more interactive lessons, exercises and above all personal contact and communication. It’s ok to listen and repeat, but it’s all around one single text and it’s more a memorizing training. So far, and after more than a month I find myself on stand by, without much motivation.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Ik ervaar het als een prettige opleiding. Alles staat duidelijk beschreven. De leraar antwoord snel. En je hebt snel je punten terug. Alleen wat ik mis is dat je kunt antwoorden op het antwoord van huiswerk.

4/5
Vwo Engels

Fijne, overzichtelijke cursus. Met over het algemeen snel feedback van de docent. Cursusmateriaal m.i. wel wat gedateerd. Met name de geluidsfragmenten zouden wel wat moderner kunnen. Maar over het algemeen ben ik zeer tevreden.

5/5
Copywriter

Ik volg sinds een paar weken deze cursus. De lesinhoud is interessant en de opdrachten dagen je uit. Geen saaie kost. Duidelijke feedback van de docent, geeft opbouwende kritiek waar je dan ook echt wat mee kan. Ik ben zeer tevreden over deze opleiding en raad het een ieder aan die van schrijven houdt.

5/5
Italiaans voor Beginners

Hele fijne praktische cursus .Ben weer bij het begin begonnen daar er -door weinig praktijk -erg veel wegzakt. Vooral de korte stukjes tekst geven mij bij de uitleg van de grammatica veel steun .

4/5

Het is goed te volgen en begrijpen, alleen zou het soms makkelijker zijn als bepaalde afkortingen van instanties de eerste keer al uitgeschreven worden in plaats van het hoofdstuk erna. Dan zou het nog makkelijker te volgend zijn.

3/5
Office Management

Ik ervaar de opleiding als leerzaam en duidelijk. Ik heb het gevoel dat het persoonlijk is ondanks dat het een schriftelijke opleiding. Ik haal er hierdoor veel motivatie uit om er elke keer weer voor te gaan.

4/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Voor de start van de opleiding was er op internet heel veel informatie te vinden over de prijzen, de inhoud en de opbouw van de opleiding. Dit was erg fijn want hierdoor kreeg ik meteen een goed beeld van de opleiding. Toen ik me aanmeldde kreeg ik al heel snel mijn leerboeken waardoor ik gelijk aan de slag kon. Mijn huiswerk wordt goed nagekeken en ik krijg snel feedback. De online plaza is overzichtelijk. Je vindt er alles wat je nodig hebt. Het is prima te combineren met mijn baan. Ik ben blij dat ik heb gekozen voor NHA!

4/5
Russisch voor Beginners + Gevorderden

Over het algemeen is alles heel duidelijk en goed te volgen. Bij sommige opdrachten word er echter uitgegaan dat ik al vroeg in de opleiding kennis heb van de topografie en cultuur, dit maakt het soms onnodig lastig.

4/5
Arabisch voor Beginners + Gevorderden

De cursus zit goed in elkaar. De begeleiding is correct en snel te noemen. Het systeem (plaza) werkt goed en is overzichtelijk. Wel zou het fijn zijn om qua begeleiding uit te breiden met een mogelijkheid tot beeldbellen met de docent.

4/5
Commerciële Teksten Schrijven

Duidelijk, goed lesmateriaal en snelle communicatie met leraar.

5/5
Apps Programmeren

Leuke cursus. Duidelijk beschreven in het studiemateriaal en goed bij te houden. Helemaal goed te doen, wanneer je ook al wat technische ervaring en kennis in huis hebt.

4/5
Yoga

Hoewel ik eigenlijk nog maar net begonnen ben vind ik het een erg fijne cursus. Het lesmateriaal is duidelijk en daarnaast krijg ik fijne feedback van mijn docent. Daar heb ik echt iets aan.

5/5
Medewerker Personeelszaken

Ik vind de cursus zeer interessant, soms ook heel pittig, maar zeer waardevol. Ook de begeleiding van de docent is zeer goed.

5/5
Latijn

De cursussen zijn heel toegankelijk en op een goede wijze samengesteld. Het huiswerk wordt zeer snel nagekeken.

5/5
Excel 2019

Net begonnen aan de cursus Excel. Ik ben nu al erg enthousiast, alles wordt duidelijk uitgelegd en je krijgt leuke opdrachten om mee te oefenen. Ben erg tevreden!!

4/5
Arduino Programmeren

Heel veel informatie en voorbeelden over hoe je met de Arduino leuke schakelingen kunt opzetten. Persoonlijk had ik wat meer diepgang wel op prijs gesteld. De begeleiding door de huiswerk docent is prima. Geeft goede feedback en advies.

5/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Goede begeleiding als je dit nodig hebt. Het huiswerk word snel nagekeken. En je kan lekker op je eigen tempo werken!

5/5
Stressmanagement / Stresshantering

Ik volg nu een paar weken de cursus Stressmanagement/Stresshantering. De cursus is boeiend, geschreven met goede voorbeelden en toepasbare adviezen en tips. De opdrachten geven stof tot nadenken en zelfinzicht. Ook niet onbelangrijk, het is geschreven met de nodige humor:) Waar nodig ontvang ik goede begeleiding van de docent. Kortom, ik ben zeer tevreden en blij dat ik de stap heb genomen om deze thuisstudie bij NHA te doen. ***

4/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Ik vind het een fantastische opleiding. Had overigens niet verwacht, dat je zoveel over het menselijk lichaam te weten zou komen voor deze opleiding. Deze opleinding doe ik met liefde en plezier. Vind het fijn om straks mensen te kunnen helpen.

5/5
Nederlandse Gebarentaal

Fijn dat er theorie bij zit en dat je feedback krijgt van de leraar

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Tot nu toe bevalt het heel goed. Door het overlijden van een familielid heb ik het even stil gelegd maar ik ga het zo snel mogelijk weer oppakken om mijn diploma te kunnen halen!

5/5
Vakdiploma Drogist

Ik vind dat de opleiding waar maakt wat zij beloven. Duidelijke informatie, goed te volgen. De opleiding is ook netjes verzorgd

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

De cursus wordt schriftelijk en digitaal aangeboden, dit is erg fijn en bevalt mij prima. Alles wordt duidelijk beschreven, huiswerk wordt snel en vakkundig nagekeken. Het enige punt, de lap-top heeft veel vertraging en is nog niet geleverd. Groetjes Monique Heusinkveld

4/5
AutoCAD

Het geeft een duidelijke uitleg en veel oefening.

5/5
Intercedent

Duidelijke uitleg. Makkelijk contact. Goed betaalbaar

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Duidelijk en heldere uitleg. Mooie kleurenfoto's.

5/5
WordPress

Duidelijke uitleg, goed lesmateriaal en heldere feedback van de leraar.

5/5
Kunstgeschiedenis

De leerstof is boeiend en ook niet te uitgebreid, zodat ik soms verder ga zoeken in de boeken over Kunstgeschiedenis die ik al heb of filmpjes ga kijken over technieken. Ik leer er veel van en het maakt me ook weer leergierig naar andere dingen.

4/5
Assistent Drogist

de cursus zit goed in elkaar, maar soms kan ik iets niet terug vinden in de tekst van het boek

5/5
Assistent Drogist

Ik vind het een hele mooie en duidelijke cursus en wat fantastisch is dat je en in de map kan werken en via de computer en wat helemaal geweldig is dat je op voorlezen kan klikken ik ben zelf zwaar dyslectisch dus dat is geweldig dat er die mogelijkheden zijn

4/5
Vakdiploma Drogist

Zeer fijne opleiding, zowel inhoudelijk als de begeleiding van docent is top. De advieskaarten kunnen helaas niet geopend worden op de telefoon, wel op de pc. Misschien kan dat in pdf bestand gezet worden. Mvg, ***

4/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

Leuke en interessante cursus. Duidelijke teksten en een logische opbouw. Fijn dat je het huiswerk kunt inleveren bij een professional. Hierdoor krijg je meer inzicht op je sterke en zwakke punten.

5/5
SketchUp (3D-tekenen)

Ik ervaar het als heel goed en het wordt heel duidelijk aangegeven via je map en online studie plaza

4/5
Bedrijfskunde met HRM

Goed

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Ontzettend leuk om via deze weg gitaar te leren spelen. De lessen zijn goed opgezet, huiswerk wordt snel nagekeken en het lesmateriaal, de liedjes, zijn elke dag weer om naar uit te kijken. Leuke popsongs, dus ik geniet elke dag en zou het iedereen aanraden om op deze manier te leren. Goede tijdsbesteding in deze coronatijd.

5/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Zeer interessante opleiding en goede begeleiding Top!

4/5
Contentmarketing

ik vind de stof erg overzichtelijk en de vragen goed. Het beslaat alle onderdelen die belangrijk zijn voor Contentmarketing. Verbeterpunten zijn voor mij: . - nummering van de hoofdstukken in de map gelijk laten lopen met die uit het boek - sommige beelden in het boek waren moeilijk te lezen, dus graag uitvergroot aanbieden in de map

5/5

Ik ervaar de cursus als erg leerzaam. De positieve feed back van de leraren stimuleert om door te gaan.

5/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Positieve punten: docent is erg professioneel, huiswerk wordt snel nagekeken en je gaat er als een trein door heen. Verbeterpunten: dat je de vragen van huiswerkopdrachten online kunt kopiëren bij de desbetreffende opdracht. Dit zodat je niet alles hoeft over te typen. Ik vind het namelijk fijner voor de docent en voor mijzelf als zowel de vraag en het antwoord in het Word bestand staan.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

De opleiding geeft boeiende inzichten, waarmee je middels oefenopgaven en huiswerkopgaven voor je zelf aan de slag kan. Naarmate je verder komt in de opleiding, komt geheel steeds meer samen. De begeleiding is kundig en de feedback op de huiswerkopgaven opbouwend en motiverend.

3/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Redelijk goed te doen Alleen het echte werk komt pas na 2 boeken aan bod

5/5
Nagelstyling met Gel

Ik doe deze cursus alleen voor mezelf, niet om mijn beroep wrv

5/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Prettige opbouw van de cursus, heel geschikt voor zelf-studie! Vind de begeleiding van de docent echt een meerwaarde. Dat dwingt me om de stof extra te oefenen en te toetsen. 2 tips; * hoe leuk zou het zijn om op de verjaardag van de cursist een berichtje naar hem/haar te sturen om hem/haar in de betreffende taal te feliciteren! * ik zou het heel fijn vinden als de grammatica onderwerpen ook gebundeld terug te vinden zijn op de site. Nu is bv de uitleg over een huis/het huis/huizen/de huizen verdeeld over meerdere hoofdstukken. Hoe verder ik in de cursus kom, hoe meer ik de uitleg terug zoek en dan weet ik niet meteen bij welk hoofdstuk ik moet zijn. Zou mooi zijn als dat bij elkaar op de site terug te vinden is!

5/5
Excel 2019

Duidelijke cursus. Snelle feedback van de docent.

4/5
Genealogie (Stamboomkunde)

De cursus beval mij pima. Alleen is het voor mij af en toe een beetje moeilijk omdat ik een beperking heb en wel met het begrijpend lezen.

5/5
Doorstroomopleiding Logistiek Teamleider

Duidelijke, snelle opleiding waarmee je door kunt. Snel antwoorden van docenten en rap terug gestuurd huiswerk. Helemaal top!

5/5
Wereldgodsdiensten

De cursus is zorgvuldig opgebouwd en zeer interessant, veel aanvullende informatie waarvan ik nog niet op de hoogte was. Het huiswerk wordt heel snel nagekeken en steeds voorzien van aardige opmerkingen ter stimulatie om door te gaan naar het volgende hoofdstuk. Ik ben nu op de helft en de cursus geeft mij veel vervulling en stof tot nadenken en om over te praten met familie en vrienden. Ik ben heel blij met mijn goede keuze voor deze cursus Wereldgodsdiensten.

4/5
Projectmanagement

Stof is duidelijk. Het nakijken van het huiswerk duurt langer dan bij de vorige opleidingen via NHA. Ca. 1 week tov maximaal 1 dag bij de vorige opleidingen.

4/5
Personal Trainer

Ik vind de studie erg leuk, je huiswerk word snel nagekeken en je krijgt goede tips en kritieken.

4/5
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

De lesstof zou wel eens geredigeerd mogen worden, soms warrig, soms dubbel. Vragen waarvan de stof niet in het hoofdstuk besproken is. Verder doe ik de opleiding(en) met plezier.

5/5
Latijn

Heel helder en leerzaam. Ongelooflijk leuk! En al snel vertaal je, niet alleen van het Latijn naar het Nederlands maar ook van het Nederlands naar het Latijn. En de docent is heel enthousiast en heel benaderbaar. Mijn complimenten!!!

5/5
Reisadviseur

De cursus is logisch opgebouwd. Het is een fijne methode en niet te moeilijk.

5/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Ik merk dst ik het gewoon erg interessant vindt. En doe meer Dan is aangegeven in de studiewijzer. Helaas kun je dan niet de antwoorden vinden op de site. Verder alles goed omschreven en duidelijk

5/5
Wereldgodsdiensten

De lesstof is zeer goed ingedeeld en zeer interessant en uitgebreid. De cursus bevalt mij heel goed.

4/5
Kunstgeschiedenis

De lessen zijn duidelijk en met de mogelijkheid om op internet gericht meer informatie op te zoeken is dit een waardevolle cursus. Ook de snelheid waarmee het huiswerk wordt nagekeken en gecorrigeerd ben is tevreden.

5/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Makkelijk te volgen in eigen tempo. Goede uitleg van hoe het werkt. Goede leraren, snelle reacties. Ben er blij mee.

4/5
Stervensbegeleiding

Opvallend is dat ik ondertussen deze opleiding al heb afgerond.

4/5
Kunstgeschiedenis

Deze cursus bevalt me zeer goed. De lesmateriaal is goed te begrijpen en het huiswerk is leuk om te doen. Ook krijg ik goede feedback van de lerares. Wel ben ik minder tevreden over de klantenservice. Als eerste kreeg ik geen bevestiging van mijn aanmelding waarin blijkbaar ook staat hoe je je moet inloggen op de plaza. Daarna miste ik wat van de inhoud waar ik achteraan ben gegaan maar daar ging ook was mis in. Gelukkig heb je weinig te doen met de klantenservice in de cursus zelf.

4/5

Fijn alleen weinig contact met leerkrachten

5/5
Bloemschikken

Het is heel leerzaam en leuk om te doen

4/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Kind & Voeding

Ik ben heel tevreden over mijn opleiding Gewichtsconsulente + kind & voeding. De stof is makkelijk te doorlopen en je hebt de mogelijkheid om bij het inleveren van je huiswerk, vragen te stellen aan de docent. Ik vind het prettig dat de huiswerkopdrachten ook snel worden nagekeken. Dat geeft mij een boost om door te gaan. Wat ik mis is op een snelle en makkelijkere manier contact maken met je medestudenten en het zou fijn zijn als je tussendoor ook contact zou kunnen leggen met je docent om een vraag te stellen. Maar al met al, zeer tevreden! Niet twijfelen, maar je gewoon aanmelden voor een studie via NHA!

5/5
Populair Computergebruik met Windows 10 / Office 2019

Zowel Windows als Office worden in één cursus gescheiden aangeboden. Windows is gericht op het functioneren van de computer in het algemeen en het officepakket op de toepassingen voor alledaags gebruik in het bijzonder. Vanuit twee invalshoeken kun je dus aan het werk. Deze methode motiveert omdat je direct al profijt hebt van het toepassen van de lesstof voor het dagelijks gebruik (Office) en daarnaast de kennis van de computer en de mogelijkheden ermee (Windows) als toegevoegde waarde voor achtergrondkennis over apparatuur, besturingssystemen en het beheer van bestanden..

5/5
Projectmanagement

Leuke cursus. Geeft een goede basis wat betreft het onderwerp. Prettige leraar die snel antwoord en cijfers geeft voor het gemaakte huiswerk. Fijn dat je op basis van een case het onderwerp beter leert begrijpen.

4/5
Gitaar Extra Uitgebreid

De lessen zijn overzichtelijk ingedeeld, duidelijk uitgelegd en daardoor goed te volgen voor een beginner. Ook het huiswerk laat duidelijk blijken of je de stof begrepen hebt. Het is dan ook fijn dat je feedback krijgt op je gemaakte huiswerk en de opgestuurde audio. Toch zou het mij als beginner fijn lijken als ik vaker een muziekstukje op zou moeten sturen om hier feedback op te krijgen. Momenteel is het huiswerk namelijk vaan over de theorie, maar als je maar enkele keren een muziekstukje op moet sturen kan het zijn dat je na een paar weken of maanden erachter komt dat je bij wijze van iets niet op de correcte manier doet. Door de feedback kan je dit wel verbeteren, maar mij lijkt het fijn om vaker feedback te krijgen op de voortgang waar het om gaat (in dit geval gitaar spelen).

5/5
Financieel Administratief Medewerker

Alles is duidelijk en je kan het in je eigen tempo doen.

5/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Ik ben heel erg tevreden over de opleiding .de studie bevalt me enorm ...ik leer hier heel.erg veel.van ..ik ben heel erg blij met deze opleiding het is een verrijking voor mijn leven .. de investering is het dubbel en dwars waard.

4/5
Visagie Branchediploma

Leuke opleiding! Soms zijn de vragen niet helemaal duidelijk. Ik had graag van te voren willen weten dat je echt niet voldoende hebt aan de kleine make-up koffer die je erbij krijgt en nog echt veel bij moet kopen ipv dat er gezegt word dat je met de koffer mee uit te voeten kan en naarmate de opleiding verder gaat spullen erbij KAN kopen.. ik had de make-up koffer groter verwacht

4/5
Certificaat Beveiliging C

ik vindt het een duidelijke curcus/opleiding. wel zou ik meer opdrachten op prijs stellen, voor mij vindt ik dat een prettige manier om te zien of ik de stof heb begrepen.

3/5
Dierenartsassistent

Als hobby is het leuk om te leren; voor het beroep DAA gaat de opleiding niet echt diep genoeg. Ik mis, omdat er al geen stage moet worden gedaan, wat filmpjes over verschillende alledaagse onderzoeken zoal bv lymfeknopen leren voelen en hart/polsslag leren voelen bij een hond. Verder is het OK, de lessen worden snel nagekeken en leuke feedback.

5/5
Populair Computergebruik met Windows 10 / Office 2013

Mijn werkgever heeft mij deze cursus aangeboden, en ondervindt nu ik pas bij mijn 11e les gekomen ben, al zoveel voordeel hiervan. Op mijn werk, maar ook kan ik nu makkelijker mijn kinderen begeleiden met opdrachten voor school!

4/5
Elektronica voor Beginners en Gevorderden

De cursus vind ik pittiger dan ik had verwacht. Maar mede hierdoor vind ik heel plezierig. Ik mis wel de mogelijkheid om vragen te stellen over de opdrachten aan mijn docent.

5/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Om kennis te vergaren en om feedback te krijgen van mijn docent brengt je verder in de toekomst. Je leert van de cursus dingen die je in de praktijk kan toepassen. De cursus doet mijn verwachting stijgen. Het doet aan mijn verwachting een top cursus

5/5
Italiaans voor Gevorderden

Ik had al eerder een Italiaanse taalcursus gevolgd. De NHA cursus is een hele goede cursus voor mij omdat het in combinatie met de eerdere cursus heel goed werkt. Het is niet alleen omdat dingen herhaald worden, maar ook omdat de stof prima uitgelegd wordt. Ook ben ik zeer tevreden met de begeleiding. Ik kan alles vragen en in de antwoorden wordt ruimschoots uitleg gegeven en ook zaken toegevoegd die de stof voor mij compleet maken.

5/5
Assistent Drogist

het is zeer duidelijk geschreven en de lessen zijn goed te volgen ( ik leer uit de map wat ik heel erg makkelijk vind) nagekeken huiswerk krijg je ook heel snel weer retour van de docent.

4/5
Arbeidsrecht

Een zeer leerzame cursus. Fijn dat er veel oefenopdrachten in de lessen zijn opgenomen.

4/5
Excel 2019

Prima cursus duidelijke stof en goede feedback op het ingestuurde huiswerk

5/5
Arduino Programmeren

De cursus voldoet aan de omschrijving, een laag instapniveau en zeer goede lesstof.Ook de assistentie van de docent is zeer goed en duidelijk. De cursus is een echte aanrader voor iemand die met Arduino aan de slag wil gaan.

5/5
Bierbrevet

De cursus is erg leerzaam , hij is gemakkelijk te onthouden, de bieren waar het over gaat zijn ook de bekende bieren en gemakkelijk te kopen ikn de meeste winkels, de cursus zou bijgewerkt mogen worden naar deze tijd , er zijn bepaalde zaken die al jaren achterlopen in de cursus

5/5

De cursus is erg interessant en goed te doen, het huiswerk wordt vlot nagekeken, dit werkt erg prettig!

5/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Volg nu 2021 bij nha de tweede cursus filosofie en levensbeschouwing tot nu toe ben ik tevreden omdat deze cursus evenals de vorige wereldgodsdiensten 2020/2021 mijn blik heeft verruimd. De lessen waren duidelijk en boeiend uitnodigend studie voort te zetten. Correcte begeleiding door docente(n)

4/5
Vakopleiding Payroll Services (VPS)

Het is een zeer leuke en interessante cursus! Een min puntje is dat het soms iets wat lang duurt voordat je huiswerk nagekeken is.

4/5
Stressmanagement / Stresshantering

Ik merk dat als ik veel te doen heb in een week, ik minder snel mijn studie oppak. De studie zelf vind ik goed in elkaar gezet. Ik vind het ook goed dat er elke keer een cijfer gegeven wordt na het huiswerk. Dit zorgt voor extra motivatie.

5/5
Excel 2013

Zeer brede en complete opleiding waarmee zelfs ervaren Excel gebruikers in iedere les weer iets nieuws leren. Ook de docent reageert super snel op het ingediende huiswerk, zelfs al binnen een uur. Ik ben heel erg blij met deze opleiding en ben mijzelf nu al aan het oriënteren op mijn volgende opleiding bij het NHA. Goede klantenservice, breed en kwalitatief goed opleidingsaanbod met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

4/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

De lessen staan goed begrijpend beschreven en te volgen,ideaal dat er huiswerkbegeleiding bij is indien wenselijk. Het zou fijn zijn als de lessen online uit te werken zijn in een online Word programma zodat je niet hele lessen hoeft uit te typen

5/5
Kinderpsychologie

Een goede opbouw, echter niet elke les huiswerk, dit gaat per elke 4 lessen. Ik persoonlijk zou graag na elke les huiswerk insturen. De feedback op huiswerk is zeer goed, en leerzaam! Zeer tevreden.

5/5

Goede feedback. Snelle reactie. En goede tips

4/5
Keyboard

Ik geniet van de cursus en ben nog steeds enthousiast om hier mee door te gaan om zodoende het keyboard spelen onder de knie te krijgen. 4 ipv 5 sterren omdat de beloofde week waar binnen het gecorrigeerde huiswerk retour gezonden zou worden of tenminste een email verstuurd zou worden met opgave van de reden van de vertraging al meerdere keren niet werd nageleefd.

3/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Leuk en interessant. 9 mnd met hoeveel uur per week? Ik zou zeggen 9 weken 2-3 uur per week. Vanwege de 9mnd duur en de bijbehorende prijs, had ik er meer van verwacht. Huiswerk insturen en feedback gaat prima. Maar is zo simpel, ook hier had ik wat meer inhoud verwacht. Leuke hobby. Voor mijn gevoel geen opleiding.

5/5
Excel 2019

Goed

5/5
Sportpsychologie en Coaching

Een heel interessant opleiding. Fijn les materiaal. Voor mij werkt het op papier leren/lezen heel goed, dus ik vind het fijn dat het les materiaal ook op papier is aangeleverd. Maar als je digitaal wil studeren, kan dat ook. Fijne vaste opbouw van de lessen. Duidelijke uitleg. Snelle reactie op ingeleverd werk. Wel boeken vanuit (post-)hbo/universitair niveau. Sluit bij mij prima aan, maar iets om rekening mee te houden bij de overweging om te starten met de opleiding. Ik ben heel blij met mijn keuze om te starten met deze opleiding!

5/5
Frans voor Gevorderden

De lessen bestaan uit een goede mix tussen luisteren, tekst, woordjes en grammatica. Daarnaast snelle huiswerk controle

5/5
Bloemschikken

Ik vind de cursus zeer leuk omdat ik sowieso veel van bloemen houd en heb nu ook ondervonden dat een boeket maken niet altijd makkelijk is de geschiedenis van het ontstaan vond ik ook zeer interessant heel leerzaam bedankt hiervoor ik heb het als zeer leuk ervaren dus van mij uit geen commentaar 👍

5/5
Digitaal Filmen en Videobewerking

Fijne en leerzame cursus. Fijne docent die aandacht heeft voor je op- en aanmerkingen. Alleen de stof is enigzins achterhaald en moet hier en daar aangepast worden aan de huidige tijd.

5/5
Russisch voor Beginners + Gevorderden

Voldoende op niveau, grammatica helder uitgelegd, taalapp sluit niet echt aan bij de cursus, fijn dat er ook wat algemene kennis over het land en de taal wordt gegeven.

4/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Fijne duidelijke tekst wat goed en snel te begrijpen is! Waardoor de lessen maken snel en redelijk makkelijk af gaan. Leest fijn en lekker duidelijk!

4/5
WFT Adviseur Basis

Ik vind het op zich een hele goede cursus en de informatie is duidelijk omschreven.De feedback wordt heel snel gegeven. Het zou wel fijn zijn als dat een beetje uitgebreider kan.

3/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Het thuis onderwijs is compleet nieuw voor mij. In het begin wat opstartproblemen gehad. Na het eerste deel van de opleiding zat ik er lekker in. Momenteel ben ik halverwege het boekhoudkundig deel. Dit is erg moeilijke stof, waarbij ik hulp nodig heb. Na diverse keren en op verschillende manieren vragen gesteld te hebben. Is de feedback niet zoals ik deze verwacht had. Contact leggen met de docent is haast onmogelijk.

5/5
Dieren EHBO

Ik heb de cursus Dieren EHBO gevolgd en ben hier erg tevreden over. Met een gemiddeld tempo van 1 les per week was ik klaar in ongeveer 2,5 maand. De stof is duidelijk uitgelegd, met veel foto's. De feedback op het huiswerk is ook erg prettig en middels deze wijze kun je ook vragen stellen. Bij sommige lessen was een filmpje misschien fijn geweest om het nog duidelijker te maken (bijvoorbeeld bij de les over verbandleer). Ik heb in een korte tijd heel erg veel geleerd. Al met al helemaal tevreden!

4/5
Wijzer met Geld

Duidelijk beschreven en goede feedback bij huiswerkopdrachten.

4/5
Loopbaancoach

Fijne uitleg en interessante inhoud. Ik mis echt een overzichtelijke stappenplan in de opleiding. Dat zal een toegevoegde waarde zijn. Huiswerk inleveren gaat mooi.

4/5
Elektrotechniek

zeker niet makkelijk maar opzeker leerzaam en diepgaand. Erg interessant! Docent komt met zeer snelle feedback op je ingestuurde huiswerk dat werkt zeker motiverend om snel door te gaan met de volgende les.

5/5

Ik doe de opleiding Management Assistent en ik vind de cursus heel goed te doen. Feedback is goed. Ben zeer positief.

4/5
Keyboard

Ik ben net begonnen dus kan nog geen goed oordeel vormen. Maar tot nu toe gaat het prima

5/5
Eigen Kapsalon Starten

Super fijne opleiding!! Duidelijk en een goede hulp. Erg tevreden😁

5/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Kind & Voeding

Hij is inhoudelijk zeer goed opgebouwd, uitgebreide informatie en zeer duidelijke leerstof

4/5
WordPress

De cursus wordt in begrijpelijke stappen uitgelegd. Steeds verder in het proces. Heldere uitleg en fijn om zowel online als op papier de cursus in bezit te hebben.

4/5
Excel 2019

Erg fijne cursus en duidelijk. Zou alleen iets meer i formatie geven over wat er op je persoonlijke nha pagina is te vinden

4/5
Massage

Duidelijk en uitgebreid lesmateriaal, echter strookt de info in de ondersteunende mediabestanden (video's) niet altijd met de theorie van het lesmateriaal.

5/5
Autotechniek

De cursus heeft mij tot nu toe meer gebracht en geleerd dan waar ik mij van te voren op had ingesteld . Ik vind de cursus autotechniek goed duidelijk en zeer boeiend beschreven en prettig qua opbouw . Ik kan mij bijna geen moment gelegen laten om mij niet met de inhoud van deze cursus bezig te houden .. mijn complimenten voor de opzet , de inhoud , de uitleg en het boeiende in de voortvarendheid waarmee deze cursus aanzet tot inspiratie .

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Erg leuke en interessante cursus! Het lesmateriaal is duidelijk en overzichtelijk, en wordt zowel online als op papier gegeven. Ook is de docentenbegeleiding erg goed en wordt het huiswerk vaak binnen enkele uren al nagekeken. Ik zou deze cursus zeker aanraden, bedankt NHA!

4/5
Massage

Ziet er goed verzorgd uit en goede ondersteuning

4/5
Office 2016

Tot nu toe is het niet al te moeilijk en vind ik het leuk om er mee bezig te zijn

5/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

Ik ben zeer tevreden over NHA en de manier waarop je kunt studeren. Het is gebruiksvriendelijk, duidelijk beschreven hoe je te werk moet gaan en je bepaald zelf je tempo. Omschrijving in één woord: Fantastisch :-)!

5/5
Vwo Wiskunde A

Ben net begonnen maar tot nu toe erg positief. De cursus ziet er verzorgd uit en alles wordt goed en duidelijk uitgelegd

5/5
Spaans voor Beginners

Prettig om zowel online als via het boek te kunnen leren. Duidelijke uitleg en fijne leraar die het huiswerk controleert. Ik zou NHA zeker aanraden!

4/5
Kindercoach

Ik vind het een leuke opleiding. Ik vind alleen de zinsopbouw van de lesstof niet altijd even duidelijk, daarnaast de manier van vraagstellingen bij de huiswerkopdrachten. Deze is vaak niet duidelijk of leest niet makkelijk weg. Tot slot zou ik wat meer fimpjes als aanvulling op de lesstof willen zien. Voorbeelden van gesprekstechnieken bijvoorbeeld.

5/5
Life Coach

Volg nu een aantal maanden de opleiding "Lifecoach", wat een fantastische opleiding! Kan het een ieder aanraden. Alles op eigen tempo, overzichtelijk lesmateriaal, goede en leerzame feedback, hier heb je echt wat aan. Gewoon doen!

5/5
Kindercoach

Ik vind de cursus/opleiding erg leuk. Ook de informatie is goed te bestuderen en ik neem het snel in me op. Ook het huiswerk werd snel nagekeken en de feedback was duidelijk. Het was heel fijn leren!

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Een prettige overzichtelijke cursus , met keurig lesmateriaal thuisgestuurd en ook op via de computer . huiswerk wordt snel na gekeken! 👍

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Tempo zelf te bepalen, het nakijken van het huiswerk snel met begeleidends opmerkingen.

4/5
Dierenartsassistent

De cursus is helder opgebouwd. Mooie en directe communicatie en feedback via de docent. Ik zou het iedereen aanraden Groet Jana

4/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik vind de cursus wel goed en duidelijk. Materiaal ook prima :oefeningen en uitleg. De tablet die ik heb als cadeau ontvangen vind ik traag, niet modern . Model te oud.

5/5
NLP

Fijn om iets aan mijn persoonlijke ontwikkeling te doen. (NLP) de lessen en opdrachten zijn goed gestructureerd en ik heb een goed contact met de docente die mijn huiswerk nakijkt. Ben er blij mee!

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

ik vindt de curcus heel goed te volgen ondanks dat het thuis is, mijn docent is heel enthousiast en daardoor raak ik sterk gemotiveerd, super goed.

3/5

Het niveau van de opleiding is niet bijzonder hoog, wel veel werk om de opdrachten te maken.

4/5

Ik denk dat je een deadline moet stellen voor het verzenden van huiswerk die zichtbaar is, direct na het menu-item voor huiswerk.

4/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Het is duidelijk en goed uit geschreven..

5/5

Duidelijke cursus, eigen tempo, heb meer uren nodig per les

5/5
Uitvaartverzorger

De opleiding is een mooie aanvulling op mijn al bestaande bedrijf.www.motorrouwvervoer.nl

5/5
Kindercoach

Snel geleverd, duidelijke uitleg en snel nakijkwerk!

4/5
Life Coach

Formulieren waar alleenstaande niet word aangeven

5/5
Binnenhuisarchitectuur

Leuke, afwisselende cursus. Ik leer veel van de opdrachten

4/5
Spaans voor Beginners

Ik vind de cursus tot nu toe, ik ben pas bij les 4, erg pittig, maar dit komt mede doordat ik niet heel veel tijd hem om te studeren en al jaren niet meer gestudeerd heb. Ik vind het wel heel interessant en het lesmateriaal is duidelijk. Ook heel fijn is dat er een docent is om het huiswerk te controleren en je vragen te beantwoorden.

4/5
Spaans voor Beginners

Ik ben erg tevreden! Alles is duidelijk en fijn dat het in 2 mappen thuis komt. Zo kun je alles gewoon op papier maken, en ook online lezen! De uitleg van antwoorden kan wat mij betreft wat beter, maar dat is een puntje voor docenten. Ik heb dit zelf ook aangegeven bij mijn docent.

3/5
Eigen Webshop Starten

Het is echt een basis om te beginnen voor elk niveau te begrijpen. Nadeel vind ik dat je alleen met huiswerk insturen mogelijkheid hebt om vragen te stellen

4/5
Parapsychologie

Leuke cursus met ruime voor eigen mening.

3/5
Kinderverhalen Schrijven

Het cursusmateriaal is weliswaar zeer uitgebreid, echter ik had wat meer uitleg verwacht/willen krijgen m.b.t tot het schrijven/opzetten van een goed kinderverhaal. Het huiswerk is nu wekelijks bijna gelijk, weinig gevarieerd en er ontbreekt feedback. Wat kan er anders/beter. Zelf heb ik geen enkele ervaring, maar ik las op de site dat dat geen vereiste is voor deze cursus. Had verwacht wat meer handvaten aangereikt te krijgen.

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Ik ben tot nu toe tevreden. Ik ben pas net gestart en bij les 3 dus veel kan ik er nog niet over vertellen, waardoor ik ook nog geen opmerkingen heb

5/5
Uitvaartverzorger

Duidelijke website, en super fijne leer methodes. Ik zou nergens anders mijn opleiding meer willen volgen.

4/5
Stervensbegeleiding

Ik heb deze cursus nog niet afgerond. Ik ben echter tevreden over de stof en mijn docent. Feedback is fijn. Zeker de voorbeelden waar je kunt verbeteren. Thx

4/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

Inmiddels bij les 7 aangekomen. Er zit een goede opbouw in de lessen, ook qua moeilijkheid. Ik merkte dat ik wel meer tijd nodig had dan het gemiddelde aantal uur per week bij les 6 en 7. Zonder achtergrond in ondernemingen vond ik het best lastig. Ik heb hiervoor ondersteunende filmpjes opgezocht. Ik miste voorbeelden en toepassingsvragen bij de oefenopgaven in deze lessen. Verder tevreden, ik leer veel over het beginnen van een eigen onderneming!

4/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

Zoals de motto van nha “Dit is jouw tijd” ! Zo beleef ik dit ook. Een leerzame vak maar erg leuk en interessant.

4/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Goed te combineren met werk en privé - planning is flexibel door digitale lessen. Blij met snelle en professionele begeleiding.

4/5
Engels voor Gevorderden

Prima studie tot nu. Vlotte reactie docent.

4/5
Thuiskapper

De cursus is goed opgezet. Het praktijkgedeelte vind ik wel wat lastiger uit te voeren. De beschrijving is op zich goed en de filmpjes zijn best duidelijk, maar je mist toch directe feedback. Ik kan mij zo voorstellen dat de docent veel praktische tips kan geven als zij ziet wat je doet. Wellicht is een praktijkdag een optie?

5/5
Massage

Door deze cursus krijg ik vast kennis voor de opleiding die ik eind dit jaar ga doen. Zo kom ik niet als nietswetende persoon binnen. Leert makkelijk. Aanrader

5/5
Massage

Duidelijke en prettige manier van uitleg. Zeer leerzaam en ook ontspannend om te doen.

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Ik ben zeer tevreden. Alles is duidelijk en je hebt veel mogelijkheden om te leren. Ook krijg je alle lesmateriaal netjes toegestuurd in mappen. Je kan ook veel op jouw eigen tempo doen en de opdrachten worden snel nagekeken.

5/5

Duidelijke huiswerkopgaven, fijne begeleiding en goede feedback.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

goede structuur

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Huiswerk wordt snel nagekeken. mogelijkheid om vragen te stellen en contact te zoeken met medestudenten.

4/5
Budgetcoach

IK ben tevreden, de tekst is makkelijk te lezen de oefenoprachten zijn best duidelijk. Soms zijn alleen de vragen bij de huiswerk niet duidelijke genoeg.

5/5
Fotografie

Na eerst de cursus fotografie en beeldbewerking gedaan te hebben wou ik iets meer weten over fotografie , dus de cursus fotografie erbij gepakt , zeer zeker de moeite waard , deze cursus gaat verder op de mogenlijkheden en tips en trucs in als de eerder gedane cursus. Maar sluit zeer zeker mooi aan.

4/5
Autotechniek

Ik mis een forum waar je kunt sparren. Leuk dat je de studiegenoten kunt zien maar die ken je niet en spreek je dus ook niet aan.

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Een cursus om aan te raden

4/5
Dierenverzorging

Lesstof is leuk om te lezen. Ik heb wat problemen met huiswerk opdrachten. Bepaalde bestanden moet ik gebruiken. Waarom kan ik geen pdf bestand toesturen?

5/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Super tevreden! De lessen zijn zeer overzichtelijk, goede uitleg grammatica. Huiswerk wordt ook snel nagekeken en goede feedback erbij.

4/5

net begonnen , tevreden

3/5
Business English

Je moet de cursus echt vooral alleen doen. Je krijgt een boek en wat instructie en dat is het. Qua begeleiding stelt het weinig voor. Ik vind dat er ook veel te weinig focus is op het goed uitspreken. Je hoeft geen enkele keer wat in te spreken en dat het dan wordt nagekeken. Hierdoor krijg ik niet genoeg vertrouwen om ook daadwerkelijk het cambridge examen te doen.

4/5
AutoCAD

Goed opgebouwde basiscursis Autocad die voldoende kennis en inzicht geeft.

4/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

Fijne, duidelijke en hapklare lessen. Na het insturen van het huiswerk altijd snel antwoord van de leraar.

5/5
Fotografie

Veel achtergrond informatie. Snelle terugkoppeling door docent. Ik vind het prettig dat praktijkopdrachten worden afgewisseld met theorievragen. De cursus voldoet aan mijn verwachtingen. Eén nadeel: je kunt vragen over de les pas bij het inzenden van het huiswerk stellen. Dat is een punt van verbetering.

3/5

Het is een prima studie, helaas kun je alleen maar contact opnemen met de leraar wanneer je huis werk inleverd. Dus een vraag stellen via Word en dat is het. Had verwachten te kunnen chatten of mailen met de leraar, ook voor vrageb qua lesstof etc.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Top cursus, ik leer op een snelle manier veel van de Spaanse taal.

4/5

Door de aanbieding studeren voor half geld, besloten om een cursus te proberen. Het zou immers niet teveel pijn doen in de portemonnee als het niet zou lukken. Ik ben blij dat ik de gok heb gewaagd. Het gaat me, dankzij het begeleidt studeren goed af!

4/5
Binnenhuisarchitectuur

ik vind het erg leuk de opdr zou soms iets duidelijker uitgelegd kunnen worden

5/5
Engels voor Beginners

De cursus is duidelijk geschreven en met vragen kun je altijd terecht bij de leraar of de NHA zelf. Ik ervaar de cursus als een uitdaging en heb er veel plezier in om te leren

5/5
Praktische Psychologie

Het is een uitgebreide en interessante cursus naar mijn mening. De docent (Karen) beoordeelt mijn huiswerk altijd binnen 1 a 2 dagen en geeft me extra informatie en linkjes waar mogelijk. Super fijn!

3/5
Office 2016

In de omschrijving staat: voor beginnende en gevorderde gebruikers. Als gevorderde gebruiker had ik iets meer verdieping in bepaalde functies verwacht, het is erg globaal. Zeker veel inzoomen op word, wat onder de meeste gevorderde gebruikers echt wel grotendeels bekend is. Wel zeer duidelijk beschreven en veel onderdelen waar ik ook echt wat aan heb en veel van leer.

4/5
Engels voor Gevorderden

De cursus geeft me een geweldige duw om meer uit het Engels te halen dan dat ik op school heb geleerd. De lessen worden snel na gekeken en dat motiveert om verder te gaan. Een vraag naar Engelse boeken om op mijn niveau te lezen heb ik helaas nog niet mogen ontvangen. Dat is op dit moment het enige min puntje wat mij aan gaat.

5/5
Office 2016

een cursus wat goed te doen is ook als je er geen verstand van hebt, het huiswerk wordt snel nagekeken met duidelijke uitleg, heel tevreden apsoluut geen spijt van. doe het met veel plezier.

5/5
Kindercoach

Ik ben tot nu toe tevreden over de inhoud van de cursus, het enige wat ik eventueel zou willen aanpassen is het vraagmoment, het zou fijn zijn als dit kon via bijvoorbeeld teams. Wat ik wel mis is een tablet, zou fijner zijn als die ook direct toegezonden werd bij levering van de studiemateriaal, niet iedereen beschikt over meerdere tools thuis dus dit zou wel handig zijn geweest

4/5
Engels voor Beginners

Ik ervaar de cursus als goed, ik heb ook geen vergelijking materiaal. Het voordeel vind ik dat je op eigen tempo kan leren en dit dus kan combineren naar mijn drukke baan.

4/5

Het lesmateriaal is duidelijk en er is goede ondersteuning van de docent. Ik ben tot nu toe heel tevreden.

4/5
Medische Terminologie

Snelle reactie, goede afhandeling, juiste begeleiding

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Makkelijk te gebruiken. Goede, snelle feedback coach.

4/5
Uitvaartverzorger

Bezig met de opleiding uitvaartverzorger. Hard werken maar een hele leuke opleiding!

5/5
Engels voor Beginners

Zoals u ziet heb ik 5 sterren gegeven en dat komt omdat ik tot nu toe een goed gevoel heb over de ondersteuning van mijn studie. Maar vooral heb ik er plezier in en haal boven verwachting ook nog goede cijfers. Toch heb ik wel een opmerking, en dat is dat ik vooral in de laatste lessen waarin veel nieuwe zinnen en woorden voorkomen de geluidsfragmenten mis. Nu maak ik wel gebruik van Google vertaalprogramma waar ik het wel kan horen. Maar vooral ik ben uiterst tevreden. ,

5/5

De cursusstof wordt duidelijk beschreven, de aanwijzingen zijn goed en de reactie van de leraar is snel en behulpzaam

4/5
Natuurlijke Geneeswijzen

De cursus is leuk en breed. Niet te lange lessen en een goede manier jezelf te leren kennen met de huiswerkopdrachten. Vind alleen de theoretische vragen moeilijk in te sturen. Heb hier een vraag over gesteld maar nog geen antwoord op gehad

4/5
Medische Kennis Anatomie, Fysiologie en Pathologie

Ik vind het een zeer interessante cursus maar af en toe heb ik eigenlijk wel behoefte aan wat meer uitleg en dan is een schriftelijke cursus wat lastiger omdat interactie niet mogelijk is. Maar ik krijg wel schriftelijk uitleg als ik erom vraag.

4/5

Tot nu toe een prima cursus, maar ik ben pas bij les 4. Graag beantwoord ik deze vraag nogmaals als ik verder ben in de cursus.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Cursus is duidelijk, toegankelijk en daardoor ook erg overzichtelijk. In het begin vond ik het inleveren van het huiswerk wat lastig. Je kunt nl maar 1 document uploaden en hierdoor geen foto’s ter beoordeling meesturen. Het fb forum vind ik daarom wel een erg fijn alternatief, maar persoonlijk zou ik meer de voorkeur hebben aan feedback van de docent op praktijk foto’s

5/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

Een fijne opleiding en te volgen in eigen tempo ook snelle reactie van de docente op ingestuurd huiswerk

4/5
Excel 2019

Duidelijk, stap voor stap beschreven. Voor iedereen te begrijpen. Geweldig !

4/5
Medische Terminologie

Het is erg gemakkelijk in verschillende thema’s. Met hulp van een docent kom ik heel gemakkelijk door de cursus heen! Het huiswerk is ook gemakkelijk te maken als je alles goed volgt.

5/5
Praktische Psychologie

De cursus is helder en duidelijk van opzet en van een behoorlijk niveau. De keuze om begeleiding erbij te nemen is een stimulans om de studie serieus aan te pakken. De docente is snel met het nakijken van het huiswerk wat erg fijn is.

4/5
Positieve Psychologie

Inmiddels 4 lessen afgerond. Erg duidelijk geformuleerd en opgebouwd en ik vind de lesstof erg interessant. Persoonlijk vind ik dat iedereen dit zou moeten leren op bijvoorbeeld school al.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik vind het een fijne manier van leren. Je krijgt duidelijke feedback op je ingeleverde lessen.

4/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Op zich goed, want leuk en snel contact met docent. Lesstof interessant, en over algemeen helder en niet te complex, maar soms ook wat chaotisch en op meerdere manieren te interpreteren. Reacties van klantenservice duren wel te lang.

4/5
Life Coach

Ik vind de info duidelijk en leerzaam. Goed te volgen met een heldere en begrijpelijke opbouw. Ook het aanbod aan lesstof en begeleidende video fragmenten vind ik heel zorgvuldig uitgezocht. De begeleiding van mijn docent, de betrokkenheid en feedback op mijn ingezonden huiswerk verrast mij in positieve zin. Kortom: de cursus Life Coach is in mijn beleving boven verwachting.

3/5
Kindercoach

Er wordt veel informatie gegeven, soms vind ik de tekst teveel vanuit de theorie geredeneerd. Ik heb zelf veel ervaring met het werken met kinderen waardoor ik de tekst makkelijker kan begrijpen, zonder deze ervaring lijkt de cursus mij moeilijker te volgen. Het is erg prettig dat het huiswerk zeer snel wordt nagekeken

3/5
Engels voor Gevorderden

Ik heb een redelijke kennis van het Engels. Wat mij wel opvalt is dat de uitleg soms wat mager is. En dan krijg ik van de docent wel de uitleg als je erom vraagt maar ik mis dat in de cursu zelf.

5/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Duidelijke lesstof. Goede feedback van de docent. Het wordt heel snel nagekeken. Voldoende uitdaging.

5/5
Alles over de Hond

Leuk om te doen en te leren

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Tot nu toe duidelijke lessen en goede feedback van de leraar

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

De cursus bevalt me erg goed. Duidelijke uitleg en veel afwisseling in de lessen. De lessen opsturen naar je eigen leraar geeft een extra steuntje in de rug.

5/5
Office 365 voor Windows

Het is een duidelijk instructieboek, de voorbeeld video is altijd handig om even te kijken, voordat je aan het huiswerk begint. De cursusduur staat op 5 maanden, maar ik ben er door bijna dagelijks iets te doen, binnen een maand door heen gevlogen. De feedback van je docent is prettig en leuk, omdat je alleen doet en soms best twijfelt of je het goed doet. Ik vind het de moeite waard en ben er veel wijzer van geworden en dat maakt het werken met de computer voor mij een stuk makkelijker en vooral ook leuker.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik vind het een leuke opleiding. Ik mis alleen interactie met de docent. Het zijn vaak standaard teksten wat je terug krijgt bij je opdrachten.

5/5
Eigen Webshop Starten

Zo fijn dat je op je eigen tempo, en wanneer jou het uitkomt bezig kan met school. Ik heb een groot gezin waardoor overdag het niet lukt. Zodra alle kinderen in bed liggen kan ik met mijn studie bezig en dat vermindert zoveel tijds druk omdat je geen tijds bestek hebt. Ik raad nha aan omdat je rustig ,ook in je eigen tempo een studie kan kiezen die bij je past. Keuze genoeg! Go for it!

5/5

De opleiding is heel goed te doen, en de docenten zijn heel behulpzaam, ik ben dik tevreden dat ik een goede keuze heb gemaakt om de opleiding bij NHA te doen!

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Ik vind de cursus heel overzichtelijk en zeker heel duidelijk, ook over mijn leraar Rien ben ik zeer tevreden, hij geeft mij goede tips en het huiswerk is snel nagekeken, ik beleef erg veel plezier aan deze cursus. Het cursusmateriaal ziet er fantastisch en verzorgd uit.

4/5
Spaans voor Gevorderden

Duidelijke uitleg. Fijn dat er ook een papieren versie voorhanden is. Ook de taalapp U/talk is leuk om te doen. De huiswerkopgaven kunnen makkelijk doorgestuurd worden.

4/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Duidelijk geschreven en fijn dat het online en op papier wordt aangeboden.

4/5
Arduino Programmeren

Als mantelzorger heb ik niet zo heel veel vrijetijd maar via deze cursus die uit theorie en praktische opdrachten bestaat, kan ik toch zo af en toe, even aan iets anders denken.

5/5
Computerboekhouden met Exact Online

De cursus is duidelijk, overzichtelijk , niet duur. Goede begeleider die je met elke vraagt helpt. Je kunt studeren wanneer je zelf wilt en in eigen tempo . Is eerste cursus via NHA maar ben van plan meerdere cursussen te volgen

4/5
NLP

Ik vind zowel het werkboek en het theoretische boek erg interessant en goed op elkaar aansluiten. Het huiswerk wordt altijd snel nagekeken door de docent met goede feedback. Enige wat ik mis, is wat interactie met bijv. een medestudent.

5/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Ik vind het een erg prettige manier om een studie te volgen. De lesstof is goed uitgelegd met voldoende voorbeelden en oefen opgaven. Ik kan het huiswerk indienen wanneer ik wil, en het wordt erg snel nagekeken en voorzien van verbeteringen met uitleg! Ik vind alleen de examens wel erg prijzig.

5/5
Fotografie

Erg leuke en duidelijk beschreven cursus huiswerk word snel en deskundig nagekeken eventuele vragen worden duidelijk uitgelegd. Ik heb lang getwijfeld maar ben blij toch overstag te zijn gegaan . Leer veel met mijn camera te doen !

3/5
Projectmanagement

Ik vind de cursus beetje ouderwets, niet geheel up to date. En vaak moet ik de teksten meerdere malen lezen omdat het niet duidelijk is wat er staat.

5/5
Medische Terminologie

De cursus is goed te volgen. Goed en duidelijk lesmateriaal.

5/5
Tekenen en Schilderen

Lesinhoud: goede opbouw van de lesstof. Ook voor de gevorderde, zoals ik ben, is er nog genoeg uitdaging en te leren. De onderwerpen zijn erg divers en het is leuk om de opdrachten met verschillende materialen en technieken te maken. Begeleiding is erg prettig: positieve benadering en aanmoediging.

4/5
Computerboekhouden met Exact Online

de les stoffen en de oefenopgaven zijn heel nuttig en voordelig en met de huiswerk opgaven kunnen we wat we leren goed toepassen

5/5

Ik ben sinds kort met deze cursus bezig en het is erg leuk ook bijzonder leerzaam alles wordt duidelijk uitgelegd en ik vind het ook fijn dat het digitaal maar ook op papier is ik ben erg tevreden tot nu toe .

5/5
Lean Management

Ik ervaar deze cursus als zeer positief. Alles wordt duidelijk en overzichtelijk beschreven. Ook met vragen wordt je altijd zeer vriendelijk te woord gestaan. Als ik weer een leuke cursus zie in de catalogus ga ik die zeker weer volgen bij NHA 10 met een griffel.

4/5
Kindercoach

Ik ervaar de lessen als gedegen onderbouwd materiaal. De huiswerkopdrachten zorgen ervoor dat ik de theorie makkelijk in de praktijk kan omzetten. Ook met de opdrachten voor zelfreflectie kan ik door de lesstof goed uit de voeten. De opdrachten worden vlot nagekeken met opbouwend commentaar. Meer concrete aanwijzingen in de nagekeken huiswerkopdrachten zou ik wel prettig vinden.

3/5
Binnenhuisarchitectuur

Ik vind het redelijk eentonig en saai. Als ik nu de cursus vooruit kijk moet ik weer een soort dezelfde tekeningen maken alleen dan van andere ruimtes. Denk als je er 2 gemaakt heb dat er nog wel ruimte over was geweest voor tekenen op een andere manier als schetsen in 3D of meer met materialen advies in de vorm van een moodboard.

4/5
Facility Management

Duidelijk Goede begeleiding

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Ik ben tevreden over de duidelijke wijze van les geven. Het is prettig om een fysiek cursusexemplaar te hebben en tegelijk ook de digitale versie te kunnen bestuderen, inclusief de te beluisteren onderdelen. De lesstof is duidelijk beschreven en de huiswerkopgaven zijn goed te doen en niet te veel. Een les kan in ongeveer 2-3 uur goed verwerkt worden. De ingezonden huiswerkopgaven worden snel en grondig door de leraar nagekeken, en het cijfer wordt snel na inzenden al doorgegeven, tot nu binnen één dag na inzending. Daarnaast is het ook prettig om extra de gratis taal-app aansluitend aan een les te volgen. De daarin verzamelde thema's sluiten weliswaar niet 1:1 aan op de cursus, maar de thema's zijn in de app ook terug te vinden en vormen daardoor een extra moment om te oefenen. Kortom: na inmiddels 8 lessen te hebben gedaan, ben ik tevreden over de wijze waarop dat gaat en heb er vertrouwen in dat ook alle volgende lessen plezierig zullen zijn.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Ik doe voor het eerst mee aan een cursus via internet. Het bevalt me prima. Tot dusver vind ik de cursus spaans van NHA leuk en interessant. Ook de beoordeling van de ingestuurde lessen door mevrouw *** gaat in rap tempo en stimuleert wel.

5/5
Bloemist

Leerzame en uitgebreide opleiding. Persoonlijk mag er meer over de bloemen en bloem soorten geschreven worden. Maar dat is misschien persoonlijk. Alles wordt goed uitgelegd.

4/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Het is gemakkelijk te combineren met mijn thuissituatie (kinderen en een baan). De lessen zijn leerzaam en materiaal is goed en duidelijk. Geen spijt van mijn keuze om een thuisopleiding te gaan volgen.

4/5
Voedingsleer

Erg interessant

5/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

De cursus bevat leuke onderwerpen. Het huiswerk en de oefeningen sluiten goed aan. Het Dictee is voor mij heel waardevol. De gesproken items zijn goed te volgen. Heel duidelijk. Dit is voor mij heel belangrijk omdat ik doof ben en daarom een implantaat heb dat het vaak moeilijk maakt om de juiste uitspraak te herkennen. Het is dan heel handig dat ik de uitspraak terug kan lezen en zo weet hoe het uitgesproken wordt. Top. ***.

5/5
Medische Terminologie

Vlotte reactie op huiswerk, makkelijk leren via laptop en boek.. veel mogelijkheden om te oefenen en vragen te stellen indoen nodig:)

4/5
Computerboekhouden met Exact Online

Leuke interessante cursus. Wel een aandachtspunt om de beschrijvingen in de cursusmap aan te passen op Exact-Online. Soms staan in de cursusmap andere benamingen dan wat je moet doen op de website van Exact-Online. Iemand die bezig is met deze cursus (zoals ik) zou hierdoor in de verwarring gebracht kunnen worden. Maar voor de rest een interessante bezigheid. Ook complimenten voor mijn beoordelaar, hij heeft het maakwerk zo nagekeken. Dat doet hij erg snel.

4/5

Tot nu toe bevalt de cursus mij goed. De theorie is breed omschreven en de docent geeft altijd netjes optijd zijn feedback + beoordeling. Echter is de cursus op sommige momenten wat gedateerd en zijn sommige dingen niet altijd goed overgenomen in de uitwerkingen waardoor er verwarring kan ontstaan. Wanneer dit opvalt en je dit mededeelt bij de docent krijg je wel het correcte antwoord

5/5
Engels voor Beginners

Lessen zijn duidelijk, hoeveelheid stof wordt mooi opgebouwd.Goede ondersteuning van docent als het nodig is.

5/5
Intercedent

Ik ben erg blij met de studie, het is een ontzettend duidelijke opleiding en daarnaast als je iets niet snapt dan kun je altijd terecht bij medestudenten en docenten. Ik heb de opleiding in een ontzettend snelle tijd gedaan. Heerlijk!

4/5
Thuiskapper

Super leuk om zo zelf bezig te zijn met iets wat ik 'altijd al had willen doen' en nu opgepakt heb! Het is een leuke cursus. Ik had wel wat meer filmpjes willen hebben want dat leert toch makkelijker dan alleen vanuit de map. De docent geeft goede feedback!

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Het is een erg leerzame en leuke opleiding. De lesstof is erg makkelijk te begrijpen. Soms wat problemen met Plaza.

5/5
Dierenartsassistent

zeer interessant en duidelijk omschreven!

5/5
Thuiskapper

Goede hulp service

3/5
Korte Verhalen Schrijven

***

5/5
Basisopleiding Verpleegkundige

Gewoon top

4/5
ECDL met Windows 10/Office 2019

Ik wilde altijd al een cursus online volgen maar wist niet wat ik moest verwachten , Maar ik ben erg verast en blij dat ik het gedaan heb . Een erg prettige manier van leren ook omdat in mij geval ik het graag vrijblijvend wilde gaan volgen zonder druk om opdrachten te moeten voor bepaalde tijd te moeten voltooien. Gr ***

4/5
Bloemist

Leuke opleiding met goede begeleiding! Goede praktische opdrachten met nuttige feedback. Van mijn zou het niveau wel iets hoger mogen, met meer inhoudelijke informatie.

4/5

Ik ben sinds januari begonnen met de cursus communicatie en management. Tot nu toe bevalt het mij heel goed. Ik heb een HBO vooropleiding, maar het is ook goed te doen met MBO vooropleiding. De cursus is toegankelijk en biedt mij net dat stukje verdieping in mijn huidige vak! Ook als je besluit verder te gaan in het vak management, is dit een mooie stap daar naar toe.

4/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

De eerste hoofdstukken ging ik zo doorheen. Vanaf de 4e les zijn het meer hoofdstukken die je moet doornemen voordat je begint aan het huiswerk. Dat vindt ik moeilijker. Ik studeer liever een hoofdstuk en maak dan het huiswerk. Maar dat is gelukkig mogelijk.

5/5
Stervensbegeleiding

Zeer tevreden over de lessen en ook zeer tevreden over de docente

4/5
Python

Compleet en duidelijk cursus materiaal. Makkelijk leesbaar. Had eigenlijk liever een Engelstalige versie gehad (voertaal in ons bedrijf), maar bevalt prima zover.(cursus nog niet afgerond)

3/5
Interieurstylist

Ik vind het een leuke cursus! Het is wel wat oppervlakkig wat kennis betreft. Ik denk dat het voor het beroep uiteindelijk goed is om veel meer kennis te hebben van de verschillende materialen / technieken etc. Daarnaast zou ik het fijn vinden als er veel meer afbeeldingen worden gebruikt. Soms staat er een stuk uitleg over bijvoorbeeld verschillende soorten stoffen of verschillende soorten leer. Dan is het prettig als er meer afbeeldingen worden gebruikt, zodat het gelijk duidelijker wordt hoe het er uit ziet of hoe het wordt toegepast.

5/5
Excel 2019

Goede duidelijke uitleg en wordt stap voor stap uitgelegd. Wanneer je ingediende huiswerk is nagekeken, krijg je ook duidelijke feedback.

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Deze gitaarlessen zijn zeer duidelijk omschreven. Stap voor stap kom je steeds verder. Duidelijke lesstof!

5/5
Apps Programmeren

Het product is mij goed bevallen omdat ik er veel aan heb opgestoken.

5/5
Nederlandse Gebarentaal

Een erg leuke opleiding met alle benodigde leermiddelen, zowel op papier als digitaal En .. niet te vergeten een erg leuke studiebegeleider, leraar

5/5
Astrologie

Ik vind het een interessante cursus.

3/5
Parapsychologie

Ik vind de aangeboden lesstof erg summier van inhoud.

5/5
Stervensbegeleiding

Duidelijk uitleg !

5/5
Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Geestelijke Gezondheid

Makkelijk en duidelijk.

5/5
Eigen Massagesalon Starten

Cursus boordevol leuke en nuttige informatie. De naslagwerken zijn voorzien van duidelijke kleurenfoto’s

5/5
Turks voor Beginners

Leuke opzet! Makkelijke opbouw... Luisteroefeningen,Woordenlijst, Grammatica...Oefeningen en huiswerk...met plezier leren.

5/5
Piano

Goede uitleg

4/5
Timemanagement

Ik ben zeer tevreden over de opleiding/ cursus waar.ik.me voor ingeschreven heb. Bij vragen die ik had , hoefde ik niet lang te wachten op het antwoord. Ook de communicatie via de app gaat prima.

5/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Tot nu toe goed lesmateriaal. Duidelijk gescheven en begripbaar. Huiswerk wordt snel behandeld. Ik ben tevreden

4/5
Soft Skills

De cursus soft skills vind ik heel interessant. Het is fijn dat de docent feedback geeft en antwoord op vragen. En vriendelijke klantenservice waar je terecht kunt met eventuele vragen over de praktische kant.

5/5
Bedrijfskunde met Management

Tevredenheid heerst bij mij, snelle beantwoording van mijn ingevulde les materiaal. En duidelijke en goede lesstof.. dus zeer tevreden. Gr, John

5/5
Voedingsleer

Momenteel ben ik bezig met de studie voedingsleer. Na uitgebreid georiënteerd te hebben kwam ik uit bij NHA en heb hier geen moment spijt van. Het lesmateriaal kwam netjes op tijd binnen en het lesplan is overzichtelijk uitgewerkt. Met de hulp van een vakkundige docent is deze studie zeker aan te raden!

3/5
Projectmanagement

Ik had meer van de cursus verwacht. Ik vloog er doorheen, heb hem in een maand afgerond. Voor een cursus waar drie maanden voor staat had ik meer verwacht.

4/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Soms is de beschrijving een beetje warrig.

5/5
Taarten Maken

Ik vind fijn Kan mijn werk doen op mijn gemaak wanneer ik wil. Dat is een voordeel

5/5
Piano

Goede begeleiding. De hoofdstukken zijn niet al te lang, waardoor je lekker door de stof heen gaat. Inhoudelijk goed opgebouwd. Ook al heb je enige ervaring, je leert er altijd van.

4/5
Elektronica voor Beginners en Gevorderden

De tekeningen en verwijzingen in het boek kunnen wel iets duidelijker. Net als de materiaallijst voor de practicumopdrachten, de manier waarop beschreven staat hoe de artikelen te bestellen werkt niet. De firma die genoemd wordt heeft echter al een kant en klaar pakket. Positief is de snelle terugkoppeling van je docent en het duidelijke lesmateriaal.

5/5
Stressmanagement / Stresshantering

Ben erg tevreden over NHA ,telefonisch erg vriendelijk en behulpzaam. Boeken erg duidelijk ,kortom dit is mijn 2e thuisstudie en ben blij met na. Kortom chapeau.

5/5
Pools voor Beginners + Gevorderden

De aanvraag was snel verwerkt en ik kon meteen aan de slag met mijn opleiding Pools voor Beginners & Gevorderden. Alles lessen zijn ook in een nette map toegestuurd. Het lesmateriaal is duidelijk en goed te combineren met een fulltime baan. De docent kijkt snel na en geeft goede tips.

3/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Tot nu toe bevalt het product. Waar ik aan moe(s)t wennen is de verdeling van lessen/hoofdstukken/ thema's Waarom niet lessen/ thema's. Lessen/hoofdstukken. Of hoofdstukken/thema's? In de huiswerkopgaven worden de lessen ook weer in subcategorieën verdeeld... Kan dit niet eenvoudiger? Mvgr

4/5
Office 365 voor Windows

Ik ben tevreden over de vlotte behandelingen voor het corrigeren van het huiswerk

5/5
Genealogie (Stamboomkunde)

De lesstof geeft de basis van genealogie en stamboomonderzoek helder weer. Het maken van de oefenopgaven helpt voor jezelf te bevestigen dat je alles correct hebt begrepen en de huiswerkopgaven zijn zo opgesteld dat je dit direct kunt toepassen op datgeen je wil onderzoeken voor jezelf.

5/5
Programmeren voor Kinderen

Ik ben nu 3 maanden met deze cursus bezig, en het gaat erg goed! ik ben al op 2/3 van de lessen ongeveer. Het is ook erg leuk om zelf dingen te bouwen van de robot en hem dan zelf dingen te leren. Als ik deze cursus af heb ga ik arduino leren.

5/5
Programmeren voor Kinderen

Deze cursus voor mijn zoon besteld. Hij zit nu in groep 7, en kan hier al nagenoeg zelfstandig doorheen. Soms heeft hij een korte vraag, maar dan help ik hem weer even op weg. Hij heeft er echt al uren plezier aan gehad, en weet al best veel over programmeren.

4/5
Duits voor Gevorderden

Het is duidelijk hoe je de cursus kunt doen, alles staat duidelijk beschreven en spreekt voor zich. De docent kijkt het huiswerk snel na en geeft ook feedback waar je mee aan de slag kunt.

4/5
Eigen Massagesalon Starten

Mooie stof wat ik heb gekozen.. Maar das persoonlijk.. Niet iedereen kiest 't zelfde maar das ook niet zomaar, de cursus die past of 't past niet.. Als je afhaakt kies je al snel negativiteit voor nha.. Ik 'snap dat.. Vind het juist top dat ik iets kan beginnen en kan afhaken! 🤗 Niks negatiefs.. Dat doe je allemaal zelf! In jouw tijd!

5/5
AutoCAD

Het is duidelijk leest en leert fijn en dat is ideaal als je al 16 jaar geen studie boek meer hebt aangeraakt.

4/5
Gitaar Extra Uitgebreid

De methode is duidelijk beschreven en het contact met de docent is goed. In de online-omgeving is het soms even zoeken. Ik vind het wat storend dat wanneer je inlogt op de omgeving bijv. meldingen ziet dat je 15 euro kunt terugverdienen wanneer vrienden ook een cursus gaan volgen. Ik zou deze melding ergens 'verstoppen, zodat het minder prominent aanwezig is en de focus leggen op de cursus zelf. Ik zou het liefst meteen naar de inhoud van de cursus gaan. Mocht je meerdere cursussen hebben, dan zou ik het liefst alleen een overzichtje zien van deze cursussen. Zodat je vervolgens kunt gaan naar de cursus waar je op dat moment behoefte aan hebt.

5/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Boeken en studiemateriaal duidelijk en heel toegankelijk. Huiswerk word vlot nagekeken.

4/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Kind & Voeding

Ben nog niet zo lang met mijn opleiding bezig maar vind het heel interessant. Ben erg blij met deze keuze en alles word makkelijk uitgelegd. Er is geen vooropleiding nodig dit vond ik eerst eng omdat ik geen biologie als basis heb. Maar elk hoofdstuk komt ook weer een soort herhaling van het hoofdstuk ervoor zodat dit lekker in je hoofd blijft hangen en je dit niet meer vergeet. Ook het ingezonden huiswerk kreeg ik snel nagekeken terug. En had zelfs een 10 als eerste cijfer!! Ik raad iedereen dit aan.

5/5
Wimperextensions

Ik ben zeer tevreden met het product! Ik raad het zeker aan omdat, het opbouw van het leerstof zo duidelijk is beschreven. Je kan alles uit het leerboekje halen en dat maakt de lessen zo leuk waardoor ik op een dag wel 6 lessen achter elkaar kan maken!!! Zeer tevreden student ik vind dat zij dit verdienen😃😃

5/5
Excel 2019

Heldere uitleg over het programma en de oefeningen. Goede oefeningen om te doen en daarna je huiswerk in te leveren. Huiswerk wordt snel nagekeken met goeie tips erbij. Ik was al heel erg bekend met excel maar wilde nog net wat meer van bepaalde onderdelen weten. Heb na 8 lessen al veel bijgeleerd op momenten dat het mij uitkwam. Dit is ook niet de eerste cursus die ik via NHA doe. Het bevalt mij uitstekend! Rapportcijfer een dikke 9!

5/5
Gitaar

Bij de cursus gitaar is alles heel duidelijk beschreven. Dus echt voor iedereen toegankelijk ook al heb je nog nooit een muziek instrument gespeeld. Alles gaat fijn in kleine stapjes, dus goed te volgen en makkelijk terug te zoeken, als je even iets kwijt bent. Aanrader dus!

5/5
Astrologie

De lesstof is goed opgebouwd. De informatie per hoofdstuk is helder en zorgvuldig gekozen.

4/5
Basisopleiding Verzorgende IG

Ik vond het huiswerk en de colleges leuk, maar sommige opdrachten zijn niet gebaseerd op boeken, maar het is een uitdaging voor ons.

5/5
Python

Ik ben zeer tevreden met de python cursus tot nu toe. De begeleiding is goed en het boek is uitdagend. Door deze cursus te volgen (en ik ben nu pas bij les 3) kan ik beter de tutorials op internet begrijpen.

4/5
Copywriter

Duidelijke cursus tot nu toe, ben nu met les 5 bezig. Materiaal is goed geschreven Het ingediende huiswerk wordt snel nagekeken en teruggestuurd.

5/5

Nederlandse taal en correspondentie vind ik eentonig. Huiswerk: veel brieven en stijl oefeningen. Voor mij moeilijk doorheen te komen. Ook teveel onderdelen in hoofdstuk uitgelegd. De rest van de cursus hartstikke leuk.

5/5
Excel 2019

Ik ben net over de helft van deze online cursus, en ik ben erg tevreden over de duidelijkheid.

4/5
Stervensbegeleiding

Heel fijn dat de lessen op papier en online wordt geleverd, ook de docent is heel toegankelijk en kijkt de opdrachten snel na.

5/5
Agile Scrum

Erg tevreden dusver met mijn cursus Agile Scrum. Ik mag deze studie vanuit mijn werkgever volgen en hoop er zo snel mogelijk mijn vruchten van te plukken. Studiepakket is compact en erg overzichtelijk.

5/5

Ik ben erg enthousiast, de stof is duidelijk en mijn mentor geeft overzicht, duidelijk en snel feedback. Ik volg op hey moment 2 studies bij nha, ben erg tevreden en mijn volgende studies doe ik ook via nha!!

5/5
Windows 10

Het is goed te doen zeer goed beschreven

5/5

De opleiding die ik volg is erg duidelijk. Het is makkelijk om de vragen te beantwoorden en op te zoeken. Ook het opsturen via student plaza is duidelijk alles word goed aangegeven. Het huiswerk word snel nageken en je cijfer kun je zien in je plaza. Ik zou niet weten wat er verbeterd moet worden. Ik ben zeer tevreden.

5/5
Contentmarketing

Ik vind de cursus contentmarketing erg leerzaam. Interessante stof met mooie praktijkvoorbeelden. De docent kijkt het werk snel na en geeft goede feedback.

4/5
Frans voor Gevorderden

Erg snelle reactie op mijn afgeronde huiswerk, super fijn! Duidelijke werkmethode. Er zouden iets meer luistervaardigheden in mogen zitten, hierdoor leer ik makkelijker het verstaan van de taal. Verder is het super leuk om deel te nemen aan deze tweede cursus! :)

5/5
Voedingsleer

Fijne en interessante studie. Precies zoals omschreven.

5/5
Positieve Psychologie

Ik vind de cursus erg leuk, duidelijk geschreven ik steek er een hoop van op. Ook van Psychodidact is super, erg goed om te doen en mee te schijven van wat er wordtgezegd. Ik heb geen verbeteringen kunnen ontdekken.

5/5
Taarten Maken

Ontzettend leuke cursus. Je leert er veel in een geleidelijk tempo.

5/5
Vwo Nederlands

Ik ben erg blij met de lessen van NHA. Na de cursus vwo Engels volg ik nu de cursus vwo Nederlands, waar ik weer erg tevreden over ben. De lessen zijn duidelijk en uitgebreid, de prijs voor de cursussen vind ik realistisch en de begeleiding is zeer goed. Echt een aanrader voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen!

4/5
Frans voor Gevorderden

De lesmap is overzichtelijk. Inhoudelijk aantrekkelijk. Toerisme. Parijs. Frankrijk. Lessen worden snel gecorrigeerd. Feed back is goed. Soms de theorie erg kort in Het boek. Dan sluit het niet helemaal aan bij de huiswerkopgaven. Bijvoorbeeld de bijvoegelijke naamwoorden. Een schema is wat weinig. Maar ik vind het een prettige cursus. Vriendelijke groet, ***

4/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

Interessante lesstof, maar is niet helemaal up-to-date en de manier van doceren is ietwat gedateerd. Grote lappen tekst. Ik had graag wat meer filmpjes gezien met uitleg en docent die uitlegt vanuit filmpjes.

5/5
PHP/MySQL

Was voor mij leerzaam om de hiaten van mijn kennis over php te dichten.

4/5
Kinderpsychologie

Mijn persoonlijke ervaring met de cursus Kinderpsychologie is heel erg goed! De communicatie met de docent verloopt soepel en de studiemappen zijn overzichtelijk. Het studeren op je eigen tempo vind ik fijn. Ik zou het leuk vinden om tussendoor tips/weetjes te krijgen in de voortgang of een uitgebreider feedback op de huiswerkopgaven. Verder helemaal tevreden!

4/5
Stressmanagement / Stresshantering

Duidelijke cursus met veel praktische tips.

5/5
Zakelijke Correspondentie Duits

Ik ben erg tevreden. De plaza is fijn in gebruik en ook krijg je snelle terugkoppeling van je huiswerk.

5/5
Basisvaardigheden Horeca

Super leuke en interessant cursus! Ik merk dat ik veel dingen uit de cursus goed kan toepassen in de praktijk. Makkelijk naast je baan en huishouden te volgen, echt een aanrader!

5/5
Bloemschikken

Het bevalt goed, de lessen zijn duidelijk. En een goede feedback van je huiswerk.

4/5
Evenementenorganisator

Online omgeving is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. De lesstof is duidelijk, docent geeft goeie feedback en heb veel plezier aan de studie.

4/5
Beleggen voor Beginners

Ik ben nog aan het begin van de studie, maar ben prettig verrast over de uitgebreide inhoud en de mogelijkheden op de online leeromgeving. Zou zeker weer een studie/cursus bij de NHA doen!

4/5
Voedingsleer

Over het algemeen zeer positief over de aangeboden cursus. Heb één kritisch puntje vind dat sommige berekeningen die gevraagd worden wat meer helderheid/duidelijker kunnen. Misschien wat meer oefen berekeningen in het studie materiaal verwerken. Dat zijn mijn bevindingen. Met vriendelijke.grt ***

5/5
Basisopleiding Verzorgende IG

Duidelijke boeken Zorgpad werkt perfect

5/5
HACCP

Het is mij goed bevallen. Na elke les huiswerk maken en met vragen opsturen naar mijn huiswerkdocent met snelle reactie krijg je je cijfer en feedback terug! Super!! Examen gedaan in het trainhuis na keuze ook daar ging het super ! rustige omgeving werd er goed ontvangen en begeleid! Kan niet anders zeggen dat het voor mij super goed was!!

5/5
Vwo Engels

Duidelijk, overzichtelijk

3/5
Astrologie

Het is interessant om iets nieuws te leren.

4/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Tot nu toe 1/3e afgerond. Opzich een goede cursus, maar het aftoetsniveau ligt veel lager dan de theorie, wat positief kan zijn, maar dit zie ik liever iets hoger.

4/5
Visagie Basiscursus

Goede lessen, uitgebreide thuisopdrachten en veel uitdaging

5/5
Kinderpsychologie

Dit is nu mijn derde thuisstudie bij NHA en ik moet zeggen dat ik de lessen, lesstof en docenten heel fijn vindt!. De docenten helpen met passie en de lesstof sluit heel goed aan bij de cursussen. Ik vond de lessen zo leuk en leerzaam dat ik mijn vriendin ook heb overgehaald een thuistudie via NHA te doen! We doen het allebei met veel plezier!

5/5
Excel 2019

NHA plaza is overzichtelijk en je krijgt heel snel je cijfer terug. Mijn volgende studie ga ik ook zeker via het NHA volgen!

5/5
Reiki

Ik ben tevreden met het product. Het is duidelijk en fijn eigen tempo.

5/5
Excel 2019

Ik ben zeer tevreden over de Excel cursus. De uitleg is erg duidelijk en alles wordt in stappen behandeld.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

De opleiding rouwbegeleiding en stervensbegeleiding is zeer goed te volgen, mede door de begeleidende verhalen en linkjes naar interessante websites die de materie verdiepen.

5/5
Assistent Makelaar Wonen

Overzichtelijke indeling van de lessen. Zowel op papier als digitaal. Elke les oefenvragen en huiswerk, dit zorgt voor een stimulans en een goede controle over de te beheersen stof.

4/5
Arduino Programmeren

Prima lesstof en snelle beoordeling

3/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Opleiding zelf ben ik tevreden over maar het contact krijgen en hebben met NHA minder tevreden. Zo zocht ik laatst om het inschrijfformulier voor het theorie examen en die zou ik meoten vinden in de studenten Plaza. Stond er nergens in proberen contact te krijgen met NHA, niet gelukt via telefoonnummer. email reactie gekregen en werd doorverwezen naar TCI. contact met TCI gehad en die verwees me weer door naar NHA. Zo een tijdje heen en weer bezig geweest. gelukkig kon TCI op een gegeven moment mij het inschrijf formulier sturen. Pas later werd het inschrijf formulier op de studentenplaza gezet. Vond dit erg teleurstellend dat niemand van NHA mij hierbij helpen kon.

5/5
Arabisch voor Beginners

Ik ben heel tevreden. Eerst een cursus Engels gedaan. Nu Arabisch en gitaar. Ik vind dat het huiswerk altijd snel wordt nagekeken.

3/5
Windows 10

De cursus Windows 10 is goed maar er zit een verschil in de lesstof en de werkelijkheid. Na updates is Windows 10 veranderd ten opzichte van de cursus wat het soms wat lastiger maakt.

5/5
Soft Skills

Het is een hele fijne cursus, die helpt je zelf te analyseren. Door bewust naar je zelf te kijken in combinatie met de handvatten, die je in deze cursus krijgt, kun je een heel stuk verder komen in je zelfontwikkeling. Ook brengt die cursus je verder wat betreft de omgang met andere mensen. Deze handvatten kun je in alle situaties, dus niet alleen op de werkvloer maar ook in je privéleven inzetten. Kort, ik ben blij dat ik voor deze cursus heb gekozen. De begeleiding vindt ik ook heel fijn. Snelle reacties op vragen, het huiswerk wordt snel en uitgebreid gereflecteerd..

5/5

Top

4/5
Arduino Programmeren

Leuke leerzame cursus voor beginners op het arduino platform

4/5
Zakelijke Correspondentie Nederlands

De cursus zit goed in elkaar en is overzichtelijk. Het niveau zou nog wat hier mogen of de moeilijkheidsgraad van de huiswerkopgaven omhoog.