Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

3/5
Medewerker Personeelszaken

Ik mis voorbeelden van situaties. Wat (korte) cases zou een beter en duidelijker beeld geven van wat er bedoeld wordt.

4/5
Mental Coach

Ben erg tevreden over de opleiding. Vind het verrassend hoe ik in eerste instantie mezelf zo leer kennen. Vind het een opleiding om zeker verder in te gaan en bij te leren. Huiswerk wordt ook steeds zeer snel nagekeken en beoordeelde.

3/5
Raspberry Pi Programmeren

De vragen die opgestuurd moeten worden, komen lang niet altijd overeen met de lesstof in het boek. Dit zorgt er voor dat je soms behoorlijk afgeremd wordt, en niet lekker door kan gaan. Dit was ook al het geval bij mijn vorige cursus.

4/5
Zelfvertrouwen

Heel tevreden over de persoonlijke manier van begeleiding door de docent.

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Het is een duidelijk geschreven en prettig leesbare cursus. Ben blij dat ik deze ben gestart..... Indien je nog nooit iets te maken hebt gehad met HRM is het best pittig om de vele begrippen eigen te maken om straks het examen te halen. Wel een uitdaging!

5/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Goed volledig waardige opleiding. Informatie wat op de site staat klopt helemaal. Je moet eerst wel theorie doen voordat je aan de praktijk gaat beginnen. Dat vind ik persoonlijk met zo'n soort opleiding via internet wel fijn. Over praktijk kan ik nog geen oordeel geven.

5/5
Leefstijlcoach

Ik heb leefstijl coaching gekozen. Ik ben tevreden van docent en de les

4/5
Hondentrimmen

Handig dat je de cursus op je eigen tempi kan/mag doen. Top!

4/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Sport & Voeding

Ik vind het een interessante cursus tot nu toe, ik ben benieuwd naar het voeding en sport gedeelte.

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Ik ben heel erg tevreden over het lesmateriaal en de afwisseling daarvan. Ook de begeleiding is fijn en het ingediende huiswerk word snel nagekeken met opbouwende kritiek.

4/5
Assistent Controller

Opleiding is erg leerzaam en leuk. Ik persoonlijk heb behoefte aan meer voorbeeld opgaven om te oefenen.

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Je kunt op je eigen tempo werken en huiswerk word snel nagekeken.

5/5
Gimp Fotobewerking

Leuk,duidelijke uitleg

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

zeer tevreden.

5/5
Grafisch Vormgever

Duidelijke uitleg in cursus map. Programma slaat allen soms vast

3/5
SketchUp (3D-tekenen)

Ik had verwacht dat het iets diepgaander zou zijn, maar over het algemeen is het een goede introductie voor het gebruiken van SketchUp.

4/5
Arbeidsrecht

Leest lekker makkelijk weg

3/5
Eigen Nagelstudio Starten

De cursus is heel duidelijk. Het pakket wat je ontvangt voor de nagels zou iets uitgebreider kunnen zijn qua kleuren nagellak. Verder zeer tevreden

5/5
Zelfvertrouwen

De. cursus heeft mijn verwachtingen overtroffen. Heel veel informatie en oefeningen. Het kost best veel tijd maar heeft zeker veel opgeleverd. Prettige feedback van de docent, ook. Top.

5/5
Software Developer

Goed lessen, huiswerk wordt goed en snel nagekeken. Het lespakket zit goed in elkaar.

5/5
WFT Adviseur Basis

De lesstof is duidelijk, de huiswerkopdracht een afspiegeling van de lesstof en de docent reageert snel.

3/5
Financieel Administratief Medewerker

Ik vind het toch wel zwaar om nog te leren als je bijna 62 bent en sinds je 20ste geen opleiding meer hebt gedaan. De leerkracht is wel super en geeft fijne feedback.

5/5
Schuldhulpverlening

Ik krijg ontzettend veel energie van de cursus Schuldhulpverlening. De lessen zitten goed en duidelijk in elkaar en het huiswerk wordt heel snel nagekeken door docent Henri. Hij voorziet je van goede feedback, zodat je goed begrijpt hoe dingen anders zouden kunnen/moeten. 5/5 voor mij!

4/5
Interieurstylist + SketchUp

Erg overzichtelijk, zowel op papier als in Plaza. Lesstof en opdrachten zijn helder en aantrekkelijk uitgelegd. Erg prettig om te lezen. Ik mis soms wel het persoonlijk contact met een docent.

4/5
Hondentrimmen

Ik vond de cursus erg leuk en kreeg goede feedback van mijn lerares.

4/5
Arbeids- en organisatiepsychologie

Het boek is fijn, helder geschreven. Zelf-studeren kan ik vrij goed, dus behalve af en toe wat feedback op mijn huiswerk heb ik verder niks nodig.

5/5
Juridisch Medewerker

Het is een leuke leerzame opleiding. Alles is duidelijk te vinden.

3/5
Eigen Sieradenwebshop Starten

Het is een goede cursus. Ik zou vooraf meer informatie hebben willen hebben over de inhoud en de nog aan te schaffen materialen. Verder vind ik de ruimte om vragen te stellen summier. Ik heb zeker nog wat aanbevelingen om het proces makkelijker en gestructeerder te laten verlopen

4/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

T is een goede manier van leren..top

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Heel duidelijk beschreven. Prettig materiaal om mee te werken

5/5
Rouwbegeleiding

Ik ben heel tevreden over de cursus. Zowel wat betreft het cursusmateriaal als de begeleiding.

4/5
Leefstijlcoach

Beste heer/mevrouw, De cursus ervaar ik als heel positief. De opbouw wat betreft opzet, structuur en inhoud vind ik erg prettig en overzichtelijk. Ook merk je dat het online leren al behoorlijk is doorontwikkeld en het vraag-, huiswerk en feedbacksysteem heel goed is opgezet. Ook de begeleidende filmpjes vind ik erg prettig. De communicatie met zowel de docent als de klantenservice als wel de coachoptie vind ik heel goed opgezet. Het feedbacksysteem is pas sinds kort opgezet heb ik begrepen. Ik heb er persoonlijk nog geen gebruik van gemaakt omdat ik zo graag mijn tijd besteed aan het opnemen van kennis en niet zo graag aan het sturen van feedback en taalkundige verbeteringen van de tekst. Ik heb wel het voornemen dit te doen.

4/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Sport & Voeding

Ben tevreden qua leerstof die aangeboden wordt. De begeleiding zou voor mij persoonlijk intensiever mogen.

4/5
Fitness Trainer A Basis

De opleiding was qua niveau en werkdruk hartstikke goed te doen; daarnaast was het boek erg nuttig. Een klein kritiekpunt dat ook met de docent gedeeld is: soms is het niet helemaal duidelijk is wat men in een formulier moet invullen, zo'n formulier (bv lesinstructie) is niet in de module ter sprake gekomen - ik ben bang dat meerdere studenten hierdoor een lager cijfer hebben ontvangen

4/5
Zelfvertrouwen

Heel goed. Ik leer er veel van.

3/5
Bouwkunde

Lessen saai van opzet en soms zijn antwoorden niet in de lesstof terug te vinden. Ook leraar geeft niet veel feedback

5/5
Front-end Developer

Tot zover een prima opleiding, instap is misschien wat aan de lage kant maar begint nu echt interessant te worden. Kijk uit naar het vervolg. Qua opmerkingen: Code blokken op de site zou ik graag anders zien, zorgen nu meestal na kopiëren voor niet net opgemaakte code.

4/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Sport & Voeding

Ik ben heel tevreden, fijn dat de opleiding zowel digitaal als op papier staat. Het is ook fijn dat je een vraag kan stellen aan een docent. Het aantal contactmomenten met de docent mogen wel wat meer zijn. Ik ben nu nog op een punt dat ik alles snap, maar ik kan me zo voorstellen wanneer ik verder ben en het moeilijker wordt ik meer vragen zou willen stellen aan de docent.

5/5
Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Arbeids- en Organisatiepsychologie

Ik vind de wijze waarop jullie je leeromgeving hebben ingericht erg professioneel.

4/5
Kinderpsychologie

Het is een zeer leerzame cursus. Ik denk dat het alleen tot zijn recht kan komen wanneer je praktijkervaring op doet.

4/5
Jongerencoach

Inhoudelijk veel en intensief, maar prima te verwerken door de opdrachten die er bij elk hoofdstuk zitten. Ik heb wel de indruk dat het een vertaalde cursus is, omdat het Nederlands her en der wat vreemd over komt.

4/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Ben nog niet lang bezig, maar is een leuke en interessante cursus. Ik zou zeggen lijkt het je leuk, doen

5/5
Middle Management

Ik vind de opleiding die ik op dit moment volg een zeer duidelijk en overzichtelijk.

5/5
Chauffeursopleiding Personenvervoer (CCV)

Duidelijke uitleg, prettige samenwerking met mijn leraar. Reageert snel. Mijn planning had ik gemaakt van 6 maanden over de curses te doen naast mijn werk en drukke gezinsleven, denk dat ik binnen 3 maanden klaar ben. Je leest er makkelijk doorheen.

3/5
Zelfvertrouwen

Best veel geld voor een cursus Zelfvertrouwen.

5/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Inhoudelijk een ontzettend leuke en duidelijke opleiding. Goede en snelle hulp ook op de plaze van docenten. Echter bestaat mijn opleiding uit twee delen, waarvan het materiaal van deel 2 'eens' wordt opgestuurd. Ik ben al een tijdje klaar met deel 1 en geen idee wanneer deel 2 komt. Tegen die tijd ben ik de kennis van deel 1 weer kwijt, dus moet ik voor mijn examen eigenlijk weer van vooraf aan beginnen. Dat is niet heel praktisch, maar verder top!

5/5
Leefstijlcoach

Eindelijk een cursus die precies bij mij past. Daar komt bij dat de opleider NHA van topkwaliteit is. Duidelijke materialen, goede online mogelijkheden. De docenten zijn ook snel en bekwaam. Een blij man!

3/5
Agile Scrum

In het boek staat veel beschreven hoe het niet moet of misverstanden m.b.t. Scrum/Agile, maar hoe het wel moet staat niet duidelijk uitgelegd. Ook de huiswerk opdrachten zijn vooral opzoek vragen en dringen niet door tot de kern of de achterliggende gedachte.

4/5
Sportmanagement

Ik heb pas 3 van de 15 lessen gemaakt, dus kan nog geen compleet oordeel geven. Tot nu toe vind ik de inhoud nog niet heel bijzonder, maar dat kan nog komen. De lesvorm ervaar ik wel als prettig; het lezen van een hoofdstuk om vervolgens vragen te beantwoorden die dieper gaan dan simpelweg opzoeken in het boek, maar waarbij je echt de stof moet toepassen. Na het insturen van je huiswerk krijg je het snel nagekeken terug.

5/5
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

Fijne manier van leren. Zowel online als op papier. Duidelijk omschreven. Snelle reactie docent

5/5
Seksuologie

De cursus is inhoudelijk erg goed. Veel duidelijke lesstof. Onderwerpen die goed aansluiten bij de huidige kijk op seksualiteit. De docenten zijn erg kundig en geven snel antwoord op je vragen. Kortom een aanrader als je je wil verdiepen in de seksuologie

5/5
Arbeidsrecht

een goede leraar die dingen moeilijk heeft, het is goed om wat oplossingen te hebben waar er een plaats of informatie is waar ze meer hebben

5/5
Basisopleiding Apothekersassistent

Super interessante opleiding. Heel duidelijk en goede huiswerkvragen, waar je echt wat aan hebt. De oefeningen zijn ook heel leerzaam.

4/5
Grafisch Vormgever

Mijn ervaring met deze cursus is anders als voorgaande cursussen die ik volgde via nha. Bij binnenhuisarchitectuur en bij tekenen en schilderen, zeer fijne docenten, op deze cursus zit iemand die er bijna nooit is, huiswerk lang laat wachten voor t wordt nagekeken en altijd standaard zelfde antwoorden en cijfers. Dat werkt voor mij demotiverend..

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik ervaar tot nu de opleiding als super! Leuk, en duidelijk te doen. Pittig is het ook zeker, maar dat maakt de uitdaging alleen maar mooier vind ik! Ik heb een super fijn antwoord gekregen op mijn huiswerk.

4/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

De les materiaal is heel actueel en de oefeningen zijn dynamiek.

5/5
Wimperextensions

Het is gemakkelijk om te leren en je huiswerk in te zenden. Weet je iets niet kun je altijd om hulp vragen.

3/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Het lesmateriaal vind ik enorm saai. De boeken vind ik niet prettig geschreven Vraag me af of die lesstof echt van belang is voor een pedicure. Tot slot vind ik het lang duren voordat huiswerk wordt nagekeken. Ben net begonnen met de opleiding en zeker door. Maar hoop dat het gaandeweg wat smeuïger wordt.

5/5
Copywriter + SEO

Ik ben heel erg tevreden hoe snel en goed alles geregeld is! De communicatie voorafgaand over de cursus is heel duidelijk: de mails vertelden wat ik kon verwachten; wanneer het pakket zou komen en de uitleg over de cursus inhoudelijk. De bijkomende services zoals de online studie motivator en het welkomstcadeau is erg leuk en stimuleert extra. De lesstof zowel in papieren vorm als online vind ik super handig. Toch nog fijn om papier te gebruiken, en als ik weg ben komt de online versie natuurlijk goed uit. De oefenopgaven zijn een goede opstap naar het huiswerk. De weg wijst vanzelf op Plaza en t huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
SketchUp (3D-tekenen)

Ik ben erg tevreden over de cursus Sketchup. NHA had alles snel laten bezorgen zodat je meteen aan de gang kan en alle informatie was duidelijk. De lessen zijn goed te volgen en de docent kijkt snel na.

4/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Ik vind het erg fijn dat je alles op je eigen tempo kan doen. Ook de beoordelingen van het huiswerk zijn erg snel binnen.

5/5
Medisch Secretaresse

Dot is mijn eerste keer dat ik een opleiding volgt via NHA. Ik vindt het super leuk en alles is duidelijk en begrijpelijk. Het insturen van mijn huiswerk gaat soepel en makkelijk.

4/5
Basisopleiding Jeugdzorg

Heldere taal en attractief vormgegeven lesstof.

4/5
Nederlands voor Anderstaligen

Ik hou van de cursus en het gemak van het gebruik van de virtuele omgeving, het materiaal is goed en begrijpelijk. Ik zou graag willen dat ik op zijn minst een privéles met mijn leraar online zou kunnen hebben natuurlijk, maar zelfs als we 1 uur contact hebben en over de voortgang praten

5/5
Planner Wegtransport

Ik ben tevreden met de opleiding, het lesmateriaal en de testvragen.

4/5
Basisopleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Ik ben nog niet zo lang geleden gestart, maar tot nu toe ben ik prima tevreden! Ik mis wel wat daadwerkelijke praktijk ervaring op doen tijdens de cursus. Zeg maar, een aantal dagen meelopen in de kinderopvang.

5/5
Sportpsychologie en Coaching

Prettig om de inhoud op papier en digitaal te hebben. Digitale leeromgeving is heel duidelijk.

5/5
Zakelijke Correspondentie Engels

De cursus ervaar ik als leerzaam, en is begrijpelijk en motiverend in elkaar gezet om te studeren.

4/5
Eigen Webshop Starten + Commerciële Teksten Schrijven

Nog te kort bezig om te beoordelen

5/5
Make-up Artist

Zit er allemaal goed uit. Producten die er bij zitten ook professioneel. Super blij mee

5/5
Basisopleiding Medewerker ICT

makkelijk te volgen. lessen zijn de perfecte lengte dat je het makkelijk kan onthouden en laten bezinken. enigen wat ik zou veranderen is vooraf erbij te zetten wat je precies zelf nodig gaat hebben om een opleiding te kunnen volgen. Bij ict gebruiken we office 2019 in eerste instantie dacht ik dat het inbegrepen zat bij de opleiding maar dat moet je er zelf nog bij kopen. Wel handig om dat soort dingen van te voren te weten. Maar vind het super om te leren via NHA en ben wel van plan als ik hier mee klaar ben nog meer opleidingen of cursussen te volgen.

5/5
Logistiek Teamleider

Ik ben zeer tevreden over de opleiding Logistieke teamleider. En de docenten zijn ook top.

4/5
Bedrijfskunde met Management

goede inhoud en goede begeleiding

5/5
Nederlands voor Anderstaligen

Ik ben tevreden. Het was in het begin een behoorlijk gepuzzel om alles te begrijpen. Hoe leer je, hoe moet je je lessen versturen, enz. Het is voor mij een nieuwe taal dus kost het tijd om alles door te hebben!

5/5
Wandelcoach compleet

Duidelijke geschreven cursus en opdrachten. Ook goede begeleidingsmogelijkheden. Snelle feedback op opdrachten.

4/5
Medisch Secretaresse

De eerste module was makkelijk om te maken, benieuwd naar de rest.

3/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Pas begonnen met de opleiding, kan er nog niet veel over zeggen

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Tot nu toe bevalt de opleiding mij goed. De lesstof is duidelijk. De opdrachten worden snel na gekeken, feedback is duidelijk.

3/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Over de cursus dik tevreden, maar helaas de tablet die jullie nieuwe cursisten beloven, is een dermate oud model dat hij mijn WiFi niet herkent. Daar kan ik niks mee. Een waardeloos lekkertje dus.

4/5
Make-up Artist

Wat ik fijn vind is dat deze cursus uit een aantal onderdelen bestaat en de lesstof is duidelijk en heel overzichtelijk.

3/5
Front-end Developer

Het is misschien nog te vroeg voor een afgewogen mening, daar de cursus nog maar net gestart is. Tot nu toe is het een positieve ervaring.

5/5
Medisch Secretaresse

Materiaal ziet er goed uit, beginnend bij de basis en langzaam opwerken naar het medische gedeelte.

5/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Kind & Voeding

Zeer interessante opleiding.Erg uitgebreid en duidelijk.Niet het gevoel dat je er alleen voor staat want je kunt ten alle tijden contact opnemen en vragen stellen. Voor de eerste keer huiswerk ingezonden en kreeg de uitslag zeer snel terug.Het fijne is dat je de opleiding in je digitale omgeving door kunt nemen maar ook op papier.Zo heb je het altijd bij de hand.De opleiding is vrijwel voor iedereen te doen want alles is duidelijk omschreven,je hoeft geen xtra hoge vooropleiding te hebben.

5/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Sport & Voeding

Het is een zeer interessante cursus, materialen zijn compleet en de instructies duidelijk. Je kan alles zowel online als vanuit een map doen. Huiswerk wordt snel nagekeken en voorzien van duidelijke feedback. Je kan je eigen studeer tempo bepalen. Tot zover zeer tevreden.

4/5
Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten

Goede docent en lesstof

5/5
Assistent Drogist

Nog niet zo heel lang bezig, maar goede feedback van de docent!

5/5
Ontwikkelingspsychologie

Krijg snel antwoord en uitslag van de docent.

3/5
Wandelcoach compleet

Cususmateriaal en Plaza zijn goed ingericht en bruikbaar. Persoonlijk ervaar ik de inhoud als redelijk complex voor iemand die nog geen enkele ervaring heeft met coaching.De studiebelasting van 3 a 4 uur per les is geen haal bare kaart. Eerder 6 a 8 uur per week. De huiswerkopgave zijn niet altijd helder. Koppel dit soms terug naar medestudent. Respons docent op huiswerk altijd snel.

5/5
Logistiek Medewerker

Duidelijk geschreven leerboek, veel oefeningen, genoeg huiswerk om goed de hele thema door te lezen, aardig docent met veel kennis van de vaak. Moduletoetsen om alles als nog te herhalen. Ik ben blij van mijn keus.

4/5
Secretaresse

Ik ben zeer tevreden met de opleiding Secretaresse. Ik ben net bezig, maar tot nu toe is het allemaal heel goed te volgen en te doen. Ook krijg je snel antwoord en de feedback die ik tot nu toe heb ontvangen van de docenten zijn ook heel duidelijk.

4/5
Preventiemedewerker

Algemeen is de cursus ok maar zou wat uitgebreider mogen zijn en iets meer in detail gaan.

4/5
Medisch Secretaresse

Ik, vind het een fijne manier om te leren. De lessen zijn meestal overzichtelijk en duidelijk. Docenten reageren snel.

5/5
Nederlandse Gebarentaal

Ik vind het erg fijn op mijn eigen tempo te kunnen werken. Ook worden de opdrachten snel nagekeken waardoor ik al snel weet waar ik aan toe ben en waar ik extra aandacht aan moet geven.

5/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Overzichtelijk, goede lesstof, docent reageert snel.

5/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Ik ben pas begonnen met de opleiding, dus over de cursus zelf kan ik nog niet echt een oprechte mening geven. Wel wil ik zeggen dat de communicatie over bijv. levering etc. uitstekend is. Ook de virtuele assistent is een prima toevoeging aan het geheel.

4/5
Banketbakker

Leuke cursus, veel theorie. Iets meer praktijkopdrachten zouden het 5 sterren maken

4/5
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

Op dit moment vind ik alles nog duidelijk omschreven. Ben met deze cursus net gestart, maar bij de vorige cursussen vond ik alles heel duidelijk. Dus ga er maar vanuit dat dit nu ook zo is.

4/5
Basisopleiding Verpleegkundige

Ik ben erg tevreden over de opleiding het is erg duidelijk .huiswerk word snel nagekeken

4/5
Webdesign

Tot nu toe vind ik het een duidelijke en overzichtelijke opleiding.

4/5
Beroepsfotograaf

Ik ben zeer tevreden met de opleiding. Het lesmateriaal is duidelijk omschreven en het huiswerk wordt snel nagekeken. Ik heb geen opmerkingen verder.

5/5
Jongerencoach

Zeer tevreden

4/5
Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Gezondheidspsychologie

Complete opleiding met mooie extra's. Snelle, persoonlijke reactie van de docent. Erg tevreden

3/5
Basisopleiding Verzorgende IG

Doordat alles theorie is leren we de praktijk niet. Dat had ik van te voren natuurlijk kunnen weten maar ik vraag me af in hoeverre we dan Verzorgende IG zijn na afronding van de examens.

4/5
Interieurstylist + SketchUp

Het is een leuke opleiding om erbij te doen!

5/5
Medisch Secretaresse

Duidelijke lessen en snel nagekeken door de docent

4/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

De opleiding is prima, maar wat ik vooral heel fijn vind is de snelle nakijktijd van de docent! Echt super fijn! Ook de feedback bij het huiswerk.

4/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

De opleiding is uitgebreid en gedetailleerd. Vind het wel lastig om de goede antwoorden te vinden op de site. Plaza is best ingewikkeld voor mensen die niet vaak op de pc zitten. Ik kwam er wel uit maar kan mij indenken dat het voor sommigen lastig is.

4/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

De basisopleiding onderwijsassistent is een goede voorbereiding, voor een MBO opleiding tot onderwijsassistent. Alles wat met het vak te maken heeft komt aan bod. Een verdieping van je kennis wanneer je met kinderen wilt gaan werken.

4/5
Schoonheidsspecialist(e) Basiscursus

De cursus valt tot nu toe mee, ik had gedacht dat het niveau wat hoger lag.

5/5
Medisch Secretaresse

Het is heel fijn lekker op je eigen tempo. En huiswerk word heel snel nagekeken echt heel goed geregeld allemaal.

4/5
Financieel Administratief Medewerker

Super fijn dat alles online te vinden is, maar ook een map krijgt met alle lesstof. Tip: docenten mogen iets sneller reageren, zodat je makkelijk snel door kan gaan.

5/5
Mental Coach

Ik vind de cursus heel goed te volgen en ook de huiswerk opdrachten inleveren gaat heel gemakkelijk en je krijgt ook altijd snel bericht terug , de uren studeren per week is ook goed te combineren met werk ernaast

5/5
Bloemist

Fijn dat het zowel digitaal als in een map staat. Mooie leer/werkomgeving! Ben enthousiast. Mooie theorie- en praktijk!

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Goede lesboeken. Fijne uitleg.

4/5
Nail Art

Zeer leuke cursus goede uitleg snelle feetback als je je huiswerk opstuurd enigste min puntje was de producten die je krijgt wel heel weinig is voor iemand die nog geen nagels doet

5/5
Basisopleiding Jeugdzorg

Erg overzichtelijk en duidelijke informatie gegeven over het verloop van de opleiding en de taken die gedaan moeten worden. De leraren geven goede feedback waar je veel mee kan ook geven zij goede verwijzingen en uitleg voor een goede motivatie en vervolg van de rest van de opleiding samen met het feit dat mijn interesse hier in ook goed ligt geeft dit jullie ook een hoge prestatie en zou ik deze manier van scholing ook aan raden aan anderen.

5/5
SketchUp (3D-tekenen)

Duidelijk en goede communicatie met docent

4/5
Medisch Secretaresse

Tot nu toe vind ik het goed gaan soms zelfs te simpel, ik vind het wel fijn dat het huiswerk wat ik inlever zo snel wordt nagekeken

3/5
Medisch Secretaresse

Ik volg de cursus medisch secretaresse maar ik ben nog niet zo heel lang bezig. Ik had 'm me tot nu toe iets anders voorgesteld. De eerste hoofdstukken van secretariaatspraktijk zijn wel heel erg op zakelijk niveau en directie gericht naar mijn idee. En dit heeft helemaal niet mijn voorkeur. Met mijn achtergrond wordt het bij de medische administratie pas interessant. En ik had wat meer uitleg verwacht over hoe microsoft 365 gebruikt moet worden. Een opstart intro zeg maar. Ik vind het nog wel lastig allemaal. Wie weet geef ik als ik wat meer ben gevorderd in de cursus wel meer sterren.

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Begrijpelijk taalgebruik, zeer vriendelijke docent en ideaal dat de thuisstudie vanuit huis te volgen is. Mijn complimenten!

5/5
Front-end Developer

Prima cursus om je Front-end ontwikkeling te helpen verbeteren. Met name ook de aandacht aan React en de module Agile Scrum is een pré.

5/5
Illustrator

Een fijne goed te volgen cursus met passende uitleg zodat je snel aan de slag kan

4/5
Basisopleiding Verzorgende IG

Goed te begrijpen, goede begeleiding, zeer tevreden

5/5
Basisopleiding Apothekersassistent

Het is geweldig ik ben er heel tevreden mee. Het uitleg is helder en alles wat heeft met de opleiding te maken wordt op een heldere manier uitgelegd. Ik beveel dit opleiding aan.

5/5
Nederlandse Gebarentaal

Hele mooie nuttige cursus. Zouden ze op de lagere school al mee moeten beginnen omdat er best wel veel mensen met een gehoorverlies of gehoorbeperkingen zijn.

4/5
Sociale Psychologie

De cursus is goed opgezet en het huiswerk wordt snel nagekeken. Ik heb pas drie lessen afgerond, maar ben tot nu toe erg tevreden.

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Ik vind de wimperextensions en wimperlifting cursus een hele leuke studie met duidelijke uitleg en veel tools om te oefenen. Het is ook fijn dat je het in je eigen tempo kan doen!

5/5
Secretaresse

Een overzichtelijke cursus met praktijkgerichte voorbeelden. Verdeeld over “hapklare” hoofdstukken, zodat dit makkelijk in te plannen is naast mijn werk. De huiswerkbegeleiding is erg prettig, hiermee krijg je feedback en blijft de lesstof beter hangen. Er zouden wellicht wel nog meer praktijkvoorbeelden toegepast kunnen zoals bijvoorbeeld het notuleren van een vergadering aan de hand van een filmpje.

3/5
Slijtersvakdiploma

Ik vind het niet fijn dat je niet rechtstreeks contact kunt maken met je begeleider. Het kan 5 werkdagen duren voor je antwoord krijgt.

4/5
Medisch Secretaresse

Duidelijke lessen, snelle reactie van corrector, zowel op papier als op laptop zijn de lessen te volgen

5/5
Sociale Hygiëne

Duidelijk materiaal

5/5
Cyber Security voor Beginners + Gevorderden

tot nu toe ervaar ik het goed! heb snel me huiswerk nagekeken en krijg goede tips. en vind het een fijne leeromgeving genoeg advies en informatie om te slagen voor deze cursus!!

5/5
Nederlands voor Anderstaligen

Ik ben heel terverden. Maar op de webiste kan wat dingen beter want

5/5
Datingcoach

Ik ben zeer tevreden omdat de opleiding duidelijk is. En ook om je huiswerk op te stoten is heel duidelijk. Ik krijg na het nakijken van mijn huiswerk van mijn leraar direct mijn cijfer en toelichting. Ik zou iedereen het aanraden om een opleiding te volgen bij Nha.

5/5
Copywriter + SEO

Erg fijne thuisstudie. Het dashboard is vrij overzichtelijk, op de eerste pagina na. De eerste pagina kan wat duidelijker. Ik zag niet direct de optie om naar de volgende bladzijde te gaan.

3/5
Professional Organizer / Opruimcoach

De cursus is wat ik ervan had verwacht. Wat mij verrast is dat de docent het ingestuurde huiswerk snel beoordeelt. Plaza is gebruiksvriendelijk.

4/5
Copywriter + SEO

Onlangs begonnen met deze opleiding en nu al pittige huiswerkopgaven. Heel goed, daar leren we van!!

5/5
Office Management

Een erg uitgebreide en duidelijke cursus tot nu toe. Alles is netjes uitgelegd en de huiswerkopgaven zorgen ervoor dat je de inhoud van de les goed tot je kan nemen. Ik ben positief verrast! De begeleiding is ook top, ik krijg fijne en duidelijke feedback. Ik zou iedereen aanraden om een studie bij NHA te doen, toppers!

5/5
Programmeren in C#

Tevreden over de service.

5/5
Tandartsassistent

Duidelijke therorie. Goede begeleiding van docent als er vragen zijn. Overzichtelijk, met online plaza. Heeel blij mee!

4/5
Receptioniste/Telefoniste

Tot nu bevalt de opleiding prima. Duidelijke lesstof en uitleg. Huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
Big Data Marketing

Up to date informatie. Ik zou het beter vinden om rechtstreeks berichten te kunnen sturen naar mijn docent en meer dan 140 letters.

5/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Een interessante en leerzame opleiding, uitgebreide informatie over het menselijk lichaam, veel werk, maar erg leuk om te doen!

4/5
Allround Coach

Ik vind het tot nu toe heel erg leuk. Maar ik ben nog maar net begonnen.

5/5
Mental Coach

Ik ervaar de cursus als erg interessant en stimulerend. De opdrachten en stof zijn volwaardig en maken je een bewuster mens en waarschijnlijk een goede coach.

5/5
Front-end Developer

De opleiding is super opgezet, duidelijke leerstof en logisch opgebouwd. Daarbij worden er veel voorbeelden gegeven en genoeg extra informatie. De leraren zijn goed toegankelijk en hebben veel goede feedback met snelle reacties.

5/5
Speltherapie

Een hele leuke cursus! Makkelijk te volgen. Tijdens het studeren blijf je continu gemotiveerd doordat de cursus goed is ingedeeld

4/5
ECDL met Windows 10/Office 2019

Het is inhoudelijk een goede cursus. Voorleesfunctie is ook fijn!

4/5
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

Het bevalt tot nu tow goed. Wel wil ik opmerken dat jullie aangeven dat deze cursus voor iedereen te volgens is, zonder enige voorkennis. Echter denk ik dat bij deze opleiding enige voorkennis wel een pre is. Er worden veel termen gebruikt die in de psychiatrie voorkomen. Handig als je hier enige voorkennis van hebt. Anders zal ik wellicht wat makkelijke taal gebruiken. Wellicht ook fijn als er meerdere voorbeelden gegeven wordt. In deze cursus is het belangrijk dat je je therorie in de praktijk toe kunt passen. Meer casus beschrijvingen zullen prettig zijn. Wel fijn dat er vragen gesteld kunnen worden aan de online docent. Ook prettig dat er in de stof ql eennsamenvatting is gemaakt en er oefen- en huiswerkopgaven zijn. Ik hoop dat jullie wat hebben aan mijn feedback.

5/5
Financieel Management

Fijne opzet, duidelijke taal, snelle reactie

4/5
Ondernemer Goederenvervoer

Door mijn verschillende werktijden bij mijn werkgever biedt deze opleiding een uitkomst voor mij.

4/5
Office Management

Leuke opleiding, erg leerzaam. Feedback van de leraren is ook fijn! Communicatie werkt erg goed!

5/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Ik ben zeer tevreden. Kan zelf een beetje tempo bepalen en krijg ook van de leraren snel antwoord

4/5
Copywriter + SEO

Ik ervaar de cursus als zeer prettig. De hoofdstukken zijn op een fijne manier opgebouwd, vooral de oefenopgaven en het huiswerk maken het begrijpen van de voorafgaande tekst makkelijker. Het contact met mijn docent gaat soepel; ik hoef vaak niet lang te wachten op een huiswerk beoordeling. Waar ik zelf de meerwaarde niet zo van inzie is de studentenberichten. Zo heeft een mede student mij benaderd, omdat we in dezelfde stad wonen. Dit hoeft van mij niet duidelijk te worden gemaakt. Het blijft wat mij betreft echt een zelfstudie, het lijkt me fijner als er een algemene groep is waar vragen gesteld kunnen worden. Niet persoonlijk op de student af.

4/5
Inkscape Grafisch tekenen

ik vindt de opleiding leuk ik heb ook een tekentablet dus dat werkt prima nu heb ik studio clip paint erbij gehad en ik merk dat je daar veel meer mee kan dan in inkscape maar dat al die knopjes ingewikkeld zijn als beginner met inkscape ook alleen als ik hier tutorials van op zoek vindt ik niks, dat maakt het lastig ook heb ik nu 2 lessen af en vragen over de les maar dat kan dus niet gelijk waardoor het ingeleverde huiswerk niet helemaal juist is en dat krijg je dan ook als antwoord terrug.

5/5
Basisopleiding Verzorgende IG

De basisopleiding die ik gekozen heb is goed te doen. Snel antwoord van docent. Een en al top

3/5
Medisch Secretaresse

Beoordelingen door begeleiding op basis van persoonlijke mening vind ik niet kunnen Prima cursus inhoud

4/5
Medisch Secretaresse

Cursus is heel goed online te doen. Het opsturen van het huiswerk werkt makkelijk, en het gecorrigeerde huiswerk is heel handig!

5/5
Barista

Ik ben zeer tevreden met mijn thuisstudie bij NHA. Alles is hier tot in de puntjes uitgewerkt. Dikke pluim! Ook de feedback van mijn leerkracht is verhelderend en stimulerend.

5/5
Office 365 voor Mac

Cursus inhoud is zo ontwikkeld en samengesteld dat het voor iedereen te begrijpen is. Ook als je nog geen ervaring hebt met Office

5/5
Nagelstyling met Gel

Alles is heel duidelijk.. Om je huiswerk in te sturen is ook alles netjes aangegeven Beter dab vroeger

5/5
Fietsenmaker

Is duidelijke Cursus .

5/5
Homeopathie

De uitleg is duidelijk en de vragen zijn prima te doen als je de stof goed leest. Ook zijn de oefenvragen erg fijn.

4/5
Cyber Security voor Beginners + Gevorderden

Gelijk alle lesmaterialen opsturen Maak het contact met de leraar gemakkelijker Dan is het 5 sterren

5/5
Aromatherapie

Een leuke interessante cursus waar ik met veel plezier mee bezig ben geweest.

4/5
Wandelcoach compleet

Fijne site en handig boek, inhoudelijk ook erg interessant ( in ieder geval t/m les 5 hahaha) Ik zou het persoonlijk erg fijn vinden als ik het op mijn e reader zou kunnen zetten, zodat ik ook de aantekeningen (kobo elipsa) ook digitaal in mijn boek kan noteren en het gemarkeerde gemakkelijk terug kan vinden.

5/5
Office 365 voor Mac

Het wordt heel duidelijk uitgelegd

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik ben tevreden over de cursus alleen zou ik wat meer filmpjes veel fijner vinden.

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Geweldig leuk en leerzaam. De begeleiding is via allerlei wegen te bereiken. Mijn enige opmerking is dat je naast de toegestuurde materialen toch ook nog zaken moet bestellen. Bijv voor manicure handlotion of een crème, desinfectie voor je materialen en handschoenen en zo. Ik denk dat het praktisch is als starter om een lijstje te hebben waarop staat wat je zelf nog aan moet schaffen. Ik heb bijv niet eens een buro🤭. Nou is dat wel iets wat je zelf kunt bedenken, maar als tip vooraf is dat denk ik wel fijn. Verder echt super tevreden en blij dat ik via STAP eindelijk de gelegenheid heb gekregen hier zo veel kennis op te doen op dit gebied. Lekker creatief bezig zijn, maar met de nodige kennis om echt professioneel aan de slag te gaan!

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Voor de praktijkopdrachten heb je nog wel wat materiaal aan te schaffen. Ook zouden er meer praktijkdagen gegeven mogen worden. Verder is de theorie wel heel duidelijk en staat er ook goed beschreven wat je moet doen.

4/5
WordPress

Leuke cursus om snel het bouwen van website te leren. Niet noodzakelijk maar wel handig om eerste HTML en CSS te kennen, zodat de termen die gemeld worden niet geheel onbekend zijn. De lerarr geeft supersnel antwoord en kijkt het huiswerk erg snel na

5/5
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

Heel duidelijk geschreven

5/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Kind & Voeding

Hele duidelijke opleiding, snel huiswerk feedback en cijfer terug! Heel fijn allemaa

5/5
Communicatiemedewerker

Duidelijke lesstof en prima te doen naast een baan, ouderschap en sociaal leven. Snel antwoord van je docent waardoor je vlot doorkan naar het volgende hoofdstuk.

5/5
Front-end Developer

Stap voor stap alles leren is het beste in je eigen tempo. Ik vind het een super leuke ervaring en daarbij leer ik ontzettend veel. Kort om ontzettend toffe opleiding van NHA - front end Developer.

5/5
Interieurstylist + SketchUp

NHA geeft goede tips zodat je je huiswerk goed kunt inleveren/optijd. Ik vind het fijn dat ik overal kan inloggen op Plaza om de voortgang bij te houden en afentoe wat te lezen als ik mijn boek niet bij me heb. Ook ben ik blij met de snelheid waarmee mijnvan docente Lilian Bos het huiswerk nakijkt.

5/5
Social Work

Tot op heden, net gestart, prima opleiding en ervaar het als heel interessant. Het is veel leeswerk, dat had misschien wel iets beter vermeld kunnen worden

4/5
Copywriter + SEO

Ik vind de lessen inhoud duidelijk en overzichtelijk. De huiswerkopdrachten komen goed overheen met de lesstof.

4/5
Cyber Security voor Beginners + Gevorderden

De studie is goed. Ik had alleen vanaf het begin wat meer IT verwacht. De basis is vooral erg basis gericht om veiligheid terwijl ik voor een Cyber Security toch meer dacht aan IT gerelateerde onderwerpen. Volgens mijn docent zal dit later in de cursus nog zijn en is dit basis informatie die erbij hoort.

5/5
Tandartsassistent

Ik vind de opleiding heel erg leuk en zinvol om te volgen, wel veel informatie maar ook echt interessant.

4/5
Wandelcoach compleet

Overzichtelijk ein inhoudelijk interessant.. Ook het contact met NHA is erg prettig. Zo ver ben ik tevreden.

4/5
Allround Coach

Tot nu toe vind ik het erg interessant en informatief.

4/5
Bakker

Voor mij als beginnend thuisbakker is het een intensieve opleiding. De stof is voor mij redelijk pittig. Ik had wat meer verwacht dat het ook op de hobbybakker gericht was ipv een professionele bakker

5/5
Medisch Secretaresse

Boven verwachting! Materiaal werd heel snel bezorgd. Het leest makkelijk en is fijn dat je oefeningen kunt maken na het studeren van een hoofdstuk. Dat mijn huiswerk wordt nagekeken is een enorme meerwaarde! Het wordt SNEL nagekeken met feedback. Ik ben erg tevreden!

5/5
Fitness Trainer A Branchediploma

Heel fijn dat je niet alleen online de opdrachten kun lezen, maar dat je ze ook op papier hebt. Zo maak ik de opdrachten eerst op de computer en ga ik ze nadat ik het huiswerk terug heb nog een keer maken in het “werkboek”

4/5
Basisopleiding Verpleegkundige

Ik ben pas geleden begonnen met de opleiding en tot nu toe erg tevreden. Huiswerk wordt snel nagekeken!

5/5
Schuldhulpverlening

Ik vind het een prima cursus. Mooi studiemateriaal. Het is een interessante, praktische cursus. De docent kijkt het huiswerk snel na en geeft verhelderend antwoord op mijn vragen

5/5
Eigen Webshop Starten + Commerciële Teksten Schrijven

Het is erg leuk en goed te doen!

4/5
Sportpsychologie en Coaching

Goed. Goede feedback van coach

4/5
Combinatiecursus HOV Horeca Ondernemer + Cafébedrijf

Net begonnen na vele jaren geen studie gedaan te hebben. Cursus is overzichtelijk en duidelijk. Heb de eerste 5 hoofdstukken gedaan, goed te doen tot op heden

4/5
WordPress

De lessen zijn heel goed stap voor stap uitgelegd en het niveau is wel voor beginners. Dat was voor mij wat aan de lage kant, omdat ik al eerder met het thema bezig ben geweest. Ondanks dat heb ik er zeker wat uit kunnen halen. Goede begeleiding van de docent, snelle opvolging van huiswerk. Kortom, heb het al absoluut positief ervaren.

4/5
Beroepsfotograaf

De cursus is heel erg leuk met veel praktijk opdrachten.

4/5
Leidinggeven

Nog maar net begonnen, tot op heden is er een goede uitleg en wordt je goed aangestuurd door de leeraar

5/5
Relatietherapie

Ook deze keer ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van de geboden leerstof en de begeleiding. Ingezonden huiswerk wordt snel nagekeken en voorzien van feedback waar je mee aan de slag kunt gaan. Het is duidelijk wat er van je verwacht wordt.

5/5
Modeontwerper

Tot nu toe zeer interessant stof en fijne feedback van de docent

5/5
SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

Duidelijke lesstoffen en prettig om te lezen. Moest in het begin wel nog even zoeken hoe je de lessen moet volgen. Maar de rest helemaal top!

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Ik ben nu bij les 4 van stervensbegeleiding. De opdrachten zetten tot denken, wat ik zelf erg prettig vind. De persoonlijke begeleiding is ook fijn. De feedback is verhelderend en de lessen worden relatief vlot nagekeken. Een aanrader als je graag de verdieping in gaat!

4/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Sport & Voeding

De cursus is duidelijk en helder. Inhoudelijk sterk en het is duidelijk wat van mij verwacht wordt. Verbeterpunt is maatwerk en persoonlijke begeleiding. Wellicht telefonisch of online meeting mogelijkheden.

5/5
Directiesecretaresse

Duidelijk en leerzaam

5/5
Basisopleiding Kraamzorg

Ik ben zeer tevreden over deze opleiding. Fijn dat je het in je eigen tempo kan doen. Huiswerk wordt snel nagekeken.

4/5
Interieurstylist + SketchUp

Duidelijk beschreven, verder geen opmerkingen

5/5
Stewardess

Het is een duidelijke cursus.

5/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

Erg interessante opleiding, waarbij je zelf bepaald waar en wanneer je studeert. (Naast en gezin en/of vaste baan) Het digitale systeem waar jij jouw huiswerk inlevert is erg handig en gebruiksvriendelijk. Aanrader voor alle toekomstige studenten.

4/5
Medisch Secretaresse

Leuke cursus. Wel snel weer doorheen gegaan. Directie Hierdoor al binnen 1 maand klaar.

3/5
Eigen Nagelstudio Starten

Tot nu toe net 2 maand bezig helaas weinig response van leraren

4/5
Rouwbegeleiding

Goede opbouw van de stof en goede vakdocent.

5/5
Secretaresse

Ik vind het heel eenvoudig en makkelijk om cursus te volgen. Alles staat duidelijk uitgelegd.

4/5
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

Goede begeleiding van de docent. Uitleg is duidelijk wanneer je een vraag stelt.

5/5
Elektrotechniek

Het is een best pittige les maar toch duidelijk en goed te doen op mijn eigen tempo en digitale steun en aanmoediging

4/5
Patisserie

Ik ben pas begonnen.

5/5
Dieren EHBO

Het is een leuke en leerzame cursus

5/5
Parapsychologie

Geweldig!

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik ben nog niet zolang bezig maar ik heb wel het een en ander wat ik anders zou doen. Zo kwam ik er na zes weken pas achter doordat ik vast liep dat er een andere volgorde in zat. misschien dat een docent daar dan op zou kunnen inspringen.... zomaar een kleine tip. Dan zou ik zeker meer dagen inplannen voor fysieke les. Merk toch wel dat ik daar behoefte aan heb. En een cursus elektrisch vijlen zou ook een mooie optie zijn. Verder is de lesstof tot op een paar dingen duidelijk. Ik heb daar ook al voor gebeld en gemaild. Ik hoop dat ik daar ook nog een terugkoppeling op krijg. Ik hoop dat jullie dit als opbouwende kritiek ervaren.

3/5
Zweeds voor Beginners

ik vind t best pittig als beginnerscursus,. Na 2 lessen moert je al zoveel weten vd grammatica etc.

5/5
Zweeds voor Beginners

Erg leuke cursus, een uitdaging!

5/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

ik ervaar het goed

5/5
Duits voor Beginners

Heel aardige en deskundige docenten. Ik geniet van de cursus. Ben er écht blij mee.

3/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Ik loop er zelf een beetje tegen aan dat er van hoofdstuk 8 geen huiswerk opdrachten worden gevraagd. Dat zorgt ervoor dat de motivatie om verder te gaan een beetje weg is.

5/5
Callcentermedewerker

Ik ben pas begonnen. Maar ik ben tot nu toe tevreden. De lessen zijn makkelijk te begrijpen. Mijn huiswerk wordt snel nagekeken. Ik ga hierna zeker verder met nog een opleiding of cursus.

4/5
Barista

Vind het een mooie opgestelde cursus. Waar je veel kennis op doet over de koffieboon en geschiedenis ervan. Ik geniet elke keer als ik weer een les doorneem.

4/5
Nagelstyling met Acryl

Het is duidelijke lesstof , alleen visuele hulp is erg fijn

5/5
Medisch Secretaresse

Snelle levering, huiswerk wordt snel nagekeken. Termijnbetalingen zouden soms wel in meer termijnen mogen.

4/5
Online Marketing

Ik vind de opdrachten en beoordeling door de docent erg behulpzaam omdat ze direct toepasbaar zijn op mijn eigen onderneming. Ik vind het gekozen tekstboek wel lastig om te lezen voor een complete beginner. Ze gaan erg snel en het wordt soms wat al te technisch.

4/5
Kinderverhalen Schrijven

Het is een interessante cursus met relevante thema's. Wel vind ik dat de lesstof niet heel up to date is, als ik het goed begrijp uit de teksten, zijn ze geschreven rond 2004. Sindsdien is er heel veel veranderd w.b. technologie, in de wereld en in Nederland. Het zou mooi zijn als ze een keer geupdate worden.

5/5
Sociale Hygiëne

Dit is mijn 2e cursus. Per cursus kan het product verschillen. Deze keer kan ik dezelfde cursus inhoud leren via het boek en online. Geweldig hoor.

5/5
Snellezen

Zeer leerrijk voor elke studie, en in het bijzonder bij het volgen van een vwo studie. Met vriendelijke groet ***

5/5
Alles over de Hond

Uitgebreide cursus en alles komt aan bod

3/5
Ayurveda

Het is laagdrempelig geschreven. Het leest prettig en is geschikt voor iedereen.

4/5
Portugees voor Beginners

Uitleg gramatica is duidelijk, wel veel stof per les. Blijf het frequent moeten spreken van het portugees in klassikale vorm missen.

5/5
AutoCAD

Fijne cursus om te leren werken met Autocad

5/5
NLP

De cursus is heel duidelijk. In de twee boekjes staat alles wat je nodig hebt. Inhoudelijk ook een goede cursus.

4/5
Preventiemedewerker

Contact met begeleider loopt soepel en krijg snel en positieve feedback. Alles regelen via Plaza is eenvoudig en overzichtelijk.

3/5
Genealogie (Stamboomkunde)

Het zou fijn zijn als je als deelnemer gemakkelijker een vraag zou kunnen stellen

4/5
Gamedesigner

De stof die geleerd moet worden past echt bij mijn beeld van gamedesign. Als gamer is het interessant om herkenbare onderdelen onder het licht te krijgen en dan te snappen hoeveel werk er eigenlijk in een game zit. Wat voor mij iets handiger zou zijn is een directe chatbox met de leraar (niet te direct maar meer zoals huiswerk inleveren dat je een vraag kunt indienen) soms wordt de vraag wel eens gemist en kun je hem alleen stellen als je huiswerk in geleverd hebt.

4/5
Schilderen voor Beginners

Ik ben nog maar net begonnen, maar tot nog toe sluit het prima aan, aan mijn wensen. Wat ik ook fijn vind dat het losbladig is, in een mooie ordner . Het ingestuurde huiswerk wordt snel beoordeeld, heel fijn. Kortom ik ben tevreden en werk met veel plezier aan de opdrachten.

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Een mooie duidelijke cursus die goed is uitgelegd en is heel overzichtelijk. Het is ook echt Portugees. Leuk dat je een cijfer krijgt. Wie had dat nog verwacht op je 46e? 😂

4/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Fijne studie, die je makkelijk in je eigen tijd kunt indelen. Huiswerk word snel nagekeken en met goede tips. Het was wel een verrassing dat er praktijk opdrachten bij zitten. Had het fijn gevonden als dat duidelijker was aangegeven was, zodat ik niet snel nog van alles moest aanschaffen. Verder top!!!

5/5
Allround Coach

Leuke cursus en prettige begeleiding!

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Het is een overzichtelijke cursus met fijne begeleiding. Ik krijg snel feedback op de ingeleverde opdrachten en dat werkt prettig. Het zou voor mij 5 sterren zijn, als het stukje fotografie uit de cursus gehaald zou worden. Daar hebben jullie een andere goede cursus voor (heb ik ook gedaan!). Alleen een focus op beeldbewerking zou voldoende zijn.

4/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Docenten zijn vriendelijk en geven vrij snel duidelijk antwoord op je vragen. De studie boeken zijn zeer duidelijk.

5/5
HOV Horeca Ondernemer

Duidelijk leerportaal en fijne (online) leraren voor hulp/huiswerk. Top om zo op je eigen tempo te leren!

4/5
Banketbakker

Leuke opleiding om te doen, leert stap voor stap het proces. Je kan vragen stellen als je iets niet begrijpt

5/5
Cafébedrijf

Lesstof is duidelijk en ter zake doende

4/5
Mental Coach

Ik vind de cursus interessant maar te basaal om een eigen praktijk op te starten

4/5
Prince2® Foundation

Ik vind de vragen van het huiswerk erg makkelijk. Het is letterlijk overtypen uit het boek.

4/5
Logistiek Teamleider

Teksten duidelijker maken voor mensen op lagere niveaus die moeilijke woorden en zinsopbouwen niet helemaal begrijpen

4/5
Frans voor Gevorderden

Het is fijn om op mijn eigen tijd mijn lessen op te pakken. Ook de beoordeling is goed, ik ontvang goede tips en feedback. Kortom, ik vind het heerlijk om bezig te zijn met de Franse taal!

4/5
Frans voor Beginners

De lessen zijn duidelijk en goed te doen. Nu aan het begin wel weinig variatie in de opgaven.

4/5
Preventiemedewerker

De lessen zijn erg kwalitatief samen gesteld,overzichtelijk en duidelijk.Ook hulp online is goed geregeld.

4/5
Hongaars voor Beginners

De cursus begint vrij eenvoudig, maar het niveau stijgt (gelukkig) al snel. Er is een goede balans tussen theorie en oefeningen/huiswerk met vlotte feedback van de docent. Er zou evt. wat meer aandacht besteed kunnen worden aan luister- en spreekvaardigheid.

4/5
Vwo Biologie

De theorie is duidelijk, er zou misschien iets meer oefeningen in mogen zitten.

4/5
Python

Tevreden over de kwaliteit!

4/5
Copywriter

Lesstof is duidelijk een feedback is fijn, maar ik mis de mogelijkheid om tijdens het maken van het huiswerk vragen te kunnen stellen. De feedback die ik nu krijg is ook meteen het eindcijfer.

4/5
Vwo Biologie

De inhoud is verzorgd en de nodige informatie wordt verstrekt. Het enige wat ik persoonlijk graag anders zou zien is als de methode meer in zou gaan op de “waarom?” voor degenen die dat nodig hebben, zoals ikzelf.

5/5
Stervensbegeleiding

Ik ervaar de cursus als zeer plezierig. Het zit goed in elkaar ook werkt de site heel plezierig! Reacties volgen altijd heel snel!

4/5
Accountmanager

Overzichtelijk studiepakket en nakijken huiswerk gebeurt ook zeer snel

5/5
Aromatherapie

Ik heb de aromatherapie opleiding gekozen en heb alle lessen afgerond en het huiswerk ingeleverd. Word snel nagekeken. Duidelijke en leerzame leerstof. Ben er ontzettend blij mee!

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

De lessen die ik tot nu toe heb afgerond zijn duidelijk opgebouwd en bestaan allemaal uit een dialoog, een woordenlijst en grammatica onderdeel. De lesstof wordt je in mappen thuis gezonden, maar kun je ook digitaal via Plaza bestuderen. Er is gekozen voor een fijne layout en lettertype. Ik heb gekozen voor de opleiding in combinatie met begeleiding. Het ingezonden huiswerk wordt snel nagekeken en voorzien van feedback indien nodig.

4/5
Voedingsleer

Voor mij zijn deze lessen enorm leerzaam. Totaal geen spijt van mijn keuze. Wel heb ik de opmerking dat er in 1 les enorm veel informatie zit. Heb je geen achtergrond in de anatomie, fysiologie, chemie dan vind ik het een behoorlijke hap, maar omdat het mijn interesse heeft vind ik dit zelf niet een heel groot probleem. Maar om te zeggen dat je zonder een bepaalde opleiding dit aan kunt vind ik te gemakkelijk. Zelf heb ik HBO (talenkant) gedaan, wat ook al jaren geleden is. Dus in de 1e informatie vind ik dat dit wel wat reëler geschetst zou mogen worden.

5/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

Duidelijke uitleg en overzichtelijk

5/5
WMO Consulent

Zeer duidelijke cursus, goede opbouw, snelle reactie van de docent op vragen en ingediende huiswerkopgaven

4/5
Medische Kennis Anatomie, Fysiologie en Pathologie

de opleiding is nu verdeeld in eerst een bak theorie en daarna de ziekteleer. Ik ben hem nu zelf in een andere volgorde aan het insturen waarbij ik de theorie meteen laat volgen door de ziekteleer, dus bv. de lessen over voeding en het spijsverteringsstelsel daarna de aandoeningen aan het spijsverteringsstelsel, of de lessen over circulatie (2 x theorie) gevolgd door de ziekteleer daarover. Dat maakt het gemakkelijker om de theorie vast te houden en te koppelen meteen.

5/5
Fit en Gezond Leven

ik ben heel erg tevreden met nha. en de meesters en juffen die we hebben ze zijn heel erg vriendelijk en behulp zaam ik zal iedereen dit activeren om te gaan doen,

5/5
Intercedent

Huiswerk wordt snel nagekeken en de lessen zijn goed opgezet

5/5
Business English

Ik ben zeer tevreden over de cursus Business English. Via de online leeromgeving heb ik een mede studiegenoot leren kennen. Samen oefenen wij één keer per week de spreekoefeningen van bijbehorende unit. Bij vragen kunnen we bij elkaar terecht, maar ook kun je per les je vragen stellen aan jouw docent. Hier heb ik nog geen gebruik van gemaakt, omdat tot nu toe alles duidelijk is. Het huiswerk wordt snel nagekeken, tot op heden enkel schrijfopdrachten. De opdrachten zijn pittig, interessant, leerzaam en helpen mij bij mijn algemene ontwikkeling. Het zou fijn zijn als er een spraakopdracht als huiswerk bij zou zitten, omdat uitspraak voor veel studenten op dit niveau (C1) een belangrijk onderdeel is. Ik heb de cursus aangeschaft met mijn ontwikkelbudget van mijn werk, maar overweeg nu om een tweede cursus aan te schaffen via het STAP-budget.

5/5
Leefstijlcoach

Van wat ik tot nu toe heb gezien en ervaren is de cursus leefstijlcoach leerzaam en goed opgezet. Ik vind het erg leuk om deze cursus te doen en hoop dat ik er veel aan zal hebben.

4/5
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Ik ben nog niet zo heel lang bezig met de cursus en weet hierdoor nog niet of de lesstof goed aansluit op de examens die gaan volgen, maar tot dusver vind ik de lesstof duidelijk en prettig te lezen.

5/5
Schoonheidsspecialist(e) Basiscursus

Ik ben pas begonnen, maar alles verloopt goed, ook de communicatie gaat goed.

5/5
Eigen Sieradenwebshop Starten

Ik heb al sieraden gemaakt, maar deze opleiding brengt heel veel nieuwe ideeën en technieken. Ik vind het echt een leuke opleiding

4/5
Slijtersvakdiploma

Overzichtelijk studiemateriaal online en offline, gemakkelijk te gebruiken

4/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Ik vind dat de cursus er goed uit ziet. Mooi uit gewerkt, overzichtelijk in de map en online. Uitgebreid en met lessen hoe een eigen bedrijf op te starten. Online platform met je persoonlijke docent werkt ook goed. Een tevreden klant.

4/5
Kleurenconsulent

Een leuke cursus met veel tips en praktische adviezen

4/5
Nederlandse Gebarentaal

ik vind het film huiswek lastig want ik ben alleen dus moet moeilijk doen om mezelf te filmen is dat gelukt moet het bestand ook nog eens kleiner zijn dan 30 mb dus opnieuw moeilijk doen met mezelf filmen en de opdracht in delen opnemen net zo langvtot dst de bestanden klein genoeg zijn het zou enorm helpen als de bestands grote naar 80 mb gaat

5/5
Snellezen

Het is vooral heel fijn dat je overal aan de cursus kan beginnen even inloggen en je gaat verder waar je gebleven bent. Cursus is logies ingedeeld en duidelijk. Verder erg interessant. Ben al aan het kijken welke het volgend jaar gaat worden via STAP-budget

5/5
Evenementenorganisator

De cursus is gemakkelijk te lezen waarin de uitleg goed is. De docent reageert snel en geeft goede tips. Kortom ik ben tevreden.

5/5
Leefstijlcoach

Leefstijlcoach is een erg leuke opleiding. Interessante lesstof die goed re volgen is. Huiswerk opdrachten zijn leuk om te doen en sluiten goed aan. Snelle reactie van de docent op het huiswerk met fijne feedback.

4/5
Aromatherapie

Ik vind het een interessante en leuke cursus tot nu toe.

4/5
Houder Administratiekantoor

Ik ben tevreden omdat de material is magelijk te vinden en goed te begrijpen.

5/5
Medisch Secretaresse

Als zeer verrijkend

4/5
Juridisch Medewerker

Redelijk te doen alhoewel de lessen wel wat korter kunnen liever meer lessen dan hele lappen tekst door te moeten nemen

3/5
Basisopleiding Verpleegkundige

Als ik bel of mail met vragen krijg ik geen duidelijk antwoord en wordt naar de handleiding verwezen. Ook zijn de antwoorden van test jezelf niet aanwezig. De opbouw vd cursus is onlogisch, begint met de huiswerkopgaven en daarna volgt 150 blz theorie....

5/5
Evenementenorganisator

Helder opgebouwde cursus. Hoofdstukken zijn goed te volgen en snel feedback op huiswerk opgaven. Tot nu toe zeer tevreden.

5/5
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Fantastisch.

4/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Ik vind het fijn dat ik alles thuis kan doen. Ik hoef geen stage te lopen etc. Dus het is handig te combineren met mijn baan en gezin.

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Duidelijke huiswerkopgaven en begeleiding

4/5
Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Gezondheidspsychologie

Ik ben tevreden over de boeken maar het les materiaal vsn nha klopt niet. Er wordt verwezen na een bladzijde in het boek om een huiswerkopdracht te maken maar op die bladzijde staat niets wat met de opdracht te maken heeft. Het hele onderwerp staat niet in het boek. Nha geeft aan dat er 13 hoofdstukken in het boek staan maar het zijn er 14. Volgens mij moet nha de cursus weer eens goed bij werken.

5/5
Visagie Basiscursus

Ik wilde al heel lang deze cursus gaan doen, en toen kwam stap ik. Ik doe hem met veel plezier en hoop dat ik het examen haal.

3/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Opleiding sluit niet geheel aan op de realiteit.

5/5
ECDL met Windows 10/Office 2019

Leuke en interessante cursus.

5/5
Leefstijlcoach

Heel interessante opleiding. Alle informatie is duidelijk en overzichtelijk beschreven. Super fijne aanvulling op mijn eerdere opleidingen, en een goede basis om als leeftijdcoach aan de slag te gaan!

3/5
Software Developer

Ik vind met name het onderdeel Python te moeilijk, het boek wat erbij geleverd word sluit totaal niet aan bij een beginner die python nog nooit gebruikt heeft.

4/5
Schuldhulpverlening

Cursus is duidelijk. Goede feedback .

5/5
Basisopleiding Rechten met Bestuursrecht

Uitgebreide cursus met goed materiaal. Huiswerk wordt snel nagekeken met duidelijke feedback. Ik dacht eerst dat het te moeilijk was maar het bleek reuze mee te vallen, al is de stof wel wat taai natuurlijk. De boeken zijn gelukkig goed door te komen en voor mij helpt deze cursus om beter om te gaan met instanties die verzanden in bureaucratie. Ik begrijp nu al veel beter hoe ik hiermee om kan gaan.

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Fijne interessante cursus. Mooi verzorgd in de mappen en ook online. Duidelijk geschreven en goed leesbaar. Het insturen van het huiswerk is ook goed te doen en fijn dat het huiswerk snel nagekeken wordt je hoeft niet zo lang te wachten op feedback van de deskundige begeleiders. Doordat het zo fijn gaat loop ik zelfs al wat voor op schema. Ik ben steeds benieuwd naar waar de volgende les over gaat...en daarna of ik het goed begrepen heb en mijn huiswerk goed gemaakt hebt. Kortom..geen spijt van.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Duidelijk, gevoel goede keuze gemaakt te hebben. Niet te moeilijk. Huiswerk wordt serieus nagekeken en fijne feedback

4/5
Manicure

Goede cursus, goede begeleiding. Er mag wel wat meer uitleg via filmpjes komen, zoals bijvoorbeeld bij de massages.

4/5
SketchUp (3D-tekenen)

Vind 1 vraag per les te weinig. Ook 30 MB inzenden als Max ook te weinig , geef dan aan hoe je dit kunt verminderen.

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Fijne, duidelijke opleiding. Op je eigen tempo werken aan de toekomst met fijne begeleiding indien nodig!

5/5
Cyber Security voor Beginners + Gevorderden

duidelijk structuur in de lessen. Docent die snel reageerd. Helemaal top.

5/5
Sportpsychologie en Coaching

Super blij met mijn keuze. De opleiding is precies wat ik ervan gehoopt/ verwacht had. Ook heel fijn dat de optie “vraag stellen” is toegevoegd. Dit was bij mijn vorige opleiding nog niet het geval, maar maakt het wel een stuk makkelijker om in contact te komen met je docent.

4/5
PHP/MySQL

Pas begonnen met de cursus. Tot nu gaat het naar verwachting.

4/5
Turks voor Beginners

Lesstof is helder en overzichtelijk. Omdat de lesstof per les niet heel groot is, lukt het vrij goed om één les per week te doen en dat geeft regelmaat. Ik heb één verbetersuggestie: de dictees (huiswerkopdracht) worden snel en niet altijd even duidelijk/helder gesproken. Dat maakt het af en toe lastig om te verstaan. Iets langzamer en duidelijker praten is aan te bevelen. Het is per slot van rekening een cursus voor ' beginners' !

3/5
Manicure

Kort en bondig: Ik heb mijn kennis vergroot, maar ik heb mij ook vreselijk gestoord aan het lesmateriaal.

5/5
Receptioniste/Telefoniste

Ik heb er niet zoveel mensen over horen praten, maar besloot het toch te doen. Ik vind de cursus heel goed. Vooral omdat je thuis zelf ermee aan de slag kunt en op je eigen tempo. En ondanks dat heb je docenten die je kunnen helpen met het een en ander.

5/5
Nederlands voor Anderstaligen

De cursus is okay maar ik ben soms erg druk met mijn werk en ik heb minder tijd voor de cursus. Kom alles goed. Mvg. D. Huistede-Skala

5/5
Eigen Webshop Starten + Commerciële Teksten Schrijven

Great

4/5
Secretaresse

Ik vind de opleiding super om te doen. Duidelijke uitleg en fijne feedback van de docenten online.

3/5
Notuleren

Ik ben pas aan het begin van mijn cursus. Ik vind de cursus toegankelijk, krijg snel een reactie op mijn huiswerk.

5/5
Juridisch Medewerker

Studeren met NHA is erg fijn, de zelfstudie is erg overzichtelijk. Online is alles ook makkelijk te vinden. Daarnaast zijn er genoeg docenten die je vragen kunnen beantwoorden en reageren ook snel. Wat erg prettig werkt. De optie dat je ook met je medestudenten kan communiceren is ook erg prettig.

4/5
Fries

Leuk opgezet met actuele onderwerpen in de luisterfragmenten. Combinatie online - met cursus ' op papier' erg prettig. Huiswerk binnen een dag gecorrigeerd retour. Woordenlijst Fries- Nederlands achterin de map zou wat mij betreft mogen worden uitgebreid met Nederlands - Fries.

4/5
Zweeds voor Beginners

Elk hoofdstuk bevat veel stuk. Alles wordt minutieus uitgelegd en huiswerk wordt snel nagekeken

5/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Duidelijk en prettig te lezen/leren. Zowel via de computer al de mappen.

3/5
Agile Scrum

De cursus is erg theoretisch en weinig praktijkvoorbeelden. Begeleider is wel duidelijk. Vragen stellen is echter te beknopt.

4/5
Medisch Secretaresse

Ik heb nog geen volledig beeld van de opleiding omdat ik er nog mee bezig ben. Wat ik wel ervaar, is dat ik met hulp studeer, maar ik kan maar 1x per les om hulp vragen. Dat vind ik te weinig. Graag zie ik de optie bijles. Zodat als iemand meer behoefte heeft aan uitleg, eventueel via een docent, tegen betaling, bijles kan volgen. Dat motiveert ook meteen. Want als een les moeilijk is, is een les saai en niet leuk. Hierdoor is het lastig om motivatie op te brengen.

5/5
Alles over de Hond

Zeer complete cursus voor basiskennis over honden. Ik werk al een paar jaar met honden en krijg door de cursus veel nieuwe handige informatie. De lessen zijn duidelijk geschreven en goed te doen. Ben per les ongeveer een uurtje bezig dus goed te combineren met mijn baan en huishouden.

4/5
Financieel Administratief Medewerker

Leuke opleiding, af en toe moeilijk omdat de benoemingen altijd wisselen en de papierboek niet vernieuwd is - maar wel online.

4/5
Illustratief Tekenen

Leuke cursus, mooie map, snelle service, toegankelijk. Beetje oppervlakkig, ik zou iets meer concrete feedback en tips van de docent willen krijgen.

4/5
Medisch Secretaresse

Snelle beoordeling van het huiswerk. Door persoonlijke omstandigheden even een pauze ingelast maar van af deze week er weer tegen aan

4/5
Voedingsleer

De opbouw van de cursus is duidelijk en de tekst helder omschreven. Fijn dat de docent het huiswerk snel nakijkt, zodat ik verder kan met mijn lessen.

5/5
Indonesisch voor Beginners

Er wordt tijd in je gestoken als je iets niet snapt. Het huiswerk wordt snel nagekeken. Je leert snel op een leuke, leerzame manier.

4/5
Sportpsychologie en Coaching

Tevreden, snelle antwoorden

5/5
Dierenartsassistent

Ik vind het een fijne cursus. Alleen wacht ik nu al een paar dagen op mijn huiswerk...dat is minder. En mijn welkomstcadeau wanneer komt dat nu, nu er voor de tweede maal is afgeschreven?

5/5
Encaustic Art

De cursus is erg leuk om te doen. De video’s zijn erg duidelijk en fijn om te kijken.

4/5
Arabisch voor Beginners + Gevorderden

Huiswerk wordt snel nagekeken dus dat is erg fijn. Wel vind ik sommige hoofdstukken erg veel stof omvatten. Misschien zou het fijner zijn om sommige hoofdstukken op te splitsen zodat er ook tussentijds huiswerk ingeleverd kan worden.

5/5
Accountmanager + Presenteren

Het is goed er word snel en goed nagekeken en goede terugkoppeling En de les stof is heel duidelijk

5/5
Rouwverwerking

De onderwerpen gaan telkens iets meer de diepte in.

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Ik vind deze cursus heel leuk om te doen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en de geluidsbanden helpen mij goed met de uitspraak. Ik vind het wel lastig, dat ik mijn huiswerk in word moet maken, het zou gemakkelijker zijn, als je dat in de plaza kon doen.

4/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

Het is een goede opleiding , alles staat duidelijk omschreven. Als je voor de thuis studie hebt gekozen zijn de praktijk opdrachten moeilijk te maken als je geen klassikaal onderwijs volgt.

4/5
Bedrijfskunde met Leiderschap

Tevreden

3/5
Vakdiploma Drogist

De opleiding ervaar ik goed. Ik mis wel een duidelijk contact moment met de coach van nha waar je duidelijk vragen kan stellen. Hoe je nu vragen kan stellen werkt niet.

5/5
Cyber Security voor Beginners + Gevorderden

Prima en goed verzorgt , de stappen worden goed uitgelegd.

4/5
Chinees voor Beginners + Gevorderden

Ik ben nog maar net begonnen, maar de stof is duidelijk, huiswerk wordt snel nagekeken en een vraag werd snel en duidelijk beantwoord.

5/5
Banketbakker

Opleidings stof overzichtelijk, begeleiding goed!

4/5
Hotelmanagement

Ik vind het een duidelijke opleiding, met veel aangeboden tools. zowel online en op schrift. Het huiswerk wordt snel nagekeken. Ik zou alleen wat meer feedback geven op gegeven cijfers

5/5
SketchUp (3D-tekenen)

verrassend goed beschreven cursus en een beetje goede feed back

5/5
Basisopleiding Kraamzorg

Prettige leeromgeving, duidelijk wat je moet doen en hoe

4/5
Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Gezondheidspsychologie

Heel goed verzorgd (digitaal en map en studieboeken), uiterst interessant.

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Ik ben heel erg enthousiast. Fijn dat je het zowel online als in boekvorm kunt gebruiken. De lessen zijn duidelijk en overzichtelijk. Ik rond wekelijks 1 les af en stuur mijn huiswerk online in. Tot nu toe werd mijn huiswerk snel nagekeken en beoordeeld. Fijn ook dat er een terugkoppeling gegeven wordt.

5/5
Wandelcoach compleet

Fijn leertraject om te volgen. Geen gepush, maar je in je eigen waarde laten.

4/5
Wandelcoach compleet

Tot nu toe vind ik de cursus vrij gevarieerd in opdrachten. De opbouw is logisch en de tools die ik zocht krijg ik tot nu toe ook. Wat ik leuk vind aan mijn zelfstudie is dat ik 2 opleidingen in 1 keer kan combineren (life- en wandelcoach). Mijn liefde voor de natuur komt hierdoor ook terug in het ondersteunen van de client.

4/5
Wandelcoach compleet

snelle reactie van docenten en duidelijk uitleg digitaal en op papier

4/5
Interieurstylist + SketchUp

Met veel plezier volg ik deze opleiding. Duidelijke en goede informatie tot nu toe. Ik zou het heel fijn en leuk vinden om online video materiaal te kunnen zien. Een docent die een les geeft bijvoorbeeld. Zodat het persoonlijker aanvoelt. Een vorm waarin je 1x een les opneemt en die vervolgens online terug te kijken is.

4/5
Wijnbrevet

tevreden over lesmateriaal, duidelijk en eenvoudig leesbaar

5/5
Bloemist

Een hele fijne cursus op mijn eigen tijd,veel informatie ontvangen en ik kan ook heel veel opzoeken in get bibliotheek van NHA.

5/5
Human Resource Management (HRM)

Heel heldere uitleg over hoe studie in elkaar steekt. Duidelijke structuur, voor mij nuttige studietips, vragen waarbij je je studieresultaat zelf kunt beoordelen, goed doordachte opdrachten die snel worden nagekeken.

5/5
Medisch Secretaresse

De cursus is in hoofdstukken verdeeld die prima te doen zijn. Na elk hoofdstuk wat oefenopgaven en huiswerk. Ik vind het een fijne manier van leren. Ik zou alleen een soort van planning van welke hoofdstukken modules je kan combineren wel fijn vinden. Natuurlijk kan ik dat zelf ook wel maar een beetje hulp zou fijn zijn. Voor de rest een prima opleiding hoop ik.

4/5
Basisopleiding Verpleegkundige

De opleiding is heel duidelijk en dat geeft elke keer veel plezier om de leerboeken te pakken.

4/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Snelle communicatie. Duidelijk platform, lesstof zowel digitaal als online. Fijne online begeleiding.

5/5
Apps Maken

Leuke cursus, het is leuk om te leren hoe je zelf apps kunt maken,

4/5
Psychologie van Hoogbegaafdheid

Veelal info over kindertijd. Zou fijn zijn geweest als er ook wat over de volwassenheid in had gestaan. Dat het examen een leerexamen was zou duidelijker aangeven mogen zijn. Zelfde cursus bij psychodidact is een Open boek tentamen. Daar is dat wel goed te vinden. Verder snelle en duidelijke feedback van de docent

5/5
Wimperextensions

De cursus is heel goed uitgelegd

4/5
Persoonlijke Effectiviteit

De cursus legt bloot waarom deze cursus nodig is voor mij persoonlijk. Dus nuttig maar wel pittig als je niet van studeren van het studeren bent..

5/5
Verkoop in de Drogisterij

Duidelijk weer gegeven. Genoeg informatie

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

De cursus is prima geschreven. Duidelijke verhalen en opdrachten, erg leerzaam. Wat ik alleen vreemd vind, is dat je begint met rouwbegeleiding en daarna stervensbegeleiding. Persoonlijk vind ik dat dat omgedraaid moet worden.

4/5
Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Jeugd en Ontwikkeling

Het is echt een basiscursus. Maar een goede basis is belangrijk! Eerlijk gezegd had ik het heel fijn gevonden als ik deze opleiding voorafgaand aan mijn universitaire studie had gedaan. Ik ben van mening dat mentoren/decanen van middelbare scholen dit dan ook meer zouden mogen promoten. Het is een heel verstandige investering om een goede start te maken met je kennis over verschillende psychologische thema's. Het niveau is haalbaar en mits je voldoende motivatie en discipline hebt, ook een manier om uit te vinden of het werk in de ggz zou kunnen bevallen. Ik ben zeer positief!

5/5
Vakopleiding Payroll Services (VPS)

Goed lesmateriaal. Verder wordt per les goed aangegeven wat er bestudeerd moet worden. Soms met aanvullend lesmateriaal dat niet in theorieboek staat. Makkelijk om online huiswerk in te sturen en vragen te stellen aan de docent.

4/5
Sport & Voeding

Het is voor mij de eerste keer dat ik online een cursus volg. In eerste instantie op proef besteld, dat is al heel fijn, even kijken of deze voor mij nieuwe manier bevalt. Voor mij werkt het tot nu goed. Ik lees de tekst goed door. Maak dan een samenvatting. Maak daarna de opgaven en dan de opdracht. Dit werkt goed. De teksten zijn duidelijk, uitleg is ook goed.

4/5
Medisch Secretaresse

Ben pas halverwege de lesstof, maar ben zeer onder de indruk van het niveau van de stof.

5/5
Juridisch Secretaresse

Duidelijke en overzichtelijke cursus. Wat fijn te volgen is voor de cursist.

5/5
Logistiek Medewerker

Tot nu, alles is goed!

4/5
Python

Fijne curus voor beginners.

4/5
Leefstijlcoach

Ik vind de cursus erg boeiend , het cursus materiaal is goed verzorgd en het duurt niet lang voordat je een reactie van je docent krijgt

5/5
Interieurstylist + SketchUp

Leuk en duidelijk, heel netjes op orde qua leerstof, content en digitaal goed in elkaar gezet.

5/5
Hovenier

De opleiding bevalt prima! Je begint met een aantal praktijkgerichte opdrachten voor een tuinontwerp. Niet alleen mijn creativiteit komt tot zijn recht maar de gehele opzet van praktijk en theorie vallen zo mooi samen in deze studie. Ik kan het ook aanraden om te kiezen voor de optie om het huiswerk na te laten kijken. Ik ervaar het als een stok achter de deur en na beoordeling weet je of je op de goede weg zit.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Concrete stof, helder Fijne voorbeelden die de stof toelichten. Meteen toepasbaar in mijn praktijk. Het zet me aan het denken! Fijne begeleiding van mijn docent

5/5
Basisopleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener

De cursus is goed te volgen en huiswerk wordt zeer snel nagekeken. Hierdoor blijf je in staat om de cursus vlot te blijven doorlopen zonder haperingen.

4/5
Basisopleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Ik ben zeer tevreden met deze opleiding ik ben in zeer snel door de eerste boeken heen gegaan in derde boek ben ik nu ook aardig op weg. Echter bij derde lesboek is het nakijken wat lastig doordat de antwoorden in de bestanden niet overeenkomen met het lesboek. Dus denk dat deze nog moeten worden aangepast.

4/5
Leefstijlcoach

Interessant

5/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

super fijne opleiding met een fijne docent site is ook heel overzichtelijk en gebruiks vriendelijk

4/5
Mental Coach

Ik vind de cursus werkelijk goed door de uitgebreide leerdagboekoefeningen, waar je veel zelfkennis door op kan doen. Maar omdat ik 61 jaar ben is het voor mij vaak saai en oude koek en/of te weinig verdieping. Daardoor vind ik het wel een basiscursus.

4/5
Mindfulness

Interessante cursus, waarbij je veel te weten komt over jezelf.

4/5
Mental Coach

In de cursus leer ik veel over mezelf en test ik de aangeleerde tools en methoden op mezelf. Dit geeft veel inzicht in mijn werkwijze en waar dit vandaan komt.

5/5
Planner Wegtransport

Super leuke opleiding. Voor mij ideaal om het thuis te doen als mijn kinderen op school zitten. Heel eerlijk vind het best pittig allemaal en vooral om het juiste moment te kiezen ook met mijn baan. Maar de vrije tijd die ik heb besteed ik aan de studie. Gelukkig lig ik op schema dus kan ik een beetje vakantie houden met de kinderen. Voor de rest een super leuke studie. Groetjes José

5/5
Stewardess

Ik vind goeie studie

5/5
Bloemist

In Maart begonnen met deze opleiding Het is goed te combineren met mijn werk. Fijne duidelijke lessen en het word nagekeken met duidelijke uitleg waar je ook wat aan heb.Ben ontzettend blij met de keuze om het via de Nha te doen.

3/5
Hondentrimmen

Ik ben vol enthousiasme begonnen aan de curcus hondentrimmen. Maar het huiswerk vindt ik erg omslachtig om in te dienen. Het bestand uploaden is soms een drama. Het enthousiasme keldert daar enorm mee naar beneden helaas. Ook het praktijk gedeelte vindt ik best een opgave om dat te maken. Het is dat ik zelf een hond hebt,anders lijkt het mij toch lastig voor iemand om dat in te sturen. Maar ja, ik probeer de curcus toch te volbrengen. Maar de vragen zouden b.v. beter af te handelen zijn als je zou kunnen kiezen uit antwoorden. En dat je dit gelijk zou kunnen versturen. Dit is mijn mening. Dit systeem vindt ik dus hopeloos.

4/5
Middle Management

Ik ben tevreden over deze cursus. Het geeft een brede blik op organisaties en middenmanagers. Zelf ben ik werkzaam voor een zorgorganisatie en mis ik wat specifieke informatie rondom non-profit organisaties, ondanks dat dit mondjesmaat wel aan bod komt. Verder ben ik zeer tevreden over de leesbaarheid en de haalbaarheid van het maken van de huiswerkopdrachten. Ik ga de laatste hoofdstukken met plezier tegemoet.

5/5
Combinatiecursus HOV Horeca Ondernemer + Cafébedrijf

Duidelijk cursusmateriaal. Goede communicatie tussen opleidingsinstituut (NHA) en cursist. Snelle reactie studiebegeleider op ingezonden huiswerk.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

De cursus geeft me veel inzicht . Ik leer anders kijken en hoe hier op te anticiperen. Het les materiaal is duidelijk en begrijpelijk geschreven. De coach houd me allert of ik nog goed bezig ben. Ben zeer tevreden .

4/5
SketchUp (3D-tekenen)

Ik denk dat de cursus nog beter wordt als het lesmateriaal video's bevat.

4/5
Office 365 voor Mac

Voor een groot deel zeer tevreden. Ik leer zeker nieuwe vaardigheden waar ik blij mee ben. Echter merk ik wel dat sommige functieknoppen anders werken dan besproken worden. Dat kost extra tijd om te ontdekken hoe het bij mij zou moeten. Ik denk dat het komt omdat ik werk met een nieuwe Apple en dat deze cursus daar nog niet op is aangepast.

4/5
Human Resource Management (HRM)

Tevreden over hoe het opgebouwd is. Blij met 1e deel over HRM. Het deel over Arbeids- en sociaal recht vond ik minder. Teveel over de totstandkoming van en minder over de praktijk. De examenvragen gaan mijns inziens ook teveel over dingen waar je in de praktijk niet mee te maken krijgen.

5/5
Orthopedagogiek

Interessante en leuke opleiding. Huiswerk is snel door Daphne nagekeken met duidelijke uitleg. Ben heel erg tevreden.

5/5
Photoshop

Heel duidelijk en praktisch. Ben er zeer blij mee!

4/5
Public Relations (PR)

Je leert er een hoop van, ik popel om de kennis in de praktijk te brengen,

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Vind het een fijne cursus. Alleen soms mis ik net iets meer informatie

5/5
Fietsenmaker

De cursus fietsenmaker doe ik omdat ik de technische onderbouwing van de fiets mis, en de cursus is duidelijk en zeer goed van opzet. Ik wil namenlijk zelf"hobby"fietsenmaker zijn als ik met pensioen ben. De ondersteuning die ik heb is ook goed. Zoals u al begrijpt, heb ik (nog) geen op of aanmerkingen. 👍

5/5
Nederlands voor Anderstaligen

De leerstof is erg goed! Het is goed om te luisteren, schrijven, lezen. Ik ben zo blij dat er een leraar is die mijn huiswerk nakijkt!

4/5
Communicatiemedewerker

De cursus geeft een goed overzicht van alles wat je als communicatiemedewerker moet kunnen. De opdrachten zetten ook aan tot zelf nadenken over de stof. De lesstof wordt wel heel staccato beschreven, dus ik vind het fijn om over bepaalde onderwerpen wat meer verdieping te zoeken op internet. De docent reageert snel op het huiswerk.

5/5
Basisopleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

leuke cursus in het begin wel even wennen aan de manier hoe de cursus werkt .

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Ik ben pas begonnen met mijn cursus, maar tot nu toe brvalt het goed bij NHA. Ik heb alles netjes en op tijd ontvangen. Studentenplaza werkt ook heel fijn. Ik krijg de beoordeling van mijn huiswerk heel snel retour. De nieuwe service om in de gaten te houden of je op schema ligt met je cursus vind ik heel prettig. Al met al erg tevreden tot dusver.

4/5
Software Developer

De opleiding is zeer intressant echte zit er op veel momenten veel zoekwerk in op internet, dit had ik zonder opleiding ook kunnen doen, ik had liever gehad dat ze je gewoon uitleggen hoe je het doet en desnoods daarna een opdracht met dat je een andere methode moet bedenken

5/5
Agile Scrum

De cursus is overzichtelijk en zeer goed te volgen. Het ontvangen materiaal is prettig en volledig voor het volgen van de betreffende cursus. Ik zou deze cursus bij NHA zeker aanraden en met het STAP-budget is het nog eens extra aantrekkelijk.

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Erg leuke opleiding met voldoende begeleiding, alle onderwerpen die je nodig hebt voor de opleiding komen aanbod en de leerstof is goed te begrijpen en haalbaar om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Er zijn van alle hoofdstukken veel oefentoetsen te maken en ook wordt het huiswerk snel nagekeken. Erg tevreden mee!

4/5
Barista

Ik vond vooral het verhaal achter de koffie erg interessant. Waar welke smaken vandaag komen, waar de beste koffie groeit etc. De zetmanieren was voor mij minder spannend gezien ik samen met mijn man een koffiespeciaalzaak heb en hier dus dagelijks mee bezig ben. Ik had gehoopt dat er ook proefexamens beschikbaar waren.

5/5
Zakelijke Correspondentie Nederlands

Duidelijk en snelle reacties bij nakijken huiswerk. Zeer tevreden.

4/5
Eigen Sieradenwebshop Starten

Fijne opleiding, waarin veel verschillende technieken duidelijk behandeld en uitgelegd worden.

3/5
Wimperextensions

Er mag meer aandacht komen voor praktijkgedeelte, fimpjes waren zeer kort, waardoor je niet kunt zien hoe het bij verschillende klanten is. Ook wimpers aan zij of onderkant plakken om te corrigeren laten ze niet zien.

4/5
Wimperextensions

De cursus bevat veel nodige theorie. Dit is zeer fijn. Daarnaast is het zeker van belang om praktijkles te nemen. Om je technieken goed aan te leren. Alle wimpers van ieder persoon zijn anders en staan anders. Verder zeer tevreden over nha

5/5
Medisch Secretaresse

Super leuke cursus! Lesmateriaal is erg makkelijk te begrijpen en overzichterlijk. Huiswerkopdrachten en oefenopdrachten zijn leik om te maken en snel nagekeken door de docenten. Altijd in spanning naar mijn cijfer :-)!

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Goed en duidelijk lesmateriaal. Vriendelijke en behulpzame docenten. Het enige verbeterpunt voor mij is dat ik het tweede gedeelte van de cursus sneller beschikbaar zou willen hebben. Dan zou ik een iets hoger studietempo kunnen aanhouden

4/5
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

Cursus is best pittig, maar heel interessant.. Ik mis wel voorbeelden en casussen om situaties of termen iets beter te begrijpen. Dat zou wel fijner zijn, omdat dingen niet klassikaal worden gedaan en heel vaak heb je daar dus interacties en voorbeelden. Is het wel fijn om dan bij de zelfstudie wat voorbeelden en casussen toe te voegen.

5/5
Data Protection Officer (AVG)

De cursus is duidelijk ingedeeld. Met een goeie planning kom je er echt doorheen!

5/5
Management Assistent

Ik vind de cursus via de e-learning erg praktisch. De lessen zijn duidelijk omschreven. Het is eenvoudig om het huiswerk in te dienen en wordt snel nagekeken. Het huiswerk wat nagekeken is en eventueel verbetert kan worden, wordt duidelijk omschreven door de leerkracht. Ik ben zeer tevreden over de cursus!

4/5
Nederlandse Gebarentaal

Duidelijke cursus heldere feedback. Alleen zijn de gebaren in het beeld materiaal soms anders / minder duidelijk dan de feedback van de docent.

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik ben zeer te breiden met mijn docent ik krijg snel mijn punt terug van het huiswerk zijn heel positief en wat ik wel mis is meer instructiefilmpjes waarbij men meer dingen laten zien zodat we een beeld erbij hebben voorbeeld mis ratio liquid en poeder of hoe je acryl het beste kunt oppakken.

4/5
Medische Kennis Anatomie, Fysiologie en Pathologie

Leerstof is goed uitgelegd, maar ik mis soms meer beeldmateriaal. Er zou evt. een verwijzing kunnen zijn naar een Youtube filmpje met uitleg over het onderwerp zodat het wat duidelijker wordt.

3/5
Fitness Trainer A Branchediploma

De leerstof is zeer interessant. Er zijn echter 2 verbeterpunten. Ten eerste zou het mij erg helpen om de leraar vaker te kunnen contacteren om vragen te stellen, in plaats van enkel en alleen bij het inleveren van het huiswerk. Dat is erg onhandig. Ten tweede worden er vaak termen genoemd in de oefenopgaven of het huiswerk die nog helemaal niet in de lesstof naar voren zijn gekomen. Vaak komen deze termen dan pas het hoofdstuk erna naar voren. Ook dit is niet erg handig en maakt het studeren lastiger.

4/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Leerzaam, goed te begrijpen en logische opbouw. Docent kijkt snel na!

4/5
SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

Over het algemeen was het een erg leerzame cursus. Ik heb veel geleerd en mijn leraar gaf altijd tips door. Voor eventueel in de toekomst zou de cursus wat uitgebreid kunnen worden met andere boeken of uitgebreidere huiswerkopgaven.

4/5
Bewindvoerder

Ik vind de lesstof heel duidelijk en leest fijn, maar de huiswerkopdrachten sluiten niet aan op de lesstof. Je zou zeggen dat je het huiswerk kunt maken aan de hand van de lesstof die je net gelezen hebt, maar dat is niet het geval. Het huiswerk moet je maken met navraag van internet en andere bronnen.

4/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Het lijkt mij fijner dat de oefeningen van Basis Helpende Zorg en Welzijn online gedaan kunnen worden.

3/5
Leefstijlcoach

Cursus is erg beknopt. Ik mis soms uitleg, of er wordt terugverwezen naar vorige les waar vervolgens genoemde onderwerp ook niet besproken blijkt.

4/5
Logistiek Supervisor

Ben net gestart, dus kan nog niet veel vertellen. De eerste hoofdstukken zien er goed uit qua lesstof.

4/5
Bierbrevet

De cursus heeft een logische opbouw en is goed te volgen. Mij zou het helpen wanneer de bieren van de verschillende brouwerijen wat meer beschreven zouden worden qua smaak en geur. Dit omdat er geen referentiekader is bij het proeven. Ronduit slordig en ook ergerlijk vind ik dat er verschillende staatjes in het boek staan die erg gedateerd zijn. De actueelste cijfers komen van 2012. Meer dan tien jaar oud! Het lijkt mij niet erg veel werk voor u om deze te actualiseren naar 2022. Verder ga ik met plezier en goede moed toewerken naar het examen!

4/5
Make-up Artist

Goede duidelijke overzichtelijke cursus

4/5
Expediteur

De lesstof is tot nu toe duidelijk,het zou wel mooi zijn dat er meerdere proefexamens mogelijk zijn.

5/5
Preventiemedewerker

Het beginscherm is niet echt duidelijk. Versie boek en online wijken af. Huiswerk uploaden gaat niet echt handig.

5/5
Piano

Ik vind het een hele leuke cursus en je wordt goed beoordeeld.

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

Ik ben nog niet zo lang bezig maar de hoofdstukken zijn goed ingedeeld en behapbaar

5/5
Python

Goede inhoudelijke cursus, cursus materiaal is duidelijk en de digitale leeromgeving is fijn om in te werken.

5/5
Interieurstylist + SketchUp

Momenteel bezig met de opleiding interieurstyliste en dat is verslavend. Hele leuke opleiding om te doen. Geen moment spijt gehad. Ook het leeromgeving Plaza werkt makkelijk en heel overzichtelijk. Ga zo door NHA

5/5
Bedrijfspsychologie

De cursus bedrijfspsychologie wordt helder uitgelegd. Fijn dat je een docent hebt voor huiswerk, zodat je weet dat je de lesstof onder de knie hebt. En medestudenten als je hier behoefte aan hebt voor motivatie en delen van informatie , ervaring ectr.over de cursus. De leeromgeving: plaza is een uitstekende manier om te leren. Zo ook de lesstof fysiek zodat je hier ook mee kan werken. Ik raad deze manier van studeren bij NHA iedereen aan. Groetjes ***

4/5
Filosofie en Levensbeschouwing

De cursus is goed opgebouwd, interessant, met vragen die stimuleren om voor verdere verdieping de literatuur in te duiken.

5/5
Aromatherapie

Ik vind de cursus echt cool! Erg praktisch en omdat ik al een tijdje aan het experimenteren ben met olie, is het reuze handig. En dan met het STAP-budget, is het helemaal compleet! Super. Het zou mooi zijn dat je uit meerdere cadeaus kunt kiezen bij aanvang studie. Bijvoorbeeld een bloembollenpakket. Ga zo door!

5/5
Reisadviseur

Een zeer goede opleiding die duidelijk en actueel de nodige kennis overbrengt. Het huiswerk wordt vlot nagekeken en krijg je weer terug. Zo kan je snel weer verder met de volgende les.

4/5
Medewerker Personeelszaken

Duidelijke en interessante leerstof. Duidelijk uitgelegd en vragen om te toetsen of de stof begrepen wordt.

4/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

De boeken komen niet helemaal overeen met de digitale versie,

5/5
Bartender

Mooi digitaal portal met cursus en extra informatie zoals video’s. Tevens analoge versie. Goed neergezet en lekker om te lezen, de huiswerk vragen doen je net wat extra om dieper na te denken. Tezamen met enthousiaste leraar is dit een hele leuke cursus

4/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Zeer tevreden over het snelle nakijken van de docent. Wel ben ik van mening dat de cursus herzien kan worden, sommige teksten/woorden lijken niet meer van deze tijd. Wellicht ook iets toevoegen van 'Zakelijke correspondentie Engels online', aangezien er anno 2022 vrijwel geen brieven meer worden verzonden.

4/5
Wimperextensions

De cursus is duidelijk en makkelijk in gebruik.Je krijgt snel antwoord van de docent. Wat ik mis is meer contact met de docent te kunnen hebben niet alleen 1 vraag moment na afsluiting hoofdstuk, en dat ze een praktijk dag in de cursus gaan verwerken. Ga nu wel een praktijk dag doen ook wel via NHA maar eigenlijk hoort dat er wel bij zo cursus in te zitten. Voor de rest echt heel blij met de cursus!

4/5
Receptioniste/Telefoniste

Het niveau qua leerstof is m.i. hoger dan wat de gemiddelde receptioniste heeft geleerd. De opbouw en volgorde is goed om je er aan te laten wennen. het wordt ook steeds meer en moeilijker. Wat ik wel ondervind is dat ik niet altijd begrijp wat er staat in de uitleg, m.n. de grammatica uitleg dat is teveel achter elkaar, waarschijnlijk kan dat simpeler. Ik ben pas bij les 4 Nederlandse taal en correspondentie en begonnen eind maart dus het gaat gestaag zeker als je goede cijfers haalt. Ik hoop het in sneltreinvaart af te maken aangezien ik graag weer aan het werk wil op mijn 64ste na jaren ZZP-er te zijn geweest.

5/5
Cyber Security voor Beginners + Gevorderden

Materiaal is allemaal op tijd geleverd. Map van NHA bevat een duidelijke samenvatting en oefenvragen van het handboek wat wij in deze cursus gebruiken. De docent reageert snel en geeft goede feedback. Deze cursus is een aanrader via de NHA.

4/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Het is een duidelijke cursus, welke goed te begrijpen is. Waar je ook snel mee aan de slag kan gaan. De reactie van de docenten gaat heel vlot en zijn goed te bereiken

4/5
Management Consultant

Inhoudelijk een goede cursus waar ik ondanks mijn ervaring nog nieuwe dingen uit haal. Leerstof is goed te begrijpen.

5/5
Dierenverzorging

Ben zeer tevreden leer heel veel.

5/5
Rouwverwerking

Het is een erg leerzame en interessante cursus. Je doet veel nieuwe kennis op over rouw(verwerking)/verdriet: dit onderwerp is zoveel breder dan ik had verwacht en ook in veel meer gevallen toepasbaar dan bijvoorbeeld alleen bij een "verlies door overlijden". De docent kijkt snel na en geeft goede feedback. Al met al erg tevreden en ik ga met plezier met de cursus verder!

4/5
SketchUp (3D-tekenen)

Leuke, duidelijke cursus. De cursus is wel heel basic, het had van mij wel iets uitgebreider gemogen. Prettig contact met de leraar, maar net te weinig communicatie mogelijkheden

5/5
Office Management

Zeer goed lesmateriaal en fijne docenten.

4/5
Medisch Secretaresse

Tot nu toe prima cursus. Huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
Leefstijlcoach

Ondanks dat ik al verpleegkundige ben leer ik nog ontzettend veel over anatomie en voeding met de opleiding leefstijlcoach

3/5
Sociale Hygiëne

- de casusen weerspiegelen niet de etnische diversiteit in Nederland. Niet iedereen heet ***. Dat is minder fijn voor cursisten met een niet westerse achtergrond. - de uitleg van de wetteksten voegt vaak niets toe aan beter begrip. - de antworden op vragen voor huiswerk zijn vaak niet terug te vinden in het cursusmateriaal.

4/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Mooi studie materiaal, hele snelle reacties van de begeleiders. Duidelijke lesstof. De eerste paar keer inloggen in Plaza wel wat minder, kon niet gelijk alles vinden wat ik nodig had.

4/5
Medisch Secretaresse

Het is een duidelijke cursus en interessant genoeg om gemotiveerd te blijven. Ik mis alleen een emailadres voor correspondentie als je vragen hebt voor je begeleider. Het vakje wat je hebt is te klein voor een normale vraag.

5/5
Nederlands voor Anderstaligen

Denk ik is leuk en holpen

3/5
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

Erg onhandig dat je niet vaker kunt reageren, of niet kunt reageren op reactie van docent.

4/5
Interieurstylist + SketchUp

De uitleg is beknopt, duidelijk, makkelijk leesbaar. De opdrachten zijn leuk, al moet ik bekennen dat ik op sommige opdrachten soms even moet broeden om tot de uitvoering ervan te komen.

5/5
Interieurstylist + SketchUp

Ik ben hartstikke tevreden over de cursus. Communicatie met de docenten gaat uitstekend. De boeken geven duidelijk uitleg. Zeker een aanrader.

4/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Goede boeken Goede begeleiding en uitgebreide feedback op het huiswerk Fijn om mijn eigen tempo te kunnen bepalen

5/5
Software Developer

Super leuke cursus!!

5/5
Medisch Secretaresse

Ik vind het een fijne manier om te leren. De docenten reageren echt snel op je ingeleverd stukken.. Echt een aanrader..

4/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Het theorieboek van deze cursus is duidelijk en de cursus is interessant. Helaas komt het antwoordmodel niet altijd overeen met het werkboek.

4/5
Raspberry Pi Programmeren

Leuken gezellig

5/5
Event Security Officer

Diverse informatie war echt wel interessant is. Voorbeelden zijn duidelijk en maken het stuk theorie duidelijker

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Duidelijke lesstof en zorgvuldige warme feedback van de mentor

5/5
Parapsychologie

Ik vind het heel erg fijn dat NHA bestaat. Ik kan nu gewoon een opleiding doen op eigen tempo en waar ik maar wil. Ben erg tevreden.

5/5
Wimperextensions

Ik ervaar de cursus met plezier en wat zo fijn aan NHA is dat je zelf je tijd kan indelen, ik heb een druk leven, moeder van twee kinderen en buiten om de kinderen het huishouden wat bij gehouden moet worden en de aandacht voor de kinderen... Dat vraagt ook veel tijd, dus NHA is voor mij ideaal ! Ik raadt het iedereen aan die in twijfel zit ! Gewoon doen! De cursus wat ik volg, wimperstyliste is ook echt een top cursus, een fijne online docent, en een motivatie coache! Echt heel fijn dat NHA dit allemaal heeft ! NHA jullie zijn toppers !

4/5
Projectmanagement

Mijn verwachting lag iets hoger dan het uiteindelijke aanbod, maar ik ben tevreden. Het is even inkomen in sommige onderwerpen, en af en toe wat nazoeken, als ik er niet helemaal uitkom. Maar dit is ook weer juist waar je in de praktijk ook mee te maken krijgt, dus zoals eerder vermeld, tevreden!

5/5
Arbeidsrecht

Een informatieve en goed te volgen cursus. Ik kan de opgedane kennis eigenlijk gelijk toepassen in mijn huidige werk.

5/5
Sport & Voeding

Fijne cursus, duidelijke uitleg.

4/5
Gezondheidspsychologie

Het is heel fijn dat je eerder net de cursus mag beginnen en dat er een coach is die je feedback geeft. Het enige wat ik prettiger zou vinden is een hulp bij het vinden van onderwerpen binnen plaza. Een aantal dingen kon ik niet vinden en hiervoor moest ik de klantenservice bellen, denk hierbij aan de studiecoach aanvragen en ik wilde graag weten hoe het exen eruit zou zien.

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Boeken snel binnen, controle van huiswerk verloopt snel en ook communicatie voor eventuele vragen is goed te doen

4/5
Werkvoorbereider

Overzichtelijk, snel respons vanuit docent en goed te combineren met mijn full time baan.

4/5
Steno

De cursus op zich om steno te leren is goed. De inhoud is vrij achterhaald en niet up to date. Er wordt gesproken over cassette bandjes, voorbeeld zinnen met oud Nederlands en geen alfabetische lijsten met bijv verkortingen. Ontzettend leuk om te doen maar mag veel moderner.

5/5
Preventiemedewerker

Deze cursus voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Zowel digitaal als schriftelijk kan er worden gestudeerd. Ingezonden huiswerk wordt zeer snel gecorrigeerd(zelfs in het weekend!) en uitgebreid voorzien van feedback. Heel leuk dat je zelfs een welkomstkado uit mag kiezen, maar is voor mij niet de doorslaggevende reden geweest om voor NHA te kiezen.

5/5
Voedingsleer

Een hele leuke en interessante cursus!

4/5
Secretaresse

Goed les materiaal. Docent kijkt ingestuurd materiaal snel na

5/5
Dierenartsassistent

Leuke en interessante cursus. Makkelijk te volgen naast andere bezigheden.

5/5
Zoekmachinemarketing

Duidelijke uitleg over de studiestof. Snelle reactie van docent op huiswerk en vragen. Goede studietips en een fijn uitgebreid online systheem om mee te werken tijdens de studie.

5/5
Wimperextensions

Zoals eerdere opleidingen bij jullie heeft dit t zelfde patroon wat heel erg fijn leert.Wel vind ik t erg weinig huiswerk vragen.verders top

4/5
Medisch Secretaresse

Zeer leerzaam, duidelijk, informatief. Ben zeer tevreden, ook met de begeleiding van de docenten. Een aanrader!

5/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Overzichtelijke stof & duidelijke communicatie met docent. Ik ben zeer tevreden tot nu toe.

4/5
Leefstijlcoach

Met de docent een goede en prettige communicatie. Backoffice laat wel eens een steek vallen (lees een vraag onbeantwoord) gelukkig is ook die door de docent beantwoord

5/5
Beroepsfotograaf

Super fijne leraar! Fijn systeem. Uploaden mag van mij iets meer zijn zodat er filmpjes gestuurd kunnen worden.

5/5
Visagie Branchediploma

Zeer duidelijke en uitgebreide informatie. Zelfs met de nodige aanwezige kennis, zijn er nieuwe dingen te leren

4/5
Slijtersvakdiploma

Nog niet zo lang bezig met deze cursus maar heb al veel geleerd , het is een duidelijke interessante cursus.

5/5
Financieel Administratief Medewerker

Alles is duidelijk en de lessen worden erg snel nagekeken.

5/5
Photoshop

Cursus is geweldig. Ik zou alleen les 3 en 4 omdraaien.

5/5
Front-end Developer

Goed opgebouwde cursus die erg toegankelijk is omdat begonnen wordt bij de basis. Begeleiding vanuit leraren is goed en prettig

5/5
NLP

Tot nu toe, pas bij les 2 gaat alles goed. Zeer interessant en leerzaam.

5/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

Uitgebreid en duidelijk 👍

4/5
Medisch Secretaresse

Tot nu toe erg leuk en interessant

5/5
Receptioniste/Telefoniste

Duidelijke tekst, leuk om te doen

5/5
Leefstijlcoach

Een zeer heldere weergave van alle facetten wat leefstijl inhoudt en praktische handvatten om toe te passen in de praktijk. Ik vind ik het een bijzonder overzichtelijk naslagwerk over leefstijl, wat ik als arts ook echt aan zou raden aan mijn collega artsen. Een gedegen cursus voor iedereen die verdieping wil in zijn eigen leefstijl en/of hiermee anderen zou willen helpen!

4/5
Basiskennis Management

Duidelijk geschreven teksten, overzichtelijke hoofdstukken.

4/5
Medisch Secretaresse

Prima

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik had zelf wel wat meer uitleg via filmpjes willen zien. Maar dat heeft misschien met mijn leeftijd te maken, bij 60 jaar jong werkt beeld vaak wat beter als begrijpend lezen. Ik vind het een leuke studie en wat fijn is dat NHA goed telefonisch bereikbaar is en ze je vriendelijk te woord staan. Nog wel wat dingen bij moeten kopen maar met het startpakket kan je zeker het begin maken. Het huiswerk opsturen is wat omslachtig en je zal zelf steeds een document aan moeten maken maar mijn eerste 10 ( volgens mij van heel mijn leven) is binnen. Ik hoop dat iedereen net zoveel plezier aan het studeren beleefd als dat ik dat op het moment doe!

5/5
Cyber Security voor Beginners + Gevorderden

Goed te volgen stof en duidelijke inhoud.

4/5
Medisch Secretaresse

Ik ben nu bij hoofdstuk Nederlands dus nog nirt echt een volledig idee. Vooralsnog erg tevreden, snel nakijken van het ingezonden huiseerk. Docenten geven feedback waar je iets mee kan. Dus tevreden voor nu.

3/5
Data Science (Machine Learning)

Het is echt te makkelijk. De vragen zijn niet motiverend en ik hen niet echt het gevoel dat ik iets leer buiten een paar feitjes.

3/5
Software Developer

Ik ben nog niet zover en alles ziet er goed uit. Het enige nadeel vind ik dat julie aangegeven dat de cursus ook voor de beginner met 0 ervaring is maar het Python boek is zeker niet voor iemand zonder ervaring. Het is onsamenhangend en zonder duidelijke uitleg. Nadat een andere cursist een appgroep aangemaakt had, heb ik dit in de groep gegooid en hier kwamen zeker soortgelijke geluiden op. Als boek zo onsamenhangend is dan zou jullie lesstof dit moeten corrigeren maar dit is ook niet het geval. Ik wurm me er wel doorheen maar het is zeker niet motiverend.

5/5
Basisopleiding Medewerker ICT

Alles eenvoudig en punt voor punt uitgelegd, gewoon een perfecte opleiding!

5/5
Financieel Administratief Medewerker

Een zeer interessante en uitgebreide opleiding

5/5
WordPress

Ik vond het een erg leuke cursus met goede begeleiding door de docente. Ik had al een beetje ervaring met wordpress, maar toch heb ik veel nieuwe dingen geleerd.

3/5
Basisopleiding Verpleegkundige

Deel 1 erg saai en teveel gericht op wetten en organisatie.

5/5
Arduino Programmeren

Ook voor een leek wel goed te volgen, wel zou iets meer vaktermen verklaard kunnen worden en voorbeelden van een opdracht. (les 2 opdracht 3: niet eerder schema gezien als voorbeeld)

5/5
Apps Maken

Goeie instructies en duidelijk les methode

3/5
Speltherapie

Naar mijn idee is het een vrij simpele cursus. Niet moeilijk in het begrijpen van de informstje

4/5
Stressmanagement / Stresshantering

Huiswerk wordt snel nagekeken en inhoudelijk vind ik de stof interessant.

3/5
Fitness Trainer A Branchediploma

de informatie in het lesboek is niet altijd afdoende om gedegen een inhoudelijke redenatie te geven betreffende de huiswerkopgaven. het zou wat mij betreft wat duidelijker mogen en/of uitgebreider. met regelmaat kan ik geen antwoord geven op de huiswerkopgaven zonder extra bronnen buiten het lesboek te moeten raadplegen.

5/5
Juridisch Medewerker

Vrij pittige leerstof als je in het dagelijkse leven al behoorlijk veel onderneemt. Maar voor alsnog zeg ik wie ergens wilt komen moet af en toe wat inleveren zodat je in je eigen toekomst kunt investeren. Hoe meer tijd je investeert in je eigen toekomst hoe gemakkelijker de toekomst eruit kan zien. En een studie is een goeie investering voor een goede toekomst.

3/5
Basisopleiding ICT-beheerder

misschien zou het beter zijn om aan te geven de moeilijkheidsgraad, zelf bezig nou met ICT beheer, en enorm zoek naar een uitdaging dacht ik dat ik wel goed zou zitten… Tot nu toe niet veel uitdaging gehad en word gecorrigeerd op punten en komma’s die ik vergeet…

4/5
Lightroom

De cursus is leerzaam, en behandelt alle basiselementen van het programma Lightroom. Een mooie start om te leren foto's te bewerken.

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Makkelijk leesbaar. Minder uren nodig voor huiswerk dat omschreven staat. Coach reageert snel en geeft duidelijke feedback.

5/5
Werkvoorbereider

Makkelijk , duidelijk , goede leerstof.

4/5
Leefstijlcoach

Inhoud is van voldoende niveau. Prettige feedback van coach en fijne online leeromgeving.

5/5
Dierenartsassistent

Tot zo ver een duidelijke cursus, veel informatie en uitleg. Sommige hoofdstukken zijn wel wat langdradig, wellicht nog iets meer opsplitsen om het wat korter en overzichtelijker te kunnen houden. Heb al wel heel veel bijgeleerd en ben benieuwd naar de rest van de cursus.

5/5
PHP/MySQL

Dit is een goede inleiding in het programmeren met PHP / MySQL. Het is vrij eenvoudig om via de online omgeving te werken aan de theorie van het boek. Aanrader.

5/5
Hondentrimmen

Duidelijke uitleg, goede foto's en gemakkelijk te lezen tekst. Snelle feedback door de docent, erg fijn!

5/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Goede begeleiding duidelijk cursus materiaal

5/5
Vrij Tekenen

Prima verzorgd

4/5
Italiaans voor Beginners

Goede feedback van de docent.

5/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

De opleiding is een goede opleiding voor iedereen die een goede basis wil voor het beginnen met een eigen onderneming. De lessen zijn duidelijk uitgelegd en makkelijk te begrijpen.

5/5
Schuldhulpverlening

De lesstof is behapbaar en word direct in de huiswerkopgaven toegepast. Ik heb studeren met een docent en mijn docent kijkt het snel na en geeft goede feedback.

5/5
Basisopleiding Doktersassistent

12 jaar geleden de opleiding Apothekersassistente gevolgd bij NHA, nu recent de basisopleiding Doktersassistente gestart. Fijn studiemateriaal, sluit goed aan op de praktijk, online via Plaza huiswerk insturen is echt fijn (niet meer met de post), de optie om duidelijk je vragen over een hoofdstuk te stellen is echt een verbetering, duidelijke aanduiding waar je gebleven bent en het afvinken. 12 jaar geleden was ik al zeer tevreden over NHA, en nu nog steeds! Gewoon goed.

5/5
Medewerker Personeelszaken

Heel duidelijke leerstof met oefenopgaven.

4/5
Ontwikkelingspsychologie

Het niveau is goed. De begeleiding is ook goed en je krijgt goede feedback.

3/5
Office Management

Ik ben sinds een maand begonnen aan de opleiding Office Management. Ik vind de lesstof erg fijn opgesteld. Ook waardeer ik het zeer dat je de lesstof niet alleen digitaal kunt inzien maar ook op papier krijgt. Ik maak namelijk graag aantekeningen op het papier en highlight ook van alles. Waar ik onwijs van baal, is dat je niet tussen de lessen door vragen kunt stellen aan de docent. Je moet de vragen al echt meesturen met je huiswerk want daarna sluit het portaal zich af en kun je niks meer insturen. Gelukkig is mijn opleiding niet zo moeilijk omdat ik de meeste stof al ken dus ik hoef niet veel te vragen. Maar zou ik hier een HBO studie volgen (zoals ik bij de LOI heb gedaan) dan zou ik hier never nooit genoeg aan hebben! Je moet echt de mogelijkheid krijgen om altijd vragen te kunnen stellen!! Ook kan ik de vragen van mijn docent steeds niet inzien. Er doet zich ergens een probleem voor. Ik kan dus al 6 lessen lang niks van haar zien, want we kunnen niet overleggen over hoe het er bij mij uitziet en waar het probleem in zit. Dan moet ik steeds weer een nieuwe les afronden voordat ik haar weer kan vertellen dat ik nog steeds niks zie. Echt heel vervelend! Voor mij een reden om geen studie meer bij de NHA te volgen, helaas.

3/5
Reisadviseur

De opleiding is in mijn ogen niet meer geheel up to date. Door de coronapandemie zijn sommige dingen gewijzigd ten op zichte van het moment dat de opleiding is geschreven.

5/5
Expediteur

Cursus is duidelijk en overzichtelijk. Fijn dat er de keuze is tussen online en op papier lezen van de lesstof. Contact met docent is eenvoudig en snel.

4/5
Wandelcoach compleet

Duidelijke lessen. Voor elk niveau in te stappen.

5/5
Kleurenconsulent

het is een super leuk cursus waar je veel inspiratie opdoet en veel van leert. Tevens leer je omgaan met je eigen creativiteit wat natuurlijk super is.

4/5
Snellezen

Leuk!

4/5
Arduino Programmeren

helder duidelijke lessen om het huiswerk te kunnen indienen zijn wel computervaardigheden vereist deze beheers ik niet voldoende

4/5
Aromatherapie

fijne cursus, is wel nodig daarna nog vervolg cursus te nemen wil je van alles op de hoogte zijn omtrent aromatherapie

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

De cursus is duidelijk. Ik kon alleen de antwoorden van de Evaluatie / Studiehulp van les 1 niet terugvinden bij de antwoorden, van de rest vd lessen wel

3/5
Software Developer

De studie is pas net begonnen, dus het is lastig om al een compleet beeld te hebben gevormd. Maar persoonlijk vind ik het geen beginnersstudie. Er stond dat er geen kennis van programmeren vereist is, maar het boek heeft als inleiding "dit boek is voor mensen die ervaring hebben met C en java". Ik merk dat er heel veel termen en concepten niet worden uitgelegd, die ik eerst zelf nog extra moet leren om het boek te kunnen begrijpen. Daarna kan ik pas verder met de studie en huiswerk. Dit maakt de studie belasting een stuk hoger maakt dan vooraf aangegeven en voelt voor mij niet als een studie waar je vooraf geen ervaring nodig zou hebben.

4/5
Psychologie van Hoogbegaafdheid

Het is fijn om het studiemateriaal zowel op papier als digitaal te hebben, dat helpt me efficiënt studeren. Wat ik wel mis, is een forum waarop je makkelijk met medecursisten kunt overleggen. Nu is er wel een overzicht van medecursisten, maar je weet niet wie open staat voor contact of hoever in de opleiding zij zijn. Dan wordt het iene miene mutte contact opnemen ipv gericht een onderwerp ter sprake te kunnen brengen, waarop geïnteresseerden kunnen reageren. Als deze optie er komt, kan ik een 5 sterren beoordeling geven.

5/5
Medewerker Administratiekantoor

Mooi en duidelijk materiaal. De docent reageert super snel. Ik volg de cursus met veel plezier!

4/5
WordPress

Het is een hele waardevolle cursus. Je leert stap voor stap hoe Wordpress werkt en wat je er allemaal mee kunt. De huiswerkbegeleiding is erg fijn. Je krijgt snel een terugkoppeling met aanvullende tips. Al met al een ideale basis!

4/5
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

Het huiswerk wordt snel nagekeken. De inhoud mag soms iets uitgebreider, verder ben ik erg tevreden.

5/5
Medisch Secretaresse

De keuze om digitaal of op papier te leren vind ik heel prettig. Het studiemateriaal is netjes, overzichtelijk en duidelijk. De huiswerkopdrachten worden snel nagekeken met duidelijk commentaar.

5/5
Secretaresse

Het begint op een laag niveau dus iedereen zou hier in principe mee kunnen starten, het is fijn dat het zowel online kan maar ook via het materiaal dat je ontvangt. Zeer duidelijk en overzichtelijk allemaal

4/5
Personal Trainer

Interessant, hoog niveau stof. Leerzaam. De vragen komen niet altijd overeen met het boek, dat is vervelend bij de toetsing en het huiswerk. Ook zou het fijn zijn als je online vragen kunt invullen i.p.v. telkens een nieuw document te uploaden.

5/5
Duits voor Beginners

Volg sinds begin maart de cursus 'Duits voor beginners'. Ik merkte dat het bedrijfsleven steeds vaker kennis van de Duitse taal vraagt. Hoewel ik het één of twee jaar op de middelbare school heb gehad is dit een welkome opfrissing en uitbreiding van de kennis van de Duitse taal. Ik kan het zowel privé als zakelijk goed gebruiken. Tot op heden kan ik zelf nog geen punt van kritiek geven. De lesstof is duidelijk, logisch en kent een een goede opgebouwde structuur. Daarnaast kent het ook leuke en creatieve oefen- en inzendopgaven. De digitale leeromgeving voor studenten (NHA Plaza) is duidelijk en overzichtelijk. De communicatie met de studiebegeleidster is meer dan prima! Vriendelijk en de terugkoppeling met betrekking tot vragen of het ingestuurde huiswerk kent een uitstekende respons. Geen spijt van de keuze om hiervoor NHA te kiezen. Als deze cursus voltooid is, volgt wellicht de cursus Duits voor gevorderden. Op basis van mijn huidige ervaringen zal dat ook bij NHA zijn.

3/5
Eigen Nagelstudio Starten

Sommige dingen zijn gedateerd ik heb ergens anders mijn praktijk gedaan en daar was het veel moderner. met de nieuwste producten ik vind dit meer een nail it cursus de focus ligt op nailt it. wat voor mij bijv. niet een merk is wat ik zou gebruiken. naar mijn meningen moet het wat algemener.

4/5
Journalistiek

Heldere cursus met goede opbouw; de huiswerkopgaven en casus-opdrachten leren je de kennis gelijk praktisch toe te passen.

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Zeer duidelijk, goede begeleiding!

4/5
Medisch Secretaresse

Op dit moment ervaar ik dat het niveau voor mij iets te laag is. Ik heb aardig wat ervaring als management assistent dus in dit eerste deel is er weinig nieuws te leren, echter ik verwacht op het gebeid van Nederlands, maar vooral medische terminologie, toch nog genoeg te kunnen leren.

3/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Het was voor mij niet compleet duidelijk dat er vrij complexe biologie aan te pas kwam. Sommige dingen lijken me ook niet helemaal nodig. Vind het lastig een goede revieuew te geven omdat ik nog niet lang gestart ben helaas.

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Zeer overzichtelijke cursusmap. Ten alle tijden kan ik vragen stellen en is er mogelijkheid voor persoonlijk contact met cursusleider, dat vind ik fijn. Wel vind ik het vreemd dat ik mijn welkom cadeau nog niet heb ontvangen. Ik heb dit nodig en ik ben al weken bezig met de cursus. Met vriendelijke groet, Eefje ten Haken

4/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Heldere cursus, duidelijke lesstof en de toegang tot Plaza is een mooie verrijking.

4/5
Office Management

het is helder en fijn om te lezen en leren. de leraren zijn ook behulpzaam.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

goede opbouw heldere weergave opdrachten goed uitvoerbaar

3/5
Prince2® Foundation

Huiswerkservice werkt prima, maar digitale opleiding buedt weinig meer dan het boek. Ik had gehoopt op filmpjes met extra info / uitleg of prakrijkvoorbeelden

5/5
Voedingsleer

Fijn dat de cursus zowel op papier als online in een prettige leeromgeving te volgen is!

4/5
Dierenartsassistent

Leuke cursus. Het huiswerk wordt erg snel nagekeken. Aanrader!

5/5
Presenteren

goede ervaringen met NHA. Snelle reactie op vragen en huiswerk.

5/5
AutoCAD

Snelle services, leraar reageert snel en geeft tips!

5/5
Werkvoorbereider

Een laagdrempelige cursus met duidelijke uitleg en goede opdrachten. Heel prettig dat je het zowel online als op papier toegestuurd krijgt zodat je altijd en overal kan studeren.

4/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Alles is duidelijk en overzichtelijk. Huiswerk wordt vlot nagekeken.

5/5
Medisch Secretaresse

Laagdrempelig. Prettig met de feedback van docenten. Duidelijk. Overzichtelijk

5/5
Weddingplanner

Het is een leuk beschreven en praktische cursus. Ideaal dat je zowel de lesstof in een mooie map hebt als digitaal en het insturen van huiswek is eenvoudig. Mijn 1e huiswerk cijfer was een 10 en dit was een enorme motivator. Ik heef NHA een 10!

4/5
Eigen Massagesalon Starten

Het zou fijn zijn als er meer filmpjes bij zouden zitten van de massage vormen die je leert. Er zijn wel heel veel foto's, maar filmpjes is makkelijker.

5/5
Zakelijke Correspondentie Nederlands

Zeer duidelijk en mooi vorm gegeven.

4/5
Medewerker Administratiekantoor

Net gestart met de opleiding. Uitleg is goed en huiswerk wordt snel nagekeken. Soms is het nog best lastig als je er al langere tijd uit bent qua achtergrond.

5/5
Werkvoorbereider

Hele nette opleiding. Niet te vergelijken met bedrijfscursussen die ik op dit moment volg

3/5
Zakelijke Correspondentie Frans

Ik vind de cursus inhoudelijk wel goed tot nu toe, maar het duurt lang voordat de docent het huiswerk nakijkt. Ik wacht al langer dan een week op een reactie. Dat ben ik niet gewend van de NHA. Bij andere cursussen is de feedback sneller.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

het is een fijne cursus, goed leesbaar en prettig om te volgen

4/5
Preventiemedewerker

Goede opleiding. Van mij had er wat meer diepgang in mogen zitten, omdat de preventiemedewerker met best wel pittige dingen te maken krijgt.

4/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Je kan alles in eigen tijd invullen.

4/5
WordPress

De opstartfase was wat ingewikkeld. Dit komt vooral doordat het boek geregeld afwijkt van de online les, waardoor ik het boek eigenlijk niet meer gebruik, behalve voor aantekeningen. Soms wordt iets tot in het detail uitgelegd. Een andere keer moet je het zelf uitzoeken, wat natuurlijk leerzaam is, maar soms verwarrend. Al en met al even zoeken hoe er les gegeven wordt, maar we leren hoe het programma werkt en daar gaat het om!

5/5
Leefstijlcoach

Leuke leerstof, het leert makkelijk (duidelijk). Het huiswerk wordt snel nagekeken en beoordeeld.

4/5
Financieel Administratief Medewerker

Erg duidelijk les materiaal en snelle reactie van de docent!

5/5
Photoshop

Ik leer precies wat ik verwachtte. Huiswerk is leuk om te doen en snel nagekeken ook! Handig dat alles online kan met plaza! Echt een aanrader!

3/5
Voedingsleer

Ik vind de tekst niet altijd even duidelijk. Maar verder is het oké. Docent geeft snel antwoord en de voorleesfunctie is handig.

5/5
Nederlandse Gebarentaal

De curses is goed te volgen en is duidelijk. Ik vind het erg leuk om te doen! Dit mede ook omdat ik het al jaren wil doen en nu eindelijk de kans had! Mijn huiswerk word snel nagekeken en de feedback erbij is fijn en duidelijk. Mijn lerares is ook erg aardig en dat scheelt ook een hoop! Zeker een aanrader als je passie hier ligt en/of je ngt graag wilt leren!

4/5
Allround Coach

De cursus leest prettig. Het zou iets moderner kunnen: bv met aandacht voor beeldbellen met client.

5/5
Apps Maken

Prima. Zowel digitaal en op papier is heel handig.

5/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Korte hoofdstukken, waardoor het behapbaar is. En in 2 lessen al nieuwe dingen geleerd, die ik niet wist. Wanneer verdubbeling klinker bijvoorbeeld. Prettige toon van de stof. Snelle reactie begeleider.

5/5
Interieurstylist + SketchUp

4 weken geleden begonnen aan de opleiding Interieurstylist en nu al over de helft met de opleiding. De bedoeling was om gemiddeld 4 uur per week aan tijd te spenderen, maar… de opleiding is zo leuk dat ik niet kan stoppen! Deze opleiding is een aanrader als je dol bent op interieur en graag meer mee wil doen. Ikzelf ben nog nooit zo enthousiast geweest over een studie.

5/5
WordPress

Bij elke les staat er duidelijk beschreven wat je in de les gaat leren, elke les zie je je site een stukje mooier en completer worden. Het huiswerk word heel snel nagekeken, zelfs in het weekend 😁

3/5
Loopbaancoach

Heldere literatuur. Alleen de reflectie opdrachten kunnen beter worden omschreven

4/5
Nederlandse Gebarentaal

Heel fijn dat je het op je eigen tempo kunt doen. Huiswerk wordt heel snel nagekeken zodat je ook weer snel door kunt. Filmpjes met de gebaren zijn heel duidelijk en goed te volgen.

5/5
Medisch Secretaresse

Fijne en duidelijke lesstof en materiaal. De docenten geven goede feedback waarmee je vooruit kunt en waarmee je jezelf kunt verbeteren. Ik doe de opleiding met heel veel plezier!

5/5
Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Gezondheidspsychologie

Interessant, leervorm voor mij uitstekend passend

5/5
Psychologie van Hoogbegaafdheid

Ik heb nu 3 van de 10 hoofdstukken doorlopen en ik vind de inhoud erg interessant en van toegevoegde waarde. Het onderwerp is voor mij niet nieuw. De uitleg is helder. De online omgeving functioneert goed en het insturen van huiswerk met feedback daarop geeft inzicht in waar ik sta.

4/5
Secretaresse

huiswerkopgaven zijn soms wel erg makkelijk. Wordt heel snel nagekeken. Kortom: heel goed te doen en als je een beetje tijd beschikbaar hebt kan de cursus in korte tijd afgerond worden.

4/5
Jongerencoach

Zeer interessante materie, maar de lesstof is wel pittiger dan verwacht.

5/5
Medisch Secretaresse

Duidelijke lesstof. Goede begeleiding. Huiswerk snel nagekeken en meteen je cijfer. Makkelijk te lezen stof. Ideaal zelf in te delen. Thuisstudie is gemakkelijk. en ideaal naar je eigen wens te doen en in te vullen.

5/5
Schoonheidsspecialist(e) Branchediploma

Vlotte inschrijving, goed bereikbaar, meedenkende medewerkers en motiverende opleiding! Huiswerk wordt snel nagekeken, korte lijnen met communiceren en gebruiksvriendelijk! Dit komt de motivatie mbt thuisstudie nog beter ten goede, een echte aanrader!

5/5
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

Compact, Met praktijkvoorbeelden Er is eventueel ruimte om vraag aan docent te kunnen stellen. Mijn enige twijfel over deze opleiding is: Of het niveau aansluit bij niveau van landelijk even Voor mij is belangrijk om diploma te halen. ***

5/5
Particulier Onderzoeker / Detective

De opleiding die ik momenteel volg is duidelijk, informatief en interessant. De perfecte combi dus!

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

prettig leesvoer, heel fijn dat er oefentoetsen zijn waar ook de juiste antwoorden uitgebreid aan bod komen en aangegeven wordt waar je zwakte nog ligt. Daarnaast een fijne docent, is heel snel met nakijken. Ik heb zelf nog geen gebruik hoeven maken van een hulpvraag voor uitleg maar gezien zijn huidige snelheid ga ik ervan dat hij dat ook razendsnel beantwoord. Kortom: een fijne ervaring in het algeheel.

5/5
Apps Programmeren

Erg duidelijk en duidelijk programma

3/5
Patisserie

Heel duidelijk, ook als men nog niets van patisserie afweet is het erg leuk en goed te doen. Het is echter soms wel erg beknopt en iets meer uitweiding en toelichting zou soms wel fijn zijn.

3/5
Dierenverzorging

Interessant. Voor de rest tot nu toe geen op of aanmerkingen

5/5
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

Duidelijke lessen en overzichtelijk. Genoeg hulp bij vragen

5/5
Medewerker Administratiekantoor

Heel uitgebreide cursus!

5/5
Aromatherapie

Tot nu toe als heel goed. Opbouw cursus is goed, contact met docent is makkelijker gaat goed.

5/5
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

Studeren in NHA is heel flexibel ik kan studeren met mijn eigen tempo. De docent reageert snel aan mijn vragen. en hij corrigeert snel mijn huiswerk. Ik vind het beter als wij kunnen een uur met de docent kunnen praten via teams of Google meet en als wij kunnen hem mailen. Ik ben zeer teverede

5/5
Medisch Secretaresse

Fijne studie met goed en duidelijk lesmateriaal. De online hulp is ook fantastisch.

5/5
Data Protection Officer (AVG)

Een prima opleiding! Je krijgt kort maar krachtig het nodig mee. De meerkeuzevragen zijn echt top om te checken of je de stof beheerst.

4/5
Wandelcoach compleet

De cursus bevat inhoudelijk goede informatie, de opdrachten leiden tot zelfreflectie wat nodig is om het leerproces te doorlopen als coach. Dus de opzet van de cursus is voor zover ik nu kan overzien goed overdacht. Het portaal is praktisch ingericht. Lesmateriaal kwam snel binnen en huiswerk wordt zeer snel nagekeken. Contact mogelijkheden met andere cursisten is zeker een plus. Wat mij betreft mag het inhoudelijk nog iets moeilijker. Verder, top!

5/5
Basisopleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Ik vind het een interessante opleiding. Wel vraag ik me af of alle moeilijke termen in de praktijk straks nodig zijn? Lijkt me onnodige stof qua leren

5/5
Directiesecretaresse

De stof is kort maar toch duidelijk, zodat ik lekker vlot door de cursus ga. Ik maak het huiswerwerk met veel plezier.

4/5
Secretaresse

Goed te doen thuis, met vlotte reactie van docent.

4/5
Receptioniste/Telefoniste

Af en toe een tikje gedateerd, maar 99% is het een prima opleiding.

4/5
Communicatie & Management

Mijn eerste keer bij NHA is mij tot zoverre goed verlopen. Duidelijke instructies, en het les materiaal is ook erg fijn en overzichtelijk. Super fijn dat je het lesstof ook op papier krijgt aangezien het niet voor iedereen even makkelijk is om het via een laptop/pc te volgen. Ik heb meer behoefte aan het doorbladeren van de teksten/opdrachten zo kon ik toch sneller navigeren naar wat ik nodig had. De opleiding heb ik gekozen met het stap-budget. Tof dat het kan maar weet wel dat je heel veel geduld moet hebben en bij vragen kan het voorkomen dat je van het kastje naar de muur gestuurd kan worden. Communicatie tussen het UWV en een opleider mag veel sterker zodat de cursist ook weet waar die aan toe is. In mijn situatie, ik heb een opleiding in een maand kunnen afronden qua opdrachten en het aanmelden voor het examen gaat nu dus (nog) niet want in dit geval “NHA” moet dus nog wachten op een betaling vanuit het UWV. Dit na meerdere telefoongesprekken achter te moeten komen is dus hinderlijk voor mij als cursist want nu moet ik daar eerst op wachten. Verder over de online docenten: heb ik ook prettig mogen ervaren. Hun feedback vond ik af en toe wel aan de korte kant. Ik zou bijvoorbeeld willen weten (ook al had ik een voldoende voor een opdracht) wat er wellicht miste in mijn presentatie en/of opdracht dan alleen kort feedback te geven of iets goeds of dat er wat ontbrak. Ik begrijp dat er niet altijd evenveel tijd is om iemand ruim feedback te geven maar misschien is dit iets om over na te denken over de structuur in hoe om te gaan met het beoordelen en feedback van opdrachten. Toekomst; ja ik zal wellicht ook weer een nieuwe opleiding volgen via NHA.

3/5
Eigen Sieradenwebshop Starten

De lessen zijn erg leuk en goed te volgen. Je moet alleen wel erg veel materialen zelf kopen.

5/5
Accountmanager

Goede thuisstudie goed te doen, NHA werkt erg overzichtelijk doormiddel van de plaza online. Ook is het mogelijk om volledig offline te studeren dit vind ik erg handig omdat ik niet altijd toegang heb tot goed internet vanwege huidige werk.

5/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Duidelijke boeken en werkboeken. Ook in de map vind je een duidelijke opbouw en kun je zo makkelijk doorplannen. Maar mocht je een vraag hebben kan dat gemakkelijk online, net als je huiswerk doorsturen. En je ontvangt de feedback met een cijfer heel vlot terug!

5/5
Allround Coach

Heb vaker cursussen gevolgd online en klassikaal ..ik ben onder de indruk van de professionele aanpak van NHA en goed verzorgde materiaal en Plaza

5/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Ik krijg hogere cijfers dan mijn man voor het zelfde ingeleverde werk voor het zelfde vak.

5/5
Medisch Secretaresse

Duidelijke lesstof, goed verdeeld in lessen. Snelle reactie op de ingestuurde huiswerkopgaven.

5/5
SQL

Alles is goed omschreven, handig om de papieren versie ernaast te houden en vragen op de computer in te vullen. De docent is enthousiast en kijkt het huiswerk heel snel na.

4/5
Basisopleiding Medewerker ICT

Gradering is niet het zelfde per docent. Dit is bijzonder frustrerend als je een lager cijfer krijgt voor het zelfde geleverde werk.

5/5
Hondentrimmen

Super fijne, duidelijke en leerzame cursus

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Tot nu toe bevalt de cursus naar boven verwachting. De opdrachten zijn duidelijk en de praktijk oefeningen worden zo duidelijken uitgebreid mogelijk uitgelegd. Wat ik nu al een paar keer ben tegen gekomen in de theorie zijn woorden die verkeerd getypt zijn of waar verkeerde leestekens zijn gebruikt. Dit is in sommige gevallen best storend omdat dan de tekst minder goed te begrijpen is.

5/5
Dierenverzorging

De cursus is prima vormgegeven.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Naar rouw toeleven, rouw beleven, en na rouwen weer proberen te leven. Dit is in het kort de inhoud van de cursussen. Waardevol!

5/5
Receptioniste/Telefoniste

De opleiding bevalt goed. Af en toe wel pittig maar te doen

4/5
WordPress

Ben wel tevreden maar het cursusmateriaal kan beter. Sommige benamingen staan in het Engels terwijl op de site dit Nederlandstalig is. Kan verwarring geven.

4/5
Persoonlijke Effectiviteit

Ik ben nog maar net bezig met de eerste lessen en het bevalt me prima. Lekker op mijn eigen tempo met de stof bezig. Na het inleveren van huiswerk een cijfer ontvangen met feedback waar je weer over na kunt denken en er aan kunt gaan werken. Met handige tips om je studietijd optimaal te benutten. Wat ik heel erg fijn vind is dat de theorie ook op papier naar je toe word gestuurd. Geen hoofdpijn of meldingen die je afleid van je werk. Ik heb nog geen gebruik gemaakt van vragen stellen over de theorie, maar het idee dat het kan is heel erg fijn. Tot nu toe ben ik erg positief over NHA en heb ik nog geen aan- of opmerkingen.

5/5
Wijnbrevet

Ik ben nog maar sinds kort begonnen met deze cursus. Tot nu toe is alles duidelijk. Stapsgewijs kom je tot het gewenste resultaat, een duidelijke en logisch te volgen studie. De studentenportal is overzichtelijk en zorgt voor duidelijkheid. De mailtjes die je helpen herinneren aan de nog af te leggen weg zijn motiverend en helpen je om op schema te blijven. Het huiswerk kan makkelijk ingediend worden en de feedback heb je snel retour. Ben blij met de cursus en met hoe alles geregeld is maar heb nog een lange weg te gaan. Kortom; so far so good!

5/5
Mental Coach

Ik had het via STAP gestart en was bang dat omdat ik er zelf niet financieel in geïnvesteerd heb, ik moeite zou hebben de motivatie te vinden. Maar doordat alles zo helder is en de feedback van de online docent ook steeds weer prikkelt tot meer diepgang heb ik elke week zo’n zin om weer aan de studie te gaan! Valt me echt in positieve zin mee dus heel blij mee tot nu toe!

5/5
Basisopleiding Verzorgende IG

Alles is helder beschreven in de cursus. De begeleiding is prima en het huiswerk is duidelijk. Als je niets zou weten over Verzorgende IG is het alsnog helder en duidelijk. Qua studietijd ook goed te combineren met gezin en werk.

4/5
Speltherapie

De cursus is makkelijk leesbaar, geïllustreerd met voorbeelden uit de praktijk en overzichtelijk. De opbouw is fijn en een mooie aanvulling op mijn werk als pedagogisch educatief professional.

4/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Heldere opleiding, prima uitleg, fijne begeleiding

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Verder ben ik tevreden over de cursus het zou wel fijn zijn dat er meer locatie mogelijkheden waren i.v.m. praktijkdagen en examens die afgelegd worden.

4/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Super interessant en makkelijke taal. Voor ieder opleidingsniveau te volgen! Goede informatie. Enige aandachtspuntje is de praktijk opdrachten. Er mag wel betere informatie gegeven worden over de “stage” en dat dat een vrije keus is. Veel trimsalons willen mij niet hebben voor mijn praktijkopdrachten, omdat het volgens hun niet in 1 dag te leren is.

5/5
Vakdiploma Drogist

De lesstof is helder en duidelijk uitgelegd zodat alles makkelijk te begrijpen is. Goed gebruik van voorbeelden die in de praktijk toegepast kunnen worden.

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik vind de cursus erg leuk en leerzaam. Het huiswerk word snel nagekeken, inclusief een goede feedback.

5/5
Hovenier

Uitstekend

5/5
Office Management

Ik ben heel tevreden over de cursus! Goede begeleiding vanuit de NHA.

4/5
Medisch Secretaresse

Via het stap budget volg ik deze opleiding Het is fijn dat je kan leren wanneer je wilt op je eigen tempo en het huiswerk digitaal ingezonden kan worden.

3/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Ik vind de stof best pittig, vooral de boekhouding. Dan mag je 1 vraag per les stellen, maar als je ergens mee zit kan je niet meer terecht.

5/5
Banketbakker

Erg tevreden over de inhoud van de studie. De hoofdstukken zijn duidelijk en niet te lang zodat je het makkelijk doorleest. De docent reageert snel en vaak met een leuke reactie.

5/5
SketchUp (3D-tekenen)

Heldere uitleg. Korte lessen. Aandacht daardoor goed bij te houden. Fijn uitleg waar nodig door leraar.

4/5
Houder Administratiekantoor

Het lesmateriaal is duidelijk en bereid je voldoende voor op het examen. Toch ondervond ik bij het eerste examen wat veranderingen in gebruikte terminologie. Dit maakt het examen een ietwat lastiger. Toch met de te gebruiken hulpmiddelen was het wel te doen en heb ik het eerste examen positief kunnen afronden

4/5
Certificaat Beveiliging C

De cursus is interessant echter loopt de lesstof een beetje achter op bepaalde gebieden.

5/5
Grafisch Vormgever

Het is pas mijn derde week dat ik met de cursus bezig ben. Kan er nog niet heel veel over zeggen, behalve dat het leuk is. De lessen zijn duidelijk en de feedback van mijn docent heb ik veel aan.

4/5
Nederlands voor Anderstaligen

de lessen zijn prima, maar je hebt online docenten nodig om de taal te kunnen oefenen

5/5
Schuldhulpverlening

Ik vind het een leuke, interessante, maar ook pittige cursus.

4/5
Basisopleiding Apothekersassistent

Het is een hele fijne, duidelijke opleiding. Maar: bij mijn vorige opleidingen (medisch secretaresse) had ik bij elk hoofdstuk huiswerk, en dat had ik bij deze opleiding ook graag zo gezien.

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Ik ben nog maar kort bezig met deze studie maar tot op heden erg leuk en interessant. Goed en duidelijk uitgelegd en fijn dat je online de lessen kunt lezen maar ook uit de werkmap.

5/5
Personal Trainer

Tot nu toe ben ik erg tevreden over de opleiding, alles staat heel goed aangegeven, en de leerstof is goed te begrijpen, het huiswerk wordt heel snel nagekeken door de docenten en krijgt daar ook nog een persoonlijk bericht van de docent bij. Ik heb helemaal niks om aan te merken!

4/5
Medisch Secretaresse

Ik vind de cursus tot nu toe erg leerzaam al vind ik Nederlands erg moeilijk ondanks dat het mijn moedertaal is. Ik denk misschien iets te moeilijk voor deze opleiding

4/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Zeer duidelijke en overzichtelijke opleiding. Het werkt fijn en handig om alles te kunnen vragen aan je docenten.

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Ik vind het een duidelijk omschreven en goede basisopleiding. Alle facetten binnen deze opleiding komen aan de beurt. Je kunt na deze opleiding bij verschillende instanties en doelgroepen aan het werk. Je hebt op deze manier een brede basis om verder te groeien

4/5
Bloemist

Nu bij hoofdstuk 4 en vindt het duidelijk en mooi overzichtelijk. Reactie van docent ook vrij snel en gecorrigeerd terug....

5/5
Speltherapie

Alles is duidelijk te vinden, vragen worden fijn beantwoord. Blij mee!

4/5
WordPress

Heldere lesstof, goede docentbegeiding (duidelijke feedback, snel antwoord/nagekeken).

4/5
Beroepsfotograaf

Prima cursus. Hier en daar wat gedateerd voor wat betreft de foto's (oude apparatuur) en soms wat langdradige teksten. Docent reageert snel op ingestuurd huiswerk en geeft bruikbare feedback: props voor de docent! Als je de praktijkopdrachten voor jezelf uitdagender maakt ( a la perfecte plaatje) kan je veel leren. Het is voor mij een stok achter de deur om bepaalde soorten fotografie te ervaren. Geen seconde spijt van gehad!

4/5
Vakdiploma Drogist

Simpel omschreven. Niet helemaal duidelijk wat er in de praktijk nagezocht kan worden en wat je echt uit je hoofd moet weten

4/5
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

Veel brede informatie rondom het onderwerp en veel oefen momenten in de vorm van oefen opgaven en huiswerk. Ik mis wel de praktijkoefeningen.

5/5
Rouwbegeleiding

Momenteel volg ik de cursus rouwbegeleiding met plezier. Niet alleen vanwege de inhoud, en ook vanwege de organisatie/administratie en de begeleiding van de docent. NHA weet je qua administratie zo te ontzorgen dat je je aandacht kan richten op de studie, en het contact met de docent is erg prettig. Ook de opzet van de cursus is goed gestructureerd en gedoseerd waardoor het leren soepel verloopt.

5/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

De cursus die ik volg is zelfstandig ondernemer basis. Toen ik de opdrachten las, dacht ik dat het moeilijk zou zijn, maar alle opdrachten kun je letterlijk in de teksten vinden. En alle teksten zijn ook duidelijk met handige voorbeelden. Omdat het zo eenvoudig is, is het ook makkelijker om goeie cijfers te halen.

5/5
Dierenartsassistent

De opleiding is ontzettend leuk! Veel uitgebreider dan ik had verwacht. Alle onderwerpen van het vak komen ruimschoots aan bod. Het huiswerk is prima te doen. Gewoon in een simpel word-bestand in te leveren. Het huiswerk is na een aantal dagen netjes nagekeken en motiveert dan weer om verder te gaan. Een aanrader voor iedereen die een basisopleiding wil doen alvorens in een dierenkliniek te gaan werken!

5/5
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Het is een hele interessante opleiding om te doen . Je kan er ook veel mee en het is ook uitdagend . Het les materiaal is ook erg duidelijk . En het word snel nagekeken. Helemaal top!

5/5
Secretaresse

Huiswerk wordt snel nagekeken, de lesstof is niet te moeilijk en heel duidelijk

4/5
Copywriter

Snelle feedback van de docent. Lesstof is goed en leuke oefeningen.

5/5
Wimperlifting

De cursus is duidelijk , docent geeft goede uitleg

4/5
Positieve Psychologie

Top nu toe erg tevreden over de leerstof.

4/5
Aromatherapie

Mooie opleiding ,voor zowel iemand die al bezig is met aromatherapie als voor de beginner.de hoofdstukken zijn Overzichtelijk en goed van formaat .

5/5
Basisopleiding Doktersassistent

Wel leerzaam maar ook wel pittig, je moet er wel wat voor doen

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Heeft heel wat meer inhoud dan je van een schriftelijke cursus verwacht. Als je hier mee klaar bent hebt je echt iets geleerd waar je mee aan de slag kunt.

5/5
Bierbrevet

Duidelijk opgezet, met goede ondersteuning en contact.

5/5
Elementaire Belastingkunde

De aangegeven tijd per week die je er aan moet besteden om bij te lopen klopt. De stof is duidelijk en wanneer er vragen zijn dan je die makkelijk stellen. Het huiswerk is snel nagekeken.

4/5
WordPress

Een mooie en goede cursus. Ondanks dat ik de basis van WordPress een beetje kende heb ik hier heel veel uitgehaald tot nu toe!

4/5
Front-end Developer

Een mooie opbouw in de lessen en duidelijke uitleg, ik mis hier en daar wel wat filmmateriaal om de stof nog beter te kunnen ondersteunen en onderbouwen.

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Ben nu net begonnen en vind de cursus erg interessant en leuk! Het huiswerk kreeg ik lekker snel nagekeken retour! TOP!

3/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Leuke lesstof maar meer videos of een praktijkdag zou leuk zijn.

3/5
Hondentrimmen

Leuke en leerzame opleiding. Maar eigenlijk had hier ook een klassikaal gedeelte ( persoonlijk of online ) bij gemoeten waarin je meer leert in de praktijk. Ook was het handig geweest als de opleiding Inclusief de attributen aan zou bieden die je nodig hebt tijdens de lessen. Zoals scharen, borstels enz enz. Misschien een idee om dit alsnog in een webshop aan te bieden?

3/5
Reisadviseur

Goede opbouw, goed lesmateriaal, maar voor mij erg makkelijk. Ben universitair geschoold en heb erg veel gereisd. Misschien is het iets om ook een vervolg op een hoger niveau aan te bieden. Zou daar wel belangstelling voor hebben.

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Zeer tevreden ook over de docente

5/5
Personal Assistant

Ik vind de cursus P.A heel uitgebreid. Alles wordt goed uitgelegd en elk klein onderdeel komt uitvoerig aan bod. Ik ben erg enthousiast en heb ook zin om er elke week weer mee bezig te gaan. Het houdt mijn interesse omdat er veel verschillende onderdelen zijn en elk onderdeel weer iets nieuws leert.

5/5
Turks voor Beginners

Goed ervaring, erg fijn om huiswerk te kunnen inleveren wat ook wordt nagekeken. Zo leer je alleen maar beter!

5/5
Medisch Secretaresse

Duidelijke stof en ingezonden huiswerk wordt snel nagekeken. Plaza is overzichtelijk.

4/5
Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Jeugd en Ontwikkeling

Momenteel heb ik de eerste zes lessen van de thuisstudie Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Jeugd en Ontwikkeling bij NHA afgerond. Tot zo ver vind ik het een fijn boek om te lezen, lukken de huiswerkopgaves prima en kan ik bij iedere les contact opnemen met de docent. Tot nu toe ben ik zeer positief over de opleiding bij NHA. Het enige wat mij stoort is dat de tijdsberekening van 6 maanden bij een gemiddelde studieprestatie naar mijn inziens niet correct is. Bij een gemiddelde studieprestatie van 6 uur in de week duurt de opleiding veel langer. Om de 6 maanden te halen echt te halen wordt de belasting veel hoger en is dit moeilijker te combineren met een voltijd baan. In principe is dit niet erg want je mag veel langer over de studie doen maar in combinatie met het STAP-budget is dit minder prettig.

4/5
Medisch Secretaresse

Heel tevreden! Had in het begin graag wat voorbeelden ontvangen over hoe huiswerk in te sturen, een schema, een opsomming enz

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Leuke opleiding..erg interessant en vriendelijke docent die snel huiswerk nakijkt!

5/5
Basisopleiding Rechten met Bestuursrecht

Jarenlang geen opleidingen meer gevolgd die raakvlakken had met bestuur ineen recht, de opleiding is pittig maar zeer goed te volgen door duidelijkheid in het lesmateriaal en de bijbehorende boeken. Ben blij als net 60 jarige deze opleiding te kunnen volgen, en zeer oude kennis waarvan ik dacht deze niet meer te hebben komt weer naar boven. Dus al met al volg ik deze opleiding met veel plezier.

4/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Tot nu toe zeer tevreden. Goed doorleesbare stof, adequate lerares. Erg fijn

4/5
Projectmanagement

De leerstof is in redelijke porties verdeeld, een les bevat ongeveer 14 pagina's met een heldere samenvatting gevolgd door oefenvragen. Als je de huiswerkopgaven vooraf doorleest weet je waar je goed op moet letten. De begeleiding is prima, je krijgt heldere feedback die je goed kunt gebruiken voor je volgende les.

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Het lesmateriaal is duidelijker boeiend geschreven.

4/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Prettig en duidelijk geschreven en goed te volgen. Huiswerkcijfers snel terug

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Prima opleiding, weet zeker dat ik de vervolg opleiding hierna ook ga volgen. Misschien kan er zelfs wat advies komen vanuit NHA. Misschien iets met bepaalde specialisatie opleiding. Ik hou me graag aanbevolen.

5/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Ik ben natuurlijk nog maar een paar maanden onderweg en de cursus bevalt me goed, wou eerst een opleiding Filosofie gaan doen. Dit was voor mij een opstapje eventueel naar meer. Ik vind het heel interessant voor mij is dit alles helemaal nieuw. Verdiep me er helemaal in en zie nu dat eigenlijk alles doorgegeven is wat betreft levensbeschouwingen en daarom zet ik daar voor mezelf kanttekeningen bij. Dat was ook de reden dat ik hier aan begon en het bevestigd mijn denken. Heb heel erg naar mezelf gezocht, eigenlijk al 25 jaar en heb zoals ik nu zie al veel meer met Filosofie gedaan dan ik dacht. Dus ik heb er veel aan en leer er veel van. Dus eigenlijk heel positief voor mezelf. Dank daarvoor.

5/5
Basiskennis Loonadministratie

Zeer duidelijk en goed stap voor stap omschreven.

5/5
Leefstijlcoach

Ik vind de cursus heel leerzaam, omdat ik zelf veel sport, vind ik wat er in het lichaam gebeurt heel erg belangrijk. Na afronding van deze cursus wil ik andere mensen helpen met afvallen en motiveren om een gezonde leefstijl er op na te houden.

5/5
Mindfulness

Inspirerend en uitdagend de cursus is gebouwd op een boek

5/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Cursus voor de beginnende hobby fotograaf. Vooral het digitaal bewerken van gemaakte foto's komt aan bod. Zou mooier zijn om een paar lessen "meer" digitaal fotogreveren in de cursus aan bod komt. De digitele cursus word door een ervaren fotograaf begeleid.

4/5
Voedingsleer

Tot nu toe vind ik de cursus reuze interessant en duidelijk. Fijn om er begeleiding bij te hebben, geeft toch nog meer duidelijkheid.

4/5
Basiskennis Loonadministratie

Het is wel een pittige cursus vind ik omdat er op de regels die gegeven worden weer zoveel uitzonderingen op zijn en deze allemaal lastig te onthouden zijn (vooral als je al iets ouder bent). Maar dat ligt natuurlijk niet aan de cursus, maar aan de te behandelen stof. Prettig dat er oefenopgaven zijn en huiswerkopgaven. En er staat 4 uur studie in de week, maar dat is bij mij echt wel meer. Eerder 6 tot 8 uur in de week.

4/5
Zweeds voor Beginners

Lesmateriaal is duidelijk, de huiswerkbegeleiding is stimulerend. Echter, ik heb een korte pauze ingelast van vier weken, waarin ik geen huuswerk opgestuurd heb en nu had ik van Eva,, de digicoach, wel iets anders verwacht dan de zin die ik al eens eerder kreeg, namelijk dat ik een goed gemiddelde heb en goed bezig ben. Geen: hej! Wat is er aan de hand? Gaat het wel? Stuur weer eens wat op?

4/5
Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Door de begeleiding van Jo Augustin was het extra leuk. De voorbeelden in de cursus mogen wel geactualiseerd worden, denk aan betaalcheques en videobanden.

4/5
Certificaat Beveiliging B

cursus is prima, ik geef zelden een uitmuntende beoordeling.

4/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Niveau is goed. Leuke gevarieerde opbouw. Overal ter wereld te volgen en de snelheid waarmee huiswerk wordt nagekeken is prima. Enige nadeel is dat je wel andere cursisten kunt zien aan de naam maar niet wordt gestimuleerd om met elkaar in contact te komen.

4/5
Assistent Drogist

Kan better

4/5
Secretaresse

Duidelijke structuur en het huiswerk is snel nagekeken.

3/5
Arabisch voor Beginners

Als Beginner wordt je redelijk in het diepe gegooid, en ben je (behalve wat luisterfragmenten) volledig op je boek aangewezen. Een aantal youtube filmpjes zou echt van toegevoegde waarde zijn, bijvoorbeeld: hoe leer je Arabische letters schrijven enz.

4/5
Logistiek Teamleider

Ik ben tevreden over de lesstof. Misschien moet er bij een beoordeling die onvoldoende is duidelijker door de docent aangegeven worden dat de hele uitwerking (dus ook dat wat als goed/voldoende beoordeeld is) weer ingezonden moet worden voor een herbeoordeling.

3/5
Arabisch voor Beginners + Gevorderden

Duidelijke lessen tot nu toe, soms wel ingewikkeld. Af en toe wat extra toelichting van een docent zou fijn zijn.

5/5
Piano

Ik vind dat de cursus Piano goed in elkaar zit, met een logische opbouw. Zonder enige voorkennis speel ik binnen enkele weken al wat leuke muziekstukken. De docent geeft goede feedback waarmee ik mijn pianovaardigheden nog verder kan ontwikkelen. Ik ben blij dat ik aan deze cursus begonnen ben, en ik hoop nog veel bij te leren bij de volgende lessen.

5/5
Barista

De wereldreis van de koffieboon van het kraambed tot het kopje koffie. Relevante informatie om beslagen ten eis te komen als barista. Vlot nagekeken

5/5
Fietsenmaker

De cursus lessen in de map zijn compleet en duidelijk De opgaven zijn duidelijk en na het insturen is er zeer snel de beoordeling en feedback

5/5
Medisch Secretaresse

Ik vind het een hele leuke opleiding. De leraren kijken snel de opdrachten die je inleverd na en geven goede feedback.

5/5
Logistiek Teamleider

De cursus is heel goed te doen, ik die hem omdat ik dit werk al jaren doe maar er geen diploma's/ certificaten voor heb. Het is ook goed in praktijk te brengen.

4/5
Haken

Goede docente, de lessen zijn gemakkelijk te volgen. Het zou fijn zijn als er duidelijkere instructie wordt vermeld welke wol te gebruiken en de juiste hoeveelheid aan te bieden IPV dat er los bijbesteld moet worden.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Ik ben erg tevreden over de opleiding, en het is fijn om feedback te krijgen van je les. Zodat je weet of je het goed gedaan hebt. Tegelijk krijg ik inzichten mee voor evt veranderingen in m'n eigen persoonlijke situatie. Als ik een persoonlijk voorbeeld heb gegeven. Het enige wat nog veranderen kan is , ik heb 2 boeken gekregen 1 met alleen rouw begeleiding en 1 met rouw en stervensbegeleiding. 1 map met beide cursussen had genoeg geweest en scheelt weet papier. Mijn volgende curcus is ook hier

5/5
Portugees voor Beginners

Ik ben super blij met de cursus. Is enorm uitgebreid en staat duidelijk uitgelegd hoe de uitspraak is enzo. Verder is de studiehulp ook heel fijn! Goede terugkoppeling en je kan vragen stellen als je iets niet begrijpt. Cursus is zeker aan te raden!

4/5
Frans voor Gevorderden

Ik kan niet duidelijk op de site vinden welk erk niveau de cursus Frans voor gevorderden heeft, ook niet of er een vervolg op deze cursus te volgen is bij het nha

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

is heel erg leerzaam op eigen tempo super gewoon en duidelijk uitleg

5/5
Taarten Maken

Ik ben pas begonnen maar volg al met veel plezier de cursus.

4/5
Fitness Trainer A Basis

Duidelijke theorie en huiswerk opdrachten. De docent kijkt het huiswerk snel na. Fijn dat je je eigen tempo kunt bepalen.

4/5
Kinderverhalen Schrijven

Mis soms iets te weinig sturing bij de opdrachten

4/5
AutoCAD

Ik heb de cursus als leuk ervaring. ik vond het tof en ik kon mijn motivatie en draai makkelijk vinden. Zeker een aanrader. wel was een valkuil bij mij dat ik niet alles in een keer kon inleveren maar dat je per stukje feedback kreeg. dit is wel een goed principe maar ik kon daarna alles weer aanpassen. dat lag meer aan mij maar ik was erg enthousiast en daarna een beetje geïrriteerd haha. de groeten en tot snel

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

zeer tevreden goed als

4/5
Medisch Secretaresse

Ik ben nu bij de lessen Nederlands en dat is wel heeeeel veeeeel in één keer. Het zou prettiger zijn omdat het dat wat beter te behappen is.

4/5
Vakdiploma Drogist

Een prima opleiding, alleen vind ik het vervelend dat ik mijn huiswerk maar per onderdeel kan inleveren en moet wachten totdat het nagekeken en dan pas het volgende onderdeel kan inleveren.

4/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Goede begeleiding en duidelijke opdrachten. Een fijne, heldere cursus om te volgen.

3/5
Thai voor Beginners + Gevorderden

Mn eerste thuis studie dus moeilijk om te vergelijken. De opgaven en lessen zijn te volgen. Denk als ik de studie netjes afrond, ik best goed in Thailand de thaise taal zal kunnen toepassen en gebruiken. Een aanrader als je meer wilt dan … sawatdee khrap 😉

5/5
Communicatie & Management

Tot nu toe tevreden over de cursus. Echter het geschenk (tablet) is waardeloos.

4/5
Vrij Tekenen

Opdrachten zijn gevarieerd en worden duidelijk uitgelegd. Het huiswerk wordt snel nagekeken met goede feedback.

5/5
Tekenen en Schilderen Extra Uitgebreid

Enorm uitgebreide en overzichtelijke cursus. Zowel op papier als in de digitale NHA leeromgeving. Huiswerk wordt super snel nagekeken. En de cursus is nu al super leerzaam. Echt een NHAanrader. ;)

5/5
Rouwverwerking

De cursus die ik heb gevolgd gaf mij voldoening. Het lesmateriaal was makkelijk te volgen, goede opbouw en een fijne begeleiding van mijn docent. De lesstof kon ik direct in de praktijk gebruiken.

5/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

De lesstof is helder en goed beschreven. Duidelijke opbouw in de stof. Huiswerk wordt snel nagekeken en de motivatiemail is ook altijd leuk om te krijgen. Iedereen vindt het leuk om af en toe een complimentje te krijgen. Ik zal in toekomst zeker vaker voor NHA kiezen!

5/5
Apps Programmeren

Ik ervaar mijn cursus als zeer goed. Alles wordt duidelijk en begrijpelijk stapsgewijs uitgelegd.

5/5
Tuinarchitectuur

Sinds januari volg ik een cursus Tuinarchitectuur. Enorm leuke en leerzame cursus. De onderwerpen zijn heel divers. Aangezien ik een carrièreswitch aan het maken ben vanuit de ict, vind ik deze cursus een mooie gelegenheid kennis te maken met de groene wereld. Wat mogelijk een aanvulling voor deze cursus zou kunnen zijn, zijn een paar praktijkdagen.

5/5
Medisch Secretaresse

Leuke opfriscursus voor secretaresses. Huiswerk wordt snel nagekeken wat erg motiverend werkt

5/5
Indonesisch voor Beginners

Leuk en fijn dat je zelf tijd in kan plannen

5/5
Medewerker Personeelszaken

De uitleg is heel helder. De antwoorden van de oefenvragen kun je direct zelf bekijken. Hierdoor kun jij jezelf goed toetsen met de kennis van de les die leert.

5/5
Arduino Programmeren

Prima opleiding en leuk om te doen. Het is voor mij wel een verdieping van mijn hobby!

5/5
Wimperextensions

Toegankelijke cursus, met veel informatie. Duidelijk en snel contact met de docent. Ik heb er veel plezier van.

3/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Ik heb de opleiding onderschat, ik vind hem aardig pittig als je nog nooit in aanmerking bent gekomen met boekhouden

5/5
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

Het is een snelle cursus. Er wordt snel door de leerstof heen gegaan.

4/5
Elektrotechniek

Duidelijk lessen overzichtelijk

5/5
Bedrijfskunde met Management

Vragen worden snel beantwoord en huiswerkwerk wordt snel nagekeken, dat is prettig.

5/5
Leefstijlcoach

Duidelijk lesmateriaal

5/5
ECDL met Windows 10/Office 2019

Duidelijk aangegeven hoe je moet studeren en het laten nakijken van je huiswerk gaat super snel.

4/5
Portugees voor Gevorderden

Ik ervaar de cursus als prettig. Mijn ingestuurd huiswerk wordt snel nagekeken en terug gestuurd. Ik zou het erg prettig vinden als er een mondeling contact met de docente mogelijk zou zijn. Met name ivm de moeilijke uitspraak van het Portgugees

5/5
SketchUp (3D-tekenen)

Ik heb SkechUp cursus gekocht. Zeer tevreden over deze cursus. Alles is heel duidelijk uitgelegd. Het is mogelijk om te beslissen in welk tempo te studeren, huiswerk wordt zeer snel gecorrigeerd. Jolanta

4/5
Receptioniste/Telefoniste

Duidelijk les materiaal. De docenten reageren snel.

4/5
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Het wordt goed en begrijpbaar beschreven. De cursus is goed te volgen.

5/5
Wimperlifting

Ik vond het leuk , alles was duidelijk voor mij , goed uit gelegd met de filmpjes der bij. Heel leerzaam.

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Duidelijke en leuke cursus, er wordt goede feedback gegeven door de lerares na het inleveren van de gemaakte opdrachten.

5/5
Office 365 voor Mac

De cursus staat erg goed uitgelegd en het werk wordt vlot nagekeken.

5/5
Werkvoorbereider

Goede en duidelijke lesstof.

4/5
ECDL met Windows 10/Office 2019

Leuke cursus , zeker voor beginnende computer gebruikers.

4/5
Alles over de Hond

Ik vind het een hele leuke studie, vooral omdat ik gek ben van honden trekt deze cursus me enorm

5/5
Copywriter

Ik schrijf al geruime tijd teksten voor bedrijven. De cursus begint bij de basis waardoor ik tot op heden met een scherpe blik heb leren kijken naar mijn eigen proces. Tot nu toe is het de investering meer dan waard!

4/5
Mindfulness

Tot nu toe gaat de opleiding fantastisch. Duidelijke map erbij van NHA en een apart boek waarin je moet lezen. Per les beschreven wat je precies moet doen. Top!

3/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Ik had me iets anders onder deze cursus voorgesteld. Daarnaast krijg ik het gevoel dat het huiswerk gewoon met een 10 wordt beoordeeld of het nu goed is of niet.

5/5
Kinderpsychologie

Deze cursus is presis wat ik zoek. Ik vind het prima. Waw makkelijk om te volgen en ik doe ook een kijk op mezelf

4/5
Beleggen voor Beginners

Er wordt aangegeven dat iedereen kan deelnemen aan de cursus zonder voorkennis. Ik denk dat dat tegenvalt. De informatie in sommige hoofdstukken is best veel en niet altijd makkelijk behapbaar. nav bovenstaande vraag: de cursus of opleiding DIE u gekocht heeft ipv DAT

5/5
Turks voor Beginners + Gevorderden

Ben nu 7 weken bezig met deze taalcursus .(turks) Snelle levering van de lesstof. Goede instructies om te beginnen aan je cursus. Moest nog wel mijn toetsenbord aanpassen . Vliegende start gemaakt ,goede cijfers behaald(tot aan week 6). Het is toch best lastig . Dit ligt niet aan de uitleg maar aan het moeten toe passen van de stof. We gaan zeker door ,erg leuk om te doen.

4/5
Wandelcoach compleet

Fijne lesstof, van een goed niveau. Niet te moeilijke theorie, opdrachten vind ik wel pittig. Kost best veel tijd als je het goed wilt doen, maar dat is niet erg. Goede en fijne feedback van docent. En ook vaak tips voor extra stof om door te nemen voor extra verdieping.

4/5
Hondentrimmen

Vind het tot nu toe een goede uitleg van het boek! Ook krijg je erg snel je cijfer terug topp!!

5/5
Office 2019

Ben net met de cursus begonnen en ben tot nu toe zeer tevreden

4/5
Fit en Gezond Leven

ik ervaar de cursus als goed te doen, alleen voor ouderen is het beter bewegen best wel veel over het sporten en dan bedoel ik echt sporten.

4/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Het is een heldere cursus met goede feedback van de docent. De notenbalken zouden wel iets groter in het cursus materiaal mogen worden opgenomen.

5/5
Business English

Top cursus, volledige materiaal. De cursussen bij NHA hebben een uitstekende prijs/kwaliteit. Perfect maatwerk met focus op uw praktijk.

5/5
Havo Rekenvaardigheid 3F

Voor iemand die nooit een ster in rekenen was qua leerstof heel erg goed te doen! Duidelijke leerstof, heel veel oefenvragen, samenvatting aan het einde van ieder hoofdstuk, prima opbouw. Ik ervaar de opleiding als erg leuk en voor mij vooral erg leerzaam. Ook wordt mijn huiswerk erg snel nagekeken door Jacob en behaal tot nu toe goede resultaten. Ben erg blij dat ik deze cursus gekozen heb want in tegenstelling tot vroeger vind ik rekenen nu erg leuk en een uitdaging!

3/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Als je nog nooit met boekhouding in aanraking bent geweest is sommige uitleg erg lastig. Ik probeer daardoor maar meer naar YouTube filmpjes te bekijken om iets meer er van de snappen. misschien is het mogelijk om zelf ook wat online filmpjes te maken. Zodat je ook snapt waar over gesproken wordt.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Super interessante cursus, en geweldige feedback op alle opdrachten die gemaakt moeten worden.

4/5
Reisadviseur

De opleiding is interessant en duidelijk omschreven. De oefenopgaven en huiswerkopgaven zorgen er voor dat je nog dieper op de stof in gaat. Een oefenexamen zou wel een pré zijn. Zo krijg je een nog betere indicatie of je goed voorbereid bent op het examen.

5/5
Dieren EHBO

Duidelijk omschreven. Goede uitleg.

5/5
Tekenen en Schilderen Extra Uitgebreid

Hele overzichtelijke cursus, met duidelijke opbouw. Gevorderden kunnen volgorde hoofdstukken makkelijk zelf bepalen en hoofdstukken als naslagwerk houden. Fijn dat eigen tempo bepaald kan worden en een eventuele keus voor de digitale omgeving is ook er handig.

4/5
Medisch Secretaresse

de cursus is makkelijk te volgen, wanneer je wilt en waar. de docenten geven goede feedback en helpen je goed met vragen.

5/5
Juridisch Medewerker

De lesstof is heel duidelijk en mocht je onverhoopt ergens niet uitkomen is de NHA zeer goed bereikbaar en doen er ook alles aan om je goed te woord te staan en een oplossing te vinden.

4/5
Parapsychologie

De cursus is duidelijk en haalbaar

4/5
Taarten Maken

Erg leuke ervaring om de basis kneepjes te leren! En een leuke docent

5/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Een hele leuke en interessante opleiding. Opleiding is goed te doen, duidelijke informatie en opdrachten. Huiswerk is makkelijk in te sturen en je krijgt snel je cijfer en feedback terug

5/5
Aquarelleren

Erg leuke cursus, heel omvangrijk, goede prijs/kwaliteit verhouding. Snel reactie van docent na inleveren huiswerk.

3/5
Banketbakker

Ik vind dat de docenten wel wat beter uitleg mogen geven over sommige dingen, en dat je af en toe online deel moet kunnen nemen aan een les.

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners

Voorlopig is hij goed te volgen. Huiswerk wordt ook snel nagekeken.

4/5
Seksuologie

Tot zover ben ik erg tevreden over mijn keuze bij NHA. Hoe het allemaal geregeld is bij plaza is top, qua studie ben ik nog niet ver genoeg om echt te zeggen wat ik er van vind, maar tot zover is het heel interessant… op sommige punten is het een beetje ouderwets, het mag iets meer met de tijd mee:)

4/5
Alles over de Hond

Alles in de cursus tot nog toe wordt goed beschreven

5/5
Jongerencoach

Ik vindt de cursus erg interessant. Het is overzichtelijk en duidelijk. Ik ben er onwijs enthousiast over.

5/5
Eigen Massagesalon Starten

Fijne en leuke leerzame cursus/opleiding.

5/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Ik ben super tevreden met de les pedicure branche in verband met dat ik van mezelf ook veel voeten problemen heb en ik achter veel dingen bent gekomen o.a de zenuwen die ernaartoe leiden allemaal via deze opleiding geleerd.

5/5
Nagelstyling met Gel

Het is allemaal heel duidelijk en overzichtelijk. Ik vindt het ook erg prettig dat je goed wordt begeleid met alles.

4/5
Jongerencoach

Alles is netjes en duidelijk uitgelegd. Vragen worden snel beantwoord en je krijgt goede feedback en motivatie bij het inleveren van de opdrachten.

3/5
Word 2019

Heb studie met hulp maar kan niet de leraar mailen. Alleen bij het huiswerk. En moet soms dagen wachten tot het huiswerk nagekeken wordt

4/5
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

Het is een duidelijke training, toch zou er af en toe een video uitleg bij mogen zijn over sommige theorie

4/5
Portugees voor Beginners

Ik vind de opzet van de lessen leuk en ik krijg heel snel mijn huiswerk terug wat ik heel fijn vind.

5/5
Russisch voor Beginners

Opbouw van de lessen is goed te volgen, goede uitspraak voorbeelden worden gegeven, grammatica in kleine stapjes.

3/5
Lightroom

Er zitten wat technische mankementen in de cursus. Het duurt dan een tijdje voor dit verholpen is. Ik heb hierover gemaild maar helaas geen reactie ontvangen.

5/5
Grafisch Vormgever

De instructies zijn duidelijk, af en toe is het nog wel een beetje zoeken, met meer screenshots zou het nog duidelijker zijn. Huiswerk is snel nagekeken, feedback zou nog wat uitgebreider mogen, zodat echt duidelijk is waar de verbeterpunten liggen, maar over all ben ik er erg blij mee; de cursus is praktisch en goed opgebouwd.

5/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Fijne docent , huiswerk is snel nagekeken.

5/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Korte lessen, en daarom heel overzichtelijk, met duidelijke uitleg. Ik heb gekozen voor huiswerkbegeleiding, deels als stok achter de deur. Het huiswerk wordt altijd heel snel nagekeken, meestal komt het binnen 1 a 2 uur gecorrigeerd terug!

5/5
Persoonlijke Effectiviteit

Fijne, korte hoofdstukken met duidelijke thema's. Dat je zowel via het computerscherm als in de map de informatie kunt lezen, is fijn: schermtijd beperken is een van mijn doelen en ik merk dat ik beter geconcentreerd lees vanaf papier. De feedback op een huiswerkopdracht is opbouwend, motiverend en verdiepend. En wat is het leuk om bericht te krijgen dat er een nieuwe beoordeling klaar staat! Een hele fijne cursus, die me meer inzichten geeft in wie ik ben en wie ik wil zijn!

5/5
Speltherapie

De opleidingen en cursussen zijn duidelijk beschreven! Huiswerk wat men instuurt wordt snel nagekeken en beoordeeld en voorzien van feedback! Dat is enorm fijn ! Ik zelf heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd : kindercoach- lifecoach- pedagogiek/opvoedkunde en alle waren heel duidelijk geformuleerd!

5/5
Nederlandse Gebarentaal

Ik leer ontzettend veel en snel. Het leren op mijn eigen tempo bevalt me heel goed! Erg tevreden

4/5
Psychologie van Hoogbegaafdheid

De opleiding was heel interessant en leerzaam. Helaas helemaal geen feedback van de docent ontvangen. Ook wanneer je zelf geen vragen hebt is het leuk om een keer een bericht van de docent te ontvangen. Ik voelde mij nu echt een nummertje.

4/5
Vwo Biologie

Momenteel volg ik de opleiding vwo biologie. Dit bevalt mij heel erg! Het is overzichtelijk en de boeken die je er bij krijgt zijn al een soort van samengevat. Persoonlijk had ik iets meer filmpjes erbij willen zien op de website maar deze zijn ook goed te vinden op bijvoorbeeld YouTube (: wanneer het examen is kan je vragen aan je docent

5/5
Portugees voor Beginners

Tot nu toe erg tevreden! Goede uitleg, veel informatie en altijd een terugkoppeling vanuit de docent. Ik schiet er echt wat mee op, ik merk dat ik meer versta en meer kan spreken in een korte tijd. Top!

5/5
Planner Wegtransport

Goed en duidelijk materiaal

5/5
Medewerker Administratiekantoor

Het is een hele leerzame studie, met goede uitleg . en het word snel nagekeken. Ik vind dat het goed is opgezet en uitgebreid .

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

De cursus is goed leesbaar en leerzaam. Docent Gerda is echt heel fijn en geeft fijne feedback.

5/5
Algemene Natuurwetenschappen

heel interessant, je wordt gedwongen goed over allerlei zaken na te denken.

5/5
JavaScript & jQuery

Goed lesmateriaal en uitstekende begeleiding.

4/5
Speltherapie

Ik ben tevreden over de docent, is snel met haar reactie en haar complimenten werken nog meer motiverend. Ik ben al gemotiveerd, over het materiaal ben ik ook tevreden: diepgaand en toch goed lesbaar.

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

Het is een interessante opleiding.

3/5
Planner Wegtransport

Het is een leuke interessante cursus. Soms zijn de vragen alleen niet heel duidelijk geformuleerd. En merk nu als ik vragen heb over de antwoorden dat de docent mij er niet zomaar mee kan helpen met uitleg.

3/5
Gitaar

Ik had niet verwacht dat de cursus vrijwel geheel gebaseerd was op het spelen van noten, en dus niet of misschien pas veel later, op het spelen van akkoorden. Omdat ik geen noten kan lezen, is dit voor mij extra moeilijk. Ik zou adviseren dit duidelijk in de brochure of in de informatie van de cursus aan te geven. Persoonlijk had ik er de voorkeur aangegeven om enkel met akkoorden te beginnen.

4/5
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

zeer goed, vooral als de eerste keer je onvoldoende heb dat je nog een 2 keer kan maken ,zo leer je ook beter

4/5
Webdesign

Goede opbouw in de lessen met duidelijke instructievideo's. Ik ervaar de opleiding best wel als pittig.

4/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Ik ben in januari begonnen met de opleiding. Tot nu toe is het een interessante opleiding en is het goed te doen naast mijn huidige werk en gezin

5/5
Vakdiploma Drogist

Fijne opzet van programma. Snel nakijken van huiswerk. Zowel digitaal als de papieren versie zijn gemakkelijk in gebruik. Mvg ***

4/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Ontzettend mooie combinatie tussen zelfstudie en gezamenlijke praktijkdagen.

4/5
Dierenverzorging

Leuke informatie. Soms wel een beetje oppervlakkig. De huiswerkvragen zijn soms wat lastig geformuleerd. Voor de rest erg leuk om te doen!

5/5
Receptioniste/Telefoniste

Ik vind het alles heel netjes en goed geregeld duidelijke mappen 👍🏼👍🏼 1ding vind ik beter kunnen : dat als je voor hulp gekozen hebt dat je ook een leerkracht iets moet kunnen vragen zonder dat je een les in hoeft te sturen. Dan zou het helemaal top zijn

4/5
Office 2019

Prima instituut en zaken goed geregeld

5/5
Antiek en Oude Kunst

Leuke en interessante cursus.

4/5
Latijn

Goede, uitgebreide cursus, goede docent die razendsnel nakijkt. Ik vind de cursus wel pittig en om die reden denk ik niet dat deze echt geschikt is voor mensen zonder enige vooropleiding zoals dit op de website wordt vermeld.

5/5
Debiteurenbeheer

De cursus vind ik tot nu toe heel leerrijk, interessant en ook een goede lijddraad voor de werkzaamheden bij mij aan het werk. De lessen zijn ook te begrijpen. De opdrachten zijn ook makkelijk en begrijpelijk. Ook de docent is vriendelijk. Hij corrigeert de opdrachten ook goed.

5/5
Basisopleiding Doktersassistent

Overzichtelijk, duidelijk. Heel snel respons van docenten. Klantenservice klantvriendelijk. Ik ben heel tevreden met NHA.!!!!

4/5
Kind & Voeding

Ik moet nog examen doen, maar met een gemiddeld eindcijfer van 9.5 moet ik het halen. Anders ga ik klagen/klacht indienen.

4/5
Vwo Natuurkunde

Meer video ondersteuning bij de leerstof zou ik fijn vinden.

5/5
Vwo Aardrijkskunde

Duidelijk

4/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Is het een idee om een introductie video van de opleiding te maken? Het zou ons helpen bij het opstarten van de opleiding. Een filmpje waarin door iemand vertelt wordt hoe je de opleiding start, het inleveren van je huiswerk, waar je naartoe kan met je vragen, hoe plaza werkt en het belangrijkste, waar je start. Nu moet je eerst heel plaza rond, klik je op alle mogelijke buttons en kom je er wel achter maar vergt tijd. Ik weet dat het een online opleiding is, toch mis ik iets van klassikaal les, al is het online. De lessen zelf zijn goed te doen.

5/5
Jongerencoach

Duidelijk studiemateriaal. Goede uitleg en goed te volgen. Ook bij een vraag krijg je snel antwoord ook van de service afdeling. Een studie waar je niet tegenop ziet en je erg door gemotiveerd raakt.

4/5
Vakdiploma Drogist

Snelle reactie van docent. Duidelijke leerstof maar je moet er echt goed voor gaan zitten anders lukt je het niet om te onthouden, heel veel tekst.

4/5
Photoshop

Ik ben nog maar bij les 3, dus heel inhoudelijk kan ik niet antwoord geven. Maar tot nu toe vind ik het heel fijn dat alles superoverzichtelijk en gestructureerd is. Ik heb eerder een cursus bij Laudius geprobeerd te volgen, maar dat was ontzettend chaotisch en ongestructureerd, en het lukte me daardoor niet om door de stof heen te komen. Bij deze cursus Photoshop lukt dat prima. Ook een fijne docent en handig dat je af en toe er aan herinnerd wordt met e-mail meldingen om verder te gaan.

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Snelle feedback en prettige leerstof

4/5
Seksuologie

Een leuke en voldoende serieuze kennismaking met de wetenschap seksuologie. Ook niet meer dan dat. De inhoud leest prima (schrijfstijl, lesopbouw, niveau) en is beslist voldoende interessant qua onderwerpen. Verbeteringspunten zijn wat mij betreft de vragen die er staan om te kijken of je de lessen hebt begrepen (deze zijn soms ronduit vreemd opgesteld en wel al te makkelijk). De gehele cursus had ook nog wel iets uitgebreider gemogen. Ook de aansluiting naar de praktijk (coaches, relatietherapeuten, vertrouwenspersonen) vond ik nog wel wat ontbreken. Maar t is een leuke curus, heb de stof al 1x goed doorgelezen en doe het tweede maal met huiswerk maken erbij.

4/5
Fietsenmaker

Stap gewijd kom je veel te weten over de fiets. Contactmomenten met de docent zijn vrij gering. Een maal per les en dus geen gelegenheid om meerdere vragen te stellen Danwel reactie te geven n.a.v. een antwoord. Er staan vrijwel spelvouten in de lesstof

5/5
Piano

Prima begeleiding bij de cursus. Duidelijke lesstof.

3/5
Chinees voor Beginners + Gevorderden

Ik vind de cursus erg beknopt. Te weinig uitleg over grammaticale onderwerpen en uitzonderingen. De docent geeft op helft van de vragen niet eens een antwoord waardoor je alles maar via internet moet gaan opzoeken. Voor zo veel geld had ik meer verwacht en zeker meer van de docent.

4/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Duidelijke en leuke opleiding! Is goed te doen naast een baan of druk gezin.

4/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Mijn ervaring met de cursus is voldoende, hele fijne ervaring met de docent, het huiswerk word snel nagekeken en als je dan een goed cijfer hebt geeft dat weer extra energie om door te gaan.

5/5
Nederlands voor Anderstaligen

Ik geniet echt van de leermethode

5/5
Particulier Onderzoeker / Detective

De lesstof is duidelijk. Het huiswerk is pittig maar goed te doen.

3/5
Office 2019

Ik vond de cursus relatief eenvoudig en de opdrachten makkelijk uitvoerbaar. Ik heb de opleiding in minder dan de opgegeven tijd afgerond. Natuurlijk hielp het dat ik Word en Excel al redelijk onder de knie heb, van de onderdelen Acces en Outlook en OneNote hadden wat mij betreft wel dieper uitgespit mogen worden

5/5
Vwo Engels

De cursus/ opleiding is goed en duidelijk uitgelegd, en bij de huiswerk snel nagekeken en als je vragen hebt krijg je daar goed en duidelijk reactie op.

3/5
Loopbaancoach

Opleiding is oké, maar zou het wenselijk vinden als gewacht wordt met een enquête tot na de opleiding.

4/5
Aquarelleren

Ik leer veel van de cursusstof, de docent is heel snel met nakijken van het huiswerk. Dat is erg fijn en motiverend. Ik merk vooruitgang in mijn werk. Ik ga er nog veel plezier aan deze cursus beleven.

4/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Het leerboek en de opgaven zijn goed te volgen. Ook de website spreekt voor zich.

5/5
Nederlandse Gebarentaal

Tot nu toe, vind ik de cursus informatief en de manier van communiceren spreekt ( gebaren) me aan. In de eigen tempo. Soms stuur ik elke week een les en als dat even niet gaat een week later. Ik leer in het weekend, omdat ik een drukke baan heb.

5/5
Commerciële Teksten Schrijven

Websites maken vind ik leuk! Een geweldige hobby, waar ik steeds dieper induik. Bij een website draait alles om communicatie, je kan immers niet zonder teksten. Hoe we dat het beste aanpakken wil ik dus heel graag leren! De cursus ‘Commerciële Teksten Schrijven’ is ontzettend uitgebreid. De oefeningen zijn zo op elkaar afgestemd dat eerdere stof steeds terugkomt. Hierdoor is elke les relevant, ook al lijkt het soms minder belangrijk. Deze cursus is met heel veel zorg in elkaar gezet, dat kan je merken. Mijn leraar is ook een topper! Altijd snel met nakijken en creatief met feedback! Op dit moment zit ik in les 11. Ik liep een beetje vast, maar hij wist me weer helemaal te motiveren!

4/5
Fitness Trainer A Basis

Een fijne, interessante cursus met heldere en enthousiaste toelichtingen door de docent

3/5
Genealogie (Stamboomkunde)

Ik vind dat er zaken voor verbetering vatbaar zijn. Daar staat tegen over dat ik, na jaren zelf onderzoek gedaan te hebben, WEL nieuwe dingen geleerd heb. Je bent nooit uitgeleerd wat genealogie betreft.

4/5
Imago Stylist

Ik ben nog niet zolang geleden gestart, maar ik voel tot nu toe veel vrijheid en tegelijkertijd begeleiding wanneer het nodig is. Plaza werkt ook erg goed.

5/5
Alles over de Hond

Ik vind het een leuke complete cursus en een gezellige leraar

4/5
Elektrotechniek

Ik ben tevreden over de inhoud van de cursus, maar mis het (intensievere) contact met de docent voor uitleg, voorbeelden en toelichting. Internet (YouTube) helpt mij hiermee om het juiste idee te krijgen bij de leerstof.

5/5
Callcentermedewerker

Ben super tevreden en enthousiast voor de volgende opleidingen die ik wil gaan volgen

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

De basisopleiding doktersassistente is erg leuk en leerzaam. Ik hoop dat er ook een vervolg opleiding komt, zodat je het hele diploma doktersassistente kan halen.

5/5
Nagelstyling met Acryl

Het zou misschien wel fijn zijn dat cursisten een oefenhand erbij krijgen om de nagel ook te vijlen want op de oefenvinger gaat dat niet echt ook niet met kneedgum en in eigen hand gaat dat niet echt . Voor de rest goeie leuke opleiding

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Tot nu toe bevalt de cursus prima, maar ben nog niet zolang geleden gestart. Duidelijk omschreven. Fijn dat er voorbeeld verhalen bijzitten. Zo leeft het meer en kan ik me goed verplaatsen

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Fijne persoonlijke begeleiding, duidelijk geschreven opdrachten en uitgeschreven lessen. De mogelijkheden op Plaza zijn erg handig!

5/5
Receptioniste/Telefoniste

Ontzettend leuke studie wat ik met plezier lees en leer.Huiswerk wordt ook snel nagekeken!

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

De opleiding, het materiaal, contact met NHA en docent gaan prima! Waar ik mij op verkeken heb, is het extra examengeld a € 224 euro (terwijl de opleiding zelf €550 bedraagt), waar een scriptie beoordeling bijhoort. Dit werd niet heel duidelijk (of heb ik iig niet opgemerkt) op de website van NHA. Als ik vantevoren had gezien dat de scriptie zo'n groot onderdeel zou zijn, had ik wellicht een andere opleiding gekozen. De opleiding bij NHA is puur ter uitbreiding van mijn CV. Ik heb al een goede basis opleiding. Het studeren bij NHA zelf verloopt tot nu toe heel goed. Duidelijk en snelle service.

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

De cursus op zichzelf lijkt goed opgesteld te zijn, de lessen zijn vrij duidelijk en goed gedocumenteerd. Vrijwel alles wat je nodig hebt is aanwezig.

4/5
Receptioniste/Telefoniste

Leerzaam, snel antwoord van docent, huiswerk wordt snel nagekeken, leren op eigen tempo zowel digitaal als op papier en duidelijke uitleg.

5/5
Leefstijlcoach

Duidelijk

5/5
Havo Wiskunde B

Goed te volgen. Ik verwachte beeld materiaal erbij, maar je krijgt twee grote mappen waarin alle stof staan beschreven. Hierdoor moet ik af en toe YouTube raadplegen om wat ingewikkelder stof te begrijpen.