Menu
Bellen
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Frans voor beginners

Alles heel duidelijk

5/5
Dieren-EHBO

Ik had al keer andere cursus via NHA en nu deze , de service is goed altijd vriendelijke telefonisten die helpen bij vragen. Ik vind t werken via plaza geweldig en heel makkelijk duidelijke website ,de multomap is mooi en duidelijk alhoewel ik ook een boekvorm mis zodat ik t makkelijker kan lezen als je het in je hand kan houden, verder goed overzichtelijk en heel fijn de oefenvragen. Ik ben heel tevreden over NHA,, nu hopen dat ik de cursus goed afrond met examen.

5/5
Kwaliteitsmanagement

Prima cursus, duidelijk en met voldoende diepgang.

5/5
Excel 2016

I am very satisfied with this course. I needed to fresh-up my excel knowledge and also to extend it so I could work more effective at my new position. This course is just giving that. Excellent! The lessons are build up logically, it is easy to follow it as home-study.

5/5
Computerboekhouden met Exact Online

Ik ben heel content met de cursus online boekhouding. Het is goed te volgen en krijg goede feedback van de leraar.

5/5
Kinderpsychologie

Geschikt voor een ieder die zich wil verdiepen.

5/5
Reiki

De cursus is super interessant en ontzetten duidelijk qua opzet. Ik beleef hier intens veel plezier aan

4/5
Buitengewoon opsporingsambtenaar

Duidelijke uitleg en snelle reacties van docent

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Het produkt is goed. Wel vreemd dat ik als leerling zoveel fouten in de les vind en ik ben pas bij les 7. Ik heb een huiswerk docent. Als ik een lange vraag heb kan ik die niet stellen. Ik mag een beperkt aantal woorden invoeren als ik mijn huiswerk inlevert. Ik had veel meer verwacht van een docent. Ook dat hun Nederlands goed zou zijn zodat ik de uitleg goed zou snappen. Na dit nu te weten had ik het liever ergens anders gedaan. Verder lijkt de stof goed. Ik moet er minimaal 1 uur per dag voor uittrekken.

4/5
PDB compleet

Duidelijke opbouw in de lessen. Snelle reactie van docent op ingestuurd huiswerk. Er wordt aangegeven dat je deze opleiding kunt doen zonder vooropleiding maar dat zou ik niet aanraden. Ik ben blij dat ik al basiskennis boekhouden heb

4/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

Ben met de opleiding bezig en beviel mij tot nu toe uitstekend

5/5
Hongaars voor beginners

Hongaars voor beginners Mooie cursus - schriftelijk werk insturen duurde lang / 14 dagen Ik zou graag het werk schriftelijk In willen blijven sturen. Dit zal vermoedelijk als ik zover ben digitaal worden - ( daar ben ik niet zo goed in ) Het is bewezen door het huiswerk schriftelijk te maken het beter in het brein opgenomen wordt.

5/5
Praktische psychologie

Praktische psychologie is mij beter bevallen dan ik had gedacht. De lessen zijn overzichtelijk en de docent reageert snel op de huiswerk en geeft de nodige advies en informatie, de ondersteuning is zeer goed. TOP!

5/5
Eigen Webshop Starten

Opleiding is duidelijk en goed te maken!

5/5
Marketing Manager

Tot nu toe goed. Duidelijk les materiaal Goede begeleiding

3/5
Populaire Autotechniek

De lesstof wordt duidelijk uitgelegd maar is hier en daar wat verouderd. Ook mis ik realistische afbeeldingen en eventueel ondersteuning door video’s bij de cursus populaire autotechniek. Verder valt de tablet erg tegen, deze is erg traag.

4/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Prima cursus, voldoende informatie. Wel met ouderwetse voorbeelden. Docent heeft meestal dezelfde dag het huiswerk aal nagekeken, top!

4/5
Schuldhulpverlening

Prima opbouw van de cursus, feedback van de docent waar ik wat mee kan. Belangrijk is dat de info up to date is. De eerste paar lessen las ik meerdere aspecten rondom regelgeving die in de praktijk al gewijzigd waren. Door mijn huidige werk weet ik dat, deed ik dit werk niet dan had ik de theorie "voor waar" aangenomen.

5/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Ik ben pas net bezig maar de documentatie is goed en het huiswerk wordt snel nagekeken met een goede feedback. Het doet mij goed om even weer de basis Nederlands door te nemen en minder te twijfelen bij het opstellen van een mail of brief. Verder is het prettig om je eigen tijd in te delen en te studeren wanneer het mij uitkomt.

4/5
Voedingsleer

Ik ben er tevreden over huiswerkopgaven krijg je gauw terug

3/5
Vwo natuurkunde

Sommige vragen zijn erg raar verwoord, waardoor het niet helemaal duidelijk is wat er bedoeld wordt.

4/5
Logistiek Teamleider

Interessante en leerzame lessen

5/5
Life Coach

Interessante cursus en fijne docenten.

5/5
PDB certificaat Kostencalculatie

goede cursus

4/5
Voedingsleer

Frisse layout, goed en duidelijk weergegeven informatie, snelle respons van de leeraar. Beetje outdated met betreft de vraagstelling van het curriculum. Tot nu toe zeer treveden met product.

4/5
Spaans voor gevorderden

De opbouw van de lessen werkt heel fijn.

5/5
Receptionist(e) / Telefonist(e)

Overzichtelijk opgebouwd, en makkelijk te lezen. Goede uitleg van nagekeken huiswerk.

5/5
Verkoop in de drogisterij

Fijne lessen. Makkelijk te volgen

5/5
Uitvaartverzorger

Alles is compleet , duidelijk aangegeven in de les materiaal

4/5
Lean Management

Heldere lessen en een duidelijke weg door de stof heen.

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

De lessen zijn niet moeilijk te begrijpen. En je kan rustig je lessen opnieuw herhalen

4/5
Assistent(e) Manager zonder Engels

Ik heb 1 module afgerond en tot dusver bevalt het goed. Huiswerk snel nagelen.

4/5
Spaans voor beginners

Net begonnen maar opzet is heel praktisch. Stap voor stap de noodzakelijke communicatie mogelijkheden. Vergt veel aandacht voor accent en leestekens.

5/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Leuke leerzame curcus. Snelle correctie van docent. Nog steeds blij met mijn studiekeuze.

5/5
Alles over de Hond

Ben pas net begonnen met de cursus maar tot nu toe erg tevreden ermee en goes overzichtelijk

5/5
Medisch Secretaresse

Duidelijke stof, oefenopdrachten tussendoor wat prettig is. Huiswerk wordt snel nagekeken wat heel fijn is.

4/5
Online Marketing

Studiebegeleiding door de docent is prima - goede, aanvullende opmerkingen bij het gemaakte huiswerk, en reageert altijd snel. De studieliteratuur is veelomvattend en geeft een goed totaalbeeld van het werkveld. Wel springt de auteur van tijd tot tijd van de hak op de tak binnen een hoofdstuk. Dat maakt het soms lastig om de "rode draad" in de leerstof vast te houden. De leerstof-aanvullingen in de ordner vind ik vaak tamelijk mager van inhoud en voegt m.i. zeer weinig toe. (NB ik ben op de helft van de cursus) Prettig is natuurlijk wel dat je in de ordner de antwoorden vindt op de oefenvragen; dat maakt het makkelijker om jezelf te controleren en corrigeren. Prijs-kwaliteitverhouding vind ik uitstekend voor deze cursus.

4/5
Receptionist(e) / Telefonist(e)

Tot nu toe bevalt het prima Krijg snel mijn cijfers terug Ben erg tevreden

5/5
Spaans voor beginners

Ik ben zeer tevreden over de opbouw van de lessen. Overzichtelijk en begrijpelijk. ik zou niets weten om het product te verbeteren, voor mij is bijna alles duidelijk. Mijn docente is zeer streng, maar daar ben ik heel blij mee, want daardoor controleer ik mijn huiswerk dubbel, voordat ik het opstuur.

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Fantastische opleiding en de service is ook goed. Ik heb geen klachten. Ga zo door.

5/5
Fotografie

Ik ben heel blij met mijn cursus. Het is makkelijk te lezen, en te begrijpen. De opdrachten zijn erg leuk. Alles wordt ook netjes geleverd, en erg duidelijk. Heb je hulp nodig en of vragen, wordt je gelijk geholpen. Erg fijn allemaal.ik ben erg tevreden. ***

4/5
Life Coach

Goed

5/5
Kindercoach

Ik ben nog steeds bezig en de opleiding laat mij vaak Mn hersenen pijnigen. Wat ik heel fijn vind, di was en is ook mijn uitdaging. Ik leer heel veel en de teksten zijn goed onderbouwd. Ik vind het fijn dat de docent ook feed back geeft. Dat zijn nl de zaken waarin ik leer.

4/5
Thuiskapper

Een erg uitgebreid pakket met fijne, complete materialen, duidelijke filmpjes en uitgebreide stof.

5/5
Vwo wiskunde A

Heel fijn op eigen tempo.

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

het product bevalt me heel goed. fijn dat het digitaal als op papier is. via mijn eigen account is alles heel overzichtelijk. zeer tevreden!

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen extra uitgebreid

Lessen zijn duidelijk in de uitleg. Mis alleen bij het maken van de kleding stukken de berekening voor hoeveel stof je nodig hebt.

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Het bevalt prima ik zit in les 8 en hoop wel dat ik meer ga leren over fotograferen dat mis ik nog. Er zit af en toe een verschil in de vragen online en het inlever blad dat is verwarrend

5/5
Basiskennis Loonadministratie

Heel veel ondersteuning en hulp van de begeleidend docent, voor maar weinig geld. Geen moment spijt gehad van mijn studie.

4/5
Populaire Autotechniek

Het leermateriaal is helder en duidelijk. Enkel de illustraties zouden wat scherper kunnen. Voor de rest geen opmerkingen.

4/5
Kindercoach

Leuke/interessante onderwerpen en de huiswerkopdrachten worden steeds snel beoordeeld. Erg fijn!

4/5
Logistiek Management

Cursus is op goed, alleen wordt vooraf gezegd at er nauw contact is met de docent dit blijkt beperkt daar je alleen bij het versturen van het huiswerk enkele zinnen kunt schrijven verder is er geen contact mogelijk

5/5
Dierenartsassistent

Product is goed opgebouwd en makkelijk leesbaar. De opdrachten helpen met de structuur

5/5
Life Coach

Ik ben erg tevreden over de professionaliteit van de NHA. Overzichtelijke structuur in de cursus en hoewel ik net ben begonnen toch het gevoel dat ik er goed aan heb gedaan om juist voor deze cursus te kiezen.

4/5
Vwo rekenvaardigheid 3F

Het is een goede duidelijke opzet, echter de oefenopgaven hebben zo af en toe foutjes. Dat is vervelend maar maakt je gelijk ook alert.

4/5
Houder administratie-kantoor

De cursus is erg overzichtelijk en duidelijk.

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Ik vind het erg fijn om zowel online als offline te kunnen studeren. Wat ik alleen mis, is dat de lessen niet per boekje zijn gemaakt. Voor mij zou dat makkelijker zijn, boekje uit de map en hup, studeren. Nu zit ik met een zware map op schoot of losse vellen die steeds opwaaien als ik even lekker buiten zit.

3/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Er is maar een beperkt aantal posities om een bericht aan de docent kwijt te kunnen De stof in de lessen sluit niet helemaal lekker aan bij de opdrachten. Soms worden in een les begrippen gebruikt die pas in latere lessen aan de orde komen. Er zitten m.i. te veel tekstfouten / foute verwijzingen in de lessen. Zie bv de kopjes boven de voorbeelden in les 2, blz. 5, 6 en 7 en de verwijzingen in de tabel op blz. 15 van les 3. Het contact met studiegenoten had ik me anders voorgesteld, meer als een soort forum waarop de diverse zaken besproken kunnen worden i.p.v. een op een contacten.

4/5
Bedrijfskunde met Leiderschap

Ik ben nu 6 weken bezig en dit is goed te doen. Leraar kijkt snel na dat is heel fijn. Ik vind wel de mogelijkheid om geen excel bestand te uploaden onhandig. Voor een opdracht moest een planning maken en in word is dat veel minder mooi.

4/5
Schuldhulpverlening

Ik ben tevreden met het product, maar zonder een docent kan je deze cursus niet doen. Ook is het niveau hoger dan ik dacht en jullie promotie van, iedereen kan dit doen zonder een vooropleiding klopt niet. dus ik als ik jullie was zou ik hier kritisch naar gaan kijken.

5/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Super leuke opleiding!! Fijne docenten die goede uitleg geven!! Helemaal top!!

5/5
Sociale Hygiëne

Duidelijk en goede opleiding.

5/5
Medewerker Personeelszaken

Ik vind de cursus/opleiding goed te doen. Duidelijk lesmateriaal. De huiswerkopdrachten zijn soms wel pittig, maar ik hou wel van een uitdaging. Als je dan een hoog cijfer haalt, weet je dat je de lesstof beheerst! Het huiswerk wordt snel nagekeken, dus je kunt snel verder met de volgende les.

4/5
Gitaar

Om een duidelijk beeld te geven van hoe je de gitaar moet vasthouden, en vooral ook de linkerhand plaatsen, lijkt het mij goed om ook gebruik te maken van videobeelden. Een foto is niet altijd even duidelijk.

5/5
Schoonheidsspecialiste Branchediploma

Het bevalt erg goed.

4/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Het was even uitpuzzelen waar te beginnen na 27jr uit de schoolbanken,maar daarna gaat het eigenlijk goed net opgaven maken en opsturen..Het leesmateriaal goed duidelijk te lezen . ***

3/5
Basisopleiding Verzorgende-IG

Goed en duidelijk👍

5/5
Evenementen Organisator

Duidelijk en leerzaam. Zowel als digitaal ..heb er veel aan wat ik toe kan passen in mn huidige situatie

3/5
Financieel Administratief Medewerker

Wat minpuntjes: vind helaas dat er in de huiswerk vragen veel dingen worden gevraagd die niet van te voren in de lesstof worden besproken denk aan moeilijke woorden bijv. Of posten die je niet kent. Het zou fijner zijn als de woorden eerst uitgelegd werden scheelt een hoop google werk. Ook 4 tot 6 uur per les red je niet! Geen voor opleiding nodig ben ik het ook niet helemaal eens. Als je echt niks vanaf weet kom je best moeilijk door de stof heen. Ook worden er journaalposten gemaakt van 2011 of 2014, btw 6% wat vanaf vorig jaar al bekend is 9% te worden. (Wat opzich niet uitmaakt want de theorie blijft hetzelfde) maar door alleen het jaartal te veranderen lijkt het niet op een verouderde opleiding. Huiswerk opgaven moeten gemaakt worden in word wat ook veel tijd kost om elk bedrag op een rekenmachine te berekenen. Pluspunten: Verder staat alle tekst wel goed en duidelijk uitgelegd met veel voorbeelden! Huiswerk bladen staan klaar scheelt hoop tabellen maken! Zou alleen in excel een stuk sneller gaan met uitrekenen. Huiswerk word snel nagekeken en ook met antwoorden bij de fouten!

5/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

Een goede lesstof, met duidelijke en inhoudelijke tekst. Makkelijke maar uitgebreide site waar je veel mee kan. En niet duur!

4/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Cursus bestaat uit duidelijke uitleg bij elk hoofdstuk. Een minpunt is het maken van de opgave. Dit vergt heel veel tijd, vooral omdat dit in een Worddocument moet!!! Eerst het opgaveformulier al niet te vinden op de site, daarom zelf in Excel gemaakt en dit werd afgekeurd! Tip, huiswerk in Excel bestanden voorbereiden, zodat je niet steeds je rekenmachine moet pakken. Dit werkt veel sneller en krijg je meer plezier aan de cursus!

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

Super leuke opleiding wat me enorm leergierig maakt. Elke dag heb ik er onwijs veel zin in om er weer wat aan te doen. Aanrader!

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Ik vind het een hele leuke cursus om te volgen. De lesstof is heel duidelijk om te volgen. De lerares is heel vriendelijk en de aandachtspunten die ze geeft op je huiswerk zijn vriendelijk en opbouwend. Ik heb geen enkel commentaar of kritiek op de cursus.

4/5
Eigen Webshop Starten

Duidelijke leerstof goede begeleiding

5/5
Middle Management

Ik ben nu bijna op de helft van de opleiding en ik vind het erg prettig hoe de lesstof is samengesteld, erg duidelijk, goede voorbeelden, soms wat lang, maar niet vervelend. Ik ben inmiddels al een wandelend reclame bord voor NHA in mijn omgeving , geef bij iedereen aan die ook maar overweegt om een opleiding te gaan volgen, dat zij dit zeker bij NHA moeten doen.

4/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Het oefen- en lesmateriaal werd snel geleverd. Ik vind het erg fijn dat er elke maand nieuwe lessen opgestuurd worden, zo blijf je nieuwsgierig naar de nieuwe lessen en houd ik makkelijker overzicht over wat ik moet doen. De reacties op het huiswerk zijn goed, ik kan iets met de tips.

5/5
Mindfulness

Ik vind het een hele interessante opleiding en ben er met veel plezier mee bezig.

4/5
Vrij Tekenen

Product is prima, begeleiding ook. Ik mis de mogelijkheid om even te kunnen mailen met de docent. Je kan alleen bij t indienen van t huiswerk iets vertellen. Hierdoor kan je niet tot verdieping komen

3/5
Manicure

De technieken worden duidelijk beschreven maar ik had meer verschillende technieken (en wat diepere kennis) verwacht. Verder vind ik het wel heel erge reclame voor een bepaald merk producten. Had van mij een stuk generieker gemogen.

4/5
Kunstgeschiedenis

Het is interessant voor beginners. Ik heb er veel plezier aan tot nu toe.

5/5
Fit en Gezond Leven

De studie was supersnel in huis, de docenten zijn zéér behulpzaam en altijd bereid om antwoord te geven op vragen die je hebt die indirect met de lesstof te maken hebben!

5/5
Engels voor beginners

Ik ben sinds kort begonnen met deze beginners- Cursus Engels en tot nu toe bevalt het prima heb al 5 keer huiswerk ingeleverd en 4 zijn er al nagekeken je krijgt goede begeleiding ik kan al een beetje meer Engels dan ik al kon ik heb zelfs mijn dochter vandaag in het Engels gefeliciteerd ik ga er zeker mee door

3/5
Dreamweaver CS6

De cursus bevalt vrij goed. Het is begrijpelijk, maar wel een nadeel dat het materiaal niet aansluit bij de huidige softwareversie. Hierdoor ben ik soms veel aan het zoeken. De huiswerkopdracht is niet altijd duidelijk omschreven en ik wist in eerste instantie ook niet waar ik de feedback van de docente kon vinden, hiervoor heb ik moeten bellen.

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Ik ben zeer tevreden over met name de optie digitale leeromgeving. Wat het product nog beter kan maken, is wat mij betreft audio opnames bij de vervoegingen van de werkwoorden estar en ser. Die heb ik in les 3 en 4 geleerd maar ik weet niet helemaal zeker of ik de woorden goed uitspreek. Spreek ik tu uit zoals wij (dus tuu)of als toe. Inmiddels weet ik dat wel maar ik zou het fijner vinden als dat ook in de digitale omgeving zou staan. Voor de rest een prima crs👍

4/5
Life Coach

Duidelijke lessen. Goede informatie. Ik ben tevreden over mijn cijfers, maar enige feedback op het geleverde werk zou ik ook fijn vinden, zodat ik mijn opdrachten nog beter kan maken.

4/5
Engels voor beginners

Eerste ervaring is goed. Lessen goed te volgen. Uitleg is duidelijk .Digitaal lessysteem werkt goed.

5/5
Excel 2016

De uitleg is duidelijk. Voorbeelden zijn goed.

4/5
Dieren-EHBO

Ik ben net begonnen met deze cursus, in vind het een makkelijke manier om alles te doen. je kan op je eigen snelheid alles doen.

5/5
Office 2016

Ik vond het een leuke, duidelijke cursus. Ik heb er voor gekozen om deze cursus met hulp te doen. Ik heb van mijn docent, goede duidelijke uitleg gekregen en nog extra tips. Super fijn. Verder is het fijn dat je de cursus op je eigen tempo kunt doen. Binnen een maand had ik de cursus afgerond.

5/5
Computerboekhouden met Exact Online

Prima begeleiding, goede feedback op de opdrachten. Snel nagekeken huiswerk en duidelijke lesstof.

4/5
Basisvaardigheden Horeca

Snelle levering, duidelijke lessen. Docent reageert snel.

4/5
Yoga

bij de aanvraag kreeg ik snel 4 lessen , ik ben enthousiast wou dus de rest ook snel om me studie tempo hoog te houden . Dit ging heel moeilijk en langzaam 14 dagen proef toen de betaling en daarna pas de rest van de cursus. Dit kan dus een stuk beter! personeel bedacht zie van de 14 dagen af en voordat ze me rekening nagekeken hadden 2 verschillende banken duurde ook langzaam . De digitale leer omgeving is even wennen en zoeken maar dat vindt ze weg . Nu ben ik op een kwart van de studie en gaat alles perfect top en prima

5/5
Cateraar

Huiswerk snel nagekeken en goede feedback waar je echt wat aan hebt, studie prima te doen met 2 banen, mantelzorg, huishouding en sollicitatiepicht.

4/5
Kunstgeschiedenis

Het is overzichtelijk. De papieren uitgave is ook erg prettig in vergelijk met alleen digitaal. De keuze voor gebruik van beide is fijn. Daarnaast is het contact met de leerbegeleider snel en prettig. Aandachtspunt voor deze studie is de opbouw. Deze begint met wat droge stof. Mogelijk dat dat op een later moment kan komen in de studie

4/5
Nail Art

Erg tevreden over de cursus en de materialen die er bij zitten

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Voor mij is het vrij eenvoudig om mijn kennis Frans weer op te frissen en hopelijk ook weer in praktijk te brengen.

4/5
Grafisch Vormgever

Ik heb meerdere cursussen gevolgd bij NHA en ik vind het super. Ik heb ook vrienden verteld en sommigen zouden op de website gaan. En ren nicht op Aruba heeft ook een cursus gevolgd. Dus NHA is top

4/5
Praktijkdiploma loonadministratie

Leerzame opleiding goed toepasbaar binnen de praktijk

5/5
Webdesign

goed zeer leerzaam

5/5
Engels voor gevorderden

Zeer tevreden over deze studie. Een erg overzichtelijke studie die zeker de moeite waard is. Ook omdat je een leraar hebt die je huiswerk beoordeeld. Als je er zelf voor 100 procent voor wil gaan, zou ik deze studie absoluut aanraden! Met vriendelijke groeten, Een zeer tevreden student

5/5
Nagelstyling met Acryl

Ik ben suped tevreden over de opleiding. Het is theoretisch heel goed. Alleen ik mis wel wat meer praktijk. Verder super tevreden!

5/5
Office 2010

office bevalt heel goed je leert er heel veel van

4/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Ik heb een cursus bijna afgerond en ik ben nu bezig met nieuwe cursus. Ik ben tevreden over de lesmateriaal . Goede service en snele antwoord van de docent

5/5
Digitaal Filmen en Videobewerking

Een zeer goede en voor een ieder te begrijpen cursus. De les wordt op een dusdanige manier uitgelegd dat de leerstof makkelijk is op te nemen en te begrijpen. Wat er verbeterd zou moeten worden is een aanpassing in de leerstof, namelijk: In de lessen hebben ze het nog over Pinnacle 12, terwijl ik al werkt met Pinnacle 22. Nou kan ik begrijpen dat het snel gaat in de ontwikkeling van de software, maar Pinnacle 12 dateert uit 2008 en de leerstof zou wel eens aangepast/herschreven kunnen worden naar een van de laatste versies. Voor de rest ben ik zèèr tevreden.

4/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

De boeken zijn goed, de map waar het huiswerk in staat zou duidelijker mogen. Weinig huiswerk en makkelijk in te sturen via de site of per post. Let wel op, het is een vooropleiding dus je hoeft niet alle stof te leren. Gratis tablet, prima voor de opleiding. Prima te doen allemaal.

4/5
Praktische psychologie

Ik ben nog maar bij les tien. Maar vind het vrij eenvoudig van opstelling. Een beetje uitgebreider op de zaken ingaan qua lesstof is denk ik wel prettig. Maar het blijft evengoed leuk om iets bij te leren.

3/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Leuke cursus. Goede uitleg. Zitten wel enkele fouten in de reader Nadeel is dat je geen individuele aanmerkingen krijgt van docent. Een cijfer zonder verdere toelichting.

4/5
Secretaresse

Duidelijk studiemateriaal

4/5
Certificaat Beveiliging C

De studie bevalt uitstekend. Duidelijk en begrijpbaar. De samenvatting per les deel vind ik minder.

5/5
Computerboekhouden met Exact Online

Ben heel tevreden over de cursus. Was ook snel geleverd. Sommige items zijn vervallen, bv in les 1 bij cursus exact on line is de helpfunctie niet meer van toepassing. Staat nog wel in de les. Soms ook staat er bewaren maar in de software staat er dan opslaan. Mogelijk is d ed software vernieuwd.

5/5
Mindfulness

Lesstof is overzichtelijk ingedeeld adhv een boek.De info map is uiterst compleet. De verwerking van het huiswerk is snel en betekenisvol.De melding van het behaalde cijfer komt direct per mail binnen.

5/5
Kindercoach

Goede uitleg Fijne begeleiding

4/5
Manicure

Duidelijk lesmateriaal....fijne producten om mee te werken

4/5
Medische Terminologie

Zeer duidelijke en uitgebreide cursus.

5/5
Chauffeurs-opleiding Goederen-vervoer (CCV)

Makkelijk om te leren door de goede omschrijvingen in de bijlagen ( boeken )

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Ik vind het erg interessant en duidelijk. Alles is stapsgewijs uitgelegd en met foto’s of tekeningen laten zien. Wat ik erg mis is een lijst met benodigdheden. Wat heb je per les ongeveer nodig aan stoffen of fournituren zodat dit na ontvangst van mijn onderwijs pakket een verrassing was en ik nu bijna wekelijks op zoek ben naar materialen.

5/5
Russisch voor beginners

Beste mensen, ik ben nog maar kortgeleden begonnen met deze cursus en het is niet de gemakkelijkste, al heb ik in vroegere tijden ook (Oud-)Grieks gestudeerd. Maar de uitvoering van het studiematertiaal is buitengewoon goed verzorgd. Soms zijn de (onderkast-)letters niet helemaal duidelijk (zie bv de voetnoot op les 3, pag.9). De teksten worden duidelijk uitgesproken. Ik ga weer aan de studie! Succes!

4/5
Excel 2016

Duidelijke overzichtelijke studie. Met uitgebreide voorbeelden.

5/5
Populaire Elektrotechniek

Is ervaring goed ook met de docent goede communicatie tussen docenten en cliënten

4/5
Pedicure branchediploma (voetverzorging)

Tot wat ik nu gedaan heb aan de opleiding is het heel fijn, snelle reacties van de leraren en anders krijg je netjes via je de mail hier bericht over! En de lessen zijn goed te doen, niet te kort maar ook niet te lang!

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Heel fijn en makkelijk te begrijpen product, dit is heel overzichtelijk opgezet. Soms komt de spraak en tekst niet overeen, maar die is niet storend. Een update ter zijnde tijd zal nodig zijn. Leraar is duidelijk in zijn op- en aanmerkingen en antwoord snel.

5/5
Excel 2016

Ik ben zeer tevreden over de cursus excel 2016. De lessen zijn zeer duidelijk omschreven en goed te doen ook voor iemand zoals ik die nog geen ervaring heeft met excel. Maar vooral ben ik tevereden met *** die mij hierin online begeleid. Ze helpt waarnodig. Kijkt mijn huiswerk snel na en geeft duidelijk uitleg waar ik iets “fout” doe en hoe dit beter zou kunne doen.

5/5
Bierbrevet

Het leren gaat gemakkelijk, de lessen zijn in eigen tijd en tempo te volgen. Het ingeleverde huiswerk wordt snel nagekeken en er staat goede feedback bij. Contact gehad met de helpdesk en dat verliep soepel.

5/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Interessante stof. Snelle reacties. Alleen qua vrijstellingen te streng. Doe nu allemaal stof die ik in een eerdere opleiding al gehad heb.

4/5
Thuiskapper

De cursus bevalt prima. Echter is er nogal wat gedoe over de betaling die vooraf gedaan is. Deze is nog steeds niet verrekend met de factuur. Ook nogal wat gedoe om het materiaal in een keer verstuurd te krijgen. Deze afhandeling zou wat soepeler mogen.

5/5
Kindercoach

Ik kan door nha mezelf blijven ontwikkelen naast een baan en een druk gezinsleven met 4 kinderen. Super blij en gemotiveerd 😁🍀

5/5
Basisopleiding Verzorgende-IG

Ben zeer tevreden, ik had een overstap gemaakt van LOI na NHA en NHA is veel beter en duidelijker

3/5
Kroatisch voor beginners

Ik mis goede uitleg, meer voorbeelden en oefenstof. Voor mij gaat het te snel. Vb in les 3 huiswerk over genetief. Misschien toch eerst een voorbeeld. Ook al het maken van zinnen in les 3 vind ik erg lastig. Ik doe langer over 1 les dan ik had gepland en dan heb ik nog iemand in huis die de taal spreekt

3/5
Illustratief Tekenen

Goede uitgebreide cursus. Graag nog meer technische uitleg en huiswerkopdrachten nog beter laten aansluiten bij het hoofdstuk.

4/5
Vwo Engels

Duidelijke lesstof, overzichtelijk. Heldere uitleg over wat er van je verwacht wordt. Na een vraag over het aanleveren van huiswerk, kreeg ik dezelfde dag nog reactie.

3/5
Accountmanager

Goed en overzichtelijk Minpunt dat er geen examen mogelijkheid bij nima is, dit stond bij aanvang niet vermeld . Na een vraag komt er geen reactie terug

4/5
Reisadviseur

De cursusmappen zien er goed uit en zeer logisch ingedeeld. Ook de ontvangen informatie over de cursus is zeer goed. De digitale leeromgeving is handig met name voor het indienen van het huiswerk. Ik moet wel bekennen dat er zeer veel tekstuele fouten staan in het cursus materiaal. Woorden weggelaten of zinnen niet compleet.

4/5
Management consultant

Ik ben nog maar net gestart met de cursus. De kwaliteit is goed tot op heden en de docent reageert relatief snel. Het is niet mogelijk om tekst te kopieren of in het venster te werken waardoor je zelf in Word de vragen over moet nemen en dit document steeds moet uploaden om te versturen. Volgens mij zou deze functionaliteit ook in het venster kunnen zitten om zo handelingen voor de cursist te voorkomen.

3/5
Medewerker Personeelszaken

Ik volg een opleiding medewerker personeelszaken. Dit bevalt mij erg goed, maar wat jullie nog toe zouden kunnen voegen om het leren gemakkelijker te maken is bijvoorbeeld een uitgebreide samenvatting per hoofdstuk met belangrijke punten die je moet weten voor het examen. Ik vind de samenvattingen erg bekrompen en er staat niet specifiek benoemt waar het hoofdstuk nou over gaat er wordt in een paar zinnen benoemt wat je geleerd hebt, bijvoorbeeld je hebt geleerd wat een dienstverband inhoud.Maar ik mis hier een korte herhaling waar het nou precies over ging, dus wat houd een dienstverband in en dit hier ook in benoemen. Ook mis ik proefexamens ter voorbereiding op het examen. Ik vind de opdrachten en de huiswerkopdrachten te weinig om mij goed te kunnen voorbereiden op het examen. Ik heb een 2tal proefexamens gedownload bij associate maar veel van de informatie die gevraagd wordt vind ik niet uitgebreid besproken in de lesstof of soms bijna niet. Als jullie dit nog zouden toevoegen zouden toevoegen, dan zou ik bij een vervolgstudie ook weer voor nha kiezen.

5/5
Webdesign

Ik volg de cursus Webdesign met hulp en alles is boven verwachting. Nu bij les 9 van de 40. Tot nu toe heel veel geleerd (meer dan verwacht) en hele aardige en snelle reacties op het ingezonden huiswerk!

5/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Mijn persoonlijke mening over de lesstof van de NHA, deze is zeer goed ik ben dan ook zeer tevreden. Het toegezonden lesmateriaal ziet er keurig uit en is prettig om te lezen. Ook de studie coach bevalt me erg goed. Zijn manier van nakijken en commentaar is positief opbouwend . Ook kwaliteit en prijs staat tot elkaar in verhouding. Kortom samengevat in één cijfer, 10. ***

5/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

De studie van 6 maanden is heel heel overzichtelijk in 6 onderwerpen met elk 4 hoofdstukken verdeeld. Dus elke week een hoofdstuk, dit maakt de studie voor mij goed te doen

4/5
NLP

Het product is zeer compleet.

4/5
Cateraar

Tot nu toe bevalt het goed. Krijg goeie tips van mijn leraar

3/5
MBA certificaat Bedrijfsadministratie

Je kunt studeren in je eigen tempo, aangepast op je gezinssituatie. Het vergt wel veel discipline, je hebt geen stok achter de deur om te gaan leren. De manier van vragen stellen vind ik niet prettig. Je moet alle vragen verzamelen en bij het inleveren van het huiswerk kun je ze pas mee-inleveren. Het kan dus een aantal dagen duren voor je antwoord krijgt. Op de website staat 'persoonlijke begeleiding' maar ik had daar andere verwachtingen van. In het boek staan erg veel spellings-, grammatica- en typfouten en fouten in de layout (verschuivingen van tekst bijvoorbeeld). Dat vind ik nogal storend. Het is wel prettig dat huiswerk door een persoon nagekeken en voorzien van toelichting op je fouten weer terug komt.

5/5
Schoonheidsspecialiste Branchediploma

Heel duidelijk en overzichtelijk. Netjes en mooi materiaal. Ik ben erg tevreden

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Ik ben zeer tevreden over het lesmateriaal. Het zijn goede en haalbare opgaven.

5/5
Basisopleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Super opleiding.. Doe het met veel plezier! Krijg snel antwoord terug van docent wat geweldig is!

4/5
Life Coach

Duidelijke lesstof en goede, bruikbare feedback van docent

4/5
SketchUp (3D tekenen)

De cursus ik makkelijk maar misschien iets te makkelijk. Ik had graag nog wat dieper op de stof in gegaan. De ontwerpen die je nu maakt blijven heel plat en ik zou willen leren hoe je daar kwaliteit aan kan geven zoals schaduwen of andere structuren dan alleen het standaard. Op 1 moment tussen een aantal lessen lijkt het alsof je herhaling doet. Er mag wat meer van de stof worden verteld grotere stappen.

4/5
Life Coach

Prettig leren, goede feedback op het ingezonden huiswerk. Ik ben zeer tevreden.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

De studie lijkt goed in elkaar gezet te zijn. Het materialenpakket is tevens erg professioneel, ondank een lek van een van de producten. Die heb ik overigens binnen een week vervangen gekregen. Plaza is een goed overzichtelijke leeromgeving en de docenten zijn betrokken om alle vragen te beantwoorden en advies te geven!

5/5
Reiki

Duidelijk studiemateriaal, mooi boek, fijne huiswerk begeleiding

4/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Duidelijke opbouw van het programma en snelle reacties van docent.

5/5
Gitaar

Prima opgezette cursus en uitstekende begeleiding

4/5
Communicatie Manager

De lesstof wordt duidelijk weergegeven in een mooie map. Het is overzichtelijk en duidelijk wat je moet doen.

4/5
Pools voor beginners + gevorderden

Zeer netjes aangeleverd en goede hulp. misschien is het ook goed om te zien hoever een medestudent gevorderd is in zijn/haar studie dat maakt het onderlinge contact misschien makkelijker. ik zou nu niet zo snel contact leggen.

4/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

Ben pas begonnen met de cursus.

5/5
Kindercoach

Een ontzettend leuke opleiding. Eerst even wennen aan de vraagstelling maar nu wel duidelijk

3/5
Chinees voor beginners + gevorderden

Er staan nog veel " fouten" (in ieder geval anders beschreven dan eerder is uitgelegd in de tekst. Bv Zhongguoren op diverse wijzen met de taalgrens). Volgorde eerst woordenlijst daarna tekst. Zou ikzelf prettiger vinden.

4/5
Debiteurenbeheer

De cursus was snel in huis. Opbouw van de lessen is overzichtelijk en makkelijk te volgen. Huiswerk insturen gaat via Plaza en de docent heeft binnen een week het huiswerk meestal nagekeken. Wat fijn is aan een cursus van NHA dat je het op je eigen tempo kan doen. Misschien een tip voor NHA om een wekelijks vragenuurtje (of meer) in te plannen via chat/skype, waarin je de docent vragen kan stellen over de cursus of het nagekeken huiswerk.

5/5
Engels voor beginners

Overzichtelijk en snel een reactie terug van de docent of klantenservice. Tot nu toe prima!

5/5
Loopbaancoach

materiaal is snel geleverd. de site is goed toegankelijk de huiswerkopdrachten die ik instuur worden snel en met duidelijke feedback teruggestuurd.

4/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Tot nu toe bevalt de cursus goed. Vind wel dat het een erg op jezelf gerichte cursus is waardoor je huiswerk persoonlijk is. Natuurlijke geneeswijze begint ook bij jezelf maar had meer andere theorie verwacht. Ga er van uit dat dat nog komt. Ben nu nog maar bij hoofdstuk 8

5/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Het is een zeer uitgebreide duidelijke cursus. De moeilijke materie wordt goed uitgelegd. Heel erg leuk om huiswerk in te mogen sturen wat je dan met commentaar retour krijgt, erg leerzaam.

4/5
Excel 2013

Weinig of niets op aan te merken.

4/5
Assistent(e) Manager zonder Engels

De cursus tot nu toe bevalt mij prima.

5/5
Praktische psychologie

Mooie manier van werken, en goed begeleiding!

4/5
Voedingsleer

Het is een hele interessante cursus. Je bent heel bewust bezig met voeding en alles wat daar mee te maken heeft. Je leert hoe je gezond kunt eten en daar ook anderen voor warm te laten lopen. kortom ik ben erg blij dat ik hiervoor heb gekozen.

5/5
Thuiskapper

Leuke cursus! Goede opbouw en duidelijke lessen.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Ik heb nog niet zoveel lessen gedaan, maar tot nu toe ben ik erg tevreden. Ik word goed begeleid en in de lessen staat duidelijk beschreven wat ik moet doen. De service van NHA is goed: als ik iets vraag, krijg ik snel antwoord.

5/5
Uitvaartverzorger

Je mentor geeft duidelijk aan wat er wel goed is en wat er eventueel bij had kunnen zetten

4/5
Bedrijfskunde met Management

Zeer tevreden met het product. Zou alleen wat uitgebreidere beschrijving soms willen zien.

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

overzichtelijke cursus, snelle feedback op het huiswerk. Woordenboek N-F en F-N is wel een must.

3/5
Ondernemer goederenvervoer

Ik vind de studie stof niet volledig, moet veel zelf opzoeken op internet. Hulp die er bij zit is zeer miniem.

3/5
Eigen Webshop Starten

Informatie die je krijgt kom niet altijd overeen met de vragen/antwoorden. Staat 5 maanden voor de cursus maar wel oefenprogramma wat 30 dagen geldig is

5/5
Massage

Theorie is duidelijk omschreven, bijpassende filmpjes zijn ook duidelijk

4/5
Projectmanagement

Tot dusver alles prima.

4/5
WFT Adviseur Basis

Misschien iets te uitgebreid volgens een collega.

4/5
Uitvaartverzorger

Ik zou graag zien dat je op een andere manier contact kunt krijgen met je docent. Soms is een opdracht mij niet duidelijk en dat kan ik dan niet overleggen. Ik vindt de ruimte in het tekstbericht bij het versturen van huiswerk te weinig. zouden meer tekens mogen hebben

5/5
Praktische psychologie

het is heel goed beschreven overzichtelijke lessen. de vragen zijn niet teveel, zeker voor mij daar ik lang geleden een opleiding heb gevolgd. de antwoorden versturen en nagekeken worden werkt allemaal prima. ik volg het met plezier en steek er ook veel van op.

5/5
Bedrijfspsychologie

Duidelijke leerstof, snelle reactie op inleveren van huiswerk.

5/5
Praktische psychologie

Ik vind het heerlijk dat het in mijn eigen tempo kan! En ik ben heel blij met de duidelijke antwoorden van mijn begeleidster, die mijn huiswerk nakijkt! die optie is wel een pre zodat je echt wat hebt aan je inspanningen! Positieve feedback. Erg tevreden! Blij dat ik de cursus heb aangeschaft!

4/5
Social Media

Goed verzorgd, compleet en zeer professioneel

4/5
Turks voor beginners

Volgens een Turks familielid staan er enkele foutjes in maar verder prima studie

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Het is heel duidelijk. Contact met docent heel plezierig. Goede feedback. Plezierige en nuttige invulling van mijn tijd.

5/5
Word 2016

Ik leer er veel van, het word goed nagekeken.

5/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Het staat allemaal goed uitgelegd.

5/5
Nederlands voor Anderstaligen

Goed

5/5
Budgetcoach

Duidelijk lesmateriaal, snelle reactie op het huiswerk. Heel tevreden.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Super fijn product

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

Ik volg de basis opleiding dokter assistent, hierbij krijg ik veel advies en, bij mijn gecorrigeerde huiswerken

4/5
PDB compleet

Fijne leraar! Goed lesmateriaal. Nu nog zeer benieuwd naar de tablet.

4/5
Basisveiligheid (B-VCA)

Goede leerstof en goede begeleiding

4/5
Office 2016

Tot nu toe ( ik ben bijna op de helft) zijn de lessen duidelijk. Goede uitleg, veel voorbeelden. Ik doe MS office 2016

4/5
Massage

Snelle en nette klantenservice, evenals huiswerkdocent. Prima lesstof. Verbeterpunt: meer beeldmateriaal (video's)

4/5
Gewichtsconsulent(e)

Prima product en prima te combineren met een druk leven naast de studie.

5/5
Basisopleiding Verzorgende-IG

mooie leerzame cursus

4/5
Excel 2016

Cursus erg duidelijk en overzichtelijk opgezet en is goed te volgen

3/5
Kindercoach

De lesstof leest niet altijd makkelijk, veel typfouten en soms kloppen de zinnen niet. Goede feedback van de docent.

5/5
Dierenartsassistent

Zeer duidelijke leeromgeving, je hoeft niet eerst uren te bestuderen hoe de leeromgeving werkt, alles spreekt voor zich. Ook huiswerk wordt super snel nagekeken, zeer tevreden.

5/5
Gitaar

Ik doe de cursus gitaar en het is een goed instrument

5/5
PDB compleet

Goede begleiding het was voor mij een gok om de keuze te maken voor een hbo opleiding te beginnen maar met een leraar die goed achter je staat en fatsoendelijk alles nakijkt verbeterd en advies geeft geeft mij dit meer moed om door te gaan en motivatie om deze opleiding te behalen

4/5
Kindercoach

De opleiding is zeer interessant, alleen lastig als je geen ervaring hebt in de praktijk. Ik doe de opleiding om hopelijk een baan te vinden waar ik met kinderen kn werken. Hier kan ik zonder een erkend diploma niet in terrecht. Verder geen punten, prettig lesmateriaal.

5/5
Havo biologie

Ik ben tevreden met het pakket dat je hebt gekregen. Het is overzichtelijk en wordt goed uitgelegd

4/5
Middle Management

Over de cursus kan ik weinig vertellen maar de tablet is troep.

5/5
Secretaresse

Zeer tevreden erg duidelijke stof

4/5
Life Coach

Goed materiaal, veel inhoud en referentie materiaal voor de toekomst. Opdrachten hebben genoeg diepgang. Commentaar op huiswerk is relevant.

4/5
Sportmassage

prettig

5/5
Beroepsfotograaf

Hele fijne cursus/opleiding die je kennis laat maken met allerlei aspecten van fotografie. Zo krijg je een mooi beeld van waarin je je wily specialiseren. Alles duidelijk omschreven en de docent tot nu toe heel fijn.

4/5
Kindercoach

Ik vind de begeleiding van de coach minder goed dan ik verwacht had. Ik heb een aantal vragen gesteld waarop ik steeds geen antwoord krijg. Dit zou ik graag anders willen zien, aangezien er wel respons beloofd word. (Verbeterpunt!)

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

het bevalt me tot nu goed ik ben zojuist begonnen met engelse les met leraar ik daar heb ik wel wat aan. een cursus volgen zonder leraar zou ik niet willen ik moet weten welke fouten er zouden zijn gemaakt, want daar leer je van vind ik. en de adviezen die krijgt of om kunt vragen is ook altijd makkelijk.

5/5
Planner Wegtransport

Het product werkt heel goed en is zeer leerzaam en ik ben nog met de cursus bezig, maar alle informatie die ik moet hebben staat ook keurig in de boeken en ook leuk dat NHA een cadeautje bij de bestelling hebben gedaan naar keuze, is zeer gewenst en bruikbaar.

4/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

De stof is duidelijk en overzichtelijk. Het zou misschien wel gemakkelijk zijn als er een email van de leraar aanwezig is en niet pas tijdens indienen van het huiswerk een heel klein berichtje kunt versturen.

4/5
Thuiskapper

Tot nu toe tevreden ben nog niet klaar :)

4/5
Italiaans voor beginners

Duidelijk en helder lesmateriaal. Tevens wat gegevens over het land Italie

5/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

de opleiding is duidelijk en gestructureerd opgezet, de theorie en werkboeken zijn helder en logisch geschreven en als je deze rustig doorloopt komt alles aan bod wat je moet weten om deze opleiding goed af te ronden. de huiswerk opdrachten worden redelijk snel nagekeken en met prettige feedback teruggestuurd door de docenten.

4/5
Middle Management

Best een pittige opleiding veel open vragen en meerkeuze vragen. Niet alles is makkelijk uit de leerstof te behalen.

4/5
Zweeds voor beginners

Ik ben tot nu toe (8 lessen ingeleverd) tevreden over de cursus. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en het huiswerk is altijd heel snel nagekeken. Ik zou het prettig vinden als er bij het huiswerk wat vaker mondelinge oefeningen betreffende de uitspraak zouden zitten. Dit is pas bij les 12 aan de orde. Verder vind ik het een prima cursus.

5/5
Excel 2016

Begrijpelijk lesmateriaal.

5/5
Portugees voor beginners + gevorderden

De cursus zit heel goed on elkaar. Verhouding grammatica - woordkennis - spreekvaardigheid is voor mij goed. Snelle reactie op huiswerk.

5/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Ik ben nog maar net een maandje bezig met de cursus en heb inmiddels al veel geleerd.

4/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Ben tot nu toe zeer tevreden het huiswerk is snel na gekeken helemaal super

3/5
Indonesisch voor beginners

Lessen aanpassen aan de vragen. Veel fouten in de lessen. Niet duidelijk wat bedoeld wordt. Ingesproken stemmen blikkerig en niet conform. Ingesproken teksten kris kras door elkaar heen. Moet je regelmatig zoeken waar de vertaling staat. Als je in het geheel geen ervaring hebt met Indonesisch spreken dan lijkt mij deze cursus door velen voortijdig te worden beëindigd.

4/5
Personal Trainer

Leuk en leerzaam

4/5
Commercieel Medewerker Binnendienst

Ik ben erg tevreden met de studie omdat ik het vanuit huis kan doen en op mijn eigen tempo. Advies aan jullie vanuit mijn kant is eigenlijk ga zo door...

4/5
Bloemschikken

Duidelijke lesstof en leuk om te volgen omdat ik het werken met bloemen leuk vind en er ook elke les praktijkopdrachten zijn waarin je jouw eigen creatie op het thema mag uitvoeren. Wat handig zou zijn is dat er met behulp van filmpjes technieken worden toegelicht, zoals bijv. korenschoofgebonden boeket, het op draad zetten van bloemen etc.

5/5
Basisopleiding Medewerker ICT

heel fijne opleiding met goeie hulp en inhoud.

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

De lessen zien er goedverzorgd uit. Je komt er snel mee uit de voeten. Goede service vanuit de NHA en je docent, die ook snel beoordeelt.

5/5
Frans voor beginners

er staan wat kleine schrijffoutjes in bv. cursus Frans. in bv. vocabulaires/woordenlijst met name over uitspraak die verkeerd is of dat er bij bepaalde woorden geen vertaling is opgenomen in de vocabulaire. Kleine foutjes die regelmatig voorkomen.

5/5
Kindercoach

De materialen zien er goed uit. De cursus is goed te doen. Er wordt goede feedback gegeven.

3/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Les materiaal is goed, hoewel het soms achterloopt met de praktijk. Programma's zijn vernieuwd en komen dan niet overeen met het boek (zie bijvoorbeeld les 18 film bewerking met YouTube). Wat ik echt vervelend vind is het maximaal aantal karakters bij een vraag aan de leerkracht. Hier komt nog bij dat je maar twee vragen kunt stellen per in te leveren huiswerk. Ik heb regelmatig avondstudies gevolgd (klassikaal), dat bevalt beter . Ik vind het zelfstandig leren m.b.v. van een leerkracht onpersoonlijk. Uiteraard maak ik de studie af, maar zal in de toekomst niet zomaar meer kiezen om te studeren op deze wijze.

4/5
Algemene Natuurwetenschappen

De cursus is leerzaam en voldoet tot nu toe aan mijn verwachtingen. de wijze van ondersteuning, het aanbieden van huiswerk en de feedback is prima. Als ik een puntje van aandacht mag noemen dan is dat de foutjes in de teksten zelf. Het ontbreken van spaties dus woorden die aan elkaar geschreven staan. Ben zelf geen taalwonder maar ik merk het op en het leidt een beetje af.

4/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Er staan veel opdrachten in het werkboek die je samen moet doen.Het theorie boek vind ik duidelijk en heeft veel informatie wat ik kan gebruiken in de praktijk

5/5
Alles over de Hond

Materiaal is netjes, duidelijk en leerzaam

5/5
Fit en Gezond Leven

Je leert jezelf goed kennen d.m.v. deze cursus Alleen maar winst

3/5
Basiskennis Aardrijkskunde

Een cursus voor de persoonlijke ontwikkeling. En dat is het ook. Ik ben er blij mee

5/5
Pedicure branchediploma (voetverzorging)

De opleiding ziet er zeer compleet uit met de juiste leerstof. Ook de bijbehorende studiebegeleiding komt zeer vakbekwaam over. Er komt een goede, duidelijke feedback op het ingestuurde huiswerk. De site is ook duidelijk en werkt snel. Voor nu dus erg tevreden met mijn studiekeus bij NHA.

5/5
Korte Verhalen Schrijven

ben net begonnen maar al snel.weer ff gestopt ivm.zware operatie maar ga nu weer lekker verder ..is allemaal erg duidelijk ..makkelijk te begrijpen ga met veel.plezier weer beginnen met les 2

5/5
Excel 2016

Goed en duidelijk lesmateriaal.

5/5
Manicure

Lessen zijn logisch opgebouwd en uitgelegd.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Ik ben tevreden omdat het prettig is om feedback te krijgen op verhalen. Het niveau aan het begin van de cursus is wel vrij laag, maar dat heeft misschien te maken met het gegeven dat ik docent Nederlands ben. Ook doet de docent er soms vrij lang over om na te kijken, maar ook dat valt te verklaren; er staat niet voor niets een vacature open voor docent voor deze cursus.

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Goede cursus. De docenten reageren snel terug als ze je huiswerk na kijken. Het enigste min puntje is dat als je vraagt om meer oefeningen, omdat het een lastig vak is kunnen ze je dit niet geven.

5/5
Engels voor beginners

Cursus Engels voor beginners, vind ik heel duidelijk en goed van opzet je leert vrij makkelijk je Engels.

4/5
Medisch Secretaresse

Ik ben nog niet zo lang bezig, maar vind het tot nu toe prima. Het is wel zo dat je bij een thuisstudie jezelf er erg toe moet zetten en goed gemotiveerd moet zijn. Ik ben heel benieuwd hoe ik het vind over een paar maanden.

4/5
Dieren-EHBO

Leuke cursus, met goede begeleiding van docent

4/5
Orthopedagogiek

Goede en snelle levering van het lesmateriaal. De leeromgeving is gebruiksvriendelijk en de docent reageert op tijd en uitgebreid.

5/5
Life Coach

Cursus is digitaal en analoog. Ik merk met leren dat een map nog steeds beter leest voor mij, dus geweldig. Verder werkt alles duidelijk en uitgebreid contact met een docent geeft een gevoel dat ik goed begeleid wordt.

5/5
Tekenen en Schilderen extra uitgebreid

Je kunt in je eigen tempo werken, maar niet sneller. Leraar vindt dat niet fijn en op een gegeven moment heb je geen lessen meer en moet je wachten totdat de volgende gestuurd worden. Dus eigen tempo met een korreltje zout.

5/5
Medische Terminologie

De cursus bevalt me prima! Veel uitgebreider dan ik had verwacht! Snelle beoordeling en goede begeleiding indien nodig!

5/5
Italiaans voor beginners

Het bevalt me prima. Duidelijke lessen. Er zou iets meer aan luisteroefening in mogen zitten maar dat komt wellicht nog verder door. Ben nu aan 7e les. Het motiveert om door te gaan en er is duidelijke grammaticale uitleg. Het is de eerste keer dat ik dit online doe en al je genoeg zelfdiscipline hebt zou ik het eenieder aanraden.

5/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

Ik vind het tot nu toe een erg leerzame opleiding .Goed en duidelijk

5/5
Korte Verhalen Schrijven

De lesstof is duidelijk en leuk. Beoordeling van docent laat soms even op zich wachten, zou sneller kunnen. Ik kan niet geheel mijn eigen tempo bepalen omdat ik de lesstof steeds per 4 lessen thuisgestuurd krijg. Eigenlijk wil ik iets sneller doorwerken... Eigenlijk ook wel een beetje vreemd; ik betaal voor de gehele cursus vooraf, maar krijg niet al mijn lesmateriaal vooraf. Ik zit dus steeds op iets te wachten wat ik nog moet krijgen, maar wat eigenlijk al van mij is. Dus: Cursus is super!! Maar liever alles in 1 x vooraf opsturen (na betaling uiteraard) en af en toe snellere beoordeling van de lessen.

5/5
Duits voor beginners

Prima cursus, heel duidelijk en de website is heel gebruiksvriendelijk

4/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

De eerste oefening van Italiaans voor beginners schrikt erg af. Als je nog niks weet is zo'n hele lijst echt heel veel. Daarnaast zou het een hele welkome aanvulling zijn om de stof per hoofdstuk te kunnen oefenen in met app in spelvorm. Bijvoorbeeld als memrise. Studeren en oefenen loopt dan langs elkaar en ik kan ook bijv bij zwemles even wat onderhoud aan de taal doen.

5/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

Het is heel leuk om te doen!

4/5
Fotografie

De cursus is erg duidelijk en toegankelijk. Maar soms komt deze cursus wat gedateerd over, wanneer er gesproken wordt over computers en de opkomst van digitale fotografie bijvoorbeeld. Ook zitten er pagina's bij die te verouderde pagina's moeten vervangen. Tijd voor een update dus! Maar verder tot nu toe top.

5/5
Life Coach

Duidelijke instructies, het huiswerk wordt snel nagekeken. Interessant les materiaal.

4/5
Leiderschap

De opleiding is goed te volgen. Je leert heel veel en dat met maar 1 boek. NHA heeft hier een goede opleiding aangeboden voor mensen die het vak snel en duidelijk willen leren. Het hangt natuurlijk van jezelf af hoe snel je de opleiding afrond, maar het is makkelijk haalbaar in 2 maanden.

4/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Leerzaam opleiding. Ik ben erg tevreden.lk ben nog paar maanden bezige mijn Nederlands taal is stuk beter!

5/5
Taxi-chauffeur (CCV)

Nieuwe docent 1 kijk je huiswerk niet goed na. 2.word zonder reden terug gestuurd. 3.heeft totaal niet geholpen tewel ik er wel voor betaald heb.

5/5
Sociale Hygiëne

het is zeer duidelijk en het is ook prettig dat je kan leren met iemand die je huiswerk controleert

5/5
Assistent drogist

bevalt goed

4/5
Webdesign

De cursus webdesign is in principe wel te volgen voor iedereen maar de plaats om een vraag stellen aan de leraar is te klein Een gewone vraag stellen lukt niet omdat er geen plaats in

4/5
Italiaans voor beginners

Mag meer uitleg bij over waarom wanneer welke woorden gebruikt worden

5/5
Computerboekhouden met Exact Online

Goed te volgen. Lekker praktisch. Duidelijo lesmateriaal.

4/5
Personeelsconsulent

Het is goed leesbaar. Enige aandachtspunt is dat jullie de studie tijd per week erg krap genomen is. Ik leer vrij snel maar kom echt niet uit met 5 uur per week. Dan red je het niet om de cursus in 9 maanden af te ronden

4/5
Criminologie

Opleiding is prima. Vragen soms wat moeilijk. Je moet goed je tijd nemen. En niet omdat er huiswerk week 1 2 enzv staat van jezelf verwachten dat je elke week wat inleverd. Op eige tempo leer je het meeste

4/5
Office 2016

het is heerlijk om een studie gewoon thuis te doen op je eigen tijd er is genoeg hulp als het nodig is. Geen reistijd kwijt. De studie is goed en duidelijk te volgen op een paar kleine dingetjes na maar ik heb voor studie met hulp gekozen dus dat moet ook geen probleem zijn.

5/5
Eigen Webshop Starten

Het bevalt me prima, de docent informeert ook, de verschillen van bepaalde dingen op internet, en geeft goede uitleg, bij het na checken huiswerk, om het goed in je op te nemen, wat je moet onthouden. Verder betreft, vind ik helemaal geweldig, dat ik op het begin een kleine handleiding vond, hoe men het besten te werk gaat, qua paraaf overlezen, oprachten / huiswerk maken, en etc.

4/5
Basiskennis Aardrijkskunde

Een duidelijk geschreven cursus

5/5
Webdesign

Zeer tevreden over de cursus webdesign van nha. Huiswerk word heel snel nagekeken en krijg vaak handige tips om het nog beter te doen. Ik blijf gemotiveerd en op mijn vragen krijg ik altijd een duidelijk antwoord.

4/5
Copywriter

De studie verloopt tot nu toe goed. Het enige is dat de teksten af en toe heel lastig geschreven zijn. Waardoor het begrijpen lastig is. En ik zou persoonlijk makkelijker contact willen hebben met een docent voor eventuele vragen over het lesmateriaal.

4/5
Excel 2016

Ik ben erg tevreden over het aanbod van deze cursus. Het enige dat ik mis is iets meer oefening per hoofdstuk.

4/5
Duits voor beginners

Duidelijke omschrijvingen in studie materiaal. Huiswerk zou sneller nagekeken kunnen worden.

3/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Ik krijg geen uitleg bij foute antwoorden, dit mis ik zodat ik niet weet hoe het dan wel moet.

5/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

Ik ben nu 2 maanden bezig met mijn opleiding en ben heel tevreden. Dit betreffende het gehele traject. Van inschrijving t/m maandelijkse afhandeling van cursuskosten. Alles wordt duidelijk en correct afgehandeld. Heel blij en tevreden ben ik zeker ook met mijn docent, de manier hoe mijn huiswerk beoordeeld wordt en de duidelijke respons die ik krijg. Al bij al een tevreden cursist!

5/5
Basisopleiding Apothekersassistent

Lessen bevallen goed, ondersteuning van docent is heel goed reageert snel en leer veel van de docent

5/5
Vrij Tekenen

Geweldig om te doen en goede proffesionele begeleiding van de docent.

5/5
Kinderpsychologie

Ik was al erg gemotiveerd, maar de snelle nakijktijd van *** en de leuke reacties via de mail motiveren me nog meer. Ben zeer tevreden en kan jullie bedrijf zeer zeker aanbevelen. Top en blijf graag de steun en hulp van jullie ontvangen. ***

5/5
Pedicure branchediploma (voetverzorging)

Ik ben nog niet heel lang bezig met deze studie maar tot nu toe kan ik zeggen dat ik tevreden ben. zeker met het oog op het huiswerk. huiswerk is best pittig maar wordt snel nagekeken waar je dan ook weer je voordeel uit haalt.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Er is voldoende uitleg hoe de cursus in elkaar zit. Het nha plaza werkt goed. En bij telefonisch contact word ik altijd netjes en goed geholpen. Ik ben dan ook zeer tevreden.

5/5
Life Coach

Lekker overzichtelijk :) en leuke en leerzame lesstof

5/5
Tekenen en Schilderen extra uitgebreid

Ontzettend tevreden met de studie. Een paar maanden terug had ik besloten om meer verdieping binnen tekenen en schilderen te zoeken. Per toeval kwam ik de uitgebreide, goed opgezette, maar vooral ontzettend interessante thuisstudie tegen. Ik heb zelf al een flinke basis qua creativiteit en vaardigheden, maar elk hoofdstuk blijft me verbazen en weer leer ik meer. Ook de begeleiding is super. Mijn docente kijkt mijn werk binnen het gestelde termijn na en daarnaast vind ik altijd weer erg steunende en goede feedback terug in mij postvak. Al met al een aanwinst, de studie tekenen en schilderen extra uitgebreidt. En de prijs is het meer dan waard.

4/5
Life Coach

De lesstof is duidelijk en overzichtelijk. Het contact met mijn docente bevalt goed en ze heeft goede feedback. Ook krijg ik na elke les tips en handvaten. Ik ben erg tevreden en zeer gemotiveerd.

4/5
Bloemschikken

het is gewoon een leuke cursus

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

De opleiding zelf is top. Maar de producten kan wel verbetering in komen, zoals de nagellak die erbij zit. Is gewoon waardeloos. Nagels lakken in 3 streken kun je wel vergeten met die lak. Beetje zonde.

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Elke week doe ik een les. Het huiswerk wordt bijzonder snel nagekeken. Een aandachtspuntje: in de gedrukte lessen moet je soms even kijken wat bij wat hoort. Als het in een soort tabel staat. De uitlijnen klopt dan soms niet helemaal. Maar: bij even kijken is het ook zo weer duidelijk, zeker als het een aantal keren voor komt.

5/5
Kindercoach

Het is een leuke opleiding. Begeleiding is super goed. Als je huiswerk instuurt heb je snel reactie.

4/5
Eigen Webshop Starten

zeer goed, en met het boek en de computer is het heel duidelijk. Op je eigen tempo de studie volgen is heel goed.

5/5
Praktische psychologie

Ik vind het een erg duidelijke en overzichtelijke studie. Wat je snel begrijpt

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Tot nu toe bevalt de opleiding goed! Ik vind alleen wel dat soms de vragen die gesteld worden niet duidelijk in de tekst staan. Ook moet je naast je theori pakket best veel zelf bestellen. Wel vind ik dat je alles snel binnen hebt had het vrijdag besteld en kon zaterdag al beginnen

5/5
Nagelstyling met Acryl

Goeie producten en goede uitleg dmv filmpjes

4/5
Stewardess

Lage prijs

3/5
Kindercoach

De lesstof is uitgebreid en duidelijk. Ik vind alleen dat de vragen teveel gesteld worden alsof je al kindercoach bent. Het zou beter zijn als er een casus aangeboden wordt en op basis daarvan vragen beantwoord moeten worden. Nu moet ik vaak maar wat verzinnen wat er gebeurd zou kunnen zijn. Ook vind ik het vervelend dat het zo lang duurt voor mijn huiswerk nagekeken wordt en dat ik mijn begeleider alleen icm huiswerk kan bereiken. Ik betaal voor begeleiding, maar die is bijna onbereikbaar. Is in mijn ogen geen echte begeleiding.

5/5
Korte Verhalen Schrijven

Het is niet mijn bedoeling iets van de cursus te leren. Ik heb al vele boeken geschreven. Ik vind het gewoon leuk verhaaltjes te schrijven. Na een verkeersongeluk heb ik een hersenbeschadiging opgelopen en nu heb ik moeite met schrijven. Via deze cursus probeer zoveel mogelijk mijn hersenen te trainen. De docente is erg aardig, zij geeft goede reactie. De leerstof is adequaat, maar ik kan er niets van leren en dat is ook niet mijn doel. Al met al: Prima!!!!! ***

5/5
Bedrijfspsychologie

Ik vind het een erge interessante opleiding, en met de begeleiding van een docent is het ook motiverend om te doen. Ook dat het op eigen tempo kan is erg fijn

4/5
Populaire Autotechniek

Zeer leerzame en duidelijke opleiding. Leraar reageert snel met het nakijken van het huiswerk en geeft duidelijk antwoord bij gestelde vragen. Tip: Bij de optie tot vooruitbetalen zou het fijn zijn als er duidelijk vermeld wordt dat je de les(sen) voor die maand ook eerder thuisgestuurd krijgt, zodat je je studie (indien gewenst) versneld af kan ronden.

4/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Prima lesmateriaal en goed overduidelijk

5/5
Korte Verhalen Schrijven

Ik ben zeer te spreken over de cursus 'korte verhalen schrijven'. Het lesprogramma is nu ook digitaal en dat maakt het werken en aanleveren eenvoudig. De lessen stimuleren en nodigen uit om creatief bezig te zijn met de huiswerkopdrachten.

5/5
Alles over de Hond

Het is simpel maar duidelijk zodat het een cursus is voor iedereen.

5/5
Bedrijfskunde met Management

Deze opleiding is zeer toegankelijk en leesbaar met een duidelijke uitleg. Al lezend en studerend krijg je lol in dit vakgebied, ook is het breed toepasbaar in deze maatschappij. De feedback na inlevering van je huiswerk is motiverend.

4/5
Kinderpsychologie

Is een interessante cursus. Duidelijk lesmateriaal. Goede begeleiding. Van te voren misschien duidelijker niveau van de lessen aangegeven.

5/5
Kinderverhalen Schrijven

om de zoveel tijd doe ik een cursus, maar altijd via nha. Alles is altijd goed voor elkaar. De lesstof is duidelijk in elkaar gezet zodat iedereen het kan doen. en alles word altijd geleverd. Ook de docenten kijken snel het huiswerk na en zodra een docent verhuist krijg je daar meteen bericht over. Deze cursus heb ik nog niet echt doorgebladerd want ik doe het nou direct via de plaza, maar het bevalt erg goed. Doordat de geschiedenis van het schrijven zo breed beschreven word hou je de drive vast om te beginnen aan weer een nieuwe opdracht.

5/5
Nieuwgrieks voor beginners

Na Mavo opleiding en leeftijd 63 jaar begonnen aan een nieuwe taal: Grieks voor beginners. Leuke opzet. Er moet echt een aantal uurtjes per week geleerd worden. Ontleed werk is handig als je het nog kunt. Ik vind het de nieuwe manier van puzzelen waar je veel van leert.

5/5
Certificaat Beveiliging C

Het is een duidelijke en overzichtelijke opleiding. Het is zeker een aanrader voor wie zijn Certificaat C wil behalen, dit bij de NHA te doen.

5/5
Tekenen en Schilderen

Ik vind de cursus tekenen en schilderen echt ‘n aanrader voor diegene die, om wat voor reden dan ook iets creatiefs wil gaan doen. Je leert veel over de manier van kijken, het gebruik van materialen zoals papier, verf, potloden en krijt. Het is zeker niet moeilijk en voor een ieder te volgen! Ik ervaar zo veel plezier!

3/5
Computerboekhouden met Exact Online

De ontvangen materiaal en de wijze van studeren was zeer duidelijk. Alles staat goed uitgelegd weergegeven. Docent ook rap met nakijken en leuke feedback. Echter mijn verwachting van deze cursus was wel hoger dan ik uiteindelijk gekregen heb. De cursus is echt de basis van exact en echt bedoeld voor leken. Ik heb reeds boekhoudkundige kennis en hoopte wat meer verdieping van het programma te krijgen. Deze cursus was voor mij geen nieuws en ik heb de cursus dan ook binnen een paar weken afgerond met een studietijd van zo'n 8 uur totaal. Mensen met boekhoudkundige achtergrond kunnen de informatie van de cursus ook zelf uitzoeken in minder tijd dan de cursus aangeeft.

5/5
Bierbrevet

De studie die ik volg via NHA is goed duidelijk en mooi opgezet. De begleiding door de docent is ook erg fijn!

4/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Ik vind de thuisstudie van NHA erg prettig werken. De digitale leeromgeving is erg handig en ik vind het fijn dat ik de studie op mijn eigen tempo kan bestuderen. Enige minpunt voor mij is dat de lesstof soms wat gedateerd/stoffig is beschreven. Bijvoorbeeld ouderwetse benamingen voor woorden of gedateerde voorbeelden.

4/5
Kinderpsychologie

Snel geleverd, snelle beoordeling en snelle reacties op vragen.

4/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Interessante cuscus, direct goed in de praktijk te brengen

3/5
Houder administratie-kantoor

Er zitten heel veel spellingfouten en typefouten in! Als je dat aangeeft wordt er gevraagd om voorbeelden aan te leveren... je kan natuurlijk ook zelf je materiaal kritisch doorlezen... dat is duidelijk niet gedaan en dat vind ik erg slordig voor een opleiding! Daarnaast vindt ik de theorie niet altijd aansluiten bij de beoordeling van de docent.

4/5
MBA compleet

Tot nu toe gaat alles prima. Snel je huiswerk weer retour / nagekeken. Wel soms moeite met de site. Ik krijg de melding dat ik moet inloggen terwijl ik dat al ben. Maar kan ook aan mij liggen.

5/5
Kindercoach

Ik vind het een erg leerzame opleiding, alles is duidelijk.

4/5
Uitvaartverzorger

Ik vind de lesstof goed duidelijk, informatief,en helder uitéén gezet. De correspondentie met de coach verloopt vlot en prettig.

4/5
Gitaar extra uitgebreid

Duidelijke uitleg in de lessen. Zo blijft het een leuke hobby.

4/5
Havo rekenvaardigheid 3F

Er staan enkele fouten in de lesstof, sommen die geen antwoord bevatten, sommen die een verkeerd antwoord geven en enkele spel en zins fouten. Los daarvan is het een degelijke cursus en leer je wel wat je moet leren

4/5
Nail Art

De cursus is wel aan te raden om er een docent bij te nemen maar verder is het erg leuk om te doen en de digitale leeromgeving is erg simpel en duidelijk. Handig dat je dat heb en het ook op papier krijgt.

4/5
PDB compleet

Het thuislieten bevalt goed omdat je veel vrijheid hebt en zelf kunt inplannen wanneer je wilt leren, het enige nadeel is dat er met het huiswerk insturen niet altijd duidelijk wordt aangegeven wat je fout hebt gedaan.

4/5
Life Coach

Tot nu toe vind ik de cursus erg interessant en leerzaam. Maar ook zeker te doen! Ik was bang dat het erg moeilijk te volgen zou zijn, maar dat valt dus ontzettend mee waardoor het leuk blijft!

5/5
Basisopleiding Verzorgende-IG

Super opleiding

4/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Tevreden. Advies doe er een 3b pen bij.

4/5
Accountmanager

Ik vind de leerstof helder en duidelijk. Echter zou ik het wel fijn vinden als je telefonisch contact met een leraar kunt hebben.

5/5
Eigen Webshop Starten

De studie is iets wat mijn bucketlist compleet maakt en denk dat er een nieuwe markt ontstaat. Via een webshop lijkt iedereen aan zijn trekken te komen ,dankzij de snelheid van bestellen ordenen en ontvangen binnen .. uur

5/5
Vrij Tekenen

Nog maar een paar lessen gedaan, dus nog niet mogelijk om een goed beeld te vormen. Maar tot nu toe bevalt het goed.

4/5
Populaire Autotechniek

Lesinhoud op begrijpelijke wijze uitgelegd en door het huiswerk te maken, onthou je de stof nog beter. Nadeel: er wordt gezegd studeren in eigen tempo. Ik moet een maand wachten voordat ik verder kan. Ik sta een maand stil. Dus niks eigen tempo, maar tempo van NHA.

5/5
Basisvaardigheden Horeca

ik ben nu ongeveer op de helft van de cursus. Ik vind het heel interessant.

4/5
Basiskennis Management

Duidelijk boek om uit te leren en plaza is ook erg gebruiksvriendelijk. De wijze waarop de opleiding is geschreven is goed te volgen, en als je vragen hebt reageert de docent altijd snel. Huiswerk word ook snel nagekeken en voorzien van feedback.

5/5
Havo natuurkunde

Je kunt helemaal je eigen tempo bepalen. Je ontvangt je resultaten met uitgebreide toelichting en je kunt eventueel vragen stellen aan de docent bij het inleveren van je huiswerk. Doorgaans is de reactietijd heel snel.

4/5
Keyboard extra uitgebreid

De cursus is makkelijk te volgen, maar sommige informatie is niet duidelijk weer gegegeven

4/5
Alles over de Hond

Tot nu toe bevalt de opleiding zeer goed, mogelijk dat ik een vervolgcursus ga volgen. De uitleg is zeer duidelijk en leerzaam

5/5
Zweeds voor beginners + gevorderden

De website en het leerboek is helder van opzet. Het huiswerk wordt snel nagekeken. Gewoon top!

5/5
Fotografie

Het produkt, fotografie, bevalt me prima. Mijn bedoeling is om meer inzicht te krijgen in fotografie, zoals : de termen en hoe maak ik mooie f foto,s.

4/5
Basiskennis Marketing

De teksten mogen wel eens nagekeken worden (dubbele teksten). Er is geen specifieke vooropleiding vereist, maar er worden toch wel woorden in gebruikt die "moeilijk" zijn. Verder zijn de vragen niet altijd terug te vinden in de teksten (tenminste ik vind ze niet) en daardoor is enige inzicht toch wel handig. Er wordt wel ingegaan op diverse aspecten waar je mee te maken hebt, zoals het menselijk handelen.

4/5
Kinderverhalen Schrijven

NHA geeft mij de mogelijkheid om langer over de cursus te doen dan de aangegeven tijd, maar ik had ook graag de gelegenheid gehad sneller te gaan dan de aangegeven tijd. De cursus zelf kan ik nog niet goed beoordelen, ben nog maar bij les 5 van de 48.

5/5
Indonesisch voor beginners

Duidelijke studieplanner en uitleg. Ook de student plaza is makkelijk in gebruik

4/5
Sportmassage

Ik ben tevreden over de opleiding die ik nu volg. Tnt is alles duidelijk.

5/5
Nederlands voor Anderstaligen

Het is de ideale manier om de taal te leren en de cursus is goed opgebouwd

3/5
MBA compleet

- De mappen met de lessen bevatten fouten, sommige onderwerpen worden niet genoeg uitgelegd om sommige opdrachten te kunnen uitvoeren. Ingevolge hiervan neemt het zoeken op internet veel tijd in beslag vooral dat er geen gelegenheid is om je docent vragen te stellen voordat je hem je huiswerk toestuur. - het Tabletcadeautje is nietsnut. Beter die te verwijderen van de website van HNA.

4/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Gaat voorlopig prima, duidelijke stof.

3/5
NLP

prima, leuke cursus. Minpunt is dat niet duidelijk hoe de docent het huiswerk beoordeelt, cijfers vallen tegen.

5/5
Directie-assistent(e) met steno pr en voorlichting

De opleiding wordt duidelijk uitgelegd. Het is wel verstandig om van te voren de volgende les al door te nemen zodat je de vragen Kan stellen aan de leraar in de les er voor.

5/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Alles is helder en duidelijk. Niks is een zoekplaatje. Met name de website-omgeving voor de studenten en de manier waarop het huiswerk ingediend kan worden is echt heel prettig.

3/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Ik ben zeer ontevreden over de communicatie met de leraar!!!!! Alleen achteraf is uitleg mogelijk. Dus, je snapt t niet stuurt je huiswerk in resultaat onvoldoende. Geen antwoord op vragen want je mag het nog een keer indienen. Alsof je het dat ineens wel snapt?!?! Reactie leraar, dan moet je beter je lesstof leren en op YouTube zoeken??????? Op school kun je toch ook vragen hoe iets zit VOORDAT je je huiswerk gaat maken. Het koste mij soms uren om iets op te zoeken met duidelijk uitleg. Soms wil je alleen maar weten hoe men aan een bepaald getal komt dat kun je niet op YouTube vinden of in de les!! Er is zeker wel enige kennis nodig voordat je aan de cursus BKC kunt beginnen. Voor mij geen thuisstudie meer bij NHA als je niet eens hulp krijgt TIJDENS de lessen. Ik ben met deze cursus gestopt en ga nu klassikaal een andere opleiding doen. ***

5/5
Schuldhulpverlening

Goede hulp via klantenservice! De website is zeer overzichtelijk en goed. Prima betalingsregelingen. Al met al een top instituut!

4/5
Inkoper

IK ben nog niet klaar met mijn opleiding, maar tot nu toe is het prima te doen. De inhoud van de cursus is goed.

4/5
Houder administratie-kantoor

Duidelijke stof, verder meer informatie dan nodig is om boekhouder te worden, maar hierdoor net een extra toevoeging.

5/5
Frans voor beginners

Het is duidelijk geschreven, maar ik zou voor al in het begin eerde de vertaling er bij zien of horen.

4/5
Vwo wiskunde B

De wiskunde B cursus is erg duidelijk en er zijn genoeg oefen opgaven en de uitwerkingen zijn (Uitgebreid). Maar soms kom ik een fout/fouten tegen. Omdat wiskunde exact is, kan je heel snel op het verkeerde been worden gezet als je een fout ziet als correct en daar op voort redeneert in andere lessen. Daarom net geen 5 STERREN.

3/5
Visagie basiscursus

Met de cursus ben ik nog bezig. Veel basisinformatie! Wel redelijk veel huiswerk in de praktijk meteen. Daar moet je wel rekening mee houden. De beautycase met make-up die je krijgt toegestuurd is niet van goede kwaliteit. Wel de losse make up van make-up studio.

4/5
Fotografie

Leuke cursus om te doen! Veel afwisseling, veel verschillende onderwerpen. Leuke opdrachten in de praktijk

4/5
Medisch Secretaresse

Ik merk in de opdrachten dat er niet echt medische onderwerpen zijn. Die interesseren mij het meest en maakt het huiswerk denk ik wel leuker/ makkelijker. Mvg

4/5
Illustratief Tekenen

Erg leuk! Af en toe is de beoordeling strenger dan het voorbeeld van een opgave. Of voldoet het voorbeeld niet aan de feedback die je krijgt op je eigen werk

5/5
Office Management met Office 2016

Ben sinds kort begonnen aan deze studie en het bevalt prima. Het is erg prettig de informatie op papier en digitaal te hebben. Ook het inschakelen van een leraar is mogelijk en uitleg bij foutief gemaakte vragen wordt goed uitgelegd.

3/5
Tekenen en Schilderen extra uitgebreid

Ik ben nu bij les vijf en ja het is vroeg maar ben afgelopen week enorm geschrokken van mijn cijver. Had al mijn werk toegestuurd wat ik naast de opleiding doe en het was in Trent van het onderwerp.En ik kreeg een zes... Een zes voor alles waar ik zo verschrikkelijk trots op ben.*** er dagen enorm verdrietig van geweest en wacht even tot ik verder ga met de opleiding want heb het idee dat mijn docent geen toekomst in mij ziet.Ik teken pas een jaar en omdat ik uit het niets opeens iets kon creëren ben ik deze cursus gaan doen.Want talent hebben(tenminste dat dacht ik en veel mensen in mijn omgeving) maar een mens moet altijd blijven groeien in wat ze ook doen.De cursus/opleiding vind ik zelf enorm leuk om te doen.Vind het heerlijk om alle methodes en materialen te leren kennen en uitproberen.

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

De gesproken tekst komt niet altijd overeen met de geschreven teksten. Voor mij geen probleem maar voor een echte beginner denk ik wel eens lastig. Verder bevalt prima, snel nagekeken door docent.

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Tot nu toe goed!

4/5
Secretaresse

De opleiding bevalt prima en het is tot nu toe erg duidelijk allemaal.

5/5
Vwo wiskunde B

Duidelijke lesstof, huiswerk wordt snel nagekeken en voorzien van feedback

4/5
Assistent(e) Manager zonder Engels

Tot heden ben ik erg tevreden over dit product omdat het product mij helpt bepaalde onderwerpen beter te begrijpen. Dat kan ik dan weer op mijn werk toe passen waardoor ik ook beter word in mijn werk.

4/5
Online Marketing

Een zeer leerzame cursus. Het geleerde is toepasbaar in kleine en grote organisaties. Het valt mij wel op dat er vaak verwezen wordt naar online video's die vaak Engelstalig zijn en er ook grote stukken Engelse tekst in het boek staan. (Mijn kennis van de Engelse taal is prima, maar dat is misschien niet bij iedereen het geval.) Ik zou dit bij cursusinformatie vermelden.

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Fijne cursus alles staat duidelijk beschreven

5/5
Logistiek Medewerker

Ik ben tevreden met jullie product.persoonlijk leer ik heel veel en dat doet mij goed. Verder heb ik niets bijzonders te vermelden dan dat jullie service op en top is.

4/5
Debiteurenbeheer

Alles is goed en duidelijk beschreven.

5/5
Excel 2016

Leuke stof. Overzichtelijk opgezet. Goede feedback van de leerkracht. Te doen voor ik denk, iedereen

4/5
Praktische psychologie

Erg goed bevallen en de huiswerk begeleiding is ook geweldig, wordt snel nagekeken. Ben zeer tevreden!

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Ik vind de opleiding echt een aanrader voor iedereen

4/5
Intercedent

Bevalt prima

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Kwalitatief goede spullen en ook de begeleiding is goed.

4/5
Frans voor beginners

De lesstof zit goed in elkaar. Wordt duidelijk uitgelegd. En je huiswerk wordt snel nagekeken met duidelijke feedback.

5/5
Social Media

Het is een leuke cursus. Huiswerk wordt snel nagekeken. Website werkt prettig

5/5
Chauffeurs-opleiding Personen-vervoer (CCV)

Heel prettig om zelf de tijd van leren in te delen en werk wordt echt super snel nagekeken

5/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Tevreden vanwege :de heldere uitleg met praktijkvoorbeelden,goed docentencontact,snel antwoord en goede service Verbeterpuntje: foutjes in de leerstof ontdekt en die doorgegeven aan docent Ben Bult; graag deze herstellen voor de volgende studenten;

5/5
MBA compleet

Alles is duidelijk omschreven, heel helder. Tot nu toe eigenlijk geen negatieve punten.

4/5
Alles over de Hond

alles is heel duidelijk

5/5
Fotografie

Ik beleef heel veel plezier aan de fotocursus maar wat ik wel mooi zou vinden is, dat wanneer je na het insturen van de laatste les, ik online verder zou kunnen met de volgende.

4/5
Basisopleiding Netwerk- en Mediabeheerder

Tot nu toe ben ik blij met de cursussen die ik bij NHA heb besteld. Ik vind het vooral prettig dat je de cursus zowel in mappen krijgt als ook digitaal. Ook het huiswerk wordt snel nagekeken. Wat ik onhandig vindt is dat de huiswerkplanning voorin de map zit (tussen allerlei papieren in) en digitaal ook niet makkelijk te vinden. Dit zou direct in het oog moeten springen en een onderdeel op de digitale omgeving. Je ziet wel makkelijk waar je in kan sturen. Verder is het onhandig dat je na het uploaden van je huiswerk, deze vervolgens ook moet indienen... dat is iets wat makkelijk vergeten wordt.

4/5
Budgetcoach

Cursus bevalt zeer goed

5/5
Duits voor beginners

Een goede, informatieve cursus voor mensen die willen beginnen met het leren van de Deutsche Sprache.

5/5
ECDL met Windows 10/Office 2016

Ben zeer tevreden relex studeren en op gedane huis werk zeer snel antwoordt . Leerstof makkelijk te lezen . De leerstof mappen zien er keurig netjes en verzorgt uit .

4/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Tot nu toe prima. Snelle reactie van de docent

4/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Goede ondersteuning van de leraar, eerste gedeelte is zeer duidelijk. De onderzoeksvragen daarin tegen zijn lastig op te stellen en kost veel tijd om het je eigen te maken. Echter al met al een zeer goede opleiding.

4/5
Hondentrimmen

fijn pakket met duidelijke informatie

3/5
Basiskennis Loonadministratie

De lesstof leest makkelijk weg en begrippen worden herhaald hoewel het erg handig is om zelf dingen op te schrijven. Het grootste minpunt vind ik de huiswerkbegeleiding, het wordt enkel nagekeken zonder uitleg terwijl ik daar wel om vraag en het aangeveven wordt in de studietips om vragen mee te zenden

5/5
Bedrijfsleider

Vrij goed, met name het maken en inleveren van huiswerk vind ik wel heel handig. Alleen zie ik wel vaak dat er vragen voor hoofdstuk 2 huiswerk, de informatie in hoofdstuk 1 zit.

5/5
Gewichtsconsulent(e)

Uitstekende cursus voor een uitstekende prijs. Ik ben ook erg tevreden met het contact met de persoon die mijn huiswerk nakijkt en beoordeeld.

4/5
Gitaar extra uitgebreid

Het is een interesante cursus welke niet alleen leert hoe je een gitaar kan bespelen maar geeft ook andere informatie eromheen. De geschiedenis, verschillende gitaren, noten lezen en nog veel meer. Alles bij elkaar een mooie uitgebreide cursus. Na het insturen van mijn huiswerk krijg ik snel de uitslag terug, ik hoef daar niet lang op te wachten, dat vind ik persoonlijk een voordeel. Ik wil altijd zo snel mogelijk mijn resultaat kunnen bekijken zodat ik kan zien waar ik eventueel mee aan de gang moet. Uiteindelijk kan ik leren van de dingen die ik niet goed heb gedaan en daar verbetering in aanbrengen. Ik heb gekozen voor de uitgebreide versie en de geleverde gitaar is zeker een aanwinst en een koopje. Zelf heb ik nog wat andere dingen aangeschaft om het makkelijker te maken zoals een voetstoeltje, een stemaparaat enz...

3/5
MBA certificaat Financiering

Advies: goede docenten of duidelijke uitleg in de leerstof.

4/5
Yoga

Erg interessant en leuk om te doen. De cursus is makkelijk te volgen. Hoewel ik het wel een beetje had verwacht, is de cursus toch wel een beetje zweverig. Maar daar stoor ik me niet zo aan.

4/5
Antiek en Oude Kunst

Ik ben blij met de geleverde cursus. Goed verzorgd, en zowel digitaal als op papier. Dat is fijn van papier kunnen lezen/leren gecombineerd met het gemak van digitaal huiswerk verzenden. Fijne begeleiding. Ik vind wel dat op sommige punten de lesstof voor verbetering vatbaar is op het gebied van beschrijving van tekst. Hier heb ik een opmerking over gemaakt richting mijn docent.

5/5
Medische Terminologie

Ik ben zeer tevreden over het lesmateriaal dat ik heb ontvangen netjes verzorgd en duidelijk

5/5
Gewichtsconsulent(e)

Een duidelijke omschreven cursus, goede hulp en een prettige leeromgeving.

4/5
Computerboekhouden met Exact Online

Duidelijk, overzichtelijk heel fijn dat ik hiermee ben begonnen

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben nog pas begonnen met de cursus, maar de stof wordt duidelijk uitgelegd en aangevuld met filmpjes. Ook de leeromgeving werkt heel handig. Ik ben blij dat ik voor NHA heb gekozen!

4/5
Medewerker Administratiekantoor

Het produkt is goed

5/5
Eigen Massagesalon Starten

Ik heb al meerdere studies gevolgd.. Hele vriendelijke leerkrachten... Ben zeer tevreden met een studie van nha..

4/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Ben nog maar net bezig met de cursus, vind het enorm boeiend en duidelijk beschreven. Krijg goede feedback. opstarten portfolio en de boekenlijst is lastig, ga daarom eerst deelnemen aan de praktijk dag, dan wellicht duidelijker.

4/5
Computerboekhouden met Exact Online

Duidelijke cursus, ook terugkoppeling van docent vind ik fijn.

5/5
Gewichtsconsulent(e)

Ik ben erg blij met de opleiding. Ook erg fijn dat de opleiding zowel op papier als digitaal is. Alleen kan ik er niet van kopiëren. dat zou wel makkelijk zijn voor het huiswerk. Nu moet je echt alles over typen. Wat extra tijd kost. Maar op zich geeft dat niet. Verder mis ik de btw op de facturen.

4/5
Havo economie

Lesmateriaal is inhoudelijk goed, maar nogal wat opgaven zijn gedateerd, d.w.z. meer dan 15 jaar oud en veelal dus niet meer actueel.

3/5
Logistiek Medewerker

Ik ben enkele fouten tegengekomen in de tekst en in de oefen/huiswerkvragen , dubbel antwoord in de huiswerkvragen bv. Maar verder is het allemaal duidelijk en krijg ik snel mijn huiswerk weer terug. Al vind ik sommige hoofdstukken niet van toepassing op de cursus logistiek medewerker zoals het hoofdstuk over voedingsstoffen. Ik zou het wel fijner vinden om de docent ook een vraag te kunnen stellen indien nodig en niet alleen als ik mijn huiswerk in dien. Met vriendelijke groet ***

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Ik heb 3 kinderen en kan de opleiding er mooi bij combineren. Als ik vragen heb word ik goed geholpen. De opleiding heeft goede stukken en leer heel veel. Bedankt

4/5
Keyboard

ben pas begonnen met de cursus, ben tot nu toe erg tevreden

4/5
Elementaire belastingkunde

Cursus bevalt wel. Maar als ik eerlijk ben , vindt ik klassenstudie beter. Daavoor moet ik te ver reizen, dus is dit het alternatief.

5/5
Office 2016

Cursusmap is duidelijk. Uitleg is prima. Klantvriendelijke medewerker aan telefoon bij vragen. Snelle reactie op vragen via de email. Ik heb gekozen voor de huiswerkoptie; deze is prettig en ondersteunend. Tot nu toe ben ik zeer tevreden.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Duidelijke informatie, alles in 'e'en map. Ook de contacten met de docent gaan vlot.

4/5
Taxi-chauffeur (CCV)

Ik ben op zich tevreden Alleen gaat het nog eens verkeerd als ik mijn huiswerk op papier teug krijg. Geen punt op de mail & soms op de plaza. Het is een leerzame cursus ***

4/5
Assistent Controller

Het bevalt mij goed

4/5
Nagelstyling met Gel

Ik ben net gestart met de cursus en vind het nu al super leuk! Ik leer veel nieuwe dingen en de afwisseling van theorie met praktijk ben ik erg blij mee.

5/5
Frans voor beginners

Mijn ervaring: Het is een leuk manier om frans te leren! Maar mijn ervaring is niet allemaal even positief. Ik vind de feedback van de docent gebrekkig. Vaak staat er wel wat je fout hebt, maar niet waarom het fout is. Daarentegen wordt je huiswerk wel snel nagekeken. In tegenstelling tot wat geadverteerd werd, ligt de nadruk wel op gramatica. Op zich niet erg, maar wel anders dan verwacht. Verder vind ik het een leuke cursus en ben ik ook zeker van plan de gevorderde cursus hierna te gaan doen!

5/5
Ondernemer goederenvervoer

Ik vind het uitstekend in elkaar zitten, met huiswerk begeleiding erbij gaat het echt prima, beter gaat niet

4/5
Kinderpsychologie

Ik ben erg blij met de gekozen studie. Heldere en duidelijke lessen en zeer informatief. Het huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Helder en duidelijk! Lessen zijn duidelijk weergegeven! Ik ben blij met deze cursus!

4/5
Office 2016

Digitaal leren, met ondersteuning van de map is erg prettig. Bijna alles is duidelijk beschreven en uitgelegd. Heel af en toe begreep ik niet echt wat er bedoeld werd. Net als voor iedereen zijn er dingen, die lastig zijn.

4/5
Excel 2007/2010

Duidelijke uitleg van de leerstof

5/5
Basisopleiding Verpleegkundige

Het ziet er verzorgd en overzichtelijk uit, en door dat er met zorgpakketten wordt gewerkt is het goed te volgen .

5/5
Gimp / Photoshop

Het cursusmateriaal is heel correct beschreven. De overdracht van huiswerk via studentenplaza gaat soepel. Mijn persoonlijk begeleider is erg goed.Alle vragen/ opmerkingen worden uitvoerig behandeld, zodat vragen niet blijven hangen maar opgehelderd raken tijdens de lessen. Dat geeft veel steun. Als ik dan toch een minpunt moet noemen dan is dat ik mijn cursus niet geopend kreeg op mijn pc. En dat ik daardoor ook niet in kon loggen bij studentenplaza. Telefonisch is dat uiteindelijk opgelost. Ik ben erg blij dat ik begonnen ben met mijn cursus!

5/5
Life Coach

Fijn dat ok alles goed kan vinden en en dat motiveert

5/5
Medische Terminologie

Een duidelijke opleiding met veel en leerzaam studiemateriaal en erg een erg prettige mogelijkheid om een docent en studiegenoten te hebben als vraagbaken.

4/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Ik ben zeer tevreden met het product, leest makkelijk, goed te begrijpen, duidelijk, echter zijn er soms verwijzingen bij de vragen in het huiswerk die niet overeenkomen met de bedoelde paragraaf waar de stof te vinden is. Dit was in het begin iets verwarrend maar nu lukt het wel. Vandaar 4 sterren. Eigenlijk zou ik 4,5 ster willen geven maar dat kan niet. En ja, ik zou een evt. nieuwe cursus ook weer hier bestellen.

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Tis allemaal duidelijk en als je iets niet weet en je belt op dan zijn de telefonistes heel vriendelijk en netjes dussss vooral doorgaan zo👍👍

3/5
Word 2013

Mijn cursus word vind ik erg duidelijk uitgelegd. Maar de afbeeldingen zouden iets duidelijker mogen zijn. Soms neem ik de loep om de afbeelding beter te zien.

4/5
Receptionist(e) / Telefonist(e)

Het is fijn dat je huiswerk word nagekeken en je daar een reactie op krijgt, zo leer je van je fouten en kun je snel verder. Ook als er vragen zijn wordt er snel gereageerd.

5/5
Office 2016

Duidelijke uitleg. Alles wordt precies van stap tot stap beschreven. Goede feedback van docent.

4/5
Duits voor beginners + gevorderden

Opbouw per les is goed. Veel woorden en grammatica. Makkelijk lesmateriaal. Begrijpelijk.

5/5
Turks voor beginners + gevorderden

De cursus voldoet volledig aan mijn verwachtingen! Huiswerk wordt door de docent vlot nagekeken! Prettig lesmateriaal!

4/5
Spaans voor gevorderden

Soms is de tekst iets verouderd. Bijvoorbeeld guldens/het zijn euros nu.

4/5
Commercieel Medewerker Binnendienst

Het is leerzaam en voor informatie waar het beroep om draait. Het enige nadeel vond ik toen ik het lespakket uitpakte dat ik even in de war was toen ik het onderdeel logistiek zag. Daar zag ik namelijk in de info op jullie site niks over.

3/5
Manicure

Heb geen opmerking eigenlijk want deze studie beval mij heel goed. Heel goed te doen online.

5/5
Spaans voor gevorderden

De teksten en de uitleg die daarbij horen zijn duidelijk en uitgebreid en de woordenschat wordt enorm uitgebreid. Er wordt niet heel veel ingegaan op zinnen maken, dus de logica in zinsopbouw leer ik niet heel goed.

4/5
Medische Terminologie

Ben nog bezig maar tot nu toe bevalt het en is alles duidelijk. Eventueel meer online ondersteuning in de vorm van overhoringsprogramma of online toetsen

4/5
Basisopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

Duidelijke handleiding maar bij de huiswerkopdrachten die zelf nagekeken kunnen worden lijken de antwoorden niet altijd juist of staat er geen juist antwoord alleen toelichting. Verder verloopt contact met docenten tot nu toe prettig en komt er snel reactie.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben met de cursus Nagelstyliste acyl en gel bezig. Fijne leermethode, omdat je kan leren op eigen tempo. De lessen worden snel nagekeken. Gewoon super!

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

De lessen zijn goed opgebouwd. Per les een uitwerking van de grammatica. De dialogen zijn leuk en leerzaam. Door het beluisteren van de dialogen raak je vertrouwd met de uitspraak.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Het is leerzaam en goed geschreven.

4/5
Illustratief Tekenen

Ik vind de lesstof interessant en de oefeningen en huiswerkopgaves leuk om te doen. Maar ik mis wel een soort van samenhang tussen die 2. Bij les 1 wist ik bijvoorbeeld niet precies wat een collage was.

5/5
Mediation

duidelijkheid over tevreden over product.netjes over uitleg.veranderingen ga zo door

4/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Goed uitgelegd, maar er zijn wat spel fouten in de tekst.

5/5
Uitvaartverzorger

Zeer tevreden tot nu toe huiswerk wordt snel nagekeken alleen viel het tegen dat ik de tablet nog niet heb aangezien ik daarop eigenlijk mijn huiswerk wilde maken

5/5
Directie-assistent(e) met steno pr en voorlichting

It is very easy to understand and it's very complet cursus.

3/5
Vwo geschiedenis

Inhoudelijk op niveau, goed verzorgd materiaal, didactisch saai en ouderwets

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Leuke opleiding ,makkelijk te volgen en duidelijke plaatjes en lekker thuis in eigen tijd kunnen leren ,goed te combineren met mijn gezin!

5/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Duidelijk en overzichtelijk lesstoffen. Met de combinatie van een docent die je huiswerk nakijkt en de feedback geeft op je eventuele gemaakte fouten voelt het aan alsof je ouderwets op school zit. Alleen is het in dit geval heerlijk thuis waarbij je zelf je eigen tijden kunt indelen. Kortom ik ben blij dat ik deze stap gemaakt heb

3/5
Basiskennis Loonadministratie

Ik ben tot nu toe redelijk tevreden. Ik loop hier en daar wel al bij verschillende lessen ertegen aan dat ik begrippen mis en voor me gevoel een extra stukken tekst (verdere uitleg over begrippen) er staat bv niet concreet in wat het begrip uniformering loonbegrip opzich zelf is. Dat kan ik dan niet uit de tekst halen. Hetzelfde omtremt beloningen. Er staat dan wel in tekst wat niet van belang is voor de werkgever om vast te stellen of een bepaalde beloning tot loon behoord, maar niet wat wel van belang is? En daar worden dan wel vragen over gesteld aan het eind van die les (les 5). Ik moet nog redelijk wat googlen daarover. Verder vindt ik het wat tegenvallen dat je niets kan vragen aan een docent over een les. Ik kan alleen huiswerk insturen en tot op heden krijg ik wel een cijfer maar als het cijfer geen 10 is dan zou ik graag wel wat opmerkingen daarbij willen wat de docent dan eventueel mist. Ik ben nog niet op de helft van de opleiding, dus misschien veranderd dat nog. Ik heb het iniedergeval wel aangegeven bij mijn huiswerkopgaves. Verder heb ik ook al meegemaakt langer dan 5 dagen te moeten wachten op de correctie ervan. Ik hoop dat jullie wat aan mijn informatie hebben! Groetjes ***

5/5
Populaire Autotechniek

Ik ben super tevreden op het cursus krijgt een snelle reactie van het cijfer wat ik elke keer kreeeg van mijn docent.

4/5
Word 2007/2010

Ik werk al geruime tijd met Word maar kwam bij de tweede les al achter nieuwe dingen waardoor je nog meer kan doen en beter met Word kan werken. Zeker een aanrader.

4/5
Secretaresse

Het is een mooie manier naast je kinderen, huishouding, baan om toch nog te leren thuis en ideaal om toch hulp erbij te krijgen. En ideaal dat je de mogelijkheid krijgt om het in meerdere keren te kunnen betalen zodat ook voor de mensen die het bedrag niet in 1x kunnen missen het toch mogelijk gemaakt wordt om een opleiding/cursus te volgen bij NHA. Zeker een aanrader.

5/5
Korte Verhalen Schrijven

De lesstof is heel goed te volgen, het is logisch en ordelijk opgebouwd en er zijn heldere voorbeelden na een uitleg. De docent neemt de tijd om je stuk te lezen een geeft opbouwende feedback en tips waar je echt iets mee kunt.

3/5
Engels voor beginners

Ik vind de uitleg af en toe lang en dan mis ik opdrachten die hier op aansluiten waarmee je kunt oefenen. Verder snelle terugkoppeling van docent en online leeromgeving prima.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Persoonlijk contact vind ik te weinig..of niet duidelijk waar ik deze kan vinden of aan vragen.

4/5
Populaire Elektronica Beginners

Prima Cursus, cursus bevat wel veel foutjes, lijkt overgetikt te zijn in het verleden of iets dergelijks. Maar daar valt prima mee te leven. Voorbeelden zijn soms beetje achterhaald (tv's met beeldbuis anyone?). Maar hartstikke leuk verder. Goede snelle respons van de begeleider.

4/5
Psychologie van Hoogbegaafdheid

Alles is goed geregeld. Staan hier en daar wel wat type fouten in het studie materiaal. Ik zou het huiswerk wat sneller gecontroleerd willen hebben maar het is wel ok.

4/5
WFT Adviseur Basis

Goede overzichtelijke leermap, nadeel dat je alleen in contact kan komen via het huiswerk insturen dus reageren op een examenvraag van de vorige examen moet meegestuurd worden met het volgende examen

3/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Voorlopig bevalt het goed

5/5
Webdesign

Ik leer met passie. Ik wil in de toekomst dit doen.

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

alles is prima mee te werken enigste wat soms lastig is foto's opsturen voor de rest heel relaxe dat je overal kan doen en je verveelt je geen dag ermee

4/5
Russisch voor beginners + gevorderden

Het zou fijn zijn het behandelde grammatica in meerdere oefeningen te oefenen. Verder bevalt het prima.

5/5
Elementaire belastingkunde

Zeer toegankelijk cursus. Prima praktisch en goede voorbeelden. Zeer actueel en daardoor wacht ik nog op de laatste 4 lessen af waarin de casussen worden uitgewerkt, want die moet n.a.v. Prinsjesdag (aanpassing belastingwetgeving) actueel zijn. Geheel begrip voor, maar wel lastig voor mij. Moet nu meer dan 1,5 maand wachten. Niettemin beveel ik het aan mijn vrienden en relatie kring. Heel goed!!

5/5
Kinderpsychologie

De cursus kinderpsychologie is duidelijk je interesse in wat er geschreven staat neemt bij iedere les toe. Huiswerk wordt snel nagekeken en je hebt niet de neiging om het snel te doen. Al met al ik vind de cursus ontzettend interessant. Ik heb geen suggesties hoe het beter kan.

5/5
Receptionist(e) / Telefonist(e)

Ja ik ben heel tevreden over het manier van de lessen en de digitale leeromgeving. Lessen zijn makkelijk te begrijpen en de docenten doet hun werk uitstekend. Alles staat makkelijk op de digitale leerwegomgeving zelfs voor mij op deze leeftijd. Ik zou iedereen aanbevelen om thuisstudie te nemen bij NHA.

5/5
Office Management met Office 2016

Office manager is een erg leuke en leerzame cursus, begeleiding prima voor herhaling vatbaar.

3/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Duidelijke uitleg!

5/5
Life Coach

Zeer leuke interessant opleiding, goed en overzichtelijk te volgen . Ik hoop er in de toekomst mijn eigen succesvolle bedrijf mee te starten.

4/5
Event Security Officer

het product is mij goed bevallen. alleen ik zou meer commentaar van mijn leraar willen als hij dat heeft

4/5
Buitengewoon opsporingsambtenaar

Duidelijke lessen en een rode draad door de lesstof

5/5
Medische Terminologie

Nu halverwege de cursus Medische Terminologie. Super tevreden! Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke site en snelle reacties van mijn docent (Simon Muller). Het lesprogramma is duidelijk, alleen hier en daar weleens een typ- en/of opmaak foutje in de tekst, niet storend. Aanrader!

5/5
Kinderpsychologie

Ik ben erg tevreden, je hebt goede begeleiding en een goede kwaliteit-prijs gehalte, lessen zijn duidelijk, ik zou alleen wat meer huiswerkopdrachten doen bij grotere hoofdstukken zodat alle onderwerpen aanbod komen,

5/5
Nagelstyling met Acryl

Ik ben heel blij met de cursus en de producten die er bij geleverd word . Het is duidelijk en als ik vragen heb kan ik die stellen . Ben er super blij mee

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

Ik ben nog niet zo lang bezig met deze opleiding. De leerstof wordt goed uitgelegd en het huiswerk snel nagekeken. Daar ben ik erg tevreden over.Wat wel een minpunt is is dat er bij deze opleiding geen praktijkdagen zijn. Dat is een gemiste kans zeker als je echt aan de slag wilt als doktersassistente.

5/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Ik vind het een hele fijne manier van leren en ook dat je er genoeg tijd voor krijgt om het af te ronden. Ik ben momenteel ziek en moet revalideren en dus niet altijd de mogelijkheid om te leren nu en dan is de extra tijd wel super fijn.

3/5
Engels voor beginners + gevorderden

Het is een prima cursus alleen heel veel fouten met woorden en letters

4/5
Kinderpsychologie

Duidelijke informatie. Overzichtelijke les indeling

5/5
Praktische psychologie

de cursus praktische psychologie is erg interessant en snelle reactie op insturen van docent. Nu even een pauze gehad door ziekenhuis opname

4/5
MBA compleet

Het product bevalt goed alleen staan er hier en daar nog wel eens wat kleine fouten in. Daar zou beter op gecontroleerd moeten worden.

5/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

m/v, Ik ben danbaar;voor ales dat jullie ,ben aan het doen voor mijn .

4/5
Mindfulness

Ik vind de opleiding erg leuk. Het lesmateriaal is duidelijk. Ik ben erg tevreden over de service van NHA.

4/5
Tekenen en Schilderen

Ik ben nog maar zo kort bezig, dus over uw cursus kan ik nog weinig zeggen. Huiswerk wordt wel snel nagekeken, dat is erg prettig.

4/5
PDB compleet

Ik vind het goed te volgen, maar mis af en toe net wat extra informatie/toelichting op bepaalde punten.

4/5
Windows 7

Ik ben tevreden om het cursusmateriaal goed en duidelijk is.

3/5
Spaans voor gevorderden

ik ben nog niet zover gekomen met de cursus, maar heb wel al gemerkt, dat er via plaza nog wel wat foutjes in de lesstof zitten. ook is de cursus denk al redelijk oud, aangezien er in en van de geluidsopname nog over pesetas wordt gesproken.

4/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Ik ben nog maar kort bezig, maar de lesstof tot zover is duidelijk. Lay-out en omschrijvingen zouden iets anders/beter kunnen. Goed en snel contact met docenten.

4/5
Excel 2016

Fijne begeleiding. Soms kloppen er dingetjes niet in de tekst

4/5
Excel 2007/2010

Ik ben tevreden met de product.

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

tot op heden gaat het allemaal goed, maar ik ben ook nog niet zo lang bezig.

5/5
Excel 2016

Een hele praktische cursus, duidelijk uitgelegd en fijn opgebouwd. De manier van communiceren met de docent was even zoeken maar ook dat loopt inmiddels soepel. Een aanrader deze cursus.

5/5
Populaire Autotechniek

Overzichtelijke cursus makkelijk uitgelegd goed te snappen. Zowel online als in de map te bestuderen...

4/5
Office 2016

Ik ben tevreden, vooral doordat je het zowel op papier hebt als digitaal. Een verbetering zou zijn dat je wat meer tekst mag neer zetten bij het bericht naar je docent. Wel merk ik dat het er bij mij soms anders uitziet dan in het boek. Dan is het even puzzelen.

5/5
Engels voor beginners

Ik ben zeer tevreden. De leerstof is duidelijk. Fijn dat het huiswerk zo snel retour gezonden wordt. Het is erg belangrijk voor mij dat het huiswerk per post gaat.

4/5
Vwo Engels

Veel typfouten

5/5
ECDL met Windows 10/Office 2016

Snel alles in huis,duidelijke lessen. Bij zelf studie duidelijker aangeven dat er dan ook geen contact met mede-studenten is,geen inzending van huiswerk ,geen cijfers.

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Het nazien van de ingeleverde opgaven worden keurig binnen 5 dagen behandeld.

3/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Ik ben net met de cursus begonnen. Wat me tot op heden opvalt is dat de tekst vrij ambtelijk en in lange zinnen is opgebouwd, waardoor het moeilijk lezen is. Daarnaast zie ik veel ruimte tussen zinnen en het lijkt er op dat foto's in de tekst zijn geplakt, wat niet heel professioneel overkomt.

4/5
Schoonheidsspecialiste Basiscursus

Mijn ervaring met NHA is goed. Ik ben zelfs aan de tweede cursus begonnen via het NHA.

3/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Ik vind de lesmaterialen goed. Ik vind de schrijf opdrachten moeilijk.

4/5
Indonesisch voor beginners

Ik ben heel tevreden met mijn gekozen cursus. Kan nog niet geloven dat ik de taal vloeiend ga spreken. Maar dat komt nog wel.

5/5
Engels voor beginners

Alles ziet er keurig uit en duidelijk.

4/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Op zich zijn de lessen compact en redelijk goed te volgen, maar ik had graag meer voorbeelden gezien in de teksten. Soms staan er ook wat tegenstrijdigheden in en die krijg ik niet helemaal helder met de docent.

4/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Ik ben nog bezig met de cursus, maar merk dat ik in de praktijk er al veel aan heb.

5/5
Engels voor beginners

Duidelijken uitleg van de opdrachten Dat maakt het fijn om te leren.

4/5
Kindercoach

Tot nu toe vind ik de cursus erg interessant. Ik ben nog niet zo ver met deze cursus, ben nu bij hoofdstuk 3. Het moeilijkst vind ik om tijd te vinden voor de lessen. Helaas staan er nog wel wat fouten in de tekst.

4/5
Zweeds voor beginners

Er zitten Nederlands woorden in de `tekstboeken` die weinig tot niet gebruikt worden in de dagelijks taal. Dit kan voor verwarring zorgen. Bovendien is de docent tot nu toe niet erg flexibel geweest. Ik had WORD destijds niet in de juiste taal staan. Dus veranderde de kleine letter i naar een grote I . Ik heb dit aangegeven omdat ik later zag dat de zin niet meer correct was. Docent wist het maar deed er verder niets mee. Heel frustrerend !

4/5
Tandartsassistent

De leerstof wordt erg duidelijk uitgelegd en de lay out van de NHA is top. Alleen een punt dat ik erg lang wacht op resultaten wanneer ik huiswerkopgave door stuur wat dus niet binnen de aangegeven 5 werkdagen gebeurd maar wel 3 weken kan duren. Verder ben ik erg tevreden.

4/5
Populaire Elektronica Beginners

Ik bemerk dat er fouten in het lesmateriaal aanwezig is. Leraar is super!!

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik was onder de indruk van de producten die meegestuurd zijn. Ook zijn alle lessen erg duidelijk en overzichtelijk. I'm excited!!!

5/5
Nagelstyling met Gel

Ik heb tot nu toe alleen maar positieve reacties, en ik zelf ook

3/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik heb de cursus nog niet volledig ontvangen maar tot nu toe ziet het er goed uit. Ik wilde per kwartaal betalen. Dit kan wel maar wordt per maand een 4e deel geïncasseerd en dat zag ik niet zitten. Per maand leek me beter. Helaas moet ik daardoor wel wachten. Wel begrijpelijk maar vervelend. Voor de rest goed geholpen aan de telefoon bij de omzetting van de betaling!

4/5
Webdesign

Het is veel tekst overtypen en de vraag is of dat bij een design cursus wel zo zinvol is.

5/5
Fitness Trainer A Branchediploma

Ik ben 100% blij met het product!

5/5
NLP

Ik vind de opleiding interessant en de feedback van de docent heel prettig.

4/5
Buitengewoon opsporingsambtenaar

Ik ben pas begonnen vanwege familie omstandigheden heb ik nog niet veel tijd gehad en ben pas bij les 3. Tot nu toe vind ik het fijn leren juist af en toe dat er staat we komen er later in de cursus op terug verwarrend. Huiswerk insturen prima geregend en super snel nagekeken. Hopelijk ontvang ik binnenkort de tablet kan ik daar alles op maken ipv op de gsm.

4/5
Gewichtsconsulent(e)

Ziet er allemaal goed verzorgd uit, alles compleet en goede balans materiaal. Ook de aanschaf c.q. opsturen is correct gedaan.

4/5
Illustratief Tekenen

nog maar net begonnen maar interessant tot nu toe

5/5
SketchUp (3D tekenen)

Het bevalt mij omdat: 1 duidelijkheid 2 prettige indeling van de lesmap 3 communicatie is goed 4 digitaal huiswerk inlever 'knop' is niet te vinden.. Maar dat kan ook aan mij liggen.. ;) Inmiddels heb ik het wel gevonden.

5/5
Hondentrimmen

Ik ben heel blij dat ik de opleiding hondentrimmen begonnen ben. Ik vind het super leuk en leerzaam!

5/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

Ten eerste wordt alles netjes aangeleverd, duidelijke uitleg en mooie boeken, het huiswerk wordt snel beoordeeld.

4/5
Basisopleiding Verzorgende-IG

Je krijgt waar voor je geld. Dit is mijn tweede keer dat ik een opleiding ben begonnen. Dus bevalt goed. Het is de goedkoopste maar doet niet onder aan kwaliteit

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

Het is erg compleet geleverd en ik heb plezier in het volgen van de cursus, maar vindt het wel lastig een goede beoordeling te geven na twee lessen.

4/5
Logistiek Teamleider

zeer tevreden al zou het handiger zijn om moduletoetsen appart van het huiswerk online te kunnen versturen

4/5
Papiaments voor beginners

Tot nu toe bevalt de cursus mij heel goed, alleen het is soms lastig is omdat een oefening niet goed word uitgelegd en ik dan ineens niet meer snap hoe ik het moet maken. Met een thuisstudie is dat lastig

5/5
Lean Management

De opleiding: Lean Management is erg leerzaam. Letterlijk elk onderdeel van Lean komt aan bod. Ook de huiswerkopdrachten zijn erg duidelijk. Ik. Heb de opleiding bijna afgerond maar ik ben blij dat ik voor deze heb gekozen!

4/5
Excel 2016

ik ben tevreden met de lesstof alleen als ik een vraag heb omdat ik bijvoorbeeld ergens niet uitkom moet ik eerst mij huiswerk opsturen met een vraag erbij waardoor mijn huiswerk een lager cijfer krijg ik kan het daarna wel verbeteren en nog een keer opsturen om dan een hoger cijfer te krijgen maar ik zou graag willen dat ik een vraag zou kunnen stellen zonder het eerst mijn huiswerk op te sturen.

4/5
Horecaportier

Ik hads

4/5
Webdesign

De cursus, Webdesign, is duidelijk. In het begin had ik wat moeite met het installeren van Aptana en hier vond ik toch net te weinig informatie over staan. Volgens mij staat er ook nog een oude link op NHA die niet werkt. Verder is de cursus erg leuk en duidelijk. Je leert alles vanaf de basis en het is goed te volgen. Ik heb gekozen voor studeren met hulp dus ik lever elke keer mijn huiswerk in. Wat ik daarbij wel merk is dat ik soms sneller werk dan dat er wordt nagekeken en dat werkt niet altijd even prettig. Ook vind ik dat er een verbetering doorgevoerd kan worden voor het stellen van vragen. Dit kan nu enkel in het vakje van je huiswerk inleveren, maar dit werkt niet prettig. Soms heb je een snelle of korte vraag, het zou fijn zijn om bijvoorbeeld te kunnen mailen naar je docent via een Eigen NHA e-mailadres van de docent. Waarbij dan ook staat bijv. reactietijd binnen 3 werkdagen (ik noem maar wat). Verder bevalt het erg goed!

4/5
Zweeds voor beginners

Op zich zeer tevreden met het ontvangen product. Helaas was de map die ik kreeg beschadigd. Helaas nog geen nieuwe ontvangen. Maar daarnaast was het product snel binnen en kon ik snel aan de slag met mijn studie.

4/5
PDB compleet

Ik ben pas net begonnen. Het nakijken van het huiswerkopdrachten gaat heel snel. Tot nu toe binnen 12 uur nagekeken. Tot nu toe heel positief.

4/5
Excel 2016

Ik heb de opleiding teamleider logistiek gevolgd. Goed omschreven, gericht op praktijk. Huiswerk begeleiding goed en snel. Het cursus boek bevat redelijk veel spatie fouten, daar mag best iemand naar kijken, komt af en toe slordig over.

3/5
Office 2016

Ik had meer diepgang van de cursus verwacht. De informatie is erg basaal. Ook vind ik het vervelend dat er geen vragen aan de docent gesteld kunnen worden. Dit kan wel bij het indienen van het huiswerk maar het zou fijn zijn als er tussendoor ook vragen gesteld kunnen worden. Het is tenslotte een cursus met begeleiding.

5/5
Fotografie

Goede en duidelijke lessen en erg fijn dat alles via de studenten pagina te vinden is kwa huiswerk en formulieren. Persoonlijke docent die er altijd voor je Is. Ik vind het top!!

5/5
Vrij Tekenen

Overzichtelijk studiemateriaal, goed verzorgd. Mooi dat de lessen zowel Fysiek als digitaal te volgen zijn. De terugkoppeling van de docent ( na het insturen van je huiswerk) stimuleert je tijdens de studie.

3/5
Vwo wiskunde B

Ik vind dat de stof goed opgebouwd is en echt begint bij de basis. Waar ik mij nog wel regelmatig aan stoor, is dat de figuren soms niet goed geprint zijn en niet overeen komen met de opdrachten.

5/5
Thuiskapper

Het product was meer dan verwacht. Voor een klein prijs krijg je meer dan je verwacht. Ik heb de product thuiskapper besteld. Heb het heel snel thuisgekregen, met een grote waarde aan spullen. De uitleg is goed te doen met filmpjes en theorie uit de boek. Makkelijker dan ik verwacht had! Super blij mee :)

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Ik heb nog maar een paar lessen gevolgd. In de tijd van feestdagen lag het even stil, heb het voornemen om het weer op te pakken. Zelf ben ik enthousiast. Denk wel als je nog nooit iets van Engels gehad heb op school zal het niet meevallen. Een en ander herken ik nog van vroeger wat ik ooit op school heb geleerd. Ik merk wel dat als ik iets in het Engels hoor wel probeer om dit te verstaan en Engelse woorden probeer te herhalen dus ook uit te spreken. Verder oefen ik af en toe als mijn volwassen kinderen thuis zijn. Kwam er wel achter dat er maar beperkt ruimte is om een vraag te stellen bij het verzenden van je huiswerk. En de geluidsfragmenten komen niet altijd overeen met wat er in het boek staat... Ik ga in ieder geval weer vol goede moed verder!

3/5
Apps maken

Gerichter sturen op een bepaald onderwerp in de huiswerkopgaven. Het is moeilijk zonder een bepaalde richting of opdracht om zelf een app te bedenken. Het is makkelijker een app te maken als je de eisen/opdracht van de "opdrachtgever" weet.

4/5
Office 2016

Ik ben deze studie begonnen i.v.m. een andere functie binnen defensie. Weet eigenlijk nog te weinig om het compleet te beoordelen, maar tot dusver bevalt de begeleiding goed

5/5
Paardenverzorging

Het is duidelijk aangegeven wanneer het product geleverd wordt, het product ziet er netjes uit en de informatie van de lessen is erg leuk en interessant. Op deze manier is het voor mij mogelijk om in mijn eigen tempo een cursus te volgen die ik interessant vindt.

5/5
Weddingplanner

Heel goed. Zeker naar verwachting

4/5
Dierenartsassistent

Leuke en leerzame studie.

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

Het bevalt mij goed, kan wanneer ik in de gelegenheid ben even studeren. Momenteel nog te weinig tijd voor,maar dat is ook het mooie ervan er staat geen druk achter!

3/5
Korte Verhalen Schrijven

Heb pas vier lessen gehad en die waren naar tevredenheid.

4/5
Life Coach

De cursus zit in een mooie map en is zeer overzichtelijk. Duidelijke tekst en voldoende oefenmateriaal .

4/5
Grafisch Vormgever

Ik ben nog maar net begonnen, maar het komt op mij over als behoorlijk compleet, voor mij iets te uitgebreid zelfs. Ik ben van de grote lijnen en er staan heel veel details en extra informatie in de map. Dat maakt het voor mij veel en onoverzichtelijk. Verder prima, goede illustraties. 1e huiswerkopdracht werd na iets van 2 weken nagekeken, vond ik wel vrij lang duren. Maar nakijken en reactie waren verder goed en duidelijk.

5/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Ik ben tevreden over het onderwijsproduct die aan de beschrijvingen en verwachtingen voldoet. Alleen beschik ik niet over het thuisprogramma pakket Microsoft 365. Het zou fijn zijn als het bestand van Libre office ( ODT van het linuxprogramma) voor het huiswerk in de digitale inzending wordt geaccepteerd. Verder ben ik te spreken over de digitale contact met docent.

5/5
Stressmanagement / Stresshantering

Prettige, informele schrijfwijze met herkenbare voorbeelden en begrijpelijke tips. Het "dwingt" tot goed nadenken over jezelf, maar op een prettige manier.

3/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Ik ben nog niet lang bezig met de Basiskennis Boekhouden, maar vindt het een fijne cursus. Wel merk ik dat ik soms nog wat moeite heb met alle stof goed te volgen; dit is omdat ik werken met cijfers altijd best lastig heb gevonden en dus soms wat extra regels uitleg nodig heb. Ook heb ik gemerkt dat de leraar niet altijd antwoord terug geeft op mijn vragen, wat het soms dan ook weer lastig maakt. Verder echt super geregeld! Super service aan de telefoon, alles was snel binnen. Zit alleen nog te wachten op de producten die je bij de cursus krijgt, maar weet zeker dat als ik hierover bel, dat het snel geregeld is.

4/5
Illustratief Tekenen

Ik vind de cursus boeiend en leuk, de huiswerk opdrachten zijn uitdagend en geven mij de uitdaging om eens hele andere technieken en materialen te experimenteren . De feedback van de docent is heel opbouwend en prettig uitgebreid.

5/5
Medisch Secretaresse

Het spreekt allemaal voor zich. Snel duidelijk. Fijne leraren

5/5
Astrologie

Het product bevalt me prima. Alleen duurt het lang voordat je weer nieuwe lessen krijgt.

5/5
Bloemschikken

Ik heb super blij met mijn leerstof

5/5
Excel 2016

Alles is duidelijk omschreven in de lessen. Huiswerk wordt vlot nagekeken en eventuele opmerkingen worden geplaatst.

5/5
Antiek en Oude Kunst

Het is uitdagend opgesteld. Daar bedoel ik mee dat ik geprikkeld wordt om verder te lezen/leren. Dat heb ik nodig om een studie vol te houden.

5/5
Turks voor beginners + gevorderden

Ik ben nog niet zo lang bezig maar tot nu toe vind ik het heel prettig... Leraar ook heel gezellig!!

5/5
Medisch Secretaresse

Ik ben nog niet heel lang geleden begonnen maar tot op heden ben ik zeer tevreden. Het huiswerk wordt vlot nagekeken, de lesstof is duidelijk en ik kan altijd bellen of vragen stellen. Het enigste verbeterpunt zou zijn dat je bij het indienen van huiswerk iets meer ruimte (tekens) krijgt om een vraag te stellen aan de docent. Nu krijg je 140 tekens, dat is echt weinig.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Erg fijn en goede begeleiding

4/5
Manicure

Manier van uitleg is makkelijk te leren en te begrijpen, nooit eerder heb ik het zo leuk gevonden om te studeren. Wel zou ik het persoonlijk prettig vinden om makkelijker contact te kunnen hebben met de docent, zodat eventuele fouten bij huiswerk of gewoon vragen makkelijk gesteld kunnen worden.

5/5
Havo Engels

Zeer goede begeleiding en duidelijke lessen. Tip: maak een Chatknop om sneller en makkelijker om contact te hebben met de begeleider..

4/5
Gewichtsconsulent(e)

Jullie kunnen een 5 krijgen als je digitaal meer oefenvragen ter beschikking stelt.

4/5
Life Coach

Het is een interessante opleiding. Daar de leerstof in de praktijk geoefend moet worden heb ik meer tijd nodig om de stof te kunnen beheersen/oefenen. Ik krijg goede feedback retour van de coach.

5/5
Spaans voor beginners

Al in het begin meer geleerd hoe en waar klemtonen op woorden gelegd worden. Dit bij andere cursussen niet zo gezien.

4/5
Vwo wiskunde B

De cursus bevalt goed, alleen is het wel storend dat er geen kladblok met ruitjes papier bij zit, het is tenslotte Wiskunde.

4/5
Wereldgodsdiensten

Ik ben zeker tevreden over het product, ben lekker bezig met de studie, en de prijs-kwaliteit verhouding is prima. Het enige minpunt vind ik dat er best veel taal-/grammaticafouten in zitten die sinds de samenstelling of laatste update van het cursusmateriaal niet zijn verbeterd. Zo staan er zinnen in die niet kloppen en waar je moet raden wat er wordt bedoeld, en ook zijn verkeerde woorden gebruikt (waarschijnlijk typefouten), bij voorbeeld als er ondergeschikt moet staan, staat er ongeschikt. Maar ik neem aan dat de inhoud klopt en ben er blij mee.

5/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Ik ben erg tevreden over dit product. Duidelijke uitleg met plaatjes erbij die het nog meer verduidelijken. Maakt het leren wel zo prettig.

4/5
Havo economie

***

3/5
Zakelijke Correspondentie Nederlands

Ik vind de stof duidelijk. Vindt alleen dat er regelmatig typefouten instaan. Terwijl ik de studie zakelijke correspondentie volg...

3/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Ik mis af en toe wel wat uitleg over bepaalde grammaticale zaken. Ook staan er best wel wat type-foutjes in de lesstof.

5/5
Engels voor beginners

Ik kan niet terugvinden wat ik fout heb ingevuld

4/5
Grafisch Vormgever

Bevalt prima, lekker praktisch vorm gegeven.

4/5
Basiskennis Aardrijkskunde

Het lesmateriaal is helder en begrijpelijk en bovendien volledig up-to-date . Zo wordt er duidelijk ingezoomd op milieu, klimaatverandering etc. De correctie van de lessen is goed en vindt snel plaats. Prima dus !

4/5
Alles over de Hond

De studiegids prima. Duidelijk, maar soms met oude informatie.

5/5
Life Coach

De lesstof zit mooi geordend in de map en is makkelijk te lezen, huiswerk insturen digitaal is ook prettig je ziet na de beoordeling ervan gelijk wat je cijfer is

4/5
Kinderpsychologie

Duidelijk lesmateriaal

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

cursus is goed vooral doordat je zelf je tijd kunt indelen

5/5
Medische Terminologie

Contact leraar erg prettig. Duidelijke feedback. Snelle controle huiswerk. Leerstof overzichtelijk en goede map inhoud. Blij dat ik deze cursus besteld heb.

5/5
Dierenverzorging

Erg leuke, leerzame studie. Het is makkelijk om je huiswerk in te sturen en heb meestal dan ook vrij vlot een reactie. Super tevreden dus !

5/5
Pedicure branchediploma (voetverzorging)

Ik ben zeer tevreden met hoe het allemaal verzorgt is en wordt. Mijn eigen tempo volgen is voor mij erg fijn (regelmatig heb ik migraine aanvallen en heb dan wel de rust nodig daarna) Ik wordt niet gedwongen en volg deze opleiding als bijbaan straks naast mijn eigen baan in de zorg. Ook het huiswerk wordt duidelijk aangevuld.

5/5
Uitvaartverzorger

Het is een zeer boeiend en goed beschreven.

5/5
Vrij Tekenen

Goede begeleiding en leerzame lessen! Al om al super!

5/5
Intercedent

Zeer tevreden over de studie. Fijne leer omgeving en goede service. Bij vragen over het huiswerk wordt ook goed gereageerd en duidelijke uitleg. Alles wordt ook duidelijk aangeven

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Ik vind het product, goed en duidelijk, prettig leesbaar, en goed te volgen.

4/5
Excel 2016

Digitaal en op papier ideaal. Lekker op eigen tempo. En duidelijke leerstof.

4/5
Medewerker Administratiekantoor

Fijne communicatie en duidelijk lesmateriaal . Een echte aanrader.

4/5
Zakelijke Correspondentie Nederlands

Nvt

4/5
Kinderpsychologie

Het is een duidelijke opleiding met toegevoegde waarde voor je kennis over de opvoeding en ontwikkeling van het kind van geboorte tot aan de volwassenheid.

3/5
Vwo wiskunde A

Het is een zinvolle zozeer leerzame cursus.

5/5
Spaans voor beginners

Nog maar net begonnen, dus beetje lastig maar duidelijke documentatie, geweldig dat alles digitaal is en ook het contact met de leraar

5/5
Havo biologie

Goede begeleiding en het huiswerk wordt snel nagekeken. De lessen zijn ook duidelijk geschreven

5/5
Populaire Elektrotechniek

Leuk en leerzaam. Voor ieder doelgroep makkelijk in te stappen. Goede begeleiding van NHA uit! TOP.

4/5
Bierbrevet

Ik vind het een zeer leerzame en leuke cursus. Temeer daar ik zelf bier wil gaan brouwen. De cursus is mooi van opbouw en elke les voorzien van oefenstof (meerkeuze en open vragen). De huiswerkvragen prikkelen tot nadenken en er zitten soms vragen bij die tot nadenken leiden. Ik ben nog niet klaar met deze studie: zit nu bij les 6. De Engelse bieren. Ik volg de studie met veel plezier. Nadeel vind ik dat de examens maar een enkele keer worden aangeboden. Ik begrijp dat de NHA dat niet regelt. Ik zou het ook fijn vinden als er bij de cursus een praktijkdag zou zitten om het proeven met medecursisten te doen. Met vriendelijke groet, ***

5/5
Excel 2016

De cursus Excel die ik had besteld werd zeer snel geleverd, de is lesstof zeer toegankelijk en mijn huiswerk werd door mijn docent deskundig nagekeken met goede tips/feedback. Ook de studentenplaza die vernieuwd is werkt erg prettig.

5/5
Sociale Hygiëne

Alles duidelijk en overzichtelijk, goed aangegeven hoe het wekt met betaling, getuigschrift, diploma etc. Zeker aangeraden bij anderen

5/5
Receptionist(e) / Telefonist(e)

De studieboeken zijn overzichtelijk. Het huiswerk wordt snel retour gestuurd op de mail. Echt fijn!

4/5
Stressmanagement / Stresshantering

Boeiende en toegankelijke studie en snelle beoordeling door docent

5/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Alles is duidelijk uitgelegd! Misschien een kalender voor wat je weekelijks moet gaan doen om werkelijk thuisstudie op aangegeven tijdslijn te behalen. Zo kan je elke keer afstrepen waar je gebleven bent. Studeerkalender jaarkalender ? Leerportaal en alles is zover wel duidelijk. Locatie van examen beter aangeven, is een zoek werk. Zowel ook thuis opdrachten per post.

4/5
Massage

Product beval me prima werd netjes bezorgt. Leer stoffen worden goed uit gelegen.

5/5
Financieel Administratief Medewerker

Prima pakket! Wat meer uitlegvoorbeelden mag bij sommige hoofdstukken wel!

3/5
Buitengewoon opsporingsambtenaar

Lastig er toe te zetten

4/5
Webdesign

De inschrijving ging heel vlot. De cursus viel op de afgesproken datum op de deurmat. Alles staat duidelijk omschreven en mijn docent kijkt het huiswerk snel na voorzien van feedback.

5/5
Yoga

Al vaker een cursus gedaan ook Yoga net als nu maar altijd dik tevreden, keurig verzorgd en goede site! Zal echt vaker voor NHA willen gaan. Mooi 2019 toegewenst.

4/5
Zweeds voor gevorderden

Het product bevalt goed. Maar mag wel een duidelijkere uitleg/ legenda zijn wat betreft uitspraak.

4/5
Spaans voor gevorderden

Het is moelijk om contact te maken met de docent.. Via de tablet is de manier van corrigeren niet zichtbaar( correcties in de kantlijn). Lesmateriaal is ok.

3/5
Gewichtsconsulent(e)

Ik ben wel tevreden met het product maar ik vind sommige lesstof een beetje tekort schieten. Zoals de uitleg over de nadelen van light producten en de ernstige gevolgen van overmatig gebruik hier van. Of de benoeming van visolie maar algenolie (een veel duurzamer, gezonder en minstens zo hoogwaardig product) wordt nergens benoemd. De informatie voor het begeleiden van de steeds groter wordende groep veganisten is nihil. Ik zou de opleiding aan anderen aanraden als de schijf van 5 en het hele Voedingscentrum wat meer zou worden losgelaten en goed onderbouwde andere voedingsadviezen ook behoorden tot de lesstof.

5/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Ik ben zeer tevreden over mijn thuisstudie. Want de lesmaterialen zijn erg duidelijk en nuttig zijn en daarnaast ben ik zeer tevreden over mijn begeleidende docent. Mijn huiswerk wordt snel nagekeken en krijg ik een duidelijke uitleg als ik iets fout gemaakt heb. Ik heb een universitaire en twee hbo opleidingen bij de hoge scholen gevolgd en met succes afgerond, maar had ik bijna nooit zo een goede begeleiding gehad en de lesmaterialen waren niet zo duidelijk en nuttig. Hierbij wil ik jullie bedanken en wens jullie veel succes. Gr, ***

4/5
Office 2016

Ik ben uiterst tevreden over het Office 2016 cursus pakket. Voor mij is dit een opfriscursus. Ik denk wel dat voor mensen die hier nooit mee gewerkt hebben, de cursus te snel gaat. Ook de begeleiding van mijn docente ernaar ik als positief. Met vriendelijke groet, ***

5/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Nadat ik de keuze gemaakt had om weer een thuis studie op te pakken en deze ook uitgekozen had. Kreeg ik razend snel mijn theorie en werkboeken op gestuurd. Binnen een week kon ik starten met mijn studie. Helemaal super!

4/5
Populaire Elektrotechniek

Prima!!

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

Klantenservice erg aardig en vriendelijk, altijd telefonisch bereikbaar. Les stof is duidelijk door te nemen en je kan elke deel makkelijk met hoge cijfers behalen. Docenten zijn erg snel met het bekijken van je huiswerk en waar nodig wordt er verbeterd. Ben van plan hierna nog een Engels studie te gaan doen bij NHA de business lijkt me ook interessant om te doen.

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

De cursus bevalt me erg goed. Ik doe deze in combinatie met de app duolingo. *** zorgt voor het vergroten van mn woordenschat en de cursus legt me uit waarom iets is zoals het is. De perfecte combinatie dus. Ik zou mensen de

5/5
Populaire Elektrotechniek

Tot nu toe bevalt het erg goed. Pas twee maanden bezig maar begrijpelijke stof en het huiswerk is snel nagekeken. Voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten.

5/5
Pools voor beginners + gevorderden

Ik ben zeer tevreden hoe de lessen zijn opgebouwd.

4/5
Uitvaartverzorger

Het is makkelijk vol te houden. Nu er de maand december tussen heeft gezeten, is het een beetje stil komen te liggen. Maar ik heb de zelfdiscipline om straks, als de kinderen weer naar school zijn, om er weer vol voor te gaan.

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

Het is een duidelijke opleiding. Begrijpelijk en zeer interessant . Ben nog niet zover maar wat misschien wel aangeraden zou kunnen worden is het zorgen voor een stage plaats zodat je studie met praktische ervaring kunt combineren. Maar misschien dat t verderop de studie aangeraden word.

4/5
Basisvaardigheden Horeca

Duidelijke omschrijving goede uitleg en snelle uitslag encorrectie s

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Het product, Frans voor beginners + gevorderden ziet er professioneel uit. Met veel plezier en enthousiasme volg ik de lessen.

3/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Vind het jamer dat men in de eerste les met pen 3b moet beginnen en precies deze pen niet in het materiaal pakket zit.

5/5
Dieren-EHBO

Een cursus die goed inzicht geeft in ziektebeelden en verwondingen van diverse dieren, zodat je eerste hulp kunt toedienen op eigen dieren (handig als hobby-boer) of dieren in nood waar dan ook. De docente kijkt snel na. Groot pluspunt is dat alles digitaal kan.

3/5
Schoonheidsverzorging

Het gaat wel goed met mijn cursus. Alleen ik vind het irritant dat de lespakketen apart maandelijks wordt verstuurd dan moet ik wachten totdat ik verder kan terwijl ik gewoon door wil gaan. Ik heb nu mijn 8de les afgerond en 2 lessen waren gewoon het zelfde daar ben ik beetje ontevreden mee. En het lijkt of het oude lesstof zijn terwijl er nu meerdere dingen zijn bijv over makeup en verzorging. Dat is ook een minpunt maar de lessen volgen en opsturen is wel goed.

3/5
Budgetcoach

Teveel psychologische hoofdstukken om mensen in hokjes te plaatsen algemene kennis en te weinig praktijk. Je komt bijv. nergens tegen hoe je de hoogte van een weekbudget voor iemand bepaalt waar hij van rond zou moeten kunnen komen.

5/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Ik vind het een boeiende cursus en heb al vele positieve indrukken op kunnen doen.

4/5
Logistiek Teamleider

helaas kan ik de website NHA niet op google chrome openen, maar moet ik naar de internet explorer zelf, voor de rest ziet het studiemateriaal er goed uit, wie weet als extra PR materiaal een NHA pen om mee te schrijven.

5/5
Massage

Ik vindt het een erg interessante opleiding En ga zeker als ik deze opleiding klaar is. Ga ik gewoon verder met leren 😀😀😀

5/5
Secretaresse

Het is fijn dat de lesstof zowel digitaal als in papieren vorm wordt aangeboden. Het contact met de docenten is zeer plezierig en het huiswerk wordt snel nagekeken. Ook geven zij regelmatig leuke en goede adviezen.

5/5
Massage

Alles wordt op tijd toegestuurd. Duidelijke lesstof met uitleg en plaatjes en foto's. Fijn contact met docent. Huiswerk wordt op tijd nagekeken. Leuke cursus

3/5
Elementaire belastingkunde

Prima cursus maar niet voor de beginner. Mist veel begrippen en afkortingen/wetten uitleg, en soms komt de uitleg van al gebruikte onderdelen/begrippen later waardoor het lastig te volgen is. Meer rekenvoorbeelden zou ook fijn zijn

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

De docenten reageren erg snel op een doorgestuurde opdracht, dat is erg fijn!

4/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

Het is goed ingedeeld. Elke nieuwe les geeft je de leerdoelstellingen van het stof. Dat schept duidelijkheid. De oefenvragen met de huiswerk is een goede tussentijdse toetsing. Je weet voor jezelf waar je extra aandacht aan moet besteden. Ik heb goede ervaring met mijn docent die de lessen nakijkt. Zij laat me zien wat ik beter kan maar geeft me ook complimenten. Ik ben tevreden.

5/5
Snel Typen

Leuke opleiding. Ik heb jaren getwijfeld of ik weer wilde gaan studeren. Ik ben blij dat ik nu eindelijk de stap gezet heb. Als ik had geweten dat het allemaal "zo vanzelf" ging was ik al veel eerder weer begonnen.

5/5
Papiaments voor beginners

Prima lesmateriaal, leuk en leerzaam om met de geluidsfragmenten te werken, zeer snel het huiswerk retour met uitstekende uitleg op vragen!

5/5
Projectmanagement

Ben tevreden over de wijze van de lessen en eigen tempo erin. Door werk en andere activiteiten is het moeilijk om momenten te vinden waarbij ik aan mijn studie kan werken. Met NHA ervaar ik geen tijdsdruk om alle theorie in een keer te snappen. Ook zijn de mogelijkheden met papier of pc wel fijn.

3/5
Vwo geschiedenis

Lessen zijn redelijk goed opgezet. Sommige informatie klopt niet. Tekst niet altijd duidelijk. Sommige opdrachten zijn digitaal niet of lastig uit te voeren (bijv. grafieken).

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Bevalt erg goed duidelijke uitleg huiswerkopdrachten worden snel na gekeken

4/5
Arabisch voor beginners + gevorderden

Het product bevalt goed, is duidelijk en illustratief. Ik heb wel woorden ontdekt(foutjes?) die hetzelfde zijn maar soms andere tekens of juist geen tekens bevatten boven of onder de letters. Ook is de transcriptie van sommige woorden niet gelijk aan de luisterfragmenten. M.a.w. de woorden worden anders uitgesproken dan geschreven.

4/5
Ondernemer goederenvervoer

Mijn ervaring is zeer goed , de les stof is compact, duidelijk en leerzaam.

3/5
Apps maken

Het les materiaal is zeer begrijpelijk en goed uitgeschreven. Het nakijken van het huiswerk duurt regelmatig wel veel te lang voor dat je het terug krijgt.

3/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Ik vind het tamelijk verouderd. Ook de gegevens die je moet gebruiken voor de correspondentie, bijv. oude jaartallen. Verder vind ik de layout van de map niet fijn. Zo zijn zinnen op de helft van de A4 ingedeeld, het zou mooier en overzichterlijker ogen als het volledig wordt uitgelijnd. Dat is fijner om te leren.

5/5
MBA compleet

In het algemeen vind ik uw cursussen goed. Zij zijn gedegen, duidelijk en informatief. En ook de bijkomende service is bevredigend..

4/5
Vwo geschiedenis

Ik ben tevreden omdat ik tevreden ben. de reden gaat u helemaal niets aan. Ik word allen maar misselijk van onderzoekbureaus

4/5
Event Security Officer

Cursus is goed en duidelijk in elkaar gezet. geen verdere opmerkingen!

4/5
Houder administratie-kantoor

Het huiswerk wordt goed beoordeelt.

5/5
Latijn

Goede papieren instructie en een prima begeleiding.

4/5
Illustratief Tekenen

Overzichtelijke cursus, snelle huiswerkrespons.

5/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

De cursus die ik volg ( Vastgoed & Makelaardij ) is prima te combineren met een baan. Je kunt zelf je tijd(en) en dagen indelen. De cursus is helder uitgelegd en er staat exact wat je moet doen.Toch mag de cursus zeker niet onderschat worden, als je denkt dat je dit er ‘even’ bij kunt doen dan kom je bedrogen uit. Het huiswerk en het contact met de leraar is ook allemaal prima. Kortom; niks anders dan lof!

4/5
Latijn

heel fijn programma om mijn latijn te verbeteren, natuurlijk (doordat we werken met echte mensen) duurt het soms wat lang voordat ik mijn werk terug krijg. Ik leer wel veel en vind de methode zeer effectief

4/5
Tandartsassistent

Product eerst op proef gehad, lesstof is compact. Makkelijk te leren. Huiswerk wordt snel nagekeken. Aandachtspuntje: stonden enkele foutjes in de map.

4/5
Event Security Officer

Op zich een goede training. Echter zijn enkele vragen vanuit meerdere perspectieven te bekijken wat verschil in antwoord kan geven. Ik mis onderbouwing in de correcties. Enkel het juiste antwoord wordt gegeven zonder uitleg waarom. Ook is het moeilijk om hoor = wederhoor te krijgen op vragen mbt het huiswerk

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Ik heb het als zeer goed ervaren. Zou het zeker aan iedereen aanraden.

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

het les materiaal is heel mooi en duidelijk en een fijne docent die de tijd neemt om huiswerk na te kijken ze doen niet moeilijk

4/5
Tekenen en Schilderen

mooi opgezet product

4/5
Schuldhulpverlening

Prima indeling en opbouw, alleen af en toe typfouten.

3/5
Binnenhuisarchitectuur

Prima cursus, leuk om te doen. Voor iemand die een Universitaire opleiding heeft afgerond is het wel wat simpel.

3/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Het is niet logisch dat je met een online opleiding opdrachten moet maken met 4 of soms zelfs 6 mede studiegenoten. Een voorbeeld; deel met 4 medestudiegenoten uw klaslokaal opnieuw in...hoe wil je dat realiseren als je online studeert en dus geen mede studiegenoten ziet en ontmoet!? Pas het studiemateriaal aan op de manier van studeren ( klassikaal of online)

4/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Tot nu toe goed bevallen. Alleen tweede gedeelte is onlogisch qua de verdeling met de post wat ik toe gestuurd kreeg, maakte het even verwarrend. kreeg eerst een gedeelte achterin het boek te maken, daarna weer hoofdstukken begin van het boek. Vandaar niet alle sterren. Voor de rest prima bevallen

5/5
Latijn

De cursus is van hoge kwaliteit en de docent is ongelooflijk behulpzaam en gedreven.

3/5
Frans voor beginners

Het is lastig voor iemand die nog nooit Frans geleerd heeft. De cursus begint gelijk op een niveau wat ik nog niet heb. Daardoor duurt het langer voor ik het beoogde doel bereikt heb.

5/5
Illustratief Tekenen

Ik vind het materiaal erg goed en de docent geeft adequaat feedback

4/5
Basisopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

Ik ben tot nu toe tevreden over het studiemateriaal. Ben nog niet zo ver in het proces. De examenkosten vind ik wel aan de hoge kant. De medewerkers van de klantenservice zijn heel vriendelijk.

4/5
Arabisch voor beginners

Fijne digitale en schriftelijke lessen. In duidelijke stappen wordt de basis uitgelegd. Enkele foutjes opgemerkt in het lesmateriaal, dit kan verwarrend zijn. Huiswerk wordt nagekeken en je krijgt hier een punt voor. Bij vragen kan ik deze aan de leraar stellen! Goede cursus!

5/5
Vakdiploma drogist

Goede begeleiding als je hier om vraagt

4/5
Fitness Trainer A Branchediploma

Goed overzichtelijk ik mis alleen dat ik contact kan opnemen met Mn begeleider

4/5
Turks voor beginners

Voor een beginnende cursist zoals ik ziet het pakket er prima uit,maar voor iemand die al een paar dagen van school is blijft alle begin moeilijk (ik ben 64 ),maar ik vind het leuk en ga voor een goede afloop!

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

Ik vind het tot nu toe een overzichtelijke opleiding met veel informatie

4/5
Tandartsassistent

Perfect

5/5
Havo biologie

Duidelijke (nuttige) materialen

5/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

Ben enorm tevreden over dit product... Leuke opleiding en je word goed begeleid en heb optijd je huiswerk terug en nagekeken! zeker aan te raden!!!

4/5
Italiaans voor beginners

Het duurde even voor ik door had hoe met de lesstof om te gaan. De recorder is niet super gebruiksvriendelijk.

5/5
Arabisch voor beginners + gevorderden

De cursus is leuk, vlot en van prima niveau. De materialen zijn volledig en overzichtelijk en de feedback van de docent persoonlijk en waardevol.

4/5
Frans voor beginners

Opzich tevreden. We zijn sommige dingen verouderd. De luister fragmenten komen soms niet overeen met de tekst.

5/5
Duits voor beginners

De cursus Duits met de les boeken prima. Maar de tablet is drie x niets. Goedkoop

5/5
Vwo natuurkunde

alles is goed overzichtelijk

5/5
Vakdiploma drogist

Alles keurig in een map bezorgd gekregen met duidelijke instructies.

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Het bevalt mij heel goed ik heb heel veel kunnen leren en gebruiken in mijn dagelijkse werkzaamheden. Ik heb ook het Nederlandse taal beter kunnen behersen. Het cursus leert mij veel wat een goede HRMer van de werkomschrijving van HRM moet weten en gebruiken om de werkzaamheden binnen het afdeling op pijl te brengen

4/5
WFT Adviseur Basis

Duidelijke en overzichtelijke cursus met goede studietips. Digitaal docent is fijn, alleen het opmerkingenvakje wordt niet gelezen. Advies van klantenservice NHA om dat in het huiswerk te verwerken (wat je in een Word bestand aanlevert), dus hopelijk nu meer succes.

3/5
MBA compleet

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de cursus. Het niveau is goed te doen (iets te makkelijk zelfs). Het materiaal wordt netjes geleverd in geordende mappen. Wel heb ik een paar minpuntjes. Sommige onderdelen of bepaalde berekeningen vind ik niet helder uitgelegd. Er staat aangegeven dat er geen voorkennis voor deze cursus nodig is. Ik heb deze gelukkig wel (Propedeuse Bedrijfseconomie), maar als ik deze niet had, had ik sommige onderdelen echt niet begrepen. Daarnaast zitten de mappen niet in een logische volgorde. De module Bedrijfseconomie zit als eerste in de map, dus hier was ik enthousiast aan begonnen. Pas nadat ik al 2 lessen af had kwam ik er achter dat het de bedoeling is om met Kostencalculatie te beginnen. Waarom is deze dan niet vooraan in de map gedaan? Ik spreek een aantal studenten via de berichtenfunctie (die is erg leuk!) en ik ben niet de enige die bij de verkeerde module was begonnen. Ook staan er regelmatig formuleringsfouten in, zijn nummeringen versprongen, of zijn er enters/witregels vergeten. Als laatste vind ik het 'studeren met hulp' tegenvallen. Mijn huiswerk wordt ontzettend snel nagekeken (momenteel door ***) dus dat is een groot pluspunt! Maar ik mis de mogelijkheid om vragen aan mijn docent te stellen voordat ik mijn huiswerk inlever. Als ik dus niet uit een vraag kom, moet ik mijn huiswerk inleveren zonder dat ik de mogelijkheid heb gehad om vragen te stellen. Misschien een idee om hier een apart venster voor te maken / een mailadres ter beschikking te stellen. Ook valt het me op dat doorrekenfouten ook fout worden gerekend, wat in mijn ogen niet helemaal eerlijk is. Wanneer je bijvoorbeeld deelvraag A fout hebt, en je moet bij deelvraag B je antwoord van A gebruiken, wordt dit fout gerekend terwijl ik voor vraag B wel de juiste berekening geef, alleen met de verkeerde waarde. *** wordt je fout toch dubbel fout gerekend? Een aantal plus-, en een aantal minpunten dus. Hoop dat jullie iets met de feedback doen.

4/5
Vakdiploma drogist

Het is fijn dat het lesmateriaal zowel op papier als online beschikbaar is. Op papier kun je wat makkelijker aantekeningen maken. Maar online leest wat makkelijker als je tussendoor even iets wil doen. Wel merk ik dat er nog veel fouten in het boek staan naast de aanpassingen die online staan voor volgend jaar. Onderwerpen waar in het huiswerk naar gevraagd word terwijl het niet in dat hoofdstuk aan bod gekomen is. Maar pas 2 hoofdstukken later. Vragen die niet duidelijk geformuleerd zijn waardoor er meerdere antwoorden mogelijk zijn. Ook merkte ik in het begin dat er over producten gesproken word die al een tijdje uit de handel zijn. Natuurlijk kun je niet altijd alles direct bijwerken. En als ik iets zie waarvan ik denk dat het niet klopt vermeld ik het onder mijn huiswerk en krijg ik daar duidelijkheid over van de studiecoach. Dat is voor mij echt een pluspunt dat die beschikbaar is! Verder vind ik het een fijne manier van leren. Mijn volgende cursus zou ik zeker weer bij NHA doen!

4/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Het lesmateriaal is overzichtelijk en goed opgedeeld. Huiswerk insturen gaat eenvoudig. Communicatie met de (begeleidende) docent mag nog wel wat beter.

3/5
Arabisch voor beginners + gevorderden

Er zitten diverse fouten in de opdrachten, waardoor dit erg verwarrend is. Zo zijn er een aantal geluidsopnamen waarop je teksten/woorden hoort en die je moet opschrijven bijvoorbeeld, als je het dan controleert bij het nakijkblad staan daar ineens hele andere woorden dan die in de geluidsopnamen worden gezegd. Ook word er soms van rechts naar links 'gelezen' in de geluidsopnamen als je in de huiswerkopdrachten kijkt, een andere keer wordt er van links naar rechts gelezen. Gelukkig heb ik een aantal mensen om mij heen die native Arabisch spreken/schrijven en hiermee kunnen helpen. Verder is het inleveren van het huiswerk vervelend. Mijn docent gaf aan dat als ik het op papier zou maken, dat hij dan direct mijn schrijfstijl kan controleren. Echter kan je alleen word documenten inleveren en geen ingescande opdrachten of fotos... Verder wel duidelijke uitleg, maar toch een aantal verbeter punten dus

3/5
Basiskennis Management

Alles was snel binnen, eenmaal begonnen moest ik wel veel uitzoeken in mijn account. Uiteindelijk toch gelukt! Krijg na het nakijken van mijn huiswerk niet veel feedback over de fouten. Überhaupt krijg ik geen uitleg. Nu erom gevraagd en dat moet ik nog gaan ervaren. Al met al redelijk tevreden.

5/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

Het is heel fijn dat je het pakket zowel online als op papier kan krijgen. De site is overzichtelijk en wanneer je gekozen hebt voor een docent (mijn geval) krijg je bijna dezelfde week je gemaakt opgaves terug.

4/5
Fitness Trainer A Branchediploma

Ik ben over het algemeen zeer tevreden met de cursus die ik heb gevolgd. Als ik vragen had kon ik altijd terecht bij mijn docent. Tevens reageert nha snel op vragen per mail die niet direct te maken met opdrachten maar andere zaken zoals bijv. Praktijkdagen die georganiseerd worden. Mijn reader kwam niet helemaal overeen met het boek wat ik had gekregen, maar dit heeft uiteindelijk geen consequenties gehad voor het afronden van alle lessen en inleveren van huiswerk. Begeleiding van mijn docent was top, ik kreeg snel feedback op ingestuurde opdrachten.

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

heel leuk en makkelijk te begrijpen maar het zou lueker en in mijn mening effectiever zijn o in de oefenopgaven geen vragen te stellen als noem alle punten van ...uit want dat is niet eigenlijk iets dat je uit het hoofd hoeft te weten

5/5
Vwo natuurkunde

Ik ben uitermate tevreden over VWO natuurkunde. De stof is overzichtelijk, goed uitgelegd en volgt een rode draad. De oefenopgaven ontfermen zich grotendeels over praktische applicatie van de stof: erg bevorderlijk voor het opbouwen van inzicht, in plaats van eindeloos rijtjes berekeningen herhalen. Het huiswerk wordt zeer snel nagekeken, vaak dezelfde dag nog. Ook over het nakijkwerk zelf ben ik erg tevreden: een vriendelijk respons en uitvoerige uitleg bij eventuele fouten. Al met al bevalt het mij best aardig.

4/5
Populaire Elektrotechniek

Genoeg informatie voor relatief weinig geld en veel leermogelijkheden.

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Ik vond de opleiding leerzaam heb veel nieuwe dingen. Geeft me ook een hele nieuwe kijk naar het werk.

3/5
Portugees voor beginners

de cursus lijkt erg gericht op vakantie in Portugal en niet op wonen in en het versturen van kaarten ed. is niet meer van deze tijd ik ben pas bij les vijf, vraag me later meer

4/5
Havo scheikunde

Ik vind de lessen duidelijk en overzichtelijk. bij biologie havo staat wel een paragraaf verkeerd genummerd. Alleen bij de lessen scheikunde havoduurt het lang voordat mijn huiswerk is nagekeken. Ik moet het namelijk voor de staatsexamens af hebben. Voor de rest zijn het goede cursussen

5/5
Fitness Trainer A Basis

Je krijgt netjes alles thuis gestuurd. Met online een docent, als ik vragen heb kan ik ze stellen. Krijg altijd antwoord! HEEL fijn! Ondanks mijn drukke leven, qua werk etc. Is dit fijn dat het op eigen tempoo kan. Zo kan iedereen in elke situatie studies afronden!

4/5
AutoCAD 2018

De cursus is duidelijk en in behapbare stappen te volgen

4/5
Massage

De cursus is duidelijk en overzichtelijk. Video materiaal erg handig en interressant.

4/5
Illustratief Tekenen

Ik ben nu op de helft. Het is een mooie cursus waarin je de stappen leert van het creeeren van een illustratie. Je kunt vaak zelf kiezen met welk materiaal je werkt. Tip voor NHA kijk de lesbladen na, want in meerdere lessen eindigt de tekst halverwege een zin en ontbreekt er dus tekst. Nog een tip/verbeterpunt: adviseer in de introductie brief dat mensen voor ze hun huiswerk insturen de volgende les alvast lezen, zodat ze evt vragen over deze les kunnen stellen. Ik vind het vervelend dat je tussendoor geen vragen kunt stellen en dat dit alleen bij het inleveren van je huiswerk kan. Doordat de lessen in blokken worden verzonden kun je dus geen vragen stellen over de volgende les, omdat je die nog niet in huis hebt. Een ander nadeel is dat je soms een paar weken moet wachten voor je verder kunt, omdat de lessen dan pas weer verstuurd worden. De begeleiding van de docent in adviezen en feedback is heel leerzaam.

3/5
Ondernemer goederenvervoer

Huiswerk nakijken kan sneller

5/5
Tekenen en Schilderen

De cursus Tekenen en Schilderen is didactisch zo goed opgezet, een knappe prestatie! Als leek op het gebied van de kennis rondom dit vak kan ik mij geen betere cursus wensen. De opbouw van de lessen is heel nauwkeurig en stapsgewijs wordt ieder aspect van een onderdeel betreffende de materie helder en behapbaar aangeboden in een vaste structuur. De begeleidende lkr. is duidelijk en precies in het geven van opbouwende kritiek. Heerlijk om met zo'n 'juweel' van een cursus te mogen werken. Mijn oprechte waardering!

4/5
Nederlandse Gebarentaal

De opbouw van de lesstof is goed, je krijgt per les zowel theorie- als praktijk met de bijbehorende opdrachten. Heel toegankelijk, ook als je nog nooit met gebarentaal hebt gewerkt. Snelle reacties van de leraren.

4/5
Ondernemer goederenvervoer

Alles word netjes en duidelijk aangeleverd! Heb je vragen kun je altijd terecht bij een van je leraren, als je hiervoor gekozen hebt!

3/5
Havo natuurkunde

Natuurkunde is een moeilijk vak, maar sommige onderwerpen zijn vrijwel onmogelijk om te snappen zonder dat er echt iemand voor je staat die alles kan uitleggen. Daarom maar een bijles genomen. Ook is het gedoe met huiswerk opsturen echt mega vervelend, Natuurkundige berekeningen, grafieken en tekeningen kan je natuurlijk niet typen en dus moet alles op papier. Foto's hiervan uploaden als huiswerk kan ook niet, want het bestand is dan te groot (Zip bestand lukt ook niet). Dus dan moet alles maar per post. *** aan postzegels dan maar, tenzij ik 10 lessen in 1x stuur, dan kost het al een stuk minder. Maar als ik 10 lessen in 1 keer stuur kan ik niet gemakkelijk vragen stellen. Sowieso is vragen via post vragen wat onhandig, ik snap ook niet goed hoe je extra uitleg kan krijgen via een brief, zodat het ook echt duidelijker wordt, tenzij je zeer specifieke vragen hebt, wat voor mij, bij natuurkunde niet lukt. Dus een aantal bijlessen er bij kopen is een goede oplossing, dan blijft alleen het probleem met het huiswerk opsturen nog staan. Het is niet zo dat ik ontevreden ben, ik vind het boek erg fijn, maar het had toch online beter gekund.

5/5
Basisopleiding Verzorgende-IG

Het is voor lange tijd geleden dat ik voor het laatst een studie heb gevolgd. Natuurlijk heb ik levenservaring opgedaan. Ik word heel goed begeleid door de mentoren. Krijg goede feedback. Nha denkt mee. Super!!

4/5
Havo wiskunde A

Ik ben tevreden met het product omdat *** ik makelijke leren

4/5
Schuldhulpverlening

meer contact met de mentors

5/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Prettige kennismaking met diverse stromingen binnen de Filosofie. Goede, leesbare lesstof. Interessant en zeer veelzijdig met een verscheidenheid aan stromingen uit het verleden.

4/5
Elementaire belastingkunde

Deze cursus is goed te volgen, en de lesstof is goed te begrijpen.

5/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Super duidelijk en leuke cursus voor erbij. Makkelijk te doen en het huiswerk is enorm snel nagekeken. Top!

4/5
Havo Engels

De inhoud van de lessen zijn actueel en helder. Het gemaakte huiswerk wordt vlot nagekeken.

4/5
NLP

Snelle service, duidelijke handleiding, snelle reactie van de huiswerkbegeleider

5/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

Lesstof ziet er goed en duidelijk uit

4/5
Bouwkunde

Mooie en uitgebreide leerstof waar je als timmerman ook goed de leerstof kan gebruiken

5/5
Houder administratie-kantoor

Mijn ervaring in de studie die is echt positief, want de stof is duidelijk om er goed van te leren.

4/5
Elementaire belastingkunde

Het is oke

5/5
Elementaire belastingkunde

Alles mooi op tijd binnen gehad,goed en duidelijke stof.

5/5
Frans voor beginners

Eigenlijk niks gaat goed

5/5
Frans voor beginners

Ik vind deze cursus makkelijk te volgen. Het huiswerk word heel snel nagekeken en beoordeeld. De geluidsopnames zijn erg prettig voor de uitspraak.

3/5
Havo biologie

De studies zijn duidelijk, maar niet alle docenten zijn even gewillig om te gelpen bij vragen

3/5
MBA compleet

Ik heb het lesmateriaal ontvangen. Maar het is een blijf een Thuis/zelfstudie ik mis toch het contact met de docent zelf. Misschien moet ik er nog aan wennen maar ik vind zelf dat de docent ook af en toe kan vragen of je extra uitleg nodig heb.

5/5
Havo wiskunde B

Goede prijssteling en begeleiding, huiswerk wordt snel nagekeken.

3/5
Vwo biologie

De stof wordt op een begrijpelijke manier in 'hapklare stukjes' uitgelegd. De stof is op veel punten echter incompleet of foutief door slordigheden die nog niet zin gewijzigd.

5/5
Houder administratie-kantoor

Ik volg de cursus houder administratiekantoor en het bevalt mij zeker heel goed. Ook voor het huiswerk te mailen is heel erg gemakkelijk. De cursus is alleen pittig, maar daar kom ik wel door heen

5/5
Basisopleiding Doktersassistent

leuke opleiding, huiswerk word snel nagekeken.

3/5
Hongaars voor beginners

Ik ben tevreden omdat het eerst de geschiedenis weergeeft vd taal en het land. Ik moest erg wennen aan de indeling en de opstelling vd hfst. Nu gaat het beter dan in het begin. Voor een beginners taal cursus vind ik het wel moeilijk. Ik.mis een handleiding over hoe ik het beste kan beginnen en welke manier van leren handig is. Ik ben tevreden omdat het ook herhaald vd vorige les. En omdat er in iedere hfst een woordenrij instaat om te leren. Ik ben blij dat ik.hiervoor gekozen heb. Ik denk dat ik jaren nodig heb om mijn diploma te behalen maar ik wil het goed leren dus ga me niet haasten.

4/5
Binnenhuisarchitectuur

Hele leuke studie! Goede informatie maar soms (voornamelijk in de eerste lessen) een beetje te algemeen. De opdrachten zijn wel echt heel leuk en het nakijken gebeurd super snel wat heel fijn is. Kun je meteen weer lekker doorgaan.

5/5
Vwo scheikunde

De begeleiding die je bij je thuisstudie krijgt vind ik ontzettend fijn. Je kan alles op je eigen tijd doen, maar je vragen worden wel beantwoord door een professional.

4/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Het betreft een duidelijk studiegids die prettig leest. De upload methode van de opdrachten werkt soepel en de leraar die de opdrachten nakijkt doet dit erg snel.

4/5
Schuldhulpverlening

Er is wel meer (voor)kennis nodig dan aangegeven. De huiswerk opdrachten vergen meer kennis dan in de lesstof gegeven wordt.

3/5
Arabisch voor beginners + gevorderden

Het bevalt mij goed. Iedere vraag kan je aan de leraar stellen. Je kan echt overal studeren en hebt alleen een computer nodig. Lesstof is pittig maar wel goed. Mijn enige minpunt is dat je alleen wel moet wachten op de feedback van de leraar wat even kan duren.

4/5
Italiaans voor beginners

Ik heb deze cursus gekocht om dat ik een familielid in Italië heb. Ik vind talen leuk. Nu heb ik heel lang niet meer geleerd en dan valt het niet altijd mee. Uitleg bij de lessen zouden best iets duidelijker mogen.

5/5
Havo wiskunde A

Ik vind het heel fijn dat ik alle lesstof thuis krijg opgestuurd en dat alles heel duidelijk en nauwkeurig word aangegeven. Dit maakt het veel makkelijker en overzichtelijker voor mij om te leren. De service is heel goed!

4/5
Latijn

Ik vind het een hele leuke cursus, doe hem met veel plezier. Het enige nadeel is, dat er best veel drukfouten in staan. Dat maakt, dat als ik een woord niet weet en het niet 1, 2, 3 in het woordenboek terugvind, ik me altijd ga afvragen of het misschien een drukfout is. Meestal niet hoor, maar het maakt toch enigszins onzeker.

5/5
Vwo Nederlands

ik ben erg tevreden met het product. Tot nu toe is alles heel duidelijk en heb ik nog nergens problemen mee gehad. ik vind dat er een goeie opbouw is en het erg overzichtelijk is.

5/5
Hondentrimmen

Zeer uitgebreid materiaal en interessant.

5/5
Portugees voor beginners

Het begint al met je zelf voorstellen aan je docent, dat is erg fijn zo voelt het allemaal iets vertrouwder. De les materiaal is erg goed, en er staan ook tips in. Alles is heel duidelijk beschreven en ook uitgebreid. Ik ben erg tevreden.

4/5
Havo scheikunde

De producten zijn goed, echter duurt het soms erg lang voordat het huiswerk is nagekeken. Langer dan de beloofde 5 werkdagen.

4/5
Frans voor beginners

Ik ben tevreden met deze thuisstudie het is duidelijk uitgelegd en krijg duidelijke uitleg als ik iets niet snap

4/5
Fitness Trainer A Branchediploma

***

5/5
Sociale Psychologie

Van alle opleidingen die ik tot nu heb gevolgd bij NHA is deze de beste. Dus met veel dank aan de samensteller ervan. De geheel logische opzet, de huiswerkmethodiek, de begeleiding, de gehanteerde taalvaardigheid, vooral duidelijkheid in uitleg, zijn zeker 5 sterren waard.

5/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Duidelijke opdrachten en goed uitgelegd.

5/5
Snel Typen

Uitstekende cursus. Goed materiaal, duidelijke toelichting en snelle reacties van de leraar .

4/5
Vakdiploma drogist

Voldoet voor mij als natuurgeneeskundige aan de eisen die de vbag stelt aan het diploma.

3/5
Vwo natuurkunde

Bij sommige hoofdstukken is een extra inleiding soms wel gewenst. Verder zit het goed in elkaar

5/5
Italiaans voor beginners

Begrijpelijk en duidelijk deze cursus Italiaans voor beginners.

5/5
Houder administratie-kantoor

Zeer tevreden

5/5
Dierenverzorging

Ik vind de opleiding heerlijk om te doen lekker op gemak Verder ga zo door hoef voor mij niks te veranderen

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Van deze cursus word ik heel blij! Hij is prima te volgen naast mijn full-time baan en de stof is heel erg interessant als je meer wilt leren over P&O in de ruimste zin van het woord.

4/5
Vwo Engels

Leuke teksten en begrijpelijke opdrachten. Veel oefenvragen per les! Negatief punt: geen mogelijkheid om luisteripdracht digitaal te beluisteren en weinig informatie over leesdossier

5/5
Havo Engels

Snelle levering. Goed contact via mail of bellen

4/5
Vwo biologie

De stof is duidelijk maar wel erg compact soms en verder had een beetje kleur ook wel leuk geweest bij sommige illustraties. Verder prima

4/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Naar mijn visie een goede uitleg en goede onderverdeling van filosofische leerstof. Sommige onderwerpen/hoofdstukken hadden anders verdeeld kunnen worden zodat het meer op een tijdlijn blijft. Af en toe stoort mij de mening van de auteur omdat naar mijn mening leerstof neutraal gegeven hoort te worden.

5/5
Particulier Onderzoeker / Detective

de mogelijkheid om zelf je studietempo te kunnen bepalen; snelle correctie van het huiswerk en goeie begeleiding.

5/5
Dierenverzorging

Super fijn! De tekst is goed geschreven op een 'lekkere lees manier'. Het huiswerk is goed opgebouwd, zeker omdat je veel zelf onderzoek moet doen. Wanneer je hulp nodig hebt, wordt je snel geholpen en altijd vriendelijk te woord gestaan. De feedback die de docent geeft is goed te begrijpen. Nha houdt zich aan de afspraken die er gemaakt zijn, plaza is goed overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Ik zou zo nog een keer bij nha een cursus doen!

3/5
WFT Adviseur Basis

Ik vind dat er soms te diep in de onderdelen wordt ingegaan, terwijl de wft-basis heel breed is. En op de feedback van het huiswerk ben ik niet helemaal tevreden. Groet

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Ik ben tot nu toe erg vervelend. Alleen is de tablet defect geleverd. De leraar reageert vlot en goed op ingevoerd huiswerk. Het plannen van studeren valt nog niet mee. Mis een klein beetje een richtlijn wat je per week kan doen..

5/5
Italiaans voor beginners

Ben momenteel 8 weken bezig en de cursus bevalt met prima. Wat allemaal duidelijk vertelt wat de bedoeling is en hoe de woorden worden uit gesproken. De grammatica wordt ook duidelijk uit gelegd. Al is de Italiaanse grammatica wel ingewikkeld ;-) . Het door sturen naar je docent, als je die er bij neemt, gaat ook heel invoudig. Binnen en paar dagen heb je het alweer terug (insturen via computer) met een duidelijke beschrijving wat er eventueel fout is gegaan en een cijfer.

5/5
Dierenverzorging

Hartstikke leuke opleiding die ik met heel veel plezier heb gedaan. Huiswerk vond ik soms pittig maar daar leer je juist van. Fijne docent die je huiswerk snel nakijkt en je vragen beantwoord. Kortom een aanrader!

4/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Duidelijke opzet van de opleiding. Wel vind ik dat de lesstof soms wat lastig is omschreven, bijvoorbeeld door lange en kromme zinnen. Aan de andere kant heeft dit natuurlijk ook met de stof zelf te maken.

4/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Het is heel helder, krijg snel mijn huiswerk terug. Al met al tevreden

4/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

In t begin was t een beetje puzzelen maar ze staan je altijd te woord en je wordt snel geholpen

3/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Beste NHA, Mijn ervaring en waardoor ik vast loop. De lesopgaves zijn gewoon goed en duidelijk. Ik mis hier wel de lijst van benodigdheden wat je van tevoren misschien kan aanschaffen. Zoals kammen, scharen en tondeuses een lijst met gebruiksmaterialen zou fijn zijn. Zo hoef je niet elke les te ervaren wat je nog niet in huis hebt. Ik heb geen klik met de docent waar je het huiswerk naar toe stuurt. de goede dingen worden niet benoemd, of ik doe het echt helemaal fout? Maar de foute antwoorden weet ze zo te benoemen dat je direct onzeker van je zaak word. Ook heb ik een inschatting fout gemaakt met de plek waar je moet trimmen. Ik begon in het voorjaar en zomer en trimde de honden buiten, nu loop ik vast in mijn cursus omdat ik nog geen binnen plek heb waar ik ze zou kunnen wassen of trimmen.

5/5
Bouwkunde

Opzet cursus en afhandeling bij het inzenden van antwoorden is perfect.

4/5
Havo wiskunde A

De lessen zijn goed opgebouwd en bevatten veel informatie.

4/5
Havo biologie

Ik vind het product goed en handig. Het wordt duidelijk uitgelegd. Ik ben er tevreden mee.

4/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Prima cursus.

5/5
Massage

Prima cursus om een start te maken met masseren. Tevreden over de prijs/ kwaliteit verhouding en inhoud van de cursus. Het huiswerk wordt serieus nagekeken en er is contact met een docent mogelijk. De cursus is duidelijk met veel foto's en video's. De cursus wordt standaard in delen opgestuurd, ik zou de cursus liever direct in 1 keer ontvangen. NHA heeft na het eerste deel, op verzoek, de cursus in zijn geheel opgestuurd. Dus netjes opgelost door NHA.

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

De lessen zijn helder en duidelijk. De uitwerking van de huiswerkopgaven vereist best nog wel wat tijd maar het is leuk om op deze manier uitgedaagd te worden om zelf op het internet naar informatie op zoem te gaan. Daardoor neem je de stof wel beter op.

3/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

De cursus heeft een goede inhoud. Echter grammaticaal gezien kan er wel meer aandacht aan besteed worden.

5/5
Snel Typen

Je leert al snel beter typen. Ook blind typen gaat me steeds beter af. Handig op mijn werk!!

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

fijne manier van studeren en snel antwoord/contact met docenten

5/5
Frans voor beginners

Geweldig goede leraar

5/5
Havo biologie

Ik ben zeer tevreden over de cursus. Ook over het snelle nakijken van de ingestuurde lessen.

5/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Duidelijke lesstof, leuk om te doen. Updates worden ook goed bijgehouden

5/5
Vwo Engels

Cursussen zijn altijd erg goed opgebouwd. Ik heb door de jaren heen hier veel door geleerd.

4/5
Havo biologie

Het is snel geregeld. Les pakket kwam snel binnen en inhoud van het pakket zat gelijk goed. Dus je hoeft niet alles zelf in de mappen te doen. Van de docent krijg je snel antwoord op je ingestuurde huiswerk. Ik weet nu nog niet of het lespakket aansluit op de centrale examens in mei maar ik ga er wel vanuit.

3/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Veel opdrachten moeten samen met medestudenten of een begeleider gedaan worden. Met deze thuiscursus heb ik hiertoe niet de mogelijkheid, waardoor ik een groot aantal opdrachten niet kan maken.

5/5
Frans voor gevorderden

Ik ben nu bezig met m'n derde cursus bij het NHA. Ik ben zeer tevreden over-en blij met alle lessen. De snelle en prettige manier waarop de docenten reageren op het huiswerk is aangenaam. De felicitatie vandaag vanwege de 10 is grappig, hieruit blijkt de betrokkenheid van de NHA. Vriendelijke groet, ***

5/5
Basisopleiding Netwerk- en Mediabeheerder

super service, pasgeleden aangemeld binnen no time, alle spullen binnen die ik nodig had, laatst mijn huiswerk ingeleverd, ook deze kreeg snel m et feedback en cijfer terug! zeer zeker aan te raden!

4/5
Medische Terminologie

Op zich gaat het goed en naar wens, maar ik vind het moeilijk om nu al een goede beoordeling te geven. U mag mij begin 2019 wel opnieuw vragen.

4/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

De cursus is zeer leerzaam, en makkelijk vol te houden. Er word geen druk achter gezet, je kunt het helemaal op je eigen tempo aanpassen

4/5
Keyboard

Hij is niet al te groot en als je de knopjes wat kent is hij ook makkelijk in de bediening. Wel vind ik de standaard van het keyboard niet zo goed want de muziekbladen glijden er makkelijk vanaf.

5/5
Vwo wiskunde B

NHA is een fijne manier van leren. Snelle reactie op huiswerk en vragen. Alles is duidelijk en overzichtelijk.

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Is een prima product. ALleen de geluidsfragmenten op de online omgeving zijn niet compleet qua tekst

5/5
Praktijkdiploma loonadministratie

Ik ben erg tevreden en ben heel blij met de begeleiding en aandacht.

5/5
Dierenartsassistent

Verzorgde informatiemap, veel foto's, leuke vragen.

5/5
SketchUp (3D tekenen)

duidelijke opleiding, snel contact, makkelijke leeromgeving

5/5
Medisch Secretaresse

Ik ben nog volop met de opleiding bezig, dus volledig overzicht heb ik nog niet. wel heb ik al een paar adviezen: De computervaardigheden (zoals een zip-bestand maken e.d.) zou ik graag op een praktijkles leren. uit een boekje lukt dit me niet. Ik adviseer met klem om minimaal tien lessen Medische Terminologie bij de eerste zending te voegen. Dit neemt veel tijd. Normaal krijg je dit toegestuurd als je halverwege je cursus bent. Dit is echter zoveel leerwerk, dat dit meteen aangeboden zou moeten worden. Met het advies daarbij om daar meteen mee te beginnen. En in deze lessen EERST de begrippenlijsten. Adviseer dit eerst te leren. Daarna kun je het hoofdstuk doornemen en de vragen maken. Nu neem ik eerst het hoofdstuk 2 x door. maar kan de vragen nog niet maken omdat ik de Latijnse begrippen nog niet ken. Verder is huiswerk insturen en nagekeken terugkrijgen erg fijn. Leer je weer van. Vriendelijke groet, ***

4/5
Tandartsassistent

prima cursus, alleen de beloofde actie met tablet is lokkertje. Geen tablet binnengekregen.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

NHA Opleidingen geeft mij de mogelijlheid om het studeren te combineren met het gezinsleven. Op deze manier kan ik als moeder mijn horizon verbreden en in de toekomst een eigen nagelsalon starten! Prettig om in je eigen tijd en tempo te studeren. Bij vragen staat mijn persoonlijke docent altijd voor mij klaar! Dus voor iedereen die graag meer uit het leven wil halen en opnieuw de arbeidsmarkt op wilt, NHA Opleidingen is de oplossing!

4/5
Engels voor beginners

Op zich prima, wel wat slordigheidjes. Tekst in boek/online wijkt soms af van ingesproken tekst.

4/5
Fit en Gezond Leven

Het is een hele moeilijke cursus maar je leert er wel veel van. Is zeker een aanrader. Al verschillende cursussen gekocht met hulp heel tevreden over.

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

.Tot nu toe vind ik de opfrissingscursus ( beginners en gevorderde)engels op een prettig en duidelijke manier uitgelegd, en heb ik iedere keer weer zin om er verder mee te gaan.

4/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

De cursus is inhoudelijk sterk. Het is ook goed leesbaar. Wel staan er een aantal fouten in de lesstof, wat vervelend is als je er pas achter komt als de docent alles fout rekent.

3/5
Nieuwgrieks voor beginners

Het is een prima product waarmee je in de thuis situatie kan leren. De informatie vooraf is soms misleiden, bijvoorbeeld ondersteuning. Het vakje is vervolgens een klein aantal karakters groot.

5/5
Kinderpsychologie

Duidelijke cursus. Mooi gebonden in een stevige map. Duidelijk geschreven.

4/5
Spaans voor gevorderden

Leuke cursus en alles goed uitgelegd en ik word ook netjes te woord gestaan en geholpen als ik bel.

5/5
Praktische psychologie

Goede respons op huiswerk, wordt ook vlot nagekeken. Er wordt veel met (praktijk)voorbeelden gewerkt wat het levendig maakt. Je wordt aan het denken gezet, ik vind het uitdagend

4/5
Keyboard extra uitgebreid

Het cursus/opleiding is verdeeld in handige lessen (niet te lang, niet te kort). Het uitleg is duidelijk en op makkelijke wijze samengesteld. Het enige minpunt is dat ik zou graag wel videotutorial bij de lessen toevoegen. Het zou enorm helpen om sneller te leren thuis.

5/5
Nieuwgrieks voor beginners + gevorderden

Duidelijke instructies. Grammatica bouwt zich mooi op. Geluidsfragmenten zijn helder ingesproken. Top

4/5
Excel 2016

De combinatie van lessen via internet maar ook op papier vind ik prettig. De afhandeling van ingedient huiswerk is ook snel met duidelijke uitleg. De vraagstelling in de lessen is voor mij soms niet helemaal duidelijk maar dat kan ook komen omdat ik nog maar net met de cursus ben begonnen.

5/5
Sociale Hygiëne

Goed opgezet, veel voorbeelden en zeer duidelijk beschreven allemaal.

4/5
SketchUp (3D tekenen)

Ik ben tevreden met de cursus deze is duidelijk en de docent is snel met de resultaten. Maar ik zou graag zien dat de docent bereikbaar is met eventuele problemen met de les die aan het maken bent en niet achter af en ook niet vooraf want dat werkt niet.

5/5
Aquarelleren

De cursus bevat een goede uitleg over aquarel technieken en bevat goede en leuke opdrachten. Met plezier volg ik deze lessen en ze worden snel en vakkundig beoordeelt! Bij vragen aan zowel NHA als aan je docent helpen ze altijd. Ik kan deze cursus sterk aanbevelen!

5/5
Thuiskapper

Mooi compleet pakket, duidelijke lesstof zelfs met me dislectie goed te doen. Fijn dat het op papier staat en online. Goede hulp en fijne filmpjes.

4/5
Webdesign

Ik ben pas bij les 3, maar tot nu toe is de uitleg helder en duidelijk. Ook de tips van de docent is handig.

4/5
Frans voor beginners

prima produkt

5/5
Basisopleiding Medewerker Beheer ICT

De opleiding is duidelijk en goed ingedeeld.

3/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Pas vijf lessen gehad. Leuk om te doen. Het materiaal is gedateerd. Er wordt bijvoorbeeld nog over peseta's gesproken. Die is ook in Spanje op 1-1-2002 ingevoerd! Fijn om met de docent over het huiswerk te kunnen corresponderen. Het overleggen met studiegenoten zou een stuk gemakkelijker zijn als je een vraag aan alle studiegenoten tegelijk zou kunnen stellen. Nu moet je op goed geluk een studiegenoot aanspreken. Studenten zouden aan moeten kunnen geven of zij wel of niet aan zo'n groep willen deelnemen..

5/5
Bouwkunde

Ik volg nu de cursus bouwkunde. Deze cursus is heel goed vertaald naar de werkelijkheid. De hoofdstukken die ik nu theoretisch heb gevolgd kan ik zo één op één in de praktijk gebruiken. Vorig jaar project management behaald en deze cursus was van een behoorlijk niveau. Ook bij deze cursus goede voorbeelden vanuit de praktijk om toe te passen in de praktijk. Groetjes een zeer tevreden cursist

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Doordat het proefpakket werd aangeboden zag ik direct wat de cursussen inhouden. Daarnaast wordt er duidelijk aangegeven hoelang je er per week mee bezig bent. Heel fijn dat je in termijnen of in een keer kunt betalen en de keus zelf hebt. Eerste cursus nu afgerond en snel huiswerk terug ontvangen. Nu op naar cursus 2!

4/5
Duits voor beginners + gevorderden

I k ben nog niet zo lang bezig maar het product voldoet tot nu aan de verwachtingen.

5/5
Kinderpsychologie

Het is een leuke leerzame intresante studie

5/5
SketchUp (3D tekenen)

Bonding en duidelijk uitleg.

4/5
Gewichtsconsulent(e)

Duidelijke en makkelijk te volgen cursus. Het fijne is dat je hem op ieder moment zelf kunt volgen en dat je hem zowel digitaal als op papier hebt.

3/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Niet alles zit in het pakket wat je nodig hebt, bij kalligraferen zit juist de pen waar je mee moet schrijven er niet bij 😠 Vragen stellen en beantwoord krijgen loopt zeker niet goed , dit zou echt beter moeten.

5/5
Weddingplanner

Ik ben erg tevreden over het product dat ik heb gekocht bij de NHA. De cursus is leuk, prima te doen en ik kan zelf bepalen wanneer ik ermee bezig ben. De cursus is dus goed te combineren met andere dagelijkse verplichtingen.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Kan rustig op mijn eigen tempo leren en leren wanneer ik wil.

4/5
Zweeds voor gevorderden

Tot nu toe vind ik het prima, maar ik ben nog maar aan les 6 en heb er nog een heleboel te gaan. Het huiswerk wordt heel snel nagekeken, dat is ook goed voor mijn discipline om verder te gaan.

4/5
Medische Terminologie

Volg op dit moment de opleiding Medische Terminologie. Leuke en interessante opleiding.

3/5
Wijzer met geld

Informatie verouderd en zo makkelijk dat ik alleen tienen scoorde.

4/5
Office 2016

k vind de cursus die ik volg erg overzichtelijk. Makkelijk leesbaar. en de feedback van de gemaakte huiswerk is ook duidelijk.

4/5
Planner Wegtransport

De opleiding is hartstikke leuk en erg leerzaam, sommige vragen uit de huiswerk opgaven mogen wel wat beter uitgelegd worden. Er is soms niet helemaal duidelijk wat er precies bedoeld word. Verder is het een echte aanrader.

4/5
Piano

Ik heb nog niet zoveel ervaring met NHA,maar ben tot nu toe erg tevreden. Wat wel goed is,om de lessen voordat ze naar de cursist gaan op fouten te controleren. Bij de piano lessen,zijn er wel notenbalken,maar we missen hier wat gereedschap om de notenbalk in te vullen.

4/5
Life Coach

Tot nu toe gaat alles goed. Stof wordt duidelijk gebracht. Huiswerk valt goed te doen.

5/5
Vmbo rekenvaardigheid 2F

Het is een goed opgezette cursus dit bij mijn een verfrissende ervaring opleverde.

4/5
Office 2010

Ik ben tevreden met de klantvriendelijkheid en uitleg van de docente. Wel zou de lessen wat makkelijker uitgelegd kunnen worden. Soms is het te langdradig. Daarnaast zou fijn als er telefonisch uitleg van de lessen gegeven zou kunnen worden. Soms duurt uitleg krijgen via email toch lang, waardoor de planning stagneert.

4/5
Inkoper

Het is een beetje verwarrend dat er in het lesboek oefenvragen staan en in de lesmap bij een aantal vragen de uitwerkingen en bij een aantal niets. Een deel van de vragen zijn huiswerkopgave en een deel weer niet. En dan geeft de lesmap weer extra aanvullende vragen. Het werkt niet prettig op die manier maar ik kom er wel uit.

4/5
Kunstgeschiedenis

Tijdens de eerste les kunstgeschiedenis leerde ik al gelijk al van alles. Verder vind ik het systeem waarmee NHA werkt heel toegankelijk en makkelijk werken. Wel vind ik het vervelend dat ik steeds moet wachten op de nieuwe lessen. Ook zou ik meer informatie over de examinering zeker waarderen.

5/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Na 28 jaar uit de schoolboeken te zijn geweest ben ik begonnen met de basisopleiding onderwijsassistent. Deze opleiding bevalt mij uitstekend, ik leer met plezier hoewel ik met de opstart heel even moeite had. Wel heb ik goede begeleiding gekregen van de dames van de klantenservice. Als ik even iets niet snapte konden ze mij bij de klantenservice goed uitleggen waar ik dingen kon opzoeken.

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Ik vind de cursus duidelijk,leuk en leerzaam. Het huiswerk wat ik opstuur,duurt wel lang voordat ik het terug krijg,cijfer is eerder bekend. Ook zou de uitleg wat ik fout heb,bv op een ander formulier geschreven kunnen worden.

5/5
Life Coach

Ik ben begonnen per 1 okt. dus nog niet een zeer ervaren "gebruiker". tot nu toe ben ik tevreden: het huiswerk wordt binnen een week nagekeken en met een cijfer beoordeeld. Aan de hand daarvan kun je er van uitgaan dat het goed is. Graag zou ik toch een korte feedback wensen. Waarin wordt verdieping verwacht. Wat kan anders beter? Misschien is dit haalbaar?

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

De producten die ik binnen heb ik gekregen vindt ik geweldig.

5/5
Reisadviseur

Persoonlijk vind ik de opleiding TOP ik kan in mijn eigen tempo leren ik bebaalt de tid de dag deze opleiding is gewoonweg super je leert heel veel de hele product zit goed in elkaar elke hoofdstuk leer je zoveel dat je wil gewoon geen pauze nemen ik ben erg blij dat ik heb NHA gekozen voor mijn succes in de toekomst hartelijk bedankt.

5/5
Uitvaartverzorger

Ik ben erg tevreden, wanneer ik vragen heb word ik duidelijk geholpen. Ook is het lesmateriaal erg duidelijk en makkelijk om te lezen en me te werken.

5/5
Vmbo economie

Ik ben superblij dat ik voor NHA gekozen heb. Het wordt heel duidelijk uitgelegd en als ik mijn huiswerk beoordeeld terug krijg van de docent dan kan ik goed terug zien wat en hoe ik iets fout heb gedaan. Ik moet soms wel langer dan 5 dagen wachten op mijn beoordelde huiswerk. Dat is het enige minpuntje. Maarverder top !!!!!

5/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

Ik ben heel tevreden met het klantenservice, altijd zijn iedereen aardig,en duidelijk. Als ik iets niet weet kan je gewoon bellen en ze helpen jou graag. NHA voor mij is de best!!!

5/5
Spaans voor gevorderden

Ik ben zeer tevreden met NHA taalcursus omdat ik een goede begeleiding heb. Dr leraren geven goede tips en tricks om het leren makkelijker te maken. Daarnaast zijn de mappen erg duidelijk en kun je zoveel als je wilt aantekening maken en of markeren. Doordat jr zelf mag bepalen wanneer je studeert is het makkelijker in te plannen en zit je niet vast aan precieze datums voor huiswerk

5/5
Online Marketing

Zeer tevreden met de opkeiding! Gaat snel door de stof heen, erg overzichtelijk en huiswerk wordt snel nafekeken!! Aanrader voor als je omscholing wil gaan doen

4/5
Life Coach

Ik ben tevreden omdat ik snel antwoord krijg, het huiswerk binnen 1 week nagekeken is en omdat ik de inhoud van de cursus goed vindt om mijzelf te verrijken.

5/5
Grafisch Vormgever

duidelijke uitleg

5/5
Webdesign

ben net begonnen, duidelijk wat te doen

5/5
Vakdiploma drogist

ik kan door de NHA heerlijk thuis in eigen omgeving en tempo mijn opleiding doen naar mijn gezin en werk. het contact met de docente is ook handig als je toch nog een vraag hebt. Dus ik ben zeer tevreden. Ook met de levering van de boeken trouwens en met "plaza".

4/5
Frans voor gevorderden

De cursus frans gevorderden is heel goed, alles wordt keurig uitgelegd en je hoort er de conversatie bij. Heb geen opmerkingen te geven. Het is top voor mij.

4/5
Fitness Trainer A Branchediploma

Het is geheel eenvoudig om een nieuwe cursus/opleiding te starten. Momenteel ben ik met m’n tweede opleiding via NHA bezig. Je krijgt altijd snel een reactie terug waardoor je altijd in je eigen tempo door kan pakken. Ik zou het iedereen ook aanraden die een cursus/opleiding zou willen oppakken.

4/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

Leuk, uitdagend. Soms wel moeilijke termen.

3/5
Portugees voor beginners + gevorderden

Samenwerking met de docent is goed. Lesstof voldoet aan de verwachtingen.

4/5
Fotografie

Ik vind de opbouw van de lessen goed. Wel denk ik dat het gedeelte over digitale fotografie wat gedateerd is. Dat maak ik op uit een aantal opmerkingen, bijv over het installeren van een fotobewerkingsprogramma, wat niet meer verkrijgbaar is. Daarvoor wordt wel een alternatief gegeven, maar dat is niet in de map terecht gekomen, maar staat op de computer. Positief vind ik dat de lessen niet allemaal tegelijk toegestuurd worden, zo blijf je volgens mij beter gemotiveerd. Al met al ben ik wel tevreden tot nu toe (ik heb t/m les 6 in huis)

5/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

vind de producten zeer goed, en overzichtelijk.

4/5
Computerboekhouden met Exact Online

Duidelijk, snel te leren, goede begeleiding, zou iets meer diepgang mogen hebben.

4/5
Medische kennis Anatomie, Fysiologie en Pathologie

Erg interessant en leerzaam. Ik steek er echt iets van op. De docent kijkt vlot na, ook erg prettig.

5/5
Gewichtsconsulent(e)

Dit is voor de 5e keer dat ik via NHA een cursus volg. Het cursusmateriaal is altijd zeer overzichtelijk en duidelijk samengesteld waardoor de lesstof makkelijk te volgen en te leren is. De begeleiding is voldoende.

4/5
Personal Trainer

Ik ben in oktober begonnen en vlieg aardig snel door deze thuisstudie heen. Dit komt omdat ik al de nodige voorkennis had, maar ook omdat de studie logisch is ingedeeld. Er is veel herhaling waardoor het leren van de stof aangenaam en gemakkelijk is. Ik ben dan ook tot nog toe zeer tevreden over de inhoud en de opbouw van deze cursus. Wel merk ik dat er in de lesstof zo nu en dan wat slordigheid te vinden is met aanzien op grammatica. Er ontbreken soms woorden in zinnen of er staat soms een woord wat daar niet thuis hoort. Dit heeft verder geen invloed op de uitkomst, maar dat zou opgelost kunnen worden door de readers 1x goed door te nemen en de foutjes aan te passen.

5/5
Receptionist(e) / Telefonist(e)

Omdat ik me wil omscholen heb ik me ingeschreven voor een cursus. Tot nu toe gaat alles goed. De cursus is duidelijk en overzichtelijk. De docenten zijn vriendelijk. Dus voor nu helemaal top. Een zekere aanrader voor iedereen

4/5
Webdesign

De cursus is fijn van opzet. Aan het begin van iedere les wordt je verteld wat je aan het eind van de les kunt. Dit is een prettige opzet, omdat het duidelijk je doelen formuleerd. Dit werkt motiverend! Wel zou de tekst/code nog eens opnieuw gelezen/uitgevoerd moeten worden om de fouten eruit te halen. Er zijn toch aardig wat 'schoonheidsfoutjes' ingeslopen.

3/5
Sportmassage

Ik vind de persoonlijke begeleiding en feedback op mijn gemaakte huiswerk fijn. De vraagstelling van de opdrachten zijn alleen vaak niet volledig duidelijk waardoor ik deze verkeerd interpreteer waardoor de antwoorden onvoldoende zijn.

4/5
Intercedent

De lessen die ik volg zijn mooi opgebouwd.vervolglessen refereren vaak weer aan eerder behandelde stof.

5/5
Kinderpsychologie

Leuke interesant cursus. Ze gaan dieper in het stof. Super

5/5
Praktische psychologie

Goed en duidelyk. Docent reageert snel met terug zenden.. Klantenservice reageert goed terug. Zeer tevreden.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

De cursus Korte verhalen schrijven beantwoord tot nu toe aan mijn verwachtingen. Het is nog wat te vroeg, om meer inhoudelijk commentaar te geven. De cursus duurt een jaar en ik ben nu bijna één maand bezig!

5/5
Excel 2013

Ben zeer tevreden. Uitleg is duidelijk.. Kom op dit moment niet verder met een les van Excel: Formule werkt niet. Ook niet na het 3x opnieuw gedaan te hebben. Heb het aangegeven via huiswerk opsturen. Kan dit? of kan ik nu straks geen huiswerk over les 7 meer indienen?

4/5
Computerboekhouden met Exact Online

Heb soms het idee dat het lesmateriaal niet klopt met programma exact (misschien dat er in het programma wijzigingen zijn doorgevoerd maar is het lesmateriaal niet aangepast.) De foto's/afbeeldingen (exact) in het lesmateriaal zijn niet te lezen. Direct/dagelijks contact met leraar om iets te vragen over lesstof en niet alleen met indienen huiswerk.

3/5
Grafisch Vormgever

Super oke tevreden. Leuke best nog pittige cursus maar erg leerzaam. Sommige opdrachten nog best moeilijk in t begin. Had ik niet verwacht met de ervaring die ik al heb met enkele soortgelijke programma's. Maar erg leuk om te doen. Service is erg goed. Krijg vaak goede feedback en hulp v de medewerkers v nha of v de digitale coach. Ook erg fijn in eigen tempo naar mogelijk de cursus te volgen. Past goed in mijn drukke weekritme. Ben er erg blij mee en met veel enthousiasme zal ik hopelijk de cursus voldoende afronden. Heb er volle vertrouwen in.

5/5
PDB compleet

Ik ben er heel blij mee. Leraar kijkt ook altijd snel huiswerk na. Wel zou ik het fijn vinden om direct een mail naar de leraar te kunnen sturen voor vragen ipv via het huiswerkformulier

4/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Tot nu toe ben ik tevreden. Soms is het wat veel tegelijk dat wordt behandeld in een les, maar dat kan liggen aan het feit dat alles nieuw is voor me.

4/5
Praktische psychologie

Ben nog maar net begonnen dus kan er nog niet veel over zeggen maar tot nu toe bevalt het me goed, heel duidelijk, oefenopgaven en snelle terugkeer van je cijfer