Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

8/10
Chauffeursopleiding Goederenvervoer (CCV)

De nodige boeken op tijd geleverd. Misschien de vragen, behorende jij de lessen online invullen? Lessen en lesboek gelijk maken. In de opdrachten soms een ander aantal hoofdstukken dan in het lesboek

10/10
Cyber Security voor Beginners + Gevorderden

Ben tevreden met de cursus want het voldoet aan mijn verwachtingen. De cursus is zeer duidelijk en interessant. Goed en op tijd feedback van de docent. Tot nu toe heel top Cursus en blij met mijn keuze om het bij NHA te doen.

8/10
Praktijkdiploma Loonadministratie

Pittige opleiding, tekst wordt soms moeilijk beschreven en soms ontbreken er voorbeelden. Maar voor de rest een duidelijk en heldere inhoud en hulp van de docent. Tijdens een les heb je maar 1 vraagmoment en bij het inzenden van het huiswerk kan er ook een vraag/opmerking genoteerd worden, maar de aantal tekens is hierin wel weinig. Dit zou van mij wel uitgebreid mogen worden.

8/10
Tandartsassistent

Goed! Alle stof is duidelijk uitgelegd en die heb je echt nodig voor je werk. Dat is echt belangrijke basis. Ik vind leuk dat ik en papier boek kan gebruiken en ook van mobiel lezen en huis werk inleveren. Wat ik zal ook leuk vinden als ik stof ook kon luisteren. In de auto bij voorbeeld.

10/10
Genealogie (Stamboomkunde)

De theorie is duidelijk, het toepassen in de praktijk is een heel ander ding. Online dingen opzoeken lukt wel, maar ik ben nog niet klaar om naar instanties te gaan om fysieke aktes op te vragen.

8/10
Engels voor Gevorderden

Fijne lessen, duidelijk uitgelegd. kunt goed vragen stellen, die duidelijk worden beantwoord.

10/10
Praktijkdiploma Loonadministratie

Overzichtelijk, goed aangevuld met recente ontwikkelingen. Weinig tot geen wollig taalgebruik. Ik ben nog niet zo lang aan het studeren maar so far so good.

10/10
Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Jeugd en Ontwikkeling

Ik vind het een pittige cursus. Ben toch meer tijd kwijt aan de cursus dan ik dacht. Goede huiswerkbegeleiding met feedback op je ingezonden huiswerk. Plaza is makkelijk te benaderen en alles is goed te vinden. Ben zeer tevreden tot nu toe.

10/10
Vwo Wiskunde B

Cursus is duidelijk geschreven en goed opgebouwd.

6/10
Notuleren

Voor mij veel bekende stof. Ik was meer ervaren dan ik verwacht had. Wel positief dat diploma straks mijn CV ondersteunt

6/10
Herborist

Ik mis praktijk delen en vindt de cusus te duur voor wat er geboden wordt.

10/10
Burn-out Coach

De cursus is gestructureerd en overzichtelijk, en de inhoud is duidelijk. De huiswerkopdrachten vormen een goede toepassing van de stof. En de docent is vriendelijk, ondersteunend en to the point.

10/10
Schoonheidsspecialist(e) Basiscursus

Heel interessant en begrijpelijk. Leuke docent die altijd klaar voor je staat!

10/10
Zelfstandig Ondernemer Basis

Zeer goed, erg praktisch en concreet. Alles war je dient te weten staat erin met veel praktische cases.

8/10
Bedrijfskunde met Management

Erg tevreden over de opleiding. Vooral heel fijn dat je in je eigen tempo kunt studeren op momenten dat het jou uitkomt. Begeleiding is erg prettig.

8/10
InDesign

Duidelijk lesmateriaal, goede uitleg.

8/10
Papiaments voor Beginners

Was snel geleverd, boeken zijn duidelijk en goed te volgen. Je krijgt er een gratis app bij. Hier mis ik alleen een mogelijkheid om de woorden uit de lesstof in te oefenen. Nl-papiaments en Papiaments-nl. Daarnaast mis ik de vertalingen bij memory game. Bij een zin moet je een plaatje zoeken, maar wat er letterlijk staat in het Papiaments moet je of onthouden van eerdere games of raden van een plaatje.

6/10
Illustratief Tekenen

Dat kan ik nog niet zeggen aangezien ik pas 1 les heb ingeleverd

10/10
Bedrijfskunde MER

Duidelijke praktijk gerichte les materiaal. Snelle docenten (nakijken). Elke les heeft een goed opgebouwde structuur.

8/10
Sociale Psychologie + Positieve Psychologie

Ik vind het een zeer boeiende opleiding. Merk zelf wel dat weer gaan leren een behoorlijke ogave is, maar dat ligt niet aan de opleiding. Graag zou ik per onderwerp meerdere voorbeelden zien, dat maakt het beter bergijpbaar.

10/10
Herborist

Heel duidelijk en er wordt snel gereageerd op berichten. Leuke thuisstudie om te doen! Erg interessant.

10/10
Wereldgodsdiensten

Vind het een interessante cursus met duidelijke uitleg. Ook het corrigeren van het huiswerk verloopt snel en prima.

10/10
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

Het is een erg mooie opleiding met goede inhoud die ook goed te begrijpen is. De inhoud is duidelijk geschreven en erg lerzaam

8/10
Business English

Ik zou een tablet krijgen maar die heb ik nooit gehad. De engelse les is goed maar veel opdrachten moet je met meerdere mensen doen dus daar heb ik niks aan

10/10
Business English

De cursus is heel overzichtelijk en is in duidelijke compacte lessen samengesteld. Dat maakt een goede planning mogelijk

10/10
Wimperextensions

Ik vind de cursus erg makkelijk om te vinden op de site. Alles staat duidelijk beschreven

8/10
Vwo Wiskunde A

Ik vind het een geweldige cursus. De website en omgeving van NHA Plaza is makkelijk in gebruik en zeer overzichtelijk. De lessen zijn duidelijk en makkelijk te openen via de telefoon, laptop etc. Eén verbeterpunt: Het insturen van huiswerk is niet altijd even gemakkelijk. Zeker met veel sommen in Wiskunde A is het moeilijk om dit te verwerken via Word. Een document zit al gauw aan de maximum van 7MB. Het insturen van afbeeldingen gaat dan makkelijk maar dit zijn vaak grote bestanden. Hier zou wel een gemakkelijkere oplossing voor zijn lijkt me.

10/10
Paardencoach

Een goede, gedegen opleiding. Met duidelijke uitleg en een goede lesopbouw. Hadden van mij meer huiswerkopdrachten mogen zijn, waarin je zou worden beoordeeld op je filmpje. Zodat je meer feedback krijgt op het praktisch handelen. Verder een hele waardevolle en leerzame praktijkdag gehad van **** zelf. Top!

10/10
Herborist

Goede en leerzame opleiding. Zeker een aanrader.

10/10
Tandartsassistent

Ik ben nu bijna 2 maanden bezig met de NHA tandartsassistent opleiding. Ik heb tot nu toe niks te klagen. De lessen en de huiswerkopdrachten zijn duidelijk. Mijn huiswerkopdrachten worden ook zo snel na gekeken wat dus echr fijn is.

10/10
Zelfvertrouwen

Het is een zeer leuke bezigheid om de cursus te doen. Ik leer ook heel veel van de cursus en het mooiste is dat ik het ook gelijk in de praktijk kan toepassen. Dus het is lekker praktisch ook. Verder merk ik dat het inderdaad helpt aan mijn zelfvertrouwen. Ik had deze cursus eerder moeten doen!

8/10
Binnenhuisarchitectuur

Onderwerp is interessant. Cursusmateriaal is redelijk geschreven. Begeleiding door NHA is erg goed.

6/10
Tandartsassistent

De lesstof en de map is fijn en duidelijk. Echter heeft mijn werkgever gekozen voor begeleiding en kan dit niet meer aanpassen. Het huiswerk kan je opzoeken in de map dus vind een samenvatting geen toegevoegde waarde. Ik lees liever alles goed door voor ik officieel examen ga doen.

10/10
Tekenen voor Beginners

Ik beleef heel veel plezier aan de cursus

10/10
Word 2016

Leuke leerstof en fijne leraren. handige Eva die je soms even oppept en ook complimentjes geeft als het goed gaat. ruim de tij d, je hoeft je niet te haasten, dus fijn studytempo

10/10
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Goede lesstof. Duidelijke uitleg.

10/10
Autotechniek

Erg leerzaam, meer dan voldoende informatie. Afbeeldingen mogen misschien wat minder donker afgebeeld worden zodat ze duidelijker zijn. Verder mogen er bij het huiswerk wel wat pitterige vragen gesteld worden, deze zijn op dit moment vrij eenvoudig/oppervlakkig/globaal.

6/10
Particulier Onderzoeker / Detective

Ik ben van mening dat er op juridisch vlak nog wat dubieuze antwoorden op vragen zijn. In ieder geval waarover je met argumenten op een ander antwoord kan komen

10/10
Makelaar

Zeer tevreden tot nu toe. Alles werkt soepel en spreekt voor zich. Ook word het huiswerk snel nagekeken met goede feedback.

8/10
Arabisch voor Gevorderden

Ik ben zeer tevreden over hoe snel het huiswerk word nagekeken !

8/10
Fitness Trainer A Basis

Interessant maar onderdeel krachttraining is erg summier

10/10
Engels voor Gevorderden

Huiswerk wordt altijd binnen enkele dagen nagekeken. Alles wordt duidelijk uitgelegd. De oefeningen zijn goed te maken. Ook kan je je woordenschat verruimen door diverse online oefeningen.

10/10
Barista

Het is leuk.

8/10
Data Driven Contentmarketing

De cursus is gebaseerd op 2 boeken (die worden meegeleverd). De extra toelichting in de lessen is duidelijk en makkelijk te volgen.

8/10
Medische Kennis - Anatomie, Fysiologie en Pathologie

Leuke cursus/opleiding. Maar wel handig om misschien erbij te vermelden wat je na het behalen van het diploma er mee kan gaan doen. Zodat je dat voor het aanmelden al weet. Vriendelijke docent.

8/10
Indonesisch voor Beginners

Het is een leuke cursus. Wel vind ik het moeilijk om de woorden te onthouden.

8/10
Ervaringsdeskundige

Persoonlijk vind ik de opleiding goed aansluiten bij het uiteindelijk beroep van ervaringsdeskundige. De leerstof is zeer divers maar heel duidelijk, overzichtelijk en leerzaam. De docent beschikt over de juiste kennis waardoor ik ook veel leer van de feedback op mijn ingestuurde huiswerk. Zelf zou ik de opleiding zeker bij andere aanraden.

8/10
Korte Verhalen Schrijven

Tot nu toe vind ik het een leuke cursus. Ik heb nog niet zoveel lessen gevolgd, maar het lijkt erop dat het me gaat helpen om beter te leren schrijven. De feedback op mijn huiswerkopdracht had kritischer gemogen. Ik ontving vooral lof, wat natuurlijk leuk is, maar ik wil juist graag leren om mezelf uit te dagen en nieuwe dingen te leren. Misschien komt de opbouwende feebdack nog in de toekomst...

10/10
Herborist

Met veel plezier en toewijding ben ik bezig met de opleiding Herborist. Ben al lang bezig met kruiden en leer veel. Het voelt heel gemakkelijk....

10/10
Bewindvoerder

Ik ben zeer tevreden over nha! Momenteel volg ik de opleiding bewindvoerder + de cursussen thuiskapper en fotografie en beeldbewerking. Normaal gesproken hou ik absoluut niet van school, leren etc. Maar nha maakt het leuk, je kan namelijk zelf je eigen tijden bepalen, het huiswerk wordt snel nagekeken en de feedback is erg nuttig! Ik ben in ieder geval heel erg tevreden!

8/10
Business English

Ik ben erg tevreden over de cursus. Wel zou ik graag een meer interactie zien, waardoor er meer nadruk wordt gelegd op uitspraak

8/10
Encaustic Art

Duidelijke uitleg van de leerstof. Zowel schriftelijk als video. Snelle en prettige reactie na toesturen huiswerkopdracht.

8/10
Korte Verhalen Schrijven

De lessen zijn goed. Je leert er veel van. Niet alles is even duidelijk uitgelegd.

10/10
WordPress

Ervaar de cursus als heel plezierig en ook mijn eventuele vragen worden snel beantwoord. Soms is het nodig om niet letterlijk de tekst van de opdrachten te volgen, maar ben er tot nu toe prima uitgekomen.

10/10
Nail Art

Het heeft me echt super goed geholpen

8/10
Persoonlijke Effectiviteit

Interessante leerzame cursus die ik iedereen zou aanraden. Op sommige vlakken iets meer diepgang zou leuk zijn.

10/10
Schuldhulpverlening

Uitgebreide informatie. Even aftasten hoe de docent de antwoorden van de opdrachten wil zien qua tekst/uitgebreidheid/eigen inbreng en ideeen of letterlijk uit boek overgenomen… Zeker wel leerzaam en interessant!

10/10
Timemanagement

Snelle feedback en duidelijkheid

10/10
Latijn

Goede begeleiding. Leuke leraar. Cursus latijn is wel pittig.

10/10
Juridisch Medewerker

Duidelijke cursus, goede informatie en ook de online omgeving is duidelijk en overzichtelijk!

10/10
AutoCAD

Goede en duidelijke cursus om AutoCAD weer eens op te frissen.

8/10
Basisopleiding Doktersassistent

Basisopleiding Doktersassistent is een prettig opleiding waarin ik als Planner werkend bij een zorgkantoor goed kan gebruiken. De meeste leerstoffen zijn dagelijkse toepassingen als het om diagnoses gaat maar ook werkafspraken tussen zorgkantoor en ziekenhuizen onderling om een goede service te geven aan clienten maar ook zorgaanbieders / zorgverleners.

10/10
Juridisch Medewerker

Verzorgd en compleet. Wat betreft de aangeschafte wetsboeken. Voor een jurist waarschijnlijk belangrijk maar voor een persoon in opleiding is het internet ruim toereikend. Overall tevreden.

8/10

Het cursusmateriaal is goed leesbaar en duidelijk. Al vind ik wel dat het materiaal meer up to date gemaakt moet worden.

8/10

Door de wissel van leraren heb ik meerdere keren contact gehad met de klantenservice die me trouwens prima hebben geholpen maar stokte het leren wel 2 maand na het wachten op boeken die op dat moment niet actueel waren

10/10
Sales- en Accountmanager

Het was goed te volgen en op eigen tempo. Contact met de docent was voor mij niet nodig en uiteindelijk toch met een 8.6 het afgerond. Het boek is handig als naslag werk. De map die meegestuurd wordt ziet er goed uit en kan als studie agenda bijgehouden worden (vond ik zelf prettig). Mijn advies: gewoon aan beginnen en dan komt het vanzelf goed! Het is zeker goed te doen.

10/10
Declarant Assistent

Het was prettig werken aan deze opleiding, opdrachten werden snel geretourneerd, en mijn vragen werden snel beantwoord. super,

10/10
Basisopleiding Rechten met Bestuursrecht

Met enthousiasme heb ik de opleiding rechten met bestuursrecht gevolgd. Goede studiebegeleiding en service.

10/10
Cateraar + HACCP

Sluit heel goed aan bij de praktijk van de dag. Je krijgt een solide basis om voor jezelf te beginnen.

8/10
Juridisch Medewerker

tevreden over de docenten, die het werk binnen enkele dagen hebben nagekeken, beoordeeld en van feedback voorzien. deze zijn ook te benaderen als iets nog niet duidelijk is. Bij deze opleiding staat; "vooropleiding niet vereist" Dit zou ik wel iets aanscherpen en wellicht vanaf MBO/ Hbo niveau pas aanraden.

10/10
Zelfvertrouwen

Ik heb een heleboel tips gekregen die in mijn dagelijks leven zijn toe te passen. Daarnaast heb ik door de cursus soms mijn diepste gevoelens moeten aankijken. Al met al een aanrader.

10/10
Casemanagement

De stof is goed opgebouwd. Bruikbaar als verbreding in mijn werk, maar ook handvaten voor thuis als mantelzorger.

10/10
Scenario Schrijver

Het is best een pittige cursus, met een kritische docent. Toch is het ook voor beginners prima te doen. Het vraagt echt wel een portie inzet, en treden uit je comfortzone. Maar als je dat eenmaal bereikt hebt, kun je grote sprongen maken. Uiteindelijk was ik er juist blij mee dat ik mijn hersenen zo heb moeten kraken! De cursus voldeed ruimschoots aan mijn verwachtingen.

8/10
Social Work

Goede en leerzame opleiding

6/10
Functioneel Beheerder

Interessante opleiding. Ik had echter wel verwacht dat het niveau wat hoger zou liggen. Het huiswerk was heel makkelijk, je werd totaal niet uitgedaagd om verder te denken en de kennis toe te passen. In dat opzicht is het erg veel geld voor een opleiding waar niet heel veel moeite in gestopt lijkt te zijn. Wat diepere vragen voor het huiswerk zou fijn zijn. Dan kan je ook betere feedback op het huiswerk krijgen door de docent.

8/10
Vertrouwenspersoon

het is leuk om dingen bij te leren en vertrouwenspersoon is zeker goed voor de toekomst van vele bedrijven en met deze cursus is het een goede start als vertrouwenspersoon op de werkvloer.

10/10
Basisopleiding Jeugdzorg

Goede begeleiding, Alles is erg duidelijk en makkelijk in te sturen of in te zien. Het feit dat ik officiële boeken erbij had was ook erg fijn. Leert voor mij fijner als alles online. Raad het zeker aan.

10/10
Certificaat Beveiliging B

Ik ben super blij met mijn docent. Veel tips gekregen en hulp.

10/10
Contentmarketing

Dit cursus heeft mij de mogelijkheid om meer specifiek te kunnen zijn met de ervaring en studie die ik heb om beter inkomen te kunnen beheersen om mijn eigen bedrijf van social media marketing verser te kunnen ontwikkelen.

10/10
Callcentermedewerker

Snel de cursus spullen geleverd, goede begeleiding door de docent. Prima opleiding. Zeker aan te bevelen om via NHA een cursus of opleiding te volgen.

8/10
Chauffeursopleiding Goederenvervoer (CCV)

Deze mail hadden jullie eerder moeten sturen, nu ben ik de helft kwijt, ik vond het lastig dat he de leraar niet makkelijk kon mailen om vragen te stellen en als je dat had gedaan kon je niet nog een keer iets vragen

8/10
Bedrijfskunde MER

De cursus behandelde een diversiteit aan onderwerpen. Goed om een brede visie te kunnen ontwikkelen.

10/10
Juridisch Medewerker

De lesstof is erg duidelijk. De wet veranderd nogal eens. en soms stonden er dingen in die niet meer klopte; even een mailtje aan de docent en opgelost. De docenten waren over het algemeen snel met nakijken en gaven duidelijke feedback. Op 1 docent na die meerdere malen een juist antwoord als onjuist had gerekend na (wat wel werd gecorrigeerd na contact) erg tevreden.

8/10
Bedrijfsleider

Ik zelf heb hem al positief ervaren.. Heel divers..Sommige dingen hebben mij minder aangesproken maar je moet ook diverse aspecten leren.

10/10
Paardencoach

De opleiding Paardencoach afgerond en nu bezig met Kindercoach. Ben erg blij met NHA! De leraren geven snel antwoord, het word snel nagekeken. Top!

8/10
Programmeren in C#

De docent vond ik echt te streng en gaf mij weinig feedback. Voor de rest heb ik veel van geleerd. Het boek is prima. De opgave zijn soms niet duidelijk verwoord en wordt er zomaar door de docent extra dingen genoemd, die niet in de opgaven gegeven zijn.

8/10
Lightroom

Veel praktijk wat fijn is. Let op: Als je bijvoorbeeld niks met bruidsfotografie wilt of gaat doen moet je toch door drie hoofdstukken heen. Bij deze cursus beroepsfotograaf heb ik een docent Ko die goede en uitgebreide feedback geeft! Daar heb je wat aan. Dat was bij de cursus Lightroom wel anders……(andere docent)Maakte zich er gemakkelijk vanaf..

10/10
Stewardess

Ik ben zeer tevreden over de flexibiliteit van de opleiding en de diversiteit van de onderwerpen die aan bod zijn gekomen! Wellicht zou het leuk en handig zijn als er een persoon was (bijvoorbeeld de coach waar je tijdens de studie je huiswerk inlevert en vragen aan kan stellen) die je na het afronden van de studie nog kan benaderen met bijvoorbeeld verdere vragen over de transitie naar het werkveld.

8/10
Lightroom

Een duidelijk basis gerichte thuisstudie. Wellicht had sommige elementen verder uitgelicht of verder de diepgang in gekunt.

10/10
Prince2® Foundation (6th edition)

Ondanks dat er geen klassikale begeleiding was, was het toch prettig met de docent en de manier van communiceren. Ook de herinnering vanuit NHA met betrekking het aflopen van de termijn was prettig. Daarom zeer aan te bevelen.

6/10
SketchUp (3D-tekenen)

Goede cursus om de basistechnieken van Sketchup te leren. De docent geeft ook fijne feedback. Het is alleen onhandig dat je vervolgens niet meer kan reageren op de feedback van de docent. En ik had verwacht dat ik tijdens de cursus zou leren hoe ik een mooi interieur kan tekenen.

10/10
Herborist

goede vormgeving, duidelijke uitleg,

8/10
Communicatie en Media Design (CMD)

Het eerste deel van de opleiding is veel leesstof. Maar vanaf het tweede deel ga je hier echt mee aan de slag.

8/10
Pedagogiek / Opvoedkunde

Cursus is laagdrempelig opgebouwd hierdoor hoef je de teksten niet meerdere keren te lezen voordat je begrijpt wat er staat. De oefenvragen en huiswerkopgaven sluiten goed aan bij de theorie. Studiemateriaal is overzichtelijk vormgegeven.

10/10
Schuldhulpverlening

Goede opleiding, ziet er netjes uit. Goede feedback op de ingestuurde antwoorden.

10/10
Basisopleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

door de opdrachten in het werkboek wordt je goed door de studiestof heen geleid, wat mij helpt bij het studeren. Mijn ingeleverde huiswerk wordt snel nagekeken en voorzien van feedback, dit werkt heel prettig.

8/10
Bedrijfskunde met HRM

Ben net een kleine 2 maand met de studie bezig, maar tot nu toe is het goed te doen. Wel veel leeswerk maar ook goede feedback van de docent. Daarom geef ik tot nu toe 4 sterren omdat ik de rest van de studie nog moet afmaken.

10/10
Haken

Hele prettige begeleiding, huiswerk werd snel nagekeken, er werden goede en heldere adviezen gegeven en de cursus werd zeer snel geleverd.

6/10
Hondentrimmen

Ik ervaar de opleiding positief. Bij vragen wordt je goed geholpen. Alles is verder vrij duidelijk maar je moet het wel echt zelf doen. Planning maken en nakomen van je planning.

8/10
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

ik ervaar de cursus fijn! Het is duidelijk uitgelegd en leerzaam. ik vind het fijn dat mijn docent mijn huiswerk altijd snel nakijkt. Ga zo door NHA

10/10
Nederlandse Gebarentaal

De lessen zijn interessant en veelomvattend. De instructiefilmpjes zijn heel duidelijk. De huiswerkbegeleiding is uitstekend. Het huiswerk is altijd (zeer) snel nagekeken en de docent is daarbij vriendelijk, behulpzaam en complimenteus.

10/10
Human Resource Management (HRM)

Goede cursus, duidelijke instructies, overzichtelijk, nuttige feedback, juiste niveau. Helemaal aan te passen aan het tempo wat realiseerbaar is.

10/10
Praktijkdiploma Loonadministratie

Tot nu toe heb ik alleen maar positieve ervaringen m.b.t. deze cursus. De lessen zijn duidelijk geformuleerd en zijn goed te volgen. Daarnaast sluit het studieboek uitstekend aan bij de lessen en de toetsen die moeten worden gemaakt. Als laatste worden de lessen in een logische volgorde aangeboden en sluiten ze goed op elkaar aan.

10/10
Bewindvoerder

Duidelijk materiaal, huiswerk ben je echt mee bezig. Docent is snel met nakijken en reactie. Dik tevreden!!

10/10
Orthomoleculaire Therapie

Erg duidelijke opleiding! Uitgebeurd en fijne opdrachten

10/10
Casemanagement

Alles wordt helder gepresenteerd en sluit aan bij de praktijk.

8/10
Burn-out Coach

Ik ben nog bezig met de cursus en ervaar een aangename leeromgeving hoewel ik soms de leerstof een tweede keer moet lezen om het verband te zien in de stof ,is het een goed lopende cursus.

10/10
Basisopleiding Doktersassistent

Heel leerzaam. Veel bruikbare informatie

8/10
Leidinggeven

Tot nu toe ben ik best tevreden.

8/10
Positieve Psychologie

Overzichtelijk en prettig geschreven lesmateriaal. Inhoudelijk sterke cursus

8/10
WMO Consulent

Duidelijk, maar er hadden meer en uitgebreidere voorbeelden in gemogen.

10/10
Stervensbegeleiding

De cursus is goed verdeeld en vooruit beschreven. Ik vind het prettig dat het online kan en papieren versie.

10/10
Voetreflexologie

Lesstof is helder en duidelijk. De docente is kundig en motiveert.

10/10
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

De cursus CGT is een welkome aanvulling op mijn werk op een zorgboerderij en als coach. De cursus is interessant, goed te volgen en meteen toe te passen. Wanneer je een vraag hebt wordt je gelijk geholpen.

8/10
Assistent Makelaar Wonen

Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt bij NHA de opleiding assistent makelaar te volgen. Ik had het wel prettiger gevonden als je meer connectie had met de docent. Meer kans om vragen te stellen en iets persoonlijker. Tot nu toe verder geen kritiekpuntjes, alleen maar heel blij dat ik naast werk dit zo kan doen

10/10
Barbier

Het is een duidelijke leeromgeving in combinatie met het papierwerk dat je erbij krijgt. Je kan precies zien hoever je bent en wat je nog moet maken. Ook erg fijn is dat er weinig tijdsdruk op zit je kan het zelf inplannen.

10/10
Persoonlijke Effectiviteit

Ik ervaar deze cursus als heel plezierig en duidelijk.

10/10
Schoonheidsspecialist(e) Basiscursus

Duidelijke uitleg ,goede cursus ,compleet en aan te raden voor starters op dit gebied

8/10
Fotografie

Cursus fotografie is voor mij de beste uitdaging om iets te leren en in praktijk uit te voeren. Leer omgeving en boek een goed idee daar je ook office kan studeren

6/10
Assistent Makelaar Wonen

De leerstof is te doen, zelf zou ik het fijn vinden met voorlees stand dat je een minder mono toon krijg waardoor je meer gefocust ben om mee te lezen en actief te luisteren en dat je stukken kunt selecteren om te beluisteren ( of het kan al maar is het een lastige besturing. Ook zou ik het fijn vinden dat een een uitgebreidere les zou zijn hoe je in het wetboek moet zoeken. Jezelf dit aan leren is erg lastig bij een omscholing waar je nooit wat met dit onderwerp te maken mee heb gehad.

8/10
Financial Assistant (BKC+BKB) + Computerboekhouden met Exact Online

Tot nu toe verloopt de begeleiding erg goed en is het duidelijk. Het antwoord op mijn huiswerk ontvang ik altijd binnen enkele uren. Bij mij zat er een welkomscadeau bij. Helaas viel dit wel erg tegen en had het er beter niet bij kunnen zitten. Dit liep via een extern bedrijf.

10/10
Frans voor Beginners

Ik heb het getroffen met een betrokken en kundige docent. De opbouw van iedere les is duidelijk en consistent. Het is fijn dat ik zelf mijn studietempo mag bepalen. Mocht ik al iets aan te merken hebben, dan heb ik dat geheel en al aan mezelf te wijten! SUPER!

10/10
Professional Organizer / Opruimcoach

Hoewel ik nog niet op de helft van de opleiding ben is het echt een top opleiding. Niet alleen heel interessant maar ook heel leuk om mee bezig te zijn. Opleiding is heel divers. Docent stuurt heel vlot het nagekeken huiswerk terug met heel waardevolle feedback

6/10
Korte Verhalen Schrijven

Ben pas net begonnen, maar heb het materiaal al wel goed bekeken. Vind de opdrachten aardig ongeïnspireerd. Ik denk dat het veel creatiever kan allemaal. Eigenlijk moet je gewoon 48x een kort verhaal schrijven. Leuker zou zijn als er ook wat schrijfoefeningen bij zouden zitten of opdrachten als vragen beantwoorden over andere korte verhalen.

10/10
Copywriter + SEO

Ik ben tot nu toe zeer tevreden met de cursus Copywriter + SEO. De lessen zijn leerzaam, het huiswerk wordt vlot nagekeken en ik krijg feedback waar ik echt iets mee kan. Je wordt goed begeleid om na het volgen van deze cursus, een online onderneming te starten. Precies waar ik naar op zoek was! Het is goed te combineren met het gezinsleven, sociaal leven en andere werkzaamheden. Kortom de ideale cursus voor mij!

10/10
Hondentrimmen

Goed te volgen met genoeg mogelijkheden om vragen te stellen. Ingeleverd huiswerk snel nagekeken…goed te doen.

10/10
Aromatherapie

De cursus is erg duidelijk. Er wordt meer behandeld dan ik vooraf had durven hopen. De begeleiding van de docent is top.

10/10
Cocktails Maken

Duidelijke cursus, veel leerstof en huiswerk wordt snel nagekeken.

10/10
Vwo Wiskunde A

Ik doe de studie met heel veel plezier, goede opbouw en variatie. Echter denk ik dat als je weinig of geen kennis van wiskunde hebt deze studie aardig pittig kan zijn. De uitleg is af en toe kort en bondig. Heb je wel enige basiskennis is het naar mijn idee ideaal.

10/10
Python

Cusus aan de hand van boek wat verduidelijkt wordt met cursus materiaal. Programmeren blijft leuk omdat je dingen ziet gebeuren die je wil

10/10
Eigen Nagelstudio Starten

Super leuke leerzaame cursus alleen zal het fijn zijn als je meteen al het lesmatriaal binnen krijgt en alle lessen meteen kunt bekijken

10/10
WMO Consulent

Duidelijke en behapbare uitleg in de studie. Vanaf het begin is de opbouw overzichtelijk. De docent reageert snel.

6/10
Havo Maatschappijleer

De docent controleerd huiswerk later dan de toegestane tijd en ik moet hier constant achteraan. Tevens zou er examentraining zijn, ik zie niet in waar. Je kan niet altijd vragen stellen, enkel tijdens inleveren huiswerk waar je dus heel lang op moet wachten. Er is geen forum om met medeleerlingen te communiceren. Er is geen samenvatting van het examen materiaal.

6/10
Professional Organizer / Opruimcoach

Interessant, had iets meer diepgang verwacht.

8/10
Speltherapie

Ik heb de opleiding nog niet af, maar tot nu toe gaat t vlekkeloos

10/10
Werkvoorbereider

De opleiding omvat meer, en is uitgebreider dan ik had verwacht. Hierdoor erg leuk. Ook de verduurzaming kwam aan bod, dus gaat ook met de tijd mee. Snelle terugkoppeling van de docent. Tot nu toe niets te klagen en gaat het erg goed. Ook de combinatie van de leerstof digitale en op papier is fijn.

10/10
Latijn

Goed opgezette studie, vriendelijke docent die snel reageert. evt zou de structuur van de lesstof nog verbeterd kunnen worden door de belangrijke punten hierin nog extra te benadrukken (dikgedrukt of in een apart kader)

8/10
Basisopleiding Doktersassistent

Snelle reactie op vragen juiste beoordeling van het gemaakte huiswerk. Leuke reacties en motivatie om verder te gaan

8/10
Grafisch Vormgever (Adobe) + Videobewerking

Tot op heden (les 6) is het een goede en duidelijke curcus, vooral de feedback van de docent is erg nuttig! Wel zou ik bij de start van de cursus iets beter uitleggen hoe dingen werken. Bestandsformaten (veelste veel mb) en het openen van een nieuw bestand zijn erg lastig. Overal geen spijt van de aankoop en mijn eerste 10 inmiddels te pakken!

10/10
Bloemist

Ik vindt het een hele leuke leerzame opleiding, het is voor mij een soort verslaving ik blijf maar doorlezen en doorlezen. Ik leer hier heel veel van . De lessen zijn heel duidelijk beschreven. De foto’s die in de lessen staan is ook heel duidelijk te zien.

8/10
Marokkaans voor Beginners

Het is een leuke en uitdagende opleiding!

8/10
Professional Organizer / Opruimcoach

Het is een toegankelijke cursus. Duidelijke handleiding om op te starten, overzichtelijke materialen. De inhoud van de cursus is zo verwoord dat het voor iedereen toegankelijk is. Fijn dat er een meeleesfunctie beschikbaar is. Naar mijn idee mogen de huiswerkopdrachten meer diepgang krijgen, waarbij de verwachting is dat je vakgerelateerde termen toe past. Op die manier is er direct ruimte om alle theorie eigen te maken.

8/10
Filosofie en Levensbeschouwing

Best moeilijk vanwege de vele namen en begrippen. Gelukkig is er een woordenlijst bij. Wat mij betreft zouden de hoofdstukken minder uitgebreid mogen zijn en met wat meer praktische voorbeelden.

8/10
Werkvoorbereider

Leuke cursus wat zorgt voor extra kennis op het gebied van werkvoorbereiding

8/10
Grafisch Vormgever + Videobewerking

Ik vind

8/10
Theologie

Prettige manier vsn studeren in eigen tempo en omgeving. Ook de manier van huiswerk insturen en dan feedback van de docent werkt prima, fijn ook dat er snelle response is

8/10
Kunstgeschiedenis

Ik heb nog maar enkele lessen gehad/voltooid. Leerzaam, soms wat lastig de opgaven zo goed mogelijk te doen. Dit vooral ook omdat ik soms de neiging heb enkele aspecten van de betreffende les weer wat te vergeten; niet alle onderwerpen zijn immers even interessant maar horen wel bij kunstgeschiedenis, een heel brede materie. Dus 'opheldering' zoeken, al dan niet via de les of via internet. Kortom, alles moet groeien!

10/10
Directiesecretaresse

Ik ben vanaf juli bezig met de cursus het bevalt mij prima. Alleen met module office ondervind ik problemen misschien komt het dat ik een oudere versie van Windows heb. Het huiswerk wordt snel na gekeken. De NHA vind ik een goede school. Ik heb al veel opleidingen gedaan bij NHA De klantenservice zijn zeer vriendelijk en behulpzaam

10/10
Duits voor Beginners + Gevorderden

Prima opbouw. Goede oefenstof. Duidelijke uitleg. Thema's die bij de dagelijkse praktijk aansluiten. Huiswerk wordt snel nagekeken en beoordeeld.

10/10
Dierenartsassistent

Fijne lesstof en opdrachten.

10/10
Aquarelleren

Mijn huis werkbegeleider geeft me prima feed back. Opbouwend maar ook met duidelijke aanwijzingen waar ik wat aan heb. ik geniet van de cursus.

8/10
Vwo Natuurkunde

Ik ontving veel fysiek materiaal in combinatie met ondersteuning van een docent. Vergeleken met andere thuisopleiders krijg je bij NHA veel waar voor je geld!

8/10
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

Leuke uitdagende studie! Als je geen ervaring heb met tuinarchitectuur, vind ik de opleiding op het begin wel wat lastiger te volgen.

10/10
Stewardess

Ik ben heel tevreden over de comunicatie die ik heb met de NHA opleiding.Er wordt snel teruggekoppeld naar me. De opleiding tot stewardess vind ik fantastisch en het les materiaal is duidelijk en compleet.Ik geniet ervan en vind het fijn dat ik zelf de tijd kan plannen om te studeren

10/10
Energetisch Therapeut

Opnieuw weer studeren. Ik dacht na xo wel haren eruit niet haalbaar. Maar toch. Nha cursus biedt mij uitdaging, genoeg tijd om eigen planning te maken en lessen te volgen. Goede lesstof variërend en leerzaam. Nakijken gebeurd heel snel. Ruimte voor open vragen. Waarop duidelijk antwoord en goede feedback. Leren en studie volgen is weer leuk !

10/10
Haken

De cursus heeft mij fan gemaakt van haken. De docent was heel fijn en reageerde snel en uitgebreid op vragen en ingeleverd huiswerk. Dat motiveerde heel erg. Het lesmateriaal was ook prima. Heel fijn dat er ook video’s online zijn met uitleg.

10/10
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Superduidelijke cursus, met haalbare opgaven. Niet doorvertellen, maar de docente/studiebegeleider Nancy Zonneveld is goed, opbouwend, geeft altijd een onderbouwing waar je wat mee kan. Een aanrader dus!

10/10
SketchUp (3D-tekenen)

Ik ben al bekend met het programma en dacht niet veel meer bij te kunnen leren, maar ik heb elke les weer nieuwe trucjes geleerd.

10/10
Mindfulness

Heel duidelijke instructies en goed contact met de docent. Ik vind NHA nu al beter dan NTI.

10/10
SketchUp (3D-tekenen)

Het nakijken en cijfer van huiswerk komt snel terug

8/10
Declarant Assistent

Het was leerzaam, heb er flink wat van opgestoken

10/10
Kinderverhalen Schrijven

Twee maal eerder startte ik deze cursus. Beide keren door omstandigheden niet af kunnen maken. Voor de derde keer gestart. Met veel plezier. Dat zegt genoeg toch? Ondertussen wel Medisch secretaresse ook via jullie gedaan. Dus hoe tevreden? Heel tevreden. Moeilijk in woorden uit te drukken. Ik ben gewoon dankbaar. Merci

8/10
Grafisch Vormgever (Adobe) + Videobewerking

Simpel en gemakkelijk te volgen

8/10
Opticien Assistent

Het is een erg leuke opleiding. Helaas kan je maar een bepaald aantal symbolen gebruiken voor het stellen van je vraag. Ook kan je maar 1 vraag per les stellen. Als ik nog wat duidelijkere uitleg wil of er is geen antwoord gegeven op mijn vraag, kam ik hier niet meer oo reageren.

8/10
Weddingplanner

Het is een uitgebreide cursus die veel leert maar ook veel tijd vraagt. Opdrachten zijn vanaf hoofdstuk 2 best pittig en de beoordeling van de leerkracht is niet altijd even vriendelijk.

10/10
Duits voor Beginners + Gevorderden

Ik ben inmiddels bij het 7e hoofdstuk tot heden is alles nog steeds duidelijk. Zelfs tijdens mijn vakantie in Oostenrijk al gebruik gemaakt van de opgedane kennis. Huiswerk indienen gaat eenvoudig en krijg ook best snel feedback. Tot heden ben ik tevreden

10/10
Data Protection Officer (AVG)

Leuke praktische cursus

10/10
Rouwverwerking

Met deze cursus ben ik heel tevreden. Heb hier veel aan gehad om op een juiste manier te rouwen.

8/10
Hondentrimmen

De cursus is leuk om te doen en volgen alleen kwam ik er wel achter al na mijn 1e huiswerk opdracht dat ik speciale borstels en kammen miste die ik dus nog moet kopen maar niet op de begin pagina stonden van het boek, waar er een lijst staat met spullen die je moet hebben om de cursus te kunnen doen. Sommige hoofdstukken zijn ook wel lang dus daar heb je meer tijd nodig.

10/10
Fitness Trainer A Branchediploma

Alle lesstof is mooi en duidelijk uitgelegd. Zeer tevreden tot zo ver, aanrader. Kom maar op met die €***

10/10
Dierenartsassistent

Ik vind de opleiding dierenartsassistent heel interessant. De lesstof vind ik ook duidelijk en de huiswerkopdrachten worden snel nagekeken en beoordeeld.

10/10
Journalistiek

Het is een fijne cursus waar de aandacht gemakkelijk bij te houden valt.

8/10
Emotionally Focused Therapy (EFT)

Goedemorgen, De cursus is intensiever als ik dacht. Ik neem er de t8jd voor. De lessen worden prima nagekeken. Namaste *****

8/10
Social Media

Het boek dat bij de opleiding hoort, is niet altijd even makkelijk geschreven. Veel extreem lange, ingewikkelde zinnen en lange quotes uit het Engels. Dat maakt het soms wel even pittig. De docent kijkt het werk redelijk snel na. Er komt goede feedback en er worden tips en handige links gedeeld. Erg fijn!

8/10
Hondentrimmen

Ik ben zeer tevreden tot nu toe Het huiswerk word snel na gekeken En de opdrachten zijn goed te doen

8/10
Game Developer

Goede studie veel informatie. Goede docenten die duidelijke uitleg geven. Studie wel heel theoretisch. En bestanden die games bevatten zijn moeilijker doof te sturen

10/10
Korte Verhalen Schrijven

Hoewel pas kort begonnen kan ik naar tevredenheid de 5 sterren aanvinken. Bovendien heb ik meerdere ervaring met NHA gehad. De vorige begonnen lessen (niet afgemaakt) moet u maar wegstrepen. Vanwege ernstig verlamde echtgenote moest ik ze noodgedwongen wegzetten. Volgens de statistieken heb ik niet lang meer dus de korte verhalen is een uitkomst.

10/10
Houder Administratiekantoor

Snelle levering van de cursus. Fijn om tussentijds gemotiveerd te worden via de email. De leseen worden snel nagekeken, dus niet lang wachten, en eventueel van opmerkingen voorzien. Wat ook fijn is is dat je met studiegenoten contact kunt opnemen en communiceren. Dat heb ik nog niet gedaan maar ga ik zeker doen..

10/10
Medewerker Personeelszaken

Het is een interessante opleiding. Huiswerk werd snel beoordeeld en voorzien van extra informatie, vragen werden snel beantwoord. Duidelijk en overzichtelijk.

8/10
Back-end Developer

De opleiding begint goed bij de basis en is daardoor goed te volgen voor iemand met geen ervaring in dit gebied. De antwoorden van de leraren kunnen beter, ze lijken het soms zelf niet helemaal te snappen.

8/10
Scenario Schrijver

Leuke cursus. Het meeste weet ik al, maar dat komt door mijn voorgeschiedenis als screenwriter. Het is een nuttige cursus voor mensen met interesse in scenario schrijven. Leuk gedaan, soms ook wel wat pittig.

6/10
Loopbaancoach

Studeren via nha vind ik top! Er is snel en makkelijk contact te krijgen. Bij de cursus zelf mis ik basis informatie over hoe een loopbaantraject eruit ziet, welke onderwerpen in verschillende gesprekken naar voren komt en wanneer een vraag een loopbaanvraag is. Nu lijk je vooral te moeten oefenen zonder deze basiskennis. Deze vorm helpt mij persoonlijk minder bij het leren en oefenen van vaardigheden. Als ik dat uit de beschrijving had kunnen halen, had ik waarschijnlijk een andere keuze gemaakt.

8/10
Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Arbeids- en Organisatiepsychologie

Hetgeen wordt verwacht van de cursist staat duidelijk beschreven. Tip; reactiesnelheid van docenten mag van sommigen omhoog.

10/10
Filiaalmanager

Duidelijk! Snel antwoord en snel nagekeken

8/10
Herborist

Leuke cursus als hobby. Zeer zorgvuldige begeleiding. Hier en daar beetje kinderachtig voor mij.

8/10
Declarant Assistent

Snelle reactie bij indienen van het huiswerk, dat werkt motiverend voor de student.

8/10
Elektrotechniek

Prima cursus voor de hobbyist, binnen een aantal lessen moet worden getekend, zou fijn zijn dit eerder te weten, dan kun je dit van te voren bestellen. Wellicht een optie om dit vanuit NHA aan te bieden.

10/10
Branchediploma Schoonheidsspecialist

Prettige online leeromgeving, gebruiksvriendelijk! De docent kijkt het huiswerk snel na. Lesstof is duidelijk.

8/10
Herborist

Daar ik nog maar net begonnen ben met de cursus, vind ik het een beetje lastig. Maar tot nu toe prima.

8/10
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken + Effectief Communiceren

Overall de inleiding en doelen van de cursus zijn goed uitgelegt vind ik. Daarnaast, de oefeningen en advies op studie tips and plan van aanpak zijn behulpvol. Het is nog steeds lastig voor mij om schriftlijke uitdrukken. Daardoor heb ik weinig vragen gesteld aan mijn docent. Ik krijg help van mijn buurvrouw af en toe voor bepaalden dingen. Het zou leuk zijn om een sessie te hebben met klasgenoten om meer interactief te zijn als he mogelijk is.

6/10
Business English

Tot dusver enkel leren vanuit een boekje. Daar hoef ik geen ***,- voor te betalen... Kon ook enkel het studieboek kopen en zelf leren... Ik had gehoopt op wat meer uitleg vanuit bijv. video's of webinar.

10/10
Audicien Assistent

Ik heb iets nieuws geleerd en het belangrijke is dat ik mijn studietijd kon verdelen en bepalen . Ik kreeg meestal snelle reacties en nuttige antwoorden van de docent.

10/10
Zelfstandig Ondernemer MKB

Ik vind de cursus heel leuk, interessant en erg duidelijk geschreven. Hij is opgedeeld in korte hoofdstukjes en dat leert makkelijk. Interessant om te leren hoe het werkt met verschillende facetten van het ondernemerschap, ik wist er soms wel iets van maar het wordt nu allemaal duidelijk.

8/10
Assistent Drogist

geen opmerking! tot nu toe bevallt het mij.

10/10
Apps Maken + Apps Programmeren

Er is goede begeleiding van de lesstof, die op prettige manier wordt aangeboden. Er zijn per les vraagmomenten, en de docent geeft je ondersteuning bij de lessen. Het huiswerk krijg je vlot terug, zodat je nooit lang op het resultaat hoeft te wachten. Het lessen bij het NHA als heel prettig ervaren. :-)!

10/10
Recruiter

Hele boeiende opleiding met veel info van deze tijd.

10/10
Herborist

Duidelijke teksten en vriendelijke docenten

8/10
Wimperlifting + Wimperextensions

Cursus is duidelijk en makkelijk te volgen. Huiswerk is goed te doen.

8/10
Functioneel Beheerder

Duidelijke informatie gegeven en sluit aan bij de opdrachten sluiten goed aan bij de gegeven informatie

6/10
Mental Coach

Zelf denk ik dat ik na de cursus een objectieve mening kan geven. Nu zou het suggereren zijn en niet gebaseerd op waarheid. Daarom 3 sterren omdat je iets moet aangeven bij de sterren anders kan je niet verder klikken. Ik zie dit soort vragen het liefst nadat ik al het stof doorlopen heb.

10/10
Data Protection Officer (AVG)

Goed te doen.

8/10
Nederlandse Gebarentaal

Een pittige en tevens leerzame cursus. Je krijgt uitleg over de achtergrond van de gebarentaal en hoe het werkt. Het leukste vind ik om zelf aan de slag te gaan met de gebaren.

10/10
Hypnotherapie

leuke, interessant, boeiend, boek mag digitaal

8/10
Medische Terminologie

De mappen zijn keurig op tijd geleverd. De moeilijkheidsgraad heb ik wel onderschat. Ik had meer verwacht van de beantwoording van mijn vragen aan de docent. De eerste keer kreeg ik als reactie zo ongeveer: Google maar even .... Natuurlijk had ik al gegoogled voordat ik de vraag stelde. Maar ik hoopte dat de docent in Jip-en-Janneke-taal mijn vraag kon beantwoorden.

8/10
Arduino Programmeren

Ik ben nog maar kort opweg. Maar ik heb hier gewoon zin in. Ik weet al het e.e.a over de Arduino. Maar ik hoop met deze cursus, alles meer gestructureerd te krijgen. De cursus is duidelijk. Het zou mooi zijn wanneer er bij de afbeeldingen ook referenties staan. Er wordt wel eens naar verwezen. Dan zou het handig zijn als er een nummer onder de afbeelding staat. Net als in het boek. Verder wordt het huiswerk lekker snel nagekeken. Dan kan je weer snel verder. Gewoon een leuke en leerzame cursus dus.

10/10
Intercedent

Duidelijke geschreven en helder opgebouwde cursus. Elk hoofdstuk eindigt met een samenvatting en daarna een aantal vragen. Heel gestructureerd. Het huiswerk wordt snel nagekeken en waar nodig voorzien van feedback.

6/10
Event Security Officer

Het is soms niet zo diepgaand als ik had verwacht maar het is zeker goed te behalen!!

10/10
Herborist

Ik ben nog maar net begonnen met deze cursus maar de 1e paar lessen waren leuk om te doen. Snelle terugkoppeling van mn leraar en netjes op tijd alles bezorgd. Dus... tot nu toe alles prima in orde.

10/10
Budgetcoach

De cursus ervaar ik als leerzaam en prettig. De lesstof is goed tot mij te nemen. Ook de docent reageert snel op vragen en huiswerk. Ik kijk uit naar het vervolg van mijn studie.

8/10
Orthomoleculaire Therapie

Duidelijke lessen, goede en snelle reactie op huiswerk en de mogelijkheid om 1 maal per les vragen te stellen. Vragen van de betreffende les dus opsparen.

10/10
Manicure

De cursus is interessant en duidelijk Ik duik graag weer in een nieuwe les als ik een les heb afgerond

8/10
Zelfstandig Ondernemer MKB

Interessante stof en de docent is vlot en vriendelijk met zijn antwoorden

8/10
Vertrouwenspersoon

Ik ben pas begonnen dus kan er nog niet zo veel over zeggen. Heb het eerste huiswerk teruggekregen, was fijn snel terug. Voelt ontspannen en dat is naast mijn andere bezigheden plezierig.

8/10
WMO Consulent

Opleiding word netjes geleverd en duidelijk werkportaal. Wel vind ik de vakken om te typen om het huiswerk in te dienen onhandig wanneer je grotere hoeveelheid tekst wil indienen. Het overzicht is lastig te zien wanneer je elke keer naar boven en beneden moet scrollen. Een groter vaktekst is wenselijk.

8/10
Professional Organizer / Opruimcoach

De cursus is wat ik ervan verwacht Beoordeling leerkracht is goed

10/10
Wimperextensions + Visagie

Het is een overzichtelijke en duidelijke leeromgeving. Er is voldoende motivatie te vinden wanneer dit nodig is. Ik heb veel plezier met mijn thuisopleiding!

10/10
Basisopleiding Verpleegkundige

Heel duidelijk, prima

10/10
Zakelijke Correspondentie Frans

De cursus zit helder en duidelijk in elkaar. De terugkoppeling op de huiswerkopdrachten is ook uitstekend.

8/10
Basisopleiding Jeugdzorg

Niet erg moeilijke cursus maar de uitleg over hoe je moet starten is niet erg duidelijk. Maar op het moment dat je het weet loopt het wel.

10/10
Ayurveda

interessante opleiding

10/10
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Het bestellen van de opleiding ging heel makkelijk. De informatievoorziening per e-mail daarna was ook erg goed. Wel is het lastig dat je geen optie om de opleiding particulier of zakelijk te bestellen. Dit voorkomt dat de factuur op de verkeerde naam komt te staan en weer gecorrigeerd moet worden.

10/10
Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten

Overzichtelijk, goed opgesteld inhoudelijk en erg fijne en duidelijke docent.

10/10
Sportmassage

Het is altijd even zoeken in een nieuwe omgeving hoe alles werkt maar tot nu toe is alles goed overzichtelijk. Ik krijg tevens snel mijn resultaten terug.

8/10
Leefstijlcoach

Veel theorie met te weinig praktijksituaties geschetst waardoor uitleg ontbreekt of toepasbaarheid bemoeilijkt. Inhoud is goed. Aanbiedvorm zou fijner kunnen via een app. Ook de audio is lastig te volgen want de computerstem spreekt niet alles goed uit. En je kunt niet per paragraaf luisteren maar krijgt alles in 1x waardoor je moet zoeken waar je gebleven bent. Daarnaast fijn dat het systeem onthoudt waar je gebleven bent maar dat is op hoofdstukniveau niet de paragraaf. Zou dus liever lessen zien/horen/lezen per hoofdstuk met video-/beeldmateriaal, audio en tekst erbij.

10/10
Eigen Webshop Starten

Leerzame opleding

8/10
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Fijn in eigen tempo leren, fijne communicatie met de docent. Soms komen de opdrachten niet overeen met het nakijken dat is het enige wat ik nog als min puntje tegen ben gekomen.

8/10
Bedrijfsleider

Ik ervaar de opleiding erg fijn. Goede feedback van de mentor en coach.

8/10
Python

Super leuk om in je eigen tijd een studie volgen via de NHA. De cursus Python is goed te volgen. Ik kijk er naar uit, de volgende opdrachten af te ronden en mijn eigen Python programma's te kunnen schrijven.

10/10
WordPress

Ik vond de cursusdocumentatie erg duidelijk en helder. Ook de snelheid van nakijken en de feedback van de docent was prima.

8/10
Hondentrimmen

Ik ben pas bij les 2, en de opleiding ziet er goed uit. Ik ben zeer tevreden over de duidelijke website met uitleg. En ik vind het prettig dat ik de opleiding ook op papier heb ontvangen.

10/10
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Goed uitgelegd

8/10
Professional Organizer / Opruimcoach + praktijkdag Gesprekstechnieken

Het is goed uitgewerkt. Het opsturen van de antwoorden op de vragen bij de lessen vindt ik niet prettig.

8/10
Logistiek Teamleider

Net begonnen met de opleiding en erg tevreden. Heel makkelijk en overzichtelijk te werk kunnen gaan.

10/10
Kapper

Ik ben super tevreden over mijn opleiding kapper. Heel uitgebreid les pakket. Huiswerk word super snel beoordeeld heel fijn is dat. Ik ben heel erg tevreden over NHA.

10/10
Basisopleiding Onderwijsassistent

Duidelijke boeken en plaza! Docenten zijn ook snel kwa na kijken van huiswerk en geven ook leerzame feedback terug.

10/10
Eigen Hondentrimsalon Starten

De lessen zijn overzichtelijk en qua lengte precies goed!

10/10
Voetreflexologie

Heel duidelijk, uitleg tot in detail. Ben er blij mee! Zou het alleen fijn vinden wanneer er meer vraag momenten zouden kunnen zijn. Mijn eerste vraag was nl. niet duidelijk genoeg, ik kreeg een vraag over mijn vraag maar mijn vraag moment was voorbij. Da's wel een dingetje

10/10
Logistiek Teamleider

Zowel online als op papier Prettige manier van leren Snelle reactie van leerkrachten Kortom top

10/10
Management in de Zorg

Erg interessante cursus Zeker aan te raden als je al een zorg achtergrond hebt met kennis op hbo niveau , bijv verpleegkundige Ik denk dat de cursus te moeilijk te interpreteren is richting de praktijk als je niet uit de zorg komt

10/10
Nederlandse Gebarentaal

De cursus is echt heel interessant. Ik wilde meer leren voor mijn werk en ben deze cursus begonnen. De cursus is heel duidelijk en makkelijk ingebruik. En leuke achtergrond informatie. De docent reageert zeer snel zodat je weer door kan gaan. Hele fijne cursus. Zeker aan te bevelen.

8/10
Jongerencoach

Het is super gemakkelijk om de cursus via stap-budget aan te vragen. De cursus is erg geschikt voor zelfstudie. Het is voornamelijk leeswerk en vraagt ook veel disciplinaire aan de cursisten. Wellicht kan de feedback over huiswerk wat persoonlijker en inhoud rijker worden.

8/10
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken + Effectief Communiceren

Ik kan op mijn eigen tempo studeren, en het is erg fijn dat er docenten zijn die het huiswerk na het inleveren nakijken en feedback geven. Prima.

10/10
Illustrator + Illustratief tekenen

Je kunt op je eigen tempo studeren. Het is fijn om op ieder gewenst moment te starten. Ook de begeleiding is heel fijn. Er wordt snel en uitgebreid feedback gegeven waar je veel aan hebt.

10/10
WMO Consulent

Alles is duidelijk uitgelegd. Ik ben pools dus ik was beetje bang dat misschien tref ik woorden dat ik niet zou begrijpen maar tot nu toe alles is duidelijk en prima te verstaan.

8/10
Vakopleiding Payroll Services (VPS)

Ik ben net begonnen, maar ik heb het idee dat ik nu al veel heb geleerd. De informatie komt van vele kanten en is tot zover veel, maar wel heel nuttig met ook veel herhaling momenten erin zodat ik net beter kan onthouden.

10/10
Medewerker Personeelszaken

De cursus is fijn opgezet met zowel een boek als via internet. Duidelijk geschreven en prettig dat het huiswerk snel wordt nagekeken.

10/10
Arduino Programmeren

Net als de andere opleidingen die ik gevolgd bij NHA is niet allen de opleiding van een prima niveau maar is ook alles rond de opleiding perfect geregeld. Van verzenden van de studiematerialen tot het corrigeren van het huiswerk. Alles is goed te volgen via “Plaza”.

10/10
Financial Assistant (BKC+BKB) + Computerboekhouden met Exact Online

Goede en duidelijke uitleg wat het studeren makkelijker maakt.

8/10
Basisopleiding Rechten met Bestuursrecht

Ik ben pas sinds kort begonnen met de studie, maar ik heb een juiste keuze gemaakt. De inhoud is zoals ik had verwacht. Het huiswerk , tot nu toe pas eenmaal terug, werd snel nagekeken. Op dit moment is het echt de basis, en ik ga ervan uit dat verder in de opleiding meer verdieping in de stof gaat komen.

10/10
Basisopleiding Medewerker ICT

Goed en duidelijk en begeleiding is top

8/10
Patisserie

Het is een leuke leerzame cursus! Je krijgt ook snel feedback van je coach. Wel zou het leuk zijn om iets meer van nu (trends) erin toe te voegen en tips. Het is wel heel erg basic. Of ook te werken met wat voorbeeld filmpjes? Verder ben ik te vreden!

10/10
WMO Consulent

Duidelijk overzichtelijk lesmateriaal, goed leesbaar, duidelijke voorbeelden. Huiswerk vragen zijn goed te doen, fijne extra uitleg van docent bij het nagekeken huiswerk.

8/10
Fitness Trainer A Branchediploma

Het is nog wat vroeg om de opleiding te beoordelen, maar wat ik heb gekregen is duidelijk. Er staat duidelijk in welk hoofdstuk je moet lezen uit het theorieboek voordat je de vragen online kunt beantwoorden. Van wat ik tot nu toe heb gelezen kan ik zeggen dat het boek geen droge stof is, maar wel goed in elkaar zit en mij blijft boeien. En echt goede beoordeling kan ik natuurlijk pas geven als ik de opleiding heb afgerond, maar ik kan zeggen "so far, so good".

10/10
Basisopleiding Medewerker ICT

Duidelijk lesmateriaal, huiswerk is snel nagekeken en de leraren zijn erg geduldig.

6/10
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Voor mij persoonlijk was deze opleiding te makkelijk. Zou er 9 maanden over moeten doen, had het met 3 weken afgerond. En daar zat nog een week niets doen bij in. Het is gescheven voor jongeren mbo niveau, en dat is te merken. Ik miste praktijkopdrachten zoals *verzin een activiteit, wat heb je nodig *etc. Hulpvragen opnoemen voor een cliënt is prima, maar in een gemiddelde wijkkamer of bij een gemiddelde kinderactiviteit nvt, en het was heel erg gericht op een vaste baan in de gehandicaptenzorg bijv. Niet wat ik ervan had verwacht, maar ik vind het toch een waardevolle aanvulling omdat ik nu wel evt kan laten zien dat ik bij een cliënt hulpvragen kan omschrijven, smart doelen kan stellen, en weet welke activiteiten passen.

8/10
Bewindvoerder

Ik kan nog geen 5 sterren geven want ik ben nog maar bij les 2

8/10
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

Tot nog toe verloopt alles goed. Huiswerk snel nagekeken eerste hoofdstuk.

8/10
Hondentrimmen

Uitgebreide cursus met leuke weetjes. Ook het huiswerk sluit aan bij de lesstof en is leuk om te maken. De docente kijkt deze meestal binnen een dag na.

10/10
Dierenartsassistent

Duidelijke lessen, veel informatie, leraren kijken snel na, bieden veel hulp

8/10
Medische Terminologie

Mooi geschreven maar soms dubbel . Wel duidelijk, mag meer kleur in.

10/10
Vmbo Rekenvaardigheid 2F

Goede en duidelijke leerstof. Leerzaam, goed te begrijpen maar ook uitdagend.

10/10
Sportpsychologie en Coaching

Super fijn welkom aan de start van de studie! Duidelijke en begrijpbare lesstof. De docent is erg benaderbaar voor vragen!

10/10
Loopbaancoach

In verband met zomervakantie ben ik nog niet vol op dreef. Maar mijn ervaring tot nu toe is heel positief. De lesstof en toelichting erbij is duidelijk. De feedback van mijn docent is vlot en uitgebreid. Heel fijn.

10/10
Horecaportier

Erg leuk en leerzaam goede begele

8/10
Nederlandse Gebarentaal

Ontzettend leuke opleiding. Alleen vind ik de gebaren vaak best snel gaan, en je hebt niet de mogelijkheid dit langzaam af te spelen. Voor iemand die nog helemaal geen ervaring heeft is dit best pittig. Lesstof is duidelijk. Leuke lerares die ook buiten de lesstof je voorziet van aanvullende informatie. Geeft duidelijke feedback en tips waar je wat mee kan. Is opbouwend en positief wat maakt dat ik met plezier de rest van de opleiding inga.

8/10
Sportpsychologie en Coaching

De start van mijn cursus is mij erg goed bevallen. Ik had een zeer snelle reactie op mijn eerste huiswerk en kreeg hierbij duidelijke aanwijzingen van wat ik mogelijk kan verbeteren. De communicatie is dus op dit moment goed. Verder vind ik dat de site handig in elkaar zit en is alles duidelijk.

8/10
Game Developer

Duidelijke cursus, prettige manier van stof aanbieden

8/10
Visagie Branchediploma

Hele leuke informatieve cursus. Best lastig als je geen modellen kunt vinden, want je moet aan een portfolio werken.

10/10
Banketbakker

Ik ben tevreden want het is thuisstudie , en de klantenservice en de leraaren antworden snel

10/10
Medewerker Personeelszaken

Heel veel duidelijke informatie welke goed up to date is. Terugkoppeling van huiswerk gaat snel. Digitaal systeem is helder en duidelijk!

10/10
Mental Coach

De opleiding ervaar ik als positief. Ik merk wel dat ik beschik over alle competenties. Toch doe ik het nu even rustig aan Vind ook wel dat er sneller nagekeken kan worden .

10/10
WMO Consulent

Ik ben zeer tevreden over de lesstof en over mijn docent. Het huiswerk word binnen drie werkdagen nagekeken en je krijgt duidelijke feedback over je huiswerk

8/10
Mental Coach

Fijn dat het zowel op papier als online komt. Fijn dat er huiswerk ingeleverd kan worden en beoordeeld wordt. De cursus zelf is duidelijk geschreven en daagt je uit om de informatie toe te passen.

10/10
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

Tot nu toe bevalt de cursus goed. Duidelijk uitgelegd info en een docent waar je nog verdiepingsvragen aan kunt stellen.

8/10
Nederlandse Gebarentaal

De cursus was erg fijn om te volgen. Maar dit kwam voornamelijk door de begeleidster Gera. Zij geeft je zoveel aanvullende informatie die je mist in de cursus zelf. Daarnaast sluit het huiswerk niet altijd aan op de lessen zelf. Dit gebeurde voornamelijk na les 15. Het "erop uit sturen" in het huiswerk was soms ook raar. Je volt een thuiscursus om alsnog huiswerk te krijgen waarbij je naar een locatie moet gaan. Ik zou deze opdrachten vervangen.

10/10
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Cursus was makkelijk te volgen. En huiswerk werd snel na gekeken.

10/10
Financieel Administratief Medewerker

Vriendelijke docenten, duidelijke lesmateriaal.

8/10
Agile Scrum

Goede cursus duidelijk in uitleg, exin examen welliswaar veel andere vragen dan in de lesstof, helaas hierdoor ook gezakt. Ik had meer examens van exin moeten oefenen. Her examen is vrij duur dus ik wacht nog even met het beatellen van dit examen.

6/10
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Goed, snelle beoordeling van de leraar.

10/10
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Cursus was goed te doen kwa lesstof. Alleen de vragen online van het huiswerk nakijken was soms een ramp, omdat ik kennelijk aan andere uitgave van het boek had

8/10
Aromatherapie

Boeiende cursus om praktisch aan de slag te kunnen met het gebruik van essentiële oliën. In toegankelijke taal geschreven.

10/10
Arbeids- en organisatiepsychologie

De leerstof en huiswerkopdrachten zijn goed te doen. Wel veel theorie, maar dat vond ik persoonlijk geen probleem. Goede begeleiding bij vragen. Erg fijn om de cursus op je eigen tempo te kunnen volgen

10/10
Arbeidsrecht

Leuke fijne cursus. Duidelijk en ook duidelijk gecorrigeerd door je mentor. Bij een onvoldoende krijg je nog een keer de kans om het beter in te leveren

6/10
Arbeids- en organisatiepsychologie

Het is interessante stof, maar dan worden er vragen gesteld waarvan ik denk : waar staat het? De index is niet toereikend dus dan ga ik op internet proberen het antwoord op de vraag te zoeken.

10/10
Ayurveda

Ik vond het een super leuke cursus! Wat me erg beviel is dat er precies voldoende diepgang is en dat je met je huiswerk de stof leert toepassen in de praktijk.

10/10
Eigen Hondentrimsalon Starten

Een zeer duidelijke opleiding. Er word veel uitgelegd aan de hand van plaatjes en foto's. Geen moeilijke taal maar echt voor iedereen goed te begrijpen. Huiswerk insturen gaat onwijs makkelijke en docente Gerda is echt een topper. Razendsnel met nakijken en geeft informatie waar je ook echt iets aan hebt. Dankzij deze opleiding heb ik nu een eigen trimsalon!!!

8/10
Nederlandse Gebarentaal

Fijne duidelijke cursus. Docent reageert heel snel! Top!!

10/10
Excel 2019

Online omgeving was duidelijk en goed te navigeren. Docentenbegeleiding was fijn en er werd altijd snel gereageerd. Ik heb veel geleerd en zou graag weer een cursus volgen bij NHA

6/10
Banketbakker

De cursus was redelijk goed. Naar mijn persoonlijke mening was het beter en nuttiger geweest als er video's waren van het toepassen van de recepten in de lessen, omdat alleen theoretische informatie niet voldoende is om alles te leren..

10/10
Basisopleiding Onderwijsassistent

Erg tevreden. Goede inhoud van de cursus, en heel snelle reactie na het inleveren van het huiswerk. Alles verliep heel voorspoedig.

8/10
Tandartsassistent

Ondertussen ben ik begin mei met 8,1 geslaagd voor m’n tandartsassistente diploma. Wat me opviel in het boek dat het niet altijd klopte wat er in stond of het soms geknipt en geplakt was met een vorige uitgave. M’n docent was snel met nakijken maar soms twijfelde ik aan haar kundigheid bij vragen die ik haar stelde en hoe die terug gekoppeld werden. Maar over het algemeen ben ik tevreden en vond de pakketjes met m’n getuigschrift en diploma super leuk om te ontvangen.

10/10
Barista

Leuke opleiding. Je leert alles over koffie. Van boon tot koffie. Ook over t ontstaan. Heel leuk

8/10
Aromatherapie

Het is een leuke cursus voor als je meer kennis wilt opdoen over aromatherapie. De basis informatie over aromatherapie komt voor in deze cursus. De huiswerkopdrachten zijn makkelijk en toegankelijk voor iedereen die zich wilt verdiepen in de theorie. Cursussen volgen bij NHA is een goede keuze, en raad ik zeker aan. De lessen zijn uitgebreid en het inzenden van huiswerk is erg gemakkelijk.

6/10
Bewindvoerder

Verkeerde informatie over wetten. Docenten die niet kundig zijn.

8/10
Allround Coach

Goeie cursus, één onderdeel lag ,ik niet echt maar dat staat buiten het feit om dat het een leerzame cursus was.

6/10
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

Ik vind het een pure theoretische opleiding/cursus die als niveau 3 is ingeschaald en daardoor erg makkelijk te voldoen is. Eenmaal uitgevonden hoe het werkt, gaat het heel vlot. Opdrachten inleveren en nakijken is zo gebeurd.

8/10
Emotionally Focused Therapy (EFT)

Het was een fijne cursus met een goed boek. Alleen had ik wat meer uitdaging gewild vanuit mijn docent. Of wat andere theorieën vanuit andere sociologen.

8/10
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Ik heb de cursus als prettig ervaren. Vond de inzichtopdrachten nog het prettigst. De vragen waren dikwijls wel te makkelijk mijns inziens.

10/10
Preventiemedewerker

Toen ik me opgaf voor deze cursus, verwachtte ik veel theorie te zullen moeten doornemen. Dit valt echter reuze mee. Door de combinatie van theorie en het maken van opdrachten, leer je ook zelf te gaan zoeken naar informatie op internet en ontdek je tegelijkertijd waar je in de praktijk veel informatie vandaan kunt halen. De lessen zijn duidelijk en begrijpelijk omschreven en de ingestuurde uitwerking van de opdrachten wordt heel snel beoordeeld en geretourneerd. Kortom ik ben heel tevreden en eigenlijk nu al nieuwsgierig naar het overige cursusaanbod.

8/10
Vrij Tekenen

Het lesmateriaal ziet er netjes en verzorgd uit ,je mag en kan in je eigen tempo door de studie heen werken, online is het prettig alle lessen te volgen en je in te lezen

10/10
Programmeren voor Beginners

Nu bij hoofdstuk 5 en erg tevreden over de duidelijke uitleg in deze cursus.

8/10
Financieel Administratief Medewerker

de cursus zelf kan ik nog niet veel over zeggen aangezien ik er net een aantal weken mee bezig ben maar vanuit NHA alles echt top geregeld! superfijn om de mogelijkheid te hebben op online hulp, toch fijn als je huiswerk nagekeken word zodat je weet of je het goed snapt, en je kunt altijd vragen stellen, echt top!

10/10
Programmeren voor Kinderen

Deze cursus gekocht voor mijn 9 jarige zoon. Hij is dolblij met zijn cursus. Samen met zijn vader creëer je een vadeezoon moment. Even geen spelletjes maar bouwen met z,n tweeën en leren luisteren naar elkaar

6/10
Persoonlijke Effectiviteit

Vooral in het begin van de cursus zijn er meerdere vragen. Het is niet toereikend om maar 1 vraag per hoofdstuk te stellen. Ik kreeg ook geen duidelijk antwoord op deze ene vraag. Ik hoop dat het bij de volgende hoofdstukken beter gaat.

10/10
Grafisch Vormgever (Adobe)

Ik ben erg tevreden over de cursus, ik doe hem met veel plezier. Alles is goed uitgelegd. Het huiswerk heb ik tot nu steeds binnen een week terug.

8/10
Apps Maken + Apps Programmeren

Het platform werkt prima. De lesstof in Mobincube vind ik persoonlijk een beetje saai.

10/10
Arduino Programmeren

Cursus verloopt prima, site werkt goed In het begin wordt je even overvallen door alle nieuwe kennis Misschien dat de opbouw iets meer stap voor stap zou kunnen worden opgebouwd. maar tegelijk denk ik dat het zelf uitzoeken van opdrachten misschien juist goed werkt

8/10
Pedagogiek / Opvoedkunde

Bij NHA zijn ze erg behulpzaam, secuur n klantvriendelijk in vergelijking met andere opleidingsinstituut. ( persoonlijke ervaring) Ik heb erg getroffen met mijn persoonlijke docente, die heel snel en professioneel reageert. Tot zover kan ik in mijn vrije tijd mijn studie doen. Er zit geen druk op en dingen waar ik tegenaan loopt, wordt binnen 2 dagen opgelost. Ben zeer tevreden met NHA en kan het iedereen aanraden op een opleiding te doen bij NHA. Met vriendelijke groet, *********

8/10
Functioneel Beheerder + Lean Management

Mooie cursus als basis voor een beginnend functioneel applicatiebeheerder

8/10
Event Security Officer

De cursus loopt op enkele onderwerpen achter bij de huidige situatie.

8/10
Vwo Wiskunde B

Cursus wiskunde tot dusver goed. De docent geeft goede feedback

8/10
Binnenhuisarchitectuur

goed omschreven en duidelijk, mooie cursus

10/10
Praktijkdiploma Loonadministratie

Huiswerk wordt gelijk nagekeken. Vragen worden snel beantwoord. In 1 woord TOP. Ik ben erg tevreden over NHA.

8/10
Basisopleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Ik ben nu halverwege de cursus. Ik kan nu helaas niet verder. De reden waarom is me niet duidelijk. Ik hoop hier op korte termijn uitleg over te krijgen van mijn online docent. Mijn online docent voorziet mijn huiswerk van goed commentaar en ik krijg ook snel mijn punten te horen. De cursus kan wel wat geüpdate worden. Immers peuterspeelzalen bestaan al een tijd niet meer. Deze term is inmiddels vervangen door peuteropvang of kinderopvang. De cursus is een mooie aanvulling op mijn werk als analist vve bij de inspectie van het onderwijs.

10/10
Havo Wiskunde B

De cursus verloopt voorspoedig en het huiswerk wordt telkens snel nagekeken waardoor ik lekker door kan werken. Een verbeterpunt zou zijn als je contact kan opnemen met je docent voor vragen, dit is nu enkel mogelijk bij het insturen van huiswerk. Dit zou echt fijner zijn als dit ook los daarvan kan

8/10
Engels voor Beginners

De cursus Engels voor beginners bevalt me prima. Goede uitleg, goed te begrijpen, voor mij een fijne manier om te leren.

8/10
Alles over de Hond

Duidelijke leerstof. Goed te volgen. Niet in alles up to date. Leerstof kan/ mag aangepast worden naar de huidige situatie.

10/10
Public Relations (PR)

Super gemakkelijk thuis studeren en de cursus PR is heel goed te doen. Niet moeilijk en voor mij, als 74-jarige, scoor ik ook nog hoge punten met mijn huiswerkopdrachten. In een woord: geweldige cursus.

10/10
WMO Consulent

Uitgebreide goed te volgen cursus. Gaat dieper in op het vak. Vriendelijke lerares waar je alles aan kan vragen. Er wordt snel na gekeken. Al met al erg tevreden

10/10
Patisserie

De opleiding is fantastisch en gaat heel goed, de docent regeert snel en de alles gaat soepel lekker op je tempo en gemak… in vind het heel leuk

6/10
Basisopleiding Apothekersassistent

Goedendag, Ik heb vorig jaar de opleiding Medisch Secretaresse bij jullie gedaan en toen moest via het huiswerk oploaden via je computer dat vond ik beter dan nu via de site! Ook mist ik proef-examens. Meet vriendelijke groet, *********

10/10
Tandartsassistent

Bij NHA de les materiaal is duidelijk en wordt snel na gekeken en super leuke reacties van mijn docent ook super fijn dat ik op mijn eigen tempo kan doen.En nu hopen dat ik straks mijn diploma behaald.

10/10
Patisserie

Ik vind het spannend en tegelijkertijd ook leuk dat ik mede namens de lessen die ik volg meer kan leren. Ik ben er zeker van dat wat ik leer, later van te pas gaan komen. Dit is echt waar ik voor ga, voor de leringen die ik ga trekken uit de patisserie lessen

8/10
Portrettekenen

Uitgebreide feedback van docent. Ben daar erg blij mee en geeft stimulans om weer door te gaan met de studie.

10/10
Marokkaans voor Beginners + Gevorderden

Duidelijk en kwalitatief goed ontwikkeld materiaal, prettige begeleiding van de docent, mooi online platform, leuke extra's (de taalapp en welkomstcadeau)

8/10
Portrettekenen

zeer leuke opleiding tot dusver, ik ben op de helft. ook zeer goede feedback van de docent. Heb je echt iets aan...

10/10
Particulier Onderzoeker / Detective

Ik vindt de cursus op zichzelf best wel interessant en de service en wijze hoe het je wordt toegediend heel professioneel en makkelijk om de vooral de stof te beheersen.

10/10
Herborist

Ik ben begonnen met de cursus Herborist, vond het best spannend, want vind ik het niet te moeilijk, snap ik het allemaal wel?....Maar wat een geweldige lesstof, duidelijk uitgelegd en een fijne docent staat er aan mijn zijde, die ik altijd om uitleg en hulp kan vragen. Ik ben eigenlijk niet meer te stoppen met lezen en leren, zo interessant vind ik de cursus! Ben er ontzettend blij mee, en had dit al veel eerder moeten doen!

8/10
Photoshop

Leuke en duidelijke cursus waarin je stap voor stap leert hoe je met photoshop kunt werken. Allerlei aspecten komen aan bod met leuke en gevarieerde opdrachten

8/10
Bierbrouwen

Leuke cursus, goed en makkelijk geschreven teksten. Docent begeleiding was prima. De huiswerkopdrachten mogen wel wat uitdagender. Wel leuk dat je zelf een bier moet brouwen. Kortom, leuke cursus, aan te bevelen!

10/10
Gedistilleerdbrevet

De cursus was snel aangevraagd, alles was snel geregeld en de informatie is duidelijk, overzichtelijk en prettig om te leren.Het huiswerk wordt supersnel nagekeken, echt een goede ervaring.

8/10
Zelfvertrouwen

Het is een interessante cursus, als feedback zou ik alleen mee willen geven dat er meer concrete voorbeelden in komen te staan.

8/10
Cocktails Maken

Duidelijke leerstof icm een stukje geschiedenis, ivm de vakantieperiode nu even een rustperiode/achterstand op de eigen doelstelling maar de feedback en snelheid op het ingeleverde werk is snel en duidelijk vanuit de docent.

8/10
WMO Consulent

Helder en duidelijk

10/10
Data Protection Officer (AVG)

Informatie is duidelijk, je kan direct aan de slag en je wordt ook gestimuleerd om goed aan de slag te gaan.

8/10
Bierbrevet

Leuke, duidelijke cursus.

10/10
Positieve Psychologie

Ik vond de cursus positieve psychologie heel erg interessant en ik ging er heel erg snel doorheen . Een aanrader voor ieder die zich meer wilt verdiepen in zichzelf, opvoeding, ouderen en het leuk vind om verschillende oefeningen te doen waar je veel baat bij kan hebben .

10/10
Hondentrimmen

Ik ben blij het de online versie van deze opleiding. Maar ook dat deze op papier is toegestuurd. Om af te kunnen wisselen van werkplek. De lessen zijn zeer duidelijk beschreven en dat leest heel makkelijk. Juist die praktijk gerichte tekst bijv. Komt een dame in de trimsalon met haar hond die ..... Je krijgt dan een goed beeld van de situatie waardoor het verhaal herkenbaar is. Huiswerkopdrachten worden snel nagekeken. Fijn dat de opdrachten niet alleen theorie is maar ook in de praktijk. Want daar gaat het juist om in deze opleiding.

10/10
Energetisch Therapeut

De combinatie van leerboek en syllabus werkt prettig. Het schema is duidelijk en overzichtelijk. Het leest ook prettig qua taalgebruik.

8/10
Programmeren voor Beginners

Het begint met een inleiding die weinig te maken hebben met programmeren.

8/10
WMO Consulent

Goede informatie en het is noet heel veel huiswerk wat je moet maken! Wel veel leeswerk

8/10
Basisopleiding Medewerker Beheer ICT

Tot nu toe ben ik naar tevredenheid

8/10
Communicatie en Media Design (CMD)

Tot nu

10/10
Sieraden Maken

Ik ben zeer tevreden,snelle reactie ophuiswerk inleveren en telefonisch contact prima

10/10
Basisopleiding Doktersassistent

De lesstof is goed te lezen en erg overzichtelijk tot nu toe. Fijn dat er geen druk achter zit zoals je klassikaal hebt en je kan het in je eigen tijd goed verdelen. Opdrachten zijn ook goed te begrijpen.

6/10
Communicatie en Media Design (CMD)

Het is een uitgebreide opleiding waar je veel kan leren op het gebied van communicatie en design. Daarnaast is de opleiding erg afwisselend, wat ik erg fijn vind. De huiswerkopdrachten vind ik vaak weinig toelichting bevatten en de omschrijving van casussen is vaak te kort. Waardoor je niet gerichte antwoorden kan geven. Verder mis ik een optie om na het insturen van huiswerk nog vragen/opmerkingen te kunnen plaatsen als reactie op de feedback.

8/10
Kindercoach + Kinderpsychologie

Nu een aantal maanden bezig. De lesstof is erg interessant en goed te leren en te begrijpen. De snelheid van het nakijken van het huiswerk ook super en bij vragen is er snel antwoord. Ben erg tevreden

8/10
Sport & Voeding

Ik vind de cursus/opleiding best moeilijk terwijl er bij de info stond dat het zo gezegd voor iedereen te doen is maar ik denk daar anders over. Wanneer ik de lessen doorneem en daarna de vragen wil beantwoorden kan ik dit niet altijd terug vinden in de les. Uiteindelijk kan ik op het antwoord klikken en krijg ik te zien wat het antwoord is maar ik vind dat wel gek.

10/10
Vmbo Engels

Ik ervaar de cursus als prettig en goed en duidelijk opgezet

8/10
Papiaments voor Beginners

leuk om te doen. De geluidsfragmenten vind ik niet altijd even duidelijk. Het huiswerk is makkelijk te uploaden en komt snel weer terug.

8/10
Professional Organizer / Opruimcoach

Het is een interessante opleiding , de stof is duidelijk uitgelegd alleen bij de les over communiceren zou het wel prettig zijn als dat een klassikale lees zou zijn zodat je feedback krijgt op je manier van communiceren en je leert ook van je klasgenoten hoe zij bepaalde problemen aanpakken.

8/10
Aromatherapie

Je kunt makkelijk inloggen en zowel de lesstof als de vragen zijn tot nu toe duidelijk. Heb nog geen gebruik hoeven maken aan de begeleider.

8/10
Reisadviseur

Ben nog maar net gestart maar tot zover een leuke leerzame opleiding. Alles duidelijk omschreven. Ik begin elke les weer met positieve moed. Leerzaam om eerst de oefenopdrachten te maken zo kun je voor jezelf kijken hoeveel je al weet van de stof en als je zover bent dan pas het huiswerk indienen.

10/10
Orthomoleculaire Therapie

Inhoud is uitgebreid. Snelle terugkoppeling van docent

10/10
Copywriter + SEO

Via het STAP-budget volg ik de opleiding. De opleiding is ontzettend uitgebreid, de theorie is ontzettend duidelijk uitgelegd en de PLAZA (waar je je huiswerk kan inleveren, je cijfers in kan zien, je studiegenoten kan zien, etc.) is ook ontzettend duidelijk. De communicatie met de docenten is heel fijn en het huiswerk wordt ontzettend snel na gekeken. NHA houdt je per mail goed op de hoogte, dit is echt heel fijn. Het is een fijne opleiding en ik raadt het iedereen aan als je bijvoorbeeld een (online) business runt of van plan bent op te gaan starten.

10/10
Mental Coach

Ik ervaar de cursus mental coach als heel goed uitgewerkt en uitgebreid. De leermiddelen voor thuis welke ik gekregen heb zijn goed bij het leren en ook de leermiddelen via de internetplatform zijn goed te begrijpen. Je kunt ook vragen stellen als je er niet uitkomt. Het is een mooie cursus.

10/10
Kapper

Keuze is fantastisch. Inschrijving en verdere verloop erg makkelijk. De begeleiding als je met je studie begint is prima en behulpzaam

8/10
Rouwbegeleiding

Tot op heden goede ervaring. Inhoud heeft goede diepgang met veel voorbeelden.

10/10
WordPress

Heel makkelijk aanmelden en goede duidelijke goed geïllustreerde lesstof. En een kanjer van een docent heeft amper een paar uur later je huiswerkopdrachten nagekeken met hele leerzame opmerkingen. Echt leuk en leerzaam om te doen.

8/10
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Hallo, hier dan even mijn bevindingen. Als digibeet moeite met starten van de opleiding. Gelukkig heb ik een 'rechterhand' die mij de weg wijst om mijn huiswerk op de juiste manier in te leveren. Vandaar ook de lichte vertraging en kleine achterstand inzake inleveren van de lessen. Er komt nu wat meer lijn in en heb de eerste gecorrigeerde lessen in een aparte map geplaatst. Zo kan ik de lessen blijven herhalen. Blijft voorlopig nog wel zeer uitdagend de juiste vervoegingen te vinden voor b.v. de woorden willen, kunnen, zijn, etc. in al zijn/haar persoonsvormen. Vroeger, leuk woord, ha, ha, was het alle vervoegingen in je hoofd stampen van ik, zij, hij, wij, jullie en zij, met de betreffende woorden. Het vergt bij de start voor mij flink wat doorzettingsvermogen om de eerste lessen op te sturen.. Maar ik heb de wil om mij ook in het Spaans goed verstaanbaar te maken. Tot zover even mijn voorlopige bijdrage, hasta la proxima. Met vriendelijke groet, ******* *******

8/10
Functioneel Beheerder

Het is een goede cursus alleen het cursusmateriaal zou beter mogen. Het bijbehorende boek is prima maar er zou meer middelen digitaal mogen. Mijn docent is prima in zijn begeleiding waar ik hem nodig heb.

8/10
Elementaire Belastingkunde

Goede cursus en alles is snel geregeld. Min puntje was de docent. Je werd niet echt geholpen met antwoorden op je vragen.

8/10
Basiskennis Boekhouden + Computerboekhouden met Exact Online

Ik vind het heel leuk spanned alleen ik ben een beetje traag want ik moet de stof veel keren lezen en met 2 kinderen is niet makkelijk

10/10
Basisopleiding Onderwijsassistent

Goede opleiding, goed omschreven wat je moet doen per module, snel nagekeken opdrachten wat heel fijn is! Begrijpelijk beschreven.

8/10
Elektrotechniek

Het is een goede cursus voor zelf ontwikkeling

8/10
Beroepsfotograaf + Lightroom

De cursus is helder en goed op gezet met duidelijke stappen om te vlogen

10/10
WMO Consulent

Erg tevreden over de opleiding die ik hier volg als WMO consulent! Ik krijg snelle en leerzame feedback van mijn online docent! Zeker een aanrader!

10/10
Uitvaartverzorger

Dit was een zeer interessante opleiding veel van geleerd een gemakkelijke lesstof. Met een leuke afronding wat je krijgt toegestuurd leuke toevoeging

10/10
Medisch Secretaresse

Ik vind het een leuke opleiding om te doen, erg leerbaar.

10/10
Alles over de Hond

Ik ben erg tevreden over de nha opleidingen eerder al een opleiding uitvaartverzorger gedaan en nu alles over de hond de lessen zijn duidelijk en de docenten doen ook goed hun werk ga zo door zou ik zeggen

8/10
Engels voor Beginners + Gevorderden

Ik vind het interactieve gedeelte leuk, dat je je uitspraak kan oefenen. En zo woorden en zinnen kan leren, elke les wat grammatica is ook goed te doen. Het is een duidelijke opzet! Ik doe het met plezier

8/10
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Fijne cursus met een fijne docent die snel reageert op ingestuurd huiswerk.

8/10
Stervensbegeleiding

Ik heb 4 sterren gegeven omdat ik nog maar net ben begonnen en de eindbeoordeling pas kan geven na het afronden. Tot nu toe alles netjes, krijg snel reactie van docent, alles is erg duidelijk

10/10
Engels voor Beginners

Omdat ik toch twee vliegen op een klap krijg Daardoor verberter ik twee talen hoor

6/10
Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten

De opleiding op zich is erg leuk. De beoordeling en het contact met de docenten is erg storend. Je krijgt 1 vraagmoment en als het dan nog steeds niet duidelijk is heb je pech.

8/10
Voetreflexologie Extra Uitgebreid

Ik vnd de cursus zeer interessant en de Praktijkdag is een zeer goede aanvulling.

10/10
Basisopleiding Netwerk- en Mediabeheerder

Duidelijk omschreven wat er van de cursist verwacht wordt. Duidelijk omschreven wat de inhoudt van de cursus betreft. Genoeg tips hoe de cursus succesvol te doorlopen. Prima huiswerkdocenten die snel reageren op vragen en positieve feedback geven. Cursus in twee (of meerdere) delen opsturen vind ik ook een goede manier van werken. De cursus inhoud is duidelijk omschreven in begrijpelijk Nederlands. Mooie internet omgeving, waarin gewerkt kan worden.

8/10
Vmbo Nederlands

Ik vind het echt waardevol, het is een goede cursus. Niet te moeilijk en je cijfers worden ook lekker hoog beoordeeld. Alleen het contact met je docent is niet gemakkelijk.

8/10
Banketbakker

De cursus is prettig opgezet en alle facetten van het banketbakken komen aan de orde. Het enige wat ik minder vind is de duidelijkheid van de opdrachten.

8/10
Wimperextensions + Visagie

Ik ben erg tevreden met de cursus Wimperextensions + Visagie. De uitleg en filmpjes zijn duidelijk en in de praktijk goed uitvoerbaar

8/10
Wereldgodsdiensten

Tot nu toe zijn de lessen zeer interessant. Misschien een iets uitgebreidere Samenvatting.

8/10
Autoverkoper

Voorafgaande de cursus is de communicatie zeer zorgvuldig geweest. Het belangrijkste is de inhoud van de cursus. Deze ervaar ik als goed. Een enkele keer valt mij wat minder vloeiend knip en plakwerk op. Na het insturen van het huiswerk ontvang je zeer snel een reactie wat uiteraard zeer prettig is. De digitale Eva ondersteuning zie ik niks in maar dat kan voor een ander misschien wel een goed idee zijn. Al met al zeer tevreden met de opleiding en NHA al instituut.

8/10
Nederlandse Gebarentaal

Interessante cursus. Ik had graag gezien dat in de video de handgebaren herhaald worden. Nu moet ik telkens de video stopzetten en terugzetten.

6/10
Financial Assistant (BKC+BKB) + Computerboekhouden met Exact Online

Huiswerk vragen worden anders gesteld dan in de tekst te lezen valt, waardoor je er sinds erg moeilijk uitkomt. Niet altijd even duidelijk wat er precies bedoelt wordt. De tekst is verder prima.

8/10
WMO Consulent

Opzicht vind ik beetje vroeg om überhaupt een beoordeling te geven maar tot nu toe bevalt me de studie heel goed. Er zijn klein dingen die niet zo duidelijk zijn voor mij maar ik weet dat ik altijd kan contact opnemen met Nha en een duidelijke antwoord op mijn vragen krijgen, daar ben ik wel van overtuigd!

6/10
Banketbakker

Ik vind de inhoud van de cursus erg leuk. Ik houd namelijk erg van bakken en de cursus bied interessante weetjes over hoe het eraan toegaat in de professionele bakkerij. Daarentegen vind ik de hoeveelheid feedback die je krijgt na insturen van het huiswerk erg gelimiteerd. Voor het cursusgeld wat voor deze opleiding staat verwacht ik meer, omdat dit bijna het enige contact is wat je met de docent hebt. Zo wordt een thuisgestuurde lesbundel wel erg veel geld waard.

8/10
Slaapcoach

De cursus is goed vormgegeven en heeft een duidelijke opbouw.

6/10
Banketbakker

Het is een thuisstudie, de cursus moet uiteraard ook bedrijfsgericht zijn, maar houd onvoldoende rekening met thuis uitvoeren van de praktijk opdrachten/ huiswerk thuis maken

10/10
Herborist

De cursus Herborist is super interessant en er zitten veel recepten en toepassingen bij elk hoofdstuk. Ik vlieg door de lesstof heen en de docente is heel sympathiek en hulpvaardig. Ik had graag direct toegang gehad tot de gehele lesstof, omdat ik nu al klaar ben met de eerste helft van de hoofdstukken. Nu moet ik wachten tot de 2e map met lesstof wordt bezorgd voordat ik verder kan met die hoofdstukken. Deze cursus is echt een aanrader als je van planten houdt en het interessant vindt hoe je zelf kruiden kunt toepassen om je eigen gezondheid te ondersteunen.

8/10
Praktijkdiploma Loonadministratie

Alles is goed en duidelijk omschreven. Wat fijn is, is dat terwijl je volledig thuis studeert toch vragen kunt stellen aan je docent via plaza. Ook is t fijn dat ik goede feedback krijg op het ingeleverde huiswerk.

8/10
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

Opleiding is pittig maar ook interessant.

10/10
Dierenverzorging

een zeer leuke opleiding om te doen zou het iedereen aanbevelen die van dieren houdt

8/10
Modeontwerper + Kleding Maken

Het is een leuke interessante opleiding die uitdaagt om je creativiteit te laten ontplooien. Fijne begeleiding van de docenten.

8/10
Copywriter + SEO

Ik kan er nog niet zoveel van zeggen, ben net begonnen

8/10
Data Protection Officer (AVG)

Het is onwijs fijn, duidelijk en gebruikersvriendelijk. Zelf mis ik wel een beetje het echte contact.

8/10
Copywriter + SEO

Leuke cursus, duidelijke opbouw. Voor mij persoonlijk mag het wel sneller wat dieper gaan, maar ik ben pas bij les 9 misschien komt dat nog? Ik vind de psychologie achter het schrijven interessant. We zijn nu aanbeland bij de bevindingen van S. Vögele: hoe de ogen een brief scannen! Top. Meer van dat! Verder is het duidelijk geschreven, veel van de voorbeelden komen van Vlaamse bronnen, ik wist eigenlijk niet dat jullie ook in België actief waren, waarom ook niet?!

10/10
Basisopleiding Onderwijsassistent

De basisopleiding onderwijsassistent is een duidelijk te volgen opleiding van de NHA. De boeken zijn goed en duidelijk beschreven en in het werkboek kun je het geleerde oefenen door vragen te beantwoorden. Een les rond je altijd af met een huiswerkopdracht, die je ter controle naar je docent stuurt. Je krijgt een cijfer en feedback voor je huiswerk. Dit duurt nooit langer dan 24 uur. Erg fijn dus! Daarnaast heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan je docent. Ik beveel deze opleiding aan iedereen aan.

10/10
Zakelijk Duits

Heel praktische cursus en leuk opgesteld.

8/10
Communicatiemedewerker

Wat mij betreft is de stof goed, duidelijk, niet teveel wollige taal of gedoe eromheen, gewoon rechttoe rechtaan.

10/10
Orthomoleculaire Therapie

Fijne begeleiding van de docent. Lesstof duidelijk en overzichtelijk.

10/10
Commerciële Teksten Schrijven + SEO

Ben nog bezig met de opleiding, maar nu al veel geleerd. En dat terwijl de commerciële markt niet nieuw voor mij is, het is herkenbaar. Maar voor mensen die dit niet hebben is dit ook een goed te volgen opleiding. Alles wordt goed uitlegt , de oefening helpen bij het goed onder de knie krijgen. De feedback van de docent is altijd duidelijk en leerzaam.

10/10
Wandelcoach compleet

Ik heb de opleiding wandelcoach gekozen omdat ik bij nha stervensbegeleiding en rouwverwerking heb gedaan. Dit tot volle tevredenheid met een zeer begane en toegewijde docente. Ik dacht dat de opleiding wandelcoach aansloot. Doet het ook maar voor mij moeilijker. Overigens prima verzorgd.

6/10
Interieurstylist + SketchUp

De lesstof is helder, de opdrachten veelal leuk, alhoewel de opdrachten van les 5,6 en7 bijna gelijk zijn. Commentaar van docente is mager en niet altijd begrijpelijk. Ik vind het een gemis dat er alleen gebruik gemaakt wordt van een tekstboek/tekst online. De cursus leent zich enorm voor een toevoeging met filmpjes e.d., wat het leuker en leerzamer en mogelijk interactiever zou maken

10/10
Klinische Psychologie + Sociale Psychologie

De lesstof is prettig leesbaar, duidelijk en volledig. Er zit een duidelijke opbouw in. De samenvatting is prettig aan het eind van het hoofdstuk. De huiswerk vragen zijn best pittig. Fijn om goed de lesstof in te duiken. Er is een mogelijkheid tot het stellen van vragen aan de docent en het ingestuurde huiswerk wordt snel nagekeken. Ook leuk dat er altijd een paar persoonlijk woorden door de docent aan toe gevoegd worden.

10/10
Debiteurenbeheer

Een cursus waar alles aan bod komt! Goed uitgelegd met veel oefenopgaven

8/10
Office 365 voor Windows

Begrijpbaar en gebruiks vriendelijk

10/10
Professional Organizer / Opruimcoach + praktijkdag Gesprekstechnieken

Prima kennis om het beroep uit te kunnen oefenen.

8/10
HRM (Personeelsmanagement)

Het aanschaffen ging erg gemakkelijk, en het eerste contact met de docent heb ik als prettig ervaren. Cursus map ziet er overzichtelijk uit.

6/10
Middle Management

Ik vind het best moeilijk en veel theorie.

8/10
Pedagogiek / Opvoedkunde

Het leer en huiswerk systeem zijn erg duidelijk

10/10
Wimperlifting + Wimperextensions

zeer grondig en gebruiksvriendelijk. Ik heb veel geleerd

10/10
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Hele duidelijke professionele cursus

10/10
WordPress

Gaat prima al merk ik inderdaad dat er sommige functies al vernieuwd zijn t.o.v. de uitleg, maar niet zo verschillend dat het niet te begrijpen is.

8/10
Burn-out Coach

Ik begin net aan mijn cursus burn out coach Vind hem interesant en ik hè. Goede begeleiding

10/10
Intercedent

Plan je werk en werk volgens plan. De huiswerkopdrachten t.b.v het examen worden gemiddeld binnen 2 werkdagen gecontroleerd met feedback, tot zo ver top!

10/10
Medische Terminologie

De lessen zijn makkelijk en duidelijk beschreven Het huiswerk wordt snel nagekeken

10/10
Business English

Duidelijk, goede ondersteuning, veel mogelijkheden, vriendelijke docent, fijn dat de mogelijkheid er is om dit thuis alleen te doen, omdat ik dan beter leer dan met groepen. De cijfers zijn snel binnen en er is veel informatie op de site bekent.

6/10
Particulier Onderzoeker / Detective

Ik vind het lastig dat je niet klassikaal kan leren bij deze opleiding en maar 1 vraag per les kan stellen

10/10
Wimperextensions + Visagie

Ik ben erg happy met de cursus en de feedback die je kan krijgen

10/10
WMO Consulent

Het is een fijne cursus met moeilijke lessen Fijne docent die na elke les eem goede feetback geeft

10/10
Taxichauffeur (CCV)

Ik volg de NHA cursus CCV Taxichauffeur met genoegen. Dank zij de snelle afwikkeling van het Stap budget is de opleiding volledig vergoed. Ik ben lekker bezig om de opleiding af te ronden met een goed resultaat. Hierbij kan ik ook nog ondersteuning krijgen door een coach. Kortom met NHA kom je er wel. ****** ******

10/10
WMO Consulent

Duidelijke en leerzame opleiding. Veel praktijk voorbeelden die erg nuttig zijn

10/10
Herborist

Begeleiding is goed, ook feedback op je antwoord

10/10
Modeontwerper + Kleding Maken

Super leuke cursus!

8/10
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

Het is een goede cursus, waarbij ik als tip wil geven om bepaalde termen/woorden een korte vertaling/uitleg te geven. Bijvoorbeeld naast de samenvatting een korte woordenlijst. Zelf heb ik financiën gestudeerd en dan is de overstap iets groter en zou een woordenlijst helpend zijn.

10/10
Eigen Hondentrimsalon Starten

Duidelijke lessen en het huiswerk word snel nagekeken met goede feedback waar nodig.

8/10
Copywriter + SEO

Cursus tot nu toe heel duidelijk en erg leuk! 1 nadeel, docent 5 weken op vakantie en geen vervanger. Hierover klantenservice gesproken en nu tóch 2 docenten die de lessen nakijken! Ik kan alleen maar zeggen: SUPERFIJN!!

10/10
Voetreflexologie Extra Uitgebreid

Tot nu toe bevalt de cursus me uitstekend. Ik heb de basiscursusdag gehad en ook deze was enorm leerzaam

10/10
Makelaar

Het is een super leuke leerzame opleiding

10/10
Declarant Assistent

Alles goed en snel geregeld. Docent reageert snel na het insturen van het huiswerk

10/10
Programmeren voor Kinderen

Ik ben pas halve wege de curcus, maar geniet van alle opdrachten.

6/10
Bloemist

Veel opdrachten vind ik ouderwets en niet up to date. Hierdoor neemt mijn enthousiasme af.

10/10
Engels voor Beginners + Gevorderden

de cursus is heel duidelijk aangegeven en goed opgebouwd voor wat betreft het cursus materiaal. is makkelijk te volgen en ook de feedback van de docent is heel sterk. dan weet je waar je zwake kanten zijn zodat je daar meer aandacht aan moet besteden.

6/10
Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Het is een leuke cursus, maar in meerdere gevallen kom ik toch vragen tegen die niet helemaal correct gesteld worden ("puntiger hadden gekund" volgens de leraar), of waarbij een juist gegeven antwoord toch afgekeurd wordt. En bijv. bij les 1; waar in de lesstof vind ik de consequenties van het afzien van rechts- en verhoorbijstand? En bij veel van de lessen zit er nog een oude combibon bij, dit erg verwarren in het begin

8/10
Basisopleiding ICT-beheerder

Het is een duidelijk cursus die goed te volgen is. Soms kloppen de opdrachten niet, maar na contact met de nha wordt dit opgelost.

6/10
Beleggen voor Beginners

Fe cursus heet beleggers voor beginners,maar is ZEKER voor beginners NIET eenvoudig. Je wordt gelijk met ingewikkelde termen om je oren geslagen die soms niet heel helder uitgelegd worden. Vaak staan antwoorden op de lesvragen van een hoofdstuk beschreven in de volgende te maken les. Het welkoms tabletje dat ze erbij beloven is kermisspul. Ik vind de cursus niet echt een aanrader

8/10
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

Ik vindt de opleiding zeer interessant,maar wel héél erg vaak herhaling van betekenissen van onderwerpen. Té uitgebreid. Als nha boeken stuurt ,zou het handig zijn alles in 1x te sturen. Ik moest bellen met klantenservice om nog een boek te krijgen die ik nodig had. Reden was dat nha studenten niet wil overspoelen . Ik heb daar raar gevoel bij en denk zelf ze het gewoon vergeten zijn. Heb het boek inmiddels binnen. Pluim voor mijn docent waar ik bruikbare aanvullingen van krijg.

6/10
Planner Wegtransport

Er is veel tekst die je door moet nemen zonder dat je duidelijke antwoorden op de vragen krijgt.

10/10
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Wij volgen Spaanse les voor beginners. Het is leuk, maar ook uitdagend. En best wel pittig. We denken dat we er in de toekomst heel veel aan gaan hebben! Begeleiding van de docent is snel, begrijpelijk en behulpzaam.

8/10
Genealogie (Stamboomkunde)

Het lesmateriaal is heel duidelijk en uitgebreid. Er word wel veel verwezen naar websites en instanties in België i.p.v. Nederland. Dat zou wel anders kunnen.

6/10
Online Marketing

Enorm Chaotisch boek dat wel up to date is. Begeleiding van de docent is daarom een must.

10/10
Human Resource Management (HRM)

Intensieve maar zeer leuke opleiding

8/10
Nagelstyling met Acryl + Gel + Nailart

goed uit gelegd maar soms teveel tekst waardoor je het eerste wat je heb gelezen niet meer weet terwel dat bijvoorbeeld niet relevant is over geschiedenis van het product

8/10
Leiderschap

Fijne cursus, steekt goed in elkaar en je hebt er ruim de tijd voor. wordt fijn en snel nagekeken met een fijne feedback.

10/10
WordPress

Het is minder ingewikkeld dan ik dacht, leuke leerstof en motiveert om door te leren

6/10
Seksuologie

Mijn mening na 4 lessen: Ik vind de lesinhoud niet diepgaand genoeg. Gelukkig is het bijgeleverde boek uitdagender. De huiswerkopdrachten nodigen niet echt uit tot nadenken en reflecteren.

8/10
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

een zeer interresante opleiding. Waar je aan het nadenken wordt gezet over hoe jij zou handelen in situaties en waar voor jouw verdieping in zit

10/10
Engels voor Beginners + Gevorderden

De opleiding die ik volg is heel toegankelijk , duidelijk en prettig om te leren. De feedback en correcties van mijn docent vind ik waardevol en kijk er telkens naar uit.

10/10
Burn-out Coach

De cursus is duidelijk en boeiend ! Zeker voor mensen in de zorg een mooie aanvulling om nog beter goede zorg en begeleiding aan patiënten te bieden. Het leerboek is boeiend en de begeleiding van de leerkracht is erg fijn. Echt een aanrader !

8/10
Filosofie en Levensbeschouwing

Zeer leerzaam en uitdagend om mij te verdiepen in het onderwerp.

10/10
Planner Wegtransport

de lestof staat meerendeels duidelijk beschreven in de boeken, sommige dingen zijn wat verwaarend, maar dat drijft ons ook aan om met meneer google aan de slag te aan als extra stof. tot nu toe fijne ervaring

10/10
Front-end Developer

Ik wilde al jaren geleden deze opleiding doen en nu kan het. Ik was zelf al bezig met leren coderen. De opleiding vindt ik leuk en interessant! Alle lessen vind ik duidelijk uitgelegd en het is leuk dat elke huiswerk meerdere opdrachten heeft.

10/10
Apps Maken + Apps Programmeren

geen opmerkingen

10/10
Latijn

De studie was wel moeilijk, maar door mijn begeleider werd het wel aangenaam te doen.

10/10
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Sport & Voeding

Hele fijne en duidelijke cursus

10/10
Paardenverzorging

Ik heb de cursus al afgerond. Fijn dat je de cursus in je eigen tempo kunt doen. Het huiswerk werd vlot nagekeken. Ik had al eerder een beroepsopleiding bij jullie gedaan en dat was ook goed bevallen. En wat erg leuk was, het feestpakketje met het getuigschrift. Super leuk gedaan!!!

10/10
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

interessante opleiding, prima Feed Back van de docenten

10/10
Herborist

Duidelijke persoonlijke pagina. Nette cursusmap, duidelijk ingedeeld. Snelle reactie van docent.

10/10
Vwo Nederlands

Duidelijk materiaal, fijne en snelle feedback van docent. Heel tevreden tot nu toe!

10/10
Cafébedrijf

Was precies wat ik verwacht had,alleen verschil van beoordeling docenten sociale hygiene,welke ik eerder al bij een andere docent had gedaan. Door dit aan te geven is er onderzoek gedaan door jullie en een eindoordeel gegeven aan mij!

10/10
Medisch Secretaresse

perfekt

8/10
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

De begeleidende docent is zeer kundig en vriendelijk. Wel denk ik, dat de duur van de cursus erg optimistisch door u aangegeven is.

8/10
Excel 2021

In mijn opleding ooit excel gehad. Nu ik een aantal jaren werkzaam ben toch weer gestart met een cursus en wat heb ik veel geleerd! Veel handige tools mee gekregen voor op het werk. Ook een super docent met snelle begeleiding waar nodig.

10/10
Medisch Secretaresse

Ik vind het een goede opleiding, alleen sommige stukjes in de lessen worden niet altijd duidelijk beschreven.

10/10
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Hele duidelijke cursus. Alles wordt goed uitgelegd. En een super docent, geeft goede antwoorden waar je zelf mee aan de slag kan. En ze is snel met huiswerk nakijken met eventuele duidelijke reactie. Complimenten voor NHA en docent.

10/10
Shiatsu

Geweldige feedback van docent, lesmateriaal duidelijk uitgelegd met duidelijke foto's en afbeeldingen

6/10
Medisch Secretaresse

tot nu vrij moeilijk

8/10
Commerciële Teksten Schrijven + SEO

Fijne manier van het volgen van een studie. Er wordt snel op vragen gereageerd en het huiswerk wordt snel beoordeeld.

10/10
Schuldhulpverlening

De cursus is zeer handzaam en praktijk gericht, Ook de docent is duidelijk in de informatie en advies

10/10
Zelfstandig Interieuradviseur

Goed en duidelijk les materiaal , huiswerkopdrachten erg leuk om te maken , goede begeleiding en leuke mede studenten ,doormiddel van whatsapp delen we informatie en vragen

10/10
Branchediploma Schoonheidsspecialist

De cursus is goed te doen Overzichtelijk en duidelijk geschreven Het huiswerk wordt snel nagekeken Er is mij nog wel een tablet of iPad beloofd maar die heb ik nooit ontvangen. Verder dik tevreden

10/10
Office Management

Goede en snelle begeleiding en beoordeling

10/10
Praktische Psychologie

Hele interessante cursus! Begeleiding is ook heel fijn, je krijgt altijd duidelijke feeedback. Ik ben heel tevreden

10/10
Bierbrouwen

Goed opgezet, de lesstof zit goed in elkaar en de begeleiding is door een docent met ervaring.

8/10
Basiskennis Boekhouden + Computerboekhouden met Exact Online

Het is heel veel informatie in een keer. Dit kan vooral voor iemand die totaal nog niks van boekhouding af weet teveel in een keer zijn. De stof zelf is aan de pittige kant, maar zeker te doen.

6/10
Communicatie en Media Design (CMD)

Ik vind het een goede cursus. Soms duurt nakijken lang. Misschien handig als docente vasten dagen hebben voor nakijken en vragen beantwoorden

10/10
Webdesign

Geweldige cursus en een super begeleiding. Dit is echt een verademing tegenover een andere cursus die ik volgde via Laudius. Ik raad deze cursus en NHA zeker aan.

10/10
Nagelstyling met Acryl

Ik volg momenteel de cursus Nagelstyling met acryl. Ik vind leren via Nha erg leuk, het is super flexibel, dus je kan zelf bepalen wanneer je gaat leren. Je wordt goed geholpen en alles is super overzichtelijk. Ik raad Nha voor iedereen aan.

8/10
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

Mooie opleiding met duidelijke voorbeelden in combinatie met videos goed te volgen. Het is mooi dat er naast het huiswerk ook vraagmomenten zijn indien nodig. Mis nog wel de interactie met de docent die had ik wel bij opleiding bedrijfspsychologie.

10/10
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Ik ben net begonnen met de cursus. Ik vind het een boeiende cursus. Ook wel een waar je over je eigen leven nadenkt. Het is goed omschreven en wordt goed begeleid door docenten

8/10
Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Jeugd en Ontwikkeling

Ik ben bij les 4, dus nog niet heel ver. Ik heb hier voor kinder psychologie gedaan en ik kan wel echt merken dat dit op HBO niveau is. Het is een stuk complexer. Wel heel interessant en ik ben heel benieuwd naar wat ik nog meer ga leren. Het is alleen wel veel intensiever dan ik gedacht had.

10/10
Praktische Psychologie

Leerzame cursus die op eigen tijd thuis gevolgd kan worden. Het huiswerk wordt snel nagekeken en de adviezen zijn heel waardevol!

10/10
Eigen Hondentrimsalon Starten

Perfect

10/10
AutoCAD

Prettige leeromgeving, duidelijke instructies en goede docent! Ik heb een positieve ervaring

10/10
Pedagogiek / Opvoedkunde

Ik vind het een leuk en interessante opleiding

8/10
Banketbakker

Tot nu toe een succesvolle opleiding, met wat mankementjes wat betreft het huiswerk inleveren hier en daar. Maar de theorie is super leuk!

8/10
Directiesecretaresse

Ik doe de cursus directie secretaresse. Hierin leer je veel verschillende delen van het secretaresse vak. NHA is een fijne leeromgeving waar alles duidelijk is aangegeven hoe alles moet. Snap je het niet staat het nog eens keurig beschreven in een aparte pagina! Super handig.

8/10
Orthomoleculaire Therapie

Wat ik heel vreemd vind is dat je per hoofdstuk maar 1 vraag mag stellen. Het is voor mij tot nu toe geen probleem maar het voelt heel onprettig om die beperking te krijgen,

8/10
Eigen Hondentrimsalon Starten

Eerlijk de communicatie vind ik iets minder

10/10
Prince2® Foundation (6th edition)

Makkelijk en duidelijke omschrijvingen en veel lesmateriaal.

8/10
Creatieve Therapie

Pas ben ik begonnen met de opleiding creatieve therapie. Na een aantal jaar geen studie is het best weer even spannend om in de boeken te duiken. Door de goede begeleiding en feedback weet ik wat er goed gaat en waar ik mezelf nog kan verbeteren Heel fijn!

10/10
Bierbrevet

Snel en super vriendelijk geholpen bij het aanvragen van de cursus! Alles duidelijk uitgelegd. De inhoud van de cursus voldoet aan mijn verwachtingen!

10/10
Pedagogiek / Opvoedkunde

Ik vindt het een overzichtelijke cursus ik heb er heel van geleerd , de tekst is duidelijk je hoeft niet ver te zoeken naar antwoorden of veel boeken erbij want alles staat duidelijk beschreven in de tekst ook de klantenservice helpen je gelijk en de docent heeft goede cijfers dus daar ben ik wel blij mee.

8/10
Office Management

Huiswerk inleveren per hoofdstuk, leerstof overzichtelijk, makkelijk weer op te pakken na een poos.

10/10
Orthomoleculaire Therapie

Het word duidelijk uitgelegd

10/10
Fietsenmaker

Duidelijke uitleg, snelle manier van werken en een vlotte reactie van de docent op gemaakt huiswerk en vragen.

10/10
Voetreflexologie Extra Uitgebreid

Geweldig, cadeautje voor jezelf! Veel aandacht en ruimte voor iedere cursist. Er wordt les gegeven vanuit het hart.

10/10
Ayurveda

Erg duidelijk en goed samengevat. Goede hulp van docent en alles wordt netjes nagekeken. Ook de motivatiecoach is erg handig en duwt je net de juiste richting op

8/10
Grafisch Vormgever (Adobe)

Ik ben zeer tevreden over de opleiding grafische vormgeving. Prettig dat je een leerboek hebt (die hetzelfde is) naast de online versie. Zo kan ik makkelijker aantekeningen maken. De terugkoppeling van mijn huiswerk begeleider is ook fijn. Duidelijk met een cijfer en tips. Het enige dat ik mis, omdat ik nogal visueel ben ingesteld, zijn voorbeeld filmpjes. Dat zou het voor mij nog makkelijker maken.

10/10
Office Management

Ik vind het een erg fijne opleiding en ook de wijze van bv de opdrachten inleveren vind ik fijn. Verder krijg je de kans om vragen te stellen en is de respons daarop altijd snel. Ook het nakijken van de opdrachten gaat vrij snel zodat je niet te lang hoeft te wachten op je cijfer.

10/10
Eigen Hondentrimsalon Starten

Ik ben momenteel bezig met de opleiding een eigen trimsalon starten en wist niet dat thuis studeren zoveel voordelen had. Het is prettig om in eigen tempo de stof door te nemen. De boeken en website zijn erg duidelijk en heb het gevoel dat er altijd iemand voor me klaarstaat bij vragen. Tot nu toe ben ik dus zeer positief!

10/10
Fietsenmaker

Goed lesmateriaal, adequate begeleiding docent en veel praktischer dan vooraf gedacht.

10/10
Professional Organizer / Opruimcoach + praktijkdag Gesprekstechnieken

Overzichtelijk en alles is duidelijk en goed te begrijpen. Als je wil kan je ook in contact komen met medestudenten. Je kan tevens een digitale motivatiecoach *** inschakelen erg prettig om je te motiveren. Ik ben heel blij dat ik bij NHA deze cursus volg want ze bieden alles wat je nodig hebt om tot een positief resultaat te komen.

8/10
Werkvoorbereider

Tot nu toe ben ik tevreden over de cursus, persoonlijk vindt ik hem wel heel algemeen en vooral gericht op productie bedrijven. Zelf werk ik in een kleinschalig bedrijf (3 personen) dus dan kunnen/hoeven veel onderdelen niet grootschalig worden toegepast. Verder vindt ik de schriftelijke cursus ruimte zou moeten hebben voor aantekeningen. ook zou ieder hoofdstuk een huiswerk onderdeel moeten bevatten, dit test de opgedane kennis meer.

10/10
Online Marketing

Ik ben tevreden over de cursus en heb er zeker iets aan in de toekomst. Duidelijke informatie en docent reageert snel en uitgebreid op vragen en huiswerk. Ik besteed wel veel meer uren aan mijn studie dan online staat aangegeven per les.

10/10
Social Work

Ik heb de opleiding HBO programma Social Work gevolgd en in een maand tijd positief afgerond. Ik vond de werkwijze erg fijn, de docent keek snel na en de stof was erg duidelijk. Ik zou het zeker aanraden!!

10/10
Tandartsassistent

Jullie zijn prachtige school , ik vind het is prima wat Jullie allemaal doen , docenten , administratie medewerkers , en allemaal , ik raad het mijn vriendin op jullie school aan .

10/10
Office 365 voor Windows

Indien enige voorkennis van voorgaande Office pakketten aanwezig is, is dit een heel makkelijke cursus waar je zo doorheen fietst. Indien Office een nieuwe.ervaring is, dan is de cursus zeer geschikt om met het hele pakket voldoende ervaring op te doen.

8/10
Hondentrimmen

Theorie is heel erg goed verzorgd en de docent kijkt het werk snel na. Je kunt snel je diploma behalen als je dat wilt en in korte tijd veel kennis opdoen. Je moet wel zelf je stage adres regelen.

10/10
Illustrator + Illustratief tekenen

Duidelijke uitleg, leuke opdrachten en fijne feedback van de docenten

10/10
Arduino Programmeren

Nuttig voor mensen die algemeen beeld van Arduino willen krijgen. Ook voor mensen die al wat kennis hebben zitten er nieuwe dingen in.

10/10
Sport & Voeding

Goede duidelijk lesstof. Lessen zijn niet te lang. Snel en leuk contact met de docent. Theorie is gelijk toepasbaar in de praktijk.

8/10
Medewerker Administratiekantoor

Uitdagende opleiding met zowel boeken ter beschikken als online, oefenopdrachten die aansluiten op de stof en bij hulp feedback van docent.

10/10
HOV Horeca Ondernemer

Het is heel uitgebreid, veel stof om door te lezen. Maar goed te doen

6/10
Manicure

Ik vind dat in de opleiding erg veel gefocust wordt op het merk Nailit. Veel vragen gaan over de samenstelling van de producten die bij Nailit voorkomen terwijl het volgens mij belangrijk is dat je algemene kennis wordt uitgebreid. Verder vind ik het echt een tekortkoming dat er geen praktijkdagen zijn toegevoegd. Wanneer er gesproken word over bepaalde technieken is het fijn dat je dit in de praktijk ziet en dus zeker weet dat je de juiste techniek toepast. Ik heb nu vaak het gevoel “maar iets te doen”, en dat is toch niet de bedoeling wanneer je een opleiding volgt!

6/10
Lightroom

Het is een leerzame opleiding. Het mag wel up to date gemaakt worden. Veel dingen zijn veranderd en anders. Voor de rest wel leerzaam.

10/10
Bouwkunde

Interessant en breed wat er behandeld wordt. Goed om te zien wat er allemaal bij het bouwproces komt kijken.

10/10
NLP Coach

Het is een interessante en echt inhoudelijke opleiding. Je moet wel even serieus voor het huiswerk gaan zitten. Huiswerk wordt heel snel nagekeken en altijd voorzien van feedback. Ook antwoorden op vragen worden snel opgepakt. Ik vind het persoonlijk best lastig dat je voor het huiswerk vaak een oefencoachee nodig hebt, maar aan de andere kant wil ik daarbij wel aangeven dat dit oprecht zeer nuttig is om te leren

8/10
Management Assistent

Er wordt snel nagekeken en een duidelijk en makkelijk te gebruikt portal!

10/10
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken + Effectief Communiceren

Ik studeer met veel passie, de manier van informatie presenteren en lessen en grammatica uitleggen is heel mooi en uniek, alleen al mijn gevoel dat ik een tweede kans krijg als de cijfers niet voldoende waren, zorgt ervoor dat ik met enthousiasme en passie doorga.

10/10
Declarant Assistent

Het leuke van de cursus is dat het leren wordt aangepast aan jouw tempo

8/10
Arbeidsrecht

Ik ben nog maar net begonnen. Ik heb 1x mijn huiswerk ingeleverd en kreeg snel, in ieder geval na 1 week mijn cijfer toegestuurd. Dus dat is mooi!

8/10
Copywriter + SEO

Het onderwerp schrijfstijlen mag wat mij betreft wat dieper worden uitgewerkt/ behandeld. Of een verwijzing naar een goed boek hierover. Voor de rest een mooi opgezette cursus.

8/10
Reisadviseur

NAH biedt een interessante opleiding aan voor het vak van reisadviseur. Leuk en leerzaam. Zeker als je veel van reizen houdt.

8/10
Office Management

Ik vind de cursus office management een goede en begrijpelijke cursus. Wel was de start érg moeizaam. Ik koos voor de module basiskennis management om mee te beginnen, dat was een frustratie. De huiswerkopgaven kwamen niet overeen met de tekst. Na doorzetten ben ik verder gegaan en vanaf les 4 ging het allemaal heel soepel. Ook de andere modules zijn heel goed te maken. Wat ik een groot nadeel vind is dat er geen écht persoonlijk contact moment is via een chat of mail. Enige manier om vragen te stellen is bij het insturen van huiswerk. Alles met elkaar is het goed te doen.

10/10
Timemanagement

Super leerzaam en zeer goed qua communicatie met de docent over feedback en extra hulp

10/10
Arduino Programmeren

Nu inmiddels 2 weken bezig en de stof is zeer duidelijk met opdrachten welke in relatie staan tot de mogelijkheden van de Arduino. Mijn advies is om de voorbeeld programma´s zelf in te tikken in de Arduino IDE zodat de syntax van hoe een programma is opgebouwd snel eigen gemaakt wordt.

8/10
Hondentrimmen

Ik ben tevreden over de cursus trimmen. Goede basis om mee te starten. Ik weet niet of het mogelijk is maar persoonlijk had ik fijn gevonden als er een video beschikbaar zou zijn als er een knipvoorbeeld werd gegeven. Natuurlijk is het de bedoeling dat je dit alles in de praktijk gaat leren, maar het zou wel enorm helpen.

8/10
Grafisch Vormgever (Adobe)

Tot nu toe met 1 docent kennis gemaakt online, ze geeft hele fijne tips! Denkt erg mee en stimuleert heel goed. De cursus is tot nu toe heel leerzaam, nog maar 17 procent voltooid, dus zeker nog niet zo ver, maar heel fijn. Soms iets meer verder gaande uitleg is heel fijn, bijvoorbeeld met de filters, wat doet welke filter. Zoals bij de overlays ook is aangegeven had ik gewaardeerd. Dit heb ik aangegeven bij de docent. Hele fijne studie tot nu toe! Lastig wel om grote photoshop bestanden passend te maken met de restricties

10/10
Middle Management

Tot nu toe leuke opleiding met snelle begeleiding

10/10
Contentmarketing

De opleiding vind ik erg goed in elkaar zitten. Een opmerking wat fijn zou zijn om te kunnen instellen is een vakantieperiode. Zodat je geen mail krijgt dat je achter loopt. Denk dat dat een positiever gevoel geeft. Zeker als straks de zomervakantie toe voor de deur staat voor veel ouders.

10/10
Sport & Voeding

Zeer interessante opleiding, bevat bruikbare informatie, en is al snel toepasbaar.

10/10
Orthomoleculaire Therapie

Heel interessante lesstof. Duidelijke lessen en goede opbouw. Huiswerk wordt snel nagekeken.

10/10
Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging

Duidelijke uitleg en snelle terugkoppeling van de docent.

10/10
Wimperlifting + Wimperextensions

ben heel erg blij met me 2opleidingen

8/10
Grafisch Vormgever (Adobe) + Videobewerking

Het vergt veel zelf discipline, als je dat weet op te brengen is het erg leuk! Ik heb nu 25% gedaan en dat is me uitstekend bevallen! Het is goed te doen, begrijpelijk en haalbaar!

10/10
Basisopleiding Doktersassistent

Ben nu bezig met proffesionele omgang met patiënten en cliënten.. maar ik vind wat je moet uploaden lastig want uploaden lukt me niet altijd en dan krijg je een nare opmerking ik vind dat het ook anders kan... Kom met meer voorbeelden... Ook is het leuk om stage te lopen dat je ook praktijk kan doen ipv alleen leren via de boeken...

6/10
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

De cursus is te makkelijk, en er zit niet bij elk hoofdstuk huiswerk, dat zou mij meer motiveren om te leren

8/10
Fietsenmaker

Super tot nu toe, maar niet helemaal volledig, wel goede antwoorden van de docent op missende onderdelen

10/10
Patisserie

Fijne feedback en hele leuke cursus die te overzien is.

10/10
Data Driven Contentmarketing

Dit is de eerste opleiding die ik met NHA doe en ik ben er tot nu toe best tevreden over. Ik waardeer het zeer dat ik het in mijn eigen tempo en praktisch overal online kan doen. Ik ben ook blij met de feedback van de docent en de algehele ondersteuning. Ik zal het wel aanbevelen.

8/10
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Fijn dat je alles in je eigen tempo mag en kan doen. Heb je even wat minder tijd dan kan je het voor een tijdje wegleggen.

10/10
Office 365 voor Windows

Fijne opleiding, duidelijke uitleg. En de docent kijkt heel snel na

8/10
Recruiter

Tot heden vind ik de cursus qua tekstinhoud erg makkelijk te volgen. De hoofdstukken zijn informatief en de huiswerkopdrachten eenvoudig en minimaal.

8/10
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Snelle reactie van leerkracht Goed te begrijpen leerstof

10/10
Vertrouwenspersoon

Goede lesstof. Prettige manier van volgen van deze cursus. Prima vooraf en tussentijds geïnformeerd. Prima methodiek. Overzichtelijke lesomgeving.

8/10
Wijnbrevet

Ik ben pas gestart, kan er nog niet heel veel over zeggen. Tot nu toe ervaar ik de cursus als prima.

10/10
Wimperlifting

de beste online school, heel gemakkelijk te leren. Zeer interessante en eenvoudige geweldige school.

10/10
Office 365 voor Windows

de lessen zijn goed opgebouwd en makkelijk te volgen. Goede uitleg en de opdrachten zijn in het verlengde van de uitgelegde stof. Al met al zeer tevreden.

8/10
SketchUp (3D-tekenen)

Alles is duidelijk en goed omschreven in het lesmateriaal. Ook de leerjaar geeft snel antwoord als je een vraag hebt. Het is fijn dat het les materiaal zowel online als in een map beschikbaar is.

10/10
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

De opleiding zit goed in elkaar, alle facetten komen aan bod en de uitleg is duidelijk. Het huiswerk wordt snel beoordeeld. Ik zou liever toetsmomenten hebben. Dan weet je waar je nog meer van moet leren. De huiswerkopdrachten kun je als je dat wilt vaak maken met de lesstof ernaast.

10/10
Programmeren voor Beginners + Python

De leraar controleert snel het huiswerk. Het programma is heel duidelijk. Ik wil graag meer links naar aanvullende informatie, maar over het algemeen is alles heel goed en duidelijk.

8/10
Programmeren voor Beginners

Het is erg toegankelijk qua moeilijkheidsgraad en dingen worden heel helder uitgelegd. Er zou alleen iets meer uitdaging kunnen zijn voor leerlingen die wat sneller leren.

8/10
Allround Coach

Ik vind het heel goed in elkaar gezet! Wel een beetje veel voor 1,5 jaar! Veel lezen! Wel heel interessant en leuk!

10/10
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Het is een goeie thuisstudie met professionele docenten.

10/10
Mental Coach

De begeleiding is heel goed.

8/10
Particulier Onderzoeker / Detective

De opleiding was goed te doen. Het is wel aardig wat wetteksten die je moet leren. De vragen die ik het op examen kreeg waren wel anders ingevuld dan de vragen die in het tekstboek staan. Misschien dat daar wat meer aandacht naar kan gaan.

8/10
Creatieve Therapie

De cursus of opleiding vind ik erg leuk . Bij vragen over het programma of als iets niet duidelijk is , bel ik het NHA en tref ik altijd zeer aardige en behulpzame telefonisten aan . Daarentegen werken de vraagmomenten schriftelijk in het programma voor mij niet . Het is fijner om iemand te spreken en een dialoog te hebben dan een vraag zwart op wit met antwoord .Vaak roept het antwoord weer een vraag op en die kan je dan niet meer stellen. Daarnaast vind ik het erg onrustig en het haalt je uit je concentratie om je ook nog aan te melden bij Facebook en instagram vind ik persoonlijk vervelend. Het leid enkel af van de studie waar je toch al je volle aandacht aan wil geven . Daarnaast heb ik ook mijn bedenkingen over Facebook . Op meer sites actief hoe meer de kans ook gehackt te worden.

8/10
Schoonheidsspecialist(e) Basiscursus

Tot nu toe een leuke en leerzame opleiding.

6/10
Financial Assistant (BKC+BKB) + Computerboekhouden met Exact Online

Korte opleiding

10/10
Nederlandse Gebarentaal

Erg informatief en ontzettend leuk, fijne docent, fijne feedback en super efficiënt alles terug te vinden. 10/10!

10/10
Werkvoorbereider

soms loopt de speler vast en kan ik de tekst niet naar mijn eigen notities kopiëren. Ik zou dat veranderen. al het andere is van wereldklasse. het brede assortiment is geweldig. Ben al aan het nadenken over de volgende cursussen.

8/10
Business English

Ik ben erg tevreden met de opleiding, alles was vanaf het begin heel duidelijk. Het huiswerk wordt ook heel snel nagekeken, echt een aanrader!

10/10
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken + Effectief Communiceren

Het is duidelijk in elkaar gezet en eenvoudig. Waardoor ik mijn werk, mama zijn en de cursus kan combineren.

10/10
Burn-out Coach

Boeiende en goed verzorgde opleiding met voldoende theorie en praktijk. Fijn dat de docent snel het werk nakijkt. Het aantal tekens voor het vraagmoment (500) is ad lage kant.

10/10
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken + Effectief Communiceren

Goed uitgerust

10/10
Basisopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

In hoeverre ik nu gevorderd ben is het een duidelijke opleiding met goede begeleiding en feedback van de docent. Enige nadeel is het aantal begrippen wat je moet leren… verder is het een top opleiding en haalbaar voor iedereen die er moeite in steekt

8/10
Makelaar

De opleiding, vooral het begin is erg taaie stof. Wel interessant om veel te weten te komen over de rechten etc, maar je moet je er goed in verdiepen en induiken. De docenten zijn snel in het nakijken van het huiswerk

10/10
Orthomoleculaire Therapie

Super opleiding en een fijne docent. Krijgt duidelijke feedback waar je weer meer verder kan. Ook is de online motivatie coach een leuke toevoeging!

10/10
Basisopleiding Onderwijsassistent

Ik vind het een fijne studie en de lesboeken en informatie zijn duidelijk en overzichtelijk. Het is in begrijpelijke taal geschreven huiswerk is goed te doen. Inleveropdrachten worden snel nagekeken met fijne duidelijke feedback.

10/10
Lean Management

Ik vind het een super leuke cursus. Alles is overzichtelijk duidelijk, plaza is alles goed te vinden en overzichtelijk ik ben zeer tevreden en nu al op zoek naar een nieuwe opleiding!!

8/10
Notuleren

Korte cursus, waarin de theorie kort en duidelijk wordt uitgelegd

10/10
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken + Effectief Communiceren

Het is een eye opener, echt !

10/10
Nederlandse Gebarentaal

Goed maar het tempo ligt wel hoog. Ik had al wat ervaring met gebaren maar als je dat niet hebt is het wel heel pittig.

10/10
Leefstijlcoach

Duidelijk, overzichtelijk en het huiswerk is snel nagekeken.

10/10
Basisopleiding Medewerker Beheer ICT

De cursus is overzichtelijk en met een goede inleiding en duidelijke inhoudsopgave. Ook op de site is alles wel goed te overzien. Mooi ingedeeld. De huiswerk opdrachten zijn niet heel moeilijk, maar ook niet te makkelijk. Zelf heb ik heel weinig tijd, maar ik heb niet meteen het gevoel van dit red ik niet als ik achterloopt.

10/10
Basisopleiding Verpleegkundige

Ik ben zeer tevreden over de opleiding. Tekst is heel duidelijk. Je huiswerkopgave is leuk om te doen. Leerkrachten kijken het snel na, dus je hoeft niet lang op je cijfer te wachten. Goede feedback wordt er gegeven. Leuke opleiding om te volgen! Groetjes *****

10/10
Data Driven Contentmarketing

Het is een goede duidelijke cursus waar zelfs twee mooie lesboeken bij zitten en dat had ik niet verwacht. Je wordt zeer duidelijk geholpen en docent geeft ook goede feedback. Feedback waar je ook echt iets mee kunt. Ik ben dan ook zeer tevreden over NHA en dat ik voor deze cursus gekozen heb. Alles is makkelijk via de Plaza in te vullen en het word ook snel nagekeken. Wil je deze cursus volgen, maar heb je geen idee bij wie? Dan raad ik het je toch aan om hem hier bij NHA te volgen.

8/10
Basisopleiding Verzorgende IG

De studie is goed up to date met de laatste zorgontwikkelingen.

8/10
Projectmanagement

Het is altijd leuk om wat niets te leren en jezelf te blijven ontwikkelen. Dat kan heel goed met de opleiding projectmanagement. Ik krijg goede feedback van de docent op mijn huiswerk. Ook het portaal is heel compleet en overzichtelijk. In het studiemateriaal is het taalgebruik af en toe wel wat onnodig ingewikkeld. Dat zou in mijn ogen makkelijker kunnen. Buiten dat echt een aanrader.

6/10
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

Erg wollig, onnodig ingewikkeld taalgebruik en veel van de huiswerk vragen zijn lastig op te zoeken

8/10
Hondentrimmen

Interessante opleiding....de vraagstelling vind ik wat moeilijk je vraagt jezelf al ...wat wil je nu weten...Dit mag wel duidelijker

8/10
Sociale Psychologie

Duidelijk verhaal, goede info vooraf

8/10
Emotionally Focused Therapy (EFT)

De cursus is goed verzorgd en is inhoudelijk professioneel vormgegeven. Daarnaast ervaar ik de persoonlijke aandacht van zowel de docent als van de online coach als positief en stimulerend.

8/10
Jongerencoach

Het lesmateriaal sluit perfect op hetgeen aan, wat ik zou.willen (althans tot nu toe). Alleen zoals eerder aangegeven, vind ik de feedback nogal traag.

10/10
Communicatie en Media Design (CMD)

De cursus is heel duidelijk doorgedacht en de docenten zijn echt aanwezig! Ook als ik vragen heb zijn er meerdere mogelijkheden om deze te stellen. In het algemeen een hele leuke manier van studeren!

10/10
Elementaire Belastingkunde

Mijn mening is dat het een uitstekende cursus is die alles omvat wat met belastingen te maken heeft, de leraar wordt gecorrigeerd en het antwoord is op dezelfde dag, en je hebt het recht om het antwoord te herhalen door nog een kans te geven, zwaak punten :voor het systeem een bepaald aantal letters te geven bij het vragen aan de leraar, en alleen moet je de leraar één keer vragen, de manier waarop de vragen worden gesteld, oplossing :moet worden gewijzigd door meer ruimte te geven of de e-mail of mobiel van de leraar te geven Je kunt over alle dingen worden gevraagd, maar dat uitstekend in het antwoord om leermiddelen te sturen.

10/10
Horecaportier

Ik vind het mooi en ik lees de vragen wel 2 a 3 keer en dan ga het naar me docent toe en hij controleer het en dan krijg ik een cijfer en als het niet zo lukt dan volgende avond weer verder met leren

6/10
Wijnbrevet

Ik had verwacht meer te kunnen studeren middels een adaptief leersysteem in de e-learning. Nu is de e-learning (nagenoeg) gelijk aan het studeren via het fysieke boek. Dat vind ik helaas niet echt een enorme meerwaarde.

8/10
Eigen Hondentrimsalon Starten

Het lesmateriaal is uitgebreid en in de meeste gevallen duidelijk. Leuke lessen en huiswerk, voelt daardoor niet als school (wat ik nooit leuk vond), maar echt leuk leren. Enige puntje (waardoor ik 1 ster minder heb gegeven) is dat ik het contact met de docent vrij onhandig vind. Je kan 1 vraag stellen en krijgt daardoor 1 antwoord, maar hierop kun je niet meer antwoorden… Ik hoop dat jullie er wat mee kunnen! Groetjes ***

8/10
Office 365 voor Windows

De cursus is heel leerzaam en geeft veel goede tips. Het huiswerk wordt snel nagekeken en wordt van commentaar voorzien. Ook al ben ik pas bij les 5, ik denk dat ik er veel aan ga hebben in mijn werk en privé.

10/10

De lesstof is goed te begrijpen en uitgebreid.

10/10
Grafisch Vormgever

Snelle en goede communicatie en fijne leer omgeving. Ik ben helemaal tevreden.

10/10
WMO Consulent

Een hele duidelijke uitleg zowel online als in het boek. Wel wil ik bij het hartop voorlezen willen zeggen dat sommige woorden erg raar worden uit gesproken, dus daar mag wel wat aan gebeuren

10/10
Human Resource Management (HRM)

Heldere uitleg en leergang. Het is fijn dat je in je eigen tempo kunt studeren.

10/10
Eigen Hondentrimsalon Starten

Ik ben echt zeer tevreden over de opleiding, maar 1 ding vind ik wel. Misschien is het makkelijk als jullie van te voren aangeven wat voor spullen je al nodig hebt voor de praktijk opdrachten. Want dat moest ik ineens snel gaan regelen. Maar verder echt geen opmerkingen. Super leuke docent ook reageert ook erg snel op vragen. Super gewoon geen andere woorden

10/10
Nederlandse Gebarentaal

Leuk om te doen, en heb er ook veel plezier in. Ik zou het alleen fijn vinden als je de filmpjes ook wat langzamer kan zetten, zodat je de gebaren goed kan zien en meedoen. Soms gaat het iets te snel. Maar het is een leuke cursus.

8/10
Creatieve Therapie

Leerzaam,leuke opdrachten,giede feedback

10/10
Nederlandse Gebarentaal

De gebaren filmpjes zouden wat langzamer mogen. Of dat de gebaren herhaald worden.

10/10
Juridisch Secretaresse

Ik ervaar de opleiding als erg leerzaam. Je krijgt goede begeleiding en feedback van de docenten. Ik hoop mijn opleiding met goed resultaat af te ronden..

10/10
Programmeren voor Beginners + Python

Duidelijke instructies, goede leraar en snel nagekeken. 10/10

10/10
WMO Consulent

Duidelijke lesstof, docente binnen een paar dagen huiswerk nagekeken!

8/10
Energetisch Therapeut + Reiki

Ik ben onlangs begonnen met deze opleiding. Tot nu toe ben ik tevreden, duidelijke informatie, uitleg van de lesstof. Vragen kun je gemakkelijk online stellen maar je moet er wel omdenken dat je ze in een keer stelt, dat vind ik wel een klein min puntje. Het zou fijn zijn als je elk moment een vraag kan stellen aan de docent.

8/10
JavaScript & jQuery

De opdrachten komen als het ware letterlijk uit het boek en zou beter zijn om opdrachten te maken die je met behulp van het boek kunt maken. Daarnaast worden variabelen var gebruikt welke eigenlijk niet meer zouden moeten worden gebruikt zoals ook het boek eigenlijk zegt en vervang deze door const of let.

10/10
Eigen Hondentrimsalon Starten

Super! Mijn manier van leren snel gevonden door het relatief makkelijke systeem.

6/10
Programmeren voor Beginners + Python

De taal die in het boek wordt gebruikt is soms nauwelijks te begrijpen. Het is geen gangbare Nederlandse taal. zou dit boek niet meer gebruiken en iets gebruiken wat voor iedereen te begrijpen is.

10/10
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

Ik vind dit een fijne cursus, overzichtelijk en goed uitgelegd.

10/10
Copywriter

Ben onlangs begonnen met deze cursus en het bevalt mij tot nu toe heel goed. Kan met zekerheid zeggen dat ik hier veel van opsteek.

8/10
Dierenartsassistent

Huiswerk is snel nagekeken.

8/10
Agile Scrum

Tot nu toe erg tevreden. Ben pas bij 2e les inmiddels maar het gaat goed.

8/10
Basisopleiding ICT-beheerder

Prettig contact met de docent, prettig dat je de les ook kan luisteren! Ik heb nu 2 weken niks kunnen doen door mijn werk.maar nu komen er weer 2 weken dat het makkelijker word om door te gaan, en alles blijft zo staan als de laatste keer dat je bezig was...heel prettig!

10/10
Computerboekhouden met Exact Online

Ik ervaar de cursus als zeer laagdrempeling en daardoor voor iedereen goed te behappen. Als je huiswerk inlevert wordt dit snel nagekeken zodat je weer met de volgende les verder kunt. Ik vind deze cursus een echte aanrader voor iedereen die iets met boekhouden en Exact te maken heeft. Ik heb de cursus nog niet helemaal af, maar ik heb er nu in mijn werk al profijt van.

8/10
Logistiek Supervisor

Pittige opleiding, maar zeker de moeite waard. Wel wat moeite met kostenberekening. Moest ook even wennen aan het format ten opzichte van de opleiding voor teamleader ( nu eerst inleiding en vragen en daarna pas de te bestuderen stof). Mvg Nico van Schaaik

10/10
SketchUp (3D-tekenen)

Goede duidelijke cursus

8/10
Allround Coach

alles staat duidelijk beschreven of doorverwezen, dat je wat kan opzoeken. De docenten geven goede feedback waar je weer mee aan de slag kan.

8/10
Professional Organizer / Opruimcoach

De cursus werkt op de manier zoals hij word aangeboden, voor mij erg prettig. Je kunt de tekst zelf lezen, meelezen en voor laten lezen. Zeker als je wat ouder bent en weer iets wil toevoegen / uitbreiden van je kennis.

10/10
Preventiemedewerker

Adequaat, duidelijk

8/10
Bouwkunde

Goed lesmateriaal, duidelijke uitleg. Soms worden er wel vragen gesteld bij het huiswerk van een bepaalde les die niet beschreven staan in de betreffende les.

10/10
Parapsychologie

Ik vind het een leuke cursus en ben er ook erg geïnteresseerd in

10/10
Elektrotechniek

Lessen niet te groot,dus makkelijk te behappen. Lessen snel terug

8/10
Logistiek Management

Het opleidingsniveau en de inhoud is van zeer goede kwaliteit, alleen vind ik dat er wel wat meer begeleiding mag zijn. Bij de opleiding die ik volg kun je per les maar 1 vraag stellen van 500 woorden. Ik vind dat als je een opleiding aanbied met begeleiding er ook daadwerkelijk de begeleiding moet zijn die je nodog hebt. Niet dat wanneer je eigenlijk nog niet uit gevraagd bent je de mogelijkheid niet hebt om nog een vraag te stellen

10/10
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

Hele leuke opleiding.

8/10
Basiskennis Loonadministratie

Heel fijn om in je eigen tempo te kunnen studeren. Je kunt vragen stellen, maar vooral fijn de combinatie tussen online en offline. De map met de lessen en het online zorgt ervoor dat je overal kunt studeren. Ben wel benieuwd of het aansluit op het officiële examen, maar dat zal vast ook goedkomen!

8/10
Programmeren voor Beginners + SQL

Het is fijn dat je de opleiding op eigen tempo kan ondernemen. met de opleiding krijg de cursus materiaal als harkopie en digitaal, wat ideaal is als je afwisselend wilt werken tussen offline en online. De online ondersteuning met berichtgeving creëert wel afstand, het is verbeter punt om video calls +/- 10 minuten te doen, om een gesprek te voeren dat meer waarde creëert voor de cursist.

10/10
Logistiek Medewerker

Ik leer heel fijn En de uitleg is goed en begriijpenlijk ,de leerstof staat duidelijk en overzichtelijk geschreven

10/10
Basiskennis Loonadministratie

Hartstikke nuttige cursus! Ben er zeer tevreden mee.

10/10
Intercedent

Prima organisatie erachter. Inhoudelijk vrij algemeen en weinig diepgang, maar was bekent.

10/10
Reisadviseur

Prima, leuke opleiding, goede lesstof.

10/10
Keyboard Extra Uitgebreid

duidelijke cursus nadeel huiswerk duurt te lang dat het beoordeeld is

8/10
Roemeens voor Beginners

In orde.

8/10
Kunstgeschiedenis

Zeer tevreden met de cursus, de cursus is informatief en maakt gebruik van leuke/leerzame oefenopdrachten en huiswerkopdrachten. Het maken van de opdrachten zorgt er voor dat ik de kennis verdiep en verbreed doordat er verwacht wordt online voorbeelden of extra informatie op te zoeken. Het huiswerk wordt snel nagekeken, wat erg prettig is. Het enige wat beter kan, is dat sommige belangrijke informatie wat kort beschreven is, of dat niet geheel duidelijk is wat er verwacht wordt, of waar ik dit kan vinden. Bijvoorbeeld bij de uitleg van de gulden snede staat niet wat A&B is en wat S maakt. Dit heb ik op internet op moeten zoeken, wat niet helpend is om het goed te snappen.

10/10
Havo Rekenvaardigheid 3F

Ik vind het systeem en mijn huiswerk dat ik in lever is dezelfde dag nog nagekeken . Toppers

8/10
Praktijkdiploma Loonadministratie

Studeren op eigen tempo vind ik super fijn. Bij het vragenstellen per les, is het vervelend dat je de vragen niet tussentijds kan opslaan voordat je ze gaat stellen en als een antwoord niet duidelijk is, dat je dan niet daarop kan reageren. (En het Max aantal tekens per vraag is vervelend. Verder ben ik tot nu toe super blij met de lesomgeving.

8/10
Patisserie

Erg leuke cursus die je helemaal in je eigen tempo kunt doen. Ingrediënten zijn makkelijk verkrijgbaar en er is enthousiaste online begeleiding.

8/10
WMO Consulent

Duidelijk omschreven, zou echter nog meer verdieping kunnen bieden.

10/10
Creatieve Therapie

Tot nu toe alles is uitstekend.

8/10
Eigen Hondentrimsalon Starten

Je krijgt veel informatie en het is goed dat je daadwerkelijk opdrachten moet maken die ook nagekeken worden. Echter heb ik wel veel moeilijkheden met het toevoegen van foto's bij deze opdrachten wat alles wel wat moeilijk maakt. De bestanden worden vrijwel elke keer als te groot gemeld.

6/10
Medewerker Personeelszaken

Stof is kort en bondig omschreven. Voor mij soms wat te kort en bondig. Ik mis soms context. Stof gaat van de hak op de tak. Examen loonheffing kwamen meerdere vragen in naar voren die niet in de stof behandeld zijn. Anderzijds kwamen er in de stof onderdelen aan bod die geen onderdeel uitmaken van de examenstof.

10/10
Recruiter

alles goed uitgelegd

8/10
Filosofie en Levensbeschouwing

Inmiddels heb ik de cursus afgerond en ik ben over het algemeen wel tevreden over de kwaliteit van de cursus. Een verbeterpunt zou ik mogelijk wel vinden als de huiswerkopgaven wat uitdagender zouden zijn, bijvoorbeeld dat je een gefundeerde mening of visie dient te geven met betrekking tot een specifiek thema of stuk tekst. Of dat jezelf een stukje tekst, betoog of essay dient te schrijven bijvoorbeeld.

8/10
Zakelijk Duits

De website is goed toegankelijk voor mensen met een visuele beperking. Ik ben zelf volledig blind, maar kan de opleiding goed volgen. Ook is er, in de oriëntatie fase naar een goede toegankelijke opleiding Duits, actief meegedacht naar mogelijkheden. Wat ik zeer waardeer.

10/10
Design Thinking

Ik vind het volgen van de opleiding ontzettend fijn, omdat ik mijn tijd helemaal zelf in kan delen. Ik volg de opleiding als verdieping bij mijn werk en heb nu al ontzettend veel aan de opgedane kennis. Bovendien vindt ik de hulpmiddelen en communicatiemiddelen die beschikbaar zijn erg handig en toegankelijk.

10/10
Office Management

Een top opleiding, ik kan leren in mijn eigen tijd en dat is erg goed te doen naast een baan en een gezin! Ik ben er erg blij mee! Leren jullie mee?

8/10
Vwo Scheikunde

Ik ervaar de studie Scheikunde als heel goed opgebouwd. Ook is het lesmateriaal keurig geprint en netjes in een map

8/10
Parapsychologie

Interessant en niet zweverig. Praktisch en laat me verder nadenken en kennis maken met de parapsychologie. Het huiswerk is wel erg gemakkelijk daar hoef je geen moeite voor te doen een goed cijfer te halen. Heb meerdere thuisstudie gevolgd. Vergeleken met de andere thuisstudie duurt het wel heel lang voor het huiswerk is nagekeken.

10/10
Contentmarketing

Goed te begrijpen cursus. Ik ben blij dat ik ben gestart

6/10
Front-end Developer

Naar mijn mening wordt er te snel door de stof heen gegaan (ik ben afgestuurd op hbo niveau). Er worden wel voorbeelden gegeven maar niet alle code wordt een voor een ontleed. Dit is voor een beginner dan net geheimtaal. Uiteindelijk kom ik er met de hulp van de docent wel uit! Prettige begeleiding, die soms enkele dagen op zich laat wachten, maar wel met hele goede tips en aanvulling komt. Stof begint wel echt bij het begin en wordt met de les uitgebreider en dus ook ingewikkelder. Studieduur is hoog ingeschat door NHA. Sommige lessen ben ik met 30 minuten doorheen ipv de aangegeven 4 uur. Dit verschilt natuurlijk per persoon. Over het algemeen een prima studie, maar de stof moet naar mijn mening echt uitgebreider uitgelegd worden.

10/10
Branchediploma Schoonheidsspecialist

De cursus is ontzettend leuk om te volgen met een motiverende docent. Dat heb ik ook wel nodig, want het is alle zeilen bijzetten! Maar de stof is leuk en duidelijk omschreven, dus ik blijf doorzetten!

8/10
Stressmanagement / Stresshantering

Ik ben tevreden omdat de teksten makkelijk leesbaar zijn, ook wordt het huiswerk supersnel nagekeken!

8/10
Eigen Hondentrimsalon Starten

Het zijn gemakkelijk te lezen lessen. Fijn dat het zowel online te volgen is als vanuit een map. Soms is lekker lezen uit een map veel fijner omdat ik meteen kan markeren wat ik belangrijk vind. Voor mij een actievere vorm van leren. De onderdelen van showmodellen enz. Dat gaat er niet echt in, hier ligt mijn interesse niet en ik hoef dit ook niet te weten omdat ik alleen maar doodles ga trimmen. Dat is dan moeilijk om door te komen.

8/10
Zakelijk Duits

De tijd nemen om op bepaalde momenten geconcentreerd met deze cursus bezig te zijn.

8/10
Reisadviseur

Heel veel informatie, maar duidelijk te overzien en het is makkelijk te begrijpen.

8/10
Professional Organizer / Opruimcoach

Fijne cursus. Ik zou graag zien dat er bij de cursus vermeld staat, dat je wel ervaring met de computer moet hebben. Zelf ben ik 56 jaar en heb daar wel moeite mee.

10/10
Zelfstandig Interieuradviseur

De inhoud van de opleiding is leuker dan gedacht. De online leeromgeving werkt prettig. Ik ben enthousiast!

10/10

Fijne en leerzame opleiding. Het NHA systeem werkt goed en het is overzichtelijk. je hebt geen verplichtingen en kan op eigen tempo je studie afronden.

10/10
Grafisch Vormgever

Nog maar bij les 6 van de cursus, maar tot nu toe heel erg leuk! Duidelijke uitleg, leuke opdrachten en het huiswerk wordt snel beoordeeld door de docent, met leuke en persoonlijke feedback. De lesboeken heb ik nog niet één keer ingekeken (het is gewoon een papieren versie van wat je op de computer ziet); ik had ze eigenlijk helemaal niet willen hebben. Misschien is het een idee om mensen de keuze te geven of ze wel of niet de lessen op papier willen? Dat scheelt een hoop bomen en verzendkosten...

10/10
Financieel Administratief Medewerker

Goede service, alles wordt snel afgehandeld en ook heel duidelijk.

10/10
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

De opleiding bevat inhoudelijk veel informatie. Zonder voorkennis kan dit soms wat lastig te begrijpen zijn, omdat de stof zich snel opvolgt. Wellicht zou een soort basis boek (inleiding in de psychologie) een mooie aanvulling kunnen zijn. Dat er zoveel informatie wordt gegeven maakt de stof makkelijker toepasbaar in de praktijk..

8/10
Stervensbegeleiding

Wordt duidelijk beschreven waar het omgaat en goede verwijzing naar site waar je veel aan heb

6/10
Sociale Hygiëne

Materialen prima, de persoonlijke begeleiding bestond uit zo'n 500 tekens per vraag... dat is echt een no go. Prima docente hoor, maar een paar zinnen per hoofdstuk als vraag is wel bizar

10/10
Filiaalmanager

Ik ben sinds kort begonnen maar tot nu toe ben ik heel enthousiast.

10/10
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Super leuke studie.Goede uitleg en fijne lerares.Ben er super super blij mee. Lieve groet

10/10
WordPress

De lessen zijn helder opgezet en pakken alles stapsgewijs aan.Met weinig tot geen ervaring heb je aan het begin van de cursus je eigen website live en leer je gaandeweg steeds meer over het vullen, beheren en personaliseren ervan door middel van een leuk thema voor de site en bijbehorende opdrachten. Er zijn veel huiswerkmomenten (voor als je studeert met begeleiding) en die zijn razendsnel nagekeken. Ik raad deze cursus aan.

8/10
Orthomoleculaire Therapie

Het is een interessant, maar moeilijk onderwerp. Ik vind het vervelend dat je niet vanuit de digitale versie kunt knippen en plakken om een eigen samenvatting te maken. Nu ben ik veel tijd kwijt met stukken over typen.

8/10
InDesign

Ik ben nu halverwege en tot nog toe zijn de opdrachten helder en duidelijk. Ik ben benieuwd naar de volgende lessen en hoop dat ik mijn eigen onderwerp voor de folder mag kiezen en als dat niet in opdracht staat, de vrijheid wordt gegeven om dit wel te mogen

10/10
Voetreflexologie Extra Uitgebreid

Duidelijk materiaal en goedecterugkoppelingen

8/10
Programmeren voor Beginners

Ik vind het een fijne instapcursus. Ik heb de cursus gekozen om te kijken of programmeren iets voor mij is. Wat ik met name heel leuk vind is dat we naar een eindresultaat toe werken.

8/10
Logistiek Medewerker

Zou iets meer feedback van degene die het huiswerk controleerd kunnen komen. Uiteindelijk doe je zelf..

10/10
Stervensbegeleiding

Het is een zeer duidelijke studie, daarbij is huiswerk ook zo nagekeken, complimenten!

10/10
Persoonlijke Effectiviteit

Ik ben tevreden met de cursus omdat ik al heel veel dingen over mijzelf heb ontdekt die ik nog niet wist.

6/10
Praktijkdiploma Loonadministratie

De cursus is zeer uitgebreid. Echter vind ik soms de tekst echt veel te lang waardoor het bij mij niet binnen komt. Ook de vraagstellingen vind ik niet altijd even correct. Als ik het 1 op 1 vergelijk met de tekst, staat het soms niet eens beschreven.

8/10
SketchUp (3D-tekenen)

Eenvoudige en duidelijke omschrijving van de lesstof. Ideaal voor starters.

10/10
WMO Consulent

De lesstof is uitstekend geschreven (leesbaar, praktijkvoorbeelden, bondig) en de bijbehorende huiswerkopdrachten zijn interessant om te maken. Ieder hoofdstuk bouwt goed voort op het voorgaande.

10/10
Management Assistent

De cursus is erg duidelijk en wordt goed samengevat. Huiswerk wordt snel nagekeken. Kortom: ik ben erg tevreden.

8/10
Praktijkdiploma Loonadministratie

lesstof is duidelijk en helder omschreven. Huiswerk is snel nagekeken.

8/10
Branchediploma Schoonheidsspecialist

Het tot nuntius schriftelijke gedeelte is duidelijk en goed te begrijpen

10/10
Medewerker Administratiekantoor

In mijn tempo studeren, snel feedback van mijn docent, vindt ik heel fijn

8/10
Antiek en Oude Kunst

Ik leer er echt iets van (wat een veel groter compliment is dan hoe het klinkt). Heldere lessen, goed opgebouwd.

8/10
Zakelijke Correspondentie Engels

Heb betaald voor met nakijken maar er wordt zelden nagekeken alleen als ik erom vraag. Verder vond ik een paar kleine dingen in die niet bleken te kloppen in het boek (nagevraagd bij docent). Alles is echter wel duidelijk en goed te volgen hierdoor ben ik toch blij met de opleiding. Heb al veel geleerd en leer vast nog veel meer.

8/10
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Het is fijn dat je een motivatie coach hebt ,zodat je weet dat je niet achter loopt. Je kan op je eigen tempo en dag leren per computer of gewoon uit de map die je hebt ontvangen. Via de map vind ik erg prettig. Daarna kun je de vragen online invullen en checken. Ook dat vind ik erg fijn . Dus tot nu toe gaat het voor mij goed.

10/10
Reiki

De manier waarop je bij elk hoofdstuk een toets kan doen vind ik wel handig omdat ik wat trager leer door mijn leesprobleem, op deze manier is het wel beter te doen . Top!

8/10
Indonesisch voor Beginners

De cursus is zeer duidelijk de docente kijkt ook lekker vlot het huiswerk na. Alleen klopt het nakijkboekje soms niet met het werkboekje.

6/10
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken + Effectief Communiceren

Ik ben zeer tevreden over de docent. Het huiswerk wordt snel nagekeken en goede feedback met de uitleg! De docent bemoedigt ook, heel aardig en attent! Helemaal top! Ik vind de stijl hoe de lesstof wordt uitgelegd niet echt makkelijk te lezen en niet echt dat ik het meteen begrijp. Ik moet het een paar keer lezen voordat ik het snap en het blijft hangen zeg maar. Misschien moet ik gewoon even wennen dat ik nu iets aan het leren ben, hoewel ik echt heel veel lees. Ik vind het dus niet echt iets makkelijks om weg te lezen!

10/10
Cyber Security voor Beginners

Het is een informatieve en leerzame studie. De begeleiding die gegeven wordt voldoet aan verwachtingen met daarbij een snelle reactie.

10/10
Office 365 voor Mac

Naast de online leeromgeving krijg je ook een papieren versie van de hele cursus. Dit werkt erg prettig, niet alleen om off-line te werken maar ook om lekker ouderwets teksten te kunnen aanstrepen en aantekeningen in de kantlijn te maken.

8/10
Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Cursus is leuk maar de delen die letterlijk uit de wet zijn overgenomen vind ik af en toe lastig te behapstukken.

10/10
Ayurveda

Duidelijk uitleg van de lesstof en snelle feedback van de docent

8/10
Fitness Trainer A Branchediploma

Een fijne opleiding, ik ben zelf al 30 jaar actief in de krachtsport, en vind het heel interessant om eindelijk mijn kennis op te vijzelen. De cursus gaat me makkelijker af dan verwacht, en de lessen en huiswerk opgaven zijn goed te maken. Ik zou in de toekomst deze opleiding zeker aanbevelen. Ontzettend bedankt NHA.

10/10
Arabisch voor Beginners

Heel fijn dat het op mijn eigen moment kan en de feedback die ik krijg is helder en kort.

10/10
Voetreflexologie

Een zeer complete manier van studeren. Alles is overzichtelijk, duidelijk en prettig. De aanvraag, de snelheid, de backup, alles is tot in de puntjes geregeld, waardoor je je gesteund voelt en er niet alleen voor staat.

6/10
Arduino Programmeren

Ik ben net aan de cursus begonnen, dus ik vind het een erg raar moment om mijn mening te geven over deze cursus. Wellicht dat ik in een later stadium, een beter beeld heb van de cursus.

10/10
Astrologie

De cursus is heel interessant. Heel snel reactie op je ingeleverde huiswerk.

10/10
Sport & Voeding

De cursus Sport en voeding is een hele interessante cursus die zowel theorie en praktische inzichten geeft!! Echt leuk om te volgen!

10/10
Vertrouwenspersoon

Goede heldere opzet waarbij alle facetten waar je als VP mee geconfronteerd kan worden behandeld worden. Veel praktische voorbeelden krijg je mee

8/10
SketchUp (3D-tekenen)

Heel toegankelijk, voor iedereen te volgen. Met een paar lessen al complete tekeningen maken werkt erg motiverend.

10/10
Frans voor Beginners

duidelijke cursus en snel antwoord op vragen en huiswerk

8/10
Windows 11

Ziet er goed uit, ben nog maar net begonnen.

10/10
Voetreflexologie

Het zijn duidelijke lessen. Er is ruimte om vragen te stellen en via huiswerkopdrachten heb je contact met je leraar, zo voelt het persoonlijk, terwijl je thuis in je eigen tempo en in vertrouwde ongeveinsd aan het werk bent.

8/10
Basisvaardigheden Horeca

Om de cursus interactiever te maken, is het een idee om videos roe te voegen.

8/10
Fitness Trainer A Branchediploma

Ik vind de lesstof duidelijk. En je hebt altijd hulp achter de hand. Fijne opleiding.

8/10
PDB Certificaat Kostencalculatie

Heel duidelijk. Ik ben tevreden. De huiswerk is heel snel gecontroleerd. Ik ben benieuwd voor de volgende lessen.

10/10
Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht

Ik vind dat ik krijg en doe wat ik ervan had verwacht n.a.v. de studiegids en info. Allen vind ik de onlinecoach geen meerwaarde hebben.

8/10
NLP Coach

Duidelijke cursus. Goed ingedeeld. Huiswerkopgaven digitaal snel nagekeken.Plaza werkruimte prettig.Goede feedback. Kortom fijne cursus.

10/10
Realistisch Tekenen

Alle lessen zijn duidelijk. Ook wat er van je verwacht word, staat duidelijk weergegeven. Het is zo ontzettend leerzaam en de feedback van de docent is ook een fijne duw in de rug en ondersteuning voor de toekomst. Ook het insturen van het huiswerk verloopt erg makkelijk.

10/10
Stervensbegeleiding

Ik ben zeer tevreden over mijn docente. Binnen 2 dagen is mijn huiswerk nagekeken. De lesstof is uitgebreid en interessant. Blij dat ik aan deze opleiding ben begonnen bij NHA.

10/10
Engels voor Beginners

Het is een opleiding die stapsgewijs vanaf de basis is opgebouwd. Door de tips hoe te leren die ik kreeg van de motivatiecoach en begeleiding van mijn docent gaat het tot nu prima. Ik moet wel zeggen dat ik meer tijd aan het leren besteed dan er op papier voor staat. Maar ik weet dat ik die tijd nodig heb door gezondheidsklachten.

10/10
Basisopleiding ICT-beheerder

Laagdrempelig erg leuk leerzaam

8/10
Stressmanagement / Stresshantering

Een handige opleiding, waar ik zowel prive alswel op het werk zeer zeker iets aan heb. Mooie logische opbouw en het contact met de docente is zeer prettig. Snel en duidelijke opmerkingen bij het gecontroleerde huiswerk. Ik raad deze dan ook zeker aan (mooi voorbeeld hoe online opleiding moet verlopen)

10/10
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 3 van 3

Het fijne van de ze cursus of opleiding is dat ik in mijn eigen zelfstandige tempo mag en kan werken. Super fijn om zo te kunnen studeren. Het huiswerk wordt ook snel nagekeken en dat geeft motivatie om door te gaan.

10/10
Kinderverhalen Schrijven

Fijne online leeromgeving goede coach.

8/10
HACCP

Cursus is goed te doen zeker als je de cursus ook op papier hebt. Enige nadeel is dat ik nu bv als bijna 2 weken op mijn cijfer zit te wachten, dat kan echt niet.

10/10
Dieren EHBO

Alles gaat gewoon goed.

8/10
Schoonheidsspecialist(e) Basiscursus

De cursus is interessant, zou alleen nog iets meer dieptegang willen leren over de onderwerpen, maar natuurlijk wel dat het bij de basis blijft.

10/10
Taarten Maken

Ik heb taart cursus en ik ben tevreden met boeken en uitleggen en ik heb veel geleerd van de boeken

8/10
Vwo Wiskunde B

De stof is over het algemeen goed opgebouwd en helder. Wel zouer iets meer aandacht mogen worden besteed aan de lay- out. Berekeningen zijn soms moeilijkte lezen.

10/10
Encaustic Art

Super leerzame cursus. Fijn om te doen. Erg ontspannend.

8/10
WMO Consulent

De inhoud is duidelijk beschreven. Echter vind ik persoonlijk het niveau van de opdrachten wat laag. Het zijn veel letterlijke vragen, graag had ik wat meer inzicht vragen gezien. Ook duurt het nakijken van de opdrachten vaak langer dan vijf werkdagen. Wel zeer tevreden met de kennis van de docent en de feedback die gegeven wordt op de opdrachten.

8/10
Theologie

de cursus is zeer interessant. ook wel pittig. voor de huiswerkopgaven heb ik vaak het internet nodig, maar dat is geen probleem.. de cursus bevalt goed en de docent is vrij snel met het retourneren van de huiswerkopgaven.

8/10
Duits voor Beginners

Prima

10/10
Logistiek Teamleider

ik vind het een fijne studie en een goede begeleiding

10/10
Autotechniek

Fijne cursus met duidelijke uitleg. De tekeningen op zichzelf zijn duidelijk, echter soms zou het fijn zijn om een en ander te zien in een video (werking versnellingsbak bijvoorbeeld).

10/10
Theologie

Goede en interessante informatie. Niet alleen uitleg in de klapper maar ook een goed studieboek wat is toegevoegd. Zeer tevreden

10/10
E-coaching

Deze sluit goed aan bij de huidige manier van werken en ondersteun bij mijn interpretatie hiervan.

10/10
Babymassage

Compleet en begrijpelijk

10/10
Tandartsassistent

Duidelijke beschrijving, goed te doen

10/10
Reiki

Heerlijk rustig leren wanneer het mij uitkomt .

6/10
Effectief Communiceren

Goed bevallen, al vond ik de huiswerk cijfers en de feedback altijd een beetje hetzelfde. Komt niet heel geloofwaardig over.

10/10
Energetisch Therapeut + Reiki

Ook al ben ik nog maar pas met de opleiding begonnen: vind ik de lesstof al enorm leuk en interessant. Het studiematrriaal is overzichtelijk en duidelijk. Ook het leerboek en de aanvulllende Infoti zijn boeiend en zinvol. De Plaza Site is makkelijk te gebruiken. Ik ben blij dat ik de opleiding tot Energetisch Therapeut via NHA ben gestart.

8/10
Duits voor Gevorderden

De cursus hoe raar het ook klinkt geeft mij energie. Energie om mijn Duits te optimaliseren. Ik vind de lessen zeer toepasbaar in de dagelijkse praktijk.

10/10
Certificaat Beveiliging B

Een goeden cursus die leerzaam is maar ook serieus

10/10
Aromatherapie

Het is een leerzame opleiding waar je veel kennis opdoet over de oliën en de werking ervan, je wordt tijdens de opleiding al uitgedaagd om actief te onderzoeken welke oliën het beste bij jou passen

8/10
Taxichauffeur (CCV)

Goed

10/10
Bedrijfspsychologie

het lesmateriaal is duidelijk. het huiswerk wordt snel nagekeken en de feedback is nuttig. het studentenportaal is overzichtelijk en makkelijk in gebruik

10/10
Callcentermedewerker

Ik ben heel blij met de cursus, makkelijk te te volgen en goed combineren met werk en huishouding.

10/10
Notuleren

Mijn ervaring is goed, alles is duidelijk beschreven en er worden goede tips aangereikt. Mijn werkgever heeft bepaalde programma's, waaronder OneNote, geblokkeerd voor gebruik, misschien dat meerdere bedrijven dit hebben.

6/10
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

In de leerstof blijft alles erg globaal. Er worden weinig concrete voorbeelden getoond en nauwelijks foto's toegevoegd. Ik ben nu nog heel veel aan het zoeken op google om te begrijpen wat er nu bedoeld wordt.

8/10
Photoshop

Waarom werken met cijfers en niet met onvoldoende of voldoende. Creativiteit kun je niet objectief beoordelen. Verder zouden bepaalde zaken in het boek beter omschreven kunnen worden Er staan ook niet bij iedere les voorbeelden terwijl dat dat wel zo zou zijn.

6/10
Gimp Fotobewerking

Informatie klopt niet altijd

10/10
Management Assistent

Fijn dat het zowel op papier als digitaal in te zien is. Ook fijn dat de docenten snel het ingeleverde huiswerk nakijken. Mvrgr *******

10/10
Antiek en Oude Kunst

Goede, zeer gedetailleerde leerstof. Het nakijken van het huiswerk duurt soms lang.

8/10
Grafisch Vormgever

Al veel geleerd, al ben ik pas bij les 10, nog maar 38 te gaan... Bij enkele huiswerkopdrachten vind ik het wel lastig om te begrijpen wat de docent als resultaat wenst te zien. Vraagt wel heel veel fantasie, dat is soms wel een hele uitdaging. De cursus vraagt ook wat meer tijd dan ik had begrepen, maar is wel heel leuk om mee bezig te zijn en mezelf of dit vlak te ontwikkelen. Gelukkig zijn, ondanks bovenstaande, mijn resultaten prima Ben heel benieuwd naar wat we nog meer gaan doen. Nu al zin in.

8/10
Emotionally Focused Therapy (EFT)

Helder omschreven cursus. Goede literatuur erbij. Docent kijkt vlot huiswerk na.

10/10
Uitvaartverzorger

Het is duidelijk materie. Het huiswerk wordt snel nagekeken. Fijn dat je het op je eigen snelheid kan doen.

8/10
Kindercoach + Kinderpsychologie

Fijn dat het gecombineerd is

10/10
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Super duidelijke cursus. Leuk pakket ontvangen dat meteen motiveert te beginnen. Huiswerk wordt snel nagekeken. Duidelijk, motiverend en ideaal online en op papier.

10/10
Energetisch Therapeut

Mooie duidelijke opleiding. Ook het portaal waar je in werkt is overzichtelijk. Ik ben blij dat ik voor Nha heb gekozen.

8/10
Eigen Kledingzaak Starten

Ik ben tevreden omdat je je eigen snelheid van werken kunt bepalen en er geen druk wordt opgelegd. Ook vind ik de opzet van de hoofdstukken en inhoud erg duidelijk.

6/10
Financieel Administratief Medewerker

1.Per les toch soms veel nieuwe feiten. 2.Bij vragen is 500 tekens om je vraag/vragen te verwoorden soms weinig 3. Pos: huiswerk wordt snel nagekeken met diverse opmerkingen van de docent.

10/10
Copywriter + SEO

Inmiddels aanbeland bij de vierde les van deze cursus, kan ik zeggen dat ik met veel enthousiasme van start ben gegaan en uitkijk naar de resterende lessen. Ik beleef veel plezier aan het bestuderen van de theorie en het maken van de opdrachten. De opbouw van de lessen zijn erg goed en bevatten veel relevante inhoud. De oefenopgaven en de huiswerkopdrachten sporen je aan om meteen met de geleerde theorie aan de slag te gaan. De opdrachten zijn erg uitdagend en dwingen je met een kritische blik te kijken naar alles wat je tijdens leest én zelf schrijft. Ook worden de ingezonden huiswerkopdrachten vlot nagekeken; dit werkt erg stimulerend. Ook merk ik dat ik, sinds ik van start ben gegaan met deze cursus, dat ik heel anders kijk naar advertenties, blogs, websites en andere reclame-uitingen.

10/10
Sport & Voeding

Het is duidelijk, overzichtelijk en het is fijn dat je je eigen tempo kan aanhouden.

10/10
Autoverkoper + Autotechniek

Pittig, maar prima te doen als je er echt de tijd voor pakt.

10/10
WMO Consulent

Hele heldere en duidelijke opleiding die mij meer perspectief biedt op nieuwe kansen voor een nieuwe toekomst.

8/10
Python

Het is een goed boek dat behandeld word maar de cursus is niet heel veel extra. Meeste huiswerk opgaven zijn heel kort en makkelijk

8/10
Kapper

De cursus is uitgebreid en duidelijk beschreven, aangevuld met een aantal instructievideos. Mis helaas wel materiaal om te oefenen zoals haarverf en verschillende sterktes waterstofperoxide. Voor de rest erg tevreden tot nu toe..

8/10
Hondentrimmen

Erg goede cursus. Af en toe voelen zinnen of stukken tekst niet afgemaakt aan, maar dat heeft gelukkig geen invloed op het leren. Erg interessant en fijne online leeromgeving.

10/10
Copywriter + SEO

Een duidelijk omschreven cursus, verdeeld in logische hoofdstukken. Het is makkelijk om in je eigen tempo de cursus te volgen en het huiswerk te maken. Ik verwacht goede resultaten van deze cursus en heb altijd weer zin om een nieuw hoofdstuk te bestuderen.

8/10
Vakdiploma Drogist

Site werkt prima. Vind de inhoudelijke tekst soms onoverzichtelijk. maar dat is te overzien.

8/10
Kindercoach + Kinderpsychologie

De inhoud is heel interessant en goed opgebouwd. De uitleg is heel goed en begrijpelijk.

8/10
Hondentrimmen

Leuke en interessante opleiding!

8/10
Illustrator + Illustratief tekenen

Leerzaam, duidelijk beschreven en leuke oefenopgaven. Fijne feedback van de docent

8/10
Leefstijlcoach

Heel duidelijk.

8/10
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

!ben nog maar net bezig

8/10
Prince2® Foundation (6th edition)

Het materiaal van de opleiding is duidelijk. Het huiswerk wordt snel nagekeken met duidelijke feedback

8/10
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Ik ben nog maar kort geleden begonnen. Het studiemateriaal is uitgebreid en goed geschreven. Goede praktijkvoorbeelden. Het huiswerk is snel retour met goede feedback. Helaas bleek de online bibliotheek leeg terwijl er een jaar gebruik van gemaakt mag worden. Daar moet ik nog achteraan.

10/10
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Ben zeer tevreden over de lesstof en de docent.

10/10
Voetreflexologie

Altijd snel alles geregeld en goede begeleiding

6/10
Copywriter + SEO

De cursus bevat interessante informatie, maar heeft niet de diepgang die ik ervan had verwacht. Het gedeelte over Copywriting bestaat voornamelijk uit schrijfopdrachten. Op dit huiswerk heb ik tot op heden nog geen feedback of persoonlijke reactie gekregen van de docent, enkel een cijfer. De cursus SEO bestaat uit het beantwoorden van vragen, hetzij door informatie uit de cursus over te nemen, of door een aangegeven zoekopdracht uit te voeren. Wederom niet diepgaand. In principe een prima cursus, maar met enkel basisinformatie.

10/10
Dierenartsassistent

De cursus is super fijn, de begeleiding is goed. Als er vragen zijn kunnen die gesteld worden, zowel aan de leraar als aan NHA. Gewoon super! Als ik iets zou missen, dan is het wat meer info over het examen. Zodat je wat meer voorbereid bent, welke stof is echt belangrijk voor het examen, hoe ziet zo'n examen er uit. Eventueel wat oefenexamens om te maken.

10/10
SketchUp (3D-tekenen)

Snelle reactie op ingeleverde opdrachten. Duidelijke uitleg lessen.

10/10
Zelfstandig Ondernemer MKB

Deze opleiding is erg goed te doen als je een doel voor ogen hebt. Qua begeleiding heb je goede docenten die weten waar ze het over hebben.

8/10
Financieel Administratief Medewerker

Sommige huiswerk vragen niet altijd even duidelijk gesteld. Voor de rest een top cursus. Niks anders op aan te merken.

10/10
Wimperlifting + Wimperextensions

Je gaat er makkelijk doorheen en leert snel!

8/10
Office 2021

Ik ben tevreden, ik ben nu op de helft en nieuwsgierig naar het vervolg van de cursus

10/10
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Tot nu toe bevalt de opleiding goed. De informatie op papier en digitaal is duidelijk en helpt enorm bij de studie. Geen spijt dat ik aan deze opleiding ben begonnen.

10/10
Eigen Hondentrimsalon Starten

Heerlijk op eigen tempo leren. Huiswerk wordt snel nagekeken, en ruim voldoende mogelijkheid om vragen te stellen!

10/10
Energetisch Therapeut + Reiki

De les leest lekker weg, met leuke opdrachten. Je huiswerk wordt snel nagekeken. Een aanrader voor ieder.

10/10
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Ik ben 2 geleden begonnen met de cursus persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen.Het gaat me goed af,de lesstof is duidelijk,het huiswerk opsturen is erg fijn via de computer en het wordt snel nagekeken.Er komt goede feedback en bij vragen krijg ik duidelijk antwoord.Ik ben erg enthousiast en het motiveert me door de fijne manier van werken.

8/10
Office 365 voor Mac

Duidelijke cursus, alle onderdelen komen aan bod. Het zou nog wel meer dieper in de materie mogen van mij

8/10
Basisopleiding Doktersassistent

Ben op dit moment nog bezig met mijn opleiding. Je kunt op je eigen tempo leren. Huiswerk nakijken dezelfde dag nog. Top.

8/10
Kindercoach + Kinderpsychologie

Ik ben pas net begonnen, maar tot nu toe bevalt het zeer goed

10/10
Programmeren voor Beginners + Python

voor mij persoonlijk, beste keuze.

10/10
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Het is een fijne goed geschreven opleiding

10/10
Declarant Assistent

De cursus/opleiding sluit uitstekend aan bij mijn huidige baan en uitvoerende taken. De lesstof is heel interessant en op een heldere en logisch wijze beschreven dat het studeren leuker en spannend maakt.

8/10
Office 365 voor Windows

Ik vind de cursus leuk en leerzaam

8/10
Uitvaartverzorger

Goed te kunnen doen. Geen spijt van dat ik eraan begonnen ben. Maar de vragen kunnen soms anders geformuleerd worden.

8/10
Dierenverzorging

Ik heb tot nu toe geen problemen ervaren met de NHA ben blij hoe het gaat,

6/10
Orthomoleculaire Therapie

Ben nog maar net begonnen dus kan er nog niet echt een oordeel over geven

10/10
Grafisch Vormgever + Videobewerking

Goede begeleiding! Top opleiding

10/10
NLP Coach

Heel leerzaam en fijne docent die super snel nakijkt en mooie feedback geeft

6/10
Visagie Branchediploma

Ik vind de opleiding fijn maar er zijn wel wat puntjes. In de uitleg van de opleiding staat beschreven dat je naast het basis pakket nog producten moet aanschaven, helaas word er niet bij gezegt dat je daar minstens ook nog *** euro of meer voor kwijt bent. Het is ook fijn om erbij te zetten dat je voor deze opleiding bijna bij elke les 3 modellen nodig hebt. Ik had verwacht dat je veel bij jezelf kon oefenen maar helaas is dat niet zo. Verder is de informatie fijn maar wat uitleg met filmpjes zou ook fijn zijn.

10/10
Nederlandse Gebarentaal

Ik vind het heel mooi dat ik de Nederlandse gebarentaal mag leren, het is echt een toevoeging en zeker ook als je te maken krijgt met een doof persoon!

8/10
Photoshop

Tot nu toe alles prima

8/10
Tandartsassistent

Jullie kunnen het overzicht van het huiswerk en de informatie van de les verbeteren. de 2 lijken van de info en het huiswerk zit te dichtbij elkaar

8/10
Apps Maken + Apps Programmeren

cursus tot noe toe prima, huiswerk behandelen zou wel wat sneller mogen.

10/10
NLP Coach

De lesstof sluit aan bij mijn verwachting, ik word uitgedaagd om de nieuwe stof in praktijk toe te passen en krijg feedback op maat. De lesstof wordt heel snel nagekeken

8/10
Patisserie

Goede cursus, fijne docent. Ik mis alleen de mogelijkheid om op feedback van de docent te kunnen reageren. Aanrader voor iemand die zich om wil scholen, maar ook als je je meer wilt verdiepen als hobbybakker.

10/10
Energetisch Therapeut + Reiki

Het lesmateriaal is duidelijk uitgelegd en het daagt je uit om door te leren. De plaza omgeving is kort en duidelijk. Wat ook heel prettig is is dat de cijfers direct zichtbaar zijn en wanneer deze door een docent bekeken dienen te worden je niet lang hoeft te wachten.

8/10
Zelfstandig Ondernemer MKB

Tot nu toe goed te doen wel vind ik dat het niet handig is als jullie bestanden aanbieden om te downloaden. deze dan niet pdf zijn maar vervolgens wel als pdf geüpload moeten worden... Een les hoe je bestanden omzet is dan wel gepast voor iemand als ik

10/10
Eigen Hondentrimsalon Starten

Ik ben heel tevreden over deze opleiding. Huiswerk word snel nagekeken en het is een gemakkelijke en enorm leerzame stof waardoor het leren het ook leuker maakt.

10/10
Tandartsassistent

Fijne cursus die goed aansluit als men de theorie ook in de praktijk kan toepassen.

10/10
Apps Maken + Apps Programmeren

Leuke cursus als je niet te diep in het coderen wil gaan.

10/10
Mental Coach

Met veel plezier ben ik ruim 3 weken bezig met de opleiding mental coach. Ik ben nu bij het zevende hoofdstuk en als ik zo terugkijk zijn er al veel onderwerpen behandeld. Zowel in de breedte als in de diepte. De onderwerpen zijn ook duidelijk beschreven en de opdrachten kan je mooi eerst op jezelf toepassen. Eigenlijk ben ik mijn eerste klant. Reflecteren op jezelf en de situatie vanuit meerdere perspectieven bekijken zorgt weer voor een hele andere kijk op jezelf. Prettige docenten die je huiswerk direct nakijken en waar je goede feedback krijgt. Mijn enige feedback naar de opleiding zelf is voor visueel ingestelde mensen als ik uitleg met korte video’s van 1 à 2 minuten het sneller en beter blijft beklijven.

6/10
Lightroom

Ben tot nu toe tevreden over de cursus lightroom. Ik vind alleen de hoofdstukken die gaan over de lightroom telefoon app niks aan. Die had ik er liever ook niet tussen gehad

8/10
Kindercoach + Kinderpsychologie

Hele interessante opleiding. Af en toe best pittig maar blij dat ik deze gekozen heb

8/10
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken + Effectief Communiceren

Net begonnen en huiswerk wordt snel nagekeken.

8/10
Python

Ik ben recent begonnen maar ben tevreden over de geleverde lesmateriaal en de online omgeving van plaza. Ik had wel gedacht dat er ook een online lesuur was. Waarin we de stof bespreken etc. Helaas zit dit er niet bij. De vraagmomenten zijn wel een goede uitkomst.

10/10
Uitvaartverzorger

Wordt snel nagekeken, en je krijgt waardevolle feesbacks

10/10
Modeontwerper + Kleding Maken

Egt zo leuk om te doen! Alles egt perfect. Alleen zou het fijn zijn om direct ook contact te hebben met de docent of een vraag tussendoor kunnen stellen. Maar tot nu toe is alles super duidelijk.

10/10
Receptioniste/Telefoniste

Hele leerzame opleiding nu bij het Nederlands gedeelte wat wel wat moeilijker is maar komt vast ook goed

10/10
Full Stack Developer

Ik ben net begonnen met de opleiding Full-Stack developer en tot op heden ben ik zeer tevreden goede begeleiding en je krijgt ook goede en snelle feedback.

8/10
Elementaire Belastingkunde

ik vind sommige huiswerkopdrachten wat dubbelzinnig, lastig om te maken. Dat is in de eerste 4 lessen

10/10
Eigen Hondentrimsalon Starten

Prima opleiding! Alles kan in eigen tempo en het lesmateriaal is duidelijk geschreven en overzichtelijk. Huiswerk wordt snel nagekeken en voorzien van zinvolle feedback.

8/10
Banketbakker

De huiswerkvragen zouden soms wat beter geformuleerd kunnen worden, ik vind het niet altijd helemaal duidelijk wat ik precies moet doen. Maar, het huiswerk wordt wel snel nagekeken en er wordt nuttige feedback teruggeleverd door de docent. Verder tot nu toe heel tevreden!

10/10
Eigen Nagelstudio Starten

Alles is goed en duidelijk beschreven en ik heb er heel veel plezier aan

10/10
Kapper

Goed het is fijn en overzichtelijk

8/10
Life Coach + E-coaching

Fijn om ook een papieren versie van de lesstof in huis te krijgen. Feedback van docenten is duidelijk. Het enige wat soms niet helemaal duidelijk is, is hoe precies de uitwerking van de huiswerkopdrachten eruit moet zien.

10/10
Wimperlifting + Wimperextensions

De opleiding is zeer goed te doen. Vooral met een gezin heeft u genoeg tijd om te leren. De lesstof is makkelijk te onthouden. Je kunt makkelijk je huiswerk inleveren en vragen stellen aan de docent. Snelle antwoorden en snelle cijfers. Super blij dat ik deze 2 opleidingen gedaan heb. Mooie aanvulling op mijn salon.

8/10
Budgetcoach

Begeleiding vanuit NHA is goed. Cursus is toch pittiger als ik dacht. Komen veel zaken aan de orde die ik zelf niet bedacht had bij de opleiding budgetcoach. Maar wel leuk en leerzaam.

8/10
Fitness Trainer A Branchediploma

Goede opleiding, makkelijk vanaf huis te volgen. Had wel wat meer feedback verwacht en wat uitgebreider antwoord op de vragen die ik heb gesteld.

8/10
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Het is een pittige opleiding.. alles erop en eraan. Maar dat is wat ik ook verwacht had. Straks hopelijk dan ook een waardig diploma

10/10
Secretaresse

Ik ervaar de opleiding als leerzaam en zeer prettig. De lesstof is heel duidelijk en de docenten kijken het huiswerk snel na. Ik zou zeker weer opnieuw een opleiding volgen via NHA.

10/10
Bartender + Bierbrevet

De lesstof is goed uitgelegd, bij elke les heb je een vraag moment. Ook is de feedback die je krijgt duidelijk. Het huiswerk wordt snel nagekeken! Kortom top

10/10
Data Protection Officer (AVG)

Leuk om ook nog klasjes via msteams of iets dergelijks aan te bieden. Niet alleen om stof te herhalen, maar ook elkaar te leren kennen. Verder prima opleiding!

8/10
Beroepsfotograaf + Photoshop

Ik ben nog maar net begonnen maar ik zie dat dingen duidelijk beschreven staan en de onderwerpen die aan bod komen vind ik interessant. Ik kreeg een mooi pakket binnen met hard-copy info maar ik kan alles ook online vinden. Dat is prettig. Mijn eerste huiswerk werd snel nagekeken.

8/10
HRM (Personeelsmanagement)

Het leerboek is soms wat taai, ik moet me wel goed concentreren om de stof goed op te kunnen nemen. Het huiswerk wordt snel en zorgvuldig nagekeken.

8/10
Secretaresse

Duidelijk lesmateriaal en met plezier volg ik studie.

10/10
HRM (Personeelsmanagement)

Dit is een interessante opleiding op een duidelijke manier uitgelegd

10/10
Receptioniste/Telefoniste

Ik ben nog maar net begonnen. Tot nu toe super tevreden. Docenten leggen duidelijk uit en zijn vlot met huiswerk nakijken.

8/10
Wimperlifting + Visagie

In het begin van de cursus zijn foto’s in handboek en internet maar de tekst is niet leesbaar. De rest valt mee makkelijke te begrijpen stof met filmpjes. Had meer diepgang verwacht. Huiswerk makkelijk in te sturen.

10/10
Wijnbrevet

De cursus is qua organisatie goed geregeld en het cursusboek is prima. De gemaakte huiswerkopdrachten worden snel nagekeken en van commentaar voorzien.

10/10
Medewerker Administratiekantoor

Duidelijke lesstof en heel handig dat je de antwoorden van de oefenopdrachten per vraag kunt bekijken, zodat je na het maken van de opdracht direct weet of je op de goede weg zit. Huiswerk wordt snel nagekeken. Fijn dat je je eigen tijd kunt indelen en het op je eigen tempo kan doen!

6/10
Medewerker Personeelszaken

Ik vind dat er weinig hulp is Je hebt maar 1 vraag moment en kunt dus geen verdere verder uitleg vragen dan de vraag die je al gesteld hebt

6/10
Office 365 voor Windows

Ik ben pas begonnen aan de opleiding, tot nu toe vind ik het een leuke opleiding met goede en duidelijke uitleg. Fijn dat ik per les een vraag kan stellen, en ook fijn dat het 1 vraag is. Zo word je gedwongen na te denken over je vraag en wordt de leraar niet overstelpt met vragen. Ik vind het fijn dat NHA ook tips geeft over leren, vooral omdat het voor mij zo lang geleden is. Ikzelf vind het fijn om de tekst te lezen met de opleesmodus in de PLAZA. Daardoor neem ik het beter op. Al met al een goede aanwinst voor op mijn CV.

6/10
Logistiek Teamleider

Ik vind het online studeren en inzenden opdrachten erg omslachtig. Zeker als je niet thuis bent met computers,bestanden etc is het ingewikkeld.

8/10
Personal Assistant

Naar mijn mening is de opleiding goed te doen. De docenten kijken snel het gemaakte werk na. En de opdrachten zijn goed te doen. Als je een les maakt is het niet te veel informatie wat je in een keer krijgt. Het is allemaal makkelijk te onthouden tot nu toe. Verder is de online coach ook erg fijn en motiverend.

10/10
Interieurstylist + SketchUp

Heel fijn om de map te hebben met alle lesstof uitgeprint en de online leeromgeving vind ik ook erg fijn! Goede, snelle feedback van de docent en interessante leerstof! Erg tevreden!

10/10
Apps Maken + Apps Programmeren

Gewoon Top

8/10
Office 2019

ik ben tevreden het is een leuke cursus.

10/10
Eigen Nagelstudio Starten

Tot op heden heb ik nog geen klachten en gaat alles zoals het aangegeven is. Ook het contact met de docent verloopt soepel. Ik zou alleen de te leren lessen van volgorde veranderen. Verder geen opmerkingen. Goede en overzichtelijke cursus

10/10
Makelaar

De opleiding bevalt heel goed. De theorie is goed te behappen en de docent reageert smel op vragen. Ook wordt het huiswerk snel nagekeken.

8/10
Apps Maken + Apps Programmeren

Ik ben er pas mee begonnen, maar het is een leuke cursus. De digitale omgeving maakt het makkelijk om je les stof en huiswerk te verrichten

8/10
Chauffeursopleiding Goederenvervoer (CCV)

Ben pas 2 weken geleden met de cursus gestart maar vindt dat goede en duidelijke uitleg gegeven wordt en het inleveren van huiswerk gaat ook prima, wordt ook snel na gekeken zodat je weer snel verder gaat met de cursus.

8/10
Hondentrimmen

Je kunt je eigen tijd indelen. Veel lezen. Alleen foto’s versturen gaat moeilijk.

8/10
WMO Consulent

Ik vindt de opleiding die ik volg, erg duidelijk en makkelijk te volgen.

10/10
Schuldhulpverlening

het is een duidelijke cursus, alles wordt goed uitgelegd goede feedback van de docent

6/10
Functioneel Beheerder

Tot nu toe ervaar ik de opleiding positief. Ik mis nog aantal punten om de leerstof te begrijpen. Wat het makkelijker maakt als er meer praktijkgerichte voorbeelden van pas komen. En meer oefen opgaven per hoofdstuk

8/10
Grafisch Vormgever (Adobe) + Videobewerking

Erg leuke opleiding tot nu toe. Zit goed in elkaar. Ik heb geen kritiek punt. Ben nu bijna een maand bezig, misschien komt er nog iets maar tot op heden tevreden

8/10
Financial Assistant (BKC+BKB) + Computerboekhouden met Exact Online

Ik vind het goed dat de opleiding echt bij de basis begint, het wordt wel snel uitdagender en zet je goed aan het werk. De lessen zijn erg overzichtelijk, en ook niet te lang of te kort.

10/10
Life Coach + E-coaching

Duidelijk lesmateriaal. Online en in de map. Snel contact met de docent

8/10
Interieurstylist + SketchUp

ik vind het een goede opleiding en vind het contact met de docenten erg goed.

8/10
Eigen Massagesalon Starten

Duidelijke lesstof informative filmpjes

10/10
Hondentrimmen

Ik vind het online studeren prima. Ook het les materiaal is duidelijk. En goed beschreven. Het insturen van vragen wordt snel nagekeken. Prima aan te bevelen

8/10
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

de tekst staat duidelijk beschreven en is goed begrijpelijk. huiswerk is snel nagekeken zodat ik weer snel door kan met het volgende hoofdstuk.

8/10
Uitvaartverzorger

Ik ben nog maar net begonnen maar het is duidelijke lesstof, fijn dat je evt als je behoefte hebt met een coach kan sparren en vragen kunt stellen. Ik ben tevreden.

10/10