Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Het zijn gemakkelijk te lezen lessen. Fijn dat het zowel online te volgen is als vanuit een map. Soms is lekker lezen uit een map veel fijner omdat ik meteen kan markeren wat ik belangrijk vind. Voor mij een actievere vorm van leren. De onderdelen van showmodellen enz. Dat gaat er niet echt in, hier ligt mijn interesse niet en ik hoef dit ook niet te weten omdat ik alleen maar doodles ga trimmen. Dat is dan moeilijk om door te komen.

4/5
Zakelijk Duits

De tijd nemen om op bepaalde momenten geconcentreerd met deze cursus bezig te zijn.

4/5
Reisadviseur

Heel veel informatie, maar duidelijk te overzien en het is makkelijk te begrijpen.

4/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Fijne cursus. Ik zou graag zien dat er bij de cursus vermeld staat, dat je wel ervaring met de computer moet hebben. Zelf ben ik 56 jaar en heb daar wel moeite mee.

5/5
Zelfstandig Interieuradviseur

De inhoud van de opleiding is leuker dan gedacht. De online leeromgeving werkt prettig. Ik ben enthousiast!

5/5

Fijne en leerzame opleiding. Het NHA systeem werkt goed en het is overzichtelijk. je hebt geen verplichtingen en kan op eigen tempo je studie afronden.

5/5
Grafisch Vormgever

Nog maar bij les 6 van de cursus, maar tot nu toe heel erg leuk! Duidelijke uitleg, leuke opdrachten en het huiswerk wordt snel beoordeeld door de docent, met leuke en persoonlijke feedback. De lesboeken heb ik nog niet één keer ingekeken (het is gewoon een papieren versie van wat je op de computer ziet); ik had ze eigenlijk helemaal niet willen hebben. Misschien is het een idee om mensen de keuze te geven of ze wel of niet de lessen op papier willen? Dat scheelt een hoop bomen en verzendkosten...

5/5
Financieel Administratief Medewerker

Goede service, alles wordt snel afgehandeld en ook heel duidelijk.

5/5
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

De opleiding bevat inhoudelijk veel informatie. Zonder voorkennis kan dit soms wat lastig te begrijpen zijn, omdat de stof zich snel opvolgt. Wellicht zou een soort basis boek (inleiding in de psychologie) een mooie aanvulling kunnen zijn. Dat er zoveel informatie wordt gegeven maakt de stof makkelijker toepasbaar in de praktijk..

4/5
Stervensbegeleiding

Wordt duidelijk beschreven waar het omgaat en goede verwijzing naar site waar je veel aan heb

3/5
Sociale Hygiëne

Materialen prima, de persoonlijke begeleiding bestond uit zo'n 500 tekens per vraag... dat is echt een no go. Prima docente hoor, maar een paar zinnen per hoofdstuk als vraag is wel bizar

5/5
Filiaalmanager

Ik ben sinds kort begonnen maar tot nu toe ben ik heel enthousiast.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!