Menu
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

3/5
Projectmanagement

De eerste keer een cursus gevolgt bij NHA bevalt tot nu goed en nog bezig met de cursus

5/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Leuke opleiding, met duidelijke uitleg. Huiswerk wordt snel nagekeken met duidelijke feedback zodat je ook gelijk verder kan. Ik zou NHA zeker aanraden.

4/5
Photoshop

cursusstof is helder en duidelijk uitgelegd. Duurt wel lang voordat je cijfer terug krijgt. Wel heldere feedback!

5/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Je doet de cursus in je eigen tempo, krijgt heel snel de correcties terug. Prima!

4/5
DJ & Muziekproducer Worden

Contact met docent zou wat optimaler mogen.

4/5
Werkvoorbereider

Kan op dit moment geen goede beoordeling geven , ben nog steeds bezig met de cursus Excel2019., daarom nog niet begonnen met de cursus werkvoorbereiding ,maar zal binnenkort starten.

5/5
Voedingsleer

Goede service. Fijne manier waarop de studie wordt aangeboden. Studie is goed te volgen. Huiswerk wordt snel nagekeken. Is goed te combineren met mijn werk. Fijn om de cursus ook op papier te hebben, ik vind dit het prettigst werken. Het bevalt mij prima, heb de aanvulling op voedingsleer (gewichtsconsulent) nu ook besteld.

5/5
AutoCAD

Simpele manier om het programma te leren. In je eigen snelheid en tijd.

4/5
Havo Rekenvaardigheid 3F

Duidelijk lessen met goede variatie.

5/5
Alles over de Hond

Een erg fijne, duidelijke cursus. Alles staat duidelijk uitgelegd en de begeleiding is erg fijn. Echt alle informatie komt aan de orde.

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Het is nog te vroeg om goed te kunnen oordelen over zoveel lessen, maar de eerste lessen geven je op een makkelijke en praktische manier kennis van een nieuwe taal.

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

Ik heb geen advies, ben gewoon tevreden. ***

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!