Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

3/5
Medewerker Personeelszaken

Ik mis voorbeelden van situaties. Wat (korte) cases zou een beter en duidelijker beeld geven van wat er bedoeld wordt.

4/5
Mental Coach

Ben erg tevreden over de opleiding. Vind het verrassend hoe ik in eerste instantie mezelf zo leer kennen. Vind het een opleiding om zeker verder in te gaan en bij te leren. Huiswerk wordt ook steeds zeer snel nagekeken en beoordeelde.

3/5
Raspberry Pi Programmeren

De vragen die opgestuurd moeten worden, komen lang niet altijd overeen met de lesstof in het boek. Dit zorgt er voor dat je soms behoorlijk afgeremd wordt, en niet lekker door kan gaan. Dit was ook al het geval bij mijn vorige cursus.

4/5
Zelfvertrouwen

Heel tevreden over de persoonlijke manier van begeleiding door de docent.

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Het is een duidelijk geschreven en prettig leesbare cursus. Ben blij dat ik deze ben gestart..... Indien je nog nooit iets te maken hebt gehad met HRM is het best pittig om de vele begrippen eigen te maken om straks het examen te halen. Wel een uitdaging!

5/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Goed volledig waardige opleiding. Informatie wat op de site staat klopt helemaal. Je moet eerst wel theorie doen voordat je aan de praktijk gaat beginnen. Dat vind ik persoonlijk met zo'n soort opleiding via internet wel fijn. Over praktijk kan ik nog geen oordeel geven.

5/5
Leefstijlcoach

Ik heb leefstijl coaching gekozen. Ik ben tevreden van docent en de les

4/5
Hondentrimmen

Handig dat je de cursus op je eigen tempi kan/mag doen. Top!

4/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Sport & Voeding

Ik vind het een interessante cursus tot nu toe, ik ben benieuwd naar het voeding en sport gedeelte.

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Ik ben heel erg tevreden over het lesmateriaal en de afwisseling daarvan. Ook de begeleiding is fijn en het ingediende huiswerk word snel nagekeken met opbouwende kritiek.

4/5
Assistent Controller

Opleiding is erg leerzaam en leuk. Ik persoonlijk heb behoefte aan meer voorbeeld opgaven om te oefenen.

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Je kunt op je eigen tempo werken en huiswerk word snel nagekeken.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!