Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

8/10
Chauffeursopleiding Goederenvervoer (CCV)

De nodige boeken op tijd geleverd. Misschien de vragen, behorende jij de lessen online invullen? Lessen en lesboek gelijk maken. In de opdrachten soms een ander aantal hoofdstukken dan in het lesboek

10/10
Cyber Security voor Beginners + Gevorderden

Ben tevreden met de cursus want het voldoet aan mijn verwachtingen. De cursus is zeer duidelijk en interessant. Goed en op tijd feedback van de docent. Tot nu toe heel top Cursus en blij met mijn keuze om het bij NHA te doen.

8/10
Praktijkdiploma Loonadministratie

Pittige opleiding, tekst wordt soms moeilijk beschreven en soms ontbreken er voorbeelden. Maar voor de rest een duidelijk en heldere inhoud en hulp van de docent. Tijdens een les heb je maar 1 vraagmoment en bij het inzenden van het huiswerk kan er ook een vraag/opmerking genoteerd worden, maar de aantal tekens is hierin wel weinig. Dit zou van mij wel uitgebreid mogen worden.

8/10
Tandartsassistent

Goed! Alle stof is duidelijk uitgelegd en die heb je echt nodig voor je werk. Dat is echt belangrijke basis. Ik vind leuk dat ik en papier boek kan gebruiken en ook van mobiel lezen en huis werk inleveren. Wat ik zal ook leuk vinden als ik stof ook kon luisteren. In de auto bij voorbeeld.

10/10
Genealogie (Stamboomkunde)

De theorie is duidelijk, het toepassen in de praktijk is een heel ander ding. Online dingen opzoeken lukt wel, maar ik ben nog niet klaar om naar instanties te gaan om fysieke aktes op te vragen.

8/10
Engels voor Gevorderden

Fijne lessen, duidelijk uitgelegd. kunt goed vragen stellen, die duidelijk worden beantwoord.

10/10
Praktijkdiploma Loonadministratie

Overzichtelijk, goed aangevuld met recente ontwikkelingen. Weinig tot geen wollig taalgebruik. Ik ben nog niet zo lang aan het studeren maar so far so good.

10/10
Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Jeugd en Ontwikkeling

Ik vind het een pittige cursus. Ben toch meer tijd kwijt aan de cursus dan ik dacht. Goede huiswerkbegeleiding met feedback op je ingezonden huiswerk. Plaza is makkelijk te benaderen en alles is goed te vinden. Ben zeer tevreden tot nu toe.

10/10
Vwo Wiskunde B

Cursus is duidelijk geschreven en goed opgebouwd.

6/10
Notuleren

Voor mij veel bekende stof. Ik was meer ervaren dan ik verwacht had. Wel positief dat diploma straks mijn CV ondersteunt

6/10
Herborist

Ik mis praktijk delen en vindt de cusus te duur voor wat er geboden wordt.

10/10
Burn-out Coach

De cursus is gestructureerd en overzichtelijk, en de inhoud is duidelijk. De huiswerkopdrachten vormen een goede toepassing van de stof. En de docent is vriendelijk, ondersteunend en to the point.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!