Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Assistent Controller

Ik ben pas bij les 9, maar tot nu toe heel erg tevreden over de studie. Ik heb gekozen voor een studie met huiswerkbegeleiding en dat bevalt erg goed, mede doordat de huidige docent erg snel is met reageren!

4/5
Basisopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

Interessante stof op goed niveau. Snelle feedback op ingeleverd huiswerk gekregen. Vraag me wel een beetje af of ik dit niet buiten NHA om had kunnen doen, via boek en website van uitgever, maar misschien zit meerwaarde hiervan in het vervolg.

5/5
Excel 2019

Leerzaam, erg duidelijke opbouw van lessen.

5/5
Zakelijke Correspondentie Engels

De cursus is heel praktisch opgesteld en de hoofdstukken zijn niet te lang van stof.

4/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

De inhoud van de lesstof is duidelijk en voldoende. De werking van huiswerk inleveren is zelfs voor een digibeet te doen. Daarnaast is terugkoppeling huiswerk op tijd, duidelijk en indien nodig met aantekeningen of extra stof Wat me niet bevalt is het financiele stuk. Er is geen ruimte voor bijzonderheden en daarbij duurt de terugkoppeling te lang of komt er niet. Op dat gebied zou ik een 5.5. geven

5/5
Positieve Psychologie

Top! Met veel plezier doe ik mijn studie!

5/5
Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Erg duidelijk les materiaal en heb tot nu toe 1 les ingestuurd kreeg hem.snel terug gestuurd nagekeken en al helemaal top erg snel !!!!

5/5
Excel 2016

Duidelijk lesmateriaal ( Excel cursus).Het huiswerk wordt snel nagekeken. Eventuele vertraging bij het nakijken, voor bijvoorbeeld vakantie, wordt vooraf aangekondigd. Wanneer je in die vakantie toch lessen instuurt, krijg je een excuus voor de vertraging bij de correctie. Al met al zeer tevreden.

4/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Prima cursus, soms wel ingewikkeld.

5/5
Medische Terminologie

Ik ben nog niet zo ver gevorderd in deze studie, maar inhoudelijk ben ik prima tevreden. Huiswerkopdrachten zijn redelijk eenvoudig wel, als je wil is alles op t zoeken en heb je elke keer een 10..doe ikzelf niet, probeer uit wat ik weet al.

3/5
Webdesign

Meer ruimte om vragen te stellen aan de docenten zou beter zijn, ipv alleen bij het inleveren van de opdrachten

3/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Bij ***-beheerder niet van elk vak uitwerkingen van de oefenopgaven beschikbaar.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!