Menu
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

3/5
Projectmanagement

De eerste keer een cursus gevolgt bij NHA bevalt tot nu goed en nog bezig met de cursus

5/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Leuke opleiding, met duidelijke uitleg. Huiswerk wordt snel nagekeken met duidelijke feedback zodat je ook gelijk verder kan. Ik zou NHA zeker aanraden.

4/5
Photoshop

cursusstof is helder en duidelijk uitgelegd. Duurt wel lang voordat je cijfer terug krijgt. Wel heldere feedback!

5/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Je doet de cursus in je eigen tempo, krijgt heel snel de correcties terug. Prima!

4/5
Werkvoorbereider

Kan op dit moment geen goede beoordeling geven , ben nog steeds bezig met de cursus Excel2019., daarom nog niet begonnen met de cursus werkvoorbereiding ,maar zal binnenkort starten.

5/5
Voedingsleer

Goede service. Fijne manier waarop de studie wordt aangeboden. Studie is goed te volgen. Huiswerk wordt snel nagekeken. Is goed te combineren met mijn werk. Fijn om de cursus ook op papier te hebben, ik vind dit het prettigst werken. Het bevalt mij prima, heb de aanvulling op voedingsleer (gewichtsconsulent) nu ook besteld.

5/5
AutoCAD

Simpele manier om het programma te leren. In je eigen snelheid en tijd.

4/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Sport & Voeding

Wat ik erg fijn vind aan NHA opleidingen, is dat ze super overzichtelijk zijn. Je vindt alle informatie, gegevens, opdrachten etc snel terug. Ook word je telefonisch of per mail goed geholpen. Als ik een advies mocht geven zou ik nog wat extra oefenopdrachten/examens toevoegen aan de theorie :)

5/5
Sociale Psychologie

Een leuke en leerzame cursus. De lesstof wordt ook duidelijk uitgelegd.

5/5
Sociale Psychologie

Leuke en leerzame studie. Erg fijn dat je uitgebreide feedback krijgt op je huiswerk van de docent.

5/5
Houder Administratiekantoor

Ik heb gekozen voor een opleiding met ondersteuning, prima geregeld, huiswerk wordt snel nagekeken, duidelijke feedback

4/5
Kinderpsychologie

De cursus was makkelijk te volgen en geeft een mooie basis in de kinderpsychologie. De informatie gaat niet heel diep en per les zijn er maar 2 huiswerkopdrachten, die vlot werden nagekeken. Ik was in 6 dagen door de cursus heen. Ideaal dat je zelf kan bepalen wanneer je studeert en hoe lang je erover doet. Zeker een aanrader als je meer wil weten over kinderpsychologie, vooral als je nog geen voorkennis hebt.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!