Menu
Bellen
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

5/5
Dieren-EHBO

Ik had al keer andere cursus via NHA en nu deze , de service is goed altijd vriendelijke telefonisten die helpen bij vragen. Ik vind t werken via plaza geweldig en heel makkelijk duidelijke website ,de multomap is mooi en duidelijk alhoewel ik ook een boekvorm mis zodat ik t makkelijker kan lezen als je het in je hand kan houden, verder goed overzichtelijk en heel fijn de oefenvragen. Ik ben heel tevreden over NHA,, nu hopen dat ik de cursus goed afrond met examen.

5/5
Kwaliteitsmanagement

Prima cursus, duidelijk en met voldoende diepgang.

5/5
Excel 2016

I am very satisfied with this course. I needed to fresh-up my excel knowledge and also to extend it so I could work more effective at my new position. This course is just giving that. Excellent! The lessons are build up logically, it is easy to follow it as home-study.

5/5
Computerboekhouden met Exact Online

Ik ben heel content met de cursus online boekhouding. Het is goed te volgen en krijg goede feedback van de leraar.

5/5
Kinderpsychologie

Geschikt voor een ieder die zich wil verdiepen.

4/5
Buitengewoon opsporingsambtenaar

Duidelijke uitleg en snelle reacties van docent

4/5
PDB compleet

Duidelijke opbouw in de lessen. Snelle reactie van docent op ingestuurd huiswerk. Er wordt aangegeven dat je deze opleiding kunt doen zonder vooropleiding maar dat zou ik niet aanraden. Ik ben blij dat ik al basiskennis boekhouden heb

5/5
Praktische psychologie

Praktische psychologie is mij beter bevallen dan ik had gedacht. De lessen zijn overzichtelijk en de docent reageert snel op de huiswerk en geeft de nodige advies en informatie, de ondersteuning is zeer goed. TOP!

5/5
Eigen Webshop Starten

Opleiding is duidelijk en goed te maken!

5/5
Marketing Manager

Tot nu toe goed. Duidelijk les materiaal Goede begeleiding

4/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Prima cursus, voldoende informatie. Wel met ouderwetse voorbeelden. Docent heeft meestal dezelfde dag het huiswerk aal nagekeken, top!

4/5
Schuldhulpverlening

Prima opbouw van de cursus, feedback van de docent waar ik wat mee kan. Belangrijk is dat de info up to date is. De eerste paar lessen las ik meerdere aspecten rondom regelgeving die in de praktijk al gewijzigd waren. Door mijn huidige werk weet ik dat, deed ik dit werk niet dan had ik de theorie "voor waar" aangenomen.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!