Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

duidelijke cursus

4/5
Social Work

Ik heb meerdere cursussen gevolgd en de volgende twee staan ook al gepland. Ben al wat ouder, maar op deze manier probeer ik eindelijk een baan te kunnen vinden waar ik gelukkig van wordt. Het is wel heel fijn ook dat het huiswerk snel wordt nagekeken. Af en toe merk je dat een cursus je iets minder ligt dan de anderen, maar dan weet je dat ook weer!

4/5
Illustrator

Duidelijke instructies. Korte lessen. Video uitleg voegt goede instructie toe. Combinatie van analoog en digitaal lesmateriaal werkt heel goed. Hier en daar kan tekst iets worden aangepast, maar dat is minimaal.

4/5
Tandartsassistent

Aangenaam om te leren, interessant, volledig denk ik

5/5
Cyber Security voor Beginners + Gevorderden

De prettige opbouw van de cursus met wat zeer praktisch is, een samenvatting in de online omgeving per hoofdstuk, is erg prettig leren. Ook wordt er in begrijpelijk Nederlands geschreven met daarnaast oefen examenvragen én een verklarende woordenlijst. Tel erbij op dat het een betaalbare opleiding is waarbij je kunt besluiten om een (deel) examen af te leggen bij EXIN. Kortom een zeer tevreden (senior 50+) student.

4/5
SketchUp (3D-tekenen)

Het fijne aan deze online cursus Sketchup tekenen vind ik dat ik het in mijn eigen tempo kan doen en dat er zowel een digitale als papieren cursus map bij zit. Het steeds terug kunnen bladeren vind ik erg fijn en helpt mij met het leren en eigen maken. De opdrachten zijn leuk en zeer helder omschreven. De cursus zit goed in elkaar met de belangrijkste elementen om een goede basis in sketchup aan te leren.

4/5
Effectief Communiceren

Het is een interessante cursus met basis informatie over vele modellen. Je kunt dit zelf verder uitdiepen als je er meer over wilt weten. Fijn dat je gelijk links krijgt waarbij je testen kunt uitvoeren. Feedback van je docent krijg je ook snel. Makkelijk behapbare stof per week.

4/5
Python

De lessen zijn leuk om te doen. Huiswerk indienen en daarna feedback/cijfer terug krijgen, vind ik een leuk concept.

5/5
Mantelzorg

sommige delen zijn wat saai , maar dat geeft niet hou niet van de wetten en de regels ha ha ha maar voor de rest heel leerzaam en het kan natuurlijk geen kwaad bij wie je moet wezen als je hulp nodig heb tijdens de zorg

4/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Gestart met de opleiding, duidelijke uitleg ,duidelijke boeken thuisgestuurd gekregen,en als je je huiswerk instuurde heb je binnen een dag al bericht en het cijfer en de evt aanpassingen ontzettend fijn om deze studie te doen.

5/5
Archeologie

Heel leuk en ontzettend interessant

5/5
Intercedent

Super duidelijke lesstof! Er wordt snel nagekeken met eventuele feedback door de docent. Top geregeld NHA!

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!