Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Zakelijk Duits

De tijd nemen om op bepaalde momenten geconcentreerd met deze cursus bezig te zijn.

4/5
Reisadviseur

Heel veel informatie, maar duidelijk te overzien en het is makkelijk te begrijpen.

5/5

Fijne en leerzame opleiding. Het NHA systeem werkt goed en het is overzichtelijk. je hebt geen verplichtingen en kan op eigen tempo je studie afronden.

5/5
Grafisch Vormgever

Nog maar bij les 6 van de cursus, maar tot nu toe heel erg leuk! Duidelijke uitleg, leuke opdrachten en het huiswerk wordt snel beoordeeld door de docent, met leuke en persoonlijke feedback. De lesboeken heb ik nog niet één keer ingekeken (het is gewoon een papieren versie van wat je op de computer ziet); ik had ze eigenlijk helemaal niet willen hebben. Misschien is het een idee om mensen de keuze te geven of ze wel of niet de lessen op papier willen? Dat scheelt een hoop bomen en verzendkosten...

5/5
Financieel Administratief Medewerker

Goede service, alles wordt snel afgehandeld en ook heel duidelijk.

5/5
Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

De opleiding bevat inhoudelijk veel informatie. Zonder voorkennis kan dit soms wat lastig te begrijpen zijn, omdat de stof zich snel opvolgt. Wellicht zou een soort basis boek (inleiding in de psychologie) een mooie aanvulling kunnen zijn. Dat er zoveel informatie wordt gegeven maakt de stof makkelijker toepasbaar in de praktijk..

3/5
Sociale Hygiëne

Materialen prima, de persoonlijke begeleiding bestond uit zo'n 500 tekens per vraag... dat is echt een no go. Prima docente hoor, maar een paar zinnen per hoofdstuk als vraag is wel bizar

5/5
Filiaalmanager

Ik ben sinds kort begonnen maar tot nu toe ben ik heel enthousiast.

5/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Super leuke studie.Goede uitleg en fijne lerares.Ben er super super blij mee. Lieve groet

5/5
WordPress

De lessen zijn helder opgezet en pakken alles stapsgewijs aan.Met weinig tot geen ervaring heb je aan het begin van de cursus je eigen website live en leer je gaandeweg steeds meer over het vullen, beheren en personaliseren ervan door middel van een leuk thema voor de site en bijbehorende opdrachten. Er zijn veel huiswerkmomenten (voor als je studeert met begeleiding) en die zijn razendsnel nagekeken. Ik raad deze cursus aan.

4/5
Orthomoleculaire Therapie

Het is een interessant, maar moeilijk onderwerp. Ik vind het vervelend dat je niet vanuit de digitale versie kunt knippen en plakken om een eigen samenvatting te maken. Nu ben ik veel tijd kwijt met stukken over typen.

4/5
InDesign

Ik ben nu halverwege en tot nog toe zijn de opdrachten helder en duidelijk. Ik ben benieuwd naar de volgende lessen en hoop dat ik mijn eigen onderwerp voor de folder mag kiezen en als dat niet in opdracht staat, de vrijheid wordt gegeven om dit wel te mogen

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!