Bewaar al jouw favoriete cursussen handig op dit verlanglijstje. Lijstjes bewaren, bekijken of delen? Mail het lijstje dan naar jezelf!
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Vwo wiskunde B

De wiskunde B cursus is erg duidelijk en er zijn genoeg oefen opgaven en de uitwerkingen zijn (Uitgebreid). Maar soms kom ik een fout/fouten tegen. Omdat wiskunde exact is, kan je heel snel op het verkeerde been worden gezet als je een fout ziet als correct en daar op voort redeneert in andere lessen. Daarom net geen 5 STERREN.

5/5
Vwo wiskunde B

Duidelijke lesstof, huiswerk wordt snel nagekeken en voorzien van feedback

4/5
Havo economie

Lesmateriaal is inhoudelijk goed, maar nogal wat opgaven zijn gedateerd, d.w.z. meer dan 15 jaar oud en veelal dus niet meer actueel.

3/5
Vwo geschiedenis

Inhoudelijk op niveau, goed verzorgd materiaal, didactisch saai en ouderwets

4/5
Vwo Engels

Veel typfouten

3/5
Vwo wiskunde B

Ik vind dat de stof goed opgebouwd is en echt begint bij de basis. Waar ik mij nog wel regelmatig aan stoor, is dat de figuren soms niet goed geprint zijn en niet overeen komen met de opdrachten.

5/5
Havo Engels

Zeer goede begeleiding en duidelijke lessen. Tip: maak een Chatknop om sneller en makkelijker om contact te hebben met de begeleider..

4/5
Vwo wiskunde B

De cursus bevalt goed, alleen is het wel storend dat er geen kladblok met ruitjes papier bij zit, het is tenslotte Wiskunde.

4/5
Vwo natuurkunde

Ik volg de cursus nu ongeveer 2 maanden en tot nu tie ben ik redelijk tevreden. De cursus heeft een goede opbouw van theorie, oefenopgaven en huiswerkopgaven. De huiswerkopgaven kunnen ingeleverd worden, waarna de docent binnen een of twee dagen feedback geeft. Ook is er een mogelijkheid om vragen te stellen. Ik vind het een prima cursus, al vind ik wel dat er veel taalfouten in staan wat de tekst soms onduidelijk maakt. Hierdoor kan ik in de war raken en moet ik alsnog video's of andere bronnen raadplegen om de stof te kunnen begrijpen. Ook vind ik dat de huiswerkopgaven soms niet helemaal aansluiten op de stof. Hiermee bedoel ik dat een rekenmethode die bijvoorbeeld wordt gebruikt bij de huiswerkopgaven niet is behandeld bij de oefenopgaven. Wel is aan het begin van de cursus aangegeven dat de huiswerkopgaven moeilijker kunnen zijn dan de oefenopgaven. Al met al vind ik het een goede cursus, vandaar mijn beoordeling van vier sterren.

4/5
Havo economie

***

3/5
Vwo wiskunde A

Het is een zinvolle zozeer leerzame cursus.

5/5
Havo biologie

Goede begeleiding en het huiswerk wordt snel nagekeken. De lessen zijn ook duidelijk geschreven

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Wij helpen je graag!
Stuur een mail
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!