Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Vmbo Nederlands

Er wordt duidelijk uitgelegd over de onderwerpen die er zijn en daardoor leer je ook gemakkelijker. Alleen het nakijken van het huiswerk kan van mij wel wat sneller, want ik moet nu een week wachten totdat het is nagekeken.

4/5
Vwo Wiskunde A

Goede uitgebreide cursus.

5/5
Vwo Bedrijfseconomie

Prima lesstof en de digitale leeromgeving van NHA is altijd supergoed. Ga zo door.

5/5
Havo Wiskunde B

Fijn dat ik op eigen tempo mag werken. Het ingeleverde werk wordt snel nagekeken en nog eens voorzien van feedback. Heel fijn!

4/5
Vwo Wiskunde A

Ik vind het een fijne cursus om te volgen met duidelijke uitleg. Toch valt het mij op dat er in sommige hoofdstukken opdrachten gemaakt moeten worden waarvan de uitleg een hoofdstuk (of meerdere hoofdstukken) verder staat.

4/5
Vwo Wiskunde B

Prima te doen! Duidelijk en er wordt goede hulp geboden indien nodig

5/5
Vwo Engels

erg fijn hoe snel er gereageerd wordt op de huiswerk opgaves. Ik volg bij jullie op het moment 5 vakken en ben erg tevreden over alle 5.

4/5
Vwo Nederlands

Inmiddels mijn 3e opleiding via NHA. Duidelijk cursusmateriaal. Fijn om te studeren in eigen tijd en tempo.

4/5
Vwo Biologie

De theorie is duidelijk, er zou misschien iets meer oefeningen in mogen zitten.

4/5
Vwo Biologie

De inhoud is verzorgd en de nodige informatie wordt verstrekt. Het enige wat ik persoonlijk graag anders zou zien is als de methode meer in zou gaan op de “waarom?” voor degenen die dat nodig hebben, zoals ikzelf.

5/5
Havo Rekenvaardigheid 3F

Voor iemand die nooit een ster in rekenen was qua leerstof heel erg goed te doen! Duidelijke leerstof, heel veel oefenvragen, samenvatting aan het einde van ieder hoofdstuk, prima opbouw. Ik ervaar de opleiding als erg leuk en voor mij vooral erg leerzaam. Ook wordt mijn huiswerk erg snel nagekeken door Jacob en behaal tot nu toe goede resultaten. Ben erg blij dat ik deze cursus gekozen heb want in tegenstelling tot vroeger vind ik rekenen nu erg leuk en een uitdaging!

4/5
Vwo Biologie

Momenteel volg ik de opleiding vwo biologie. Dit bevalt mij heel erg! Het is overzichtelijk en de boeken die je er bij krijgt zijn al een soort van samengevat. Persoonlijk had ik iets meer filmpjes erbij willen zien op de website maar deze zijn ook goed te vinden op bijvoorbeeld YouTube (: wanneer het examen is kan je vragen aan je docent

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!