Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Vwo Wiskunde B

De stof is over het algemeen goed opgebouwd en helder. Wel zouer iets meer aandacht mogen worden besteed aan de lay- out. Berekeningen zijn soms moeilijkte lezen.

4/5
Havo Nederlands

De hoofdstukken zijn goed, maar ik maak korte samenvattingen van het hoofdstuk. Soms zijn er veel oefeningen voordat je tot de huiswerkoefeningen toe komt.

5/5
Havo Nederlands

een aantekening wat betreft VWO geschiedenis. het huiswerk inleveren gaat niet i.v.m. dat ik de procedure van het inleveren niet kan via de computer.. kunt u het systeem van het Nederlands niet toepassen. Ik heb de eerste les opgestuurd naar Panningen t.a.v. Niets van gehoord. Hoe nu?

4/5
Havo Wiskunde B

Erg prettige online leeromgeving en het huiswerk wordt snel nagekeken en voorzien van commentaar. Het boek is helaas wat slordig opgesteld.

4/5
Vmbo Nederlands

De lessen Nederlands geschiedenis en rekenen zien er heel toegankelijk uit. Voor mij (77jaar) is een diploma geen noodzaak. Wel steek ik heel veel op nu dat is vroeger achter gebleven. Heb de 2e les geschiedenis moeizaam door kunnen sturen. Maar.... het is me gelukt.nu mijn cijfer afwachten

4/5
Vwo Wiskunde B

Ik vind het een prettige cursus. Fijn dat je je eigen tempo kan bepalen, je feedback krijgt doormiddel van het huiswerk. Soms gaat de stof wat hard of staat het heel beknopt omschreven. Dan moet het internet me meer achtergrond info geven. Ook zou ik het fijn vinden als ik online bij NHA meer oefenopdrachten zou kunnen doen.

5/5
Vwo Scheikunde

Overzichtelijke mappen, en ook op het internet zijn de pagina's ruim. Ziet er allemaal netjes uit en ook eenvoudig in de bediening.

4/5
Vwo Wiskunde A

Het is een goede traditionele methode. Het leerproces zou misschien versneld kunnen worden doormiddel van modernisering, kijk bijvoorbeeld naar nieuwe digitale methodes zoals OMPT.

5/5
Havo Aardrijkskunde

Erg fijne en duidelijke uitleg aan het begin van de map. Duidelijke uitleg en vragen. Erg goed dat alles ook online te vinden is. Na het inleveren van de huiswerkopdrachten snel een reply van de docent met goede aanvullingen en tips.

5/5
Havo Geschiedenis

Ik ben met les 2 bezig en het valt mij op dat ik ook internet moet raadplegen bij het beantwoorden van mijn huiswerkvragen. Dat was bij mijn andere studies niet het geval daar stond de informatie in de map of het bijgeleverde boek.

4/5
Vmbo Nederlands

Er wordt duidelijk uitgelegd over de onderwerpen die er zijn en daardoor leer je ook gemakkelijker. Alleen het nakijken van het huiswerk kan van mij wel wat sneller, want ik moet nu een week wachten totdat het is nagekeken.

4/5
Vwo Wiskunde A

Goede uitgebreide cursus.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!