Menu
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Havo Rekenvaardigheid 3F

Duidelijk lessen met goede variatie.

4/5
Vwo Maatschappijleer

Ik ben nog maar net begonnen maar opbouw van lessen zijn duidelijk en nodigt uit om te studeren

5/5
Vwo Wiskunde A

Ik vind elke les begrijpelijk en logisch opgebouwd. De begeleiding is leerzaam en het huiswerk is supersnel nagekeken en dat werkt heel stimulerend.

4/5
Vwo Engels

Ik ben nog tekort bezig met de opleiding om een juiste beoordeling te geven.

4/5
Vmbo Engels

Ik ervaar de opleiding goed.

5/5
Vmbo Wiskunde

Vooral het retourneren van het huiswerk gaat supersnel …. Erg fijn …. Heb ik ook wel eens anders meegemaakt….!!

4/5
Vwo Natuurkunde

Goede opgebouwde structuur, dus de op opvolging van hoofdstukken is logisch.

5/5
Vwo Wiskunde B

Cursusmateriaal is goed en zeer duidelijk. Snelle respons van docent. Soms verwarrend als er opdrachten tussen zitten waar kennis voor nodig is die nog niet aan bod is geweest.

5/5
Vwo Wiskunde A

De docent had mijn huiswerk binnen ongeveer 30 minuten al nagekeken. Ook is de stof duidelijk en sluit het op elkaar aan!

5/5
Vwo Scheikunde

Super fijn!

5/5
Vwo Biologie

Zeer duidelijk lesmateriaal. Oefenvragen geven meer duidelijkheid over de lesstof. Huiswerk wordt snel nagekeken met feedback. Website overzichtelijk.

4/5
Havo Scheikunde

Fijne cursus!

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!