Menu
Bellen
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

3/5
Vwo natuurkunde

Sommige vragen zijn erg raar verwoord, waardoor het niet helemaal duidelijk is wat er bedoeld wordt.

5/5
Vwo wiskunde A

Heel fijn op eigen tempo.

4/5
Vwo rekenvaardigheid 3F

Het is een goede duidelijke opzet, echter de oefenopgaven hebben zo af en toe foutjes. Dat is vervelend maar maakt je gelijk ook alert.

4/5
Vwo Engels

Duidelijke lesstof, overzichtelijk. Heldere uitleg over wat er van je verwacht wordt. Na een vraag over het aanleveren van huiswerk, kreeg ik dezelfde dag nog reactie.

5/5
Havo biologie

Ik ben tevreden met het pakket dat je hebt gekregen. Het is overzichtelijk en wordt goed uitgelegd

4/5
Havo rekenvaardigheid 3F

Er staan enkele fouten in de lesstof, sommen die geen antwoord bevatten, sommen die een verkeerd antwoord geven en enkele spel en zins fouten. Los daarvan is het een degelijke cursus en leer je wel wat je moet leren

5/5
Havo natuurkunde

Je kunt helemaal je eigen tempo bepalen. Je ontvangt je resultaten met uitgebreide toelichting en je kunt eventueel vragen stellen aan de docent bij het inleveren van je huiswerk. Doorgaans is de reactietijd heel snel.

4/5
Vwo wiskunde B

De wiskunde B cursus is erg duidelijk en er zijn genoeg oefen opgaven en de uitwerkingen zijn (Uitgebreid). Maar soms kom ik een fout/fouten tegen. Omdat wiskunde exact is, kan je heel snel op het verkeerde been worden gezet als je een fout ziet als correct en daar op voort redeneert in andere lessen. Daarom net geen 5 STERREN.

5/5
Vwo wiskunde B

Duidelijke lesstof, huiswerk wordt snel nagekeken en voorzien van feedback

4/5
Havo economie

Lesmateriaal is inhoudelijk goed, maar nogal wat opgaven zijn gedateerd, d.w.z. meer dan 15 jaar oud en veelal dus niet meer actueel.

3/5
Vwo geschiedenis

Inhoudelijk op niveau, goed verzorgd materiaal, didactisch saai en ouderwets

4/5
Vwo Engels

Veel typfouten

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!