Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

5/5
Havo Biologie

Zoals ik bij mijn vorige evaluatie van Havo - scheikunde heb afgegeven is het les materiaal heel goed duidelijk geschreven dus TOP ik ben heel blij dat ik voor nha gekozen heb.

4/5
Havo Wiskunde B

goede cursus

4/5
Havo Natuurkunde

Goede cursus

5/5
Vwo Natuurkunde

De lessen zijn helder beschreven en voorzien van veel uitgewerkte voorbeelden en oefenopgaven. Tezamen met het commentaar van de studiebegeleider op de ingediende huiswerkopgaven is deze cursus voor mij een uitstekend product.

5/5
Vwo Natuurkunde

Ik ben erg blij met mijn natuurkunde thuisstudie, omdat mijn docent mij altijd snel te woord staat. Ik vind het erg fijn dat ik alles thuis kan doen zonder obstakels. Ook is het niveau perfect voor iedereen die nog geen kennis heeft over natuurkunde, terwijl er wel diep word ingegaan op de stof.

5/5
Vwo Natuurkunde

Een zeer volledige cursus, met duidelijke uitleg. Veel oefen opgaven die tot inspiratie leiden om een goed resultaat te bereiken. De huiswerkopgaven worden snel verwerkt, wat zeer prettig is. Voor mij is het interessant en plezierig om deze cursus te volgen. Overigens goede kwaliteit van het cursus materiaal en de cursus website.

4/5
Havo Natuurkunde

Ik volg de havo natuurkunde thuiscursus, uitdagend maar goed te doen tot nu toe. Supersnelle respons op huiswerk met de nodige uitleg!

4/5
Vwo wiskunde B

Het lesmateriaal is van hoge kwaliteit en mijn persoonlijke docent kijkt snel mijn huiswerk na.

5/5
Havo scheikunde

Ik ben heel tevreden met het les materiaal van nha duidelijk goede uitleg. Ik heb hier voor bij een ander organisatie twee schriftelijke cursussen gevolg maar nha doet het veel beter.

4/5
Havo Biologie

De opleiding bevalt tot nu toe goed. De mogelijkheid tot communicatie met docent en medeleerlingen, is erg goed geregeld.

5/5
Vwo Biologie

Ik ben heel erg blij met mijn NHA studie, de lesstof is goed en duidelijk! Wat het fijnste is is het huiswerk wat nagekeken wordt en er evt persoonlijk advies op gegeven wordt!

5/5
Havo Biologie

Duidelijke teksten en goede vragen die de stof echt verduidelijkt.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!