Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

10/10
Vwo Wiskunde B

Cursus is duidelijk geschreven en goed opgebouwd.

8/10
Vwo Wiskunde A

Ik vind het een geweldige cursus. De website en omgeving van NHA Plaza is makkelijk in gebruik en zeer overzichtelijk. De lessen zijn duidelijk en makkelijk te openen via de telefoon, laptop etc. Eén verbeterpunt: Het insturen van huiswerk is niet altijd even gemakkelijk. Zeker met veel sommen in Wiskunde A is het moeilijk om dit te verwerken via Word. Een document zit al gauw aan de maximum van 7MB. Het insturen van afbeeldingen gaat dan makkelijk maar dit zijn vaak grote bestanden. Hier zou wel een gemakkelijkere oplossing voor zijn lijkt me.

10/10
Vwo Wiskunde A

Ik doe de studie met heel veel plezier, goede opbouw en variatie. Echter denk ik dat als je weinig of geen kennis van wiskunde hebt deze studie aardig pittig kan zijn. De uitleg is af en toe kort en bondig. Heb je wel enige basiskennis is het naar mijn idee ideaal.

6/10
Havo Maatschappijleer

De docent controleerd huiswerk later dan de toegestane tijd en ik moet hier constant achteraan. Tevens zou er examentraining zijn, ik zie niet in waar. Je kan niet altijd vragen stellen, enkel tijdens inleveren huiswerk waar je dus heel lang op moet wachten. Er is geen forum om met medeleerlingen te communiceren. Er is geen samenvatting van het examen materiaal.

8/10
Vwo Natuurkunde

Ik ontving veel fysiek materiaal in combinatie met ondersteuning van een docent. Vergeleken met andere thuisopleiders krijg je bij NHA veel waar voor je geld!

10/10
Vmbo Rekenvaardigheid 2F

Goede en duidelijke leerstof. Leerzaam, goed te begrijpen maar ook uitdagend.

8/10
Vwo Wiskunde B

Cursus wiskunde tot dusver goed. De docent geeft goede feedback

10/10
Havo Wiskunde B

De cursus verloopt voorspoedig en het huiswerk wordt telkens snel nagekeken waardoor ik lekker door kan werken. Een verbeterpunt zou zijn als je contact kan opnemen met je docent voor vragen, dit is nu enkel mogelijk bij het insturen van huiswerk. Dit zou echt fijner zijn als dit ook los daarvan kan

10/10
Vmbo Engels

Ik ervaar de cursus als prettig en goed en duidelijk opgezet

8/10
Vmbo Nederlands

Ik vind het echt waardevol, het is een goede cursus. Niet te moeilijk en je cijfers worden ook lekker hoog beoordeeld. Alleen het contact met je docent is niet gemakkelijk.

10/10
Vwo Nederlands

Duidelijk materiaal, fijne en snelle feedback van docent. Heel tevreden tot nu toe!

10/10
Havo Rekenvaardigheid 3F

Ik vind het systeem en mijn huiswerk dat ik in lever is dezelfde dag nog nagekeken . Toppers

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!