Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

3/5
Vwo wiskunde A

Mooie mappen, korte en bondige uitleg in de mappen. Herhalingen van lessen. Er staan wel een aantal fouten in het lesmateriaal en de docent geeft niet heel erg feedback. Bv waarom iets fout is en hoe het anders moet

3/5
Vwo wiskunde A

Ik ben tevreden maar soms zitten er wat typefoutjes in het boek of zijn de vragen niet helemaal duidelijk geformuleerd.

5/5
Havo wiskunde B

Het product is van kwaliteit. De uitleg is zeer uitgebreid.

5/5
Havo biologie

Erg duidelijke cursus, het is niet te moeilijk maar ook niet te makkelijk. Huiswerk wordt snel nagekeken

4/5
Havo wiskunde A

De cursus is compact en vanaf de basis leerzaam opgezet. Op sommige punten( oefenopgaven ) word er wel van logica uit gegaan, wat niet voor een ieder geld.

4/5
Vwo natuurkunde

Super behulpzaam en reacties zijn altijd super snel. Voor extra uitleg kan je altijd terecht bij je docent :)

4/5
Havo Nederlands

Het is een hele leerzame studie, mijn lees en schrijfvaardigheid verbeterd sterk.

5/5
Vwo Engels

Werkt erg prettig. Je kunt alles op de computer doen maar de ondersteuning van de docent is essentieel. Zowel vocabulair, grammatica als begrijpend lezen en uitspraak komt aan de orde. Prima!

5/5
Havo wiskunde A

Het product bevalt mij zeer goed. Er is een duidelijke structuur, een goede opbouw en ik krijg snel feedback op het gemaakte huiswerk.

4/5
Havo scheikunde

Prima product, word netjes geleverd en ook fijn met aantekenschrift. Terug koppeling van de leeraar vind ik nog wat minder zou graag wat meer uitleg erbij willen krijgen. Verder super fijne producten stevige klappers

5/5
Havo maatschappijleer

Leuke opleiding, alleen wel een beetje oude stof. Gaat over de politiek van 2002/2003. Verder reageert de leraar snel op het huiswerk!

4/5
Vwo biologie

Ik ben erg blij met de vakken die ik gekozen heb. De vakken zijn duidelijk en goed beschreven, er is ook duidelijk wat er van je verwacht word, en wat je precies moet leren. Wel vind ik een min puntje en dat is dat er een binas bij gekocht moest worden bij Chemie, het is geen probleem natuurlijk, maar wel fijn om van te voren te weten zodat hier rekening mee gehouden kan worden in een begroting. Verder helemaal toppie

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!