Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

5/5
Management Assistent

De cursus is erg duidelijk en wordt goed samengevat. Huiswerk wordt snel nagekeken. Kortom: ik ben erg tevreden.

4/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

lesstof is duidelijk en helder omschreven. Huiswerk is snel nagekeken.

4/5
Branchediploma Schoonheidsspecialist

Het tot nuntius schriftelijke gedeelte is duidelijk en goed te begrijpen

5/5
Medewerker Administratiekantoor

In mijn tempo studeren, snel feedback van mijn docent, vindt ik heel fijn

4/5
Antiek en Oude Kunst

Ik leer er echt iets van (wat een veel groter compliment is dan hoe het klinkt). Heldere lessen, goed opgebouwd.

4/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Heb betaald voor met nakijken maar er wordt zelden nagekeken alleen als ik erom vraag. Verder vond ik een paar kleine dingen in die niet bleken te kloppen in het boek (nagevraagd bij docent). Alles is echter wel duidelijk en goed te volgen hierdoor ben ik toch blij met de opleiding. Heb al veel geleerd en leer vast nog veel meer.

4/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Het is fijn dat je een motivatie coach hebt ,zodat je weet dat je niet achter loopt. Je kan op je eigen tempo en dag leren per computer of gewoon uit de map die je hebt ontvangen. Via de map vind ik erg prettig. Daarna kun je de vragen online invullen en checken. Ook dat vind ik erg fijn . Dus tot nu toe gaat het voor mij goed.

5/5
Reiki

De manier waarop je bij elk hoofdstuk een toets kan doen vind ik wel handig omdat ik wat trager leer door mijn leesprobleem, op deze manier is het wel beter te doen . Top!

4/5
Indonesisch voor Beginners

De cursus is zeer duidelijk de docente kijkt ook lekker vlot het huiswerk na. Alleen klopt het nakijkboekje soms niet met het werkboekje.

3/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken + Effectief Communiceren

Ik ben zeer tevreden over de docent. Het huiswerk wordt snel nagekeken en goede feedback met de uitleg! De docent bemoedigt ook, heel aardig en attent! Helemaal top! Ik vind de stijl hoe de lesstof wordt uitgelegd niet echt makkelijk te lezen en niet echt dat ik het meteen begrijp. Ik moet het een paar keer lezen voordat ik het snap en het blijft hangen zeg maar. Misschien moet ik gewoon even wennen dat ik nu iets aan het leren ben, hoewel ik echt heel veel lees. Ik vind het dus niet echt iets makkelijks om weg te lezen!

5/5
Cyber Security voor Beginners

Het is een informatieve en leerzame studie. De begeleiding die gegeven wordt voldoet aan verwachtingen met daarbij een snelle reactie.

5/5
Office 365 voor Mac

Naast de online leeromgeving krijg je ook een papieren versie van de hele cursus. Dit werkt erg prettig, niet alleen om off-line te werken maar ook om lekker ouderwets teksten te kunnen aanstrepen en aantekeningen in de kantlijn te maken.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!