Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Hondentrimmen

Ik vond de cursus erg leuk en kreeg goede feedback van mijn lerares.

4/5
Arbeids- en organisatiepsychologie

Het boek is fijn, helder geschreven. Zelf-studeren kan ik vrij goed, dus behalve af en toe wat feedback op mijn huiswerk heb ik verder niks nodig.

5/5
Juridisch Medewerker

Het is een leuke leerzame opleiding. Alles is duidelijk te vinden.

3/5
Eigen Sieradenwebshop Starten

Het is een goede cursus. Ik zou vooraf meer informatie hebben willen hebben over de inhoud en de nog aan te schaffen materialen. Verder vind ik de ruimte om vragen te stellen summier. Ik heb zeker nog wat aanbevelingen om het proces makkelijker en gestructeerder te laten verlopen

4/5
Basisopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen

T is een goede manier van leren..top

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Heel duidelijk beschreven. Prettig materiaal om mee te werken

5/5
Rouwbegeleiding

Ik ben heel tevreden over de cursus. Zowel wat betreft het cursusmateriaal als de begeleiding.

4/5
Leefstijlcoach

Beste heer/mevrouw, De cursus ervaar ik als heel positief. De opbouw wat betreft opzet, structuur en inhoud vind ik erg prettig en overzichtelijk. Ook merk je dat het online leren al behoorlijk is doorontwikkeld en het vraag-, huiswerk en feedbacksysteem heel goed is opgezet. Ook de begeleidende filmpjes vind ik erg prettig. De communicatie met zowel de docent als de klantenservice als wel de coachoptie vind ik heel goed opgezet. Het feedbacksysteem is pas sinds kort opgezet heb ik begrepen. Ik heb er persoonlijk nog geen gebruik van gemaakt omdat ik zo graag mijn tijd besteed aan het opnemen van kennis en niet zo graag aan het sturen van feedback en taalkundige verbeteringen van de tekst. Ik heb wel het voornemen dit te doen.

4/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Sport & Voeding

Ben tevreden qua leerstof die aangeboden wordt. De begeleiding zou voor mij persoonlijk intensiever mogen.

4/5
Fitness Trainer A Basis

De opleiding was qua niveau en werkdruk hartstikke goed te doen; daarnaast was het boek erg nuttig. Een klein kritiekpunt dat ook met de docent gedeeld is: soms is het niet helemaal duidelijk is wat men in een formulier moet invullen, zo'n formulier (bv lesinstructie) is niet in de module ter sprake gekomen - ik ben bang dat meerdere studenten hierdoor een lager cijfer hebben ontvangen

4/5
Zelfvertrouwen

Heel goed. Ik leer er veel van.

3/5
Bouwkunde

Lessen saai van opzet en soms zijn antwoorden niet in de lesstof terug te vinden. Ook leraar geeft niet veel feedback

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!