Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Kindercoach

Opleiding: kindercoach De onderwerpen in de lesstof vind ik geweldig, goede adequate uitleg, herkenbare situaties, praktische voorbeelden. De vragen die je moet beantwoorden en opstuurt c.q. digitaal verstuurt zodat ze nagekeken kunnen worden, zijn goed, maar soms pittig! Zeker voor cursisten die geen ervaring hebben met het werken met kinderen/ pubers lijkt me dat soms te moeilijk. *** Ik ben blij met mijn keuze voor deze opleiding Kindercoach bij NHA!

4/5
Gitaar

Logische opbouw van de lesstof. Sommige muziekstukken zijn wat klein afgebeeld, daardoor zijn de noten niet zo goed leesbaar.

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Makkelijk en begrijpelijk. Alleen gaat het mij meer om het kunnen spreken dan om het te kunnen lezen c.q. schrijven

5/5
Kindercoach

Een leuke cursus om in de avonden erbij te doen. Goed te combineren met gezin en werk.

4/5
Computerboekhouden met Exact Online

Duidelijke lesstof, soms gedateerd, maar de persoonlijke begeleider kan je alles vragen, dus ook dit soort dingen. Het pakket Exact is uiteraard up-to-date in tegenstelling tot de geprinte lesstof. Zeer duidelijke cursus met snelle duidelijke stappen.

5/5
Tekenen en Schilderen Extra Uitgebreid

Heel duidelijke opbouw van de lesstof. Je kunt er echt als complete leek aan beginnen!

5/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Goeie lesstof, duidelijk uitgelegd.

5/5
Office 365

Heb jaren geleden een cursus Office 95 gedaan maar heb na een paar lessen al heel veel nieuwe dingen geleerd.

4/5
Webdesign

De cursus is helder opgezet en feedback wordt op tijd gegeven. De prijs is in vergelijking met materiaal andere aanbieders absoluut gunstig te noemen.

5/5
Wereldgodsdiensten

Ik heb meerdere cursussen gedaan bij het NHA. Dat is me tot nu toe zeer goed bevallen. Ik krijg antwoorden op vragen van de docent en het is altijd spannend om de beoordeling van huiswerk te zien. Want natuurlijk wil ik iets leren. De digitale leeromgeving is vertrouwd geworden en duidelijk. Je kunt er je lessen inzien, je facturen en je eigen profiel. Je wordt serieus genomen en dat vind ik belangrijk. Onlangs ben ik begonnen met de cursus Wereldgodsdiensten. Heel interessant. Leuk is dat ik een schrijfblok kreeg, toen ik erom vroeg omdat ik dat prettig werken vind. Ik vind het gewoon leuk om bij NHA te studeren. ***

5/5
Turks voor Beginners

Ik vind deze thuis studie echt super fijn, zo kan ik altijd zelf bepalen wanneer/hoelang ik ga studeren en hoeveel ik ga studeren per week. toch moet je wel huiswerk inleveren (dan heb je toch een beetje een hou vast aan je planning) en omdat je cijfers krijgt voor je huiswerk raak je nog enthousiaster om te leren dan wil je het de volgende les nog beter doen. de klappers die je thuis krijgt opgestuurd zijn super handig, alles wat je wilt weten staat daar in zo kan je altijd alles ook weer terug lezen.

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Goede, gedegen en stap voor stap begeleiding.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!