Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

5/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Ik heb al meerdere cursussen gedaan bij nha en ben over alle cursussen zeer te vrede. Als er wat is reageren ze snel en met de juiste oplossing. Zeer te vrede

4/5
Tekenen en Schilderen extra uitgebreid

Duidelijk geïnstrueerde cursus

3/5
Vwo wiskunde A

Mooie mappen, korte en bondige uitleg in de mappen. Herhalingen van lessen. Er staan wel een aantal fouten in het lesmateriaal en de docent geeft niet heel erg feedback. Bv waarom iets fout is en hoe het anders moet

5/5
Kinderpsychologie

Gaat heel goed en is erg leuk Docent helpt je als 't nodig is

4/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

nog maar net begonnen maar het zal moeilijk zijn om een product te maken voor alle zelfstandige ondernemers. Lees nu veel waar ik waarschijnlijk niet veel te maken ga hebben

4/5
Logistiek Teamleider

Het zou wel handig zijn als je contact met de leraar voordat je de les in kan sturen mag hebben, en niet als je het huiswerk instuurd pas.

5/5
Lean Management

Prima lesstof. Fijne begeleiding docent.

5/5
Pools voor beginners + gevorderden

Goeie cursus voldoet precies aan wat ik zocht

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Goeie duidelijke opleiding, ook een heel goed materialen pakket. Erg tevreden tot nu toe!

4/5
Mode Adviseur

Goed! Mooie, compacte en volledige cursus

4/5
Hovenier

Goede en overzichtelijke cursus waarbij ik met plezier het cursusmateriaal doorlees.

5/5
Nagelstyling met Gel

De opleiding die ik doe, krijg ik goeie begeleiding bij. De producten die er bij zitten voor mijn studie, is handig bij te bestellen en erg duidelijk wat waar voor nodig is. Ben dik tevreden

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!