Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

10/10
Business English

De cursus is heel overzichtelijk en is in duidelijke compacte lessen samengesteld. Dat maakt een goede planning mogelijk

10/10
Wimperextensions

Ik vind de cursus erg makkelijk om te vinden op de site. Alles staat duidelijk beschreven

8/10
Vwo Wiskunde A

Ik vind het een geweldige cursus. De website en omgeving van NHA Plaza is makkelijk in gebruik en zeer overzichtelijk. De lessen zijn duidelijk en makkelijk te openen via de telefoon, laptop etc. Eén verbeterpunt: Het insturen van huiswerk is niet altijd even gemakkelijk. Zeker met veel sommen in Wiskunde A is het moeilijk om dit te verwerken via Word. Een document zit al gauw aan de maximum van 7MB. Het insturen van afbeeldingen gaat dan makkelijk maar dit zijn vaak grote bestanden. Hier zou wel een gemakkelijkere oplossing voor zijn lijkt me.

10/10
Paardencoach

Een goede, gedegen opleiding. Met duidelijke uitleg en een goede lesopbouw. Hadden van mij meer huiswerkopdrachten mogen zijn, waarin je zou worden beoordeeld op je filmpje. Zodat je meer feedback krijgt op het praktisch handelen. Verder een hele waardevolle en leerzame praktijkdag gehad van **** zelf. Top!

10/10
Herborist

Goede en leerzame opleiding. Zeker een aanrader.

10/10
Tandartsassistent

Ik ben nu bijna 2 maanden bezig met de NHA tandartsassistent opleiding. Ik heb tot nu toe niks te klagen. De lessen en de huiswerkopdrachten zijn duidelijk. Mijn huiswerkopdrachten worden ook zo snel na gekeken wat dus echr fijn is.

10/10
Zelfvertrouwen

Het is een zeer leuke bezigheid om de cursus te doen. Ik leer ook heel veel van de cursus en het mooiste is dat ik het ook gelijk in de praktijk kan toepassen. Dus het is lekker praktisch ook. Verder merk ik dat het inderdaad helpt aan mijn zelfvertrouwen. Ik had deze cursus eerder moeten doen!

8/10
Binnenhuisarchitectuur

Onderwerp is interessant. Cursusmateriaal is redelijk geschreven. Begeleiding door NHA is erg goed.

6/10
Tandartsassistent

De lesstof en de map is fijn en duidelijk. Echter heeft mijn werkgever gekozen voor begeleiding en kan dit niet meer aanpassen. Het huiswerk kan je opzoeken in de map dus vind een samenvatting geen toegevoegde waarde. Ik lees liever alles goed door voor ik officieel examen ga doen.

10/10
Tekenen voor Beginners

Ik beleef heel veel plezier aan de cursus

10/10
Word 2016

Leuke leerstof en fijne leraren. handige Eva die je soms even oppept en ook complimentjes geeft als het goed gaat. ruim de tij d, je hoeft je niet te haasten, dus fijn studytempo

10/10
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Goede lesstof. Duidelijke uitleg.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!