Menu
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Elektronica voor Beginners en Gevorderden

tot nu toe een prettige cursus. het zou wel prettig zijn als je iets directer met je leraar contact kunt hebben. het huiswerk wordt vlot nagekeken en van commentaar voorzien. zoals met alles moet je even je draai vinden hoe het een en het ander functioneerd.

4/5
Nederlandse Gebarentaal

Ik vind het een erg mooie opleiding, al had ik graag iets meer uitleg gehad over het eenvoudig filmpjes maken en doorsturen. En de opleiding gaat heul snel haha. Maar komt goed, ik moet zelf ook weer in de studiemodus komen.

5/5
Taxichauffeur (CCV)

Beste heer, mevrouw, Ben pas een 2-tal maanden bezig met deze opleiding. Tot nu toe heb ik voldoende zelf discipline weten op te brengen om elke week mijn lessen te bestuderen en het bijhorende huiswerk in te dienen. Krijg snel mijn huiswerk nagekeken terug. Ik heb verder geen klachten en ben tot nu toe erg tevreden. Ik ben wel benieuwd wat er is blijven hangen van alle voorgaande lessen nadat ik mijn laatste lessen zo dadelijk doorgewerkt heb. Het herhalen en het maken van opgaven uit het oefenboekje zal m.i. echt nodig zijn. M.v.g. ***

4/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Het is een interessante opleiding waar ik veel van leer, ook het leren zelf via de p.c . Dit is soms wel voor mij verwarrend omdat er 2 opleidingen in het boek staan 1 voor thuis cursus en een voor de klasilokale opleiding. Maar ja dat is mijn leer proces.

4/5
Planner Wegtransport

Een goede opleiding met een ervaren docent. Veel diepgaande theorie en goede praktijkvoorbeelden. Opleiding is anders opgebouwd dan b.v. logistiek medewerker (o.a. langere hoofdstukken).

5/5
Fit en Gezond Leven

De cursus die ik momenteel volg ervaar ik als goed het sluit goed bij mijn intresses en vorige studies aan, ook heb ik er wat aan in mijn dagelijkse werkzaamheden.. Ook de begeleiding erbij ervaar ik als goede steun. 1 Opm: Ik zou het fijn vinden als ik rechtstreeks kan mailen naar mijn studie begeleider .Ik begrijp dat dit onmogelijk is daar hij/zij vele cursi ten zal hebben.

5/5
Bedrijfskunde MER

Prima stof en je leert veel

5/5
Vwo Wiskunde A

Ik vind elke les begrijpelijk en logisch opgebouwd. De begeleiding is leerzaam en het huiswerk is supersnel nagekeken en dat werkt heel stimulerend.

5/5
Verkoop in de Drogisterij

Erg interessant maar wel pittige onderwerpen. Je komt een hoop te weten.

4/5
Bloemschikken

Ik vind het tot nu toe een super leuke opleiding. Misschien dat ik aan het eind 5 sterren geef

4/5
Cyber Security

Goeie opleiding

5/5
Stressmanagement / Stresshantering

Het is interessant, doet je nadenken van verschillende kanten. Het helpt om de dagelijkse stress te herkennen en leert je hier inzicht in te krijgen

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!