Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

10/10
Genealogie (Stamboomkunde)

De theorie is duidelijk, het toepassen in de praktijk is een heel ander ding. Online dingen opzoeken lukt wel, maar ik ben nog niet klaar om naar instanties te gaan om fysieke aktes op te vragen.

6/10
Illustratief Tekenen

Dat kan ik nog niet zeggen aangezien ik pas 1 les heb ingeleverd

10/10
Wereldgodsdiensten

Vind het een interessante cursus met duidelijke uitleg. Ook het corrigeren van het huiswerk verloopt snel en prima.

8/10
Binnenhuisarchitectuur

Onderwerp is interessant. Cursusmateriaal is redelijk geschreven. Begeleiding door NHA is erg goed.

10/10
Tekenen voor Beginners

Ik beleef heel veel plezier aan de cursus

10/10
Autotechniek

Erg leerzaam, meer dan voldoende informatie. Afbeeldingen mogen misschien wat minder donker afgebeeld worden zodat ze duidelijker zijn. Verder mogen er bij het huiswerk wel wat pitterige vragen gesteld worden, deze zijn op dit moment vrij eenvoudig/oppervlakkig/globaal.

8/10
Korte Verhalen Schrijven

Tot nu toe vind ik het een leuke cursus. Ik heb nog niet zoveel lessen gevolgd, maar het lijkt erop dat het me gaat helpen om beter te leren schrijven. De feedback op mijn huiswerkopdracht had kritischer gemogen. Ik ontving vooral lof, wat natuurlijk leuk is, maar ik wil juist graag leren om mezelf uit te dagen en nieuwe dingen te leren. Misschien komt de opbouwende feebdack nog in de toekomst...

8/10
Encaustic Art

Duidelijke uitleg van de leerstof. Zowel schriftelijk als video. Snelle en prettige reactie na toesturen huiswerkopdracht.

8/10
Korte Verhalen Schrijven

De lessen zijn goed. Je leert er veel van. Niet alles is even duidelijk uitgelegd.

10/10
Haken

Hele prettige begeleiding, huiswerk werd snel nagekeken, er werden goede en heldere adviezen gegeven en de cursus werd zeer snel geleverd.

8/10
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

ik ervaar de cursus fijn! Het is duidelijk uitgelegd en leerzaam. ik vind het fijn dat mijn docent mijn huiswerk altijd snel nakijkt. Ga zo door NHA

8/10
Fotografie

Cursus fotografie is voor mij de beste uitdaging om iets te leren en in praktijk uit te voeren. Leer omgeving en boek een goed idee daar je ook office kan studeren

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!