Bewaar al jouw favoriete cursussen handig op dit verlanglijstje. Lijstjes bewaren, bekijken of delen? Mail het lijstje dan naar jezelf!
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Fotografie

Leuke cursus om te doen! Veel afwisseling, veel verschillende onderwerpen. Leuke opdrachten in de praktijk

4/5
Illustratief Tekenen

Erg leuk! Af en toe is de beoordeling strenger dan het voorbeeld van een opgave. Of voldoet het voorbeeld niet aan de feedback die je krijgt op je eigen werk

3/5
Tekenen en Schilderen extra uitgebreid

Ik ben nu bij les vijf en ja het is vroeg maar ben afgelopen week enorm geschrokken van mijn cijver. Had al mijn werk toegestuurd wat ik naast de opleiding doe en het was in Trent van het onderwerp.En ik kreeg een zes... Een zes voor alles waar ik zo verschrikkelijk trots op ben.*** er dagen enorm verdrietig van geweest en wacht even tot ik verder ga met de opleiding want heb het idee dat mijn docent geen toekomst in mij ziet.Ik teken pas een jaar en omdat ik uit het niets opeens iets kon creëren ben ik deze cursus gaan doen.Want talent hebben(tenminste dat dacht ik en veel mensen in mijn omgeving) maar een mens moet altijd blijven groeien in wat ze ook doen.De cursus/opleiding vind ik zelf enorm leuk om te doen.Vind het heerlijk om alle methodes en materialen te leren kennen en uitproberen.

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Fijne cursus alles staat duidelijk beschreven

4/5
Alles over de Hond

alles is heel duidelijk

5/5
Fotografie

Ik beleef heel veel plezier aan de fotocursus maar wat ik wel mooi zou vinden is, dat wanneer je na het insturen van de laatste les, ik online verder zou kunnen met de volgende.

4/5
Gitaar extra uitgebreid

Het is een interesante cursus welke niet alleen leert hoe je een gitaar kan bespelen maar geeft ook andere informatie eromheen. De geschiedenis, verschillende gitaren, noten lezen en nog veel meer. Alles bij elkaar een mooie uitgebreide cursus. Na het insturen van mijn huiswerk krijg ik snel de uitslag terug, ik hoef daar niet lang op te wachten, dat vind ik persoonlijk een voordeel. Ik wil altijd zo snel mogelijk mijn resultaat kunnen bekijken zodat ik kan zien waar ik eventueel mee aan de gang moet. Uiteindelijk kan ik leren van de dingen die ik niet goed heb gedaan en daar verbetering in aanbrengen. Ik heb gekozen voor de uitgebreide versie en de geleverde gitaar is zeker een aanwinst en een koopje. Zelf heb ik nog wat andere dingen aangeschaft om het makkelijker te maken zoals een voetstoeltje, een stemaparaat enz...

4/5
Yoga

Erg interessant en leuk om te doen. De cursus is makkelijk te volgen. Hoewel ik het wel een beetje had verwacht, is de cursus toch wel een beetje zweverig. Maar daar stoor ik me niet zo aan.

4/5
Antiek en Oude Kunst

Ik ben blij met de geleverde cursus. Goed verzorgd, en zowel digitaal als op papier. Dat is fijn van papier kunnen lezen/leren gecombineerd met het gemak van digitaal huiswerk verzenden. Fijne begeleiding. Ik vind wel dat op sommige punten de lesstof voor verbetering vatbaar is op het gebied van beschrijving van tekst. Hier heb ik een opmerking over gemaakt richting mijn docent.

5/5
Genealogie (Stamboomkunde)

Ik vind het een leuke en interesante cursus. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Ik vind het alleen jammer dat ik mn coatch niet kan benaderen voor vragen.

4/5
Keyboard

ben pas begonnen met de cursus, ben tot nu toe erg tevreden

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Duidelijke informatie, alles in 'e'en map. Ook de contacten met de docent gaan vlot.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Wij helpen je graag!
Stuur een mail
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!