Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

5/5
Bloemschikken

goed georganiseerd en toegankelijk begrijpelijk

4/5
Populaire Autotechniek

De tekeningen/schetsen zijn niet altijd even duidelijk.

4/5
Populaire Autotechniek

lessen zitten goed in elkaar en huiswerk word snel nagekeken dat vind ik erg goed ik vind wel dat de tekeningen niet altijd volledig zijn qua onderdeel benaming en in welke stand het onderdeel staat b.v. bij de e.l brandstof pomp is hij aan het pompen of ?

4/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Product bevalt goed, maar ik ben nog maar pas begonnen, Opmerking zou dus kunnen zijn dat de NHA in een later stadium deze vraag stelt om een objectiever antwoord te krijgen. Als het nieuw is ben je enthousiast en minder kritisch dan als je er meer ervaren, meer indrukken van hebt.

3/5
Korte Verhalen Schrijven

Leuk om te doen, goede feedback.

4/5
Fotografie

Goed gedoceerd lesmateriaal. Leert prettig.

4/5
Gitaar

Logische opbouw van de lesstof. Sommige muziekstukken zijn wat klein afgebeeld, daardoor zijn de noten niet zo goed leesbaar.

5/5
Tekenen en Schilderen Extra Uitgebreid

Heel duidelijke opbouw van de lesstof. Je kunt er echt als complete leek aan beginnen!

5/5
Wereldgodsdiensten

Ik heb meerdere cursussen gedaan bij het NHA. Dat is me tot nu toe zeer goed bevallen. Ik krijg antwoorden op vragen van de docent en het is altijd spannend om de beoordeling van huiswerk te zien. Want natuurlijk wil ik iets leren. De digitale leeromgeving is vertrouwd geworden en duidelijk. Je kunt er je lessen inzien, je facturen en je eigen profiel. Je wordt serieus genomen en dat vind ik belangrijk. Onlangs ben ik begonnen met de cursus Wereldgodsdiensten. Heel interessant. Leuk is dat ik een schrijfblok kreeg, toen ik erom vroeg omdat ik dat prettig werken vind. Ik vind het gewoon leuk om bij NHA te studeren. ***

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Goede, gedegen en stap voor stap begeleiding.

4/5
Fotografie

Ik ben nog niet zo lang bezig. Maar het is voor mij als beginner heel interessant. Elke les leer ik echt iets nieuws.

5/5
Illustratief Tekenen

Boeiend. Er is duidelijk veel tijd besteedt aan het ontwikkelen van deze cursus. Op een eenvoudige en compacte manier zijn diverse mogelijkheden beschreven. Voor een amateur als ik is het fijn om te lezen wat er allemaal te beleven valt in de illustratief tekenen- wereld. Ook prettig dat er niet al te grote eisen worden gesteld. De docent geeft goed commentaar. Ze hoeft geen advies te geven op tekentalent, maar geeft duidelijk aan waar je op kan letten. Ze is positief en daar hou ik van. Vriendelijke groeten, ***

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!