Menu
Bellen
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

5/5
Reiki

De cursus is super interessant en ontzetten duidelijk qua opzet. Ik beleef hier intens veel plezier aan

3/5
Populaire Autotechniek

De lesstof wordt duidelijk uitgelegd maar is hier en daar wat verouderd. Ook mis ik realistische afbeeldingen en eventueel ondersteuning door video’s bij de cursus populaire autotechniek. Verder valt de tablet erg tegen, deze is erg traag.

5/5
Alles over de Hond

Ben pas net begonnen met de cursus maar tot nu toe erg tevreden ermee en goes overzichtelijk

5/5
Fotografie

Ik ben heel blij met mijn cursus. Het is makkelijk te lezen, en te begrijpen. De opdrachten zijn erg leuk. Alles wordt ook netjes geleverd, en erg duidelijk. Heb je hulp nodig en of vragen, wordt je gelijk geholpen. Erg fijn allemaal.ik ben erg tevreden. ***

4/5
Thuiskapper

Een erg uitgebreid pakket met fijne, complete materialen, duidelijke filmpjes en uitgebreide stof.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen extra uitgebreid

Lessen zijn duidelijk in de uitleg. Mis alleen bij het maken van de kleding stukken de berekening voor hoeveel stof je nodig hebt.

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Het bevalt prima ik zit in les 8 en hoop wel dat ik meer ga leren over fotograferen dat mis ik nog. Er zit af en toe een verschil in de vragen online en het inlever blad dat is verwarrend

4/5
Populaire Autotechniek

Het leermateriaal is helder en duidelijk. Enkel de illustraties zouden wat scherper kunnen. Voor de rest geen opmerkingen.

4/5
Gitaar

Om een duidelijk beeld te geven van hoe je de gitaar moet vasthouden, en vooral ook de linkerhand plaatsen, lijkt het mij goed om ook gebruik te maken van videobeelden. Een foto is niet altijd even duidelijk.

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Ik vind het een hele leuke cursus om te volgen. De lesstof is heel duidelijk om te volgen. De lerares is heel vriendelijk en de aandachtspunten die ze geeft op je huiswerk zijn vriendelijk en opbouwend. Ik heb geen enkel commentaar of kritiek op de cursus.

4/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Het oefen- en lesmateriaal werd snel geleverd. Ik vind het erg fijn dat er elke maand nieuwe lessen opgestuurd worden, zo blijf je nieuwsgierig naar de nieuwe lessen en houd ik makkelijker overzicht over wat ik moet doen. De reacties op het huiswerk zijn goed, ik kan iets met de tips.

4/5
Vrij Tekenen

Product is prima, begeleiding ook. Ik mis de mogelijkheid om even te kunnen mailen met de docent. Je kan alleen bij t indienen van t huiswerk iets vertellen. Hierdoor kan je niet tot verdieping komen

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!