Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

5/5
Massage

Ik ben tevreden met de cursus omdat alles op een duidelijke manier wordt beschreven. Ook staan de technieken goed afgebeeld en er zijn zelfs instructiefilmpjes. En niet te vergeten de prijs/kwaliteit verhouding is erg goed! Ga zo door

4/5
Illustratief Tekenen

Ik volg met veel plezier een opleiding via nha. Alles is netjes geregeld. Met de mogelijkheid om zowel op papier als digitaal te kunnen studeren is dat voor mij een plus. Huiswerk wordt snel nagekeken met uitgebreide opbouwende feedback

5/5
Tekenen en Schilderen

Ik ben zeer tevreden met het product. Het is uitgebreid, duidelijke uitleg en voorbeelden. Veel tips. Goede opbouw om te komen tot het maken van eigen werk. De kunstgeschiedenis is een welkom extraatje. De begeleiding is heel goed. Uitgebreid commentaar en adviezen. Vriendelijk en reeel.

5/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Ik heb al meerdere cursussen gedaan bij nha en ben over alle cursussen zeer te vrede. Als er wat is reageren ze snel en met de juiste oplossing. Zeer te vrede

4/5
Tekenen en Schilderen extra uitgebreid

Duidelijk geïnstrueerde cursus

5/5
Alles over de Hond

Leuke opleiding om te volgen

5/5
Filosofie en Levensbeschouwing

De cursus zelf is van goede kwaliteit. De huiswerkopgaven worden snel gecontroleerd. Er wordt snel op e-mails en vragen gereageerd.. Wat mij een verbeterpunt lijkt is het volgende: er wordt bij de cursus optioneel een tablet geleverd, wat logisch is want de huiswerkopgaven kun je ook digitaal inleveren. Het vervreemd mij echter dat de tablet pas maanden later geleverd wordt en dat je daarvoor eerst een voucher moet inleveren.. Als je geen computer bezit kun je dus pas maanden later echt met de cursus beginnen.. voor mij was dit geen probleem (ik heb toegang tot een pc) maar ik kan mij voorstellen dat dit sommigen frustreert. En als je toch een tablet stuur helemaal ingericht op de NHA, zet er dan ook even een type programma op (Word of zoiets). Wel zo handig.

4/5
Fotografie

Leuke, praktische cursus. Kan misschien wel wat meer up to date gemaakt worden wat betreft computertoepassingen, programma’s ed in de cursus lijken oude versies

5/5
Bloemschikken

De cursusmap en de lessen zien er keurig en overzichtelijk uit. Het lesmateriaal is duidelijk. Wat ik wel handig zou vinden voor deze cursus zijn instructie video's en meer voorbeelden van de praktijkopdracht.

5/5
Tekenen en Schilderen

Ik ben echt tevreden over mijn teken en schilder lessen. Alles gaat perfect de les is compleet leuk pakket lesmateriaal. Mijn lerares is vlot met de lessen na kijken. En precies zo als ik het graag wilde in mijn eigen tempo. soms kan ik niet wachten op de nieuwe lessen zo leuk vind ik het. Ik hoop nog veel te leren misschien straks een vervolg les na deze lessen.

4/5
Alles over de Hond

Het is overzichtelijk,alles goed en uitgebreid.

5/5
Populaire Elektrotechniek

Ziet er goed uit en duidelijk geschreven

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!