Menu
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
DJ & Muziekproducer Worden

Contact met docent zou wat optimaler mogen.

5/5
Alles over de Hond

Een erg fijne, duidelijke cursus. Alles staat duidelijk uitgelegd en de begeleiding is erg fijn. Echt alle informatie komt aan de orde.

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

Ik heb geen advies, ben gewoon tevreden. ***

5/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Een interessante cursus. Is weinig stampwerk maar gaat veel meer over hoe de cursist tegen dingen aankijkt. Bijvoorbeeld over de dood, stress en bepaalde therapieen. Verder behandelt het ook heel veel natuurlijke geneeswijzen, nooit geweten dat het er zo veel zijn! Ik vind het een leerzame cursus die mijn kijk op dingen verruimd heeft.

4/5
Elektronica voor Beginners en Gevorderden

tot nu toe een prettige cursus. het zou wel prettig zijn als je iets directer met je leraar contact kunt hebben. het huiswerk wordt vlot nagekeken en van commentaar voorzien. zoals met alles moet je even je draai vinden hoe het een en het ander functioneerd.

5/5
Fit en Gezond Leven

De cursus die ik momenteel volg ervaar ik als goed het sluit goed bij mijn intresses en vorige studies aan, ook heb ik er wat aan in mijn dagelijkse werkzaamheden.. Ook de begeleiding erbij ervaar ik als goede steun. 1 Opm: Ik zou het fijn vinden als ik rechtstreeks kan mailen naar mijn studie begeleider .Ik begrijp dat dit onmogelijk is daar hij/zij vele cursi ten zal hebben.

4/5
Bloemschikken

Ik vind het tot nu toe een super leuke opleiding. Misschien dat ik aan het eind 5 sterren geef

5/5
Wereldgodsdiensten

Leuke en informatieve cursus wereldgodsdiensten voor de eigen en sociale ontwikkeling. Bovendien moedigt de lerares aan met leuke en persoonlijke comments.

4/5
Populair Computergebruik met Windows 10 / Office 2019

Vind het een goeie cursus,maar moet er wel echt mijn best voor doen,valt nog niet mee,zeker online,en zeker als alles de eerste x is,allemaal gebarentaal voor mij,maar komt goed,aldoende leert men,gr ***

5/5
Gitaar

Ik ben ontzettend tevreden. Het is erg overzichtelijk, huiswerk is makkelijk ik te sturen en je kan het op je eigen tijd doen. Kortom, geweldig!

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Ik ben zeer tevreden, noten leren lijkt lastig, maar daarom is het ook een leer proces en tijd nemen. Liever 1uur oefenen dan 3uur achter elkaar.

5/5
Taarten Maken

Everything went good so far 😄 happy

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!