Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

5/5
Elektrotechniek

Het is een best pittige les maar toch duidelijk en goed te doen op mijn eigen tempo en digitale steun en aanmoediging

5/5
Parapsychologie

Geweldig!

4/5
Kinderverhalen Schrijven

Het is een interessante cursus met relevante thema's. Wel vind ik dat de lesstof niet heel up to date is, als ik het goed begrijp uit de teksten, zijn ze geschreven rond 2004. Sindsdien is er heel veel veranderd w.b. technologie, in de wereld en in Nederland. Het zou mooi zijn als ze een keer geupdate worden.

5/5
Alles over de Hond

Uitgebreide cursus en alles komt aan bod

3/5
Genealogie (Stamboomkunde)

Het zou fijn zijn als je als deelnemer gemakkelijker een vraag zou kunnen stellen

4/5
Schilderen voor Beginners

Ik ben nog maar net begonnen, maar tot nog toe sluit het prima aan, aan mijn wensen. Wat ik ook fijn vind dat het losbladig is, in een mooie ordner . Het ingestuurde huiswerk wordt snel beoordeeld, heel fijn. Kortom ik ben tevreden en werk met veel plezier aan de opdrachten.

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Het is een overzichtelijke cursus met fijne begeleiding. Ik krijg snel feedback op de ingeleverde opdrachten en dat werkt prettig. Het zou voor mij 5 sterren zijn, als het stukje fotografie uit de cursus gehaald zou worden. Daar hebben jullie een andere goede cursus voor (heb ik ook gedaan!). Alleen een focus op beeldbewerking zou voldoende zijn.

5/5
Fit en Gezond Leven

ik ben heel erg tevreden met nha. en de meesters en juffen die we hebben ze zijn heel erg vriendelijk en behulp zaam ik zal iedereen dit activeren om te gaan doen,

5/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Duidelijk en prettig te lezen/leren. Zowel via de computer al de mappen.

5/5
Alles over de Hond

Zeer complete cursus voor basiskennis over honden. Ik werk al een paar jaar met honden en krijg door de cursus veel nieuwe handige informatie. De lessen zijn duidelijk geschreven en goed te doen. Ben per les ongeveer een uurtje bezig dus goed te combineren met mijn baan en huishouden.

4/5
Illustratief Tekenen

Leuke cursus, mooie map, snelle service, toegankelijk. Beetje oppervlakkig, ik zou iets meer concrete feedback en tips van de docent willen krijgen.

5/5
Encaustic Art

De cursus is erg leuk om te doen. De video’s zijn erg duidelijk en fijn om te kijken.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!