Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Paardenverzorging

Prima cursus. Duidelijk en altijd snel antwoord van je docent.

5/5
Illustratief Tekenen

De opleiding is voor mij een verademing in vergelijking met andere opleidingen,veel vrijheid in creaties maken en ik leer mezelf beter kennen als illustrator vooral ook door de begeleiding. Leren is nog nooit zo leuk geweest.

4/5
Wereldgodsdiensten

Heel interessant. Huiswerkopgaven zorgen ervoor dat je er meer van opsteekt dan gewoon een boek over dit onderwerp lezen. Mis soms wel wat meer diepgang of een verwijzing naar verdere informatie.

4/5
Autotechniek

Het is een fijne cursus en je hebt er erg veel plezier in!

5/5
Piano

De cursus is in verstaanbare taal geschreven.De oefeningen die we zelf kunnen maken en dan verder in de cursus vind ge de oplossing. De geluidsopnamen om mee te spelen, zijn voor mij een beetje te snel. Maar ik heb een programma waarin ik de muziekstukken kan invoeren en de snelheid aanpassen, en geleidelijk versnellen.

4/5
Massage

Ik vind het een heel leuke, leerzame en interessante opleiding. Ik heb veel plezier aan de opdrachten en vind het erg leuk om er mee bezig te zijn.

4/5
Filosofie en Levensbeschouwing

De cursus Filosofie en Levensbeschouwing is zeer de moeite waard. Het geeft je inzicht hoe filosofen denken en dat geeft diepgang over hoe je naar je wereld om je heen en jezelf kijkt.

5/5
Astrologie

De cursus Astrologie ziet er prima uit. Ook het hele pakket die ik mocht ontvangen vond ik erg verzorgd eruit zien. Het terugsturen van de antwoorden van het huiswerk is supersnel. De ene dag weg de andere dag terug. Mijn dank aan de docente ***.

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

een hele mooie cursus ik ben er heel blij mee en echt leerzaam maar er is een ding je huiswerk duurt heel lang voordat beoordeeld wordt en dat is wel een beetje vervelend zo doet geen 24 maanden maar 5 jaar over deze cursus het beoordelen van het huiswerk mag wel even sneller maar misschien heeft een docent het heel druk maar het neemt niet weg dat ik in de andere cursisten verder willen In de cursus hopelijk verbetert dit in de toekomst

4/5
Realistisch Tekenen

Duidelijke taal, makkelijk te volgen en daadwerkelijke en goede repons van de docent.

5/5
Autotechniek

Ik had deze cursus gekozen omdat ik meer wilde weten over autotechniek. En door deze cursus is mijn geheugen weer verfrist, en heb ik veel nieuwe feiten geleerd.

5/5
Aquarelleren

Ik geniet van elke les. Duidelijk omschreven lessen. Word snel nagekeken door docent en krijg duidelijk antwoorden op mijn vragen. Worden zelfs filmpjes on-line gezet zodat je kan zien hoe het moet na een vraag. Ben erg tevreden.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!