Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Antiek en Oude Kunst

Ik leer er echt iets van (wat een veel groter compliment is dan hoe het klinkt). Heldere lessen, goed opgebouwd.

5/5
Reiki

De manier waarop je bij elk hoofdstuk een toets kan doen vind ik wel handig omdat ik wat trager leer door mijn leesprobleem, op deze manier is het wel beter te doen . Top!

5/5
Astrologie

De cursus is heel interessant. Heel snel reactie op je ingeleverde huiswerk.

5/5
Realistisch Tekenen

Alle lessen zijn duidelijk. Ook wat er van je verwacht word, staat duidelijk weergegeven. Het is zo ontzettend leerzaam en de feedback van de docent is ook een fijne duw in de rug en ondersteuning voor de toekomst. Ook het insturen van het huiswerk verloopt erg makkelijk.

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Fijne online leeromgeving goede coach.

5/5
Taarten Maken

Ik heb taart cursus en ik ben tevreden met boeken en uitleggen en ik heb veel geleerd van de boeken

5/5
Encaustic Art

Super leerzame cursus. Fijn om te doen. Erg ontspannend.

5/5
Autotechniek

Fijne cursus met duidelijke uitleg. De tekeningen op zichzelf zijn duidelijk, echter soms zou het fijn zijn om een en ander te zien in een video (werking versnellingsbak bijvoorbeeld).

5/5
Babymassage

Compleet en begrijpelijk

5/5
Reiki

Heerlijk rustig leren wanneer het mij uitkomt .

3/5
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

In de leerstof blijft alles erg globaal. Er worden weinig concrete voorbeelden getoond en nauwelijks foto's toegevoegd. Ik ben nu nog heel veel aan het zoeken op google om te begrijpen wat er nu bedoeld wordt.

5/5
Antiek en Oude Kunst

Goede, zeer gedetailleerde leerstof. Het nakijken van het huiswerk duurt soms lang.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!