Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

5/5
Budgetcoach

Cursus ziet er goed uit en is duidelijk ingedeeld. Werk er met plezier aan.

4/5
Uitvaartverzorger

Ik ben pas anderhalve maand bezig. Ik ben nu al heel veel aan het leren. Ik vind de teksten heel duidelijk en concreet. En de huiswerk opdrachten dagen je uit om zelf de praktijk in te gaan en op onderzoek te gaan. Ook vind ik het heel prettig dat je snel je beoordelingen terug krijgt met feedback

4/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

nog maar net begonnen maar het zal moeilijk zijn om een product te maken voor alle zelfstandige ondernemers. Lees nu veel waar ik waarschijnlijk niet veel te maken ga hebben

4/5
Hovenier

Goede en overzichtelijke cursus waarbij ik met plezier het cursusmateriaal doorlees.

4/5
Uitvaartverzorger

Huiswerk werd via een word document nagekeken ook als je via pdf verstuur

5/5
Personal Trainer

perfect !

5/5
Life Coach

Ik heb de opleiding gekozen, omdat ik weer bezig wilde zijn met coaching. Ik ben 6 jaar geleden afgestudeerd en deze cursus was bedoeld als opfrissing. Daar voldoet het perfect aan. Alle onderwerpen worden kort aangehaald, maar dat is ok. Het gaat mij om de methodes en niet om de onderwerpen.

4/5
Life Coach

***

5/5
Evenementen Organisator

Materiaal ziet er goed en overzichtelijk uit. De leesbaarheid van de lessen zowel op papier als via internet zijn goed leesbaar. De opdrachten worden snel nagekeken.

5/5
Bloemist

Allereerst vind ik de bloemist lessen een feestje om te doen , zeker de praktijk opdrachten . Ik vind de opleiding bloemist + start eigen zaak een goede combi , ongeacht of ik dit ook ga doen of niet denk dat het erg leerzaam is en goed inzicht geeft in de mogelijkheden na de opleiding. Zeker met behulp van coach ect is deze opleiding van NHA zeker een aanrader voor iedereen die wat met bloemen wil doen !

3/5
Modeontwerper

De cursus is goed allen op een aantal dingen na. Namelijk bij 1 opdracht mist er dingen die er wel in horen te zitten. En ook krijg je onvoldoende zonder reden en via de klanten service moet je dan horen waarom omdat die docent niet reageert op mijn vraag. Dus zal wel bij zeggen als er niet bii staat dat uitgebreid moet staan kan je dit ook niet weten dus dat is handig als het word vermeld. Ook mag de vraag naar de docent langer worden dan 150 worden want je kan niet eens nu een halve zin schrijven. De docent andwoord ook niet op je vragen en dat vind ik wel erg vervelend.

4/5
Life Coach

De map is helder geschreven. De indeling is logisch en het niveau is goed. Wel is het echt de basis, ik heb zelf nog boeken gekocht om wat meer te verdiepen in de stof. Huiswerkopdrachten zijn goed opgezet. Het is ook zeer fijn om telkens iets te moeten insturen. De feedback van de docent was zeer uitgebreid waardoor je er ook echt wat aan hebt. Tot nu toe nog zeer tevreden!

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!