Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

5/5
Weddingplanner

Tot nu toe vindt ik de cursus heel erg leuk. Ik leer allemaal nieuwe dingen. De huiswerkopdrachten gooien je dan ook meteen in het diepe en je krijgt echt meteen het gevoel van een weddingplanner. Ook vind ik de manier van de tekst erg fijn. Het leedt fijn door en is niet te moeilijk geschreven. Bedankt hiervoor en veel succes met de andere revieuws!

5/5
Allround Coach

De cursus voldoet geheel aan mijn verwachtingen. De informatie en de wijze waarop die wordt gepresenteerd zijn heel aangenaam en helder en bieden mij alle ruimte om in de mij beschikbare tijd te studeren. De vlotte correctie is heel prettig en houd mij niet lang in de spanning. Een van de prettigste zaken vind ik wel dat de les voor je voorgelezen kan worden. Een aspect dat ik er graag bij zou willen is inzage in mijn huiswerk correctie zodat ik weet waar ik iets gemist heb en het beter kan doen voor de volgende keer. Ik geniet ook ontzettend van de toegang tot de bibliotheek waar ik allerhande onderwerpen erop na sla en kan downloaden.

5/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Het is een uitgebreide cursus die ook voor de gevorderde fotograaf nieuwe inzichten geeft maar ook voor de beginnend fotograaf zeer goed te volgen is. Fijne cursus en leuk om te doen.

4/5
Bloemist

De opdrachten worden duidelijk uitgelegd. Het is soms wat veel lees werk. Maar voor de rest wel overzichtelijk en je kan makkelijk dingen terug vinden.

5/5
Beroepsfotograaf

Ik ben zeker tevreden over de studie die ik doe bij NHA, het enigste wat ik zou willen opmerken is dat het fijn zou zijn als ik vanuit de leraren eventuele tips zou kunnen krijgen of eventueel dat er gevraagd word of ik ergens mee zit of of alles lukt? En misschien ook wel na de melding of ik op koers loopt of achter loopt. Mvg, ***

5/5
Paardencoach

Ik volg met veel plezier de cusus paardencoach.Wat ik heel fijn vindt is dat je niet lang hoeft te wachten op je nagekeken huiswerk.En dus snel weet hoe je ervoor staat

4/5
Loopbaancoach

Opleiding is qua inhoud heel goed. Echter ik mis alleen klein beetje de structuur. Ik ben nu zelf aantekeningen aan het maken om voor mezelf hier meer structuur in te krijgen. Ik ben wel een gestructureerd persoon dus kan ook aan mij liggen. Verder word huiswerk erg snel nagekeken en goede feedback gegeven. Dus al met al zeer tevreden.

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Ik volg met veel plezier deze cursus. De informatie is helder en uitgebreid

5/5
Imago Stylist

een fijne duidelijke cursus. een fijne docent, Hanne met goede feedback waar je wat aan hebt.

4/5
Professional Organizer / Opruimcoach

De opleiding is goed opgebouwd en duidelijk beschreven. Het is fijn om elke les een mogelijkheid te hebben tot het stellen van vragen aan de docent. Fijn dat er ook een online motivatiecoach is.

4/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

De opleiding is erg leuk. De theorie is lekker te lezen en je raakt enthousiast waardoor je steeds nog meer wil leren. Het enige wat ik graag zou zien is wat meer filmpjes met hoe je dingen instelt en hoe je dingen toepast in de praktijk. Dat vind ik nu nog best wel veel zelf uitvogelen en is niet ergens beschreven. Maar verder ben ik erg enthousiast en raad ik het iedereen aan!

5/5
Copywriter

Fijne en duidelijke cursus met goede feedback van de lerares.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!