Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

10/10
Burn-out Coach

De cursus is gestructureerd en overzichtelijk, en de inhoud is duidelijk. De huiswerkopdrachten vormen een goede toepassing van de stof. En de docent is vriendelijk, ondersteunend en to the point.

10/10
Zelfstandig Ondernemer Basis

Zeer goed, erg praktisch en concreet. Alles war je dient te weten staat erin met veel praktische cases.

10/10
Paardencoach

Een goede, gedegen opleiding. Met duidelijke uitleg en een goede lesopbouw. Hadden van mij meer huiswerkopdrachten mogen zijn, waarin je zou worden beoordeeld op je filmpje. Zodat je meer feedback krijgt op het praktisch handelen. Verder een hele waardevolle en leerzame praktijkdag gehad van **** zelf. Top!

10/10
Cateraar + HACCP

Sluit heel goed aan bij de praktijk van de dag. Je krijgt een solide basis om voor jezelf te beginnen.

10/10
Scenario Schrijver

Het is best een pittige cursus, met een kritische docent. Toch is het ook voor beginners prima te doen. Het vraagt echt wel een portie inzet, en treden uit je comfortzone. Maar als je dat eenmaal bereikt hebt, kun je grote sprongen maken. Uiteindelijk was ik er juist blij mee dat ik mijn hersenen zo heb moeten kraken! De cursus voldeed ruimschoots aan mijn verwachtingen.

10/10
Paardencoach

De opleiding Paardencoach afgerond en nu bezig met Kindercoach. Ben erg blij met NHA! De leraren geven snel antwoord, het word snel nagekeken. Top!

8/10
Burn-out Coach

Ik ben nog bezig met de cursus en ervaar een aangename leeromgeving hoewel ik soms de leerstof een tweede keer moet lezen om het verband te zien in de stof ,is het een goed lopende cursus.

10/10
Stervensbegeleiding

De cursus is goed verdeeld en vooruit beschreven. Ik vind het prettig dat het online kan en papieren versie.

10/10
Professional Organizer / Opruimcoach

Hoewel ik nog niet op de helft van de opleiding ben is het echt een top opleiding. Niet alleen heel interessant maar ook heel leuk om mee bezig te zijn. Opleiding is heel divers. Docent stuurt heel vlot het nagekeken huiswerk terug met heel waardevolle feedback

10/10
Copywriter + SEO

Ik ben tot nu toe zeer tevreden met de cursus Copywriter + SEO. De lessen zijn leerzaam, het huiswerk wordt vlot nagekeken en ik krijg feedback waar ik echt iets mee kan. Je wordt goed begeleid om na het volgen van deze cursus, een online onderneming te starten. Precies waar ik naar op zoek was! Het is goed te combineren met het gezinsleven, sociaal leven en andere werkzaamheden. Kortom de ideale cursus voor mij!

10/10
Eigen Nagelstudio Starten

Super leuke leerzaame cursus alleen zal het fijn zijn als je meteen al het lesmatriaal binnen krijgt en alle lessen meteen kunt bekijken

6/10
Professional Organizer / Opruimcoach

Interessant, had iets meer diepgang verwacht.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!