Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Kindercoach

Erg leuke en zeer leerzame cursus.

5/5
Life Coach

Ik vind de cursus zeer goed opgebouwd. Het studeren gaat zeker vlot. En ik krijg zeer duidelijke feedback op mijn opdrachten. Ik heb het ook al aan familieleden aangeraden.

4/5
Kindercoach

Opleiding: kindercoach De onderwerpen in de lesstof vind ik geweldig, goede adequate uitleg, herkenbare situaties, praktische voorbeelden. De vragen die je moet beantwoorden en opstuurt c.q. digitaal verstuurt zodat ze nagekeken kunnen worden, zijn goed, maar soms pittig! Zeker voor cursisten die geen ervaring hebben met het werken met kinderen/ pubers lijkt me dat soms te moeilijk. *** Ik ben blij met mijn keuze voor deze opleiding Kindercoach bij NHA!

5/5
Kindercoach

Een leuke cursus om in de avonden erbij te doen. Goed te combineren met gezin en werk.

4/5
Budgetcoach

Praktische inhoud Nette mappen Overzichtelijke plaze Snel nakijken van docenten

4/5
Beroepsfotograaf

Opzet van de studie is goed. Wel opvallend dat er 3 hoofdstukken aan trouwfotografie worden gewijd en geen enkele over bv kinderfotografie of dieren. En omdat ik al weet geen trouwfotografie te gaan doen maar wel mijn certificaat wil halen ben ik wel verplicht om 3 hoofdstukken te maken.

3/5
Life Coach

Interessante cursus! Zou wel iets uitdagender kunnen.

4/5
Copywriter

Leuke cursus, interessant. Huiswerk nakijken duurt soms erg lang voordat het nagekeken is. Verder prima

4/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Studiemateriaal is zeer uitgebreid en geeft goede informatie. Nog maar recent gestart met de opleiding maar al wel tevreden.

4/5
Kindercoach

Ik vind de opleiding kimdercoach erg leuk. Wat mij opvalt is dat je veel huiswerkopdrachten krijgt over gevoerde gesprekken. Ik heb geen praktijk oid. Ik ben leerkracht en kan hier dingen uithalen maar ik denk niet dat iedereen dat kan. Daarnaast mag van mij het taalgebruik soms wat duidelijker. Geen moeilijke taal bedoel ik hiermee.

4/5
Personal Trainer

Alles wordt duidelijk aangegeven, zowel in de klappers als digitaal. Het (plaza) platform is erg overzichtelijk en makkelijk. De docenten beoordelen het ingediende huiswerk erg snel en geven duidelijke en heldere feedback. Ik ben oprecht tevreden over Nha! Dank voor deze mogelijkheid!

4/5
Bloemist

Goeie lesstof Snelle reactie van de leraren Duidelijke en overzichtelijk platform

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!