Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Het zijn gemakkelijk te lezen lessen. Fijn dat het zowel online te volgen is als vanuit een map. Soms is lekker lezen uit een map veel fijner omdat ik meteen kan markeren wat ik belangrijk vind. Voor mij een actievere vorm van leren. De onderdelen van showmodellen enz. Dat gaat er niet echt in, hier ligt mijn interesse niet en ik hoef dit ook niet te weten omdat ik alleen maar doodles ga trimmen. Dat is dan moeilijk om door te komen.

4/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Fijne cursus. Ik zou graag zien dat er bij de cursus vermeld staat, dat je wel ervaring met de computer moet hebben. Zelf ben ik 56 jaar en heb daar wel moeite mee.

5/5
Zelfstandig Interieuradviseur

De inhoud van de opleiding is leuker dan gedacht. De online leeromgeving werkt prettig. Ik ben enthousiast!

4/5
Stervensbegeleiding

Wordt duidelijk beschreven waar het omgaat en goede verwijzing naar site waar je veel aan heb

5/5
Stervensbegeleiding

Het is een zeer duidelijke studie, daarbij is huiswerk ook zo nagekeken, complimenten!

4/5
NLP Coach

Duidelijke cursus. Goed ingedeeld. Huiswerkopgaven digitaal snel nagekeken.Plaza werkruimte prettig.Goede feedback. Kortom fijne cursus.

5/5
Stervensbegeleiding

Ik ben zeer tevreden over mijn docente. Binnen 2 dagen is mijn huiswerk nagekeken. De lesstof is uitgebreid en interessant. Blij dat ik aan deze opleiding ben begonnen bij NHA.

5/5
E-coaching

Deze sluit goed aan bij de huidige manier van werken en ondersteun bij mijn interpretatie hiervan.

5/5
Uitvaartverzorger

Het is duidelijk materie. Het huiswerk wordt snel nagekeken. Fijn dat je het op je eigen snelheid kan doen.

4/5
Kindercoach + Kinderpsychologie

Fijn dat het gecombineerd is

4/5
Eigen Kledingzaak Starten

Ik ben tevreden omdat je je eigen snelheid van werken kunt bepalen en er geen druk wordt opgelegd. Ook vind ik de opzet van de hoofdstukken en inhoud erg duidelijk.

5/5
Copywriter + SEO

Inmiddels aanbeland bij de vierde les van deze cursus, kan ik zeggen dat ik met veel enthousiasme van start ben gegaan en uitkijk naar de resterende lessen. Ik beleef veel plezier aan het bestuderen van de theorie en het maken van de opdrachten. De opbouw van de lessen zijn erg goed en bevatten veel relevante inhoud. De oefenopgaven en de huiswerkopdrachten sporen je aan om meteen met de geleerde theorie aan de slag te gaan. De opdrachten zijn erg uitdagend en dwingen je met een kritische blik te kijken naar alles wat je tijdens leest én zelf schrijft. Ook worden de ingezonden huiswerkopdrachten vlot nagekeken; dit werkt erg stimulerend. Ook merk ik dat ik, sinds ik van start ben gegaan met deze cursus, dat ik heel anders kijk naar advertenties, blogs, websites en andere reclame-uitingen.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!