Bewaar al jouw favoriete cursussen handig op dit verlanglijstje. Lijstjes bewaren, bekijken of delen? Mail het lijstje dan naar jezelf!
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Tot nu toe goed!

4/5
Budgetcoach

Cursus bevalt zeer goed

5/5
Eigen Massagesalon Starten

Ik heb al meerdere studies gevolgd.. Hele vriendelijke leerkrachten... Ben zeer tevreden met een studie van nha..

4/5
Uitvaartverzorger

Het studiemateriaal is prima. Het is alleen jammer dat de leerstof niet is aangepast. Ik kwam hierachter doordat studenten uit 2016 op een forum vragen hebben gesteld.

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Ik heb 3 kinderen en kan de opleiding er mooi bij combineren. Als ik vragen heb word ik goed geholpen. De opleiding heeft goede stukken en leer heel veel. Bedankt

5/5
Life Coach

Fijn dat ok alles goed kan vinden en en dat motiveert

3/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Tot nu toe bevalt de cursus prima alleen jammer van de taalfouten

4/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Goed uitgelegd, maar er zijn wat spel fouten in de tekst.

5/5
Uitvaartverzorger

Zeer tevreden tot nu toe huiswerk wordt snel nagekeken alleen viel het tegen dat ik de tablet nog niet heb aangezien ik daarop eigenlijk mijn huiswerk wilde maken

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

alles is prima mee te werken enigste wat soms lastig is foto's opsturen voor de rest heel relaxe dat je overal kan doen en je verveelt je geen dag ermee

4/5
Beroepsfotograaf

Ik ben wel erg tevreden tot nu toe met mijn cursus beroeps fotograaf. De leraar geeft goed aan wat ik goed en slecht doe en is erg vriendelijk. Er zijn natuurlijk wel een paar puntjes die iets beter kunnen maar dat is niet echt een probleem. Graag had ik gezien dat ik al mijn huiswerk in kon leveren via de plaza, dit gaat helaas niet bij elke les, het kan zijn dat het alleen zo is bij deze cursus maar dat weet ik niet. Ook denk ik dat de cursus al best even geleden geschreven is aangezien sommige punten wat verouderd zijn maar verder ben ik heel blij. Zonder de cursus had ik niet zomaar aan iemand durven te vragen om foto's te maken van hun of hun bedrijf, nu doe ik het wel zonder dat ik er al te zenuwachtig voor ben. Ik kom meer uit mijn comfort zone qua fotografie en ik denk dat ik nog veel kan leren aangezien ik nog een groot gedeelte te gaan heb.

5/5
Life Coach

Zeer leuke interessant opleiding, goed en overzichtelijk te volgen . Ik hoop er in de toekomst mijn eigen succesvolle bedrijf mee te starten.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Wij helpen je graag!
Stuur een mail
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!