Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Mental Coach

Ben erg tevreden over de opleiding. Vind het verrassend hoe ik in eerste instantie mezelf zo leer kennen. Vind het een opleiding om zeker verder in te gaan en bij te leren. Huiswerk wordt ook steeds zeer snel nagekeken en beoordeelde.

5/5
Leefstijlcoach

Ik heb leefstijl coaching gekozen. Ik ben tevreden van docent en de les

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Ik ben heel erg tevreden over het lesmateriaal en de afwisseling daarvan. Ook de begeleiding is fijn en het ingediende huiswerk word snel nagekeken met opbouwende kritiek.

3/5
Eigen Nagelstudio Starten

De cursus is heel duidelijk. Het pakket wat je ontvangt voor de nagels zou iets uitgebreider kunnen zijn qua kleuren nagellak. Verder zeer tevreden

3/5
Eigen Sieradenwebshop Starten

Het is een goede cursus. Ik zou vooraf meer informatie hebben willen hebben over de inhoud en de nog aan te schaffen materialen. Verder vind ik de ruimte om vragen te stellen summier. Ik heb zeker nog wat aanbevelingen om het proces makkelijker en gestructeerder te laten verlopen

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Heel duidelijk beschreven. Prettig materiaal om mee te werken

5/5
Rouwbegeleiding

Ik ben heel tevreden over de cursus. Zowel wat betreft het cursusmateriaal als de begeleiding.

4/5
Leefstijlcoach

Beste heer/mevrouw, De cursus ervaar ik als heel positief. De opbouw wat betreft opzet, structuur en inhoud vind ik erg prettig en overzichtelijk. Ook merk je dat het online leren al behoorlijk is doorontwikkeld en het vraag-, huiswerk en feedbacksysteem heel goed is opgezet. Ook de begeleidende filmpjes vind ik erg prettig. De communicatie met zowel de docent als de klantenservice als wel de coachoptie vind ik heel goed opgezet. Het feedbacksysteem is pas sinds kort opgezet heb ik begrepen. Ik heb er persoonlijk nog geen gebruik van gemaakt omdat ik zo graag mijn tijd besteed aan het opnemen van kennis en niet zo graag aan het sturen van feedback en taalkundige verbeteringen van de tekst. Ik heb wel het voornemen dit te doen.

4/5
Jongerencoach

Inhoudelijk veel en intensief, maar prima te verwerken door de opdrachten die er bij elk hoofdstuk zitten. Ik heb wel de indruk dat het een vertaalde cursus is, omdat het Nederlands her en der wat vreemd over komt.

5/5
Leefstijlcoach

Eindelijk een cursus die precies bij mij past. Daar komt bij dat de opleider NHA van topkwaliteit is. Duidelijke materialen, goede online mogelijkheden. De docenten zijn ook snel en bekwaam. Een blij man!

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik ervaar tot nu de opleiding als super! Leuk, en duidelijk te doen. Pittig is het ook zeker, maar dat maakt de uitdaging alleen maar mooier vind ik! Ik heb een super fijn antwoord gekregen op mijn huiswerk.

5/5
Copywriter + SEO

Ik ben heel erg tevreden hoe snel en goed alles geregeld is! De communicatie voorafgaand over de cursus is heel duidelijk: de mails vertelden wat ik kon verwachten; wanneer het pakket zou komen en de uitleg over de cursus inhoudelijk. De bijkomende services zoals de online studie motivator en het welkomstcadeau is erg leuk en stimuleert extra. De lesstof zowel in papieren vorm als online vind ik super handig. Toch nog fijn om papier te gebruiken, en als ik weg ben komt de online versie natuurlijk goed uit. De oefenopgaven zijn een goede opstap naar het huiswerk. De weg wijst vanzelf op Plaza en t huiswerk wordt snel nagekeken.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!