Menu
Bellen
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

Ben met de opleiding bezig en beviel mij tot nu toe uitstekend

5/5
Life Coach

Interessante cursus en fijne docenten.

5/5
Uitvaartverzorger

Alles is compleet , duidelijk aangegeven in de les materiaal

4/5
Life Coach

Goed

5/5
Kindercoach

Ik ben nog steeds bezig en de opleiding laat mij vaak Mn hersenen pijnigen. Wat ik heel fijn vind, di was en is ook mijn uitdaging. Ik leer heel veel en de teksten zijn goed onderbouwd. Ik vind het fijn dat de docent ook feed back geeft. Dat zijn nl de zaken waarin ik leer.

4/5
Kindercoach

Leuke/interessante onderwerpen en de huiswerkopdrachten worden steeds snel beoordeeld. Erg fijn!

5/5
Life Coach

Ik ben erg tevreden over de professionaliteit van de NHA. Overzichtelijke structuur in de cursus en hoewel ik net ben begonnen toch het gevoel dat ik er goed aan heb gedaan om juist voor deze cursus te kiezen.

5/5
Evenementen Organisator

Duidelijk en leerzaam. Zowel als digitaal ..heb er veel aan wat ik toe kan passen in mn huidige situatie

5/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

Een goede lesstof, met duidelijke en inhoudelijke tekst. Makkelijke maar uitgebreide site waar je veel mee kan. En niet duur!

4/5
Life Coach

Duidelijke lessen. Goede informatie. Ik ben tevreden over mijn cijfers, maar enige feedback op het geleverde werk zou ik ook fijn vinden, zodat ik mijn opdrachten nog beter kan maken.

5/5
Cateraar

Huiswerk snel nagekeken en goede feedback waar je echt wat aan hebt, studie prima te doen met 2 banen, mantelzorg, huishouding en sollicitatiepicht.

5/5
Kindercoach

Goede uitleg Fijne begeleiding

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!