Menu
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

5/5
Jongerencoach

Ik vind zeer interessante leerstof

5/5
Leefstijlcoach

Ik ben heel tevreden over de studie, alles wordt duidelijk uitgelegd via de site en studieboeken. Ook kan je alles in je eigen tijd doen wat ook heel fijn is.

5/5
Eigen Massagesalon Starten

De cursus is super leuk en leerzaam. Met Sportieve groeten, ***

5/5
Copywriter

Ik vind de cursus uitgebreid en de opdrachten zijn goede manieren om te oefenen met opdrachten die je in de praktijk tegen zal komen.

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

De opleiding die ik volg vind ik super leuk en spannend om te doen. Ik heb er geen spijt van dat ik voor jullie heb gekozen, zou wel goed zijn als er af en toe online even wordt mee gekeken als alles goed verloopt. Vind die Facebook forum ook top gaan jullie zo door

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Ik had wel meerdere hoofdstukken over het begeleiden van kinderen/jongeren willen zien. Bijna alle rouwende volwassenen hebben ook met kinderen te maken en de manier van begeleiden hangt heel erg af van het feit of er kinderen bij betrokken zijn. Dat had voor mij een groter aandeel mogen hebben.

5/5
Rouwbegeleiding

Een zeer interessante en leerzame cursus met veel praktijkvoorbeelden. Dit maakt het makkelijker om de theorie in de praktijk te zien. De lessen zijn praktisch ingedeeld en de docent is erg fijn en supersnel met de beoordeling en feedback.

5/5
Stervensbegeleiding

Het materiaal ziet er goed uit en de inhoud is interessant. De lesstof is begrijpelijk geschreven en de begeleiding van de docent is goed en ´persoonlijk´.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

De cursus vind ik heel erg leuk en boeiend om te doen. De informatie is uitgebreid met ook extra informatie die te vinden is op websites. De opdrachten zijn ook heel mooi en verdiepend. De opdrachten over eigen verlieservaringen zijn helpend en helend. Zo heb je alle informatie bij elkaar en door de opdrachten raak je er meer in thuis en groeit het vertrouwen.

5/5
Stervensbegeleiding

De cursus is leuk om te doen en zeer interessant.

5/5
Loopbaancoach

Nha is een perfecte plek om te studeren ik raad het iedereen aan !

4/5
Eigen Kledingzaak Starten

De opleiding was erg duidelijk en leerzaam. Ik heb echt veel geleerd en mijn kennis uitgebreid. Mijn studiebegeleider was ook duidelijk in beoordelen en snel met nakijken wat heel fijn was.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!