Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

5/5
Front-end Developer

Tot zover een prima opleiding, instap is misschien wat aan de lage kant maar begint nu echt interessant te worden. Kijk uit naar het vervolg. Qua opmerkingen: Code blokken op de site zou ik graag anders zien, zorgen nu meestal na kopiëren voor niet net opgemaakte code.

4/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Sport & Voeding

Ik ben heel tevreden, fijn dat de opleiding zowel digitaal als op papier staat. Het is ook fijn dat je een vraag kan stellen aan een docent. Het aantal contactmomenten met de docent mogen wel wat meer zijn. Ik ben nu nog op een punt dat ik alles snap, maar ik kan me zo voorstellen wanneer ik verder ben en het moeilijker wordt ik meer vragen zou willen stellen aan de docent.

5/5
Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Arbeids- en Organisatiepsychologie

Ik vind de wijze waarop jullie je leeromgeving hebben ingericht erg professioneel.

4/5
Kinderpsychologie

Het is een zeer leerzame cursus. Ik denk dat het alleen tot zijn recht kan komen wanneer je praktijkervaring op doet.

4/5
Jongerencoach

Inhoudelijk veel en intensief, maar prima te verwerken door de opdrachten die er bij elk hoofdstuk zitten. Ik heb wel de indruk dat het een vertaalde cursus is, omdat het Nederlands her en der wat vreemd over komt.

4/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Ben nog niet lang bezig, maar is een leuke en interessante cursus. Ik zou zeggen lijkt het je leuk, doen

5/5
Middle Management

Ik vind de opleiding die ik op dit moment volg een zeer duidelijk en overzichtelijk.

5/5
Chauffeursopleiding Personenvervoer (CCV)

Duidelijke uitleg, prettige samenwerking met mijn leraar. Reageert snel. Mijn planning had ik gemaakt van 6 maanden over de curses te doen naast mijn werk en drukke gezinsleven, denk dat ik binnen 3 maanden klaar ben. Je leest er makkelijk doorheen.

3/5
Zelfvertrouwen

Best veel geld voor een cursus Zelfvertrouwen.

5/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Inhoudelijk een ontzettend leuke en duidelijke opleiding. Goede en snelle hulp ook op de plaze van docenten. Echter bestaat mijn opleiding uit twee delen, waarvan het materiaal van deel 2 'eens' wordt opgestuurd. Ik ben al een tijdje klaar met deel 1 en geen idee wanneer deel 2 komt. Tegen die tijd ben ik de kennis van deel 1 weer kwijt, dus moet ik voor mijn examen eigenlijk weer van vooraf aan beginnen. Dat is niet heel praktisch, maar verder top!

5/5
Leefstijlcoach

Eindelijk een cursus die precies bij mij past. Daar komt bij dat de opleider NHA van topkwaliteit is. Duidelijke materialen, goede online mogelijkheden. De docenten zijn ook snel en bekwaam. Een blij man!

3/5
Agile Scrum

In het boek staat veel beschreven hoe het niet moet of misverstanden m.b.t. Scrum/Agile, maar hoe het wel moet staat niet duidelijk uitgelegd. Ook de huiswerk opdrachten zijn vooral opzoek vragen en dringen niet door tot de kern of de achterliggende gedachte.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!