Bewaar al jouw favoriete cursussen handig op dit verlanglijstje. Lijstjes bewaren, bekijken of delen? Mail het lijstje dan naar jezelf!
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Basisopleiding Netwerk- en Mediabeheerder

Tot nu toe ben ik blij met de cursussen die ik bij NHA heb besteld. Ik vind het vooral prettig dat je de cursus zowel in mappen krijgt als ook digitaal. Ook het huiswerk wordt snel nagekeken. Wat ik onhandig vindt is dat de huiswerkplanning voorin de map zit (tussen allerlei papieren in) en digitaal ook niet makkelijk te vinden. Dit zou direct in het oog moeten springen en een onderdeel op de digitale omgeving. Je ziet wel makkelijk waar je in kan sturen. Verder is het onhandig dat je na het uploaden van je huiswerk, deze vervolgens ook moet indienen... dat is iets wat makkelijk vergeten wordt.

4/5
Budgetcoach

Cursus bevalt zeer goed

5/5
Duits voor beginners

Een goede, informatieve cursus voor mensen die willen beginnen met het leren van de Deutsche Sprache.

5/5
ECDL met Windows 10/Office 2016

Ben zeer tevreden relex studeren en op gedane huis werk zeer snel antwoordt . Leerstof makkelijk te lezen . De leerstof mappen zien er keurig netjes en verzorgt uit .

4/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Tot nu toe prima. Snelle reactie van de docent

4/5
Kinderpsychologie

Over het algemeen is het prima te lezen, korte hoofdstukken (dikke prima), waardoor overigens sommige onderwerpen heel kort worden beschreven. Maar anders wordt het waarschijnlijk ook veel te lang als overal dieper op in wordt gegaan. De vragen zijn wel heel eenvoudig, bijna altijd letterlijk over te typen uit de tekst. Er wordt geen inzicht gevraagd (tenminste ik ben nu bij hoofdstuk 13 en daar is dit hooguit een of twee keer gevraagd). Het duurt wel lang voordat de lessen zijn nagekeken. Officieel mag je pas weer een les inleveren als de laatste les in nagekeken. Daar houd ik me niet aan (in overleg met de docente). Ik wil graag sneller door deze cursus heen. Ondertussen weet ik hoe de vragen ongeveer worden beoordeeld, maar het blijft wel vervelend dat je doorgaat terwijl je niet weet hoe de eerdere lessen zijn gemaakt, of je daar nog iets laat liggen. De tablet die ik mocht uitkiezen werkt slecht, is zo traag dat ik ondertussen de laptop maar opstart als ik bijvoorbeeld mijn mail wil checken, dan ben ik nog sneller klaar. De tablet wordt daardoor niet gebruik, zo zonde en zo jammer dat de tablet daarom in de kast liggen, echt heel erg jammer. En daarvoor had ik hem ook niet uitgezocht.

5/5
Office Management met Office 2013

Ik volg de opleiding Office Management en daarin zit een gedeelte Office 2013. In 2016/2017 heb ik bij jullie al de opleiding Office 2013 met goed gevolg afgerond en heb me niet gerealiseerd dat het weer dezelfde Office 2013 is die in de Office Management training wordt gegeven. Dat vind ik jammer, maar verder ben ik zeer tevreden. De huiswerkbegeleiding is heel prettig. Dus toch een beoordeling: zeer tevreden.

4/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Goede ondersteuning van de leraar, eerste gedeelte is zeer duidelijk. De onderzoeksvragen daarin tegen zijn lastig op te stellen en kost veel tijd om het je eigen te maken. Echter al met al een zeer goede opleiding.

4/5
Dierenartsassistent

Bevalt opzich goed, jammer van de best wel vele spellingsfouten in de boeken. Verder wel duidelijke lesstof en fijn om toch als back up een docent ter ondersteuning te hebben.

4/5
Hondentrimmen

fijn pakket met duidelijke informatie

3/5
Basiskennis Loonadministratie

De lesstof leest makkelijk weg en begrippen worden herhaald hoewel het erg handig is om zelf dingen op te schrijven. Het grootste minpunt vind ik de huiswerkbegeleiding, het wordt enkel nagekeken zonder uitleg terwijl ik daar wel om vraag en het aangeveven wordt in de studietips om vragen mee te zenden

5/5
Bedrijfsleider

Vrij goed, met name het maken en inleveren van huiswerk vind ik wel heel handig. Alleen zie ik wel vaak dat er vragen voor hoofdstuk 2 huiswerk, de informatie in hoofdstuk 1 zit.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Wij helpen je graag!
Stuur een mail
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!