Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

5/5
Intercedent

Super duidelijke lesstof! Er wordt snel nagekeken met eventuele feedback door de docent. Top geregeld NHA!

5/5
WMO Consulent

Zeer tevreden met snelheid van de docenten en de inhoudelijke toelichting

4/5
Patisserie

leuke leerzame opleiding

5/5
Allround Coach

De cursus voldoet geheel aan mijn verwachtingen. De informatie en de wijze waarop die wordt gepresenteerd zijn heel aangenaam en helder en bieden mij alle ruimte om in de mij beschikbare tijd te studeren. De vlotte correctie is heel prettig en houd mij niet lang in de spanning. Een van de prettigste zaken vind ik wel dat de les voor je voorgelezen kan worden. Een aspect dat ik er graag bij zou willen is inzage in mijn huiswerk correctie zodat ik weet waar ik iets gemist heb en het beter kan doen voor de volgende keer. Ik geniet ook ontzettend van de toegang tot de bibliotheek waar ik allerhande onderwerpen erop na sla en kan downloaden.

4/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Heel informatief en leuk om te volgen, alleen de hoofdstukken bij het huiswerk klopt niet.

5/5
Aromatherapie

Hele leuke cursus! Duidelijk omschreven en uitgelegd !

5/5
Beroepsfotograaf + Lightroom

Het is een uitgebreide cursus die ook voor de gevorderde fotograaf nieuwe inzichten geeft maar ook voor de beginnend fotograaf zeer goed te volgen is. Fijne cursus en leuk om te doen.

4/5
Bewindvoerder

als zeer fijn, duidelijk. communicatie is kort wat erg fijn is. Altijd goed bereikbaar.

4/5
Autotechniek

Het is een fijne cursus en je hebt er erg veel plezier in!

4/5
Logistiek Supervisor

Ik ben echt blij voor deze cursus, ik doet voor eigen tempo, enige wat kan beter dat communicatie met Docent, soms gaat echt lang.

5/5
Latijn

Ik vind de cursus duidelijk en met goede uitleg van de materie. De huiswerkopgaven waarvan de antwoorden gegeven zijn een goede oefening.

5/5
Hondentrimmen

Hartstikke leuke opleiding, makkelijk te leren zowel uit de map als digitaal met goede begeleiding. Soms wat saaie lesstof maar door je docent een stok achter de deur om je te blijven motiveren. Je leert echt heel veel! NHA zeker een aanrader!

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!