Menu
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

5/5
Wereldgodsdiensten

Leuke en informatieve cursus wereldgodsdiensten voor de eigen en sociale ontwikkeling. Bovendien moedigt de lerares aan met leuke en persoonlijke comments.

5/5
Speltherapie

De cursus bevalt me heel erg goed.Hij is heel goed geschreven en ik leer weer andere onderwerpen als in een andere cursus over Creatieve Therapie.die ik eerder heb gedaan. Ik kan de cursus echt aanbevelen.

3/5
Python

Ik ben eerlijk gezegd een beetje teleurgesteld in de opleiding. Er staat een heleboel in maar nogal chaotisch en ik vind dat je teveel moet terugkijken naar wat er in het voorliggende deel is gebeurd. Dat moet je dan weer meenemen naar het nieuwe gedeelte en daar weer zien in te passen, Ik had verwacht dat er meer uitgelegd zou worden.

5/5
Leefstijlcoach

Ik ben heel tevreden over de studie, alles wordt duidelijk uitgelegd via de site en studieboeken. Ook kan je alles in je eigen tijd doen wat ook heel fijn is.

5/5
Eigen Massagesalon Starten

De cursus is super leuk en leerzaam. Met Sportieve groeten, ***

4/5
Webdesign

Duidelijk, stap voor stap, breed. Ben er erg blij mee. De cursus kan natuurlijk niet alles behandelen, eventueel een verwijzing naar andere cursussen of waar je dan wel de info kan halen zou soms ook fijn zijn.

4/5
Populair Computergebruik met Windows 10 / Office 2019

Vind het een goeie cursus,maar moet er wel echt mijn best voor doen,valt nog niet mee,zeker online,en zeker als alles de eerste x is,allemaal gebarentaal voor mij,maar komt goed,aldoende leert men,gr ***

5/5
Hoger Management

Het is een zeer praktische opleiding waarbij je de geleerde stof meteen kan toepassen op een casus. Ook onderwerpen uit de voorgaande hoofdstukken is hierbij nodig, waardoor je de theorie direct leert in te zetten en te gebruiken!

5/5
Copywriter

Ik vind de cursus uitgebreid en de opdrachten zijn goede manieren om te oefenen met opdrachten die je in de praktijk tegen zal komen.

5/5
Nagelstyling met Acryl

De opleiding is heel duidelijk, alles wordt goed omschreven en duidelijk gemaakt met foto's/filmpjes. Als iets niet duidelijk is kan je altijd alles vragen aan je docent, die geeft doorgaans snel antwoord. Kortom: ik raad het zeker aan!

5/5
Gitaar

Ik ben ontzettend tevreden. Het is erg overzichtelijk, huiswerk is makkelijk ik te sturen en je kan het op je eigen tijd doen. Kortom, geweldig!

4/5
Certificaat Beveiliging B

Duidelijke les stof en snel antwoord ldocent

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!