Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Cursus is leuk maar de delen die letterlijk uit de wet zijn overgenomen vind ik af en toe lastig te behapstukken.

5/5
Ayurveda

Duidelijk uitleg van de lesstof en snelle feedback van de docent

4/5
Fitness Trainer A Branchediploma

Een fijne opleiding, ik ben zelf al 30 jaar actief in de krachtsport, en vind het heel interessant om eindelijk mijn kennis op te vijzelen. De cursus gaat me makkelijker af dan verwacht, en de lessen en huiswerk opgaven zijn goed te maken. Ik zou in de toekomst deze opleiding zeker aanbevelen. Ontzettend bedankt NHA.

5/5
Arabisch voor Beginners

Heel fijn dat het op mijn eigen moment kan en de feedback die ik krijg is helder en kort.

5/5
Voetreflexologie

Een zeer complete manier van studeren. Alles is overzichtelijk, duidelijk en prettig. De aanvraag, de snelheid, de backup, alles is tot in de puntjes geregeld, waardoor je je gesteund voelt en er niet alleen voor staat.

3/5
Arduino Programmeren

Ik ben net aan de cursus begonnen, dus ik vind het een erg raar moment om mijn mening te geven over deze cursus. Wellicht dat ik in een later stadium, een beter beeld heb van de cursus.

5/5
Astrologie

De cursus is heel interessant. Heel snel reactie op je ingeleverde huiswerk.

5/5
Sport & Voeding

De cursus Sport en voeding is een hele interessante cursus die zowel theorie en praktische inzichten geeft!! Echt leuk om te volgen!

5/5
Vertrouwenspersoon

Goede heldere opzet waarbij alle facetten waar je als VP mee geconfronteerd kan worden behandeld worden. Veel praktische voorbeelden krijg je mee

4/5
SketchUp (3D-tekenen)

Heel toegankelijk, voor iedereen te volgen. Met een paar lessen al complete tekeningen maken werkt erg motiverend.

5/5
Frans voor Beginners

duidelijke cursus en snel antwoord op vragen en huiswerk

4/5
Windows 11

Ziet er goed uit, ben nog maar net begonnen.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!