Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

Duidelijke les opbouw. Voldoende herhaling. Huiswerk is snel gecorrigeerd.

4/5
Basisopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

Een makkelijke manier van studeren op je eigen unieke wijze. Een duidelijke terugkoppeling van je online docent waar je echt iets mee kan!

4/5
Uitvaartverzorger

Huiswerk werd via een word document nagekeken ook als je via pdf verstuur

4/5
Medisch Secretaresse

Het is fijn dat ik beoordeelt wordt door verschillende docenten bij elk apart onderdeel. De docenten kijken snel na en het is fijn een mail met cijfer te ontvangen. Het lespakket is uitgebreid en afwisselend en de studietijd is prettig om zelf in te delen en te bepalen hoelang ik er over doe.

5/5
Personal Trainer

perfect !

4/5
Duits voor beginners + gevorderden

Ik vind, ondanks dat ik Duits op school heb gehad lang geleden, de cursus best lastig. Ik moet alles weer ophalen, ik onthoud het niet meer zo goed. Dus voor mij is het een pittige cursus.

5/5
Nagelstyling met Gel

Perfect

4/5
Dutch for Foreigners

Het producten beval mee goed maar dat zou beter kunnen als de boeken in twee delen zijn, de teksten apart en de grammatica ook apart met meer oefeningen Met groeten

4/5
Office 2016

Duidelijke beschrijving van lesstof. Oefeningen goed te maken. Het zou fijn zijn om in het huiswerk ook lesstof uit voorgaande lessen te vragen zodat je vaardiger wordt met het hele pakket.

5/5
Kinderpsychologie

Ben momenteel op de helft van mijn cursus ben tevreden en erg geïnteresseerd .

5/5
Dieren-EHBO

Leuke opleiding om te volgen en is handig voor als je een gewond dier tegenkomt. Of voor in de trimsalon

5/5
Alles over de Hond

Leuke opleiding om te volgen

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!