Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

10/10
Autotechniek

Erg leerzaam, meer dan voldoende informatie. Afbeeldingen mogen misschien wat minder donker afgebeeld worden zodat ze duidelijker zijn. Verder mogen er bij het huiswerk wel wat pitterige vragen gesteld worden, deze zijn op dit moment vrij eenvoudig/oppervlakkig/globaal.

6/10
Particulier Onderzoeker / Detective

Ik ben van mening dat er op juridisch vlak nog wat dubieuze antwoorden op vragen zijn. In ieder geval waarover je met argumenten op een ander antwoord kan komen

10/10
Makelaar

Zeer tevreden tot nu toe. Alles werkt soepel en spreekt voor zich. Ook word het huiswerk snel nagekeken met goede feedback.

8/10
Arabisch voor Gevorderden

Ik ben zeer tevreden over hoe snel het huiswerk word nagekeken !

8/10
Fitness Trainer A Basis

Interessant maar onderdeel krachttraining is erg summier

10/10
Engels voor Gevorderden

Huiswerk wordt altijd binnen enkele dagen nagekeken. Alles wordt duidelijk uitgelegd. De oefeningen zijn goed te maken. Ook kan je je woordenschat verruimen door diverse online oefeningen.

10/10
Barista

Het is leuk.

8/10
Data Driven Contentmarketing

De cursus is gebaseerd op 2 boeken (die worden meegeleverd). De extra toelichting in de lessen is duidelijk en makkelijk te volgen.

8/10
Medische Kennis - Anatomie, Fysiologie en Pathologie

Leuke cursus/opleiding. Maar wel handig om misschien erbij te vermelden wat je na het behalen van het diploma er mee kan gaan doen. Zodat je dat voor het aanmelden al weet. Vriendelijke docent.

8/10
Indonesisch voor Beginners

Het is een leuke cursus. Wel vind ik het moeilijk om de woorden te onthouden.

8/10
Ervaringsdeskundige

Persoonlijk vind ik de opleiding goed aansluiten bij het uiteindelijk beroep van ervaringsdeskundige. De leerstof is zeer divers maar heel duidelijk, overzichtelijk en leerzaam. De docent beschikt over de juiste kennis waardoor ik ook veel leer van de feedback op mijn ingestuurde huiswerk. Zelf zou ik de opleiding zeker bij andere aanraden.

8/10
Korte Verhalen Schrijven

Tot nu toe vind ik het een leuke cursus. Ik heb nog niet zoveel lessen gevolgd, maar het lijkt erop dat het me gaat helpen om beter te leren schrijven. De feedback op mijn huiswerkopdracht had kritischer gemogen. Ik ontving vooral lof, wat natuurlijk leuk is, maar ik wil juist graag leren om mezelf uit te dagen en nieuwe dingen te leren. Misschien komt de opbouwende feebdack nog in de toekomst...

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!