Menu
Bellen
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Online Marketing

Studiebegeleiding door de docent is prima - goede, aanvullende opmerkingen bij het gemaakte huiswerk, en reageert altijd snel. De studieliteratuur is veelomvattend en geeft een goed totaalbeeld van het werkveld. Wel springt de auteur van tijd tot tijd van de hak op de tak binnen een hoofdstuk. Dat maakt het soms lastig om de "rode draad" in de leerstof vast te houden. De leerstof-aanvullingen in de ordner vind ik vaak tamelijk mager van inhoud en voegt m.i. zeer weinig toe. (NB ik ben op de helft van de cursus) Prettig is natuurlijk wel dat je in de ordner de antwoorden vindt op de oefenvragen; dat maakt het makkelijker om jezelf te controleren en corrigeren. Prijs-kwaliteitverhouding vind ik uitstekend voor deze cursus.

4/5
Receptionist(e) / Telefonist(e)

Tot nu toe bevalt het prima Krijg snel mijn cijfers terug Ben erg tevreden

5/5
Spaans voor beginners

Ik ben zeer tevreden over de opbouw van de lessen. Overzichtelijk en begrijpelijk. ik zou niets weten om het product te verbeteren, voor mij is bijna alles duidelijk. Mijn docente is zeer streng, maar daar ben ik heel blij mee, want daardoor controleer ik mijn huiswerk dubbel, voordat ik het opstuur.

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Fantastische opleiding en de service is ook goed. Ik heb geen klachten. Ga zo door.

5/5
Fotografie

Ik ben heel blij met mijn cursus. Het is makkelijk te lezen, en te begrijpen. De opdrachten zijn erg leuk. Alles wordt ook netjes geleverd, en erg duidelijk. Heb je hulp nodig en of vragen, wordt je gelijk geholpen. Erg fijn allemaal.ik ben erg tevreden. ***

4/5
Life Coach

Goed

5/5
Kindercoach

Ik ben nog steeds bezig en de opleiding laat mij vaak Mn hersenen pijnigen. Wat ik heel fijn vind, di was en is ook mijn uitdaging. Ik leer heel veel en de teksten zijn goed onderbouwd. Ik vind het fijn dat de docent ook feed back geeft. Dat zijn nl de zaken waarin ik leer.

4/5
Thuiskapper

Een erg uitgebreid pakket met fijne, complete materialen, duidelijke filmpjes en uitgebreide stof.

5/5
Vwo wiskunde A

Heel fijn op eigen tempo.

5/5
Basisopleiding ICT-beheerder

het product bevalt me heel goed. fijn dat het digitaal als op papier is. via mijn eigen account is alles heel overzichtelijk. zeer tevreden!

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen extra uitgebreid

Lessen zijn duidelijk in de uitleg. Mis alleen bij het maken van de kleding stukken de berekening voor hoeveel stof je nodig hebt.

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Het bevalt prima ik zit in les 8 en hoop wel dat ik meer ga leren over fotograferen dat mis ik nog. Er zit af en toe een verschil in de vragen online en het inlever blad dat is verwarrend

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!