Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Eigen Webshop Starten

Ik ben nog maar net begonnen met de cursus, maar het is duidelijk en goed leesbaar

4/5
Kwaliteitsmanagement

Ik ben erg tevreden met de studie kwaliteitsmanagement. De studie werd keurig na het aanvragen direct opgestuurd, alle informatie aanwezig om snel te kunnen starten met de studie. Ik heb gekozen om te studeren met een docent, in dit geval betekent dit het opsturen van opdrachten. Deze worden binnen een dag nagekeken en van feedback voorzien. Kortom, erg tevreden!

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Tot dusver een goed verzorgde cursus.

4/5
Papiaments voor Beginners

Voor mij nog te kort om een oordeel te geven.

5/5
Webdesign

De NHA Webdesign opleiding bestaat uit code taal. Opnieuw leren lezen en praten kan een hele uitdaging zijn. Een doses interesse en inzet is een vereiste hierbij en wat een genot is het om stap voor stap met beeld en tekst erdoor heen geleid te worden. Wanneer ik oefenopgaves maak en huiswerk opgaven instuurt via NHA , ontvang ik binnen een dag of twee feedback. Hoewel ik een online cursus spannend vind heeft deze opleiding en begeleidingsproces vanaf de aanschaf van de cursus mij een enorme boost zelfverzekerheid gegeven. Dank aan alle betrokkenen. ***

4/5
Havo Wiskunde B

goede cursus

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Ik ben tevreden over het product ik wil mijn Frans weer opfrissen dus heb al een ondergrond maar anders zijn het een vrij moeilijke lessen voor beginners. Het huiswerk komt ook vrij snel nagekeken terug.

4/5
Havo Natuurkunde

Goede cursus

4/5
Budgetcoach

Praktische inhoud Nette mappen Overzichtelijke plaze Snel nakijken van docenten

4/5
Fotografie

Ik ben nog niet zo lang bezig. Maar het is voor mij als beginner heel interessant. Elke les leer ik echt iets nieuws.

4/5
Engels voor Gevorderden

Goede uitleg

5/5
Management Assistent

zeer tevreden ! De lessen zijn duidelijk omschreven en goed te begrijpen ! Het leest gewoon heel fijn ! Het is zeker een aanrader ! Momenteel volg ik de cursussen Management Assistent, Zakelijke Correspondentie NL en ENG, Notuleren, Word, Excel en Handletteren. Dat is best veel maar ik wil up to date blijven op mijn en ik ben zeer gemotiveerd, mede doordat de lessen zo prettig zijn ! Kortom, nogmaals een aanrader voor iedereen !

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!