Menu
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Het is nog te vroeg om goed te kunnen oordelen over zoveel lessen, maar de eerste lessen geven je op een makkelijke en praktische manier kennis van een nieuwe taal.

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Inhoudelijk goede cursus; snelle controle van het huiswerk; goede aanvullende zaken zoals audio bestanden die door native speakers zijn ingesproken.

4/5
Zweeds voor Beginners

Goed te doen, mogelijk om snel dingen op te pakken en fijn dat de docent zo snel je huiswerk nakijkt!

5/5
Indonesisch voor Beginners

Omdat ik al 16 jaar spreekervaring heb om de Indonesische te leren, namelijk van 2005 tot 2021.

5/5
Italiaans voor Beginners

Buono

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

De docent reageert snel en geeft goeie tips over de stof! De curses werkt eenvoudig en makkelijk te volgen (zelfs al wordt het een beetje moeilijk). Het is eenvoudig in je eigen tijd te volgen en de curses geeft je alle materialen om goed de taal te leren. Bijvoorbeeld door luister fragmenten.

5/5
Frans voor Gevorderden

Heldere inhoud van de lessen. Aantrekkelijke structuur.

4/5
Frans voor Gevorderden

De cursus voldoet aan mijn wensen. De snelheid van nakijken en het commentaar dat mijn leraar geeft op mijn huiswerk is zeer goed! De nummering van de lessen loopt vanaf les 37 niet meer gelijk met de nummering van de lessen in de mediatheek. De nummers verspringen opeens 17 plaatsen. Verder is het heel irritant dat ik een mp3-bestand instuur, maar dat dat bestand niet bij mijn leraar aankomt.

4/5
Indonesisch voor Beginners

Huiswerk word snel nagekeken De stof is vrij duidelijk uitgelegdalleen welkomst kado komt nog niet binnen

5/5
Roemeens voor Beginners

Gaat goed vooruit en duidelijk

3/5
Nieuwgrieks voor Gevorderden

De geluidsfragmenten zijn niet altijd even duidelijk

4/5
Duits voor Gevorderden

Duidelijke manier van informatie uitleggen in de lessen.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!