Bewaar al jouw favoriete cursussen handig op dit verlanglijstje. Lijstjes bewaren, bekijken of delen? Mail het lijstje dan naar jezelf!
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

5/5
Frans voor beginners

Het is duidelijk geschreven, maar ik zou voor al in het begin eerde de vertaling er bij zien of horen.

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

De gesproken tekst komt niet altijd overeen met de geschreven teksten. Voor mij geen probleem maar voor een echte beginner denk ik wel eens lastig. Verder bevalt prima, snel nagekeken door docent.

4/5
Frans voor beginners

De lesstof zit goed in elkaar. Wordt duidelijk uitgelegd. En je huiswerk wordt snel nagekeken met duidelijke feedback.

5/5
Duits voor beginners

Een goede, informatieve cursus voor mensen die willen beginnen met het leren van de Deutsche Sprache.

4/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Tot nu toe prima. Snelle reactie van de docent

5/5
Frans voor beginners

Mijn ervaring: Het is een leuk manier om frans te leren! Maar mijn ervaring is niet allemaal even positief. Ik vind de feedback van de docent gebrekkig. Vaak staat er wel wat je fout hebt, maar niet waarom het fout is. Daarentegen wordt je huiswerk wel snel nagekeken. In tegenstelling tot wat geadverteerd werd, ligt de nadruk wel op gramatica. Op zich niet erg, maar wel anders dan verwacht. Verder vind ik het een leuke cursus en ben ik ook zeker van plan de gevorderde cursus hierna te gaan doen!

4/5
Duits voor beginners + gevorderden

Opbouw per les is goed. Veel woorden en grammatica. Makkelijk lesmateriaal. Begrijpelijk.

5/5
Turks voor beginners + gevorderden

De cursus voldoet volledig aan mijn verwachtingen! Huiswerk wordt door de docent vlot nagekeken! Prettig lesmateriaal!

4/5
Spaans voor gevorderden

Soms is de tekst iets verouderd. Bijvoorbeeld guldens/het zijn euros nu.

5/5
Spaans voor gevorderden

De teksten en de uitleg die daarbij horen zijn duidelijk en uitgebreid en de woordenschat wordt enorm uitgebreid. Er wordt niet heel veel ingegaan op zinnen maken, dus de logica in zinsopbouw leer ik niet heel goed.

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

De lessen zijn goed opgebouwd. Per les een uitwerking van de grammatica. De dialogen zijn leuk en leerzaam. Door het beluisteren van de dialogen raak je vertrouwd met de uitspraak.

3/5
Engels voor beginners

Ik vind de uitleg af en toe lang en dan mis ik opdrachten die hier op aansluiten waarmee je kunt oefenen. Verder snelle terugkoppeling van docent en online leeromgeving prima.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Wij helpen je graag!
Stuur een mail
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!