Menu
Bellen
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Frans voor beginners

Alles heel duidelijk

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Het produkt is goed. Wel vreemd dat ik als leerling zoveel fouten in de les vind en ik ben pas bij les 7. Ik heb een huiswerk docent. Als ik een lange vraag heb kan ik die niet stellen. Ik mag een beperkt aantal woorden invoeren als ik mijn huiswerk inlevert. Ik had veel meer verwacht van een docent. Ook dat hun Nederlands goed zou zijn zodat ik de uitleg goed zou snappen. Na dit nu te weten had ik het liever ergens anders gedaan. Verder lijkt de stof goed. Ik moet er minimaal 1 uur per dag voor uittrekken.

5/5
Hongaars voor beginners

Hongaars voor beginners Mooie cursus - schriftelijk werk insturen duurde lang / 14 dagen Ik zou graag het werk schriftelijk In willen blijven sturen. Dit zal vermoedelijk als ik zover ben digitaal worden - ( daar ben ik niet zo goed in ) Het is bewezen door het huiswerk schriftelijk te maken het beter in het brein opgenomen wordt.

5/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Ik ben pas net bezig maar de documentatie is goed en het huiswerk wordt snel nagekeken met een goede feedback. Het doet mij goed om even weer de basis Nederlands door te nemen en minder te twijfelen bij het opstellen van een mail of brief. Verder is het prettig om je eigen tijd in te delen en te studeren wanneer het mij uitkomt.

4/5
Spaans voor gevorderden

De opbouw van de lessen werkt heel fijn.

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

De lessen zijn niet moeilijk te begrijpen. En je kan rustig je lessen opnieuw herhalen

4/5
Spaans voor beginners

Net begonnen maar opzet is heel praktisch. Stap voor stap de noodzakelijke communicatie mogelijkheden. Vergt veel aandacht voor accent en leestekens.

5/5
Spaans voor beginners

Ik ben zeer tevreden over de opbouw van de lessen. Overzichtelijk en begrijpelijk. ik zou niets weten om het product te verbeteren, voor mij is bijna alles duidelijk. Mijn docente is zeer streng, maar daar ben ik heel blij mee, want daardoor controleer ik mijn huiswerk dubbel, voordat ik het opstuur.

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Ik vind het erg fijn om zowel online als offline te kunnen studeren. Wat ik alleen mis, is dat de lessen niet per boekje zijn gemaakt. Voor mij zou dat makkelijker zijn, boekje uit de map en hup, studeren. Nu zit ik met een zware map op schoot of losse vellen die steeds opwaaien als ik even lekker buiten zit.

5/5
Engels voor beginners

Ik ben sinds kort begonnen met deze beginners- Cursus Engels en tot nu toe bevalt het prima heb al 5 keer huiswerk ingeleverd en 4 zijn er al nagekeken je krijgt goede begeleiding ik kan al een beetje meer Engels dan ik al kon ik heb zelfs mijn dochter vandaag in het Engels gefeliciteerd ik ga er zeker mee door

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Ik ben zeer tevreden over met name de optie digitale leeromgeving. Wat het product nog beter kan maken, is wat mij betreft audio opnames bij de vervoegingen van de werkwoorden estar en ser. Die heb ik in les 3 en 4 geleerd maar ik weet niet helemaal zeker of ik de woorden goed uitspreek. Spreek ik tu uit zoals wij (dus tuu)of als toe. Inmiddels weet ik dat wel maar ik zou het fijner vinden als dat ook in de digitale omgeving zou staan. Voor de rest een prima crs👍

4/5
Engels voor beginners

Eerste ervaring is goed. Lessen goed te volgen. Uitleg is duidelijk .Digitaal lessysteem werkt goed.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!