Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Leuke, nuttige cursus

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Snelle levering. Cursus materiaal is volledig. Ziet er verzorgd uit. Duidelijk omschreven, met uitleg over belangrijke info. Het boek icm digitaal werkt fijn. Tevens makkelijk om huiswerk in te sturen.

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Makkelijk en begrijpelijk. Alleen gaat het mij meer om het kunnen spreken dan om het te kunnen lezen c.q. schrijven

5/5
Turks voor Beginners

Ik vind deze thuis studie echt super fijn, zo kan ik altijd zelf bepalen wanneer/hoelang ik ga studeren en hoeveel ik ga studeren per week. toch moet je wel huiswerk inleveren (dan heb je toch een beetje een hou vast aan je planning) en omdat je cijfers krijgt voor je huiswerk raak je nog enthousiaster om te leren dan wil je het de volgende les nog beter doen. de klappers die je thuis krijgt opgestuurd zijn super handig, alles wat je wilt weten staat daar in zo kan je altijd alles ook weer terug lezen.

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Tot dusver een goed verzorgde cursus.

4/5
Papiaments voor Beginners

Voor mij nog te kort om een oordeel te geven.

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Ik ben tevreden over het product ik wil mijn Frans weer opfrissen dus heb al een ondergrond maar anders zijn het een vrij moeilijke lessen voor beginners. Het huiswerk komt ook vrij snel nagekeken terug.

4/5
Engels voor Gevorderden

Goede uitleg

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

De cursus voldoet aan mijn verwachtingen. De docenten reageren snel op gemaakt huiswerk

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Ik ben heel erg tevreden met mijn thuisstudie. De medewerkers zijn erg vriendelijk en helpen je goed. Ik beveel NHA zeker aan bij kennissen.

5/5
Engels voor Gevorderden

Super! Alles is duidelijk en goed te gebruiken op de telefoon. Geen knelpunten gehad.

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Prima cursus. Mijn school engels komt geheel terug

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!