Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Nederlands voor Anderstaligen

Ik hou van de cursus en het gemak van het gebruik van de virtuele omgeving, het materiaal is goed en begrijpelijk. Ik zou graag willen dat ik op zijn minst een privéles met mijn leraar online zou kunnen hebben natuurlijk, maar zelfs als we 1 uur contact hebben en over de voortgang praten

5/5
Nederlands voor Anderstaligen

Ik ben tevreden. Het was in het begin een behoorlijk gepuzzel om alles te begrijpen. Hoe leer je, hoe moet je je lessen versturen, enz. Het is voor mij een nieuwe taal dus kost het tijd om alles door te hebben!

5/5
Nederlands voor Anderstaligen

Ik ben heel terverden. Maar op de webiste kan wat dingen beter want

3/5
Zweeds voor Beginners

ik vind t best pittig als beginnerscursus,. Na 2 lessen moert je al zoveel weten vd grammatica etc.

5/5
Zweeds voor Beginners

Erg leuke cursus, een uitdaging!

5/5
Duits voor Beginners

Heel aardige en deskundige docenten. Ik geniet van de cursus. Ben er écht blij mee.

4/5
Portugees voor Beginners

Uitleg gramatica is duidelijk, wel veel stof per les. Blijf het frequent moeten spreken van het portugees in klassikale vorm missen.

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Een mooie duidelijke cursus die goed is uitgelegd en is heel overzichtelijk. Het is ook echt Portugees. Leuk dat je een cijfer krijgt. Wie had dat nog verwacht op je 46e? 😂

4/5
Frans voor Gevorderden

Het is fijn om op mijn eigen tijd mijn lessen op te pakken. Ook de beoordeling is goed, ik ontvang goede tips en feedback. Kortom, ik vind het heerlijk om bezig te zijn met de Franse taal!

4/5
Frans voor Beginners

De lessen zijn duidelijk en goed te doen. Nu aan het begin wel weinig variatie in de opgaven.

4/5
Hongaars voor Beginners

De cursus begint vrij eenvoudig, maar het niveau stijgt (gelukkig) al snel. Er is een goede balans tussen theorie en oefeningen/huiswerk met vlotte feedback van de docent. Er zou evt. wat meer aandacht besteed kunnen worden aan luister- en spreekvaardigheid.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

De lessen die ik tot nu toe heb afgerond zijn duidelijk opgebouwd en bestaan allemaal uit een dialoog, een woordenlijst en grammatica onderdeel. De lesstof wordt je in mappen thuis gezonden, maar kun je ook digitaal via Plaza bestuderen. Er is gekozen voor een fijne layout en lettertype. Ik heb gekozen voor de opleiding in combinatie met begeleiding. Het ingezonden huiswerk wordt snel nagekeken en voorzien van feedback indien nodig.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!