Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

5/5
Engels voor gevorderden

heel toegankelijk. fijne opbouw. duidelijk concreet. niet te langdradig.

4/5
Chinees voor beginners + gevorderden

Goede cursus

5/5
Pools voor beginners + gevorderden

Goeie cursus voldoet precies aan wat ik zocht

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

Duidelijke les opbouw. Voldoende herhaling. Huiswerk is snel gecorrigeerd.

4/5
Duits voor beginners + gevorderden

Ik vind, ondanks dat ik Duits op school heb gehad lang geleden, de cursus best lastig. Ik moet alles weer ophalen, ik onthoud het niet meer zo goed. Dus voor mij is het een pittige cursus.

4/5
Dutch for Foreigners

Het producten beval mee goed maar dat zou beter kunnen als de boeken in twee delen zijn, de teksten apart en de grammatica ook apart met meer oefeningen Met groeten

4/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Ik ben net begonnen met de cursus Nederlands foutloos schrijven en spreken en tot nu toe ben ik zeer tevreden over de duidelijke uitleg en de oefeningen. Ook is de begeleiding van de NHA-docent tot nu toe nuttig gebleken. Het huiswerk wordt zeer snel nagekeken. Ik zal deze cursus aanbevelen voor iedereen wie zijn of haar taalvaardigheden wil verbeteren.

4/5
Zweeds voor beginners

Het valt mij op dat de mondelinge uitspraak en de schrijfwijze van de uitspraak soms niet overeenkomen. Vind dit nogal storend. Bijv.: här, wordt uitgesproken als har en aangegeven om als heer uit te spreken.

4/5
Engels voor gevorderden

Niet te lange lessen wat het overzichtelijk en laagdrempelig maakt. Audio bestanden zijn behulpzaam voor uitspraak. Feedback van docent aan de magere kant. De fouten worden verbeterd en er wordt een cijfer gegeven. Ik mis in sommige gevallen wat extra uitleg, commentaar en of tips en tricks.

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Ik heb gekozen voor de cursus met begeleiding van een docent, dit kan ik wel echt iedereen aanraden als je de grammatica goed wilt beheersen. De docent reageert snel op je ingeleverde huiswerk en wijst je op fouten die je hebt gemaakt en legt uit waarom. Het kost maar een beetje extra, maar het levert veel op. Het cursusmateriaal is wat verouderd want er in de geluidsfragmenten wordt nog niet gesproken over euro's, maar waarschijnlijk is de cursus daarom ook voordeliger dan bij de concurrenten en ondanks dat kun je natuurlijk gewoon goed Spaans leren. Ik vind het een prima cursus.

5/5
Arabisch voor beginners + gevorderden

(1): bij de arabische cursus is het raadzaam om aan te geven dat als je kiest voor een tablet je geen arabische toetsenbord krijgt. Ik heb juist voor de tablet gekozen, zodat ik overal me huiswerk kon maken. Ik kom er echter achter dat dat niet mogelijk is met de tablet. (2): het is heel goed dat jullie de cursus opsturen en vervolgens tien dagen bedenktijd geeft. Als de cursus je niet bevalt dan kan je hem weer terug sturen. De mogelijkheid bestaat gewoon voor cursisten om binnen de eerste tien dagen een kopie van alle papieren documenten te maken en om alle geluidsfragmenten te downloaden. Ik denk dat jullie hier heel veel geld mee verliezen. Het zou veel beter zijn dat als je per taal een test model klaar maakt, die je naar elke cursist stuurt en aan de hand van dat test model binnen tien dagen de mogelijkheid krijgen om te kiezen of ze de cursus wel of niet aanvaarden. (3) Ik heb het gevoel dat de taaldocent moeite heeft om mijn vragen in het Nederlands te beantwoorden. Misschien meer opletten? (4) Kladblok, mappen, lessen, voicerecorder en tablet zijn heel goed voorbereid en hartstikke duidelijk. (5) De docent beoordeelt snel!

3/5
Dutch for Foreigners

The book does not provide enough information for grammar or pronunciation. I can not rely the book to learn the language and have use other resources for my learning purposes.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!