Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Roemeens voor Beginners

In orde.

4/5
Indonesisch voor Beginners

De cursus is zeer duidelijk de docente kijkt ook lekker vlot het huiswerk na. Alleen klopt het nakijkboekje soms niet met het werkboekje.

3/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken + Effectief Communiceren

Ik ben zeer tevreden over de docent. Het huiswerk wordt snel nagekeken en goede feedback met de uitleg! De docent bemoedigt ook, heel aardig en attent! Helemaal top! Ik vind de stijl hoe de lesstof wordt uitgelegd niet echt makkelijk te lezen en niet echt dat ik het meteen begrijp. Ik moet het een paar keer lezen voordat ik het snap en het blijft hangen zeg maar. Misschien moet ik gewoon even wennen dat ik nu iets aan het leren ben, hoewel ik echt heel veel lees. Ik vind het dus niet echt iets makkelijks om weg te lezen!

5/5
Arabisch voor Beginners

Heel fijn dat het op mijn eigen moment kan en de feedback die ik krijg is helder en kort.

5/5
Frans voor Beginners

duidelijke cursus en snel antwoord op vragen en huiswerk

5/5
Engels voor Beginners

Het is een opleiding die stapsgewijs vanaf de basis is opgebouwd. Door de tips hoe te leren die ik kreeg van de motivatiecoach en begeleiding van mijn docent gaat het tot nu prima. Ik moet wel zeggen dat ik meer tijd aan het leren besteed dan er op papier voor staat. Maar ik weet dat ik die tijd nodig heb door gezondheidsklachten.

4/5
Duits voor Beginners

Prima

4/5
Duits voor Gevorderden

De cursus hoe raar het ook klinkt geeft mij energie. Energie om mijn Duits te optimaliseren. Ik vind de lessen zeer toepasbaar in de dagelijkse praktijk.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Super duidelijke cursus. Leuk pakket ontvangen dat meteen motiveert te beginnen. Huiswerk wordt snel nagekeken. Duidelijk, motiverend en ideaal online en op papier.

4/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken + Effectief Communiceren

Net begonnen en huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Het is online die is best voor me. Thuiswerk is ook goed voor herhalen

4/5
Business English

Fijne structuur en heldere uitleg. Alleen een paar opdrachten zijn voor groepen bedoeld, dat is lastig daar ik zelf studie doe en ZZP-er ben, dus geen collega's waar ik dit mee samen kan oppakken.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!