Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

8/10
Engels voor Gevorderden

Fijne lessen, duidelijk uitgelegd. kunt goed vragen stellen, die duidelijk worden beantwoord.

8/10
Papiaments voor Beginners

Was snel geleverd, boeken zijn duidelijk en goed te volgen. Je krijgt er een gratis app bij. Hier mis ik alleen een mogelijkheid om de woorden uit de lesstof in te oefenen. Nl-papiaments en Papiaments-nl. Daarnaast mis ik de vertalingen bij memory game. Bij een zin moet je een plaatje zoeken, maar wat er letterlijk staat in het Papiaments moet je of onthouden van eerdere games of raden van een plaatje.

8/10
Arabisch voor Gevorderden

Ik ben zeer tevreden over hoe snel het huiswerk word nagekeken !

10/10
Engels voor Gevorderden

Huiswerk wordt altijd binnen enkele dagen nagekeken. Alles wordt duidelijk uitgelegd. De oefeningen zijn goed te maken. Ook kan je je woordenschat verruimen door diverse online oefeningen.

8/10
Indonesisch voor Beginners

Het is een leuke cursus. Wel vind ik het moeilijk om de woorden te onthouden.

10/10
Frans voor Beginners

Ik heb het getroffen met een betrokken en kundige docent. De opbouw van iedere les is duidelijk en consistent. Het is fijn dat ik zelf mijn studietempo mag bepalen. Mocht ik al iets aan te merken hebben, dan heb ik dat geheel en al aan mezelf te wijten! SUPER!

8/10
Marokkaans voor Beginners

Het is een leuke en uitdagende opleiding!

10/10
Duits voor Beginners + Gevorderden

Prima opbouw. Goede oefenstof. Duidelijke uitleg. Thema's die bij de dagelijkse praktijk aansluiten. Huiswerk wordt snel nagekeken en beoordeeld.

10/10
Duits voor Beginners + Gevorderden

Ik ben inmiddels bij het 7e hoofdstuk tot heden is alles nog steeds duidelijk. Zelfs tijdens mijn vakantie in Oostenrijk al gebruik gemaakt van de opgedane kennis. Huiswerk indienen gaat eenvoudig en krijg ook best snel feedback. Tot heden ben ik tevreden

8/10
Engels voor Beginners

De cursus Engels voor beginners bevalt me prima. Goede uitleg, goed te begrijpen, voor mij een fijne manier om te leren.

10/10
Marokkaans voor Beginners + Gevorderden

Duidelijk en kwalitatief goed ontwikkeld materiaal, prettige begeleiding van de docent, mooi online platform, leuke extra's (de taalapp en welkomstcadeau)

8/10
Papiaments voor Beginners

leuk om te doen. De geluidsfragmenten vind ik niet altijd even duidelijk. Het huiswerk is makkelijk te uploaden en komt snel weer terug.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!