Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

5/5
Engels voor Gevorderden

Een fijne cursus. Leuke onderwerpen, goede lesopbouw en duidelijke uitleg van de te leren stof. De kosten per maand zijn nier hög en je krijgt waar voor je geld. Prima huiswerkbegeleiding.

3/5
Fries

Ik mis achterin een woordenboek NL-Fries. Of in elk geval een verwijzing naar een website. Daarnaast zou ik het logischer vinden als de cursus begint met de basiswerkwoorden, de lidwoorden en telwoorden. Ik geef mijn feedback per les door aan Stefan, want ik vind dat er nog wel het e.e.a. kan verbeteren. De luisteroefeningen vind ik heel prettig, die blijven goed hangen.

4/5
Marokkaans voor Beginners

Het is moeilijk maar zeer de moeite waard.

5/5
Roemeens voor Beginners

Overzichtelijk en goede leraars en leraressen.

3/5
Kroatisch voor Beginners

Ik mis in de inhoudsopgave van het boek informatie over de grammaticale onderwerpen die per hoofdstuk worden behandeld, dit zou het zoekwerk vergemakkelijken. Ik ben van mening dat de leerstof te moeilijk is om in 48 weken af te ronden. Het feit dat het geen Germaanse taal, de naamvallen en de uitspaak van de taal maken het bijzonder moeilijk om de woordenlijst snel te leren. Verder vind ik dat de audiobestanden niet bestemt voor beginners, ik ondervinden moeilijkheden met het volgen van de les, andere mankement van de audiobestanden is dat ik soms de intonatie in de zinnen mis.

5/5
Duits voor Beginners

Ik vind de cursus Duitse taal voor beginners heel goed geschreven. Mooie oefeningen. Hele snele feedback van leraar. Top! Met goede advies en opmerkingen.

5/5
Nederlands voor Anderstaligen

Hele duidelijke uitleg, goede uitleg van de leraren op mijn vragen

4/5
Portugees voor Beginners

goede introductie in Portugees wel een beetje nog gericht op vakantie-gesprekken

4/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Heel mooi cursus, maar voor mij een beetje moeilijk. De theoretische deel is lang. Ik denk dat korte theorielessen met meer oefeningen gaan beter voor mij.

4/5
Business English

Lesmateriaal is prima. Docent kijkt snel na. Enige wat ik mis is een studiegenoot om het spreken mee te oefenen. Nu maar podcasts etc luisteren om zoveel mogelijk van de uitspraak mee te krijgen.

3/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Weinig oefeningen met antwoorden, Het zou beter zin als er bij elke theoretische uitleg oefeningen zouden zijn. . De briefen als huisopgaven hebben volgens mij weinig nut. De inhoud is veroudert.

5/5
Nederlands voor Anderstaligen

tot nu toe ben ik tevreden. Ik heb een paar lessen achter de rug.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!