Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Snelle levering. Cursus materiaal is volledig. Ziet er verzorgd uit. Duidelijk omschreven, met uitleg over belangrijke info. Het boek icm digitaal werkt fijn. Tevens makkelijk om huiswerk in te sturen.

5/5
Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Erg duidelijk les materiaal en heb tot nu toe 1 les ingestuurd kreeg hem.snel terug gestuurd nagekeken en al helemaal top erg snel !!!!

5/5
Excel 2016

Duidelijk lesmateriaal ( Excel cursus).Het huiswerk wordt snel nagekeken. Eventuele vertraging bij het nakijken, voor bijvoorbeeld vakantie, wordt vooraf aangekondigd. Wanneer je in die vakantie toch lessen instuurt, krijg je een excuus voor de vertraging bij de correctie. Al met al zeer tevreden.

3/5
Korte Verhalen Schrijven

Leuk om te doen, goede feedback.

4/5
Basiskennis Boekhouden (BKB)

Prima cursus, soms wel ingewikkeld.

4/5
Fotografie

Goed gedoceerd lesmateriaal. Leert prettig.

5/5
Medische Terminologie

Ik ben nog niet zo ver gevorderd in deze studie, maar inhoudelijk ben ik prima tevreden. Huiswerkopdrachten zijn redelijk eenvoudig wel, als je wil is alles op t zoeken en heb je elke keer een 10..doe ikzelf niet, probeer uit wat ik weet al.

3/5
Webdesign

Meer ruimte om vragen te stellen aan de docenten zou beter zijn, ipv alleen bij het inleveren van de opdrachten

4/5
Kindercoach

Erg leuke en zeer leerzame cursus.

3/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Bij ***-beheerder niet van elk vak uitwerkingen van de oefenopgaven beschikbaar.

5/5
Life Coach

Ik vind de cursus zeer goed opgebouwd. Het studeren gaat zeker vlot. En ik krijg zeer duidelijke feedback op mijn opdrachten. Ik heb het ook al aan familieleden aangeraden.

4/5
Planner Wegtransport

Cursus is prima te doen (MBO-niveau), maar mag wat mij betreft nog wel wat praktischer opgezet worden met verhoudingsgewijs meer aandacht voor de dagelijkse taken die een transportplanner heeft. Belangrijk is welke documenten je waarvoor moet gebruiken en hoe die in te vullen. Maar misschien geldt dit minder voor iemand die blanco aan deze cursus begint dan voor iemand die al enige achtergrond in Transport/Eigen vervoer heeft zoals ik.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!