Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

5/5
Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Super leuke studie.Goede uitleg en fijne lerares.Ben er super super blij mee. Lieve groet

5/5
WordPress

De lessen zijn helder opgezet en pakken alles stapsgewijs aan.Met weinig tot geen ervaring heb je aan het begin van de cursus je eigen website live en leer je gaandeweg steeds meer over het vullen, beheren en personaliseren ervan door middel van een leuk thema voor de site en bijbehorende opdrachten. Er zijn veel huiswerkmomenten (voor als je studeert met begeleiding) en die zijn razendsnel nagekeken. Ik raad deze cursus aan.

4/5
Orthomoleculaire Therapie

Het is een interessant, maar moeilijk onderwerp. Ik vind het vervelend dat je niet vanuit de digitale versie kunt knippen en plakken om een eigen samenvatting te maken. Nu ben ik veel tijd kwijt met stukken over typen.

4/5
InDesign

Ik ben nu halverwege en tot nog toe zijn de opdrachten helder en duidelijk. Ik ben benieuwd naar de volgende lessen en hoop dat ik mijn eigen onderwerp voor de folder mag kiezen en als dat niet in opdracht staat, de vrijheid wordt gegeven om dit wel te mogen

5/5
Voetreflexologie Extra Uitgebreid

Duidelijk materiaal en goedecterugkoppelingen

4/5
Programmeren voor Beginners

Ik vind het een fijne instapcursus. Ik heb de cursus gekozen om te kijken of programmeren iets voor mij is. Wat ik met name heel leuk vind is dat we naar een eindresultaat toe werken.

4/5
Logistiek Medewerker

Zou iets meer feedback van degene die het huiswerk controleerd kunnen komen. Uiteindelijk doe je zelf..

5/5
Stervensbegeleiding

Het is een zeer duidelijke studie, daarbij is huiswerk ook zo nagekeken, complimenten!

5/5
Persoonlijke Effectiviteit

Ik ben tevreden met de cursus omdat ik al heel veel dingen over mijzelf heb ontdekt die ik nog niet wist.

3/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

De cursus is zeer uitgebreid. Echter vind ik soms de tekst echt veel te lang waardoor het bij mij niet binnen komt. Ook de vraagstellingen vind ik niet altijd even correct. Als ik het 1 op 1 vergelijk met de tekst, staat het soms niet eens beschreven.

4/5
SketchUp (3D-tekenen)

Eenvoudige en duidelijke omschrijving van de lesstof. Ideaal voor starters.

5/5
WMO Consulent

De lesstof is uitstekend geschreven (leesbaar, praktijkvoorbeelden, bondig) en de bijbehorende huiswerkopdrachten zijn interessant om te maken. Ieder hoofdstuk bouwt goed voort op het voorgaande.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!