Gratis studiegids

Reviews

Bij NHA ben je verzekerd van een kwalitatieve opleiding. In de afgelopen 85 jaar volgden al zo'n 2 miljoen tevreden cursisten een thuisstudie bij ons. De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en we streven dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Ontdek hier hoe onze cursisten NHA beoordelen en lees hun reviews!

  
 

NHA scoort gemiddeld een 8,8

De opleidingen van NHA worden gemiddeld met een 8,8 beoordeeld op het onafhankelijke platform eKomi.

Bij eKomi - The Feedback Company kunnen onze cursisten onafhankelijk hun ervaringen met NHA beoordelen.  

 8.620 reviews op eKomi

 
Daarom studeer je bij NHA! 
 

   Studeer in je eigen tempo

   Met persoonlijke begeleiding

   85 jaar ervaring

   15 dagen gratis op proef

   Niet geslaagd, lesgeld terug garantie


 

 

REVIEWERS


"Ik kan al korte gesprekjes voeren met mijn buren uit Venezuela"

Linda Buschman (60): "Ik werk fulltime als wetenschappelijk uitgever en ben altijd omringd door wetenschap. Om te ontspannen heb ik wat creatieve hobby’s. Om ook mijn andere hersenhelft actief te houden ben ik met de taalcursus Spaans begonnen en dat bevalt me heel goed!

Een nieuwe uitdaging voor je brein is altijd goed en het is natuurlijk ook heel leuk om je ergens in vast te bijten. Een taal leren is een perfecte manier om je brein tot het uiterste te testen en daarnaast jezelf te leren verdiepen in een ander, van personen tot culturen. Ik kan al korte gesprekjes voeren met mijn buren uit Venezuela."

 

"Op basis van de studie schreef ik zelfs een boek"

Martin van Elmpt (51): "Na 20 jaar was ik toe aan een andere invulling van mijn werkende leven. Ik volgde twee opleidingen tegelijkertijd: een algemene opleiding tot coach en aanvullend Psychologie van Hoogbegaafdheid.

De thuisstudies van NHA waren perfect te combineren met het starten van mijn eigen bedrijf. Ik leerde wanneer het mij uitkwam. Inmiddels heb ik mijn bedrijf al aardig op de rit. Op basis van de studie schreef ik zelfs een boek; Dat werkt anders. Dat had ik een jaar geleden nooit durven dromen."

 

"De opleiding helpt me om extra verdieping toe te voegen in mijn begeleiding"

Joëlle Stapelkamp (35): “Ik geef al 12 jaar groepslessen bij diverse sportscholen. Samen met een vriendin ben ik een eigen bedrijfje gestart waarin we bootcamp en personal training aanbieden. Ik wilde graag mijn kennis uitbreiden en verdiepen, daarom ben ik deze opleiding gaan volgen. Dat bevalt goed: het huiswerk wordt snel nagekeken en de docenten sturen je bij waar nodig.

Zelf heb ik een aantal jaar geleden een burn-out gehad. Toen heb ik ervaren hoe belangrijk sport en voeding is voor het lichaam, maar zeker ook voor de geest. Ik vind het heerlijk om mensen te verbinden, motiveren en enthousiasmeren. De opleiding Personal Trainer geeft me de kans net dat beetje extra verdieping in mijn begeleiding toe te voegen."
 


  

Reviews Beroepsopleidingen

   8/10

Bedrijfskunde met Management

"Erg tevreden over de opleiding. Vooral heel fijn dat je in je eigen tempo kunt studeren op momenten dat het jou uitkomt. Begeleiding is erg prettig."

---

  10/10

Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

"Het is een erg mooie opleiding met goede inhoud die ook goed te begrijpen is. De inhoud is duidelijk geschreven en erg leerzaam."

---

  10/10

Human Resource Management (HRM)

"Goede cursus, duidelijke instructies, overzichtelijk, nuttige feedback, juiste niveau. Helemaal aan te passen aan het tempo wat realiseerbaar is."

Reviews Hobbycursussen

  10/10

Aquarelleren

"Mijn huis werkbegeleider geeft me prima feed back. Opbouwend maar ook met duidelijke aanwijzingen waar ik wat aan heb. ik geniet van de cursus."

---

   8/10

Bierbrouwen

"Leuke cursus, goed en makkelijk geschreven teksten. Docent begeleiding was prima. De huiswerkopdrachten mogen wel wat uitdagender. Wel leuk dat je zelf een bier moet brouwen. Kortom, leuke cursus, aan te bevelen!"

--- 

  10/10

Keyboard

"Net begonnen met cursus keyboard van NHA. Duidelijke uitleg, digitale leeromgeving en een schriftelijke map werk zeer prettig. Ontzettend leuk om met muziek bezig te zijn. Een aanrader!"

 
 

 
 

Reviews Taalcursussen

  10/10

Duits voor Beginners + Gevorderden

"Ik ben inmiddels bij het 7e hoofdstuk tot heden is alles nog steeds duidelijk. Zelfs tijdens mijn vakantie in Oostenrijk al gebruik gemaakt van de opgedane kennis. Huiswerk indienen gaat eenvoudig en krijg ook best snel feedback. Tot heden ben ik tevreden."

---

   8/10

Spaans voor Beginners + Gevorderden

"Ik ben bezig met de cursus spaans. Het is best pittig maar wordt op een leuke manier aangeboden. Het is fijn dat er ook gesproken materiaal bij zit zodat men de klanken beter kan herkennen en leren."

---

  10/10

Arabisch voor Beginners

"Kwaliteit/prijs verhouding is zeer goed. Ik was verrast te zien hoe de cursus in elkaar steekt. Heel overzichtelijk. Het lesmateriaal is prima, het feit dat ik overal kan inloggen maakt het erg toegankelijk. Kortom, ik ben heel blij met mijn keuze voor het NHA."

 

Reviews Eigen Bedrijf opleidingen

   8/10

Kindercoach + Kinderpsychologie

"Nu een aantal maanden bezig. De lesstof is erg interessant en goed te leren en te begrijpen. De snelheid van het nakijken van het huiswerk ook super en bij vragen is er snel antwoord. Ben erg tevreden."

---

   6/10

Hovenier

"Van wat ik nu heb geleerd interessant maar ik mis de juiste opbouw en eigenlijk net iets meer informatie, dan wel praktische informatie over de Hoveniers opleiding."

---

  10/10

Professional Organizer / Opruimcoach

"Hoewel ik nog niet op de helft van de opleiding ben is het echt een top opleiding. Niet alleen heel interessant maar ook heel leuk om mee bezig te zijn. Opleiding is heel divers. Docent stuurt heel vlot het nagekeken huiswerk terug met heel waardevolle feedback."


 

Reviews Voortgezet Onderwijs

   8/10

VWO Biologie

“Erg fijn. Kan zelf bepalen wanneer je er tijd voor hebt. Ik combineer dit met een HBO studie en moet het dus vaak afwisselen. Verder erg fijn dat het huiswerk binnen 1-2 dagen wordt nagekeken en voorzien is van uitleg als er een vraag gesteld was.”

---

  10/10

HAVO Wiskunde A

Ik ben heel blij met mijn cursus Wiskunde A havo. Het is heel duidelijk en overzichtelijk ingedeeld. Het huiswerk wordt snel nagekeken, waardoor ik snel weer verder kan. Kan het iedereen aanraden!”

---

  10/10

VMBO Engels

“Fijne lesmethode en goede feedback van de docent. Het is gemakkelijk te gebruiken.”
 


 

 

Lees alle reviews » 

 

 

 

10/10
Piano

Het fijne van deze cursus is dat dit voor een ieder toegankelijk is en dat je het op je eigen tempo kan volgen.

10/10
NLP

Heel interessante cursus die ik iedereen kan aanbevelen. Naast het huiswerk dat je kan opsturen zijn er ook veel oefenopdrachten in de 2 boeken die wel veel tijd nemen om ze allemaal te doen; maar wel aan te raden. De tijd die er voor staat om de cursus helemaal te doorlopen is veel te kort naar mijn inziens. Het huiswerk word snel nagekeken, wat heel prettig is. Ik heb tot nu toe al veel aan de NLP cursus gehad; heel leerzaam voor mijzelf.

10/10
Arduino Programmeren

super opleiding goede leerstof

10/10
Sociale Psychologie + Positieve Psychologie

De opleiding is prima te doen naast een baan en gezin. De stof leest makkelijk en begrijpelijk en wordt door het gebruik van voorbeelden nog duidelijker. Op dit moment ben ik nog bezig met de sociale psychologie, maar zie ernaar uit om te starten met het onderdeel positieve psychologie. Ik zou het persoonlijk prettiger vinden als er wat meer "gewone" vragen bij de huiswerkopgaven in plaats van de vele "stelling"-vragen.

10/10
Creatief Schrijven

Ik voel me nu heel creaief

10/10
Ervaringsdeskundige

De opleiding ervaringsdeskundigheid geeft mij inzicht in de leer en de groei om een professionele ervaringsdeskundige te worden. Daarbij draagt het ook bij aan mij eigen persoonlijke herstel. En de opleiding geeft hoop op een toekomst perspectief om later anderen mensen te kunnen ondersteunen die ook een kwetsbaarheid hebben. En dat zei ook mogen ervaren een eigen herstel proces en ontwikkeling en een stukje acceptatie, en een vooruitzicht op een mooi toekomst perspectief. Kleine stapjes groot succes!

10/10
Particulier Onderzoeker / Detective

Uitstekende web/online omgeving /service. Goede begeleiding van docent en motivatie coach Hele duidelijke en gebruiksvriendelijke online lessen/huiswerk Na afronding opleiding heel leuk feestelijk pakket en getuigschrift thuis ontvangen; echt helemaal top!

8/10
Bouwkunde

De opbouw van de studie is logisch en de informatie is helder. Een en ander wordt goed uitgelegd. Voor mijn persoonlijke situatie vind ik wel dat de studie erg gericht is op de woningbouw/makelaar en dat is niet mijn werkgebied. Ik heb dat van te voren geinformeerd en toen werd mij gezegd dat de opleiding voor makelaar een andere opleiding is maar dat blijkt toch hetzelfde te zijn. Evengoed is de informatie uit de opleiding grotendeels wel toepasbaar waar ik werk.

10/10
Schuldhulpverlening

Ik heb goede ervaringen bij mijn cursus. Huiswerk wordt snel nagekeken en ik denk dat de motivatiecoach werkt bij heel veel cursisten.

8/10
Creatieve Therapie

Ik moest even inkomen, maar ik vind het een ontzettend leuke opleiding! Ik ben elke week een dag bezig met de studie en tussendoor ook nog. Er zijn veelzijdige opdrachten en ik vind het soms best pittig omdat het heel persoonlijk kan zijn maar het is heel leerzaam en heeft diepgang.

8/10
Engels voor Gevorderden

heel goed te doen makkelijke uitleg en een behulpzame docent

10/10
Fotografie

Prettig om op je eigen tempo te leren

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!