Menu
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Sport & Voeding

Wat ik erg fijn vind aan NHA opleidingen, is dat ze super overzichtelijk zijn. Je vindt alle informatie, gegevens, opdrachten etc snel terug. Ook word je telefonisch of per mail goed geholpen. Als ik een advies mocht geven zou ik nog wat extra oefenopdrachten/examens toevoegen aan de theorie :)

5/5
Sociale Psychologie

Een leuke en leerzame cursus. De lesstof wordt ook duidelijk uitgelegd.

4/5
Vwo Maatschappijleer

Ik ben nog maar net begonnen maar opbouw van lessen zijn duidelijk en nodigt uit om te studeren

5/5
Sociale Psychologie

Leuke en leerzame studie. Erg fijn dat je uitgebreide feedback krijgt op je huiswerk van de docent.

5/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Een interessante cursus. Is weinig stampwerk maar gaat veel meer over hoe de cursist tegen dingen aankijkt. Bijvoorbeeld over de dood, stress en bepaalde therapieen. Verder behandelt het ook heel veel natuurlijke geneeswijzen, nooit geweten dat het er zo veel zijn! Ik vind het een leerzame cursus die mijn kijk op dingen verruimd heeft.

5/5
Houder Administratiekantoor

Ik heb gekozen voor een opleiding met ondersteuning, prima geregeld, huiswerk wordt snel nagekeken, duidelijke feedback

5/5
Jongerencoach

Ik vind zeer interessante leerstof

4/5
Kinderpsychologie

De cursus was makkelijk te volgen en geeft een mooie basis in de kinderpsychologie. De informatie gaat niet heel diep en per les zijn er maar 2 huiswerkopdrachten, die vlot werden nagekeken. Ik was in 6 dagen door de cursus heen. Ideaal dat je zelf kan bepalen wanneer je studeert en hoe lang je erover doet. Zeker een aanrader als je meer wil weten over kinderpsychologie, vooral als je nog geen voorkennis hebt.

5/5
Basisopleiding Apothekersassistent

Het is een super leuke opleiding en de begeleiding is ook super!!!

4/5
Pedicure Branchediploma (Voetverzorging)

Ik vind de boeken taaie leerstof om door te komen dit kan volgens mij ook anders.

5/5
Medisch Secretaresse

Word netjes verstuurd. Lessen zijn duidelijk en de leraren geven goeie feedback

5/5
Stressmanagement / Stresshantering

Mijn eerste thuisstudie van NHA bevalt zeer goed. De lesstof vind ik zeer duidelijk. Er zit een duidelijke opbouw in de lessen. Ook kijkt de docent snel na, heeft ze goede feedback en kan je haar altijd vragen stellen. De ene les is wat langer dan de andere en dan vind ik de tijd van 3 uur per les wat aan de krappe kant, maar dat is wellicht persoonsgebonden. De cursus zelf is inhoudelijk voor mij precies wat ik nodig heb en wat ik ervan verwacht. Twijfel je om te beginnen, doe de proefles, dit is namelijk ook les 1 uit de cursus, dus dan krijg je een goed en duidelijk beeld van de cursus!

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!