Menu
Bellen
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

5/5
Praktische psychologie

Praktische psychologie is mij beter bevallen dan ik had gedacht. De lessen zijn overzichtelijk en de docent reageert snel op de huiswerk en geeft de nodige advies en informatie, de ondersteuning is zeer goed. TOP!

5/5
Eigen Webshop Starten

Opleiding is duidelijk en goed te maken!

5/5
Marketing Manager

Tot nu toe goed. Duidelijk les materiaal Goede begeleiding

3/5
Populaire Autotechniek

De lesstof wordt duidelijk uitgelegd maar is hier en daar wat verouderd. Ook mis ik realistische afbeeldingen en eventueel ondersteuning door video’s bij de cursus populaire autotechniek. Verder valt de tablet erg tegen, deze is erg traag.

4/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Prima cursus, voldoende informatie. Wel met ouderwetse voorbeelden. Docent heeft meestal dezelfde dag het huiswerk aal nagekeken, top!

4/5
Schuldhulpverlening

Prima opbouw van de cursus, feedback van de docent waar ik wat mee kan. Belangrijk is dat de info up to date is. De eerste paar lessen las ik meerdere aspecten rondom regelgeving die in de praktijk al gewijzigd waren. Door mijn huidige werk weet ik dat, deed ik dit werk niet dan had ik de theorie "voor waar" aangenomen.

5/5
Nederlands foutloos schrijven en spreken

Ik ben pas net bezig maar de documentatie is goed en het huiswerk wordt snel nagekeken met een goede feedback. Het doet mij goed om even weer de basis Nederlands door te nemen en minder te twijfelen bij het opstellen van een mail of brief. Verder is het prettig om je eigen tijd in te delen en te studeren wanneer het mij uitkomt.

4/5
Voedingsleer

Ik ben er tevreden over huiswerkopgaven krijg je gauw terug

3/5
Vwo natuurkunde

Sommige vragen zijn erg raar verwoord, waardoor het niet helemaal duidelijk is wat er bedoeld wordt.

4/5
Logistiek Teamleider

Interessante en leerzame lessen

5/5
Life Coach

Interessante cursus en fijne docenten.

5/5
PDB certificaat Kostencalculatie

goede cursus

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!