Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

5/5
Bewindvoerder

Ik ben per 1 oktober werkzaam als assistent casemanager bewindvoerder en aangezien ik uit de zorg kom volg ik daarnaast deze studie. Het sluit naadloos aan en is helemaal up to date. Hierdoor verloopt mijn inwerkperiode en het wegwijs worden best soepel. Alles wat ik op mijn werk tegenkom zie ik in de studie terug en vice versa

5/5
Vrij Tekenen

Tijdens deze cursus kom je allerlei technieken tegen, zelfs na jarenlang tekenen leer je hier een heleboel en blijft het telkens een uitdaging om een les te maken! Erg leuk om te doen!

4/5
Wereldgodsdiensten

Ben pas met deze cursus begonnen, maar vind de stof tot nu toe heel interessant. Ook worden de lessen snel nagekeken en het commentaar wat erbij geschreven wordt is nuttig.

4/5
Tuinarchitectuur + SketchUp

Ik heb tot zover alleen Sketchup aan het leren, dus kan nog niet beoordelen omdat die andere deel heb ik nog niet gehad. Sketchup werkt heel trag, maar leeraar is heel goed.

4/5
Groepsdynamica

Interessante materie en goed opgesteld.

5/5
Havo Geschiedenis

Ik ben met les 2 bezig en het valt mij op dat ik ook internet moet raadplegen bij het beantwoorden van mijn huiswerkvragen. Dat was bij mijn andere studies niet het geval daar stond de informatie in de map of het bijgeleverde boek.

5/5
Weddingplanner

Tot nu toe vindt ik de cursus heel erg leuk. Ik leer allemaal nieuwe dingen. De huiswerkopdrachten gooien je dan ook meteen in het diepe en je krijgt echt meteen het gevoel van een weddingplanner. Ook vind ik de manier van de tekst erg fijn. Het leedt fijn door en is niet te moeilijk geschreven. Bedankt hiervoor en veel succes met de andere revieuws!

4/5
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

duidelijke cursus

4/5
Social Work

Ik heb meerdere cursussen gevolgd en de volgende twee staan ook al gepland. Ben al wat ouder, maar op deze manier probeer ik eindelijk een baan te kunnen vinden waar ik gelukkig van wordt. Het is wel heel fijn ook dat het huiswerk snel wordt nagekeken. Af en toe merk je dat een cursus je iets minder ligt dan de anderen, maar dan weet je dat ook weer!

4/5
Paardenverzorging

Prima cursus. Duidelijk en altijd snel antwoord van je docent.

4/5
Illustrator

Duidelijke instructies. Korte lessen. Video uitleg voegt goede instructie toe. Combinatie van analoog en digitaal lesmateriaal werkt heel goed. Hier en daar kan tekst iets worden aangepast, maar dat is minimaal.

4/5
Tandartsassistent

Aangenaam om te leren, interessant, volledig denk ik

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!