Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

3/5
Zoekmachine Marketing

Product baseert zich veelal op oude informatie, is weinig praktisch en heeft bijzonder matige tussentijdse toetsvragen. Wel is de informatie compleet en duidelijk omschreven.

4/5
Gewichtsconsulent(e)

Alles is duidelijk aangegeven.

4/5
WFT Adviseur Basis

Omdat het aan de verwachtingen voldoet en prettig is om op je eigen tempo te werken. Daarnaast overzichtelijk. Echter kan er wat duidelijker aangegeven worden dat bij studeren zonder docent er geen mogelijkheid is voor het insturen en beoordelen van het gemaakte huiswerk.

5/5
Voedingsleer

Goede leerstof en prima service

5/5
Massage

Ik ben tevreden met de cursus omdat alles op een duidelijke manier wordt beschreven. Ook staan de technieken goed afgebeeld en er zijn zelfs instructiefilmpjes. En niet te vergeten de prijs/kwaliteit verhouding is erg goed! Ga zo door

4/5
Sportmassage

Het is een mooie cursus om te volgen. Ook voldoende informatie gekregen, boeken, dvds en ook oefenboeken.

4/5
Chinees voor beginners + gevorderden

Goede cursus

5/5
Basisopleiding Netwerk- en Mediabeheerder

Mooie mappen en interessante boeken. Docent reageert vlot.

5/5
Office 2016

Het is een super leuke cursus ook voor mensen zoals ik die helemaal niets met computers heeft. Zeer toegankelijk met een goed geschreven uitleg.

4/5
Illustratief Tekenen

Ik volg met veel plezier een opleiding via nha. Alles is netjes geregeld. Met de mogelijkheid om zowel op papier als digitaal te kunnen studeren is dat voor mij een plus. Huiswerk wordt snel nagekeken met uitgebreide opbouwende feedback

4/5
Kinderpsychologie

De cursus bevalt zeker echt zou ik hij de lessen wat meer vragen appreciëren en ook meer casussen willen behandelen dan alleen kennisvragen.

5/5
Tekenen en Schilderen

Ik ben zeer tevreden met het product. Het is uitgebreid, duidelijke uitleg en voorbeelden. Veel tips. Goede opbouw om te komen tot het maken van eigen werk. De kunstgeschiedenis is een welkom extraatje. De begeleiding is heel goed. Uitgebreid commentaar en adviezen. Vriendelijk en reeel.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!