Menu
Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

3/5
Basisopleiding ICT-beheerder

Opleiding sluit niet geheel aan op de realiteit.

5/5
ECDL met Windows 10/Office 2019

Leuke en interessante cursus.

5/5
Leefstijlcoach

Heel interessante opleiding. Alle informatie is duidelijk en overzichtelijk beschreven. Super fijne aanvulling op mijn eerdere opleidingen, en een goede basis om als leeftijdcoach aan de slag te gaan!

3/5
Software Developer

Ik vind met name het onderdeel Python te moeilijk, het boek wat erbij geleverd word sluit totaal niet aan bij een beginner die python nog nooit gebruikt heeft.

4/5
Schuldhulpverlening

Cursus is duidelijk. Goede feedback .

5/5
Basisopleiding Rechten met Bestuursrecht

Uitgebreide cursus met goed materiaal. Huiswerk wordt snel nagekeken met duidelijke feedback. Ik dacht eerst dat het te moeilijk was maar het bleek reuze mee te vallen, al is de stof wel wat taai natuurlijk. De boeken zijn gelukkig goed door te komen en voor mij helpt deze cursus om beter om te gaan met instanties die verzanden in bureaucratie. Ik begrijp nu al veel beter hoe ik hiermee om kan gaan.

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Fijne interessante cursus. Mooi verzorgd in de mappen en ook online. Duidelijk geschreven en goed leesbaar. Het insturen van het huiswerk is ook goed te doen en fijn dat het huiswerk snel nagekeken wordt je hoeft niet zo lang te wachten op feedback van de deskundige begeleiders. Doordat het zo fijn gaat loop ik zelfs al wat voor op schema. Ik ben steeds benieuwd naar waar de volgende les over gaat...en daarna of ik het goed begrepen heb en mijn huiswerk goed gemaakt hebt. Kortom..geen spijt van.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Duidelijk, gevoel goede keuze gemaakt te hebben. Niet te moeilijk. Huiswerk wordt serieus nagekeken en fijne feedback

4/5
Manicure

Goede cursus, goede begeleiding. Er mag wel wat meer uitleg via filmpjes komen, zoals bijvoorbeeld bij de massages.

4/5
SketchUp (3D-tekenen)

Vind 1 vraag per les te weinig. Ook 30 MB inzenden als Max ook te weinig , geef dan aan hoe je dit kunt verminderen.

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Fijne, duidelijke opleiding. Op je eigen tempo werken aan de toekomst met fijne begeleiding indien nodig!

5/5
Cyber Security voor Beginners + Gevorderden

duidelijk structuur in de lessen. Docent die snel reageerd. Helemaal top.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!