Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Tot nu toe bevalt de opleiding mij goed. De lesstof is duidelijk. De opdrachten worden snel na gekeken, feedback is duidelijk.

3/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

Over de cursus dik tevreden, maar helaas de tablet die jullie nieuwe cursisten beloven, is een dermate oud model dat hij mijn WiFi niet herkent. Daar kan ik niks mee. Een waardeloos lekkertje dus.

4/5
Make-up Artist

Wat ik fijn vind is dat deze cursus uit een aantal onderdelen bestaat en de lesstof is duidelijk en heel overzichtelijk.

3/5
Front-end Developer

Het is misschien nog te vroeg voor een afgewogen mening, daar de cursus nog maar net gestart is. Tot nu toe is het een positieve ervaring.

5/5
Medisch Secretaresse

Materiaal ziet er goed uit, beginnend bij de basis en langzaam opwerken naar het medische gedeelte.

5/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Kind & Voeding

Zeer interessante opleiding.Erg uitgebreid en duidelijk.Niet het gevoel dat je er alleen voor staat want je kunt ten alle tijden contact opnemen en vragen stellen. Voor de eerste keer huiswerk ingezonden en kreeg de uitslag zeer snel terug.Het fijne is dat je de opleiding in je digitale omgeving door kunt nemen maar ook op papier.Zo heb je het altijd bij de hand.De opleiding is vrijwel voor iedereen te doen want alles is duidelijk omschreven,je hoeft geen xtra hoge vooropleiding te hebben.

5/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Sport & Voeding

Het is een zeer interessante cursus, materialen zijn compleet en de instructies duidelijk. Je kan alles zowel online als vanuit een map doen. Huiswerk wordt snel nagekeken en voorzien van duidelijke feedback. Je kan je eigen studeer tempo bepalen. Tot zover zeer tevreden.

4/5
Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten

Goede docent en lesstof

5/5
Assistent Drogist

Nog niet zo heel lang bezig, maar goede feedback van de docent!

5/5
Ontwikkelingspsychologie

Krijg snel antwoord en uitslag van de docent.

3/5
Wandelcoach compleet

Cususmateriaal en Plaza zijn goed ingericht en bruikbaar. Persoonlijk ervaar ik de inhoud als redelijk complex voor iemand die nog geen enkele ervaring heeft met coaching.De studiebelasting van 3 a 4 uur per les is geen haal bare kaart. Eerder 6 a 8 uur per week. De huiswerkopgave zijn niet altijd helder. Koppel dit soms terug naar medestudent. Respons docent op huiswerk altijd snel.

5/5
Logistiek Medewerker

Duidelijk geschreven leerboek, veel oefeningen, genoeg huiswerk om goed de hele thema door te lezen, aardig docent met veel kennis van de vaak. Moduletoetsen om alles als nog te herhalen. Ik ben blij van mijn keus.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!